Pe-po jednorázový gril fsc (2068929)

Produkt Pe-po jednorázový gril fsc (2068929) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pe-po jednorázový gril fsc (2068929) upraviť a produkt hľadať znova.

PE-PO jednorázový gril FSC (2068929)

PE-PO jednorázový gril FSC                                (2068929)
Detail

Jednorázový gril jednoduchá, praktická a levná varianta pro občasné grilování - piknik, dovolená, turistika... Palivem grilu jsou kvalitní grilovací brikety Jednorázový gril PE-PO FSC je ideální volbou pro příležitostné grilování. Využijete ho na pikniku, dovolené i v kempu. Gril funguje za pomoci kvalitních grilovacích briket, které jsou napuštěné podpalovačem. Zapálení je tak velmi snadné a rychlé bez nutnosti použití samostatného podpalovače. Gril PE-PO FSC nabízí 90-120 minut grilování, během kterých vám připraví řadu specialit. Klíčové vlastnosti jednorázového grilu PE-PO FSCJednorázový gril vhodný na příležitostné grilováníFunguje za pomoci kvalitních grilovacích briketVelmi snadné a rychlé zapálení bez nutnosti použití samostatného podpalovačeGril PE-PO FSC nabízí 90-120 minut grilování (alza.cz)

Podobné produkty ako PE-PO jednorázový gril FSC (2068929) , Pe-po dřevěný podpalovač kostičky 100 ks fsc (2068926)

PE-PO jednorázový gril

PE-PO jednorázový gril
Detail

Jednorázový gril (PE-PO) PE-PO jednorázový gril je jednoduchou, praktickou a levnou variantou pro občasné grilování - piknik, dovolená, turistika...Palivem grilu jsou kvalitní grilovací brikety. Brikety jsou již napuštěné podpalovačem - zapálení je tedy jednoduché a není potřeba mít podpalovač samostatně. jednoduché a rychlé použití kompaktní balení doba grilování 90-120 minut bez nutnosti použít podpalovač Obsah dřevin: Podpalovač má certifikaci FSC® - výroba a distribuce splňují požadavky na trvale udržitelné hospodaření v lesích resp. jde o značku odpovědného lesnictví. Obsah dřevin: Carpinus betulus L; Carpinus orientalis; Fagus sylvatica L subsp. Orientalis, Quercus cerris; Quercus frainetto; Quercus pubescens; Quercus rober Čisticí poleno má certifikaci FSC® - výroba a distribuce splňují požadavky na trvale udržitelné hospodaření v lesích resp. jde o značku odpovědného lesnictví. UPOZORNĚNÍ: Seznam standardních vět o nebezpečnosti použitých v bezpečnostním listu: H304 Při použití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Seznam doplňkových standardních vět o nebezpečnosti použitých v bezpečnostním listu: EUH 066 Opakovaná expozice může způsobit vysušení, nebo popraskání kůže. (krbylevne.cz)

Podobné produkty ako PE-PO jednorázový gril , Solo jednorázový gril (620110)

PE-PO jednorázový gril PEPO

PE-PO jednorázový gril PEPO
Detail

PE-PO jednorázový grilPE-PO jednorázový gril je jednoduchou, praktickou a levnou variantou pro občasné grilování - piknik, dovolená, turistika...Palivem grilu jsou kvalitní grilovací brikety. Brikety jsou již napuštěné podpalovačem - zapálení je tedy jednoduché a není potřeba mít podpalovač samostatně. jednoduché a rychlé použití kompaktní balení doba grilování 90-120 minut bez nutnosti použít podpalovačPodpalovač má certifikaci FSC® - výroba a distribuce splňují požadavky na trvale udržitelné hospodaření v lesích resp. jde o značku odpovědného lesnictví. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako PE-PO jednorázový gril PEPO , Pe-po dárkové balení

PE-PO dřevěný podpalovač kostičky 100 ks FSC (2068926)

PE-PO dřevěný podpalovač kostičky 100 ks FSC  (2068926)
Detail

Podpalovač - pevný, piliny, vhodný pro gril, krb a otevřené ohniště, bez zápachu, hoří 10 min, 100 ks v balení Dřevěný podpalovač PE-PO vám skvěle usnadní zapálení ohně. Určený je k podpalování v otevřených ohništích, krbech a grilech, díky čemuž ho můžete využít pro zatápění v interiéru i venku. Podpalovač se skládá ze směsi lisovaných dřevěných pilin a parafínu, které po zapálení hoří 8 až 10 minut a voní po kakau. Pomocí dřevěného podpalovače spolehlivě zapálíte oheň. V balení najdete celkem 100 dřevěných podpalů PE-PO. Klíčové vlastnosti dřevěného podpalovače PE-PO 100 podpalů FSCDřevěný podpalovač usnadňující zapálení ohněUrčený k použití v otevřených ohništích, krbech a grilechPodpalovač PE-PO se skládá ze směsi lisovaných dřevěných pilin a parafínuPo zapálení hoří 8 až 10 minut a voní po kakau V balení najdete celkem 100 dřevěných podpalů (alza.cz)

Podobné produkty ako PE-PO dřevěný podpalovač kostičky 100 ks FSC (2068926) , Pe-po biolíh 3 l

Jednorázový gril Landmann

Jednorázový gril Landmann
Detail

Jednorázový gril Landmann Jednorázový gril vybavený dřevěným uhlím, které je napuštěné hořlavou kapalinou. Velikost grilovací plochy 29 x 22 cm. Ideální pro 2 osoby. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Jednorázový gril Landmann , Pe-po podpalovací svíčky, 10 ks

SOLO Jednorázový gril (620110)

SOLO Jednorázový gril (620110)
Detail

Jednorázový gril s dřevěným uhlím včetně podpalovače. Šetří váš čas a nabízí maximální pohodlí při přípravě grilování. Hoří více než hodinu. Jednorázový gril s dřevěným uhlím včetně podpalovače od značky Solo šetří čas i místo a skvěle se tak hodí na výlety do přírody, na chatu nebo k moři na grilování čerstvých ryb. Gril Solo hoří více než hodinu a po grilovačce vám odpadne starost s uklízením a čištěním, jako je tomu u klasických grilů. S jednorázovým grilem s dřevěným uhlím a podpalovačem se snadno a pohodlně pracuje. Klíčové vlastnosti jednorázového grilu SoloSnadno, pohodlně a rychle se s ním pracujeOdpadá dlouhá příprava a následné čištění a uklízeníJednorázový gril Solo je skvělý na cestySolo gril se dodává včetně dřevěného uhlí a podpalovačeNabízí maximální pohodlíGril Solo vydrží hořet více než hodinu (alza.cz)

Podobné produkty ako SOLO Jednorázový gril (620110) , Pe-po kominíček 5 ks (1061022)

TORO Jednorázový gril 27x22x5cm 500g

TORO Jednorázový gril 27x22x5cm 500g
Detail

TORO Jednorázový gril 27x22x5cm 500g, kategorie: VAŘENÍ | GRILOVÁNÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Jednorázový gril 27x22x5cm 500g , Pe-po čisticí poleno, 1,1 kg

TORO Jednorázový gril 48x30,5x5,5cm 1200g

TORO Jednorázový gril 48x30,5x5,5cm 1200g
Detail

TORO Jednorázový gril 48x30,5x5,5cm 1200g, kategorie: VAŘENÍ | GRILOVÁNÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Jednorázový gril 48x30,5x5,5cm 1200g , Pe-po čisticí pelety 1,5 kg (2061019)

PE-PO čistič grilů 500 ml

PE-PO čistič grilů 500 ml
Detail

Čistič grilů 500 ml (PE-PO) PE-PO čistič grilů je vysoce účinný prostředek na čištění a odmašťování grilů a grilovacího příslušenství, krbových skel, pečicích a opékacích zařízení, trub, krbů a kamen. Šetrně odstraňuje mastnotu, připálené zbytky, usazeniny kouře a saze, prach a ostatní nečistoty. Použitím čističe nedochází k narušení povrchu kovových ani skleněných částí materiálů. Zamezte styku s těsněním dvířek kamen a trub. Vůně citrusů UPOZORNĚNÍ: Standardní věty o nebezpečnosti: H315 Dráždí kůži H318 Způsobuje vážné poškození očí H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky Doplňující informace: EUH208 Obsahuje d-limonen. Může vyvolat alergickou reakci. (krbylevne.cz)

Podobné produkty ako PE-PO čistič grilů 500 ml , Pe-po podpalovací svíčky 10 ks (1068953)

PE-PO čistič grilů 500 ml (1061048)

PE-PO čistič grilů 500 ml   (1061048)
Detail

Grilovací příslušenství čistič grilů 500 ml Čistič grilů PE-PO je ideálním pomocníkem při grilování. Určený je na čištění a odmašťování grilů a grilovacího příslušenství, krbových skel, pečicích a opékacích zařízení, ale také trub, krbů a kamen. Čistič velmi šetrně, ale účinně odstraňuje mastnotu, připálené zbytky, usazeniny kouře, saze, prach a ostatní nečistoty. Jeho použití přitom nezpůsobí narušení povrchu kovových ani skleněných částí materiálů. Čistič grilů PE-PO vás potěší i svojí svěží citrusovou vůní. Klíčové vlastnosti čističe grilů PE-PO 500 mlČistič grilů s citrusovou vůníUrčený na čištění a odmašťování grilů, grilovacího příslušenství a krbových skelPoradí si i s pečicími a opékacími zařízeními, troubami, krby a kamnyÚčinně odstraňuje mastnotu, připálené zbytky, usazeniny kouře, saze, prach a ostatní nečistotyČistič grilů PE-PO nenarušuje povrch kovových ani skleněných částí materiálů Objem:500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako PE-PO čistič grilů 500 ml (1061048) , Pe-po dřevěný podpalovač kostičky 100ks 2068926

jednorázový ekologický gril M

Detail

Ekologický gril na jedno použití, který nijak neškodí přírodnímu prostředí. Menší velikost pro přípravu vašich oblíbených jídel. Ecogrill jednorázový ekologický gril M je vyroben z přírodního dřeva a je opatřen výřezy pro snadnější proces grilování ze kterého budete nadšeni vy i vaši nejbližší. (mall.cz)

Podobné produkty ako jednorázový ekologický gril M , Pe-po podpalovač 2v1 dřevo 20 podpalů

Camping Barbecue sada 3ks jednorázový gril 27 × 22 × 5 cm

Detail

Kompletní gril včetně grilovacího uhlí a odnímatelného podstavce. Camping Barbecue sada jednorázových grilů je připravena k okamžitému použití. Ideální na piknik, dovolenou, užití při turistice, kempování atd. Gril se skládá z hliníkového pouzdra, dřevěného uhlí napuštěného parafínem a podpalovače. (mall.cz)

Podobné produkty ako Camping Barbecue sada 3ks jednorázový gril 27 × 22 × 5 cm , Pe-po olej lampový - 1 l čirý

Camping Barbecue sada 2ks jednorázový gril 48 × 30,5 × 5,5 cm

Detail

Kompletní gril včetně grilovacího uhlí a odnímatelného podstavce. Camping Barbecue sada jednorázových grilů je připravena k okamžitému použití. Ideální na piknik, dovolenou, užití při turistice, kempování atd. Gril se skládá z hliníkového pouzdra, dřevěného uhlí napuštěného parafínem a podpalovače. (mall.cz)

Podobné produkty ako Camping Barbecue sada 2ks jednorázový gril 48 × 30,5 × 5,5 cm , Pe-po krbová a bbq rukavice, levá

gril jednorázový 31x24x5cm BBQ (0,5kg uhlí)

gril jednorázový 31x24x5cm BBQ (0,5kg uhlí)
Detail

rozměry (D x Š x V): 31 x 24 x 5 cm hmotnost: 500 g dřevěné uhlí v pytli Praktický jednorázový gril ideální na zahradu, piknik nebo dovolenou. Rychlý a snadný způsob pro venkovní přípravu jídel. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako gril jednorázový 31x24x5cm BBQ (0,5kg uhlí) , Pe-po krbová a bbq rukavice, pravá

Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý

Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý
Detail

Pohodlné řešení pro gril: Pod ochranným krytem Klarstein Tomahawk 3.0 Cover najde plynový gril Tomahawk 3.0 dokonalou ochranu - během letní bouřky nebo během zimního uskladnění. Ochranný kryt Klarstein Tomahawk 3.0 Cover se perfektně hodí na gril se stejným názvem, dokonce i tehdy, když jsou jeho boční stolky rozložené! Stačí navléknout a hotovo, nepohodlné a časově náročné překládání a uskladňování budou v budoucnu zcela eliminovány. Ochranný kryt se hodí samozřejmě i na jiné plynové grily s 3 hořáky! Mimořádně robustní ochranný kryt je vyroben z extra těžkého 600D plátna. Toto plátno je nejen odolné vůči vodě a roztržení, ale díky směsi materiálů z 30% polyesteru a 70% PVC se také snadno utírá. V budoucnu může gril zůstat stát přímo na místě používání, je chráněn před větrem a počasím a je připraven k okamžitému použití v několika jednoduchých krocích. Hledáte vhodný gril na ochranu před povětrnostními vlivy? Pod číslem produktu 10032306 ho najdete! (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý , Pe-po tekutý podpalovač 500 ml čr (1064189)

Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý

Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý
Detail

Pohodlné řešení pro gril: Pod ochranným krytem Klarstein Tomahawk 3.0 Cover najde plynový gril Tomahawk 3.0 dokonalou ochranu - během letní bouřky nebo během zimního uskladnění. Ochranný kryt Klarstein Tomahawk 3.0 Cover se perfektně hodí na gril se stejným názvem, dokonce i tehdy, když jsou jeho boční stolky rozložené! Stačí navléknout a hotovo, nepohodlné a časově náročné překládání a uskladňování budou v budoucnu zcela eliminovány. Ochranný kryt se hodí samozřejmě i na jiné plynové grily s 3 hořáky! Mimořádně robustní ochranný kryt je vyroben z extra těžkého 600D plátna. Toto plátno je nejen odolné vůči vodě a roztržení, ale díky směsi materiálů z 30% polyesteru a 70% PVC se také snadno utírá. V budoucnu může gril zůstat stát přímo na místě používání, je chráněn před větrem a počasím a je připraven k okamžitému použití v několika jednoduchých krocích. Hledáte vhodný gril na ochranu před povětrnostními vlivy? Pod číslem produktu 10032306 ho najdete! (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Tomahawk 3.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý , Pe-po palivo do biokrbů 1 l (1064430)

Klarstein Lucifer 2.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý

Klarstein Lucifer 2.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý
Detail

Pohodlné řešení pro gril: Pod ochranným krytem Klarstein Lucifer 2.0 Cover najde plynový gril Lucifer 2.0 Cover Gasgrill dokonalou ochranu - během letní bouřky nebo během zimního uskladnění. Ochranný kryt Klarstein Lucifer 2.0 Cover se perfektně hodí na gril se stejným názvem, dokonce i tehdy, když jsou jeho boční stolky rozložené! Stačí navléknout a hotovo, nepohodlné a časově náročné překládání a uskladňování budou v budoucnu zcela eliminovány. Ochranný kryt se hodí samozřejmě i na jiné plynové grily s 2 hořáky! Mimořádně robustní ochranný kryt je vyroben z extra těžkého 600D plátna. Toto plátno je nejen odolné vůči vodě a roztržení, ale díky směsi materiálů z 30% polyesteru a 70% PVC se také snadno utírá. V budoucnu může gril zůstat stát přímo na místě používání, je chráněn před větrem a počasím a je připraven k okamžitému použití v několika jednoduchých krocích. Hledáte vhodný gril na ochranu před povětrnostními vlivy? Pod číslem produktu 10032455 ho najdete! (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Lucifer 2.0 Cover, ochranný kryt na plynový gril, 600D plátno, 30/70 % PE/PVC, černý , Pe-po tekutý podpalovač 1 l čr (1064197)

ROJAPLAST DŘEVĚNÁ Parková FSC

ROJAPLAST DŘEVĚNÁ Parková FSC
Detail

Lavička je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, jehož povrch je lakován - lépe odolává nepříznivému počasí. Nohy jsou vyrobeny z kvalitní slitiny kovu. Lavička je konstruována pro 3 osoby a její nosnost je 270 kg. Je vhodná jak do parků, tak i do zahrad. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Technické údaje: výška výrobku (opěradla): 36cm výška výrobku (výška sedu od země): 39cm šířka výrobku: 56cm hloubka sedu: 39cm hmotnost: 40kg nosnost: 3x90kg materiál: kov + borovice barva: lakovaná rozměr balení: 2 x 181x80x10cm materiál balení: karton výška výrobku: 75cm délka výrobku: 180cm Obsah balení: 1x Parková lavice - FSC (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako ROJAPLAST DŘEVĚNÁ Parková FSC , Pe-po podpalovač z dřevité vlny, 150 ks

LUISA křeslo - FSC ROJAPLAST

Detail

Polohovací zahradní židle LUISA z lakovaného borovicového dřeva.Vynikající zpracování a použité spojovací kování zajišťují dlouhodobou funkčnost i pevnost křesla.Ze soupravy LUISA můžete dokoupit stůl, lavici, lehátko či houpačku a vytvořit tak kompletní zahradní set.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:hnědá - lakovanáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 60 cmHloubka: 67 cmVýška: 110 cmVýška sedu: 42 cmNosnost:100 kgHmotnost:8 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako LUISA křeslo - FSC ROJAPLAST , Pe-po čistič krbových skel 500 ml (1061050)

SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST

SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní stůl SORRENTO je vyroben z borovicového dřeva, které je mořené. Takto zpracované dřevo zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Možno dokoupit židle SORRENTO do setu.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:hnědá - mořenáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 130 cmHloubka: 77 cmVýška: 72 cmNosnost:50 kgHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST , Pe-po čirý lampový olej 1 l sr (1064454)

EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST

EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST
Detail

Elegantní lavicová zahradní houpačka je vyrobena z kvalitního borovicového masivu. Dřevo je mořené do oranžova. Houpačka je dodávána včetně látkové stříšky. Houpačka má certifikát FSC, který zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Do kolekce je možno zakoupit lavici, křesla a stůl EDEN.Barva:lakovaná - oranžová / zelená stříška Materiál:materiál konstrukce: borovicemateriál stříšky: polyesterRozměry:šířka: 192 cm hloubka: 130 cmvýška: 170 cm výška sedu: 45 cmstříška: 190 x 130 cm Nosnost:3 x 90 kgHmotnost:40 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST , Pe-po podpalovač z dřevité vlny 100 ks pefc

LUISA stůl - FSC ROJAPLAST

Detail

Kvalitní rozkládací stůl LUISA z lakovaného borovicového dřeva. Vynikající zpracování a použité spojovací kování zajišťují dlouhou funkčnost i pevnost. Ze soupravy LUISA můžete dokoupit židli, lavici, lehátko nebo houpačku a vytvořit tak kompletní zahradní set.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:tmavě hnědá - lakovanáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 160 - 210 cmHloubka: 90 cmVýška: 73 cmNosnost:50 kgHmotnost:35 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako LUISA stůl - FSC ROJAPLAST , Pe-po přírodní lampový olej citronela 1 l (1064415)

LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST

LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST
Detail

Stabilní polohovací zahradní lehátko je vyrobeno z lakovaného borovicového dřeva. Dále lze z řady zahradního nábytku LUISA dokoupit do setu stůl, křesla, houpačku. Lehátko má certifikát FSC, který zaručuje kvalitu použitého materiálu.Materiál:boroviceRozměry:délka: 193 cm šířka: 65 cm výška sedu: 37 cmNosnost:110 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST , Alcoforce - jednorázový alkoholtester (8594190030180)

Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST

Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní lavice je vyrobena z borovicového dřeva v šedé barvě. Díky svému zpracování je velmi stabilní. Lavice má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:šedáMateriál:borovice Rozměry:výška: 87 cm délka: 150 cm hloubka: 59 cm výška sedu: 40 cm Nosnost: 3 x 90 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST , Pe-po podpalovač z dřevité vlny 32 ks pefc (1068916)

WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST

WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST
Detail

Dřevěný skládací stůl WEEKEND v hnědé barvě je doplněn kovovou kostrou.Díky kombinaci kovu a dřeva je stůl velmi stabilní a odolný. Stůl se dá jednoduše složit a uskladnit. FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:tmavě hnědá / černáMateriál:borovice / kovová konstrukceRozměry:Šířka: 120 cmHloubka: 80 cmVýška: 70 cmNosnost:50 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST , Hotone karat cap (fsc-1)

Set NORDIC - FSC ROJAPLAST

Set NORDIC - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní souprava NORDIC se skládá z lavice, dvou křesel a stolu. Je vyrobena z borovicového dřeva - bez povrchové úpravy. Tato souprava je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kompletní posezení na zahradu či terasu. FSC certifikace - zaručuje kvalitu použitého materiálu.Barva:přírodníMateriál: boroviceRozměry stolu: Šířka: 110 cmHloubka: 75 cmVýška: 72 cmNosnost: 50 kgRozměry lavice:Šířka: 115 cmHloubka: 58 cmVýška: 78 cmNosnost: 2 x 80 kg Rozměry křesla:Šířka: 58 cmHloubka: 58 cmVýška: 78 cmNosnost: 100 kg Hmotnost:35 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Set NORDIC - FSC ROJAPLAST

BOSTON lavice -(FSC) ROJAPLAST

BOSTON lavice -(FSC) ROJAPLAST
Detail

Zahradní lavička je vyrobena z borovicového dřeva.Díky svému zpracování je stabilní a použitý materiál zaručuje dlouhou životnost.Lavice má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:tmavě hnědáMateriál:boroviceRozměry:výška: 90 cm délka: 150 cmhloubka: 58 cm výška sedu: 45 cmNosnost:3 x 90 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako BOSTON lavice -(FSC) ROJAPLAST , Skladaci kreslo drevene weekend fsc

Parková lavice - FSC ROJAPLAST

Parková lavice - FSC ROJAPLAST
Detail

Lavička je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, jehož povrch je lakován. Díky tomu lépe odolává nepříznivému počasí. Nohy jsou vyrobeny z kvalitní slitiny kovu. Lavička je konstruována pro 3 osoby a je vhodná jak do parků, tak i do zahrad. Lavička má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo je kvalitní a zdravé.Materiál:borovice / kov Rozměry:výška: 75 cm délka: 180 cm hloubka: 56 cm výška sedu: 39 cm Nosnost:3 x 90 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Parková lavice - FSC ROJAPLAST , Humi jednorázový pohlcovač vlhkosti orion 832335

SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST

SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST
Detail

Polohovací zahradní židle SORRENTO je vyrobena z borovicového dřeva, které je mořené. Takto zpracované dřevo zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Možno dokoupit stůl SORRENTO do setu.Barva:tmavě hnědá mořenáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 63 cmHloubka: 72 cmVýška: 103 cmVýška sedu: 44 cmNosnost:100 kgHmotnost:5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST , Coyote jednorázový alkohol test (cy-877832)

Bino Chodítko Activity - FSC

Detail

Chodítko pro usnadnění nácviku prvních krůčků s mnoha aplikacemi. Podporuje psychomotorický vývoje dítěte. Obsahuje xylofon, labyrint se třemi korálky na drátku, souprava ozubených koleček, otvory pro vkládání základních tvarů nebo labyrint s posuvnými obrázky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bino Chodítko Activity - FSC , Aria pe-480 (pe-480)

BOSTON lavice - (FSC) ROJAPLAST

BOSTON lavice - (FSC) ROJAPLAST
Detail

Zahradní lavička je vyrobena z borovicového dřeva.Díky svému zpracování je stabilní a použitý materiál zaručuje dlouhou životnost.Lavice má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:tmavě hnědáMateriál:boroviceRozměry:výška: 90 cm délka: 150 cmhloubka: 58 cm výška sedu: 45 cmNosnost:3 x 90 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako BOSTON lavice - (FSC) ROJAPLAST

SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST

SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST
Detail

Polohovací zahradní židle SORRENTO je vyrobena z borovicového dřeva, které je mořené. Takto zpracované dřevo zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Možno dokoupit stůl SORRENTO do setu.Barva:tmavě hnědá mořenáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 63 cmHloubka: 72 cmVýška: 103 cmVýška sedu: 44 cmNosnost:100 kgHmotnost:5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako SORRENTO křeslo - FSC ROJAPLAST

SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST

SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní stůl SORRENTO je vyroben z borovicového dřeva, které je mořené. Takto zpracované dřevo zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Možno dokoupit židle SORRENTO do setu.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:hnědá - mořenáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 130 cmHloubka: 77 cmVýška: 72 cmNosnost:50 kgHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako SORRENTO stůl - FSC ROJAPLAST

EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST

EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST
Detail

Elegantní lavicová zahradní houpačka je vyrobena z kvalitního borovicového masivu. Dřevo je mořené do oranžova. Houpačka je dodávána včetně látkové stříšky. Houpačka má certifikát FSC, který zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Do kolekce je možno zakoupit lavici, křesla a stůl EDEN.Barva:lakovaná - oranžová / zelená stříška Materiál:materiál konstrukce: borovicemateriál stříšky: polyesterRozměry:šířka: 192 cm hloubka: 130 cmvýška: 170 cm výška sedu: 45 cmstříška: 190 x 130 cm Nosnost:3 x 90 kgHmotnost:40 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako EDEN houpačka - FSC ROJAPLAST

Set NORDIC - FSC ROJAPLAST

Set NORDIC - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní souprava NORDIC se skládá z lavice, dvou křesel a stolu. Je vyrobena z borovicového dřeva - bez povrchové úpravy. Tato souprava je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kompletní posezení na zahradu či terasu. FSC certifikace - zaručuje kvalitu použitého materiálu.Barva:přírodníMateriál: boroviceRozměry stolu: Šířka: 110 cmHloubka: 75 cmVýška: 72 cmNosnost: 50 kgRozměry lavice:Šířka: 115 cmHloubka: 58 cmVýška: 78 cmNosnost: 2 x 80 kg Rozměry křesla:Šířka: 58 cmHloubka: 58 cmVýška: 78 cmNosnost: 100 kg Hmotnost:35 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Set NORDIC - FSC ROJAPLAST

Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST

Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní lavice je vyrobena z borovicového dřeva v šedé barvě. Díky svému zpracování je velmi stabilní. Lavice má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:šedáMateriál:borovice Rozměry:výška: 87 cm délka: 150 cm hloubka: 59 cm výška sedu: 40 cm Nosnost: 3 x 90 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Lavice LONDON - FSC ROJAPLAST

LUISA křeslo - FSC ROJAPLAST

Detail

Polohovací zahradní židle LUISA z lakovaného borovicového dřeva.Vynikající zpracování a použité spojovací kování zajišťují dlouhodobou funkčnost i pevnost křesla.Ze soupravy LUISA můžete dokoupit stůl, lavici, lehátko či houpačku a vytvořit tak kompletní zahradní set.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:hnědá - lakovanáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 60 cmHloubka: 67 cmVýška: 110 cmVýška sedu: 42 cmNosnost:100 kgHmotnost:8 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako LUISA křeslo - FSC ROJAPLAST

LUISA stůl - FSC ROJAPLAST

Detail

Kvalitní rozkládací stůl LUISA z lakovaného borovicového dřeva. Vynikající zpracování a použité spojovací kování zajišťují dlouhou funkčnost i pevnost. Ze soupravy LUISA můžete dokoupit židli, lavici, lehátko nebo houpačku a vytvořit tak kompletní zahradní set.FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:tmavě hnědá - lakovanáMateriál:boroviceRozměry:Šířka: 160 - 210 cmHloubka: 90 cmVýška: 73 cmNosnost:50 kgHmotnost:35 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako LUISA stůl - FSC ROJAPLAST

LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST

LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST
Detail

Stabilní polohovací zahradní lehátko je vyrobeno z lakovaného borovicového dřeva. Dále lze z řady zahradního nábytku LUISA dokoupit do setu stůl, křesla, houpačku. Lehátko má certifikát FSC, který zaručuje kvalitu použitého materiálu.Materiál:boroviceRozměry:délka: 193 cm šířka: 65 cm výška sedu: 37 cmNosnost:110 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako LUISA lehátko - FSC ROJAPLAST

Parková lavice - FSC ROJAPLAST

Parková lavice - FSC ROJAPLAST
Detail

Lavička je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, jehož povrch je lakován. Díky tomu lépe odolává nepříznivému počasí. Nohy jsou vyrobeny z kvalitní slitiny kovu. Lavička je konstruována pro 3 osoby a je vhodná jak do parků, tak i do zahrad. Lavička má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo je kvalitní a zdravé.Materiál:borovice / kov Rozměry:výška: 75 cm délka: 180 cm hloubka: 56 cm výška sedu: 39 cm Nosnost:3 x 90 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Parková lavice - FSC ROJAPLAST

WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST

WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST
Detail

Dřevěný skládací stůl WEEKEND v hnědé barvě je doplněn kovovou kostrou.Díky kombinaci kovu a dřeva je stůl velmi stabilní a odolný. Stůl se dá jednoduše složit a uskladnit. FSC certifikace znamená, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů.Barva:tmavě hnědá / černáMateriál:borovice / kovová konstrukceRozměry:Šířka: 120 cmHloubka: 80 cmVýška: 70 cmNosnost:50 kgHmotnost:20 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako WEEKEND stůl- FSC ROJAPLAST

PE-PO kominíček PEPO

PE-PO kominíček PEPO
Detail

PE-PO kominíčekPE-PO kominíček - přípravek k odstraňovaní sazí z komínů a kouřovodů, zlepšuje hospodárnost provozu kamen a kotlů a působí preventivně proti vzniku požárů způsobených vznícením sazí v kouřovodech.Návod na použití:Při dávkování do topidel vhoďte sáček na rozžhavené palivo a topidlo uzavřete, aby účinná látka neunikla do okolí. Snížil by se tak čisticí účinek a mohlo by dojít k uvolnění nepříjemného dýmu případně zápachu do místnosti. Používejte vždy uzavřené sáčky Kominíčka.Dávkování:lokální topidla, krbová kamna, kotle na etážové vytápění - 1 sáčekkotle ústředního vytápění - 2 sáčkyVětší dávku najednou nedávejte. V případě potřeby (větší stupeň znečištění) aplikaci zopakujte, v topné sezóně přibližně každých 14 dní.Princip čištění:Podstatou čištění je katalytická reakce, při níž dochází k přeměně sazí na kysličník uhličitý. Jedná se o spalování bez plamene při nižší teplotě, než probíhá klasické hoření. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako PE-PO kominíček PEPO

PE-PO Dárkové balení

PE-PO Dárkové balení
Detail

Praktické dárkové balení podpalovačů, zápalek a dalších pomůcek PE-PO potěší všechny majitele kamen a krbů, ale také grilů. Vše je zabaleno v pěkném dárkovém balení.Balení obsahuje: PE-PO pevný podpalovač 40 podpalů - krabička - 1 ks PE-PO dřevěný podpalovač 32 podpalů - 1 ks PE-PO podpalovač z dřevité vlny 12 podpalů - 1 ks PE-PO Kominíček 5 ks - 1 ks PE-PO zápalky 55 mm 100 ks - 1 ks Camino maxi zápalky krbové 20 cm 45 ks - 1 ks Camino zápalky dlouhé 10 cm 50 ks - 1 ks (4home.cz)

Podobné produkty ako PE-PO Dárkové balení

Bino Chodítko Activity-FSC 100%

Bino Chodítko Activity-FSC 100%
Detail

První kroky Vašeho dítěte je okamžik, na který se nezapomíná. Umožněte svému dítěti chodit a rozvíjet svůj psychomotorický vývoj na kvalitním dřevěném chodítku. Skrývá také spoustu dalších aktivit jako xylofon, labyrint nebo ozubená kola. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bino Chodítko Activity-FSC 100%

Bino Chodítko Activity-FSC 100%

Bino Chodítko Activity-FSC 100%
Detail

Bino Chodítko Activity-FSC 100% První kroky Vašeho dítěte je okamžik, na který se nezapomíná. Umožněte svému dítěti chodit a rozvíjet svůj psychomotirocký vývoj na kvalitním dřevěném chodítku. Skrývá také spoustu dalších aktivit jako xylofon, labyrint nebo ozubená kola. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bino Chodítko Activity-FSC 100%

DĚTSKÝ set PIKNIK - FSC ROJAPLAST

DĚTSKÝ set PIKNIK - FSC ROJAPLAST
Detail

Dětská souprava PIKNIK je vyrobena z borovicového dřeva ve veselém barevném provedení. Souprava má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:přírodní / žlutá / červená / modrá Materiál:borovicové dřevo Rozměry:šířka: 85 cm hloubka: 90 cm výška: 45 cm Nosnost:2 x 30 kg Hmotnost: 7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako DĚTSKÝ set PIKNIK - FSC ROJAPLAST

Dětská souprava KASIA - FSC ROJAPLAST

Dětská souprava KASIA - FSC ROJAPLAST
Detail

Dětská souprava se skládá ze stolku, lavičky a dvou křesílek. Je vyrobena z borovicového dřeva ve veselém barevném provedení.Souprava má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo je zdravé a kvalitní.Barva:přírodní / žlutá / modrá / červenáMateriál:borovice Rozměry stolku:výška: 47 cm délka: 70 cm šířka: 46 cm Rozměry lavičky:výška: 50cm délka: 86 cm šířka: 44 cm Rozměry křesílka:výška: 50 cm délka: 44 cm šířka: 44 cm Nosnost:30 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Dětská souprava KASIA - FSC ROJAPLAST

WEEKEND křeslo skládací - FSC ROJAPLAST

WEEKEND křeslo skládací - FSC ROJAPLAST
Detail

Zahradní skládací židle WEEKEND je dřevěná s kovovou podnoží.Barva dřeva je hnědá. Jednoduše se složí a uskladní, což je výhodou pro malé prostory. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo je kvalitní a zdravé.Lze dokoupit stůl WEEKEND a vytvořit tak pěkný a zároveň dobře uskladnitelný set.Barva:hnědá - lakovanáMateriál:borovice / kovRozměry:Šířka: 45 cmHloubka: 52 cmVýška: 90 cmVýška sedu: 45 cmNosnost:100 kgHmotnost:9 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako WEEKEND křeslo skládací - FSC ROJAPLAST

Pískoviště 8-hranné - FSC ROJAPLAST

Pískoviště 8-hranné - FSC ROJAPLAST
Detail

Dětské dřevěné pískoviště je vyrobeno z borovicového dřeva. Pískoviště je ve tvaru osmihranu, čtyři strany jsou vybaveny prkny, které slouží jako sedátko pro děti.Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost.Povrch je bez povrchové úpravy.Pískoviště má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky.Barva:přírodní Materiál:borovice Rozměry:průměr: 127 cmvýška: 20 cmHmotnost:12 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Pískoviště 8-hranné - FSC ROJAPLAST

pískoviště SE STŘÍŠKOU - FSC ROJAPLAST

pískoviště SE STŘÍŠKOU - FSC ROJAPLAST
Detail

Dětské pískoviště se stříškou je vyrobeno z borovicového dřeva ve veselém barevném provedení. Střecha je z nepromokavého materiálu a zároveň slouží jako stínítko před sluncem. Pískoviště má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že dřevo, z něhož je výrobek vyroben, pochází z lesa, jenž je obhospodařován šetrným způsobem s ohledem na principy trvalé udržitelnosti.Barva:bílá / žlutá / červená / modrá / zelená Materiál:boroviceRozměry:délka: 120 cm šířka: 120cm výška: 120cm Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako pískoviště SE STŘÍŠKOU - FSC ROJAPLAST
PE-PO dřevěný podpalovač kostičky 100 ks FSC (2068926), SOLO Jednorázový gril (620110), PE-PO Dárkové balení, PE-PO biolíh 3 L, PE-PO Podpalovací svíčky, 10 ks, PE-PO kominíček 5 ks (1061022), PE-PO čisticí poleno, 1,1 kg, PE-PO čisticí pelety 1,5 kg (2061019), PE-PO podpalovací svíčky 10 ks (1068953), PE-PO dřevěný podpalovač kostičky 100ks 2068926, PE-PO Podpalovač 2v1 dřevo 20 podpalů, PE-PO olej lampový - 1 l čirý, PE-PO Krbová a BBQ rukavice, levá, PE-PO Krbová a BBQ rukavice, pravá, PE-PO tekutý podpalovač 500 ml ČR (1064189), PE-PO palivo do biokrbů 1 l (1064430), PE-PO tekutý podpalovač 1 l ČR (1064197), PE-PO Podpalovač z dřevité vlny, 150 ks, PE-PO čistič krbových skel 500 ml (1061050), PE-PO čirý lampový olej 1 l SR (1064454), PE-PO podpalovač z dřevité vlny 100 ks PEFC , PE-PO přírodní lampový olej citronela 1 l (1064415), AlcoForce - jednorázový alkoholtester (8594190030180), PE-PO podpalovač z dřevité vlny 32 ks PEFC (1068916), HOTONE Karat Cap (FSC-1), skladaci kreslo drevene weekend fsc, HUMI jednorázový pohlcovač vlhkosti orion 832335, COYOTE Jednorázový alkohol test (CY-877832), Aria PE-480 (PE-480)