Pásmo sklolaminátové na vidlici unigrip flx ce, 30 m, komelon (110430)

Produkt Pásmo sklolaminátové na vidlici unigrip flx ce, 30 m, komelon (110430) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pásmo sklolaminátové na vidlici unigrip flx ce, 30 m, komelon (110430) upraviť a produkt hľadať znova.

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 30 m, KOMELON (110430)

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 30 m, KOMELON (110430)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 30 m, šířka pásku 13 mm, odolná konstrukce, madlo a pogumovaný, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo na vidlici, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 30 metrů, KOMELON UniGrip Flx je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem a gumovou úpravou, je tak odolné proti poškození i nárazu. Komfortní používání umožní ergonomická rukojeť. KOMELON UniGrip Flx je ideální do dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma na vidlici KOMELON UniGrip Flx CE, 30 mPásmo na vidlici vhodné do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 30 m, KOMELON (110430) , Pásmo sklolaminátové na vidlici unigrip flx ce, 100 m, komelon (110490)

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 100 m, KOMELON (110490)

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 100 m, KOMELON (110490)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 100 m, šířka pásku 13 mm, madlo a pogumovaný, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo na vidlici, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 100 metrů, KOMELON UniGrip Flx je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem a gumovou úpravou, je tak odolné proti poškození i nárazu. Komfortní používání umožní ergonomická rukojeť. KOMELON UniGrip Flx je ideální do dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma na vidlici KOMELON UniGrip Flx CE, 100 mPásmo na vidlici vhodné do dílny i na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 100 m, KOMELON (110490) , Pásmo sklolaminátové unigrip neo ce, 30 m, komelon (110334)

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 50 m, KOMELON (110450)

Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 50 m, KOMELON (110450)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 50 m, šířka pásku 13 mm, madlo a pogumovaný, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo na vidlici, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 50 metrů, KOMELON UniGrip Flx je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem a gumovou úpravou, je tak odolné proti poškození i nárazu. Komfortní používání umožní ergonomická rukojeť. KOMELON UniGrip Flx je ideální do dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma na vidlici KOMELON UniGrip Flx CE, 50 mPásmo na vidlici vhodné do dílny i na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 50 m, KOMELON (110450) , Pásmo sklolaminátové unigrip neo ce, 20 m, komelon (110332)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 30 m, KOMELON (110334)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 30 m, KOMELON (110334)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 30 m, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 30 metrů, KOMELON UniGrip Neo je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem, je tak odolné proti poškození i nárazu. KOMELON UniGrip Neo je ideální do domácnosti, dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma KOMELON UniGrip Neo CE, 30 mPásmo vhodné do domácnosti, dílny i na stavbuUmožní snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 30 metrůNabízí II. třídu přesnostiPáska je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 30 m, KOMELON (110334) , Pásmo sklolaminátové unigrip neo ce, 10 m, komelon (110330)

Pásmo ocelové UniGrip Swing CE, 30 m, KOMELON (110130)

Pásmo ocelové UniGrip Swing CE, 30 m, KOMELON (110130)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 30 m, šířka pásku 13 mm, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 30 metrů, KOMELON UniGrip Swing je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitní tvrzené oceli s fosfátovou antikorozní úpravou. Nechybí ani ochranný povlak, který zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem, je tak odolné proti poškození i nárazu. KOMELON UniGrip Swing je ideální do dílny i domácnosti. Klíčové vlastnosti ocelového pásma KOMELON UniGrip Swing CE, 30 mPásmo vhodné do dílny i domácnostiUmožní snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 30 metrůNabízí II. třídu přesnostiPáska je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové UniGrip Swing CE, 30 m, KOMELON (110130) , Pásmo ocelové unigrip swing ce, 30 m, komelon (110130)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 10 m, KOMELON (110330)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 10 m, KOMELON (110330)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 10 m, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 10 metrů, KOMELON UniGrip Neo je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem, je tak odolné proti poškození i nárazu. KOMELON UniGrip Neo je ideální do domácnosti, dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma KOMELON UniGrip Neo CE, 10 mPásmo vhodné do domácnosti, dílny i na stavbuUmožní snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 10 metrůNabízí II. třídu přesnostiPáska je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 10 m, KOMELON (110330) , Pásmo sklolaminátové ce, 30 m, festa (112130)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 20 m, KOMELON (110332)

Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 20 m, KOMELON (110332)
Detail

Měřící pásmo - třída přesnosti II, délka 20 m, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Hledáte-li pásmo, pomocí něhož budete moci snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 20 metrů, KOMELON UniGrip Neo je skvělou volbou. Nabízí II. třídu přesnosti a pásku vyrobenou z kvalitních sklolaminátových vláken oboustranně chráněnou nylonovou vrstvou, která zajistí otěru vzdornost. Pásmo disponuje kvalitním mechanismem navíjení, páska se tak hladce posouvá. Opatřená je navíc očkem umožňujícím jednodušší měření a její konec je vyztužený, což zabrání vytržení očka. Pouzdro pásma je tvořeno ABS plastem, je tak odolné proti poškození i nárazu. KOMELON UniGrip Neo je ideální do domácnosti, dílny i na stavbu. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma KOMELON UniGrip Neo CE, 20 mPásmo vhodné do domácnosti, dílny i na stavbuUmožní snadno a pohodlně změřit cokoli do délky 20 metrůNabízí II. třídu přesnostiPáska je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 20 m, KOMELON (110332) , Pásmo sklolaminátové ce, 10 m, festa (112110)

Pásmo na vidlici ocel, 30 m x 12,5 mm, FESTA (112433)

Pásmo na vidlici ocel, 30 m x 12,5 mm, FESTA (112433)
Detail

Měřící pásmo - délka 30 m, šířka pásku 12,5 mm, odolná konstrukce, madlo a pogumovaný, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a červená, barva pásku žlutá Pásmo na vidlici FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 30 metrů, kovovým vedením a rukojetí, která je vyrobená z ABS plastu. Její ergonomický tvar zajistí pohodlné a stabilní držení, a tím i snadné používání pásma. Nechybí ani integrovaná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo na vidlici FESTA vám umožní skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti pásma na vidlici FESTA, ocel, 30 m × 12,5 mmPraktické pásmo na vidliciTvořeno kalenou páskou a kovovým vedenímErgonomicky tvarovaná plastová rukojeť zajistí pohodlné a stabilní drženíPásmo na vidlici FESTA disponuje navíjecí ručkouBarevné provedení: červeno-černo-žluté Rozměry pásma:30 m × 12,5 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo na vidlici ocel, 30 m x 12,5 mm, FESTA (112433) , Pásmo sklolaminátové ce, 20 m, festa (112120)

Pásmo na vidlici ocel, 50 m x 12,5 mm, FESTA (112435)

Pásmo na vidlici ocel, 50 m x 12,5 mm, FESTA (112435)
Detail

Měřící pásmo - délka 50 m, šířka pásku 12,5 mm, odolná konstrukce, madlo a pogumovaný, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a červená, barva pásku bílá Pásmo na vidlici FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 50 metrů, kovovým vedením a rukojetí, která je vyrobená z ABS plastu. Její ergonomický tvar zajistí pohodlné a stabilní držení, a tím i snadné používání pásma. Nechybí ani integrovaná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo na vidlici FESTA vám umožní skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti pásma na vidlici FESTA, ocel, 50 m × 12,5 mmPraktické pásmo na vidliciTvořeno kalenou páskou a kovovým vedenímErgonomicky tvarovaná plastová rukojeť zajistí pohodlné a stabilní drženíPásmo na vidlici FESTA disponuje navíjecí ručkouBarevné provedení: červeno-černo-žluté Rozměry pásma:50 m × 12,5 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo na vidlici ocel, 50 m x 12,5 mm, FESTA (112435) , Pásmo na vidlici ocel, 30 m x 12,5 mm, festa (112433)

Pásmo sklolaminátové CE, 30 m, FESTA (112130)

Pásmo sklolaminátové CE, 30 m, FESTA (112130)
Detail

Měřící pásmo - délka 30 m, šířka pásku 13 mm, poutko, materiál skleněné vlákno, barva konstrukce červená, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je sklolaminátovou páskou o délce 30 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem, což dokonale usnadní měření. Očko navíc disponuje gumovou ochranou zabraňující vytrhnutí. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma FESTA, CE, 30 mPraktické pásmoTvořeno sklolaminátovou páskou s integrovaným očkemGumová ochrana na očku zabraňuje vytrhnutíPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou Délka:30 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové CE, 30 m, FESTA (112130) , Pásmo ocelové ce, 30 m, festa (112030)

Pásmo ocelové CE, 30 m, FESTA (112030)

Pásmo ocelové CE, 30 m, FESTA (112030)
Detail

Měřící pásmo - délka 30 m, šířka pásku 10 mm, poutko, materiál plast, barva konstrukce červená, barva pásku žlutá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 30 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Vybavená je také praktickým poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, CE, 30 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkouVybaveno poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce Délka:30 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové CE, 30 m, FESTA (112030) , Pásmo na vidlici ocel, 50 m x 12,5 mm, festa (112435)

Pásmo sklolaminátové CE, 20 m, FESTA (112120)

Pásmo sklolaminátové CE, 20 m, FESTA (112120)
Detail

Měřící pásmo - délka 20 m, šířka pásku 13 mm, poutko, materiál skleněné vlákno, barva konstrukce červená, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je sklolaminátovou páskou o délce 20 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem, což dokonale usnadní měření. Očko navíc disponuje gumovou ochranou zabraňující vytrhnutí. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma FESTA, CE, 20 mPraktické pásmoTvořeno sklolaminátovou páskou s integrovaným očkemGumová ochrana na očku zabraňuje vytrhnutíPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou Délka:20 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové CE, 20 m, FESTA (112120) , Pásmo ocelové ce, 20 m, festa (112020)

Pásmo sklolaminátové CE, 50 m, FESTA (112150)

Pásmo sklolaminátové CE, 50 m, FESTA (112150)
Detail

Měřící pásmo - délka 50 m, šířka pásku 13 mm, poutko, materiál skleněné vlákno, barva konstrukce červená, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je sklolaminátovou páskou o délce 50 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem, což dokonale usnadní měření. Očko navíc disponuje gumovou ochranou zabraňující vytrhnutí. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma FESTA, CE, 50 mPraktické pásmoTvořeno sklolaminátovou páskou s integrovaným očkemGumová ochrana na očku zabraňuje vytrhnutíPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou Délka:50 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové CE, 50 m, FESTA (112150) , Pásmo ocelové ce, 50 m, festa (112050)

Pásmo sklolaminátové CE, 10 m, FESTA (112110)

Pásmo sklolaminátové CE, 10 m, FESTA (112110)
Detail

Měřící pásmo - délka 10 m, šířka pásku 13 mm, poutko a pogumovaný, materiál skleněné vlákno, barva konstrukce červená, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je sklolaminátovou páskou o délce 10 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem, což dokonale usnadní měření. Očko navíc disponuje gumovou ochranou zabraňující vytrhnutí. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti sklolaminátového pásma FESTA, CE, 10 mPraktické pásmoTvořeno sklolaminátovou páskou s integrovaným očkemGumová ochrana na očku zabraňuje vytrhnutíPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou Délka:10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo sklolaminátové CE, 10 m, FESTA (112110) , Pásmo ocelové, 30 m, festa (112230)

Metr svinovací ProErgo CE, 2 m x 16 mm, KOMELON (110002)

Metr svinovací ProErgo CE, 2 m x 16 mm, KOMELON (110002)
Detail

Svinovací metr - třída přesnosti II, délka 2 m, šířka pásku 16 mm, poutko, autostop a automatický zámek, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá Klíčové přednosti produktu Metr svinovací ProErgo CE, 2 m x 16 mm, KOMELON Svinovací metr KOMELON dlouhý 2 m Svou přesností spadá do třídy II Závěsné poutko se bude hodit pro zavěšení v dílně či při práci na ruku Při každém vysunutí stupnice metru se aktivuje automatický zámek, nemůže se tak nechtěně navinout zpět Materiálem svinovacího metru KOMELON je ocel a ABS Černá a žlutá konstrukce Žlutá barva pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako Metr svinovací ProErgo CE, 2 m x 16 mm, KOMELON (110002) , Metr svinovací eco ce, 5 m x 19 mm, komelon (110045)

Metr svinovací ProErgo CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110008)

Metr svinovací ProErgo CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110008)
Detail

Svinovací metr - třída přesnosti II, délka 8 m, šířka pásku 25 mm, poutko, autostop a automatický zámek, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá Zásadní přednosti produktu Metr svinovací ProErgo CE, 8 m x 25 mm, KOMELON Svinovací metr KOMELON dlouhý 8 m Dosahuje třídy přesnosti II Poutko lze využít pro zavěšení na zápěstí při práci či na háček v dílně Díky automatickému zámku se bude stupnice metru navíjet zpět až po aktivování tlačítkem Materiálem svinovacího metru KOMELON je ocel a ABS Černá a žlutá konstrukce Žlutá barva pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako Metr svinovací ProErgo CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110008) , Metr svinovací proergo ce, 8 m x 25 mm, komelon (110008)

Metr svinovací Eco CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110045)

Metr svinovací Eco CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110045)
Detail

Svinovací metr - třída přesnosti II, délka 5 m, šířka pásku 19 mm, poutko, autostop a automatický zámek, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá Klíčové vlastnosti produktu Metr svinovací Eco CE, 5 m x 19 mm, KOMELON Svinovací metr KOMELON s délkou 5 m Třída přesnosti II V dílně nebo na ruku ho jednoduše zavěsíte díky praktickému poutku Automatický zámek, díky kterému zůstává stupnice metru vysunuta do stisknutí tlačítka Materiálem svinovacího metru KOMELON je ocel a ABS Černá a žlutá konstrukce Žlutá barva pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako Metr svinovací Eco CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110045) , Metr svinovací eco ce, 8 m x 25 mm, komelon (110048)

Metr svinovací Eco CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110048)

Metr svinovací Eco CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110048)
Detail

Svinovací metr - třída přesnosti II, délka 8 m, šířka pásku 25 mm, poutko, autostop a automatický zámek, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá Klíčové přednosti produktu Metr svinovací Eco CE, 8 m x 25 mm, KOMELON Svinovací metr KOMELON s délkou 8 m Pyšní se třídou přesnosti II Poutko pro zavěšení na háček či zápěstí ruky Díky automatickému zámku se bude stupnice metru navíjet zpět až po aktivování tlačítkem Černá a žlutá konstrukce Žlutá barva pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako Metr svinovací Eco CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110048) , Metr svinovací proergo ce, 2 m x 16 mm, komelon (110002)

Pásmo ocelové CE, 50 m, FESTA (112050)

Pásmo ocelové CE, 50 m, FESTA (112050)
Detail

Měřící pásmo - délka 50 m, šířka pásku 10 mm, poutko, materiál plast, barva konstrukce červená, barva pásku žlutá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 30 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Vybavená je také praktickým poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, CE, 50 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkouVybaveno poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce Délka:50 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové CE, 50 m, FESTA (112050) , Metr svinovací self lock ce, 5 m x 19 mm, komelon (110035)

Pásmo ocelové CE, 20 m, FESTA (112020)

Pásmo ocelové CE, 20 m, FESTA (112020)
Detail

Měřící pásmo - délka 20 m, šířka pásku 10 mm, poutko, materiál plast, barva konstrukce červená, barva pásku žlutá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 20 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Vybavená je také praktickým poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, CE, 20 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkouVybaveno poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce Délka:20 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové CE, 20 m, FESTA (112020) , Pásmo ocelové, 10 m, festa (112210)

Pásmo ocelové CE, 10 m, FESTA (112010)

Pásmo ocelové CE, 10 m, FESTA (112010)
Detail

Měřící pásmo - délka 10 m, šířka pásku 10 mm, poutko, materiál plast, barva konstrukce červená, barva pásku žlutá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 10 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem. Nechybí ani sklopná ručka, pomocí níž pásku navinete. Vybavená je také praktickým poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, CE, 10 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkouVybaveno poutkem umožňujícím pohodlné nošení v ruce Délka:10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové CE, 10 m, FESTA (112010) , Pásmo ocelové, 20 m, festa (112220)

Metr svinovací Self Lock CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110035)

Metr svinovací Self Lock CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110035)
Detail

Svinovací metr - třída přesnosti II, délka 5 m, šířka pásku 19 mm, poutko, autostop a automatický zámek, materiál ocel a ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá Zásadní přednosti produktu Metr svinovací Self Lock CE, 5 m x 19 mm, KOMELON Svinovací metr KOMELON o délce 5 m Dosahuje třídy přesnosti II Praktické poutko pro zavěšení usnadní jeho používání Parádní vychytávkou je i automatický zámek, který zablokuje nechtěné navíjení stupnice metru Materiálem metru KOMELON je ocel a ABS Černá a žlutá barva konstrukce Žlutá barva pásku (alza.cz)

Podobné produkty ako Metr svinovací Self Lock CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110035) , Hoteche měřící pásmo ze skleněného vlákna 30 m x 13 mm - ht281130 (ht281130)

Pásmo ocelové, 30 m, FESTA (112230)

Pásmo ocelové, 30 m, FESTA (112230)
Detail

Měřící pásmo - délka 30 m, šířka pásku 10 mm, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 30 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem a rovněž výklopným háčkem, což dokonale usnadní měření. Nechybí ani sklopná ručka s pojistkou, pomocí níž pásku navinete. Pouzdro pásma je vyrobeno z velmi kvalitního ABS, které je odolné vůči poškození a nárazu. Plastový klip umožní jeho nošení na opasku. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, 30 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkem a výklopným háčkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou s pojistkouPlastový klip umožní jeho nošení na opaskuPouzdro pásma vyrobeno z velmi kvalitního ABS Délka:30 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové, 30 m, FESTA (112230) , Noctua nf-a12x25-flx (nf-a12x25-flx)

Pásmo s držadlem 30 m Sedco oranžové

Pásmo s držadlem 30 m Sedco oranžové
Detail

Pásmo s držadlem SEDCO je vyrobeno z vysoce kvalitního PVC. Má rovnoměrné rozložení sklolaminátového vlákna. Je odolné proti nárazu, slunečnímu záření, vlhku a chladu. Dělka pásky 30 m Technické údaje:- výrobce SEDCO- barva oranžová- délka 30 m (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pásmo s držadlem 30 m Sedco oranžové , Noctua nf-a12x15-flx (nf-a12x15-flx)

Hoteche Měřící pásmo ze skleněného vlákna 30 m x 13 mm - HT281130 (HT281130)

Hoteche Měřící pásmo ze skleněného vlákna 30 m x 13 mm - HT281130 (HT281130)
Detail

Měřící pásmo - délka 30 m, šířka pásku 13 mm, pogumovaný, materiál plast a skleněné vlákno, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku žlutá S měřícím pásmem značky Hoteche se můžete pustit do vyměřovaní velkých ploch. S tímto pásmem o délce 30 metrů hravě zjistíte rozměry zahrady, stavby a jiných dalších objektů. Rychlé a snadné navíjení pásma zajistí sklopná klička. Práci vám pak usnadní plastové oko umístěné na konci měřící pásky, díky němuž si ji můžete kdekoliv uchytit nebo zavěsit. Pomůže vám v tom také sklopný kovový zobáček. Měřící pásmo Hoteche HT281130 vám skvěle padne do ruky díky bočním protiskluzovým úchytům a spodnímu uchycení celou dlaní. Oboustranné pásmo vám z jedné strany ukáže metrickou stupnici v milimetrech, centimetrech a metrech. Na druhé straně pak najdete angloamerickou stupnici v palcích a stopách. Pásmo je vyrobeno ze sklolaminátu, jenž je odolný proti poškození a přetrhnutí. Konstrukce pásma je z kvalitního ABS a TPR plastu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hoteche Měřící pásmo ze skleněného vlákna 30 m x 13 mm - HT281130 (HT281130) , Noctua nf-a14 flx (nf-a14-flx)

Audioquest FLX-X/RCA M-2F

Audioquest FLX-X/RCA M-2F
Detail

Propojovací kabel Kvalitní kabelová redukce pro audio systémy. Kabel má vodiče z dlouhých měděných vláken (LGC), které díky méně spojům a vzájemným nedokonalostem vedou signál mnohem lépe než tradiční vodiče z bezkyslíkaté mědi. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Audioquest FLX-X/RCA M-2F , Noctua nf-a4x20 flx (nf-a4x20-flx)

Kabel USB 2.0 vidlice ⇔ vidlice Centronics, 1,8 m, Digitus

Kabel USB 2.0 vidlice ⇔ vidlice Centronics, 1,8 m, Digitus
Detail

Nainstalován během několika vteřin - ideální pro použití s notebooky a stolními počítači bez paralelního rozhraní Tento kabel umožňuje připojit tiskárny vybavené rozhraním Centronics do USB portu vašeho počítače nebo notebooku. Udržujte si tak paralelní připojení skeneru, digitálního fotoaparátu nebo druhé tiskárny. Kabel má USB zátrčku typu A a 36pólovou zástrčku Centronics a nabízí rychlost přenosu od 1,2 MB/s. Napájení pro kabel probíhá prostřednictvím USB portu. USB A na Centronics 36 zástrčku·Kompatibilní pro USB specifikaci revize 1.1·Podporuje EPP/ECP a dvousměrný tisk·Rychlost přenosu dat až 1,216 Mbps (ECP Mode) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel USB 2.0 vidlice ⇔ vidlice Centronics, 1,8 m, Digitus , Noctua nf-a8 flx (nf-a8-flx)

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 3 m, černý, Inakustik

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 3 m, černý, Inakustik
Detail

High Speed HDMI kabel s ethernetem z řady Inakustik Star podporuje všechna HD audio a rozlišení až 2160p (4K). Konektory pozlacené 24karátovým zlatem pro optimální kontakt. Je vhodný pro připojení AV komponent (např. DVD, BulRay přehrávač nebo herní konzole) k TV nebo projektoru. 3násobné stínění·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Podpora 3D Tento kabel splňuje standard HDMI 2.0 a podporuje tak vysoké rozlišení 4K při 50/60Hz. To umožňuje připojení k Ultra HD televizoru s rozlišením až 2160p. (conrad.cz)

Podobné produkty ako HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 3 m, černý, Inakustik , Noctua nf-a6x25 flx (nf-a6x25-flx)

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 0,75 m, černý, Inakustik

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 0,75 m, černý, Inakustik
Detail

High Speed HDMI kabel z řady Inakustik Star podporuje všechny HD audio formáty a rozlišení až 2160p (4K). Konektor pozlacený 24karátovým zlatem pro optimální kontakt. Je vhodný pro propojení AV zařízení (např. DVD a BluRay přehrávač nebo herní konzole) s televizorem nebo projektorem. 3násobné stínění·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Podpora 3D videa Tento kabel splňuje standard HDMI 2.0 a podporuje tak vysoké rozlišení 4K při 50/60Hz. To umožňuje připojení k Ultra HD televizoru s rozlišením až 2160p. (conrad.cz)

Podobné produkty ako HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 0,75 m, černý, Inakustik , Noctua nf-a4x10 flx (nf-a4x10-flx)

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 5 m, černý, Inakustik

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 5 m, černý, Inakustik
Detail

High Speed HDMI kabel s ethernetem z řady Inakustik Star podporuje všechny HD audio formáty a rozlišení až 2160p (4K). Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem pro optimální kontakt. Je vhodný pro připojení AV komponent (např. DVD, BluRay přehrávač nebo herní konzole) k TV nebo projektoru. 3násobně stíněný·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Podpora 3D Tento kabel splňuje standard HDMI 2.0 a podporuje tak vysoké rozlišení 4K při 50/60Hz. To umožňuje připojneí k ultrta HDTV s rozlišením až 2160p. (conrad.cz)

Podobné produkty ako HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 5 m, černý, Inakustik , Noctua nf-s12a flx (nf-s12a-flx)

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 1,5 m, černý, Inakustik

HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 1,5 m, černý, Inakustik
Detail

High Speed HDMI kabel z řady Inakustik Star podporuje všechny HD audio formáty a rozlišení až 2160p (4K). Konektor pozlacený 24karátovým zlatem pro optimální kontakt. Je vhodný pro propojení AV zařízení (např. DVD a BluRay přehrávač nebo herní konzole) s televizorem nebo projektorem. 3násobné stínění·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Podpora 3D videa Tento kabel splňuje standard HDMI 2.0 a podporuje tak vysoké rozlišení 4K při 50/60Hz. To umožňuje připojení k Ultra HD televizoru s rozlišením až 2160p. (conrad.cz)

Podobné produkty ako HDMI kabel s ethernetem, vidlice ⇒ vidlice, 1,5 m, černý, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 7,5 m, průhledný, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 7,5 m, průhledný, Inakustik
Detail

Star audiokabel snižuje zvukové ztráty díky silnému stínění a silnému vodiči. Kovový konektor pozlacený 24karátovým zlatem pro maximální kvalitu připojení. Silné stínění·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 7,5 m, průhledný, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 5 m, průhledný, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 5 m, průhledný, Inakustik
Detail

Star audiokabel díky silnému stínění a silnému vnitřnímu vodiči redukuje zvukové ztráty. Kovový konektor pozlacený 24karátovým zlatem zajišťuje kvalitní připojení. Silné stínění·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 5 m, průhledný, Inakustik

Kabel 2x cinch vidlice ⇒ 2x cinch vidlice, 0,75 m, průhledný, Inakustik

Kabel 2x cinch vidlice ⇒ 2x cinch vidlice, 0,75 m, průhledný, Inakustik
Detail

Star audiokabel díky silnému stínění a silnému vnitřnímu vodiči redukuje zvukové ztráty. Kovový konektor pozlacený 24karátovým zlatem zajišťuje kvalitní připojení. Silné stínění·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel 2x cinch vidlice ⇒ 2x cinch vidlice, 0,75 m, průhledný, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 10 m, průhledný, Inakustik

Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 10 m, průhledný, Inakustik
Detail

Star audiokabel snižuje zvukové ztráty díky silnému stínění a silnému vodiči. Kovový konektor pozlacený 24karátovým zlatem pro maximální kvalitu připojení. Silné stínění·Kontakty pozlacené 24karátovým zlatem·Vodič z čisté bezkyslíkaté mědi (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabel 1x cinch vidlice ⇒ 1x cinch vidlice, 10 m, průhledný, Inakustik

Noctua NF-A12x15-FLX (NF-A12x15-FLX)

Noctua NF-A12x15-FLX (NF-A12x15-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 120 × 15 mm, 950 RPM - 1850 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 23,9 dB, 3pin Tento ventilátor NOCTUA NF-A12x15-FLX je vhodný pro použití do míst menších rozměrů, kde komponentům zajišťuje spolehlivé chlazení. O proudění vzduchu se totiž stará 9 aerodynamických lopatek, které se svým otáčením dokážou rozpohybovat až na rychlost 1850 RPM. I přes to je však jeho chod téměř neslyšitelný díky speciálním adaptérům nízkého a ultra nízkého hluku. Konstrukce ventilátoru disponuje kvalitním AAO rámem s pokročilým opatřením Flow Acceleration Channels, jež dohromady přispívají k už tak jedinečné výkonnosti. Ventilátor NOCTUA nabízí uživateli tiché chlazení série A do 120mm formátu, k jehož napájení využívá 3pin konektor. Klíčové vlastnosti ventilátoruVentilátor v 120mm formátuChlazení pomocí vzduchuPokročilé aerodynamické opatření konstrukceLopatky a AAO rám prémiové kvalityAdaptér nízkého a ultra nízkého... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A12x15-FLX (NF-A12x15-FLX)

Noctua NF-A14 FLX (NF-A14-FLX)

Noctua NF-A14 FLX (NF-A14-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 140 × 25 mm, 1200 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 19,2 dB, 3pin Špičkový ventilátor nové generace o průměru 140mm, který je určen pro chlazení počítačových skříní. Rychlost lopatek dosahuje 1200 RPM, při použití L.N.A. adaptéru se rychlost sníží na 1050 RPM, při použití U.L.N.A. adaptéru se rychlost sníží dokonce na 900 RPM. Rychlost otáček je řízena technologií Smooth Commutation Drive (SCD), která zajišťuje plně automatické nastavení, tichý chod a velmi malou spotřebu. Proudění vzduchu je zvýšeno kanálky na konci lopatek.Výsledný průtok vzduchu je 115,5 m3/h při plné rychlosti nebo 101,9 m3/h při použití L.N.A. nebo 88,7 m3/h při použití U.L.N.A. Hlučnost lze ovlivnit nastavením otáček, při maximální rychlosti je 19,2 dB a při snížené 16,4 dB, při U.L.N.A. pouze 13,8. Ke snížení hlučnosti ventilátoru dopomáhají také anti-vibrační podložky v rámu výrobku.Velikost tohoto modelu je 140 x 140 x 25mm. K základní desce se ventilátor připojuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A14 FLX (NF-A14-FLX)

Noctua NF-A12x25-FLX (NF-A12x25-FLX)

Noctua NF-A12x25-FLX (NF-A12x25-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 120 × 25 mm, 2000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 22,6 dB, 3pin Noctua NF-A12x25-FLX značí značně efektivní PC ventilátor vhodný pro všechny, kteří chtějí zdokonalit oběh vzduchu ve svém počítači. Ventilátor bez osvětlení, ocení každý, kdo nechce být rušen silným podsvícením v průběhu večera. Mezi další výhodu patří nižší pořizovací cena na rozdíl od verzí s LED podsvícením. Velikost 120 mm dovoluje umístění do všech standardních PC skříní. Dobré je znát i napětí, při kterém poběží, tento model pracuje s 12 V. V jednom balení narazíte na 1 ventilátor. Klíčové vlastnosti ventilátoru do PC Noctua NF-A12x25-FLX Vzduchový průtok 60,03 CFM je dostačující pro zchlazení vašeho počítače Originální design PC ventilátoru Cenově dostupný počítačový ventilátor skrývá jedinečná ložiska zajišťující delší výdrž Pro práci potřebuje napětí 12 V Ventilátor NOCTUA je vhodný pro všechny počítače Pro připojení Noctua NF-A12x25-FLX budete muset zajistit jeden... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A12x25-FLX (NF-A12x25-FLX)

Noctua NF-A4x20 FLX (NF-A4x20-FLX)

Noctua NF-A4x20 FLX (NF-A4x20-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 40 × 20 mm, 5000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 19,6 dB, 3pin Tento ventilátor NOCTUA NF-A4x20 FLX se vleze i do těch nejmenších míst, kde komponentům zajišťuje spolehlivé chlazení. O proudění vzduchu se totiž stará 9 aerodynamických lopatek dosahující svým otáčením rychlosti až 5000 RPM. I přes to je však jeho chod téměř neslyšitelný díky speciálním adaptérům nízkého a ultra nízkého hluku, které jsou společně s OmniJoin sadou pro snadné připojení do proprietárního konektoru součástí balení. Konstrukce ventilátoru disponuje kvalitním AAO rámem s pokročilým opatřením Flow Acceleration Channels. Ventilátor NOCTUA tak nabízí uživateli tiché chlazení série A do 40mm formátu, k jehož napájení využívá 3pin konektor. Klíčové vlastnosti ventilátoruVentilátor v 40mm formátuChlazení pomocí vzduchuPokročilé aerodynamické opatření konstrukceLopatky a AAO rám prémiové kvalityAdaptér nízkého hlukuReferenční SSO2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A4x20 FLX (NF-A4x20-FLX)

Noctua NF-A9 FLX (NF-A9-FLX)

Noctua NF-A9 FLX (NF-A9-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 92 × 25 mm, 1600 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 19,9 dB, 3pin Účinný ventilátor do počítačových skříní známého výrobce Noctua je vybaven dvěma adaptéry, které umožňují nastavení rychlosti 1600/1250/1050 otáček za minutu. Noctua NF-A9 FLX využívá sedmi lopatek integrovaného rotoru, díky nimž precizně směruje výstup vzduchu a skvěle se hodí pro radiátory vodního chlazení či velké věžové chladiče procesorů. Dva adaptéryNoctua NF-A9 FLX spadá do 92mm kategorie a 7 lopatek vyvine při maximální rychlosti 1600 otáček za minutu průtok vzduchu až 64,6 m3/h. První ze dvou adaptérů, L.N.A, sníží otáčky na hodnotu 1250 za minutu, stejně jako průtok vzduchu i hladinu hluku. Druhý adaptér s označením U.L.N.A, tedy Ultra Low Noise Adaptor, je pak určen pro minimalizaci hluku až na velmi nízkou úroveň 8,4 decibelů při zachování solidních ostatních hodnot.Konstrukce Noctua NF-A9 FLX s označením AAO (Advanced Acoustic... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A9 FLX (NF-A9-FLX)

Noctua NF-A6x25 FLX (NF-A6x25-FLX)

Noctua NF-A6x25 FLX (NF-A6x25-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 60 × 25 mm, 3000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 19,3 dB, 3pin Extrémně tichý přídavný ventilátor s rozměry 60 x 60 x 25 mm je určený pro zlepšení oběhu vzduchu v počítačové skříni. Ocení jej především příznivci naprostého ticha. Rotor má speciálně navržené lopatky pro zajištění maximálně tichého chodu. Otáčky ventilátoru, které mají standardní hodnotu 3000 RPM, lze snížit pomocí L.N.A. (Low-Noise Adapter) adaptéru na 2400 RPM a pomocí U.L.N.A. (Ultra-Low-Noise Adapter) dokonce na 1600 RPM. Tímto se hlučnost sníží na pouhých 8,2 dB. Ventilátor je proto ideálním řešením pro snížení hluku vašeho počítače. Součástí balení je rovněž adaptér pro připojení na 4 pinový konektor, U.L.N.A. a L.N.A. adaptéry, tlumiče vibrací a šroubky. Parametry a specifikace: Rozměry: 60 x 60 x 20 mm Proud vzduchu: Normální: 29,2 m³/h L.N.A.: 23,5 m³/h U.L.N.A.: 16,7 m³/h Otáčky: Normální: 3000 RPM L.N.A.: 2400 RPM... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A6x25 FLX (NF-A6x25-FLX)

Noctua NF-A4x10 FLX (NF-A4x10-FLX)

Noctua NF-A4x10 FLX (NF-A4x10-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 40 × 10 mm, 4500 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 17,9 dB, 3pin Extrémně tichý přídavný ventilátor s rozměry 40 x 40 x 10 mm je určený pro zlepšení oběhu vzduchu v počítačové skříni. Ocení jej především příznivci naprostého ticha. Rotor má speciálně navržené lopatky pro zajištění maximálně tichého chodu. Otáčky ventilátoru, které mají standardní hodnotu 4500 RPM lze snížit pomocí L.N.A. (Low-Noise Adapter) adaptéru na 3700 RPM a tím tak sníží hlučnost na pouhých 12,9 dB. Ventilátor je proto ideálním řešením pro snížení hluku vašeho počítače. Součástí balení je adaptér pro připojení na 4 pinový konektor, L.N.A. adaptér, tlumiče vibrací a šroubky. Parametry a specifikace: Rozměry: 40 x 40 x 10 mm Proud vzduchu: Normální: 8,2 m³/h L.N.A.: 6,6 m³/h Otáčky: Normální: 4500 RPM L.N.A.: 3700 RPM Hlučnost: Normální: 17,9 dB(A) L.N.A.: 12,9 dB(A) Životnost: > 150 000 hodin Typ ložisek: Samomazné, magneticky centrované (SSO2)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A4x10 FLX (NF-A4x10-FLX)

Noctua NF-S12A FLX (NF-S12A-FLX)

Noctua NF-S12A FLX (NF-S12A-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 120 × 25 mm, 1200 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 17,8 dB, 3pin Extrémně tichý přídavný ventilátor s rozměry 120 x 120 x 25 mm je určený pro zlepšení oběhu vzduchu v počítačové skříni. Ocení jej především příznivci naprostého ticha. Rotor má speciálně navržené lopatky pro zajištění maximálně tichého chodu. Otáčky ventilátoru, které mají standardní hodnotu 1200 RPM lze snížit pomocí L.N.A. (Low-Noise Adapter) adaptéru na 900 RPM a pomocí U.L.N.A. (Ultra-Low-Noise Adapter) dokonce na 700 RPM. Tím tak sníží hlučnost na pouhých 7,4 dB. Ventilátor je proto ideální řešení pro snížení hluku Vašeho počítače. Součástí balení je adaptér pro připojení na 3 pinový konektor, L.N.A. adaptér, tlumiče vibrací a šroubky. Parametry a specifikace: Rozměry: 120 x 120 x 25 mm Proud vzduchu: Normální: 107,5 m³/h L.N.A.: 83,2 m³/h U.L.N.A.: 65,8 m³/h Otáčky: Normální: 1200 RPM L.N.A.: 900 RPM U.L.N.A.: 700 RPM Hlučnost: Normální: 17,8 dB(A)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-S12A FLX (NF-S12A-FLX)

Noctua NF-A8 FLX (NF-A8-FLX)

Noctua NF-A8 FLX (NF-A8-FLX)
Detail

Ventilátor do PC 80 × 25 mm, 2000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 16,1 dB, 3pin Výkonný ventilátor do počítačových skříní známého výrobce Noctua je vybaven dvěma adaptéry, které umožňují nastavení rychlosti 2000/1650/1200 otáček za minutu. Noctua NF-A8 FLX využívá sedmi lopatek integrovaného rotoru, díky nimž precizně směruje výstup vzduchu a skvěle se hodí pro radiátory vodního chlazení či velké věžové chladiče procesorů. Dva adaptéryNoctua NF-A8 FLX spadá do 80mm kategorie a 7 lopatek vyvine při maximální rychlosti 2000 otáček za minutu průtok vzduchu až 50,4 m3/h. První ze dvou adaptérů, L.N.A, sníží otáčky na hodnotu 1650 za minutu, stejně jako průtok vzduchu i hladinu hluku. Druhý adaptér s označením U.L.N.A, tedy Ultra Low Noise Adaptor, je pak určen pro minimalizaci hluku až na velmi nízkou úroveň 7,9 decibelů při zachování solidních ostatních hodnot.Konstrukce Noctua NF-A8 FLX s označením AAO (Advanced Acoustic Optimisation)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-A8 FLX (NF-A8-FLX)

Pánské moto jeansy PMJ Dallas CE 30 modrá

Pánské moto jeansy PMJ Dallas CE  30  modrá
Detail

Kompletně CE džíny, AAA certifikace dle normy EN 17092-2, širší střih, trendy obnošený vzhled, Twaron®, designovány a vyrobeny v Itálii.. Pánské moto jeansy PMJ Dallas jsou stylové a plně certifikované kalhoty na motorku, ve kterých se konečně nemusíte obávat pádu. Tedy ne, že byste díky nim byli nesmrtelní, ale jsou to nejlepší džíny, které vám můžeme nabídnout. Hlavní myšlenkou při bylo vytvořit slušivé kalhoty, se kterými si můžete vychutnat jízdu na motocyklu, a přitom se cítit bezpečně. Zároveň budete mít také dobrý pocit z toho, co máte na sobě, a vypadat skvěle i v chůzi po dvou. Základem džín PMJ Dallas je vysoce gramážní elastická bavlna 12,5 oz (375 g/m2) v kombinaci se 100% materiálem Twaron®. Ten je 5x pevnější než ocel, odolný proti průrazu, vyznačuje se nízkou hořlavostí, vysokou tepelnou odolností a používá se na výrobu neprůstřelných vest. Samozřejmostí jsou certifikované chrániče kolen i kyčlí. Širší střih a casual "obnošený" look doplňuje skvělé vlastnosti těchto moto kalhot.Klíčové vlastnosti: kalhoty jako celek - materiál i chrániče - splňují normu EN 17092 s nejlepším výsledkem AAA - vysoce odolné ochranné oděvy pro náročné podmínky splňují legislativní požadavky EU PU chrániče kyčlí Knox na bocích, vyjímatelné, splňující EN 1621-1 s výsledkem AAA PU kolenní chrániče splňující EN 1621-1 (vyjímatelné a výškově nastavitelné zvenku) 100% Twaron - odolná balistická tkanina odolnost materiálu 8 sekund proti prodření - splňují normu odolnosti proti otěru EN 13595-2 úroveň 2 testy na stanovení odolnosti proti průrazu a proti řezu dle normy EN 13595-4 a proti roztržení, pevnosti materiálu a švů dle EN 13595-3 vyšly v souladu s úrovní 2 určeno pro muže Technický popis: anatomicky tvarovaná kolena 4 kapsy, 1 kapsička trendy vzhled obnošených džínů střihově vhodné i pro širší stehna materiál: elastická bavlna 12,5 oz (375 g/m2), 100% Twaron® designovány a vyrobeny v Itálii Velikostní tabulka (velikost kalhot): 30 32 34 36 38 40 42 44 Obvod pasu 82,8 86,8 90,8 94,8 98,8 102,8 106,8 110,8 Obvod boků 100,8 104,8 108,8 112,8 116,8 120,8 124,8 128,8 Obvod stehna 66,2 68,6 71 73,4 75,8 78,2 80,6 83 Obvod kolene 48,8 50 51,2 52,4 53,6 54,8 56 57,2 Délka od rozkroku 83,6 84,6 85,6 85,6 85,6 85,6 85,6 85,6 (insportline.cz)

Podobné produkty ako Pánské moto jeansy PMJ Dallas CE 30 modrá

Pásmo ocelové, 20 m, FESTA (112220)

Pásmo ocelové, 20 m, FESTA (112220)
Detail

Měřící pásmo - délka 20 m, šířka pásku 10 mm, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 20 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem a rovněž výklopným háčkem, což dokonale usnadní měření. Nechybí ani sklopná ručka s pojistkou, pomocí níž pásku navinete. Pouzdro pásma je vyrobeno z velmi kvalitního ABS, které je odolné vůči poškození a nárazu. Plastový klip umožní jeho nošení na opasku. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, 20 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkem a výklopným háčkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou s pojistkouPlastový klip umožní jeho nošení na opaskuPouzdro pásma vyrobeno z velmi kvalitního ABS Délka:20 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové, 20 m, FESTA (112220)

Pásmo ocelové, 10 m, FESTA (112210)

Pásmo ocelové, 10 m, FESTA (112210)
Detail

Měřící pásmo - délka 10 m, šířka pásku 10 mm, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 10 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem a rovněž výklopným háčkem, což dokonale usnadní měření. Nechybí ani sklopná ručka s pojistkou, pomocí níž pásku navinete. Pouzdro pásma je vyrobeno z velmi kvalitního ABS, které je odolné vůči poškození a nárazu. Plastový klip umožní jeho nošení na opasku. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, 10 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkem a výklopným háčkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou s pojistkouPlastový klip umožní jeho nošení na opaskuPouzdro pásma vyrobeno z velmi kvalitního ABS Délka:10 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové, 10 m, FESTA (112210)

Pásmo ocelové, 50 m, FESTA (112250)

Pásmo ocelové, 50 m, FESTA (112250)
Detail

Měřící pásmo - délka 50 m, šířka pásku 10 mm, odolná konstrukce, materiál ABS, barva konstrukce černá a žlutá, barva pásku bílá Pásmo FESTA ocení ve své výbavě především profesionálové, ale rovněž domácí kutilové. Tvořeno je kalenou páskou o délce 50 metrů, která je opatřená na svém začátku integrovaným očkem a rovněž výklopným háčkem, což dokonale usnadní měření. Nechybí ani sklopná ručka s pojistkou, pomocí níž pásku navinete. Pouzdro pásma je vyrobeno z velmi kvalitního ABS, které je odolné vůči poškození a nárazu. Plastový klip umožní jeho nošení na opasku. Pásmo FESTA nabízí skutečně komfortní a jednoduché měření. Klíčové vlastnosti ocelového pásma FESTA, 50 mPraktické pásmoTvořeno kalenou páskou s integrovaným očkem a výklopným háčkemPásmo FESTA disponuje sklopnou navíjecí ručkou s pojistkouPlastový klip umožní jeho nošení na opaskuPouzdro pásma vyrobeno z velmi kvalitního ABS Délka:50 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Pásmo ocelové, 50 m, FESTA (112250)

NOCTUA NF-A9 FLX ventilátor, 92x92x25mm, 1050/1250/1600rpm, NF-A9 FLX

NOCTUA NF-A9 FLX ventilátor, 92x92x25mm, 1050/1250/1600rpm, NF-A9 FLX
Detail

Noctua NF-A9 FLX Kvalitní tichý ventilátor bez PWM regulace. SSO2 ložisko zajistí bezproblémový chod a dlouhou životnost ventilátoru. Pro napájení slouží 3-pin konektor. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rychlost ventilátoru: 1050 - 1600 ot/min Konektor: 3-pin Hlučnost: 17,1 dBA Průtok vzduchu: 38,03 CFM Rozměry: 92 x 92 x 25 mm Barva: hnědá (patro.cz)

Podobné produkty ako NOCTUA NF-A9 FLX ventilátor, 92x92x25mm, 1050/1250/1600rpm, NF-A9 FLX

NOCTUA NF-A20 FLX ventilátor 200x200x30mm, 3pin, 800 ot., NF-A20-FLX

NOCTUA NF-A20 FLX ventilátor 200x200x30mm, 3pin, 800 ot., NF-A20-FLX
Detail

Noctua NF-A20-FLX Kvalitní tichý ventilátor bez PWM regulace. SSO2 ložisko zajistí bezproblémový chod a dlouhou životnost ventilátoru. Pro napájení slouží 3-pin konektor. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rychlost ventilátoru: 550 - 800 ot./min Konektor: 3-pin Hlučnost: 10,7 - 18,1 dBA Průtok vzduchu: 86,46 CFM Rozměry: 200 x 200 x 30 mm Barva: hnědá (patro.cz)

Podobné produkty ako NOCTUA NF-A20 FLX ventilátor 200x200x30mm, 3pin, 800 ot., NF-A20-FLX
Pásmo sklolaminátové na vidlici UniGrip Flx CE, 100 m, KOMELON (110490), Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 30 m, KOMELON (110334), Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 20 m, KOMELON (110332), Pásmo sklolaminátové UniGrip Neo CE, 10 m, KOMELON (110330), Pásmo ocelové UniGrip Swing CE, 30 m, KOMELON (110130), Pásmo sklolaminátové CE, 30 m, FESTA (112130), Pásmo sklolaminátové CE, 10 m, FESTA (112110), Pásmo sklolaminátové CE, 20 m, FESTA (112120), Pásmo na vidlici ocel, 30 m x 12,5 mm, FESTA (112433), Pásmo ocelové CE, 30 m, FESTA (112030), Pásmo na vidlici ocel, 50 m x 12,5 mm, FESTA (112435), Pásmo ocelové CE, 20 m, FESTA (112020), Pásmo ocelové CE, 50 m, FESTA (112050), Pásmo ocelové, 30 m, FESTA (112230), Metr svinovací Eco CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110045), Metr svinovací ProErgo CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110008), Metr svinovací Eco CE, 8 m x 25 mm, KOMELON (110048), Metr svinovací ProErgo CE, 2 m x 16 mm, KOMELON (110002), Metr svinovací Self Lock CE, 5 m x 19 mm, KOMELON (110035), Pásmo ocelové, 10 m, FESTA (112210), Pásmo ocelové, 20 m, FESTA (112220), Hoteche Měřící pásmo ze skleněného vlákna 30 m x 13 mm - HT281130 (HT281130), Noctua NF-A12x25-FLX (NF-A12x25-FLX), Noctua NF-A12x15-FLX (NF-A12x15-FLX), Noctua NF-A14 FLX (NF-A14-FLX), Noctua NF-A4x20 FLX (NF-A4x20-FLX), Noctua NF-A8 FLX (NF-A8-FLX), Noctua NF-A6x25 FLX (NF-A6x25-FLX), Noctua NF-A4x10 FLX (NF-A4x10-FLX), Noctua NF-S12A FLX (NF-S12A-FLX)