Orion stojan na talíře/poklice dřevo (122971)

Produkt Orion stojan na talíře/poklice dřevo (122971) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion stojan na talíře/poklice dřevo (122971) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Stojan na talíře/poklice dřevo (122971)

ORION Stojan na talíře/poklice dřevo (122971)
Detail

Organizér , stojan na talíře/poklice uloží do kuchyňské skříňky přehledně až 8 talířů, poklic, prkének různé velikosti (cca od velikosti 12 cm do cca 28 cm)m materiál: dřevo, rozměry: 35x12,5x10,5 cm Stojan ORION představuje praktický doplněk do každé kuchyně. Umožní přehledné uložení až 8 talířů, poklic či prkének o šířce 12 až 28 cm. Vyrobený je z velmi kvalitního dřeva a není ho nutné nijak připevňovat, stačí jej položit do skříňky nebo na kuchyňskou linku. Stojan ORION usnadní používání poklic, prkének i talířů. Klíčové vlastnosti dřevěného stojanu na talíře/poklice ORIONPraktický stojan na talíře i pokliceUmožní přehledné uložení až 8 talířů, poklic či prkének o šířce 12 až 28 cmVyrobený z velmi kvalitního dřevaStojan ORION stačí položit do skříňky nebo na kuchyňskou linkuBarevné provedení: hnědé Rozměry:35 × 12,5 × 10,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na talíře/poklice dřevo (122971) , Orion stojan na talíře/poklice dřevo (122971)

Orion Stojan na talíře

Orion Stojan na talíře
Detail

Stojan na talíře/poklice uloží do kuchyňské skříňky přehledně až 8 talířů, poklic, prkének různé velikosti (cca od velikosti 12 cm do cca 28 cm). Nemusíte ho složitě připevňovat, stačí ho položit do skříňky. Materiál: dřevo (Schima Superba - stálozelená dřevina - čajovníkovité). Rozměry: 35 x 12,5 x 10,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na talíře , Orion stojan na talíře

Orion Stojan na vařečku + poklici

Detail

Stojan na vařečku a poklici je skvělým pomocníkem pro udržení čisté kuchyňské linky při vaření. Už nemusíte složitě hledat místo, kam umístit horkou pokličku nebo špinavou vařečku, vše budete mít po ruce a vaření proto bude pohodlnější. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na vařečku + poklici , Orion stojan na poklice drát/uh 6 pozic

Orion Stojan na vařečku+poklici nerez

Orion Stojan na vařečku+poklici nerez
Detail

Stojan na vařečku a poklici vám pomůže při vaření. Budete mít vše při ruce a neušpiníte si kuchyňskou linku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na vařečku+poklici nerez , Orion stojan na příbory dřevo

ORION Stojan na vařečku+poklici nerez (122965)

ORION Stojan na vařečku+poklici nerez (122965)
Detail

Stojan na vařečku a poklici vám pomůže při vaření. Budete mít vše při ruce a neušpiníte si kuchyňskou linku. Lze mýt v myčce na nádobí. Materiál: nerez. Rozměry: 15,5x19x20 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na vařečku+poklici nerez (122965) , Orion stojan na poklice drát/uh 6 pozic (122966)

Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic

Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic
Detail

Stojan na poklice zajistí jejich přehledné uložení a zabrání rozbití skleněných poklic. Využijete ho na polici, v šuplíku i ve skříňce. Materiál: drát s povrchovou úpravou - plast (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic , Orion stojan na pap. ručníky dřevo

Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný

Detail

Stojan na poklice ušetří drahocenný prostor v kuchyni a pojme až šest poklic různé velikosti (od 14 do 28 cm). Není potřeba ho složitě připevňovat, stačí ho pověsit na dvířka kuchyňské skřínky. Rozměry stojanu od firmy Orion jsou 27,5×47 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný , Orion stojan na poklice drát/uh 6 pozic závěsný (122968)

ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic (122966)

ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic (122966)
Detail

Stojan na poklice zajistí jejich přehledné uložení a zabrání rozbití skleněných poklic. Využijete ho na polici, v šuplíku i ve skříňce. Materiál: drát s povrchovou úpravou – plast. Rozměry: 17x34x18,5 cm. Máte doma mnoho poklic na hrnce a nevíte, jak je skladovat? Se stojanem na poklice drát/UH se 6 pozicemi od značky Orion to bude hračka. Stojan je vyroben z drátu s plastovým povrchem a nabízí uskladnění až 6 poklic všech druhů. Stojan na poklice drát/UH se 6 pozicemi můžete umístit na poličku, do šuplíku i do skříňky. Díky tomuto příslušenství budete mít své poklice přehledně uložené, což zabrání i jejich rozbití. Klíčové vlastnosti stojanu na poklice drát/UH se 6 pozicemi od značky OrionStojan na poklice drát/UH od značky Orion nabízí místo až pro 6 poklicStojan je vyroben z drátu s povrchovou plastovou úpravouPolice, šuplík i skříňka jsou ideálním místem pro tento stojanDíky stojanu na poklice drát/UH se 6 pozicemi od značky Orion budete... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic (122966) , Orion stojan na nože dřevo štětiny (540506)

ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný (122968)

ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný (122968)
Detail

Stojan na poklice uloží do kuchyňské skříňky přehledně až 6 poklic různé velikosti (cca od velikosti 14 cm do cca 28 cm). Nemusíte ho složitě připevňovat, stačí ho pověsit na dvířka skříňky. Materiál: drát s povrchovou plastovou úpravou. Rozměry: š. 27,5 cm, v. 47 cm, na max. tl. dvířek 2,5 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný (122968) , Orion stojan na hrnečky dřevo/kov radka

Orion Stojan na pap. ručníky dřevo

Orion Stojan na pap. ručníky dřevo
Detail

Stojan české značky Orion potěší každou správnou hospodyňku. Utěrky všech rozměrů i materiálů se totiž v kuchyni vždy hodí a je dobré mít je po ruce. Stylový stojánek je nejen praktický, ale sám o sobě dokonale vynikne.Držák na papírové utěrky bude slušet každé moderní domácnosti. Bude hravým zpestřením prostřené tabule i skvělým pomocníkem, který je vždy v pozoru na kuchyňské lince. Jelikož se jedná o přírodní materiály, každý kus se může trochu lišit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na pap. ručníky dřevo , Orion stojan na nože dřevo štětiny mramor (540555)

Orion Stojan na nože dřevo štětiny

Detail

Stojan dřevěný na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby ihned po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože dřevo štětiny , Orion stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580)

Orion Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR

Detail

Stojan dřevěný na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby ihned po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR , Yamazaki stojan na talíře tosca 2963, bílý (2963)

Orion Stojan na nože WOODEN, dřevo/štětiny

Detail

Dřevěný stojan na nože ze série výrobků WOODEN od značky Orion. Plastové štětiny uvnitř stojanu zajistí, že se uložené nože, nůžky či jiné kuchyňské nástroje nebudou tupit. Rozměry produktu jsou 11×11×23 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože WOODEN, dřevo/štětiny , Orion stojan na papírové utěrky dřevo/kov radka (122974)

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA
Detail

Pokud potřebujete vyladit prostor kuchyňské linky, můžete kromě zajímavých košíků na ovoce, poliček na kořenky z kolekce RADKA sáhnout po praktickém stojanu, určeném pro uložení hrnků nebo šálků. Budou tak pohotově po ruce, snadno je přemístíte. Obzvláště ty, které máte v oblibě a nejčastěji je používáte. Kombinace kovu s černým nástřikem a dřevěného podstavce bude elegantním, jednoduchým prvkem na pracovní desce, ale i v jídelně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , Orion stojan na láhve

ORION Stojan na papírové ručníky dřevo (540509)

ORION Stojan na papírové ručníky dřevo (540509)
Detail

Stojan na papírové utěrky. Materiál: dřevo. Rozměry: pr. 11 cm, v. 31 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na papírové ručníky dřevo (540509) , Orion stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982)

ORION Stojan na nože dřevo štětiny (540506)

ORION Stojan na nože dřevo štětiny (540506)
Detail

Stojan na nože - bambusové dřevo, plastové štětiny, snadná údržba, rozměry 11 × 10,5 × 24,5 cm Mějte v kuchyni své nože při vaření vždy po ruce díky dřevěnému stojanu na nože od ORION. Stojan o rozměrech 11 × 10,5 × 24,5 cm je vyroben z bambusového dřeva a jeho vnitřní část je vyplněna plastovými štětinami, které nože neztupí a ve stojanu je bezpečně uloží. Stojan neslouží pouze pro nože, uložit do něho můžete třeba i nůžky nebo jiné kuchyňské nástroje. Stojan ORION se velmi snadno udržuje. Klíčové vlastnosti stojanu na nože ORION Dřevěný stojan na nože od ORIONVyroben z bambusového dřevaVnitřní část s plastovými štětinamiBezpečné uložení nožů a kuchyňských nástrojůNože se neztupíSnadná údržba stojanuRozměry stojanu ORION jsou 11 × 10,5 × 24,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na nože dřevo štětiny (540506) , Poklice smalt na vedro 10 l orion

ORION Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR (540555)

ORION Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR (540555)
Detail

Stojan na nože - dřevo s povrchovou úpravou, plast, s plastovými štětinami, snadná údržba, rozměry 11 × 14,5 × 24 cm Stojan na nože je výborným kuchyňským pomocníkem. Díky němu nemusíte nebezpečně prohrabovat nože v zásuvce a pracně hledat ten, který zrovna potřebujete. Stojan na nože MRAMOR je vyroben ze dřeva s povrchovou úpravou imitující mramor. Praktické plastové štětiny uvnitř stojanu slouží k bezpečnému a přehlednému uložení nožů, nůžek a dalšího kuchyňského nářadí. Výhodou tohoto provedení je jeho snadná údržba a vaše nože se díky plastovým štětinám neztupí. Stojan na nože MRAMOR se stane ozdobou vaší kuchyňské linky a zároveň budete mít nože a další náčiní stále při ruce. Klíčové vlastnosti stojanu na nože MRAMORSkvělý kuchyňský pomocníkStojan na nože Mramor vyroben ze dřeva s povrchovou úpravou imitující mramorPlastové štětiny uvnitř stojanu slouží k bezpečnému uložení vašich nožůUložit lze i nůžky a další kuchyňské nářadíVe stojan... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR (540555) , Orion stojan na nože, černá

ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)

ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)
Detail

Držák na papírové utěrky, arážka proti rozmotávání utěrek, materiál: kov, dřevo, rozměry: pr. 15 cm, v. 36 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974) , Orion dřevěný stojan na nože

YAMAZAKI Stojan na talíře Tosca 2963, bílý (2963)

YAMAZAKI Stojan na talíře Tosca 2963, bílý (2963)
Detail

Držák na kuchyňské náčiní na talíře z kolekce minimalistických doplňků Tosca, vyrobeno z bíle lakovaného kovu a masivního bukového dřeva (alza.cz)

Podobné produkty ako YAMAZAKI Stojan na talíře Tosca 2963, bílý (2963) , Orion stojan na příbory wooden

Stojan na talíře nebo prkénka bambus 34x12,5 cm - EXCELLENT

Stojan na talíře nebo prkénka bambus 34x12,5 cm - EXCELLENT
Detail

Stojan na talíře nebo prkénka bambus 34x12,5 cm Dřevěné doplňky patří do každé kuchyně! Ty bambusové jsou navíc přírodní, lehké a vysoce odolné! - materiál: 100% bambusové dřevo - délka: 34 cm - šířka: 12,5 cm - výška: 12 cm - ideální na odkládání talířů ale i prkének (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Stojan na talíře nebo prkénka bambus 34x12,5 cm - EXCELLENT , Orion stojan na nože, šedá

Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982)

Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra  (122982)
Detail

Podnos - oválný, matriál břidlice, rozměry 390 × 410 × 240 mm (v × š × h), patrový Kvalitní podnos značky ORION bude nepostradatelným pomocníkem v kuchyni i při servírování jídla. Jedná se o břidlice model, Podnos ORION má rozměry 390 × 410 × 240 mm. Důležité přednosti podnosu Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra Oválný podnos Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra využijete pro každou příležitost Patrové provedení pro lepší výběr při servírování Velikost podnosu ORION: 390 × 410 × 240 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982) , Orion stojan na naběračku nerez

Bílý kovový stojan na talíře - 38*30*57 cm W4Y0226W

Bílý kovový stojan na talíře - 38*30*57 cm W4Y0226W
Detail

Bílý kovový stojan na talíře - 38*30*57 cm Barva: bílá s patinouMateriál: kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý kovový stojan na talíře - 38*30*57 cm W4Y0226W , Orion stojan na vařečku+poklici nerez

ORION Stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580)

ORION Stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580)
Detail

Menážka vhodná na grilování, do kuchyně, materiál: gumovníkové dřevo. Rozměry: 19x13,5x23,5cm Dejte věcem ve své kuchyni řád. S dřevěnou menážkou Orion budete mít kořenky pěkně uspořádané a vaření vám půjde hezky od ruky. Dřevěný stojan na kořenky a dochucovadla využijete nejen v kuchyni, ale třeba i při grilování. Servírujte oblíbené koření, kečup nebo omáčky stylově. Stojan z gumovníkového dřeva skvěle poslouží také jako designový doplněk vašeho kulinářského umění. Klíčové vlastnosti stojanu na kořenky a dochucovadlaMenážka Orion je vyrobena z gumovníkového dřevaStojan na kořenky a dochucovadla využijete při běžném vaření i grilováníPomůže vám servírovat koření, kečup a omáčky stylověDřevěný stojan na kořenky poslouží také jako designový doplněkRozměry:19 × 13,5 × 23,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580) , Orion stojan na papírové utěrky nerez

Zlatý kovový stojan na talíře / odkapávač - 42*29*17 cm 6Y2622GO

Zlatý kovový stojan na talíře / odkapávač - 42*29*17 cm 6Y2622GO
Detail

Zlatý kovový stojan na talíře / odkapávač - 42*29*17 cm Barva: zlatáMateriál: kovHmotnost: 1,24 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlatý kovový stojan na talíře / odkapávač - 42*29*17 cm 6Y2622GO , Orion stojan na nože akácie whiteline

Hnědý kovový ozdobný stojan na talíře dvoupatrový - 38*30*57 cm W40091

Hnědý kovový ozdobný stojan na talíře dvoupatrový - 38*30*57 cm W40091
Detail

Hnědý kovový ozdobný stojan na talíře dvoupatrový - 38*30*57 cm Materiál : kovBarva : hnědá Pěkný kovový ozdobný stojan na talíře bude praktickým a dekorativním pomocníkem na vaše talíře. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědý kovový ozdobný stojan na talíře dvoupatrový - 38*30*57 cm W40091 , Orion stojan na toaletní papír nerez

Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic

Detail

Stojan na láhve pro snadný přenos. S nosností až 5 kg. Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic najde využití v každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic , Orion stojan na nože, 18 cm

Přírodní ratanový stojan na talíře a příbory Vaneil - 29*20*19 cm 15197-00

Přírodní ratanový stojan na talíře a příbory Vaneil - 29*20*19 cm 15197-00
Detail

Přírodní ratanový stojan na talíře a příbory Vaneil - 29*20*19 cm Barva: přírodníMateriál: ratan (lahome.cz)

Podobné produkty ako Přírodní ratanový stojan na talíře a příbory Vaneil - 29*20*19 cm 15197-00 , Orion stojan na nože akácie wood

Orion Podtácek z gumovníkového dřeva 9,5 cm + stojan

Detail

Originální podtácek vyrobený pod značkou Orion z gumovníkového dřeva a korku. Podložte jím sklenici, hrnek nebo misku s horkým obsahem. V balení najdete 6 kusů a praktický stojan. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Podtácek z gumovníkového dřeva 9,5 cm + stojan , Orion stojan na pečení kuřete drát

Orion Stojan na láhve

Orion Stojan na láhve
Detail

Stojan na láhve s kohoutkem zajistí pohodlné obsluhování a dávkování nápojů. Je vhodný na láhve kulatého i hranatého tvaru. Z naší nabídky lze použít např. na láhev s kohoutkem číslo 121313, 121431, 121481. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na láhve , Orion poklice ke grilovací pánvi grande

Orion Stojan na naběračku nerez

Orion Stojan na naběračku nerez
Detail

Praktický stojan na kuchyňské náčiní, díky kterému si při vaření neušpiníte váš sporák, pracovní prostor nebo kuchyňskou linku. Nejen chytrý pomocník při každodenním vaření, ale i designový doplněk do každé kuchyně. Do stojánku lze odložit jakékoliv kuchyňské náčiní, které zrovna používáte, např. vařečku, lžíci, naběračku, obracečku, nůž, nebo servírovací příbor. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na naběračku nerez , Orion stojan na papírové utěrky nerez (540583)

Orion Stojan na příbory Wooden

Orion Stojan na příbory Wooden
Detail

Stojan na příbory, ubrousky, dochucovadla a kořenky se bude hodit při grilování, ale i doma v kuchyni při běžném vaření. Snadno tak vše přenesete, podáte hostům na stůl a pak zase uložíte na své místo. Materiál: dřevo akácie. Rozměry: 18,5 x 18,5 x 20 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na příbory Wooden

Orion Stojan na nože, šedá

Orion Stojan na nože, šedá
Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a jsou po ruce. Snadná údržba, pro čištění štětin je jednoduše ze stojanu vyjmete. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože, šedá

Orion Stojan na nože, černá

Orion Stojan na nože, černá
Detail

Stojan na nože se štětinami chrání nože před mechanickým poškozením. Stojan vhodně doplní kuchyňskou pracovní desku a nože jsou tak vždy neustále po ruce. Povrch stojánku je vyroben z plastu v černé barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Praktická vložka se dá snadno vyndat a čistit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože, černá

Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK

Detail

Sada kořenek 16 dílů od značky ORION uložena v otočném stojanu, ze kterého je snadno vyjmete i uložíte. Materiál: stojan – dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Skleněné kořenky (bez víček a sypátek) lze mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK

Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION

Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION
Detail

Stojan pomůže přenést sklenice nebo láhve s nápojem a to velmi pohodlně jednou rukou. Materiál: kov, dřevo. Rozměry: 29x19,5x28,5 cm. Nosnost 5 kg. Stojan pomůže přenést sklenice nebo láhve s nápojem a to velmi pohodlně jednou rukou. Materiál: kov, dřevo. Rozměry: 29x19,5x28,5 cm. Nosnost 5 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION

Orion Stojan na nože, 18 cm

Orion Stojan na nože, 18 cm
Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami, díky kterým se vložené nože nepoškrábou. Využít jej můžete i na další kuchyňské pomůcky, jako např. nůžky nebo škrabky. Při čištění stojanu štětiny jednoduše vyjmete. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože, 18 cm

Orion Stojan na nože akácie WOOD

Orion Stojan na nože akácie WOOD
Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí, jsou po ruce. Snadná údržba. Materiál: dřevo akácie – z části barevný nástřik, plastové štětiny. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože akácie WOOD

Orion Stojan na nože akácie Whiteline

Orion Stojan na nože akácie Whiteline
Detail

Stojan na nože Whiteline s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí, jsou vždy po ruce. Snadná údržba. (štětiny nejsou vyjímatelné) (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože akácie Whiteline

Orion Stojan na toaletní papír nerez

Orion Stojan na toaletní papír nerez
Detail

Praktický stojan na toaletní papír v moderním nerezovém designu je nezbytnou součástí každé toalety. Lze ho díky jeho praktičnosti a neutrálnímu vzhledu využít i v kuchyni na kuchyňské role. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na toaletní papír nerez

Orion Stojan na příbory WOODEN, akácie

Detail

Stojan od společnosti Orion na příbory, kořenky, dochucovadla nebo třeba ubrousky. Přijde vhod nejen při letním grilování, ale třeba u běžného nedělního oběda. Díky využití akácie má neobyčejně vzhlížející texturu, a proto bude estetickým doplňkem do domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na příbory WOODEN, akácie

Orion Stojan na nože WHITELINE akácie

Detail

Stojan na nože s plastovmi štětinami pro bezpečné uložení nožů, nůžek a dalších kuchyňských nástrojů. Orion Stojan na nože WHITELINE akácie netupí nože a snadno se udržuje. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože WHITELINE akácie

Orion Stojan na nože akácie WOODEN

Detail

Pořiďte si skvělého pomocníka praktický stojan na nože akácie WOODEN od výrobce Orion. Stojan je vyroben z akáciového dřeva a doplněn plastovými štětinami uvnitř bloku. Zajistí tak šetrné uložení vašich nožů, nůžek a dalšího kuchyňského náčiní. A navíc je budete mít vždy pěkně po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože akácie WOODEN

Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home

Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home
Detail

Stojan na kuchyňské náčiní z kvalitní keramiky s dekorem Sweet Home stylově vyladí vaši kuchyni. Díky němu budete mít potřebné kuchyňské náčiní vždy hned po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home

Orion Stojan na nože kulatý štětiny BLACK

Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby ihned po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože kulatý štětiny BLACK

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán 3 patra Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 15,5, 20,5 a 25,5 cm, v. 37 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 3 patra

Orion Stojan na nože štětiny 16 cm

Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby ihned po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože štětiny 16 cm

Orion Stojan na nože štětiny 18 cm

Detail

Stojan na nože s plastovými štětinami zajistí bezpečné uložení nožů, nůžek i jiných kuchyňských nástrojů. Nože se neztupí a hlavně jsou v případě potřeby ihned po ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože štětiny 18 cm

Orion Stojan na nože WHITELINE akácie - rozbaleno

Detail

Stojan na nože s plastovmi štětinami pro bezpečné uložení nožů, nůžek a dalších kuchyňských nástrojů. Orion Stojan na nože WHITELINE akácie netupí nože a snadno se udržuje. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na nože WHITELINE akácie - rozbaleno

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra

Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra
Detail

Stojan na servírování - porcelán Servírovací etažér ocení každý dekoratér dezertů. Se servírovacím podnosem posunete prezentaci dezertů, zákusů a dortů na vyšší úroveň. Vhodný na jakýkoli druh společenské události, zda připravujete narozeninovou oslavu nebo svatbu Vaše dezerty budou působit elegantně. Rozměr: Ø 20,5 a 25,5 cm, v. 25 cm Materiál: porcelán (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na servírování - porcelán 2 patra

Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE

Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE
Detail

Stojan Whiteline o velikosti 10 x 10 x 15 cm pomůže uložit nejpoužívanější náčiní na kuchyňské lince, vařečky, nůžky apod. tak, abyste měli vše potřebné po ruce. Ostatní náčiní tak může zůstat v zásuvce. A pokud chcete, lze do něj uložit i příbory, třeba na zahradní grilovačce. Příjemné masivní provedení z akáciového dřeva v kombinacím s bílým nátěrem stojanu dobře zapadne do tradiční i moderní kuchyně. Na spodní straně má protiskluzové podložky. V případě potřeby ho stačí otřít nebo umýt ve vodě se saponátem a nechat oschnout. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE
ORION Stojan na talíře/poklice dřevo (122971), Orion Stojan na talíře, Orion Stojan na poklice drát/UH 6 pozic , Orion Stojan na příbory dřevo , ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic (122966), Orion Stojan na pap. ručníky dřevo , ORION Stojan na poklice drát/UH 6 pozic závěsný (122968), ORION Stojan na nože dřevo štětiny (540506), Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , ORION Stojan na nože dřevo štětiny MRAMOR (540555), ORION Stojan dřevo na kořenky a dochucovadla (540580), YAMAZAKI Stojan na talíře Tosca 2963, bílý (2963), ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974), Orion Stojan na láhve, Orion Stojan břidlice/dřevo 2 patra (122982), poklice smalt na vedro 10 l orion, Orion Stojan na nože, černá, Orion Dřevěný stojan na nože , Orion Stojan na příbory Wooden, Orion Stojan na nože, šedá, Orion Stojan na naběračku nerez , Orion Stojan na vařečku+poklici nerez , Orion Stojan na papírové utěrky nerez , Orion Stojan na nože akácie Whiteline, Orion Stojan na toaletní papír nerez , Orion Stojan na nože, 18 cm, Orion Stojan na nože akácie WOOD , Orion Stojan na pečení kuřete drát , Orion Poklice ke grilovací pánvi Grande, ORION Stojan na papírové utěrky nerez (540583)