Orion razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks velikonoce (127408)

Produkt Orion razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks velikonoce (127408) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks velikonoce (127408) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE (127408)

ORION Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE (127408)
Detail

Razítko na výrobu domácích sušenek. Nabízíme 4 varianty různých dekorů – silikonových snímatelných nástavců na dřevěný základ. Velmi rychle a snadno vytvoříte ornament na formičkou vykrojeném kolečku z těsta. Po upečení vypadají skvěle a potěší nejen děti. Materiál: dřevo, silikon, nerezová forma. Rozměry: pr. 6 cm, v. 9 cm. Formu a silikonové nástavce lze mýt v myčce. Razítka Orion vyrobena ze dřeva, silikonu a kovu, 6 ks, VELIKONOCE, slouží k výrobě domácích sušenek. V této sadě jsou k dispozici 4 druhy různých ozdob. Jde o silikonové odnímatelné nástavce, které se připevňují na dřevěný základ. Tvary, které se razítky tvoří v kolečkách v těstě, se vykrajují velmi lehce a rychle. Výsledek pečení je přímo k nakousnutí a to zahřeje u srdce nejen děti. Rozměry činí 6×9 cm. Výhodou, kterou formy a silikonové nástavce nabízí, je možnost mýt je v myčce. Klíčové vlastnosti Orion razítek dřevo/silikon/kov, 6 ks, VELIKONOCE4 druhy různých ozdobOrion... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE (127408) , Orion razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks velikonoce (127408)

Orion Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE

Detail

Velikonoční razítka od značky Orion pro pečení sušenek, cukroví a podobných sladkostí. Na vykrojeném kolečku z těsta snadno vytvoříte požadovaný motiv. 4 varianty velikonočních dekorů na snímatelných silikonových nástavcích na dřevěném základu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE , Orion razítko dřevo na těsto sněhulák (127436)

Razítko VELIKONOCE sada 6 ks

Razítko VELIKONOCE sada 6 ks
Detail

Razítka na výrobu domácích sušenek nabízíme se 4 různými dekory na silikonových snímatelných nástavcích, které se nasazují na dřevěnou ručku. Velmi rychle a snadno vytvoříte na kolečku z těsta vykrojeném formičkou krásný plastický ornament. Po upečení sušenky vypadají skvěle a potěší nejen děti. Formu i silikonové nástavce lze mýt v myčce. Materiál: dřevo, silikon, nerezová forma Rozměry: pr. 6 cm, v. 9 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Razítko VELIKONOCE sada 6 ks , Toro razítko na cukroví velikonoce 5x6cm, 4ks (267322)

Orion Razítko na sušenky 6 ks

Orion Razítko na sušenky 6 ks
Detail

Razítko na sušenky 6 ks Razítka pro výrobu originálních cookies. Sada obsahuje 4 varianty silikonových nástavců s různým designem na dřevěnom základě. obsah: 6 ks (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Razítko na sušenky 6 ks , Orion kořenka sklo/uh 6 ks+stojan kov

Razítko na pečení ORION Velikonoce

Razítko na pečení ORION Velikonoce
Detail

Razítko na sušenky ORION Velikonoce 6ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Razítko na pečení ORION Velikonoce , Korenka sklo uh 6 ks stojan kov orion

ORION Razítko dřevo na těsto SNĚHULÁK (127436)

ORION Razítko dřevo na těsto SNĚHULÁK (127436)
Detail

Razítko na výrobu domácích sušenek. Velmi rychle a snadno vytvoříte ornament na vykrojeném kolečku z těsta. Po upečení vypadají skvěle a potěší nejen děti. Materiál: bukové dřevo. Rozměry: pr. 5,5 cm. v. 3,3 cm. Není vhodné do myčky. Razítko ORION slouží k výrobě domácích sušenek a cukroví. Manipulace s ním i jeho použití jsou velmi snadné. Rychle a jednoduše razítkem vytvoříte ornament na vykrojeném kolečku z těsta. Vyrobeno je z kvalitního bukového dřeva a disponuje průměrem 5,5 cm. Pomocí razítka ORION připravíte báječné sušenky s motivem sněhuláka. Klíčové vlastnosti dřevěného razítka na těsto ORION SNĚHULÁKRazítko s motivem sněhulákaUrčeno k výrobě domácích sušenek a cukrovíJeho použití je velmi snadnéRychle a jednoduše vytvoří ornament na vykrojeném kolečku z těstaRazítko ORION je vyrobeno z kvalitního bukového dřevaBarevné provedení: hnědo-přírodní Rozměry:5,5 × 3,3 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Razítko dřevo na těsto SNĚHULÁK (127436) , Orion odkapávač kov/dřevo radka

Orion Sada 6 ks čajových lžiček

Orion Sada 6 ks čajových lžiček
Detail

Sada 6 kusů nerezových čajových lžiček řady Premium. lžičky mají jemný protlačovaný vzor. Lze je mýt v myčce nádobí, ale pokud chcete zachovat jejich lesklý a neporušený povrch, pak to vzhledem k působení čistících prostředků nedoporučujeme. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada 6 ks čajových lžiček , Orion sada 6 ks čajových lžiček

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov
Detail

Stojan se 6ti kořenkami vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce. Můžete ho umístit na volnou plochu kuchyňské linky všude tam, kde je právě zapotřebí. Přehledně uloží základní druhy koření. Materiál: stojan – chrom, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými víčky s otvíracími sypátky. Rozměry: kořenka objem 0,1 l, pr. 4 cm, v. 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov , Forma kov kolacova pr 11 cm 6 ks orion

Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov

Detail

Ozdobte váš stůl či kuchyň s jednoduchými kořenkami sklo/UH 6 ks se stojenem od výrobce Orion. Stojan je vyroben z chromu, kořenky pak ze skla s plastovými víčky, které nabízí 2 možnosti otevření. Mějte vše po ruce a pusťte se do svých kulinářských experimentů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/UH 6 ks + stojan kov , Orion sada 6 ks korenek se stojanem

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION
Detail

Ostrý jídelní nůž na steaky. Nůž kuchyňský steakový se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování, ale bude se hodit i v domácnosti. Sada 6 kusů. Materiál: nerez, dřevěná rukojeť. Rozměry: délka 20,5 cm, délka čepele 11 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION , Orion forma kov koláčová tortelettes pr. 9 cm 6 ks

Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION

Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION
Detail

Stojan pomůže přenést sklenice nebo láhve s nápojem a to velmi pohodlně jednou rukou. Materiál: kov, dřevo. Rozměry: 29x19,5x28,5 cm. Nosnost 5 kg. Stojan pomůže přenést sklenice nebo láhve s nápojem a to velmi pohodlně jednou rukou. Materiál: kov, dřevo. Rozměry: 29x19,5x28,5 cm. Nosnost 5 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic - ORION , Orion forma kov košíček tortelettes pr. 5,5 cm 6 ks

Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic

Detail

Stojan na láhve pro snadný přenos. S nosností až 5 kg. Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic najde využití v každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan kov/dřevo na pivní láhve/půllitry 6 pozic , Orion forma kov medvídek 6 (111542)

Orion Podtácek se stojanem, průměr 9 cm, sada 6 ks

Orion Podtácek se stojanem, průměr 9 cm, sada 6 ks
Detail

Sada podtácků z gumovníkového dřeva v praktickém stojanu chrání stolní desku a tlumí hluk od skleniček a hrníčků. Díky stojanu budete mít vždy podtácky k dispozici. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Podtácek se stojanem, průměr 9 cm, sada 6 ks , Orion polička-odkapávač kov/dřevo radka (150699)

Forma na koláč - tartaletky - sada 6 ks - 11 cm - ORION

Forma na koláč - tartaletky - sada 6 ks - 11 cm - ORION
Detail

Forma na koláč - sada 6 ks pr. 11cm. Koláčová forma s vlnitým okrajem na pečení sladkých i slaných pokrmů. Pečte při teplotě max. 200°C Nepřilnavý povrch namomáhá proti přilepení těsta, díky této povrchové úpravě se těsto propéká intenzivněji a především rovnoměrněji. Nepoužívejte mikrovlnou troubu ani myčku na nádobí, snadno se myje pod tekoucí vodou saponátem betz přidaných abraziv a písků. Nepoužívejte ostré předměty, prodloužíte tak trvanlivost a vzhled výrobku. Průměr: 11 cm, v. 2 cm. Sada: 6 ks. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč - tartaletky - sada 6 ks - 11 cm - ORION , Orion stojan na hrnečky dřevo/kov radka

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, hnědá, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v hnědé barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v hnědé barvěBalení obsahuje 6 hnědých formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks hnědá (151740) , Orion palička na maso dřevo/kov (141323)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)

ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741)
Detail

Formička silikonová, odolná teplotám od -40 °C do +220 °C, lze mýt v myčce, skladné, 6 ks, oranžová, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 3 cm Rádi byste si připravili výtečné muffiny? Se silikonovými formičkami na muffiny od firmy Orion vám to půjde snadno. V balení najdete 6 kusů formiček v oranžové barvě. Košíčky jsou vyrobeny ze žáruvzdorného silikonu, takže vydrží teploty od -40 do 220 °C. Navíc díky tomuto materiálu formičky nepřejímají chutě ani vůně z použitých potravin a tak je můžete využívat jak na sladké, tak na slané muffiny. Jistě oceníte, že košíčky lze mýt v myčce nádobí. Formičky mají průměr 6,5 cm a jsou vysoké 3 cm. Klíčové vlastnosti formiček na muffiny Orion - 6 ks v oranžové barvěBalení obsahuje 6 oranžových formičekFormičky jsou vyrobeny z žáruvzdorného silikonuKošíčky vydrží teploty -40 do 220 °CFormičky od značky Orion nepřejímají chutěKošíčky lze mýt v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741) , Orion kleště-obracečka kov/silikon 27 cm

Orion Forma kov koláčová TORTELETTES pr. 9 cm 6 ks

Orion Forma kov koláčová TORTELETTES  pr. 9 cm 6 ks
Detail

Sada formiček s nepřilnavým povrchem je vhodná na tartaletky. Balení obsahuje 6 ks formiček. Pekáče a pečicí formy s nepřilnavým povrchem jsou nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Nepřilnavý povrch je vysoce odolný a snadno udržuje.Použití v troubě při teplotě max. 200 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma kov koláčová TORTELETTES pr. 9 cm 6 ks , Orion sada sklenic keops 460 ml, 6 ks

Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 5,5 cm 6 ks

Orion Forma kov košíček TORTELETTES  pr. 5,5 cm 6 ks
Detail

O tom, že bude tato formička univerzálním pomocníkem do kuchyně, není pochyb. S ní bude pečení muffinů a gratinovaných pokrmů i servírování dipů nebo oliv o poznání jednodušší! (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 5,5 cm 6 ks , Orion sada sklenic stylish 200 ml, 6 ks

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION

Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION
Detail

Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. Koláčová forma - sada 6 ks. Vytvoříte košíčky z různých druhů těsta a připravíte z nich slané i sladké zákusky. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 7 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks - ORION , Orion sada sklenic gaia 475 ml, 6 ks

Forma na koláče a tartaletky 9 cm - sada 6 ks - ORION

Forma na koláče a tartaletky 9 cm - sada 6 ks - ORION
Detail

Forma na koláč - tartaletky - sada 6 ks, pr. 9 cm. Koláčová forma s vlnitým okrajem na pečení sladkých i slaných pokrmů. Pečte při teplotě max. 200°C Nepřilnavý povrch napomáhá proti přilepení těsta, díky této povrchové úpravě se těsto propéká intenzivněji a především rovnoměrněji. Nepoužívejte mikrovlnou troubu ani myčku na nádobí, snadno se myje pod tekoucí vodou saponátem bez přidaných abraziv a písků. Nepoužívejte ostré předměty, prodloužíte tak trvanlivost a vzhled výrobku. Rozměry vrchní průměr: 9 cm, průměr dna cca 6,5cm výška: 2 cm. Sada: 6ks (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláče a tartaletky 9 cm - sada 6 ks - ORION , Orion sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877)

Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK

Detail

Sada kořenek 16 dílů od značky ORION uložena v otočném stojanu, ze kterého je snadno vyjmete i uložíte. Materiál: stojan – dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Skleněné kořenky (bez víček a sypátek) lze mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK , Orion forma kov koláčová tartlets pr. 9 cm 6 ks (123215)

ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 5,5 cm 6 ks (120040)

ORION Forma kov košíček TARTLETS  pr. 5,5 cm 6 ks (120040)
Detail

Pečicí forma na tartaletky, kovová, 5,5 × 5,5 cm, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 200 °C Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Pak musíte zvážit koupi pečicí formy ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 5,5 cm 6 ks. Tento typ je určený na tartaletky. Díky materiálu pečicí formy jej můžete mýt i v myčce. Nejvyšší teplota vhodná k použití pečící formy ORION je 200 °C. Klíčové přednosti pečicí formy ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 5,5 cm 6 ks Oblíbené pokrmy upečete díky této pečicí formě Materiálem pečicí formy je kov ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 5,5 cm 6 ks se hodí k vložení do myčky Maximální teplota vhodná k použití: 200 °C Určení pečící formy ORION: na tartaletky (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 5,5 cm 6 ks (120040) , Orion forma kov koláčová tartlets pr. 11 cm 6 ks (123216)

ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 11 cm 6 ks (123216)

ORION Forma kov koláčová TARTLETS  pr. 11 cm 6 ks (123216)
Detail

Forma koláčová s nepřilnavým povrchem pomůže upéct minikoláčky - sladké i slané. Sada 6 ks. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Max 200 °C.Rozměry: pr. 11 cm, v. 2 cm. Tartaletka je výborný dezert z křehkého lineckého těsta, plněný vanilkovým či jiným krémem a zdobený čerstvým ovocem. S koláčovou formou ORION Tartlets o průměru 11 cm můžete upéct nejen lahodné tartaletky, ale jakékoli sladké či slané minikoláčky podle vlastní fantazie. V balení naleznete šest kovových forem s nepřilnavým povrchem, díky nimž naráz upečete až šest koláčků při teplotě do 200 °C. Formy nepoužívejte v mikrovlnné troubě ani neumývejte v myčce na nádobí. Aby nedošlo k poškození nepřilnavého povrchu, nepoužívejte ostré kuchyňské náčiní a umývejte je pod tekoucí vodou pouze saponátem. Klíčové vlastnosti koláčové formy ORION Tartlets, 11 cm, 6 ksIdeální pro přípravu tartaletek z lineckého těstaKovová forma s nepřilnavým povrchem pro snadnou přípravu minikoláčkůV... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 11 cm 6 ks (123216) , Orion tác dřevo/kov malý 34x24,5 cm (153806)

ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 9 cm 6 ks (123215)

ORION Forma kov koláčová TARTLETS  pr. 9 cm 6 ks (123215)
Detail

Forma koláčová - sada 6 ks. S nepřilnavým povrchem. Rozměry: pr. 9 cm, v. 2 cm. Max 200 °C. Tartaletka je výborný dezert z křehkého lineckého těsta, plněný vanilkovým či jiným krémem a zdobený čerstvým ovocem. S koláčovou formou ORION Tartlets o průměru 9 cm můžete upéct nejen lahodné tartaletky, ale jakékoli sladké či slané minikoláčky podle vlastní fantazie. V balení naleznete šest kovových forem s nepřilnavým povrchem, díky nimž naráz upečete až šest koláčků při teplotě do 200 °C. Formy nepoužívejte v mikrovlnné troubě ani neumývejte v myčce na nádobí. Aby nedošlo k poškození nepřilnavého povrchu, nepoužívejte ostré kuchyňské náčiní a umývejte je pod tekoucí vodou pouze saponátem. Klíčové vlastnosti koláčové formy ORION Tartlets, 9 cm, 6 ksIdeální pro přípravu tartaletek z lineckého těstaKovová forma s nepřilnavým povrchem pro snadnou přípravu minikoláčkůV balení ORION Tartlets naleznete 6 kusů forem o průměru 9 cmPoužívejte v troubě... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 9 cm 6 ks (123215) , Orion formička silikon košíček muffiny 6 ks oranžová (151741)

Orion Sada sklenic Keops 460 ml, 6 ks

Orion Sada sklenic Keops 460 ml, 6 ks
Detail

Vyšší elegantní sklenice s geometrickým, plastickým vzorem z vnější strany nabízí všestranné použití. Její silné stěny, masivní dno ji předurčují k podávání osvěžujících nápojů, letních drinků i alkoholických koktejlů nejen doma, ale i na oslavě s přáteli nebo posezení na terase či zahradě. Díky průměru 8 cm a plastickému vzoru se dobře drží, lze ji použít v mikrovlnné troubě a umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada sklenic Keops 460 ml, 6 ks , Orion sada porcelánových hrnků ida 470 ml, 6 ks

Orion Sada sklenic Stylish 200 ml, 6 ks

Orion Sada sklenic Stylish 200 ml, 6 ks
Detail

Tato menší sklenice STYLISH má objem 200 ml. Hodí se tak například na vodu, džus i šťávu.Drobné rýhy, struktura uvnitř sklenice vytváří zajímavý design, který oživí váš stůl. Z vnější strany jsou sklenice hladké. Po použití je lze umývat v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada sklenic Stylish 200 ml, 6 ks , Orion forma silikon medvídci 6

Sada na víno nerez/dřevo 5 ks - ORION

Sada na víno nerez/dřevo 5 ks - ORION
Detail

Sada na víno v krabičce bude skvělý dárek nejen pro muže. Obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. Materiál nerez, sklo, dřevo. Rozměry: 23x13x4,5 cm. Sada na víno v krabičce bude skvělý dárek nejen pro muže. Obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. Materiál nerez, sklo, dřevo. Rozměry: 23x13x4,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada na víno nerez/dřevo 5 ks - ORION , Forma silikon vanoce 6 orion

Orion Sada na víno nerez/dřevo 5 ks

Detail

Potěšte muže ve svém životě či milovnici vína touto sadou na víno v kvalitním kufříku od značky Orion. V balení najdete skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada na víno nerez/dřevo 5 ks , Orion tác dřevo/kov do postele 52,5x30 cm (153805)

Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK - zánovní

Detail

Sada kořenek 16 dílů od značky ORION uložena v otočném stojanu, ze kterého je snadno vyjmete i uložíte. Materiál: stojan – dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Skleněné kořenky (bez víček a sypátek) lze mýt v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/plast 16 ks+stojan dřevo/kov BLACK - zánovní , Orion polička kov/dřevo+držák kuch. utěrek radka (812611)

ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101)

ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101)
Detail

Kořenka 12 ks, v otočném stojanu, materiál: stojan - dřevo, nerez s černým povrchem, skleněné kořenky jsou opatřeny plastovými sypátky a uzávěry na závit. Rozměry: stojan – 18x18x18x30 cm (podstava je trojúhelník), kořenka - objem 0,08 l, pr. 4,5 cm, v. 10 cm Hledáte způsob, jak si v kuchyni udělat pořádek v koření, bylinkách, semínkách či čajích? Se sadou skleněných kořenek s černým víčkem Orion budete přesně vědět, jaké zásoby doma máte. Díky skvěle padnoucím uzávěrům se závitem bude obsah nádobek v suchu a zachová si tak svou chuť i aroma. Kořenky v dřevěném stojanu vypadají skvěle, nemusíte je proto ukrývat v šuplících a poličkách. Jistě v každé kuchyni poslouží také jako stylový doplněk. Klíčové vlastnosti kořenek ve stojanu Orion BLACK 12 ks Kořenky Orion uchovávají obsah v suchuV těchto nádobkách koření nepřijde o svou chuť ani o aromaSada kořenek Orion v krásném stojanu s trojúhelníkovou podstavou Plastová... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Kořenka sklo/plast 12 ks+stojan dřevo/kov BLACK (155101) , Orion stojan na papírové utěrky dřevo/kov radka (122974)

Sada vrtáků do kovu REBEL HSS 6 ks

Sada vrtáků do kovu REBEL HSS 6 ks
Detail

NakupteSada vrtáků do kovu REBEL HSS 6 ksz kategorieDílna > Příslušenství k nářadí > Vrtáky > Vrtáky do kovuza128.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada vrtáků do kovu REBEL HSS 6 ks

Orion Sada porcelánových hrnků Ida 470 ml, 6 ks

Orion Sada porcelánových hrnků Ida 470 ml, 6 ks
Detail

Sada porcelánových hrnků vám umožní vychutnat si čaj nebo kávu a zpříjemní každý váš den. Hrnky oblého tvaru s přesně padnoucím ouškem jsou v decentní bílé barvě, bez dekoru. Budou tak hezkým doplňkem interiéru každé kuchyně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada porcelánových hrnků Ida 470 ml, 6 ks

Vykrajovačka nerez VELIKONOCE I. 3 ks - ORION

Vykrajovačka nerez VELIKONOCE I. 3 ks - ORION
Detail

Vykrajovačky - velikonoční sada I - 3 ks - zajíc, slepice, kuře. Materiál: nerez. Rozměry: cca 6x5cm, v. 1,6 cm. Vykrajovačky - velikonoční sada I - 3 ks - zajíc, slepice, kuře. Materiál: nerez. Rozměry: cca 6x5cm, v. 1,6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez VELIKONOCE I. 3 ks - ORION

Vykrajovačka nerez VELIKONOCE II. 3 ks - ORION

Vykrajovačka nerez VELIKONOCE II. 3 ks - ORION
Detail

Vykrajovačky - velikonoční sada II - 3 ks - kuře, zajíc, husa. Materiál: nerez.Rozměry: cca 6x5cm, v. 1,6 cm. Vykrajovačky - velikonoční sada II - 3 ks - kuře, zajíc, husa. Materiál: nerez.Rozměry: cca 6x5cm, v. 1,6 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez VELIKONOCE II. 3 ks - ORION

Orion Sada na víno nerez/dřevo 5 ks - rozbaleno

Detail

Potěšte muže ve svém životě či milovnici vína touto sadou na víno v kvalitním kufříku od značky Orion. V balení najdete skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada na víno nerez/dřevo 5 ks - rozbaleno

ORION Sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877)

ORION Sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877)
Detail

Sada na víno - nerez, sklo, dřevo, skládací vývrtka s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátka, nálevka, teploměr, rozměry 23 × 13 × 4,5 cm Stylová sada na víno v elegantní dřevěné krabičce by mohla být přesně tím dárkem, který hledáte. Určitě ji ocení každý milovník vína. Dárková krabička v sobě ukrývá skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. Vše upotřebíte nejen při otevírání láhve vína a jeho podávání, ale i při jejím skladování, pokud ji nedopijete. Teploměrem můžete zkontrolovat, zda má víno správnou teplotu k podávání. Klíčové vlastnosti Sady na víno Orion nerez / dřevoStylová sada na víno v elegantní dřevěné krabičceSkvělý dárek pro vinaře a všechny milovníky vínaSada na víno Orion obsahuje 5 kusů potřebných drobnostíSkládací vývrtka s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátka, nálevka a teploměrVše důležité pro otevírání, podávání a skladování vínaRozměry:23 × 13 × 4,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877)

Wiky Razítka Krtek s poduškou 6 ks

Wiky Razítka Krtek s poduškou 6 ks
Detail

Wiky Razítka Krtek s poduškou 6 ks Sada čtvercových razítek s motivem Krtečka a jeho přátel. Děti mohou tisknout s razítky jednotlivé obrázky nebo z nich poskládat i příběh. Přednosti: rozvíjí kreativitu a motoriku dětí Obsah balení: 5 razítek, poduška Kupte dětem razítka s poduškou! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast, dřevo Rozměry razítka: 4,4 x 4,4 x 1,5 cm Rozměry balení: 21 x 28 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Wiky Razítka Krtek s poduškou 6 ks

Orion Odkapávač kov/dřevo RADKA

Orion Odkapávač kov/dřevo RADKA
Detail

Stylové kovové prvky v černé barvě najdou místo na každé lince, moderní, s odkazy na skandinávský styl bydléní i té tradiční. Odkapávač na drobné nádobí RADKA tak bude na kuchyňské lince vždy po ruce. Může posloužit také jako polička, na utěrky i plechové nebo skleněné dózy na sypké potraviny a dochucovadla. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Odkapávač kov/dřevo RADKA

Orion Sada mělkých talířů Relief 27,5 cm, 6 ks, petrolejová

Orion Sada mělkých talířů Relief 27,5 cm, 6 ks, petrolejová
Detail

Lámete si hlavu s jakými doplňky doladit vaše stolování? Pokud dáváte přednost klasickým tvarům, nepatrnému zdobení a jednoduchým, snadno kombinovatelným barvám, tyto talíře si najdou místo i ve vašich poličkách. Budou se perfektně hodit pro každé letní grilování i slavnostní oběd. Na talíři lze také servírovat drobné občerstvení nebo jej lze použít k podávání jednohubek. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Sada mělkých talířů Relief 27,5 cm, 6 ks, petrolejová

Orion Dárková sada porcelánových šálků s podšálky Bambu, 6 ks

Orion Dárková sada porcelánových šálků s podšálky Bambu, 6 ks
Detail

Elegantní sada šálků a podšálků v netradičním spojení porcelánu a bambusového dřeva ozvláštní rodinné setkání i posezení s přáteli. V myčce lze mýt porcelánové části sady.Obsah sady: 6x šálek - objem 120 ml, pr. 6,5 cm, v. 6 cm 6x podšálek - pr. 9,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dárková sada porcelánových šálků s podšálky Bambu, 6 ks

Orion Stěrka kuch. dřevo/silikon 26 cm (142821)

Orion Stěrka kuch. dřevo/silikon 26 cm  (142821)
Detail

Stěrka kuchyňská, měkké hrany dokonale přilnou k nádobě, materiál: silikon - odolný vůči teplotám -40 °C až +220 °C, dřevo, rozměry: š. 5 cm, d. 26 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Stěrka kuch. dřevo/silikon 26 cm (142821)

Orion Botník kov/dřevo 2 patra

Detail

Botník kov/dřevo 2 patra od společnosti Orion pomůže s uspořádáním vašich bot. Nabízí 2 patra a odkládací plochu. Využití najde nejen v předsíni, chodbě, ale i v šatně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Botník kov/dřevo 2 patra

Rádélko dřevo/kov pr.3cm - ORION

Rádélko dřevo/kov pr.3cm - ORION
Detail

Rádélko dřevo/kov pr.3cm Rádélko na těsto se zoubkovaným břitem na přípravu knedlíků, buchet a slaného pečiva. Materiál: kov, dřevo. Rozměry: délka 16 cm, pr. 3 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Rádélko dřevo/kov pr.3cm - ORION

TORO Razítko na cukroví Velikonoce 5x6cm, 4ks (267322)

TORO Razítko na cukroví Velikonoce 5x6cm, 4ks (267322)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: plast, vhodný k ručnímu mytí, velikonoční motiv, tvar vykrajovátek: zvířátka Pečete na Velikonoce cukroví? V tom případě vás zajisté potěší veselá razítka značky TORO. Jedná se o sadu 4 ks vykrajovátek s Velikonočními motivy. Razítka na cukroví TORO jsou z plastového materiálu a práce s nimi je velmi jednoduchá. V balení najdete zajíčka, kuřátko, motýlka a vajíčko. Klíčové vlastnosti razítek na cukroví TORO Velikonoce 5 × 6 cm, 4 ks Sada 4 ks vykrajovátek značky TORORazítka na cukroví s motivem Velikonoc o rozměru 5 × 6 cmTORO razítka jsou vyrobena z plastuV balení najdete zajíčka, kuřátko, motýlka a vajíčko (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO Razítko na cukroví Velikonoce 5x6cm, 4ks (267322)

Orion Kleště-obracečka kov/silikon 27 cm

Orion Kleště-obracečka kov/silikon 27 cm
Detail

Kleště se silikonovými čelistmi využijete v kuchyni především k obracení horkých pokrmů v rozpáleném tuku, využijete je však i při grilování. Materiál: čelisti - silikon odolný teplotám -40 °C až +220 °C, rukojeti - kov -40 °C až +100 °C. Jednoduchou manipulací závěsného očka dochází k uzavření kleští. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kleště-obracečka kov/silikon 27 cm

BERGNER Sada nádobí s nepřilnavým povrchem ORION 6 ks (BG-8527-MBG)

BERGNER Sada nádobí s nepřilnavým povrchem ORION 6 ks (BG-8527-MBG)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: pánev a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, vnitřní povrch nepřilnavý mramor, vhodné do trouby, Sada nádobí ORION je vhodná pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez jediné kapky tuku. Klíčové vlastnosti BERGNER Sady nádobí s nepřilnavým povrchem ORION 6 ksTřívrstvý povrch s vnitřním i vnějším mramorovým designemDokonalá nepřilnavostVnitřní ani vnější vrstva neobsahují žádné škodlivinyVýsledné pokrmy neztrácí vařením svoje vitamínyJádro kastrolů i pánví je vyrobeno z kovaného hliníkuPerfektní tepelná vodivostErgonomicky tvarované rukojeti mají protiskluzovou měkčenou úpravuRukojeti zůstávají po celou dobu vaření chladné a nepálíPoklice z tvrzeného žáruvzdorného sklaTělo je zakončené zesíleným okrajem pro lepší odolnost vůči nárazůmVhodné na všechny druhy sporáků včetně indukceVhodné k... (alza.cz)

Podobné produkty ako BERGNER Sada nádobí s nepřilnavým povrchem ORION 6 ks (BG-8527-MBG)

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá
Detail

Hlavní výhody: 6 opakovaně použitelných silikonových košíčků na muffiny vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné vyjmutí košíčků snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 6 cm objem: 150 ml každý trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá
Detail

Hlavní výhody: 6 opakovaně použitelných silikonových košíčků na muffiny vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné vyjmutí košíčků snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 6 cm objem: 150 ml každý trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá
Detail

Hlavní výhody: 6 opakovaně použitelných silikonových košíčků na muffiny vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné vyjmutí košíčků snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 6 cm objem: 150 ml každý trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Silikon muffin formy v sadě Lékué 150 ml, 6 ks Černá

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA

Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA
Detail

Pokud potřebujete vyladit prostor kuchyňské linky, můžete kromě zajímavých košíků na ovoce, poliček na kořenky z kolekce RADKA sáhnout po praktickém stojanu, určeném pro uložení hrnků nebo šálků. Budou tak pohotově po ruce, snadno je přemístíte. Obzvláště ty, které máte v oblibě a nejčastěji je používáte. Kombinace kovu s černým nástřikem a dřevěného podstavce bude elegantním, jednoduchým prvkem na pracovní desce, ale i v jídelně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA
ORION Razítko dřevo/silikon/kov sada 6 ks VELIKONOCE (127408), ORION Razítko dřevo na těsto SNĚHULÁK (127436), TORO Razítko na cukroví Velikonoce 5x6cm, 4ks (267322), Orion Kořenka sklo/UH 6 ks+stojan kov , korenka sklo uh 6 ks stojan kov orion, Orion Odkapávač kov/dřevo RADKA , Orion Sada 6 ks čajových lžiček, forma kov kolacova pr 11 cm 6 ks orion, orion sada 6 ks korenek se stojanem, Orion Forma kov koláčová TORTELETTES pr. 9 cm 6 ks , Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 5,5 cm 6 ks , ORION Forma kov MEDVÍDEK 6 (111542), ORION Polička-odkapávač kov/dřevo RADKA (150699), Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , ORION Palička na maso dřevo/kov (141323), Orion Kleště-obracečka kov/silikon 27 cm , Orion Sada sklenic Keops 460 ml, 6 ks, Orion Sada sklenic Stylish 200 ml, 6 ks, Orion Sada sklenic Gaia 475 ml, 6 ks, ORION Sada na víno nerez/dřevo 5 ks (140877), ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 9 cm 6 ks (123215), ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 11 cm 6 ks (123216), ORION Tác dřevo/kov malý 34x24,5 cm (153806), ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741), Orion Sada porcelánových hrnků Ida 470 ml, 6 ks, Orion Forma silikon MEDVÍDCI 6 , forma silikon vanoce 6 orion, ORION Tác dřevo/kov do postele 52,5x30 cm (153805), ORION Polička kov/dřevo+držák kuch. utěrek RADKA (812611), ORION Stojan na papírové utěrky dřevo/kov RADKA (122974)