Orion mlékovar nerez premium 2,5 l (111899)

Produkt Orion mlékovar nerez premium 2,5 l (111899) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion mlékovar nerez premium 2,5 l (111899) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l (111899)

ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l (111899)
Detail

Mlékovar - průměr 18 cm, objem 2,5 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l slouží k ohřátí mléka, čokolády i pudinku bez toho, aniž by hrozilo připálení. Šikovný mlékovar s objemem 2,5 l bude mít ve vaší kuchyni důležitou roli. Pro tělo mlékovaru byl vybrán nerezový materiál. Nerezový povrch uvnitř mlékovaru ztělesňuje výbornou ochranu proti úderu i oděru. Zevní povrch mlékovaru je nerezový. Mlékovar profituje ze své dvoustěnné konstrukce, do které se dá nalít voda, tudíž si budete připravovat pokrm ve vodní lázni bez připálení. Rozhodující přednosti mlékovaru ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l Mlékovar ORION bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Mlékovar vytvořený z materiálu: nerez Vnější strana mlékovaru má nerezový povrch Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Zásluhou dvoustěnné... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l (111899) , Orion mlékovar nerez premium 2,5 l (111899)

Orion Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l

Detail

Mlékovar je vhodný na vaření mléka, nebo omáček, které mají tendenci se připalovat. Je vyroben z nerezové oceli a má dvojitou stěnou. Vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce. Objem je 2,5 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l , Orion premium 2,5 l mlékovar

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l
Detail

Mlékovar bez pokličky z kvalitní nerez oceli má dvojitou stěnu nádoby, do které lijeme vodu, aby zabránila připálení mléka i různých omáček, pudinků. Jistě oceníte tvarované plastové držadlo mlékovaru. Pískání píšťalky zabudované v boku hrnce upozorní na kypění mléka. Lze použít na elektrickém i plynovém sporáku, sklokeramické desce i indukci. Sendvičové dno zajistí rovnoměrný rozvod tepla, skvěle přilne k desce spotřebiče, což je důležité především u vaření na indukci. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l , Orion mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Detail

Nerezový mlékovar značky Orion je opatřen silným sendvičovým dnem, které zajistí rovnoměrný rozvod tepla. Disponuje dvojitou stěnou, do které lijeme vodu, aby zabránila připálení mléka, omáček a pudinků. Je vhodný na všechny druhy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l , Orion mlékovar nerez na indukci 1,5 l (111872)

ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)

ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)
Detail

Mlékovar - průměr 18 cm, objem 2 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť plastová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Pomocí mlékovaru ORION snadno ohřejete mléko a následně připravíte lahodný puding, kakao či různé typy omáček. Mlékovar je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a disponuje dvojitou stěnou určenou pro nalití vody, která zabrání připálení mléka. O kypění mléka vás upozorní pískání integrované píšťalky na boku hrnce. Mlékovar je opatřený sendvičovým dnem, které zajistí rovnoměrný rozvod tepla a skvěle přilne k desce spotřebiče. Komfortní používání umožní ergonomicky tvarované plastové držadlo a zajisté oceníte i možnost použití na všech typech ohřevů. Díky mlékovaru ORION snadno a rychle ohřejete mléko a připravíte z něj oblíbené nápoje a pokrmy. Klíčové vlastnosti mlékovaru ORION nerez 2 lPraktický mlékovar pro ohřátí mlékaVyrobený z kvalitní nerezové oceliS dvojitou... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900) , Orion mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)

Orion Mlékovar nerez na indukci 1,5 l

Detail

Mlékovar je vhodný na vaření mléka, nebo omáček, které mají tendenci se připalovat. Je vyroben z nerezové oceli a má dvojitou stěnou. Vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce. Užitný objem je 1,3 litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez na indukci 1,5 l , Orion termokonvice nerez 1,5 l

ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l (111872)

ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l (111872)
Detail

Mlékovar - průměr 15,5 cm, objem 1,5 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l umožní ohřev mléka, čokolády a pudinku bez toho, aniž by se vám potravina připálila. Mlékovar o objemu 1,5 l vám nepochybně pomůže s vařením. Pro tělo mlékovaru byla vybrána nerezová ocel. Nerezový povrch uvnitř mlékovaru zajišťuje ochranu proti možnému mechanickému poškození. Vnější povrch mlékovaru je nerezový. Mlékovar byl obohacen o dvoustěnnou konstrukci, do které můžete nalít vodu, takže budete vařit ve vodní lázni. Stěžejní parametry mlékovaru ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l Mlékovar ORION bude parádním výběrem pro přípravu jídla Mlékovar udělaný z materiálu: nerez Vnější strana mlékovaru má nerezový povrch Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Dvoustěnná konstrukce má na svědomí, že se mléko nepřipálí Objem: 1,5 l Průměr... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l (111872) , Orion termonádoba nerez, 0,7 l

Kela Mlékovar nerez 1,8 l CAILIN

Detail

Mlékovar o objemu 1,8 litru řady CAILIN je vyrobený z kvalitní prvotřídní nerezové oceli 18/10. Praktický mlékovar, který vám zpříjemní, vlastně usnadní vaření mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kela Mlékovar nerez 1,8 l CAILIN , Kela mlékovar cailin nerez 1.8l (kl-10963)

Kela Mlékovar nerez 18/10 FLAVORIA 1,6 l

Detail

Mlékovar disponuje celoplošným vícevrstvým sendvičovým dnem. Součástí je dokonale tvarovaná rukojeť pro pohodlnou manipulaci jednou rukou. Kela Mlékovar nerez 18/10 FLAVORIA 1,6 l má vynikající vlastnosti pro ohřívání i vaření nejen mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kela Mlékovar nerez 18/10 FLAVORIA 1,6 l , Orion termomísa uh/ner cosmos 2,5 l

Nerezový mlékovar PREMIUM 2,5 l

Nerezový mlékovar PREMIUM 2,5 l
Detail

dvojitá stěna píšťala z boku nádoby na všechny varné plochy Mlékovar bez pokličky z kvalitní nerezové oceli má dvojitou stěnu nádoby, do které se lije voda. Díky tomu zabráníte připálení mléka a různých omáček nebo pudinků. Jistě oceníte tvarované platové držadlo mlékovaru. Pískání píšťalky zabudované v boku hrnce upozorní na kypění mléka. Lze použít na elektrickém i plynovém sporáku, sklokeramické desce i indukci - zde je však třeba respektovat výrobcem udaný nejmenší možný rozměr dna varné nádoby (mlékovar má 16,5 cm). Vhodný do myčky nádobí. Materiál: nerezová ocel, plast Rozměry: objem 2, 5 l - pr. 18 x v. 13 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Nerezový mlékovar PREMIUM 2,5 l , Orion džbán smalt zelený louka 2,5 l

Orion Termomísa UH/nerez VENUS 5 l

Orion Termomísa UH/nerez VENUS 5 l
Detail

Termomísa v plastovém obalu s nerezovým vnitřkem udrží vložený pokrm po dlouhou dobu teplý nebo naopak chladný. Snadné uzavření otočením plastového termo víčka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa UH/nerez VENUS 5 l , Orion dóza uh dávkovací bonny 2,5 l

Orion Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l

Detail

Tlakový hrnec Drone od značky Orion šetří energii a výrazně zkracuje dobu přípravy potravin.** Bezpečnostní ventil** zabraňuje přetlaku. Lze použít na všech typech varných desek, nepoužívejte v troubě. Lze mýt v myčce bez poklice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l , Orion hrnec na nakládání kyseláč 2,5 l

Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l

Detail

Tlakový hrnec Profi je vyroben z kvalitní nerezové oceli a je opatřen třívrstvým akutermickým dnem. Je opatřet pružným víkem s tvarovanou rukojetí. Vhodný na všechny typy sporáků. Objem hrnce je 5 litrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l , Orion kávovar nerez 0,45 l (131918)

ORION Vědro nerez B 5 l (721103)

ORION Vědro nerez B 5 l (721103)
Detail

Kbelík Vědro s uchem. Materiál: nerez. Rozměry: objem 5 l, pr. 23 cm, v. 18 cm. Pořádný kbelík je potřeba v každé domácnosti nebo na zahradě. Využijete ho při zahradničení, úklidu nebo třeba mytí auta. Toto vědro je z nerezu a má objem 5 litrů. Ucho umožňuje snadné přenášení. Klíčové vlastnosti nerezového vědra B, 5 l Praktický pomocník Snadné přenášení díky uchu Kvalitní provedení Kbelík z nerezu Rozměry: výška: 18 cm průměr: 23 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vědro nerez B 5 l (721103) , Orion mlékovka nerez 0,58 l (153658)

ORION Vědro nerez A 5 l (721119)

ORION Vědro nerez A 5 l (721119)
Detail

Kbelík Vědro nerez. Rozměry: objem 5 litrů, průměr 23 cm, šířka s uchem 27 cm, v. 20 cm. Vědro s uchem z nerezového materiálu pro využití jak doma, tak na zahradě. Nerezové vědro s uchem se vyrábí o objemu 5 l, průměru 23 cm a výšce 20 cm. Klíčové vlastnosti vědra nerez A 5 lVědro s uchemNerezový materiálObjem 5 lPrůměr nerez vědra je 23 cm a jeho výška 20 cm, šířka s uchem 27 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vědro nerez A 5 l (721119) , Orion termoláhev nerez 0,88 l (830634)

Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l

Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l
Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička - můžete uchovat potraviny i odděleně. Praktické ucho pro snadné přenášení. Termo mísy APPLE nemají těsnění, tzn. že netěsní 100% jako jiné nádoby, dózy, které jsou opatřeny těsněním. Jediné co omezí vylití je vložená miska. Viz fotografie. (4home.cz)

Podobné produkty ako Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l , Termomisa nerez 1 l apple orion

ORION Tlakový hrnec nerez PROFI 5 l (111732)

ORION Tlakový hrnec nerez  PROFI 5 l (111732)
Detail

Tlakový hrnec o objemu 5 l, pákový uzávěr, počet ventilů: 2 Tlakový hrnec ORION PROFI je perfektním pomocníkem pro zdravější způsob vaření. Hrnec vyrobený z nerezové oceli je opatřený silným akutermickým dnem, které díky svým vlastnostem spoří tepelnou energii i čas strávený při přípravě pokrmů. Součástí hrnce je poklice rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukojetí a bezpečnostním ventilem pro upouštění tlaku. Na jeho vnitřní straně je vyznačena maximální výška naplnění. Tlakový hrnec ORION můžete přitom používat na všech typech ohřevů včetně indukce. Klíčové vlastnosti nerezového tlakového hrnce ORION PROFI 5 lPraktický tlakový hrnecVyrobený z nerezové oceliSe silným akutermickým dnem zkracujícím dobu vařeníS poklicí rovného tvaru s ergonomickou rukojetíBezpečnostní ventil pro upouštění tlakuSpeciální silikonový ventil pro ještě vyšší bezpečnost používáníORION PROFI je vhodný pro všechny typy ohřevůBarevné provedení: černo-nerezové... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Tlakový hrnec nerez PROFI 5 l (111732) , Orion mlékovka nerez 0,35 l (153657)

ORION Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l (113185)

ORION Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l (113185)
Detail

Tlakový hrnec o objemu 5 l, bajonetový uzávěr Staňte se kuchařským mistrem zásluhou tlakového hrnce ORION. Pomocí tlakového hrnce (papiňáku) o objemu 5 l snadno nachystáte jídlo až pro 3 členy rodiny. Hrnec je obstarán bajonetovým uzávěrem, díky kterému se dá poklice snadno uzavřít. Klíčové funkce tlakového hrnce ORION Objem papiňáku: 5 l Bajonetový uzávěr pro spolehlivé a snadné využívání (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Hrnec tlakový nerez DRONE 5 l (113185) , Orion termoska nerez termo 1 l

Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo

Detail

Tlakové hrnce Profi jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a jsou opatřeny sendvičovým dnem, které šetří energii. Součástí hrnců je tlaková poklice, skleněná poklice a nerezový košík na cezení uvařených potravin. Vhodný na všechny typy sporáků. Objemy hrnců jsou 3,5 a 5 litrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo , Orion džezva nerez neso 0,4 l

Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo - rozbaleno

Detail

Tlakové hrnce Profi jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a jsou opatřeny sendvičovým dnem, které šetří energii. Součástí hrnců je tlaková poklice, skleněná poklice a nerezový košík na cezení uvařených potravin. Vhodný na všechny typy sporáků. Objemy hrnců jsou 3,5 a 5 litrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo - rozbaleno , Orion jídlonosič 4x 1,3 l, nerez

Orion Termomísa nerez 2 l APPLE

Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička – můžete uchovat potraviny i odděleně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa nerez 2 l APPLE , Orion čajník nerez anett 1,2 l

Mlékovar ORION 2l

Mlékovar ORION 2l
Detail

Mlékovar ORION 2l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mlékovar ORION 2l , Čajník nerez diana 1,3 l orion

Mlékovar ORION 1,5l

Mlékovar ORION 1,5l
Detail

Mlékovar ORION 1,5l (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mlékovar ORION 1,5l , Orion jídlonosič 3x 1,3 l, nerez

Orion Termomísa nerez 2 l APPLE - zánovní

Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička – můžete uchovat potraviny i odděleně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa nerez 2 l APPLE - zánovní , Orion šejkr nerez 0,5 l (122851)

Kela Mlékovar CAILIN nerez 1.8l (KL-10963)

Kela Mlékovar CAILIN nerez 1.8l (KL-10963)
Detail

Mlékovar - průměr 14 cm, objem 1,8 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou, do maximální teploty 180 °C Luxusní a praktický mlékovar Cailin od německého výrobce Kela nabízí objem 1,8 litru a možnost použití na všech typech sporáků a varných desek i pro indukční vaření. Hrnec můžete bezpečně použít i v troubě do 180 °C a lze mýt v myčce na nádobí. Mlékovar Cailin je vyrobený z vysoce kvalitní leštěné nerezové oceli 18/10. Vícevrstvé termoakumulační dno chrání mléko před připalováním. Klíčové vlastnosti mlékovaru Kela Cailinmlékovar o objemu 1,8 litrukvalitní leštěná nerezová ocel 18/10vícevrstvé termoakumulační dno proti připalovánípro všechny typy sporáků, varných desek a indukcimožno používat i v troubě do 180 °Cnerezová rukojeťmožno mýt v myčce na nádobí Objem:1,8 lPrůměr:14 cmVýška:12 cmSíla stěny:0,8 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kela Mlékovar CAILIN nerez 1.8l (KL-10963) , Orion termoláhev nerez 1,1 l (830635)

Vykrajovačka nerez KVĚT 5 ks - ORION

Vykrajovačka nerez KVĚT 5 ks - ORION
Detail

Vykrajovací formička KVĚT - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 2 cm - 5,8 cm. Vykrajovací formička KVĚT - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 2 cm - 5,8 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KVĚT 5 ks - ORION , Termomísa orion apple nerez 2 l, 2 l

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l
Detail

Díky této termonádobě vydrží vložené pokrmy delší dobu na konstantní teplotě – ovocné přesnídávky ihned nezteplají, zmrzlina přečká rychlý převoz domů, polévky zůstanou déle teplé a připravené zeleninové saláty vydrží čerstvé a křupavé. Nádoba má široké hrdlo, které usnadňuje její plnění a čištění. Navíc má plastové termovíčko, které může zároveň posloužit i jako miska. Ve víčku je skládací nerezová lžička délky 16 cm.Má velmi široké uplatnění, hodí se do práce, na výlety, na dovolenou nebo do auta. Objem termomísy je 0,7 l, doporučujeme ji ovšem plnit maximálně do 0,65 l. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termonádoba nerez, 0,7 l , Orion dóza uh dávkovací bonny 2,5 l (127142)

Vědro nerez 12 l - ORION

Vědro nerez 12 l - ORION
Detail

Vědro nerez. Rozměry: objem 12 litrů, průměr 27 cm, šířka s uchem 33 cm, v. 27 cm. Vědro nerez. Rozměry: objem 12 litrů, průměr 27 cm, šířka s uchem 33 cm, v. 27 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vědro nerez 12 l - ORION , Orion termomísa uh/ner cosmos 2,5 l (123370)

Orion Termoláhev nerez 0,88 l

Detail

Pořiďte si skvělého parťáka na cesty designovou termoláhev nerez o objemu 0,88 l od výrobce Orion. Termoláhev je vyrobena z nerezové oceli a víčko je doplněno silikonovým těsněním. Stěny jsou dvojité, což pomůže udržet požadovanou teplotu nápoje. A díky širšímu hrdlu se i lépe čistí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termoláhev nerez 0,88 l , Orion termomísa nerez 1 l apple 125817 , 1 l

Orion Mlékovka nerez 0,15 l

Detail

Jednoduchá mlékovka nerez 0,15 l od výrobce Orion. Mlékovka je doplněna praktickým uchem a celá vyrobena z nerezové oceli. Užijte si příjemné posezení u vaší kávy. A mytí nechte tentokrát na myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovka nerez 0,15 l , Orion jídlonosič nerez+víka 3x1,3 l (120964)

Orion Termoláhev nerez 1,1 l

Detail

Pořiďte si skvělého parťáka na cesty designovou termoláhev nerez o objemu 1,1 l od výrobce Orion. Termoláhev je vyrobena z nerezové oceli a víčko je doplněno silikonovým těsněním. Stěny jsou dvojité, což pomůže udržet požadovanou teplotu nápoje. A díky širšímu hrdlu se i lépe čistí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termoláhev nerez 1,1 l

Orion Mlékovka nerez 0,35 l

Detail

Mlékovka značky Orion je ideální volbou pro servírování mléka či smetany ke kávě. Je vyrobena z nerezu, disponuje uchem a odměrkou do 350 ml s označení po 50 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovka nerez 0,35 l

Orion Mlékovka nerez 0,58 l

Detail

Mlékovka značky Orion je ideální volbou pro servírování mléka či smetany ke kávě. Je vyrobena z nerezu, disponuje uchem a odměrkou do 580 ml s označení po 60 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovka nerez 0,58 l

Orion Termokonvice nerez 1,5 l

Orion Termokonvice nerez 1,5 l
Detail

Termokonvice udrží nápoj dlouho teplý nebo naopak chladný. Využijete ji doma i na cestách. Tvar konvice vám nabízí možnost využít termosku také při stolování. Velmi snadná manipulace. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termokonvice nerez 1,5 l

Váha kuch. digi. nerez 5 kg ORION

Váha kuch. digi. nerez 5 kg ORION
Detail

Kuchyňská váhave stylovém nerezovém provedení disponuje vážícím rozsahem do 5 kg s přesností na 1 g a je vybavena odnímatelnou mísou. Konstrukce váhy však umožňuje použít i jakoukoli jinou nádobu nebo talíř pro vážení surovin.Technické parametry: váživost 5 kg rozlišení 1 g dva váhové systémy, přepínání mezi g a lb časovač/minutka teploměr s rozpětím 0 - 40 °C (měřící odchylka +/- 0,5 °C). napájení 2x AAA 1,5 V baterie, indikátor přetížení a vybitých baterií dovažovací funkce TARE rozměry: - v. misky 9 cm, pr. 21,5 cm, spodní díl - v. 5 cm, pr. 19 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Váha kuch. digi. nerez 5 kg ORION

Orion Digitální kuchyňská váha - nerez 5 kg

Orion Digitální kuchyňská váha - nerez 5 kg
Detail

Digitální kuchyňská váha - nerez Kuchyňská váha s digitálním zobrazením a odnímatelnou nerezovou miskou. Je možné přepínání mezi g a lb, teploměr s rozpětím 0-40 °C. Napájení 2x AAA 1,5 V baterie, indikátor přetížených a vybitých baterií. Funkce dovažování TARE. Materiál: nerez, plast. Rozměry: v. misky 9 cm, pr. 21,5 cm, spodní díl - v. 5 cm, pr. 19 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Digitální kuchyňská váha - nerez 5 kg

Vykrajovačka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks - ORION

Vykrajovačka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks - ORION
Detail

Vykrajovací formička KOLEČKO vlnkovaná - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 2,5/3/3,5/4,5/5 cm. Vykrajovací formička KOLEČKO vlnkovaná - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 2,5/3/3,5/4,5/5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks - ORION

Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION

Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION
Detail

Vykrajovačka ve tvaru kolečka. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 5 cm. Vykrajovačka ve tvaru kolečka. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KOLEČKO pr. 5 cm - ORION

Orion Nůž kuchyňský nerez sada 5 ks

Detail

Sada 5 kuchyňských nožů ve velmi zajímavém provedení. Jeden z nožů je opatřen zubatým ostřím, které skvěle krájí pečivo anebo částečně zmražené potraviny. Vhodné jako skvělý dárek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský nerez sada 5 ks

Orion Váha kuch. digi. nerez 5 kg

Detail

Kuchyňská digitální váha s odnímatelnou nerezovou miskou. Váha má dva váhové systémy, časovač, teploměr s rozpětím 0–40°C a indikátor přetížení a vybitých baterií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Váha kuch. digi. nerez 5 kg

ORION Čajítko nerez 5 cm držadlo (143816)

ORION Čajítko nerez 5 cm držadlo (143816)
Detail

Sítko na čaj - nerezové, kulaté, na sypané čaje a bylinkové směsi, otevření stisknutím rukojeti, průměr 5 cm, celková délka 18,5 cm Milovníkům sypaných čajů a vylouhovaných bylinných směsí nesmí doma nebo v zaměstnání chybět praktické sítko na přípravu oblíbeného nápoje. Čajítko Orion je vyrobeno z odolného nerezu, má kulatý tvar a je řešeno jako jeden kus. Sítko tak otevřete jednoduše pomocí stisknutí rukojeti. Klíčové vlastnosti čajítka OrionNezbytný pomocník pro milovníky sypaných čajůČajítko Orion je vyrobeno z nerezuOtevírá se stisknutím rukojetiSítko na čaj Orion má kulatý tvar Materiál:nerezRozměry:průměr: 5 cmdélka: 18,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajítko nerez 5 cm držadlo (143816)

ORION Vykrajovačka nerez Květ 5 ks (121152)

ORION Vykrajovačka nerez Květ 5 ks (121152)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: nerez, vhodný do myčky, různý motiv, tvar vykrajovátek: kytka Vykrajovačka Orion vám umožní vytvořit si báječné vánoční cukroví či sušenky. S její pomocí si budete moci upéct perníčky, linecké, jiné druhy cukroví i různé sušenky. Vyrobená je z velmi kvalitní nerezové oceli a její ostrá hrana umožní precizní vykrojení těsta. Vykrajovačka Orion je skvělým doplňkem do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti nerezové vykrajovačky Orion Květ 5 ksVykrajovačka ve tvaru květuUmožní upéct perníčky, linecké, jiné druhy cukroví i různé sušenkyOstrá hrana zajistí precizní vykrojení těstaVykrajovačka Orion je vyrobená z nerezové oceliBalení obsahuje 5 vykrajovaček v různých velikostechBarevné provedení: stříbrné Průměr:2-5,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez Květ 5 ks (121152)

Tescoma Mlékovar PRESTO s poklicí 16 cm, 2 l (728718)

Detail

Mlékovar Presto je vyroben z kvalitní nerezové oceli a je opatřen extra silným sendvičovým dnem. Umožňuje snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování. Průměr mlékovaru je 16 cm a je vhodný pro všechny typy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mlékovar PRESTO s poklicí 16 cm, 2 l (728718)

Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks

Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks
Detail

Sada 2 kusů skleněných kořenek s nerezovým víčkem je typickým pomocníkem při dochucování pokrmů. Mletý pepř a sůl je základ, nesmí chybět na žádném jídelním stole. Ať už si potřebujete dosolit polévku nebo okořenit hlavní chod, doma, v restauraci, kantýně i v jiném gastronomickém zařízení se bez praktických kořenek neobejdete.Nerezová víčka mají otvory ve tvaru písmene S a P, díky transparentní skleněné části, kterou lze mýt v myčce, se nespletete. Tip: doporučujeme do soli vložit pár zrnek rýže, která vysušuje a zabrání tvrdnutí soli. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kořenka sklo/nerez 2 ks

Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks

Detail

div>Dopřejte si oblíbenou dobrotu s formou z nerezu na trdelník 2 ks od výrobce Orion. Forma je vyrobena z nerezové oceli a má průměr 6 cm. Navíc je doplněna praktickým držadlem pro lepší manipulaci. A teď už se jen pustit do pečení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma nerez TRDELNÍK 2 ks

Orion Jídlonosič 3x 1,3 l, nerez

Orion Jídlonosič 3x 1,3 l, nerez
Detail

Nerezový jídlonosič 3 patrový je určený na přenášení potravin. Součástí je poklička a 2 další víčka na misky, kovový stojan s přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření. Rovné provedení. Není určen k ohřevu jídla.Rozměry: objem jednotlivých misek 1,3 l, miska pr. 16 cm, v. 6,5 cm, celková výška 27 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Jídlonosič 3x 1,3 l, nerez

Orion Jídlonosič 4x 1,3 l, nerez

Orion Jídlonosič 4x 1,3 l, nerez
Detail

Pokud převážíte jídlo do práce nebo z práce, berete si ho s sebou na cesty nebo potřebujete převézt pokrmy ze závodního stravování, jídelen k vašim blízkým, tento nerezový čtyřpatrový jídlonosič bude dobrým pomocníkem.Obsahuje 4 nerezové misky o objemu 1,3 l, opatřené samostatnými víčky, díky kterým misky můžete pohodlně uložit i do chladničky, aniž by vám pokrmy osychaly.Misky jsou ideální pro uložení celého menu, polévky, hlavního jídla, samostatné přílohy a dezertu. Jeho součástí je také kovový stojan, který umožňuje skládání nádob na sebe a zároveň je opatřený přezkou sloužící k jejich pevnému zajištění.Rozměry: objem jednotlivých misek 1,3 l, miska pr. 16 cm, v. 6,5 cm, celková výška 33,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Jídlonosič 4x 1,3 l, nerez

Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l

Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l
Detail

Zajímavý celonerezový čajník užitného objemu 0,9 l se širokým otvorem pro pohodlné plnění vodou. Stačí pouze sejmout nerezové víčko. Praktická rukojeť zajišťuje dobrou manipulaci při plnění i vylévání vody. Rovné sendvičové dno zajistí rychlý rozvod tepla a ohřev vody nejen na kávu, čaj na všech typech spotřebičů, včetně indukce.Doporučujeme: použít chňapku. Vařte na velikosti plotýnky odpovídající průměru dna, naplněný minimálně do poloviny, aby nedošlo k přehřátí, změnám barvy a vyvaření vody, což nemůže být důvodem k reklamaci. Pokud se po čase objeví vodní kámen, stačí povařit v čajníku vodu s octem, řádně jej pak vypláchnout a umýt teplou vodou se saponátem nebo jej vložit do myčky nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l

Orion Termoska nerez TERMO 1 l

Orion Termoska nerez TERMO 1 l
Detail

Do školy, do práce nebo na cesty. Ať už se chystáte kamkoliv, tato nerezová termoska o objemu 1 l zaručí, že horký čaj jen tak nevychladne a vychlazená limonáda nebo šťáva ihned nezteplá. Víčko termosky poslouží i jako praktický pohárek. K nalití nápoje není potřeb zátku zcela odšroubovávat. Stačí stisknout knoflík na zátce a můžete nalévat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termoska nerez TERMO 1 l

Orion Džezva nerez Neso 0,4 l

Orion Džezva nerez Neso 0,4 l
Detail

Nerezová džezva NESO o objemu 400 ml se hodí k přípravě pravé turecké kávy. Horní okraj nádoby je rozšířen do tzv. límce, který zabraňuje přetékání kávy při jejím vzkypění.Menší hubička slouží ke snadnějšímu nalévání nápoje. Džezvu lze použít na elektrickém a plynovém sporáku nebo na sklokeramické desce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Džezva nerez Neso 0,4 l
ORION Mlékovar nerez PREMIUM 2,5 l (111899), Orion Premium 2,5 l mlékovar, Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l , ORION Mlékovar nerez na indukci 1,5 l (111872), ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900), Orion Termokonvice nerez 1,5 l , Orion Termonádoba nerez, 0,7 l , Kela Mlékovar CAILIN nerez 1.8l (KL-10963), Orion Termomísa UH/ner COSMOS 2,5 l , Orion Džbán smalt zelený LOUKA 2,5 l , Orion Dóza UH dávkovací BONNY 2,5 l , Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5 l, ORION Kávovar nerez 0,45 l (131918), ORION Mlékovka nerez 0,58 l (153658), ORION Termoláhev nerez 0,88 l (830634), termomisa nerez 1 l apple orion, ORION Mlékovka nerez 0,35 l (153657), Orion Termoska nerez TERMO 1 l , Orion Džezva nerez Neso 0,4 l , Orion Jídlonosič 4x 1,3 l, nerez , Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l , Čajník nerez DIANA 1,3 l ORION , Orion Jídlonosič 3x 1,3 l, nerez , ORION Šejkr nerez 0,5 l (122851), ORION Termoláhev nerez 1,1 l (830635), Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l, ORION Dóza UH dávkovací BONNY 2,5 l (127142), ORION Termomísa UH/ner COSMOS 2,5 l (123370), Orion Termomísa nerez 1 l Apple 125817 , 1 l, ORION Jídlonosič nerez+víka 3x1,3 l (120964)