Orion kráječ na jablka pochrom. kov luxy (142013)

Produkt Orion kráječ na jablka pochrom. kov luxy (142013) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion kráječ na jablka pochrom. kov luxy (142013) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY (142013)

Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY  (142013)
Detail

Vykrajovač celokovový, s břity, určený pro rychlé rozkrojení jablka a odstranění jádřince (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY (142013) , Kráječ vajec pochrom. kov/uh luxy

Orion Kráječ na jablka

Orion Kráječ na jablka
Detail

Kráječ na jablka vám v mžiku oddělí jádřinec a jablko naporcuje na osminky. Ucha potažena protiskluzovou vrstvou - dobře se drží a nesmekají se. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na jablka , Orion otvírák na konzervy pochrom. kov luxy (140880)

ORION Kráječ na jablka (130469)

ORION Kráječ na jablka (130469)
Detail

Kráječ z materiálu plast a ocel, vhodné do myčky Při krájení jablek vám přijde vhod praktický kráječ ORION, který nejen nakrájí jablko na osminky, ale zároveň dokáže oddělit jádřinec. Plastový kráječ s břity z nerezové ocele je tvarován tak, aby práce s ním byla pohodlná a efektivní. Zatlačením na plastové protiskluzové rukojeti získáte 8 stejných dílků jablka, které můžete využít třeba do jablečného koláče, pro přímou konzumaci nebo zabalit do krabičky na svačinu. Klíčové vlastnosti kráječe na jablka ORIONNaporcuje jablko na osminky a oddělí jádřinecNerezové břity pro efektivní krájeníKráječ na jablka ORION s rukojeťmi s protiskluzným povrchemNakrájí jablko na 8 stejnoměrných dílků vhodných třeba do jablečného koláčeKráječ ORION můžete umývat v myčce nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Kráječ na jablka (130469) , Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm luxy orion

Kráječ na jablka ORION Luxy 17x10cm

Kráječ na jablka ORION Luxy 17x10cm
Detail

NakupteKráječ na jablka ORION Luxy 17x10cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kráječeza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka ORION Luxy 17x10cm , Orion škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm luxy (140776)

Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY

Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY
Detail

Kráječ na jablka z pochromovaného kovu jednoduchým zatlačením oddělí jádřinec a jablko naporcuje na osminky. Do jablečného koláče, ovocných tvarohových knedlíků, k zakousnutí na výletě, na svačinu do krabičy apod. Břity oddělí jednotlivé dílky, což se může hodit i při přípravě pečených amerických brambor. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na jablka pochrom. kov LUXY , Orion kráječ na jablka

Kráječ na jablka Gourmet WMF

Kráječ na jablka Gourmet WMF
Detail

Kráječ na jablka Gourmet Vám pomůže hravě a bleskurychle nakrájet jablko tak, aby byly všechny dílky stejně velké a vzhledné. Současně také odstraní jádřinec. Je vyroben z odolné nerezové oceli Cromargan®, jež je hygienická, odolná proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální. Navíc díky leštěné úpravě působí velmi luxusním dojmem. Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka Gourmet WMF , Orion stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/uh (540590)

Tescoma kráječ na jablka PRESTO

Tescoma kráječ na jablka PRESTO
Detail

Snadno a rychle rozkrojí jablko na 8 rovnoměrných dílů a zbaví jej jádřince. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kráječ na jablka PRESTO , Lis na česnek orion luxy

TORO Kráječ na jablka TORO

TORO Kráječ na jablka TORO
Detail

TORO Kráječ na jablka TORO, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | KUCHYŇSKÉ NÁŘADÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Kráječ na jablka TORO , Orion vývrtka na víno luxy

Kráječ na jablka Gourmet WMF

Kráječ na jablka Gourmet WMF
Detail

Kráječ na jablka Gourmet Vám pomůže hravě a bleskurychle nakrájet jablko tak, aby byly všechny dílky stejně velké a vzhledné. Současně také odstraní jádřinec. Je vyroben z odolné nerezové oceli Cromargan®, jež je hygienická, odolná proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální. Navíc díky leštěné úpravě působí velmi luxusním dojmem. Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka Gourmet WMF , Tescoma loupač a kráječ na jablka handy

Kráječ na jablka Gourmet WMF

Kráječ na jablka Gourmet WMF
Detail

Kráječ na jablka Gourmet Vám pomůže hravě a bleskurychle nakrájet jablko tak, aby byly všechny dílky stejně velké a vzhledné. Současně také odstraní jádřinec. Je vyroben z odolné nerezové oceli Cromargan®, jež je hygienická, odolná proti potravinovým kyselinám, pachově a chuťově neutrální. Navíc díky leštěné úpravě působí velmi luxusním dojmem. Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka Gourmet WMF , Orion zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek duo (510146)

Kráječ na jablka TEESA TSA0181

Kráječ na jablka TEESA TSA0181
Detail

NakupteKráječ na jablka TEESA TSA0181z kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kráječeza79.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka TEESA TSA0181 , Orion palička na maso nerez luxy

Tescoma loupač a kráječ na jablka HANDY

Tescoma loupač a kráječ na jablka HANDY
Detail

Loupač, kráječ a odstraňovač jadřinců v jednom     Představujeme unikátní vychytávku, která oloupe a nakrájí jablka k sušení, do moučníků a kompotů a přitom je zbaví jadřinců.     Loupač a kráječ na jablka HANDY oceníte zejména při přípravě většího množství tenkých jablečných plátků se slupkou pro sušení, při přípravětenkých plátků bez slupky do moučníků, žemlovky, ovocných salátů a celých oloupaných jablek do kompotů a dětských přesnídávek.   Zpracuje různě velká jablka i hrušky Snadno, rychle a bez námahy s ním totiž oloupete jablka, zároveň je nakrájíte na rovnoměrné plátky a zbavíte je jádřinců. Loupač funguje výborně s jablky všech velikostí. Přítlačná loupací čepel je nastavitelná pro různé odrůdy jablek s rozdílnou tloušťkou slupky.     Odnímatelná plátkovací čepel vykrojí jádřinec a zároveň nakrájí jablko na rovnoměrné plátky.     Snadné upevnění pomocí přísavky     Pro stabilní přichycení na hladké povrchy mál loupač a kráječ na jablka HANDY kvalitní a vysoce účinnou vakuovou přísavku. Výrobek je z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, není vhodný do myčky nádobí a poskytneme vám na něj prodlouženou záruku 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma loupač a kráječ na jablka HANDY

Tescoma Loupač a kráječ na jablka HANDY

Tescoma Loupač a kráječ na jablka HANDY
Detail

Oloupá a nakrájí jablko na rovnoměrné plátky a zbaví je jádřince. Vynikající pro rychlou přípravu jablečných plátků se slupkou k usušení, jablečných plátků bez slupky do ovocných moučníků, salátů, žemlovky apod. a celých loupaných jablek pro přípravu dětských pokrmů a kompotů. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, snadné upevnění na plochu účinnou přísavkou. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Loupač a kráječ na jablka HANDY , Orion struhadlo/třítko sklo na jablka (120794)

WMF kráječ na jablka Gourmet 634296040 (634296040)

WMF kráječ na jablka Gourmet 634296040 (634296040)
Detail

Kráječ na jablka, pro snadné odstranění jádra a rozkrojení na 8 stejných dílků, vyrobený z vysoce kvalitní a odolné nerezové oceli Cromargan® 18/10, trvale ostré čepele pro perfektní výsledky, ergonomická madla pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci, lze mýt v myčce, průměr 9 cm, délka 15,5 cm Select brand:ÚvodHlavní infoGalerieTechnické specifikaceKráječ na jablka WMF Gourmet 634296040Kráječ WMF Gourmet 634296040 představuje praktického pomocníka do domácí i profesionální kuchyně. Určený je na jablka a umožní snadné odstranění jádra a rozkrojení na 8 stejných dílků. Využít ho ovšem můžete i na jiné ovoce. Vyrobený je z vysoce kvalitní nerezové oceli Cromargan 18/10, která je odolná vůči korozi, kyselinám i poškrábání. Dokonale ostré čepele si poradí s každým ovocem. Jistě oceníte i možnost jeho umývání v myčce na nádobí. Kráječ WMF Gourmet 634296040 vám dokonale usnadní rozkrojení ovoce. Praktický pomocník do kuchyněPomocník nejen na jablkaUmožní snadné... (alza.cz)

Podobné produkty ako WMF kráječ na jablka Gourmet 634296040 (634296040) , Orion kráječ na knedlíky, knedlíků, nerezový

TORO KRÁJEČ NA JABLKA ZELENO/BÍLÁ (267775)

TORO KRÁJEČ NA JABLKA ZELENO/BÍLÁ (267775)
Detail

Kráječ z materiálu plast, vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO KRÁJEČ NA JABLKA ZELENO/BÍLÁ (267775) , Orion kráječ sharp (140781)

TESCOMA HANDY loupač a kráječ na jablka (643622.00)

TESCOMA HANDY loupač a kráječ na jablka (643622.00)
Detail

Spiralizér ruční, materiál ocel a plast, odnímatelné části, vhodné na druh potravin: jablka S tímto malým pomocníkem snadno oloupete jablka, nakrájíte je na plátky i zbavíte jadřinců. Spiralizér TESCOMA HANDY disponuje přítlačnou čepelí nastavitelnou pro různé odrůdy jablek s rozdílnou tloušťkou slupky a odnímatelnou plátkovací čepelí, která vykrojí jádřinec a zároveň nakrájí jablko na rovnoměrné plátky. Díky vakuové přísavce jednoduše a efektivně připevníte ruční loupač a kráječ na jablka HANDY k hladkému povrchu stolu nebo kuchyňské linky. Skvělé na zpracování většího množství jablek, na přípravu ovoce na koláč, přesnídávku, saláty nebo na sušení křížal. Spiralizér TESCOMA HANDY z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu nepotřebuje žádný zdroj elektřiny. Klíčové vlastnosti loupače a kráječe na jablka TESCOMA HANDYRuční přístroj na loupání, krájení a jadřincování jablek všech velikostí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA HANDY loupač a kráječ na jablka (643622.00) , Orion kráječ / lopatka nerez na pizzu (8592381183240)

Westmark Kráječ na jablka / hrušky, na 8 dílů (226655024)

Westmark Kráječ na jablka / hrušky, na 8 dílů (226655024)
Detail

Vykrajovač na jablka / hrušky, nakrájí ovoce na 8 stejných dílků a odstraní jádřinec, s pogumovanými držadly pro bezpečné krájení (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Kráječ na jablka / hrušky, na 8 dílů (226655024) , Orion kráječ zeleniny/cibule chopper

ORION Otvírák na konzervy pochrom. kov LUXY (140880)

ORION Otvírák na konzervy pochrom. kov LUXY (140880)
Detail

Otvírák na konzervy - chromovaný, materiál kov, do ruky, vhodný do myčky, hmotnost 251 g, rozměry 17 × 10 × 5 cm (V׊×H) Otvírák ORION LUXY vám umožní skutečně snadné otevírání konzerv. Vyniká svým moderním designem, ke kterému přispívá pochromovaný kov, z něhož je vyrobený. Otvírák jednoduše nasadíte na hranu víčka, stisknete rukojeti a otáčíte kličkou. Pomocí otvíráku ORION LUXY tak zcela pohodlně a rychle otevřete každou konzervu. Klíčové vlastnosti otvíráku na konzervy ORION LUXY pochromovaný kovPraktický otvírák na konzervy v moderním designuUmožní skutečně snadné a pohodlné otevírání konzervVyrobený z pochromovaného kovuOtvírák ORION LUXY se velmi jednoduše používáBarevné provedení: stříbrné Délka:17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Otvírák na konzervy pochrom. kov LUXY (140880) , Orion kráječ na sýr/bylinky nerez/uh kolíbka

Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO

Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: nakrájí jablko na 8 stejných kousků a zbaví jej jadřince lze použít i na hrušky dokonale ostrá čepel z nerezové oceli minimalizuje sílu, potřebnou k nakrájení ovoce měkké protiskluzové rukojeti jsou mírně vyvýšené a chrání klouby před nárazem do desky stolu součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky nádobí Dodatečné informace: rozměry: 11 x 6 x 18 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO , Orion ramínko kov na kalhoty 3ks

Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO

Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: nakrájí jablko na 8 stejných kousků a zbaví jej jadřince lze použít i na hrušky dokonale ostrá čepel z nerezové oceli minimalizuje sílu, potřebnou k nakrájení ovoce měkké protiskluzové rukojeti jsou mírně vyvýšené a chrání klouby před nárazem do desky stolu součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky nádobí Dodatečné informace: rozměry: 11 x 6 x 18 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka GOOD GRIPS 18 cm, bílá, plast, OXO , Orion mašlovačka silikon/nerez 26 cm luxy hnědá (142744)

Westmark Kráječ na jablka / hrušky Divisorex, na 10 dílů (226609012)

Westmark Kráječ na jablka / hrušky Divisorex, na 10 dílů (226609012)
Detail

Vykrajovač na jablka / hrušky, na 10 dílů, z potaženého hliníku a s nerezovými čepelemi, nakrájí ovoce na 10 stejných dílů a odstraní jadřinec (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Kráječ na jablka / hrušky Divisorex, na 10 dílů (226609012) , Orion kráječ brambor a zeleniny (144705)

Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY ORION

Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY ORION
Detail

Kuchyňská škrabka z luxusní řady LUXY je elegantní, velmi pevná a odolná, rychle očistí měkké i tvrdé ovoce, zeleninu a další. Je rovněž vybavena hrotem na odstraňování hlubších nečistot. Materiál: pochromovaný kov (4home.cz)

Podobné produkty ako Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY ORION , Orion lopatka kráječ nerez dortová (130456)

Struhadlo/třítko sklo na jablka - ORION

Struhadlo/třítko sklo na jablka - ORION
Detail

Struhadlo - třítko na jablka ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňátka. Materiál: sklo. Rozměry: 21x13,5x3,5 cm. Struhadlo - třítko na jablka ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňátka. Materiál: sklo. Rozměry: 21x13,5x3,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo/třítko sklo na jablka - ORION , Orion kráječ-špachtle nerez 16,5x13 cm

ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x2,5 cm LUXY (140775)

ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x2,5 cm LUXY (140775)
Detail

Škrabka kuchyňská z luxusní řady LUXY. Elegantní, velmi pevná a odolná škrabka snadno a rychle očistí měkké i tvrdé ovoce, zeleninu a další. Materiál: pochromovaný kov. Hrot na odstraňování hlubších nečistot. Rozměry: délka 17 cm, d. ostří 4 cm. Vhodná do myčky na nádobí. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x2,5 cm LUXY (140775) , Orion kráječ/struhadlo uh/nerez super

ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY (140776)

ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY (140776)
Detail

Škrabka kuchyňská z luxusní řady LUXY. Elegantní, velmi pevná a odolná škrabka snadno a rychle očistí měkké i tvrdé ovoce, zeleninu a další. Materiál: pochromovaný kov. Hrot na odstraňování hlubších nečistot. Rozměry: délka 17 cm, šířka 6,5 cm. Vhodná do myčky na nádobí. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY (140776) , Otvirak na vicka uh kov 4vel orion

ORION Struhadlo/třítko sklo na jablka (120794)

ORION Struhadlo/třítko sklo na jablka (120794)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na jablka, skleněné, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, čirá barva Klasické struhadlo Orion Struhadlo/třítko sklo na jablka vám pomůže v kuchyni s přípravou strouhaných surovin. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Nemusíte se bát dávat jej do myčky, nebudete se tedy muset trápit s ručním mytím. Zajímavé parametry struhadla ORION Struhadlo/třítko sklo na jablka Klasické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Možnost mytí v myčce Barva: čirá Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo/třítko sklo na jablka (120794) , Orion stojan na hrnečky dřevo/kov radka

ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO (510146)

ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO (510146)
Detail

Kosmetické zrcátko stolní, materiál chrom, zvětšení 2×, průměr 17 cm, polohovací a oboustranné Stolní kosmetické zrcátko pro používání na stole ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO bude perfektním pomocníkem pro každou domácnost. Umí zvětšit obraz až 2×. Kosmetické zrcátko si bez problému nastavíte tak, jak potřebujete. Kosmetické zrcátko je tvořeno z chrom a chlubí se průměrem 17 cm. Klíčové parametry kosmetického zrcátko ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO Stolní kosmetické zrcátko se hodí každé ženě Zvětšuje až 2× Materiálem zrcátka je chrom Dokážete si ho přizpůsobit dle požadavků Průměr zrcátka ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO je 17 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO (510146) , Orion struhadlo uh/kov na sýr rotační

ORION Stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/UH (540590)

ORION Stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/UH (540590)
Detail

Stojan na láhve s kohoutkem zajistí pohodlné obsluhování a dávkování nápojů. Je vhodný na láhve kulatého i hranatého tvaru. Z naší nabídky lze použít např. na láhev s kohoutkem číslo 143750, 125584, 123378, 143738, 125968, 143746. Materiál: pochromované železo, plast (kryt nožek). Rozměry: 21,5x21,5x20 cm, vnitřní 20,5x20,5 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/UH (540590) , Orion stojan na hrnečky kov radka (122977)

Orion Kráječ vajec kov/UH LUXY

Detail

Kráječ vajec zajistí rychlé a snadné nakrájení na šestiny, plátky či drobné kostičky. Orion Kráječ vajec kov/UH LUXY najde využití v každé kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ vajec kov/UH LUXY , Orion palička na maso dřevo/kov (141323)

PROHOME - Struhadlo na jablka sklo

PROHOME - Struhadlo na jablka sklo
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo na jablka sklo , Orion ramínko kov na kalhoty 3ks (830732)

PROHOME - Struhadlo na jablka sklo

PROHOME - Struhadlo na jablka sklo
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo na jablka sklo

Bedýnka na jablka dřevěná, vel. L

Bedýnka na jablka dřevěná, vel. L
Detail

bytelná konstrukce vhodné i jako dekorace přírodní dřevo Tradiční dřevěná bedýnka skvěle poslouží k uložení vaší domácí úrody ovoce či zeleniny. Je pevná a dobře se přenáší, lze ji použít i jako dekoraci. Použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů (certifikát FSC). Dodáváme jako stavebnici s návodem k montáži. Nabízíme i ve velikosti M. Rozměry: š. 59 x d. 39 x v. 22 cm Materiál: borovicové dřevo Nosnost: 25 kg (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Bedýnka na jablka dřevěná, vel. L

Bedýnka na jablka dřevěná, vel. M

Bedýnka na jablka dřevěná, vel. M
Detail

bytelná konstrukce vhodné i jako dekorace přírodní dřevo Tradiční dřevěná bedýnka skvěle poslouží k uložení vaší domácí úrody ovoce či zeleniny. Je pevná a dobře se přenáší, lze ji použít i jako dekoraci. Použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů (certifikát FSC). Dodáváme jako stavebnici s návodem k montáži. Nabízíme i ve velikosti L. Rozměry: š. 42 x d. 29 x v. 22 cm Materiál: borovicové dřevo Nosnost: 25 kg (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Bedýnka na jablka dřevěná, vel. M

Kráječ na jablka - ORION

Kráječ na jablka - ORION
Detail

Kráječ na jablka Vám v mžiku oddělí jadřinec a jablko naporcuje na osminky. Materiál: plast, nerez. Ucha potažena protiskluzovou vrstvou - dobře se drží a nesmekají se. Rozměry: pr. 15 cm,š.s uchy 17,5 cm. Kráječ na jablka Vám v mžiku oddělí jadřinec a jablko naporcuje na osminky. Materiál: plast, nerez. Ucha potažena protiskluzovou vrstvou - dobře se drží a nesmekají se. Rozměry: pr. 15 cm,š.s uchy 17,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na jablka - ORION

Orion Kráječ na sýr nerez LUXY

Orion Kráječ na sýr nerez LUXY
Detail

Některé sýry si prostě nevychutnáte, pokud budou nakrájené na silné plátky. Tento kráječ z nerezové oceli 430 naporcuje tvrdé sýry typu eidam, parmezán, stařená gouda apod. na jemné plátky a zároveň je pomůže naservírovat.Nabízí velmi pohodlný způsob plátkování sýrů, poslouží i jako malá lopatka k jejich přenesení na talíř nebo prkénko. Možnost zavěšení. Lze jej mýt v myčce na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na sýr nerez LUXY

Orion Kráječ na pizzu nerez (130472)

Orion Kráječ na pizzu nerez  (130472)
Detail

Kráječ z materiálu ocel (alza.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na pizzu nerez (130472)

Orion Kráječ na sýr/bylinky nerez/UH KOLÍBKA

Orion Kráječ na sýr/bylinky nerez/UH KOLÍBKA
Detail

Kráječ/nůž kuchyňský se dvěma břity ve tvaru kolébky vám nabízí jiný způsob stylu krájení než klasickým nožem. Vše s ním pohodlně nasekáte nadrobno, problém není ani větší množství cibule, zeleniny, masa, bylinek, skvěle ho využijete v době zabíjaček. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ na sýr/bylinky nerez/UH KOLÍBKA

Heidrun Plastové struhadlo na jablka a zázvor MIX barev

Detail

heidrun Plastové struhadlo na jablka a zázvor HEIDRUN MIX barev, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | STRUHADLA (kitos.cz)

Podobné produkty ako Heidrun Plastové struhadlo na jablka a zázvor MIX barev

Kráječ na knedlíky ORION

Kráječ na knedlíky ORION
Detail

Kráječ na knedlíky ORION (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na knedlíky ORION

Kráječ vajec pochrom. kov/UH LUXY - ORION

Kráječ vajec pochrom. kov/UH LUXY - ORION
Detail

Kráječ vajec z luxusní řady LUXY Vám rychle a snadno nakrájí vajíčko na šestiny, na plátky, popřípadě na drobné kostičky. Materiál: pochromovaný kov, plast. Rozměry: 9,5x11,5x4 cm. Vhodný do myčky na nádobí. Kráječ vajec z luxusní řady LUXY Vám rychle a snadno nakrájí vajíčko na šestiny, na plátky, popřípadě na drobné kostičky. Materiál: pochromovaný kov, plast. Rozměry: 9,5x11,5x4 cm. Vhodný do myčky na nádobí. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Kráječ vajec pochrom. kov/UH LUXY - ORION

Kráječ na sýr ORION 17x12cm

Kráječ na sýr ORION 17x12cm
Detail

Kráječ na sýr ORION (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na sýr ORION 17x12cm

Kráječ na sýr ORION Luxy

Kráječ na sýr ORION Luxy
Detail

NakupteKráječ na sýr ORION Luxyz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kráječeza69.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na sýr ORION Luxy

Kráječ na pizzu nerez - ORION

Kráječ na pizzu nerez - ORION
Detail

Kráječ na pizzu Vám pomůže snadno nakrájet pizzu na jednotlivé dílky. Materiál: nerez. Rozměry: 20,5x7,5x1,5 cm. Kráječ na pizzu Vám pomůže snadno nakrájet pizzu na jednotlivé dílky. Materiál: nerez. Rozměry: 20,5x7,5x1,5 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu nerez - ORION

Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka

Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka
Detail

Pákový odšťavňovač TriJuicer od společnosti Klarstein poskytuje čerstvě vymačkané šťávy a každý den připraví nový chuťový zážitek z citrusových plodů. Velmi robustní pákový odšťavňovač z tlakového odlitku zinku a nerezové oceli si zcela vystačí bez elektřiny a nepříjemného hluku: Ať už chcete vylisovat citrony, pomeranče nebo grapefruity. Plody se jednoduše prořežou na polovinu, vloží do lisovny a jsou vylisované stisknutím pákového ramene. Extra dlouhé pákové rameno mnohonásobně posílí Vaši svalovou sílu a odšťavení se stane doslova hračkou. Gumová podložka pod lisovnou poskytuje poháru na šťávu nebo džbánu protiskluzové, bezpečné umístění, zatímco gumové nožičky a dvě přísavky udrží pákový mechanismus pevně na svém místě i při silných lisovacích procesech.Výjimečnost zařízení TriJuicer od společnosti Klarstein spočívá v jeho výměnné lisovně, která jej činí multifunkčním. Takže můžete upevnit místo odšťavňovače dodávaný kráječ na jablka nebo hranolky. Pohybem páky kráječe na jablka rozdělíte ovoce a zeleninu, jako jablka, hrušky nebo kedlubny, na rovnoměrné osminy bez námahy při každém řezu. Stejně funguje kráječ na hranolky, akorát zde vycházejí z lisu místo ovocných osmin rovnoměrně nakrájené proužky zeleniny. Takže domácí hranolky jsou nakrájené v okamžiku.Nože lisovny a miska jsou vyrobeny z kvalitní nerezové ušlechtilé oceli a jsou umístěny v objímkách z lehkých hliníkových tlakových odlitků. Lisovací desky jsou vyrobeny z odolného a chuťově neutrálního plastu. Výměna dílů je nekomplikovaná a může být provedena pomocí několika jednoduchých kroků. I čištění je proto velmi jednoduché.Vizuálně odšťavňovač TriJuicer od společnosti Klarstein zaujme svým lesklým lakem v designu kovu i díly z leštěné nerezové oceli, které dodají zvláštní atmosféru každé kuchyni.Dostupné barvy: černá, zelená (produkt 10028337) (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka

Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka

Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka
Detail

Pákový odšťavňovač TriJuicer od společnosti Klarstein poskytuje čerstvě vymačkané šťávy a každý den připraví nový chuťový zážitek z citrusových plodů. Velmi robustní pákový odšťavňovač z tlakového odlitku zinku a nerezové oceli si zcela vystačí bez elektřiny a nepříjemného hluku: Ať už chcete vylisovat citrony, pomeranče nebo grapefruity. Plody se jednoduše prořežou na polovinu, vloží do lisovny a jsou vylisované stisknutím pákového ramene. Extra dlouhé pákové rameno mnohonásobně posílí Vaši svalovou sílu a odšťavení se stane doslova hračkou. Gumová podložka pod lisovnou poskytuje poháru na šťávu nebo džbánu protiskluzové, bezpečné umístění, zatímco gumové nožičky a dvě přísavky udrží pákový mechanismus pevně na svém místě i při silných lisovacích procesech.Výjimečnost zařízení TriJuicer od společnosti Klarstein spočívá v jeho výměnné lisovně, která jej činí multifunkčním. Takže můžete upevnit místo odšťavňovače dodávaný kráječ na jablka nebo hranolky. Pohybem páky kráječe na jablka rozdělíte ovoce a zeleninu, jako jablka, hrušky nebo kedlubny, na rovnoměrné osminy bez námahy při každém řezu. Stejně funguje kráječ na hranolky, akorát zde vycházejí z lisu místo ovocných osmin rovnoměrně nakrájené proužky zeleniny. Takže domácí hranolky jsou nakrájené v okamžiku.Nože lisovny a miska jsou vyrobeny z kvalitní nerezové ušlechtilé oceli a jsou umístěny v objímkách z lehkých hliníkových tlakových odlitků. Lisovací desky jsou vyrobeny z odolného a chuťově neutrálního plastu. Výměna dílů je nekomplikovaná a může být provedena pomocí několika jednoduchých kroků. I čištění je proto velmi jednoduché.Vizuálně odšťavňovač TriJuicer od společnosti Klarstein zaujme svým lesklým lakem v designu kovu i díly z leštěné nerezové oceli, které dodají zvláštní atmosféru každé kuchyni.Dostupné barvy: černá, zelená (produkt 10028337) (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein TriJuicer, černý, pákový lis, kráječ hranolků, kráječ jablka

Orion Kráječ - Špachtle nerez

Orion Kráječ - Špachtle nerez
Detail

Kráječ - Špachtle nerez Šikovná kuchařská špachtle z Vás udělá profesionálního kuchaře. S její pomocí snadno přemístíte nakrájenou zeleninu do hrnce či pánve, očistíte kuchyňskou desku a pomůže Vám rychle rozsekat i uvařenou zeleninu nebo vajíčka. Materiál: nerez Rozměr: 16,5 x 13 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ - Špachtle nerez

ORION Kráječ SHARP (140781)

ORION Kráječ SHARP (140781)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože a nastavitelné krájení Pro časté krájení ovoce a zeleniny vám místo klasického nože nabízíme kráječ ORION SHARP. Je vyroben z kvalitního plastového materiálu a představuje rychlé, pohodlné a přesné krájení. Je vybaven několika struhadly pro plátkování, strouhání úzkých i širších hranolů zeleniny tzv. hranolků. Oceníte nerezové břity a také možnost regulace tloušťky krájených plátků či hranolků v rozmezí od 1 do 6 mm. Pro bezpečné používání kráječe ORION SHARP je v balení přidán také klobouček neboli vodicí rukojeť. Tu oceníte zejména při krájení cibule nebo rajčat. O stabilitu se postarají sklápěcí protiskluzové nožky. Po práci kráječ snadno umyjete v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti kráječe ORION SHARPKráječ ORION SHARP je vyroben z kvalitního plastuJe vybaven několika struhadlyOceníte nerezové břityKráječ ORION SHARP disponuje možností regulace tloušťky krájených plátkůPro... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Kráječ SHARP (140781)

Kráječ na zeleninu ORION otočný 3v1

Kráječ na zeleninu ORION otočný 3v1
Detail

NakupteKráječ na zeleninu ORION otočný 3v1z kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kráječeza139.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na zeleninu ORION otočný 3v1

Orion Kráječ zeleniny/cibule CHOPPER

Orion Kráječ zeleniny/cibule CHOPPER
Detail

Kráječ na cibuli a jinou zeleninu (okurky, rajčata, papriku) vás překvapí – jednoduše a rychle naseká bez námahy na drobné kousky především cibuli. Vložíte cibuli rozkrojenou na čtvrtky (nebo jinou zeleninu na menší dílky, několikrát zatáhnete a povolíte táhlo na víčku a je hotovo. Rozměry: pr. 12 cm, v. 9 cm. Není vhodné do myčky na nádobí (víčko vůbec ne, misku nedoporučujeme, aby nedošlo k zabarvení povrchu). (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kráječ zeleniny/cibule CHOPPER

Kráječ na brambory a zeleninu ORION 9cm

Kráječ na brambory a zeleninu ORION 9cm
Detail

NakupteKráječ na brambory a zeleninu ORION 9cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Kráječeza49.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na brambory a zeleninu ORION 9cm
Kráječ vajec pochrom. kov/UH LUXY, ORION Otvírák na konzervy pochrom. kov LUXY (140880), Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY ORION, ORION Škrabka kuchyňská pochrom. kov 17x6,5 cm LUXY (140776), Orion Kráječ na jablka , ORION Stojan na láhve s kohoutkem pochrom. kov/UH (540590), Lis na česnek Orion LUXY, Orion Vývrtka na víno Luxy, Tescoma Loupač a kráječ na jablka HANDY, ORION Zrcadlo pochrom. kov pr. 17 cm stojánek DUO (510146), Orion Palička na maso nerez LUXY , ORION Struhadlo/třítko sklo na jablka (120794), ORION Kráječ na knedlíky, knedlíků, nerezový, ORION Kráječ SHARP (140781), Orion Kráječ / lopatka nerez na pizzu (8592381183240), Orion Kráječ zeleniny/cibule CHOPPER , Orion Kráječ na sýr/bylinky nerez/UH KOLÍBKA , Orion Ramínko kov na kalhoty 3ks , ORION Mašlovačka silikon/nerez 26 cm LUXY hnědá (142744), ORION Kráječ brambor a zeleniny (144705), ORION Lopatka kráječ nerez dortová (130456), Orion Kráječ-špachtle nerez 16,5x13 cm , Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER , otvirak na vicka uh kov 4vel orion, Orion Stojan na hrnečky dřevo/kov RADKA , Orion Struhadlo UH/kov na sýr rotační , ORION Stojan na hrnečky kov RADKA (122977), ORION Palička na maso dřevo/kov (141323), ORION Ramínko kov na kalhoty 3ks (830732)