Orion čajník nerez píšť. wooden 2,9 l šedý (113517)

Produkt Orion čajník nerez píšť. wooden 2,9 l šedý (113517) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion čajník nerez píšť. wooden 2,9 l šedý (113517) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Čajník nerez píšť. WOODEN 2,9 l šedý (113517)

ORION Čajník nerez píšť. WOODEN 2,9 l šedý (113517)
Detail

Čajová konvice objem 2.9l, nerez Jste skutečný milovník čaje a chcete si ho vychutnat ve větším množství? Čajová konvice ORION zajisté příjemně doplní rodinné posezení. Jejím materiálem je Nerez. Konvice o objemu 2,9 l bude praktickým pomocníkem pro přípravu čajů a jiných teplých nápojů. Podstatné parametry čajové konvice Orion Čajník nerez píšť. WOODEN 2,9 l šedý Ideální pro snadnou přípravu teplých i studených čajů a jiných nápojů Objem konvice: 2,9 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez píšť. WOODEN 2,9 l šedý (113517) , Orion čajník nerez píšť. wooden 2,9 l šedý (113517)

Orion Čajník nerez píšť. Matt 3,4 l

Detail

Luxusní čajník od značky Orion s neobvyklým zdobením s odklápěcí píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Vhodný na všechny typy spotřebičů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez píšť. Matt 3,4 l , Čajník s píšťalou wooden 2,9 l

Orion Čajník nerez WOODEN 3,5 l

Detail

Čajník s objemem 3 litry je vyroben z kvalitního nerezu. Orion Čajník nerez WOODEN 3,5 l je vhodný na všechny typy spotřebičů a můžete ho umývat v myčce nádobí. Čajník je nutné plnit minimálně do poloviny, aby nedocházelo k jeho přehřívání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez WOODEN 3,5 l , Orion čajník nerez wooden 3,5 l (113505)

ORION Čajník nerez WOODEN 3,5 l (113505)

ORION Čajník nerez WOODEN 3,5 l (113505)
Detail

Čajová konvice Luxusní čajník s odklápěcí píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Materiál: nerez, plast. Rozměry: celkový objem 3,5 l, užitný objem 3 l, pr. 22 cm, v. 23 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů. Čajník je nutné plnit minimálně do poloviny, aby nedocházelo k jeho přehřívání. Barevné změny na vnějším povrchu při nedodržení minimálního plnění nemohou být důvodem k reklamaci. Vhodný do myčky na nádobí. Jste hrdým milovníkem čaje a toužíte po přípravě oblíbeného nápoje v pohodlí domova? Čajová konvice ORION vám pomůže s pohoštěním vašich hostů. Materiálem její konstrukce je Nerez. Konvice o objemu 3 l bude vaším pomocníkem při přípravě čajů a dalších teplých nápojů. Čajová konvice se hodí k mytí v myčce na nádobí, nebude vás tedy zdržovat ruční mytí. Podstatné funkce čajové konvice ORION Čajník nerez WOODEN 3,5 l Ideální pro bezproblémovou přípravu teplých i studených nápojů... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez WOODEN 3,5 l (113505) , Orion čajník nerez anett 1,2 l

Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l

Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l
Detail

Zajímavý celonerezový čajník užitného objemu 0,9 l se širokým otvorem pro pohodlné plnění vodou. Stačí pouze sejmout nerezové víčko. Praktická rukojeť zajišťuje dobrou manipulaci při plnění i vylévání vody. Rovné sendvičové dno zajistí rychlý rozvod tepla a ohřev vody nejen na kávu, čaj na všech typech spotřebičů, včetně indukce.Doporučujeme: použít chňapku. Vařte na velikosti plotýnky odpovídající průměru dna, naplněný minimálně do poloviny, aby nedošlo k přehřátí, změnám barvy a vyvaření vody, což nemůže být důvodem k reklamaci. Pokud se po čase objeví vodní kámen, stačí povařit v čajníku vodu s octem, řádně jej pak vypláchnout a umýt teplou vodou se saponátem nebo jej vložit do myčky nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l , Čajník nerez diana 1,3 l orion

Orion Čajník nerez LOLA 1,8 l

Detail

Luxusní čajník s píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Určen na všechny typy spotřebičů. Orion Čajník nerez LOLA 1,8 l je vhodný do klasické i moderní kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez LOLA 1,8 l , Orion čajník nerez anett 1,68 l (113500)

Orion Čajník nerez DIANA 1,3 l

Detail

Čajník s píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Určen na všechny typy spotřebičů. Orion Čajník nerez DIANA 1,3 l je vhodný do klasické i moderní kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez DIANA 1,3 l , Orion čajník nerez lola 1,8l (111984)

Orion Čajník nerez RELIEF 3,5 l

Detail

Luxusní čajník neobvyklého hranatého tvaru od značky Orion s odklápěcí píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Vhodný na všechny typy spotřebičů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez RELIEF 3,5 l , Orion čajník nerez karin 1,8l (111987)

Orion Čajník nerez STYLISH 3 l

Detail

Luxusní čajník vyrobený z nerezu v černém provedení je vyroben firmou Orion. Je vhodný na všechny druhy varných desek. Klasický retro tvar čajníku s nádechem moderní doby dělá z této konvice doplněk vhodný do každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez STYLISH 3 l , Orion čajník nerez darek 2,7l (111992)

Orion Čajník nerez Karin 1,8 l

Detail

Čajník Karin s píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Varnou konvici s motivem bílých puntíků skvěle uplatníte jak v klasické, tak moderní kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerez Karin 1,8 l

ORION Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500)

ORION Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500)
Detail

Čajová konvice objem 1.68l, nerez Rádi si vychutnáváte čaj i ve větším množství? Čajová konvice ORION se rozhodně během stolování neztratí. Materiálem jejího těla je Nerez. Konvice o objemu 1,68 l bude vaším pomocníkem při přípravě čajů a dalších teplých nápojů. Tato čajová konvice snese mytí v myčce, díky čemuž se nebudete trápit s ručním mytím. Rozhodující vlastnosti čajové konvice ORION Čajník nerez ANETT 1,68 l Ideální pro pohodlnou přípravu teplých i studených nápojů Vhodná k mytí v myčce Objem konvice: 1,68 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500) , Orion čajník karin, 1,8 l

ORION Čajník nerez KARIN 1,8l (111987)

ORION Čajník nerez KARIN 1,8l (111987)
Detail

Čajová konvice objem 1.8l, nerez Jste milovníci čaje a chcete si jej vychutnat i ve větším množství? Čajová konvice ORION najde využití během rodinných svačin. Jejím materiálem je Nerez. Konvice o objemu 1,8 l se hodí pro přípravu čajů i jiných teplých nápojů. Zajímavé funkce čajové konvice ORION Čajník nerez KARIN 1,8l Ideální pro snadnou přípravu teplých i studených čajů a jiných nápojů Objem konvice: 1,8 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez KARIN 1,8l (111987) , Orion čajník lola, 1,8 l

ORION Čajník nerez BONY 1,8l (111985)

ORION Čajník nerez BONY 1,8l (111985)
Detail

Čajová konvice objem 1.8l, nerez Máte v oblibě čajové dýchánky, ale jeden hrníček vám nestačí? Čajová konvice ORION se během rodinného stolování určitě neztratí. Materiálem její konstrukce je Nerez. Konvice o objemu 1,8 l vám pomůže při přípravě oblíbených čajů. Důležité vlastnosti čajové konvice ORION Čajník nerez BONY 1,8l Ideální pro perfektní přípravu teplých i studených nápojů Objem konvice: 1,8 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez BONY 1,8l (111985) , Orion nerezový čajník stylish 3 l

ORION Čajník nerez DAREK 2,7l (111992)

ORION Čajník nerez DAREK 2,7l (111992)
Detail

Čajová konvice objem 2.7l, nerez Rádi pijete čaj a chcete si připravit více, než jeden hrníček? Čajová konvice ORION najde využití během chladných zimních večerů. Materiálem její konstrukce je Nerez. Konvice o objemu 2,7 l je vhodná pro přípravu většího množství teplých nápojů. Zásadní funkce čajové konvice ORION Čajník nerez DAREK 2,7l Ideální pro přípravu teplých i studených nápojů Objem konvice: 2,7 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez DAREK 2,7l (111992) , Orion naběračka knedlíků termoplast pbt/nerez wooden

ORION Čajník nerez LOLA 1,8l (111984)

ORION Čajník nerez LOLA 1,8l (111984)
Detail

Čajová konvice Luxusní čajník s píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Barva černá. Rozměry: celkový objem 1,8 l, užitný objem 1,5 l, pr. 18,5 cm, v. 21 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů. Čajník je nutné plnit minimálně do poloviny, aby nedocházelo k jeho přehřívání. Barevné změny na vnějším povrchu při nedodržení minimálního plnění nemohou být důvodem k reklamaci. Rádi si vychutnáváte čaj a jeden šálek vás dostatečně neuspokojí? Čajová konvice ORION se stane ideálním doplňkem rodinného posezení. Materiálem jejího těla je Nerez. Konvice o objemu 1,8 l vám bude k užitku při přípravě čajů a dalších teplých nápojů. Důležité přednosti čajové konvice ORION Čajník nerez LOLA 1,8l Ideální pro pohodlnou přípravu teplých i studených nápojů Objem konvice: 1,8 l (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajník nerez LOLA 1,8l (111984) , Orion naběračka špaget termoplast pbt/nerez wooden

ČAJNÍK S PÍŠŤALOU WOODEN 2,9 L

ČAJNÍK S PÍŠŤALOU WOODEN 2,9 L
Detail

Stylový matný čajník v šedé barvě s odklápěcí píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Užitný objem je 2 l, vodu pohodlně nalijete širokým otvorem, stačí pouze sejmout víčko. Praktická kovová rukojeť s nástřikem a úchopovou plochou z gumovníkového dřeva zajišťuje dobrou manipulaci při plnění i vylévání vody. Rovné dno zajistí rychlý rozvod tepla a ohřev vody nejen na kávu, čaj na všech typech spotřebičů, včetně indukce.Doporučujeme: použít raději chňapku, tělo čajníku je rozpálené a z hrdla uniká horká pára. Vařte na velikosti plotýnky odpovídající průměru dna, naplněný minimálně do poloviny, aby nedošlo k přehřátí, změnám barvy a vyvaření vody, což nemůže být důvodem k reklamaci. Pokud se po čase objeví vodní kámen, stačí povařit v čajníku vodu s octem, řádně jej pak vypláchnout a umýt teplou vodou se saponátem.Parametry: uzávěr: ano materiál víka: nerezová ocel, dřevo materiál ucha: dřevo, slitina zinku (4home.cz)

Podobné produkty ako ČAJNÍK S PÍŠŤALOU WOODEN 2,9 L , Orion naběračka plná termoplast pbt/nerez wooden

Orion Čajník Lola, 1,8 l

Orion Čajník Lola, 1,8 l
Detail

Luxusní čajník s píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Barva černá. Užitný objem 1,5 l. Vhodný na všechny typy spotřebičů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník Lola, 1,8 l , Orion metla šlehací termoplast pbt/nerez wooden

Orion Čajník nerezový ANETT, 1,68 l

Detail

Čajník z kvalitní nerezové oceli 18/10 se sendvičovým dnem od společnosti Orion. Elegantní konvice, jejíž design nikdy nevyjde z módy, vynikne v interiéru klasické i moderní domácnosti. Je vhodný pro všechny typy ohřevu včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerezový ANETT, 1,68 l , Orion metla šlehací termoplast pbt/nerez wooden (141043)

Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 9 l

Detail

Tlakový hrnec Profi je vyroben z kvalitní nerezové oceli a je opatřen třívrstvým akutermickým dnem. Je opatřet pružným víkem s tvarovanou rukojetí. Vhodný na všechny typy sporáků. Objem hrnce je 9 litrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 9 l , Orion obracečka s otvory termoplast pbt/nerez wooden

Orion Čajník nerezový ANETT, 1,68 l - použité

Detail

Čajník z kvalitní nerezové oceli 18/10 se sendvičovým dnem od společnosti Orion. Elegantní konvice, jejíž design nikdy nevyjde z módy, vynikne v interiéru klasické i moderní domácnosti. Je vhodný pro všechny typy ohřevu včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Čajník nerezový ANETT, 1,68 l - použité , Orion naběračka knedlíků termoplast pbt/nerez wooden (140297)

Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 9 l - rozbaleno

Detail

Tlakový hrnec Profi je vyroben z kvalitní nerezové oceli a je opatřen třívrstvým akutermickým dnem. Je opatřet pružným víkem s tvarovanou rukojetí. Vhodný na všechny typy sporáků. Objem hrnce je 9 litrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Hrnec tlakový nerez PROFI 9 l - rozbaleno , Čajník nerez corona 2l, tescoma

Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN

Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN
Detail

Kuchyňská šlehací metla, bez které si vaše kulinářské snažení později už ani nedovedete představit. Klasické metly jsou stálicemi našich kuchyní, ušleháte s ní jakékoliv tekuté těsto nebo vymícháte vajíčka na mnoho způsobů. Chytrá kuchyně si žádá chytrá řešení! Materiál: termoplast PBT – použití 200 °C, nerez s nástřikem v dekoru dřeva. Není vhodná do myčky na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion termokonvice nerez 1,5 l

Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN

Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN
Detail

Ulehčí život a zpříjemní přípravu pokrmu. Řeč je o této naběračce, kterou můžete využít na těstoviny, zeleninu nebo brambory, aniž byste museli vylévat vodu z celého hrnce. Díky dírkám totiž jednoduše proteče a vy tak budete moci v klidu servírovat. Vedle toho, že vám vydrží roky dodá vaší kuchyni kapku industriálního stylu, který vynikne o to více, když naběračku zavěsíte. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion termonádoba nerez, 0,7 l

Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN

Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN
Detail

Naběračka na špagety vyrobená z termoplastu PBT - použití 200 °C, nerez s nástřikem v dekoru dřeva. Naběračka je opatřena praktickým očkem pro možnost zavěšení, snadno se udržuje. Není vhodná do myčky na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion kávovar nerez 0,45 l (131918)

Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN

Detail

Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití do 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion mlékovka nerez 0,58 l (153658)

Orion Naběračka plná termoplast PBT/nerez WOODEN

Detail

Naběračka plná termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití do 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka plná termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion termoláhev nerez 0,88 l (830634)

Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN

Detail

Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití do 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN , Termomisa nerez 1 l apple orion

Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN

Detail

Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití do 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion mlékovka nerez 0,35 l (153657)

Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l

Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l
Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička - můžete uchovat potraviny i odděleně. Praktické ucho pro snadné přenášení. Termo mísy APPLE nemají těsnění, tzn. že netěsní 100% jako jiné nádoby, dózy, které jsou opatřeny těsněním. Jediné co omezí vylití je vložená miska. Viz fotografie. (4home.cz)

Podobné produkty ako Termomísa Orion Apple nerez 2 l, 2 l , Orion termoska nerez termo 1 l

Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN

Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN
Detail

Kuchyňská obracečka, bez které si vaše kulinářské snažení později už ani nedovedete představit. Klasické obracečky jsou stálice našich kuchyní, naberete s nimi volské oko, otočíte kotletku nebo s nimi zarestujete zeleninu z pánve. Chytrá kuchyně si žádá chytrá řešení! Materiál: termoplast PBT – použití 200 °C, nerez s nástřikem v dekoru dřeva. Není vhodná do myčky na nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion džezva nerez neso 0,4 l

Orion Obracečka termoplast PBT/nerez 37 cm WOODEN

Detail

Obracečka termoplast PBT/nerez 37 cm WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Obracečka termoplast PBT/nerez 37 cm WOODEN

Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN

Detail

Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN od značky Orion z nerezového materiálu s nástřikem v dekoru dřeva s možností zavěšení. Použití 200 °C, není vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN

Orion Nůž kuchyňský nerez WOODEN sada 5 ks

Detail

Praktické kuchyňské nože nerez WOODEN v sadě 5 ks od výrobce Orion budou oporou při vašem kulinářském umění. Nože jsou vyrobené z nerezové oceli s ergonomickou rukojetí. Sada obsahuje 5 nožů o různých délkách a šířkách čepele, včetně jednoho s vroubkovaným ostřím. Užijte si přesné a snadné krájení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Nůž kuchyňský nerez WOODEN sada 5 ks

ORION Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN (140297)

ORION Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN (140297)
Detail

Naběračka knedlíků s otvory. Možnost zavěšení. Materiál: termoplast PBT – použití 200 °C, nerez s nástřikem v dekoru dřeva. Není vhodná do myčky na nádobí. Rozměry: š. 11 cm, d. 35 cm. Naběračka knedlíků se zajímavým designem vám v kuchyni jistě přijde vhod. Držadlo naběračky ORION Wooden je vyrobené z nerezu a opatřené atraktivním nástřikem v dekoru dřeva. Její nabírací část je vybavena otvory a zhotovena z kvalitního termoplastu PBT, který snese teploty do 200 °C. Díky praktickému očku na zavěšení ji můžete mít stále při ruce. Není vhodná pro mytí v myčce na nádobí, proto naběračku knedlíků ORION Wooden myjte pouze ručně. Klíčové vlastnosti naběračky knedlíků ORION WoodenPraktický kuchyňský pomocník v zajímavém designuDržadlo naběračky knedlíků ORION Wooden z nerezu s atraktivním nástřikem v dekoru dřevaNabírací část s otvory je zhotovena z kvalitního termoplastu PBTMožnost použití do 200 °CNaběračka ORION má praktické očko... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN (140297)

ORION Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN (141043)

ORION Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN (141043)
Detail

Metla šlehací, možnost zavěšení. Materiál: termoplast PBT – použití 200 °C, nerez s nástřikem v dekoru dřeva. Není vhodná do myčky na nádobí. Rozměry: pr. 7 cm, d. 32,5 cm. Šlehací metla se zajímavým designem vám v kuchyni jistě přijde vhod. Držadlo šlehací metly ORION Wooden je vyrobené z nerezu a opatřené atraktivním nástřikem v dekoru dřeva. Šlehací část metly je zhotovena z kvalitního termoplastu PBT, který snese teploty do 200 °C. Díky praktickému očku na zavěšení ji můžete mít stále při ruce. Není vhodná pro mytí v myčce na nádobí, proto metlu ORION Wooden myjte pouze ručně. Klíčové vlastnosti šlehací metly ORION WoodenPraktický kuchyňský pomocník v zajímavém designuDržadlo metly ORION Wooden z nerezu s atraktivním nástřikem v dekoru dřevaŠlehací část zhotovena z kvalitního termoplastu PBTMožnost použití do 200 °CPraktické očko pro zavěšeníNevhodná do myčky na nádobíRozměry:32,5 × 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN (141043)

Orion Nerezový čajník Stylish 3 l

Orion Nerezový čajník Stylish 3 l
Detail

Luxusní čajník neobvyklého hranatého tvaru s odklápěcí píšťalkou je vyroben z kvalitního nerezu v moderním designu. Skvěle se uplatní jak v klasické, tak moderní kuchyni. Vhodný na všechny typy spotřebičů. Čajník je nutné plnit minimálně do poloviny, aby nedocházelo k jeho přehřívání. Užitný objem 2,3 l. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Nerezový čajník Stylish 3 l

Čajník nerez CORONA 2l, Tescoma

Čajník nerez CORONA 2l, Tescoma
Detail

 Čajová konvice CORONA je vynikající pro přípravu čaje, zalévané kávy apod., opatřeno píšťalkou. Nálevka s bezpečným bezdotykovým otevíráním, víčko pro snadné plnění a čištění, masivní sendvičové dno pro úsporu energie. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, úchyty ze žáruvzdorného plastu nepálí. Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. (4home.cz)

Podobné produkty ako Čajník nerez CORONA 2l, Tescoma

Orion Termomísa nerez 2 l APPLE

Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička – můžete uchovat potraviny i odděleně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa nerez 2 l APPLE

ORION Nůž kuchyňský nerez WOODEN sada 5 ks (831149)

ORION Nůž kuchyňský nerez WOODEN sada 5 ks (831149)
Detail

Sada nožů - univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, vhodné do myčky, 5 kusů v sadě Univerzální sada kuchyňských nožů Orion WOODEN je vyrobena z nerezové oceli. Rukojeti jsou zhotovené z plastu s dekorem dřeva, snadno se uchopí a krájí naprosto přesně. Sada Orion WOODEN obsahuje 5 kusů nožů, mezi kterými se nachází nůž se zubatým ostřím, nůž na maso nebo nůž na chléb. S noži Orion nakrájíte jakoukoli potravinu, díky ergonomicky tvarovaným rukojetím perfektně padnou do ruky a zajistí přesné a precizní krájení. Nože jsou snadno omyvatelné i v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti sady nožů Orion WOODENNože jsou vyrobené z nerez oceliNože Orion mají ergonomicky tvarované rukojetiRukojeti jsou vyrobené v dekoru dřevaV sadě Orion se nachází 5 kusů nožůSet obsahuje nůž na maso, zeleninu, chléb nebo nůž se zubatým ostřímNože WOODEN jsou lehce omyvatelnéLze je vložit i do myčky nádobíZajistí přesné a precizní... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Nůž kuchyňský nerez WOODEN sada 5 ks (831149)

PROHOME - Čajník nerez bílý s kuličkami

PROHOME - Čajník nerez bílý s kuličkami
Detail

3l, mix barev- červený, modrý, zelený (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Čajník nerez bílý s kuličkami

ORION Hrnek nerez pr. 9 cm 0,45 l (120302)

ORION Hrnek nerez pr. 9 cm 0,45 l (120302)
Detail

Hrnek materiál nerezová ocel, 450 ml, barva šedá, 1 ks v sadě Doplňte svou kuchyňskou výbavu o nový hrnek ORION. Základní vlastnosti hrnku ORION Hrnek nerez pr. 9 cm 0,45 l Použitý materiál: nerezová ocel Hrnek ORION je obsahu 450 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Hrnek nerez pr. 9 cm 0,45 l (120302)

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l
Detail

Mlékovar bez pokličky z kvalitní nerez oceli má dvojitou stěnu nádoby, do které lijeme vodu, aby zabránila připálení mléka i různých omáček, pudinků. Jistě oceníte tvarované plastové držadlo mlékovaru. Pískání píšťalky zabudované v boku hrnce upozorní na kypění mléka. Lze použít na elektrickém i plynovém sporáku, sklokeramické desce i indukci. Sendvičové dno zajistí rovnoměrný rozvod tepla, skvěle přilne k desce spotřebiče, což je důležité především u vaření na indukci. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Orion Termomísa nerez 2 l APPLE - zánovní

Detail

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička – můžete uchovat potraviny i odděleně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Termomísa nerez 2 l APPLE - zánovní

Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

Detail

Nerezový mlékovar značky Orion je opatřen silným sendvičovým dnem, které zajistí rovnoměrný rozvod tepla. Disponuje dvojitou stěnou, do které lijeme vodu, aby zabránila připálení mléka, omáček a pudinků. Je vhodný na všechny druhy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l

ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)

ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)
Detail

Mlékovar - průměr 18 cm, objem 2 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť plastová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Pomocí mlékovaru ORION snadno ohřejete mléko a následně připravíte lahodný puding, kakao či různé typy omáček. Mlékovar je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a disponuje dvojitou stěnou určenou pro nalití vody, která zabrání připálení mléka. O kypění mléka vás upozorní pískání integrované píšťalky na boku hrnce. Mlékovar je opatřený sendvičovým dnem, které zajistí rovnoměrný rozvod tepla a skvěle přilne k desce spotřebiče. Komfortní používání umožní ergonomicky tvarované plastové držadlo a zajisté oceníte i možnost použití na všech typech ohřevů. Díky mlékovaru ORION snadno a rychle ohřejete mléko a připravíte z něj oblíbené nápoje a pokrmy. Klíčové vlastnosti mlékovaru ORION nerez 2 lPraktický mlékovar pro ohřátí mlékaVyrobený z kvalitní nerezové oceliS dvojitou... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Mlékovar nerez sendvičové dno 2 l (111900)

PROHOME - Čajník 3,5l nerez

PROHOME - Čajník 3,5l nerez
Detail

Na indukci (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Čajník 3,5l nerez

ORION Čajítko nerez pr. 9 cm (143812)

ORION Čajítko nerez pr. 9 cm (143812)
Detail

Sítko na čaj materiál ocel, vhodné do myčky a řetízek, výška 80 mm, šířka 90 mm Připravujete sypané čaje, polévky nebo omáčky ve velkém? Pak jistě hledáte i dostatečně velké sítko na čaj, které vám přípravy usnadní. Čajítko Orion o průměru 9 cm bude jistě tím pravým. Je vyrobeno z nerez oceli, takže jej bez obav můžete mýt v myčce nádobí. Systém uzavírání je bajonetový, díky tomu tak budete mít vždy jistotu, že se do pokrmu či nápoje nedostane žádné koření ani lístek čaje. Klíčové vlastnosti nerez čajítka Orion - 9 cmPraktický pomocník při vaření ve velkémČajítko Orion je z nerez oceliS bajonetovým uzávěremLze mýt v myčce Rozměry:průměr - 9 cmvýška - 8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Čajítko nerez pr. 9 cm (143812)

Forma na pečení/tvořítko+píst ČTVEREC - ORION

Forma na pečení/tvořítko+píst ČTVEREC - ORION
Detail

Forma na pečení - tvořítko Vám pomůže vytvořit krásné zákusky, dortíčky, slané dobroty, ale také zajímavě naservírovat přílohy. Materiál: nerez. Čtvercový tvar. Rozměry: 8x8x4 cm. Forma na pečení - tvořítko Vám pomůže vytvořit krásné zákusky, dortíčky, slané dobroty, ale také zajímavě naservírovat přílohy. Materiál: nerez. Čtvercový tvar. Rozměry: 8x8x4 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Forma na pečení/tvořítko+píst ČTVEREC - ORION

PROHOME - Čajník 3L nerez 4 barvy

PROHOME - Čajník 3L nerez 4 barvy
Detail

Cena za 1ks (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Čajník 3L nerez 4 barvy

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l

Orion Termonádoba nerez, 0,7 l
Detail

Díky této termonádobě vydrží vložené pokrmy delší dobu na konstantní teplotě – ovocné přesnídávky ihned nezteplají, zmrzlina přečká rychlý převoz domů, polévky zůstanou déle teplé a připravené zeleninové saláty vydrží čerstvé a křupavé. Nádoba má široké hrdlo, které usnadňuje její plnění a čištění. Navíc má plastové termovíčko, které může zároveň posloužit i jako miska. Ve víčku je skládací nerezová lžička délky 16 cm.Má velmi široké uplatnění, hodí se do práce, na výlety, na dovolenou nebo do auta. Objem termomísy je 0,7 l, doporučujeme ji ovšem plnit maximálně do 0,65 l. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Termonádoba nerez, 0,7 l
ORION Čajník nerez píšť. WOODEN 2,9 l šedý (113517), ČAJNÍK S PÍŠŤALOU WOODEN 2,9 L, ORION Čajník nerez WOODEN 3,5 l (113505), Orion Čajník nerez ANETT 1,2 l , Čajník nerez DIANA 1,3 l ORION , ORION Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500), ORION Čajník nerez LOLA 1,8l (111984), ORION Čajník nerez KARIN 1,8l (111987), ORION Čajník nerez DAREK 2,7l (111992), Orion Čajník Karin, 1,8 l, Orion Čajník Lola, 1,8 l, Orion Nerezový čajník Stylish 3 l, Orion Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion Naběračka špaget termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion Naběračka plná termoplast PBT/nerez WOODEN , Orion Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN , ORION Metla šlehací termoplast PBT/nerez WOODEN (141043), Orion Obracečka s otvory termoplast PBT/nerez WOODEN , ORION Naběračka knedlíků termoplast PBT/nerez WOODEN (140297), Čajník nerez CORONA 2l, Tescoma, Orion Termokonvice nerez 1,5 l , Orion Termonádoba nerez, 0,7 l , ORION Kávovar nerez 0,45 l (131918), ORION Mlékovka nerez 0,58 l (153658), ORION Termoláhev nerez 0,88 l (830634), termomisa nerez 1 l apple orion, ORION Mlékovka nerez 0,35 l (153657), Orion Termoska nerez TERMO 1 l , Orion Džezva nerez Neso 0,4 l