Ochranná fólie na sedadlo v autě reer (74506)

Produkt Ochranná fólie na sedadlo v autě reer (74506) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ochranná fólie na sedadlo v autě reer (74506) upraviť a produkt hľadať znova.

Ochranná fólie na sedadlo v autě REER (74506)

Ochranná fólie na sedadlo v autě REER (74506)
Detail

Ochranná fólie na sedadlo v autě REER Chrání zadní stranu předních sedadel před špinavými dětskými botami. Jednoduché připevnění pomocí suchých zipů a gumiček Rozměr: 48 x 80 cm Omyvatelné PVC (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie na sedadlo v autě REER (74506) , Ochranná fólie na dveře proti poškrábání od psa

Reer Ochrana sedadla v autě

Detail

Pomůcka do automobilu, která ochrání zadní část opěradla před nečistotami. Vyrobeno z PVC a nylonu. Reer ochrana sedadla v autě je z materiálu, který neobsahuje ftaláty, tudíž je zdravotně nezávadný. Snadno se používá díky odolnému a omyvatelnému povrchu. Jedná se o extra velikost, která se bude hodit do každého automobilu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Ochrana sedadla v autě , Xavax ochranná fólie do trouby na pečení 35x43cm (111480)

Kohla ochranná fólie na skialp pásy

Kohla ochranná fólie na skialp pásy
Detail

Ochranná fólie Kohla pro přepravu stoupacích pásů,díky použití fólie zvýšíte životnost lepidla na pásech,rozměry: 160 x 1900 mm (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Kohla ochranná fólie na skialp pásy , Foliatec ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121)

Kohla ochranná fólie na skialp pásy

Kohla ochranná fólie na skialp pásy
Detail

Ochranná fólie Kohla pro přepravu stoupacích pásů,díky použití fólie zvýšíte životnost lepidla na pásech,rozměry: 150 x 1900 mm (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Kohla ochranná fólie na skialp pásy , Foliatec ochranná fólie na karoserii, 17,5 x 165cm, černá (3415)

Compass Organizér na sedadlo

Compass Organizér na sedadlo
Detail

Jedinečné je především jeho uspořádání - několik různých kapes vhodných pro mapy, nápoje a různé drobnosti. Navíc organizér poskytuje ochranu zadní strany sedadla před znečištěním (např. od bot dětí). Technické údaje: barva: černo-šedá hmotnost: 80 g Obsah balení: 1 x organizér (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Organizér na sedadlo , Topq kryt iphone se 2022 silikon roses 74506 (sun-74506)

Ochranný potah na sedadlo kola

Ochranný potah na sedadlo kola
Detail

Odolný a nepromokavý ochranný obal na sedlo jízdního kola proti atmosférickým srážkám a nepříznivému působení slunce (UV paprskům). Vhodný pro převoz kol na nosičích (střešních i na tažném zařízení). Návod k použití: Nasaďte obal na čisté sedlo jízdního kola podle fotografie. Po sundání můžete složený obal sepnout pomocí všité smyčky. Složení materiálu: Polypropylen + Polyethylen (PP+PE). (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranný potah na sedadlo kola , Samolepicí fólie d-c-fix zrcadlová ochranná fólie 3398050, 0,675x1,5 m (3398050)

ZOPA Organizér na sedadlo - zvířátka

Detail

Zbavte se elegantně nepořádku na zadních sedadlech a zároveň mějte všechny důležité věci pro děti po ruce. Roztomilý organizér díky široké kapse pojme velké množství věcí. Upevníte jej jednoduše na zadní část předního sedadla. Kromě ukládání věcí organizér slouží jako ochrana proti okopávání – už žádné otisky dětských bot na sedadlech. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo - zvířátka , Xp-pen ochranná fólie pro deco 03 (ac37_3)

Screenshield™ Nubia N1 NX541J ochranná fólie na displej

Screenshield™ Nubia N1 NX541J ochranná fólie na displej
Detail

Kvalitní fólie Screenshield představuje skvělý nástroj pro dlouhodobé zachování displeje Vašeho telefonu Nubia N1 NX541J v perfektní kondici. Zajistí dokonalou ochranu před odřením jakéhokoliv charakteru. Přitom je průhledná a zakryje již existující drobné škrábance. Díky její extrémní odolnosti si také výrobce může dovolit poskytovat na ní doživotní záruku. Součástí tohoto produktu je ochrana displeje na bázi průhledné polyuretanové fólie. (patro.cz)

Podobné produkty ako Screenshield™ Nubia N1 NX541J ochranná fólie na displej , Onyx boox ochranná fólie 10,3" na note 2 a note 3 (ebpbx1152)

FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121)

FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121)
Detail

Fólie - vhodné pro hrany dveří, při aplikaci se nahřívá fénem/horkovzdušnou pistolí, starou fólii lze odstranit bez poškození laku, rozměr: 4x proužek 1,5 x 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121) , Xp-pen ochranná fólie pro artist 12 pro (ac77)

FOLIATEC ochranná fólie na karoserii, 17,5 x 165cm, černá (3415)

FOLIATEC ochranná fólie na karoserii, 17,5 x 165cm, černá (3415)
Detail

Fólie - samolepicí, chrání plechové i plastové části automobilu/motocyklu, snadná instalace, tvar lze přizpůsobit nahříváním fénem/horkovzdušnou pistolí, starou fólii lze odstranit bez poškození laku, rozměr 17,5 x 165 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC ochranná fólie na karoserii, 17,5 x 165cm, černá (3415) , Samsung galaxy z fold4 ochranná fólie průhledná (ef-uf93pctegww)

ZOPA Organizér na sedadlo 3v1 grey

Detail

Zatočte s nepořádkem na zadních sedadlech jednou provždy. S praktickým organizérem to bude hračka, a navíc budete mít všechny potřebné věci pro děti po ruce. Organizér jednoduše zavěsíte na zadní stranu předního sedadla. Obsahuje extra velkou kapsu na zip a menší přední kapsu. Součástí je také držák na tablet 11,5“, díky němuž zabavíte děti i na delších trasách. Organizér je vyroben z kvalitní odolné tkaniny. V případě, že nebudete organizér potřebovat v autě, lze jej sbalit a využít jako stylovou tašku na kočárek. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo 3v1 grey , Samsung galaxy tab s8+ ochranná fólie průhledná (ef-ux800ctegww)

ZOPA Organizér na sedadlo Zopa design

Detail

Praktický organizér na sedadlo je vybaven řadou praktických kapes na všechny potřebné drobnosti a zpříjemní tak každou cestu autem. Díky přezkám se snadno připevní na zadní stranu sedadla. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo Zopa design , Samsung galaxy a53 5g ochranná fólie průhledná (ef-ua536ctegww)

Petite&Mars Organizér na sedadlo Order

Detail

Organizér na sedadlo Order je praktická pomůcka na dětské věcičky do auta. Nabízí prostor pro ukládání hraček, občerstvení atd. a současně chrání přední sedadlo před poťapáním od dětských botiček. (mall.cz)

Podobné produkty ako Petite&Mars Organizér na sedadlo Order , Bobánek body dlouhý rukáv safari v autě (babybob131nad)

Petite&Mars Organizér na sedadlo Order

Petite&Mars Organizér na sedadlo Order
Detail

Petite&Mars Organizér na sedadlo Order Organizér nabízí prostor pro ukládání drobností, hraček a občerstvení, čímž pomáhá udržovat Vaše vozidlo uklizené a děti tak mají vše potřebné na dosah ruky a pod kontrolou. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Petite&Mars Organizér na sedadlo Order , Samolepicí fólie d-c-fix zrcadlová ochranná fólie 3395050, 0,9 x 1,5 m (3395050)

Magnet 3Pagen Organizér na sedadlo spolujezdce

Magnet 3Pagen Organizér na sedadlo spolujezdce
Detail

Tento široký upínací pás zajišťuje pořádek v autě a udržuje řidiči vše v dosahu. Stačí jej přetáhnout přes sedadlo. Pás je vysoce elastický. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Organizér na sedadlo spolujezdce , Podlozka na sedadlo do auta

ZOPA organizér na sedadlo 3v1 (8595114444373)

ZOPA organizér na sedadlo 3v1 (8595114444373)
Detail

Organizér do auta - umístění Na sedadlo, šířka 30 cm, výška 53 cm Při cestování autem společně s dětmi určitě oceníte praktický ZOPA organizér na sedadlo s kapsou na tablet. Jeho připevnění na sedadlo je velmi snadné a rychlé. Do průhledné kapsy pro tablet, která chrání obrazovku a zároveň umožňuje jeho sledování, se vejde tablet s úhlopříčkou 11,5 cm. Členitý organizér ZOPA nabízí také dvě kapsy na zip. A když zrovna necestujete autem, tak stačí organizér složit a použít jako stylovou tašku na kočárek. Díky ZOPA organizéru bude mít vaše dítě při cestě autem o zábavu postaráno a vy se tak můžete v klidu věnovat řízení. Klíčové vlastnosti ZOPA organizéru na sedadlo 3v1 Připevnění na přední sedadlo je velmi snadné Průhledná kapsa pro tablet s úhlopříčkou 11,5 cm umožní jeho sledováníZOPA organizér do auta na sedadlo nabízí 2 kapsy na zip Po složení lze organizér použít jako tašku na kočárek Vyrobeno z kvalitní a... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZOPA organizér na sedadlo 3v1 (8595114444373) , Foliatec ochranná fólie pod kliky dveří, 5 ks, čirá (34120)

Fotorámeček SENCOR SDF 1080 B - rozbaleno - kousek odlepená ochranná folie na displeji

Fotorámeček SENCOR SDF 1080 B - rozbaleno - kousek odlepená ochranná folie na displeji
Detail

NakupteFotorámeček SENCOR SDF 1080 B - rozbaleno - kousek odlepená ochranná folie na displejiz kategorieAudio, video, SAT > Foto, Video a dalekohledy > Fotorámečkyza1529.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fotorámeček SENCOR SDF 1080 B - rozbaleno - kousek odlepená ochranná folie na displeji , Samsung galaxy tab s8 ultra ochranná fólie průhledná (ef-ux900ctegww)

88525 Compass Ochranný povlak na sedadlo, UNI

88525 Compass Ochranný povlak na sedadlo, UNI
Detail

Vhodné například při cestě z práce, ze stavby, nebo pod zašpiněné děti po tréninku. Speciální střih pro rychlé a jednoduché nasazení či sejmutí Vám ušetří práci s následnou údržbou Vašeho vozu. Proč si život trochu neusnadnit. Technické údaje: univerzální velikost odolný materiál Obsah balení: 1 x povlak (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88525 Compass Ochranný povlak na sedadlo, UNI , Tescoma ochranná fólie pro kontaktní gril president, 2 ks (8595028408775)

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet

Detail

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet je perfektní společník na každou cestu s dětmi. Organizér má navíc dva držáky na láhve. Je kompatibilní téměř s každým vozidlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet , Xp-pen ochranná fólie pro artist 15.6, 15.6 pro (ac32)

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet

Detail

Organizér na sedadlo + kapsa na tablet je perfektní společník na každou cestu s dětmi. Svou univerzálností připevnění na sedadlo je kompatibilní téměř s každým vozidlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet , Ahastyle ochranná fólie pro airpods 1 zlatá (pt68-rg-p1)

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet

Detail

Organizér na sedadlo s kapsou na tablet a hračky je vybaven řadou praktických kapes na všechny potřebné drobnosti. Díky tomu zpříjemní tak každou cestu autem. Svou univerzálností připevnění na sedadlo je kompatibilní téměř s každým vozidlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet , M-style ochranná fólie budíků kawasaki z800 (3531-ms-041459)

Britax Römer Ochranný potah na sedadlo, černá

Detail

Ochranný potah na sedadlo, černá chrání čalounění vašeho vozidla před znečištěním při použití autosedaček, které se připevňují ve vozidle proti směru jízdy. Vhodné pro: DUALFIX, MAX-FIX, MAX-WAY, MULTI-TECH II. (mall.cz)

Podobné produkty ako Britax Römer Ochranný potah na sedadlo, černá , Compass organizér na přední sedadlo orange

COMPASS Ochranný potah na sedadlo ORANGE (06608)

COMPASS Ochranný potah na sedadlo ORANGE (06608)
Detail

Autopotahy - materiál polypropylen, rozměry 48 ×83 cm (Š×V) Potřebujete ochránit drahé potahy před znečištěním, otěrem a mnohdy nechtěným poničením? Ochranný potah na sedadlo Orange, od firmy Compass, je levnou variantou, se kterou předejdete zcela zbytečným finančním výdajům při opravách a údržbě. Pro své praktické a univerzální využití je poměr cena – přínos opravdu znatelný. Polyesterový potah, o rozměrech 48 × 83 cm, se spodní prodyšnou vrstvou a vkusným oranžovým lemem, po sedačce neklouže. Systém mezinárodního standardu ISOFIX (ISO 13216) ukotvení dětské autosedačky, spolehlivým propojením sedačky s vozidlem pomocí pevných třmenů vedené přes normované kotevní body, pomáhá snížit riziko zranění dětí. Klíčové vlastnosti autopotahu Compass OrangeOchrana před otlaky, otěrem a znečištěnímPraktické síťové kapsyCompass je důležitý doplněk dětských podsedáků a autosedačekMateriál ochranného potahu Orange je odolný proti namáháníNenáročná údržba... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Ochranný potah na sedadlo ORANGE (06608) , Hity, které si zpíváte v autě (2x cd) - cd (6781558)

COTEetCI HD ochranná fólie na displej pro Macbook 12‘’ (2015 - 2017), 6923869281370, MB1007

COTEetCI HD ochranná fólie na displej pro Macbook 12‘’ (2015 - 2017), 6923869281370, MB1007
Detail

COTECi tenká ochranná folie HD Computer pro MacBook 12" (2015 - 2017)Tenká ochranná fólie výrobce COTECi je určena pro displej Macbook 12‘’ (2015 - 2017). Po aplikaci fólie chrání obrazovku před poškrábáním, oděrkami i případnými nečistotami, které mohou nenávratně poškodit displej Macbooku. Disponuje tvrdostí 5H, což ji zaručuje vysokou odolnost a díky tenkému zpracování ani nepoznáte, že je na displeji nalepená.Fólie zachovává originální barvy displeje a zaručuje perfektní viditelnost.Klíčové informaceSupertenká ochranná fólie na displejUrčena pro Macbook 12‘’ (2015 - 2017)Tvrdost 5HZachovává originální barvyPerfektní viditelnostChrání před menšími nárazy, oděrky, škrábanci a nečistotamiTechnické specifikaceMateriál: PlastPokrytí: Celá plocha displejeKompatibilita: Macbook 12‘’ (2015 - 2017) (patro.cz)

Podobné produkty ako COTEetCI HD ochranná fólie na displej pro Macbook 12‘’ (2015 - 2017), 6923869281370, MB1007 , Sedadlo spolujezdce jumper

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet grey

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet grey
Detail

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet grey Organizér na sedadlo + kapsa na tablet. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet grey , Compass organizér na přední sedadlo orange (06600)

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, Black

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, Black
Detail

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, Black Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, Black (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, Black , Compass organizér na přední sedadlo tablet (06511)

Walser podložka na sedadlo Noppi magnetický černý (14186)

Walser podložka na sedadlo Noppi magnetický černý (14186)
Detail

Masážní podložka z magnetického materiálu, zlepšují krevní oběh a zapálené hemisféry způsobují masážní efekt Objevte způsob, jak si užít cestování naplno! Ať už sedíte jen krátce nebo absolvujete dlouhou jízdu v autě, podložka na sedadlo Walser Noppi černá výrazně zvýší pohodlí během cesty. Polstrovaní zajistí uvolněnější posezení a neunavující cestování. Podložka Walser Noppi vám ale může nabídnout mnohem více, než jen pohodlné sezení. Je vyrobena z nejkvalitnějších polyesterových materiálů, pěnové výplně a magnetických materiálů, které jsou zapracované v potahu. Svou jedinečnou konstrukcí zaručí anatomicky správné sezení s masážním efektem. Mimo to, podložka chrání vaše sedadla před nečistotami. Lze ji prát v pračce na 30 stupňů.Cestování snadno a bez námahy s podložkou na sedadlo Walser Noppi!Barva:černá Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Walser podložka na sedadlo Noppi magnetický černý (14186) , Epico hero ochranná fólie pro apple watch 41/42 mm - sada 2ks (63312101000001)

Ochranná fólie (tmavá, 30x100cm)

Ochranná fólie (tmavá, 30x100cm)
Detail

Tmavá ochranná fólie na prahy dveří, sloupky a nárazníky. Chrání před vodou, solí a kameny, proti poškrábaní a oděru. Folie lze použít uvnitř i vně vozidla. Rozměry: 30 x 100cm (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie (tmavá, 30x100cm) , M-style ochranná fólie budíků bmw g310r g310gs 2016-2021 (3568-ms-scr849)

FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,9" (2022) FIXPSP-1000

Detail

Ochranná fólie na displej s papírovým efektem perfektně ochrání displej vašeho tabletu. FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,9" (2022) FIXPSP-1000 je citlivá na dotek a snadno se aplikuje. Lehce drsný povrch napodobující papír oceníte především při kreslení a psaní. Fólie je antireflexní a zachovává barvy displeje. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,9" (2022) FIXPSP-1000 , Zopa organizér na sedadlo + kapsa na tablet, černá (8595114418541)

Infantino 2 v 1 na bříško a na sedadlo

Infantino 2 v 1 na bříško a na sedadlo
Detail

Podrobnosti o produktu: Opěrku na bříško a na sezení 2 v 1 lze použít jako hravou opěrku na bříško nebo jako polohovací opěrku pro děti, které se učí sedět. Obsahuje 2 odnímatelné a posuvné hračky, praskající tukan a texturovaný kousací kroužek bez BPA. Roste s dítětem Design pro dlouhodobé používání Dvě vzrušující hračky a více texturovaných plyšových materiálů Podpůrný polštář podporuje dítě během pobytu na bříšku a pomáhá rozvíjet svaly hlavy a krku. Snadno se skládá na sebe a vytváří polohovací zařízení ve tvaru písmene C, které podporuje děti při hře vsedě. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 42 x 48 x 24 cm Hmotnost: 1,75 kg Materiál a péče: Materiál: polyester Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Infantino 2 v 1 na bříško a na sedadlo , Zopa organizér na sedadlo + kapsa na tablet, šedá (8595114442997)

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet a hračky

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet a hračky
Detail

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet a hračky Organizér na sedadlo auta, který zpříjemní cestování. Kapsa na tablet je velká, takže lze umístit tablet s úhlopříčkou až 24 cm. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet a hračky

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, černá (8595114418541)

Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, černá (8595114418541)
Detail

Organizér do auta - umístění Na sedadlo, šířka 43 cm, výška 53 cm Při cestování autem společně s dětmi určitě oceníte praktický Zopa organizér na sedadlo s kapsou na tablet. Jeho připevnění na sedadlo pomocí pásků s nastavitelnou délkou mu zajišťuje univerzální použití téměř ve všech typech aut. Průhledná kapsa na tablet chrání obrazovku a zároveň umožňuje jeho sledování. Členitý organizér Zopa nabízí dvě síťované kapsy na lahve s pitím, kapsu s uzavíráním na suchý zip, do které můžete dítěti umístit hračky či jiné drobnosti a další dvě síťované kapsičky na cokoli. Díky Zopa organizéru bude mít vaše dítě při cestě autem o zábavu postaráno a vy se tak můžete v klidu věnovat řízení. Klíčové vlastnosti ZOPA organizéru do auta na sedadlo + kapsa na tabletPřipevnění na sedadlo pomocí spon a pásků s nastavitelnou délkouPrůhledná kapsa na tablet umožní jeho sledováníZOPA organizér do auta na sedadlo nabízí 2 kapsy na lahve s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, černá (8595114418541)

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, šedá (8595114442997)

ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, šedá (8595114442997)
Detail

Organizér na sedadlo Při cestování autem společně s dětmi určitě oceníte praktický Zopa organizér na sedadlo s kapsou na tablet Black v černé barvě. Jeho připevnění na sedadlo pomocí pásků s nastavitelnou délkou mu zajišťuje univerzální použití téměř ve všech typech aut. Průhledná kapsa pro tablet chrání obrazovku a zároveň umožňuje jeho sledování. Členitý organizér Zopa nabízí dvě síťované kapsy na lahve s pitím, univerzální kapsu na drobnosti a další síťované kapsy na mobil i cokoli dalšího. Díky Zopa organizéru bude mít vaše dítě při cestě autem o zábavu postaráno a vy se tak můžete v klidu věnovat řízení. Klíčové vlastnosti ZOPA organizéru do auta na sedadlo + kapsa na tablet, šedáPřipevnění na sedadlo pomocí spon pásků s nastavitelnou délkouPrůhledná kapsa pro tablet umožní jeho sledování i rychlý přístupZOPA organizér do auta na sedadlo nabízí 2 kapsy na lahve s pitímJedna větší univerzální kapsa na drobnosti2 síťované kapsy na... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, šedá (8595114442997)

Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm

Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 10 × 80 × 120 cm (V׊×D), šedá barva Sedíte-li v pohodlí domova či venku na slunci, zajisté oceníte polstr určený pro váš zahradní nábytek. Konkrétně tento polstrovaný potah SHUMEE byl pro vás navržen a ušit tak, aby vám zpříjemnil relaxaci a mohli jste si jej umístit na židli. S jeho upevňováním si nemusíte dělat hlavu, stačí jej na daný kus nábytku položit a nic dalšího. Jistě vás zajímají rozměry polstru, které odpovídají 120 × 80 × 10 cm. Aby vám mohl dlouhá léta sloužit, byl vyroben z kvalitního a příjemného materiálu, který se rovněž velmi snadno udržuje. Šedá barva na něm navíc vypadá skvěle. Zajímavé parametry produktu - Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm Polstr SHUMEE je ideální pro zahradní nábytek Jeho vzhled doplňuje šedá barva Polstr na židli si bez pochyb oblíbíte Polstr jen umístíte na vybraný nábytek Z kvalitního a příjemného materiálu Jednoduchá údržba Sedák SHUMEE byl vytvořen s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm

FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Mini 8,3" (2021) FIXPSP-700

Detail

Ochranná fólie na displej s papírovým efektem perfektně ochrání displej vašeho tabletu. FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Mini 8,3“ (2021) FIXPSP-700 je citlivá na dotek a snadno se aplikuje. Lehce drsný povrch napodobující papír oceníte především při kreslení a psaní. Fólie je antireflexní a zachovává barvy displeje. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Mini 8,3" (2021) FIXPSP-700

FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,2" (2019/2020) FIXPSP-469

Detail

Ochranná fólie na displej s papírovým efektem perfektně ochrání displej vašeho tabletu. FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,2" (2019/2020) FIXPSP-469 je citlivá na dotek a snadno se aplikuje. Lehce drsný povrch napodobující papír oceníte především při kreslení a psaní. Fólie je antireflexní a zachovává barvy displeje. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad 10,2" (2019/2020) FIXPSP-469

Ochranná folie pro Zebra - Motorola

Ochranná folie pro Zebra - Motorola
Detail

Ochranná folie pro Zebra - Motorola (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ochranná folie pro Zebra - Motorola

Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"

Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"
Detail

Univerzální ochranná folie pro displeje velikosti až 8" Chrání displej před škrábanci, prachem a nečistotami Snadné použití s dodávaným příslušenstvím Zachovává citlivost originální obrazovky Čisticí hadřík z mikrovlákna a vyhlazovací karta jsou součástí balení. Rozměry: 165 x 125 mm 1 x antireflexní fólie (patro.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"

Ochranná fólie (transparentní, 10x200 cm)

Ochranná fólie (transparentní, 10x200 cm)
Detail

Průhledná ochranná fólie na prahy dveří, sloupky a nárazníky. Chrání před vodou, solí a kameny, proti poškrábaní a oděru. Folie lze použít uvnitř i vně vozidla. - transparentní - rozměry 10 x 200 cm - tloušťka 100μ (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie (transparentní, 10x200 cm)

Ochranná fólie (carbon, 10x200 cm)

Ochranná fólie (carbon, 10x200 cm)
Detail

Ochranná fólie s carbonovým vzhledem. Na prahy dveří, sloupky a nárazníky. Chrání před vodou, solí a kameny, proti poškrábaní a oděru. Folie lze použít uvnitř i vně vozidla. - carbonová textura - rozměry 10 x 200 cm (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie (carbon, 10x200 cm)

Ochranná fólie (transparentní, 30x100 cm)

Ochranná fólie (transparentní, 30x100 cm)
Detail

Průhledná ochranná fólie na prahy dveří, sloupky a nárazníky. Chrání před vodou, solí a kameny, proti poškrábaní a oděru. Folie lze použít uvnitř i vně vozidla. - transparentní - rozměry 30 x 100cm - tloušťka 100μ (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie (transparentní, 30x100 cm)

Ochranná fólie do svářečské kukly

Ochranná fólie do svářečské kukly
Detail

Ochranná fólie do svářečské kukly, rozměr: 110x90mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie do svářečské kukly

Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"

Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"
Detail

Univerzální ochranná folie pro displeje velikosti až 8" Chrání displej před škrábanci, prachem a nečistotami Snadné použití s dodávaným příslušenstvím Zachovává citlivost originální obrazovky Čisticí hadřík z mikrovlákna a vyhlazovací karta jsou součástí balení. Rozměry: 165 x 125 mm 1 x transparentní fólie (patro.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie Yenkee - univerzální - 8"

Ochranná fólie do svářečské kukly

Ochranná fólie do svářečské kukly
Detail

Ochranná fólie do svářečské kukly, rozměr: 110x90 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ochranná fólie do svářečské kukly

FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020) FIXPSP-369

Detail

Ochranná fólie na displej s papírovým efektem perfektně ochrání displej vašeho tabletu. FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020) FIXPSP-369 je citlivá na dotek a snadno se aplikuje. Lehce drsný povrch napodobující papír oceníte především při kreslení a psaní. Fólie je antireflexní a zachovává barvy displeje. (mall.cz)

Podobné produkty ako FIXED Ochranná folie na displej Paperlike Screen Protector pro Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020) FIXPSP-369

reer Potah sedadla TravelKid Breeze

reer Potah sedadla TravelKid Breeze
Detail

Podrobnosti o produktu: Prodyšná podložka pod sedadlo z certifikovaného materiálu Outlast®. Zajišťuje proaktivní regulaci teploty a rovnoměrné rozložení tepla: méně přehřívání nebo ochlazování a méně pocení. Pro ideální teplotu: materiál Outlast® absorbuje přebytečné teplo a poskytuje chladicí efekt (1); absorbované teplo se ukládá (2) a vrací se zpět při ochlazování (3). Snadné a rychlé čištění Univerzální použití pro dětské autosedačky (skupina I, II, III), kočárky, vozíky nebo sedačky na kolo. Vhodné pro pětibodové i tříbodové bezpečnostní pásy. Chrání potahy před znečištěním Rychlá a snadná montáž Barva: šedá Návod k použití Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka): 46 x 83 cm Materiál a péče: Materiál přední strany: 100% bavlna Materiál zadní strany: 100% akrylová vlákna Outlast® s kapslemi z fázových Change materiálů (PCM). Péče: lze prát na 40 °C Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Tento předmět není hračka, používejte jej pouze k určenému účelu! Kvůli dlouhým šňůrám - nebezpečí uškrcení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako reer Potah sedadla TravelKid Breeze

Reer Ochrana sedadla TravelKid Tidy

Detail

Ochrana sedadla se 2 organizačními přihrádkami. Ideální ke skladování hraček, knížek a dalších drobností. Protiskluzový materiál z obou stran zabraňuje v prokluzu. Reer Ochrana sedadla TravelKid Tidy je z polyesteru a polyuretanu a je kompatibilní se systémem ISOFIX pro připojení autosedaček. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Ochrana sedadla TravelKid Tidy

Reer Ochrana sedadla TravelKid Entertain

Detail

Ochrana sedadla s prodloužením a 2 organizačními přihrádkami. Ideální ke skladování hraček, knížek a dalších drobností. Protiskluzový materiál z obou stran zabraňuje v prokluzu. Reer Ochrana sedadla TravelKid Entertain je z polyesteru a polyuretanu a je kompatibilní se systémem ISOFIX pro připojení autosedaček. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Ochrana sedadla TravelKid Entertain

Leokid Organizér na sedadlo s kapsou na tablet Funny Planets

Leokid Organizér na sedadlo s kapsou na tablet Funny Planets
Detail

Leokid Organizér na sedadlo s kapsou na tablet Funny Planets Nezbytný doplněk do auta chrání zadní sedadlo před otisky bot má několik kapes. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leokid Organizér na sedadlo s kapsou na tablet Funny Planets

Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm

Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm
Detail

Polstr - na zahradní nábytek, na židli, rozměry 10 × 80 × 120 cm (V׊×D), vínová barva Ať už chcete odpočívat venku nebo uvnitř, polstr na váš zahradní nábytek jistě oceníte. Konkrétně tento polstrovaný sedák SHUMEE byl ušit tak, aby vám dělal pohodlného společníka a mohli jste jej umístit na židli. Jeho upevňování není nic komplikovaného, stačí jej na váš nábytek položit a nic víc. Výběr ideálního polstru vám usnadní jeho rozměry, ty odpovídají 120 × 80 × 10 cm. Aby vám mohl dlouhá léta sloužit, byl vyroben z kvalitního a příjemného materiálu, který se rovněž velmi snadno udržuje. Vínová barva navíc obohacuje jeho stylový design. Stěžejní parametry produktu - Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm Tento polstr SHUMEE byl vyroben pro váš zahradní nábytek Neokoukaný vzhled mu dodává vínová barva Polstr na židli si zajisté oblíbíte Polstr pouze položíte na daný nábytek Vyroben z příjemného a odolného materiálu Jednoduchá údržba Polstr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vínově červená čalouněná podložka na sedadlo 120 × 80 × 10 cm
ochranná fólie na dveře proti poškrábání od psa, XAVAX Ochranná fólie do trouby na pečení 35x43cm (111480), FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121), FOLIATEC ochranná fólie na karoserii, 17,5 x 165cm, černá (3415), TopQ Kryt iPhone SE 2022 silikon Roses 74506 (Sun-74506), Samolepicí fólie d-c-fix zrcadlová ochranná fólie 3398050, 0,675x1,5 m (3398050), XP-Pen Ochranná fólie pro Deco 03 (AC37_3), ONYX BOOX ochranná fólie 10,3" na NOTE 2 a NOTE 3 (EBPBX1152), XP-Pen Ochranná fólie pro Artist 12 Pro (AC77), Samsung Galaxy Z Fold4 Ochranná fólie průhledná (EF-UF93PCTEGWW), Samsung Galaxy Tab S8+ Ochranná fólie průhledná (EF-UX800CTEGWW), Samsung Galaxy A53 5G Ochranná fólie průhledná (EF-UA536CTEGWW), Bobánek Body dlouhý rukáv Safari v autě (BABYbob131nad), Samolepicí fólie d-c-fix zrcadlová ochranná fólie 3395050, 0,9 x 1,5 m (3395050), podlozka na sedadlo do auta, FOLIATEC ochranná fólie pod kliky dveří, 5 ks, čirá (34120), Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Ochranná fólie průhledná (EF-UX900CTEGWW), TESCOMA Ochranná fólie pro kontaktní gril PRESIDENT, 2 ks (8595028408775), XP-Pen Ochranná fólie pro Artist 15.6, 15.6 Pro (AC32), AhaStyle Ochranná fólie pro Airpods 1 zlatá (PT68-RG-P1), M-Style ochranná fólie budíků Kawasaki Z800 (3531-MS-041459), COMPASS Organizér na přední sedadlo ORANGE, Hity, které si zpíváte v autě (2x CD) - CD (6781558), sedadlo spolujezdce jumper, COMPASS Organizér na přední sedadlo ORANGE (06600), COMPASS Organizér na přední sedadlo TABLET (06511), Epico Hero ochranná fólie pro Apple Watch 41/42 mm - sada 2ks (63312101000001), M-Style ochranná fólie budíků BMW G310R G310GS 2016-2021 (3568-MS-SCR849), Zopa Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, černá (8595114418541), ZOPA Organizér na sedadlo + kapsa na tablet, šedá (8595114442997)