Obchod se zmrzlinou - lego city (60363)

Produkt Obchod se zmrzlinou - lego city (60363) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Obchod se zmrzlinou - lego city (60363) upraviť a produkt hľadať znova.

Obchod se zmrzlinou - Lego City (60363)

Detail

Stavebnice LEGO® City Obchod se zmrzlinou (60363) dětem od 6 let přinese letní atmosféru do hraní. Milovníci zmrzlináren a oslav si tuto stavebnici přímo zamilují – nechybí v ní zmrzlinový pult, mixér, lednice a venkovní posezení. Najdete zde také nákladní kolo a 3 minifigurky včetně prodavače v kostýmu ledního medvěda.Samozřejmostí je digitální návod na stavění Tato stavebnice obsahuje srozumitelný obrázkový návod na stavění a digitální návod v aplikaci LEGO Builder. Tento intuitivní pomocník při stavění umožní dětem prohlížet si modely ve 3D. Navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice.Objevujte svět prostřednictvím hry Stavebnice lego city nabízí dětem nespočet herních možností díky propracovaným a realistickým modelům budov, vozidel a inspirativním postavám, se kterými se každodenní aktivity promění v zábavu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obchod se zmrzlinou - Lego City (60363)

LEGO City 60363 Obchod se zmrzlinou

LEGO City 60363 Obchod se zmrzlinou
Detail

Stavebnice LEGO® City Obchod se zmrzlinou (60363) dětem od 6 let přinese letní atmosféru do hraní. Milovníci zmrzlináren a oslav si tuto stavebnici přímo zamilují – nechybí v ní zmrzlinový pult, mixér, lednice a venkovní posezení. Najdete zde také nákladní kolo a 3 minifigurky včetně prodavače v kostýmu ledního medvěda. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60363 Obchod se zmrzlinou , City lego

LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinou

Detail

• Hračka s motivem obchodu se zmrzlinou – Se stavebnicí LEGO® City Obchod se zmrzlinou (60363) bude vaše město ještě zábavnější. Je skvělým dárkem pro fanoušky oslav, zmrzlináren a skvělých hraček od 6 let • Co děti najdou v krabici? – Vše, co potřebují k sestavení (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinou , Lego r city lego city policejni honicka

LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinou (5702017415635)

LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinou (5702017415635)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 6 let, řada LEGO® City, rok uvedení 2023, balení obsahuje 296 dílků LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinouObchod s úžasnou zmrzlinouNasedni na nákladní kolo a vydej se do obchodu se zmrzlinou, ve kterém se prodává skutečně úžasná zmrzlina.Pomoz prodavači prodávatPomoz prodavači prodávat zákazníkům lahodnou zmrzlinu i mléčné koktejly. Vidíš jejich spokojené tváře? Všem chutná!Poznávej život s LEGO® CityLEGO® City jeinspirováno životem ve městě i mimo něj a nabízí dětem skvělou možnost tento život poznat.296kostek6+doporučený věkNávodsoučástí baleníLEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinouObchod se zmrzlinou představuje místo, kde si každý může dát oblíbenou dobrotu. Stejně tak je to skvělé prostředí na uspořádání narozeninové oslavy či večírku. Zmrzlinová zábava čekáObchod se zmrzlinou nabízí zmrzlinový pult, mixér, lednici a nechybí zde ani venkovní posezení, kde si zákazníci mohou odpočinout a jakmile si vyberou z... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60363 Obchod se zmrzlinou (5702017415635) , Lego lego city policejni honicka

Stavebnice SLUBAN Obchod se zmrzlinou

Stavebnice SLUBAN Obchod se zmrzlinou
Detail

Sestav si z kostiček obchůdek s posezením. Obchůdek je plně vybavený. Čeká jen na zákazníky. Rozměr postavené stavebnice je 16 cm. Inovované figurky SLUBAN: realistický tvar, kdy nohy se zdají být o něco delší přirozená barva obličeje a rukou možnost naklonit hlavičku a ruce v zápěstích až o 15 stupňů do všech směrů možnost otáčet trup o 360 stupňů Stavebnice je vhodná pro děti od 6 let. Počet figurek: 2 Počet dílků: 205 Stavebnice Sluban jsou velmi rozmanité, pestře barevné a jsou cenově dostupné pro širokou veřejnost. Každé balení obsahuje podrobný návod na sestavení. Na krabici u většiny výrobků jsou vyobrazeny další varianty, jak je možné stavebnice poskládat. (patro.cz)

Podobné produkty ako Stavebnice SLUBAN Obchod se zmrzlinou , Lego r city

Pojízdný obchod se zmrzlinou a panenkou

Pojízdný obchod se zmrzlinou a panenkou
Detail

Pojízdný obchod se zmrzlinou a s panenkou je velká roztomilá souprava, která potěší každé děvčátko.Sada obsahuje:PanenkaKufrMedvědKartáčHřebenMísto na podávání dezertůŠišky, kopečky zmrzliny, barevné krémyNádobí a příbory1. Pojízdný obchod se zmrzlinou slouží všem panenkám a plyšovým medvědem. Obchod je možné složit a přesunout na jiné místo. Kola stojanu se otáčejí. Rozložený stojan je vybaven veškerým příslušenstvím potřebným pro kladení dezertů, včetně příborů a lžiček zmrzliny. Hygiena je velmi důležitá, proto je mobilní zmrzlinárnu vybavena i malým kohoutkem. Zmrzlinárnu hraje veselou melodii a rozsvítí se a pozve malých zákazníků na sladké dobroty.2. Roztomilá panenka v zástěře bude stát při ovládacích prvcích zmrzlinové stanice. Její dlouhé blond vlasy může váš mrňous česat podle přání pomocí přiloženého příslušenství.Panenka zpívá svou milovanou píseň, kterou se Vaše dítě rychle naučí. Panenka má také malého společníka - roztomilého plyšového medvídka.Pokud chce panenka vyrazit na vzrušující výlet, může si sbalit svého plyšového medvěda a další nezbytné doplňky do příručního kufru a je připravena na výlet.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Rozměry:Rozměry balení: 65,5 cm x 12 cm x 38 cmRozložený obchod: 45 cm x 16 cm x 38 cmVýška panenky: 32cmNapájení:Panenka: 3 x AAA, 1,5 V (nejsou součástí balení)Obchod: 2 x AAA, 1,5 V (nejsou součástí balení) (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Pojízdný obchod se zmrzlinou a panenkou , Le toy van set se zmrzlinou carlos

LEGO® City (60363) Obchod se zmrzlinou

Detail

Obchod se zmrzlinou Stavebnice LEGO® City Obchod se zmrzlinou (60363) dětem od 6 let přinese letní atmosféru do hraní. Milovníci zmrzlináren a oslav si tuto stavebnici přímo zamilují – nechybí v ní zmrzlinový pult, mixér, lednice a venkovní posezení. Najdete zde také nákladní kolo a 3 minifigurky včetně prodavače v kostýmu ledního medvěda. Samozřejmostí je digitální návod na stavění Tato stavebnice obsahuje srozumitelný obrázkový návod na stavění a digitální návod v aplikaci LEGO Builder. Tento intuitivní pomocník při stavění umožní dětem prohlížet si modely ve 3D. Navíc mohou sledovat postup stavění a prozkoumávat a ukládat virtuální stavebnice. Objevujte svět prostřednictvím hry Stavebnice lego city nabízí dětem nespočet herních možností díky propracovaným a realistickým modelům budov, vozidel a inspirativním postavám, se kterými se každodenní aktivity promění v zábavu. Parametry: Materiál: plast Rozměry: 26,2 x 28,2 x 5,9 cm Doporučený věk: 6+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City (60363) Obchod se zmrzlinou , Malování podle čísel - žena se zmrzlinou (hramal00790nad)

Malování podle čísel - Žena se zmrzlinou (HRAmal00790nad)

Malování podle čísel - Žena se zmrzlinou (HRAmal00790nad)
Detail

Malování podle čísel - tématika lidé a osobnosti, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení Klíčové vlastnosti malování podle čísel Malování podle čísel - Žena se zmrzlinou Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je len Téma: lidé a osobnosti V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 23 akrylových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Malování podle čísel - Žena se zmrzlinou (HRAmal00790nad) , Lego® friends 41729 obchod s biopotravinami (5702017415055)

Le Toy Van Set se zmrzlinou Carlos

Le Toy Van Set se zmrzlinou Carlos
Detail

Vyberte si svou vysněnou zmrzlinu v Carlosově zmrzlinárně. Zmrzlinový set je vyroben z pevného kaučukového dřeva, skládá se z kelímků, kornoutů, kopečků zmrzliny, vyměnitelných toppingů, sladkých omáček a lžičky. Vše krásně pasuje do zmrzlinového stojánku. Hodí se do Le Toy Van Luxusního zmrzlinového vozíku. Produkt se může lišit v barevných detailech. Honeybake kolekce Hračky je vhodná k objevování, pomůže dětem s rozvojem představivosti, sociálních a verbálních dovedností a kognitivních funkcí. Tradiční design s moderními detaily děti jistě bude bavit. Honeybake je kolekce Le Toy Van, která vyhrála nejvíce ocenění a to za design, kvalitu, bezpečnost a také za vzdělávací a herní hodnotu.Vyrobeno eticky z udržitelného dřeva. Bezpečné barvy, zaoblené hrany, přísné testování. Vlastnosti: inspiruje děti k zábavné a představivé hře podporuje v sociální hře děti si mohou nakombinovat různé příchutě kompatibilní s Honeybake vybavením kuchyně barevný design pomáhá s rozpoznáváním barev (4home.cz)

Podobné produkty ako Le Toy Van Set se zmrzlinou Carlos , Lego® friends 41723 obchod s donuty (5702017398853)

small foot ® Stánek se zmrzlinou fresh

small foot ® Stánek se zmrzlinou fresh
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tento kompaktní dřevěný stojan na zmrzlinu přesvědčí jemnými barvami, funkčním vysokým light s a bohatým příslušenstvím. Čtyři různé druhy nanuků, tři croissantové oplatky a tři stohovatelné kopečky zmrzliny jsou dobře roztříděny na třech úrovních robustního zmrzlinového stojanu. To nejlepší na konec: pro malé labužníky, kteří milují polevy, je k dispozici extra šlehačková poleva / měkká zmrzlina a vkládací kornout ve tvaru srdce. Díky magnetickému kopečku na zmrzlinu je realistické hraní rolí dokonalé K uvolnění kopečku zmrzliny stačí lehce stisknout kolébkovou rukojeť Pro větší pořádek: každý kopeček zmrzliny má své vlastní místo a leží ve výklenku s odpovídajícím potištěným podstavcem pro třídění Rozměry a hmotnost: Rozměry stojanu na zmrzlinu ve složeném stavu (výška x průměr): 38 x 19 cm Rozměry sestaveného kopečku na zmrzlinu (délka x šířka x výška): 12 x 5 x 3 cm Materiál a péče: Materiál: Dřevo Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které mohou být spolknuty. Před použitím zkontrolujte, zda není poškozená! Uschovejte si tuto poznámku pro případnou korespondenci. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot ® Stánek se zmrzlinou fresh , Lego® city 60314 policejní honička se zmrzlinářským vozem (5702017161891)

Play-Doh Peppa Pig hrací sada se zmrzlinou

Detail

Prasátko Peppa si prostě zmrzlinu neodpustí! Kroky letní zábavy nepochybně povedou směrem k pochoutkám na osvěžení od Play-Doh. Se zmrzlinářským vozem si užijete spoustu legrace. Najdete v něm vyměnitelné formičky na výrobu Play-Doh nanuků, kornoutů a dalších pamlsků. Kdo by se netěšil na figurku Peppy, která má zespodu razítko a může jezdit v autě! (mall.cz)

Podobné produkty ako Play-Doh Peppa Pig hrací sada se zmrzlinou , Lego city: undercover - ps4 (5051892207096)

LITTLE DUTCH Sada na písek kyblík se zmrzlinou Ocean Dreams Blue

Detail

Zmrzlina patří k létu a s touto roztomilou sadou si ji vaše děti vyrobí i z písku. Sadu tvoří kyblík s rukojetí, čtyři kornouty, naběračka na zmrzlinu, sedm formiček a sítko. Sada je součástí designové kolekce Little Dutch Ocean Dreams. Kyblík má průměr 17 cm. Vhodné pro děti od 18 měsíců. (feedo.cz)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Sada na písek kyblík se zmrzlinou Ocean Dreams Blue , Lego city citizens - batoh (5711013100377)

LITTLE DUTCH Sada na písek kyblík se zmrzlinou Ocean Dreams Pink

Detail

Zmrzlina patří k létu a s touto roztomilou sadou si ji vaše děti vyrobí i z písku. Sadu tvoří kyblík s rukojetí, čtyři kornouty, naběračka na zmrzlinu, sedm formiček a sítko. Sada je součástí designové kolekce Little Dutch Ocean Dreams. Kyblík má průměr 17 cm. Vhodné pro děti od 18 měsíců. (feedo.cz)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Sada na písek kyblík se zmrzlinou Ocean Dreams Pink , Lego city 60110 hasicska stanice

Carbotex Dětská osuška Králíček Bing se Zmrzlinou, 70 x 140 cm

Carbotex Dětská osuška Králíček Bing se Zmrzlinou, 70 x 140 cm
Detail

Froté osuška je vyrobena ze 100% bavlny s gramáží 300 g/m². Osuška nadchne všechny malé děti, kteří rádi prožívají zajímavé příběhy zajíčka Binga a jeho kamarádů. Zadní strana osušky je tvořena hustě tkanou froté smyčkou bílé barvy, která zaručuje dobrou savost. Osuška má certifikát Oeko-Tex Standard 100. Pokyny k údržbě: Při praní osušky dodržujte symboly, které jsou uvedeny na štítku. Nepoužívejte prací prostředky s obsahem bělících a rozjasňujících substancí. Odstřeďujte při nižších otáčkách, aby nedošlo k poškození a polámání bavlněných vláken. Avivážní prostředky nedoporučujeme používat, mohou slepit vlákna, a tím snížit savost. (4home.cz)

Podobné produkty ako Carbotex Dětská osuška Králíček Bing se Zmrzlinou, 70 x 140 cm , Lego city citizens - batůžek (5711013100391)

Béžová bavlněná utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*70 cm FAS42-2

Béžová bavlněná utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet  - 50*70 cm FAS42-2
Detail

Béžová bavlněná utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*70 cm Barva: Béžová, multiMateriál: 100% bavlna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžová bavlněná utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*70 cm FAS42-2 , Lego city: undercover - xbox one (5051892207126)

Béžová bavlněná chňapka - rukavice se zmrzlinou Frosty And Sweet - 18*30 cm FAS44

Béžová bavlněná chňapka - rukavice se zmrzlinou Frosty And Sweet  - 18*30 cm FAS44
Detail

Béžová bavlněná chňapka - rukavice se zmrzlinou Frosty And Sweet - 18*30 cm Barva: Béžová, multiMateriál: 100% bavlna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžová bavlněná chňapka - rukavice se zmrzlinou Frosty And Sweet - 18*30 cm FAS44 , Lego® city 60351 kosmodrom (5702017161808)

Béžová bavlněná kulatá utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - Ø 80 cm FAS48

Béžová bavlněná kulatá utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet  - Ø 80 cm FAS48
Detail

Béžová bavlněná kulatá utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - Ø 80 cm Barva: Béžová, multiMateriál: 100% bavlna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžová bavlněná kulatá utěrka se zmrzlinou Frosty And Sweet - Ø 80 cm FAS48 , Lego city: undercover - nintendo switch (5051892206709)

Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (604897B)

Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (604897B)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, s rámem a s vypnutím plátna, orientace na výšku, kulaté diamanty, 11 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám Diamantové malování je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Téma: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na výšku Malování zvládne i úplný začátečník Kulatý tvar diamantů Obraz je zarámovaný Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití K dokonalému výsledku vám pomůže 11 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (604897B) , Lego® city 60205 koleje (5702016199055)

Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063931)

Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063931)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si zamilují tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 15 akrylových barev Obraz je zarámovaný Vypnuté plátno vám umožňuje okamžitě začít malovat Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063931) , Lego city undercover nintendo switch 5051892207072

Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (603293B)

Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (603293B)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, s rámem a s vypnutím plátna, orientace na výšku, kulaté diamanty, 19 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám Diamantové malování ocení především tvořiví jedinci Téma: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na výšku Pro malování nejsou třeba žádné zkušenosti Tvar diamantů je kulatý Součástí obrazu je také rám Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat K namalování obrázku využijete 19 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, Vypnuté plátno na rám (603293B) , Lego® city 60287 traktor (5702016889727)

Hot Wheels City Superpneu obchod HDP02

Detail

V setu Hot Wheels® City Superpneu obchod děti roztočí poutač městského pneuservisu Hot Wheels™ a sledují, jak jejich auta projíždějí hromadou pneumatik, pak se spustí dolů po rampě a vyrazí za novými dobrodružstvími. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hot Wheels City Superpneu obchod HDP02 , Lego® city 60304 křižovatka (5702016912289)

Zuty - Malování podle čísel - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11071nad)

Zuty - Malování podle čísel - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11071nad)
Detail

Malování podle čísel - tématika abstraktní obraz, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zuty - Malování podle čísel - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Téma: abstraktní obrazy V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 13 akrylových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Zuty - Malování podle čísel - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11071nad) , Lego® city 60358 kaskadérská kybermotorka (5702017416199)

Béžový bavlněný běhoun na stůl se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*160 cm FAS65

Béžový bavlněný běhoun na stůl se zmrzlinou Frosty And Sweet  - 50*160 cm FAS65
Detail

Béžový bavlněný běhoun na stůl se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*160 cm Barva: Béžová, multiMateriál: 100% bavlna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžový bavlněný běhoun na stůl se zmrzlinou Frosty And Sweet - 50*160 cm FAS65 , Lego® city 60323 kaskadérské letadlo (5702017116921)

Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (603293A)

Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (603293A)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, bez rámu a bez vypnutí plátna, orientace na výšku, kulaté diamanty, 19 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Diamantové malování se hodí pro všechny tvořivé jedince Téma: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na výšku Malování zvládne i úplný začátečník Tvar diamantů je kulatý Před malováním musíte vypnout plátno K dokonalému výsledku vám pomůže 19 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ŽENA SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (603293A) , Lego® city 60253 zmrzlinářské auto (5702016617870)

Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6063930)

Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6063930)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 15 akrylových barev Plátno bude potřeba před použitím vypnout Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Scooby se zmrzlinou (Scooby Doo), 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6063930) , Lego® city 60324 pojízdný jeřáb (5702017117607)

Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (604897A)

Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (604897A)
Detail

Diamantové malování - motiv abstraktních obrazů, bez rámu a bez vypnutí plátna, orientace na výšku, kulaté diamanty, 11 barev, aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky v balení, vhodné od 4 let Klíčové vlastnosti produktu Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Diamantové malování je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Téma: abstraktní obrazy V balení se nachází aplikační pero, diamanty, ochranná fólie, pinzeta a sáčky Obraz je orientovaný na výšku Pro malování nejsou třeba žádné zkušenosti Tvar diamantů je kulatý Abyste mohli malovat, je potřeba plátno vypnout K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 11 barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Diamondi - Diamantové malování - ASTRONAUT SE ZMRZLINOU, 40x50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (604897A) , Lego® city 60337 expresní vláček (5702017162126)

LEGO® Harry Potter™ 76439 Ollivanderův obchod a Obchod madame Malkinové

Detail

Otevřete Ollivanderův obchod a Obchod madame Malkinové (76439) a užijte si kouzelná dobrodružství s touto stavebnicí z řady LEGO® Harry Potter™ Příčná ulice. Magická hračka pro kluky, holky a fanoušky Harryho Pottera od 8 let obsahuje propracované modely 2 slavných obchodů v Příčné (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Harry Potter™ 76439 Ollivanderův obchod a Obchod madame Malkinové , Lego city citizens - pytlík na přezůvky (5711013100599)

LEGO Friends 41723 Obchod s donuty

Detail

Malí milovníci dobrot od 4 let si zamilují vymýšlení příběhů se stavebnicí Obchod s donuty od LEGO® Friends 41723. Nápaditá hračka pomůže dětem osvojit si stavění a seznámí je s kreativní milovnicí umění Liann a fanouškem pečení Leem. Můžete se těšit na spoustu doplňků, s nimiž se děti pustí do tvoření a objevování světa prostřednictvím hry. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41723 Obchod s donuty , Lego city undercover - xbox digital (g3q-00289)

LEGO Friends 41729 Obchod s biopotravinami

Detail

Inspirujte děti od 8 let ke kreativnímu hraní stavebnicí Obchod s biopotravinami (41729) od LEGO Friends. Je nabitá doplňky z obchodu, které dětem umožní objevit, co jednotlivé postavy zajímá. Autumn chce zachránit planetu. Proto ráda chodí do obchodu s biopotravinami. Potká se tam s kamarádem Leem, který zbožňuje vaření a rád zkouší nové recepty. Děti se mohou těšit na realistické prvky prodejny potravin, jako jsou posuvné dveře, nákupní vozíky, koše na tříděný odpad a dodávka. Součástí jsou také 4 minipanenky, a k tomu navíc postavy mladší sestřičky Alby a kocoura Churro.Inspirujte mladé staviteleDěti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.Přivítejte v městečku Heartlake novou generaciVe světě LEGO® Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41729 Obchod s biopotravinami , Lego city láhev na pití - modrá (5711938033828)

LEGO Friends 41729 Obchod s biopotravinami

Detail

Inspirujte děti od 8 let ke kreativnímu hraní stavebnicí Obchod s biopotravinami (41729) od LEGO Friends. Je nabitá doplňky z obchodu, které dětem umožní objevit, co jednotlivé postavy zajímá. Děti se mohou těšit na realistické prvky prodejny potravin, jako jsou posuvné dveře, nákupní vozíky, koše na tříděný odpad a dodávka. Součástí jsou také 4 minipanenky, a k tomu navíc postavy mladší sestřičky Alby a kocoura Churro. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41729 Obchod s biopotravinami , Lego city police adventure - trolley batoh (5711013098117)

LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami

LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami
Detail

• Obchod s biopotravinami pro děti od 8 let – Ukažte malým milovníkům nápaditého hraní svět stavění z kostek LEGO® s tímto modelem supermarketu (41729), který potěší řadou doplňků • Součástí jsou 4 minipanenky – Model obchodu s biopotravinami nadchne minipanenkami LEGO® Friends Lea, Autumn, Jordin a Isaaca, ale také postavami mladší sestry Alby a kocoura Churra • Zábava v obchodě – Objevte doplňky inspirované skutečnými nákupy, včetně 2 vozíků, 2 košíků, plechovek, láhví určených k recyklaci a spousty potravin • Dodávka a nákupní vozík – Vedle budovy supermarketu mohou děti stavět a prozkoumávat okolí s nákupními vozíky nebo v dodávce • Dárek pro děti – Darujte tento model supermarketu v městečku Heartlake od LEGO® Friends k narozeninám, Vánocům nebo prostě jen tak dětem, které si rády hrají • Rozměry – Tento model od LEGO® Friends měří přes 13 cm na výšku, 35 cm na šířku a 15 cm do hloubky • Praktický pomocník – Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To vše vašemu dítku pomůže v rozvoji nových dovedností • Seznamte se s novou generací v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství • Kvalita na prvním místě – Všechny dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Záruka bezpečnosti – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty
Detail

• Model obchodu s donuty pro děti od 4 let – Seznamte holky a kluky milující kreativní příběhy se světem stavění z kostek LEGO® a přehrávejte si dobrodružství v obchodě s donuty od LEGO Friends (41723) • Obsahuje 2 minipanenky – Stavebnice obsahuje postavy LEGO® Friends Liann a Lea, prodejní okno a doplňky, včetně koloběžky, ptáčka, donutů, džusu, peněz, stolu a 2 židlí • Nápadité hraní příběhů – Tento kreativní dárek LEGO® umožní dětem učit se hrou, například když budou ve výloze vystavovat 3 donuty, aby nalákaly zákazníky • Dáreček k jakékoliv příležitosti – Tato stavebnice LEGO® Friends představuje zábavný dárek k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro nápadité děti ve věku od 4 let • Navrženo pro malé ručky – Tento model obchodu s donuty od LEGO® Friends měří 8 cm na výšku, 8 cm na šířku a 8 cm do hloubky •Obsahuje začátečnickou kostku – Stavebnice obsahuje praktickou začátečnickou kostku a dílky pro „rychlý začátek“, které dětem pomohou stavět bez zaváhání • Intuitivní návod na stavění – Aplikace LEGO® Builder vás a vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu • Nová generace v městečku Heartlake – V roce 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství • Kvalitní produkt – Už od roku 1958 splňují všechny kostky LEGO® striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Bezpečnost nade vše – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty

LEGO Friends 42614 Obchod s retro oblečením

LEGO Friends 42614 Obchod s retro oblečením
Detail

Stavebnice LEGO® Friends Obchod s retro oblečením (42614) není jen o kreativním hraní, ale také o inspiraci dětí k tomu, aby přemýšlely o tom, jak mohou pomoci planetě. Najdete v ní 3 postavy LEGO Friends, figurku kočky a doplňky. Kreativní děti se s touto stavebnicí pustí do vyprávění příběhů o Ollym, Luann a Jordin, kteří rádi vyrábějí nové outfity ze starého oblečení. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 42614 Obchod s retro oblečením

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty
Detail

• Model obchodu s donuty pro děti od 4 let – Seznamte holky a kluky milující kreativní příběhy se světem stavění z kostek LEGO® a přehrávejte si dobrodružství v obchodě s donuty od LEGO Friends (41723) • Obsahuje 2 minipanenky – Stavebnice obsahuje postavy LEGO® Friends Liann a Lea, prodejní okno a doplňky, včetně koloběžky, ptáčka, donutů, džusu, peněz, stolu a 2 židlí • Nápadité hraní příběhů – Tento kreativní dárek LEGO® umožní dětem učit se hrou, například když budou ve výloze vystavovat 3 donuty, aby nalákaly zákazníky • Dáreček k jakékoliv příležitosti – Tato stavebnice LEGO® Friends představuje zábavný dárek k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro nápadité děti ve věku od 4 let • Navrženo pro malé ručky – Tento model obchodu s donuty od LEGO® Friends měří 8 cm na výšku, 8 cm na šířku a 8 cm do hloubky •Obsahuje začátečnickou kostku – Stavebnice obsahuje praktickou začátečnickou kostku a dílky pro „rychlý začátek“, které dětem pomohou stavět bez zaváhání • Intuitivní návod na stavění – Aplikace LEGO® Builder vás a vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu • Nová generace v městečku Heartlake – V roce 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství • Kvalitní produkt – Už od roku 1958 splňují všechny kostky LEGO® striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Bezpečnost nade vše – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty

LEGO CITY Jedeme!

LEGO CITY Jedeme!
Detail

Tread Octane tě vyzývá k pokoření super zábavných aktivit v této knížce! Sestav neohroženého šampiona LEGO© City a jeho speciální motor. Seznam se s výjimečnými skatery, cyklisty a závodními letci napříč lego city a pak se stav v Treadově dílně, kde na tebe čekají všemožné rébusy. A taky si určitě nezapomeň přečíst Treadův legrační komiks. Protože Tread vždycky vítězí! (patro.cz)

Podobné produkty ako LEGO CITY Jedeme!

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty (5702017398853)

LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty (5702017398853)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 4 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, 63 dílků LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Pomoz Liann s přípravou donutůNavštiv Liann, která má letní brigádu v obchodě s donuty. Pomoz jí s chystáním barevných donutů pro zákazníky.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Leo přijel vyzkoušet nové donutyZrovna přijíždí Leo na své koloběžce, jistě přijel vyzkoušet donuty s novými příchutěmi. Nezapomeň také ozdobit výlohu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Ryze holčičí svět plný zábavyLEGO® Friends představuje místo pro dětské tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!63kostek4+doporučený věkNávodsoučástí baleníNení vyplněn Alternativní text k fotografii!LEGO® Friends 41723 Obchod s donutyAž zaneseš objednané donuty zákazníkům, nech si zaplatit v okénku. Můžeš také připravit osvěžující nápoje či... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty (5702017398853)

LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami (5702017415055)

LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami (5702017415055)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 8 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, 830 dílků LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Vydej se na nákupVydej se na nákup do obchodu s biopotravinami s Leem, Autumn a Albou. Uvidíš, že si nákup báječně užiješ.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Nakup vše potřebnéSvez Albu ve vozíku a pár slov můžeš také prohodit s majitelem obchodu Isaacem. Nezapomeň ale nakoupit vše potřebné.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Ryze holčičí světLEGO® Friends představuje místo pro dětské tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!830kostek8+doporučený věkNávodsoučástí baleníNení vyplněn Alternativní text k fotografii!LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinamiLeo miluje vaření. Pomůžeš mu vybrat suroviny do jeho dalšího receptu? Potom vyskládej zboží na pult. Než odejdeš z obchodu, podívej... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami (5702017415055)

PS4 - Lego City Undercover

PS4 - Lego City Undercover
Detail

Hon začíná! lego city Undercover je open-world hra, původně vydaná v roce 2013 na konzoli Wii U, zasazená do světa LEGO kostiček. Hráči si osvojí roli detektiva v utajení Chase McCaina, který se vyzbrojen chytrými převleky vydává do města Lego City s cílem zachránit ho před šíleným zločincem jménem Rex Fury. Hra LEGO® CITY UndercoverTM přináší více než 20 unikátních lokací k vyšetřování, které jsou plné zlodějů aut k zatčení, vozidel k navigování, podlých nepřátel k zadržení, legračních referencí z filmu k objevení a samozřejmě stovek předmětů ke sbírání. LEGO® CITY UndercoverTM je hra s otevřeným světem, která nabídne skvělé dobrodružství napříč všemi věkovými kategoriemi, a to díky vtipnému a originálnímu příběhu se signifikantním LEGO humorem. Hlavní prvky: Rozlehlé a rozmanité město plné zajímavých míst. Množství převleků a rolí, do kterých se budeme moci vžít. Bohatá zápletka a hratelnost. Bohatý otevřený svět plný zábavy. Jedinečný humor. Vynikající soundtrack. Více než 100 vozidel známých z LEGO her, které mohou hráči využívat pro přepravu po městě. Kooperativní režim pro dva hráče na jedné obrazovce. (patro.cz)

Podobné produkty ako PS4 - Lego City Undercover

LEGO City 60330 Nemocnice

Detail

Nemocnice (60330) od LEGO® City nabízí hromadu inspirativních prvků pro kreativní hraní, včetně recepčního pultu s dětskou hernou, porodnického oddělení, toalet a místnosti na magnetickou rezonanci. Sada dále potěší sanitkou a záchranářským vrtulníkem, a kromě toho ji lze pomocí křižovatek propojit s ostatními modely LEGO. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60330 Nemocnice

LEGO City 60304 Křižovatka

LEGO City 60304 Křižovatka
Detail

LEGO® City 60304 Křižovatka Stavebnice Křižovatka (60304) od LEGO® City slouží jako realistické pozadí kreativních dětských her. Nabízí pouliční lampy zářící ve tmě, semafory, dopravní značky, značení jízdních pruhů, retardéry, přechod pro chodce, stromy a zeleň. Děti mohou křižovatky rozmístit podle sebe, vybudovat kolem sebe město a propojit je s ostatními LEGO křižovatkami, až budou chtít své město rozšířit! Sadu si užijí děti i dospělí Sada lego city Křižovatka obsahuje srozumitelný návod na stavění a pokyny Instructions PLUS, které jsou součástí bezplatné LEGO aplikace s návody pro chytré telefony a tablety. Tento interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení modelů pomůže malým LEGO nadšencům stát se brzy opravdovými mistry.Inspirativní hračky pro chlapce a dívkyStavebnice LEGO City podněcují k otevřenému, kreativnímu hraní s pomocí budov, realistických vozidel a sympatických postav, které jsou zdrojem zábavných zážitků na pozadí situací z reálného života. - Vhodné pro děti od 5 let (hawaj.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60304 Křižovatka

LEGO City 60351 Kosmodrom

Detail

Stavebnice Kosmodrom (60351) od LEGO® City je nabitá funkcemi inspirovanými NASA, včetně obří odpalovací věže a SLS inspirované rakety s místem pro 2 astronauty a průzkumné vozidlo. Dále nechybí propracovaná kopulovitá observatoř a řídicí centrum, ale ani servisní vozidlo, dron a 6 minifigurek pro zábavné hraní. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60351 Kosmodrom

LEGO CITY Uhaste oheň!

LEGO CITY Uhaste oheň!
Detail

V LEGO® City vypukl požár! Hasičský sbor je však naštěstí vždy připraven i na neočekávané události. Přečti si o této neohrožené partě v komiksu a v rozhovoru s velitelkou hasičské čety. Také budeš hledat rozdíly, řešit rébusy a procházet bludišti v lego city. Sestav si minifi gurku velitelky hasičů a jejího nového hasičského robota a pak k nejbližšímu nouzovému východu, než Freya stihne dopít své horké kakao! (patro.cz)

Podobné produkty ako LEGO CITY Uhaste oheň!

Procos Ubrousky Lego City

Procos Ubrousky Lego City
Detail

Ubrousky lego city počet: 16 ks rozměry: 33 x 33 cm Chcete uspořádat dětskou narozeninovou oslavu? Tak to Vám nesmí chybět ubrousky s motivem oblíbené pohádky Lego City. Ubrousky vykouzlí úsměv na tváři nejen oslavenci, ale i hostům na party. V party tématu - Lego naleznete i další skvělé párty doplňky, které Vám pomohou při výzdobě dětské párty. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Ubrousky Lego City

Procos Girlanda Lego City

Procos Girlanda Lego City
Detail

Girlanda lego city · počet: 1 balení Girlanda na téma Lego City Vám může pomoci při párty výzdobě. Bez girlandy se neobejde žádná oslava narozenin. Tato barevná párty dekorace se hodí na dětskou narozeninovou oslavu nebo dětskou párty. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Girlanda Lego City

LEGO CITY 60287 Traktor

LEGO CITY 60287 Traktor
Detail

Podpořte dětskou tvořivost se stavebnicí Traktor od LEGO® City. Parádní model traktoru ohromí spoustou realistických funkcí, včetně velkých zadních pneumatik, vyklápěcí korby a zdvižného ramene. S minifigurkami farmáře a dcery, figurkou králíka, 2 balíky slámy a bednou zeleniny je vše připraveno na zábavná dobrodružství na farmě. V krabici této LEGO sady najdete jednoduchý návod. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí stavitelé stanou opravdovými mistry. Sady ze série lego city nabízejí realistické repliky a stroje společně se zábavnými postavami, které inspirují k nápaditému hraní. Děti mohou zkoumat svá oblíbená pozemní, vzdušná a námořní vozidla a rozvíjet fyzické dovednosti a sebevědomí, zatímco staví a hrají si. Vlastnosti: stavebnice určena všem tvůrčím dětem je inspirováno reálným životem vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků stavění z dílků trénuje trpělivost, stavěním si děti rozvíjí jemnou motoriku rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii kostky LEGO splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy Obsah balení: 148 kostiček k sestavení modelu 2 minifigurky - farmář a dcera a figurka králíčka parádní doplňky - 2 balíky slámy a bedna se zeleninou návod Materiál: plast Věk: 5+ Rozměry: Rozměry: 17 × 10 x 7 cm Počet dílků: 148ks Země původu: EU (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEGO CITY 60287 Traktor

LEGO CITY 60205 Koleje

Detail

Překonej jakoukoli překážku se zábavnými a pružnými kolejemi! Rozšiř svou železniční trať tak, aby se tvůj vlak mohl dostat ještě dál! Sada obsahuje 8 rovných částí, 4 zatáčky a 8 ohebných dílů kolejí a představuje tak perfektní doplněk k sadám s vláčky lego city. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO CITY 60205 Koleje

LEGO CITY 60238 Výhybky

Detail

Překonej jakoukoli překážku se zábavnými a pružnými výhybkami! Rozšiř svou železniční trať tak, aby se tvůj vlak mohl dostat ještě dál! Sada tvořená 4 zahnutými kolejemi, pravou výhybkou a levou výhybkou je kompatibilní s tvými stávajícími stavebnicemi s vlaky. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO CITY 60238 Výhybky

LEGO City 60304 Křižovatka

Detail

Dodejte svým výtvorům z LEGO® My City realistický vzhled, propojte je s ostatními sadami a rozšiřte své město s pomocí lego city křižovatek. Tato parádní stavebnice obsahuje pouliční světla zářící ve tmě, semafory, dopravní značky, značení jízdních pruhů, retardéry, přechod, stromy a zeleň. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60304 Křižovatka

LEGO City 60335 Nádraží

Detail

Stavebnice LEGO® City Nádraží (60335) doslova překypuje zábavnými prvky. Součástí modelu je pokladna, kavárna, řídicí místnost, nástupiště a koleje kompatibilní se sadami s vláčky lego city. Děti se mohou těšit také na autobus, údržbářské vozidlo, které zvládne jízdu po cestě i po kolejích, s mobilním záchodem nebo železniční přejezd s díly silnice pro připojení k dalším modelům LEGO City. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60335 Nádraží

PS4 - Lego City Undercover

PS4 - Lego City Undercover
Detail

Hon začíná! lego city Undercover je open-world hra, původně vydaná v roce 2013 na konzoli Wii U, zasazená do světa LEGO kostiček. Hráči si osvojí roli detektiva v utajení Chase McCaina, který se vyzbrojen chytrými převleky vydává do města Lego City s cílem zachránit ho před šíleným zločincem jménem Rex Fury. Hra LEGO® CITY UndercoverTM přináší více než 20 unikátních lokací k vyšetřování, které jsou plné zlodějů aut k zatčení, vozidel k navigování, podlých nepřátel k zadržení, legračních referencí z filmu k objevení a samozřejmě stovek předmětů ke sbírání. LEGO® CITY UndercoverTM je hra s otevřeným světem, která nabídne skvělé dobrodružství napříč všemi věkovými kategoriemi, a to díky vtipnému a originálnímu příběhu se signifikantním LEGO humorem. Hlavní prvky: Rozlehlé a rozmanité město plné zajímavých míst. Množství převleků a rolí, do kterých se budeme moci vžít. Bohatá zápletka a hratelnost. Bohatý otevřený svět plný zábavy. Jedinečný humor. Vynikající soundtrack. Více než 100 vozidel známých z LEGO her, které mohou hráči využívat pro přepravu po městě. Kooperativní režim pro dva hráče na jedné obrazovce. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 - Lego City Undercover
city lego, lego r city lego city policejni honicka, lego lego city policejni honicka, lego r city, Le Toy Van Set se zmrzlinou Carlos, Malování podle čísel - Žena se zmrzlinou (HRAmal00790nad), LEGO® Friends 41729 Obchod s biopotravinami (5702017415055), LEGO® Friends 41723 Obchod s donuty (5702017398853), LEGO® City 60314 Policejní honička se zmrzlinářským vozem (5702017161891), LEGO City: Undercover - PS4 (5051892207096), LEGO CITY Citizens - batoh (5711013100377), lego city 60110 hasicska stanice, LEGO CITY Citizens - batůžek (5711013100391), LEGO City: Undercover - Xbox One (5051892207126), LEGO® City 60351 Kosmodrom (5702017161808), LEGO City: Undercover - Nintendo Switch (5051892206709), LEGO® City 60205 Koleje (5702016199055), lego city undercover nintendo switch 5051892207072, LEGO® City 60287 Traktor (5702016889727), LEGO® City 60304 Křižovatka (5702016912289), LEGO® City 60358 Kaskadérská kybermotorka (5702017416199), LEGO® City 60323 Kaskadérské letadlo (5702017116921), LEGO® City 60253 Zmrzlinářské auto (5702016617870), LEGO® City 60324 Pojízdný jeřáb (5702017117607), LEGO® City 60337 Expresní vláček (5702017162126), LEGO CITY Citizens - pytlík na přezůvky (5711013100599), LEGO City Undercover - Xbox Digital (G3Q-00289), LEGO City láhev na pití - modrá (5711938033828), LEGO CITY Police Adventure - Trolley batoh (5711013098117)