Oase speciální přírodní rašelina aquaactiv aquahumin 10 l (oa 53759)

Produkt Oase speciální přírodní rašelina aquaactiv aquahumin 10 l (oa 53759) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Oase speciální přírodní rašelina aquaactiv aquahumin 10 l (oa 53759) upraviť a produkt hľadať znova.

Oase Speciální přírodní rašelina AquaActiv AquaHumin 10 l (OA 53759)

Detail

Obnovuje biologickou rovnováhu v zahradním jezírku. Bez obsahu chemických přísad, zárodků nebo látek toxických pro rostliny. Změkčuje vodu a snižuje pH. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase Speciální přírodní rašelina AquaActiv AquaHumin 10 l (OA 53759) , Termosáček rašelina

Oase AquaActiv PondClear 5 l

Detail

Přípravek na kalnou neprůhlednou vodu v jezírku. Rychle odstraňuje zelené nebo hnědé zákaly a plovoucí řasy. Rychle a bezpečně čistí vodu od plovoucích zakalujících částic a zvyšuje tak průzračnost vody. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv PondClear 5 l , Menalux mf oa (900168107)

Oase AquaActiv AlGo Universal 5 l

Detail

Přípravek na vláknité řasy na 100.000 litrů vody. Přípravek efektivně potlačující růst dlouhých vláknitých řas. Vhodný pro okrasná jezírka, koupací jezírka i jezírka s chovem ryb. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv AlGo Universal 5 l , Oase filtrační kazeta (46149)

Oase AquaActiv QuickSticks 6in1

Detail

Jednoduchý a extra rychlý způsob pro otestování kvality vody. Proužky pro 50 testů. Testuje pH, celkovou tvrdost GH, uhličitanovou tvrdost KH, dusitany NO2, dusičnany NO3 a chlór. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv QuickSticks 6in1 , Oase rockwood, pták (46160)

Oase AquaActiv OxyPlus 500 ml

Detail

Rychlé zvýšení hladiny kyslíku ve vodě. Funguje jako prevence u zabahněných nádrží proti tvorbě baehnních plynů. Napomáhá přirozeným procesům rozkladu organické hmoty v jezírku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv OxyPlus 500 ml , Oase bogwood, pták (46157)

Oase AquaActiv BioKick 100 ml

Detail

Startovací bakterie. Na jaře nebo při novém startu probudí biologii ve filtru, doporučuje se také při částečné výměně vody v jezírku. Vysoce koncentrované mikroorganismy, často nazývané jako startovací bakterie) pomáhají vytvářet rychleji osídlit filtrační pěnu bilogicky aktivní biomasou. Tuto biomasu potřebuje filtr, aby mohl obzvlášť rychle a efektivně vyvinout plný výkon. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv BioKick 100 ml , Oase bogwood, věž (46158)

Oase AquaActiv BioKick 200 ml

Detail

Startovací bakterie. Na jaře nebo při novém startu probudí biologii ve filtru, doporučuje se také při částečné výměně vody v jezírku. Vysoce koncentrované mikroorganismy, často nazývané jako startovací bakterie) pomáhají vytvářet rychleji osídlit filtrační pěnu bilogicky aktivní biomasou. Tuto biomasu potřebuje filtr, aby mohl obzvlášť rychle a efektivně vyvinout plný výkon. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv BioKick 200 ml , Oase sada naradi 46154

Oase AquaActiv PondClear 500 ml

Detail

Přípravek na kalnou neprůhlednou vodu v jezírku. Rychle odstraňuje zelené nebo hnědé zákaly a plovoucí řasy. Rychle a bezpečně čistí vodu od plovoucích zakalujících částic a zvyšuje tak průzračnost vody (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv PondClear 500 ml , Oase rockwood ornament (46161)

Oase AquaActiv SediFree 500 ml

Detail

Přípravek na redukci kalů a bláta na dně jezírka. Sedi Free umožňuje biologický rozklad oragnickcýh sedimentů na dně jezírka. Enzymy a mikroorganismy napomáhající rozkladným procesům.. Balení 500ml na 10.000 litrů (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv SediFree 500 ml , Frosch eko oase levandule (90ml)

Oase AquaActiv BioKick fresh 500 ml

Detail

Startovací bakterie. Nový druh startovacích bakterií připravíte těšně před aplikací. Zajišťuje vysokou účinnost díky aktivaci těsně před přidáním přípravkui do jezírka. Dousložková směs. Sypký granulát s kulturami mikroorganismů 50ml. Tekutá směs s výživou pro mikroorganismy 450 ml. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv BioKick fresh 500 ml , Speciální chirurgie (9788024625416)

Oase AquaActiv AlGo Universal 500 ml

Detail

Přípravek na vláknité řasy na 10.000 litrů vody. Přípravek efektivně potlačující růst dlouhých vláknitých řas. Vhodný pro okrasná jezírka, koupací jezírka i jezírka s chovem ryb (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv AlGo Universal 500 ml , Pepo přírodní lampový olej citronela 1 l

Oase AquaActiv PhosLess Direct 500 ml

Detail

Redukuje růst řas díky zachycení volného fosforu. Váže volný fosfor ve vodě a tím tak potlačuje růst řas, pomáhá při zákalech vody a také při nárůstech dlouhých zelených řas, vhodný v kombinaci s přípravkem Algo Universal. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaActiv PhosLess Direct 500 ml , Frosch eko dárková sada oase pomeranč

Oase Startovací bakterie AquaActiv BioKick Premium 4× 20 ml (51280)

Detail

Startovací bakterie na 40.000 litrů. Na jaře nebo při novém startu probouzí biologii ve filtru,přípravek s vysoce koncentrovanými autotrofními bakteriemi a enzymi. Baleno ve skleněných ampulích, kde jedna ampule vystačí na 10.000 litrů vody v jezírku. Balení obsahuje 4 ampule (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase Startovací bakterie AquaActiv BioKick Premium 4× 20 ml (51280) , Frosch eko oase pomerančový háj (90ml)

Termosáček rašelina

Termosáček rašelina
Detail

Oblíbený termosáček z rašeliny. Rašelinový ohřev si drží dlouho svou teplotu a tlumí bolesti. Vynikající při bolestech zad a kloubů, krční páteře, ledvin, svalů, při žlučníkových záchvatech, při poruchách prokrvení, bolestivé menstruaci. Rašelinové termosáčky jsou plněny jemně mletou rašelinovou směsí zaručující udržení požadované teploty. Po nahřátí dodává příjemné teplo po dobu až 4 hodin. Lze jej použít i v tzv. "studeném režimu" pro chladivé obklady.Výhodou je rychlý a praktický ohřev v mikrovlnné troubě nebo standardně v teplé vodě. Termosáčky můžete chladit v lednici nebo na pár minut v mrazáku. Oceníte v domácím prostředí pro regeneraci a relaxaci. Vhodný dárek. (4home.cz)

Podobné produkty ako Termosáček rašelina , Oase biorb air 60, bílá (46147)

Rašelina AGRO 10l

Rašelina AGRO 10l
Detail

Rašelina AGRO 10L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Rašelina AGRO 10l , Frosch eko oase citrónová tráva (90ml)

Rašelina AGRO 20l

Rašelina AGRO 20l
Detail

Rašelina AGRO 20L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Rašelina AGRO 20l , Bulánci - speciální jednotky (8595680302534)

SJH 605G Termosáček RAŠELINA

SJH 605G Termosáček RAŠELINA
Detail

Vynikající při bolestech zad a kloubů, krční páteře, ledvin, svalů, při žlučníkových záchvatech, při poruchách prokrvení, bolestivé menstruaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako SJH 605G Termosáček RAŠELINA , Duvo+ přírodní závěsná hračka 3ks 10 cm (5414365389840)

Oase AquaNet pond net 3 / 6 x 10 m

Detail

JEZÍRKOVÁ SÍŤ 6 X 10 M – OASE AQUANET POND NET 2. Zabraňuje, aby do jezírka padalo listí, větve a jiná cizí tělesa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase AquaNet pond net 3 / 6 x 10 m , Dimavery kl-1, kalimba, 10 c, přírodní (26051610)

Speciální opravná páska (bitumen), 10 m

Speciální opravná páska (bitumen), 10 m
Detail

Super silná speciální páska – ideální například pro utěsnění trhlin v betonu, na střešních krytinách, žlabech, okapech atd. Vrstva z bitumenu (lepidlo s vysokou přilnavostí) drží těsně několik let a přilne na beton, vláknitý cement, kov, plast a podobné materiály. Dle potřeby lze nařezat na různé velikosti. Je zcela voděodolná. Rozměry: 7 cm x 10 m. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Speciální opravná páska (bitumen), 10 m , Pe-po přírodní lampový olej citronela 1 l (1064415)

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 125 ml

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 125 ml
Detail

Bi-Oil Pečující olej Přírodní, 125 ml, Péče o tělo v těhotenství a po porodu pro ženy, Tělový olej Bi-Oil Pečující olej Přírodní dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: působí preventivně proti vzniku strií sjednocuje barevný odstín zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Přípravek aplikujte na problematické partie těla (stehna, boky, zadeček a bříško). Vmasírujte krouživými pohyby do pokožky a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 125 ml , Výkupné (speciální edice) - dvd (d00206)

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 200 ml

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 200 ml
Detail

Bi-Oil Pečující olej Přírodní, 200 ml, Péče o tělo v těhotenství a po porodu pro ženy, Tělový olej Bi-Oil Pečující olej Přírodní dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: působí preventivně proti vzniku strií sjednocuje barevný odstín zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Přípravek aplikujte na problematické partie těla (stehna, boky, zadeček a bříško). Vmasírujte krouživými pohyby do pokožky a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 200 ml , Seva armáda – speciální jednotka (8592812176308)

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 60 ml

Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 60 ml
Detail

Bi-Oil Pečující olej Přírodní, 60 ml, Péče o tělo v těhotenství a po porodu pro ženy, Tělový olej Bi-Oil Pečující olej Přírodní dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: působí preventivně proti vzniku strií sjednocuje barevný odstín zanechává pokožku pružnou a vláčnou Jak používat: Přípravek aplikujte na problematické partie těla (stehna, boky, zadeček a bříško). Vmasírujte krouživými pohyby do pokožky a nechte vstřebat. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bi-Oil Pečující olej Přírodní speciální péče na jizvy a strie 60 ml , Frosch oase aroma difuzér levandule 90 ml (4001499185519)

Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150g

Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150g
Detail

Kyselá vysokohorská vláknitá rašelina. Je speciálně určena pro přípravu rašelinových výluhů k tření ryb, přípravu třecího substrátu, teraristické účely, pěstování rostlin. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150g , Frosch eko oase květ pomeranče - náhradní náplň (90ml)

Lanikai OA-C

Lanikai OA-C
Detail

Akustické ukulele Tělo tohoto koncertního ukulele je zhotoveno z překližovaného dubu, jehož kresba dřeva poskytuje nástroji naprosto exkluzivní vzhled. Hmatník z ořechu je osazen osmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené chromované mechaniky. Ukulele je dodáváno s obalem (gig bag) o tloušťce polstrování 10 mm. Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Lanikai OA-C , Frosch eko oase levandule – náhradní náplň (90 ml)

Lanikai OA-CET

Lanikai OA-CET
Detail

Elektroakustické ukulele Tělo tohoto tenorového ukulele je zhotoveno z překližovaného dubu, jehož kresba dřeva poskytuje nástroji naprosto exkluzivní vzhled. Hmatník z ořechu je osazen osmnácti pražci, orientaci usnadňují poziční značky. Širší krk nástroje a nultý pražec nabízí pohodlný dohmat a pohyb na hmatníku, nultý pražec a sedlo z materiálu NuBone XB poskytují strunám dobrý sustain. Stabilitu ladění zaručují kvalitní otevřené chromované mechaniky. Ukulele je dodáváno s obalem (gig bag) o tloušťce polstrování 10 mm. Nástroj je osazen kvalitní elektronikou Fishman Kula s integrovanou ladičkou. Ukulele značky Lanikai potěší spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Lanikai OA-CET , Vipor motouz speciální lněný-potravinový.tex 105×10, 250 g, cívka 238 m (8594030946749)

MENALUX MF OA

MENALUX MF OA
Detail

Osvěžující jantarová vůně, jednoduché použití, vždy jedna voňavá tyčinka při každé výměně sáčku (patro.cz)

Podobné produkty ako MENALUX MF OA , Saloos 100% přírodní esenciální olej jedle 10 ml (8594031320289)

Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150 g

Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150 g
Detail

Je speciálně určena pro přípravu rašelinových výluhů k tření ryb, přípravu třecího substrátu, teraristické účely, pěstování rostlin. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Náplň rašelina vláknitá AQUA EXOTIC 150 g , Victoria 10 x 32 x 26 cm, přírodní (38068)

STABILO point 88 pouzdro speciální barvy 10 barev (4006381261265)

STABILO point 88 pouzdro speciální barvy 10 barev (4006381261265)
Detail

Liner - vodový inkoust,, vhodný pro praváky i leváky, počet kusu v balení 10ks, plast materiál, šířka stopy 0.4 mm, s uzávěrem Máte rádi na výběr z více per? Pak vám nesmí chybět liner, který nalezne své uplatnění při rýsovaní. Liner STABILO point 88 pouzdro speciální barvy 10 barev využívá vodový inkoust, který je jako dělaný pro psaní na papír. Tloušťka napsané linky činí 0,4 mm. O toto pero se nemusíte strachovat. Funkce s uzávěrem obstará, že váš věrný pomocník při psaní jen tak nevyschne. Důležité funkce pera STABILO point 88 pouzdro speciální barvy 10 barev Inkoust na bázi vody využijete zejména na povrchy s vysokou absorpcí Šířka stopy odpovídá hodnotě 0,4 mm Liner je vhodný k opravám textů Díky tomu, že je pero plastové, tak jej ani v kapse neucítíte Toto pero je doplněno uzávěrem obstarávajícím dlouhodobou životnost (alza.cz)

Podobné produkty ako STABILO point 88 pouzdro speciální barvy 10 barev (4006381261265) , Catsan 10 l (4008429694608)

Vila Oa Rolák Bílá

Vila Oa Rolák Bílá
Detail

Model: Oa Barva: krémová Vzor: žebrovaný, copánkový Střih: regular fit Výstřih: s rolákem Rukáv: dlouhý Zapínání: bez zapínání Materiál: 100% akryl (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Vila Oa Rolák Bílá , Frosch oase aroma difuzér citrusová tráva 90 ml (4001499180859)

Vila Oa Rolák Bílá

Vila Oa Rolák Bílá
Detail

Model: Oa Barva: krémová Vzor: žebrovaný, copánkový Střih: regular fit Výstřih: s rolákem Rukáv: dlouhý Zapínání: bez zapínání Materiál: 100% akryl (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Vila Oa Rolák Bílá , Frosch oase aroma difuzér pomerančový háj 90 ml (4001499180842)

Černý svetr VILA Oa

Černý svetr VILA Oa
Detail

Model: OaBarva: černáStřih: regular fitVýstřih: véčkovýMateriál: 100 % akryl (zoot.cz)

Podobné produkty ako Černý svetr VILA Oa

Vila Oa Svetr Hnědá

Vila Oa Svetr Hnědá
Detail

Model: Oa Barva: hnědá Střih: regular fit Výstřih: véčkový Rukáv: dlouhý Zapínání: bez zapínání Materiál: 100% akryl (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Vila Oa Svetr Hnědá

Vínový svetr VILA Oa

Vínový svetr VILA Oa
Detail

Model: OaBarva: vínováStřih: regular fitVýstřih: véčkovýMateriál: 100 % akryl (zoot.cz)

Podobné produkty ako Vínový svetr VILA Oa

Vínový svetr VILA Oa

Vínový svetr VILA Oa
Detail

Model: OaBarva: vínováStřih: regular fitVýstřih: véčkovýMateriál: 100 % akryl (zoot.cz)

Podobné produkty ako Vínový svetr VILA Oa

Menalux MF OA (900168107)

Menalux MF OA (900168107)
Detail

Vůně do vysavače - jantar, tyčinky, 5 ks Menalux MF OA jemně provoní místnost v průběhu luxování. Balení přitom obsahuje 5 ks tyčinek s orientální jantarovou vůní. Tyčinku stačí umístit do vysavače a proud filtrovaného vzduchu její vůni následně roznese po místnosti. Při každé výměně sáčku přitom vložíte do vysavače také novou tyčinku. Menalux MF OA tak rozptýlí orientální jantarovou vůni po místnosti, v níž budete vysávat. Klíčové vlastnosti vůně do vysavače Menalux MF OA Vůně určená do vysavačeProvoní místnost v průběhu luxování orientální jantarovou vůní Při každé výměně sáčku ve vysavači je vhodné vložit novou tyčinkuBalení obsahuje 5 ks tyčinek Menalux MF OA Velmi snadné použití (alza.cz)

Podobné produkty ako Menalux MF OA (900168107)

Cannaderm Natura Lázeňské mýdlo s rašelinou 80 g

Cannaderm Natura Lázeňské mýdlo s rašelinou 80 g
Detail

Lázeňské mýdlo s rašelinou pro důkladné, ale velmi šetrné odstranění nečistot a svrchních odumřelých buněk z pokožky těla během koupele. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Cannaderm Natura Lázeňské mýdlo s rašelinou 80 g

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou chladivá 250 ml

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou chladivá 250 ml
Detail

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou chladivá je vhodná k masáži přetížených svalů a kloubů. Obsahuje kaštan koňský, esenciálních oleje a kafr s chladivým efektem. (drmax.cz)

Podobné produkty ako SwissMedicus Koňská mast s rašelinou chladivá 250 ml

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou hřejivá 250 ml

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou hřejivá 250 ml
Detail

SwissMedicus Koňská mast s rašelinou hřejivá je vhodná k masáži přetížených svalů a kloubů. Obsahuje kaštan koňský a esenciálních oleje s hřejivým efektem. (drmax.cz)

Podobné produkty ako SwissMedicus Koňská mast s rašelinou hřejivá 250 ml

Dr.Hauschka Tělový olej Levandule s Rašelinou 75 ml

Dr.Hauschka Tělový olej Levandule s Rašelinou 75 ml
Detail

Dr.Hauschka Tělový olej Levandule s Rašelinou hydratuje a posiluje pokožku. Jeho tepelné vlastnosti z něj činí ideální ochranu proti vnějším vlivům, a to obzvlášť na podzim a v zimě. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Hauschka Tělový olej Levandule s Rašelinou 75 ml

Ardbeg AN OA 46,6% 0,7l

Ardbeg AN OA 46,6% 0,7l
Detail

Ardbeg An Oa je pojmenován podle Mull of Oa, výběžku do moře, který chrání palírnu Ardbeg před Atlantickými bouřemi. Ardbeg An Oa v sobě ukrývá všechny kontrasty tohoto nespoutaného místa, kde se bouře potkává s klidem. Aroma Ardbegu An Oa odhaluje zakulacené a jemně kouřové tóny smetanových karamelek, anýzu, melasy a datlí. Přidává se náznak ovoce jako broskev a banán. Hladká, krémová textura přináší hutnou sladkost sirupu a tóny mléčné čokolády, smetanových karamelek, anýzu, pomeranče a lístků kouřového čaje. Dále se objevují tóny sladkého koření (muškátový oříšek, skořice), náznak doutníkového kouře a velmi neobvyklá chuť grilovaných artyčoků. Chuť dotváří přetrvávající sladké tóny květin, karamelek s mátou a sušenek. Závěr je jemný, ale přesto intenzivní, s tóny anýzu, ořechu a s náznakem kouře. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Ardbeg AN OA 46,6% 0,7l

Oasa filtrační vložka č. 3 do konvice Oasa (VD3)

Oasa filtrační vložka č. 3 do konvice Oasa (VD3)
Detail

Filtrační vložka odstraňuje z vody vodní kámen a další látky. Filtrační vložka Oasa č. 3 je speciálně určená do konvice Oasa. Její součástí je bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlí a slabě kyselý katex, které zajistí účinné odstraňování uhličitanové tvrdosti vody. Z té rovněž eliminuje chlór, ropné látky, saponáty, organické sloučeniny chlóru, pesticidy i těžké kovy. Filtrační vložka Oasa zbaví vodu látek negativně ovlivňujících její chuť. Klíčové vlastnosti filtrační vložky č. 3 Oasa do konvice OasaFiltrační vložka určená do konvice OasaObsahuje bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlí a slabě kyselý katexZajistí účinné odstraňování uhličitanové tvrdosti vodyEliminuje chlór, ropné látky, saponáty, organické sloučeniny chlóru, pesticidy i těžké kovyFiltrační vložka Oasa č. 3 disponuje kapacitou 60-240 litrů vody (alza.cz)

Podobné produkty ako Oasa filtrační vložka č. 3 do konvice Oasa (VD3)

Oasa filtrační vložka č. 2 do konvice Oasa (VD2)

Oasa filtrační vložka č. 2 do konvice Oasa (VD2)
Detail

Filtrační vložka odstraňuje z vody chlór a další látky. Filtrační vložka Oasa č. 2 je speciálně určená do konvice Oasa. Její součástí je bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlí. Zlepšuje chuť i barvu vody a odstraňuje také její zápach. Z vody rovněž eliminuje volný chlór, ropné látky, saponáty, fenoly, stopy chemických látek, organické sloučeniny chlóru, polycyklické aromatické uhlovodíky i těžké kovy. Filtrační vložka Oasa zbaví vodu látek negativně ovlivňujících její chuť. Klíčové vlastnosti filtrační vložky č. 2 Oasa do konvice OasaFiltrační vložka určená do konvice OasaObsahuje bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlíZlepšuje chuť i barvu vody a odstraňuje také její zápachEliminuje volný chlór, ropné látky, saponáty, fenoly, stopy chemických látek a dalšíFiltrační vložka Oasa č. 2 zbaví vodu látek negativně ovlivňujících její chuť (alza.cz)

Podobné produkty ako Oasa filtrační vložka č. 2 do konvice Oasa (VD2)

Oasa filtrační vložka č. 1 do konvice Oasa (VD1)

Oasa filtrační vložka č. 1 do konvice Oasa (VD1)
Detail

Filtrační vložka odstraňuje z vody dusičnany a další látky. Filtrační vložka Oasa č. 1 je speciálně určená do konvice Oasa. Její součástí je bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlí a selektivní denitratační anex, které zajistí účinné odstraňování dusičnanů z vody. Z té rovněž eliminuje volný chlór, ropné látky, saponáty, fenoly, stopy chemických látek, organické sloučeniny chlóru, polycyklické aromatické uhlovodíky i těžké kovy. Současně ovšem zachovává přírodní minerály složení vody. Filtrační vložka Oasa zbaví vodu látek negativně ovlivňujících její chuť. Klíčové vlastnosti filtrační vložky č. 1 Oasa do konvice OasaFiltrační vložka určená do konvice OasaObsahuje bakteriostaticky ošetřené aktivní uhlí a selektivní denitratační anexZajistí účinné odstraňování dusičnanů z vodyEliminuje volný chlór, ropné látky, saponáty, fenoly, stopy chemických látek a dalšíFiltrační vložka Oasa č. 1 zachovává přírodní minerály složení vody (alza.cz)

Podobné produkty ako Oasa filtrační vložka č. 1 do konvice Oasa (VD1)

Šperky4U Piercing do jazyku - PJ01067-OA

Šperky4U Piercing do jazyku - PJ01067-OA
Detail

Piercing do jazyka PJ01067 Piercing do jazyka z kvalitní chirugické oceli 316L a akrylátu (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do jazyku - PJ01067-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01052-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01052-OA
Detail

Piercing do jazyka PJ01052 Piercing do jazyka vyrobený z kvalitní chirugické oceli 316L a akrylátu (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01052-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01070-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01070-OA
Detail

(sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01070-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01108-OA

Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01108-OA
Detail

(sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do jazyka - PJ01108-OA

Ardbeg An Oa 0,7l 46,6 % (5010494938326)

Ardbeg An Oa 0,7l 46,6 % (5010494938326)
Detail

Whisky - Single Malt, země původu Skotsko, kraj Islay, zlatá barva, objem 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Mull of Oa je nejjižnější cíp skotského ostrova Islay. Oceán tady každý ten neúnavně útočí na vysoké útesy, vítr pravidelně bičuje travnaté pláně. Drsná, v každém případě ale nádherná část „ostrova whisky“, na které se každou chvíli potkává hned několik přírodních živlů najednou. Nejen pro skvělé výhledy na oceán to tady místní moc dobře znají. A protože je to odsud co by kamenem dohodil do palírny Ardbegu, rozhodli se tady poloostrovu Mull of Oa věnovat vlastní lahev. Ardbeg An Oa. Aby ale vůbec mohla vzniknout, bylo potřeba jí vyhradit samostatnou místnost s velkou spojovací kádí. Gathering Pot jí tady říkají. Právě v ní se potkává hned několik ardbegských whisky. CharakteristikaSladká, pocházející ze sudů po cherry Pedro Ximenez, pikantní, ze zatím nepoužitých panenských dubových sudů i intenzivní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ardbeg An Oa 0,7l 46,6 % (5010494938326)

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01052-OA

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01052-OA
Detail

Piercing do pupíku vyrobený z akrylátu (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01052-OA

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01053-OA

Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01053-OA
Detail

Piercing do pupíku vyrobený z akrylátu (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Piercing do pupíku - banánek - BA01053-OA
Termosáček rašelina , Menalux MF OA (900168107), OASE Filtrační kazeta (46149), OASE Rockwood, pták (46160), OASE Bogwood, pták (46157), OASE Bogwood, věž (46158), oase sada naradi 46154, OASE Rockwood Ornament (46161), Frosch EKO Oase Levandule (90ml), Speciální chirurgie (9788024625416), Pepo přírodní lampový olej citronela 1 l, Frosch EKO dárková sada Oase Pomeranč , Frosch EKO Oase Pomerančový háj (90ml), OASE biOrb AIR 60, bílá (46147), Frosch EKO Oase Citrónová tráva (90ml), Bulánci - Speciální jednotky (8595680302534), DUVO+ Přírodní závěsná hračka 3ks 10 cm (5414365389840), Dimavery KL-1, kalimba, 10 C, přírodní (26051610), PE-PO přírodní lampový olej citronela 1 l (1064415), Výkupné (speciální edice) - DVD (D00206), SEVA ARMÁDA – Speciální jednotka (8592812176308), FROSCH Oase aroma difuzér Levandule 90 ml (4001499185519), Frosch EKO Oase Květ pomeranče - náhradní náplň (90ml), Frosch EKO Oase Levandule – náhradní náplň (90 ml), VIPOR Motouz speciální lněný-potravinový.tex 105×10, 250 g, cívka 238 m (8594030946749), Saloos 100% přírodní esenciální olej Jedle 10 ml (8594031320289), VICTORIA 10 x 32 x 26 cm, přírodní (38068), Catsan 10 l (4008429694608), FROSCH Oase aroma difuzér Citrusová tráva 90 ml (4001499180859), FROSCH Oase aroma difuzér Pomerančový háj 90 ml (4001499180842)