Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný 28 cm

Produkt Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný 28 cm sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný 28 cm upraviť a produkt hľadať znova.

Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný 28 cm

Detail

Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný Kuchyňský vroubkovaný nůž vhodný ke krájení chleba, pečiva a korpusů v originálním provedení. Rukojeť skvěle padne do ruky, tak bude krájení přesné a snadné. Rozměr: 28 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Nerezový kuchyňský nůž - vroubkovaný 28 cm , Kesper univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)

Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm

Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm
Detail

Kuchyňský nůž - vroubkovaný Kuchyňský vroubkovaný nůž vhodný ke krájení chleba a pečiva v originálním provedení. Rukojeť skvěle padne do ruky, tak bude krájení přesné a snadné. rozměr: 9,5 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm , Orion nůž kuchyňský classic 9 cm (831150)

Nerezový univerzální kuchyňský nůž COMFORT K2213944 Tefal 12 cm

Nerezový univerzální kuchyňský nůž COMFORT K2213944 Tefal 12 cm
Detail

Hlavní výhody: pohodlné používání komfortní zóna, měkká na dotek Dodatečné informace: dodává se včetně bezpečného krytu čepele (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nerezový univerzální kuchyňský nůž COMFORT K2213944 Tefal 12 cm , Hendi, nůž univerzální vroubkovaný, bílý, 90 mm (842256)

CS Solingen Kuchyňský nůž z nerezové oceli Shikoku, 9 cm

Detail

Kuchyňský nůž z extrémně tvrdého a pevného materiálu. Má 9 cm dlouhou čepel broušenou laserem, která vydrží dlouho ostrá. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňský nůž z nerezové oceli Shikoku, 9 cm , Hendi, nůž univerzální vroubkovaný, zelený, 130 mm (842317)

Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern

Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern
Detail

- materiál: nerezová ocel X50CrMoV15 - maximálně odolná ocel proti ztrátě ostrosti a zlomení - tvrdost cca 56 HRC Rockwellovy stupnice - rukojeti z vysoce kvalitního POM plastu odolávají opotřebení - délka čepele: 9 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern , Banquet nerezový kastrol living pr. 28 cm

Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ

Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ
Detail

- délka ostří 9 cm - 67mi vrstvá japonská ocel - vysocekvalitní materiál ostří VG 10 HRC 60 +/- 2 - ergonomická dřevěná rukojeť Vysoce kvalitní materiály řady nožů Carl Schmidt Sohn KONSTANZ zaručují perfektní úchop a čistý řez pro nadšené amatéry i profesionály v kuchyni. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ , Yato nůž kuchyňský 205mm (5906083024344)

Victorinox nůž kuchyňský na lososa vroubkované ostří 30cm s dřevěnou rukojetí (5.4120.30)

Victorinox nůž kuchyňský na lososa vroubkované ostří 30cm s dřevěnou rukojetí (5.4120.30)
Detail

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 30 cm, nůž na maso, materiál rukojeti dřevo Jedinečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyňské výbavy. Délka čepele dosahuje celých 30 cm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je ideálně vyvážená a nadto náramně padne do vaší ruky. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Victorinox nůž kuchyňský na lososa vroubkované ostří 30cm s dřevěnou rukojetí Victorinox nůž kuchyňský na lososa vroubkované ostří 30cm s dřevěnou rukojetí nabízí čepel o délce 30 cm Poctivá dřevěná rukojeť pro přijemný úchop Nůž typu: nůž na maso (alza.cz)

Podobné produkty ako Victorinox nůž kuchyňský na lososa vroubkované ostří 30cm s dřevěnou rukojetí (5.4120.30) , Yato nůž kuchyňský 255mm (5906083024368)

CS SOLINGEN Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern CS-064013

CS SOLINGEN Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern CS-064013
Detail

- materiál: nerezová ocel X50CrMoV15 - maximálně odolná ocel proti ztrátě ostrosti a zlomení - tvrdost cca 56 HRC Rockwellovy stupnice - rukojeti z vysoce kvalitního POM plastu odolávají opotřebení - délka čepele: 9 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský nerezová ocel 9 cm Stern CS-064013 , Hendi nůž kuchyňský 781388 (781388)

CS SOLINGEN Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ CS-071349

CS SOLINGEN Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ CS-071349
Detail

- délka ostří 9 cm - 67mi vrstvá japonská ocel - vysocekvalitní materiál ostří VG 10 HRC 60 +/- 2 - ergonomická dřevěná rukojeť Vysoce kvalitní materiály řady nožů Carl Schmidt Sohn KONSTANZ zaručují perfektní úchop a čistý řez pro nadšené amatéry i profesionály v kuchyni. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Nůž kuchyňský damascénská nerezová ocel 9 cm KONSTANZ CS-071349 , Kesper univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640)

Vroubkovaný nůž Vesper Zwilling 12 cm

Vroubkovaný nůž Vesper Zwilling 12 cm

Vroubkovaný nůž Vesper Zwilling 12 cm

Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm

Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm
Detail

Praktický vroubkovaný univerzální nůž ZWILLING® Gourmet pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 13 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 13 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 9 cm

Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm

Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm
Detail

Praktický vroubkovaný univerzální nůž ZWILLING® Gourmet pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 13 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 13 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Univerzální vroubkovaný nůž Gourmet Zwilling 13 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Tefal comfort nerezový nůž chef 15 cm k2213144 (k2213144)

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Tefal ice force nerezový nůž porcovací 20 cm (k2320714)

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Tefal ice force nerezový nůž univerzální 11 cm (k2320914)

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Tefal ice force nerezový nůž vykrajovací 9 cm (k2320514)

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Tefal comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm k2213644 (k2213644)

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF , Tefal ice force nerezový nůž santoku 18 cm (k2320614)

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm
Detail

Tento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm , Tefal comfort nerezový nůž vykrajovací 9 cm k2213544 (k2213544)

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro
Detail

Kuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro , Tefal ice force nerezový nůž vykrajovací 7 cm (k2321214)

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý , Tefal comfort nerezový nůž porcovací 20 cm k2213744 (k2213744)

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro
Detail

Kuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 12,5 cm (831137)

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF , Samura damascus 67 univerzální kuchyňský nůž 15 cm (snd67un)

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm
Detail

Tento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm chef

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 7,5 cm (831135)

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro

Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro
Detail

Kuchyňský nůž ZWILLING® Pro je praktický nůž střední velikosti s vroubkovaným ostřím pro všestranné použití. Snadno s ním nakrájíte například tvrdou uzeninu, sýr či syrovou zeleninu. Vytváří chutné plátky. Praktický pro studené obědy či piknik. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. A vzhledem k tomu, že broušení nožů s vroubkovaným ostřím je specifické, doporučujeme broušení u odborníků. Nabízíme tedy originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 13 cm ZWILLING® Pro , Victorinox kuchyňský nůž 15 cm, swiss modern, černý (6.9013.15b )

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý

Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 19 cm černý , Orion nůž kuchyňský na chléb classic 17,5 cm (831160)

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm

Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm
Detail

Tento klasický kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm se jistě stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Je dokonale vyvážený, kovaný z jednoho kusu oceli a poskytne vám plnou ochranu prstů. Je ideální na krájení, sekání, plátkování a kostičkování všech druhů potravin díky široké zakřivené čepeli. Precizní krájení je umožněno sníženou hmotností nože. Ergonomická rukojeť se třemi odolnými nýty zajistí pohodlí a bezpečnost. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují hygienické normy. Broušení nožů… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž WÜSTHOF Classic 20 cm

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž, damascénská ocel, 17 cm

Kuchyňský nůž, damascénská ocel, 17 cm
Detail

Čepel nože je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli, která je velice odolná, má vysokou stabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Damašková ocel je složena ze dvou či více různých ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Díky použitému materiálu je čepel nože ostrá, odolná, pevná a při správné péči vám bude sloužit i desítky let. Rukojeť je vyrobena z extra pevného a odolného laminátového materiálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno nebo skelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Technické údaje: délka čepele: 17 cm materiál: damašková 67vrstvá ocel materiál rukojeti: micarta Obsah balení: 1 x kuchyňský nůž rozměry balení: 38 x 4 x 9 cm (š x vx h), 0,5 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž, damascénská ocel, 17 cm

Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776

Detail

Velký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776

Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tento víceúčelový nůž je určen k řezání a sekání bylinek, a také ke krájení masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tento víceúčelový nůž je určen k řezání a sekání bylinek, a také ke krájení masa, zeleniny a ryb. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)

Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)
Detail

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 12,5 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vaší kuchyně. Univerzální nůž od společnosti KESPER se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Délka této čepele je celých 12,5 cm, široká je pak 1,5 mm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je výborně vyvážená a kromě toho přesně padne do dlaně. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm má čepel o celkové délce 12,5 cm Odolná rukojeť z plastu Univerzální typ kuchyňského nože (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)

CS Solingen Kuchyňský nůž Premium, 9 cm

Detail

Klasický kuchyňský nůž se třemi nýty nesmí chybět v žádné správné kuchyni. Nůž je vyroben z nerezové oceli a má 9 cm dlouhou čepel. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňský nůž Premium, 9 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 15,5 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 15,5 cm
Detail

Tento unikátní a vysoce kvalitní nůž z damaškové oceli s čepelí 15,5 cm je určen pro profesionální i domácí použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.Nůž má celkovou délku 26,5 cm a ostří 15,5 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel nejen, že tvoří nádhernou kresbu na čepeli nože, ale je i tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování a porcování masa, krájení ovoce, zeleniny, bylinek či pečiva.Rukojeť nože je vyrobena z pakka dřeva, což je tlakově zpracovaný kompozit dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit, není vhodný do myčky. Pozor, nůž je velmi ostrý, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek či ocílku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 15,5 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 20,5 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 20,5 cm
Detail

Tento unikátní a vysoce kvalitní nůž z damaškové oceli s čepelí o délce 20,5 cm je určen pro profesionální I domácí použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.Nůž má celkovou délku 33,5 cm a ostří 20 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel nejen, že tvoří nádhernou kresbu na čepeli nože, ale je i tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování a porcování masa, krájení ovoce, zeleniny, bylinek či pečiva. Díky šírší čepeli jej můžete použít i k drcení stroužků česneku nebo přenesení nakrájených surovin rovnou na pánev nebo do hrnce.Rukojeť nože je vyrobena z pakka dřeva, což je tlakově zpracovaný kompozit dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit, není vhodný do myčky. Pozor, nůž je velmi ostrý, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek či ocílku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 20,5 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 17,5 cm

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 17,5 cm
Detail

Tento unikátní a vysoce kvalitní nůž z damaškové oceli s čepelí 17,5 cm je určen pro profesionální i domácí použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.Nůž má celkovou délku 30 cm a ostří 17,5 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel nejen, že tvoří nádhernou kresbu na čepeli nože, ale je i tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování a porcování masa, krájení ovoce, zeleniny, bylinek či pečiva.Rukojeť nože je vyrobena z pakka dřeva, což je tlakově zpracovaný kompozit dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit, není vhodný do myčky. Pozor, nůž je velmi ostrý, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek či ocílku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 17,5 cm

Nůž na avokádo 28 cm (226635086)

Nůž na avokádo 28 cm (226635086)
Detail

Vykrajovač rozkrojíte, odpeckujete a následně naporcujete na pravidelné kousky, poradí se i s rozmačkáním avokáda třeba do oblíbeného quacamole (alza.cz)

Podobné produkty ako Nůž na avokádo 28 cm (226635086)

Victorinox sada kuchyňský nůž 19 cm a nůž na chleba 21 cm s dřevěnou rukojetí (5.1020.21G)

Victorinox sada kuchyňský nůž 19 cm a nůž na chleba 21 cm s dřevěnou rukojetí (5.1020.21G)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž a nůž na pečivo, materiál rukojeti dřevo, materiál čepele ocel, 2 kusy v sadě Chtěli byste mít v kuchyni velkou sadu nožů, kterou použijete na jakýkoliv druh krájení? Pak vám udělá radost sada nožů Victorinox, která se uplatní v každé domácnosti. V této sadě najdete kuchařský nůž a nůž na pečivo. Kuchařský nůž je přizpůsoben ke zpracování prakticky veškerých druhů surovin, od tuhého masa až po měkké sýry. Díky noži na pečivo lze pečivo krájet bez otravných drobků, uplatnění najde ale i při trhání jemného těsta. Tyto čepele si poradí s čímkoliv, jelikož jsou vytvořené z tvrdé oceli. Rukojeť nože tvoří dřevo, a proto je významně odolná. Tento 2dílný set Victorinox zapadne do každé kuchyně a zpříjemní vám krájení potravin. Hlavní vlastnosti produktu Victorinox sada kuchyňský nůž 19 cm a nůž na chleba 21 cm s dřevěnou rukojetí S pomocí sady nožů Victorinox si usnadníte práci při krájení potravin Kuchařský nůž se hodí ke zpracování všech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Victorinox sada kuchyňský nůž 19 cm a nůž na chleba 21 cm s dřevěnou rukojetí (5.1020.21G)

Pedrini Kuchyňský nůž, 20 cm (7,8") - master line

Detail

Kuchyňský nůž od značky Pedrini s délkou čepele 20 cm je celý zhotoven z nerez oceli s pogumovanou rukojetí pro bezpečný a ergonomický úchop. Využijete jej při různých úkonech v kuchyni v domácnosti i gastronomickém zařízení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Kuchyňský nůž, 20 cm (7,8") - master line

Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cm

Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cm
Detail

Kuchyňský univerzální nůž. Kolekce elegantních kuchyňských nožů Swiss Modern nabídne nejen působivý výkon, ale i vizuální potěšení, které z vaření vykouzlí zcela nevšední zážitek! Všechny nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, a díky tomu jsou také vysoce odolné proti opotřebení. Precizně nabroušená čepel umožňuje snadné řezání i krájení těch nejmenších kousků. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Specifikace: Praktický všestranný kuchyňský nůž Řada Swiss Modern Vysoce kvalitní nerezová ocel Odolnost proti opotřebení Precizně nabroušená čepel Snadné řezání a krájení Luxusní vzhled Rukojeť z kvalitního plastu Délka čepele: 15 cm Barva: černá (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Swiss Modern Victorinox černý 15 cm

Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF

Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Kuchyňský nůž Classic je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Je také vhodný na brambory, zeleninu, ovoce, maso, ryby nebo například pro přípravu studených mís. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž s výbrusem 16 cm Classic WÜSTHOF
Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625), ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 9 cm (831150), HENDI, nůž univerzální vroubkovaný, bílý, 90 mm (842256), HENDI, nůž univerzální vroubkovaný, zelený, 130 mm (842317), Banquet Nerezový kastrol Living pr. 28 cm, YATO Nůž kuchyňský 205mm (5906083024344), YATO Nůž kuchyňský 255mm (5906083024368), HENDI nůž kuchyňský 781388 (781388), Kesper Univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640), Samura METEORA Kuchyňský šéfkuchařský nůž 20,9 cm (SNMAKSN), Victorinox nůž kuchyňský Swiss Classic 19 cm (6.8003.19G), Kesper Univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638), Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 9 cm , Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm , Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm, Tefal Comfort nerezový nůž chef 15 cm K2213144 (K2213144), Tefal ICE FORCE nerezový nůž porcovací 20 cm (K2320714), Tefal ICE FORCE nerezový nůž univerzální 11 cm (K2320914), Tefal ICE FORCE nerezový nůž vykrajovací 9 cm (K2320514), Tefal Comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm K2213644 (K2213644), Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614), Tefal Comfort nerezový nůž vykrajovací 9 cm K2213544 (K2213544), Tefal ICE FORCE nerezový nůž vykrajovací 7 cm (K2321214), Tefal Comfort nerezový nůž porcovací 20 cm K2213744 (K2213744), ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137), Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN), Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm Chef , ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135), Victorinox Kuchyňský nůž 15 cm, Swiss Modern, černý (6.9013.15B ), ORION Nůž kuchyňský na chléb CLASSIC 17,5 cm (831160)