Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298)

Produkt Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298) upraviť a produkt hľadať znova.

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Nepostradatenou vychytávkou vám bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový, který vám zajistí stín a zaručeně ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Závěsný slunečník vyniká elegancí a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. Otevírání na kličku se postará o bezproblémové rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 1,31 m. Základní vlastnosti slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298) , Slunečník závěsný happy green 5046100dg tmavě zelený 300 cm

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Přáli byste si někdy vyhnout slunečním paprskům? Praktickou vychytávkou pro vás bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový, jenž vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník bude náramně vyhovovat do zakulacených a menších prostorů. Vytvoří zastínění na menší ploše. Závěsný slunečník působí elegantně a můžete jej umístit skoro kamkoliv. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé funkce slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník nezabere prostor Funkce a přednosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299) , Brána na pastvinu ocelová 5 tyčí (115–300) × 90 cm stříbrná

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Funkční vychytávkou pro vás v létě bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový, který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. Kruhovým slunečníkem skvěle doplníte zakulacené a menší prostory. Perfektně zakryje menší plochy. Závěsný slunečník vypadá elegantně a lze ho situovat tam, kam potřebujete. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé funkce slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Díky závěsnému slunečníku budete mít celou plochu stolu k dispozici Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška: 1,31 m... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863) , Držák s kovovou mýdlenkou siena

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitMateriál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS , Ashleigh & burwood the heritage collection 300 ml, vínový (ab_hcdif001)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitMateriál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS , Kolový nakladač s kovovou lžící (4260463521054)

Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522)

Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku, materiál kov, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Šikovným pomocníkem vám bude Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník vyniká elegancí a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé přednosti slunečníku Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník se může pochlubit jeho skladností Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je kov... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522) , Yate popruh s kovovou sponou 2 ks 2,5x300 cm (sc00087)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový, který vám poskytne stín a spolehlivou ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Bezvadně zakryje menší prostory. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Výškové nastavení vám poskytne bezpečí před větrem a k tomu si zvládnete přizpůsobit stín vašim potřebám. S pomocí kličky dokážete lehce slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,6 m. Zásadní parametry slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875) , Yate popruh s kovovou sponou 2 ks 2,5x200 cm (8595053913497)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Závěsný slunečník vyniká elegancí a lze ho postavit téměř kamkoliv. Ohebný kloub vám umožní naklápět střechu slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Základní přednosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622) , Kolimax klasik hrnec s kovovou poklici 26 cm 8 l

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Ocenili byste možnost se někdy schovat před dosahem slunečních paprsků? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník najde využití v zakulacených a menších prostorech. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Výškové nastavení zajišťuje dostatečnou ochranu před větrem a navíc si zvládnete nastavit stín tak, jak aktuálně vyžadujete. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Rozhodující přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový Díky tomuto slunečníku nemusíte mít strach z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874) , Taburet s úložným prostorem 87,5 cm vínový umělá kůže (281374)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629)
Detail

Slunečník - tvar osmiúhelníku, průměr 3 m, výška 2,55 m, závěsný, na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Praktickým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Závěsný slunečník působí elegantním dojmem a dáte si ho tam, kam chcete. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálem slunečníku je ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,55 m. Zajímavé funkce slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: osmiúhelník Závěsný slunečník zabírá málo místa Přednosti tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je ocel Výška slunečníku: 2,55 m Průměr slunečníku: 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629) , Leifheit stěrka window slider 40 cm s teleskopickou tyčí

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Máte rádi teplé počasí, ale rádi byste se skryli před slunečními paprsky? Praktickou vychytávkou pro vás bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se dá báječně využít v zaoblených a malých zahradách. Bezvadně zakryje menší prostory. Závěsný slunečník se pyšní větší elegancí a můžete ho instalovat takřka kamkoliv. Výškové nastavení zaručí ochranu před větrem a zároveň si můžete nastavit polohu stínu. S kličkou bude velice jednoduché slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Rozhodující přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876) , Brilanz žinylkový mop s teleskopickou tyčí 120 cm, oranžová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Důležitou vychytávkou vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a smíte jej umístit téměř kamkoliv. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Rozhodující vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623) , Happy green slunečník s boční stěnou, průměr 230 cm

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm taupe (47381)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm taupe (47381)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 4 m, výška 2,67 m, středové uchycení, na kličku a skládací, materiál kov, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod někdy uniknout před slunečními paprsky? Praktickou vychytávkou pro vás bude Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm taupe, který bude schopný zajistit stín a ochránit vás před UV zářením. Kruhový slunečník bude nejen parádní dekorací do zakulacených a menších prostorů. Díky němu budete mít k dispozici stín i na větší ploše. Středový slunečník se může pochlubit robustní konstrukcí. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,67 m. Zásadní přednosti slunečníku Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm taupe Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Slunečník se středovou nohou není vratký Užitečné vlastnosti slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm taupe (47381) , Brilanz žinylkový mop s teleskopickou tyčí

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová , Mayoral dívčí kabát vínový - 98 cm (209851)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Vínová , Pásový bagr s kovovou lžící 1:16 (4260463521092)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová , Happy green slunečník s kličkou 230 cm, antracit, černá tyč

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená , Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit , Nástěnný věšák s poličkou lambo, 60 cm (ha00013)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková , Plum set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Písková , Model cut 29000 - nůž s odlamovací čepelí s kovovou výztuhou (4009803290003)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Cihlová , Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Zelená , Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Antracit , Samsung sportovní řemínek (velikost s/m) vínový (et-sfr86seegeu)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky hasiči

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitpískovácihlovášedohnědázelená vínováBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm Šedohnědá taupe , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky policie

SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864)

SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Praktickou vychytávkou pro vás bude SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník bude vhodný do zakulacených a menších prostorů. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník těží ze své elegance a je možné ho položit kamkoliv potřebujete. Otevírání na kličku zajistí jednoduché rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 1,31 m. Klíčové přednosti slunečníku SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška: 1,31 m Průměr:... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864) , Orion mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí

SHUMEE Slunečník zahradní, vínový 400 x 300 cm 44493 (3786,36)

SHUMEE Slunečník zahradní, vínový 400 x 300 cm  44493 (3786,36)
Detail

Slunečník - tvar osmiúhelníku, výška 2,85 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál bambus a dřevo, polyesterová plachta Uvítali byste možnost pobývat občas mimo sluneční paprsky? Praktickou vychytávkou pro vás bude SHUMEE Slunečník zahradní, vínový 400 x 300 cm 44493, jenž zajistí stín a bezpečně vás ochrání před ultrafialovým zářením. Závěsný slunečník vypadá elegantně a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. Ohebný kloub vám pomůže s naklápěním střechy slunečníku, díky čemuž jej lze přizpůsobovat aktuální poloze slunce. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je bambus a dřevo. Slunečník je vysoký 2,85 m. Klíčové přednosti slunečníku SHUMEE Slunečník zahradní, vínový 400 x 300 cm 44493 Úkolem tohoto slunečníku je ochrana před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: osmiúhelník Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Funkce a přednosti slunečníku: ohebný kloub a na kličku Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Slunečník zahradní, vínový 400 x 300 cm 44493 (3786,36) , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčí (56667)

MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, krémový

MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, krémový
Detail

Tento elegantní slunečník s klikou v krémové barvě dodá vaší zahradní dekoraci zvláštní šarm. Díky navíjecímu mechanismu lze slunečník venku snadno otevřít a zavřít. Přístřešek slunečníku se snadno čistí. Zahradní slunečník je vyroben z vodoodpudivé polyesterové tkaniny. Technické údaje: průměr: 3 m výška: 2,45 m barva: krémová průměr trubky: 38 mm hmotnost: 5 kg snadno čistitelný, vodoodpudivá tkanina materiál látky: 100 % polyester (160 g/m²) materiál tyče: ocel materiál konstrukce: železo Obsah balení: 1 x slunečník (dilego.cz)

Podobné produkty ako MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, krémový , Vileda mop chenille 3d s vodorovnou tyčí (4023103143593)

MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý

MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý
Detail

Tento elegantní slunečník s klikou v černé barvě dodá vaší zahradní dekoraci zvláštní šarm. Díky navíjecímu mechanismu lze slunečník venku snadno otevřít a zavřít. Přístřešek slunečníku se snadno čistí. Zahradní slunečník je vyroben z vodoodpudivé polyesterové tkaniny. Technické údaje: průměr: 3 m výška: 2,45 m barva: černá průměr trubky: 38 mm hmotnost: 5 kg snadno čistitelný, vodoodpudivá tkanina materiál látky: 100 % polyester (160 g/m²) materiál tyče: ocel materiál konstrukce: železo Obsah balení: 1 x slunečník (dilego.cz)

Podobné produkty ako MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý , Aqualine 1319-70 dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, bílá

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá , Aqualine 1319-71 dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Antracit

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Bílá

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Zelená

Vínová nástěnná kovová cedule Mahogany - 39*1*60 cm 6Y5082

Vínová nástěnná kovová cedule Mahogany - 39*1*60 cm 6Y5082
Detail

Vínová nástěnná kovová cedule Mahogany - 39*1*60 cm Barva: vínová, multiMateriál: kovHmotnost: 0,858 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Vínová nástěnná kovová cedule Mahogany - 39*1*60 cm 6Y5082

MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový

MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový
Detail

Vychutnejte si svůj čas v přírodě, aniž byste si museli dělat starosti o stabilitu slunečníku. Silné ocelové trubky volně se pohupujícího slunečníku zajišťují dostatečnou bezpečnost. Stříška slunečníku je vyrobena z vodoodpudivé polyesterové tkaniny odolné proti UV záření 30+. Slunečník na terasu lze snadno otevřít a zavřít. Kromě toho lze měnit výšku odsazeného slunečníku tak, že stojí v jiném úhlu. Tento slunečník se dodává se se stojanem s úhlovým profilem pro dlažební kameny. Poznámka: Barvy se mohou mírně lišit od obrázků Technické údaje: průměr výrobku: 3 m výška výrobku: 2,45 m průměr trubky: 48 mm hmotnost: 16 kg materiál: 100 % polyester (160 g/m²) vodoodpudivé tkanina odolná proti UV záření 30+ materiál tyče: ocel materiál konstrukce: železo Obsah balení: 1 x slunečník se stojanem (dilego.cz)

Podobné produkty ako MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme ve čtyřech barevných variantách: šedohnědá taupe, bílá, zelená a antracit. Stříška slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření a nevybledne, a poskytne vám optimální ochranu před sluncem. Navíc se snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na stávající stojan nebo doprostřed stolů, které na ni mají otvory. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku vám umožní naklonit ho tak, aby blokoval slunce, jak klesá za obzor. Silná ocelová tyč s 6 odolnými žebry zajišťuje, že se slunečník nehýbe a hodně toho vydrží. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, což znamená, že se snadno otevírá i zavírá. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:šedohnědá taupebílázelenáantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyester / konstrukce kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 238 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí Ø 300 cm Šedohnědá taupe

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová
Detail

Tento velký slunečník vám poskytne potřebný stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Stříška slunečníku je vyrobená z polyesterové tkaniny, která nebledne a nepropouští škodlivé UV záření, takže vám poskytne optimální ochranu před sluncem. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry přispívá k výtečné stabilitě produktu a prodlužuje jeho životnost. Zahradní slunečník je vybavený průduchem a klikovým mechanismem, jehož prostřednictvím ho můžete snadno otevírat i zavírat. Sestavení výrobku je jednoduché.Upozornění: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva: krémovácihlovávínovámodrázelenásvětle hnědá (taupe)antracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: kov / 100% polyesterCelkové rozměry: průměr: 400 cmvýška. 267 cmHmotnost:8,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová
Detail

Tento velký slunečník vám poskytne potřebný stín, a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Stříška slunečníku je vyrobená z polyesterové tkaniny, která nebledne a nepropouští škodlivé UV záření, takže vám poskytne optimální ochranu před sluncem. Silná kovová tyč s 8 odolnými žebry přispívá k výtečné stabilitě produktu a prodlužuje jeho životnost. Zahradní slunečník je vybavený průduchem a klikovým mechanismem, jehož prostřednictvím ho můžete snadno otevírat i zavírat. Sestavení výrobku je jednoduché.Upozornění: Pokud bude slunečník vystavený silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva: krémovácihlovávínovámodrázelenásvětle hnědá (taupe)antracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: kov / 100% polyesterCelkové rozměry: průměr: 400 cmvýška. 267 cmHmotnost:8,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 400 cm Dekorhome Vínová

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí (55048)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí (55048)
Detail

Mop podlahový, s tyčí, se zvláště odolnou konstrukcí, pro všechny typy podlah, vyměnitelné návleky ze speciálních syntetických mikrovláken (možné prát v pračce bez aviváže), pohyblivý kloub pro vytírání do osmiček, záběr mopu 42 cm, kompatibilní s Click-Systémem, hliníková tyč Sháníte mop, se kterým vytřete snadno a rychle? Potom by se vám mohl hodit mop Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí s šíří záběru 42 cm. Plochý mop zvládne na jedničku větší plochy. Materiálem tyče u mopu LEIFHEIT je kov, takže je úžasně odolný proti poničení. Základní parametry mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí Mop vám pomůže uklidit snadno a rychle Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Materiálem tyče je kov Šíře záběru mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí činí 42 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčí (55048)

Miadomodo 90708 MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý

Miadomodo 90708 MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý
Detail

Tento elegantní slunečník s klikou v černé barvě dodá vaší zahradní dekoraci zvláštní šarm. Díky navíjecímu mechanismu lze slunečník venku snadno otevřít a zavřít. Přístřešek slunečníku se snadno čistí. Zahradní slunečník je vyroben z vodoodpudivé polyesterové tkaniny. Technické údaje: průměr: 3 m výška: 2,45 m barva: černá průměr trubky: 38 mm hmotnost: 5 kg snadno čistitelný, vodoodpudivá tkanina materiál látky: 100 % polyester (160 g/m²) materiál tyče: ocel materiál konstrukce: železo Obsah balení: 1 x slunečník (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Miadomodo 90708 MIADOMODO Slunečník s kličkou 300 cm, černý

YATE POPRUH S KOVOVOU SPONOU Popruh s kovovou sponou, černá, velikost

YATE POPRUH S KOVOVOU SPONOU Popruh s kovovou sponou, černá, velikost
Detail

Popruhy z pevného materiálu mají velmi široké uplatnění. Např. při upevňování nákladu na zahrádku auta nebo k přívěsu. Jsou dlouhé a velmi pevné. Přezka je chráněna pěnovou podložkou, aby nepoškrábala auto nebo náklad. Vhodné k připevnění kajaku, lyží, kol atd. Jednoduchá manipulace. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako YATE POPRUH S KOVOVOU SPONOU Popruh s kovovou sponou, černá, velikost

Miadomodo 90706 MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový

Miadomodo 90706 MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový
Detail

Vychutnejte si svůj čas v přírodě, aniž byste si museli dělat starosti o stabilitu slunečníku. Silné ocelové trubky volně se pohupujícího slunečníku zajišťují dostatečnou bezpečnost. Stříška slunečníku je vyrobena z vodoodpudivé polyesterové tkaniny odolné proti UV záření 30+. Slunečník na terasu lze snadno otevřít a zavřít. Kromě toho lze měnit výšku odsazeného slunečníku tak, že stojí v jiném úhlu. Tento slunečník se dodává se se stojanem s úhlovým profilem pro dlažební kameny. Poznámka: Barvy se mohou mírně lišit od obrázků Technické údaje: průměr výrobku: 3 m výška výrobku: 2,45 m průměr trubky: 48 mm hmotnost: 16 kg materiál: 100 % polyester (160 g/m²) tkanina: vodoodpudivé, odolná proti UV záření 30 + materiál tyče: ocel materiál konstrukce: železo Obsah balení: 1 x slunečník se stojanem (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Miadomodo 90706 MIADOMODO Sklopný slunečník s kličkou, 300 cm, béžový

Jumi OP-433786 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm bordó

Jumi OP-433786 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm bordó
Detail

Ideální do zahrady nebo na terasu Díky vysokému ochrannému UV faktoru 80 budete opravdu pod tímto slunečníkem v bezpečí a nemusíte se ani mazat krémem na opalování. Navíc je textilie opatřena nástřikovou membránou, která brání průniku vody. Slunečník je tak nepromokavý. Jednou za dva roky se doporučuje nastříkat textilní díl například impregnačním sprejem na obuv. Tím docílíte jednak vyšší životnosti textilie a další nepromokavost. Úspora prostoru díky ramenu na straně Nejen, že uspoří místo, ale vypadá velmi, velmi elegantně. Dále je slunečník vybaven plynule nastavitelným sklonem, které zajistí dokonalé stínění. Úplné horní část slunečníku jsou větrací kanálky, které zaručí, že se horký vzduch nebude hromadit pod slunečníkem a vzduch bude volně cirkulovat. Zdá se Vám i při nepoužívání, tedy sklopení slunečníku moc velký? Nevadí, rameno se dá rovněž sklopit a nezabere už tak téměř žádné místo. Kvalitní a stabilní hliníkovo-ocelová konstrukce Konstrukce je díky hliníku lehká, ale zároveň pevná a odolá i silnějšímu větru. V balení naleznete pásek pro zajištění zavřeného slunečníku a stojan z kovového profilu pro bezpečné upevnění běžnými betonovými deskami (desky nejsou součástí balení). Ty koupíte v každých stavebninách či jakémkoliv hobby marketu dle svého výběru. Vyrábí se v různých dekorech a barvách a vy si ta slunečník můžete "vystylovat" ještě více. Samozřejmostí je i veškerý montážní materiál. Slunečník od nás je tak připraven k okamžitému použití. Jednoduchá manipulace Samotné zavírání a otevírání slunečníku je tak jednoduché a lehké, že to zvládnou i děti či ženy a to během pár vteřin. Kovová klička i vnitřní převody zajistí, že mechanismus sklápění Vám vydrží opravdu, opravdu dlouho. Materiál a rozměry Rameno: hliník, ocel Slunečník: 100 % polyester Rozměry Ø 300 x 250 cm Hmotnost cca 12,5 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Jumi OP-433786 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm bordó

Jumi OP-433908 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm žlutý

Jumi OP-433908 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm žlutý
Detail

Ideální do zahrady nebo na terasu Díky vysokému ochrannému UV faktoru 80 budete opravdu pod tímto slunečníkem v bezpečí a nemusíte se ani mazat krémem na opalování. Navíc je textilie opatřena nástřikovou membránou, která brání průniku vody. Slunečník je tak nepromokavý. Jednou za dva roky se doporučuje nastříkat textilní díl například impregnačním sprejem na obuv. Tím docílíte jednak vyšší životnosti textilie a další nepromokavost. Úspora prostoru díky ramenu na straně Nejen, že uspoří místo, ale vypadá velmi, velmi elegantně. Dále je slunečník vybaven plynule nastavitelným sklonem, které zajistí dokonalé stínění. Úplné horní část slunečníku jsou větrací kanálky, které zaručí, že se horký vzduch nebude hromadit pod slunečníkem a vzduch bude volně cirkulovat. Zdá se Vám i při nepoužívání, tedy sklopení slunečníku moc velký? Nevadí, rameno se dá rovněž sklopit a nezabere už tak téměř žádné místo. Kvalitní a stabilní hliníkovo-ocelová konstrukce Konstrukce je díky hliníku lehká, ale zároveň pevná a odolá i silnějšímu větru. V balení naleznete pásek pro zajištění zavřeného slunečníku a stojan z kovového profilu pro bezpečné upevnění běžnými betonovými deskami (desky nejsou součástí balení). Ty koupíte v každých stavebninách či jakémkoliv hobby marketu dle svého výběru. Vyrábí se v různých dekorech a barvách a vy si ta slunečník můžete "vystylovat" ještě více. Samozřejmostí je i veškerý montážní materiál. Slunečník od nás je tak připraven k okamžitému použití. Jednoduchá manipulace Samotné zavírání a otevírání slunečníku je tak jednoduché a lehké, že to zvládnou i děti či ženy a to během pár vteřin. Kovová klička i vnitřní převody zajistí, že mechanismus sklápění Vám vydrží opravdu, opravdu dlouho. Materiál a rozměry Rameno: hliník, ocel Slunečník: 100 % polyester Rozměry Ø 300 x 250 cm Hmotnost cca 12,5 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Jumi OP-433908 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm žlutý

Jumi OP-710238 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm cihlový

Jumi OP-710238 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm cihlový
Detail

Ideální do zahrady nebo na terasu Díky vysokému ochrannému UV faktoru 80 budete opravdu pod tímto slunečníkem v bezpečí a nemusíte se ani mazat krémem na opalování. Navíc je textilie opatřena nástřikovou membránou, která brání průniku vody. Slunečník je tak nepromokavý. Jednou za dva roky se doporučuje nastříkat textilní díl například impregnačním sprejem na obuv. Tím docílíte jednak vyšší životnosti textilie a další nepromokavost. Úspora prostoru díky ramenu na straně Nejen, že uspoří místo, ale vypadá velmi, velmi elegantně. Dále je slunečník vybaven plynule nastavitelným sklonem, které zajistí dokonalé stínění. Úplné horní část slunečníku jsou větrací kanálky, které zaručí, že se horký vzduch nebude hromadit pod slunečníkem a vzduch bude volně cirkulovat. Zdá se Vám i při nepoužívání, tedy sklopení slunečníku moc velký? Nevadí, rameno se dá rovněž sklopit a nezabere už tak téměř žádné místo. Kvalitní a stabilní hliníkovo-ocelová konstrukce Konstrukce je díky hliníku lehká, ale zároveň pevná a odolá i silnějšímu větru. V balení naleznete pásek pro zajištění zavřeného slunečníku a stojan z kovového profilu pro bezpečné upevnění běžnými betonovými deskami (desky nejsou součástí balení). Ty koupíte v každých stavebninách či jakémkoliv hobby marketu dle svého výběru. Vyrábí se v různých dekorech a barvách a vy si ta slunečník můžete "vystylovat" ještě více. Samozřejmostí je i veškerý montážní materiál. Slunečník od nás je tak připraven k okamžitému použití. Jednoduchá manipulace Samotné zavírání a otevírání slunečníku je tak jednoduché a lehké, že to zvládnou i děti či ženy a to během pár vteřin. Kovová klička i vnitřní převody zajistí, že mechanismus sklápění Vám vydrží opravdu, opravdu dlouho. Materiál a rozměry Rameno: hliník, ocel Slunečník: 100 % polyester Rozměry Ø 300 x 250 cm Hmotnost cca 12,5 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Jumi OP-710238 Slunečník s boční nohou průměr 300 cm cihlový

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)
Detail

Slunečník - obdélníkový tvar, výška 2,68 m, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Obdélníkový slunečník najde uplatnění v zahradách i restauracích. Ohebný kloub je určen k naklápění slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník má výšku 2,68 m. Důležité vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: obdélník Užitečné vlastnosti slunečníku: ohebný kloub a na kličku Materiál: hliník Výška: 2,68 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se nejvíce hodí do zakulacených a menších prostorů. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,38 m. Nejdůležitější přednosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm Tento slunečník vás spolehlivě ochrání před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Prospěšné vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331)
Slunečník závěsný Happy Green 5046100DG tmavě zelený 300 cm, Brána na pastvinu ocelová 5 tyčí (115–300) × 90 cm stříbrná, Držák s kovovou mýdlenkou SIENA, Ashleigh & Burwood THE HERITAGE COLLECTION 300 ml, vínový (AB_HCDIF001), Kolový nakladač s kovovou lžící (4260463521054), Yate Popruh s kovovou sponou 2 ks 2,5x300 cm (SC00087), Yate Popruh s kovovou sponou 2 ks 2,5x200 cm (8595053913497), kolimax klasik hrnec s kovovou poklici 26 cm 8 l, Taburet s úložným prostorem 87,5 cm vínový umělá kůže (281374), Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm s teleskopickou tyčí, Brilanz Žinylkový mop s teleskopickou tyčí 120 cm, oranžová, Happy Green Slunečník s boční stěnou, průměr 230 cm, Brilanz Žinylkový mop s teleskopickou tyčí , MAYORAL dívčí kabát vínový - 98 cm (209851), Pásový bagr s kovovou lžící 1:16 (4260463521092), HAPPY GREEN Slunečník s kličkou 230 cm, antracit, černá tyč, Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm, Nástěnný věšák s poličkou Lambo, 60 cm (HA00013), Plum Set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm, Model Cut 29000 - nůž s odlamovací čepelí s kovovou výztuhou (4009803290003), Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908), Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906), Samsung Sportovní řemínek (velikost S/M) vínový (ET-SFR86SEEGEU), CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Hasiči, CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Policie, Orion Mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí, LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčí (56667), VILEDA Mop Chenille 3D s vodorovnou tyčí (4023103143593), AQUALINE 1319-70 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, bílá, AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 300 ml, chrom