Námořní záchranářské centrum - friends (41736)

Produkt Námořní záchranářské centrum - friends (41736) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Námořní záchranářské centrum - friends (41736) upraviť a produkt hľadať znova.

Námořní záchranářské centrum - Friends (41736)

Detail

Děti od 7 let, které mají rády zvířata, si se stavebnicí LEGO® Friends Námořní záchranářské centrum (41736) užijí spoustu zábavy při hraní příběhů v oceánu. Součástí stavebnice jsou 3 minipanenky, 2 mořské vydry, mořský koník a mořská želva a navíc také nejrůznější doplňky, které inspirují ke kreativnímu hraní. Děti na vodním skútru přijedou do přístavu a vydají se dovnitř, kde očistí a nakrmí vydry a pořídí rentgenové snímky. Pak vydrám pomohou sklouznout do rehabilitačního areálu. Až se vydryuzdraví, mohou se vrátit do oceánu. Ve stavebnici najdete spoustu doplňků včetně záchranné vesty, lahvičky na krmení, vysílačky, truhly s pokladem, fotoaparátu, počítače, mikroskopu, injekce a rentgenu.Ještě více zábavy Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.Poznejte novou generaci městečka Heartlake Inspirujte děti k rozvoji jejich zálib při objevování nového světa lego friends s různorodou partou postav. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Námořní záchranářské centrum - Friends (41736) , Námořní příběhy

LEGO Friends 41736 Námořní záchranářské centrum

LEGO Friends 41736 Námořní záchranářské centrum
Detail

Děti od 7 let, které mají rády zvířata, si se stavebnicí LEGO® Friends Námořní záchranářské centrum (41736) užijí spoustu zábavy při hraní příběhů v oceánu. Součástí stavebnice jsou 3 minipanenky, 2 mořské vydry, mořský koník a mořská želva a navíc také nejrůznější doplňky, které inspirují ke kreativnímu hraní. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41736 Námořní záchranářské centrum , Záchranářské pohádky (978-80-247-5850-3)

LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum (5702017415215)

LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum (5702017415215)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 7 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, balení obsahuje 376 dílků LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrumLEGO® centrumDíky LEGO® záchranářskému centru je skvěle postaráno o zraněné mořské živočichy, třeba o vydry nebo želvu. Výborná partaOceán skýtá spoustu překvapení. Podílej se na zlepšení života v něm a přidej se k partě záchranářů.Ryze holčičí světlego friends představuje místo pro holčičí tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.376kostek7+doporučený věkNávodje součástí baleníLEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrumDíky stavebnici LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum se můžeš přidat ke skvělé partě záchranářů, která se stará o nemocné nebo zraněné mořské živočichy. Nasedni na skútr a vydej se prozkoumat oceán.Postarej se o zraněné vydryObjevil jsi na vyjížďce zraněné vydry? Vezmi je s sebou. V záchranářském centru je nakrm, zrentgenuj a... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum (5702017415215) , Dostihové centrum (8590756040150)

LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum

Detail

• Hraní příběhů z mořského světa pro děti od 7 let – Stavebnice LEGO® Friends Námořní záchranářské centrum (41736) je zábavný dárek pro milovníky zvířat • 3 minipanenky s doplňky – Stavebnice LEGO® Friends Námořní záchranářské centrum obsahuje postavu Autumn, (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum , Dentalni centrum hdc5100

Lego® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum

Detail

Děti od 7 let, které mají rády zvířata, si se stavebnicí LEGO® Friends Námořní záchranářské centrum (41736) užijí spoustu zábavy při hraní příběhů v oceánu. Součástí stavebnice jsou 3 minipanenky, 2 mořské vydry, mořský koník a mořská želva a navíc také nejrůznější doplňky, které inspirují ke kreativnímu hraní. Děti na vodním skútru přijedou do přístavu a vydají se dovnitř, kde očistí a nakrmí vydry a pořídí rentgenové snímky. Pak vydrám pomohou sklouznout do rehabilitačního areálu. Až se vydryuzdraví, mohou se vrátit do oceánu. Ve stavebnici najdete spoustu doplňků včetně záchranné vesty, lahvičky na krmení, vysílačky, truhly s pokladem, fotoaparátu, počítače, mikroskopu, injekce a rentgenu. Ještě více zábavy Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Poznejte novou generaci městečka Heartlake Inspirujte děti k rozvoji jejich zálib při objevování nového světa lego friends s různorodou partou postav. Parametry: Produktová řada: Lego Friends Počet dílků: 376 ks Rozměry balení: 26,2 x 38,2 x 7,05 cm Doporučený věk: 7+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Lego® Friends 41736 Námořní záchranářské centrum , Goba plastové námořní (1000601)

Záchranárske stroje

Záchranárske stroje
Detail

Otvor okienka a objav tajomstvá tých najúžasnejších záchranárskych prostriedkov na svete. Nájdeš tu osem neuveriteľných vozidiel – nákladné autá a lode, technicky špičkové vrtuľníky, hasiace lietadlá a úžasný záchranný systém v ponorkách. Bude zaujímavé zistiť, akým spôsobom sa ľudia zachraňujú z núdzových situácií. Poď sa pripojiť k záchrannej posádke – nie je času nazvyš! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Záchranárske stroje , Bestway hrací centrum (6942138968088)

Záchranárske stroje

Záchranárske stroje
Detail

Otvor okienka a objav tajomstvá tých najúžasnejších záchranárskych prostriedkov na svete. Nájdeš tu osem neuveriteľných vozidiel – nákladné autá a lode, technicky špičkové vrtuľníky, hasiace lietadlá a úžasný záchranný systém v ponorkách. Bude zaujímavé zistiť, akým spôsobom sa ľudia zachraňujú z núdzových situácií. Poď sa pripojiť k záchrannej posádke – nie je času nazvyš! (patro.cz)

Podobné produkty ako Záchranárske stroje , Hrací centrum dinosaurus (6941057402482)

LEGO Friends 41734 Námořní záchranářská loď

LEGO Friends 41734 Námořní záchranářská loď
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na vybrané stavebnice značky LEGO® s kódem 24MDL4CZ43 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Děti od 7 let se zájmem o přírodu se s propracovanou stavebnicí LEGO® Friends Námořní záchranářská loď dozví o životě v oceánu. Stavebnice obsahuje sestavitelný katamarán, který zároveň slouží jako laboratoř, a malou ponorku. Děti si mohou přehrávat příběhy o záchraně v oceánu, proplouvat nad odpadky, chytat je do lodních sítí a recyklovat je. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41734 Námořní záchranářská loď , Bestway hrací centrum (6942138968873)

LEGO Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake

Detail

Se stavebnicí Bistro v centru městečka Heartlake od LEGO® Friends (41728) si děti od 6 let vyzkouší spoustu rolí, s nimiž se mohou setkat v restauraci. K dispozici budou mít pestrou škálu doplňků, které inspirují ke kreativnímu hraní, takže si mohou hrát na to, že chystají sendviče nebo že jsou zákazníky, kteří se přišli najíst. Model se pyšní výdejním okénkem, venkovním posezením, videoherním automatem a pohyblivým jukeboxem. Děti také mohou použít ingredience na salát z lednice, aby si sendvič upravili dle vlastní chuti. Nechybí ani 2 nápoje, peníze, 3 krajíce chleba na sendviče, držák na ubrousky, koš na odpadky a skateboard. Někdy bistro navštíví i loupeživá kočička!Ještě více zábavy při stavěníVychutnejte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat své stavebnice a sledovat svůj postup. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake , Centrum az 100 tablet

LEGO Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake

Detail

Se stavebnicí Bistro v centru městečka Heartlake od LEGO® Friends (41728) si děti vyzkouší spoustu rolí, s nimiž se mohou setkat v restauraci. K dispozici budou mít pestrou škálu doplňků, které inspirují ke kreativnímu hraní. Model se pyšní výdejním okénkem, venkovním posezením, videoherním automatem a pohyblivým jukeboxem. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake , Goba ubrousky námořní new (3400034)

LEGO Friends 42604 Obchodní centrum v městečku Heartlake

LEGO Friends 42604 Obchodní centrum v městečku Heartlake
Detail

Se stavebnicí LEGO® Friends (42604) Obchodní centrum v městečku Heartlake se děti od 8 let pustí do hraní příběhů o nakupování. Součástí stavebnice je 7 postav, které inspirují kreativní vyprávějí a pomáhají rozvíjet sociální dovednosti dětí. Nechybí obchod s kosmetikou, hračkami, videohrami, outdoorovým vybavením a květinářství. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 42604 Obchodní centrum v městečku Heartlake , Goba plastové námořní new (1000645)

Záchranárske rozprávky - Pospíšilová Zuzana

Záchranárske rozprávky - Pospíšilová Zuzana
Detail

V rozprávkach sú zázraky bežné. Do Záchranárskych rozprávok sa však dostalo mnoho zázrakov z každodenného života. Neveríte? Uhasiť požiar, nastoliť spravodlivosť a zachrániť život, to sú zázraky, o ktorých rozpráva ďalšia séria moderných rozprávok obľúbenej autorky Zuzany Pospíšilovej. Dvadsať vtipných rozprávkových príbehov má jednoznačných hrdinov – hasičov, lekárov a policajtov. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na víly, vodníkov, škriatkov, princezné a ďalšie známe rozprávkové postavy. Všetci spolu sa postarajú o to, aby pri rôznych nehodách, darebáctvach a huncútstvach vždy všetko dobre dopadlo. Po prečítaní Záchranárskych rozprávok si určite navždy zapamätáte telefónne čísla 150, 155, 158 a 112. Viete, komu patria? Ak nie, tak sa rýchlo pustite do čítania. (patro.cz)

Podobné produkty ako Záchranárske rozprávky - Pospíšilová Zuzana , Intex hrací centrum duha (6941057402499)

Záchranárske rozprávky - Zuzana Pospíšilová

Záchranárske rozprávky - Zuzana Pospíšilová
Detail

V rozprávkach sú zázraky bežné. Do Záchranárskych rozprávok sa však dostalo mnoho zázrakov z každodenného života. Neveríte?Uhasiť požiar, nastoliť spravodlivosť a zachrániť život, to sú zázraky, o ktorých rozpráva ďalšia séria moderných rozprávok obľúbenej autorky Zuzany Pospíšilovej.Dvadsať vtipných rozprávkových príbehov má jednoznačných hrdinov – hasičov, lekárov a policajtov. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na víly, vodníkov, škriatkov, princezné a ďalšie známe rozprávkové postavy. Všetci spolu sa postarajú o to, aby pri rôznych nehodách, darebáctvach a huncútstvach vždy všetko dobre dopadlo.Po prečítaní Záchranárskych rozprávok si určite navždy zapamätáte telefónne čísla 150, 155, 158 a 112. Viete, komu patria? Ak nie, tak sa rýchlo pustite do čítania. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Záchranárske rozprávky - Zuzana Pospíšilová , Intex hrací centrum rybolov (6941057413082)

LEGO® Friends 42604 Obchodní centrum v městečku Heartlake

Detail

• Stavebnice obchodního centra pro děti od 8 let – Sada podněcuje rozvoj sociálních dovedností dětí, které si užijí spoustu zábavy s modelem obchodního centra s 5 obchody, 2 pohyblivými eskalátory a 7 postavami• Funkční eskalátory – Děti umístí postavy na eskalátor (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 42604 Obchodní centrum v městečku Heartlake , Intex hrací centrum aligátor (6941057417875)

LEGO® Friends 41450 Nákupní centrum v městečku Heartlake

LEGO® Friends 41450 Nákupní centrum v městečku Heartlake
Detail

Nákupní centrum v městečku Heartlake nabízí holčičkám zábavné hraní s Emou, Olívií, Henrym a malou Sophií při nákupním dni. Mohou nakupovat v butiku s oblečením, elektronikou, hračkami. Po nákupech se mohou všichni nakupující občerstvit nápoji jako je bubble tea, najíst se nudlí a poté se zastaviti v obchůdku se sladkostmi. Horní patro je dostupné pomocí eskalátoru. Přednosti: přesně do sebe zapadající dílky stavebnice stavění rozvíjí představivost a jemnou motoriku Kupte holčičkám stavebnici lego friends! Vhodné pro děti od 8 let Počet dílků: 1032 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41450 Nákupní centrum v městečku Heartlake , Intex hrací centrum dinopark (6941057402505)

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake
Detail

• Hraní na restauraci pro děti od 6 let – Inspirujte k hodinám kreativního hraní se stavebnicí LEGO® Friends Bistro v centru městečka Heartlake (41728) • Obsahuje 3 minipanenky – Tato stavebnice na motivy městečka Heartlake je dodávána s postavami LEGO® Friends Liann, Aliyou a Charli a se spoustou doplňků inspirovaných restaurací • Inspiruje k hraní nápaditých příběhů – Děti si mohou hrát na to, že chystají sendviče z chleba a ingrediencí z lednice nebo že jsou zákazníkem, který se přišel najíst • Zábavné místo k odpočinku – Děti, které si rády hrají na restauraci, si zamilují doplňky, jako výdejní okénko, venkovní posezení, videoherní automat a pohyblivý jukebox • Hračka, která dětem dlouho vydrží – Tato stavebnice LEGO® Friends představuje zábavný dárek k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro hravé děti ve věku od 6 let • Ideální rozměry na hraní – Model bistra měří 11 cm na výšku, 19 cm na šířku a 11 cm do hloubky • Praktický pomocník – Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To vše vašemu dítku pomůže v rozvoji nových dovedností • Nová generace v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství • Kvalita bez kompromisů – Všechny dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Bezpečná volba – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake , Intex hrací centrum ovoce (6941057417202)

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake
Detail

• Hraní na restauraci pro děti od 6 let – Inspirujte k hodinám kreativního hraní se stavebnicí LEGO® Friends Bistro v centru městečka Heartlake (41728) • Obsahuje 3 minipanenky – Tato stavebnice na motivy městečka Heartlake je dodávána s postavami LEGO® Friends Liann, Aliyou a Charli a se spoustou doplňků inspirovaných restaurací • Inspiruje k hraní nápaditých příběhů – Děti si mohou hrát na to, že chystají sendviče z chleba a ingrediencí z lednice nebo že jsou zákazníkem, který se přišel najíst • Zábavné místo k odpočinku – Děti, které si rády hrají na restauraci, si zamilují doplňky, jako výdejní okénko, venkovní posezení, videoherní automat a pohyblivý jukebox • Hračka, která dětem dlouho vydrží – Tato stavebnice LEGO® Friends představuje zábavný dárek k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro hravé děti ve věku od 6 let • Ideální rozměry na hraní – Model bistra měří 11 cm na výšku, 19 cm na šířku a 11 cm do hloubky • Praktický pomocník – Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To vše vašemu dítku pomůže v rozvoji nových dovedností • Nová generace v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství • Kvalita bez kompromisů – Všechny dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Bezpečná volba – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake , Trigano hraci centrum axion louise

LEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loď (5702017415192)

LEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loď (5702017415192)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 7 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, balení obsahuje 717 dílků LEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loďLEGO® loďDíky LEGO® záchranářské lodi se dozvíš více o životě v oceánu. Stavebnice je ideální pro milovníky přírody.Záchrana oceánuOceán je plný odpadků. Pochytej je pomocí lodních sítí katamaránu a recykluj, aby byla voda krásně čistá.Ryze holčičí světlego friends představuje místo pro holčičí tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.717kostek7+doporučený věkNávodje součástí baleníLEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loďStavebnice LEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loď potěší všechny milovníky přírody a zejména života v oceánu. Nastup na katamarán a pomoz Nově a Aliyi uklidit pobřeží městečka Heartlake.Posbírej všechny odpadkyZáchranářská loď funguje také jako vědecká laboratoř, nyní však je na úklidové misi. Chyť odpadky do sítí a recykluj je. V ponorce... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41734 Námořní záchranářská loď (5702017415192) , Schleich jezdecké centrum u jezera (4059433543789)

LEGO Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města

Detail

Inspirujte malé stavitele k tomu, aby vyjádřili svou kreativitu prostřednictvím tohoto zábavného projektu. Děti od 12 let mohou rozvíjet své designérské dovednosti, zatímco si budou přizpůsobovat model Květinářství a design studio v centru města (41732) od lego friends k obrazu svému. Modulární budovu lze rozdělit na 3 části, takže si děti mohou model různě přestavovat. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města , Bestway hrací centrum se skluzavkou (6942138970678)

LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru mě

LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru mě
Detail

• Poutavý výstavní model – Tvůrčí děti si mohou postavit a přizpůsobit propracovaný model bytu a obchodů díky stavebnici Květinářství a design studio v centru města (41732) od LEGO® Friends • 9 postav – Součástí stavebnice je 9 postav LEGO® Friends, včetně Adi, která se stěhuje do nového bytu, a Fiony, která pěstuje květiny na střeše, aby je mohla prodávat ve svém květinářství • Přizpůsobování a zdobení – Modulární konstrukce malým stavitelům umožňuje určit, jak chtějí poskládat obchody a byt. Mohou si vybrat z nejrůznějších stylů nábytku a ozdobit tak Adiin nový domov • Spousta doplňků – Součástí stavebnice jsou doplňky, které vdechnou příběhům život, včetně nábytku, plechovky s barvou a válečku, klíče od bytu, konve na zalévání a saxofonu • Vzácný dárek – Tato stavebnice LEGO® Friends představuje zábavný dárek k narozeninám, Vánocům nebo jen tak pro děti ve věku od 12 let, které by si rády postavily, ozdobily a vystavily městský byt • Rozměry – Model bytu LEGO® měří přes 34 cm na výšku, 51 cm na šířku a 19 cm do hloubky • Praktický pomocník – Objevte intuitivní návod v aplikaci LEGO® Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností • Nová generace v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro nápaditá dobrodružství • Kvalitní produkt – Už od roku 1958 splňují všechny kostky LEGO® striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní • Bezpečnost nade vše – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru mě , Intex little dino hrací centrum (6941057421810 )

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake (5702017415048)

LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake (5702017415048)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 7 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, 346 dílků LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake Vydej se do bistraVydej se do bistra v centru městečka Heartlake a potěš svojí návštěvou pracující Aliyu. Zastavit se za ní má také Liann.Ochutnej slavný sendvičNa jukeboxu si můžeš pustit nějakou hezkou písničku nebo si zahrát videohru. A vyzkoušej také obrovský sendvič Charli.Ryze holčičí světLEGO® Friends představuje místo pro dětské tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.346kostek6+doporučený věkNávodsoučástí baleníLEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka HeartlakeZ ingrediencí, které najdeš v lednici, můžeš připravit také nějakou svoji vlastní dobrotu. Potom si sedni ven, ale dávej si pozor na loupeživou kočku, která bistro často navštěvuje.Skvěle vybavené bistroBistro se pyšní skvělým vybavením. Disponuje výdejním okénkem, venkovním posezením, videoherním automatem i... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41728 Bistro v centru městečka Heartlake (5702017415048) , Castorland puzzle námořní bitva 3000 dílků (300037)

LEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku Heartlake (5702017415314)

LEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku Heartlake (5702017415314)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 9 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, balení obsahuje 1513 dílků LEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku HeartlakeLEGO® centrumJednotlivá patra budovy lze přeskládat, a tak si můžeš komunitní centrum upravit podle svých představ.Spousta aktivitPřipoj se ke kamarádům a vyzkoušej nahrávací studio, odpočinkovou zónu nebo hudební salónek.Ryze holčičí světlego friends představuje místo pro holčičí tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.1513kostek9+doporučený věkNávodje součástí baleníLEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku HeartlakeDíky stavebnici LEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku Heartlake můžeš navštívit skvělé místo pro komunitní aktivity. Vyzkoušej hudební salónek, nahrávací studio, skleník, prostory pro umělce nebo bazén.Parádní den v centruLEGO® komunitní centrum lze přeskládat, a tak si můžeš model přizpůsobit přesně podle svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41748 Komunitní centrum v městečku Heartlake (5702017415314) , Námořní slepota (978-80-88433-10-1)

LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města (5702017415185)

LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města (5702017415185)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti a dospělé, vhodné od 12 let, řada LEGO® Friends, rok uvedení 2023, 2010 dílků LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města Pomoz Adi vytvořit krásný domovAdi a její fenka Grace se právě přistěhovaly do městečka Heartlake. Pomoz jim vytvořit si krásný domov.Vybav byt nábytkem i květinamiVyber nábytek z obchodu, kterým Adi vybaví a zařídí svůj prázdný byt. Jako dekorace poslouží květiny z květinářství. Ryze holčičí svět plný zábavyLEGO® Friends představuje místo pro dětské tajemství, nekonečná přátelství a skvělou zábavu v městečku Heartlake.2010kostek12+doporučený věkNávodsoučástí baleníLEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru městaV bytě Adi se budeš moct skutečně kreativně vyřádit a zařídit ho přesně podle své představy. Nezapomeň na nábytek do všech pokojů a také dekorace, které byt doplní designově.Skvělá zábava a rozvoj kreativity v jednomModulární budova je rozdělená do 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města (5702017415185) , Star puzzle námořní bitva 1000 dílků (1100974)

Záchranárske rozprávky (978-80-8090-076-2)

Záchranárske rozprávky (978-80-8090-076-2)
Detail

Kniha - autor Zuzana Pospíšilová, 112 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá V rozprávkach sú zázraky bežné. Do Záchranárskych rozprávok sa však dostalo mnoho zázrakov z každodenného života. Neveríte? Uhasiť požiar, nastoliť spravodlivosť a zachrániť život, to sú zázraky, o ktorých rozpráva ďalšia séria moderných rozprávok obľúbenej autorky Zuzany Pospíšilovej. Dvadsať vtipných rozprávkových príbehov má jednoznačných hrdinov – hasičov, lekárov a policajtov. Okrem nich sa však môžete tešiť aj na víly, vodníkov, škriatkov, princezné a ďalšie známe rozprávkové postavy. Všetci spolu sa postarajú o to, aby pri rôznych nehodách, darebáctvach a huncútstvach vždy všetko dobre dopadlo. Po prečítaní Záchranárskych rozprávok si určite navždy zapamätáte telefónne čísla 150, 155, 158 a 112. Viete, komu patria? Ak nie, tak sa rýchlo pustite do čítania. (alza.cz)

Podobné produkty ako Záchranárske rozprávky (978-80-8090-076-2) , Trefl puzzle námořní plavba 500 dílků (5900511373998)

Richter Czech RV.APOLLO.35.MOD (0719-41736)

Richter Czech RV.APOLLO.35.MOD (0719-41736)
Detail

Visací zámek - ocel, hmotnost: 73 g, cylindrická vložka, uzamknutí bez klíče, dvoubodové jištění, plastový kryt a tvrzený třmen, 3 ks klíčů Hledáte bezpečnou ochranu vašeho majetku? Ať už potřebujete uzamknout sklep, příruční zavazadlo nebo kolo, visací zámek Richter Czech RV.APOLLO.35.MOD to perfektně zvládne. Rychlost a jednoduchost umožňuje zamykání bez použití klíče. Jakýkoliv agresivní pokus o poškození zámku nezdolá ochranu v podobě dvoubodového jištění. Visací zámek disponuje cylindrickou vložkou, k jeho otevření tedy potřebujete klíč. Materiál visacího zámku Richter Czech je kvalitní ocel. Vnitřní průměr oka dosahuje 5 mm. Rozměry jsou 35 × 20 × 51 mm. Balení obsahuje zámek a 3 ks klíčů. Hmotnost je 73 g. V případě dobře zvoleného kvalitního visacího zámku ušetříte nejen peníze, ale i starosti v případě krádeže vašeho majetku. Nejdůležitější vlastnosti visacího zámku Richter Czech RV.APOLLO.35.MOD Pomůže s ochranou vašich věcí Pohodlné a rychlé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Richter Czech RV.APOLLO.35.MOD (0719-41736) , Plechová krabička na tissue námořní new (2000408)

Hrací centrum INTEX 57158 FRUITY PLAY CENTER 244x190x92 cm

Hrací centrum INTEX 57158 FRUITY PLAY CENTER 244x190x92 cm
Detail

Hrací centrum INTEX 57158 FRUITY PLAY CENTER Je nafukovací hrací centrum s ovocným motivem. Hrací centrum se pyšní vším, co Vaše dítě potřebuje k potěšení a radosti na slunci. Tento nafukovací dětský bazén je vybaven skluzavkou, postřikovačem/sprškou, 6 hracími míčky a nafukovací jahodovou hračkou. Bezpečná konstrukce s měkkými nafukovacími stěnami zajišťuje bezpečnost pro děti. Nafukovací hračky a potřeby Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály. Technický popis:- výrobce INTEX- Motiv: Ovoce- Vhodné pro děti od 2 let- Materiál: vinyl- Délka: 244 cm- Šířka: 190 cm- Výška: 92 cm- Nosnost: 81 kg- Objem: 493 l (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum INTEX 57158 FRUITY PLAY CENTER 244x190x92 cm , Friends lego

Křeslo Center

Křeslo Center
Detail

Zvýšíte útulnost svého domova s tímto kulatým křeslem. Díky svému zvláštnímu vzhledu je krémové křeslo všechno, jen ne tradiční. Takový design vytváří vizuální odlišnost a dodá vašemu domovu jedinečný pocit. Je plně polstrovaná a má sedák, který vám zajistí pohodlí, zatímco černá kovová křížová základna zajišťuje stabilitu. Rozloučit se a vstát z tohoto křesla může být obtížné, protože je prostě tak měkké a nadýchané. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Center

Křeslo Center – šedá

Křeslo Center – šedá
Detail

> hodnota Martindale je 25.000 (tato hodnota udává míru odolnosti proti oděru, pro běžné používání v domácnosti vyhovují látky, u kterých se Martindale pohybuje v rozmezí 20 000 až 30 000)> výška sedadla: 47 cm, šířka sedadla: 52 cm, hloubka sedadla: 53 cm, výška opěrky na ruce: 30 cm, šířka opěrky na ruce: 7 cm, hloubka opěrky na ruce: 40 cm, výška zadní opěrky: 44 cm> nosnost: 110 kg> počet nohou: 1, výška nohou: 30 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Center – šedá , Playmobil 71007 centrum péče o zvířata (4008789710079)

Hrací centrum Duha

Hrací centrum Duha
Detail

Skvělé hrací centrum v designu duhy, se kterým si v horkých letních dnech užiješ spoustu zábavy a osvěžení. Možnost připojení zahradní hadice pro parádní vodotrysk. Součástí centra je vodní skluzavka, nafukovací kroužky, tobogán na míčky a 6 plastových míčků. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Přibližná velikost 297×193×135 cm. Opravná sada je součástí balení. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Duha , Assessment centrum (978-80-726-1452-3)

Centrum hrací zahrádka

Centrum hrací zahrádka
Detail

Nafukovací centrum v designu zahrádky o velikosti 2,90 m x 1,80 m x 1,04 m. Hubice na vodní rozstřikovač. Výrobek obsahuje skluzavku a další herní prvky- 2 nafukovací houbičky, 4 motýlci a 3 míče. Součástí výrobku je také jedna nafukovací podložka navíc. Vypouštěcí zátka ve dně bazénu. Kapacita bazénku je 450 litrů a výška stěny je 13 cm. Maximální nosnost je 54 kg. Součástí balení je opravná záplata. Vhodné pro děti od 2 let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Centrum hrací zahrádka , Aktivní centrum 3v1 silver linig cloud (879674017207)

Centrum hrací sportoviště

Centrum hrací sportoviště
Detail

Nafukovací centrum v designu sportoviště o velikosti 3,25 m x 2,67 m x 1,02 m. Součástí tohoto centra jsou fotbalové branky, fotbalový míč, volejbalová síť, volejbalový míč, pomůcky na baseball. Kapacita bazénku je 470 litrů a výška stěny je 8 cm. Maximální nosnost je 13,4 kg. Součástí balení je opravná záplata. Vhodné pro děti od 3 let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Centrum hrací sportoviště

Hrací centrum Dinopark

Hrací centrum Dinopark
Detail

Krásné nafukovací hrací centrum v designu Dinopark. Ke skluzavce je možnost připojení zahradní hadice pro spršku. Centrum má extra polstrování, v podlaze vypouštěcí ventil. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Přibližná velikost 333cm x229cmx112cm. Součástí 6 balonků – 8 cm. Opravná záplata přiložena. Vodní kapacita 290L Výška stěny – 14 cm (bambule.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Dinopark

Centrum hrací krokodýl

Centrum hrací krokodýl
Detail

Nafukovací centrum v designu krokodýla o velikosti 2,01 m x 1,70 m x 84 cm. Hubice na vodní rozstřikovač. Výrobek obsahuje skluzavku a další herní prvky. Součástí výrobku je také jedna nafukovací podložka navíc. Vypouštěcí zátka ve dně bazénu. Kapacita bazénku je 160 litrů a výška stěny je 12 cm. Maximální nosnost je 54 kg. Součástí balení je opravná záplata. Vhodné pro děti od 2 let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Centrum hrací krokodýl

Hrací centrum Dinosaurus

Hrací centrum Dinosaurus
Detail

Skvělé hrací centrum v designu dinosaura, se kterým si v horkých letních dnech užiješ spoustu zábavy a osvěžení. Nakrm hladového dinosaura míčky. Možnost zapojení zahradní hadice pro spršku z palmy. Extra polstrování, vypouštěcí ventil v podlaze. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Přibližná velikost 249×191×109 cm. Opravná záplata přiložena. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Dinosaurus

Dostihové centrum (8590756040150)

Dostihové centrum (8590756040150)
Detail

Doplňky k figurkám na hraní, výška figurky: 1,5 cm, vhodné pro děti od 3 let Mají vaše děti rády koníky? Pořiďte jim dostihové centrum, ve kterém najdou jak černého koníka, tak pomocníka a samozřejmě také ohradu, přístřešek a další příslušenství. Pomocník dětem pomůže s obstaráním koníka, vyhřebelcuje ho, dá mu jídlo a vodu a vykydá hnůj. Vy můžete mezitím koníka umístit do boxu. Dostihové centrum se snadno skládá a je vyrobeno z plastu. Klíčové vlastnosti dostihového centraSkvělá hračka pro děti, které mají rády koníkyDostihové centrum s boxem, plotem, pomocníkem a příslušenstvímPodporuje kreativitu a fantaziiVyrobeno z plastu, snadné sestaveníDostihové centrum je vhodné pro děti od 3 let Výška koně:15 cmVýška pomocníka:8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Dostihové centrum (8590756040150)

Křeslo Center − hnědá

Křeslo Center − hnědá
Detail

> hodnota Martindale: 25.000 (tato hodnota udává míru odolnosti proti oděru, pro běžné používání v domácnosti vyhovují látky, u kterých se Martindale pohybuje v rozmezí 20 000 až 30 000)> výška sedadla od země: 47 cm, šířka sedadla: 52 cm, hloubka sedadla: 53 cm, výška zadní opěrky: 44 cm> nosnost produktu: 110 kg> je potřeba lehká montáž produktu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Center − hnědá

Kroměříž Historické centrum

Kroměříž Historické centrum
Detail

V edici kreslených map-průvodců bychom Vám rádi představili Kroměříž, která, společně s Olomoucí, načíná tuto novou sérii map našeho nakladatelství. Ilustrované plány historických měst a městeček vlastně nejsou mapami v tom klasickém slova smyslu, ale spíše se jedná praktické příruční průvodce. V rámci mapy Kroměříže Vám představíme všechny nejvýznamnější památky města, zejména zámek s Podzámeckou zahradou a Květnou zahradu, zapsané na seznam Světového dědictví UNESCO. Je jim věnována celá jedna strana mapy s podrobnými popisy a fotografiemi jednotlivých památek a jejich součástí a s detailními kresbami zámku a Květné zahrady. Lícová strana mapy Vás pak seznámí s dalšími pozoruhodnými památkami Kroměříže, jejími kostely, biskupskou mincovnou, zajímavými měšťanskými domy nebo bývalou židovskou radnicí. I zde jsou popisy památek doprovázeny kresbami ing. architekta Staňka, který je zároveň i autorem kresleného plánu, a mnoha fotografiemi. • kreslený plán historického centra města • poutavé texty popisující nevýznamnější památky • zámek a jeho podrobný popis • Podzámecká a Květná zahrada • významné kostely a kaple • měšťanské domy • biskupská mincovna • … a mnoho dalšího (patro.cz)

Podobné produkty ako Kroměříž Historické centrum

Třebíč Historické centrum

Třebíč Historické centrum
Detail

Jihomoravská Třebíč je dalším z měst, která vycházejí v naší edici kreslených historických plánů. Náš mapový průvodce vás seznámí s bazilikou sv. Prokopa, židovskou čtvrtí, které byly zařazeny na seznam světového dědictví UNESCO, ale mnoha dalšími památkami a zajímavostmi, jež se ve městě nachází. Zajímavé a poutavé texty jsou ilustrovány kresbami ing. architekta Staňka, který je zároveň i autorem kresleného plánu, a také mnoha fotografiemi či dobovými reprodukcemi. kreslený plán historického centra města poutavé texty popisující nevýznamnější památky bazilika sv. Prokopa židovská čtvrť, synagogy, hřbitov zámek kostely a kaple, historické domy, technické památky... … a mnoho dalšího (patro.cz)

Podobné produkty ako Třebíč Historické centrum

Centrum hrací ovoce

Centrum hrací ovoce
Detail

Nafukovací centrum v designu ovoce o velikosti 2,44 m x 1,91 m x 91 cm. Dva bazénky v jednom- jeden větší a jeden menší. Výrobek obsahuje skluzavku a další herní prvky. Součástí výrobku je také jedna nafukovací podložka navíc. Regulační ventil pro nastavení průtoku vody. Vypouštěcí zátka ve dně bazénu. Kapacita menšího bazénku je 57 litrů a výška stěny je 11 cm. Kapacita většího bazénku je 493 litrů a výška stěny je 20 cm. Maximální nosnost je 81 kg. Součástí balení je opravná záplata. Vhodné pro děti od 2 let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Centrum hrací ovoce

Centrum periferie - Tukan

Detail

Slam poetry vychovala Tukana z Roberta Netuky, filozofa z pohraničí. Tukan vypěstoval z české slam poetry to, čemu v jednu chvíli aplaudovaly statisíce. Mistr mluveného slova se nyní rozhodl ono slovo zaznamenat. Je na knižní stránce stejně efektní, jako v prostředí vyprodaných klubů? Když Tukan ve čtvrtině století pojednává o pohybu tektonických desek světa, tančí s námi do rytmu a rýmu. Je to valčík, jemuž jsme odvykli. Tanec derviše, který apeluje: ještě to pojďme zkusit. Čtěte ty texty, zjistíte, že tak činíte nahlas a že to zní fajn, natolik, že vám na konci tleská celá periferie, a to tak, že v centru řinčí zaprášený porcelán. Mistr slam poetry totiž zapsal vlastní dech, vlastní lásku. Ještě to pojďme zkusit. Pospolitě. - Tim Postovit (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Centrum periferie - Tukan

Centrum hrací dinosaurus

Centrum hrací dinosaurus
Detail

Nafukovací centrum v designu dinosaura o velikosti 1,91 m x 1,52 m x 58 cm. Hubice na vodní rozstřikovač. Výrobek obsahuje skluzavku a další herní prvky. Součástí výrobku je také jedna nafukovací podložka navíc. Vypouštěcí zátka ve dně bazénu. Kapacita bazénku je 143 litrů a výška stěny je 12 cm. Maximální nosnost je 54 kg. Součástí balení je opravná záplata. Vhodné pro děti od 2 let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Centrum hrací dinosaurus

PRAHA historické centrum

Detail

Složený plán centra Prahy s informacemi o významných historických a kulturních památkách doplněný praktickými radami pro turisty (v angličtině, němčině francouzštině a italštině), složený formát 7x15 cm. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako PRAHA historické centrum

Křeslo Center – zelená

Křeslo Center – zelená
Detail

> hodnota Martindale je 25.000 (tato hodnota udává míru odolnosti proti oděru, pro běžné používání v domácnosti vyhovují látky, u kterých se Martindale pohybuje v rozmezí 20 000 až 30 000)> výška sedadla: 47 cm, šířka sedadla: 52 cm, hloubka sedadla: 53 cm, výška opěrky na ruce: 30 cm, šířka opěrky na ruce: 7 cm, hloubka opěrky na ruce: 40 cm, výška zadní opěrky: 44 cm> nosnost: 110 kg> počet nohou: 1, výška nohou: 30 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Center – zelená

Hrací centrum Duha

Hrací centrum Duha
Detail

Skvělé hrací centrum v duhovém designu, se kterým si v horkých letních dnech užiješ spoustu zábavy a osvěžení. Hrací centrum se skluzavkou, sprškou a 6ti míčky v balení. Extra polstrování, vypouštěcí ventil v podlaze. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Přibližná velikost 295×191×109 cm. Opravná záplata přiložena. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Duha

Křeslo Center – růžová

Křeslo Center – růžová
Detail

> hodnota Martindale je 25.000 (tato hodnota udává míru odolnosti proti oděru, pro běžné používání v domácnosti vyhovují látky, u kterých se Martindale pohybuje v rozmezí 20 000 až 30 000)> výška sedadla: 47 cm, šířka sedadla: 52 cm, hloubka sedadla: 53 cm, výška opěrky na ruce: 30 cm, šířka opěrky na ruce: 7 cm, hloubka opěrky na ruce: 40 cm, výška zadní opěrky: 44 cm> nosnost: 110 kg> počet nohou: 1, výška nohou: 30 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Center – růžová

Břeclav - Pohansko VIII. Hospodářské zázemí centra nebo jen osady v blízkosti centra? - Petr Dresler

Detail

Studie vychází z projektu „Hospodářské zázemí centra nebo jen osady v blízkosti zázemí centra?“ Grantové agentury ČR, který byl zaměřen na poznání nejbližšího okolí a zázemí velkomoravského opevněného centra na Pohansku u Břeclavi. Pomocí povrchové prospekce, mikrosondáží i archeologického výzkumu byla zkoumána a analyzována sídelní struktura v okolí lidnatého centra a její vývoj od starohradištního do mladohradištního období (od 8. do 12. století). Kromě hledání sídelní struktury byla sledována i problematika odhadu počtu obyvatel raně středověkého centra i jeho subsistenční strategie. Původní představy o síti zemědělských osad zásobujících obyvatele velkomoravského Pohanska byly kriticky revidovány. Byl představen nový model, který vychází z absence časově shodného osídlení, pokud jsme vůbec schopni takové v archeologickém materiálu identifikovat, kritické revize konstrukčních prvků tradičního modelu a nových, či doposud přehlížených dokladů aktivní účasti obyvatel centra na zemědělské činnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Břeclav - Pohansko VIII. Hospodářské zázemí centra nebo jen osady v blízkosti centra? - Petr Dresler

Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 180.0 Center Lock Brzdový kotouč

Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 180.0 Center Lock Brzdový kotouč
Detail

Kotouče Jagwire Pro LR2 jsou vyrobeny tak, aby zlepšily výkon jakéhokoli kola vybaveného kotoučovými brzdami. Kotouče LR2 využívají 2-dílnou konstrukci a mají brzdný povrch z nerezavějící oceli, který poskytuje tichý a konzistentní brzdný výkon. Lehký hliníkový vnitřní pavouk má integrovaný vnitřní kroužek a zesílené nýtové spoje, které odolávají deformaci a zvyšují odolnost. Brzdná plocha opracovaná z nerezavějící oceli odolává korozi a je vyladěna tak, aby snižovala hlučnost brzdění Hliníkový pavouk pomáhá udržet hmotnost na minimu Kompatibilita se všemi oblíbenými směsmi kotoučových brzdových destiček (organické / pryskyřičné, kovové a polokovové) 6-šroubové kotouče obsahují montážní hardware T25 POZNÁMKA: Kotouče LR2 NEJSOU kompatibilní s brzdami, jejichž destičky sahají pod tělo třmenu, jako jsou Avid BB7, Avid Juicy, Hayes HFX a Hayes MX1. Kompatibilita: Ocel;Hliník Země původu: Taiwan Použití pro: Road;MTB Uchycení kotouče: Center Lock Průměr (mm): 180.0 Hmotnost (g): 163.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 180.0 Center Lock Brzdový kotouč

Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 140.0 Center Lock Brzdový kotouč

Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 140.0 Center Lock Brzdový kotouč
Detail

Kotouče Jagwire Pro LR2 jsou vyrobeny tak, aby zlepšily výkon jakéhokoli kola vybaveného kotoučovými brzdami. Kotouče LR2 využívají 2-dílnou konstrukci a mají brzdný povrch z nerezavějící oceli, který poskytuje tichý a konzistentní brzdný výkon. Lehký hliníkový vnitřní pavouk má integrovaný vnitřní kroužek a zesílené nýtové spoje, které odolávají deformaci a zvyšují odolnost. Brzdná plocha opracovaná z nerezavějící oceli odolává korozi a je vyladěna tak, aby snižovala hlučnost brzdění Hliníkový pavouk pomáhá udržet hmotnost na minimu Kompatibilita se všemi oblíbenými směsmi kotoučových brzdových destiček (organické / pryskyřičné, kovové a polokovové) 6-šroubové kotouče obsahují montážní hardware T25 POZNÁMKA: Kotouče LR2 NEJSOU kompatibilní s brzdami, jejichž destičky sahají pod tělo třmenu, jako jsou Avid BB7, Avid Juicy, Hayes HFX a Hayes MX1. Uchycení kotouče: Center Lock Kompatibilita: Hliník;Ocel Hmotnost (g): 122.0 Průměr (mm): 140.0 Země původu: Taiwan Použití pro: MTB;Road (muziker.cz)

Podobné produkty ako Jagwire Pro LR2 Disc Brake Rotor Center Lock Disc 140.0 Center Lock Brzdový kotouč

Hrací centrum Axion Louise

Hrací centrum Axion Louise
Detail

AIDA – nastavitelná výška plastového sedátka, vyrobené vstřikovací metodou,Houpací kluzák s plastovými sedáky a trnoží-držák na nohy,Houpačka zavěšena na pevném závěsném oku (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Axion Louise

Hrací centrum Natura Berry

Hrací centrum Natura Berry
Detail

BERRY – celoDŘEVĚNÉ sestavy 190 cm vysoké, materiál harmonizuje se okolní zahradou.Nastavitelná výška plastového sedátka – 2 ks, vyrobené vstřikovací metodou, houpací kluzák s plastovými sedáky a trnoží-držák na nohy, houpačka zavěšena na pevném závěsném oku. Spoje jsou kovové ! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrací centrum Natura Berry
Námořní příběhy, Záchranářské pohádky (978-80-247-5850-3), Dostihové centrum (8590756040150), dentalni centrum hdc5100, GOBA plastové Námořní (1000601), Bestway Hrací centrum (6942138968088), Hrací centrum Dinosaurus (6941057402482), Bestway Hrací centrum (6942138968873), centrum az 100 tablet, Goba ubrousky Námořní New (3400034), GOBA plastové Námořní new (1000645), Intex Hrací centrum Duha (6941057402499), Intex Hrací centrum rybolov (6941057413082), Intex Hrací centrum Aligátor (6941057417875), Intex Hrací centrum Dinopark (6941057402505), Intex Hrací centrum ovoce (6941057417202), trigano hraci centrum axion louise, Schleich Jezdecké centrum u jezera (4059433543789), Bestway Hrací centrum se skluzavkou (6942138970678), Intex Little Dino Hrací centrum (6941057421810 ), Castorland Puzzle Námořní bitva 3000 dílků (300037), Námořní slepota (978-80-88433-10-1), Star Puzzle Námořní bitva 1000 dílků (1100974), Trefl Puzzle Námořní plavba 500 dílků (5900511373998), Plechová krabička na tissue Námořní New (2000408), friends lego, Playmobil 71007 Centrum péče o zvířata (4008789710079), Assessment centrum (978-80-726-1452-3), Aktivní centrum 3v1 Silver Linig Cloud (879674017207)