Motul neutralizovač pachů 0,5l (110157)

Produkt Motul neutralizovač pachů 0,5l (110157) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Motul neutralizovač pachů 0,5l (110157) upraviť a produkt hľadať znova.

MOTUL Neutralizovač pachů 0,5l (110157)

MOTUL Neutralizovač pachů 0,5l (110157)
Detail

Sprej na neutralizaci pachu neutralizuje a eliminuje všechny druhy pachů a zanechává aroma Neutralizovač pachů Motul 0,5 l je skvělý prostředek k neutralizaci pachů a dezinfekci uvnitř prostoru pro pasažéry. Odstraňuje nejhorší pachy, zanechává příjemnou vůni uvnitř vozu a poskytuje ochranu až 8 dnů. Aplikace se provádí jednoduchým nastříkáním na sedadla a koberce v prostoru pro pasažéry. Klíčové vlastnosti spreje neutralizace pachů MOTUL 0,5 lNeutralizovač pachů Motul pro neutralizaci pachů uvnitř vozuNeutralizuje nejhorší pachy a zanechává příjemnou vůniZanechává vůni po dobu až 8 dnů (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL Neutralizovač pachů 0,5l (110157) , Motul neutralizovač pachů 0,5l (110157)

MOTUL 8100 ECO-LITE 0W20 5L (104983)

MOTUL 8100 ECO-LITE 0W20 5L (104983)
Detail

Motorový olej - 0W-20, syntetický, API CF, CZ distribuce, objem 5l Olej pro moderní benzínové motory. 100% syntetický. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená smyková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím API a podporuje optimální výkon. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaObjem: 5 lTyp motoru: 4-taktníKvalita: SyntetickýUrčeno pro: Automobily (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 8100 ECO-LITE 0W20 5L (104983) , Motul odstraňovač hmyzu 0,5l (110151)

Pach krve

Pach krve
Detail

Audiokniha MP3 - Píše se rok 1316. Boj o moc v Čechách neustává a ani uvěznění Jindřicha z Lipé na Týřově situaci nevyřešilo. Šestý díl historické série Rytíři z Vřesova. - autor František Niedl, čte Martin Zahálka Z historického cyklu Rytíři z VřesovaPíše se rok 1316. Boj o moc v Čechách neustává a ani uvěznění Jindřicha z Lipé na Týřově situaci nevyřešilo. Poměr sil se stále přeskupuje. Tu je silnější strana královská, tu strana Jindřicha z Lipé a král Jan Lucemburský je nucen opět povolat do Čech svoje rádce a podporovatele nejvěrnější, arcibiskupy a říšské kurfiřty Petra z Aspeltu a Balduina Lucemburského. Ti skutečně přijíždějí v čele těžkooděnců, ale pokud si Jan myslel, že mu pomohou protivnou stranu jednou provždy zlomit, musel být zklamán. I vzhledem k situaci v říši, kdy proti sobě stáli dva římští králové, z nichž se každý snažil získat moc na svoji stranu, nebylo možné riskovat v případě neúspěchu ohrožení lucemburské moci. Je nad slunce jasné, že... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pach krve , Motul univerzální čistič 0,5l (110141)

MOTUL Univerzální Čistič 0,5l (110141)

MOTUL Univerzální Čistič 0,5l (110141)
Detail

Univerzální čistič čistí a oživuje všechny interiérové textilie. Odstraňuje všechny druhy nečistot a skvrn, zanechává příjemnou vůni. univerzální čistič Motul 0,5 l je skvělý prostředek k čistění, výživě a ochraně všech interiérových textilií. Odstraňuje skvrny, chrání před opotřebením a poskytuje ochranu před UV zářením. Aplikace se provádí nanesením malého množství čistící tekutiny na ošetřované místo a krouživými pohyby pomocí měkkého hadříku se povrch očistí. Klíčové vlastnosti univerzálního čističe MOTUL 0,5 lUniverzální čistič Motul pro čistění všech interiérových textiliíOdstraňuje skvrny, vyživuje a chráníZanechává příjemnou vůni (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL Univerzální Čistič 0,5l (110141) , Motul dot 3&4 0,5l (102718)

MOTUL Odstraňovač hmyzu 0,5l (110151)

MOTUL Odstraňovač hmyzu 0,5l (110151)
Detail

Odstraňovač hmyzu z auta - Odstraňovač hmyzu Motul 0,5 l je skvělý prostředek k neutralizaci zbytků hmyzu a k eliminaci ptačího trusu. Odstraňuje nejhorší zbytky a díky jemnému složení ho lze použít na jakýkoliv povrch. Aplikace se provádí jednoduchým nastříkáním na postiženou oblast po dobu 1 - 2 minuty. Klíčové vlastnosti odstraňovače hmyzu MOTUL 0,5 lOdstraňovač hmyzu Motul pro neutralizaci zbytků hmyzuJemné složení se skvěle hodí na jakýkoliv typ povrchuVýborné čistící vlastnosti (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL Odstraňovač hmyzu 0,5l (110151) , Motul čistič na plasty 0,5l (110156)

Univerzální pohlcovač pachů

Univerzální pohlcovač pachů
Detail

Praktický neutralizátor odstraní pachy a zajišťuje svěžest celé domácnosti. Je univerzální a použít jej můžete v lednici, odpadkovém koši a na jiných místech v domácnosti. Do vzduchem propustného a nenápadného pouzdra je vložen neutralizační sáček, který lze vyměnit. Účinné až 90 dní. Součástí balení je i náhradní sáček. Se dvěma přísavkami lze snadno připojit na hladké povrchy. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Univerzální pohlcovač pachů , Wenko univerzální pohlcovač pachů, 2 sáčky

Odstraňovač pachu ZWILLING

Odstraňovač pachu ZWILLING
Detail

Odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ZWILLING ze speciální slitiny nerezové oceli pomáhá odstranit pachy potravin z rukou. Stačí jej použít jako standardní mýdlo pod tekoucí vodou po dobu cca 20 - 30 vteřin. Jednoduše odstraní štiplavý zápach cibule, česneku nebo ryb. Navíc je šetrný k přírodě, protože k jeho použití není třeba žádných chemických látek. Chcete-li jej používat pro odstranění silnějšího pachu, umývejte si s ním ruce pod teplou vodou po dobu cca 60 vteřin. Odstraňovač pachu ZWILLING ve stručnosti: Pomáhá odstranit nežádoucí pachy z rukou Vyroben ze speciální slitiny nerezové oceli Moderní design kombinující matný a leštěný povrch Lze jej mýt v myčce nádobí Šetrný k přírodě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu ZWILLING , Hg odstraňovač pachů z textilu 400 ml (8711577014681)

Odstraňovač pachu, WMF

Odstraňovač pachu, WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ve tvaru vajíčka jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "vajíčkem" umyjte ruce a zápach je pryč. Okamžitě odstraňuje zápach z rukou, je neustále připraven k použití. Promněte toto "mýdlo" v dlaních pod proudem teplé vody. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu, WMF , Meliconi green line pohlcovač pachů do lednice (621023)

Odstraňovač pachu ZWILLING

Odstraňovač pachu ZWILLING
Detail

Odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ZWILLING ze speciální slitiny nerezové oceli pomáhá odstranit pachy potravin z rukou. Stačí jej použít jako standardní mýdlo pod tekoucí vodou po dobu cca 20 - 30 vteřin. Jednoduše odstraní štiplavý zápach cibule, česneku nebo ryb. Navíc je šetrný k přírodě, protože k jeho použití není třeba žádných chemických látek. Chcete-li jej používat pro odstranění silnějšího pachu, umývejte si s ním ruce pod teplou vodou po dobu cca 60 vteřin. Odstraňovač pachu ZWILLING ve stručnosti: Pomáhá odstranit nežádoucí pachy z rukou Vyroben ze speciální slitiny nerezové oceli Moderní design kombinující matný a leštěný povrch Lze jej mýt v myčce nádobí Šetrný k přírodě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu ZWILLING , Motul 3000 20w50 4t 1l (107318)

Odstraňovač pachu ZWILLING

Odstraňovač pachu ZWILLING
Detail

Odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ZWILLING ze speciální slitiny nerezové oceli pomáhá odstranit pachy potravin z rukou. Stačí jej použít jako standardní mýdlo pod tekoucí vodou po dobu cca 20 - 30 vteřin. Jednoduše odstraní štiplavý zápach cibule, česneku nebo ryb. Navíc je šetrný k přírodě, protože k jeho použití není třeba žádných chemických látek. Chcete-li jej používat pro odstranění silnějšího pachu, umývejte si s ním ruce pod teplou vodou po dobu cca 60 vteřin. Odstraňovač pachu ZWILLING ve stručnosti: Pomáhá odstranit nežádoucí pachy z rukou Vyroben ze speciální slitiny nerezové oceli Moderní design kombinující matný a leštěný povrch Lze jej mýt v myčce nádobí Šetrný k přírodě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu ZWILLING , Motul 7100 10w40 4t 1l (104091)

Odstraňovač pachu, WMF

Odstraňovač pachu, WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ve tvaru vajíčka jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "vajíčkem" umyjte ruce a zápach je pryč. Okamžitě odstraňuje zápach z rukou, je neustále připraven k použití. Promněte toto "mýdlo" v dlaních pod proudem teplé vody. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu, WMF , Motul 5100 10w40 4t 1l (104066)

Odstraňovač pachu, WMF

Odstraňovač pachu, WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) ve tvaru vajíčka jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "vajíčkem" umyjte ruce a zápach je pryč. Okamžitě odstraňuje zápach z rukou, je neustále připraven k použití. Promněte toto "mýdlo" v dlaních pod proudem teplé vody. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu, WMF , Motul c1 chain clean 0.4l (102980)

MOTUL C1 CHAIN CLEAN 0.4L (102980)

MOTUL C1 CHAIN CLEAN 0.4L (102980)
Detail

Čistič řetězu na motorku - objem 400 ml, na řetěz, čistič Čistič Motul C1 Chain Clean je speciálně vyvinutý pro kompletní údržbu a péči o řetěz. Je vhodný pro čištění řetězů všech typů silničních i terénních motocyklů, ATV čtyřkolek a motokár. Po aplikaci zbaví řetěz veškerých usazených nánosů písku, nečistot, oleje i maziv. Tento čistič řetězů neobsahuje chlór. Klíčové vlastnosti čističe řetězů Motul C1 Chain CleanObjem 400 mlVhodné pro všechny typy motorekZbavuje řetěz usazených nánosů písku, nečistot, oleje a mazivNeobsahuje chlór (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL C1 CHAIN CLEAN 0.4L (102980) , Motul 5100 15w50 4t 1l (104080)

MOTUL DOT 3&4 0,5L (102718)

MOTUL DOT 3&4  0,5L (102718)
Detail

Brzdová kapalina Normy: FMVSS 116 DOT 4 a DOT 3 Specifikace: SAE J 1703 Brzdová kapalina MOTUL DOT 3&4 je vhodná pro všechny typy hydraulických brzd a spojek splňujících DOT 4 a 3. Je na bázi polyglycolu a je neutrální vůči spojům a těsněním v brzdových systémech. Kapalina zajistí trvalou účinnost brzd i za náročných podmínek. Nabízí navíc antikorozní účinky a lze ji mísit s produkty s DOT 3, 4 a 5,1. Její součástí nejsou silikonové přísady. Brzdová kapalina MOTUL DOT 3&4 představuje spolehlivý přípravek pro váš automobil. Klíčové vlastnosti brzdové kapaliny MOTUL DOT 3&4 0,5 lBrzdová kapalina na bázi polyglycoluVhodná pro všechny typy hydraulických brzd a spojek splňujících DOT 4 a 3Neutrální vůči spojům a těsněním v brzdových systémechBrzdová kapalina MOTUL DOT 3&4 zajistí trvalou účinnost brzd i za náročných podmínekNabízí antikorozní účinkyLze ji mísit s produkty s DOT 3, 4 a 5,1 Objem:0,5 l (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL DOT 3&4 0,5L (102718) , Motul 5100 10w50 4t 4l (104076)

MOTUL 300V COMPETITION 5W40 2L (110817)

MOTUL 300V COMPETITION 5W40 2L (110817)
Detail

Motorový olej - 5W-40, CZ distribuce, objem 2l Výběrem kvalitního oleje do motoru poskytujete vašemu vozu nezbytnou údržbu a zvyšujete jeho životnost a uniknete zbytečnému opotřebení a poruchám motoru. Obecně se doporučuje provést výměnu oleje po najetí 10-15 tisíc km. Pakliže tolik kilometrů nenajezdíte, tak byste měli vyměnit olej každý rok. Váš motor si zaslouží opravdu vysokou péči a přesně z toho důvodu se vám oplatí zakoupit rovnou i nový olejový filtr. Při výběru správného typu dbejte i na jeho viskozitu. V tomto případě tedy očekávejte motorový olej 5W-40. Vždy však motorové oleje vybírejte podle návodu či po konzultaci s odborníkem. Motorový olej MOTUL je distribuován v balení o objemu 2 l. Více by vám při výběru správného motorového oleje mohl poradit článek "Jak vybrat motorový olej". Nejdůležitější vlastnosti motorového oleje MOTUL 300V COMPETITION 5W40 2L Motorový olej MOTUL zaručí správné mazání v motoru Jde o motorový olej 5W-40 Objem balení činí... (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 300V COMPETITION 5W40 2L (110817) , Motul 300v competition 5w40 2l (110817)

MOTUL 5100 15W50 4T 4L (104083)

MOTUL 5100 15W50 4T 4L (104083)
Detail

Motorový olej - 15W-50, polosyntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 4l Olej Technosynthese pro čtyřtaktní motocyklové motory. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená smyková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2 a podporuje optimální výkon mokré spojky. Použitelný i pro katalyzátory. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 5100 15W50 4T 4L (104083) , Motul 5100 15w50 4t 4l (104083)

MOTUL 7100 10W40 4T 1L (104091)

MOTUL 7100 10W40 4T 1L (104091)
Detail

Motorový olej - 10W-40, syntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená symková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2 a podporuje optimální výkon mokré spojky. Použitelný i pro katalyzátory. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 7100 10W40 4T 1L (104091) , Motul 300v 15w50 4t fl 1l (104125)

MOTUL 3000 20W50 4T 1L (107318)

MOTUL 3000 20W50 4T 1L (107318)
Detail

Motorový olej - 20W-50, minerální, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. 100% minerální. Vyvinutý na bázi ester technologie. Výborně maže třecí části motoru a převodovky. Určen pro motory Harley Davidson včetně starších modelů. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2, zabraňuje prokluzu spojky, vykazuje chemickou stálost, nepěnivost a antioxidační účinky. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorový olejObjem: 1 lTyp motoru: 4-taktníKvalita: MinerálníUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 3000 20W50 4T 1L (107318) , Motul 8100 x-clean 5w40 1l (102786)

MOTUL 5100 10W40 4T 1L (104066)

MOTUL 5100 10W40 4T 1L (104066)
Detail

Motorový olej - 10W-40, syntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. 100% syntetický. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená symková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2 a podporuje optimální výkon mokré spojky. Použitelný i pro katalyzátory. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 5100 10W40 4T 1L (104066) , Motul 8100 eco-clean 0w30 1l (102888)

MOTUL 5100 15W50 4T 1L (104080)

MOTUL 5100 15W50 4T 1L (104080)
Detail

Motorový olej - 15W-50, polosyntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená symková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2 a podporuje optimální výkon mokré spojky. Použitelný i pro katalyzátory. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 5100 15W50 4T 1L (104080) , Motul 300v 10w40 4t fl 1l (104118)

MOTUL 5100 10W50 4T 4L (104076)

MOTUL 5100 10W50 4T 4L (104076)
Detail

Motorový olej - 10W-50, polosyntetický, pro 4-taktní motory, API SG, CZ distribuce, objem 4l Olej pro čtyřtaktní motocyklové motory. Vyvinutý na bázi ester technologie. Zlepšená symková únosnost a snadnější řízení. Plně vyhovuje specifikacím JASO MA2 a podporuje optimální výkon mokré spojky. Použitelný i pro katalyzátory. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Motocykly (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 5100 10W50 4T 4L (104076) , Motul c2+ chain lube road+ 0.1l (103009)

MOTUL Čistič na plasty 0,5l (110156)

MOTUL Čistič na plasty 0,5l (110156)
Detail

Čistič interiéru odstraňuje prach při oživování a rozjasnění vnitřních plastových povrchů, zanechává lesklý ochranný film a vysychá beze stopy Čistič na plasty Motul 0,5 l je skvělý prostředek k čistění a ochraně všech plastů uvnitř prostoru pro pasažéry. Odstraňuje skvrny, zanechává lesklý ochranný film a poskytuje ochranu před UV zářením. Aplikace se provádí nanesením malého množství čistící tekutiny na ošetřované místo a krouživými pohyby pomocí měkkého hadříku se povrch očistí. Klíčové vlastnosti čističe na plasty MOTUL 0,5 lČistič na plasty Motul pro čistění všech plastůOdstraňuje skvrny a zanechává lesklý ochranný filmZanechává příjemnou vůni a saténový povrch (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL Čistič na plasty 0,5l (110156) , Motul 8100 eco-lite 0w20 5l (104983)

Odstraňovač pachu Gourmet WMF

Odstraňovač pachu Gourmet WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) obdélníkového tvaru jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "mýdlem" umyjte ruce a zápach je pryč. Odsraňovač pachu ve stručnosti: Okamžitě odstraňuje zápach z rukou Je neustále připraven k použití Stačí promnout v dlaních pod proudem teplé vody Vyroben z nerezové oceli Cromargan®, odolný a snadný na údržbu Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu Gourmet WMF , Motul scooter power 4t 10w30 mb 1l (105936)

Odstraňovač pachu Gourmet WMF

Odstraňovač pachu Gourmet WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) obdélníkového tvaru jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "mýdlem" umyjte ruce a zápach je pryč. Odsraňovač pachu ve stručnosti: Okamžitě odstraňuje zápach z rukou Je neustále připraven k použití Stačí promnout v dlaních pod proudem teplé vody Vyroben z nerezové oceli Cromargan®, odolný a snadný na údržbu Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu Gourmet WMF , Motul c3 chain lube off road 0.4l (102982)

Odstraňovač pachu Gourmet WMF

Odstraňovač pachu Gourmet WMF
Detail

Tento odstraňovač pachu (nerezové mýdlo) obdélníkového tvaru jako zázrakem odstraní zápach z vašich rukou např. po krájení česneku apod. Jednoduše si pod tekoucí vodou tímto "mýdlem" umyjte ruce a zápach je pryč. Odsraňovač pachu ve stručnosti: Okamžitě odstraňuje zápach z rukou Je neustále připraven k použití Stačí promnout v dlaních pod proudem teplé vody Vyroben z nerezové oceli Cromargan®, odolný a snadný na údržbu Gourmet je názvem série užitečných pomocníků do kuchyně německé společnosti WMF. Obsahuje rozličné pomocníky při vaření nepostradatelné: škrabky, kráječe, sítka či cedníky. Nesmí chybět palička na maso, louskáček na ořechy nebo kvalitní hmoždíř. Malí pomocníci převážně z odolné nerezové oceli, jež odvedou velký kus práce a ušetří čas. Díky použití kvalitních materiálů a moderních technologií při jejich výrobě vám navíc vydrží sloužit dlouhá léta. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Odstraňovač pachu Gourmet WMF , Gruzíňák 0,5l 40% (4860018004539)

Fackelmann Kartáček pohlcující pachy

Detail

Speciální kartáček s nerezovým tělem má dvě různé délky štětin, díky kterým vyčistí každý povrch, ale hodí se i na znečištěné ruce. Jeho nespornou výhodou je, že také pohlcuje pachy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kartáček pohlcující pachy , Branq odměrka 0,5l (p1671)

MOTUL 300V 15W50 4T FL 1L (104125)

MOTUL 300V 15W50 4T FL 1L (104125)
Detail

Motorový olej - 15W-50, syntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej na bázi Double-Ester technologie se stabilním stupněm viskozity kompenzujícím ředění paliva. 100% syntetický, snižuje spotřebu oleje a umožňuje velmi hladké řízení. Doporučen téměř všemi italskými výrobci motocyklů. Extrémně vysoký stupeň HTHS poskytuje i za těžkých podmínek perfektní ochranu. Plně kompatibilní s mokrou spojkou. Klíčové vlastnostiTyp motoru: 4-taktníKvalita: 100% syntetickyUrčeno pro: MotocyklySchválení OEM: Above exiting standards (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 300V 15W50 4T FL 1L (104125) , Banquet dóza fido 0,5l

MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L (103008)

MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L (103008)
Detail

Mazivo - typ maziva olej, použití na řetěz, objem 400 ml MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L je mazivo určené k ošetření řetězů, které ochrání před všemi vlivy, které na ně nepříznivě působí. Mazivo se připravuje ve formě oleje a obdržíte ho ve spreji. Mazivo se dodává v balení o objemu 400 ml. Důležité funkce maziva MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L Mazivo se dodává jako olej Mazivo MOTUL je dodáváno v praktickém balení o objemu 400 ml Mazivo je zabaleno ve spreji MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L je určeno na řetěz (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.4L (103008) , King barley 0,5l 35% (8594073490155)

MOTUL 8100 ECO-CLEAN 0W30 1L (102888)

MOTUL 8100 ECO-CLEAN 0W30 1L (102888)
Detail

Motorový olej - 0W-30, syntetický, API SN, ACEA C2, Fiat 955535-GS1 a Fiat 955535-DS1, Ford WSS M2C950-A, CZ distribuce, objem 1l Špičkový syntetický motorový olej pro benzínové a dieselové motory. Určený pro výkonná vozidla s požadavky EURO IV a EURO V. Precizní aditiva snižují tření a udržují skvělé vlastnosti motoru i za velmi vysokých teplot. Dokonale odolný vůči stárnutí. Klíčové vlastnostiViskozita: 0W30Objem: 1 lKvalita: SyntetickýUrčení: Osobní automobily (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 8100 ECO-CLEAN 0W30 1L (102888) , Zubří gin 0,5l 42% (8595635400445)

MOTUL 8100 X-CLEAN 5W40 1L (102786)

MOTUL 8100 X-CLEAN 5W40 1L (102786)
Detail

Motorový olej - 5W-40, syntetický, longlife API CF, ACEA C3, VW 505.00, VW 502.00 a VW 505.01, BMW Longlife-04, MB 229.51, Fiat 9.55535-S2, GM Dexos 2, RN 0700 a RN 0710, Porsche A40, Ford WSS M2C917-A, CZ distribuce, objem 1l Olej pro dieselové a benzínové motory plnící emisní normu EURO IV. Plně syntetický a navržený speciálně pro nejnovější generaci motorů s přímým vstřikováním, vyžadující vysokou viskozitu, současně střední hodnotu SAPS a redukci sulfátového popela a fosforu. Pro vozidla BMW lze použít pouze pro benzínové motory. Vhodný pro jakýkoli typ motoru vyžadujícího normu ACEA A3/B3 nebo B4. Klíčové vlastnostiDruh aplikace: Motorová mazivaTyp motoru: 4-taktníKvalita: TechnosyntheseUrčeno pro: Osobní automobily (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 8100 X-CLEAN 5W40 1L (102786) , Berghoff orion 0,5l (bf-1100184)

MOTUL 300V 10W40 4T FL 1L (104118)

MOTUL 300V 10W40 4T FL 1L (104118)
Detail

Motorový olej - 10W-40, syntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA-2, CZ distribuce, objem 1l Olej na bázi Double-Ester technologie se stabilním stupněm viskozity kompenzujícím ředění paliva. 100% syntetický, snižuje spotřebu oleje a umožňuje velmi hladké řízení. Doporučen téměř všemi italskými výrobci motocyklů. Extrémně vysoký stupeň HTHS poskytuje i za těžkých podmínek perfektní ochranu. Plně kompatibilní s mokrou spojkou. Klíčové vlastnostiTyp motoru: 4-taktníKvalita: 100% syntetickyUrčeno pro: MotocyklySchválení OEM: Above exiting standards (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL 300V 10W40 4T FL 1L (104118)

MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L (103009)

MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L (103009)
Detail

Mazivo - typ maziva olej, barva čirá, použití na řetěz, objem 100 ml MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L je mazivo, které se hodí k ošetření řetězu před všemi vlivy, které na ně nepříznivě působí. Dodává se ve formě oleje a prodává se ve spreji. Mazivo dostanete v balení o objemu 100 ml a jeho barva je čirá. Hlavní přednosti maziva MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L Mazivo je dodáváno jako olej Mazivo MOTUL má od výrobce určený objem: 100 ml Barva je čirá Typ balení maziva: ve spreji MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L je určeno na řetěz (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L (103009)

Magnet 3Pagen Pohlcovač pachů "List"

Magnet 3Pagen Pohlcovač pachů "List"
Detail

Tento voňavý list neutralizuje zatuchlé pachy díky aktivnímu uhlí. Pro příjemné klima v koupelně, prádelně nebo šatníku a zásuvkách atd. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pohlcovač pachů "List"

Organický odstraňovač pachu z obuvi

Organický odstraňovač pachu z obuvi
Detail

dlouhotrvající účinek hemických přísad ničí bakterie a odstraňuje pachy Přírodní řešení proti zápachu v obuvi! Nepříjemný zápach v obuvi nezpůsobuje pot samotný, ale v něm obsažené bakterie. Sprej do bot využívá technologie založené na přírodních enzymech, jež mají schopnost neutralizovat pachy. Snadné použití, dlouhotrvající účinek. Aplikujte dle potřeby. Objem: 125 ml (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Organický odstraňovač pachu z obuvi

Pohlcovač pachu do lednice ORION

Pohlcovač pachu do lednice ORION
Detail

Pohlcovač pachu do lednice ORION 2ks (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pohlcovač pachu do lednice ORION

KOMA Pohlcovač pachu do lednice

KOMA Pohlcovač pachu do lednice
Detail

Parametry:Váha (kg) - netto bez obalu:0.1 (kg)Hloubka s obalem (mm):(mm)Šířka s obalem (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Výška s obalem (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:(kg)Výška (mm):(mm)Hmotnost:0.1 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako KOMA Pohlcovač pachu do lednice

Koma Pohlcovač pachu do lednice

Koma Pohlcovač pachu do lednice
Detail

Pohlcovač pachů do lednice, spižíren, botníků, mrazících boxů S vysokou účinností pohlcuje veškeré vůně a nežádoucí pachy v chladničkách, mrazících boxech, spižírnách i jinde. (patro.cz)

Podobné produkty ako Koma Pohlcovač pachu do lednice

Pohlcovač pachů do lednice (4029)

Pohlcovač pachů do lednice (4029)
Detail

Pohlcovač pachu - odstraňuje vlhkost a zápach, prodlužuje trvanlivost potravin, výdrž minimálně 3 měsíce Pohlcovač pachů Jolly 4029 je speciálně určený pro použití v lednici. V ní aktivně odstraňuje vlhkost i nežádoucí pachy. Současně prodlužuje trvanlivost potravin. Pohlcovač můžete ponechat v lednici minimálně 3 měsíce po jeho vyjmutí z obalu. Jolly 4029 je tak praktickým doplňkem do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti pohlcovače pachů do lednicePohlcovač pachů určený pro použití v ledniciAktivně odstraňuje vlhkost i nežádoucí pachyProdlužuje trvanlivost potravinPohlcovač lze ponechat v lednici minimálně 3 měsíce po jeho vyjmutí z obalu (alza.cz)

Podobné produkty ako Pohlcovač pachů do lednice (4029)

MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L (102982)

MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L (102982)
Detail

Mazivo - typ maziva olej, barva žlutá, použití na řetěz, objem 400 ml MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L je mazivo, které je určené pro pravidelné ošetřování řetězů před všemi nepříznivými vlivy. Dodává se ve formě oleje a obdržíte ho ve spreji. Mazivo se dodává v balení o objemu 400 ml a jeho barevná varianta je žlutá. Důležité vlastnosti maziva MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L Mazivo je prodáváno jako olej Mazivo MOTUL je dodáváno v praktickém balení o objemu 400 ml Barva je žlutá Mazivo se dodává ve spreji MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L je vyrobeno na řetěz (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L (102982)

MOTUL SCOOTER POWER 4T 10W30 MB 1L (105936)

MOTUL SCOOTER POWER 4T 10W30 MB 1L (105936)
Detail

Motorový olej - 10W-30, syntetický, pro 4-taktní motory, API JASO MA/MB, CZ distribuce, objem 1l Výběrem správného oleje do motoru stoupá životnost vaší motorky a vyvarujete se možným závadám motorů. Obecně je dáno, že ideální interval výměny oleje nastává po najetí 10-15 tisíc km. Pakliže je pro vás takové množství kilometrů moc, tak byste měli vyměnit olej každý rok. Váš motor si zaručeně zaslouží tu nejvyšší možnou péči, a přesně proto se vám oplatí koupit i nový olejový filtr. Motorový olej MOTUL náleží mezi syntetické oleje. Při výběru správného typu dbejte i na jeho viskozitu. V tomto případě tedy koupíte motorový olej 10W-30. Vždy však vybírejte podle pokynů v návodu nebo po konzultaci s odborníkem. Svým založením je určen pro 4-taktní motory. Dalším kritériem bude zaručeně API specifikace, jíž charakterizuje označení JASO MA/MB. Motorový olej MOTUL je balen do kanystrů o objemu 1 l. Jste-li nejistí při výběru toho správného, zkuste se inspirovat v článku (alza.cz)

Podobné produkty ako MOTUL SCOOTER POWER 4T 10W30 MB 1L (105936)

AKAI ASB-5L (ASB-5L)

AKAI ASB-5L (ASB-5L)
Detail

SoundBar - 2.0, o výkonu 40 W, HDMI, optické digi audio, 3,5mm jack (1× vstup), AUX, Bluetooth, USB, přehrávání USB flash, rádio, displej, dálkový ovladač Soundbar AKAI vám umožní užít si hraní her, případně poslech hudby i sledování filmů mnohem intenzivněji a kvalitu zvuku pozvedne na zcela novou úroveň. A vy tak bude děj prožívat, jako byste byli herní nebo filmová postava. Díky jeho výkonu 40 W a 2.0kanálovému provedení si vychutnáte křišťálově čistý zvuk. O bezchybné přehrání zvuku se postarají právě 1pásmové reproduktory s frekvencí 50 - 16000 Hz. Bluetooth jednoduše připojí další zařízení k přístroji. Integrované FM rádio pak nabízí další hudební možnosti. Automatické vyhledávání nezabere ani minutu a vy můžete poslouchat své oblíbené kanály. Chcete změnit hlasitost nebo posunout další písničku? Stačí použít dálkový ovladač. Praktický displej vám ukáže všechny důležité informace. Zásadní vlastnosti soundbaru AKAI ASB-5L Soundbar AKAI rozšíří zvukové... (alza.cz)

Podobné produkty ako AKAI ASB-5L (ASB-5L)

Pach krve - František Niedl - e-kniha

Pach krve - František Niedl - e-kniha
Detail

eBook:,Píše se rok 1316. Boj o moc v Čechách neustává a ani uvěznění Jindřicha z Lipé na Týřově situaci nevyřešilo. Poměr sil se stále přeskupuje. Tu je silnější strana královská, tu strana Jindřicha z Lipé a král Jan Lucemburský je nucen opět povolat do Čech svoje rádce a podporovatele nejvěrnější, arcibiskupy a říšské kurfiřty Petra z Aspeltu a Balduina Lucemburského. Ti skutečně přijíždějí v čele těžkooděnců, ale pokud si Jan myslel, že mu pomohou protivnou stranu jednou provždy zlomit, musel být zklamán. I vzhledem k situaci v říši, kdy proti sobě stáli dva římští králové, z nichž se každý snažil získat moc na svoji stranu, nebylo možné riskovat v případě neúspěchu ohrožení lucemburské moci. Je nad slunce jasné, že České království nečekají klidné časy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pach krve - František Niedl - e-kniha

Wenko Univerzální pohlcovač pachů, 2 sáčky

Wenko Univerzální pohlcovač pachů, 2 sáčky
Detail

Tento pohlcovač pachů je ideální do ledničky, odpadkového koše, popelnice nebo i botníku, šatní skříně apod. Přirozeně váže pachy a zajistí svěžest v domácnosti. Jednoduše připevníte pomocí 2 přísavek. Balení obsahuje pouzdro a 2 sáčky s pohlcovačem. Jeden sáček pohlcuje nepříjemné pachy až 90 dnů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Wenko Univerzální pohlcovač pachů, 2 sáčky

Pohlcovač pachu do koše SIMPLEHUMAN KT1165

Pohlcovač pachu do koše SIMPLEHUMAN KT1165
Detail

NakuptePohlcovač pachu do koše SIMPLEHUMAN KT1165z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Ostatní doplňky do domácnostiza179.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pohlcovač pachu do koše SIMPLEHUMAN KT1165

Simplehuman Pohlcovač pachů do odpadkových košů

Detail

Filtr do odpadkového koše obsahují uhlí, které dokáže pohlcovat a současně neutralizovat i velmi silné zápachy. Pokud chcete nepříjemnému odéru dát sbohem, filtr vám v tom pomůže. Hodí se do každého odpadkového koše. (mall.cz)

Podobné produkty ako Simplehuman Pohlcovač pachů do odpadkových košů

ZIELONKA neutralizér pachu koupelny zelený (G00096)

ZIELONKA neutralizér pachu koupelny zelený (G00096)
Detail

Pohlcovač pachu do koupelny neutralizující zápach jako je cigaretový kouř, odér po špinavém prádle a další možné, lidskému tělu nepříjemné zápachy, do velikosti místnosti 12m2, přirozenou cestou katalytické reakce oceli s vodou, šetrný k přírodě, bez přidané chemie, nepřekrývá zápach syntetickou vůní Ocelový disk v kulatém zeleném provedení je inovativní produkt německé značky Zielonka, který odstraní i ty neodolnější pachy. Zejména pachy v koupelně, ale také například cigaretový kouř. Výhodou ocelového disku je, že pachy neutralizuje bez chemických látek a bez jejich překrytí umělou parfemací. Patentovaný ocelový disk funguje ve spojení s vodou a vzduchem jako katalyzátor, který rychle odstraní nepříjemný zápach. Tato varianta je určena pro místnosti o velikosti 12 m2. Klíčové vlastnosti ocelového disku do koupelny Zielonka, zelenýInovativní neutralizér pachu v podobě ocelového disku německé kvality ZielonkaUrčen pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZIELONKA neutralizér pachu koupelny zelený (G00096)

HG Neutralizátor pachu 400 ml (8711577014698)

HG Neutralizátor pachu 400 ml       (8711577014698)
Detail

Odstraňovač zápachu - neutralizátor zápachu, rostlinný, na vodní bázi, pachy nezakrývá ale neutralizuje, zanechává hygienicky čistý vzduch Neutralizátor pachu HG je skvělým pomocníkem v domácnosti pro eliminaci nepříjemného zápachu. Důkladně odstraňuje nežádoucí pachy vznikající například při pečení ryb, vaření růžičkové kapusty, fritování či kouření. Přípravek jakožto rostlinný extrakt funguje na vodní bázi. Pachy pouze nezakrývá, ale rychle a účinně je neutralizuje a zanechává hygienicky čistý vzduch. Díky praktickému rozprašovači je jeho aplikace velmi snadná, rovnoměrná a přesná do všech pozic. Klíčové vlastnosti neutralizátoru pachu HG Vysoce účinný čisticí prostředek HG na zápachyDůkladně odstraňuje nežádoucí pachyZanechává hygienicky čistý vzduchRostlinný přípravek funguje na vodní báziPachy nezakrývá, ale neutralizujePraktický rozprašovač umožňuje rovnoměrnou a přesnou aplikaci Použití:V místnosti, ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako HG Neutralizátor pachu 400 ml (8711577014698)

ZIELONKA neutralizér pachu koupelny modrý (G00097)

ZIELONKA neutralizér pachu koupelny modrý (G00097)
Detail

Pohlcovač pachu do koupelny neutralizující zápach jako je cigaretový kouř, odér po špinavém prádle a další možné, lidskému tělu nepříjemné zápachy, do velikosti místnosti 12m2, přirozenou cestou katalytické reakce oceli s vodou, šetrný k přírodě, bez přidané chemie, nepřekrývá zápach syntetickou vůní Ocelový disk v kulatém modrém provedení je inovativní produkt německé značky Zielonka, který odstraní i ty neodolnější pachy. Zejména pachy v koupelně, ale také například cigaretový kouř. Výhodou ocelového disku je, že pachy neutralizuje bez chemických látek a bez jejich překrytí umělou parfemací. Patentovaný ocelový disk funguje ve spojení s vodou a vzduchem jako katalyzátor, který rychle odstraní nepříjemný zápach. Tato varianta je určena pro místnosti o velikosti 12 m2. Klíčové vlastnosti ocelového disku do koupelny Zielonka, modrýInovativní neutralizér pachu v podobě ocelového disku německé kvality ZielonkaUrčen pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako ZIELONKA neutralizér pachu koupelny modrý (G00097)

HG Odstraňovač pachu 500 ml (8711577014421)

HG Odstraňovač pachu 500 ml (8711577014421)
Detail

Odstraňovač zápachu vyvinut speciálně k odstraňování nepříjemných pachů biologickým způsobem Odstraňovač pachu HG je speciálně vyvinutý k odstraňování nepříjemných pachů biologickým způsobem. Nepříjemný zápach pohlcuje pomocí přírodních enzymů a mikrobů a účinně zabraňuje jeho obnovení. Skvěle si poradí se zápachem moči, fekálií, zvratek, domácích zvířat, nikotinu, ovoce či zeleniny, a to téměř ze všech absorbujících povrchů. Jedinečný pomocník do každé domácnosti. Klíčové vlastnosti odstraňovače pachu HG Vysoce účinný čisticí prostředek HG proti zápachuNepříjemné pachy odstraňuje biologickým způsobem pomocí přírodních enzymů a mikrobůDokonale pohlcuje zápach moči, fekálií, zvratek, domácích zvířat, nikotinu, ovoce či zeleninyPoužití:Příčinu znečištění co nejdříve odstraňte. Poté na neodstraněný zbytek nastříkejte odstraňovač pachu HG. Je důležité nanést přípravek na zdroj zápachu tak, aby se nepříjemný... (alza.cz)

Podobné produkty ako HG Odstraňovač pachu 500 ml (8711577014421)

Pohlcovač pachu do lednice ORION Duo 120g

Pohlcovač pachu do lednice ORION Duo 120g
Detail

Pohlcovač pachu do lednice ORION Duo 120g (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pohlcovač pachu do lednice ORION Duo 120g
MOTUL Neutralizovač pachů 0,5l (110157), MOTUL Odstraňovač hmyzu 0,5l (110151), MOTUL Univerzální Čistič 0,5l (110141), MOTUL DOT 3&4 0,5L (102718), MOTUL Čistič na plasty 0,5l (110156), Wenko Univerzální pohlcovač pachů, 2 sáčky, HG odstraňovač pachů z textilu 400 ml (8711577014681), MELICONI green line Pohlcovač pachů do lednice (621023), MOTUL 3000 20W50 4T 1L (107318), MOTUL 7100 10W40 4T 1L (104091), MOTUL 5100 10W40 4T 1L (104066), MOTUL C1 CHAIN CLEAN 0.4L (102980), MOTUL 5100 15W50 4T 1L (104080), MOTUL 5100 10W50 4T 4L (104076), MOTUL 300V COMPETITION 5W40 2L (110817), MOTUL 5100 15W50 4T 4L (104083), MOTUL 300V 15W50 4T FL 1L (104125), MOTUL 8100 X-CLEAN 5W40 1L (102786), MOTUL 8100 ECO-CLEAN 0W30 1L (102888), MOTUL 300V 10W40 4T FL 1L (104118), MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD+ 0.1L (103009), MOTUL 8100 ECO-LITE 0W20 5L (104983), MOTUL SCOOTER POWER 4T 10W30 MB 1L (105936), MOTUL C3 CHAIN LUBE OFF ROAD 0.4L (102982), Gruzíňák 0,5l 40% (4860018004539), Branq Odměrka 0,5l (P1671), Banquet Dóza Fido 0,5l, King Barley 0,5l 35% (8594073490155), Zubří Gin 0,5l 42% (8595635400445), BergHOFF ORION 0,5l (BF-1100184)