Modul kopp free control free control 3.0 825601215

Produkt Modul kopp free control free control 3.0 825601215 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Modul kopp free control free control 3.0 825601215 upraviť a produkt hľadať znova.

Modul Kopp Free Control Free Control 3.0 825601215

Modul Kopp Free Control Free Control 3.0 825601215
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový spínací modul·Baterie CR2032·Montážní rám a materiál·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Modul Kopp Free Control Free Control 3.0 825601215 , Brit care cat grain-free sterilized weight control, 2 kg (8595602540792)

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808003218, 1kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808003218, 1kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Není vhodný pro sádrokarton nebo desku z minerální plsti. Bezdrátový přijímač, 1kanálový, 2-vodičový·Programmierpin·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808003218, 1kanálový , Brit care cat grain-free sterilized weight control, 0,4 kg (8595602540808)

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808001216, 1kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808001216, 1kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový přijímač, 1kanálový, 3vodičový·Programovací pin·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808001216, 1kanálový , Brit care cat grain-free senior weight control, 7 kg (8595602540938)

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808004219, 1kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808004219, 1kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový přijímač, 1 kanál, 5 vodičů·Programovací pin·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808004219, 1kanálový , Brit care cat grain-free sterilized weight control, 7 kg (8595602540785)

Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový

Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový spínač·Baterie CR2032·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový , Willi air control

Zásuvka Kopp Free Control Free Control 3.0 297001210, 1kanálový

Zásuvka Kopp Free Control Free Control 3.0 297001210, 1kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový adaptér·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zásuvka Kopp Free Control Free Control 3.0 297001210, 1kanálový , Dm.life free loop 1 black (free loop 1 black)

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový přijímač, 2 kanály, 4 vodiče·Programovací pin·Nálepka - šipka·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový , Dm life free loop 1 bile free loop 1 white

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822801218, 2kanálový, krémově bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822801218, 2kanálový, krémově bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá kolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822801218, 2kanálový, krémově bílá , Lamax x remote control

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822710211, 1kanálový , alpská bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822710211, 1kanálový , alpská bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá kolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822710211, 1kanálový , alpská bílá , Geratherm oxy control (gt300c203)

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822810214, 2kanálový, alpská bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822810214, 2kanálový, alpská bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá dvojkolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822810214, 2kanálový, alpská bílá , Fischer xc control (sptfis0636nad)

Dveřní/okenní kontakt Kopp Free Control Free Control 3.0 293105213, arktická bílá

Dveřní/okenní kontakt Kopp Free Control Free Control 3.0 293105213, arktická bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový dveřní / okenní kontakt·Baterie AA, 1,5 V·Lepicí plochy·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Dveřní/okenní kontakt Kopp Free Control Free Control 3.0 293105213, arktická bílá , Fischer xc control (sptfisc244nad)

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822701215, 1kanálový , krémově bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822701215, 1kanálový , krémově bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá dvojkolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822701215, 1kanálový , krémově bílá , Oxybagspirit riding free (3264)

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822101217, 2kanálový, arktická bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822101217, 2kanálový, arktická bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá dvojkolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 822101217, 2kanálový, arktická bílá , Earfun free pro (tw301b)

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 823101218, 1kanálový , čistě bílá

Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 823101218, 1kanálový , čistě bílá
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový nástěnný spínač·Baterie CR2032·Plochá kolébka·Montážní a jednoduchý krycí rámeček·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný spínač Kopp Free Control Free Control 3.0 823101218, 1kanálový , čistě bílá , Leatherman free p2 (0037447006609)

Centrála Kopp Free Control 293715050, černá

Centrála Kopp Free Control 293715050, černá
Detail

Ovládání přes aplikaci·Ovládání Free Control a jiných Kompatiblitaten Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Gateway Mini·Síťový zdroj·Návod k obsluze. Kopp Home Control. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Centrála Kopp Free Control 293715050, černá , Earfun free 2s (tw101)

Stmívací akční člen Kopp Free Control 801200324, 1kanálový

Stmívací akční člen Kopp Free Control 801200324, 1kanálový
Detail

Pro běžná trafa (postupné stmívání)·Ovladatelný pomocí bezdrátového nástěnného spínače Kopp a pomocí dálkového vládání Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stmívací akční člen Kopp Free Control 801200324, 1kanálový , Sodastream příchuť 7up free 440 ml ( příchuť 7up free 440 ml )

Stmívací akční člen Kopp Free Control 801100321, 1kanálový

Stmívací akční člen Kopp Free Control 801100321, 1kanálový
Detail

Pro elektronická trafa (postupné stmívání)·Ovladatelný pomocí bezdrátového nástěnného spínače Kopp a pomocí dálkového vládání Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Stmívací akční člen Kopp Free Control 801100321, 1kanálový , Jura cool control 2.5l (24065)

Servopohon Kopp Free Control 831002053, šedobílá (RAL 7035)

Servopohon Kopp Free Control 831002053, šedobílá (RAL 7035)
Detail

Ovládání přes aplikaci·Pro ovládání podlahového vytápění Pro kompletní ovládání podlahového topení jsou následující komponenty: 8310.0305.4 (obj. č. 1842421); 8310.0105.2 (obj. č. 1842420) a 8310.0205.3 (obj. č. 1842422). Servopohon·Adaptér pro upevnění·Návod k obsluze. Gateway MINI od Kopp + Kopp Home Control. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Servopohon Kopp Free Control 831002053, šedobílá (RAL 7035) , Rudimental: ground control - cd (9029668394)

Termostat Kopp Free Control 831003054, čistě bílá (RAL 9010)

Termostat Kopp Free Control 831003054, čistě bílá (RAL 9010)
Detail

Ovládání přes aplikaci·Pro ovládání podlahového vytápění·Provoz na baterie Pro kompletní ovládání podlahového topení jsou následující komponenty: 8310.0305.4 (obj. č. 1842421); 8310.0105.2 (obj. č. 1842420) a 8310.0205.3 (obj. č. 1842422). Pokojový termostat·Připevňovací šrouby·Návod k obsluze. Gateway MINI od Kopp + Kopp Home Control. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Termostat Kopp Free Control 831003054, čistě bílá (RAL 9010) , Hotone ampero control (ec-4)

Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 2/4 827029008, čistě bílá

Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 2/4 827029008, čistě bílá
Detail

Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Dvojitý kolébkový spínač HK07r (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 2/4 827029008, čistě bílá , Dogtrace d-control mini (chpob147nad)

Pákový spínač Kopp Free Control STANDARD 1/2 825902002, arktická bílá

Pákový spínač Kopp Free Control STANDARD 1/2 825902002, arktická bílá
Detail

Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Standardní 1násobný, kolébkový spínač (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pákový spínač Kopp Free Control STANDARD 1/2 825902002, arktická bílá , Ridgemonkey line control arm (ryb910108)

Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 1/2 826929004, čistě bílá

Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 1/2 826929004, čistě bílá
Detail

Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Kolébkový spínač HK07r 1-násobný (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pákový spínač Kopp Free Control HK07r 1/2 826929004, čistě bílá , Fytofem harmony control 30 tablet

Dvojitá spínačová páka Kopp Free Control HK05 2/4 826402008, arktická bílá

Dvojitá spínačová páka Kopp Free Control HK05 2/4 826402008, arktická bílá
Detail

Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Dvojitý kolébkový spínač HK05 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Dvojitá spínačová páka Kopp Free Control HK05 2/4 826402008, arktická bílá , Hartmann veroval duo control (9255040)

RC model auta silniční model Revell Control Free Runner 24470

RC model auta silniční model Revell Control Free Runner 24470
Detail

Odolná a obratná rallye auta·Dobré jízdní vlastnosti, přesné ovládání a gumové pneumatiky·Ideální pro začátečníky Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení drobnými součástkami! Použití je možné pouze pod dohledem dospělých. Model · Dvoukanálový MHZ vysílač · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako RC model auta silniční model Revell Control Free Runner 24470 , Lamax w remote control (lmxwrc)

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7kg

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7kg
Detail

Kompletní krmivo pro starší kočky (nad 7 let). Vhodné taky pro sterilizované seniory. Hypoalergenní, bezobilná receptura obsahuje proteiny z vysoce kvalitního masa, které poskytují životně důležité vitamíny a minerály a také nezbytnou energii pro aktivní životní styl. V kombinaci s taurinem podporují dobrý zrak a zdravé srdce. Optimální kombinace vitamínů a organických stopových prvků podporuje každodenní aktivity a zdraví. NÍZKÝ OBSAH TUKU A VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY pomáhají trávení a zabraňují přírůstku hmotnosti PROBIOTIKA A PREBIOTIKA pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ A LICHOŘEŘIŠNICE přispívají ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů –... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7kg , Wiz wifi remote control (929002426802)

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2kg

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2kg
Detail

Kompletní krmivo pro starší kočky (nad 7 let). Vhodné taky pro sterilizované seniory. Hypoalergenní, bezobilná receptura obsahuje proteiny z vysoce kvalitního masa, které poskytují životně důležité vitamíny a minerály a také nezbytnou energii pro aktivní životní styl. V kombinaci s taurinem podporují dobrý zrak a zdravé srdce. Optimální kombinace vitamínů a organických stopových prvků podporuje každodenní aktivity a zdraví. NÍZKÝ OBSAH TUKU A VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY pomáhají trávení a zabraňují přírůstku hmotnosti PROBIOTIKA A PREBIOTIKA pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ A LICHOŘEŘIŠNICE přispívají ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů –... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2kg , Kingcamp free space 250 (sptking18)

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 0,4kg

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 0,4kg
Detail

Kompletní krmivo pro starší kočky (nad 7 let). Vhodné taky pro sterilizované seniory. Hypoalergenní, bezobilná receptura obsahuje proteiny z vysoce kvalitního masa, které poskytují životně důležité vitamíny a minerály a také nezbytnou energii pro aktivní životní styl. V kombinaci s taurinem podporují dobrý zrak a zdravé srdce. Optimální kombinace vitamínů a organických stopových prvků podporuje každodenní aktivity a zdraví. NÍZKÝ OBSAH TUKU A VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY pomáhají trávení a zabraňují přírůstku hmotnosti PROBIOTIKA A PREBIOTIKA pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ A LICHOŘEŘIŠNICE přispívají ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů –... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 0,4kg , Beyerdynamic free byrd černá (728926)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 7kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 7kg
Detail

Kompletní krmivo pro dospělé a sterilizované kočky. Hypoalergenní receptura bohatá na vlákninu a proteiny se sníženým obsahem tuku pomáhá udržovat zdraví zažívacího traktu a ideální tělesnou hmotnost. Ovoce a bylinky v receptuře obsažené jsou bohaté na vitamíny a flavonoidy a zajistí vaší kočce vypadat skvěle a žít dlouhý a zdravější život. ČERSTVÁ KACHNA – dietní, vysoce stravitelné maso má vysoký obsah PUFA (polynenasycené mastné kyseliny), které snižují hladinu cholesterolu v těle. NÍZKÝ OBSAH TUKŮ spolu s rozpustnou a nerozpustnou vlákninou pomáhají udržovat optimální hmotnost. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ přispívá ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ soji Složení... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 7kg , Beyerdynamic free byrd šedá (728934)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2kg
Detail

Kompletní krmivo pro dospělé a sterilizované kočky. Hypoalergenní receptura bohatá na vlákninu a proteiny se sníženým obsahem tuku pomáhá udržovat zdraví zažívacího traktu a ideální tělesnou hmotnost. Ovoce a bylinky v receptuře obsažené jsou bohaté na vitamíny a flavonoidy a zajistí vaší kočce vypadat skvěle a žít dlouhý a zdravější život. ČERSTVÁ KACHNA – dietní, vysoce stravitelné maso má vysoký obsah PUFA (polynenasycené mastné kyseliny), které snižují hladinu cholesterolu v těle. NÍZKÝ OBSAH TUKŮ spolu s rozpustnou a nerozpustnou vlákninou pomáhají udržovat optimální hmotnost. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ přispívá ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ soji Složení... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2kg , Calvin klein ck free edt

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 0,4kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 0,4kg
Detail

Kompletní krmivo pro dospělé a sterilizované kočky. Hypoalergenní receptura bohatá na vlákninu a proteiny se sníženým obsahem tuku pomáhá udržovat zdraví zažívacího traktu a ideální tělesnou hmotnost. Ovoce a bylinky v receptuře obsažené jsou bohaté na vitamíny a flavonoidy a zajistí vaší kočce vypadat skvěle a žít dlouhý a zdravější život. ČERSTVÁ KACHNA – dietní, vysoce stravitelné maso má vysoký obsah PUFA (polynenasycené mastné kyseliny), které snižují hladinu cholesterolu v těle. NÍZKÝ OBSAH TUKŮ spolu s rozpustnou a nerozpustnou vlákninou pomáhají udržovat optimální hmotnost. RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ přispívá ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ soji Složení... (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 0,4kg , Free guy - blu-ray (d01493)

BRIT Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2 kg

BRIT Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2 kg
Detail

Hypoalergenní receptura bohatá na vlákninu a proteiny se sníženým obsahem tuku pomáhá udržovat zdraví zažívacího traktu a ideální tělesnou hmotnost. Ovoce a bylinky v receptuře obsažené jsou bohaté na vitamíny a flavonoidy a zajistí vaší kočce vypadat skvěle a žít dlouhý a zdravější život. • ČERSTVÁ KACHNA – dietní, vysoce stravitelné maso má vysoký obsah PUFA (polynenasycené mastné kyseliny), které snižují hladinu cholesterolu v těle. • NÍZKÝ OBSAH TUKŮ spolu s rozpustnou a nerozpustnou vlákninou pomáhají udržovat optimální hmotnost. • RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ přispívá ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. • LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. • BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ sóji Složení: čerstvé kachní maso (26 %), dehydratovaný krocan (26 %), žlutý hrách (16 %), cizrna (10 %), sušená jablka (7 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 4 %), losový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), semena a slupky psyllia (2 %), pivovarské kvasnice (2 %), lněné semínko (1 %), sušená lichořeřišnice (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). Analytické složky: hrubý protein 32,0 %, hrubý tuk 12,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 9,0 %, vlhkost 10,0 %, omega-3 0,3 %, omega-6 1,6 %, vápník 0,9 %, fosfor 0,7 %, sodík 1,0 %, hořčík 0,04 %. Nutriční aditiva v 1 kg: vitamín A (3a672a) 20 000 IU, vitamín D3 (E671) 800 IU, vitamín E (3a700) 600 mg, vitamín C (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2 500 mg, L-karnitin (3a910) 100 mg, cholinchlorid (3a890) 2 500 mg, biotin (3a880) 2 mg, vitamín B1 (3a821) 10 mg, vitamín B2 12 mg, niacinamid (3a315) 50 mg, D-pantothenan vápenatý (3a841) 40 mg, vitamín B6 (3a831) 10 mg, kyselina listová (3a316) 2 mg, vitamín B12 0,04 mg, zinek (3b606) 120 mg, železo (3b106) 45 mg, mangan (3b504) 55 mg, jodid draselný (3b201) 4 mg, měď (3b406) 10 mg, selen (3b8.10) 0,2 mg, L-methionin (3c305) 4 000 mg. Metabolizovatelná energie: 3,520 kcal/kg. Obsahuje přírodní antioxidanty schválené EU: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306), askorbyl-palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Krmný návod: Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BRIT Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2 kg

BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7 kg

BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7 kg
Detail

Hypoalergenní, bezobilná receptura obsahuje proteiny z vysoce kvalitního masa, které poskytují životně důležité vitamíny a minerály a také nezbytnou energii pro aktivní životní styl. V kombinaci s taurinem podporují dobrý zrak a zdravé srdce. Optimální kombinace vitamínů a organických stopových prvků podporuje každodenní aktivity a zdraví. • NÍZKÝ OBSAH TUKU A VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY pomáhají trávení a zabraňují přírůstku hmotnosti • PROBIOTIKA A PREBIOTIKA pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém. • RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ A LICHOŘEŘIŠNICE přispívají ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. • LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. • BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ sóji Složení: dehydratované kuře (27 %), čerstvé kuřecí maso (26 %), žlutý hrách (22 %), sušená jablka (9 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 4 %), pivovarské kvasnice (3 %), semena a slupky psyllia (2 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lněné semínko (1 %), sušená lichořeřišnice (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). Analytické složky: hrubý protein 34,0 %, hrubý tuk 15,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 9,5 %, vlhkost 10,0 %, omega-3 0,4 %, omega-6 1,2 %, vápník 1,0 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,8 %, hořčík 0,05 %. Nutriční aditiva v 1 kg: vitamín A (3a672a) 20 000 IU, vitamín D3 (E671) 800 IU, vitamín E (3a700) 600 mg, vitamín C (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2 500 mg, L-karnitin (3a910) 50 mg, cholinchlorid (3a890) 2 500 mg, biotin (3a880) 2 mg, vitamín B1 (3a821) 10 mg, vitamín B2 12 mg, niacinamid (3a315) 50 mg, D-pantothenan vápenatý (3a841) 40 mg, vitamín B6 (3a831) 10 mg, kyselina listová (3a316) 2 mg, vitamín B12 0,04 mg, zinek (3b606) 120 mg, železo (3b106) 45 mg, mangan (3b504) 55 mg, jodid draselný (3b201) 4 mg, měď (3b406) 10 mg, selen (3b8.10) 0,2 mg, L-methionin (3c305) 2 000 mg. Metabolizovatelná energie: 3,650 kcal/kg. Obsahuje přírodní antioxidanty schválené EU: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306), askorbyl-palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Krmný návod: Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7 kg

BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2 kg

BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2 kg
Detail

Hypoalergenní, bezobilná receptura obsahuje proteiny z vysoce kvalitního masa, které poskytují životně důležité vitamíny a minerály a také nezbytnou energii pro aktivní životní styl. V kombinaci s taurinem podporují dobrý zrak a zdravé srdce. Optimální kombinace vitamínů a organických stopových prvků podporuje každodenní aktivity a zdraví. • NÍZKÝ OBSAH TUKU A VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY pomáhají trávení a zabraňují přírůstku hmotnosti • PROBIOTIKA A PREBIOTIKA pomáhají udržovat normální zdravá střeva a imunitní systém. • RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ A LICHOŘEŘIŠNICE přispívají ke zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu pomáhají udržet optimální pH moči 6,0–6,5. • LICHOŘEŘIŠNICE je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky. • BEZ obilovin - BEZ barviv – BEZ konzervantů – BEZ GMO – BEZ sóji Složení: dehydratované kuře (27 %), čerstvé kuřecí maso (26 %), žlutý hrách (22 %), sušená jablka (9 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 4 %), pivovarské kvasnice (3 %), semena a slupky psyllia (2 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lněné semínko (1 %), sušená lichořeřišnice (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). Analytické složky: hrubý protein 34,0 %, hrubý tuk 15,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 9,5 %, vlhkost 10,0 %, omega-3 0,4 %, omega-6 1,2 %, vápník 1,0 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,8 %, hořčík 0,05 %. Nutriční aditiva v 1 kg: vitamín A (3a672a) 20 000 IU, vitamín D3 (E671) 800 IU, vitamín E (3a700) 600 mg, vitamín C (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2 500 mg, L-karnitin (3a910) 50 mg, cholinchlorid (3a890) 2 500 mg, biotin (3a880) 2 mg, vitamín B1 (3a821) 10 mg, vitamín B2 12 mg, niacinamid (3a315) 50 mg, D-pantothenan vápenatý (3a841) 40 mg, vitamín B6 (3a831) 10 mg, kyselina listová (3a316) 2 mg, vitamín B12 0,04 mg, zinek (3b606) 120 mg, železo (3b106) 45 mg, mangan (3b504) 55 mg, jodid draselný (3b201) 4 mg, měď (3b406) 10 mg, selen (3b8.10) 0,2 mg, L-methionin (3c305) 2 000 mg. Metabolizovatelná energie: 3,650 kcal/kg. Obsahuje přírodní antioxidanty schválené EU: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306), askorbyl-palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Krmný návod: Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BRIT Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2 kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2 kg

Detail

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma. Vyvážené krmivo v superprémiové kvalitě od značky Brit. Hypoalergenní složení bez přidaných obilovin. Určeno pro dospělé kastrované kočky s nadváhou. Podpora zdraví ledvin a močových cest. Nízký obsah hořčíku a L-Metiotinu pro ideální ph moči. Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control je v 2 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control 2 kg

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7 kg

Detail

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma. Vyvážené krmivo v superprémiové kvalitě od značky Brit. Hypoalergenní složení bez přidaných obilovin. Určeno pro seniorní kočky. Receptura bohatá na silné klouby a zuby. Množství probiotik a prebiotik pro zdravé trávení. Care Cat Grain-Free Senior Weight Control je k dostání v 7 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 7 kg

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2 kg

Detail

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma. Vyvážené krmivo v superprémiové kvalitě od značky Brit. Hypoalergenní složení bez přidaných obilovin. Určeno pro seniorní kočky. Receptura bohatá na silné klouby a zuby. Množství probiotik a prebiotik pro zdravé trávení. Care Cat Grain-Free Senior Weight Control je k dostání v 2 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control 2 kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 7 kg (8595602540785)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 7 kg (8595602540785)
Detail

Granule pro kočky - určené plemenům všech velikostí, pro dospělé kočky, vhodné pro kastrovaná plemena, hmotnost balení 7 kg, kachní příchuť, bez obilovin, bez konzervantů, hypoalergenní, bez GMO a dietní Receptura granulí je speciálně vyvinutá pro potřeby kastrovaných koček se zaměřením na zdraví trávicího traktu a udržení optimální tělesné hmotnosti. Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control s nízkým obsahem tuků je bohatá na rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a obsahuje ovoce a bylinky s vitamíny a flavonoidy. Kompletní hypoalergenní bezobilná strava Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control je díky dietnímu masu z kachny dobře stravitelná, a protože obsahuje polynenasycené mastné kyseliny, snižuje hladinu cholesterolu v těle. Skvělé pro udržení zdravého a dlouhého života vaší kočky a její vynikající kondici. Klíčové vlastnosti granulí pro kočky Brit Care Cat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 7 kg (8595602540785)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 0,4 kg (8595602540808)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 0,4 kg (8595602540808)
Detail

Granule pro kočky - určené plemenům všech velikostí, pro dospělé kočky, vhodné pro kastrovaná plemena, hmotnost balení 0,4 kg, kachní příchuť, bez obilovin, bez konzervantů, hypoalergenní, bez GMO a dietní Receptura granulí je speciálně vyvinutá pro potřeby kastrovaných koček se zaměřením na zdraví trávicího traktu a udržení optimální tělesné hmotnosti. Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control s nízkým obsahem tuků je bohatá na rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a obsahuje ovoce a bylinky s vitamíny a flavonoidy. Kompletní hypoalergenní bezobilná strava Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control je díky dietnímu masu z kachny dobře stravitelná, a protože obsahuje polynenasycené mastné kyseliny, snižuje hladinu cholesterolu v těle. Skvělé pro udržení zdravého a dlouhého života vaší kočky a její vynikající kondici. Klíčové vlastnosti granulí pro kočky Brit Care Cat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 0,4 kg (8595602540808)

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control, 7 kg (8595602540938)

Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control, 7 kg (8595602540938)
Detail

Granule pro kočky - určené plemenům všech velikostí, pro dospělé kočky s normální aktivitou, hmotnost balení 7 kg, tuky 15 % Hypoalergenní receptura pro starší kočky (nad 7 let) ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control, 7 kg (8595602540938)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 2 kg (8595602540792)

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 2 kg (8595602540792)
Detail

Granule pro kočky - určené plemenům všech velikostí, pro dospělé kočky, vhodné pro kastrovaná plemena, hmotnost balení 2 kg, kachní příchuť, bez obilovin, bez konzervantů, hypoalergenní, bez GMO a dietní Receptura granulí je speciálně vyvinutá pro potřeby kastrovaných koček se zaměřením na zdraví trávicího traktu a udržení optimální tělesné hmotnosti. Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control s nízkým obsahem tuků je bohatá na rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a obsahuje ovoce a bylinky s vitamíny a flavonoidy. Kompletní hypoalergenní bezobilná strava Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control je díky dietnímu masu z kachny dobře stravitelná, a protože obsahuje polynenasycené mastné kyseliny, snižuje hladinu cholesterolu v těle. Skvělé pro udržení zdravého a dlouhého života vaší kočky a její vynikající kondici. Klíčové vlastnosti granulí pro kočky Brit Care Cat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 2 kg (8595602540792)

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808005210, 1kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808005210, 1kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový přijímač, 1 kanál, 5 vodičů·Programovací pin·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808005210, 1kanálový

Dálkové ovládání Kopp Free Control Free Control 3.0 811401218, 4kanálový

Dálkové ovládání Kopp Free Control Free Control 3.0 811401218, 4kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Mini dálkové ovládání·Baterie CR2450·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Dálkové ovládání Kopp Free Control Free Control 3.0 811401218, 4kanálový

Startovací sada pro ovládání rolet Kopp Free Control Free Control 3.0 992000215, čistě bílá, černá

Startovací sada pro ovládání rolet Kopp Free Control Free Control 3.0 992000215, čistě bílá, černá
Detail

K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. 1 x Gateway MINI vč. Micro-USB síťový adaptér·3 x FC bezdrátový přijímač pro rolety/sériový spínač·2 x FC bezdrátový nástěnný spínač HK07 1násobný kolébkový·1 x FC bezdrátový nástěnný spínač HK07 2násobný kolébkový·1 x Free control bezdrátový plochá kolébka HK07 1násobný kolébkový·3 x knoflíková baterie CR2032·Montážní rám·Programmierpin·Nálepka šipky·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Startovací sada pro ovládání rolet Kopp Free Control Free Control 3.0 992000215, čistě bílá, černá

Startovací sada osvětlení Kopp Free Control Free Control 3.0 992000213, 1kanálový , 2kanálový, čistě bílá, černá

Startovací sada osvětlení Kopp Free Control Free Control 3.0 992000213, 1kanálový , 2kanálový, čistě bílá, černá
Detail

K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. 1 x Gateway MINI vč. Micro-USB síťový adaptér·3 x Free control bezdrátový přijímač spínač 3-drátové·2 x Free control bezdrátový nástěnný spínač HK07 1násobný kolébkový·1 x Free control bezdrátový nástěnný spínač HK07 2násobný kolébkový·1 x Free control bezdrátový plochá kolébka HK07 1násobný kolébkový·3 x knoflíková baterie CR2032·Montážní rám·Programmierpin·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Startovací sada osvětlení Kopp Free Control Free Control 3.0 992000213, 1kanálový , 2kanálový, čistě bílá, černá

C-Control Rozšíření GPS pro dálkově spínaný modul GSM modul GX107

C-Control Rozšíření GPS pro dálkově spínaný modul GSM modul GX107
Detail

Dotaz na polohu (GPS souřadnice) přes SMS·Monitorování objektu pomocí satelitního systému·Funkce sledování objektu GPS modul pro GX107 · Pásky na suchý zip · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako C-Control Rozšíření GPS pro dálkově spínaný modul GSM modul GX107

adidas CourtJam Control 3 44 2/3

Detail

Překonávej své hranice. Tyto tenisové boty adidas jsou odolné vůči opotřebení a zároveň zaručí maximální prodyšnost. Špička Adituff je odolná vůči opotřebení a pomáhá chránit proti nežádoucím dotykům nohy s povrchem. Svršek ze síťoviny je příjemně prodyšný. Silné zpevnění nohy v kombinaci s lehkým odpružením Bounce ti umožní ostré změny směru. Rozdělená podešev se vzorkem rybí kosti ti na tvrdém povrchu poskytne výhodu při rychlých zápasech.SvršekSíťovina. No, ta je tak lehká, že ani nepoznáš, že ji máš na sobě. A mimo to ti dá tu podporu, kterou potřebuješ, přesně tam, kde to potřebuješ.MEZIPODEŠEVBOUNCE. Technologie Bounce nejen tlumí, ale hlavně navrací energii. Každý tvůj krok tak bude dynamičtější a doběhneš dále. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako adidas CourtJam Control 3 44 2/3

adidas CourtJam Control 3 43 1/3

Detail

Překonávej své hranice. Tyto tenisové boty adidas jsou odolné vůči opotřebení a zároveň zaručí maximální prodyšnost. Špička Adituff je odolná vůči opotřebení a pomáhá chránit proti nežádoucím dotykům nohy s povrchem. Svršek ze síťoviny je příjemně prodyšný. Silné zpevnění nohy v kombinaci s lehkým odpružením Bounce ti umožní ostré změny směru. Rozdělená podešev se vzorkem rybí kosti ti na tvrdém povrchu poskytne výhodu při rychlých zápasech.SvršekSíťovina. No, ta je tak lehká, že ani nepoznáš, že ji máš na sobě. A mimo to ti dá tu podporu, kterou potřebuješ, přesně tam, kde to potřebuješ.MEZIPODEŠEVBOUNCE. Technologie Bounce nejen tlumí, ale hlavně navrací energii. Každý tvůj krok tak bude dynamičtější a doběhneš dále. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako adidas CourtJam Control 3 43 1/3

Pákový spínač Kopp Free Control HK05 1/2 826302005, arktická bílá

Pákový spínač Kopp Free Control HK05 1/2 826302005, arktická bílá
Detail

Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Kolébkový spínač HK05 1násobný (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pákový spínač Kopp Free Control HK05 1/2 826302005, arktická bílá

Makeup Dermacol - 24h Control , 30ml, 0

Makeup Dermacol - 24h Control , 30ml, 0
Detail

HlavaSrdceZáklad (patro.cz)

Podobné produkty ako Makeup Dermacol - 24h Control , 30ml, 0

adidas CourtJam Control 3 M CL 41 1/3

Detail

Tyto tenisové boty adidas ti dopřejí pohodlí při každém zápase. Pružná mezipodešev Bounce ti poskytne stabilitu. Stabilizační prvek Torsion System ti umožní dosáhnout plynulého pohybu. Svršek ze síťoviny se speciální podešví pro antukové povrchy ti dopřeje chladivé pohodlí.Tento produkt obsahuje nejméně 20 % recyklovaných materiálů. Recyklované materiály nám pomáhají snižovat objem odpadu, spotřebu omezených zdrojů a uhlíkovou stopu našich produktů. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako adidas CourtJam Control 3 M CL 41 1/3
Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 2 kg (8595602540792), Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 0,4 kg (8595602540808), Brit Care Cat Grain-Free Senior Weight Control, 7 kg (8595602540938), Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control, 7 kg (8595602540785), WILLI Air control, DM.LIFE Free Loop 1 black (Free Loop 1 Black), dm life free loop 1 bile free loop 1 white, LAMAX X Remote control, Geratherm Oxy Control (GT300C203), Fischer XC CONTROL (SPTfis0636nad), Fischer XC Control (SPTfisc244nad), OxybagSpirit Riding Free (3264), EarFun Free Pro (TW301B), Leatherman FREE P2 (0037447006609), EarFun Free 2S (TW101), Sodastream Příchuť 7UP FREE 440 ml ( Příchuť 7UP FREE 440 ml ), JURA Cool Control 2.5l (24065), Rudimental: Ground Control - CD (9029668394), HOTONE Ampero Control (EC-4), Dogtrace d-control mini (CHPob147nad), RidgeMonkey Line Control Arm (RYB910108), fytofem harmony control 30 tablet, HARTMANN Veroval Duo Control (9255040), LAMAX W Remote control (LMXWRC), WiZ WiFi Remote Control (929002426802), KingCamp Free space 250 (SPTking18), beyerdynamic Free Byrd černá (728926), beyerdynamic Free Byrd šedá (728934), CALVIN KLEIN CK Free EdT, Free Guy - Blu-ray (D01493)