Modelovací pasta schmincke 300ml – jemná - 50541

Produkt Modelovací pasta schmincke 300ml – jemná - 50541 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Modelovací pasta schmincke 300ml – jemná - 50541 upraviť a produkt hľadať znova.

Modelovací pasta Schmincke 300ml – jemná - 50541

Detail

Akrylová pasta s pevnou a hustou konzistencí. Za sucha má bílý jemně lesklý hladký povrch s lehce savým charakterem. Ideální ke strukturování a modelování efektů zejména na neohebném tuhém povrchu, optimální použití je štětcem. Modelovací pasta se dá ředit vodou. Před použitím se doporučuje pastu promíchat, jinak je možno ji používat samotnou nebo namíchat špachtlí s akrylovou barvou, popřípadě zaschlou pastu akrylovou barvou přetřít. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Schmincke 300ml – jemná - 50541 , Hama basic s6 (50541)

Modelovací pasta Schmincke 300ml – hrubá - 50542

Detail

Akrylová pasta s pevnou a hustou konzistencí. Za sucha má bílý hrubý povrch. Ideální ke strukturování a modelování efektů zejména na neohebném tuhém povrchu, optimální použití je štětcem. Modelovací pasta se dá ředit vodou. Před použitím se doporučuje pastu promíchat, jinak je možno ji používat samotnou nebo namíchat špachtlí s akrylovou barvou, popřípadě zaschlou pastu akrylovou barvou přetřít. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Schmincke 300ml – hrubá - 50542 , Lasaponaria jemná dětská zubní pasta jahoda bio 75 ml (8054615472815)

Krakelovací pasta Schmincke 300ml - 50545

Detail

Jemná bílá pasta vhodná pro vytváření prasklinek v malbě akrylovými barvami. Má lesklý nádech. Nejlepší efekt dosáhnete při rovnoměrném zasychání o teplotě cca 18-25 °C. Doba schnutí je řádově několik hodin, dle vrstvy, teploty, apod. Můžete ředit vodou. Použití: Nanášejte štětcem či špachtlí. Můžete nanášet samotnou pastu (a následně ji přemalovat) či ji natónovat akrylovou barvou v poměru cca 4:1 (pasta : barva). Při zasychání pasta praská a vytváří požadovaný efekt. Ukázka níže na fotce. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krakelovací pasta Schmincke 300ml - 50545 , Modelovací sada: modelovací hmota, 7 tvořítek, váleček (8595138599714)

Modelovací pasta Liquitex 473ml

Detail

Modelovací pasta vyšší řady Professional se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických efektů v malbě. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a také velice tvrdá (není vhodná na příliš pružné povrchy). Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 473ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Liquitex 473ml , Modelovací hmota terracotta 500g (8595138551422)

Modelovací pasta Liquitex 946ml

Detail

Modelovací pasta vyšší řady Professional se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických efektů v malbě. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a také velice tvrdá (není vhodná na příliš pružné povrchy). Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 946ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Liquitex 946ml , Modelovací hmota bílá 500g (8595138551415)

Modelovací pasta Renesans 500ml

Detail

Modelovací pasta je založena na akrylové pryskyřici a drceném mramoru. Užívá se pro tvorbu plastických vrstev na malbě. Po vyschnutí má pasta matný hladký vzhled. Nanášejte špachtlí, po zaschnutí se pasta přetírá barvou. Vhodné pro malbu 3D obrazů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Renesans 500ml , Salente rombo pasta (mrs-pasta-mkr)

Modelovací pasta Renesans 110ml

Detail

Modelovací pasta je založena na akrylové pryskyřici a drceném mramoru. Užívá se pro tvorbu plastických vrstev na malbě. Po vyschnutí má pasta matný hladký vzhled. Nanášejte špachtlí, po zaschnutí se pasta přetírá barvou. Vhodné pro malbu 3D obrazů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Renesans 110ml , Rupes profesionální ultra jemná lešticí pasta pro finální leštění laku do vysokého lesku 250 ml (9.pure250)

Modelovací pasta Pébéo 500ml

Detail

Nežloutnoucí modelovací pasta nejen pro akrylové barvy od značky Pébéo pro vytváření struktur a reliéfů na malbě. Při použití v případě akrylových barev můžete smíchat se samotnou barvou či nanést pastu na plátno ještě před malbou. Pastu lze použít také v případě olejových barev, ale pouze jako podklad. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Pébéo 500ml , Balónky modelovací - k tvarování 12 ks (5907667272779)

Modelovací pasta Pébéo 100ml

Detail

Nežloutnoucí modelovací pasta nejen pro akrylové barvy od značky Pébéo pro vytváření struktur a reliéfů na malbě. Při použití v případě akrylových barev můžete smíchat se samotnou barvou či nanést pastu na plátno ještě před malbou. Pastu lze použít také v případě olejových barev, ale pouze jako podklad. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Pébéo 100ml , Rupes profesionální ultra jemná lešticí pasta pro finální leštění laku do vysokého lesku 1 000 m (9.pure)

Modelovací pasta Lefranc 250ml

Detail

Modelovací pasta je určená pro vytváření textur, vrstvené a reliéfní techniky. Je matně bílá a neprůhedná, připravená k použití. Po zaschnutí lze pomalovat. Zůstává pružná a nerozpadá se až do tloušťky 8 mm. Aplikujte špachtlí. Pro vyšší struktury smíchejte s průsvitným matným gelem. Při smíchání s akrylovou barvou dochází k zesvětlení. Nástroje od pasty vyčistíte vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Lefranc 250ml , Greenfood shaker 300ml (8594193923892)

Modelovací pasta Pébéo 1000ml

Detail

Nežloutnoucí modelovací pasta nejen pro akrylové barvy od značky Pébéo pro vytváření struktur a reliéfů na malbě. Při použití v případě akrylových barev můžete smíchat se samotnou barvou či nanést pastu na plátno ještě před malbou. Pastu lze použít také v případě olejových barev, ale pouze jako podklad. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta Pébéo 1000ml , Orion modelovací kostice uh 8 ks create (121188)

Lehká modelovací pasta Liquitex 237ml

Detail

Velmi lehká modelovací pasta vyšší řady Professional se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických efektů v malbě. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a také velice tvrdá (není vhodná na příliš pružné povrchy). Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 250ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty, kde oceníte její nižší hmotnost vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lehká modelovací pasta Liquitex 237ml , Maped creativ modelovací hmota, 4 doplňkové barvy (3154149072019)

Flexibilní modelovací pasta Liquitex 946ml

Detail

Flexibilní modelovací pasta vyšší řady Professional se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických textur na poloflexibilních površích. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a pružnější než klasická modelovací pasta. Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 946ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty na poloflexibilních površích vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Flexibilní modelovací pasta Liquitex 946ml , Klarstein pasta maker

Flexibilní modelovací pasta Liquitex 473ml

Detail

Flexibilní modelovací pasta vyšší řady Professional se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických textur na poloflexibilních površích. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a pružnější než klasická modelovací pasta. Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 473ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty na poloflexibilních površích vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Flexibilní modelovací pasta Liquitex 473ml , Inter-vion modelovací kovový kartáč na vlasy (*44) (5902704992573)

Lehká modelovací pasta Liquitex Basics 250ml

Detail

Velmi lehká modelovací pasta Basics se hodí hlavně pro tvorbu 3D plastických efektů v malbě. Po zaschnutí je pasta matná a bílá a také velice tvrdá (není vhodná na příliš pružné povrchy). Může být samostatně použitá nebo se může natónovat jakoukoliv akrylovou barvou do požadovaného odstínu. Po zaschnutí lze přemalovat akrylovými, olejovými, vodovými barvami, grafitovou tužkou nebo pastely. Pro nanášení pasty je optimální použít malířské špachtle a v případě, že chcete vytvářet velmi tlusté vrstvy nebo sochařsky vymodelovat určitý objekt, doporučuje se postupovat v tenkých vrstvách, které lépe usychají a tolik nepraskají. Nechte usychat pomalu, aby nedošlo k vytvoření prasklin. Pokud se objeví praskliny vyplňte je další tenkou vrstvou. Po zaschnutí můžete povrch zbrousit nebo do něho vyškrabávat. Vyrábí tradiční anglický výrobce Liquitex dnes sídlící ve Francii. 250ml matná bílá modelovací pasta na 3D efekty, kde oceníte její nižší hmotnost vhodné jako podklad pro malbu akrylovými, olejovými, vodovými barvami, nebo grafitovou tužkou a pastely míchejte jen s barvami a médii na akrylové bázi Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lehká modelovací pasta Liquitex Basics 250ml , Wenko basic nástěnný 300ml (59540)

Flexibilní modelovací pasta WN Galeria 250ml

Detail

Lehká modelovací pasta určená pro použití na plátno (minimální prohnutí), jemně texturovaná s měkkou sochařskou konzistencí. Vhodná pro vytváření více vrstev. Matný povrch. Lze míchat přímo s barvou (zesvětluje) nebo nanést na plátno a barvou přetřít. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Flexibilní modelovací pasta WN Galeria 250ml , Chlorhexidin ústní voda peprná 300ml

Těžká modelovací pasta WN Galeria 250ml

Detail

Těžká modelovací pasta určená pro použití na různé povrchy. Vhodá pro vytváření více vrstev, lze obrušovat. Matný povrch. Lze míchat přímo s barvou (zesvětluje) nebo nanést na plátno a barvou přetřít. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Těžká modelovací pasta WN Galeria 250ml , Tekuté stěrače rozpraš. 300ml (am00213)

Modelovací pasta pro akvarel 125ml - 50725

Detail

Modelovací pasta "Aqua pasto" pro akvarelové barvy (ano, čtete správně :-) od značky Schmincke. Může být jak míchána přímo do barev, tak nanášena předem na papír či jiný povrch. Je mírně lesklá, zvyšuje hustotu barev a prodlužuje jejich schnutí. Barvy je za pomocí pasty možné vrstvit pomocí štětce i špachtle a vytvářet 3D efekty. Je vodou ředitelné, může být znovu rozpuštěno i po zaschnutí - po finálním zakončení obrazu doporučujeme zafixovat lakem pro akvarelové barvy. Upozornění: Při použití příliš velkého množství pasty a velké vrstvy barev, může dojít k jejich popraskání. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Modelovací pasta pro akvarel 125ml - 50725 , Kniha na recepty pasta

Schmincke lak ve spreji 50416 300ml

Detail

Dokončovací lak pro olejomalbu. Lak je lesklý, bezbarvý, pružný, nežloutnoucí, odolný proti stárnutí a rychleschnoucí. Návod k použití: Před použitím plechovku dobře protřepejte a při pokojové teplotě nastříkejte ze vzdálenosti 30 až 40 cm křížem na předmět stojící ve svislé poloze nebo mírně nakloněný. (Vždy změňte směr stříkání směrem od objektu!).Nanášení provádějte až po úplném zaschnutí povrchu nátěru - nejdříve po 8 až 12 měsících.Zaschlá vrstva laku zůstává dlouho rozpustná v náhražce terpentýnu (50019), terpentýnovém oleji nebo v odstraňovači laku.Obvyklá tloušťka vrstvy laku nemá významný vliv na odolnost vrstvy laku proti UV záření. Proto důrazně doporučujeme pracovat hned od začátku s kvalitními, světlostálými olejovými barvami.Případné lepkavé hlavice spreje vyčistěte acetonem.Skladujte na chladném a suchém místě.Chraňte nádobu se sprejem před slunečním zářením a teplotami nad 50 °C.Doporučujeme provádět individuální předběžné zkoušky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke lak ve spreji 50416 300ml , Nebiolina dětská zubní pasta

Redken Brews modelovací pasta pro přirozenou fixaci 150 ml

Redken Brews modelovací pasta pro přirozenou fixaci 150 ml
Detail

Redken Brews, 150 ml, Pasty na vlasy pro muže, Pasta na vlasy Redken Brews se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: zafixuje účes v požadovaném tvaru poskytuje extra silné zpevnění nezatěžuje vlasy poskytuje matný vzhled Jak používat: Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako Redken Brews modelovací pasta pro přirozenou fixaci 150 ml , Ochucovaci pasta banan 100g

No Inhibition Pastes Collection modelovací pasta na vlasy 75 ml

No Inhibition Pastes Collection modelovací pasta na vlasy 75 ml
Detail

No Inhibition Pastes Collection, 75 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Stylingový přípravek No Inhibition Pastes Collection podtrhne váš účes a udrží jej po dlouhou dobu. Vlastnosti: dodá dokonalý objem a tvar hydratuje poskytuje zdravý lesk usnadňuje styling Jak používat: Naneste malé množství přípravku do dlaní a aplikujte do vlasů. (notino.cz)

Podobné produkty ako No Inhibition Pastes Collection modelovací pasta na vlasy 75 ml , Tempo pasta na skrabance

Milk Shake Lifestyling Playful modelovací pasta na vlasy 100 ml

Milk Shake Lifestyling Playful modelovací pasta na vlasy 100 ml
Detail

Milk Shake Lifestyling Playful, 100 ml, Pasty na vlasy pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Milk Shake Lifestyling Playful modelovací pasta na vlasy 100 ml , Pasta na zuby psy

Maria Nila Minerals Gneiss modelovací pasta střední zpevnění 50 ml

Maria Nila Minerals Gneiss modelovací pasta střední zpevnění 50 ml
Detail

Maria Nila Minerals Gneiss, 50 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Stylingový přípravek Maria Nila Minerals Gneiss podtrhne váš účes a udrží jej po dlouhou dobu. Vlastnosti: usnadňuje styling střední zpevnění poskytuje matný vzhled Jak používat: Naneste malé množství přípravku do dlaní a aplikujte do vlasů. (notino.cz)

Podobné produkty ako Maria Nila Minerals Gneiss modelovací pasta střední zpevnění 50 ml , Sundo terapeutická modelovací hmota - 85 gramů, tuhá, modrá (s-66622)

Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560

Detail

Gel / medium pro akrylové barvy. Dodává jemný krémový efekt, zpomaluje schnutí, zvyšuje lesk a transparentnost. Celkově zvyšuje "flow" (jemnost barvy, to jak se mezi sebou mísí) a barvy po přidání média připomínají svým chováním více olejové barvy. Přímíchejte přímo do akrylové barvy, v maximálním poměru 1:1. Je na bázi akrylové disperze, můžete ředit vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Gel pro akrylové barvy Schmincke special 300ml - 50560 , Sonax plastová ochrana motoru, 300ml (330200)

Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - 50703

Detail

Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - Hrubě strukturovaný podklad pro pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Po nanesení můžete malovat akvarelem podobně jako na papír. Pokyny ke zpracování: V případě potřeby před použitím krátce promíchejte. AQUA-Grund, hrubý, je připravený k okamžitému použití a nanáší se čistý na podklad. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. (Proces sušení závisí na tloušťce vrstvy a trvá několik minut až několik hodin!) Neusušený produkt lze v případě potřeby tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se nikdy nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte jej promíchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - 50703 , Sensuel lubrikační aqua gel 300ml (179)

René Furterer Style stylingová modelovací pasta pro matný vzhled 75 ml

René Furterer Style stylingová modelovací pasta pro matný vzhled 75 ml
Detail

René Furterer Style, 75 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Pasta na vlasy René Furterer Style se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: pomáhá tvarovat účes dodává účesu texturu a tvar dodává vlasům matný efekt zůstává flexibilní i během dne střední fixace Složení: bez silikonů (notino.cz)

Podobné produkty ako René Furterer Style stylingová modelovací pasta pro matný vzhled 75 ml , Akinu napáječka s kuličkou 300ml (8595184921255)

Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo modelovací pasta na vlasy 100 ml

Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo modelovací pasta na vlasy 100 ml
Detail

Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo, 100 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Pasta na vlasy Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: přirozená fixace pomáhá tvarovat účes (notino.cz)

Podobné produkty ako Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo modelovací pasta na vlasy 100 ml , Master lámací nožík 300ml bílá (5326)

Redken Texturize Rewind 06 stylingová modelovací pasta na vlasy 150 ml

Redken Texturize Rewind 06 stylingová modelovací pasta na vlasy 150 ml
Detail

Redken Texturize Rewind 06, 150 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Vosk na vlasy perfektně drží účes a snadno se aplikuje. Navíc překvapí svou dlouhotrvající výdrží. Vlastnosti: snadno vytvoří žádoucí účes přirozeně fixuje Jak používat: Naneste do suchých vlasů a upravte podle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Redken Texturize Rewind 06 stylingová modelovací pasta na vlasy 150 ml , Liqui moly proplach motoru 300ml (lm2640)

Lazurní transparentní pasta Schmincke pro olej 120ml - 50046

Detail

Pastózní medium vhodné pro zvýšení transparentnosti olejových barev a snížení viskozity. Vhodné je zejména pro lazurní vrstvy olejomaleb, kdy je žádoucí určitá průhlednost malované vrstvy. Můžete používat v libovolném poměru. Je ředitelné terpentýnem či jinými ředidly pro olejové barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lazurní transparentní pasta Schmincke pro olej 120ml - 50046 , Cistici roztok philips hq200 50 300ml

L’Oréal Professionnel Homme 7 Poker modelovací pasta extra silné zpevnění 75 ml

L’Oréal Professionnel Homme 7 Poker modelovací pasta extra silné zpevnění 75 ml
Detail

L’Oréal Professionnel Homme 7 Poker, 75 ml, Pasty na vlasy pro muže, Stylingový přípravek L’Oréal Professionnel Homme 7 Poker se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě vašich vlasů. Vlastnosti: zafixuje účes v požadovaném tvaru poskytuje matný vzhled poskytuje střední zpevnění Jak používat: Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Professionnel Homme 7 Poker modelovací pasta extra silné zpevnění 75 ml , Sensuel lubrikační fisting gel 300ml (180)

Goldwell Dualsenses For Men modelovací pasta pro všechny typy vlasů 100 ml

Goldwell Dualsenses For Men modelovací pasta pro všechny typy vlasů 100 ml
Detail

Goldwell Dualsenses For Men, 100 ml, Pasty na vlasy pro muže, Stylingový přípravek Goldwell Dualsenses For Men se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě vašich vlasů. Vlastnosti: poskytuje střední zpevnění poskytuje matný vzhled dodává účesu texturu a tvar Jak používat: Naneste malé množství přípravku do suchých vlasů a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako Goldwell Dualsenses For Men modelovací pasta pro všechny typy vlasů 100 ml

L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelovací pasta střední zpevnění 150 ml

L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelovací pasta střední zpevnění 150 ml
Detail

L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte, 150 ml, Pasty na vlasy pro muže, Stylingový přípravek L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě vašich vlasů. Vlastnosti: zafixuje účes v požadovaném tvaru poskytuje zdravý lesk usnadňuje styling Jak používat: Naneste malé množství přípravku do dlaní a aplikujte do vlasů. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelovací pasta střední zpevnění 150 ml

Uppercut Deluxe Featherweight stylingová modelovací pasta na vlasy pro muže 70 g

Uppercut Deluxe Featherweight stylingová modelovací pasta na vlasy pro muže 70 g
Detail

Uppercut Deluxe Featherweight, 70 g, Styling pro muže, Pasta na vlasy Uppercut Deluxe Featherweight se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: dodává účesu texturu a tvar netvrdne ve vlasech snadno se vymývá nezatěžuje vlasy poskytuje zdravý lesk Jak používat: Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako Uppercut Deluxe Featherweight stylingová modelovací pasta na vlasy pro muže 70 g

L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat modelovací pasta pro matný vzhled 80 ml

L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat modelovací pasta pro matný vzhled 80 ml
Detail

L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat, 80 ml, Pasty na vlasy pro muže, Stylingový přípravek L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě vašich vlasů. Vlastnosti: zafixuje účes v požadovaném tvaru poskytuje matný vzhled poskytuje střední zpevnění Jak používat: Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat modelovací pasta pro matný vzhled 80 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish destrukturizační krémová modelovací pasta s matným efektem 100 ml

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish destrukturizační krémová modelovací pasta s matným efektem 100 ml
Detail

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish, 100 ml, Pasty na vlasy pro ženy, Tužicí přípravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish dodá vašemu účesu požadovaný tvar a objem. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt, na který se můžete spolehnout fixuje účes rychlý a snadný styling zajištuje pružnost vlasů Jak používat: Naneste do suchých vlasů. Upravte požadovaným způsobem. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish destrukturizační krémová modelovací pasta s matným efektem 100 ml

Kérastase Genesis Homme Cire D'Épaisseur Texturisante stylingová modelovací pasta pro jemné nebo řídnoucí vlasy pro muže 75 ml

Kérastase Genesis Homme Cire D'Épaisseur Texturisante stylingová modelovací pasta pro jemné nebo řídnoucí vlasy pro muže 75 ml
Detail

Kérastase Genesis Homme Cire D'Épaisseur Texturisante, 75 ml, Pasty na vlasy pro muže, Pasta na vlasy Kérastase Genesis Homme Cire D'Épaisseur Texturisante se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při každodenním stylingu vlasů. Účes dokonale zafixuje a pomůže vytvarovat. Vlastnosti: pomáhá tvarovat účes neslepuje vlasy nezatěžuje vlasy snadno se vymývá Jak používat: Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako Kérastase Genesis Homme Cire D'Épaisseur Texturisante stylingová modelovací pasta pro jemné nebo řídnoucí vlasy pro muže 75 ml

Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 4 kg -

Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 4 kg -
Detail

Sněhově bílá modelovací cukrářská hmota se svou chutí a vůní podobná marshmallow. Italská modelovací hmota, extra pružná hmota na modelování figurek, květin, drobných plátků a jemných tvarů. S touto hmotou lze také potahovat dorty. Snadná práce, nelepí se, vhodná i pro začátečníky. Výhodou této hmoty je, že se dá používat v jakémkoli počasí, je odolná vlhkosti, která vzniká například v běžné domácí lednici. Dodávané množství 4x1 kg v hermeticky uzavřeném obale. Hmota je stabilní a velice usnadňuje práci při modelaci. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 4 kg -

Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 8 kg -

Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 8 kg -
Detail

Sněhově bílá modelovací cukrářská hmota se svou chutí a vůní podobná marshmallow. Italská modelovací hmota, extra pružná hmota na modelování figurek, květin, drobných plátků a jemných tvarů. S touto hmotou lze také potahovat dorty. Snadná práce, nelepí se, vhodná i pro začátečníky. Výhodou této hmoty je, že se dá používat v jakémkoli počasí, je odolná vlhkosti, která vzniká například v běžné domácí lednici. Dodávané množství 8x1 kg v hermeticky uzavřeném obale. Hmota je stabilní a velice usnadňuje práci při modelaci. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Modelovací hmota Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 8 kg -

Potahovací a modelovací hmota Pasta Dama Stella 1 kg - Irca

Potahovací a modelovací hmota Pasta Dama Stella 1 kg - Irca
Detail

Hmota na bázi cukru na potahování i modelování s mandlovou příchutí. Pružná bílá hmota se hodí na potahování dortů i modelování drobných ozdob. Je pevná, pružná, nepraská a skvěle přilne k povrchu. Z pasty lze modelovat postavičky, vypichovat různé tvary a zdobit jimi dorty i drobné zákusky. Po vytvoření drobné dekorace je vhodné vložit je do lednice, aby ztuhly. Hmota po vytvarování zcela nevysychá. Pro dobarvení se hodí použít gelové barvy. Italský výrobce vyšel vstříc požadavku na menší balení - nyní k dostání i balení o hmotnosti 1 kg. Pokud chcete výhodnější cenu, pak zvolte větší balení. Hmotnost: 1 kg. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Potahovací a modelovací hmota Pasta Dama Stella 1 kg - Irca

Pasta Dama Chocolate - hnědá čokoládová potahovací a modelovací hmota 1 kg -

Pasta Dama Chocolate - hnědá čokoládová potahovací a modelovací hmota 1 kg -
Detail

Nově vyvinutá modelovací a potahovací hmota italského výrobce - tmavě hnědá barva této hmoty je dána 42% podílem čokolády. Baleno v sáčku á 1 kg (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Pasta Dama Chocolate - hnědá čokoládová potahovací a modelovací hmota 1 kg -

HAMA Basic S6 (50541)

HAMA Basic S6 (50541)
Detail

Skartovač – stupeň utajení P-2, podélný řez, skartuje až 6 listů papíru gramáže 80 g/m2, navíc i svorky, objem koše 8 l, zpětný chod, vypnutí při přehřátí/přehlcení, vyjímatelný koš, start/stop automatický Skartovač Hama Basic S6 Skartovač Hama Basic S6 s podélným řezem dokáže zpracovat až 6 listů papíru najednou. Nižší stupeň utajení P-2 využijete pro skartaci méně důležitých interních dokumentů. Hama Basic S6 - pomocník do každé kancelářeSkartovač je vybaven automatickým startem i vypnutím. Při přehlcení či přehřátí se Hama Basic S6 sám vypne. Skartovač disponuje i funkcí zpětného chodu, který oceníte v případě zaseknutí papíru. Skartujte se sponkamiVysoce kvalitní ocelové nože si poradí i s kancelářskými sponkami pro sešívání dokumentů. Hama Basic S6 tak nevyžaduje jejich odstranění před vložením do skartovače. Hama Basic S6 nabízí utajení... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAMA Basic S6 (50541)

Skartovačka Hama Basic S6 50541

Skartovačka Hama Basic S6 50541
Detail

Přístroj se při přehřátí automaticky vypne, aby nedošlo k poškození přístroje·Kvalitní nožové hřídele z oceli Upozornění podle DIN 66399: Každá osoba, ať už z právního nebo soukromého hlediska, je odpovědná za zničení všech důvěrných, osobních a citlivých údajů, které jsou přiměřené ochraně údajů a bezpečné. Ať už se jedná o údaje, které nejsou cizí nebo potřebují ochranu, jednáte z vlastního zájmu, že se údaje týkající se vaší osoby nedostane do špatných rukou. Skartovačka Hama vám to spolehlivě pomůže. Tato skartovačka je vhodná pro soukromé použití. Skartovačka „Basic S6"·8 l koš·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Skartovačka Hama Basic S6 50541

Modelovací hmota Irys Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 1 kg - Master Martini

Modelovací hmota Irys Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 1 kg - Master Martini
Detail

Sněhově bílá modelovací cukrářská hmota se svou chutí a vůní podobná marshmallow. Italská modelovací hmota, extra pružná hmota na modelování figurek, květin, drobných plátků a jemných tvarů. S touto hmotou lze také potahovat dorty. Snadná práce, nelepí se, vhodná i pro začátečníky. Výhodou této hmoty je, že se dá používat v jakémkoli počasí, je odolná vlhkosti, která vzniká například v běžné domácí lednici. Dodávané množství 1 kg v hermeticky uzavřeném obale. Hmota je stabilní a velice usnadňuje práci při modelaci. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Modelovací hmota Irys Pasta di Zucchero Master Martini - bílá 1 kg - Master Martini

Černá modelovací hmota IRYS Pasta di Zucchero Master Martini - černá 1 kg - Master Martini

Černá modelovací hmota  IRYS Pasta di Zucchero Master Martini - černá 1 kg - Master Martini
Detail

Černá modelovací cukrářská hmota. Italská modelovací hmota v sytě černé barvě, extra pružná hmota na modelování figurek, květin, drobných plátků a jemných tvarů. S touto hmotou lze také potahovat dorty. Snadná práce, nelepí se, vhodná i pro začátečníky. Výhodou této hmoty je, že se dá používat v jakémkoli počasí, je odolná vlhkosti, která vzniká například v běžné domácí lednici. Dodávané množství 1 kg v hermeticky uzavřeném obale. Hmota je stabilní a velice usnadňuje práci při modelaci. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Černá modelovací hmota IRYS Pasta di Zucchero Master Martini - černá 1 kg - Master Martini

Ugreen 4-In-1 USB-A 3.0 Card Reader (50541)

Ugreen 4-In-1 USB-A 3.0 Card Reader (50541)
Detail

Čtečka karet externí, rozhraní: USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) sloty pro karty CF, SD, TF a MS, podpora OTG Načítejte ze čtyřkaret současněČtečka karet Ugreen vám umožní číst čtyři různé typy karet současně, což vám ušetří čas i námahu oproti neustálé výměně karet. Čtečku připojíte ke svému počítači přes USB 3.2 Gen 1 port a tím získáte super rychlost až 5 Gbps. Tak můžete nahrávat HD filmy během několika vteřin. Díky funkci Plug & Play ji můžete začít okamžitě používat bez složitých instalací. RYCHLOST5 Gbps ROZHRANÍUSB 3.2 Gen 1 SLOTYCF / SD / TF / MS Podporuje vysokorychlostní kartyČtečka karet Ugreen zvládá číst najednou čtyři vysokorychlostní karty jako jsou například Class 10 Micro SD, Micro SDXC, UHS-I SDHC, UDMA 7, UDMA 6 CF nebo PRO-HG Duo. Podporuje systém OTG, tak si u vás najde všestranné využití. Kompatibilní se čtyřmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ugreen 4-In-1 USB-A 3.0 Card Reader (50541)

Modelovací sada: modelovací hmota, 7 tvořítek, váleček (8595138599714)

Modelovací sada: modelovací hmota, 7 tvořítek, váleček (8595138599714)
Detail

Modelovací hmota - reativní modelovací sada, která rozvíjí zručnost a kreativitu dítěte. Sada obsahuje: 7 barev modelovací hmoty (růžová, oranžová, žlutá, červená, zelená, modrá, fialová) 7 barevných tvořítek různých tvarů 1 váleček (alza.cz)

Podobné produkty ako Modelovací sada: modelovací hmota, 7 tvořítek, váleček (8595138599714)

Modelovací balónky

Modelovací balónky
Detail

Modelovací balónky Sada barevných nafukovacích balónků, ze kterých si děti mohou natvarovat zajímavé 3D objekty. Kupte dětem zábavné balónky! Vhodné pro děti od 3 let Obsah: 12 ks Materiál: přírodní kaučuk (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Modelovací balónky

Krtečková modelovací hmota

Krtečková modelovací hmota
Detail

Krtečková modelovací hmota je hmota výrazných barev s příjemným hladkým povrchem. Balení obsahuje 4 barvy v plastovém kelímku. Modelovací hmota - plastelína vaše děti nikdy neomrzí. Hraní s modelovací hmotou ve vašich dětech rozvíjí fantazii a tvořivost a také posiluje a zlepšuje jemnou motoriku. S modelínou stráví děti hodiny a hodiny příjemné zábavy. Hmotnost jedného kelímku je 50 g.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Barvy v setu:ŽlutáČervená ModráZelenáRozměr balení:délka: 22 cmšířka: 4,5 cmvýška: 6 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Krtečková modelovací hmota

Dr.Oetker Modelovací podložka

Detail

Zesílená silikonová podložka o rozměru 60×40 cm je ideální pro zpracovávání marcipánu či jiné hmoty. Potištěná podložka s pomůckami v anglickém a německém jazyce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dr.Oetker Modelovací podložka

Podložka modelovací A3

Podložka modelovací A3
Detail

Podložka modelářská od výrobce Koh-i-noor vyrábějícího kvalitní pomůcky pro umělecké, školní či kancelářské potřeby. Modelářská podložka je skvělou pomůckou pro dekorační a ruční práce. Tento produkt je vyroben z bílého PVC o tloušťce 0,68 mm a formátu A4 nebo A3. Modelovací podložka slouží při kreativní tvorbě jako ochrana pracovní desky ve škole, kanceláři či dílně, kde hrozí poškození či zašpinění povrchu stolu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podložka modelovací A3
HAMA Basic S6 (50541), laSaponaria jemná dětská zubní pasta jahoda BIO 75 ml (8054615472815), Modelovací sada: modelovací hmota, 7 tvořítek, váleček (8595138599714), Modelovací hmota terracotta 500g (8595138551422), Modelovací hmota bílá 500g (8595138551415), Salente Rombo Pasta (MRS-PASTA-MKR), RUPES profesionální ultra jemná lešticí pasta pro finální leštění laku do vysokého lesku 250 ml (9.PURE250), Balónky modelovací - k tvarování 12 ks (5907667272779), RUPES profesionální ultra jemná lešticí pasta pro finální leštění laku do vysokého lesku 1 000 m (9.PURE), GreenFood shaker 300ml (8594193923892), ORION Modelovací kostice UH 8 ks Create (121188), MAPED Creativ modelovací hmota, 4 doplňkové barvy (3154149072019), Klarstein Pasta Maker, INTER-VION Modelovací kovový kartáč na vlasy (*44) (5902704992573), Wenko BASIC nástěnný 300ml (59540), chlorhexidin ústní voda peprná 300ml, Tekuté stěrače rozpraš. 300ml (am00213), Kniha na recepty Pasta, Nebiolina Dětská zubní pasta, ochucovaci pasta banan 100g, tempo pasta na skrabance, pasta na zuby psy, Sundo Terapeutická modelovací hmota - 85 gramů, tuhá, modrá (S-66622), SONAX Plastová ochrana motoru, 300ml (330200), SENSUEL LUBRIKAČNÍ AQUA GEL 300ML (179), Akinu napáječka s kuličkou 300ml (8595184921255), Master Lámací nožík 300ml bílá (5326), LIQUI MOLY Proplach motoru 300ml (LM2640), cistici roztok philips hq200 50 300ml, SENSUEL LUBRIKAČNÍ FISTING GEL 300ML (180)