Mlýnek/struhadlo s přísavkou metaltex, 4 nástavce (226635110)

Produkt Mlýnek/struhadlo s přísavkou metaltex, 4 nástavce (226635110) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mlýnek/struhadlo s přísavkou metaltex, 4 nástavce (226635110) upraviť a produkt hľadať znova.

Mlýnek/struhadlo s přísavkou Metaltex, 4 nástavce (226635110)

Mlýnek/struhadlo s přísavkou Metaltex, 4 nástavce (226635110)
Detail

Mlýnek na strouhanku materiál plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek/struhadlo s přísavkou Metaltex, 4 nástavce (226635110) , Orion struhadlo nerez 4 hrany

Tescoma Mlýnek HANDY + 4 struhadla

Detail

Mlýnek na strouhanku HANDY se čtyřmi nástavci je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny, sýra, čokolády, piškotů apod. Vyrobeno z vysoce odolných plastů a prvotřídní nerezavějící oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mlýnek HANDY + 4 struhadla , Struhadlo 4 stranne nerez uh

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla

Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla
Detail

Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, 4 struhadla Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Proto jsme vyvinuli univerzální klikový mlýnek tak, abyste na něm snadno, bezpečně a rychle nastrouhali téměř cokoli. Představujeme univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, se 4 výměnnými struhadly, který se stane nepostradatelnou součástí vaší kuchyně. V čem je mlýnek výjimečný? Vše je s ním jednoduché – snadno se sestaví, snadno se upevní, snadno mele a snadno se čistí. Zapomeňte tedy na starý, zašlý a špatně umyvatelný kovový mlýnek s upínacím šroubem, který vám zničí stůl nebo desku kuchyňské linky. Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY snadno přichytíte k podložce pomocí vakuové přísavky. Protože je komora mlýnku z průhledného plastu, zpracovávanou surovinu při práci vidíte a máte tak přehled o průběhu mletí. Pěchovadlo pak zajistí bezpečnost vašich prstů a superostrá struhadla (z prvotřídní nerezavějící oceli) spolu s ergonomickou klikou, se postarají o rychlé mletí bez nutnosti použití nadměrné síly. Jaké jsou jeho další výhody? Mlýnek snadno sestavíte pouhým vložením struhadla a přitáhnutím kliky, tedy za 2 vteřiny! Pak stačí jediným pohybem páčkou mlýnek upevnit (přisát) k podkladu a pustit se do strouhání. Čtyři struhadla umožňují strouhat najemno, nahrubo, na nudličky julienne a plátkovat. Po použití mlýnek opět snadno rozeberete na čtyři díly a snadno umyjete. Materiál: speciální tvrzený plast a prvotřídní nerezavějící ocel Mytí v myčce: mlýnek a jeho součásti doporučujeme mýt pod tekoucí vodou Záruka: 3 roky (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální mlýnek HANDY, 4 struhadla

Mlýnek na maso Metaltex Jac vel. 5 včetně nástavce na cukroví (226635038)

Mlýnek na maso Metaltex Jac vel. 5 včetně nástavce na cukroví (226635038)
Detail

Mlýnek na maso - ruční, na mletí, hrubost mletí 5 mm, nástavec na cukroví v balení, velikost mlýnku 5, materiál hliník, v barvě nerezu V případě, že rádi stojíte u plotny a milujete lahodné jídlo, mohl by vám do kuchyně přijít vhod mlýnek na maso. Kvalitní ruční mlýnek na maso metaltex si oblíbíte pro jeho snadnou údržbu, spolehlivost a dlouhou životnost. Pro jeho provoz není nutný zdroj elektrické energie, z toho důvodu je možné jej využít kdekoliv. Klíčové přednosti mlýnku na maso metaltex Ruční mlýnek na maso metaltex představuje dlouhou životnost a vysokou spolehlivost Hrubost mletí nabízeného produktu odpovídá 5 mm Mlýnek na maso metaltex odpovídá velikosti 5 Mlýnek má nerezové provedení Dlouhou životnost má na starost kvalitní materiál, kterým je hliník Mlýnek na maso metaltex si oblíbíte pro jeho provedení a funkce Kvalitu právě připravovaného pokrmu ovlivňuje konečná hrubost namletého masa. Mlýnek disponuje hrubostí mletí 5 mm. Mlýnek na maso metaltex... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek na maso Metaltex Jac vel. 5 včetně nástavce na cukroví (226635038) , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany

Mlýnek univerzální BANQUET Culinaria 27,5cm s přísavkou

Mlýnek univerzální BANQUET Culinaria 27,5cm s přísavkou
Detail

NakupteMlýnek univerzální BANQUET Culinaria 27,5cm s přísavkouz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské strojkyza399.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mlýnek univerzální BANQUET Culinaria 27,5cm s přísavkou , Tescoma struhadlo s odměrkou handy

KIK KX7541 Mlýnek do vany s přísavkou Robot (4146)

KIK KX7541 Mlýnek do vany s přísavkou Robot (4146)
Detail

Hračka do vody - pro děti, kelímky, rybičky, vodní stanice, pro kluky i holky od 1,5 roku, materiál plast, 4 kusy v balení Klíčové přednosti produktu KIK KX7541 Mlýnek do vany s přísavkou Robot Hračka do vody KIK zajistí dítěti zábavu, a navíc pomáhá rozvíjet jeho schopnosti Nádobka je vhodná k nalévání a vylévání vody a je určena pro dětské ručičky Tekoucí voda protéká jednotlivými částmi a vzniká tak originální vodní stanice Děti potěší, že stříká vodu Obsah balení tvoří 4 hračky Hračka do vody KIK potěší děti od 1,5 roku K její výrobě byl použit kvalitní materiál, konkrétně plast (alza.cz)

Podobné produkty ako KIK KX7541 Mlýnek do vany s přísavkou Robot (4146) , Minikoioi silikonová s přísavkou - grey (8681176330805)

PROHOME - Struhadlo 4 hranné

PROHOME - Struhadlo 4 stranné

PROHOME - Struhadlo 4 stranné
Detail

25x11x8,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 stranné , Minikoioi silikonová s přísavkou - blue (8681176330799)

PROHOME - Struhadlo 4 hran

PROHOME - Struhadlo 4 hran
Detail

Chrom, UH, 23.5x10,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 hran , Koupelnové madlo s přísavkou vital comfort

PROHOME - Struhadlo 4-hran 9,5x23,5cm

Metaltex Odpeckovač třešní ruční, růžový (22102)

Metaltex Odpeckovač třešní ruční, růžový (22102)
Detail

Kuchyňské náčiní pro odpeckování třešní, višní a oliv, vyrobený z vysoce kvalitního plastu, pro odpeckování menšího množství ovoce (alza.cz)

Podobné produkty ako Metaltex Odpeckovač třešní ruční, růžový (22102) , Playgro otočná hračka s přísavkou (9321104822123)

Metaltex Odpeckovač švestek ruční, fialový (22103)

Metaltex Odpeckovač švestek ruční, fialový (22103)
Detail

Kuchyňské náčiní pro odpeckování švestek a blum, vyrobený z vysoce kvalitního plastu, pro odpeckování menšího množství ovoce (alza.cz)

Podobné produkty ako Metaltex Odpeckovač švestek ruční, fialový (22103) , Lamaze světluška freddie s přísavkou (796714272436)

PROHOME - Struhadlo 4 stranné nerez+UH

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools , Orion struhadlo nerez 4 hrany mini (120784)

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools

WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools
Detail

Ostré 4stranné struhadlo Top Tools. Ostřejší už nic být nemůže! S těmito struhadly se Vám bude zdát jakákoliv práce zvláště snadná, rychlá a bez námahy. Struhadlo 4-stranné Top Tools WMF obsahuje: Struhadlo na okurky z originální nožířské oceli Jemné a hrubé struhadlo na zeleninu, každý jednotlivý segment je ostrý jako nůž Struhadlo na brambory pro obzvláště jemné nastrouhání Odnímatelné umělohmotné dno - na nastrouhané ingredience, padající do korpusu struhadla S pevným držadlem z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) pro stabilitu struhadla. Struhadla Top Tool se vyznačují speciálním procesem výroby a broušení. Díky tomu s nimi nastrouháte cokoliv rychleji a bez námahy. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako WMF Struhadlo 4-stranné Top Tools , Babyono dětský talíř s přísavkou, mátová (5901435411100)

Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA

Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA
Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo s různými typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA , Minikoioi dělený silikonový s přísavkou - yellow (8681176332021)

Struhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION

Struhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION
Detail

Klasické struhadlo je nezbytný kus náčiní pro každou kuchyni. Čtyřhranné struhadlo s různými typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýru,… Materiál: nerez. Rozměry: 9x7x21 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION , Minikoioi dělený silikonový s přísavkou - rose (8681176331154)

Struhadlo plast 4 hrany MS - ORION

Struhadlo plast 4 hrany MS - ORION
Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo s různými typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýru,… Materiál: plast. Assort barev. Rozměry: 13x10,5x20 cm. Klasické čtyřhranné struhadlo s různými typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýru,… Materiál: plast. Assort barev. Rozměry: 13x10,5x20 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo plast 4 hrany MS - ORION , Minikoioi silikonová s přísavkou - river green (8681176332465)

Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798

Detail

Klasické čtyřhranné struhadlo Essential od prémiové značky Fiskars. Struhadlo se všemi základními funkcemi a pevným držadlem je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Struhadlo Essential, 4 strany 1023798 , Beaba miska silikonová s přísavkou green (3384349134327)

Leifheit Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE

Detail

Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE od značky Leifheit z odolného plastu se strouhacími a krájecími noži z prvotřídní nerezavějící oceli pro univerzální použití. Strouhá kolečka, proužky, čtverečky v různých velikostech a šířkách. Disponuje speciálním držákem pro ochranu prstů při strouhání potravin a 4 vyměnitelnými nástavci. Snadno se myje pod tekoucí vodou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE , Minikoioi silikonová s přísavkou - woody brown (8681176332489)

Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1

Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1
Detail

Praktické multifunkční struhadlo 4 v 1 Comfortline značky Leifheit najde své místo i ve vaši kuchyni. Krájí, strouhá a plátkuje potraviny rychle a s dokonalým výsledkem. V příslušenství najdete vyměnitelné nástavce a držák chránicí před poraněním. Snadné mytí pod tekoucí vodou a také v myčce nádobí. Vlastnosti: hrubé a jemné struhadlo na zeleninu, struhadlo na brambory, výškově nastavitelný nůž pro plátky různé tloušťky a nůž na rajčata ve tvaru V držák odpadu chrání prsty před poraněním a zajišťuje optimální využití aby se destičky neztratily, jsou zasunuty do boku krytu tělo struhadla vyrobeno z robustního plastu, destičky struhadla z nerezové oceli (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Univerzální struhadlo Comfortline 4+1 , Minikoioi dělený silikonový s přísavkou - blue (8681176330393)

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF , Orion struhadlo nerez mini 4 hrany teta (120773)

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF , Orion struhadlo uh 4 hrany ms ass (130490)

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF

Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF
Detail

Všestranný pomocník se 4 výměnnými nástavci pro okurky, sýr, tuhé potraviny a zeleninu, snadno a rychle s ním nastrouháte i ovoce. Díky praktickému vlnkování na spodní straně ho můžete položit na misky s různými průměry. Struhadlo je velice ostré. Díky ušlechtilé oceli (nerezová ocel Cromargan 18/10) je struhadlo tvarově stabilní, pachově a chuťově neutrální a můžete je mýt v myčce. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo se 4 výměnnými strouhacími plochami WMF , Elektricke struhadlo

ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)

ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Univerzální struhadlo umožňuje strouhání všech možných surovin jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Je ideální pro mytí v myčce, nebudete se tedy muset trápit s ručním mytím. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Zásadní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany Praktické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Univerzální struhadlo dělané pro zpracování zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez/UH 4 hrany (130495) , Geko nástavce na přímou brusku, sada (g01210)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. S univerzálním struhadlem si poradíte se strouháním celé řady surovin jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Samozřejmostí je, že jej lze dát umýt do myčky, nemusíte se tak zdržovat ručním mytím. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Podstatné přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA Praktické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Univerzální struhadlo pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez 4 hrany TETA (120772) , Orion struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí

ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)

ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Univerzální struhadlo přijde vhod pro celou řadu surovin od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Velmi snadno jej můžete umývat v myčce, nebude vás tedy zdržovat ruční mytí. Bezpečnostní úchyt má na starost ochranu vašich prstů. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Hlavní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Univerzální struhadlo navržené pro přípravu zeleniny, sýru, citrusové kůry a dalších Struhadlo se 4 výměnnými nástavci Možnost mytí v... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784) , Orion struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí

LEIFHEIT Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE (23170)

LEIFHEIT Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE (23170)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na brambory, cibuli, jablka, korejskou mrkev, okurky, zeleninu Praktické struhadlo LEIFHEIT Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE vám pomůže při přípravě surovin k vaření. Praktické ruční struhadlo nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE (23170) , Orion struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí

ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 typy strouhání, protiskluzové nožičky a bezpečnostní úchyt na strouhání, stříbrná barva Každá správná kuchařka by měla mít v kuchyni na pomoc struhadlo. Nerezové 4hranné struhadlo Orion jistě oceníte. Na výběr je jemná, střední a hrubá strana včetně možnosti strouhání na plátky. Snadno tak připravíte různé druhy potravin. Speciální protiskluzová guma ve spodní části zabrání tomu, aby struhadlo Orion klouzalo po povrchu. Jeho používání je proto velice pohodlné a práce s ním bezpečná. Klíčové vlastnosti struhadla Orion nerez/guma 4 hranyStruhadlo Orion má 4 funkceObsahuje jemné, střední a hrubé struhadlo a strouhání na plátkySnadno připraví různé druhy potravinVe spodní části struhadla Orion se nachází protiskluzová guma (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779) , Hendi struhadlo s rukojetí hrubé 856369 (856369)

Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA - ORION

Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA - ORION
Detail

Struhadlo mini 4 hranné se výborně hodí ke strouhání muškátového oříšku, citronové kůry, zázvoru,... Materiál: nerez. Rozměry. 3,8x2,8x8 cm. Struhadlo mini 4 hranné se výborně hodí ke strouhání muškátového oříšku, citronové kůry, zázvoru,... Materiál: nerez. Rozměry. 3,8x2,8x8 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA - ORION

Mlýnek Hario Canister (CMHN-4)

Mlýnek Hario Canister (CMHN-4)
Detail

Ruční mlýnek Hario Canister (CMHN-4) je spojením tradičního stylu a moderního designu v prvotřídní kvalitě japonské značky Hario. Mlýnek má, jak už to u Hario mlýnků bývá, snadno nastavitelnou hrubost mletí od té nejjemnější po nejhrubší. Mlecí kameny jsou keramické, což zaručuje jejich dlouhou životnost a snadnou údržbu, kdy stačí kameny po vyjmutí omýt pod tekoucí vodou. Čím tento mlýnek skutečně vyniká je velká spodní skleněná nádoba, která může sloužit pro uskladnění namleté kávy. Pokud si chcete namlet kávu na celý den i příští ráno, nebo jste jednoduše namleli příliš mnoho, můžete ji uchovat právě ve spodní nádobě. Ta je k mlýnku připevněna pomocí těsnící gumy, která zajišťuje, že Vám zde káva vydrží dlouho čerstvá a voňavá. Vylepšením nového modelu Canisteru je praktické víčko, která můžete nasadit a při mletí Vám kávu nebude vyskakovat z mlýnku ven. Materiál: sklo, nerez, dřevoKapacita spodní nádoby: 120g Rozměry: 208 x 105 x 215 mm (gourmetkava.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek Hario Canister (CMHN-4)

Metaltex Šlehací metla s kuličkami Imperial 30 cm (226635043)

Metaltex Šlehací metla s kuličkami Imperial 30 cm (226635043)
Detail

Metla nerezová, s kuličkami, ergonomická nerezová rukojeť pro lepší manipulaci, nerezové kuličky zajistí, že nic nezůstane na dně, vše se rozmíchá bez hrudek (alza.cz)

Podobné produkty ako Metaltex Šlehací metla s kuličkami Imperial 30 cm (226635043)

Metaltex Lis na brambory plast 3 různé nástavce (226635058)

Metaltex Lis na brambory plast 3 různé nástavce (226635058)
Detail

Lis z pevného plastu, výměnné nástavce z nerezové oceli, jednoduchá obsluha a údržba, pro lisování vařených brambor na přípravu bramborových těst, hodí se i na jednoduchou a rychlou přípravu zmrzlinových špaget, polévkových těstovin či pyré (alza.cz)

Podobné produkty ako Metaltex Lis na brambory plast 3 různé nástavce (226635058)

ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)

ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)
Detail

Struhadlo - ruční, plastové, 4 typy strouhání Praktické struhadlo ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Struhadlo je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a snadno se čistí. Zásadní parametry struhadla ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS Klasické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Počet typů strouhání: 4Rozměry: 13 x 10,5 x 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)

ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)

ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na citrusovou kůru, česnek, ořechy, zázvor, nerezové, 4 typy strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Struhadlo si snadno poradí s přípravou sýru, citrusové kůry, česneku, zeleniny a jiných surovin. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která je velmi odolná proti korozi a snadno se udržuje. Základní přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA Praktické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Struhadlo určené k přípravě sýru, citronové kůry a jiných surovin Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)

4-stranné kuchyňské struhadlo Kinghoff Kh-4088 (5908287240889)

4-stranné kuchyňské struhadlo Kinghoff Kh-4088 (5908287240889)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, dřevěná a stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako 4-stranné kuchyňské struhadlo Kinghoff Kh-4088 (5908287240889)

PROHOME - Struhadlo 4 dílná sada 29,5 x 5,5 cm

PROHOME - Struhadlo 4 dílná sada 29,5 x 5,5 cm
Detail

UH+nerez, 29,5x5,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo 4 dílná sada 29,5 x 5,5 cm

Berndorf Sandrik Souprava mlýnků 4 ks COLLINI (9004335759849)

Berndorf Sandrik Souprava mlýnků 4 ks COLLINI (9004335759849)
Detail

Mlýnek na koření mechanický, materiál: sklo/nerez/plast, keramický mlecí mechanismus, rozměry: pr. 6,5 cm, v. 13 cm Soupravu mlýnků Berndorf Sandrik COLLINI oceníte v každé kuchyni. Obsahuje 4 mlýnky, do nichž můžete umístit různé druhy koření, jako je celý kmín, pepř, nové koření, hrubá sůl, hřebíček či další. Mlýnky jsou opatřené keramickým mlecím mechanismem, který koření precizně pomele, a vyrobené kombinací materiálů sklo, nerez a plast. Souprava mlýnků Berndorf Sandrik COLLINI vám umožní pohodlné dochucování pokrmů. Klíčové vlastnosti soupravy mlýnků Berndorf Sandrik COLLINI 4 ksSouprava 4 mlýnků do kuchyněUrčené na různé druhy koření, jako je celý kmín, pepř, nové koření, hrubá sůl, hřebíček či dalšíMlýnky jsou opatřené keramickým mlecím mechanismemVyrobené kombinací materiálů sklo, nerez a plastBerndorf Sandrik COLLINI umožní pohodlné dochucování pokrmů Rozměry:13 × 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Berndorf Sandrik Souprava mlýnků 4 ks COLLINI (9004335759849)

LODOS Mlýnek na kávu 2015 černý (5/4)

LODOS Mlýnek na kávu 2015 černý (5/4)
Detail

Mlýnek na kávu - ruční, retro, osazen mlecími kameny, kovový mlecí mechanismus, materiál těla dřevo, rozměry 23 × 14,5 cm (V׊), černá barva Vysoce kvalitní mlýnek od tradiční české firmy. Klíčové vlastnosti mlýnku na kávu LodosTělo je dřevěné z kvalitního vysušeného bukového dřevaPovrchová úprava ve vysokém atraktivním leskuTělo vyrobeno ze dvou dílůVrchní násypka uzavřenáZásobník kávy ve spodní části lze vyšroubovatČeská firma Lodos se věnuje výrobě ručních mlýnků již od roku 1923 ParametryTyp mlýnku: ručníMateriál: kov, dřevoVýška s kličkou: 23 cmŠířka s kličkou: 14,5 cmBarva: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako LODOS Mlýnek na kávu 2015 černý (5/4)

PROHOME - Struhadlo s miskou

PROHOME - Struhadlo s miskou
Detail

Materiál plast + nerez (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo s miskou

MENUETT Struhadlo s držákem

MENUETT Struhadlo s držákem
Detail

vhodné do myčky nádobí Naše klasické struhadlo MENUETT s držákem můžete použít na saláty, parmezán nebo strouhanku. Dokonale s ním zpracujete zeleninu, sýr, suchý chléb i ovoce. Když v kuchyni kastroly bublají a talíře klapají, tancuje k tomu série MENUETT pěkně v rytmu. Od lžíce na vaření až po loupač na česnek, od šťouchačky na brambory po struhadlo na sýr, vždy najdete toho správného pomocníka. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MENUETT Struhadlo s držákem

Orion Struhadlo s gumou

Detail

Nerezové čtyřhranné struhadlo v kuchyni ocení každá kuchařka. Na výběr máte z různě hrubých typů strouhání včetně strouhání na plátky, proto snadno připravíte různé druhy potravin. Díky protiskluzové gumě a zakulacenému úchytu je jeho používání velice pohodlné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Struhadlo s gumou

Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník

Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník
Detail

Nejen na klobásy a maso: díky praktickému příslušenství můžete s mlýnkem na maso Mighty Mince připravovat i jemnou zeleninu. Nástavec na strouhání se skládá z hlavové části, kterou jednoduše nasadíte na přední část brusky. Zeleninu nebo tvrdý sýr rovnoměrně protlačte přes struhadlo. Jemné plátky okurky, proužky mrkve, jemné plátky brambor nebo strouhaný tvrdý sýr - vyberte si správné struhadlo ze 4 různých struhadel. Nechte mlýnek na maso nastrouhat zeleninu: Mighty Mince vám usnadní přípravu nejrůznějších dobrot! (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník

Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník

Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník
Detail

Nejen na klobásy a maso: díky praktickému příslušenství můžete s mlýnkem na maso Mighty Mince připravovat i jemnou zeleninu. Nástavec na strouhání se skládá z hlavové části, kterou jednoduše nasadíte na přední část brusky. Zeleninu nebo tvrdý sýr rovnoměrně protlačte přes struhadlo. Jemné plátky okurky, proužky mrkve, jemné plátky brambor nebo strouhaný tvrdý sýr - vyberte si správné struhadlo ze 4 různých struhadel. Nechte mlýnek na maso nastrouhat zeleninu: Mighty Mince vám usnadní přípravu nejrůznějších dobrot! (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Mighty Mince, Nástavec na strouhání s tamperem, 4 struhadla, Plast, Hliník

EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340

EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340
Detail

- multifunkční nerezová mísa se třemi struhadly - mísa je vyrobena z nerezavějící oceli a víko je silikonové - mixovací mísa a struhadlo v jednom - díky částečnému otvoru v silikonovém víku můžete mixovat a šlehat bez stříkání - celé víko je samozřejmě plně odnímatelné - při nasazení výměnného struhadla můžete strouhat potraviny přímo do misky - spodní základna mísy má silikonovou úpravu, díky tomu je protiskluzová - šetří Vaši kuchyni od zbytečného nepořádku a uspoří také místo v kuchyni - sada obsahuje 3 různé nástavce na strouhání: - Jemné struhadlo - Hrubé struhadlo - Struhadlo na plátky - rozměry: 25,5 x 14 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340

Struhadlo s rukojetí ORION 11x9x22cm

Struhadlo s rukojetí ORION 11x9x22cm
Detail

NakupteStruhadlo s rukojetí ORION 11x9x22cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Lisy a škrabkyza199.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struhadlo s rukojetí ORION 11x9x22cm

Tescoma struhadlo s odměrkou HANDY

Tescoma struhadlo s odměrkou HANDY
Detail

Vynikající pro snadné a rychlé strouhání, plátkování a odměřování potravin. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť a nádoba s odměrkou z odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma struhadlo s odměrkou HANDY

Tescoma Struhadlo s odměrkou HANDY

Tescoma Struhadlo s odměrkou HANDY
Detail

Vynikající pro snadné a rychlé strouhání, plátkování a odměřování potravin. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť a nádoba s odměrkou z odolného plastu. Po použití umyjte a osušte. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Struhadlo s odměrkou HANDY

LODOS, Mlýnek na koření Bob Tower 39cm, světlý (23/4)

LODOS, Mlýnek na koření Bob Tower 39cm, světlý (23/4)
Detail

Mlýnek na koření mechanický, český výrobek, na koření na pepř a na sůl, materiál: dřevo, nastavitelná hrubost mletí: ano, počet kusů v sadě: 1 Klasický mlýnek na koření od firmy Lodos. Klíčové vlastnosti mlýnku na koření LodosSkvěle namele koření, které právě potřebujete a provoní Vaši kuchyniMlýnek má velikost 39 cmRegulace mletí se provádí v horní části mlýnku pomocí regulační matice ParametryVýška:39 cmMateriál:Dřevo, kovBarva:Světle hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako LODOS, Mlýnek na koření Bob Tower 39cm, světlý (23/4)
Orion Struhadlo nerez 4 hrany , struhadlo 4 stranne nerez uh, Orion Struhadlo nerez/guma 4 hrany , Tescoma Struhadlo s odměrkou HANDY, MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Grey (8681176330805), MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Green (8681176330775), MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Blue (8681176330799), Koupelnové madlo s přísavkou Vital Comfort, MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Rose (8681176331123), Playgro Otočná hračka s přísavkou (9321104822123), Lamaze Světluška Freddie s přísavkou (796714272436), MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Pink (8681176330782), ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779), ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784), BabyOno dětský talíř s přísavkou, mátová (5901435411100), MINIKOIOI Dělený silikonový s přísavkou - Yellow (8681176332021), MINIKOIOI Dělený silikonový s přísavkou - Rose (8681176331154), MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - River Green (8681176332465), Beaba Miska silikonová s přísavkou Green (3384349134327), MINIKOIOI Silikonová s přísavkou - Woody Brown (8681176332489), MINIKOIOI Dělený silikonový s přísavkou - Blue (8681176330393), ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773), ORION Struhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490), elektricke struhadlo, GEKO Nástavce na přímou brusku, sada (G01210), Orion Struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí , HENDI struhadlo s rukojetí hrubé 856369 (856369)