Miele ruční mini turbokartáč stb 101 (7252850)

Produkt Miele ruční mini turbokartáč stb 101 (7252850) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Miele ruční mini turbokartáč stb 101 (7252850) upraviť a produkt hľadať znova.

Miele ruční mini turbokartáč STB 101 (7252850)

Miele ruční mini turbokartáč STB 101  (7252850)
Detail

Příslušenství k vysavačům ruční mini turbokartáč STB 101 Mini turbokartáč od Miele s označením STB 101 je vhodný především pro chovatele domácích mazlíčků. S jeho pomocí snadno a rychle odstraníte zvířecí chlupy či jiná vlákna z koberců a čalounění. Kartáč disponuje klapkou pro nasávání vedlejšího vzduchu, jež brání nežádoucímu "přicucnutí" hubice. Široké sací hrdlo má šířku 16 cm a kartáč je kompatibilní se všemi vysavači Miele. (alza.cz)

Podobné produkty ako Miele ruční mini turbokartáč STB 101 (7252850) , Laney mini-stb-lion (mini-stb-lion)

Hubice vysavače Miele STB 101 07252850

Hubice vysavače Miele STB 101 07252850
Detail

Originální příslušenství·Vhodný pro všechny vysavače Miele Ruční turbo kartáč (conrad.cz)

Podobné produkty ako Hubice vysavače Miele STB 101 07252850 , Miele turboteq stb 305-3 (10455360)

Miele Ruční turbokartáč MINI STB 101

Detail

Mini turbokartáč pro snadné odstranění chlupů a vláken z koberců a čalounění. Miele Ruční turbokartáč MINI STB 101 disponuje širokým sacím hrdlem a klapkou pro nasávání vedlejšího vzduchu. Kartáč je kompatibilní se všemi vysavači Miele. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele Ruční turbokartáč MINI STB 101 , Jolly turbokartáč mini pro vysavače o 32 a 35 mm (4049)

Miele TurboTeQ STB 305-3 (10455360)

Miele TurboTeQ STB 305-3 (10455360)
Detail

Hubice - na podlahy a koberce, rotační kartáč Turbokartáč od Miele s označením STB 305-3 je vhodný především pro chovatele domácích mazlíčků. S jeho pomocí snadno a rychle odstraníte zvířecí chlupy či jiná vlákna z koberců s krátkým vlasem a čalounění. Kartáč disponuje klapkou pro nasávání vedlejšího vzduchu, jež brání nežádoucímu "přicucnutí" hubice. Široké sací hrdlo umožňuje i čištění větších ploch. Pohon kartáče obstarává proud nasávaného vzduchu, proto u turbokartáče nenajdete přípojku.Turbokartáč Miele STB 303-3 TurboTeQ lze připojit nejen k podlahovým vysavačům Miele, ale také k tyčovým vysavačům Swing. (alza.cz)

Podobné produkty ako Miele TurboTeQ STB 305-3 (10455360) , Gravity ms stb 01 pro (ms stb 01 pro)

Laney MINI-STB-LION (MINI-STB-LION)

Laney MINI-STB-LION (MINI-STB-LION)
Detail

Kombo - kytarové, tranzistorové, výkon 6 W, 2 kanály, středobasový měnič 2× 3", delay, ekvalizér a overdrive efekt, linkový vstup, sluchátkový výstup, provoz na baterie, hmotnost 1,2 kg Přenosné kombo Laney MINI-STB-LION o celkovém výkonu 6 W je určeno pro elektrickou kytaru. Disponuje ekvalizérem, ovladačem hlasitosti a dvěma reproduktory o velikosti 3". Nalezneme zde také praktické ovladače Delay, Delay Level, Tone, Level, Gain či Tone pro možnost precizního uživatelského nastavení. Velkou výhodou je určitě napájení pomocí baterií AA, což umožňuje pohodlné přenášení a umísťování. Samozřejmostí je pak jackový vstup pro kabel, integrovaný Bluetooth modul a sluchátkový výstup. Kombo Laney MINI-STB-LION má atraktivní modrý design v provedení Laney Lionheart. Klíčové vlastnosti komba Laney MINI-STB-LIONKvalitní přenosné kombo Laney MINI-STB-LION v modrém provedení v designu Laney lionheartUrčeno pro elektrické kytaryOvladač hlasitosti a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Laney MINI-STB-LION (MINI-STB-LION) , Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008)

Jolly Turbokartáč mini pro vysavače O 32 a 35 mm (4049)

Jolly Turbokartáč mini pro vysavače O 32 a 35 mm (4049)
Detail

Hubice - na podlahy a koberce a na roztoče, vnitřní průměr 32 mm, rotující válec a univerzální nástavec Hledáte multifunkční turbokartáč připojitelný k vašemu vysavači? Černo-žlutá Hubice Jolly Turbokartáč mini, která je poháněná vzduchem, je vhodná jak pro vysávání koberců, tak k čištění čalouněného nábytku a autosedaček. Turbokartáč mini je univerzální, neboť je kompatibilní se všemi vysavači, které mají kulatou trubku o průměru 32 a 35 mm. Turbokartáč Jolly mini lze v případě potřeby rozebrat a vyčistit. Klíčové vlastnosti hubice Jolly turbokartáč mini 32/35 mm - černo-žlutýTurbokartáč mini je vhodný pro čištění koberců, čalouněného nábytku a autosedačekHubice Jolly je kompatibilní se všemi vysavači o průměru trubky 32 nebo 35 mmTurbokartáč Jolly mini je poháněný vzduchemHubice Jolly lze rozebrat a vyčistit (alza.cz)

Podobné produkty ako Jolly Turbokartáč mini pro vysavače O 32 a 35 mm (4049) , Stagg stb-1 c (25016336)

Laney Mini-Stb-Lion

Laney Mini-Stb-Lion
Detail

stereo kombo pro el. kytaru, 2x 3W, 2x 3" reproduktor, Bluetooth, 2 kanály, delay, pomocí funkce LSI lze propojit s telefonem, vstup Aux, sluchátkový výstup, provoz na 6x AA baterie, design Laney Lionheart, rozměry 205 x 142 x 100 mm, hmotnost 1.8 kg, v ceně LSI kabel, za příplatek síťový zdroj (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Laney Mini-Stb-Lion , Stagg stb-10 c (25016519)

Laney MINI-STB-LION Kytarové kombo-Mini

Laney MINI-STB-LION Kytarové kombo-Mini
Detail

Zesilovač ve stylu ikonického Laney LIONHEART, s podporou BLUETOOTH a napájený z baterie, ideální pro stolní počítač, zákulisí nebo praxi. Super kompaktní řešení pro hru na kytaru kdekoli. Model MINI-STB-LION je vybaven kanálem clean&drive, gain, tone a volume dial, kytarovým vstupem, Aux in, vestavěným páskovým digitálním delayem s ovládáním Level, konektorem pro sluchátka a unikátním Laney LSI – Laney Smartphone Insert. LSI vám umožňuje připojit váš zesilovač k vaší oblíbené aplikaci, abyste získali přístup ke všem vašim oblíbeným kytarovým zvukům.Udělejte ve věcech řád a zbavte se potřeby kabelu připojením zdroje zvuku přes zařízení s podporou Bluetooth. Po úspěšném spárování zařízení obvykle nebudete muset proces párování opakovat.LSI: zásuvka Laney Smart Interface. Tato zcela jedinečná funkce vám umožňuje připojit váš zesilovač k vašemu chytrému zařízení; pro přístup do světa digitální kytary. Žádný jiný zesilovač na trhu vám tuto možnost nenabízí. S ničím jiným než se zesilovačem, inteligentním zařízením a kabelem LSI máte přístup k tisícům digitálních kytarových zvuků na dosah ruky. Hmotnost: 1,25 kg Počet kanálů: 2 Výkon: 6 W Výkon (Watt): 6.0 Počet vstupů: 1 Napájení: Adaptér nebo Baterie Repro: 3" Typ baterie: AA Země původu: Čína Provoz na baterie: Ano Ovládání: Tónová clona;Hlasitost;Gain;Delay;Úroveň Bluetooth: Ano Sluchátkový výstup: Ano MP3 / linkový vstup: Ano Výstup pro externí reprobox: Ne Efektová smyčka: Ne Podpora MIDI: Ne USB: Ne Adaptér součástí: Ne Vstupní port nožního spínače: Ne Vestavěné efekty: Delay Reverb: Ne Barva: Modrá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Laney MINI-STB-LION Kytarové kombo-Mini , Casio sport stb 1000 1

Kärcher - Parní turbokartáč

Kärcher - Parní turbokartáč
Detail

Kdo by nemiloval snadný a intenzivní úklid? Díky parnímu turbokartáči od Kärcheru o něm nemusíte už jen snít, ale zažijete pravá úklidová kouzla na vlastní kůži. Úporné nečistoty v koupelně, kuchyni i na těžko přístupných místech, na které jsou všechny saponáty i hodiny drhnutí krátké, strčí hravě do kapsy nemilosrdná síla oscilačního turbokartáče. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Parní turbokartáč , Ravak 954.00 ruční sprcha oval mini, 1 funkce (x07p114)

Vysavač Hyundai HVC 101 Aku ruční

Vysavač Hyundai HVC 101 Aku ruční
Detail

Ruční akumulátorový vysavač Hyundai HVC 101 je vhodný pro důkladný každodenní úklid v menších prostorách se složitějším vnitřním uspořádáním. Jeho provoz se obejde bez kabelů, tudíž se při úklidu můžete klidně pohybovat po domácnosti sem a tam, aniž byste se každou chvíli zasekli o kabeláž, interiérový nábytek či záclony. Vysavač poté nalezne uplatnění i pro úklid vašeho povozu, kdy hravě zatočí se všemi nečistotami ve vašem automobilu, který vás tak bude lépe reprezentovat na vašich cestách. Veškeré povrchy se budou doslova lesknout, kdy vysavač hravě odstraní prach, drobky, rozsypaný cukr nebo rozlitou kávu. Hlavní přednosti Vysavač Hyundai HVC 101 je vhodný pro suché i mokré vysávání Přijde vhod pro každodenní úklid v menších prostorách Akumulátorový provoz vám dodá svobodu pohybu Nebudete se tak zasekávat o kabeláž, nábytek či záclony Vysavač má integrovanou baterií s výdrží až 15 minut Dobíjení probíhá pomocí přiložené základny Nabíjecí základnu lze přichytit na stěnu pro lepší úsporu místa Vestavěný LED indikátor vás informuje o stavu akumulátoru Motor při práci nikdy nepřesáhne hlučnost 74 dB Díky tomu se vysavač řadí do akustické třídy A Veškeré nečistoty se ukládají do sběrné nádoby s objemem 0,4 l Ve výbavě nechybí také permanentní omyvatelný HEPA filtr Filtrace odstraní až 99% plísní, hub, virů a bakterií Vysavač nasaje prach do filtru, který poté necirkuluje po místnosti Představuje tak skvělé řešení pro astmatiky, alergiky či apnotiky Součástí dodávky je klasická štěrbinová hubice a nástavec na vodu Výbava a příslušenství Vestavěná Ni-Mh baterie vydrží až 15 minut na 1 nabití, kdy vás světelná kontrolka vždy informuje o potřebě dobití. Přiloženou nabíjecí základnu navíc můžete chytře uchytit na stěnu, čímž ušetříte ještě více místa během skladování. Ve výbavě nechybí také permanentní omyvatelný HEPA filtr, který zachytí i ty nejmenší částečky prachu a nečistot a poradí si také s plísněmi, viry a bakteriemi. Veškeré nečistoty se ukládají do sběrné nádoby s objemem 0,4 l, kterou lze odejmout pro snadné vysypání obsahu. Dodávané příslušenství pak zahrnuje štěrbinovou hubici a vodní nástavec, takže je tento model vhodný pro suché i mokré vysávání. Specifikace Značka: Hyundai Model: HVC 101 Určení: vysavač Pohon: akumulátor Typ vysavače: bezsáčkový, ruční Vhodné povrchy: dlažba, plovoucí / dřevěná podlaha, koberce s nízkým vlasem, lino Výkon Vysávání: mokré, suché Příkon motoru: 1,5 W Kapacita Kapacita zásobníku: 0,4 l Odnímatelná nádoba: Ano Filtrace Prachový filtr: Ano Omyvatelný filtr: Ano Typ výstupního filtru: HEPA Baterie a napájení Počet akumulátorů 1 Technologie baterie: Ni-Mh Doba provozu: až 15 min Způsob nabíjení: základna Doba nabíjení: 5 až 6 hodin Akustické vlastnosti Třída akustických emisí: A Maximální hlučnost: 74 dB Fyzické vlastnosti Barva: černá a bílá Čistá hmotnost: 870 g Rozměry (Š x V x H): 39 x 14 x 13 cm Hmotnost balení: 1,22 kg Rozměry balení (Š x V x H): 42 x 14,5 x 14,5 cm Obsah balení 1x ruční vysavač Hyundai HVC 101 1x nabíjecí základna 1x hubice pro vysávání vody 1x štěrbinová hubice 1x permanentní omyvatelný filtr 1x uživatelský návod k použití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vysavač Hyundai HVC 101 Aku ruční , Asist ae5kr55dn-bmc mini ruční okružní pila 550 w, 85 mm

Turbokartáč KÄRCHER 2.863-159.0

Turbokartáč KÄRCHER 2.863-159.0
Detail

Turbokartáč KÄRCHER 2.863-159.0 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Turbokartáč KÄRCHER 2.863-159.0 , Jolly turbokartáč pro vysavače o 32 a 35 mm (4050)

Univerzální turbokartáč - malý (4014)

Univerzální turbokartáč - malý (4014)
Detail

Hubice - univerzální vnitřní průměr, univerzální nástavec Univerzální turbokartáč Jolly je určený pro vysávání koberců. Lze ho použít na všechny vysavače s kruhovým tvarem trubek o průměru 27-37 mm. Vybavený je kartáčem poháněným vzduchem a pomocí stahovací gumy uvnitř závitu lze upravit na konkrétní model vysavače. Turbokartáč Jolly je ideálním pomocníkem pro úklid. Klíčové vlastnosti univerzálního turbokartáče - maléhoUniverzální turbokartáč určený pro vysávání kobercůLze ho použít na všechny vysavače s kruhovým tvarem trubek o průměru 27-37 mmS kartáčem poháněným vzduchem Barevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Univerzální turbokartáč - malý (4014) , Electronic-star mini dj set, 3/2 kanálový mixážní pult, ruční mikrofon

Ruční šicí stroj FAST STITCH FS-101

Ruční šicí stroj FAST STITCH FS-101
Detail

Ruční šicí stroj FAST STITCH Šicí stroj v malém ručním provedení pro snadné a rychlé použití. Ruční šicí stroj FAST STITCH je ideální pro rychlé opravy oděvů a při šití drobných domácích prací nebo pro použití na místech, která jsou pro velký šicí stroj těžko dostupné.Bez velké námahy s ručním šicím strojem FAST STITCH upravíte textilní předměty a oblečení (např. prasklé švy, roztržené kalhoty, záclony, závěsy apod.). Šití je mnohonásobně rychlejší a kvalitnější než v případě ručního šití. Ruční šicí stroj FAST STITCH - výhody: praktický skladný lehký a přenosný vhodný na jemné i pevné materiály RYCHLE - JEDNODUŠE - PEVNĚ Ruční šicí stroj FAST STITCH - parametry: - rozměr 21 x 7,5 x 3,5 cm- výkon 4,8 W- materiál plast, kov- napájení 4 x 1,5V AA baterie (nejsou součástí balení) nebo adaptér DC 6V 600mA (není součástí balení) Příslušenství: špulka s nitěmi 3x, náhradní jehla 1x, nástavec na velké cívky 1x, navlékač 1x Na ruční šicí stroj FAST STITCH poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ruční šicí stroj FAST STITCH FS-101 , Nacistické poklady a stb (978-80-242-7803-2)

Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008)

Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008)
Detail

Hubice - na podlahy a koberce Univerzální turbokartáč Jolly je určený pro vysávání koberců. Lze ho použít na všechny vysavače s kruhovým tvarem trubek o průměru 27-37 mm. Vybavený je kartáčem poháněným vzduchem a pomocí stahovací gumy uvnitř závitu lze upravit na konkrétní model vysavače. Turbokartáč Jolly je ideálním pomocníkem pro úklid. Klíčové vlastnosti univerzálního turbokartáče - vzduchového, rotačníhoUniverzální turbokartáč určený pro vysávání kobercůLze ho použít na všechny vysavače s kruhovým tvarem trubek o průměru 27-37 mmS kartáčem poháněným vzduchem Barevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008) , Miele intenseclean (10717130)

Jolly Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační

Jolly Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační
Detail

Univerzální turbokartáč s kartáčem poháněným vzduchem. Jolly Univerzální turbokartáč – vzduchový, rotační je vhodný pro většinu typů vysavačů díky stahovací gumě uvnitř závitu. Turbokartáč nepoužívejte na rohožky a koberečky s dlouhými třásněmi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jolly Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační , Miele ultrawhite (10199820)

Popron ruční mini vrtáček (P113115)

Popron ruční mini vrtáček (P113115)
Detail

Sada vrtáků pro každého vášnivého modeláře na dřevo, plast, vřelí,vosk, gumu, pryskyřici, velikost: 95 mm, barva černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Popron ruční mini vrtáček (P113115) , Miele outdoor (10226340)

Mini horkovzdušný ohřívač do zásuvky Orava VL - 101 mini

Mini horkovzdušný ohřívač do zásuvky Orava VL - 101 mini
Detail

keramické topné těleso nastavitelná teplota časovač Teplovzdušný ventilátor do zásuvky rychle vyhřeje vaši ložnici, koupelnu, garáž nebo dílnu. Je opatřen moderním keramickým topným tělesem a zvládne vyhřát místnost až do velikosti 16 m2. Možnost nastavení požadované teploty v rozmezí 15–45 °C, časovač 1–12 hodin. Ohřívač je vybaven LED displejem zobrazujícím vaše aktuální nastavení. Pojistka proti přehřátí. Rozměry: v. 17,5 x š. 9 x h. 12 cm Napájení: 220–240 V Příkon: 400 W Hlučnost: 50 dB (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Mini horkovzdušný ohřívač do zásuvky Orava VL - 101 mini , Miele dryfresh (11520900)

Mini ruční šicí stroj

Mini ruční šicí stroj
Detail

malý a skladný nepotřebuje baterie Ruční šicí strojek je ideální pro zašívání lemů kalhot, závěsů apod. Pracuje bez baterií, pouze tlakem Vašeho palce a ukazováčku. Mini šicí strojek dodáváme s nitěmi a detailním návodem k použití. Materiál: kov, plast Rozměry: 11 x 7 x 4, 5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Mini ruční šicí stroj , Yenkee ycr 101 usb (ycr 101)

Zvonek bezdrátový GETI GWD 101 mini

Zvonek bezdrátový GETI GWD 101 mini
Detail

Zvonek bezdrátový Geti GWD 101 mini (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zvonek bezdrátový GETI GWD 101 mini , Texi apollo 101 (texi apollo 101)

Orava VL-101 mini teplovzdušný ventilátor

Orava VL-101 mini teplovzdušný ventilátor
Detail

Potřebujete si rychle vyhřát ložnici, kancelář či garáž? Teplovzdušný ventilátor VL-101 mini je vybavený moderním keramickým topným tělesem. Místnost vyhřeje až do velikosti 16 m2. Zapojte si přenosný ventilátor do zásuvky s vámi požadovanou teplotou (15-45 °C). Díky tepelné pojistce se nemůže nikdy přehřát. Časovač je nastavitelný od 1 do 12 hodin. Velký LED displej vám nabízí si kdykoliv připomenout vaše nastavení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orava VL-101 mini teplovzdušný ventilátor , Adam hall sgs 101 (sgs 101)

Jolly Turbokartáč pro vysavače O 32 a 35 mm (4050)

Jolly Turbokartáč  pro vysavače O 32 a 35 mm (4050)
Detail

Hubice - na podlahy a koberce a na srst, vnitřní průměr 32 mm, rotující válec, turbokartáč a univerzální nástavec Máte v koberci zašlapané nečistoty, které normální hubicí nejdou vysát? Řešení nabízí černá Hubice Jolly Turbokartáč, která má oproti běžným hubicím rotující válec. Navíc je univerzální, neboť je kompatibilní se všemi vysavači, které mají kulatou trubku o průměru 32 a 35 mm. Díky 2 malým a 2 velkým kolečkům se s Hubicí Jolly Turbokartáč snadno manévruje. Údržbu turbokartáče Jolly usnadňuje spodní kryt, pomocí něhož se lze dostat k lopatkám podtlatkové turbíny. Klíčové vlastnosti hubice Jolly turbokartáč 32/35 mm - černýRotující válec hubice Jolly odstraní i zašlapané nečistoty v koberciTurbokartáč Jolly je kompatibilní se všemi vysavači o průměru trubky 32 nebo 35 mm2 malá a 2 velká kolečka usnadňují manévrováníSpodní kryt hubice Jolly umožňuje údržbu lopatek podtlakové turbíny (alza.cz)

Podobné produkty ako Jolly Turbokartáč pro vysavače O 32 a 35 mm (4050) , Elektrická ruční pilka

Gravity MS STB 01 PRO (MS STB 01 PRO)

Gravity MS STB 01 PRO (MS STB 01 PRO)
Detail

Příslušenství pro mikrofony - nástavec na mikrofonní stojan, nastavitelná šířka 60-290 mm, závity 3/8", 90° náklon (alza.cz)

Podobné produkty ako Gravity MS STB 01 PRO (MS STB 01 PRO) , Miele ultraphase 2 (4002516505099)

Slovensko MINI - Vladimír Barta, Vladimír Bárta - 101 - 499

Slovensko MINI - Vladimír Barta, Vladimír Bárta - 101 - 499
Detail

Slovensko MINI je formátom praktická kniha, ktorá krásnymi fotografiami a textami v 6. jazykoch približuje čitateľom najvýznamnejšie historické, prírodné a turistické zaujímavosti Slovenska. Nájdeme v nej historické mestá, hrady, zámky, kostoly z kameňa i drevené kostolíky, technické pamiatky a ukážky ľudového staviteľstva. Prírodné krásy zastupujú Vysoké Tatry i ďalšie národné parky Slovenska. Táto formátom praktická kniha, môže byť sprievodcom po Slovensku, alebo spomienkou na krásne chvíle, prežité na tomto malebnom kúsku zeme, v samom srdci Európy. (patro.cz)

Podobné produkty ako Slovensko MINI - Vladimír Barta, Vladimír Bárta - 101 - 499 , Miele dg 7140 (23714040d)

Hario Mini Mill Slim Plus ruční mlýnek

Hario Mini Mill Slim Plus ruční mlýnek
Detail

Popis produktu Šálek voňavé kávy si můžete vychutnat nejen ve své oblíbené kavárně, ale také doma nebo na cestách. Ruční mlýnek od japonské společnosti Hario vám zajistí čerstvě namletou kávou, kdykoliv na ni budete mít chuť. Tento model se vyznačuje kvalitním zpracováním, elegantním designem a snadnou obsluhou díky mlecí klice zakončené šestihranem. Použití prvotřídních materiálů jako keramika, nerezová ocel, sklo nebo plast zajišťuje vyšší odolnost mlýnku. Špičkový mlecí mechanismus můžete snadno umýt ve vodě a hrubost mletí nastavíte pomocí matice ve spodní části. Zásobník nabízí dostatečnou kapacitu pro domácí použití, ale přitom si mlýnek zachoval nízké rozměry i hmotnost. Vždy čerstvě namleto Nechte svou kuchyň prostoupit neodolatelnou vůní čerstvě namleté kávy. S kvalitním ručním mlýnkem to bude hračka! Pečlivé zpracování, nízké rozměry i hmotnost navíc tento model předurčují k cestování. Svůj šálek kávy si tedy můžete vychutnat takřka kdekoliv. Bleskurychlé použití Keramický mlecí mechanismus nejvyšší kvality odvede svou práci rychle a spolehlivě. Po použití můžete tento mechanismus snadno umýt pod tekoucí vodou. Novinkou vylepšeného modelu Mini Mill Slim Plus je mlecí klika se šestihranem, která usnadňuje používání mlýnku. Pro každou situaci Otáčením matice ve spodní částí mlýnku můžete snadno nastavit hrubost mletí podle využívaného způsoby přípravy kávy, jako je espresso, french press nebo moka konvička. K dispozici je zásobník o kapacitě 24 g zrnkové i namleté kávy. Praktický elegán Kromě použití kvalitních a trvanlivých materiálů vás tento mlýnek nadchne jednoduchým, ale přitom elegantním designem. Tvar byl navržen tak, aby se mlýnek pohodlně držel v ruce a nehrozilo jeho vyklouznutí. Jeden z nejprodávanějších mlýnků Hario - Mini Mill Slim se v nové verzi Plus liší usazením kličky mlýnku do šestihranu, což prodlužuje jeho životnost a zajišťuje efektivnější přenos energie do mlecích kamenů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hario Mini Mill Slim Plus ruční mlýnek , Miele evs 7010 (30701021d)

Kolébkový spínač Mini-Wippenschalter MRS-101-C3 1xEin, 1 ks

Kolébkový spínač Mini-Wippenschalter MRS-101-C3 1xEin, 1 ks
Detail

Kolébkový spínač Mini-Wippenschalter MRS-101-C3 1xEin, 1 ks od výrobce No Name v kategorii Spínač do auta za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kolébkový spínač Mini-Wippenschalter MRS-101-C3 1xEin, 1 ks , Miele wwi 860 (11wi8601cz)

Ghs 5M-STB

Ghs 5M-STB
Detail

Struny pro pětistrunnou baskytaru Tyto struny jsou určené pro pětistrunné basové kytary. Jsou vyrobené z oceli a navržené tak, aby hrály extra jasně a hlasitě. Zároveň nabízejí velmi dlouhý sustain. S těmito vás rozhodně nikdo nepřeslechne. Struny GHS jsou známé po celém světě. Jejich tradice sahá do poloviny šedesátých let a dnes je používají muzikanti napříč všemi žánry. S GHS máte jistotu velmi kvalitních strun, které vašemu nástroji nabídnou top zvuk. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Ghs 5M-STB , Miele da 2558 (28255855d)

Miele AutoCleaner pro plně automatické čištění kávovarů Miele

Detail

Čistící prostředek pro plně automatické čištění kávovarů. Miele AutoCleaner účinně odstraňuje zbytky ze spařovací jednotky. Balení vydrží cca 1 rok. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele AutoCleaner pro plně automatické čištění kávovarů Miele , Miele boost cx1 (41nrf001see)

Asist Mini ruční okružní pila AE5KR55DN-BMC 550 W

Detail

Mini ruční okružní pila AE5KR55DN-BMC od značky Asist. Příkon 550 W. Volnoběžné otáčky 6000 ot./min. Průměr pilového kotouče 85 mm. Vnitřní průměr kotouče 15 mm. Motor s měděným vinutím. Opatřeno laserem pro přesné vedení řezu. Hmotnost 3,5 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Asist Mini ruční okružní pila AE5KR55DN-BMC 550 W , Miele microcloth kit (10159570 )

RAVAK 954.00 Ruční sprcha Oval mini, 1 funkce (X07P114)

RAVAK 954.00 Ruční sprcha Oval mini, 1 funkce (X07P114)
Detail

Sprchová hlavice - oblý tvar, materiál plast a chrom, rozměry 21,6 × 3,6 × 2,5 cm (V׊×H) Zásadní přednosti produktu RAVAK 954.00 Ruční sprcha Oval mini, 1 funkce Sprchová hlavice RAVAK přispěje k radosti ze sprchování Oblý tvar je moderním doplňkem každé koupelny Sprchovou hadici je možné napojit na hadici s 1/2" závitem Materiálem sprchové hlavice je plast a chrom Sprchová hlavice RAVAK se vyrábí s rozměry 21,6 × 3,6 × 2,5 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako RAVAK 954.00 Ruční sprcha Oval mini, 1 funkce (X07P114) , Miele kk hyclean (10123260)

Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm

Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm
Detail

Ručně malovaný obraz ve stylu POP ART. Je zárukou jedinečnosti a originality, kterou nikde jinde nenajdete. Je tím pravým co přinese do Vašich domácností a pracovišť ducha moderního umění. Již dnes můžete mít něco co nikdo jiný nemá. (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm , Miele odvápňovací tablety (10178330)

Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm

Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm
Detail

Ručně malovaný obraz ve stylu POP ART. Je zárukou jedinečnosti a originality, kterou nikde jinde nenajdete. Je tím pravým co přinese do Vašich domácností a pracovišť ducha moderního umění. Již dnes můžete mít něco co nikdo jiný nemá. (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Ručně malovaný POP Art Mini Cooper 3 dílný 120x80cm

Bestway MINI AIR HAMMER Ruční pumpička, modrá, velikost UNI

Bestway MINI AIR HAMMER Ruční pumpička, modrá, velikost UNI
Detail

Ruční pumpička Bestway MINI AIR HAMMER. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bestway MINI AIR HAMMER Ruční pumpička, modrá, velikost UNI

Miele AutoCleaner pro plně automatické čištění kávovarů Miele - rozbaleno

Detail

Čistící prostředek pro plně automatické čištění kávovarů. Miele AutoCleaner účinně odstraňuje zbytky ze spařovací jednotky. Balení vydrží cca 1 rok. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele AutoCleaner pro plně automatické čištění kávovarů Miele - rozbaleno

Gravity MS STB 01

Gravity MS STB 01
Detail

Stereo držák pro párovaní mikrofonů Univerzální držák pro dva mikrofony je vyroben z odolného hliníku, vhodný pro stereo záznam akustických, elektrických nebo perkusních nástrojů. Díky kolejnicím a polohovatelným závitům můžete nastavit všechny možné směry a varianty stereo nahrávání (ORTF, DIN, XY a AB). Lištu snadno připevníte na mikrofonní stojan s 3/8" závitem. Horizontální rozteč mezi mikrofony je 60 - 170 mm. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gravity MS STB 01

Gravity MS STB 02

Gravity MS STB 02
Detail

Stereo držák pro párovaní mikrofonů Univerzální držák pro dva mikrofony je vyroben z odolného hliníku, vhodný pro stereo záznam akustických, elektrických nebo perkusních nástrojů. Díky kolejnicím a polohovatelným závitům můžete nastavit všechny možné směry a varianty stereo nahrávání (ORTF, DIN, XY a AB). Lištu snadno připevníte na mikrofonní stojan s 3/8" závitem. Horizontální rozteč mezi mikrofony je 60 - 220 mm. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gravity MS STB 02

Gravity MS STB 01 PRO

Gravity MS STB 01 PRO
Detail

Stereo držák pro párovaní mikrofonů Univerzální držák pro dva mikrofony je vyroben z odolného hliníku, vhodný pro stereo záznam akustických, elektrických nebo perkusních nástrojů. Díky kolejnicím a polohovatelným závitům můžete nastavit všechny možné směry a varianty stereo nahrávání (ORTF, DIN, XY a AB). Lišta disponuje pohyblivým kloubem s 3/8" závitem, takže ji můžete snadno umístit na mikrofonní stojan. Horizontální rozteč mezi mikrofony je 60 - 290 mm. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Gravity MS STB 01 PRO

Stagg STB-10 UKS

Stagg STB-10 UKS
Detail

obal na sopránové ukulele, 10 mm polstrování, vnitřní rozměry 550 x 195 mm, barva černá (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Stagg STB-10 UKS

Miele WTD160WCS

Detail

Pračka se sušičkou v energetické třídě D a lotosově bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla a úsporným motorem ProfiEco. Miele WTD160WCS nabízí šetrnou péči o prádlo díky voštinovému bubnu, na stupeň přesné sušení díky funkci PerfectDry a funkci AddLoad. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele WTD160WCS

Stagg STB-1 W (25016326)

Stagg STB-1 W (25016326)
Detail

Obal na kytaru - pro akustické kytary, 1 kapsa, polstrování 1 mm S radostí si příležitostně zahrajete a přišel by vám vhod obal na váš oblíbený nástroj? Obal na kytaru Stagg napomáhá pohodlnému přenášení a také chrání před odřením i prachem. Svými rozměry je určen pro akustické kytary. Pro uložení pár drobností můžete využít chytře umístěnou kapsu. Polstrování, které chrání před odíráním, má tloušťku 1 mm. Zásadní přednosti obalu na kytaru Stagg STB-1 W Obal na kytaru pomáhá k pohodlnému přenášení nástroje Je navržen pro akustické kytary Obal na kytaru Stagg má polstrování o síle 1 mm Brání odření nástroje Dodatečný úložný prostor poskytuje chytře umístěná kapsa Jeho barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg STB-1 W (25016326)

Rapala třpytka nauvo 37 stb

Rapala třpytka nauvo 37 stb
Detail

Při rychlejším navíjení tato kovová nástraha předvádí nepravidelnou rychlou akci, ze změnami rytmu a sem tam přidá zalesknutí šupinek. Design Nauvo vzdává hold osvědčenému tradičnímu tvaru třpytky s jasnými barvami a realistickými HD vzory. vhodné pro: okouny, pstruhy, lososy délka (cm): 9,5 váha: 37 g hloubkový dosah: proměnný počet trojháčků: 1 vel. 2/0 vlastnost: potápivý technika lovu: nahazování, troling (parys.cz)

Podobné produkty ako Rapala třpytka nauvo 37 stb

Stagg STB-10 C (25016519)

Stagg STB-10 C (25016519)
Detail

Obal na kytaru - pro klasické kytary velikosti 4/4, polstrování 10 mm Patří hudba k vašim zájmům a zvažujete pořídit si obal na váš oblíbený nástroj? Obal na kytaru Stagg napomáhá pohodlnému přenášení a také chrání před odřením i prachem. Díky svým rozměrům se hodí pro klasické kytary o velikosti 4/4. Polstrování, které brání odření kytary, má sílu 10 mm. Klíčové vlastnosti obalu na kytaru Stagg STB-10 C Obal na kytaru umožňuje pohodlné přenášení nástroje Jeho velikost je ideální pro klasické kytary o velikosti 4/4 Obal na kytaru Stagg disponuje polstrováním o síle 10 mm Brání vzniku škrábanců a odřenin Jeho barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg STB-10 C (25016519)

Stagg STB-1 C (25016336)

Stagg STB-1 C (25016336)
Detail

Obal na kytaru - pro klasické kytary, 1 kapsa, polstrování 1 mm Patří hudba k vašim zájmům a přišel by vám vhod obal na váš oblíbený nástroj? Obal na kytaru Stagg přináší možnost jej pohodlně přenášet a předchází odření či jinému poškození. Svým provedením je ideální na klasické kytary. Pro uložení pár drobností můžete využít chytře umístěnou kapsu. Polstrování, díky kterému se nemusíte obávat odření, má sílu 1 mm. Hlavní přednosti obalu na kytaru Stagg STB-1 C Obal na kytaru poslouží k pohodlnému přenášení nástroje Obal na kytaru Stagg vyplňuje polstrování o tloušťce 1 mm Brání vzniku škrábanců a odřenin Praktický úložný prostor navíc v podobě chytře umístěné kapsy Jeho barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg STB-1 C (25016336)

Topinkovač Silvercrest STB 950 A1

Topinkovač Silvercrest STB 950 A1
Detail

Integrovaný nástavec na rozpékání pečiva Výroba toustů a sendvičů Elegantní design s povrchovou úpravou z nerezové oceli Optimální výsledky pečení díky centrování plátků chleba a elektronické kontrole propečení Funkce rozmrazování, ohřívání a zastavení Plynule nastavitelný regulátor hnědnutí (1-6) Vyjímatelná přihrádka na drobky Navíjecí kabel Technické údaje Příkon: max. 950 W Napětí: 220-240 V, 50-60 Hz Délka síťového kabelu: cca 100 cm Materiál Nerezová ocel, umělá hmota Rozměry cca 28,7 x 15,5 x 18,8 cm (D x Š x V) Hmotnost cca 1,272 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Topinkovač Silvercrest STB 950 A1

Asist AE5KR55DN-BMC mini ruční okružní pila 550 W, 85 mm

Asist AE5KR55DN-BMC mini ruční okružní pila 550 W, 85 mm
Detail

Tato pila disponuje možností přesného řezu díky vodící paralelní nastavitelné liště. Má silný výkon a minimalistické provedení. Nabízí univerzální použití díky několika typům kotoučů. Skvěle se drží pomocí Soft grip rukojeti. Pokud použijete při jejím použití odsávací hadici na prach, ušetříte si spoustu práce s úklidem a také omezíte prašnost pracovního prostředí na minimální úroveň. Technické parametry: napětí / frekvence: 230 V / 50 Hz volnoběžné otáčky: 6000 ot./minuta průměr kotouče: 85 mm velikost otvoru: 15 mm max. hloubka řezu (dřevo): 26 mm měděné vinutí motoru laser součást balení: 1 ks TCT čepele: 85 mm x 15 mm x 1,6 mm 1 ks HSS čepele: 85 mm x 15 mm x 1,6 mm 1 ks diamantového segmentového kotouče: 85 mm x 15 mm x 1,5 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Asist AE5KR55DN-BMC mini ruční okružní pila 550 W, 85 mm

ASIST AE5KR55DN-BMC Mini Ruční okružní pila 550W, 85mm (AE5KR55DN-BMC)

ASIST AE5KR55DN-BMC Mini Ruční okružní pila 550W, 85mm (AE5KR55DN-BMC)
Detail

Okružní pila s elektrický a ruční m pohonem, 550 W, počet otáček až 6000 ot/min, hloubka řezu až 26 mm, průměr kotouče 85 mm, ergonomická rukojeť, adaptér pro odvod prachu a laserový paprsek, hmotnost 3,5 kg, pilový kotouč jako součást balení Okružní pila ASIST AE5KR55DN-BMC Mini Ruční okružní pila 550W, 85mm je schopným pomocníkem pro práci se dřevem. Pokud potřebujete spíše tichou, nenáročnou pilu, je dobré pořídit elektrickou okružní pilu od společnosti Asist. Sílu a rychlost pily udává elektromotor se stabilním příkonem 550 W. Pila se proto nezadýchá ani u hodně tvrdého dřeva. Okružní pila Asist bez potíží zvládá řezy do max. hloubky 26 mm a instalují se do ní kotouče o průměru 85 mm. Díky vysoké odolnosti a pevnosti materiálů se její hmotnost počítá na 3,5 kg. Klíčové parametry okružní pily ASIST AE5KR55DN-BMC Mini Ruční okružní pila 550W, 85mm Okružní pila pro klasické i náročné práce Pila dosahuje hmotnosti 3,5 kg Bezpečný a jistý úchop zajistí... (alza.cz)

Podobné produkty ako ASIST AE5KR55DN-BMC Mini Ruční okružní pila 550W, 85mm (AE5KR55DN-BMC)

Miele sušička TWV780WP

Detail

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++, náplní 9 kg prádla a 18 programy. Miele TWV780WP disponuje šetrným sušením díky voštinovému bubnu, ovládáním DirectSensor, systémem sušení PerfectDry a osvětlením bubnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele sušička TWV780WP

Miele sušička TWL780WP

Detail

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++, náplní 9 kg prádla a 18 programy. Miele TWL780WP disponuje šetrným sušením díky voštinovému bubnu, ovládáním DirectSensor, systémem sušení PerfectDry a osvětlením bubnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele sušička TWL780WP

Miele sušička TWR780WP

Detail

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++, náplní 9 kg prádla a 18 programy. Miele TWR780WP disponuje šetrným sušením díky voštinovému bubnu, ovládáním DirectSensor, systémem sušení PerfectDry a osvětlením bubnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele sušička TWR780WP

Miele sušička TWF760WP

Detail

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++, náplní 8 kg prádla a 14 programy. Miele TWF760WP disponuje šetrným sušením díky voštinovému bubnu, ovládáním DirectSensor, systémem sušení PerfectDry a osvětlením bubnu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele sušička TWF760WP

Miele Caps DownCare

Detail

Speciální prostředek na péřové textilie. Miele Caps DownCare zachovává elasticitu a prodyšnost peří. Lanolin pro efektivní čištění a šetrnou péči. Předdávkované pro snadné použití. Balení obsahuje 6 pracích dávek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Miele Caps DownCare
Laney MINI-STB-LION (MINI-STB-LION), Miele TurboTeQ STB 305-3 (10455360), Jolly Turbokartáč mini pro vysavače O 32 a 35 mm (4049), Gravity MS STB 01 PRO (MS STB 01 PRO), Univerzální turbokartáč - vzduchový, rotační (4008), Stagg STB-1 C (25016336), Stagg STB-10 C (25016519), casio sport stb 1000 1, RAVAK 954.00 Ruční sprcha Oval mini, 1 funkce (X07P114), Asist AE5KR55DN-BMC mini ruční okružní pila 550 W, 85 mm, Jolly Turbokartáč pro vysavače O 32 a 35 mm (4050), Electronic-Star Mini DJ set, 3/2 kanálový mixážní pult, ruční mikrofon, Nacistické poklady a StB (978-80-242-7803-2), MIELE IntenseClean (10717130), MIELE UltraWhite (10199820), MIELE Outdoor (10226340), MIELE DryFresh (11520900), YENKEE YCR 101 USB (YCR 101), Texi Apollo 101 (TEXI APOLLO 101), Adam Hall SGS 101 (SGS 101), elektrická ruční pilka, MIELE UltraPhase 2 (4002516505099), MIELE DG 7140 (23714040D), MIELE EVS 7010 (30701021D), MIELE WWI 860 (11WI8601CZ), MIELE DA 2558 (28255855D), Miele Boost CX1 (41NRF001SEE), MIELE MicroCloth Kit (10159570 ), Miele KK HyClean (10123260), MIELE Odvápňovací tablety (10178330)