Mi door and window sensor 2 (34167)

Produkt Mi door and window sensor 2 (34167) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mi door and window sensor 2 (34167) upraviť a produkt hľadať znova.

Mi Door and Window Sensor 2 (34167)

Mi Door and Window Sensor 2 (34167)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, kompatibilní s Xiaomi Home, připojení přes Bluetooth, notifikace do mobilu, samostatně funkční jednotka, podporované OS: Android a iOS, aplikace v angličtině Chcete svůj dům či bych chránit před vyloupením? V takovém případě zvažte koupi senzoru na dveře a okna Xiaomi. Tento typ senzoru umí pracovat samostatně bez centrální jednotky. Pro propojení s chytrou domácností můžete využít připojení skrze Bluetooth. Tento typ senzoru na dveře a okna podporuje zařízení s operačním systémem Android a iOS. Energii k provozu získává z baterií. Jestliže by došlo k otevření dveří nebo okna, objeví se vám na mobilu notifikace. Chlubí se systémem, který je otevřený, což znamená, že ho můžete připojit ke komunikačním systémům, jako může být např. Amazon Alexa. Významné funkce senzoru na dveře a okna Mi Door and Window Sensor 2 Chráníte svou nemovitost před zloději Upozorní na nechtěné otevření dveří či oken Připojení k senzoru na okna a dveře... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mi Door and Window Sensor 2 (34167) , Tesla smart sensor window and door (tsl-sen-door)

Mi Door and Window Sensor 2

Mi Door and Window Sensor 2
Detail

Inteligentní detekce stavuNalepením produktu na dveře nebo okno můžete kdykoli zkontrolovat stav otevírání a zavírání dvěří nebo okna. Okamžité upozornění, kdykoli se dveře/okno neočekávaně otevřou nebo zavřou, pro větší klid když je dítě v pohybu. Instalace bez použití nářadíVýrobek používá oboustrannou pásku pro instalaci lepením, výrobek můžete nainstalovat kdekoli, kde chcete sledovat otevírání/zavírání. Chytré připojeníTento produkt dokáže vytvářet chytré scény prostřednictvím aplikace Mi Home a realizovat spojení s dalšími chytrými zařízeními jako je chytrá kamera, čistička vzduchu a chytrá LED žárovka. Detekce intenzity světlaSvětelný senzor 2 v 1 a senzor otevírání/zavírání pro připojení k ještě více scénám. Když světelný senzor detekuje, že je okolní osvětlení slabé, spojí se s chytrými světly a spustí noční světelnou scénu. Technická specifikace:Model: MCCGQ02HLRozměry produktu: 34 x 32,7 x 14,5 mmBezdrátová konektivita: Bluetooth 5.0 BLEBaterie: CR2032Operační frekvence: 2412-2472 MHzMaximální výkon: 10 dBmFCC ID: 2ANJHMCCGQ02HLOperační teplota: -10°C – 50°COperační vlhkost: 0% - 95% RH, nezkondenzovanáObsah balení: 1x senzor, 1x manuál, 1x záruční list (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Mi Door and Window Sensor 2 , Aqara window & door sensor (aqara-mccgq11lm-768)

Tesla SMART Sensor Window and Door

Detail

Inteligentní senzor na dveře a okna Sensor Window and Door značky Tesla SMART. Detekuje pokus o vniknutí do domácnosti a informuje vás o každém otevření okna nebo dveří. Jednoduchá instalace, bílé provedení, malé rozměry. Spolupracuje s chytrými zařízeními Zigbee. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Sensor Window and Door , Sonoff 433mhz wireless door/window sensor (dw2 rf(no baterry))

Tesla Smart Sensor Window and Door

Tesla Smart Sensor Window and Door
Detail

Tesla Smart Sensor Window and Door Chytrý strážce vašeho domova – to je senzor otevření dveří a oken. Ať už odjíždíme na dovolenou, pracovní cestu nebo jen na běžný nákup, strach z vloupání je v nás všech vždycky. Těchto obav nás můžou zbavit chytré senzory oken a dveří Tesla Smart Sensor Windows and Door. Díky těmto malým a nenápadným senzorům bude každá cesta z domu o mnoho klidnější. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Window and Door , Netatmo smart door and window sensors (dtg-ec)

Tesla Smart Sensor Window and Door (TSL-SEN-DOOR)

Tesla Smart Sensor Window and Door (TSL-SEN-DOOR)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya a Google Home, připojení přes ZigBee a Rádiové vlny, dosah 60 m, pro funkčnost nutná centrální jednotka, podporované OS: Android a iOS, aplikace v češtině, aplikace v češtině a v angličtině Bezdrátový senzor na dveře a okna Tesla Smart Sensor Window and DoorOblíbili jste si vymoženosti chytrých domácností? S bezdrátovým senzorem na dveře a okna Tesla Smart Sensor Window and Door ji zase můžete posunout o kousek dál. Mějte svůj majetek neustále pod dohledem. Ať už jdete jen do práce anebo jedete z domu na víkend či týden, se senzorem na dveře a okna budete mít vždy lepší pocit. Tesla Smart Sensor Window and Door funguje na principu magnetů, které když se od sebe oddálí, dostanete upozornění na mobilní telefon. Správa probíhá prostřednictvím aplikace Tesla Smart v telefonu Android nebo iOS. Navíc funguje i ovládání hlasem osobními asistenty Google Home a Amazon Alexa.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Window and Door (TSL-SEN-DOOR) , Sonoff wi-fi wireless door window sensor, dw2-wi-fi (dw2-wi-fi)

Netatmo Smart Door and Window Sensors (DTG-EC)

Netatmo Smart Door and Window Sensors (DTG-EC)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, připojení přes Rádiové vlny, podporované OS: Android a iOS, aplikace v češtině, aplikace v češtině a v angličtině Chytré senzory na okna a dveře pro důkladnější zabezpečení domácnosti Jednodílné dveřní a okenní senzory Netatmo Smart Door and Window Sensors s detekcí vibrací a pohybu důkladně ochrání vaši domácnost před zloději. Pokud dojde k neoprávněnému otevření okna či dveří, okamžitě obdržíte notifikaci na váš chytrý telefon či tablet, takže můžete rychle jednat, ještě než dojde ke vloupání. Senzory jsou funkční pouze s kamerou Netatmo Smart Indoor (Welcome). Podporováno je maximálně 12 senzorů na jednu kameru. Klíčové vlastnosti dveřního a okenního senzoru Netatmo Smart Door and Window SensorsBezpečnostní senzor pro kameru Netatmo WelcomeDetekce vibrací, pohybu a otevření/zavřeníMobilní aplikace (Android, iOS)Zasílání notifikací při pokusu o vniknutíVoděodolná konstrukceJednoduchá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Netatmo Smart Door and Window Sensors (DTG-EC) , Viklický emil: okno & dveře / window & door (su6064-2)

Sonoff ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04)

Sonoff ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04)
Detail

Senzor na dveře a okna , kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes ZigBee, podporované OS: Android a iOS, aplikace v češtině, aplikace v češtině a v angličtině Hlídejte svůj domovodkudkolivna světěOvládejte spotřebiče odkudkoliv na světě. Díky chytrému senzoru Sonoff SNZB-04 to bude hračka. Stačí senzor umístit na okno nebo na dveře a spárovat se systémem chytré domácnosti s pomocí protokolu ZigBee. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! PŘIPOJENÍZigBee TYP BATERIE3V CR2032 HLASOVÉ OVLÁDÁNÍAmazon Alexa, Google Assistant Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Senzor s mnoha funkcemiSonoff SNZB-04 se skládá ze dvou dílů, které umístíte na okno nebo dveře. Jakmile dojde například k otevření dveří, tak se vám v mobilní aplikaci objeví notifikace. A pokud máte i Sonoff webovou kameru,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04) , The boys next door: door door - lp (5054197066856)

Sonoff 433MHz Wireless Door/Window Sensor (DW2 RF(No baterry))

Sonoff 433MHz Wireless Door/Window Sensor (DW2 RF(No baterry))
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, připojení přes Rádiové vlny, montáž na dveře nebo okno, dosah 50 m, pro funkčnost nutná centrální jednotka Bezdrátovýsenzor na dveřePotřebujete mít zavírání a otevírání dveří pod kontrolou? Tuto vychytávku vám pomůže uskutečnit bezdrátový senzor na dveře a okna Sonoff 433 MHz. Díky tomuto senzoru budete vždy vědět, že se vaše dveře právě otevřely. K ovládání senzoru Sonoff DW2-RF je zapotřebí centrální jednotka Sonoff RF Bridge nebo jiná jednotka používající bránu RF. Právě ta zařídí, aby veškeré prvky komunikovaly mezi sebou. BARVAbílá PŘIPOJENÍrádiové vlny DOSAH SIGNÁLU50 metrů Mějte svůj domov pod kontrolouPokud senzor Sonoff 433 MHz zachytí, že někdo otevírá vaše okna nebo dveře, dostanete okamžitě upozornění na váš mobilní telefon. Pokud propojíte senzor s kamerou, můžete mít okamžitě také obraz nezvaného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff 433MHz Wireless Door/Window Sensor (DW2 RF(No baterry)) , Garmin sensor 2 (ppsensnad)

AQARA Window & Door Sensor (AQARA-MCCGQ11LM-768)

AQARA Window & Door Sensor (AQARA-MCCGQ11LM-768)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes ZigBee, montáž na dveře nebo okno, notifikace do mobilu a indikace baterie, dosah 0,03 m, pro funkčnost nutná centrální jednotka, podporované OS: Android a iOS, aplikace v angličtině Vládněte své domácnosti chytře se senzorem na dveře a okna Aqara Window & Door SensorNejste jistí, zda jste za sebou zavřeli okna či dveře? Inteligentní senzor Aqara Window & Door Sensor to zjistí za vás. Sada obsahuje senzor a spínač, které nalepíte ke dveřím či k oknu na vzdálenost 0,03 metru. K použití senzoru je nutné mít také centrální jednotku Aquara Hub. Po připojení pak můžete vytvářet scény pro celou chytrou domácnost. Po příchodu a otevření dveří se například mohou rozsvítit světla v domě. Při nechtěném otevření oken či dveří se spustí alarm a odešle notifikace. Aqara Window & Door Sensor je kompatibilní s chytrými domácnostmi Apple i Amazon.... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQARA Window & Door Sensor (AQARA-MCCGQ11LM-768) , Switchbot contact sensor (contact sensor)

Sonoff ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04 no battery)

Sonoff  ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04 no battery)
Detail

Senzor na dveře a okna bezdrátový, kompatibilní s IFTTT, připojení přes ZigBee, montáž na dveře nebo okno, dosah 80 m, pro funkčnost nutná centrální jednotka Senzor na dveře a oknaZigBee Wireless Door / Window Sensor SNZB-04Zajistěte bezpečnost vaší domácnosti chytrými prvky, jako je senzor otevření oken či dveří ZigBee. Senzor jednoduše nainstalujete na rám okna či dveří pomocí 3M pásky. Skládá se ze dvou částí - jakmile se části od sebe oddělí, odešle vám ZigBee Wireless Door / Window Senzor hlášku na mobilní telefon. Samozřejmostí je i napojení senzoru na prvky chytré domácnosti - např. na bezpečnostní kameru. Takto získáte i možnost nastavení automatických scén. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! PŘIPOJENÍZigBee (IEEE 802.15.4) ROZMĚR47 × 27 × 13,5 mm32 × 15,6 × 13 mm BATERIE3V (CR2032) ZigBee Wireless Door / Window Sensor komunikuje s mobilním telefonemZigBee Wireless Door... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff ZigBeeWireless Door/Window Sensor, SNZB-04 (SNZB-04 no battery) , Switchbot motion sensor (motion sensor )

Sonoff Wi-Fi Wireless Door Window Sensor, DW2-Wi-Fi (DW2-Wi-Fi)

Sonoff Wi-Fi Wireless Door Window Sensor, DW2-Wi-Fi (DW2-Wi-Fi)
Detail

Senzor na dveře a okna , kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, připojení přes WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, podporované OS: Android a iOS, aplikace v češtině, aplikace v češtině a v angličtině Hlídejte svůj domovodkudkolivna světěMějte přehled o své domácnosti odkudkoliv na světě. Díky chytrému senzoru Sonoff DW2-WiFi to bude hračka. Stačí senzor umístit na okno nebo na dveře a spárovat s domácí WiFi sítí pomocí mobilní aplikace eWeLink (pro Android a iOS). PŘIPOJENÍ802.11.b / g / n 2,4 GHz TYP BATERIEAAA 1.5V HLASOVÉ OVLÁDÁNÍAmazon Alexa, Google Assistant Senzor s mnoha funkcemiSonoff DW2-WiFi se skládá ze dvou dílů, které umístíte na okno nebo dveře. Jakmile dojde například k otevření dveří, tak se vám v mobilní aplikaci objeví notifikace. A pokud máte i Sonoff webovou kameru, tak se můžete do svěřeného prostoru rovnou podívat. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonoff Wi-Fi Wireless Door Window Sensor, DW2-Wi-Fi (DW2-Wi-Fi) , Deaths door - ps5 (5060760888688)

Viklický Emil: Okno & Dveře / Window & Door (SU6064-2)

Viklický Emil: Okno & Dveře / Window & Door (SU6064-2)
Detail

Hudební CD - Tři významná alba Emila Viklického nyní vycházejí na dvou samostatných kompaktních discích. Sólový debut V Holomóci městě, natočený v roce 1977, teď jako bonus doplňuje Suita pro klavír č. 2. Kompaktní disk Okno a Dveře shrnuje všechny nahrávky, které Emil Viklický pořídil v červnu 1979 s americkými Tři významná alba Emila Viklického nyní vycházejí na dvou samostatných kompaktních discích. Sólový debut V Holomóci městě, natočený v roce 1977, teď jako bonus doplňuje Suita pro klavír č. 2. Kompaktní disk Okno a Dveře shrnuje všechny nahrávky, které Emil Viklický pořídil v červnu 1979 s americkými spoluhráči Billem Frisellem, Kermitem Driscollem a Vintonem Johnsonem. Původně tvořily samostatné album Okno (1980) a první polovinu desky Dveře (1985). Emil Viklický začal hrát jazz v polovině šedesátých let jako student olomouckého gymnázia. Výrazněji na sebe upozornil roku 1974, kdy sepřidal k SHQ Karla Velebného a nedlouho nato se souběžně stal členem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viklický Emil: Okno & Dveře / Window & Door (SU6064-2) , Cattara gril plynový party window 2+1 pojízdný (8591686770186)

Umax U-Smart Wifi Door Sensor

Umax U-Smart Wifi Door Sensor
Detail

Chytrý WiFi okenní a dveřní senzor je určen pro kontrolu oken a dveří. Senzor upozorňuje na otevření oken nebo dveří prostřednictvím notifikací v mobilním telefonu. Instalace je velmi snadná a jednoduchá. Použité jsou dvě AAA baterie s výdrží na několik měsíců. V aplikaci lze sledovat historii otevření a zavření dveří nebo oken i stav nabití baterie. Jedna aplikace pro všechna zařízení Mobilní aplikace U-Smart je navržena s konceptem "jedna aplikace pro všechna zařízení" a nabízí řadu možných nastavení včetně chytrých scén a sdílení s ostatními uživateli. Koncept nabízí zabezpečené a šifrované připojení k internetu a cloudu. Odezva systému je v řádu milisekund, veškeré operace probíhají velmi rychle. Chytré scény, automatizace, časovač a plán vypnutí a zapnutí Chytré scény využijete při ovládání více zařízení. Například určitá scéna může zapnout nebo vypnout všechny určené zásuvky nebo rožnout světla v daném místě nebo v celém domě. Automatizace znamená ovládání chytrých zařízení při splnění určité podmínky. Například pokud se otevřou dveře do pokoje, zapnou se světla apod. Aplikace nejen v českém jazyce Aplikace je připravena pro Android i iOS ke stažení a podporuje také český jazyk. Je vyvinuta s maximálním úsilím o jednoduché a přehledné ovládání a komfort při jejím používání. S jinými uživateli lze zařízení sdílet jejich pozváním do aplikace. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Umax U-Smart Wifi Door Sensor , Spontex microfibre window (3384127001452)

Niceboy ION ORBIS Windows & Door Sensor

Detail

Inteligentní senzor pro zabezpečení dveří a oken. Při detekci neoprávněného otevření spustí výstažný alarm a odešle upozornění. Ovládání, nastavení scénářů a aktuální stav prostřednictvím mobilní aplikace. Připojení skrze bezdrátového protokolu ZigBee k řídící jednotce ION ORBIS Bridge. Bateriové napájení, jednoduchá instalace. (mall.cz)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Windows & Door Sensor , Coheed and cambria: vaxis ii: a window of the waking mind - cd (7567864076)

Pinolino Wardrobe Edge 2-door

Pinolino Wardrobe Edge 2-door
Detail

Společnost věnuje velkou pozornost detailům, vyvíjí, testuje, vyrábí a prodává Pinolino svou vysoce kvalitní škálu dětského nábytku, doplňků a hraček a od roku 1997 s tím navrhuje obytné prostory nejmenších. Hodnoty rodiny, štěstí , bezpečnost a individualita jsou základem Pinolino. Záruka Pinolino-Plus zahrnuje prodloužení zákonné záruční doby na 10 let od data nákupu. To dokazuje, jak je společnost přesvědčena o vynikající kvalitě svých produktů. podrobnosti o produktu: 2 posuvné dveře s bezpečným Posunutím 1 kolejnice na oblečení 4 výška nastavitelné police 2 výškově nastavitelné police Návod na údržbu: otřete čistým navlhčeným hadříkem Technické údaje: Barva těla: bílá barva nohou / zapuštěná rukojeť: přírodní Materiál: masivní dub, lakovaný lakovaný matný lak Struktura dřeva částečně viditelná Rozměry: šířka x hloubka x výška 140 x 55 x 190 cm světlá výška: 22 cm Pozor: Dekorace není součástí dodávky (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Pinolino Wardrobe Edge 2-door , Minky window vacuum cleaner (vw10090102)

Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný

Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný
Detail

Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer - nevyžaduje lávové kameny. Dvojitý hlavní a jeden boční nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací. Sklopné víko grilu je opatřeno průzorem, díky kterému je možné sledovat stav grilovaných pokrmů bez otevírání grilu. Gril je pojízdný (2 kolečka), je dále vybaven odkládacími poličkami na obou stranách. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací, chromovanané, ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu. Rozměry balení (přepravní rozměry) 78 x 24 x 43 cm. Technická data hlavní hořák 2x boční hořák 1x sklopné víko ano pojízdný ano (2 kolečka) piezo zapalování ano grilovací prostor 48,5 x 37,5 cm rozměry poličky 40 x 8 cm výška roštu (od země) 86 cm velikost grilu cca 98 x 51 x 102 cm výkon (hlavní / boční hořák) 5,5 / 2,5 kW/hod barva černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný , Eufy entry sensor (t89000d4)

Window on Britain 2 Video Guide (9780194593045)

Window on Britain 2 Video Guide (9780194593045)
Detail

Kniha - autor Richard MacAndrew, 40 stran, česky Doplněk k jakémukoli kurzu pro začátečníky a mírně pokročilé. Kulturní informace a reálie Velké Británie. Každý díl má 8 episod (např. Sport, Média, Škola, Domov, Populární hudba, Životní prostředí, Svátky). (alza.cz)

Podobné produkty ako Window on Britain 2 Video Guide (9780194593045) , Deaths door: ultimate edition - ps5 (5060760888589)

Window on Britain 2 Video Guide - MacAndrew Richard

Window on Britain 2 Video Guide - MacAndrew Richard
Detail

Doplněk k jakémukoli kurzu pro začátečníky a mírně pokročilé. Kulturní informace a reálie Velké Británie. Každý díl má 8 episod (např. Sport, Média, Škola, Domov, Populární hudba, Životní prostředí, Svátky). (patro.cz)

Podobné produkty ako Window on Britain 2 Video Guide - MacAndrew Richard , Haier hfr5720ewmg french door 70 (34005177)

The Boys Next Door: Door Door - LP (5054197066856)

The Boys Next Door: Door Door - LP (5054197066856)
Detail

LP vinyl - The Boy Next Door byla australská post-punková skupina, která vznikla v roce 1978 a později se proslavila pod jménem The Birthday Party. Původní sestavu tvořili Nick Cave (zpěv), Mick Harvey (kytara) a Phill Calvert (bicí). Kampaň Record Store Day (zkráceně RSD) se každoročně koná třetí dubnovou sobotu. Jejím účelem je podpořit tradiční kamenné obchody s hudbou. V rámci akce vyjadřují umělci po celém světě sympatie klasickým hudebním prodejnám a vydávají na jejich podporu na fyzických nosičích nejrůznější raritní nahrávky, jejichž prodej se může realizovat právě a jen staromódním způsobem, tedy klasickou distribucí. Takové nahrávky vycházejí často pouze v limitovaných sériích. Součástí RSD 2020 je i červený vinyl Door, Door skupiny The Boys Next Door v nákladu 5.000ks. The Boy Next Door byla australská post-punková skupina, která vznikla v roce 1978 a později se proslavila pod jménem The Birthday Party. Původní sestavu tvořili Nick Cave (zpěv),... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Boys Next Door: Door Door - LP (5054197066856) , Petsafe dvířka extreme weather door (chpdv018nad)

Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186)

Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186)
Detail

Gril - plynový, s bočním hořákem, zahradní, rozměry 102 × 98 × 51 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy ocel, materiál grilu nerez, boční hořák, odkapávací nádoba a odkapávací plocha součástí, hmotnost 13 kg Zahradní gril Cattara vám zaručeně zpestří kulinářský zážitek z připravovaného jídla. Pro dosažení potřebné a stálé teploty lze sáhnout po rozvodu plynu. O správně propečené jídlo se postará chytře vybraný materiál grilovací plochy, jíž je ocel. Dalším materiál využitým na konstrukci grilu je pak nerez. Aby jeho instalace proběhla bez problému, musíte znát rozměry. Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný má co do rozměrů 102 × 98 × 51 cm, přičemž jeho hmotnost je 13 kg. Nedělejte si obavy, že bude celý gril od omastku. Gril Cattara bude oblíbeným pomocníkem v domácnosti. Zásadní funkce grilu Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný Zahradní gril Cattara si budete pochvalovat při každém použití Udržte si stálou teplotu díky topení plynem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186) , Gopro max replacement door (aciod-001)

Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity

Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity
Detail

Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity Chytrý senzor teploty a vlhkosti udělá vše pro Váš komfort. Všude dobře, doma nejlíp. Co když je ale doma moc zima, teplo, sucho nebo vlhko? A právě Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity takovýmto nepříjemným situacím pomáhá předejít. Ten vám totiž nabízí neustálý přehled o tom, jaká je u vás doma teplota a vlhkost. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity , Leifheit window slider 28 cm (51425)

Tesla SMART Sensor Temperature and Humidity

Detail

Inteligentní senzor teploty a vlhkosti Sensor Temperature and Humidity značky Tesla SMART. Detekuje teplotu a vlhkost okolí v reálném čase. Jednoduchá instalace, bílé provedení, malé rozměry. Aplikace Tesla Smart pro mobilní zařízení Android a iOS. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Sensor Temperature and Humidity , Leifheit stěrka window slider, 40 cm

Garmin Sensor 2 (PPsensnad)

Garmin Sensor 2 (PPsensnad)
Detail

Sportovní senzor - snímané hodnoty: rychlost kola, připojení pomocí ANT+ a Bluetooth Vyžíváte se ve sportu a chcete své výsledky analyzovat daleko přesněji než dosud? Garmin Sensor 2 je měřič, který zjistí rychlost vaší jízdy. Senzor je vytvořen k tomu, aby přesně snímal rychlost nebo tempo během jízdy na kole. Vaše data můžete v reálném čase analyzovat na zařízení podporujícím technologii ANT+. Může to být klidně i váš smartphone, tablet nebo sportovní navigace s podporou protokolu ANT+. Kromě toho můžete využít také Bluetooth. Zajímavé přednosti sportovní senzor Garmin Sensor 2 Zařízení je vytvořeno pro podrobnou analýzu vašich výsledků Garmin Sensor 2 je kompatibilní se zařízeními, které podporují technologii ANT+ Nabízí možnost propojení s mobilním telefonem pomocí Bluetooth Senzor rychlosti ideální k přesnému zobrazení rychlosti při jízdě na kole Modelová řada: Garmin Sensor 2 (alza.cz)

Podobné produkty ako Garmin Sensor 2 (PPsensnad) , Leifheit vysavač na okna window cleaner

Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC
Detail

Získejte ještě vyšší výkon své mobilní klimatizace díky sadě těsnění posuvného okna od společnosti Klarstein. Pomocí stabilní těsnicí sady z PVC jsou posuvná okna utěsněna kolem odvzdušňovací hadice klimatizace, aby se do prostoru nedostal žádný další teplý vzduch. Tím se výrazně zvyšuje účinnost klimatizace. Montáž je jednoduchá a přímočará: posuvné těsnění se nasadí do okenní spáry bez ohledu na to, zda se zavírá vodorovně nebo svisle. Teleskopické panely z PVC se snadno upevňují pomocí malých šroubů a umožňují utěsnit okenní otvory o délce 67–131 cm. Výfuková hadice vaší klimatizace najde své místo v těsnícím otvoru, který je speciálně uzpůsoben pro klimatizace Klarstein a kde je upevněn příslušný dvoudílný upevňovací kroužek (který je již součástí odpovídajících zařízení Klarstein). Další pozitivní efekt: těsnění oken zabrání vniknutí do místnosti jak hmyzu (jako jsou mochy, vosy a komáři) tak i nežádoucímu horkému vzduchu.Upozorňujeme, že výrobek je určen pro použití s klimatizací Klarstein Pure Blizzard (položky 10028189, 10028190 a 10028191). Obecně jej však lze použít i s jinými klimatizačními zařízeními s výfukovými hadicemi. Zkontrolujte kompatibilitu s vaším zařízením (výfuková hadice musí mít ústí 20 x 7,6 cm). (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC , Disiclean window cleaner 0,5 l (8594161055877)

Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC
Detail

Získejte ještě vyšší výkon své mobilní klimatizace díky sadě těsnění posuvného okna od společnosti Klarstein. Pomocí stabilní těsnicí sady z PVC jsou posuvná okna utěsněna kolem odvzdušňovací hadice klimatizace, aby se do prostoru nedostal žádný další teplý vzduch. Tím se výrazně zvyšuje účinnost klimatizace. Montáž je jednoduchá a přímočará: posuvné těsnění se nasadí do okenní spáry bez ohledu na to, zda se zavírá vodorovně nebo svisle. Teleskopické panely z PVC se snadno upevňují pomocí malých šroubů a umožňují utěsnit okenní otvory o délce 67–131 cm. Výfuková hadice vaší klimatizace najde své místo v těsnícím otvoru, který je speciálně uzpůsoben pro klimatizace Klarstein a kde je upevněn příslušný dvoudílný upevňovací kroužek (který je již součástí odpovídajících zařízení Klarstein). Další pozitivní efekt: těsnění oken zabrání vniknutí do místnosti jak hmyzu (jako jsou mochy, vosy a komáři) tak i nežádoucímu horkému vzduchu.Upozorňujeme, že výrobek je určen pro použití s klimatizací Klarstein Pure Blizzard (položky 10028189, 10028190 a 10028191). Obecně jej však lze použít i s jinými klimatizačními zařízeními s výfukovými hadicemi. Zkontrolujte kompatibilitu s vaším zařízením (výfuková hadice musí mít ústí 20 x 7,6 cm). (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC , Klarstein window kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno pvc

Umax U-Smart Temperature and Humidity Sensor

Umax U-Smart Temperature and Humidity Sensor
Detail

Chytrý Wifi senzor teploty a vlhkosti s displejem a mobilní aplikaci U-Smart v češtině Chytrý WiFi senzor je určen pro sledování teploty a vlhkosti ve vymezené oblasti. Nabízí displej pro okamžité sledování teploty a vlhkosti. Je propojen s mobilní aplikací U-Smart, v které lze sledovat dané údaje a nastavit upozornění při překročení zadané hodnoty. Senzor lze zapojit i do automatizace a interakci s ostatními U-Smart zařízeními. Instalace je velmi snadná a jednoduchá. Použité jsou dvě AAA baterie s výdrží na několik měsíců. Senzor podporuje i napájení přes micro USB port. Jedna aplikace pro všechna zařízení Mobilní aplikace U-Smart je navržena s konceptem "jedna aplikace pro všechna zařízení" a nabízí řadu možných nastavení včetně chytrých scén a sdílení s ostatními uživateli. Koncept nabízí zabezpečené a šifrované připojení k internetu a cloudu. Odezva systému je v řádu milisekund, veškeré operace probíhají velmi rychle. Chytré scény, automatizace, časovač a plán vypnutí a zapnutí Chytré scény využijete při ovládání více zařízení. Například určitá scéna může zapnout nebo vypnout všechny určené zásuvky nebo rožnout světla v daném místě nebo v celém domě. Automatizace znamená ovládání chytrých zařízení při splnění určité podmínky. Například pokud se otevřou dveře do pokoje, zapnou se světla apod. Aplikace nejen v českém jazyce Aplikace je připravena pro Android i iOS ke stažení a podporuje také český jazyk. Je vyvinuta s maximálním úsilím o jednoduché a přehledné ovládání a komfort při jejím používání. S jinými uživateli lze zařízení sdílet jejich pozváním do aplikace. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Umax U-Smart Temperature and Humidity Sensor , Eufy motion sensor - white (t8910021)

Tesla SMART Sensor Temperature and Humidity Display - zánovní

Detail

Měří vlhkost a teplotu v domácnosti v reálném čase – chytrý senzor TESLA Smart Sensor Temperature And Humidity Display zasílá naměřené hodnoty rovnou na váš smartphone. Stačí si nainstalovat aplikaci TESLA Smart a můžete senzor ovládat na dálku. Bezdrátové připojení je typu ZigBee, sensor podporuje hlasové ovládání a disponuje přehledným LCD displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Sensor Temperature and Humidity Display - zánovní , Wenger sensor 15", černá (600643)

Sidolux Baltic Amber - window

Detail

Praktický čisticí prostředek Baltic Amber Window od výrobce Sidolux pomůže nejen při čištění oken. Obsahuje malé nano částice, které zůstávají na povrchu a vytváří tak ochrannou vrstvu. Můžete použít i na obklady, zrcadla a další podobné povrchy. Díky obsahu alkoholu nezanechává šmouhy a po čištění se můžete těšit i na příjemnou vůni. Užijte si snadný úklid. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sidolux Baltic Amber - window , Vocolinc smart sensor vs1 (718879809487)

SPONTEX Microfibre Window (3384127001452)

SPONTEX Microfibre Window (3384127001452)
Detail

Hadřík na sklo / okna Hadřík SPONTEX Microfibre Window je ideálním pomocníkem do domácnosti. Precizně vyčistí okna i všechna skla a zrcadlové plochy, aniž by na některém z těchto povrchů zanechal šmouhy. Na hadřík není potřeba použití žádných chemických prostředků, stačí pouze obyčejná voda. I přesto odstraní až 99 % bakterií. V balení najdete 1 kus hadříku SPONTEX Microfibre Window v lososové barvě. Klíčové vlastnosti hadříku SPONTEX Microfibre WindowHadřík SPONTEX Microfibre Window je ideálním pomocníkem do domácnostiPrecizně vyčistí okna i všechna skla a zrcadlové plochyNa povrchu nezanechává šmouhyNení potřeba použití žádných chemických prostředků, stačí pouze obyčejná vodaOdstraní až 99 % bakteriíV balení najdete 1 kus hadříku SPONTEX Microfibre Window v lososové barvěRozměry:34 × 34 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SPONTEX Microfibre Window (3384127001452) , Apc temperature & humidity sensor (ap9335th)

Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity Display (TSL-SEN-TAHLCD)

Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity Display (TSL-SEN-TAHLCD)
Detail

Senzor - zobrazení v reálném čase, nízká spotřeba energie, detekce teploty a vlhkosti, indikace baterie, smart propojení Zapojte do své chytré domácnosti také pomocníka, který bude hlídat teplotu a vlhkost Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity. Jakmile senzor zaznamená nepříznivé podmínky, informuje vás pomocí aplikace a navrhne vám řešení. Senzor Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity čerpá energii ze dvou AA baterií, jejichž životnost si sám pohlídá a upozorní vás v případě, že je čas výměny. Naměřenou teplotu a vlhkost se vám přehledně zobrazuje přímo na displeji senzoru. Pro funkčnost senzoru je potřeba centrální jednotka ZigBee Hub. Klíčové vlastnosti senzoru Tesla Smart Sensor Temperature and HumiditySenzor pro měření teploty a vlhkosti domácnosti Tesla Smart Sensor Temperature and HumidityNapájení dvěma AA bateriemi (výměna nutná cca za 2 roky)Upozornění přes aplikaci ve vašem chytrém zařízeníPřehledný displejAplikace vhodná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Sensor Temperature and Humidity Display (TSL-SEN-TAHLCD) , Coheed and cambria: vaxis ii: a window of the waking mind (coloured) (2x lp) - lp (7567864078)

Lifeventure Travel Door Lock

Lifeventure Travel Door Lock
Detail

Malý, jednoduchý a šikovný zámek snadno umístíte na dveře a můžete spát klidně a s vědomím, že vás nečeká žádná nevyžádaná návštěva. Tento zámek je ideální pro všechny cestovatele s nižším rozpočtem, kteří mají v plánu spávat v hostelech nebo u místních. malý a odlehčený zámek ideální na cesty jednoduchá a rychlá instalace vhodný na téměř všechny vnitřní dveře poskytuje ochranu proti zlodějům (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Lifeventure Travel Door Lock

Lifeventure Travel Door Lock

Lifeventure Travel Door Lock
Detail

Travel Door Lock je velmi účinná bezpečnostní pomůcka proti otevření dveří bez zámku. Skvělá vychytávka, kterou stačí pouze namontovat ke dveřím a nemusíte se bát o své cennosti během spánku. V mnoha hostelech v cizině totiž není možné pokoje uzamknout zevnitř. Vlastnosti: Bezpečné uzamčení dvěří Vyrobeno z odolného a vyztuženého nylonu Jednoduchá instalace Ideální pro cestovatele Parametry: Záruční doba: 2 roky Hmotnost: 10g Rozměry: 94x40x12mm Materiál: Nylon (outdoorovybazar.cz)

Podobné produkty ako Lifeventure Travel Door Lock

Deaths Door - PS5 (5060760888688)

Deaths Door - PS5 (5060760888688)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, - Sklízení duší mrtvých může být monotónní, ale je to poctivá práce. Práce se rozproudí, když je vaše přidělená duše ukradena a vy musíte vystopovat zoufalého zloděje do říše nedotčené smrtí. Práce vrányDeath's Door PS5 je akční adventura, ve které se ujmete Vrány. Opeřeného hrdiny, jehož úkolem je sklízet duše mrtvých, kteří o to moc nestojí. Vydejte se po jejich stopách a eliminujte je ve jménu vyššího dobra. Vydejte se v Death's Door PS5 do bezpočtu místKaždé dveře tu vedou do jiného světa. Cestujte mezi jednotlivými lokacemi. Bojujte s obyčejnými protivníky a skrze jejich likvidaci se dostaňte až k náročným bossům. Postavte se jim v malých arénách a ukažte jim, že smrti nelze uniknout. Zvolte si nástrojPracujte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Deaths Door - PS5 (5060760888688)

Minky Window Vacuum Cleaner (VW10090102)

Minky Window Vacuum Cleaner (VW10090102)
Detail

Vysavač na okna objem nádrže 150 ml, hmotnost 673 g, výdrž baterie 30 min Akumulátorový čistič na okna Minky Window Vacuum Cleaner zajistí dokonalou čistotu beze šmouh. Přístroj je doplněn o praktický rozprašovač s hlavou z mikrovlákna. Je vhodný i na každodenní úklid sprchových koutů a koupelnových obkladů. Díky návleku z mikrovlákna snadno odstraníte nečistoty. Široká gumová stěrka sbírá a odsává tekutiny do zásobníků s objemem 150 ml. Čistič funguje na dobíjecí baterie, takže vás nečekají žádné kabely. Vysavač můžete jednoduše rozebrat pro snadné čištění. Klíčové vlastnosti čističe na okna Minky Window Vacuum CleanerČistič Minky Window Vacuum Cleaner čistí okna beze šmouhSoučástí je i praktický rozprašovač s hlavou z mikrovláknaJe vhodný i pro úklid sprchových koutů a obkladů v koupelněGumová stěrka sbírá nečistotyFunguje na dobíjecí bateriiDá se snadno rozebrat a vyčistitRozměry:9 × 26 × 17 cmŠířka záběru:28 cmObjem zásobníku:150... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minky Window Vacuum Cleaner (VW10090102)

Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner

Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner
Detail

Nový vysavač na okna Window Cleaner značky Leifheit má kompaktní design těla pro snadnější manipulaci. Vysává a leští okna beze skvrn. Zajišťuje inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný je především na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem - ten je ideální pro vysoká okna, světlíky a zimní zahrady. Má Standby senzor pro maximální výdrž baterie (cca 38 minut). Velký otvor nádrže velmi usnadní vyprazdňování a comfortní čištění. Nabíječka na přístroj je součástí balení.Vlastnosti a specifikace: druh: akumulátorový typ baterie: Li-ion baterie (testováno na 1000 nabíjecích cyklů) doba provozu: 35 minut čas nabíjení: cca 180 minut šíře záběru: 28 cm objem nádržky na vodu: 100 ml (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner

Centropen popisovač 9121 Jumbo window - bílá

Centropen popisovač 9121 Jumbo window - bílá
Detail

Speciální značkovač na neporézní povrchy, tekutá křída na vodní bázi, šířka stopy 3-4mm WINDOW MARKER 9121 speciální značkovač na neporézní povrchy (okna, zrcadla, výlohy, …) tekutá křída na vodní bázi silné krycí schopností přepouštěcí mechanismus stíratelný válcový hrot šířka stopy 3 - 4 mm (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Centropen popisovač 9121 Jumbo window - bílá

Zrcadlo Window Iron 200 × 90 cm

Zrcadlo Window Iron 200 × 90 cm
Detail

KARE DESIGN Zrcadlo Window Iron 200x90cm: Stylové zrcadlo s rámováním ze železa s práškovým nástřikem lemuje zrcadlové sklo a vytváří efektivní vzhled. Ideální do industriálních interiérů, vhodně jej lze ale také doplnit i do moderních či přírodních. Krásné zrcadlo nejen do předsíně. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Zrcadlo Window Iron 200 × 90 cm

Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm

Detail

Čistění oken je snadné díky stěrce Window Slider od značky Leifheit. Délka stěrky je 40 cm, takže okna či zrcadla budete mít umytá raz dva. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Záruka 3 roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm

Leifheit Stěrka Window Slider 28 cm

Detail

Čistění oken bude hračka díky stěrce Window Slider od značky Leifheit. Délka stěrky je 28 cm, takže okna či zrcadla budete mít umytá raz dva. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Záruka 3 roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider 28 cm

Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag - S

Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag - S
Detail

Díky voděodolnému materiálu může být vystaven vlhkosti a nečistotám. Přes průhledné víko a dno můžete okamžitě vidět z obou stran, co je uvnitř a jen pro to sáhnout. Díky voděodolnému materiálu může být vystaven vlhkosti a nečistotám. Přes průhledné víko a dno můžete okamžitě vidět z obou stran, co je uvnitř a jen pro to sáhnout. Dokonalý pomocník pro pořádek ve vašich Tackle Containerech. Multi Window Bag Pro je vyrobený z 0,55 mm silného EVA materiálu. Je velmi užitečný v zaváděcím člunu, pokud jde o organizaci návazcových šňůr, trhaček, svinovacího metru a nářadí. Parametry: velikost S: Délka 21 cm, Šířka 14,5 cm, Hloubka 6 cm velikost M: Délka 21 cm, Šířka 18,5 cm, Hloubka 6 cm velikost L: Délka 20 cm, Šířka 20cm, Hloubka 9 cm síla materiálu: 0,55 mm materiál: voděodolné EVA + PVC použité zipy: YKK #8 průhledné dno a víko: ANO (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag - S

Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag

Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag
Detail

Díky voděodolnému materiálu může být vystaven vlhkosti a nečistotám. Přes průhledné víko a dno můžete okamžitě vidět z obou stran, co je uvnitř a jen pro to sáhnout. Díky voděodolnému materiálu může být vystaven vlhkosti a nečistotám. Přes průhledné víko a dno můžete okamžitě vidět z obou stran, co je uvnitř a jen pro to sáhnout. Dokonalý pomocník pro pořádek ve vašich Tackle Containerech. Multi Window Bag Pro je vyrobený z 0,55 mm silného EVA materiálu. Je velmi užitečný v zaváděcím člunu, pokud jde o organizaci návazcových šňůr, trhaček, svinovacího metru a nářadí. Parametry: velikost S: Délka 21 cm, Šířka 14,5 cm, Hloubka 6 cm velikost M: Délka 21 cm, Šířka 18,5 cm, Hloubka 6 cm velikost L: Délka 20 cm, Šířka 20cm, Hloubka 9 cm síla materiálu: 0,55 mm materiál: voděodolné EVA + PVC použité zipy: YKK #8 průhledné dno a víko: ANO (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Zeck Voděodolné pouzdro Multi Window Bag

Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm

Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm
Detail

Stěrka na okna Window Slider je ideální pro stírání všech druhů hladkých skleněných povrchů - skel, zrcadel, oken a podobně. Disponuje možností nastavení pro šikmé stírání. Šířka záběru je 40 cm. Kompatibilní je s teleskopickou tyčí řady Click System. Materiál: plast / hliník / guma. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm

DISICLEAN Window Cleaner 0,5 l (8594161055877)

DISICLEAN Window Cleaner 0,5 l (8594161055877)
Detail

Čistič oken leští, nezanechává čmouhy a odpuzuje hmyz Dodejte oknům a zrcadlům ve vaší domácnosti či kanceláři oslnivý lesk s DISICLEAN Window Cleaner. Tento čistič skleněných povrchů účinně odstraňuje nečistoty a hmyz, aniž by zanechával šmouhy. Po aplikaci získá sklo schopnost odpuzovat prachové částice. Přípravek je dodáván v praktickém balení s rozprašovačem pro snadné použití. Klíčové vlastnosti čističe DISICLEAN Window CleanerVysoce účinný čistič oken a zrcadelPro vysoký lesk čištěného povrchuDISICLEAN Window Cleaner nezanechává šmouhySklo získá schopnost odpuzovat prachové částiceLehce odstraňuje hmyzDodáván v praktickém balení s rozprašovačem Použití:Skleněné povrchy se čistí koncentrovaným přípravkem. Naneste a vyleštěte suchou utěrkou. (alza.cz)

Podobné produkty ako DISICLEAN Window Cleaner 0,5 l (8594161055877)

LEIFHEIT Window Slider 28 cm (51425)

LEIFHEIT Window Slider 28 cm (51425)
Detail

Stěrka na okna vhodná na mytí skel, zrcadel apod., možnost nastavení pro šikmé stírání šíře záběru 28cm, kompatibilní s Leifheit Click systémem Praktický pomocník do každé domácnosti. Stěrka na okna Leifheit Window Slider vám pomůže rychle a jednoduše setřít okna beze šmouh. Je určena na mytí oken, skel, zrcadel a jiných hladkých ploch. Stěrka Leifheit má navíc možnost nastavení pro šikmé stírání, což vám ještě více usnadní práci. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Šířka stírací plochy je 28 cm. Klíčové vlastnosti stěrky na okna Leifheit Window SliderStěrka na okna značky LeifheitJe vhodná na mytí skel, zrcadel a dalších hladkých plochMožnost nastavení pro šikmé stíráníStěrka Leifheit Window Slider má šíři záběru 28 cmKompatibilní s Leifheit Click systémemZáruka 3 roky (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Window Slider 28 cm (51425)

Čistící sada na okna Window Cleaner, Leifheit

Čistící sada na okna Window Cleaner, Leifheit
Detail

Standby senzor pro maximální výdrž baterie (cca 35 min) Velký otvor nádrže pro snadné vyprazdňování a komfortní čištění Široká gumová stírací čepel Čistící sada Leifheit vám usnadní mytí všech druhů oken a skel. Nový kompaktní čistič oken vysává a leští okna beze skvrn, a to díky inovativnímu odsávání vody. Okna snadno předmyjete pomocí mopu na okna a čisticího prostředku s vodou, následně odsajete vodu, pěnu a nečistoty pomocí akumulátorového čističe. Vaše okna zůstanou čistá a bez šmouh za přispění pouze minimální námahy. Čistič je vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. Sada obsahuje: akumulátorový čistič oken, mop na předmytí oken a tyč o délce 43 cm Objem nádržky na špinavou vodu: 100 ml Výkon: 5W Rozměry: š. stírací čepele 28 cm, rozměry čističe - 31 x 28, 5 x 14 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Čistící sada na okna Window Cleaner, Leifheit

Fix popisovač FUNTASTIC WINDOW FUN Edding 16

Fix popisovač FUNTASTIC WINDOW FUN Edding 16
Detail

Fix popisovač FUNTASTIC WINDOW FUN Edding 16 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Fix popisovač FUNTASTIC WINDOW FUN Edding 16

Woman in the Window - A. J. Finn

Woman in the Window - A. J. Finn
Detail

THE NUMBER ONE NEW YORK TIMES BESTSELLER. GET READY FOR THE BIGGEST THRILLER OF 2018! What did she see?It's been ten long months since Anna Fox last left her home. Ten months during which she has haunted the rooms of her old New York house like a ghost, lost in her memories, too terrified to step outside.Anna's lifeline to the real world is her window, where she sits day after day, watching her neighbours. When the Russells move in, Anna is instantly drawn to them. A picture-perfect family of three, they are an echo of the life that was once hers.But one evening, a frenzied scream rips across the silence, and Anna witnesses something no one was supposed to see. Now she must do everything she can to uncover the truth about what really happened. But even if she does, will anyone believe her? And can she even trust herself?‘Astounding. Thrilling. Amazing' Gillian Flynn ‘One of those rare books that really is unputdownable' Stephen King ‘Twisted to the power of max' Val McDermid ‘A dark, twisty confection' Ruth Ware ‘An incredible debut. I loved it… a brilliant page turner' Jane Harper, author of The Dry (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Woman in the Window - A. J. Finn

Runto WINDOW Bederní opasek, černá, velikost UNI

Runto WINDOW Bederní opasek, černá, velikost UNI
Detail

Zažívejte pocit absolutní volnosti během svých turistických výšlapů, při běhání nebo dlouhých procházkách. Bederní opasek Runto WINDOW vám zajistí komfortní pohyb i když si do něj vložíte veškeré potřebné vybavení. Opasek je vybaven jednou kapsou s okénkem, přes které lze ovládat dotyková zařízení a dvěma postranními kapsami. Bederní opasek Runto WINDOW má nastavitelnou délku popruhu a zapínání na přezku. Zpříjemní vám tak pohyb venku, aniž by vás nějak omezoval. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Runto WINDOW Bederní opasek, černá, velikost UNI

Leifheit 51007 Window Cleaner stěrka na okna

Detail

Náhradní sací hubice o délce stěrky 17 cm je vhodná pro všechny čističe oken Leifheit Window Cleaner. Díky hubici se dostanete i na méně přístupná místa či na více členitá okna, kam se standardní hubice nevejde. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit 51007 Window Cleaner stěrka na okna

Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner (51000)

Detail

Nový Window Cleaner od Leifheit je nástupcem předchozího typu inovovaný nejen designem, ale i funkcemi. Baterie vydrží déle a díky většímu otvoru nádrže se snadněji čistí. Ideální řešení pro čistá okna či dlaždice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner (51000)
Tesla Smart Sensor Window and Door (TSL-SEN-DOOR), AQARA Window & Door Sensor (AQARA-MCCGQ11LM-768), Sonoff 433MHz Wireless Door/Window Sensor (DW2 RF(No baterry)), Netatmo Smart Door and Window Sensors (DTG-EC), Sonoff Wi-Fi Wireless Door Window Sensor, DW2-Wi-Fi (DW2-Wi-Fi), Viklický Emil: Okno & Dveře / Window & Door (SU6064-2), The Boys Next Door: Door Door - LP (5054197066856), Garmin Sensor 2 (PPsensnad), SwitchBot Contact Sensor (Contact Sensor), SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor ), Deaths Door - PS5 (5060760888688), Cattara Gril plynový PARTY WINDOW 2+1 pojízdný (8591686770186), SPONTEX Microfibre Window (3384127001452), Coheed And Cambria: Vaxis II: A Window Of The Waking Mind - CD (7567864076), Minky Window Vacuum Cleaner (VW10090102), Eufy Entry Sensor (T89000D4), Deaths Door: Ultimate Edition - PS5 (5060760888589), HAIER HFR5720EWMG French Door 70 (34005177), PetSafe Dvířka Extreme Weather Door (CHPdv018nad), GoPro MAX Replacement Door (ACIOD-001), LEIFHEIT Window Slider 28 cm (51425), Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm, Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner, DISICLEAN Window Cleaner 0,5 l (8594161055877), Klarstein Window Kit 2 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC, Eufy Motion Sensor - White (T8910021), WENGER Sensor 15", černá (600643), Vocolinc Smart Sensor VS1 (718879809487), APC Temperature & Humidity Sensor (AP9335TH), Coheed And Cambria: Vaxis II: A Window Of The Waking Mind (Coloured) (2x LP) - LP (7567864078)