Metabond old spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696)

Produkt Metabond old spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Metabond old spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696) upraviť a produkt hľadať znova.

METABOND Old Spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696)

METABOND Old Spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696)
Detail

Aditivum do oleje, odstraňovač karbonu a čistič motoru, složení nano aditiva, snížení tření, objem 250 ml Metabond Old Spezial je speciální zušlechťovač kovových povrchů vnitřních částí spalovacích motorů. Obsahuje modifikátor viskozity, a navíc je obohacen o keramické nanočástice. Použitím tohoto přípravku výrazně snížíte tření v motoru a zároveň omezíte netěsnosti.Metabond Old Spezial je speciální zušlechťovač kovových povrchů vnitřních částí spalovacích motorů. Obsahuje modifikátor viskozity, a navíc je obohacen o keramické nanočástice. Použitím tohoto přípravku výrazně snížíte tření v motoru a zároveň omezíte netěsnosti. Oceníte jej především u starších opotřebovaných spalovacích motorů, u kterých je znatelná spotřeba motorového oleje. Metabond Old Spezial stačí aplikovat do výrobcem předepsaného oleje. Klíčové vlastnostiVýrazně snižuje spotřebu olejeObsahuje keramické nanočástice a modifikátor viskozityZušlechťuje kovové povrchy v motoruSnadné... (alza.cz)

Podobné produkty ako METABOND Old Spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696) , Metabond old spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696)

Metabond Old Spezial do motorů do 3.5t 250 ml

Metabond Old Spezial do motorů do 3.5t 250 ml
Detail

Metabond Old Spezial je zušlechťovač kovových povrchů vnitřních částí spalovacích motorů obsahující modifikátor viskozity. Je rovněž obohacen o keramické nanočástice. Tento výrobek výrazně snižuje tření a zároveň zvyšuje těsnivost. Zvláště jej doporučujeme do všech druhů opotřebovaných spalovacích motorů s vysokou spotřebou oleje. Přidává se do výrobcem předepsaného oleje. Old Spezial obsahuje látku s vysokým obsahem viskózy, která zajišťuje těsnící účinek. Tím se ve značné míře sníží spotřeba oleje a zvýší komprese. Old spezial obsahuje keramické nanočástice, které se pomocí motorového oleje rozptýlí na místa namáhaná třením. Tyto částice ulpí v povrchových nerovnostech kovových ploch (válce, písty, ložiska, ozubená kola, atd.), kde díky působení tlaku vytvoří tenkou vrstvu, která tyto nerovnosti vyhladí. Tenká vrstva nanočástic zůstává v místech namáhaných třením i po odtečení motorového oleje a tím eliminuje negativní vlivy studených startů a výrazně napomáhá prodloužení životnosti motoru. Zároveň kromě snížení tření také pomáhá zmírňovat netěsnost a díky tomu také obsah jedovatých látek ve výfukových plynech. Vzhledem k tomu, že keramické částice v přípravku Old Spezial jsou výrazně menší než otvory ve filtrační struktuře i nejjemnějších olejových čističů, nemohou tyto filtry ucpat.Před použitím nádobu zahřejte přibližně na teplotu 30 °C a dobře protřepejte. Old Spezial aplikujte do zahřátého motoru! Po nalití přípravku do motoru uveďte motor na 15-20 minut do chodu. Přípravek Old Spezial se doporučuje ve stejném množství používat při každé výměně oleje. Používejte pouze s olejem předepsaným výrobcem automobilu. U osobních automobilů se spotřebou 0,4-0,5 l oleje/1000 km použijte půl láhve (125 ml). U osobních automobilů se spotřebou 0,6-1 l oleje/1000 km použijte obsah celé láhve (250 ml). U nákladních automobilů se spotřebou větší než 1 l oleje/1000 km použijte obsah jedné láhve (250 ml). U nákladních automobilů se spotřebou větší než 2 l/1000 km použijte 2 láhve (500 ml) přípravku Old Spezial. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Metabond Old Spezial do motorů do 3.5t 250 ml , Metabond cl čištič motorů (výplach) 250ml (90698)

Metabond ECO do motorů do 3.5t 250 ml

Metabond ECO do motorů do 3.5t 250 ml
Detail

Metabond ECO je zušlechťovač kovových povrchů spalovacích motorů osobních automobilů. Obsahuje keramické nanočástice (h-BN). Po aplikaci Metabond ECO dojde k významnému snížení tření a ke zlepšení mazání. Díky zušlechtění kovových povrchů a následnému snížení tření výrazně prodlužíte životnost motoru. Metabond ECO neobsahuje chlór, síru, fosfor ani PTFE (Teflon). Je plně filtrovatelný. Nereaguje s olejem ani nemění jeho vlastnosti. Nezpůsobuje korozi barevných kovů. Snížení tření až o 60%. Zvýšení výkonu motoru o 5 - 10%. Prodloužení životnosti motoru. Snížení spotřeby paliva o 5 - 15%. Snížení emisí ve výfukových plynech. Výrazně snižuje opotřebení motoru při studených startech. Balení zahřejte přibližně na teplotu 30°C (například v teplé vodě nebo na radiátoru). Důkladně protřepejte a přilijte obsah balení do oleje v motoru. Metabond ECO se doporučuje přidávat do nového oleje při pravidelné výměně. Je možné ho také přidat do již vyměněného oleje, maximálně však do tří tisíc najetých km od této výměny. Metabond ECO se doporučuje přidávat do zahřátého oleje. Následně nechte motor spuštěný 5-10 minut na volnoběh. Jedno balení 250 ml ošetří 4-8l motorového oleje. U motorů s vyšším obsahem oleje použijte dvě balení. Používejte pouze s olejem předepsaným výrobcem automobilu. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Metabond ECO do motorů do 3.5t 250 ml , Metabond megasel plus aditivum do nafty 250ml (90700)

Metabond SPIRIT do motorů 3.5t se START&STOP systémem (5999882074740)

Metabond SPIRIT do motorů 3.5t se START&STOP systémem (5999882074740)
Detail

Aditivum do nafty do benzínu, na zimní a letní sezónu, čistič vstřikování a čistič motoru, složení nano aditiva, rozpouštění úsad Udržujte motor vašeho miláčka v dobré kondici s nejmodernějším prostředkem Metabond Spirit pro zušlechťování kovových povrchů s použitím nanotechnologií. Zušlechtěním kovových povrchů dojde ke snížení tření, čímž výrazně prodloužíte životnost motoru. Tento produkt je určen do motorových olejů se specifikací SAE 0W-20 a méně (0W-16, 0W-8 atd.) a také pro automobily do 3,5 tuny se spalovacími motory se Start - Stop systémem. Lze jej použít pro motory se spalováním nafty, benzínu, LPG i CNG. Aditivum do oleje Metabond Spirit neobsahuje síru, fosfor, chlor, teflon, popel ani zinek a je tudíž naprosto nekorozivní. Nereaguje s olejem a tak nemění jeho vlastnosti, pouze vytváří tenký film a zajistí tak ideální podmínky pro účinek motorového oleje i v případě extrémních zátěží. Docíleno je tak zvyšování... (alza.cz)

Podobné produkty ako Metabond SPIRIT do motorů 3.5t se START&STOP systémem (5999882074740) , Metabond gt plus do převodovek a diferencialů 250ml (90701)

Čistič motoru Metabond CL (250ml)

Čistič motoru Metabond CL (250ml)
Detail

Metabond CL je moderní a technologicky pokročilý prostředek na vyčištění a dekarbonizaci vnitřních částí spalovacích motorů, převodovek a diferenciálů. Obsahuje rozpouštědla, která odstraňují usazeniny a nečistoty z mazacího sytému. Tím se zvyšuje výkon motoru, komprese a také prodlužuje životnost katalyzátoru. Použitím se snižuje spotřeba oleje a pohonných hmot. Doporučujeme použít před přípravkem Metabond ECO. Zamezuje vzniku škodlivých kyselých látek vznikajících oxidací motorového oleje, které poškozují motor a znehodnocují nově vyměněný olej. Rozpouští pevné usazeniny a udržuje je v tekutém stavu až do vypuštění použitého oleje. Tím je zabezpečeno, že nemhou způsobit ucpání olejového vedení. Neobsahuje chlór! Odstranění usazenin a nečistot z mazacího systému Prodloužení životnosti katalyzátoru Zvýšení účinnosti motoru Zvýšení komprese Snížení spotřeby oleje a paliva Nezanechává zbytky kyselin, které znehodnocují nově vyměněný olej Použití čističe motorů Obsah lahve Metabond CL nalijte do zahřátého oleje určeného na výměnu Motor nechtev chodu 15-20 minut Vyměňte olej Jedno balení je určeno pro motory osobních automobilů plněné 5-8 l oleje. U motorů s vyšším obsahem oleje použijte dvě balení. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Čistič motoru Metabond CL (250ml) , Metabond universal pro 2t motory 250ml (5999882074726)

METABOND CL čištič motorů (výplach) 250ml (90698)

METABOND CL čištič motorů (výplach) 250ml (90698)
Detail

Aditivum do oleje, výplachový olej a čistič motoru, rozpouštění úsad, objem 250 ml Pořídili jste si ojetý automobil, u kterého nevíte, jak byl provozován nebo prostě chcete svému stávajícímu dopřát maximální péči? Vyzkoušejte Metabond CL – moderní a technologicky pokročilý čistič motorů určený pro vyčištění a dekarbonizaci vnitřních částí spalovacích motorů, převodovek a diferenciálů.Pořídili jste si ojetý automobil, u kterého nevíte, jak byl provozován, nebo prostě chcete svému stávajícímu dopřát maximální péči? Vyzkoušejte Metabond CL – moderní a technologicky pokročilý čistič motorů určený pro vyčištění a dekarbonizaci vnitřních částí spalovacích motorů, převodovek a diferenciálů. Díky obsaženým rozpouštědlům odstraní usazeniny a nečistoty z mazacího systému. Aplikací Metabond CL zvýšíte výkon motoru, kompresi, ale také prodloužíte životnost katalyzátoru. Jeho použitím taktéž snížíte spotřebu jak paliva,... (alza.cz)

Podobné produkty ako METABOND CL čištič motorů (výplach) 250ml (90698) , Baylis & harding pěna do koupele 250ml - mandarinka & grep (017854109711)

METABOND UNIVERSAL pro 2T motory 250ml (5999882074726)

METABOND UNIVERSAL pro 2T motory 250ml (5999882074726)
Detail

Aditivum do benzínu, na zimní a letní sezónu, snížení tření, objem 250 ml Nezkracujte životnost motoru a dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči v podobě přípravku Metabond ECO. Tento zušlechťovač kovových povrchů ve spalovacích motorech obsahuje keramické nanočástice (h-BN). Metabond ECO významně sníží tření a zlepší mazání.Nezkracujte životnost motoru a dopřejte vašemu automobilu prvotřídní péči v podobě přípravku Metabond UNIVERSAL. Tento zušlechťovač kovových povrchů v benzínových 2taktních motorech dokáže snížit spotřebu paliva. A jak se jeho aplikace projeví na vašem motoru? Metabond UNIVERSAL významně sníží tření a zlepší mazání. Zušlechtěním kovových povrchů dojde ke snížení tření, čímž výrazně prodloužíte životnost motoru. Lze jej využít pro všechny motorky či 4kolky s 2taktním motorem.Klíčové vlastnosti aditiva METABOND UNIVERSAL pro 2T motory, 250 mlMetabond UNIVERSAL snižuje tření až o 60 %Zvyšuje výkon motoru a snižuje spotřebu... (alza.cz)

Podobné produkty ako METABOND UNIVERSAL pro 2T motory 250ml (5999882074726) , Autoland letní směs do ostřikovačů koncentrát 1:100 250ml (5900304011199)

Řezná kapalina Metabond Drill (250ml)

Řezná kapalina Metabond Drill (250ml)
Detail

Metabond Drill je špičková řezná kapalina s univerzálním použitím (na obrábění kovů, mazivo na ložiska, na zušlechtění - vytvrzení kovových povrchů) bez chlóru a popela. Používá se při vrtání, řezání, lisování, atd. tvrdých materiálů a také mazání hůře přístupných míst (např. zavřená ložiska) pomocí trubičkového nástavce. Kapalina na sebe naváže molekuly kovu a vytvoří velmi hladký a mimořádně tvrdý povrch, který je odolný proti opotřebení způsobenému oděry (i při extrémních zatíženích). Odstraňuje z ošetřených povrchů vlhkost, nečistoty a oxidovanou vrstvu. Nově vzniklý zušlechtěný povrch zajistí vysoce efektivní ochranu proti korozi a opotřebení.Smíchejte v poměru 10-15% Metabond Hi-Tech 1,5 EP s běžným mazivem nebo použijte pouze Metabond Hi-Tech jako hlavní mazivo. Použitelný při teplotách -40 °C až +250 °C nepřetržitě (krátkodobě až do +300 °C) US Standard: NLGI 1.5 (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Řezná kapalina Metabond Drill (250ml) , Baylis & harding pěna do koupele 250ml - fík & granátové jablko (017854110403)

Aditivum do oleje Metabond SPIRIT (250ml)

Aditivum do oleje Metabond SPIRIT (250ml)
Detail

Metabond Spirit je produkt vyvinutý na bázi esterového oleje pro osobní vozy se Start&Stop systémem, které používají oleje specifikace 5W-XX a řidší. (5W-30, 5W-40, 0W-20, 0W-16.atd.). Je to nejmodernější aditivum do motorového oleje pro zušlechťování kovových povrchů s použitím nanotechnologií v osobních vozidlech.Má významný účinek na snížení tření a zvyšuje schopnost mazání. Díky použití esterového oleje jsme dokázali ještě navýšit množství aditiv a zvýšit tak efekt na maximum. Doporučuje se do benzínových, dieselových a plynových "start-stop" motorů osobních vozidel, které byly vyvinuty po roce 2010. Používá se u vozidel vybavených filtrem pevných částic a katalyzátorem. Obsahuje keramické nanočástice (h-BN). Po aplikaci Metabond Spirit se sníží tření a zlepší se mazání. Přípravek zamezuje opotřebení motoru při studených startech, čímž prodlužuje jeho životnost. Snížení tření až o 60%. Zvýšení výkonu motoru o 5 - 10%. Prodloužení životnosti motoru. Snížení spotřeby paliva o 5 - 15%. Snížení emisí ve výfukových plynech. Výrazně snižuje opotřebení motoru při studených startech. Balení zahřejte přibližně na teplotu 30°C (například v teplé vodě nebo na radiátoru). Důkladně protřepejte a přilijte obsah balení do oleje v motoru. Metabond Spirit doporučujeme přidávat do nového oleje při pravidelné výměně. Je možné ho také přidat do již vyměněného oleje, maximálně však do tří tisíc najetých km od této výměny. Metabond Spirit se doporučuje přidávat do zahřátého oleje. Následně nechte motor spuštěný 5-10 minut na volnoběh. Jedno balení 250 ml ošetří 4-8l motorového oleje. U motorů s vyšším obsahem oleje použijte dvě balení. Používejte pouze s olejem předepsaným výrobcem automobilu. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Aditivum do oleje Metabond SPIRIT (250ml) , Grace cole pěna do koupele, baňka - hruška & květ nektarinky, 250ml (5055443653226)

Aditivum do benzínu Metabond Megalene Plus (250ml)

Aditivum do benzínu Metabond Megalene Plus (250ml)
Detail

Metabond Megalene Plus je přísada do pohonných hmot pro benzínové zážehové motory. Zabezpečuje odolnost proti tření ve všech částech vedení paliva (systém vstřikování, karburátor, písty, válce). Dále rozpouští zbytkovou vodu v nádrži. Voda rozpuštěná v palivu je následně bezpečně odvedena a nezpůsobuje žádné škody v palivové soustavě. METABOND Megalene Plus rovněž žušlechťuje kovové povrchy a tím díky snížení tření zvyšuje účinnost. Metabond Megalene Plus čistí celý palivový systém, zabraňuje usazování nečistot, zlepšuje proces hoření a snižuje spotřebu paliva. Díky dokonalejšímu hoření směsi se snižují emise výfukových plynů. Zlepšuje proces hoření Udržuje čistotu ventilů Zvyšuje výkon motoru Zvyšuje oktanové číslo paliva Zušlechťuje kovové povrchy na místech styku s palivem Maže vstřikovací systém Zabraňuje tvorbě koroze Snižuje množství jedovatých látek ve výfukových plynech Prodlužuje životnost motoru Výrazně snižuje opotřebení motoru při studených startech Snižuje spotřebu paliva Odstraňuje vodu z palivového systému Zabraňuje usazování uhlíku Přidejte 5 ml Metabond Megalene Plus ke každým 10l benzínu přímo před tankováním. U dvojtaktních motorů přidejte výhradně k benzínu nebo ke směsi benzínu a oleje. Celkový čistící účinek je zřetelný po spálení 500l ošetřeného paliva (1 balení Metabond Megalene Plus) Nepoužívejte při provozu na čisté biodieselové palivo. Při smíchání minerální a biodieselové pohonné hmoty se smí použít jen tehdy, pokud není poměr biodieselové složky vyšší než 10%. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Aditivum do benzínu Metabond Megalene Plus (250ml) , Metabond clear - tekuté stěrače (8591686907025)

Aditivum do nafty Metabond Megasel Plus (250ml)

Aditivum do nafty Metabond Megasel Plus (250ml)
Detail

Metabond Megasel Plus je přísada do pohonných hmot pro naftové vznětové motory. Čistí a maže vstřikovací systém (čerpadla, vstřikovače) a spalovací prostory (písty, válce a ventily). Odstraňuje škody vzniklé skladováním a přepravou paliva. Zamezuje znehodnocování vzniklému smícháním paliva různého původu (míchání paliva negativně ovlivňuje jeho stabilitu, zrychluje rozklad a následně znečišťuje palivový systém). Rozpouští vodu v palivu, tím pádem se voda bezpečně odvede ze zařízení. Metabond Megasel Plus zušlechťuje kovové povrchy a tím snižuje tření v místech, kde dochází ke kontaktu s palivem. Díky snížení tření se zvyšuje účinnost, snižuje spotřeba paliva a zvyšuje výkon motoru. Metabond Megasel Plus zabraňuje tvorbě sazí a redukuje množství pevných částic ve výfukových plynech. Snížení nároků na údržbu vznětového motoru. Snížení obsahu jedovatých látek ve výfukových plynech i množství pevných částic. Zlepšuje proces hoření. Zvyšuje cetanové číslo paliva. Čistí celý palivový systém. Zabraňuje usazování nečistot. Snižuje spotřebu paliva. Snižuje opotřebení motoru. Uvolňuje zatuhlé ventily. Zabraňuje vzniku koroze. Zabraňuje zamrznutí paliva. Rozpouští vodu v palivu. Přidejte 5 ml Metabond Megasel Plus ke každým 10 l nafty přímo před tankováním. Zvýšení cetanového čísla o 8 %. Celkový čistící účinek je zřetelný po spálení 500 l ošetřeného paliva (1 balení Metabond Megasel Plus) Nepoužívejte při provozu na čisté biodieselové palivo. Při smíchání minerální a biodieselové pohonné hmoty se smí použít jen tehdy, pokud není poměr biodieselové složky vyšší než 10%. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Aditivum do nafty Metabond Megasel Plus (250ml) , Metabond multi spray 400 ml (5999860776024)

METABOND Megasel Plus aditivum do nafty 250ml (90700)

METABOND Megasel Plus aditivum do nafty 250ml (90700)
Detail

Aditivum do nafty, na zimní a letní sezónu, čistič vstřikování, čistič palivové soustavy, čistič dpf a čistič erg ventilu a turba, složení nano aditiva, rozpouštění úsad, objem 250 ml Metabond Megasel Plus je speciální aditivum do pohonných hmot určené pro vznětové motory. Čistí a maže vstřikovací systém – čerpadla, vstřikovače a spalovací prostory – písty, válce a ventily.Metabond Megasel Plus je speciální aditivum do pohonných hmot určené pro vznětové motory. Čistí a maže vstřikovací systém – čerpadla, vstřikovače a spalovací prostory – písty, válce a ventily. Další jeho výhodou je, že odstraňuje následky vzniklé skladováním a přepravou paliva. Taktéž dokáže zamezit znehodnocování, ke kterému dochází při míchání paliva různého původu. V neposlední řadě rozpouští vodu v palivu, díky čemuž se bezpečně odvede z palivového systému. Klíčové vlastnostiSnížení obsahu jedovatých látek ve výfukových plynech i množství pevných částicČistí celý palivový... (alza.cz)

Podobné produkty ako METABOND Megasel Plus aditivum do nafty 250ml (90700) , Do školy

Aditivum do převodovek a diferenciálů Metabond GT Plus (250ml)

Aditivum do převodovek a diferenciálů Metabond GT Plus (250ml)
Detail

Metabond GT Plus je zušlechťovač kovových povrchů, který snižuje tření a zlepšuje mazání. Je určený do převodovek, diferenciálů a hnacích zařízení používaných v průmyslu. Je vhodný do nových i opotřebovaných zařízení. Neobsahuje chlór, síru, fosfor, PTFE (Teflon) ani keramické nanočástice. Takto vzniklý mimořádně tvrdý a hladký povrch odolává poškozování způsobeném třením. Snižuje tření minimálně o 60% a následně snižuje opotřebování a hlučnost. Díky vysokému obsahu látek zabraňujících oxidaci oleje prodlužuje životnost oleje. Metabond GT Plus dokáže dočasně ochránit ošetřené součásti i při výrazném úniku oleje nebo nedostatečném mazání. U nových strojů může až ztrojnásobit jejich životnost. Používejte pouze s olejem předepsaným výrobcem. Převodovky Diferenciály Hnací mechanismy v průmyslu Používání aditiva Přidejte v poměru 4-6% k novému oleji. Používejte při každé výměně oleje. POZOR! NESMÍ SE POUŽÍVAT VE SPALOVACÍCH MOTORECH, AUTOMATICKÝCH PŘEVODOVKÁCH A SAMOSVORNÝCH DIFERENCIÁLECH! (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Aditivum do převodovek a diferenciálů Metabond GT Plus (250ml) , Do vody

METABOND GT Plus do převodovek a diferencialů 250ml (90701)

METABOND GT Plus do převodovek a diferencialů 250ml (90701)
Detail

Aditivum do oleje, na zimní a letní sezónu, čistič motoru, složení nano aditiva, rozpouštění úsad, objem 250 ml Zušlechťovač kovových povrchů Metabond GT Plus snižuje tření a zlepšuje mazání. Je speciálně vyroben pro použití do převodovek, diferenciálů a hnacích zařízení v průmyslu. Lze jej použít jako do opotřebených, tak i nových zařízení. Zušlechťovač kovových povrchů Metabond GT Plus snižuje tření a zlepšuje mazání. Je speciálně vyroben pro použití do převodovek, diferenciálů a hnacích zařízení v průmyslu. Lze jej použít jako do opotřebených, tak i nových zařízení. Vytváří mimořádně tvrdý a hladký povrch, který odolá poškození vznikajícímu při tření. Taktéž snižuje tření až o 60 %, což vede k nižšímu opotřebení a hlučnosti. Neobsahuje chlór, síru, fosfor, PTFE ani keramické nanočástice.Klíčové vlastnostiObjem 250 mlVhodné pro nová i starší zařízeníProdlužuje životnost oleje a zařízeníVytváří odolný povlakVysoký obsah látek zabraňujících... (alza.cz)

Podobné produkty ako METABOND GT Plus do převodovek a diferencialů 250ml (90701) , Kora paá do auta i do postýlky ()

Čistič motoru K2 MOTOR FLUSH 250ml

Čistič motoru K2 MOTOR FLUSH 250ml
Detail

NakupteČistič motoru K2 MOTOR FLUSH 250mlz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Čističe na autoza86.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič motoru K2 MOTOR FLUSH 250ml , Kabát: do pekla / do nebe - cd (5054197471483)

Přípravek na utěsnění motoru (250ml)

Přípravek na utěsnění motoru (250ml)
Detail

Přípravek na zacelení mikroprasklin v hlavě válců, bloku motoru a těle vodní pumpy. Dále dokáže ošetřit průsaky skrze poškozená těsnění motoru a chladící soustavy. Odstraňuje vnější trhlinky a praskliny, které se projevují se únikem chladicí kapaliny a tvorbou louží pod vozem. Dále odstraňuje netěsnosti uvnitř soustavy, které se projevují vzájemným mísením oleje a chladicí kapaliny nebo chladící kapaliny a plynů, kdy dochází k přehřívání a ztrátě komprese motoru nebo se vytváří vzduchové bubliny v expanzní nádobě a bíle zbarvené výfukové plyny. Jedno balení ošetří motory s kapacitou chladicího systému až 8 litrů. Koncentrace přípravku musí být mezi 3 a 6 % náplně chladicího systému. Před použitím přípravek protřepejte. Zásadně dávkujte pouze přes chladící soustavu do čisté vody. Během opravy nevystavujte vozidlo teplotám pod 0°C. 1) Ze studeného motoru vypusťte veškerou chladící kapalinu a důkladně propláchněte čistou vodou. 2) Z horního odvodu na hlavě válců odpojte hadici s termostatem, nalijte do otvoru požadované množství přípravku a namontujte hadici zpět. 3) Naplňte chladící soustavu čistou vodou. 4) Větší, viditelné vnější praskliny vycpěte ocelovou vlnou. 5) Nastartujte a nechte motor běžet na volnoběh, dokud nedojde k zastavení úniku (obvykle v rozmezí 15 minut až 2 hodin). Podle potřeby opatrně doplňujte čistou vodu do chladiče. 6) Po opravě nechte motor vychladnout, vypusťte chladící systém a propláchněte velkým množstvím vody, dokud nebude čistá. Poté naplňte systém nemrznoucí směsí / chladicí kapalinou. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přípravek na utěsnění motoru (250ml) , Ecoegg náplň do vajíčka do sušičky, svěží bavlna

Autoprofi Nano ochrana motoru 250ml (43218)

Autoprofi Nano ochrana motoru 250ml (43218)
Detail

Aditivum do oleje, na zimní sezónu, složení nano aditiva, snížení tření, objem 250 ml Účinný přípravek Autoprofi Nano o objemu 250 ml je určen na čištění a ochranu mazacího systému. Toto aditivum je vhodné pro naftové i benzínové motory. Vytváří speciální nano bariéru a velmi jednoduše se aplikuje pouhým přidáním do olejové nádrže. Přípravek také napomáhá například ke zvýšení výkonu motoru nebo ke snížení hluku i klepání motoru. Klíčové vlastnosti aditiva pro ochranu motoru Autoprofi Nano, 250 mlPřípravek Autoprofi Nano pro péči o mazací systémÚčinně čistí, ochraňuje a prodlužuje životnost benzínových i naftových motorůSpeciální nano bariéra pro ještě větší ochranuJednoduchá aplikaceAditivum snižuje hluk a klepání motoruObjem:250 mlNávod k použití:Přidávejte do nového oleje. Pro zachování efektu je potřeba Nano ochranu motoru aplikovat při každé výměně oleje - nepojí se s kovy, nezapéká se, ale plave volně v oleji, proto se vypustí se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Autoprofi Nano ochrana motoru 250ml (43218) , Ecoegg náplň do vajíčka do sušičky, jarní květy

Hity do 3. tisíciletí 3 - 16

Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Modrá, Dle váhy psa: do 3 kg

Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Modrá, Dle váhy psa: do 3 kg
Detail

Ne každý pejsek miluje dlouhé vycházky. Malá psí plemena a štěňátka jsou velice brzy unavená, proto bychom jim měli dopřát dostatek odpočinku. Pokud nám pejsek dělá doprovod na delším pěším výletě nebo výletě na kolech, je vhodné mít pro něj připravený batoh pro psa, ve kterém pejsek může kdykoliv ulevit svým unaveným tlapkám. Materiál Batoh pro psa je vyrobený z polyesteru. Zapínání Batoh pro psa disponuje zapínáním na zip. Funkčnost Batoh pro psa je vhodný především pro malá psí plemena a štěňátka. Aby byl pejsek skutečně v bezpečí, je v batohu uzavřený pomocí zipu a dále jej můžeme připnout i k vodítku. Batoh pro psa je velice vzdušný, tudíž nemusíme mít strach z nedostatku čerstvého vzduchu. Po stranách jsou našity dvě menší kapsy, do kterým můžeme uložit například klíče nebo peněženku. Batoh je možné nosit na břiše i na zádech. Jistě každý ocení vyztužené popruhy s průduchy proti pocení. Batoh nemá bederní pás. Nosnost Celková nosnost batohu včetně příslušenství je 6 kg, ale velikostně se batoh hodí pro pejsky do 3 kg. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Modrá, Dle váhy psa: do 3 kg , Cesta do bugulmy

Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Tmavě zelená, Dle váhy psa: do 3 kg

Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Tmavě zelená, Dle váhy psa: do 3 kg
Detail

Ne každý pejsek miluje dlouhé vycházky. Malá psí plemena a štěňátka jsou velice brzy unavená, proto bychom jim měli dopřát dostatek odpočinku. Pokud nám pejsek dělá doprovod na delším pěším výletě nebo výletě na kolech, je vhodné mít pro něj připravený batoh pro psa, ve kterém pejsek může kdykoliv ulevit svým unaveným tlapkám. Materiál Batoh pro psa je vyrobený z polyesteru. Zapínání Batoh pro psa disponuje zapínáním na zip. Funkčnost Batoh pro psa je vhodný především pro malá psí plemena a štěňátka. Aby byl pejsek skutečně v bezpečí, je v batohu uzavřený pomocí zipu a dále jej můžeme připnout i k vodítku. Batoh pro psa je velice vzdušný, tudíž nemusíme mít strach z nedostatku čerstvého vzduchu. Po stranách jsou našity dvě menší kapsy, do kterým můžeme uložit například klíče nebo peněženku. Batoh je možné nosit na břiše i na zádech. Jistě každý ocení vyztužené popruhy s průduchy proti pocení. Batoh nemá bederní pás. Nosnost Celková nosnost batohu včetně příslušenství je 6 kg, ale velikostně se batoh hodí pro pejsky do 3 kg. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Basic batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Tmavě zelená, Dle váhy psa: do 3 kg , Italština do ucha

Přípravek proti opotřebení motoru Militec-1 (250ml)

Přípravek proti opotřebení motoru Militec-1 (250ml)
Detail

Plně syntetický produkt pro eliminaci vzájemného tření kovových dílů motorů a strojních zařízení. Možnost aplikace do spalovacích motorů, pohonných hmot a olejových náplní všech typů. Konkrétní dávkování pro různé typy motorů, převodovek apod. je součástá návodu. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Přípravek proti opotřebení motoru Militec-1 (250ml) , Skok do tmy ()

KN Hity do 3. tisíciletí 3. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 3. díl
Detail

Zpěvník Třetí díl zpěvníků nové série, která navazuje na oblíbené "Hity 20. století" (Bratříčku zavírej vrátka, C’est la vie, Hádej Matyldo, Na týhle planetě už zůstanu, Nelly Gray a další). (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Hity do 3. tisíciletí 3. díl , Ruština do ucha

Hity do 3. tisíciletí 4.

Hity do 3. tisíciletí 4.
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 4. , Němčina do ucha

Hity do 3. tisíciletí 5. díl

Hity do 3. tisíciletí 5. díl
Detail

Po dlouhém období usilovné práce se podařilo dokončit poslední z plánovaných dílů: tímto pátým dílem se završuje dlouhá řada krásné a usilovné práce, která počala již koncem 90. let minulého století pěti díly edice České a slovenské hity 20. století. Na tuto edici navázala řada Hity do 3. tisíciletí. Celkem tedy deset dílů a v každém stovka písní, tedy dohromady 1 000 známých písní, které si stále zpíváme pro dobrou náladu a pohodu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 5. díl , Španielčina do ucha

Hity do 3. tisíciletí 5. díl

Hity do 3. tisíciletí 5. díl
Detail

Po dlouhém období usilovné práce se podařilo dokončit poslední z plánovaných dílů: tímto pátým dílem se završuje dlouhá řada krásné a usilovné práce, která počala již koncem 90. let minulého století pěti díly edice České a slovenské hity 20. století. Na tuto edici navázala řada Hity do 3. tisíciletí. Celkem tedy deset dílů a v každém stovka písní, tedy dohromady 1 000 známých písní, které si stále zpíváme pro dobrou náladu a pohodu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 5. díl , Host do domu ()

Hity do 3. tisíciletí 2 (9790706509419)

Hity do 3. tisíciletí 2 (9790706509419)
Detail

Kniha - autor Jan Macek, 112 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 2 (9790706509419) , Napady do zahrady

Hity do 3. tisíciletí 3 (07-06-50942-0)

Hity do 3. tisíciletí 3 (07-06-50942-0)
Detail

Kniha - autor kolektiv autorů, 114 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 3 (07-06-50942-0) , Kosmetika do koupelny

KN Hity do 3. tisíciletí 1. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 1. díl
Detail

Zpěvník První díl zpěvníků nové série, která navazuje na oblíbené "Hity 20. století" (Anton špelec ostrostřelec, Babička Mary, Chytila jsem na pasece motýlka, Kde ty kytky jsou, Mackie Messer, Dynamit, Jarmila, Když mě brali za vojáka a další). (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Hity do 3. tisíciletí 1. díl , Doplnek do koupelny

KN Hity do 3. tisíciletí 2. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 2. díl
Detail

Zpěvník Druhý díl zpěvníků nové série, která navazuje na oblíbené "Hity 20. století" (Alenka v říši divů, Černý cikán, Dajána, Mademoiselle Giselle, Kde jsi, Motel Nonstop a další). (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Hity do 3. tisíciletí 2. díl , Vlozka do drezu

Šedá taška pro psa | do 3 Kg

Šedá taška pro psa | do 3 Kg
Detail

Taška pro psa efektivně poslouží během společných výletů s Vašim psíkem. Využijete ji při cestě do města, k veterináři nebo kamkoliv jinam. Materiál Taška pro psa je vyrobena z polyesteru, nylonu a koženky. Funkčnost Cestovní tašku pro psa můžete přehodit přes rameno nebo ji uchytit do ruky. Velmi elegantní design, který působí luxusně, ocení majitelé menších psích plemen. Velikostně je taška vhodná pro pejsky do 3 kilogramů. Pevná konstrukce a kvalitní materiál drží tvar. Psí taška disponuje pevným dnem. Při ušpinění lze tašku omýt. Součástí háček na obojek a mnoho kapsiček na doklady či pamlsky. Nosnost Velikostně je taška vhodná pro menší pejsky do 3 kilogramů. Rozměry jsou 39 x 25 cm. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Šedá taška pro psa | do 3 Kg , Křížovky do kapsy

KN Hity do 3. tisíciletí 5. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 5. díl
Detail

Zpěvník Pátý díl zpěvníků nové série, která navazuje na oblíbené "Hity 20. století" (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Hity do 3. tisíciletí 5. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 4. díl

KN Hity do 3. tisíciletí 4. díl
Detail

Zpěvník Čtvrtý díl zpěvníků nové série, která navazuje na oblíbené "Hity 20. století" (Docela obyčejná píseň, Hop a je tu lidoop, Chybí mi ta jistota, Jackova píseň, Od Tatier k Dunaju, Už bys měl spát a další). (kytary.cz)

Podobné produkty ako KN Hity do 3. tisíciletí 4. díl

Vitamínový balíček pro děti do 3 let

Vitamínový balíček pro děti do 3 let
Detail

Vitamínový balíček pro děti do 3 let Vitamínový balíček pro děti do 3 let je primárně určen malým dětem do 3 let. Balíček obsahuje vyváženou kombinaci doplňků stravy. Vitamín D3 pomáhá správnému růstu a posiluje imunitu, Biopron podporuje správný vývoj střevní mikroflóry. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitamínový balíček pro děti do 3 let

Hity do 3. tisíciletí 1. díl - 16

Hity do 3. tisíciletí 1. díl - 16
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 1. díl - 16

Hity do 3. tisíciletí 2 - Macek Jan

Hity do 3. tisíciletí 2 - Macek Jan
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 2 - Macek Jan

Lexibook Digitální vysílačky do 3 mil (3380743072883)

Lexibook Digitální vysílačky do 3 mil (3380743072883)
Detail

Dětská vysílačka - vhodná od 6 let, dosah 5 km, modrá barva, na 6 ks AAA baterií Digitální vysílačky Lexibook zajistí skvělou zábavu pro děti doma nebo v přírodě. Dvě vysílačky dokážou vysílat až na vzdálenost 5 km v závislosti na terénu a povětrnostních podmínkách. Vysílačky Lexibook jsou vybaveny digitálním zvukem, 3 komunikačními kanály FRS a LED displejem pro zobrazení čísla kanálu. Pomocí pěti tlačítek snadno zvolíte správnou funkci (zapnuto/vypnuto, příchozí hovor, mluvení, změna kanálu, baterka). V případě příchozího hovoru vydává vysílačka zvuk, takže se nemusíte bát, že jej zmeškáte. Funkce automatického ztlumení ztiší šum signálu a pozadí, když jste v režimu příjmu. Děti potěší funkce baterky, kterou si mohou v noci posvítit nebo vysílat kódované signály. Pomocí spony se vysílačky zavěšují na opasek kalhot, pásek na zápěstí, tašku nebo batoh. Vysílačky Lexibook rozvíjí dětskou fantazii a hravost a jsou určeny pro děti od 6 let.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook Digitální vysílačky do 3 mil (3380743072883)

Hity do 3. tisíciletí 1. díl (9790706509402)

Hity do 3. tisíciletí 1. díl (9790706509402)
Detail

Kniha - autor kolektiv autorů, 116 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 1. díl (9790706509402)

Hity do 3. tisíciletí 5. díl (9790706509976)

Hity do 3. tisíciletí 5. díl (9790706509976)
Detail

Kniha -, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Po dlouhém období usilovné práce se podařilo dokončit poslední z plánovaných dílů: tímto pátým dílem se završuje dlouhá řada krásné a usilovné práce, která počala již koncem 90. let minulého století pěti díly edice České a slovenské hity 20. století. Na tuto edici navázala řada Hity do 3. tisíciletí. Celkem tedy deset dílů a v každém stovka písní, tedy dohromady 1 000 známých písní, které si stále zpíváme pro dobrou náladu a pohodu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 5. díl (9790706509976)

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý
Detail

Praktický postroj, který lze jednoduše nasadit a upravit. Odolný a hypoalergenní materiál: netahá srst, nedráždí kůži, inovativní a elegantní, nastavitelný uzávěr, patentovaný a registrovaný design. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg sv.modrý

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg sv.modrý
Detail

Praktický postroj, který lze jednoduše nasadit a upravit. Odolný a hypoalergenní materiál: netahá srst, nedráždí kůži, inovativní a elegantní, nastavitelný uzávěr, patentovaný a registrovaný design. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg sv.modrý

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový
Detail

Praktický postroj, který lze jednoduše nasadit a upravit. Odolný a hypoalergenní materiál: netahá srst, nedráždí kůži, inovativní a elegantní, nastavitelný uzávěr, patentovaný a registrovaný design. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený
Detail

Praktický postroj, který lze jednoduše nasadit a upravit. Odolný a hypoalergenní materiál: netahá srst, nedráždí kůži, inovativní a elegantní, nastavitelný uzávěr, patentovaný a registrovaný design. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený

Vito šedo-modrý batoh pro psa | do 3 Kg

Vito šedo-modrý batoh pro psa | do 3 Kg
Detail

Dopřejte svému mazlíčkovi být ve středu dění a mít dokonalý výhled během cestování. Praktický batoh pro psa je ideálním pomocníkem k přepravě pejsků s váhou do 3 kg. Materiál Vyrobený z polyesteru a nylonu. Zapínání Prostřednictvím patentky. Funkčnost Vito batoh v modro - šedé kombinaci představuje nezbytný doplněk určeným k cestování s menšími pejsky vážícími do 3 kg. Potěší majitele malých psích plemen, štěňátek i starších mazlíčků, kteří se mohou při delších procházkách brzo unavit. Pevný polyester doplněný nylonem oceníte obzvlášť kvůli odolnosti a snadné údržbě. Vnitřní část pokrývá lehce omyvatelný materiál. V případě ušpinění stačí pouze setřít vlhčeným hadříkem. Dominantu batůžku tvoří horní otvor nabízející mazlíčkům dokonalý výhled. Bezpečnost psíků během přepravy je zajištěna stahovací patentkou a zipem. Díky nastavitelným popruhům lze batoh nosit na zádech i na břiše. V zadní části se nachází prodyšný materiál, jenž zabraňuje nadměrnému pocení. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vito šedo-modrý batoh pro psa | do 3 Kg

Hity do 3. tisíciletí 4. (07-06-50960-9)

Hity do 3. tisíciletí 4. (07-06-50960-9)
Detail

Kniha - 132 stran, česky, pevná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Hity do 3. tisíciletí 4. (07-06-50960-9)

iSaprio Old Paint 10 pro Huawei Nova 5T (oldpaint10-TPU3-Nov5T)

iSaprio Old Paint 10 pro Huawei Nova 5T (oldpaint10-TPU3-Nov5T)
Detail

Kryt na mobil - pro Huawei Nova 5T, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon díky ochrannému krytu iSaprio Old Paint 10 pro Huawei Nova 5T. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým kvalitním provedením spolehlivou zárukou velmi vysoké odolnosti. Povrch je příjemný na dotek a nebude vám klouzat z rukou. Jistotou je také, že u tohoto krytu na mobil iSaprio zůstane zachován přístup k napájecímu konektoru i k ostatním tlačítkům potřebným pro bezstarostné používání mobilního telefonu. Ochranný kryt je pružný a proto je jeho nandání bezproblémové. Kryt na mobil pro Huawei Nova 5T zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Základní parametry ochranného krytu na mobil iSaprio Old Paint 10 pro Huawei Nova 5T Zaručená ochrana telefonu Huawei Nova 5T Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu Ochranný kryt iSaprio obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál krytu: TPU Jeho barva je motiv (alza.cz)

Podobné produkty ako iSaprio Old Paint 10 pro Huawei Nova 5T (oldpaint10-TPU3-Nov5T)

iSaprio Old Street 01 pro Huawei Nova 5T (oldstreet01-TPU3-Nov5T)

iSaprio Old Street 01 pro Huawei Nova 5T (oldstreet01-TPU3-Nov5T)
Detail

Kryt na mobil - pro Huawei Nova 5T, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Dodejte svému telefonu ochranu, kterou si zaslouží, díky ochrannému krytu iSaprio Old Street 01 pro Huawei Nova 5T. Jedná se o zadní kryt, který je svým zpracováním jistotou velmi vysoké odolnosti. Povrch krytu je na dotek příjemný a výborně se drží. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil iSaprio kryt nezakryje přístup k nabíjecímu portu a ovládacím prvkům nezbytným pro pohodlné používání telefonu. Kryt na mobilní telefon je pružný, díky tomu jeho nasazení velmi snadné. Kryt na mobil pro Huawei Nova 5T zaručí vašemu telefonu ochranu před poškozením. Klíčové funkce ochranného krytu na mobil iSaprio Old Street 01 pro Huawei Nova 5T Praktická ochrana telefonu Huawei Nova 5T Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt iSaprio obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál krytu: TPU Jeho barva je motiv (alza.cz)

Podobné produkty ako iSaprio Old Street 01 pro Huawei Nova 5T (oldstreet01-TPU3-Nov5T)

iSaprio Old Leaves 01 pro Huawei Nova 5T (oldle01-TPU3-Nov5T)

iSaprio Old Leaves 01 pro Huawei Nova 5T (oldle01-TPU3-Nov5T)
Detail

Kryt na mobil - pro Huawei Nova 5T, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Chraňte svůj telefon proti poškození pomocí ochranného krytu iSaprio Old Leaves 01 pro Huawei Nova 5T. Jedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním spolehlivou pojistkou solidní odolnosti. Materiál krytu je na dotek příjemný a nebude vám klouzat z rukou. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil iSaprio bude zachován přístup k nabíjení a k ovládacím prvkům nutným pro bezstarostné užívání mobilního telefonu. Kryt na mobil je měkký, díky tomu jeho nasazení velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Huawei Nova 5T zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Klíčové funkce ochranného krytu na mobil iSaprio Old Leaves 01 pro Huawei Nova 5T Skvělá ochrana mobilního telefonu Huawei Nova 5T Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt iSaprio obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál: TPU Jeho barva je motiv (alza.cz)

Podobné produkty ako iSaprio Old Leaves 01 pro Huawei Nova 5T (oldle01-TPU3-Nov5T)

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý 1 ks
Detail

Odolný a hypoalergenní materiál: ● netahá srst ● nedráždí kůži ● inovativní a elegantní ● nastavitelný uzávěr ● patentovaný a registrovaný design (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg černý 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený 1 ks
Detail

Odolný a hypoalergenní materiál: ● netahá srst ● nedráždí kůži ● inovativní a elegantní ● nastavitelný uzávěr ● patentovaný a registrovaný design (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg červený 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový 1 ks
Detail

Odolný a hypoalergenní materiál: ● netahá srst ● nedráždí kůži ● inovativní a elegantní ● nastavitelný uzávěr ● patentovaný a registrovaný design (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 3 kg růžový 1 ks
METABOND Old Spezial do motorů do 3.5t 250ml (90696), METABOND CL čištič motorů (výplach) 250ml (90698), METABOND Megasel Plus aditivum do nafty 250ml (90700), METABOND GT Plus do převodovek a diferencialů 250ml (90701), METABOND UNIVERSAL pro 2T motory 250ml (5999882074726), BAYLIS & HARDING Pěna do koupele 250ml - Mandarinka & grep (017854109711), AUTOLAND Letní směs do ostřikovačů koncentrát 1:100 250ml (5900304011199), BAYLIS & HARDING Pěna do koupele 250ml - Fík & granátové jablko (017854110403), GRACE COLE Pěna do koupele, baňka - Hruška & Květ nektarinky, 250ml (5055443653226), Metabond CLEAR - tekuté stěrače (8591686907025), Metabond MULTI SPRAY 400 ml (5999860776024), Do školy, Do vody, KORA PAÁ do auta i do postýlky (), Kabát: Do pekla / Do nebe - CD (5054197471483), ECOEGG Náplň do vajíčka do sušičky, svěží bavlna, ECOEGG Náplň do vajíčka do sušičky, jarní květy, ALPINE SwimSafe - špunty do uší do vody (8717154023534), Cesta do Bugulmy, Italština do ucha, Skok do tmy (), Ruština do ucha, Němčina do ucha, Španielčina do ucha, Host do domu (), napady do zahrady, kosmetika do koupelny, doplnek do koupelny, vlozka do drezu, Křížovky do kapsy