Měřič obsahu kyslíku v krvi easypix po2 64011

Produkt Měřič obsahu kyslíku v krvi easypix po2 64011 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Měřič obsahu kyslíku v krvi easypix po2 64011 upraviť a produkt hľadať znova.

Měřič obsahu kyslíku v krvi Easypix PO2 64011

Detail

Baterie nejsou součástí dodávky. PO2 · Závěsný pásek · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu kyslíku v krvi Easypix PO2 64011 , Start by ihealth po2 – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem (ih-po2)

Měřič obsahu kyslíku v krvi senzor otisků prstů Braun YK-81CEU YK-81CEU

Detail

Pohodlné, jasné a praktické měření obsahu kyslíku v krvi·Vhodné také pro sportovce·Funguje pro dospělé a děti od 12 let pod dohledem Pulzní oxymetr Braun·Páska·2x baterie·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu kyslíku v krvi senzor otisků prstů Braun YK-81CEU YK-81CEU , Pristroj pro mereni hladiny cukru v krvi

Měřič obsahu kyslíku v krvi senzor otisků prstů MEDX5 EV-POXI-BL EV-POXI-BL

Měřič obsahu kyslíku v krvi senzor otisků prstů MEDX5 EV-POXI-BL EV-POXI-BL
Detail

Dobře čitelný ukazatel tepové frekvence a saturace kyslíkem·S poutkem, kapsou na opasek a ochranným pouzdrem Pulzní oxymetr M70C Baterie AAA 1,5 V. Poutko Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu kyslíku v krvi senzor otisků prstů MEDX5 EV-POXI-BL EV-POXI-BL , Zima v krvi (978-80-747-0195-5)

Start by iHealth PO2 – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem (IH-PO2)

Start by iHealth PO2 – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem (IH-PO2)
Detail

Oxymetr - pulzní, po vsunutí prstu mezi sondy měří saturaci krve kyslíkem a srdeční tep, LCD obrazovka s nastavitelným jasem (5 úrovní), rozsah měření: 70 - 100 %, pulz 30 - 250/min, napájení: 2× AAA baterie, součástí řemínek na krk Start by iHealth PO2 je pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem. Naměřené hodnoty se zobrazují na LCD obrazovce s nastavitelným jasem. Napájení probíhá za pomocí dvou 1,5V AAA baterií. Rozsah měření kyslíku v krvi probíhá v rozmezí 70-100 % s přesností na 2 %. Měření pulzu je v rozmezí 30-250 pulzů za minutu s přesností na 2 %. Oxymetr Start by iHealth PO2 najde uplatnění ve zdravotnictví i v domácnosti. Snadno zjistíte saturaci hemoglobinu kyslíkem v arteriální části krevního řečiště a tep. Tak můžete včas rozpoznat vážné onemocnění. Klíčové vlastnosti oxymetru Start by iHealth PO2Oxymetr Start by iHealth PO2 využijete doma i na cestáchMěří saturaci krve kyslíkem i tepovou frekvenciNaměřené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Start by iHealth PO2 – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem (IH-PO2) , Zima v krvi (978-80-7470-195-5)

Zima v krvi - Welch James

Zima v krvi - Welch James
Detail

Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je prvotinou klasika americké indiánské literatury Jamese Welche (1940–2003). Autor patřil k předním představitelům hnutí Native American Renaissance (L. M. Silková, L. Erdrichová ad.), jež se od konce šedesátých let minulého století podílelo na oživení historického a kulturního dědictví původních obyvatel Severní Ameriky. Na motivy knihy byl v roce 2013 natočen stejnojmenný film. České vydání doplňuje doslov amerikanisty Miroslava Černého, který zasazuje Welchovo dílo do kontextu soudobé americké literatury a současně stručně naznačuje jeho význam ve vztahu k literatuře s indiánskou tematikou dosud vydané v České republice. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zima v krvi - Welch James , Abra testovaci prouzky na stanoveni hladiny glukozy v krvi 50ks

Bouře v krvi - Hurley Graham

Bouře v krvi - Hurley Graham
Detail

Válka v Zálivu skončila. Kuvajt je osvobozen za cenu minimálních spojeneckých ztrát. Zatímco Západ oslavuje svoje vítězství, jeden muž začíná pochybovat. Jak to, že spojenecké ztráty byly tak malé? Novinář Wesley Keogh na tomto tématu pracuje deset roků. Válka v Zálivu byla možná vybojována podle scénáře předem dohodnutého mezi americkým prezidentem Georgem Busem a iráckým diktátorem Saddámem Husajnem. Nejskvělejší hodina Západu může být největším podvodem v dějinách. Keoghje smrtelně nemocný, má AIDS, a líčení, na kterém pracuje a které zasáhne srdce svobodného světa, se má stát jeho odkazem. Zpravodajské agentury na obou stranách Atlantiku bijí na poplach a začínají být nervózní. Mladá agentka britské MI5 Sarah Moretonová je vyslána, aby se s novinářem spřátelila a zjistila, co všechno ví. Vržena do světa plného chladných kalkulací, podivné loajality a fatálních tajemství, Sarah zjišťuje, že za přátelství se platí vysoká a hrozná cena. Pro ni a pro Wesleyho už nikdy nebude nic takové, jako bylo dříve… (patro.cz)

Podobné produkty ako Bouře v krvi - Hurley Graham , Jfk 029 v prachu a krvi (978-80-738-7638-8)

V krvi zakalená - Long Nathan

V krvi zakalená - Long Nathan
Detail

Ulrika se vzepřela zákonu lahmijských upírů a vypraví se do města Praag obleženého silami Chaosu, aby tam našla staré přátele a slávu v boji. Co po svém příchodu nalezne jsou zubožení, ale nezdolní lidé, kteří útočníky zahnali na útěk. Síly zla ale mohou nabývat mnoha forem a nyní se objevila zákeřnější hrozba, pocházející zevnitř - Slaneeshova sekta, jež se snaží Praag ovládnout. Ulrika, která se musí vyhýbat svým lahmijským sestrám a je odsuzována lidmi, které se snaží chránit, se vydává na osamělou cestu za kořeny toho zhoubného spiknutí. Aby uspěla proti vůlí upírů a šíleným plánům čarodějů Chaosu a sektářů musí znovu využít veškerou svou chytrost a divokou sílu. (patro.cz)

Podobné produkty ako V krvi zakalená - Long Nathan , Oem varná konvice 24 v/250 w s držákem o obsahu 1300ml (8881064)

Bouře v krvi - Graham Hurley

Bouře v krvi - Graham Hurley
Detail

Válka v Zálivu skončila. Kuvajt je osvobozen za cenu minimálních spojeneckých ztrát. Zatímco Západ oslavuje svoje vítězství, jeden muž začíná pochybovat. Jak to, že spojenecké ztráty byly tak malé?Novinář Wesley Keogh na tomto tématu pracuje deset roků. Válka v Zálivu byla možná vybojována podle scénáře předem dohodnutého mezi americkým prezidentem Georgem Busem a iráckým diktátorem Saddámem Husajnem. Nejskvělejší hodina Západu může být největším podvodem v dějinách.Keoghje smrtelně nemocný, má AIDS, a líčení, na kterém pracuje a které zasáhne srdce svobodného světa, se má stát jeho odkazem.Zpravodajské agentury na obou stranách Atlantiku bijí na poplach a začínají být nervózní. Mladá agentka britské MI5 Sarah Moretonová je vyslána, aby se s novinářem spřátelila a zjistila, co všechno ví.Vržena do světa plného chladných kalkulací, podivné loajality a fatálních tajemství, Sarah zjišťuje, že za přátelství se platí vysoká a hrozná cena. Pro ni a pro Wesleyho už nikdy nebude nic takové, jako bylo dříve… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bouře v krvi - Graham Hurley , Solight dm40 laserový měřič vzdálenosti

Umění v krvi - Bonnie MacBride

Umění v krvi - Bonnie MacBride
Detail

Sherlocku Holmesovi je 34 let a po katastrofálním vyšetřování případu Jacka Rozparovače se opět uchýlil ke kokainu. Watson nedokáže svého přítele utěšit – když tu přijde z Paříže podivně zašifrovaný dopis. Mademoiselle La Victoire, krásná kabaretní hvězda, píše, že se pohřešuje její nemanželský syn, jehož otcem je anglický šlechtic, a ji samotnou na ulicích Montmartru kdosi napadl. Poté co Holmes s Watsonem po boku vyrazí do Paříže, zjistí, že únos dítěte je pouze špičkou ledovce v mnohem spletitější aféře… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Umění v krvi - Bonnie MacBride , V krvi zakalená: druhá kniha o upírce ulrice (978-80-7332-424-7)

Zima v krvi - James Welch

Zima v krvi - James Welch
Detail

Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je prvotinou klasika americké indiánské literatury Jamese Welche (1940-2003). Autor patřil k předním představitelům hnutí Native American Renaissance (L. M. Silková, L. Erdrichová ad.), jež se od konce šedesátých let minulého století podílelo na oživení historického a kulturního dědictví původních obyvatel Severní Ameriky. Na motivy knihy byl v roce 2013 natočen stejnojmenný film. České vydání doplňuje doslov amerikanisty Miroslava Černého, který zasazuje Welchovo dílo do kontextu soudobé americké literatury a současně stručně naznačuje jeho význam ve vztahu k literatuře s indiánskou tematikou dosud vydané v České republice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zima v krvi - James Welch , Nero a smrt: řím v krvi a plamenech (978-80-205-0634-4)

Blíženci V Krvi - Jiří Kuběna

Detail

Další díl souborného vydání básnického díla Jiřího Kuběny sestává ze tří hlavních oddílů: Litanie k Sv. Janu Miláčkovi Páně (1982), Blíženci V Krvi (1984) a Žízeň Hvězdy Jitřní (1986). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Blíženci V Krvi - Jiří Kuběna , Integrace obsahu vyučování (978-80-247-2529-1)

Warhammer V krvi zakalená - Nathan Long

Warhammer V krvi zakalená - Nathan Long
Detail

Ulrika se vzepřela zákonu lahmijských upírů a vypraví se do města Praag obleženého silami Chaosu, aby tam našla staré přátele a slávu v boji. Co po svém příchodu nalezne jsou zubožení, ale nezdolní lidé, kteří útočníky zahnali na útěk. Síly zla ale mohou nabývat mnoha forem a nyní se objevila zákeřnější hrozba, pocházející zevnitř - Slaneeshova sekta, jež se snaží Praag ovládnout. Ulrika, která se musí vyhýbat svým lahmijským sestrám a je odsuzována lidmi, které se snaží chránit, se vydává na osamělou cestu za kořeny toho zhoubného spiknutí. Aby uspěla proti vůlí upírů a šíleným plánům čarodějů Chaosu a sektářů musí znovu využít veškerou svou chytrost a divokou sílu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Warhammer V krvi zakalená - Nathan Long , Elektrobock emf-1 měřič el.energie (1146)

S ohněm v krvi - Kat Delacorte

Detail

Lilly si rozhodně nepředstavovala, že poslední ročník střední školy stráví v takové díře, jako je městečko Castello ukryté kdesi v italských horách. Na internet nebo jiné technologie zapomeňte. Rozpadající se domy jsou prolezlé podivnou magií a válka mezi dvěma klany tam zuří už celé generace. Otevřenému konfliktu brání jen Generál a změť mnoha pravidel. Lilly si vůbec není jistá, komu vlastně věřit - a jestli vůbec může věřit sobě samé... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako S ohněm v krvi - Kat Delacorte , Iso 0693 měřič kyselosti půdy (1668)

Měřič množství kyslíku v kapalinách Extech SDL150, ukládání dat na SD kartu

Měřič množství kyslíku v kapalinách Extech SDL150, ukládání dat na SD kartu
Detail

Ideální měřicí přístroj pro analýzu kapalin v laboratořích, akvaristiku, chov ryb a koupaliště a pro měření nasycení vzduchu kyslíkem. Naměřené údaje mohou být spolu s datem a časem uloženy na SD kartu. Pro kyslík rozpuštěný v kapalině·Pro nasycení vzduchu kyslíkem·Datalogger pro uložení 20000 naměřených hodnot na 2GB SD kartu7·2řádkový displej·Vyměnitelná hlava sondy Baterie · SD karta 2 GB · Měřicí sonda; · Náhradní hlava měřící sondy s membránou · Elektrolyt · Kufřík · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič množství kyslíku v kapalinách Extech SDL150, ukládání dat na SD kartu , Asist lm060 laserový měřič, 60 m

Zima v krvi - James Welch - e-kniha

Zima v krvi - James Welch - e-kniha
Detail

eBook:,Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je prvotinou klasika americké indiánské literatury Jamese Welche (1940–2003). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zima v krvi - James Welch - e-kniha , Asist lm030 laserový měřič, 30 m

Volodymyr Zelenskyj – Ukrajina v krvi - Fenwick Gallagher

Detail

Volodymyr Zelenskyj se během posledních měsíců stal hrdinou západního světa. Od začátku ruské invaze je symbolem boje proti zlu ve válce Davida a Goliáše. Tato kniha nabízí pohled na netradiční vzestup vrcholného politika, který už dnes vstoupil do dějin. Poznejte Volodymyra Zelenského jako originálního člověka mnoha tváří: umělce, vzorného rodiče, a hlavně prezidenta s nesmírným charismatem a odhodláním se nikdy nevzdat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Volodymyr Zelenskyj – Ukrajina v krvi - Fenwick Gallagher , Volanie krvi (978-80-895-1552-3)

S benzinem v krvi - Willie Weber - e-kniha

Detail

eBook: Willi Weber byl dvacet let manažerem Michaela Schumachera. Objevil ho, podporoval ho a udělal z něj mistra světa a rekordmana. Dokud však Weber neinvestoval své jmění do mladého závodního talentu, sklidil v životě řadu šílených porážek. V této knize píše o své jedinečné kariéře, již zahájil jako prodavač losů a koňaku, až to dotáhl na milionáře a podnikatele. A taky vypráví o dvou snílcích – nezkušeném chlapci z Kerpenu a restauratérovi z Řezna, kteří se společně stali nejúspěšnějším týmem Formule 1 na světě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako S benzinem v krvi - Willie Weber - e-kniha , Zákon krvi (978-80-8164-269-2)

S ohněm v krvi - Kat Delacorte - e-kniha

Detail

eBook: Lilly si rozhodně nepředstavovala, že poslední ročník střední školy stráví v takové díře, jako je městečko Castello ukryté kdesi v italských horách. Na internet nebo jiné technologie zapomeňte. Rozpadající se domy jsou prolezlé podivnou magií a válka mezi dvěma klany tam zuří už celé generace. Otevřenému konfliktu brání jen Generál a změť mnoha pravidel. Lilly si vůbec není jistá, komu vlastně věřit - a jestli vůbec může věřit sobě samé... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako S ohněm v krvi - Kat Delacorte - e-kniha , Kráľovná krvi (978-80-8164-284-5)

Zima v krvi (978-80-7470-195-5)

Zima v krvi (978-80-7470-195-5)
Detail

Kniha - autor James Welch, 178 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je prvotinou klasika americké indiánské literatury Jamese Welche (1940–2003). Autor patřil k předním představitelům hnutí Native American Renaissance (L. M. Silková, L. Erdrichová ad.), jež se od konce šedesátých... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zima v krvi (978-80-7470-195-5) , S benzinem v krvi: auto-biografie manažera michaela schumachera (978-80-242-8561-0)

Zima v krvi (978-80-747-0195-5)

Zima v krvi (978-80-747-0195-5)
Detail

Elektronická kniha - Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. - autor James Welch, 176 stran Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zima v krvi (978-80-747-0195-5) , Q-tech měřič motohodin, (červený) (m007-38)

Bouře v krvi (978-80-206-1151-2)

Bouře v krvi (978-80-206-1151-2)
Detail

Kniha - Válka v Zálivu skončila. Kuvajt je osvobozen za cenu minimálních spojeneckých ztrát. Zatímco Západ oslavuje svoje vítězství, jeden muž začíná pochybovat. Jak to, že spojenecké ztráty byly tak malé? Novinář Wesley Keogh na tomto tématu pracuje deset roků. Válka v Zálivu byla možná vybojována podle scénáře předem dohodnutého mezi americkým prezidentem Georgem Busem a iráckým diktátorem Saddámem Husajnem. Nejskvělejší hodina Západu může být největším podvodem v dějinách. Keoghje smrtelně nemocný, má AIDS, a líčení, na kterém pracuje a které zasáhne srdce svobodného světa, se má stát jeho odkazem. Zpravodajské agentury na obou stranách Atlantiku bijí na poplach a začínají být nervózní. Mladá agentka britské MI5 Sarah Moretonová je vyslána, aby se s novinářem spřátelila a zjistila, co všechno ví. Vržena do světa plného chladných kalkulací, podivné loajality a fatálních tajemství, Sarah zjišťuje, že za přátelství se platí vysoká a hrozná cena. Pro ni a pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bouře v krvi (978-80-206-1151-2) , Q-tech měřič motohodin, (modrý) (m007-37)

Měřič obsahu soli v potravinách ebro SSX 210, 0 - 100 %

Měřič obsahu soli v potravinách ebro SSX 210, 0 - 100 %
Detail

S SSX 210 můžete měřit podíl soli v nepevných potravinách, jako jsou masa, salámy, klobásy, sýry, ale také v kapalinách, atd. O měření se starají pozlacené elektrody. Přístroj měří elektrickou vodivost. Měření relativního obsahu soli v potravinách·Snadná obsluha Baterie (CR2077, 3 v/1000 mAh) · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu soli v potravinách ebro SSX 210, 0 - 100 % , Q-tech měřič motohodin, (černý) (m007-35)

Digitální měřič obsahu plynové láhve Truma Level Check, 50500-01

Digitální měřič obsahu plynové láhve Truma Level Check, 50500-01
Detail

Mobilní ukazatel obsahu LevelCheck zobrazí rychle a spolehlivě pomocí LED indikace, zda se v měřeném rozsahu nachází zkapalněný plyn. Je odolný proti nárazu, měření se provádí horizontálním přiložením k nádobě. Měření se provádí ultrazvukem nezávisle na teplotě. Pro všechny ocelové a hliníkové plynové lahve s průměrem od 200 do 350 mm·Jednoduché použití·Spolehlivé měření pomocí ultrazvuku Není určen pro plnitelné plynové láhve! Baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální měřič obsahu plynové láhve Truma Level Check, 50500-01 , Q-tech měřič motohodin, (oranžový) (m007-36)

Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 250 mm

Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 250 mm
Detail

SmartBox® MINI je elektronický dálkový ukazatel stavu hladiny pro beztlaké nádrže. Skládá se z digitálního indikátoru a mechanického ukazatele hladiny. Při stisknutí spínače se na digitálním zobrazovači na několik sekund ukáže obsah nádrže, v závislosti na individuálním nastavení - v litrech, v procentech (V/V) nebo výška hladiny v cm. Bez ohledu na to je na stupnici mechanického ukazatele (typ FSA-E) nepřetržitě zobrazen obsah nádrže v centimetrech. Díky tomu máte vždy přehled o stavu naplnění nádrže. Další kontrola díky mechanickému ukazateli Digitální indikátor s 16místným LCD displejem·3 baterie AA pro digitální indikátor·Mechanický ukazatel stavu hladiny typ KML-E s 10m kabelem (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 250 mm , Posledná kvapka krvi (978-80-570-3258-8)

Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 160 mm

Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 160 mm
Detail

SmartBox® MINI je elektronický dálkový ukazatel stavu hladiny pro beztlaké nádrže. Skládá se z digitálního indikátoru a mechanického ukazatele hladiny. Při stisknutí spínače se na digitálním zobrazovači na několik sekund ukáže obsah nádrže, v závislosti na individuálním nastavení - v litrech, v procentech (V/V) nebo výška hladiny v cm. Bez ohledu na to je na stupnici mechanického ukazatele (typ FSA-E) nepřetržitě zobrazen obsah nádrže v centimetrech. Díky tomu máte vždy přehled o stavu naplnění nádrže. Další kontrola díky mechanickému ukazateli Digitální indikátor s 16místným LCD displejem·3 baterie AA pro digitální indikátor·Mechanický ukazatel stavu hladiny typ KML-E s 10m kabelem (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu nádrží SmartBox® MINI SecuTech, 0 až 160 mm , Eisenberg homme deodorant bez alkoholu a obsahu hliniku 100 ml

Volodymyr Zelenskyj: Ukrajina v krvi (978-80-242-8343-2)

Volodymyr Zelenskyj: Ukrajina v krvi (978-80-242-8343-2)
Detail

Kniha - autor Fenwick Gallagher, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Volodymyr Zelenskyj se během posledních měsíců stal hrdinou západního světa. Od začátku ruské invaze je symbolem boje proti zlu ve válce Davida a Goliáše. Tato kniha nabízí pohled na netradiční vzestup vrcholného politika, který už dnes vstoupil do dějin. Poznejte Volodymyra Zelenského jako originálního člověka mnoha tváří: umělce, vzorného rodiče, a hlavně prezidenta s nesmírným charismatem a odhodláním se nikdy nevzdat. (alza.cz)

Podobné produkty ako Volodymyr Zelenskyj: Ukrajina v krvi (978-80-242-8343-2) , Tiande eco de viva tyčinka na odstraňování skvrn na bázi kyslíku 35 g (4610083040532)

Odkaz rodu Blacků 2 - Oheň v krvi - Cullen Bunn, Brian Hurtt

Detail

Od tvůrců Pochmurného kraje přichází hororový fantasy příběh o rodině čarodějů, jež čelí existenční krizi.Mocný a starobylý čaroděj Roman Black vzal pod svá křídla mladou čarodějku poté, co dokázala nemožné – shromáždila v sobě veškerou sílu svého rodu. Avšak ovládnout tak velkou moc nebude snadné, zvlášť když Romanovi potomci v čarodějce neustále spatřují hrozbu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Odkaz rodu Blacků 2 - Oheň v krvi - Cullen Bunn, Brian Hurtt , M-style automatický měřič motohodin (1206-ms-hour01)

S benzinem v krvi - Auto-biografie manažera Michaela Schumachera - Weber Willi

Detail

Willi Weber byl dvacet let manažerem Michaela Schumachera. Objevil ho, podporoval ho a udělal z něj mistra světa a rekordmana. Dokud však Weber neinvestoval své jmění do mladého závodního talentu, sklidil v životě řadu šílených porážek. V této knize píše o své jedinečné kariéře, již zahájil jako prodavač losů a koňaku, až to dotáhl na milionáře a podnikatele. A taky vypráví o dvou snílcích – nezkušeném chlapci z Kerpenu a restauratérovi z Řezna, kteří se společně stali nejúspěšnějším týmem Formule 1 na světě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako S benzinem v krvi - Auto-biografie manažera Michaela Schumachera - Weber Willi , Hoteche laserový měřič vzdálenosti 40 m - ht284901 (ht284901)

ABRA Testovací proužky na stanovení hladiny glukózy v krvi 50 ks

ABRA Testovací proužky na stanovení hladiny glukózy v krvi 50 ks
Detail

Mějte neustále po ruce testovací proužky určené pro glukometry ABRA. Balení obsahuje 50 ks náhradních proužků se samonasávací kapilárou s ideální velikostí pro snadnou manipulaci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako ABRA Testovací proužky na stanovení hladiny glukózy v krvi 50 ks , Fieldmann fdlm 1050 laserový měřič vzdál (fdlm 1050)

Testovací proužky k měření hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks

Testovací proužky k měření hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks
Detail

Testovací proužky Contour PLUS jsou určeny k měření hladiny glukózy v krvi a lze je použít s glukometry Contour Plus a Contour plus ONE. Bez kódování. Metoda minimálního vzorku napomáhá k odběru správného množství krve na první pokus. Pokud nebyl na první pokus odebrán dostatečný vzorek krve, lze v krátkém časovém horizontu vzorek doplnit, aniž by byl nutný další vpich nebo použití nového testovacího proužku. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Testovací proužky k měření hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks , Právo krvi a železa (978-80-222-1308-0)

Allnutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 cps

Allnutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 cps
Detail

Allnutrition Berberine, 90 cps, Podpora imunity pro sportovce pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako Allnutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 cps

Blendea Aloe Vera kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps

Blendea Aloe Vera kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps
Detail

Blendea Aloe Vera, 60 cps, Doplňky stravy pro muže pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako Blendea Aloe Vera kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps

BioTechUSA Super Lipo tablety pro udržení normální hladiny cukru v krvi 120 tbl

BioTechUSA Super Lipo tablety pro udržení normální hladiny cukru v krvi 120 tbl
Detail

BioTechUSA Super Lipo, 120 tbl, Doplňky stravy pro muže pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako BioTechUSA Super Lipo tablety pro udržení normální hladiny cukru v krvi 120 tbl

SFD Nutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl

SFD Nutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl
Detail

SFD Nutrition Berberine, 90 tbl, Doplňky stravy pro muže pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako SFD Nutrition Berberine kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl

V krvi zakalená: Druhá kniha o upírce Ulrice (978-80-7332-424-7)

V krvi zakalená: Druhá kniha o upírce Ulrice (978-80-7332-424-7)
Detail

Kniha - autor Nathan Long, 352 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Ulrika se vzepřela zákonu lahmijských upírů a vypraví se do města Praag obleženého silami Chaosu, aby tam našla staré přátele a slávu v boji. Co po svém příchodu nalezne jsou zubožení, ale nezdolní lidé, kteří útočníky zahnali na útěk. Síly zla ale mohou nabývat mnoha forem a nyní se objevila zákeřnější hrozba, pocházející zevnitř - Slaneeshova sekta, jež se snaží Praag ovládnout. Ulrika, která se musí vyhýbat svým lahmijským sestrám a je odsuzována lidmi, které se snaží chránit, se vydává na osamělou cestu za kořeny toho zhoubného spiknutí. Aby uspěla proti vůlí upírů a šíleným plánům čarodějů Chaosu a sektářů musí znovu využít veškerou svou chytrost a divokou sílu. (alza.cz)

Podobné produkty ako V krvi zakalená: Druhá kniha o upírce Ulrice (978-80-7332-424-7)

Nero a smrt: Řím v krvi a plamenech (978-80-205-0634-4)

Nero a smrt: Řím v krvi a plamenech (978-80-205-0634-4)
Detail

Kniha - autor Michael Weber, 472 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Antický Řím se za vlády císaře Nerona stává vlivnou říší, ale též se ocitá v dekadenci přepychu, v plamenech zmaru a bolesti lásky i úkladů. Bohatý aristokrat Calpurnius, syn významného muže impéria a nádherná Calvie v osidlech vášně, šílený Nero, matkovrah, ale též obdivuhodného umělec, krutý a nevyzpytatelný intrikán Tigellinus, odvážná prostitutka Epicharis, vyčkávající Titus Flavius… Nejhorší požár Říma, krvavé represe vůči křesťanské sektě, tajná spiknutí proti vladaři. Okázalé bohatství, ale i neskutečná bída, zrada, otroctví peněz, lásky a nejhorší intriky. Kdo si může být jistý životem? Stačí málo a smrt se stává každodenním společníkem. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nero a smrt: Řím v krvi a plamenech (978-80-205-0634-4)

SFD Nutrition Berberine HCl kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl

SFD Nutrition Berberine HCl kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl
Detail

SFD Nutrition Berberine HCl, 90 tbl, Doplňky stravy pro muže pro muže (notino.cz)

Podobné produkty ako SFD Nutrition Berberine HCl kapsle pro udržení normální hladiny cukru v krvi 90 tbl

S benzinem v krvi: Auto-biografie manažera Michaela Schumachera (978-80-242-8561-0)

S benzinem v krvi: Auto-biografie manažera Michaela Schumachera (978-80-242-8561-0)
Detail

Kniha - autor Willi Weber, 288 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Willi Weber byl dvacet let manažerem Michaela Schumachera. Objevil ho, podporoval ho a udělal z něj mistra světa a rekordmana. Dokud však Weber neinvestoval své jmění do mladého závodního talentu, sklidil v životě řadu šílených porážek. V této knize píše o své jedinečné kariéře, již zahájil jako prodavač losů a koňaku, až to dotáhl na milionáře a podnikatele. A taky vypráví o dvou snílcích – nezkušeném chlapci z Kerpenu a restauratérovi z Řezna, kteří se společně stali nejúspěšnějším týmem Formule 1 na světě. (alza.cz)

Podobné produkty ako S benzinem v krvi: Auto-biografie manažera Michaela Schumachera (978-80-242-8561-0)

Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400

Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400
Detail

Robustní a vodotěsný (IP67) měřící přístroj pro všechny důležité měrné veličiny pro kapaliny. Přístroje disponují vysokou přesností a jsou vybaveny výměnnými měřícími sondami. Vedle numerického zobrazení naměřených hodnot disponují přístroje hotovým grafickým zobrazením a dále paměťovou funkcí pro naměřené hodnoty. Měří vodivost, TDS, obsah soli, teplota·Vodotěsný 4 baterie (Typ CR2032) · Ochranné víko · Plastová krabice · Závěsný pás. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty kapalin Extech ExStik EC400

Glukozova revolucia / Udržte hladinu cukru v krvi v rovnováhe a váš život sa zmení - Jessie Inchauspé

Detail

Schudnite, utíšte svoje chúťky na sladké, naberte energiu a pritom stále jedzte, čo milujete.Bestseller Dennika USA Today, Wall Street Joournal a okamžitý medzinárodný hitZlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, no nebudete sa musieť vzdať jedál, ktoré tak milujete.Glukóza, alebo krvný cukor, je drobná molekula v našom tele, ktorá má obrovský vplyv na naše zdravie. Dostane sa do nášho krvného obehu po konzumácií škrobu alebo sladkých jedál. Deväťdesiat percent z nás trpí následkami vysokej hladiny glukózy v tele a väčšina z nás o tom ani nevie. Aké sú symptómy? Maškrtenie, únava, neplodnosť, hormonálne problémy, akné, vrásky, ... a časom glukóza prispeje k vzniku cukrovky 2. typu, syndrómu polycystických ovárií, rakoviny, demencie a srdcových ochorení.Biochemička Jessie Inchauspé čerpá z najnovších vedeckých poznatkov a vlastného priekopníckeho výskumu a ponúka desať prekvapujúcich trikov, ktoré vám pomôžu udržať hladinu glukózy v rovnováhe a zvrátiť vaše symptómy aj bez toho, aby ste držali diétu alebo sa vzdali milovaných pokrmov.Napríklad:Konzumáciou potravín v správnom poradí schudnete bez námahyTajné ingrediencie vám umožnia vychutnať si dezert a aj tak spaľovať tukyDrobné zmeny vo vašich raňajkách odomknú príval energie a zmiernia maškrtenieTáto zábavná a poučná kniha plná najnovších vedeckých dát predkladá nový spôsob uvažovania o lepšom zdraví. Glukózová revolúcia ponúka tipy, ktoré dokážu drasticky a okamžite zlepšiť váš život, nech už uprednostňujete akékoľvek jedlo. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Glukozova revolucia / Udržte hladinu cukru v krvi v rovnováhe a váš život sa zmení - Jessie Inchauspé

GreenFood Nutrition Chromium Lalmin® doplněk stravy pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps

GreenFood Nutrition Chromium Lalmin® doplněk stravy pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps
Detail

GreenFood Nutrition Chromium Lalmin®, 60 cps, Doplňky stravy pro muže unisex (notino.cz)

Podobné produkty ako GreenFood Nutrition Chromium Lalmin® doplněk stravy pro udržení normální hladiny cukru v krvi 60 cps

Analyzátor kapalin - měřič pH, vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty Extech ExStik EC-500, 0 - 14 pH

Analyzátor kapalin - měřič pH, vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty Extech ExStik EC-500, 0 - 14 pH
Detail

Robustní a vodotěsný měřič pro všechny důležité měrné veličiny pro kapaliny. Přístroje disponují vysokou přesností a jsou vybaveny výměnnými měřícími sondami. Vedle numerického zobrazení naměřených hodnot disponují přístroje hotovým grafickým zobrazením a dále paměťovou funkcí pro naměřené hodnoty. Měří pH, vodivost, TDS, obsah soli a teplotu·Vodotěsný (IP67) Analyzátor vody · 4 baterie (Typ CR2032) · Ochranná krytka · Plastová krabice · Poutko. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Analyzátor kapalin - měřič pH, vodivosti, TDS, obsahu soli a teploty Extech ExStik EC-500, 0 - 14 pH

Easypix SL1 64022

Easypix SL1 64022
Detail

Zničí 99,99 % virů a bakterií během několika sekund·Použitelný na všech površích a objektech·Šetrný k životnímu prostředí a bez chemie SL1 · Brašna · Nabíjecí USB kabel · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix SL1 64022

Easypix SB1 64020

Easypix SB1 64020
Detail

Zničí 99,9 % virů a bakterií za 1 minutu·Přenosný a snadno ovladatelný·Bezpečná dezinfekce bez chemických látek SB1 · Nabíjecí USB kabel · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix SB1 64020

Easypix fotografické studio MyStudio 62020

Easypix fotografické studio MyStudio 62020
Detail

Světelný kroužek LED s 3 intenzitami světla·Stativ s kulovou hlavou·Pro pořizování fotografií a videí Paní Greensreen · Mikrofon · Stativ · Světelný kroužek LED · Držák smartphonu · USB kabel · Adaptér USB-C · Prodloužení mikrofonu · Upevňovací materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix fotografické studio MyStudio 62020

Lékařský teploměr Easypix ThermoGun TG2

Detail

Bezkontaktní teploměr pro lékařské použití·Velmi přesný lékařské čidlo - vyrobeno v Japonsku·Barevný displej se 3 barvami (zelená, oranžová, červená) pro různé hodnoty teploty Pro provoz zařízení jsou zapotřebí 2 baterie AA. Nejsou součástí dodávky. Thermogun TG3·Návod K obsluze DE + EN s informací download vlevo k následujícím jazykům: FR, IT, ES, PT, PL, SWE a NL. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Lékařský teploměr Easypix ThermoGun TG2

Zadní světlo Easypix 65001, StreetGlow

Detail

LED světlo·3 světelné režimy·Vhodný do každého počasí·Viditelná ze vzdálenosti 100 m. LED vesta · Knoflíkové baterie · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zadní světlo Easypix 65001, StreetGlow

Zadní světlo Easypix 65000, StreetGlow

Detail

LED světlo·3 světelné režimy·Vhodný do každého počasí·Viditelná ze vzdálenosti 100 m. LED vesta · Knoflíkové baterie · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zadní světlo Easypix 65000, StreetGlow

Fysic FPO-11 (4ffpo11)

Fysic FPO-11 (4ffpo11)
Detail

Oxymetr - poskytuje rychlé a vysoce přesné měření tepové frekvence a množství kyslíku v krvi, je vybaven dobře čitelným barevným OLED displejem Chtěli byste si doma změřit tep a množství kyslíku v krvi? Pak použijte kvalitní a spolehlivý měřič saturace Fysic FPO-11, který poskytuje rychlé a vysoce přesné měření tepové frekvence (BPM) a množství kyslíku v krvi (SpO2) v pohodlí Vašeho domova. Oxymetr je vybaven dobře čitelným barevným OLED displejem. Zobrazuje tepovou frekvenci a množství kyslíku v krvi nejen v číslech, ale také jako průběh a diagram. Umožňuje nastavit funkci alarmu pro příliš vysokou nebo příliš nízkou hodnotu. Pokud měřič odložíte, po chvíli se automaticky vypne. Výdrž baterie je přibližně 24 hodin, což jsou stovky měření. Klíčové vlastnosti a vybavení Oxymetru Fysic FPO-11Měří tepovou frekvenci a koncentraci kyslíku v krviRychlé a spolehlivé měření do jedné minutyNastavitelná funkce alarmu, když je srdeční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fysic FPO-11 (4ffpo11)

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá
Detail

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá od výrobce Easypix v kategorii Digitální fotoaparáty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá
Start by iHealth PO2 – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem (IH-PO2), pristroj pro mereni hladiny cukru v krvi, Zima v krvi (978-80-747-0195-5), Zima v krvi (978-80-7470-195-5), abra testovaci prouzky na stanoveni hladiny glukozy v krvi 50ks, JFK 029 V prachu a krvi (978-80-738-7638-8), OEM Varná konvice 24 V/250 W s držákem o obsahu 1300ml (8881064), Solight DM40 Laserový měřič vzdálenosti, V krvi zakalená: Druhá kniha o upírce Ulrice (978-80-7332-424-7), Nero a smrt: Řím v krvi a plamenech (978-80-205-0634-4), Integrace obsahu vyučování (978-80-247-2529-1), Elektrobock EMF-1 měřič el.energie (1146), ISO 0693 Měřič kyselosti půdy (1668), Asist LM060 laserový měřič, 60 m, Asist LM030 laserový měřič, 30 m, Volanie krvi (978-80-895-1552-3), Zákon krvi (978-80-8164-269-2), Kráľovná krvi (978-80-8164-284-5), S benzinem v krvi: Auto-biografie manažera Michaela Schumachera (978-80-242-8561-0), Q-TECH měřič motohodin, (červený) (M007-38), Q-TECH měřič motohodin, (modrý) (M007-37), Q-TECH měřič motohodin, (černý) (M007-35), Q-TECH měřič motohodin, (oranžový) (M007-36), Posledná kvapka krvi (978-80-570-3258-8), eisenberg homme deodorant bez alkoholu a obsahu hliniku 100 ml, TIANDE Eco de Viva Tyčinka na odstraňování skvrn na bázi kyslíku 35 g (4610083040532), M-Style Automatický měřič motohodin (1206-MS-hour01), Hoteche Laserový měřič vzdálenosti 40 m - HT284901 (HT284901), FIELDMANN FDLM 1050 Laserový měřič vzdál (FDLM 1050), Právo krvi a železa (978-80-222-1308-0)