Mercury star windy tyrkysová (1051311)

Produkt Mercury star windy tyrkysová (1051311) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mercury star windy tyrkysová (1051311) upraviť a produkt hľadať znova.

MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311)

MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s rotací vrchní části, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a tyrkysová barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelným příslušenstvím pro každého kancelářského pracovníka. Propracované tvary skýtají oporu a zajistí nečekané pohodlí. MERCURY STAR Windy tyrkysová schovává synchronní typ konstrukce. Sedák a opěrák si vždy udrží správný vzájemný úhel a i velmi dlouhé sezení je tak pohodlné. Rovněž jsou k dispozici výškově nastavitelné a s rotací vrchní části područky pro pohodlné sezení s opřenými lokty. Při nejdelším sezení v kanceáři se velmi hodí opěrka hlavy. Ta významně uleví krční páteři a mnoha svalům. Od bolesti zad pomůže opěrka pod bedra, podporující ideální polohu při sezení. Základní funkce kancelářské židle MERCURY STAR Windy tyrkysová... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311) , Electronic-star dj pa set rack star series mercury beat 250 personen

MERCURY STAR Windy červená (1051310)

MERCURY STAR Windy červená (1051310)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s rotací vrchní části, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a červená barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelnou výbavou pro efektivní kancelářskou práci. Tvary, které dávají oporu důležitým svalům, jsou zárukou nečekaného pohodlí. MERCURY STAR Windy červená nabídne synchronní typ mechaniky. Sedák se při nastavení automaticky staví do ideálního úhlu k opěráku, což je vhodné i pro velmi dlouhé sezení. Neschází výškově nastavitelné a s rotací vrchní části područky, které díky opřeným loktům zajistí vyšší komfort. Při hodně dlouhém pracovním dni se velmi hodí opěrka pro hlavu. Pomáhá krční páteři a uleví svalům krku. Za bezbolestným sezením stojí bederní opěrka, kopírující tvar páteře. Podstatné vlastnosti kancelářské židle MERCURY STAR Windy... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy červená (1051310) , Electronic-star dj reproduktorový set rack star series mercury beat 100 lidí

MERCURY STAR Windy modrá (1051309)

MERCURY STAR Windy modrá (1051309)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s rotací vrchní části, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a modrá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je praktickou výbavou každého dokonale zařízeného pracovního stolu. Promyšlené tvary dávají skutečnou oporu a jsou zárukou naprosto pohodlného sezení. MERCURY STAR Windy modrá má tzv. synchronní typ mechaniky. Jde o systém, který automaticky srovná sedák podle nastavení opěráku a bezpečné je tedy i velmi dlouhé sezení. K dispozici jsou také výškově nastavitelné a s rotací vrchní části područky, díky kterým si můžete opřít lokty. Při delším sezení v kanceáři se vždy hodí opěrka pro hlavu. Při sezení se díky ní budou méně namáhat krční svaly. Bolavým zádům zabrání bederní opěrka, podporující správnou polohu při sezení. Hlavní přednosti kancelářské židle... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy modrá (1051309) , Rukka windy jacket zimní softshellová bunda červená (chpbu0352nad)

MERCURY STAR Windy černá (1051304)

MERCURY STAR Windy černá (1051304)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, bederní a hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné a s rotací vrchní části, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je nezbytným příslušenstvím pro všechna sedavá zaměstnání. Propracované tvary skýtají oporu a jsou při opření nebývale pohodlné. MERCURY STAR Windy černá poskytne synchronní variantu konstrukce. Jde o systém se správným úhlem mezi sedákem a opěrákem, je tak zajištěna ideální poloha pro dlouhé sezení. Rovněž jsou k dispozici výškově nastavitelné a s rotací vrchní části područky pro pohodlné opření loktů. Při úmorném pracovním dni je nedocenitelná opěrka na hlavu. Ta ulevuje krčním svalům a pomáhá sedět rovně. Bolavým zádům zabrání opěrka pod bedra, kopírující ideální tvar zad. Rozhodující parametry kancelářské židle MERCURY STAR Windy černá Černá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy černá (1051304) , Bagmaster mercury 8a (8591805009630)

MERCURY STAR Breeze černá látka (1051303)

MERCURY STAR Breeze černá látka (1051303)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, hliníkový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá barva, nosnost až 120 kg Kolečková kancelářská židle je nezbytným doplňkem každého pracovního stolu. S velkou pečlivostí navržené tvary jsou zárukou nečekaného pohodlí. MERCURY STAR Breeze černá látka ukrývá synchronní mechaniku. Nastavení opěráku a sedáku je tak vždy synchronizováno, tím je zaručena vhodná poloha pro velmi dlouhé sezení. Rovněž jsou k dispozici výškově nastavitelné područky pro pohodlnější posed s opřenými lokty. Při extrémně dlouhém sezení vždy přijde vhod opěrka hlavy. Při sezení tak ulevíte krčním svalům. Klíčové parametry kancelářské židle MERCURY STAR Breeze černá látka Černá barva kancelářské židle ozdobí interiér vaší kanceláře Vhodné pro dlouhé sezení díky synchronní mechanice Krční páteři uleví opěrka hlavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Breeze černá látka (1051303) , Bagmaster mercury 8b (8591805012043)

MERCURY STAR Spine s PDH černá (1046370)

MERCURY STAR Spine s PDH černá (1046370)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je neodmyslitelným doplňkem k pracovním stolům všech kanceláří. S nejvyšší pečlivostí navržené tvary zajistí vysoce pohodlné, příjemné sezení. MERCURY STAR Spine s PDH černá schovává synchronní typ mechaniky. Sedák se při nastavení automaticky staví do ideálního úhlu k opěráku, což je výtečné při mnohahodinovém sezení. Nechybí výškově nastavitelné područky, které díky opřeným loktům zajistí vyšší komfort. Při dlouhém sezení v kanceáři je nepostradatelná hlavová opěrka. Ta nechá odpočinout nepříjemně namáhané svaly na krku. Klíčové parametry kancelářské židle MERCURY STAR Spine s PDH černá Černá barva kancelářské židle ozdobí interiér Synchronní mechanika sedáku a opěráku Proti bolesti za krkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH černá (1046370) , Bagmaster mercury 9a (8591805009647)

MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095)

MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a zelená barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je užitečnou výbavou každého dokonale zařízeného pracovního stolu. Patřičně tvarované části jsou zárukou nečekaného pohodlí. MERCURY STAR Spine s PDH zelená nabídne synchronní variantu konstrukce. Opěrák si vždy udrží ideální úhel k sedáku, tím je zajištěna poloha vhodná i při dlouhém sezení. Nemohly by chybět výškově nastavitelné područky, díky kterým si pohodlně opřete lokty. Při opravdu dlouhém sezení v kanceáři je nenahraditelná opěrka hlavy. Uleví se s ní páteři i velmi namáhaným svalům. Nejdůležitější funkce kancelářské židle MERCURY STAR Spine s PDH zelená Černá a zelená barva kancelářské židle bude ozdobou kanceláře Synchronní mechanika spojuje opěrák a sedák Opření hlavy o... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095) , Bagmaster mercury 7a (8591805011367)

MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372)

MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a červená barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je praktickým doplňkem každého pracovního stolu. Patřičně navržené části zajistí vysoce pohodlné sezení. MERCURY STAR Spine s PDH červená nabídne synchronní variantu mechaniky. Opěrák má v tomto systému vždy správný úhel k sedáku, což znamená, že sedíte v poloze vhodné i na více hodin sezení. Nemohly by chybět výškově nastavitelné područky, které díky opřeným loktům zajistí vyšší komfort. Zejména při nekonečně dlouhém sezení je nedocenitelná opěrka pro hlavu. Díky ní výrazně ulevíte krku a krční páteři. Klíčové přednosti kancelářské židle MERCURY STAR Spine s PDH červená Černá a červená barva potahu kancelářské židle ozdobí interiér Synchronní mechanika nastavuje sedák podle sklonu... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372) , Bagmaster mercury 9b (8591805009609)

MERCURY STAR Spine s PDH šedá (1046373)

MERCURY STAR Spine s PDH šedá (1046373)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a šedá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je praktickou výbavou příjemného pracovního prostředí. Správně promyšlené tvary zajistí až nečekaně pohodlné sezení. MERCURY STAR Spine s PDH šedá má takzvaně synchronní variantu konstrukce. Opěrák a sedák svírají v tomto systému správný úhel, tím je zaručeno i velmi dlouhé sezení v pohodlí. K dispozici jsou rovněž výškově nastavitelné područky pro pohodlné sezení s opřenými lokty. Při dlouhém kancelářském sezení se hodí opěrka hlavy. Díky ní nejsou tak napjaté svaly krku a uleví se páteři. Podstatné vlastnosti kancelářské židle MERCURY STAR Spine s PDH šedá Černá a šedá barva kancelářské židle bude ozdobou interiéru Synchronní mechanika udržuje správný úhel opěráku a sedáku Proti... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH šedá (1046373) , Bagmaster mercury 8a (8591805009654)

MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5ks (ND07_00037)

MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5ks (ND07_00037)
Detail

Kolečko k židli pogumované, průměr 73mm, čep 11mm, sada 5ks Kolečko MERCURY STAR Premium Crystal umožní velmi pohodlné přemísťování židlí a křesel. Vhodné je pro všechny typy podlah, jako jsou plovoucí podlahy, parkety, linoleum i koberce. Je pogumované a skvěle kryje nerovnosti. Kuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalování. Kolečko je tvořeno kovovou konstrukcí a nabízí elegantní design. Kolečko MERCURY STAR Premium Crystal je ideálním doplňkem pro kancelářská křesla. Klíčové vlastnosti kolečka k židli MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5 ksKolečko určeno do kancelářských křesel a židlíVhodné pro všechny typy podlahJe pogumované a skvěle kryje nerovnostiKuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalováníBalení obsahuje 5 koleček MERCURY STAR Premium CrystalBarevné provedení: stříbrno-šedé Průměr koleček:73 mm Průměr čepu:11 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5ks (ND07_00037) , Tyrkysová hora ()

MERCURY STAR Spine s PDH tmavě šedá (1047093)

MERCURY STAR Spine s PDH tmavě šedá (1047093)
Detail

Kancelářská židle se synchronní mechanikou, hlavová opěrka, područky jsou výškově nastavitelné, plastová a otočná konstrukce, výplň sedáku: polyuretanový výlisek, kovový kříž, plastová kolečka pro tvrdé povrchy, černá a šedá barva, nosnost až 130 kg Kolečková kancelářská židle je praktickým příslušenstvím k pracovním stolům všech kanceláří. K tělu přívětivě navržené tvary zajistí posezení s nejvyšším pohodlím. MERCURY STAR Spine s PDH tmavě šedá ukrývá synchronní typ mechaniky. Jde o systém se správným úhlem mezi sedákem a opěrákem, což dovoluje i dlouhé sezení. Nesmí chybět výškově nastavitelné područky pro větší komfort a oporu loktů. Především při opravdu dlouhém pracovním dni je velmi praktická opěrka hlavy. Uleví krku a pomáhá krční páteři. Nejdůležitější parametry kancelářské židle MERCURY STAR Spine s PDH tmavě šedá Černá a šedá barva kancelářské židle ozdobí interiér Synchronní systém se stará o společné nastavení sedáku a opěráku Hlavová opěrka uleví... (alza.cz)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH tmavě šedá (1047093) , Koma et32p - sáčky do vysavače eta windy 1416 papírové, 5ks (et32p_pet)

Windy

Windy
Detail

Nechte se vtáhnout do světa umění Digitální umění jako obraz na stěnu pro moderní interiér obydlí či kancelář. Nadčasový motiv zachycen na plátno ze 100% bavlny nejvyšší kvality. Vysoce kvalitní fototisk. Ekologický výrobek s použitím přírodních materiálů. Dřevěný rám tloušťky 2 cm, 100% bavlněné plátno a ekologické barvy bez zápachu. Originalita a sběratelská hodnota potvrzena certifikátem originality, který je vystaven ke každému obrazu dané série. Každá série sestává z limitovaného počtu obrazů. Každý obraz je při tom originál díky neopakovatelnému přidělenému kódu. Jedinečnost a originalita potvrzena podpisem TOM LORIS. (obraznastenu.cz)

Podobné produkty ako Windy , Dr max thermomax mercury free 1ks

Windy Woody PIATNIK

Windy Woody PIATNIK
Detail

Napínavá hra plná hledání a rychlých reakcí. Hra se 4 různými variantami o 3 stupních obtížnosti. Woody jde pouštět draka. Při takové změti šňůr ale není vůbec jednoduché najít toho svého. Až zjistíš, který Woody patří ke kterému drakovi, budeš muset ještě nalézt správný obleček. Jsi dost bystrý, aby jsi získal nejvíce mašliček? Hrací doba: 15 minut Hra obsahuje: 1 variabilní hrací desku, která se skládá z 5 částí, 6 karet s oblečky, 21 karet s mašličkami, 2 kostky a 1 pravidla hry (patro.cz)

Podobné produkty ako Windy Woody PIATNIK , Crosley mercury - cream croc (cr6255a-cc4)

MALFINI Větrovka Windy - Černá | S

MALFINI Větrovka Windy - Černá | S
Detail

Větrovka Windy - Černá | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | S , Funko pop! queen - freddie mercury (889698640367)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | S

MALFINI Větrovka Windy - Červená | S
Detail

Větrovka Windy - Červená | S od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | S , Malování podle čísel - freddie mercury (hramal00172nad)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | L

MALFINI Větrovka Windy - Červená | L
Detail

Větrovka Windy - Červená | L od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | L , Bagmaster velký mercury 9 a (8591805009463)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | M

MALFINI Větrovka Windy - Červená | M
Detail

Větrovka Windy - Červená | M od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | M , Crosley mercury - forrest green (cr6255a-fg4)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XL

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XL
Detail

Větrovka Windy - Červená | XL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | XL , Bagmaster velký mercury 8 a (8591805006684)

MALFINI Větrovka Windy - Černá | L

MALFINI Větrovka Windy - Černá | L
Detail

Větrovka Windy - Černá | L od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | L , Coolpack tritanum tyrkysová (5907690867515)

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XL

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XL
Detail

Větrovka Windy - Černá | XL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | XL , Nanobébé odkapávač, tyrkysová (7290016628128)

24Bottles Clima 850 Windy Day

24Bottles Clima 850 Windy Day
Detail

24Bottles Clima 850 Windy Day24bottles je italská značka, která nabízí designové lahve z nerezové oceli. Hlavním posláním společnosti je péče o životní prostředí a snížení spotřeby jednorázových plastových PET lahví. Díky svému neobvyklému designu a robustnímu minimalistickému provedení se produkty 24bottles hodí do nejnovějších trendů, které kombinují tvar a funkčnost. Každá láhev Clima je opakovaně použitelná a udržuje teplotu teplých nápojů až do 12 hodin a studené až 24 hodin. 24Bottles jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou zdobeny zajímavým designem. Výrobce: 24Bottles Model: Clima Číslo dílu: Clima 850 Windy Day Sezona: Podzim / Zima 21 Material: nerezová ocel 8/18 Nádoba: 850 ml Barva: bílá / hnědá Informace: termální láhevudržuje teplo až do 12h, studené až 24hnevylučuje vlhkost, nekondenzujevhodné pro všechny druhy nápojů, včetně: kyselé a sycenéširoký náustek umožňuje pohodlné pití a přidání kostek ledu dovnitřkryt z nerezové oceli se silikonovým těsněním (BPA FREE) - 100% těsnostpohodlná velikost s relativně nízkou hmotnostísnadné čištěnívysoce kvalitní materiály bez BPA (bisfenol A-škodlivá chemická sloučenina obsažená v plastech)lahve přispívají ke snížení uhlíkové stopy kvůli nulovým emisím CO2 původní italský designvýška: 25 cmhmotnost: 360 gZpůsob čištění: po každém použití opláchněte horkou vodou, zvláště pokud se láhev používá k ukládání jiné kapaliny než vody. Použijte horkou vodu a měkkou kapalinu nebo směs horké vody, octa a čajové lžičky sódy na pečení. Po umytí nechte vyschnout vzhůru nohama a bez víka. (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako 24Bottles Clima 850 Windy Day , Bellatex saténové povlečení tyrkysová

Truhla pokladů - Václav Nosek-Windy

Truhla pokladů - Václav Nosek-Windy
Detail

Čtyřicet tři příběhů Truhly pokladů - kresleného seriálu Václava Noska – Windyho (námět a scénář) a Jiřího Petráčka – Oskara (kresba) není sepsáno jen u psacího stolu na počítači – většina příhod, míst, postav i jejich jmen je skutečných! Dvě opravdové družiny jednoho skautského střediska skutečně jezdily na výpravy a výlety na skutečná místa v Krušných horách, na Ivančenu, do Orlovských lesů, do Údolí Manětínského potoka, na Šumavu nebo do Broumovských stěn. Naše zem je krásná a je v ní mnoho takových míst. Družiny opravdu uspořádaly řadu akcí - akademii, výstavky, čistily potok a samozřejmě jezdily o prázdninách na tábor. Skautská činnost je různorodá a v těchto příbězích jsou další inspirace vybízející k napodobení. Dotýkají se různých oblastí, které se mohou hodit i ve škole – historie, přírodopis a i trocha zeměpisu tu nechybí. V letech 2001 až 2005 mohli o Truhlu pokladů soutěžit čtenáři časopisu Skaut-Junák, ale po stopách Rysů a Ještěrek se můžeš dnes vypravit i ty! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Truhla pokladů - Václav Nosek-Windy , 4dílná úklidová sada, tyrkysová

MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | S

MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | S
Detail

Větrovka Windy - Královská modrá | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | S , Qkids lumis tyrkysová (5900495893857)

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | S

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | S
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | S , Razer seiren mini - mercury (rz19-03450300-r3m1)

MALFINI Větrovka Windy - Černá | M

MALFINI Větrovka Windy - Černá | M
Detail

Větrovka Windy - Černá | M od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | M , Mercury bezdrátový zvonek, 100 m, 16 tónů

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXL
Detail

Větrovka Windy - Černá | XXL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXL , Koma et32s - sada 25 ks sáčků do vysavače eta windy 1416, tiro 1417 (et32s_a25)

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXXL

MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXXL
Detail

Větrovka Windy - Černá | XXXL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Černá | XXXL , Mercury iphone 11 silikon červený 48093 (sun-48093)

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | S

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | S
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | S od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | S , Autosedačka lorelli mercury 0-36 kg black (10071322106)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXL
Detail

Větrovka Windy - Červená | XXL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXL , Mercury honor 7x silikon modrý 28021 (sun-28021)

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXXL

MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXXL
Detail

Větrovka Windy - Červená | XXXL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Červená | XXXL , Mercury honor 7x silikon průhledný 28025 (sun-28025)

MALFINI Větrovka Windy - Neonově žlutá | S

MALFINI Větrovka Windy - Neonově žlutá | S
Detail

Větrovka Windy - Neonově žlutá | S od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Neonově žlutá | S

MALFINI Větrovka Windy - Neonově oranžová | S

MALFINI Větrovka Windy - Neonově oranžová | S
Detail

Větrovka Windy - Neonově oranžová | S od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Neonově oranžová | S

24Bottles Clima 500 Windy Day

24Bottles Clima 500 Windy Day
Detail

24Bottles Clima 500 Windy Day24bottles je italská značka, která nabízí designové lahve z nerezové oceli. Hlavním posláním společnosti je péče o životní prostředí a snížení spotřeby jednorázových plastových PET lahví. Díky svému neobvyklému designu a robustnímu minimalistickému provedení se produkty 24bottles hodí do nejnovějších trendů, které kombinují tvar a funkčnost. Každá láhev Clima je opakovaně použitelná a udržuje teplotu teplých nápojů až do 12 hodin a studené až 24 hodin. 24Bottles jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou zdobeny zajímavým designem. Výrobce: 24Bottles Model: Clima Číslo dílu: Clima 500 Windy Day Sezona: Podzim / Zima 21 Material: nerezová ocel 8/18 Nádoba: 500 ml Barva: bílá / hnědá Informace: termální láhevudržuje teplo až do 12h, studené až 24hnevylučuje vlhkost, nekondenzujevhodné pro všechny druhy nápojů, včetně: kyselé a sycenéširoký náustek umožňuje pohodlné pití a přidání kostek ledu dovnitřkryt z nerezové oceli se silikonovým těsněním (BPA FREE) - 100% těsnostpohodlná velikost s relativně nízkou hmotnostísnadné čištěnívysoce kvalitní materiály bez BPA (bisfenol A-škodlivá chemická sloučenina obsažená v plastech)lahve přispívají ke snížení uhlíkové stopy kvůli nulovým emisím CO2originální italský designvýška: 20,5 cmhmotnost: 274 gZpůsob čištění: po každém použití opláchněte horkou vodou, zvláště pokud se láhev používá k ukládání jiné kapaliny než vody. Použijte horkou vodu a měkkou kapalinu nebo směs horké vody, octa a čajové lžičky sódy na pečení. Po umytí nechte vyschnout vzhůru nohama a bez víka. (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako 24Bottles Clima 500 Windy Day

Vacs Eta Windy 1416 (8596419195793)

Vacs Eta Windy 1416 (8596419195793)
Detail

Sáčky do vysavače ETA - textilní, jednorázové, antibakteriální, 4 sáčky v balení Hlavní vlastnosti sáčku do vysavače Vacs Eta Windy 1416 Sáček do vysavače VACS FACTORY umožňuje vysavači pracovat se stálým sacím výkonem až do úplného zaplnění Jedná se o jednorázový typ Textilní sáček zachytí i ty nejjemnější prachové částečky, díky čemuž není motor tolik zatěžován Antibakteriální vlastnosti brání množení mikroorganismů K součástem balení náleží 4 sáčky do vysavače VACS FACTORY Značka vysavače: ETA Typ vysavače: Windy 1416 (alza.cz)

Podobné produkty ako Vacs Eta Windy 1416 (8596419195793)

Vacs Eta Windy 0416 (8596419195786)

Vacs Eta Windy 0416 (8596419195786)
Detail

Sáčky do vysavače ETA - textilní, jednorázové, antibakteriální, 4 sáčky v balení Klíčové vlastnosti sáčku do vysavače Vacs Eta Windy 0416 Sáček do vysavače VACS FACTORY funguje jako prostor pro nečistoty až do svého úplného zaplnění Jedná se o jednorázový typ Textilní sáček zadrží i drobné prachové částice, takže motor není příliš zatěžován Antibakteriální vlastnosti zamezují množení škodlivých mikrobů Mezi součásti dodávky se řadí 4 sáčky do vysavače VACS FACTORY Značka vysavače: ETA Typ vysavače: Windy 0416 (alza.cz)

Podobné produkty ako Vacs Eta Windy 0416 (8596419195786)

Vacs Eta Windy 2416 (8596419195809)

Vacs Eta Windy 2416 (8596419195809)
Detail

Sáčky do vysavače ETA - textilní, jednorázové, antibakteriální, 4 sáčky v balení Klíčové přednosti sáčku do vysavače Vacs Eta Windy 2416 Sáček do vysavače VACS FACTORY poskytuje místo pro špínu až do svého úplného zaplnění Jde o jednorázový typ Textilní sáček zachytí i ty nejmenší prachové částečky, díky čemuž není motor přetěžován Antibakteriální vlastnosti účinně zastavují množení bakterií Součástí balení jsou 4 sáčky do vysavače VACS FACTORY Značka vysavače: ETA Typ vysavače: Windy 2416 (alza.cz)

Podobné produkty ako Vacs Eta Windy 2416 (8596419195809)

Mercury Mercury/Mariner/Mercruiser 11.6x11 Lodní vrtule

Mercury Mercury/Mariner/Mercruiser 11.6x11 Lodní vrtule
Detail

Pro motory MERCURY-MARINER-MERCRUISER. Průměr a rozteč: 11.60 x 11 Motor: 40/50/60 (2S) a 30/40/50/60 (4S) (pro Mercury 40 XR viz Tohatsu 52.305.88/92) Země původu: USA Směr otáčení: Pravotočivá Materiál: Plast Průměr (inch / palec): 11.6 Průměr: 11,6 Stoupání: 11 Počet listů: 3 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Mercury Mercury/Mariner/Mercruiser 11.6x11 Lodní vrtule

Čelová LED svítilna MERCURY (PL-MERCURY-BK)

Čelová LED svítilna MERCURY (PL-MERCURY-BK)
Detail

Čelovka se světelným výkonem 5 lm, 4 × LED dioda, maximální doba svícení 6 h, stupeň krytí IP67, napájení: 3 × AAA, hmotnost 60 g Pokud často zůstáváte venku do setmění, určitě by vám neměla chybět kvalitní čelovka. Čelová LED svítilna MERCURY vám nesmí chybět při kempování, venkovních aktivitách, nebo dokonce při domácích pracích. Výkon této čelovky je 5 lm, což se bude hodit nenáročným uživatelům a občasným sportovcům. Dokáže svítit maximálně 6 h. Tento model disponuje napájením z jednorázových baterií. Celkem budete potřebovat 3 baterie. Tato čelovka se hodí do deště i vlhkého prostředí, jelikož je voděodolná. Zásadní funkce čelovky Čelová LED svítilna MERCURY Čelovka Čelová LED svítilna MERCURY nabízí výkon 5 lm Baterie typu AAA Maximální výdrž baterie: 6 h Čelovka má stupeň krytí IP67 Její hmotnost je 60 g Čelová LED svítilna MERCURY má 4 LEDky Další vlastnosti čelovky Čelová LED svítilna MERCURY Pro případ nouze je vybavena funkcí SOS blikání. (alza.cz)

Podobné produkty ako Čelová LED svítilna MERCURY (PL-MERCURY-BK)

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | M

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | M
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | M od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | M

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | L

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | L
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | L od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | L

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XL

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XL
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | XL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XL

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXXL

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXXL
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXXL od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXXL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | M

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | M
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | M od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | M

ETA Koma 1416-1417 Windy SMS

ETA Koma 1416-1417 Windy SMS
Detail

ETA Windy 1416-1417 SMS 5+3 (patro.cz)

Podobné produkty ako ETA Koma 1416-1417 Windy SMS

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | L

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | L
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | L od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | L

MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | L

MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | L
Detail

Větrovka Windy - Královská modrá | L od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Královská modrá | L

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXL
Detail

Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Lahvově zelená | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XL
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | XL od výrobce MALFINI. Produkt je dostupný za 2 dny. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXL
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | XXL od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXXL

MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXXL
Detail

Větrovka Windy - Námořní modrá | XXXL od výrobce MALFINI. Produkt je skladem. (dobrytextil.cz)

Podobné produkty ako MALFINI Větrovka Windy - Námořní modrá | XXXL
Electronic-Star DJ PA Set Rack Star Series Mercury Beat 250 Personen, Electronic-Star DJ reproduktorový set Rack Star Series Mercury Beat 100 lidí, Rukka Windy Jacket zimní softshellová bunda červená (CHPbu0352nad), BAGMASTER Mercury 8A (8591805009630), BAGMASTER Mercury 8B (8591805012043), BAGMASTER Mercury 9A (8591805009647), BAGMASTER Mercury 7A (8591805011367), BAGMASTER Mercury 9B (8591805009609), BAGMASTER Mercury 8A (8591805009654), Tyrkysová hora (), KOMA ET32P - Sáčky do vysavače ETA Windy 1416 papírové, 5ks (ET32P_PET), dr max thermomax mercury free 1ks, Crosley Mercury - Cream croc (CR6255A-CC4), Funko POP! Queen - Freddie Mercury (889698640367), Malování podle čísel - Freddie Mercury (HRAmal00172nad), BAGMASTER velký mercury 9 a (8591805009463), Crosley Mercury - Forrest green (CR6255A-FG4), BAGMASTER velký mercury 8 a (8591805006684), CoolPack Tritanum tyrkysová (5907690867515), NANOBÉBÉ odkapávač, tyrkysová (7290016628128), Bellatex Saténové povlečení tyrkysová, 4dílná úklidová sada, tyrkysová, QKIDS LUMIS tyrkysová (5900495893857), Razer Seiren Mini - Mercury (RZ19-03450300-R3M1), Mercury Bezdrátový zvonek, 100 m, 16 tónů, KOMA ET32S - Sada 25 ks sáčků do vysavače ETA Windy 1416, Tiro 1417 (ET32S_A25), Mercury iPhone 11 silikon červený 48093 (Sun-48093), Autosedačka Lorelli MERCURY 0-36 KG BLACK (10071322106), Mercury Honor 7X silikon modrý 28021 (Sun-28021), Mercury Honor 7X silikon průhledný 28025 (Sun-28025)