Melitta solo perfect milk černý (6774180)

Produkt Melitta solo perfect milk černý (6774180) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Melitta solo perfect milk černý (6774180) upraviť a produkt hľadať znova.

Melitta Solo Perfect Milk Černý (6774180)

Melitta Solo Perfect Milk Černý (6774180)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, funkce horké vody, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo Perfect Milk: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo Perfect Milk s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru také není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Perfect Milk Černý (6774180) , Melitta solo & perfect milk stříbrná

Melitta Solo & Perfect Milk automatický kávovar černý

Detail

Plně automatický kávovar Melitta Solo & Perfect Milk vyniká systémem intenzivní extrakce kávového aroma a systémem na přípravu dokonalého teplého mléka či mléčné pěny. Nabízí možnost dvou šálků současně. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo & Perfect Milk automatický kávovar černý , Espresso melitta solo perfect milk cerne cerne

Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná

Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná
Detail

Automatický kávovar Solo & Milk s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i parní trysku, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru také není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo & Milk vyčistit a odvápnit.Součástí kávovaru je výkonná parní tryska na výrobu mléčné pěny, které umožňuje také pouze rychlé ohřát mléko. Pokud ji chcete vyčistit, z kávovaru se dá jednoduše odejmout. Pramaetry: solo & Milk na šířku zabere pouze 20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče před přípravou si můžete zvolit preferovanou intenzitu kávy i její množství. kávovar Solo & Milk je mistrem v přípravě nejvyhledávanějších druhů káv. Vychutnejte si Espresso a Café Creme, Cappuccino nebo třeba Macchiato komfort při ovládání zajišťuje dotykový LED displej s přehlednými symboly (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná , Melitta solo ryze černá

Melitta Solo Perfect Milk Stříbrný (6774174)

Melitta Solo Perfect Milk Stříbrný (6774174)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, funkce horké vody, časovač, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Melitta Solo Perfect Milk: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo Perfect Milk s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Perfect Milk Stříbrný (6774174) , Melitta pro aqua (6762511)

MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Černá

Detail

Plně automatický kávovar v černém provedení disponuje funkcí extrakce aroma, kávu těsně před varem zahřeje, čímž umožní uvolnit co nejvíce chuti. Kávovar Melitta Solo Perfect Milk ve velmi štíhlém provedení díky minimalistickému designu krásně zapadne do každé kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Černá , Melitta anti calc espresso (6762512)

MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Stříbrná

Detail

Plně automatický kávovar ve stříbrném provedení disponuje funkcí předehřátí kávy, nápoj těsně před varem zahřeje, čímž umožní uvolnit co nejvíce chuti. Kávovar Melitta Solo Perfect Milk ve velmi štíhlém provedení díky minimalistickému designu krásně zapadne do vaší kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Stříbrná , Melitta anti calc (4x40g) (6761123)

Melitta Solo & Milk Stříbrný (6774585)

Melitta Solo & Milk Stříbrný (6774585)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, funkce horké vody, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo & Milk: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo & Milk s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i parní trysku, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru také není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo & Milk vyčistit a odvápnit.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo & Milk Stříbrný (6774585) , Melitta cremio napěňovač mléka černá

MELITTA Solo Černá

Detail

Automatický kávovar v černém provedení se stříbrnými prvky se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Černá umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Solo Černá , Schwarzkopf perfect mousse 200 černý 35 ml (3838824223001)

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Automatický kávovar v plně černém provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Ryze umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem, který vás dokonce upozorní na čištění a odvápnění. Kávovar Solo je mistrem v přípravě dvou nejvyhledávanějších druhů káv: Espressa a Café CrèmeVlastnosti a specifikace: systém extrakce aroma 2 šálky najednou tryska je nastavitelná až na výšku 13,5 cm kuželovýocelovýmlýnekse 3 úrovněminastavení objem zásobníku na vodu: 1,2 l objem nádoby na použitou kávu: až 8 šálků kávy tlak: 15 bar (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá , Gravity solo-g electric (solo-g electric)

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO
Detail

Tento úzký plně automatický kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých zrn Aromatická káva se smetanovou pěnou S třemi nastaveními pro intenzitu vaší kávy si můžete připravit dvě dokonalé kávy klasické kávy jedním stiskem tlačítka Méně je někdy více – větší požitek z kávy a více prostoru Čistý kávový zážitek nejvyššího standardu (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO , Gravity solo-g acoustic (solo-g acoustic)

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Čistý požitek z kávy. Kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých kávových zrn a aromatické kávy se sametovou pěnou. Nabízí 3 nastavení pro intenzitu chuti a přípravu dvou dokonalých šálků kávy jedním stiskem tlačítka. Větší požitek z kávy a více prostoru.Parametry:Výška s obalem (mm):545 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:8.53145 (kg)Výška (mm):334 (mm)Šířka s obalem (mm):3 (mm)Hloubka s obalem (mm):38 (mm)Váha (kg) s obalem:9.858 (kg)Hloubka (mm):459 (mm)Šířka (mm):2 (mm)Hmotnost:8.5315 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá , Gravity solo-g universal (solo-g universal)

Melitta Solo Černý (6774063)

Melitta Solo Černý (6774063)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Černý (6774063) , Melitta anti calc - bio (250ml) (6761119)

Melitta Solo Ryze černý (6774131)

Melitta Solo Ryze černý (6774131)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče.Dvě kávy najednouJeden stisk tlačítka stačí k tomu, abyste naráz připravili dva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černý (6774131) , Melitta filtry original 1x2/40 (6763169)

Melitta Solo Stříbrný (6774090)

Melitta Solo Stříbrný (6774090)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač a příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče.Dvě kávy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Stříbrný (6774090) , Melitta swirl r36/4 airspace (6762604)

MELITTA automatický kávovar Solo Stříbrná

Detail

Automatický kávovar ve stříbrném provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Stříbrná umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Solo Stříbrná , Schwarzkopf perfect mousse 210 ledový černý 35 ml (9000100973830)

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)
Detail

Odvápňovač čistič mléčného systému Dopřejete svému přístroji na espresso náležitou péči a nezapomínejte na správnou údržbu, jedině tak vás odmění opravdu lahodnou kávou. Čisticí kapalina Melitta pro mléčný systém plnoautomatických espress důkladně čistí součásti, kterými prochází mléko a odstraňuje jeho případné zbytky a další usazeniny. Je ideální pro všechny tohoto typu přístroje s nádobkami na mléko.Klíčové vlastnostiČistič mléčných systémů přístrojů na espressoVyčistí zbytky mléka a jiné usazeninyPoužití zvyšuje kvalitu připravované kávyObjem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521) , Concept zv1021 perfect air s aromadifuzérem 2v1 černý (zv1021)

MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety

Detail

Čisticí tablety Melitta PERFECT CLEAN sílou aktivního kyslíku odstraňují usazeniny kávy, tuku a oleje, které narušují lahodnou chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety , Melitta filtry 1x4/80 gourmet intense (6763159)

Melitta Perfect Clean espresso (6762481)

Melitta Perfect Clean espresso (6762481)
Detail

Čisticí tablety pro espressa, tablety, 4x1.8g Čistící tablety pro plně automatické kávovary a přístroje pro přípravu jednotlivých porcí. Silou aktivního kyslíku odstraní usazeniny kávy, tuky a oleje, které ohrožují chuť kávy; šetrně a důkladně odstraní i odolné usazeniny. Balení obsahuje čtyři tablety o hmotnosti 1,8 g. (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Perfect Clean espresso (6762481) , Melitta filtry 1x4/80 gourmet hnědé (6659479)

E950-201 SOLO ESPRESSO BLACK MELITTA

E950-201 SOLO ESPRESSO BLACK MELITTA
Detail

Tento úzký plně automatický kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých zrn Aromatická káva se smetanovou pěnou S třemi nastaveními pro intenzitu vaší kávy si můžete připravit dvě dokonalé kávy klasické kávy jedním stiskem tlačítka Méně je někdy více – větší požitek z kávy a více prostoru Čistý kávový zážitek nejvyššího standardu (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako E950-201 SOLO ESPRESSO BLACK MELITTA , Melitta filtry 1x4/80 gourmet mild (6763161)

MELITTA PERFECT CLEAN ČISTIČ MLÉČ. SYST.

Detail

Čistící kapalina pro mléčný systém plnoautomatických espress Důkladně čistí součásti, kterými prochází mléko a odstraňuje jeho případné zbytky a další usazeniny Zaručuje kvalitní chuť kávových specialit Vhodné pro Caffeo CI a další konkurenční přístroje s nádobkami na mléko Univerzální pro espressa všech značek Objem 250 ml Vystačí pro 5 použití (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN ČISTIČ MLÉČ. SYST. , Ozone solo (ozsolo)

MELITTA PERFECT CLEAN ČISTICÍ TABL. ALL

MELITTA PERFECT CLEAN ČISTICÍ TABL. ALL
Detail

Čistící tablety pro automatická espressa všech značek Důkladně odstraňuje olejnaté nečistoty uvnitř přístroje a přispívá tak k vynikající chuti kávy Univerzální pro espressa všech značek Balení 4x1,8g Vystačí pro 4 použití (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN ČISTICÍ TABL. ALL , Perfect (0008126372)

MELITTA PERFECT CLEAN Čistič mléčného systému

Detail

Odvápnovač mléčného systému Melitta PERFECT CLEAN. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN Čistič mléčného systému , Cryptosteel capsule solo (csc.solo)

PERFECT CLEAN ČISTIČ MLÉČ. SYST. MELITTA

PERFECT CLEAN ČISTIČ MLÉČ. SYST. MELITTA
Detail

Melitta Perfect Clean - Čistič mléčného systému Čistící kapalina Melitta Perfect Clean je určena pro důkladné čištění mléčných systémů plnoautomatických espress. Je vhodná pro Caffeo CI a další konkurenční přístroje s nádobkami na mléko. Zaručuje kvalitní chuť kávových specialit. Účinnost a šetrnost v jednom Tento čistič efektivně odstraňuje usazeniny mléka, ale i olejovité a tukové usazeniny, které se mohou v systému vyskytovat. Přitom je šetrný k přístroji a prodlužuje jeho životnost. Bezpečí a jednoduchost použití Melitta Perfect Clean je bezpečný pro kávovar a jeho použití je jednoduché. Stačí smíchat s vodou. Značky hladiny na boku láhve vám pomohou odměřit správné množství. Technické parametry: Výrobce: Melitta Kapacita: 250ml Počet kusů v balení: 1 Typ: Originál Počet použití: 5 Vhodné pro modely Melitta: Barista Varianza Sólo Purista Avanza Vášeň Latte Select CI Latticia Objem 250 ml vystačí pro 5 použití. Kapalina je bez zápachu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PERFECT CLEAN ČISTIČ MLÉČ. SYST. MELITTA , Cryptosteel cassette solo (cs.mne)

MELITTA Perfect Clean Čistící sada pro plnoautomatické kávovary

Detail

Čisticí sada obsahuje všechny produkty pro dokonalou péči o váš přístroj. Melitta Perfect Clean Čistící sada pro plnoautomatické kávovary sada obsahuje 1 x Anti Calc Tekutý odvápňovač, 1 x Perfect Clean čisticí tablety, 1 x Pro Aqua vodní filtr, 1 x utěrka z mikrovlákna a 1× Čisticí štětec. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Perfect Clean Čistící sada pro plnoautomatické kávovary , Solo jednorázový gril (620110)

Melitta Perfect Clean tekutý čistič mléčného systému 250 ml

Detail

Tekutý čistič mléčného systému Melitta Perfect Clean jednoduše a důkladně odstraní usazeniny mléka z mléčného systému plnoautomatických kávovarů. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Perfect Clean tekutý čistič mléčného systému 250 ml , Taurus perfect (t992013)

Melitta Perfect Clean čisticí tablety pro kávovary 4x1,8 g

Detail

Čisticí tablety Melitta Perfect Clean jednoduše a důkladně vyčistí plnoautomatické nebo kapslové kávovary silou aktivního kyslíku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Perfect Clean čisticí tablety pro kávovary 4x1,8 g , Eglo solo 1 87254 (87254)

SINKS SOLO 560 Milk (8596142020102)

SINKS SOLO 560 Milk (8596142020102)
Detail

Granitový dřez – obdélníkový tvar, jednodřezový, granitový materiál, montáž dřezu pouze specifickým způsobem, sítková výpusť, s připojením na myčku, bílá barva, celkové rozměry dřezu: 56 cm × 51 cm × 20 cm (D׊×H), rozměry vany: 50 cm × 35,8 cm × 20 cm (D׊×H) Granitový dřez SINKS je ideální volbou pro novější i starší kuchyňské linky. Pro granit je typická odolnost proti rozbití nebo chemikáliím a velmi snadná údržba. Typově jde o obvyklý samostatný dřez s jedinou vanou. Tento dřez vás okouzlí, pakliže uvažujete o klasickém hranatém tvaru. Montáž dřezu SINKS je tzv. horní, na kuchyňskou desku se přikládá svrchu a po instalaci má mírně vystouplé okraje. Baterie bude umístěna přímo do tělesa dřezu, kde pro ni jsou již připravené otvory. Nechybí ani odvod na myčku. Hlavní přednosti granitového dřezu SINKS SOLO 560 Milk Granitový dřez SINKS vhodný do desek s hranatým výřezem Údržba granitu je jednoduchá a rychlá Celá konstrukce má rozměry 56 × 51 × 20 cm Montuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako SINKS SOLO 560 Milk (8596142020102) , Wenko solo - háček, lesklý (z4468270100)

NEONAIL Milady gelový lak na nehty odstín Perfect Milk 7,2 ml

NEONAIL Milady gelový lak na nehty odstín Perfect Milk 7,2 ml
Detail

NEONAIL Milady, 7,2 ml, Modeláž nehtů pro ženy, Lak na nehty NEONAIL Milady vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Vlastnosti: pohodlně se nanáší má efekt gelové manikúry pro zaschnutí je nutné využít LED lampu (notino.cz)

Podobné produkty ako NEONAIL Milady gelový lak na nehty odstín Perfect Milk 7,2 ml , Ufesa perfect fade (perfectfade)

SINKS SOLO 560 Milk + SINKS VITALIA GR (SO56028VIGR28)

SINKS SOLO 560 Milk + SINKS VITALIA GR (SO56028VIGR28)
Detail

Set dřezu a baterie - DŘEZ: obdélníkový tvar, jednodřezový, bez vaničky, s odkapem, granitový materiál, montáž dřezu pouze specifickým způsobem, s připojením na myčku, celkové rozměry dřezu: 78 cm × 50 cm × 20,5 cm (D׊×H), BATERIE: dřezová, materiál granit, klasický design, otočná o 360°, bílá barva Set SINKS SOLO 560 Milk s dřezovou baterií Vitalia GR je ideální pro vaši kuchyň. Dřez je z 80 % granitový a z 20 % z prémiového akrylátového pojiva pro maximální odolnost proti vysokým teplotám a poškození. Díky svému zpracování je také velmi snadný na údržbu. SINKS dřez má sítkový ventil 3 1/2'' a sifon o velikosti 6/4''. Ideální montáž SINKS SOLO 560 je do skříňky do 600 mm. Dřezová baterie s provedením z granitu je otočná o 360 stupňů a svým provedením Milk skvěle splyne s designem dřezu. Klíčové vlastnosti setu SINKS SOLO 560 Milk s dřezovou baterií Vitalia GRSINKS SOLO 560 je dřez určený do kuchyněOdolnost zaručuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako SINKS SOLO 560 Milk + SINKS VITALIA GR (SO56028VIGR28) , Taurus perfect complet (t955100)

MELITTA překapávač Easy Černá

Detail

Překapávač v moderním a kompaktním designu. Melitta Easy Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Vyjímatelný držák na filtr a skleněnou konvici je možné umývat v myčce. Funkce Drip Stop zabraňuje odkapávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easy Černá , Mission letky solo - onza f3157 (289352)

Melitta Molino Černý (6757677)

Melitta Molino Černý (6757677)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 100 W, osazen mlecími kameny, 17 možných voleb hrubosti mletí, velikost zásobníku 200 g, funkční pouze s nasazeným víkem, materiál těla plast Dokonalá káva by se měla podle odborníků připravovat z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu MELITTA je nutností pro přípravu opravdu kvalitního nápoje. Povrch z plastu je velice praktický na údržbu. Aby výsledek odpovídal tomu, co očekáváte, je zde možnost výběru 17 úrovní hrubosti mletí. Kameny na mletí jsou ploché, takže kvalitně rozmělní všechna zrnka na naprosto stejné částečky. Připravený zásobník na kávu má objem 200 g. Jistým důkazem praktičnosti mlýnku je i možnost najednou umlít 14 porcí kávy. Komfort používání dále zvyšuje například ochrana před spuštěním bez správně umístěného víčka. Melitta Molino Černý je skvělým doplňkem například k aeropressu či dripperu. Podstatné vlastnosti elektrického mlýnku na kávu Melitta Molino Černý Celkový příkon mlýnku na kávu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Molino Černý (6757677)

Melitta Passione Černý (6767335)

Melitta Passione Černý (6767335)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 39 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8 kg Melitta Passione: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione vyčistit a odvápnit. Důmyslné funkceS funkcí Bean to Cup kávovar... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione Černý (6767335)

Melitta Cremio Černý (6758122)

Melitta Cremio Černý (6758122)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Do své kuchyně tedy musíte pořídit Melitta Cremio Černý. Nádoba s objemem 0,25 l vám zajistí nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem použitým na výrobu pěniče je plast. Plastové provedení zajišťuje nízkou hmotnost přístroje, proto nebudete mít problém šlehat delší dobu. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Základní parametry pěniče mléka Melitta Cremio Černý Jednoduchá příprava nadýchané mléčné pěny Materiál pěniče mléka: plast Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Černý (6758122)

MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

Detail

Překapávač v moderním designu. Melitta Enjoy Top Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Funkce AromaSelector umožňuje zvolit si intenzitu kávu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

MELITTA překapávač Easytop II Černá

Detail

Překapávač v moderním designu s kvalitními prvky z nerezové oceli. Melitta Easytop II Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Vyjímatelný držák na filtr a skleněnou konvici je možné umývat v myčce. Funkce Drip Stop zabraňuje odkapávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easytop II Černá

Melitta CI Touch Černý (6761411)

Melitta CI Touch Černý (6761411)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,8 l, velikost zásobníku mlýnku 270 g, stupně hrubosti mletí 5, příkon 1400 W, šířka 25,5 cm, výška 34 cm, hloubka 47 cm, hmotnost 8,7 kg Melitta CI Touch: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar CI Touch s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i receptury pro přípravu až 10 druhů káv včetně speciálních variant Ristretto či Luongo. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione One Touch vyčistit a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta CI Touch Černý (6761411)

Melitta Optima Timer černá (6613648)

Melitta Optima Timer černá (6613648)
Detail

Překapávač - elektrický, příkon 850 W, objem 1 l, na 8 šálků, papírový filtr, Anti-Drip systém, odvápňovací program, časovač, automatické vypnutí a možnost mytí v myčce, rozměry 25,5 × 35,6 × 20 cm (Š×V×H), hmotnost 2,31 kg, černá barva Každý milovník kávy zajisté ocení poctivě a kvalitně připravený šálek tohoto životabudiče. Překapávač Melitta Optima Timer disponuje funkcí časovače, díky čemuž si můžete nastavit automatické spuštění spotřebiče na vámi zvolený čas. Tedy hned po vašem probuzení na vás bude čekat šálek vaší oblíbené kávy. Vyjímatelný zásobník na vodu má kapacitu pro 2 až 8 šálků. Překapávač se automaticky vypne po 30, 60, 90 nebo 120 minutách nečinnosti. LED indikátor signalizuje zapnutí přístroje. Vše potřebné uvidíte na digitálním displeji, který zobrazuje aktuální čas a nebo vás upozorní na potřebu odvápnění. Překapávač oplývá odvápňovacím programem, takže jeho vyčištění můžete aktivovat a o zbytek se postará Melitta Optima... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Optima Timer černá (6613648)

Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá

Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá
Detail

Dokonalá mléčná pěna pouhým stisknutím tlačítka. Napěňovač mléka stiskem tlačítka vykouzlí nadýchanou mléčnou pěnu anebo teplé mléko pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj. Vhodné také pro přípravu kakaa. Mléčnou pěnu lze připravit také ze sójového nebo bezlaktózového mléka. Nepřilnavý povrch usnadňuje čištění.Vlastnosti: praktický 360stupňový centrální konektor, umožňuje zasadit nádobu na podstavec v jakémkoli směru ergonomické víko praktická měrka uvnitř spotřebiče povrch nádoby z venku je stále studený kapacita 100 až 150 ml pro studenou variantu nápoje kapacita 100 až 250 ml pro teplou variantu nápoje světelná signalizaceObsah balení: 1x základna pěniče mléka 1x nádoba 1x víko 1x manuál (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá

Melitta Cremio napěňovač mléka černý

Detail

Napěňovač mléka Melitta Cremio vám připraví krásně mléčnou a jemnou pěnu, a to jak z klasického mléka, tak třeba ze sójového nebo bezlaktózového. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio napěňovač mléka černý

MELITTA automatický kávovar Passione Černá

Detail

Automatický kávovar v černém provedení s praktickým Auto-Cappuccinatore pro dokonalou mléčnou pěnu. Melitta Passione Černá umožňuje připravit 2 šálky najednou a díky Systému nejlepší aroma uchová vůně a chuť vašich kávových zrn, neboť vždy umele a zpracuje vždy jen potřebné množství pro daný šálek. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Passione Černá

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA
Detail

Kdo by nezbožňoval nadýchanou mléčnou pěnu Studená či teplá: stiskem tlačítka vám zpěňovač mléka Cremio© vykouzlí mléčnou pěnu anebo teplé mléko pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj Vhodné také pro přípravu kakaa Mléčnou pěnu lze připravit také ze sójového anebo bezlaktózového mléka Díky nepřilnavému povrchu je čištění opravdu snadné (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA

Kávovar Melitta Easy Timer, černá

Detail

Kávovar s filtrem·Melitta® originální filtr, 1x4®·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar Melitta Easy Timer, černá

Kávovar Melitta Easy Top, černá

Detail

Automatické vypnutí·Stylové provedení·S funkcí udržování teploty Kávovar s filtrem·Melitta® originální filtr, 1x4®·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar Melitta Easy Top, černá

MELITTA automatický kávovar CI Touch Černá

Detail

Automatický kávovar v černém provedení s 10 přednastavenými druhy kávy, které zvolíte jediným dotykem. Melitta CI Touch Černá umožňuje přípravu 2 šálků najednou s extrémně tichým a zároveň výjimečně rychlým mlýnkem. Kávovar si navíc pamatuje nastavení až 4 osob. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar CI Touch Černá

Melitta CI Touch automatický kávovar černý

Detail

Automatický kávovar Melitta CI Touch v černé barvě připraví 10 druhů kávy. Je vybavený systémem pro extrakci aroma. Obslouží 2 šálky najednou. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta CI Touch automatický kávovar černý

Melitta Passione One Touch Černý (6767348)

Melitta Passione One Touch Černý (6767348)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 5, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 40,5 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8,3 kg Melitta Passione One Touch: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione One Touch s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i receptury pro přípravu až 10 druhů káv včetně speciálních variant Ristretto či Luongo. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione One Touch Černý (6767348)

Melitta Enjoy Top Therm černá (6756989)

Melitta Enjoy Top Therm černá (6756989)
Detail

Překapávač - elektrický, příkon 1080 W, objem 1,375 l, na 10 šálků, papírový filtr, Anti-Drip systém, automatické vypnutí a možnost mytí v myčce, rozměry 23 × 35,5 × 18,8 cm (Š×V×H), hmotnost 2,4 kg, barva černá a nerez Patříte mezi milovníky kávy, kteří si bez ní nedokáží představit svůj den? S pomocí elektrického překapávače Melitta Enjoy Top Therm si uvaříte přesně takovou kávu, na jakou máte chuť. Díky funkci AromaSelector si totiž jednoduše nastavíte intenzitu kávy přesně podle vašich preferencí. Nádoba na vodu je průhledná, takže budete mít dokonalý přehled o množství vody pro uvaření kávy. Voda protéká přes kávu a filtr, odkud pak stéká do nerezové dvoustěnné konvice, která uchová kávu déle teplou. Konvici z překapávače Melitta Enjoy Top Therm jednoduše vyjmete jednou rukou a naplníte váš šálek lahodnou kávou.Klíčové vlastnosti černého elektrického překapávače Melitta Enjoy Top ThermPatentovaný volič AromaSelector slouží k navolení požadované... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Enjoy Top Therm černá (6756989)

Melitta Latticia OT Matná černá (6771774)

Melitta Latticia OT Matná černá (6771774)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,5 l, velikost zásobníku mlýnku 250 g, stupně hrubosti mletí 5, příkon 1450 W, šířka 35,2 cm, výška 35,2 cm, hloubka 20 cm, hmotnost 8,2 kg Víte, že úspěšný den zpravidla začíná dobrou kávou? Melitta Latticia OT Matná černá během chvilky připraví z namleté arabiky či robusty voňavý nápoj výrazné, tmavě hnědé barvy a typického aroma. Stroj pracuje při tlaku 15 bar, je tedy schopen splnit doporučené hodnoty pro tvorbu kavárenského espressa. Velkou výhodou je, že díky integraci speciální technologie budete moci nachystat dvě espressa najednou. Kávovar disponuje širokým množstvím nastavení, v první řadě lze regulovat množství kávy a díky tomu si najít chuť dle vašich představ. Součástí přístroje je i vestavěný kafemlýnek. Automatický kávovar zvládá 5 různě hrubých režimů mletí. Zásobník na kávu disponuje objemem 250 g. Pressovač MELITTA je také vybaven... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Latticia OT Matná černá (6771774)

MELITTA překapávač Look Therm Timer Černá

Detail

Překapávač v moderním designu s nerezovou konvicí, která udrží kávu déle teplou. Melitta Look Therm Timer Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Časovač umožňuje nastavit pořadovaný čas přípravy. Stačí naplnit nádobu na vodu, vložit filtr, nasypat mletou kávu a zvolit čas. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Look Therm Timer Černá

Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk jemné tělové mléko 400 ml

Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk jemné tělové mléko 400 ml
Detail

Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk, 400 ml, Tělová mléka pro ženy, Tělové mléko Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk zajistí vaší pokožce potřebnou hydrataci a dodá jí sametovou hebkost. Vlastnosti: hloubkově hydratuje pokožku intenzivně vyživuje a zvláčňuje zanechává pokožku na dotek sametově jemnou Jak používat: Aplikujte potřebné množství přípravku na čistou pokožku, nejlépe po sprše nebo koupeli. Dobře vmasírujte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Milk jemné tělové mléko 400 ml
Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná, espresso melitta solo perfect milk cerne cerne, Melitta Solo Ryze černá, Melitta PRO AQUA (6762511), Melitta Anti Calc espresso (6762512), Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123), Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá, SCHWARZKOPF PERFECT MOUSSE 200 Černý 35 ml (3838824223001), Gravity Solo-G Electric (Solo-G Electric), Gravity Solo-G Acoustic (Solo-G Acoustic), Gravity Solo-G Universal (Solo-G Universal), Melitta ANTI CALC - BIO (250ml) (6761119), Melitta filtry Original 1x2/40 (6763169), Melitta SWIRL R36/4 AirSpace (6762604), SCHWARZKOPF PERFECT MOUSSE 210 Ledový černý 35 ml (9000100973830), Concept ZV1021 Perfect Air s aromadifuzérem 2v1 černý (ZV1021), Melitta filtry 1x4/80 Gourmet INTENSE (6763159), Melitta Filtry 1x4/80 GOURMET hnědé (6659479), Melitta filtry 1x4/80 Gourmet MILD (6763161), OZONE SOLO (OZSOLO), Perfect (0008126372), Cryptosteel Capsule Solo (CSC.SOLO), Cryptosteel Cassette Solo (CS.MNE), SOLO Jednorázový gril (620110), Taurus PERFECT (T992013), Eglo SOLO 1 87254 (87254), WENKO SOLO - Háček, lesklý (z4468270100), Ufesa Perfect Fade (perfectfade), Taurus PERFECT COMPLET (T955100), Mission Letky Solo - Onza F3157 (289352)