Melitta purista stříbrná (6769697)

Produkt Melitta purista stříbrná (6769697) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Melitta purista stříbrná (6769697) upraviť a produkt hľadať znova.

Melitta Purista stříbrná (6769697)

Melitta Purista stříbrná (6769697)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 20 cm, výška 33,4 cm, hloubka 46 cm, hmotnost 7,9 kg Víte, že úspěšný den obvykle začíná dobrou kávou? Melitta Purista za pár vteřin přichystá z mleté kávy co nejlepší nápoj tmavé barvy a pronikavého aroma. Kávovar připravuje kávu s tlakem 15 bar, takže je schopen dosáhnout kvality pro přípravu espressa jako od baristy. Fanoušky dobré kávy jistě potěší, že díky přítomnosti dvou vývodů kávy lze připravit lahodnou kávu i pro další osobu ve stejném čase. Vy si tak můžete vychutnat vaši oblíbenou kávu v dobré společnosti. Melitta Purista má šířku pouze 20 centimetrů, díky čemuž se řadí mezi jedny z těch nejužších automatických kávovarů na trhu.Klíčové vlastnosti automatického kávovaru Melitta Purista, stříbrnýKávovar s příkonem 1450 W vyniká tichým chodemMelitta Purista disponuje samočištěním3 úrovně intenzity kávyNabízí možnost řízení množství... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Purista stříbrná (6769697) , Melitta solo & perfect milk stříbrná

MELITTA automatické espresso Purista Stříbrná

Detail

Automatické espresso v moderním minimalistickém designu. Melitta Purista Stříbrná nabízí komfort a jednoduchou manipulaci. Super tichý mlýnek, tlačítko Moje káva a 5 nastavení mletí kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatické espresso Purista Stříbrná , Melitta solo ryze černá

Melitta Purista plnoautomatický kávovar stříbrný

Detail

Melitta Purista® je jedním z nejužších plnoautomatických kávovarů na světě. Má mimořádně tichý ocelový kuželový mlýnek, a díky modernímu přednímu panelu, velkým integrovaným tlačítkům a velkému otočnému přepínači je jeho použití opravdu snadné. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Purista plnoautomatický kávovar stříbrný , Melitta pro aqua (6762511)

F23/0-101 PURISTA ESPRESSO MELITTA

Detail

Espresso Purista Dokonalý požitek z kávy Purista® má pouze jedno poslání: připravit kávu tak, aby splňovala to, co má - chutnat opravdu skvěle! Základem je nejmodernější technologie a speciální know-how společnosti Melitta při přípravě kávy. 3 úrovně spařovací teploty Průběžně nastavitelný regulátor průtoku kávy 25-220 ml Funkce zvlhčení před varem Kávová výpusť pro 1 nebo 2 šálky Výškově nastavitelná výpusť kávy 135 mm Prvotřídní ocelový mlýnek 5 úrovní jemnosti mletí Automatická regulace množství mleté kávy Systém nejlepší aroma Kapacita zásobníku na kávu 125 g 3 úrovně intenzita kávy Redukce hluku Displej s LED symboly Programovatelné dávkovací tlačítko (Oblíbená káva) Funkce Moje káva (Oblíbená káva) 2 přednastavené kávové variace Nerezová odkapávací miska Podložka na ohřev šálků (pasivní) Automatické programy čištění a odstraňování vodního kamene Vyjímatelná spařovací jednotka Kapacita zásobníku na vodu 1,2 l Přednastavení tvrdosti vody (4 polohy) Kompatibilní s vodními filtry Claris Automatická signalizace pro výměnu vodního filtru Funkce automatického vypnutí Tlačítko 0 wattů Energeticky úsporný režim (o 50% nižší spotřeba proudu) Energetická třída A Tlak čerpadla 15 bar Délka kabelu 1 m Kolečka v zadní části Příkon max. 1450 W Napětí 220-240 V Frekvence 50/60 Hz Hmotnost zařízení 7,9 kg Rozměry (V x Š x H) 334 x 200 x 460 mm Barva stříbrná (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako F23/0-101 PURISTA ESPRESSO MELITTA , Melitta anti calc espresso (6762512)

MELITTA automatický kávovar Passione Stříbrná

Detail

Automatický kávovar ve stříbrném provedení s praktickým Auto-Cappuccinatore pro dokonalou mléčnou pěnu. Melitta Passione Stříbrná umožňuje připravit 2 šálky najednou a díky Systému nejlepší aroma uchová vůně a chuť vašich kávových zrn, neboť vždy umele a zpracuje vždy jen potřebné množství pro daný šálek. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Passione Stříbrná , Melitta anti calc (4x40g) (6761123)

MELITTA automatický kávovar Solo Stříbrná

Detail

Automatický kávovar ve stříbrném provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Stříbrná umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Solo Stříbrná , Melitta cremio napěňovač mléka černá

Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná

Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná
Detail

Automatický kávovar Solo & Milk s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i parní trysku, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru také není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo & Milk vyčistit a odvápnit.Součástí kávovaru je výkonná parní tryska na výrobu mléčné pěny, které umožňuje také pouze rychlé ohřát mléko. Pokud ji chcete vyčistit, z kávovaru se dá jednoduše odejmout. Pramaetry: solo & Milk na šířku zabere pouze 20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče před přípravou si můžete zvolit preferovanou intenzitu kávy i její množství. kávovar Solo & Milk je mistrem v přípravě nejvyhledávanějších druhů káv. Vychutnejte si Espresso a Café Creme, Cappuccino nebo třeba Macchiato komfort při ovládání zajišťuje dotykový LED displej s přehlednými symboly (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná , Melitta anti calc - bio (250ml) (6761119)

MELITTA BARISTA TS SMART STŘÍBRNÁ ESPR.

MELITTA BARISTA TS SMART STŘÍBRNÁ ESPR.
Detail

Melitta Barista TS Smart© toho dokáže opravdu hodně. Například umí připravit 21 různých kávových specialit. Se správnými kávovými zrny a podle původní receptury anebo jako váš vlastní výtvor. Ale to zdaleka není všechno. Jaké by to bylo, pokud byste na otázku "Umí váš mobil připravit kávu?" mohli odpovědět uvolněným "No jasně!". Teď můžete! Pomocí aplikace Melitta© Connect můžete zcela jednoduše ovládat přípravu kávy a řadu dalších funkcí pomocí svého chytrého telefonu. Nezní to dobře? (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA BARISTA TS SMART STŘÍBRNÁ ESPR. , Melitta filtry original 1x2/40 (6763169)

MELITTA automatický kávovar Barista TS Smart Stříbrná

Detail

Plně automatický kávovar ve stříbrném provedení umí připravit až 21 různých kávových nápojů. Espresso Melitta Barista TS Smart Stříbrná má řadu výhod, například možnost propojení s chytrým telefonem a pomocí aplikace Connect App řídit veškerou přípravu. Vše bude navíc hotovo velmi snadno stisknutím jediného tlačítka. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Barista TS Smart Stříbrná , Melitta swirl r36/4 airspace (6762604)

MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Stříbrná

Detail

Plně automatický kávovar ve stříbrném provedení disponuje funkcí předehřátí kávy, nápoj těsně před varem zahřeje, čímž umožní uvolnit co nejvíce chuti. Kávovar Melitta Solo Perfect Milk ve velmi štíhlém provedení díky minimalistickému designu krásně zapadne do vaší kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Solo Perfect Milk Stříbrná , Klarstein purista americana, digestoř, baffle filtr, 306 m³/hod.

MELITTA automatický kávovar Passione One Touch Stříbrná

Detail

Plně automatický kávovar ve stříbrném provedení vám vykouzlí šálek dobré kávy pouhým stisknutím jednoho tlačítka. Espresso Melitta Passione One Touch Stříbrná nabízí výběr až ze čtyř druhů úpravy kávy, espresso, café creme, cappuccino a latte macchiato. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Passione One Touch Stříbrná , Melitta filtry 1x4/80 gourmet intense (6763159)

Zápisník Purista A6

Detail

Zápisník je inspirován japonským stylem Midori. Od běžných diářů v obchodě jej odlišuje typický kožený obal s gumičkou, která umožňuje rychlé otevření na vybrané straně a zároveň dokáže zabránit také nechtěnému otevírání. Barvy gumičky je laděná ve stejné barvě jako celý obal. Na obal zápisníků používáme pouze unikátní italskou kůži probarvenou a zpracována speciálně tak, aby si stále udržela svůj odstín i po letech. Upozornění: zápisník neobsahuje náplň. Z náplní můžete vybírat zde: Náhradní bloček 2024, Náhradní bločky 3ks Celý kožený obal zápisníku i se dvěma A6 papírovými bločky má rozměr 11 cm x 16 cm. Bez problému se tak vejde do jakékoliv tašky či batohu a můžete jej tak nosit kamkoliv s sebou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zápisník Purista A6 , Melitta filtry 1x4/80 gourmet hnědé (6659479)

Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod.

Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod.
Detail

Nejlepší vzduch v kuchyni: odsavač par Klarstein Purista Americana dodá kuchyním elegantní lesk a spolehlivě odstraní páru a výpary během vaření.Digestoř Klarstein Purista Americana se s výkonem motoru 120 W v recirkulační provozu postará o vzduch bez výparů v malých až středně velkých kuchyních. Tři výkonové stupně poskytují maximální průtok vzduchu až do 306 m³ za hodinu. Větrání a osvětlení se ovládají jednoduše pomocí přední ovládací části. Zapínatelné světlo s úspornými LED žárovkami dobře osvětlí varnou plochu. Dva nainstalované Baffert filtry umožňují optimální filtrování vzduchu, protože jsou mimořádně účinné při odstraňování tuku, kouře a par ze vzduchu. Kromě toho jsou velmi odolné, snadno se čistí a odolávají vyšším pracovním teplotám. Proto se doporučují především na použití nad plynovými sporáky.Nástěnný odsavač par Klarstein Purista Americana přesvědčí nejen silnými výkonnostními údaji, ale i svým luxusním vzhledem. Přední část z bezpečnostního skla dodává zařízení moderní vzhled, který je doplněn obložením komína z ušlechtilé oceli.Digestoř s prostorem na hlavu Purista Americana od společnosti Klarstein: výkonný, skleněný luxus do každé kuchyně.Digestoř lze přestavět pomocí filtru s aktivním uhlím na recirkulační provoz. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod. , Melitta filtry 1x4/80 gourmet mild (6763161)

Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod.

Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod.
Detail

Nejlepší vzduch v kuchyni: odsavač par Klarstein Purista Americana dodá kuchyním elegantní lesk a spolehlivě odstraní páru a výpary během vaření.Digestoř Klarstein Purista Americana se s výkonem motoru 120 W v recirkulační provozu postará o vzduch bez výparů v malých až středně velkých kuchyních. Tři výkonové stupně poskytují maximální průtok vzduchu až do 306 m³ za hodinu. Větrání a osvětlení se ovládají jednoduše pomocí přední ovládací části. Zapínatelné světlo s úspornými LED žárovkami dobře osvětlí varnou plochu. Dva nainstalované Baffert filtry umožňují optimální filtrování vzduchu, protože jsou mimořádně účinné při odstraňování tuku, kouře a par ze vzduchu. Kromě toho jsou velmi odolné, snadno se čistí a odolávají vyšším pracovním teplotám. Proto se doporučují především na použití nad plynovými sporáky.Nástěnný odsavač par Klarstein Purista Americana přesvědčí nejen silnými výkonnostními údaji, ale i svým luxusním vzhledem. Přední část z bezpečnostního skla dodává zařízení moderní vzhled, který je doplněn obložením komína z ušlechtilé oceli.Digestoř s prostorem na hlavu Purista Americana od společnosti Klarstein: výkonný, skleněný luxus do každé kuchyně.Digestoř lze přestavět pomocí filtru s aktivním uhlím na recirkulační provoz. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod. , Espresso melitta solo perfect milk cerne cerne

Sportex prut purista xtf stalker 3 m 3 lb

Sportex prut purista xtf stalker 3 m 3 lb
Detail

Blank je vyroben z Japonského vysoce výkonného uhlíku a speciálního vlákna MOTAN v 45 ° úhlu, vás určitě přesvědčí o jeho zdatnosti při prvním kontaktu. Díky fanstastickým vrhacím vlastnostem a extrémně rychlé špičce, je chvění viditelně nižší a zaručí daleké hody s vysokou přesností. Při zdolávání vyvážená akce dokonale tlumí poslední výpady ryby dříve než skončí v podběráku. Všechny pruty SPORTEX Purista XTF Carp jsou osazeny robustním FUJI R / S sedlem navijáku, stabilními SIC očky a protiskluzovou EVA ručkou. První očko 50mm je ideální pro rychlé proběhnutí vlasce při dalekém nahazování. Důvody ke koupi SPORTEX prutu 10 letá záruka na blank top kvalita za dobrou cenu zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem pruty v tenkém - moderním blanku pruty jsou vhodné i na daleké hody - nahazujete výrazně dále než ostatní každý prut má své výrobní číslo je jedinečný dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové nadčasový design pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne SPORTEX kaprové pruty Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní Fuji díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, kteří chtějí mít ve výbavě to nejlepší. Rybářské pruty s unikátní technologií a vynikající kvalitou jsou na trhu již 70 let. Značka která nabízí 10 letou záruku a opravdu nezná žádné limity. Nejlepší dostupné materiály jako Kevlar, Boron nebo Zylon použity ve výrobě, naleznete také i v leteckém průmyslu a ve formuli 1. Žádný jiný prut nenabízí takovou kombinaci síly, pružnosti a odolnosti. SPORTEX je prut na celý život a dědictví vašeho syna i vnuka (parys.cz)

Podobné produkty ako Sportex prut purista xtf stalker 3 m 3 lb , Stříbrná cesta ()

Sportex prut purista xtf carp 3,9 m 3,75 lb

Sportex prut purista xtf carp 3,9 m 3,75 lb
Detail

Blank je vyroben z Japonského vysoce výkonného uhlíku a speciálního vlákna MOTAN v 45 ° úhlu, vás určitě přesvědčí o jeho zdatnosti při prvním kontaktu. Díky fanstastickým vrhacím vlastnostem a extrémně rychlé špičce, je chvění viditelně nižší a zaručí daleké hody s vysokou přesností. Při zdolávání vyvážená akce dokonale tlumí poslední výpady ryby dříve než skončí v podběráku. Všechny pruty SPORTEX Purista XTF Carp jsou osazeny robustním FUJI R / S sedlem navijáku, stabilními SIC očky a protiskluzovou EVA ručkou. První očko 50mm je ideální pro rychlé proběhnutí vlasce při dalekém nahazování. Důvody ke koupi SPORTEX prutu 10 letá záruka na blank top kvalita za dobrou cenu zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem pruty v tenkém - moderním blanku pruty jsou vhodné i na daleké hody - nahazujete výrazně dále než ostatní každý prut má své výrobní číslo je jedinečný dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové nadčasový design pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne SPORTEX kaprové pruty Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní Fuji díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, kteří chtějí mít ve výbavě to nejlepší. Rybářské pruty s unikátní technologií a vynikající kvalitou jsou na trhu již 70 let. Značka která nabízí 10 letou záruku a opravdu nezná žádné limity. Nejlepší dostupné materiály jako Kevlar, Boron nebo Zylon použity ve výrobě, naleznete také i v leteckém průmyslu a ve formuli 1. Žádný jiný prut nenabízí takovou kombinaci síly, pružnosti a odolnosti. SPORTEX je prut na celý život a dědictví vašeho syna i vnuka (parys.cz)

Podobné produkty ako Sportex prut purista xtf carp 3,9 m 3,75 lb , Stříbrná díra ()

Sportex prut purista xtf stalker 3 m 2,75 lb

Sportex prut purista xtf stalker 3 m 2,75 lb
Detail

Blank je vyroben z Japonského vysoce výkonného uhlíku a speciálního vlákna MOTAN v 45 ° úhlu, vás určitě přesvědčí o jeho zdatnosti při prvním kontaktu. Díky fanstastickým vrhacím vlastnostem a extrémně rychlé špičce, je chvění viditelně nižší a zaručí daleké hody s vysokou přesností. Při zdolávání vyvážená akce dokonale tlumí poslední výpady ryby dříve než skončí v podběráku. Všechny pruty SPORTEX Purista XTF Carp jsou osazeny robustním FUJI R / S sedlem navijáku, stabilními SIC očky a protiskluzovou EVA ručkou. První očko 50mm je ideální pro rychlé proběhnutí vlasce při dalekém nahazování. Důvody ke koupi SPORTEX prutu 10 letá záruka na blank top kvalita za dobrou cenu zdolávání ryby na tyto pruty je skutečným zážitkem pruty v tenkém - moderním blanku pruty jsou vhodné i na daleké hody - nahazujete výrazně dále než ostatní každý prut má své výrobní číslo je jedinečný dlouhá životnost i po 20 letech jsou pruty jako nové nadčasový design pokud si kupujete rybářský prut SPORTEX tak si kupujete zážitek který vám žádný jiný prut neposkytne SPORTEX kaprové pruty Inovativní kaprové pruty nepřekonatelné v kvalitě Sportex kaprové pruty kombinují znalosti v designu s optimální akcí a funkčními vlastnostmi jako žádné jiné pruty. Díky kvalitním vysoce modulovaným uhlíkovým vláknům nebo optimální kombinaci kevlarových / vysoce modulovaných uhlíkových vláken s technologií HT-Cross-Winding splétaných pásů jsme vytvořili pruty které lidé dlouhodobě vyhledávají. Vysoce kvalitní Fuji díly, jako jsou nejlepší očka a sedlo navijáku dávají prutem vynikající estetický vzhled a užitnou hodnotu po mnoho let. Byly vyvinuty profesionály pro profesionální kapraře - lidi, kteří chtějí mít ve výbavě to nejlepší. Rybářské pruty s unikátní technologií a vynikající kvalitou jsou na trhu již 70 let. Značka která nabízí 10 letou záruku a opravdu nezná žádné limity. Nejlepší dostupné materiály jako Kevlar, Boron nebo Zylon použity ve výrobě, naleznete také i v leteckém průmyslu a ve formuli 1. Žádný jiný prut nenabízí takovou kombinaci síly, pružnosti a odolnosti. SPORTEX je prut na celý život a dědictví vašeho syna i vnuka (parys.cz)

Podobné produkty ako Sportex prut purista xtf stalker 3 m 2,75 lb , Háček sarmiento, stříbrná

MELITTA Solo Černá

Detail

Automatický kávovar v černém provedení se stříbrnými prvky se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Černá umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Solo Černá , Klarstein purista, odsavač par, sada na recirkulační provoz, 60 cm, 190 m³/h, 2 filtry s aktivním uhlím

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Automatický kávovar v plně černém provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Ryze umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem, který vás dokonce upozorní na čištění a odvápnění. Kávovar Solo je mistrem v přípravě dvou nejvyhledávanějších druhů káv: Espressa a Café CrèmeVlastnosti a specifikace: systém extrakce aroma 2 šálky najednou tryska je nastavitelná až na výšku 13,5 cm kuželovýocelovýmlýnekse 3 úrovněminastavení objem zásobníku na vodu: 1,2 l objem nádoby na použitou kávu: až 8 šálků kávy tlak: 15 bar (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá , Emos ev027, stříbrná (2617000600)

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO
Detail

Tento úzký plně automatický kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých zrn Aromatická káva se smetanovou pěnou S třemi nastaveními pro intenzitu vaší kávy si můžete připravit dvě dokonalé kávy klasické kávy jedním stiskem tlačítka Méně je někdy více – větší požitek z kávy a více prostoru Čistý kávový zážitek nejvyššího standardu (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO , Wedo trittboy stříbrná (10321116)

MELITTA ANTI CALC Espresso

MELITTA ANTI CALC Espresso
Detail

Práškový odvápňovač pro plně automatické kávovary a přístroje pro přípravu jednotlivých porcí, šetrně a důkladně odstraní vápenité usazeniny díky síle kyseliny citrónové, v balení 2 kusy, 8 balení v kartonuParametry:Váha (kg) s obalem:0.1 (kg)Šířka s obalem (mm):82 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.05 (kg)Šířka (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Výška s obalem (mm):16 (mm)Hloubka s obalem (mm):83 (mm)Hmotnost:0.05 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC Espresso , Möve brooklyn stříbrná (md_4_4063_829)

MELITTA ANTI CALC odvápňovač

Detail

Odvápňovač pro espressa Melitta ANTI CALC důkladně odstraní vápenné usazeniny díky kyselině citrónové. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC odvápňovač , Leatherman skeletool, stříbrná (0037447202957)

MELITTA překapávač AromaFresh Měděná

Detail

Překapávač v moderním designu se skleněnou konvicí, která udrží kávu déle teplou. Melitta AromaFresh Měděná s mlýnkem disponuje integrovaným kónickým mlýnkem na kávu, odnímatelným zásobníkem na zrnkovou kávu a vyjímatelnou nádržkou na vodu. 3v1 ochrana odvápnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač AromaFresh Měděná , Etue a2 stříbrná (784p)

MELITTA překapávač Easy Timer

Detail

Překapávač s praktickou funkcí časovače s LED displejem. Melitta Easy Timer disponuje vyjímatelným držákem na filtr a skleněnou konvicí, které je možné umývat v myčce. Nechte si připravit svou kávu na ráno nebo na odpolední pauzu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easy Timer , Aligator d950 stříbrná (ad950sr)

MELITTA překapávač Easy Černá

Detail

Překapávač v moderním a kompaktním designu. Melitta Easy Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Vyjímatelný držák na filtr a skleněnou konvici je možné umývat v myčce. Funkce Drip Stop zabraňuje odkapávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easy Černá , Profod ručník classic stříbrná

Melitta Molino Černý (6757677)

Melitta Molino Černý (6757677)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 100 W, osazen mlecími kameny, 17 možných voleb hrubosti mletí, velikost zásobníku 200 g, funkční pouze s nasazeným víkem, materiál těla plast Dokonalá káva by se měla podle odborníků připravovat z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu MELITTA je nutností pro přípravu opravdu kvalitního nápoje. Povrch z plastu je velice praktický na údržbu. Aby výsledek odpovídal tomu, co očekáváte, je zde možnost výběru 17 úrovní hrubosti mletí. Kameny na mletí jsou ploché, takže kvalitně rozmělní všechna zrnka na naprosto stejné částečky. Připravený zásobník na kávu má objem 200 g. Jistým důkazem praktičnosti mlýnku je i možnost najednou umlít 14 porcí kávy. Komfort používání dále zvyšuje například ochrana před spuštěním bez správně umístěného víčka. Melitta Molino Černý je skvělým doplňkem například k aeropressu či dripperu. Podstatné vlastnosti elektrického mlýnku na kávu Melitta Molino Černý Celkový příkon mlýnku na kávu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Molino Černý (6757677) , Pouzdro metallic stříbrná (8596424115366)

Melitta PRO AQUA (6762511)

Melitta PRO AQUA (6762511)
Detail

Náhradní filtr espressa Bistro, Lounge, Lattea, Solo, aktivní uhlí Vychutnejte si opravdový požitek z kávy díky těmto novým filtrům značky Mellita. Tento filtr čistí vodu od vodního kamene díky aktivnímu uhlí a zlepšuje tak chuť kávy. Filtrovací cartrige je vhodný pro přístroje Mellita Bistro, Lattea, Solo, Cafeo a Lounge. (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta PRO AQUA (6762511) , Wc set tube, stříbrná

Melitta Passione Černý (6767335)

Melitta Passione Černý (6767335)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 39 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8 kg Melitta Passione: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione vyčistit a odvápnit. Důmyslné funkceS funkcí Bean to Cup kávovar... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione Černý (6767335) , Segali 8003 stříbrná (6mk)

Melitta Cremio Bílý (6758123)

Melitta Cremio Bílý (6758123)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Měli by jste tedy mít Melitta Cremio Bílý. Nádoba o objemu 0,25 l vám připraví nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem pěniče mléka je plast. Plast zajišťuje nízkou hmotnost pěniče, a tak vás ani delší šlehání nebude unavovat. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Rozhodující vlastnosti pěniče mléka Melitta Cremio Bílý Jednoduchá příprava pěny na váš oblíbený kávový nápoj Materiálem pěniče mléka je plast Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Bílý (6758123) , Benq wit stříbrná (4718755061998)

Melitta Solo Stříbrný (6774090)

Melitta Solo Stříbrný (6774090)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač a příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče.Dvě kávy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Stříbrný (6774090) , sigma micro stříbrná (17234)

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Čistý požitek z kávy. Kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých kávových zrn a aromatické kávy se sametovou pěnou. Nabízí 3 nastavení pro intenzitu chuti a přípravu dvou dokonalých šálků kávy jedním stiskem tlačítka. Větší požitek z kávy a více prostoru.Parametry:Výška s obalem (mm):545 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:8.53145 (kg)Výška (mm):334 (mm)Šířka s obalem (mm):3 (mm)Hloubka s obalem (mm):38 (mm)Váha (kg) s obalem:9.858 (kg)Hloubka (mm):459 (mm)Šířka (mm):2 (mm)Hmotnost:8.5315 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá

Melitta Cremio Černý (6758122)

Melitta Cremio Černý (6758122)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Do své kuchyně tedy musíte pořídit Melitta Cremio Černý. Nádoba s objemem 0,25 l vám zajistí nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem použitým na výrobu pěniče je plast. Plastové provedení zajišťuje nízkou hmotnost přístroje, proto nebudete mít problém šlehat delší dobu. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Základní parametry pěniče mléka Melitta Cremio Černý Jednoduchá příprava nadýchané mléčné pěny Materiál pěniče mléka: plast Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Černý (6758122)

Melitta Passione Stříbrný (6767328)

Melitta Passione Stříbrný (6767328)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, funkce horké vody a příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 39 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8 kg Melitta Passione: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione vyčistit a odvápnit. Důmyslné funkceS funkcí Bean... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione Stříbrný (6767328)

Melitta Nerezová mléčná jehla

Detail

Melitta Nerezová mléčná jehla slouží k zapíchnutí do krabice s mlékem, napojení hadičkou ke kávovaru a vytvoření skvělé mléčné pěny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Nerezová mléčná jehla

Melitta Solo Černý (6774063)

Melitta Solo Černý (6774063)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Černý (6774063)

MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G

MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G
Detail

Práškový odvápňovač pro plně automatické kávovary a přístroje pro přípravu jednotlivých porcí, šetrně a důkladně odstraní vápenité usazeniny díky síle kyseliny citrónové, v balení 2 kusy, 8 balení v kartonu (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40
Detail

Filtry Melitta jsou zhotoveny z jedinečného papíru Aromapor®. Díky jim přejdou za běžnou dobu přípravy do vaší kávy pouze látky nesoucí aroma a požitek - abyste si ji mohli vychutnat s jejím plným aroma. - S papírem Aromapor® - Správná velikost pro váš kávovar Čistota, pevnost a filtrační schopnost nejvyšší kvality S extra stabilním dvojitým spojem Velikost 1x2 - 40 kusů v balení Vhodné pro překapávače Melitta Look a kompatibilní překapávače všech ostatních značek (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40
Detail

Vychutnejte si s filtry Original Aroma značky Melitta® vyváženou a ještě více aromatickou chuť vaší překapávané kávy: Póry „Aromapor" jsou nyní rozděleny do tří aromatických zón, které obsahují vždy odlišný počet pórů Díky tomu zaručují filtry Original Aroma optimálně rozvinutou chuť kávy! Čistota, pevnost a filtrační schopnost nejvyšší kvality S extra stabilním dvojitým spojem 3 aromatické zóny 40 kusů v balení Vhodné pro překapávače Melitta Look a kompatibilní překapávače všech ostatních značek (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)
Detail

Odvápňovač čistič mléčného systému Dopřejete svému přístroji na espresso náležitou péči a nezapomínejte na správnou údržbu, jedině tak vás odmění opravdu lahodnou kávou. Čisticí kapalina Melitta pro mléčný systém plnoautomatických espress důkladně čistí součásti, kterými prochází mléko a odstraňuje jeho případné zbytky a další usazeniny. Je ideální pro všechny tohoto typu přístroje s nádobkami na mléko.Klíčové vlastnostiČistič mléčných systémů přístrojů na espressoVyčistí zbytky mléka a jiné usazeninyPoužití zvyšuje kvalitu připravované kávyObjem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)

MELITTA PRO AQUA VODNÍ FILTR

Detail

Vodní filtr (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PRO AQUA VODNÍ FILTR

MELITTA překapávač Optima Timer Bílá

Detail

Překapávač v moderním designu s funkcí časovače. Melitta Optima Timer Bílá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Časovač umožňuje nastavit pořadovaný čas přípravy. Stačí naplnit nádobu na vodu, vložit filtr, nasypat mletou kávu a zvolit čas. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Optima Timer Bílá

MELITTA překapávač AromaFresh metalická šedá

Detail

Překapávač v moderním designu se skleněnou konvicí, která udrží kávu déle teplou. Melitta AromaFresh metalická šedá s mlýnkem disponuje integrovaným kónickým mlýnkem na kávu, odnímatelným zásobníkem na zrnkovou kávu a vyjímatelnou nádržkou na vodu. 3v1 ochrana odvápnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač AromaFresh metalická šedá

MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

Detail

Překapávač v moderním designu. Melitta Enjoy Top Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Funkce AromaSelector umožňuje zvolit si intenzitu kávu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

MELITTA PRO AQUA vodni filtr

Detail

Vodní filtr Melitta PRO AQUA snižuje tvorbu vodního kamene a zlepšuje chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PRO AQUA vodni filtr

MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety

Detail

Čisticí tablety Melitta PERFECT CLEAN sílou aktivního kyslíku odstraňují usazeniny kávy, tuku a oleje, které narušují lahodnou chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety

MELITTA překapávač Enjoy Top Bílá

Detail

Překapávač v moderním designu. Melitta Enjoy Top Bílá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Funkce AromaSelector umožňuje zvolit si intenzitu kávu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Enjoy Top Bílá

MELITTA překapávač Easytop II Černá

Detail

Překapávač v moderním designu s kvalitními prvky z nerezové oceli. Melitta Easytop II Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Vyjímatelný držák na filtr a skleněnou konvici je možné umývat v myčce. Funkce Drip Stop zabraňuje odkapávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easytop II Černá

Melitta CI Touch Černý (6761411)

Melitta CI Touch Černý (6761411)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,8 l, velikost zásobníku mlýnku 270 g, stupně hrubosti mletí 5, příkon 1400 W, šířka 25,5 cm, výška 34 cm, hloubka 47 cm, hmotnost 8,7 kg Melitta CI Touch: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar CI Touch s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i receptury pro přípravu až 10 druhů káv včetně speciálních variant Ristretto či Luongo. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione One Touch vyčistit a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta CI Touch Černý (6761411)

Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123)

Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123)
Detail

Odvápňovač Melitta ANTI CALC Práškový bio-odvápňovač pro espresso a kapslové kávovary (4x40g) Práškový bio-odvápňovač Melitta ANTI CALC pro espresso a kapslové kávovary. Kyselina citronová šetrně odstraňuje vápenaté usazeniny, čímž napomáhá zvyšování výkonnosti přístroje a prodlužování jeho životnosti. Klíčové vlastnosti odvápňovače Melitta ANTI CALC, 4 × 40 gramů odvápňovač pro espressa a kávovarypráškový bio-odvápňovač je zdravotně nezávadnýindividuální dávkováníkyselina citronová šetrně odstraňuje vápenaté usazeninyodvápňovač Melitta ANTI CALC prodlužuje životnost přístroje a zvyšuje jeho výkon (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123)

Melitta Optima Timer černá (6613648)

Melitta Optima Timer černá (6613648)
Detail

Překapávač - elektrický, příkon 850 W, objem 1 l, na 8 šálků, papírový filtr, Anti-Drip systém, odvápňovací program, časovač, automatické vypnutí a možnost mytí v myčce, rozměry 25,5 × 35,6 × 20 cm (Š×V×H), hmotnost 2,31 kg, černá barva Každý milovník kávy zajisté ocení poctivě a kvalitně připravený šálek tohoto životabudiče. Překapávač Melitta Optima Timer disponuje funkcí časovače, díky čemuž si můžete nastavit automatické spuštění spotřebiče na vámi zvolený čas. Tedy hned po vašem probuzení na vás bude čekat šálek vaší oblíbené kávy. Vyjímatelný zásobník na vodu má kapacitu pro 2 až 8 šálků. Překapávač se automaticky vypne po 30, 60, 90 nebo 120 minutách nečinnosti. LED indikátor signalizuje zapnutí přístroje. Vše potřebné uvidíte na digitálním displeji, který zobrazuje aktuální čas a nebo vás upozorní na potřebu odvápnění. Překapávač oplývá odvápňovacím programem, takže jeho vyčištění můžete aktivovat a o zbytek se postará Melitta Optima... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Optima Timer černá (6613648)
Melitta Solo & Perfect Milk Stříbrná, Melitta Solo Ryze černá, Melitta PRO AQUA (6762511), Melitta Anti Calc espresso (6762512), Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123), Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá, Melitta ANTI CALC - BIO (250ml) (6761119), Melitta filtry Original 1x2/40 (6763169), Melitta SWIRL R36/4 AirSpace (6762604), Klarstein Purista Americana, digestoř, Baffle filtr, 306 m³/hod., Melitta filtry 1x4/80 Gourmet INTENSE (6763159), Melitta Filtry 1x4/80 GOURMET hnědé (6659479), Melitta filtry 1x4/80 Gourmet MILD (6763161), espresso melitta solo perfect milk cerne cerne, Stříbrná cesta (), Stříbrná díra (), Háček Sarmiento, stříbrná, Klarstein Purista, odsavač par, sada na recirkulační provoz, 60 cm, 190 m³/h, 2 filtry s aktivním uhlím, EMOS EV027, stříbrná (2617000600), WEDO TRITTBOY stříbrná (10321116), Möve Brooklyn stříbrná (MD_4_4063_829), Leatherman SKELETOOL, stříbrná (0037447202957), Etue A2 stříbrná (784P), Aligator D950 stříbrná (AD950SR), Profod Ručník Classic stříbrná, Pouzdro Metallic stříbrná (8596424115366), WC set Tube, stříbrná, SEGALI 8003 stříbrná (6MK), BenQ WiT stříbrná (4718755061998), Sigma Micro stříbrná (17234)