Melitta cremio nerezová ocel (6758124)

Produkt Melitta cremio nerezová ocel (6758124) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Melitta cremio nerezová ocel (6758124) upraviť a produkt hľadať znova.

Melitta Cremio Nerezová ocel (6758124)

Melitta Cremio Nerezová ocel (6758124)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Měli byste si tedy pořídit Melitta Cremio Nerezová ocel. Nádoba s maximálním objemem 0,25 l vám našlehá plnou pěnu do pár vteřin. Materiálem pěniče mléka je nerez. Nerez nabízí zvýšenou odolnost před korozí, díky tomu bude mít pěnič dlouhou životnost. Příprava pěny je s tímto pěničem hračkou. Nejdůležitější funkce pěniče mléka Melitta Cremio Nerezová ocel Našlehá jemnou pěnu na váš oblíbený nápoj Materiál pěniče mléka: nerez Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Nerezová ocel (6758124) , Melitta cremio napěňovač mléka černá

Melitta Cremio Bílý (6758123)

Melitta Cremio Bílý (6758123)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Měli by jste tedy mít Melitta Cremio Bílý. Nádoba o objemu 0,25 l vám připraví nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem pěniče mléka je plast. Plast zajišťuje nízkou hmotnost pěniče, a tak vás ani delší šlehání nebude unavovat. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Rozhodující vlastnosti pěniče mléka Melitta Cremio Bílý Jednoduchá příprava pěny na váš oblíbený kávový nápoj Materiálem pěniče mléka je plast Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Bílý (6758123) , Lund 150w nerezová ocel (5906083056185)

Melitta Cremio Černý (6758122)

Melitta Cremio Černý (6758122)
Detail

Šlehač mléka pro studenou či teplou pěnu, pro přípravu mléčné pěny anebo teplého mléka pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj, vhodné také pro přípravu kakaa Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Do své kuchyně tedy musíte pořídit Melitta Cremio Černý. Nádoba s objemem 0,25 l vám zajistí nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem použitým na výrobu pěniče je plast. Plastové provedení zajišťuje nízkou hmotnost přístroje, proto nebudete mít problém šlehat delší dobu. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Základní parametry pěniče mléka Melitta Cremio Černý Jednoduchá příprava nadýchané mléčné pěny Materiál pěniče mléka: plast Příkon: 450W Objem: 0,25 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Černý (6758122) , Zahradní sprcha nerezová ocel čtvercová (48200)

Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá

Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá
Detail

Dokonalá mléčná pěna pouhým stisknutím tlačítka. Napěňovač mléka stiskem tlačítka vykouzlí nadýchanou mléčnou pěnu anebo teplé mléko pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj. Vhodné také pro přípravu kakaa. Mléčnou pěnu lze připravit také ze sójového nebo bezlaktózového mléka. Nepřilnavý povrch usnadňuje čištění.Vlastnosti: praktický 360stupňový centrální konektor, umožňuje zasadit nádobu na podstavec v jakémkoli směru ergonomické víko praktická měrka uvnitř spotřebiče povrch nádoby z venku je stále studený kapacita 100 až 150 ml pro studenou variantu nápoje kapacita 100 až 250 ml pro teplou variantu nápoje světelná signalizaceObsah balení: 1x základna pěniče mléka 1x nádoba 1x víko 1x manuál (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá , Zahradní sprcha nerezová ocel sloupková (48198)

Melitta Cremio napěňovač mléka černý

Detail

Napěňovač mléka Melitta Cremio vám připraví krásně mléčnou a jemnou pěnu, a to jak z klasického mléka, tak třeba ze sójového nebo bezlaktózového. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Cremio napěňovač mléka černý , Sprchový set se dvěma hlavicemi nerezová ocel

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO NEREZ MELITTA

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO NEREZ MELITTA
Detail

Kdo by nezbožňoval nadýchanou mléčnou pěnu Studená či teplá: stiskem tlačítka vám zpěňovač mléka Cremio© vykouzlí mléčnou pěnu anebo teplé mléko pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj Vhodné také pro přípravu kakaa Mléčnou pěnu lze připravit také ze sójového anebo bezlaktózového mléka Díky nepřilnavému povrchu je čištění opravdu snadné (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO NEREZ MELITTA , Sprchová vpusť 12 × 12 cm nerezová ocel

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA

ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA
Detail

Kdo by nezbožňoval nadýchanou mléčnou pěnu Studená či teplá: stiskem tlačítka vám zpěňovač mléka Cremio© vykouzlí mléčnou pěnu anebo teplé mléko pro jakýkoliv mléčný kávový nápoj Vhodné také pro přípravu kakaa Mléčnou pěnu lze připravit také ze sójového anebo bezlaktózového mléka Díky nepřilnavému povrchu je čištění opravdu snadné (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ŠLEHAČ MLÉKA CREMIO ČERNÝ MELITTA , Sprchová vpusť 25 × 25 cm nerezová ocel

MELITTA Cremio Nerezová ocel

Detail

Šlehač mléka s kapacitou na 250 ml mléka. Melitta Cremio Nerezová ocel připraví studenou i teplou pěnu stiskem tlačítka. Díky nepřilnavému povrchu se přístroj snadno čistí. Mléčnou pěnu můžete připravovat i ze sojového nebo bezlaktózového mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Cremio Nerezová ocel , Zahradní sprcha nerezová ocel dvojité trysky (48201)

Kávovar Melitta 1023-08, černá, nerezová ocel

Kávovar Melitta 1023-08, černá, nerezová ocel
Detail

Termo konev s pohodlnou jednoruční obsluhou a funkcí Easy Click·Pro 8 šálků (1 l)·Izolační konvice Kávovar·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kávovar Melitta 1023-08, černá, nerezová ocel , Sprchová vpusť 20 × 20 cm nerezová ocel

MELITTA Cremio Černý

Detail

Šlehač mléka s kapacitou na 250 ml mléka. Melitta Cremio Černý připraví studenou i teplou pěnu stiskem tlačítka. Díky nepřilnavému povrchu se přístroj snadno čistí. Mléčnou pěnu můžete připravovat i ze sojového nebo bezlaktózového mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Cremio Černý , Melitta solo ryze černá

MELITTA Cremio Bílý

Detail

Šlehač mléka s kapacitou na 250 ml mléka. Melitta Cremio Bílý připraví studenou i teplou pěnu stiskem tlačítka. Díky nepřilnavému povrchu se přístroj snadno čistí. Mléčnou pěnu můžete připravovat i ze sojového nebo bezlaktózového mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Cremio Bílý , Melitta pro aqua (6762511)

MELITTA Solo Černá

Detail

Automatický kávovar v černém provedení se stříbrnými prvky se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Černá umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA Solo Černá , Klarstein diavolo napoletana, pec na pizzu, pec na dřevěné uhlí, nerezová nerezová ocel

Středový díl Rittal CP 6681.000, nerezová ocel, nerezová ocel, 1 ks

Středový díl Rittal CP 6681.000, nerezová ocel, nerezová ocel, 1 ks
Detail

Středový díl Rittal CP 6681.000, nerezová ocel, nerezová ocel, 1 ks od výrobce Rittal v kategorii Montážní materiál ke krabičkám za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Středový díl Rittal CP 6681.000, nerezová ocel, nerezová ocel, 1 ks , Zahradní sprcha s vaničkou wpc nerezová ocel (3051289)

Venkovní nástěnné osvětlení IVT 330015, E27, 40 W, nerezová ocel, nerezová ocel

Detail

Vhodná žárovka není součástí dodávky. Nástěnné svítidlo · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné osvětlení IVT 330015, E27, 40 W, nerezová ocel, nerezová ocel , Dan dryer loki vysoušeč rukou, nerezová ocel (4000)

Venkovní nástěnné osvětlení IVT 330016, E27, 40 W, nerezová ocel, nerezová ocel

Detail

Vhodná žárovka není součástí dodávky. Nástěnné svítidlo · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné osvětlení IVT 330016, E27, 40 W, nerezová ocel, nerezová ocel , Sprchová vpusť mřížkovaná 12 × 12 cm nerezová ocel

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Automatický kávovar v plně černém provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Ryze umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem, který vás dokonce upozorní na čištění a odvápnění. Kávovar Solo je mistrem v přípravě dvou nejvyhledávanějších druhů káv: Espressa a Café CrèmeVlastnosti a specifikace: systém extrakce aroma 2 šálky najednou tryska je nastavitelná až na výšku 13,5 cm kuželovýocelovýmlýnekse 3 úrovněminastavení objem zásobníku na vodu: 1,2 l objem nádoby na použitou kávu: až 8 šálků kávy tlak: 15 bar (4home.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá , Sprchový odtokový žlab rovný 830x140 mm nerezová ocel

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO

MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO
Detail

Tento úzký plně automatický kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých zrn Aromatická káva se smetanovou pěnou S třemi nastaveními pro intenzitu vaší kávy si můžete připravit dvě dokonalé kávy klasické kávy jedním stiskem tlačítka Méně je někdy více – větší požitek z kávy a více prostoru Čistý kávový zážitek nejvyššího standardu (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA SOLO ČERNÁ ESPRESSO , Stojan na příbory 8 košíků obdélníkový nerezová ocel

MELITTA ANTI CALC Espresso

MELITTA ANTI CALC Espresso
Detail

Práškový odvápňovač pro plně automatické kávovary a přístroje pro přípravu jednotlivých porcí, šetrně a důkladně odstraní vápenité usazeniny díky síle kyseliny citrónové, v balení 2 kusy, 8 balení v kartonuParametry:Váha (kg) s obalem:0.1 (kg)Šířka s obalem (mm):82 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.05 (kg)Šířka (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Výška s obalem (mm):16 (mm)Hloubka s obalem (mm):83 (mm)Hmotnost:0.05 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC Espresso , Ruční plnička klobás stříbrná 3 l nerezová ocel

MELITTA ANTI CALC odvápňovač

Detail

Odvápňovač pro espressa Melitta ANTI CALC důkladně odstraní vápenné usazeniny díky kyselině citrónové. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC odvápňovač , Playstation - logo - láhev na pití nerezová ocel (5055964742157)

MELITTA překapávač AromaFresh Měděná

Detail

Překapávač v moderním designu se skleněnou konvicí, která udrží kávu déle teplou. Melitta AromaFresh Měděná s mlýnkem disponuje integrovaným kónickým mlýnkem na kávu, odnímatelným zásobníkem na zrnkovou kávu a vyjímatelnou nádržkou na vodu. 3v1 ochrana odvápnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač AromaFresh Měděná , Sprchová vpusť mřížkovaná 20 × 20 cm nerezová ocel

MELITTA překapávač Easy Timer

Detail

Překapávač s praktickou funkcí časovače s LED displejem. Melitta Easy Timer disponuje vyjímatelným držákem na filtr a skleněnou konvicí, které je možné umývat v myčce. Nechte si připravit svou kávu na ráno nebo na odpolední pauzu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easy Timer , Stojan na příbory 4 košíky čtvercový nerezová ocel

MELITTA překapávač Easy Černá

Detail

Překapávač v moderním a kompaktním designu. Melitta Easy Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Vyjímatelný držák na filtr a skleněnou konvici je možné umývat v myčce. Funkce Drip Stop zabraňuje odkapávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Easy Černá , Plynové ohniště cosi- cosiburner podélný - nerezová ocel (5957480)

Melitta Molino Černý (6757677)

Melitta Molino Černý (6757677)
Detail

Mlýnek na kávu - elektrický, příkon 100 W, osazen mlecími kameny, 17 možných voleb hrubosti mletí, velikost zásobníku 200 g, funkční pouze s nasazeným víkem, materiál těla plast Dokonalá káva by se měla podle odborníků připravovat z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu MELITTA je nutností pro přípravu opravdu kvalitního nápoje. Povrch z plastu je velice praktický na údržbu. Aby výsledek odpovídal tomu, co očekáváte, je zde možnost výběru 17 úrovní hrubosti mletí. Kameny na mletí jsou ploché, takže kvalitně rozmělní všechna zrnka na naprosto stejné částečky. Připravený zásobník na kávu má objem 200 g. Jistým důkazem praktičnosti mlýnku je i možnost najednou umlít 14 porcí kávy. Komfort používání dále zvyšuje například ochrana před spuštěním bez správně umístěného víčka. Melitta Molino Černý je skvělým doplňkem například k aeropressu či dripperu. Podstatné vlastnosti elektrického mlýnku na kávu Melitta Molino Černý Celkový příkon mlýnku na kávu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Molino Černý (6757677) , Sprchový odtokový žlab rovný 1030x140 mm nerezová ocel

Melitta PRO AQUA (6762511)

Melitta PRO AQUA (6762511)
Detail

Náhradní filtr espressa Bistro, Lounge, Lattea, Solo, aktivní uhlí Vychutnejte si opravdový požitek z kávy díky těmto novým filtrům značky Mellita. Tento filtr čistí vodu od vodního kamene díky aktivnímu uhlí a zlepšuje tak chuť kávy. Filtrovací cartrige je vhodný pro přístroje Mellita Bistro, Lattea, Solo, Cafeo a Lounge. (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta PRO AQUA (6762511) , Zahradní sprcha s vaničkou wpc nerezová ocel (3051285)

Melitta Passione Černý (6767335)

Melitta Passione Černý (6767335)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 39 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8 kg Melitta Passione: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione vyčistit a odvápnit. Důmyslné funkceS funkcí Bean to Cup kávovar... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione Černý (6767335) , Ruční plnička klobás stříbrná 15 l nerezová ocel

Melitta Solo Stříbrný (6774090)

Melitta Solo Stříbrný (6774090)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač a příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na prostor týče.Dvě kávy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Stříbrný (6774090) , Zahradní sprcha s vaničkou wpc nerezová ocel (3051288)

Melitta Solo Ryze černá

Melitta Solo Ryze černá
Detail

Čistý požitek z kávy. Kávovar nabízí čistý požitek z čerstvě namletých kávových zrn a aromatické kávy se sametovou pěnou. Nabízí 3 nastavení pro intenzitu chuti a přípravu dvou dokonalých šálků kávy jedním stiskem tlačítka. Větší požitek z kávy a více prostoru.Parametry:Výška s obalem (mm):545 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:8.53145 (kg)Výška (mm):334 (mm)Šířka s obalem (mm):3 (mm)Hloubka s obalem (mm):38 (mm)Váha (kg) s obalem:9.858 (kg)Hloubka (mm):459 (mm)Šířka (mm):2 (mm)Hmotnost:8.5315 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Ryze černá , Zahradní sprcha s vaničkou wpc nerezová ocel (3051287)

Melitta Passione Stříbrný (6767328)

Melitta Passione Stříbrný (6767328)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, funkce horké vody a příprava dvou šálků najednou, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 25,3 cm, výška 39 cm, hloubka 38 cm, hmotnost 8 kg Melitta Passione: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Passione s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Obsahuje navíc i systém Auto-Cappuccinatore, umožňující přípravu mléčných variant káv Cappuccino nebo Macchiato. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Melitta Passione vyčistit a odvápnit. Důmyslné funkceS funkcí Bean... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Passione Stříbrný (6767328) , Rotisserie železo a nerezová ocel grilovací jehla (41349)

Melitta Nerezová mléčná jehla

Detail

Melitta Nerezová mléčná jehla slouží k zapíchnutí do krabice s mlékem, napojení hadičkou ke kávovaru a vytvoření skvělé mléčné pěny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Melitta Nerezová mléčná jehla , Melitta anti calc espresso (6762512)

Melitta Purista stříbrná (6769697)

Melitta Purista stříbrná (6769697)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, příkon 1450 W, šířka 20 cm, výška 33,4 cm, hloubka 46 cm, hmotnost 7,9 kg Víte, že úspěšný den obvykle začíná dobrou kávou? Melitta Purista za pár vteřin přichystá z mleté kávy co nejlepší nápoj tmavé barvy a pronikavého aroma. Kávovar připravuje kávu s tlakem 15 bar, takže je schopen dosáhnout kvality pro přípravu espressa jako od baristy. Fanoušky dobré kávy jistě potěší, že díky přítomnosti dvou vývodů kávy lze připravit lahodnou kávu i pro další osobu ve stejném čase. Vy si tak můžete vychutnat vaši oblíbenou kávu v dobré společnosti. Melitta Purista má šířku pouze 20 centimetrů, díky čemuž se řadí mezi jedny z těch nejužších automatických kávovarů na trhu.Klíčové vlastnosti automatického kávovaru Melitta Purista, stříbrnýKávovar s příkonem 1450 W vyniká tichým chodemMelitta Purista disponuje samočištěním3 úrovně intenzity kávyNabízí možnost řízení množství... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Purista stříbrná (6769697) , Melitta anti calc (4x40g) (6761123)

Melitta Solo Černý (6774063)

Melitta Solo Černý (6774063)
Detail

Automatický kávovar tlak 15 bar, časovač, příprava dvou šálků najednou a automatické vypnutí, objem nádržky na vodu 1,2 l, velikost zásobníku mlýnku 125 g, stupně hrubosti mletí 3, příkon 1400 W, šířka 20 cm, výška 32,5 cm, hloubka 45,5 cm, hmotnost 8 kg Melitta Solo: pro milovníky pravé kávyAutomatický kávovar Solo s unikátním systémem pro extrakci aroma pochází od známého specialisty na kávu, firmy Melitta. Se dvěma tryskami dokáže připravit až dva šálky kávy najednou a díky preciznímu mlýnku dokonale zpracuje zrna a dostane z nich veškerou chuť i vůni. Ovládání kávovaru není nijak složité: vše vám zprostředkuje přehledný LED displej, a to včetně signalizace v momentě, kdy je třeba Solo vyčistit a odvápnit. Úzké provedeníSolo na šířku zabere pouze20 cm, takže je velmi skromný, co se nároků na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta Solo Černý (6774063)

Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7641, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná

Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7641, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná
Detail

1x svítidlo·Světlo směřující dolů Vhodná žárovka není součástí dodávky. Venkovní nástěnné svítidlo · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7641, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná

Pojistná matka Wiska ESMU 32, 10064192, M32, nerezová ocel, nerezová ocel, 5 ks

Detail

Pojistná matka Wiska ESMU 32, 10064192, M32, nerezová ocel, nerezová ocel, 5 ks od výrobce Wiska v kategorii Příslušenství ke kabelovým vývodkám za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pojistná matka Wiska ESMU 32, 10064192, M32, nerezová ocel, nerezová ocel, 5 ks

Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7622 es, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná

Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7622 es, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná
Detail

Vhodná žárovka není součástí dodávky. Venkovní nástěnné svítidlo · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné osvětlení V-TAC VT-7622 es, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel kartáčovaná

Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-7622PIR 7503, GU10, nerezová ocel, nerezová ocel

Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-7680 7514, E27, nerezová ocel, nerezová ocel

Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-832 8623, E27, nerezová ocel, nerezová ocel

Detail

Pouzdro z nerezové oceli·Snadná montáž·Teplotní rozsah -20 až +45 °C Žárovky nejsou součástí dodávky. Lampa Wall·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-832 8623, E27, nerezová ocel, nerezová ocel

Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-833 8624, E27, nerezová ocel, nerezová ocel

Detail

Pouzdro z nerezové oceli·Snadná montáž·Teplotní rozsah -20 až +45 °C Žárovky nejsou součástí dodávky. Lampa Wall·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Venkovní nástěnné LED osvětlení V-TAC VT-833 8624, E27, nerezová ocel, nerezová ocel

MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G

MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G
Detail

Práškový odvápňovač pro plně automatické kávovary a přístroje pro přípravu jednotlivých porcí, šetrně a důkladně odstraní vápenité usazeniny díky síle kyseliny citrónové, v balení 2 kusy, 8 balení v kartonu (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA ANTI CALC ODVÁPŇOVAČ 2X40G

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40
Detail

Filtry Melitta jsou zhotoveny z jedinečného papíru Aromapor®. Díky jim přejdou za běžnou dobu přípravy do vaší kávy pouze látky nesoucí aroma a požitek - abyste si ji mohli vychutnat s jejím plným aroma. - S papírem Aromapor® - Správná velikost pro váš kávovar Čistota, pevnost a filtrační schopnost nejvyšší kvality S extra stabilním dvojitým spojem Velikost 1x2 - 40 kusů v balení Vhodné pro překapávače Melitta Look a kompatibilní překapávače všech ostatních značek (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X2/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40

MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40
Detail

Vychutnejte si s filtry Original Aroma značky Melitta® vyváženou a ještě více aromatickou chuť vaší překapávané kávy: Póry „Aromapor" jsou nyní rozděleny do tří aromatických zón, které obsahují vždy odlišný počet pórů Díky tomu zaručují filtry Original Aroma optimálně rozvinutou chuť kávy! Čistota, pevnost a filtrační schopnost nejvyšší kvality S extra stabilním dvojitým spojem 3 aromatické zóny 40 kusů v balení Vhodné pro překapávače Melitta Look a kompatibilní překapávače všech ostatních značek (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA FILTRY ORIGINAL 1X4/40

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)

Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)
Detail

Odvápňovač čistič mléčného systému Dopřejete svému přístroji na espresso náležitou péči a nezapomínejte na správnou údržbu, jedině tak vás odmění opravdu lahodnou kávou. Čisticí kapalina Melitta pro mléčný systém plnoautomatických espress důkladně čistí součásti, kterými prochází mléko a odstraňuje jeho případné zbytky a další usazeniny. Je ideální pro všechny tohoto typu přístroje s nádobkami na mléko.Klíčové vlastnostiČistič mléčných systémů přístrojů na espressoVyčistí zbytky mléka a jiné usazeninyPoužití zvyšuje kvalitu připravované kávyObjem:250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6762521)

MELITTA PRO AQUA VODNÍ FILTR

Detail

Vodní filtr (patro.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PRO AQUA VODNÍ FILTR

MELITTA překapávač Optima Timer Bílá

Detail

Překapávač v moderním designu s funkcí časovače. Melitta Optima Timer Bílá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Časovač umožňuje nastavit pořadovaný čas přípravy. Stačí naplnit nádobu na vodu, vložit filtr, nasypat mletou kávu a zvolit čas. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Optima Timer Bílá

MELITTA překapávač AromaFresh metalická šedá

Detail

Překapávač v moderním designu se skleněnou konvicí, která udrží kávu déle teplou. Melitta AromaFresh metalická šedá s mlýnkem disponuje integrovaným kónickým mlýnkem na kávu, odnímatelným zásobníkem na zrnkovou kávu a vyjímatelnou nádržkou na vodu. 3v1 ochrana odvápnění. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač AromaFresh metalická šedá

MELITTA automatické espresso Purista Stříbrná

Detail

Automatické espresso v moderním minimalistickém designu. Melitta Purista Stříbrná nabízí komfort a jednoduchou manipulaci. Super tichý mlýnek, tlačítko Moje káva a 5 nastavení mletí kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatické espresso Purista Stříbrná

MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

Detail

Překapávač v moderním designu. Melitta Enjoy Top Černá disponuje průhlednou nádobou na vodu se stupnicí pro snadnou přípravu požadovaného množství šálků. Funkce AromaSelector umožňuje zvolit si intenzitu kávu. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA překapávač Enjoy Top Černá

MELITTA PRO AQUA vodni filtr

Detail

Vodní filtr Melitta PRO AQUA snižuje tvorbu vodního kamene a zlepšuje chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PRO AQUA vodni filtr

MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety

Detail

Čisticí tablety Melitta PERFECT CLEAN sílou aktivního kyslíku odstraňují usazeniny kávy, tuku a oleje, které narušují lahodnou chuť kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA PERFECT CLEAN čisticí tablety

MELITTA automatický kávovar Passione Stříbrná

Detail

Automatický kávovar ve stříbrném provedení s praktickým Auto-Cappuccinatore pro dokonalou mléčnou pěnu. Melitta Passione Stříbrná umožňuje připravit 2 šálky najednou a díky Systému nejlepší aroma uchová vůně a chuť vašich kávových zrn, neboť vždy umele a zpracuje vždy jen potřebné množství pro daný šálek. (mall.cz)

Podobné produkty ako MELITTA automatický kávovar Passione Stříbrná
Melitta Cremio Napěňovač mléka Černá, LUND 150W Nerezová ocel (5906083056185), Zahradní sprcha nerezová ocel čtvercová (48200), Zahradní sprcha nerezová ocel sloupková (48198), Sprchový set se dvěma hlavicemi nerezová ocel, Sprchová vpusť 12 × 12 cm nerezová ocel, Sprchová vpusť 25 × 25 cm nerezová ocel, Zahradní sprcha nerezová ocel dvojité trysky (48201), Sprchová vpusť 20 × 20 cm nerezová ocel, Melitta Solo Ryze černá, Melitta PRO AQUA (6762511), Klarstein Diavolo Napoletana, pec na pizzu, pec na dřevěné uhlí, nerezová nerezová ocel, Zahradní sprcha s vaničkou WPC nerezová ocel (3051289), DAN DRYER LOKI VYSOUŠEČ RUKOU, NEREZOVÁ OCEL (4000), Sprchová vpusť mřížkovaná 12 × 12 cm nerezová ocel, Sprchový odtokový žlab rovný 830x140 mm nerezová ocel, Stojan na příbory 8 košíků obdélníkový nerezová ocel, Ruční plnička klobás stříbrná 3 l nerezová ocel, PlayStation - Logo - láhev na pití nerezová ocel (5055964742157), Sprchová vpusť mřížkovaná 20 × 20 cm nerezová ocel, Stojan na příbory 4 košíky čtvercový nerezová ocel, Plynové ohniště COSI- Cosiburner podélný - nerezová ocel (5957480), Sprchový odtokový žlab rovný 1030x140 mm nerezová ocel, Zahradní sprcha s vaničkou WPC nerezová ocel (3051285), Ruční plnička klobás stříbrná 15 l nerezová ocel, Zahradní sprcha s vaničkou WPC nerezová ocel (3051288), Zahradní sprcha s vaničkou WPC nerezová ocel (3051287), Rotisserie železo a nerezová ocel grilovací jehla (41349), Melitta Anti Calc espresso (6762512), Melitta ANTI CALC (4x40g) (6761123)