Medium rychleschnoucí schmincke 35ml - 50036

Produkt Medium rychleschnoucí schmincke 35ml - 50036 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Medium rychleschnoucí schmincke 35ml - 50036 upraviť a produkt hľadať znova.

Medium rychleschnoucí Schmincke 35ml - 50036

Detail

Pastózní medium urychlující schnutí olejových barev. Plně zachovává konzistenci, lesk a kvalitu. Míchejte přímo do barvy v poměru 10-30% dle požadovaného zkrácení schnutí. Je speciální kombinací sikativu, polymerovaného oleje, pryskyřic a minerálního lihu. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium rychleschnoucí Schmincke 35ml - 50036 , Megaslizoun - aroma skořice 35ml (5901087032159)

Impasto pro olejové barvy Schmincke 35ml - 50034

Detail

Pastózní médium pro olejové barvy, vhodné zejména pro malbu malířskou špachtlí. Zachovává přirozený tón a texturu olejové barvy, zrychluje schnutí a podporuje zevrubné schnutí tlustších vrstev barev. Dávkování je 10 - 30% k olejové barvě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Impasto pro olejové barvy Schmincke 35ml - 50034 , Megaslizoun - aroma vanilka 35ml (5901087032166)

Bílá olejová barva Schmincke Flake white hue 35ml

Detail

Bílá olejová barva "flake white hue" má podobné vlastnosti jako tradiční kremžská běloba. Je zvlášť vhodná pro míchání a zesvětlování barev, můžete ji ale použít i samotnou. Kombinuje v sobě pigment běloby titanové a běloby zinkové - výsledkem je teplý odstín se střední kryvostí. Krémová konzistence, nadprůměrně rychlé schnutí. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bílá olejová barva Schmincke Flake white hue 35ml , Megaslizoun - aroma citron 35ml (5901087032180)

Čištič olejomaleb Schmincke na bází vosku 35ml - 50018

Detail

Pastózní emulze vhodná pro čištění prachu a nečistot ze starých olejomaleb. Je bezbarvá, na bázi vosku a minerálního lihu - ředit ji však můžete vodou. Nanášejte jemně pomocí látky či houbičky, vždy kousek po kousku. Na povrchu nechte po krátkou dobu působit a poté jemně sejmněte emulzi spolu s nečistotou z malby. Doba působení se liší dle nánosu nečistot, apod., doporučujeme v řádu jednotek minut. Před použitím vždy otestujte pro každou malbu zvlášť! Z naší zkušenosti mohou být starší malby často kombinací více technik a například kvaš či tempera se Vám při použití přípravku poničí. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čištič olejomaleb Schmincke na bází vosku 35ml - 50018 , Mastodont baits essence 35ml (ryb018410nad)

Olejová barva Mussini 35ml – 782 Schmincke Payne's grey

Detail

Olejové barvy Mussini od německého výrobce Schmincke patří mezi jedny z vůbec nejlepších barev na světě. Díky svému unikátnímu složení na bázi přírodní pryskyřice mají specifické vlastnosti a jsou oceňovány mezi umělci již více než století. Pro výrobu se používají jen ty nejčistší pigmenty v kombinaci s prvotřídními surovinami. Základem je obvykle lněný olej, u některých pigmentů jsou používány i jiné typy olejů (slunečnicový, apod.), v kombinace právě s damarovou pryskyřicí, která činí tyto olejové barvy tak jedinečnými. Hlavní funkcí pryskyřice je, že barvy mohou prosychat i zevnitř, nikoliv jen z horní vrstvy jako je tomu u běžných barev. Díky této vlastnosti schnou nejen rychleji, ale také s větší šetrností k malbě jako takové. Barvy nejvyšší kvality Ověřeny více než stoletou historií Vyvinuty Cesarem Mussinim na základech tradiční italské výroby Vyráběny firmou Schmincke v Německu Pryskyřičná složka pro zlepšení schnutí 108 odstínů (z toho 7 metalických) různé cenové skupiny (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Mussini 35ml – 782 Schmincke Payne's grey , Megaslizoun - aroma vodní meloun 35ml (5901087032876)

Sikativ medium rychleschnoucí 100ml

Detail

Medium na bázi sikativu a lněného oleje urychlující schnutí olejových barev. Přimíchejte přímo do barvy v poměru 1:4 až 1:8 (v závislosti na požadované době schnutí a dalším vlastnostem barvy - doporučujeme vyzkoušet). Dalším efektem je menší viditelnost tahů štětcem, je nežloutnoucí a ponechává barvám jejich výraznost a tón. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sikativ medium rychleschnoucí 100ml , Mastodont baits essence pineapple 35ml (8594187922559)

TopQ Xiaomi Redmi Note 9 silikon Pozor elektrické zařízení 50036 (Sun-50036)

TopQ Xiaomi Redmi Note 9 silikon Pozor elektrické zařízení 50036 (Sun-50036)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 9, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Pojistěte si bezpečnost svého mobilního telefonu s pomocí ochranného krytu TopQ Xiaomi Redmi Note 9 silikon Pozor elektrické zařízení 50036. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým kvalitním provedením spolehlivou zárukou velmi vysoké odolnosti. Materiál krytu je příjemný na dotek a dobře se drží. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k dobíjecímu portu a ovládacím prvkům nutným pro klidné užívání mobilního telefonu. Ochranný kryt je měkký a proto je jeho nasazení bezproblémové. Kryt na mobil pro Xiaomi Redmi Note 9 zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Stěžejní parametry ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Redmi Note 9 silikon Pozor elektrické zařízení 50036 Odolná ochrana mobilního telefonu Xiaomi Redmi Note 9 Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu Ochranný kryt TopQ disponuje otvory pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Redmi Note 9 silikon Pozor elektrické zařízení 50036 (Sun-50036) , Megaslizoun - barva do slizu červená 35ml (5901087032852)

Medium II ředítko rychleschnoucí – 200ml

Detail

Medium II je suché ředítko, rychle schnoucí a bez přídavku sikativu. Urychluje zasychání, používá se v malbě prima a to v postupné malbě ve spodních a středních vrstvách. Ředítko zabraňuje vzniku zaražených míst v malbě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium II ředítko rychleschnoucí – 200ml , Megaslizoun - barva do slizu modrá 35ml (5901087032845)

Medium II ředítko rychleschnoucí – 100ml

Detail

Medium II je suché ředítko, rychle schnoucí a bez přídavku sikativu. Urychluje zasychání, používá se v malbě prima a to v postupné malbě ve spodních a středních vrstvách. Ředítko zabraňuje vzniku zaražených míst v malbě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium II ředítko rychleschnoucí – 100ml , Absorpční rychleschnoucí - nejen do koupelny (8640226312345)

Medium II ředítko rychleschnoucí – 1000ml

Detail

Medium II je suché ředítko, rychle schnoucí a bez přídavku sikativu. Urychluje zasychání, používá se v malbě prima a to v postupné malbě ve spodních a středních vrstvách. Ředítko zabraňuje vzniku zaražených míst v malbě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium II ředítko rychleschnoucí – 1000ml , Off! sport rychleschnoucí sprej 100 ml (5000204158670)

Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553

Detail

Medium středně jemné konzistence vhodné pro ředění akrylových barev. Je saténové (polomatné) , zpomaluje schnutí a zvyšuje transparentnost odstínu. Lépe zachovává kvalitu barvy oproti ředění vodou. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Schmincke fluid medium, polomatné 60ml - 50553 , Alpine pro obaqa dámské rychleschnoucí tričko (spt2ap803nad)

Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053

Detail

Medium pro olejové barvy od značky Schmincke. Redukuje tahy štětcem, zvyšuje lesk a transparentnost. Vhodné zejména pro spodní lazurové vrstvy. Minimálně ovlivňuje kvalitu barvy. Ředit maximálně do poměru 1:1. Na bázi lněného oleje, damarové pryskyřice a sikativu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Transparentní medium Schmincke Lasur 60ml - 50053 , Bic 0.7 mm, rychleschnoucí - balení 3 ks (964767)

Ředící medium Schmincke L 50ml - 50042

Detail

Rosolovité medium vhodné zejména pro lazurní vrstvy olejomaleb. Zvyšuje "flow" a snižuje viditelnost tahů štětcem. Zároveň také výrazně urychluje schnutí, zvyšuje lesk a transparentnost. Je vhodné pro kompletní škálu odstínů, doporučujeme používat v množství 10-20%. Před použitím protřepejte. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ředící medium Schmincke L 50ml - 50042 , Elpinio rychleschnoucí ručník se silikonovým pouzdrem - růžový (elp133)

Olejová barva Mussini 35ml – 341 cadmium red medium

Detail

Olejové barvy Mussini od německého výrobce Schmincke patří mezi jedny z vůbec nejlepších barev na světě. Díky svému unikátnímu složení na bázi přírodní pryskyřice mají specifické vlastnosti a jsou oceňovány mezi umělci již více než století. Pro výrobu se používají jen ty nejčistší pigmenty v kombinaci s prvotřídními surovinami. Základem je obvykle lněný olej, u některých pigmentů jsou používány i jiné typy olejů (slunečnicový, apod.), v kombinace právě s damarovou pryskyřicí, která činí tyto olejové barvy tak jedinečnými. Hlavní funkcí pryskyřice je, že barvy mohou prosychat i zevnitř, nikoliv jen z horní vrstvy jako je tomu u běžných barev. Díky této vlastnosti schnou nejen rychleji, ale také s větší šetrností k malbě jako takové. Barvy nejvyšší kvality Ověřeny více než stoletou historií Vyvinuty Cesarem Mussinim na základech tradiční italské výroby Vyráběny firmou Schmincke v Německu Pryskyřičná složka pro zlepšení schnutí 108 odstínů (z toho 7 metalických) různé cenové skupiny (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Mussini 35ml – 341 cadmium red medium , Acra d22 rychleschnoucí 150 × 85 cm (05-d22)

Liquin rychleschnoucí medium pro olej – 250ml

Detail

Ředítko určené pro olejové barvy, které urychluje jejich schnutí a zmenšuje viditelnost tahů štětcem. Je nežloutnoucí a má saténový nádech. Přidávejte přímo do barvy, důkladně promíchejte. Vybírat můžete z několika velikostí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Liquin rychleschnoucí medium pro olej – 250ml , Pattex rychleschnoucí sanitární silikon, bílý 280 ml (9000100907224)

Artisan rychleschnoucí medium 75ml vodou ředitelné

Detail

Artisan Water Mixable Oil Mediums jsou média, která se používají pro míchání s vodou ředitelnými olejovými barvami (Artisan Water Mixable Oils). Média mění či zlepšují vlastnosti olejových barev, např. zkracují či prodlužují dobu schnutí, zvyšují lesk, tekutost a texturu barev. Hlavní výhodou médií je, že neobsahují nebezpečná a zapáchající rozpouštědla a lze je stejně jako olejové barvy Artisan míchat s vodou. Toto rychleschnoucí médium se používá pro urychlení doby schnutí olejových barev Artisan. Eliminuje tahy štětce a zvyšuje průhlednost barev. Je nutné dodržovat pravidlo, kdy každá další vrstva barvy musí schnout pomaleji než ta, která ji předchází. Nepoužívejte pro běžné olejové barvy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Artisan rychleschnoucí medium 75ml vodou ředitelné , Towee rychleschnoucí osuška seaman, 70 x 140 cm

Liquin rychleschnoucí medium pro olej – 75ml

Detail

Ředítko určené pro olejové barvy, které urychluje jejich schnutí a zmenšuje viditelnost tahů štětcem. Je nežloutnoucí a má saténový nádech. Přidávejte přímo do barvy, důkladně promíchejte. Vybírat můžete z několika velikostí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Liquin rychleschnoucí medium pro olej – 75ml , Bic 0.7 mm, rychleschnoucí - balení 4 ks (964768)

Podkladové medium pro akvarel 500ml Schmincke - 50702

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl či olej (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrných nátěrech, doporučujeme alespoň 3 vrstvy (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Můžete ředit vodou. Vytváří jemný povrch, podobný například papírům vyráběným technikou "hot-pressed". Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel 500ml Schmincke - 50702 , Rychleschnoucí ručník neon orange (rt-towel-neon-orange)

Podkladové medium pro akvarel 250ml Schmincke - 50702

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl či olej (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrných nátěrech, doporučujeme alespoň 3 vrstvy (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Můžete ředit vodou. Vytváří jemný povrch, podobný například papírům vyráběným technikou "hot-pressed". Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel 250ml Schmincke - 50702 , Towee rychleschnoucí osuška rice fields, 80 x 160 cm

Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503

Detail

Přípravek, který funguje jako podkladový "šeps" pro kresbu pastelem. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Doporučujeme například při požadované kombinované technice pastel+akryl či akvarel (můžete díky tomu nanést pastel na plátno) či kresbě na specifické materiály. Podklad je průhledný, světlostálý a nestárnoucí. Nanášejte v rovnoměrném nátěru, můžete ve více vrstvách (vždy počkejte na zaschnutí té předchozí - řádově několik hodin, dle tloušťky). Je ředitelný vodou. Vytváří jemný povrch, je možné následně nanést více vrstev pastelu. Nepoužívejte při teplotách nižších než 10°C. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro pastel 500ml Schmincke - 50503 , Naturehike rychleschnoucí skládací ručník 80 x 40 cm, olivová

Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708

Detail

Maskovací médium vhodné pro izolování částí papíru, kam se nemá dostat akvarelová barva. Nanáší se na papír pomocí štětce - místa, kde je médium nanešeno, následně nepustí akvarelovou barvu do papíru. Pro papíry s hrubší strukturou (cold pressed či rough) doporučujeme médium ředit vodou. Pro jemné papíry (hot pressed) můžete použít médium čisté. Doporučujeme před použitím vyzkoušet a otestovat na konkrétní papír a barvu. Štětce po aplikaci co nejdříve vyčistěte, po delší době v médiu již nemusí být znovu použitelné. Médium vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Maskovací medium Schmincke Lift-off 60ml - 50708 , Towee rychleschnoucí ručník girl pwr, 50 x 100 cm

Olejová barva Mussini 35ml – 228 cadmium yellow 2 medium

Detail

Olejové barvy Mussini od německého výrobce Schmincke patří mezi jedny z vůbec nejlepších barev na světě. Díky svému unikátnímu složení na bázi přírodní pryskyřice mají specifické vlastnosti a jsou oceňovány mezi umělci již více než století. Pro výrobu se používají jen ty nejčistší pigmenty v kombinaci s prvotřídními surovinami. Základem je obvykle lněný olej, u některých pigmentů jsou používány i jiné typy olejů (slunečnicový, apod.), v kombinace právě s damarovou pryskyřicí, která činí tyto olejové barvy tak jedinečnými. Hlavní funkcí pryskyřice je, že barvy mohou prosychat i zevnitř, nikoliv jen z horní vrstvy jako je tomu u běžných barev. Díky této vlastnosti schnou nejen rychleji, ale také s větší šetrností k malbě jako takové. Barvy nejvyšší kvality Ověřeny více než stoletou historií Vyvinuty Cesarem Mussinim na základech tradiční italské výroby Vyráběny firmou Schmincke v Německu Pryskyřičná složka pro zlepšení schnutí 108 odstínů (z toho 7 metalických) různé cenové skupiny (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejová barva Mussini 35ml – 228 cadmium yellow 2 medium , Apt rychleschnoucí z mikrovlákna 100×50 cm šedý (17415)

Rychleschnoucí medium pro olej Old Holland 1000ml

Detail

Tekuté médium střední viskozity vhodné pro ředění olejových barev. Ve svém složení kombinuje lněný olej, terpentýn a white spirit. Upravuje konzistenci barvy a urychluje dobu jejího schnutí. Snižuje lesk. Neovlivňuje viditelnost tahů štětce. Neobsahuje pryskyřice. Nabízíme ve velikostech 250ml a 1000ml. Vyrábí nizozemská značka Old Holland. Balení 1000ml bohužel není možné posílat běžnou dopravní službou, z důvodu rizika poškození tak velké skleněné lahve. Vyberte si prosím dodání na pobočku či pomocí naší přepravy Artikon po Praze. Přípravek najdete také v pražské prodejně Zlatá loď. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rychleschnoucí medium pro olej Old Holland 1000ml , Niceboy ion sonic medium white 2 ks (sonic-medium-white)

Rychleschnoucí medium pro olej Old Holland 250ml

Detail

Tekuté médium střední viskozity vhodné pro ředění olejových barev. Ve svém složení kombinuje lněný olej, terpentýn a white spirit. Upravuje konzistenci barvy a urychluje dobu jejího schnutí. Snižuje lesk. Neovlivňuje viditelnost tahů štětce. Neobsahuje pryskyřice. Nabízíme ve velikostech 250ml a 1000ml. Vyrábí nizozemská značka Old Holland. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rychleschnoucí medium pro olej Old Holland 250ml , Naturehike rychleschnoucí ručník 100 × 30 cm 67 g fialový (nh20fs009rf)

Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704

Detail

Podkladové medium pro akvarel transparentní Schmincke můžete Aplikovat na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je transparentní, světlostálý a nestárnoucí. Pokyny ke zpracování: Před použitím krátce protřepejte nebo promíchejte. AQUA-Grund, transparent je připraven k použití a měl by být nanášen co nejrovnoměrněji na povrch štětcem. Pokud nanášíte více než jednu vrstvu, měla by se předchozí vrstva vždy nechat úplně zaschnout před nanesením další; doba schnutí závisí na tloušťce vrstvy a klimatu v místnosti. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. V případě potřeby lze produkt před zpracováním tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se v žádném případě nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte je míchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel transparentní 500ml Schmincke - 50704 , Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 160 x 80 cm, fialová

Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - 50703

Detail

Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - Hrubě strukturovaný podklad pro pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Po nanesení můžete malovat akvarelem podobně jako na papír. Pokyny ke zpracování: V případě potřeby před použitím krátce promíchejte. AQUA-Grund, hrubý, je připravený k okamžitému použití a nanáší se čistý na podklad. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. (Proces sušení závisí na tloušťce vrstvy a trvá několik minut až několik hodin!) Neusušený produkt lze v případě potřeby tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se nikdy nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte jej promíchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel hrubé 500ml Schmincke - 50703 , Towee rychleschnoucí osuška travel the world, 80 x 160 cm

Čisticí medium pro barvy Schmincke Aerocolor 125ml - 50606

Detail

Ředící čistič pro odstranění zaschlých barev Schmincke Aerocolor z airbrush pistole, pomůcek, podkladů, apod. Je poměrně silný a účinný, přesto je biologicky rozložitelný. Ponechte nějakou dobu působit. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čisticí medium pro barvy Schmincke Aerocolor 125ml - 50606 , Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, modrá

Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701

Detail

Médium pro zvýšení voděodolnosti akvarelových barev. Používá se zejména při nanášení více vrstev malby v kratší době po sobě - u dalších vrstev může docházet k opětovnému rozpuštění předchozí vrstvy akvarelu. Pro zamezení tohoto jevu je možné do spodních vrstev přidat právě Aqua Fix médium, které barvu dělá odolnější proti opětovnému rozmytí vodou. Barvu ředí podobně jako voda, můžete jej tedy použít místo vody při malbě. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medium pro akvarel Schmincke Aqua Fix 60ml - 50701 , Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, fialová

Podkladové medium pro akvarel transparentní 250ml Schmincke - 50704

Detail

Podkladové medium pro akvarel transparentní Schmincke můžete Aplikovat na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Funguje jako podkladový "šeps" pro malbu akvarelovými barvami. Doporučujeme například při požadované kombinované technice akvarel+akryl (můžete akvarel nanést díky tomu na plátno) či malování na specifické materiály. Podklad je transparentní, světlostálý a nestárnoucí. Pokyny ke zpracování: Před použitím krátce protřepejte nebo promíchejte. AQUA-Grund, transparent je připraven k použití a měl by být nanášen co nejrovnoměrněji na povrch štětcem. Pokud nanášíte více než jednu vrstvu, měla by se předchozí vrstva vždy nechat úplně zaschnout před nanesením další; doba schnutí závisí na tloušťce vrstvy a klimatu v místnosti. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. V případě potřeby lze produkt před zpracováním tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se v žádném případě nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte je míchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C a při pokojové teplotě. Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel transparentní 250ml Schmincke - 50704 , Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, černá

Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - 50703

Detail

Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - Hrubě strukturovaný podklad pro pro malbu akvarelovými barvami. Aplikovat jej můžete na povrchy jako je dřevo, plátno či jiné desky. Podklad je bílý, světlostálý a nestárnoucí. Po nanesení můžete malovat akvarelem podobně jako na papír. Pokyny ke zpracování: V případě potřeby před použitím krátce promíchejte. AQUA-Grund, hrubý, je připravený k okamžitému použití a nanáší se čistý na podklad. Jakmile je suchý, může být přímo přetřen akvarely. (Proces sušení závisí na tloušťce vrstvy a trvá několik minut až několik hodin!) Neusušený produkt lze v případě potřeby tónovat akvarelovou barvou nebo akrylovou barvou. (Produkt se nikdy nesmí dostat do vodových barev! Nezapomeňte jej promíchat samostatně na paletě!) Produkt je mísitelný s vodou, ale vysychá, aby byl nerozpustný ve vodě. Ihned po použití očistěte nářadí vodou nebo vodou a mýdlem. Produkt by neměl být používán při teplotě pod 10 ° C Ihned po použití nádobu uzavřete. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před mrazem Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podkladové medium pro akvarel hrubé 300ml Schmincke - 50703 , Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 160 x 80 cm, modrá

Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558

Detail

Husté pastózní médium pro ředění akrylových barev za účelem dosažení matného vzhledu. Zvyšuje transparentnost barvy a prodlužuje dobu schnutí, médium by nemělo příliš měnit konzistenci barvy (díky vysoké hustotě). Používejte v maximálním poměru 1:1, doporučujeme však používat v menším množství, přibližně 1:10 až 1:2, aby tón barvy zůstal dostatečně intenzivní. Můžete ředit vodou. Míchá se přímo do barvy. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Matné médium pro akrylové barvy Schmincke 250ml - 50558

Třpytkové medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50608

Detail

Třpytkové médium pro metalický efekt u akrylových inkoustů Schmincke Aerocolor. Přimíchává se přímo do barvy, kde vytváří jemné třpytivé vločky. Efekt je viditelný hlavně u transparentnějších odstínů. Je vodou ředitelné. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Třpytkové medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50608

Textilní médium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50603

Detail

Médium pro akrylové inkousty Schmincke Aerocolor. Míchá se přímo do barvy v poměru cca 1:1, barvy je následně možné nanést na textil či látku. Po zaschnutí barvy přežehlete po rubové straně (bavlnu cca 2 min., hedvábí či vlnu cca 5 min. a syntetická vlákna cca 8 min.). Po zažehlení můžete prát do teploty 30°C. Je ředitelné vodou. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Textilní médium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50603

Krycí opaque medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50609

Detail

Krycí médium pro akrylové inkousty Schmincke Aerocolor. Je vodou ředitelné, přimíchávejte přímo do barvy. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krycí opaque medium pro barvy Schmincke Aerocolor 28 ml - 50609

Čisticí medium ve spreji pro barvy Schmincke Aerocolor 100 ml - 50606

Detail

Ředící čistič pro odstranění zaschlých barev Schmincke Aerocolor z airbrush pistole, pomůcek, podkladů, apod. Je poměrně silný a účinný, přesto je biologicky rozložitelný. Ponechte nějakou dobu působit. Vyrábí německá značka Schmincke. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čisticí medium ve spreji pro barvy Schmincke Aerocolor 100 ml - 50606

LED žárovka Segula 50036 E27, 8 W = 30 W, teplá bílá, B (A++ - E), tvar globusu, stmívatelná, 1 ks

Detail

Stmívatelný designový LED žárovka v nepodobném vzhledu·Energeticky úsporný a úsporný.·Patentovaná technologie Soft Filament Plus·Visutý vzhled díky visutému světlu·Design s moderní LED technologií, bez rtuti a šetrného k životnímu prostředí (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED žárovka Segula 50036 E27, 8 W = 30 W, teplá bílá, B (A++ - E), tvar globusu, stmívatelná, 1 ks

Beaphar CHONDRO FIT 35ml

Beaphar CHONDRO FIT 35ml
Detail

Doplněk stravy BEAPHAR Vitamin Cal 250 g Tekutý doplněk stravy pro psy a kočky rostoucí, aktivní a pracující, stárnoucí jedince. Klouby se v průběhu života velmi opotřebovávají. Nadměrné zatěžování kloubů vede k jejich předčasnému opotřebování. Každodenním užíváním Beaphar Chondro Fit vydrží klouby Vašeho zvířete déle pružné. Beaphar Chondro Fit obsahuje lehce stravitelné složky, které jsou stavebními buňkami chrupavky (kyselina glukuronová, glukosamin, prolin, lyzin a chondroitin). Tyto složky nahrazují drobná denní opotřebování kloubů a společně s kyselinou hyalurnovou, která podporuje kloubní mazivo, chrání kloubní chrupavku před vysokou zátěží (při skocích psa apod.) Obsah mědi a manganu zajišťují zdravý růst kostry a vývoj kostí. Dávkování: podávejte 1 ml (1 aplikátor) Beaphar Chondro Fit denně buď přímo do úst, nebo přimíchejte do krmiva. Před použitím protřepejte dobře láhev. Vždy zajistěte dostatečné množství pitné vody. První efekt můžete pozorovat za 1-3 týdny. Aby jste dosáhli odpovídajících výsledků, je potřeba užívat produkt minimálně měsíc. Doporučujeme pokračovat v užívání produktu jako běžného doplňku krmiva na každodenní bázi. Složení: voda, dextróza monohydrát (3%), hydrolyzát chrupavky (2%) (obsahující 30% kyseliny D-glukuronové, 20% chondroitinu, 10% kyseliny hyalurnové, 2% glukosaminu, 0,2% L-hydroxyprolinu, 0,2% L-hydroxylyzinu). Jakostní znaky: hrubé proteiny 11,6%, vlhkost 83,6%, hrubé oleje a tuky 0,1%, hrubé popeloviny 0,2%, viamín B6 298 mg / kg, vitamín C 4995 mg / kg, měď 76 mg / kg, mangan 942 mg / kg, DL-methionin 3000 mg / kg glycine 26400 mg / kg, L-Arginin 2465 mg / kg, kyselina L-glutamová 10000 mg / kg L-glutamin 20000 mg / kg, L-Prolin 19000 mg / kg. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Beaphar CHONDRO FIT 35ml

Mastodont Baits Essence 35ml - Mango

Mastodont Baits Essence 35ml - Mango
Detail

Essence mango vhodná zejména k zatraktivnění nástrah a návnad. K namočení fluo pop ups, nebo klasických boilies. Essence mango vhodná zejména k zatraktivnění nástrah a návnad. K namočení fluo pop ups, nebo klasických boilies. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Mastodont Baits Essence 35ml - Mango

Parfémovaná voda Burberry - Body , 35ml

Parfémovaná voda Burberry - Body , 35ml
Detail

Hlavabroskev,frézie,pelyněkSrdcekosatec,růže,santalové dřevoZákladambra,kašmírové dřevo,pižmo,vanilka (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Burberry - Body , 35ml

Toaletní voda Diesel - Bad , 35ml

Toaletní voda Diesel - Bad , 35ml
Detail

Dlouho očekávaná vůně Bad je nyní tady! Diesel představuje pánskou vůni s názvem Bad, která spatřila světlo světa v roce 2016. Nechte se inspirovat touto svěží, dřevitou vůní, která v sobě kombinuje složky jako tabák, dřevo, kaviár, bergamot a další. (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Diesel - Bad , 35ml

Dámská parfémová voda Tattoo, 35ml

Dámská parfémová voda Tattoo, 35ml
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Dámská parfémová voda Tattoo, 35ml

Toaletní voda Cuba - Green , 35ml

Toaletní voda Cuba - Green , 35ml
Detail

HlavaSrdceZáklad (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Cuba - Green , 35ml

Toaletní voda Cuba - Red , 35ml

Toaletní voda Cuba - Red , 35ml
Detail

Toaletní voda Cuba Red od známé značky Cuba se řadí mezi chyprově-dřevité vůně pro muže. Všechny flakony vůní Cuba jsou ve tvaru doutníku. Jsou určena pro všechny muže, kteří vědí, co chtějí a jdou si tvrdě za tím. (patro.cz)

Podobné produkty ako Toaletní voda Cuba - Red , 35ml

Parfémovaná voda Cuba - Heartbreaker , 35ml

Parfémovaná voda Cuba - Heartbreaker , 35ml
Detail

Hlava: červený rybíz,pomeranč,růžový pepřSrdce: čaj,fialka,jasmín,pivoňkaZáklad: cedr,jantar,pižmo (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Cuba - Heartbreaker , 35ml

Parfémovaná voda Cuba - Tiger , 35ml

Parfémovaná voda Cuba - Tiger , 35ml
Detail

Hlavakosatec,magnolie,zelená mandarinkaSrdcefialka,hyacintZákladkašmírové dřevo,vetiver (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Cuba - Tiger , 35ml

Parfémovaná voda Chanel - Allure , 35ml

Parfémovaná voda Chanel - Allure , 35ml
Detail

Hlava: bergamot,broskev,citron,mandarinka,marakujaSrdce: frézie,jasmín,leknín,magnólie,pivoňka,květy pomerančovníku,růže,zimolezZáklad: jantar,pačuli,santalové dřevo,vanilka,vetiver (patro.cz)

Podobné produkty ako Parfémovaná voda Chanel - Allure , 35ml

Megaslizoun - aroma čokoláda 35ml (5901087032197)

Megaslizoun - aroma čokoláda 35ml (5901087032197)
Detail

Party doplňky (alza.cz)

Podobné produkty ako Megaslizoun - aroma čokoláda 35ml (5901087032197)

Megaslizoun - aroma žvýkačka 35ml (5901087032142)

Megaslizoun - aroma žvýkačka 35ml (5901087032142)
Detail

Party doplňky (alza.cz)

Podobné produkty ako Megaslizoun - aroma žvýkačka 35ml (5901087032142)

Megaslizoun - aroma vanilka 35ml (5901087032166)

Megaslizoun - aroma vanilka 35ml (5901087032166)
Detail

Party doplňky (alza.cz)

Podobné produkty ako Megaslizoun - aroma vanilka 35ml (5901087032166)

Megaslizoun - aroma citron 35ml (5901087032180)

Megaslizoun - aroma citron 35ml (5901087032180)
Detail

Party doplňky (alza.cz)

Podobné produkty ako Megaslizoun - aroma citron 35ml (5901087032180)
Megaslizoun - aroma skořice 35ml (5901087032159), Megaslizoun - aroma vanilka 35ml (5901087032166), Megaslizoun - aroma citron 35ml (5901087032180), Mastodont Baits Essence 35ml (RYB018410nad), Megaslizoun - aroma vodní meloun 35ml (5901087032876), Mastodont Baits Essence Pineapple 35ml (8594187922559), Megaslizoun - barva do slizu červená 35ml (5901087032852), Megaslizoun - barva do slizu modrá 35ml (5901087032845), Absorpční rychleschnoucí - nejen do koupelny (8640226312345), OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml (5000204158670), ALPINE PRO OBAQA Dámské rychleschnoucí tričko (SPT2ap803nad), BIC 0.7 mm, rychleschnoucí - balení 3 ks (964767), Elpinio rychleschnoucí ručník se silikonovým pouzdrem - růžový (ELP133), ACRA D22 rychleschnoucí 150 × 85 cm (05-D22), PATTEX Rychleschnoucí sanitární silikon, bílý 280 ml (9000100907224), Towee Rychleschnoucí osuška SEAMAN, 70 x 140 cm, BIC 0.7 mm, rychleschnoucí - balení 4 ks (964768), Rychleschnoucí ručník NEON ORANGE (RT-TOWEL-NEON-ORANGE), Towee Rychleschnoucí osuška RICE FIELDS, 80 x 160 cm, Naturehike Rychleschnoucí skládací ručník 80 x 40 cm, olivová, Towee Rychleschnoucí ručník GIRL PWR, 50 x 100 cm, APT Rychleschnoucí z mikrovlákna 100×50 cm šedý (17415), Niceboy ION Sonic Medium white 2 ks (sonic-medium-white), Naturehike rychleschnoucí ručník 100 × 30 cm 67 g fialový (NH20FS009RF), Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 160 x 80 cm, fialová, Towee Rychleschnoucí osuška TRAVEL THE WORLD, 80 x 160 cm, Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, modrá, Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, fialová, Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 100 x 30 cm, černá, Naturehike antibakteriální rychleschnoucí plážová osuška 160 x 80 cm, modrá