Maroon 5: red pill blues (2017) - cd (6706808)

Produkt Maroon 5: red pill blues (2017) - cd (6706808) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Maroon 5: red pill blues (2017) - cd (6706808) upraviť a produkt hľadať znova.

Maroon 5: Red Pill Blues (2017) - CD (6706808)

Maroon 5: Red Pill Blues (2017) - CD (6706808)
Detail

Hudební CD - Maroon 5 vydávají nové album. Deska „Red Pill Blues” vyjde 3. listopadu! Americká kapela Maroon 5, trojnásobný držitel prestižní ceny Grammy, která doposud prodala více než 20 milionů alb a 48 milionů singlů, ohlásila vydání očekávané studiové novinky. Maroon 5 vydávají nové album. Deska „Red Pill Blues” vyjde 3. listopadu! Americká kapela Maroon 5, trojnásobný držitel prestižní ceny Grammy, která doposud prodala více než 20 milionů alb a 48 milionů singlů, ohlásila vydání očekávané studiové novinky. Jejich v pořadí šesté album vyšlo 3. listopadu 2017 pod názvem Red Pill Blues. Výkonným producentem desky se stal J. Kash, který se již v minulosti podílel na několika hitech kapely, ale znám je například i ze spolupráce s Charlie Puthem, Selenou Gomez, Arianou Grande či Carly Rae Jepsen. Novinka Red Pill Blues zároveň přinese i několik speciálních hostů - na albu bude ke slyšení americká r&b zpěvačka SZA, popová hvězdička Julia Michaels a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Maroon 5: Red Pill Blues (2017) - CD (6706808) , Maroon 5: jordi (deluxe edition) (coloured) - lp (3866160)

Amiga Blues & Soul (5 CD)

Amiga Blues & Soul (5 CD)
Detail

Tato pětidílná sada CD obsahuje pět energických blues & soul-rockových alb z konce 70. let a začátku 80. let. Najdete zde vlastní sbírku kapely Hansi Biebl Band, "Überdruck od Jonathan Blues Band, "Komm Herein" od Jürgena Kertha, "Berliner... Tato pětidílná sada CD obsahuje pět energických blues & soul-rockových alb z konce 70. let a začátku 80. let. Najdete zde vlastní sbírku kapely Hansi Biebl Band, "Überdruck od Jonathan Blues Band, "Komm Herein" od Jürgena Kertha, "Berliner Song" a "Live-Let The Good Times Roll! od kapely Zenit. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Amiga Blues & Soul (5 CD) , Mingus charles: mysterious blues (10x cd) - cd (231046)

Goo Goo Dolls: Miracle Pill - CD (9362489968)

Goo Goo Dolls: Miracle Pill - CD (9362489968)
Detail

Hudební CD - Třiatřicet let, tak dlouho už funguje kapela, jež má na svém kontě čtyři nominace na Grammy a bezpočet prodaných desek. Miracle Pill je už dvanáctým albem amerických Goo Goo Dolls, k dispozici je na CD nebo LP. Americká rocková skupina z Buffala prodala celosvětově přes 10 milionů desek. Třiatřicet let, tak dlouho už funguje kapela, jež má na svém kontě čtyři nominace na Grammy a bezpočet prodaných desek. Miracle Pill je už dvanáctým albem amerických Goo Goo Dolls, k dispozici je na CD nebo LP. Americká rocková skupina z Buffala prodala celosvětově přes 10 milionů desek. První komerční úspěch zaznamenala v roce 1995, ale skutečný průlom znamenalo až album Dizzy Up The Girl s jediným No.1 hitem kapely. Seznam stop CD1 Indestructible / Fearless / Miracle Pill / Money, Fame & Fortune / Step in Line / Over You / Lights / Lost / Life's a Message / Autumn Leaves / Think It Over (alza.cz)

Podobné produkty ako Goo Goo Dolls: Miracle Pill - CD (9362489968) , Shatner william: the blues - cd (clocd1943)

Fermata: Blumental blues (CD)

Fermata: Blumental blues (CD)
Detail

Nové album Blumental blues se svými deseti autorskými skladbami navazuje na to nejlepší, co skupina během své existence vytvořila a řadí se tak k předcházejícím mimořádně úspěšným koncepčním albům skupiny. Téměř padesát let se píše historie jedné z nejoriginálnějších československých a slovenských rockových skupin, skupiny FERMATA. Letošní podzim v ní napíše další nezapomenutelnou kapitolu - po více než 14 letech totiž skupina Fermata přichází s novým, v pořadí už třináctým albem Blumental blues. Album je společným tvůrčím počinem zakladatelů této skupiny Fera Grigláka a Tomáše Berky. Ti se po víceleté pracovní odmlce potkali spolu ve studiu a dali dohromady 10 nových typicky fermatovských kompozic. Šest skladeb zkomponoval Fero Griglák a po dvou skladbách přispěli Tomáš Berka a nový klávesista Fermaty - Maxo Mikloš. Griglák s Miklošem si na albu navíc připsali každý po dvou spoluautorstvích. Jednotlivé skladby tohoto nového alba v sobě nesou vzpomínku a reflexi na neopakovatelné místo a čas. Nápad na nové album a navázání léta přerušené spolupráce se udál právě na křtu knížky Blumentálske blues v roce 2010. Nahrávky vznikaly během několika měsíců v Griglákově novém studiu Grif v Bratislavě a pod aranžmá, mix a produkci nového alba se podepsal samotný Fero Griglák. Skupina album nahrávala ve složení Fero Griglák – kytary, klávesy, Tomáš Berka – klávesy, Maxo Mikloš – klávesy a Tamász Belicza – basová kytara. Grafická stránka alba a fotografie pocházejí z tvůrčí dílny Vlada Holiny. K výslednému zvuku alba přispělo i to, že doba nahrávání nebyla ohraničená termíny, a tak členové Fermaty měli dostatek času i na precizní mix a mastering. Výsledkem je skvěle znějící album plné hudebních nápadů a instrumentálního mistrovství. Tracklist: CD 1. Booze Night (Nasávačka) 04:15 2. Ladies of Avion (Slečny z Avionu) 04:11 3. Blumental Blues 05:01 4. The Pigeons of St. Florian (Floriánove holuby) 04:49 5. Last Dance on the „Firšnál" Place (Posledný tanec na Firšnáli) 03:57 6. The Copper Cock (Medený kohút) 04:26 7. Hommage a Marian 01:22 8. Stupid Morning (Blbé ráno) 04:56 9. The Breakfast at Stein (Raňajky u Štajna) 04:54 10. First Morning Tram (Prvá ranná električka) 06:02 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Fermata: Blumental blues (CD) , Junior wells: blues brothers - cd (clocd1946)

Mingus Charles: Mysterious Blues (10x CD) - CD (231046)

Mingus Charles: Mysterious Blues (10x CD) - CD (231046)
Detail

Hudební CD - Charles Mingus a jeho tvorba na tomto deseti CD. Charles Mingus byl americký jazzový kontrabasista, skladatel a příležitostný pianista. Seznam stop CD 1 / (Jubilee) Hallelujah / All The Things You Are / Ghost Of A Chance / Move / Stormy Weather / Zing! Went The Strings Of My Heart / Lyon's Roar / Merle's Mood / Minor Intrusion / This Subdues My Passion / CD 2 / (Medley) You Go To My Head / A Night In Tunesia / Baby, Take A Chance With Me / Pennies From Heaven / Spur Of The Moment / What Love? / Honey, Take A Chance With Me / I've Got You Under My Skin / Thrice Upon A Theme / Time And Tide / CD 3 / Bass-Ically Speaking / Cheek To Cheek / Four Hands / Cherokee / I'm Yours / Mysterious Blues / These Foolish Things / Too Marvellous For Words / Thrice Upon A Theme / CD 4 / Hot House / I Get A Kick Out Of You / I've Got You Under My Skin / If I Had You / Lock' Em Up / Night And Day / Perdido / Say It Isn't So / Weird... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mingus Charles: Mysterious Blues (10x CD) - CD (231046) , Whitesnake: the blues album - cd (9029515616)

Cascha Fun Blues Red

Cascha Fun Blues Red
Detail

Foukací harmonika Pestrobarevné diatonické foukací harmoniky značky Casha z řady Fun Series jsou cenově dostupné nástroje vhodné pro úplné začátečníky, děti a každého, komu se bude hodit trocha zábavy „za pár kaček“ do kapsy. Harmoniky jsou laděné v C dur, jejich tělo je zhotoveno z plastu ABS, hlásky jsou mosazné. Součástí balení je plastová krabička na harmoniku a informační letáček. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Cascha Fun Blues Red , 2wings: live blues alive! - cd (8594170819248)

Blues Amplified: Space Shuffle (CD)

Blues Amplified: Space Shuffle (CD)
Detail

Space Shuffle je album, které vznikalo již na konci roku 2016 a začátkem roku2017, kdy Jindra s Honzou shromažďovali potřebný materiál pro vznik tohoto alba. Na desce je obsaženo 6 jejich autorských skladeb a 2 klasické bluesové standardy: Going down (D.Nix) a You Shook me (W.Dixon,J.B.Lenoir), které jsou zde pro umocnění autentičnosti alba. Hned první skladba All night long a šestá v pořadí Losing my mind se opírají orthodoxně o hard rockové kořeny, druhá Chance a čtvrtá So Much hodně táhnou k americké scéně první poloviny 70.let. Snímek doplňují stylově povinné Tonight you've been cryin' a Space Shuffle. Autorem všech textů k vlastním skladbám je Jindra Musil, který zároveň provedl finální mix alba! Album bylo nahráno koncem léta v klatovské studiu ExAvik s Pavlem Bromem jako sound engineerem. Grafická tvorba obalu a krásný jeho návrh zajistil Roman Posselt. Na desce jsou použity fotografie Áji Dvořáčkové, Romana Posselta a Vladimíra Buriánka. Finální mastering vytvořil Pavel Marcel. Celé album je věnováno památce skvělé fotografky Áji Dvořáčkové, která nás náhle opustila a nedočkala bohužel křtu alba. Space Shuffle budiž alespoň částečným poděkováním za její neocenitelný přínos pro "rockovou fotografii" a uctěním její památky. Tracklist: 1. All Night Long 04:35 2. Chance 05:08 3. Going Down 04:09 4. So Much 04:02 5. Tonight You've Been Cryin' 07:24 6. Losing My Mind 04:28 7. Space Shuffle 06:10 8. You Shook Me 04:52 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Blues Amplified: Space Shuffle (CD) , Beats pill 0 2

Waterboys: Fisherman's Blues - CD (5060516090259)

Waterboys: Fisherman's Blues - CD (5060516090259)
Detail

Hudební CD - Na čtvrté desce, která původně vyšla v roce 1988, se kapela zjevně nechává inspirovat folkovou muzikou. Ať už tradiční irskou nebo skotskou. Album vychází v reedici na CD. Na čtvrté desce, která původně vyšla v roce 1988, se kapela zjevně nechává inspirovat folkovou muzikou. Ať už tradiční irskou nebo skotskou. Album vychází v reedici na CD. Waterboys jsou skotská kapela, kterou v roce 1983 založil Mike Scott poté, co opustil kapelu Funhouse. V hudbě Waterboys lze vystopovat řadu hudebních vlivů, nejpodstatnější jsou ovšem vlivy keltské muziky a rock'n'rollu. Seznam stop CD1 Fisherman's Blues (2006 Remastered Version) / We Will Not Be Lovers (2006 Remastered Version) / Strange Boat (2006 Remastered Version) / World Party (Extended) / Sweet Thing (2006 Remastered Version) / Jimmy Hickey's Waltz (2006 Remastered Version) / And A Bang On The Ear (Extended) / Has Anybody Here Seen Hank? (2006 Remastered Version) / Fisherman's Blues... (alza.cz)

Podobné produkty ako Waterboys: Fisherman's Blues - CD (5060516090259) , Stil alfa maroon (8591577060860)

Maroon 5: Jordi (Deluxe Edition) (Coloured) - LP (3866160)

Maroon 5: Jordi (Deluxe Edition) (Coloured) - LP (3866160)
Detail

LP vinyl - Jordi je sedmé studiové album americké kapely Maroon 5, vydané 11. června 2021. Deluxe Edition obsahuje navíc dvě skladby. Jordi je sedmé studiové album americké kapely Maroon 5, vydané 11. června 2021. Deluxe Edition obsahuje navíc dvě skladby. Barva LP : Fialová Rok vydání : 2021 (7.album) Seznam stop LP Beautiful Mistakes feat. Megan thee Stallion / Lost / Echo feat. blackbear / Lovesick / Remedy feat. Stevie Nicks / Seasons / One Light feat. Bantu / Convince Me Otherwise feat. H.E.R / Nobody's Love / Can't Leave You Alone feat. Juice WRLD / Memories / Memories (Remix) feat. Nipsey Hussle & YG / Button [feat. Anuel AA, Tainy]* / Lifestyle (Jason Derulo feat. Adam Levine)* (alza.cz)

Podobné produkty ako Maroon 5: Jordi (Deluxe Edition) (Coloured) - LP (3866160) , Clapton eric: nothing but the blues - cd (9362490645)

King B.B.: King Of The Blues + My Kind Of Blues - CD (8436559469722)

King B.B.: King Of The Blues + My Kind Of Blues - CD (8436559469722)
Detail

Hudební CD - Tato typická sběratelská edice obsahuje dvě z jeho nejlepších alb: King of the Blues a My Kind of Blues, obě původně vydána labelem Crown v roce 1960. Legendární BB King, všeobecně oslavovaný jako vládnoucí král blues, byl ve své době nejvíce napodobovaným bluesovými kytaristy a jeho hudební vliv po celém světě je nevyčíslitelný. BB technika byla klamně složitá; s jemnými filigrány jednotlivých strun přerušovaných hlasitými akordy, jemnými vibráty a ohnutými tóny. Technika rockové kytary je do značné míry odvozena od Kingovy hry. Tato typická sběratelská edice obsahuje dvě z jeho nejlepších alb: King of the Blues a My Kind of Blues, obě původně vydána labelem Crown v roce 1960. Tato dvě mistrovská díla ve stylu bluesmeets - městského soulu byla zabalena do tohoto velmi speciálního vydání, která obsahuje také 5 bonusových skladeb. Zde je obsažena smetánka z hitů BB Kinga pro Crown Records během jeho nejinspirovanějších let. Bezpochyby je to... (alza.cz)

Podobné produkty ako King B.B.: King Of The Blues + My Kind Of Blues - CD (8436559469722) , Gov't mule: heavy load blues (deluxe edition) (2x cd) - cd (7228715)

CASCHA Fun Blues Red (HN224549)

CASCHA Fun Blues Red (HN224549)
Detail

Foukací harmonika - diatonická, 10 kanálků, ladění C, materiál plast Rádi byste si pořídili harmoniku? Diatonickou foukací harmoniku Cascha si zamilujete především pro její kvalitu zvuku, herní vlastnosti i samotné zpracování. Díky ladění v C se jedná o víceúčelový hudební nástroj, na který si můžete zahrát své oblíbené skladby. Radost vám udělá červená barva a kvalitní materiál. Výrobce k její výrobě použil plast. Harmonika vám nabízí celkem 10 kanálků. Hlavní vlastnosti foukací harmoniky CASCHA Fun Blues Red Diatonická foukací harmonika Cascha udělá radost začínajícím hudebníkům Harmonika je laděná v C Zamlouvat se vám bude červená barva Foukací harmonika Cascha nabídne 10 kanálků Materiálem harmoniky je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako CASCHA Fun Blues Red (HN224549) , Samet blues (978-80-87780-27-5)

2Wings: Live Blues Alive! - CD (8594170819248)

2Wings: Live Blues Alive! - CD (8594170819248)
Detail

Hudební CD - Kytarové indie rockové trio 2Wings, složené z hudebníků z Tiché dohody vedených skladatelem, kytaristou a zpěvákem Danem Šustrem, vydalo záznam svého speciálního vystoupení s hosty. Kytarové indie rockové trio 2Wings, složené z hudebníků z Tiché dohody vedených skladatelem, kytaristou a zpěvákem Danem Šustrem, vydalo záznam svého speciálního vystoupení s hosty. Seznam stop Offerings to the God of Speed 5:34 (feat. Honza Ponocný & Ondřej Konrád) / Face Next Door 6:31 (feat. Honza Ponocný & Ondřej Konrád) / Information Overdose 5:45 (feat. Honza Ponocný & Ondřej Konrád) / The Sign of Fire 4:58 (feat. Honza Ponocný) / Come 2gether 5:33 (feat. Blanka Šrůmová) / Čas všechno zahojí 3:54 (feat. Blanka Šrůmová) / Gloria 5:37 (feat. Blanka Šrůmová & Ondřej Konrád) / Hoškovice 2005 / Offerings to the God of Speed (album version) / Face Next Door (acoustic version) / Information Overdose (album version) / The Sign of Fire (album version) (alza.cz)

Podobné produkty ako 2Wings: Live Blues Alive! - CD (8594170819248) , Burian jan: blues 4. kategorie / božskej klid (2x cd) - cd (mam219-2)

Whitesnake: The Blues Album - CD (9029515616)

Whitesnake: The Blues Album - CD (9029515616)
Detail

Hudební CD - Nová kolekce písní, které Whitesnake posbírali napříč jejich bohatou kariérou. Jde o výběr blues rockových skladeb z repertoáru slavné kapely i Coverdalovy sólové tvorby. Jedná se o pomyslný třetí díl trilogie, kterou odstartovaly kompilace The Rock Album a The Love Album. Nová kolekce písní, které Whitesnake posbírali napříč jejich bohatou kariérou. Jde o výběr blues rockových skladeb z repertoáru slavné kapely i Coverdalovy sólové tvorby. Jedná se o pomyslný třetí díl trilogie, kterou odstartovaly kompilace The Rock Album a The Love Album. Kolekce je k dispozici na CD nebo 2LP. Po svém odchodu z Deep Purple založil zpěvák David Coverdale v roce 1978 rockovou formaci, která podobně jako Deep Purple vycházela z hard rocku, ale kladla větší důraz na líbivé melodie. V osmdesátých letech Whitesnake natočili několik desek, které se dostaly do britské Top 10, s eponymním albem z roku 1987 se dokázali prosadit i ve Spojených státech. Rok vydání :... (alza.cz)

Podobné produkty ako Whitesnake: The Blues Album - CD (9029515616) , Hoochie coochie band: screamin' the blues - cd (mam325-2)

Shatner William: The Blues - CD (CLOCD1943)

Shatner William: The Blues - CD (CLOCD1943)
Detail

Hudební CD - Legenda William Shatner hvězda jeviště a plátna přenáší svůj dramatický interpretační talent do bluesového alba. Legenda William Shatner hvězda jeviště a plátna přenáší svůj dramatický interpretační talent do bluesového alba. Rok vydání : 2021 Seznam stop Sweet Home Chicago feat. Brad Paisley / I Can't Quit You Baby feat. Kirk Fletcher / Sunshine Of Your Love feat. Sonny Landreth / The Thrill Is Gone feat. Ritchie Blackmore / Mannish Boy feat. Ronnie Earl / Born Under A Bad Sign feat. Tyler Bryant / I Put A Spell On You feat. Pat Travers / Crossroads feat. James Burton / Smokestack Lightnin' feat. Jeff „Skunk” Baxter / As The Years Go Passing By feat. Arthur Adams / Let's Work Together feat. Harvey Mandel & Canned Heat / Route 66 feat. Steve Cropper / In Hell I'll Be In Good Company feat. Albert Lee / Secrets Or Sins (alza.cz)

Podobné produkty ako Shatner William: The Blues - CD (CLOCD1943) , Rogers jimmy all stars: blues blues blues (2x lp) - lp (0349785551)

Goodfallas: Robbery Blues - CD (MAM839-2)

Goodfallas: Robbery Blues - CD (MAM839-2)
Detail

Hudební CD - Česká akustická rocková kapela Goodfellas v Kalifornii nahrála debutové album Robbery Blues. Česká akustická rocková kapela Goodfellas v Kalifornii nahrála debutové album Robbery Blues. „Zvuk, který jsme si z Kalifornie přivezli, bychom v Česku jen těžko hledali. Viděli jsme, jak vzniká přímočarost a suverenita amerických kapel!” pochvalují si Goodfellas spolupráci. „Dokážeme vám, že i s akustickou kytarou můžeme vymlátit okenní tabulky a naštvat sousedy!” Seznam stop Bobby Long / Car Check / Girl Like You / Mighty Real / Tiptoe In The Mess / Robbery Blues / Smooth End Of The World / Mornings / Together / Kiss Away / Rather Happy Than Right / Where Am I (alza.cz)

Podobné produkty ako Goodfallas: Robbery Blues - CD (MAM839-2) , Goo goo dolls: miracle pill - lp (9362489969)

Junior Wells: Blues Brothers - CD (CLOCD1946)

Junior Wells: Blues Brothers - CD (CLOCD1946)
Detail

Hudební CD - Junior Wells, pravým jménem Amos Wells Blackmore Junior, byl americký bluesový zpěvák a hráč na harmoniku. Junior Wells, pravým jménem Amos Wells Blackmore Junior, byl americký bluesový zpěvák a hráč na harmoniku. Seznam stop Blues Hit Big Town feat. Colin James / Good Morning Little Schoolgirl feat. Pat Travers / Messin' With The Kid feat. Tyler Bryant / Baby, Scratch My Back feat. Albert Castiglia / Worried Life Blues feat. Mike Zito & James Montgomery / When The Cat's Gone The Mice Play feat. Harvey Mandel / Lovey Dovey Lovey One feat. Eric Gales / You Gotta Love Her With A Feeling feat. Kirk Fletcher / Two-Headed Woman feat. Guitar Shorty / Snatch It Back And Hold It feat. Joe Louis Walker / You Don't Care feat. Popa Chubby / It's A Man Down There feat. Bernard Allison / Hoodoo Man Blues feat. Joe Louis Walker (alza.cz)

Podobné produkty ako Junior Wells: Blues Brothers - CD (CLOCD1946) , Dr max pill box tydenni davkovac leku

Katapult: Chodníkový blues (Signed edition) - CD (9029677186)

Katapult: Chodníkový blues (Signed edition) - CD (9029677186)
Detail

Hudební CD - Mimořádná limitovaná edice alba v podobě digisleevu s vlastnoručním podpisem Oldy Říhy! Chodníkový blues vyšlo původně v roce 1995 a je považováno za jedno z nejvýznamnějších alb skupiny. Mimořádná limitovaná edice alba v podobě digisleevu s vlastnoručním podpisem Oldy Říhy! Chodníkový blues vyšlo původně v roce 1995 a je považováno za jedno z nejvýznamnějších alb skupiny. Bylo sestaveno z několika nevydaných, přepracovaných nebo zcela nových písní a pojmenováno bylo podle titulní skladby, zhudebněné básně Františka Gellnera. Skupina Katapult zaujímá specifické místo v historii domácí pop music. Během svojí kariéry (založena 1975) ustála skupina s Oldřichem Říhou v čele všechny nepřízně osudu (zákaz činnosti v éře budování socialismu, odchod Dědka Šindeláře a Tolji Kohouta do rockového nebe apod.) a fungovala víceméně nepřetržitě. Omlazený Katapult vystupuje od roku 2009 v sestavě: Oldřich Říha - kytara, Andy Budka - basová kytara, Ondřej Timpl -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Katapult: Chodníkový blues (Signed edition) - CD (9029677186) , Simply red: remixed (2x cd) - cd (9029513897)

Gov't Mule: Heavy Load Blues (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (7228715)

Gov't Mule: Heavy Load Blues (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (7228715)
Detail

Hudební CD - Heavy Load Blues je dvanácté studiové album jižanských rockových legend Gov't Mule z roku 2021. Heavy Load Blues je dvanácté studiové album jižanských rockových legend Gov't Mule z roku 2021. Deluxe verze obsahuje druhé CD bonusů. Rok vydání : 2021 (12.album) Seznam stop CD 1 Blues Before Sunrise / Hole in My Soul / Wake Up Dead / Love Is a Mean Old World / Snatch It Back and Hold It > Hold It Back > Snatch It Back and Hold It [Medley] / Ain't No Love in the Heart of the City / (Brother Bill) Last Clean Shirt / Make It Rain / Heavy Load / Feel Like Breaking Up Somebody's Home / If Heartaches Were Nickels / I Asked for Water (She Gave Me Gasoline) / Black Horizon CD 2 Hiding Place / You Know My Love / Street Corner Talking / Have Mercy on the Criminal / Long Distance Call / Feel Like Breaking Up Somebody's Home [Extended Version] / Need Your Love So Bad [Live at London Bluesfest 2017] / Good Morning Little School Girl [Live... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gov't Mule: Heavy Load Blues (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (7228715) , Barenaked ladies: maroon (2x lp) - lp (8122789270)

Sokolov Grigory: Klavírní koncerty (2017) - CD + DV - CD+DVD (4797015)

Sokolov Grigory: Klavírní koncerty (2017) - CD + DV - CD+DVD (4797015)
Detail

Hudební CD - Skladatelé: - Wolfgang Amadeus Mozart - Sergej Rachmaninov „Mozart / Rachmaninov: Concertos / A Conversation that Never Was” Skladatelé: • Wolfgang Amadeus Mozart • Sergej Rachmaninov „Mozart / Rachmaninov: Concertos / A Conversation that Never Was” Seznam stop CD Piano Concerto No.23 in A, K.488, Mozart: 1. Allegro - Cadenza Grigory Sokolov / Piano Concerto No.23 in A, K.488, 2. Adagio / Piano Concerto No.23 in A, K.488, 3. Allegro assai / Piano Concerto No.3 in D minor, Op.30, 1. Allegro ma non tanto / Piano Concerto No.3 in D minor, Op.30, 2. Intermezzo (Adagio) / Piano Concerto No.3 in D minor, Op.30, 3. Finale (Alla breve)DVD 12 Etudes, Op.25, Grigory Sokolov - A Conversation That Never Was (International Version / Physical) / Piano Concerto No.1 in B flat minor, Op.23, Grigory Sokolov - A Conversation That Never Was (German Version) (alza.cz)

Podobné produkty ako Sokolov Grigory: Klavírní koncerty (2017) - CD + DV - CD+DVD (4797015) , Meatfly logo trucker, maroon (mf-20000362-d)

Burian Jan: Blues 4. kategorie / Božskej klid (2x CD) - CD (MAM219-2)

Burian Jan: Blues 4. kategorie / Božskej klid (2x CD) - CD (MAM219-2)
Detail

Hudební CD - Dvě alba vzpomínek na sedmdesátá a osmdesátá léta v podání Jana Buriana. Blues 4. kategorie Album Blues 4. kategorie je vzpomínkou na sedmdesátá léta 20. století a jsou na něm mé rané písně. Božskej klid Album Božskej klid je sestaveno z písní vyjadřujících atmosféru první poloviny osmdesátých let 20. století. Obsah: Blues 4. kategorie Blues Pohádka Vyznání Dítko Polárka Království Zvyku Divnej svět Sprchovací blues Zubař Čarodějný hrad Parohy Blues 4. kategorie Božskej klid Božskej klid Železná neděle Píseň o dvou hlavách Patnáct kilo Na všechno mám svoje lidi Seriál Galilei Kšá kšá! Telefonní blues Múzy Horolezecká Zavařování (alza.cz)

Podobné produkty ako Burian Jan: Blues 4. kategorie / Božskej klid (2x CD) - CD (MAM219-2) , Black stone cherry: black to blues ii (ep) - cd (0810020500516)

Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645)

Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645)
Detail

Hudební CD - Hudebníkova celoživotní vášeň pro blues se v devadesátých letech promítla i do filmu. Hudebníkova celoživotní vášeň pro blues se v devadesátých letech promítla i do filmu. Dokumentární snímek Nothing But The Blues byl odvysílán v roce 1995 a získal nominaci na cenu Emmy. Nyní byl upgradován do formátu 4K a znovu uveden. K dispozici je i soundtrack s více než hodinou dosud nezveřejněných živých vystoupení nahraných v roce 1994 během turné legendárního kytaristy na podporu desky From The Cradle. Anglický hudebník, zpěvák a skladatel Eric Clapton je hned třikrát zařazen v rock'nrollové síni slávy: jako sólový interpret a jako člen skupin Yardbirds a Cream. Během své kariéry získal 19 cen Grammy a několik Brit Awards, slovutný časopis Rolling Stone jej zařadil na druhé místo v žebříčku 500 nejlepších kytaristů hudební historie. Rok vydání : 1995 Rok reedice : 2022 Seznam stop CD Blues All Day Long (Live at the Fillmore, San Francisco, 1994) /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645) , Hooker, john lee: blues is the healer (10xcd) - cd (222916)

Coldplay: Kaleidoscope (EP, 2017) - CD (9029579353)

Coldplay: Kaleidoscope (EP, 2017) - CD (9029579353)
Detail

Hudební CD - Coldplay posluchačům nabízejí pět skladeb, které koprodukovali Rik Simpson, Daniel Green a Bill Rahko. EP obsahuje píseň Miracles (Someone Special), na které s kapelou spolupracoval detroitský rapper Big Sean. Čtveřice se ve studiu znovu sešla s Brianem Enem, slavný hudebník pro ni napsal skladbu A L I E N S. Produkčně je pod touhle nahrávkou spolu s Enem podepsán Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon). O EP skupina mluví jako o sesterském projektu k albu A Head Full Of Dreams, které vyšlo v prosinci 2015 a kterého se dodnes prodalo v přepočtu přes 5 milionů kopií. Coldplay patří k nejzásadnějším hudebním uskupením posledního desetiletí, mnozí je dokonce považují za největší kapelu současnosti. V jejich sbírce je bezpočet různých ocenění včetně sedmi sošek Grammy a osmi cen Brit Awards. Prodali miliony alb, drží spoustu zajímavých rekordů. Čtveřice z Londýna debutovala v roce 2000 deskou Parachutes, jež je katapultovala mezi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Coldplay: Kaleidoscope (EP, 2017) - CD (9029579353) , Simply red: stars - cd (9031752842)

Hodiny: S tebou (2017) - CD (6704272)

Hodiny: S tebou (2017) - CD (6704272)
Detail

Hudební CD - Kapela HODINY, po pár dnech kdy si zahrála jako host kapely Kryštof před vyprodaným Strahovem a zažila tak nevšední stadionovou atmosféru vydává své první EP opírající se o své úspěšné singly. Kapela HODINY, po pár dnech kdy si zahrála jako host kapely Kryštof před vyprodaným Strahovem a zažila tak nevšední stadionovou atmosféru vydává své první EP opírající se o své úspěšné singly z poslední doby jako jsou Stmívání, Jízdní řád a Ze dna a k nim pridává jeden zbrusu nový „S tebou” a to současně i ve zdařilé remixové podobě. Je to už více než rok, co skupina Hodiny vstoupila na českou hudební scénu. Za tuto dobu toho stihla poměrně dost. Debutový singl Stmívání nasbíral přes milion zhlédnutí na YouTube i velký ohlas, stejně jako druhý singl Jízdní řád zní doteď rádiovým éterem. Kapela se během léta představila i na několika hudebních festivalech. Seznam stop CD S tebou / Stmívání / Jízdní řád / Ze dna / S tebou (remixed by Ján Zborovjan) (alza.cz)

Podobné produkty ako Hodiny: S tebou (2017) - CD (6704272) , Nokia 3310 (2017) red dual sim (a00028109)

PME Gelová barva Maroon Red - Červená 25 g

PME Gelová barva Maroon Red - Červená 25 g
Detail

Gelová červená barva Maroon Red je koncentrovaná barva vhodná na barvení potahovacích nebo modelovacích hmot. Červená gelová jídla barva se výborně hodí na dorty s valentýnskou tématikou. Produkt je vhodný pro vegany a vegetariány. Postup Barvu aplikujte v malém množství pomocí párátka, dobře prohněťte dokud fondán / modelovací hmota, marcipán nebo krém nebude úplně zabarvený. Pro sytější odstín přidejte větší množství pasty. Pro dosažení pastelového nebo světlého odstínu přidejte bělobu. Složení voda, oxid křemičitý (E551), propylenglykol (E1520), barva (E124), glycerin (E422), barva (E133). E124 může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako PME Gelová barva Maroon Red - Červená 25 g , Dura & blues club & a.šeban: live at stará pekárna - cd (mam208-2)

David Vrobel Trio, Jiří Suchý - Blues pro tebe (CD)

David Vrobel Trio, Jiří Suchý - Blues pro tebe (CD)
Detail

BLUES PRO TEBE – David Vrobel Trio & Jiří Suchý & Jitka Molavcová. Saxofonová tradice je v Semaforu slavná. Ferdinand Havlík a Evžen Jegorov se zapsali do historie našeho divadla velmi zlatým písmem. Měl jsem za to, že sláva saxofonu s nimi odešla. Neodešla. David Vrobel nás dnes všechny udivuje svými závratnými sóly a já mu tady za to zplna hrdla děkuju. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako David Vrobel Trio, Jiří Suchý - Blues pro tebe (CD) , Bush kate: red shoes - cd (9029556892)

Ľuboš Beňa a Bonzo Radványi: Slovak Blues Project (CD)

Ľuboš Beňa a Bonzo Radványi: Slovak Blues Project (CD)
Detail

Téměř po pěti letech vydávají slovenští bluesmani Ľuboš Beňa a Bonzo Radványi další společné studiové album. Nese název Slovak Blues Project a nabízí nejen tradiční. ale i moderní formy amerického blues. Jedenáct skladeb, z toho 6 vlastních a 5 převzatých v originálních úpravách, je aktuální vizitkou tohoto v současnosti nejhranějšího slovenského bluesového dua, které hostuje na hudebních festivalech po celé Evropě. Novinku nahráli sice ve studiu, ale v podstatě naživo, aby tak zachovali energii, kterou jsou známí ze svých vystoupení. O dostatečnou pestrost rytmů, nálad a zvukomalebnost se na albu Slovak Blues Project postarali i hostující hudebníci, takže v jednotlivých skladbách posluchač může slyšet nejen duo, ale i trio či celou kapelu. Zatímco zpěvák Bonzo Radványi hraje i na rezofonickou kytaru a foukací harmoniku, Ľuboš Beňa obohatil celkový zvuk o speciální kytaru z kanystru, rezofonickou kytaru, bicí nástroje a baskytaru. Pravdepodobně poprvé se na Slovensku objevila v blues knoflíková harmonika heligonka, kterou bravurně ovládá Miro Buzrla a rockovým zvukem elektrické kytary na nové album přispěl zase Paľo Hrnčirík. O kompletní nahrávání a finální mix alba Slovak Blues Project se postaral Dušan Souček ze studia Indies. Obal navrhla a zpracovala Zuzana Pálešová z fotografií Igora Vraňucha. Producentem novinky, která vyšla u hudebního vydavatelství Indies Happy Trails Records v Brně, je Ľuboš Beňa. Tracklist: 1. Bad Moon 02:26 2. Don't Waste Time 03:00 3. Stále prší 02:28 4. No Expetations 04:24 5. Hey Doc 02:50 6. Down On Me 02:56 7. Walking The Dog 03:00 8. What Have You Done 03:08 9. The Letter 02:44 10. I Woke Up This Morning 03:10 11. You Can't Judge A Book 03:34 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Ľuboš Beňa a Bonzo Radványi: Slovak Blues Project (CD) , Temné blues v new orleans (978-80-278-0099-5)

Hoochie Coochie Band: Screamin' The Blues - CD (MAM325-2)

Hoochie Coochie Band: Screamin' The Blues - CD (MAM325-2)
Detail

Hudební CD - Syrový zvuk alba má v tomto případě hned tři důvody, jak říká Jan Švihálek. Syrový zvuk alba má v tomto případě hned tři důvody, jak říká Jan Švihálek: "Za 1. hudba kterou hrajem potřebuje svůj syrovej, autentickej, přirozenej zvuk. Toho v moderním studiu nebo když budeš nahrávat po stopách, nedosáhneš, za 2. už mě sere ten univerzální studiovej zvuk, kdy skoro všechny kapely zní stejně, a za 3. z hlediska principu DO IT YOURSELF jsme to dotáhli docela daleko, vyrobili jsme si totiž i vlastní reverb. Seznam stop Big boss man (Jimmy Reed) / 3,4,5 times (Jan Švihálek) / Don't tell me (Jan Švihálek) / You don't have to go (Jimmy Reed) / Big belly blues (Jan Švihálek) / Catfish blues (traditional) / Don't start me talkin'(Sonny Boy Williamson) / Black hair blues (Jan Švihálek) / What's about (Jan Švihálek) / That's all right (Jimmy Rodgers) / Who's been talkin'(Chester Burnett) / 19 years old (McKinley Morganfield) (alza.cz)

Podobné produkty ako Hoochie Coochie Band: Screamin' The Blues - CD (MAM325-2) , Asobu multifunkcni tydenni davkovaci lahev pill organizer cerna 600ml

Skillet: Unleashed Beyond /Reedice (2017) - CD (7567866434)

Skillet: Unleashed Beyond /Reedice (2017) - CD (7567866434)
Detail

Hudební CD - Desáté album v diskografii kapely. Desku produkoval Brian Howes (např. Nickelback, Simple Plan), s nímž Skillet v roce 2006 točili album Comatose. Desáté album v diskografii kapely. Desku produkoval Brian Howes (např. Nickelback, Simple Plan), s nímž Skillet v roce 2006 točili album Comatose. Některé nahrávky koprodukovali Kevin Churko (např. Ozzy Osbourne, Papa Roach, Shania Twain, Five Finger Death Punch), Neal Avron (Fall Out Boy, Disturbed, You Me At Six nebo Weezer) a Seth Mosely. Hudebně se nahrávka pohybuje od metalu k popu, což je v jistém smyslu posun oproti předchozím deskám. Kapela z amerického memphisu se věnuje tzv. křesťanskému rocku. V roce 2013 v Praze předskakovala slavnějším kolegům z Nickelback. Seznam stop CD Feel Invincible / Back From The Dead / Stars / I Want To Live / Undefeated / Famous / Lions / Out Of Hell / Burn It Down / Watching For Comets / Saviors Of The World / The Resistance (alza.cz)

Podobné produkty ako Skillet: Unleashed Beyond /Reedice (2017) - CD (7567866434) , Suchý jiří, molavcová jitka, vorbel trio: blues pro tebe - cd (cr1057-2)

Rolling Stones: On Air (2017) - CD (5795825)

Rolling Stones: On Air (2017) - CD (5795825)
Detail

Hudební CD - Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air, která posluchače přenese do unikátní éry, kdy kapela hrála hudbu, kterou milovala ze všeho nejvíc - blues, R&B, soul a dokonce i country. Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air, která posluchače přenese do unikátní éry, kdy kapela hrála hudbu, kterou milovala ze všeho nejvíc - blues, R&B, soul a dokonce i country. Skladby pochází z nejsyrovějších let, kdy byla zpečetěna jejich domácí nadvláda a prestižní pozice na světové hudební scéně s titulem nejlepší rock'n'rollové kapely už klepala na dveře zkušebny. On Air je jedním z nejvášnivějších a nejintenzivnějších materiálů, který kdy „Stouni” vydali. Seznam stop CD Come On - Saturday Club, 26 October 1963 / (I Can't Get No) Satisfaction - Saturday Club, 18 September 1965 / Roll Over... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rolling Stones: On Air (2017) - CD (5795825) , Educa puzzle pohoří maroon bells, usa 2000 dílků (19279)

Kubišová Marta: Putování (1966-2017) - CD (8594189130099)

Kubišová Marta: Putování (1966-2017) - CD (8594189130099)
Detail

Hudební CD - Výročí 30 let od „sametové revoluce” je pádným důvodem k vydání alba sesbíraných nahrávek Marty Kubišové. Písně z let 1966-2017 zachycují zpěvačku v různých polohách. Většina nahrávek na výběrovém CD vyšla zcela poprvé. Výročí 30 let od „sametové revoluce” je pádným důvodem k vydání alba sesbíraných nahrávek Marty Kubišové. Komunistický režim zakázal na počátku roku 1970 její uměleckou činnost a díky událostem v listopadu 1989 mohla opět na pódia a do nahrávacích studií... Písně z let 1966-2017 zachycují zpěvačku v různých polohách. Jde o její pomyslné PUTOVÁNÍ životem i hudebními žánry. Zároveň v několika jazycích. Kromě češtiny zpívá anglicky, francouzsky, hebrejsky a německy. Většina nahrávek na výběrovém CD vyšla zcela poprvé. Album rozhodně nepřináší výběr hitů. Těch už bylo vydáno mnoho. Představuje jedinečnou zpěvačku v poněkud temnější poloze, a to zejména díky textům Jana Schneidera, Pavla Vrby, Petra Rady, Xaviera Baumaxy, Zdeňka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kubišová Marta: Putování (1966-2017) - CD (8594189130099) , Müller richard: výberovka 1984-2017 (2x cd) - cd (6701522)

Bowie David: Lodger (Remaster 2017) - CD (9029584268)

Bowie David: Lodger (Remaster 2017) - CD (9029584268)
Detail

Hudební CD Na podzim 2017 vyšel Bowieho třetí souborný box nazvaný A New Career In A New Town (1977 - 1982. Podobně jako v případě předchozích kompletů Five Years (1969-1973) a Who Can I Be Now? (1974 - 1976) nyní vycházejí samostatně i jednotlivé komponenty boxu včetně remasterovaného alba Lodger. Na podzim 2017 vyšel Bowieho třetí souborný box nazvaný A New Career In A New Town (1977 - 1982. Podobně jako v případě předchozích kompletů Five Years (1969-1973) a Who Can I Be Now? (1974 - 1976) nyní vycházejí samostatně i jednotlivé komponenty boxu včetně remasterovaného alba Lodger. Hudební chameleon patří k nejinovativnějším a nejinspirativnějším umělcům hudební historie. Ovlivnil mnoho následovníků včetně řady českých muzikantů. Když v roce 2002 BBC vyhlásila anketu o největšího Brita, umístil se Bowie na 29. místě. Prestižní časopis Rolling Stone ho zařadil na 39. příčku mezi největšími umělci všech dob. Seznam stop CD Fantastic Voyage (2017 Remastered... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bowie David: Lodger (Remaster 2017) - CD (9029584268)

Stolička Pill

Stolička Pill
Detail

Křeslo Pill je kulaté a výrazné - silueta připomínající pilíř má plochý sedák pro pohodlné sezení. Tuto keramickou židli lze použít jako další místo k sezení a jen zřídkakdy zůstane prázdná pro větší návštěvy - dobře vypadá také v kombinaci s konferenčním stolkem. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stolička Pill

Stolička Pill

Stolička Pill
Detail

Křeslo Pill je kulaté a výrazné - silueta připomínající pilíř má plochý sedák pro pohodlné sezení. Tuto keramickou židli lze použít jako další místo k sezení a jen zřídkakdy zůstane prázdná pro větší návštěvy - dobře vypadá také v kombinaci s konferenčním stolkem. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stolička Pill

Stolička Pill

Stolička Pill
Detail

Křeslo Pill je kulaté a výrazné - silueta připomínající pilíř má plochý sedák pro pohodlné sezení. Tuto keramickou židli lze použít jako další místo k sezení a jen zřídkakdy zůstane prázdná pro větší návštěvy - dobře vypadá také v kombinaci s konferenčním stolkem. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Stolička Pill

Blechacz Rafal: Johann Sebastian Bach (2017) - CD (4795534)

Blechacz Rafal: Johann Sebastian Bach (2017) - CD (4795534)
Detail

Hudební CD - Johann Sebastian Bach (31. března 1685 Eisenach - 28. července 1750 Lipsko) byl německý hudební skladatel a virtuóz. Johann Sebastian Bach (31. března 1685 Eisenach - 28. července 1750 Lipsko) byl německý hudební skladatel a virtuóz hry na klávesové nástroje, považovaný za jednoho z největších hudebních géniů všech dob a završitele barokního hudebního stylu. Bachovo dílo mělo a má značný vliv na další vývoj hudby počínaje W. A. Mozartem a Ludwigem van Beethovenem až po Arnolda Schoenberga nebo Henryka Góreckého. Seznam stop CD Italian Concerto / Partita No.1 in B flat major / 4 Duets / Fantasia and Fugue in a minor / Partita No.3 in a minor / Jesu, Joy of Man s Desiring (alza.cz)

Podobné produkty ako Blechacz Rafal: Johann Sebastian Bach (2017) - CD (4795534)

Netrebko Anna & Eyvazo Yusif: Romanza (2017) - CD (4798110)

Netrebko Anna & Eyvazo Yusif: Romanza (2017) - CD (4798110)
Detail

Hudební CD - Anna Jurjevna Netrebko je ruská operní pěvkyně, sopranistka. Je považována za jednu z nejvýznamnějších operních hvězd současnosti. Již v roce 2007 zařadil americký časopis Time Annu Netrebko na třetí místo mezi 100 nejvýraznějšími lidmi z oblasti umění a zábavy. Anna Jurjevna Netrebko je ruská operní pěvkyně, sopranistka. Je považována za jednu z nejvýznamnějších operních hvězd současnosti. Již v roce 2007 zařadil americký časopis Time Annu Netrebko na třetí místo mezi 100 nejvýraznějšími lidmi z oblasti umění a zábavy. Zdůvodnil to jejím velkým ohlasem v médiích, která neúnavně zaznamenávají její zálibu v módě (haute couture), ale především ohromující plností a sílou jejího hlasu a jejími hereckými schopnostmi. S poukazem na nádheru hlasu (vocal splendor) a dramatickou intenzitu pěveckého výrazu přirovnal autor článku Christopher Porterfield Annu Netrebko ke slavné pěvkyni Marii Callas. Interpreti: Anna Netrebko - soprán Yusiv Eyvazov -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Netrebko Anna & Eyvazo Yusif: Romanza (2017) - CD (4798110)

Monkey Business: Kavárna De Luxe (2017) - CD (9029580484)

Monkey Business: Kavárna De Luxe (2017) - CD (9029580484)
Detail

Hudební CD - Album Kavárna de Luxe nabízí jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex nad Sport? Never! Dlouholetý spolupracovník Romana Holého a autor vůbec prvních remixů prvních skladeb skupiny, producent Ecson Waldes oslovil zajímavé mladé kapely a producenty, aby si vybrali jakoukoli píseň z alba a libovolně ji přepracovali. Výsledkem je pestrá a zábavná deska oscilující mezi klubovou elektronikou až po dub a jazz. Respektované hudební seskupení kolem multiinstrumentalisty, skladatele a producenta Romana Holého s výraznými hlasy Matěje Rupperta, Tonyi Graves a čerstvě Terezy Černochové oslavilo před dvěma lety 15 let svojí existence albem Sex and Sport? Never! Do té doby stihlo vydat 7 studiových alb, získat 13 cen Anděl a mnoho dalších prestižních ocenění a absolvovat téměř tisícovku živých vystoupení, která patří k jeho nejsilnějším zbraním. Seznam stop CD Blue Light Baggie Bingo by Mydy Rabycad / Beat Crusher by Dafonic feat. Sia Sai /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monkey Business: Kavárna De Luxe (2017) - CD (9029580484)

Kryštof: Kryštof na Strahově 2017 - CD+DVD (6792190)

Kryštof: Kryštof na Strahově 2017 - CD+DVD (6792190)
Detail

Hudební DVD - (alza.cz)

Podobné produkty ako Kryštof: Kryštof na Strahově 2017 - CD+DVD (6792190)

Matěj Ptaszek, Jan Stehlík, Jan Čihák: Screaming the Blues (CD)

Matěj Ptaszek, Jan Stehlík, Jan Čihák: Screaming the Blues (CD)
Detail

Harmonikář a zpěvák Matěj Ptaszek se svými spoluhráči Janem Stehlíkem a Janem Čihákem natočil nové album Screaming The Blues. Deska vznikla ve studiu, ale natáčelo se živě. Hudebníci ji věnují letošnímu významnému výročí půlstoletí od legendárního festivalu Woodstock, pořádaného na louce u amerického městečka Bethel. Album se nese v duchu bluesových kapel, které na festivalu hrály - Canned Heat nebo The Paul Butterfield Blues Band - a dalších bluesmanů, kteří významně oslovili tehdejší rockery. Woodstock navždy ovlivnil několik generací a stále působí jako důkaz toho, že láska, svoboda a hudba k sobě nerozlučně patří. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Matěj Ptaszek, Jan Stehlík, Jan Čihák: Screaming the Blues (CD)

Black Stone Cherry: Black to Blues II (EP) - CD (0810020500516)

Black Stone Cherry: Black to Blues II (EP) - CD (0810020500516)
Detail

Hudební CD - Black to Blues je druhé EP americké kapely Black Stone Cherry z roku 2019. Black to Blues je druhé EP americké kapely Black Stone Cherry z roku 2019. Rok vydání : 2019 Seznam stop CD Big Legged Woman / Me & The Devil Blues / All Your Love (I Miss Loving) / Down In The Bottom / Early One Morning / Death Letter Blues (alza.cz)

Podobné produkty ako Black Stone Cherry: Black to Blues II (EP) - CD (0810020500516)

Hooker, John Lee: Blues Is The Healer (10xCD) - CD (222916)

Hooker, John Lee: Blues Is The Healer (10xCD) - CD (222916)
Detail

Hudební CD - John Lee Hooker byl poválečný bluesový kytarista a zpěvák. Narodil se roku 1917 v americkém státě Mississippi a bývá řazen mezi představitele delta blues John Lee Hooker byl poválečný bluesový kytarista a zpěvák. Narodil se roku 1917 v americkém státě Mississippi a bývá řazen mezi představitele delta blues Seznam stop CD 1 Leavin' chicago / Wednesday evening blues / My first wife left me / Sally mae / War is over (goodbye california) / She was in chicago / Boogie chillen / Henry's swing club / Stomp boogie / Who's been jiving you? / Black man blues / Shake your boogie / Poor slim / Mercy blues / Boogie woogie / Helpless blues CD 2 Good business / Goin' mad blues / Morning blues / Boogie awhile / Tuesday evening blues / Weeping willow boogie / Hobo blues / Miss lorraine / Do the boogie / Do the boogie / 11.609 boogie / Road trouble / Christmas time blues / Drifting from door to door / Hobo blues / Howlin' wolf CD 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hooker, John Lee: Blues Is The Healer (10xCD) - CD (222916)

Divadlo Sklep: Sklep Naposlech 2012-2014 (2017) - CD (9029575711)

Divadlo Sklep: Sklep Naposlech 2012-2014 (2017) - CD (9029575711)
Detail

Hudební CD - Poslední výlov ze sítí sklepovských písní je poměrně čerstvý. Bahenní kapry vystřídaly živé běličky. Tam, kde se mrskalo plyšové zvířátko, je dnes rapující žralok s ostrými zuby, ale také Tourettovým syndromem. Různopestré melodie spojují věčná moudra z ruského dramatu. Poslední výlov ze sítí sklepovských písní je poměrně čerstvý. Bahenní kapry vystřídaly živé běličky. Tam, kde se mrskalo plyšové zvířátko, je dnes rapující žralok s ostrými zuby, ale také Tourettovým syndromem. Různopestré melodie spojují věčná moudra z ruského dramatu. Tedy honem, honem k dobrým i pokleslým prodejcům s touhou po tomto albu. Poslechněte si Tomáše Hanáka, Martu Marinovou, Janu Hanákovou, Lenku Vychodilovou, Hanu Navarovou, ba i zpívajícího Milana Šteindlera a Davida Vávru ad. Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové. Seznam stop CD Honosný krab -Tomáš Hanák / Tourettův syndrom I - Milan Šteindler /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Divadlo Sklep: Sklep Naposlech 2012-2014 (2017) - CD (9029575711)

Soundtrack: Greatest Showman / Největší Showman (OST, 2017) - CD (7567865927)

Soundtrack: Greatest Showman / Největší Showman (OST, 2017) - CD (7567865927)
Detail

Hudební CD - Životopisné muzikálové drama natočil Michael Gracey na scénář Billa Condona. Ve snímku hrají Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams nebo Zac Efron. Všichni se rovněž podíleli na soundtracku. Životopisné muzikálové drama natočil Michael Gracey na scénář Billa Condona. Ve snímku hrají Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams nebo Zac Efron. Všichni se rovněž podíleli na soundtracku. Obsah: CD 1 Hugh Jackman, Keala Settle, Zac Efron, Zendaya & The Greatest Showman Ensemble - The Greatest Show Ziv Zaifman, Hugh Jackman, Michelle Williams - A Million Dreams Austyn Johnson, Cameron Seely, Hugh Jackman - A Million Dreams (Reprise) Hugh Jackman, Keala Settle, Daniel Everidge, Zendaya & The Greatest Showman Ensemble - Come Alive Hugh Jackman & Zac Efron - The Other Side Loren Allred - Never Enough Michelle Williams - Tightrope Loren Allred - Never Enough (Reprise) Hugh Jackman & The Greatest Showman Ensemble - From Now... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soundtrack: Greatest Showman / Největší Showman (OST, 2017) - CD (7567865927)

Smith Sam: Thrill Of It All (2017) - CD (5785578)

Smith Sam: Thrill Of It All (2017) - CD (5785578)
Detail

Hudební CD - Sam Smith se vrací s novým albem The Thrill of It All! Vyjde 3. listopadu Oblíbený britský písničkář Sam Smith po více než třech letech vydává album The Thrill of It All. Sam Smith se vrací s novým albem The Thrill of It All! Oblíbený britský písničkář Sam Smith po více než třech letech vydává album The Thrill of It All. Podílel se na něm jeho blízký přítel a dlouhodobý spolupracovník Jimmy Napes (Disclosure/Clean Bandit), producent Stargate (Rihanna/Coldplay/Katy Perry) a v neposlední řadě i hudebník Naughty Boy. S ním Smith v minulosti uspěl s písní La La La, v níž vokálně sekundoval, a která na YouTube dosáhla téměř miliardy zhlédnutí a naplno odstartovala Smithovu kariéru hvězdy současné populární hudby. První singl z chystané desky Too Good At Goodbyes se umístil na prvním místě v tabulkách Spotify, na YouTube získal prozatím téměř sto milionů zhlédnutí a stal se Smithovým šestým singlem, který v Británii suverénně opanoval hitparády. Druhý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Smith Sam: Thrill Of It All (2017) - CD (5785578)

Černý František (Čechomor): Šest křížků (Franta 2017) - CD (9029572922)

Černý František (Čechomor): Šest křížků (Franta 2017) - CD (9029572922)
Detail

Hudební CD - Písně, které nevyužil pro Čechomor, si František schovával a s kulatými narozeninami konečně přišel důvod je oživit. Dle samotného umělce byla rozhodujícím momentem příležitost nahrát album se svými dcerami. Písně, které nevyužil pro Čechomor, si František schovával a s kulatými narozeninami konečně přišel důvod je oživit. Dle samotného umělce byla rozhodujícím momentem příležitost nahrát album se svými dcerami. Jako bonus zařadil František Černý na svoje sólové album skladbu, kterou nahrál s Čechomorem a skupinou Wanastowi vjecy. František Černý je zpěvák, hudebník, skladatel, textař a dobrá duše skupiny Čechomor. Prosadil se i jako herec, a to v kultovních Knoflíkářích a oceňovaném Roku ďábla. Seznam stop CD Moudrý klobouk / Návštěva / Hody sokolovské / Majdalenka feat. Petr Zelenka / De jenom vo to / Dvě žáby na prameni feat. Alexandra Urbančíková / Voda, vazduh i sloboda / Julie (bonus) feat. Wanastowi Vjecy a Lenka Dusilová / Černé hory (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý František (Čechomor): Šest křížků (Franta 2017) - CD (9029572922)

Pill Box - GymBeam

Pill Box - GymBeam
Detail

Pill Box je zásobník na tablety, díky němuž už nebudete muset hledat vaše výživové doplňky po celé tašce. Obsahuje 5 samostatných komor, do kterých si můžete tablety a kapsle přesně nadávkovat na celý den. Je chráněn proti nechtěnému otevření pevným a bezpečnostním uzávěrem. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Pill Box - GymBeam

Samet blues (978-80-87780-27-5)

Samet blues (978-80-87780-27-5)
Detail

Kniha - 182 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Dvanáct autorů a jejich svědectví o tíze svobody. Jak události přelomových devadesátých let minulého století zasáhly do životů dvanácti romských autorů, jejich blízkých a tehdejší romské společnosti vůbec? Více než třicetiletá perspektiva a motivy prostupující celou sbírkou Samet blues - Drsná devadesátá v povídkách Romů umožňují nahlédnout, jak se v čase proměňovala a na Romy dopadala společenská atmosféra. Její odraz zde má podobu porevoluční euforie z nabyté svobody a možnosti etnoemancipace přes záhy zakoušenou existenční nejistotu, sociální vyloučení, ohrožení vzestupem rasismu a patologickými jevy až po ztrátu tradičních romských hodnot, které jen těžko odolávaly požadavkům na individualismus a úspěch měřený majetkem. Různorodé autorské hlasy se tu skládají v jednolitý chór, obdobu amerického černošského blues žalujícího na těžký úděl nerovnoprávné menšiny. Autoři Gejza Demeter, Eva Danišová,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Samet blues (978-80-87780-27-5)

Dura & Blues Club & A.Šeban: Live at Stará Pekárna - CD (MAM208-2)

Dura & Blues Club & A.Šeban: Live at Stará Pekárna - CD (MAM208-2)
Detail

Hudební CD - Hudební barvy se točí okolo Durových skladeb, ve kterých jde o vyjádření atmosféry klidu, osobní spirituality, ale i naivních úletů nebo recese. Hudební barvy se točí okolo Durových skladeb, ve kterých jde o vyjádření atmosféry klidu, osobní spirituality, ale i naivních úletů nebo recese. S Dura & Blues Club si občas zahraje i skvělý kytarista Andrej Šeban. Jeho vzdušný až mystický genius a improvizace se skvěle doplňují s Turtevovými písničkami. Harmonikář Erich Boboš Procházka, kytarista Martin Zajko a bubeník Igor Sabo svými výkony podtrhují skvělou atmosféru tohoto koncertního záznamu ze známého brněnského klubu Stará Pekárna. Seznam stop Kľud a piesok I / Kapor / Na obchodnej / Neplač drahá / Prečo si ma vyvolala z krčmy von / Nech je prča / Zuza blues / Walking Goldfish Blues / Stretnutie na Ringstrasse / Kľud a piesok II (alza.cz)

Podobné produkty ako Dura & Blues Club & A.Šeban: Live at Stará Pekárna - CD (MAM208-2)

Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)

Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)
Detail

Hudební CD - Slovenský zpěvák Richard Müller na dvojalbu s názvem Výberovka představuje průřez svojí tvorbou. Slovenský zpěvák Richard Müller na dvojalbu s názvem Výberovka představuje průřez svojí tvorbou. Již podle názvu je jasné, že album mapuje největší a nejoblíběnšjí hity jeho pěvecké kariéry. Kromě starších populárních skladeb jako Baroko, Naša láska letí, Po schodoch či Srdce jako kníže Rohan jsou na albu také novinky z jeho v té době nejnovější desky 55. Seznam stop CD1 Nespoznaný / Espresso tón / Prečo vy ľudia XX. storočia máte vždy zachmúrené obočia / Po schodoch / Bioelektrovízia / Tlaková níž / Plesový marš / Slovenské tango / Šťěstí je krásná věc / Rozeznávám / Aj ty! / Neuč vtáka lietať / Keď odchádzajú lásky / Nebude to ľahké / Milovane v daždi / Cigaretka na 2 ťahy / Nočná optika / V tom istom meste / Koniec svetaCD2 Naša láska letí / Baroko / Srdce jako kníže Rohan / Nina Ricci / 2 líšky / Už asi nie si / Spočítaj ma / Rieka / Nahý II / Sníh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)

Madonna: Rebel Heart Tour (2017) (2x CD) - CD (0416712)

Madonna: Rebel Heart Tour (2017) (2x CD) - CD (0416712)
Detail

Hudební CD - MADONNA oznámila, že její rekordní turné MADONNA: REBEL HEART TOUR vyšlo na Eagle Vision letos na podzim 2017 jako digitální download, DVD a blu-ray kompletně s bonusy. MADONNA oznámila, že její rekordní turné MADONNA: REBEL HEART TOUR vyšlo na Eagle Vision letos na podzim 2017 jako digitální download, DVD a blu-ray kompletně s bonusy. K dispozici jsou také DVD a blu-ray verze s audio CD s nejlepšími momenty tohoto turné. Material Girl také vydal živé album obsahující 22 písniček z Rebel Heart Tour, k dispozici jsou i jako dvojCD a digitální download. Film „MADONNA: REBEL HEART TOUR” byl natočen po celém světě a obsahuje jak koncertní záběry, tak záběry ze zákulisí, stejně jako dosud nezveřejněný záznam vrcholící představením v Sydney Qudos Bank Aréně (původně známé jako Allphones Arena) v Austrálii v březnu 2016. „MADONNA: REBEL HEART TOUR” spolurežírovali Danny B. Tull a Nathan Rissman, kteří oba rozsáhle s Madonnou spolupracují na jejích... (alza.cz)

Podobné produkty ako Madonna: Rebel Heart Tour (2017) (2x CD) - CD (0416712)
Maroon 5: Jordi (Deluxe Edition) (Coloured) - LP (3866160), Mingus Charles: Mysterious Blues (10x CD) - CD (231046), Shatner William: The Blues - CD (CLOCD1943), Junior Wells: Blues Brothers - CD (CLOCD1946), Whitesnake: The Blues Album - CD (9029515616), 2Wings: Live Blues Alive! - CD (8594170819248), beats pill 0 2, Stil Alfa Maroon (8591577060860), Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645), Gov't Mule: Heavy Load Blues (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (7228715), Samet blues (978-80-87780-27-5), Burian Jan: Blues 4. kategorie / Božskej klid (2x CD) - CD (MAM219-2), Hoochie Coochie Band: Screamin' The Blues - CD (MAM325-2), Rogers Jimmy All Stars: Blues Blues Blues (2x LP) - LP (0349785551), Goo Goo Dolls: Miracle Pill - LP (9362489969), dr max pill box tydenni davkovac leku, Simply Red: Remixed (2x CD) - CD (9029513897), Barenaked Ladies: Maroon (2x LP) - LP (8122789270), Meatfly Logo Trucker, Maroon (MF-20000362-d), Black Stone Cherry: Black to Blues II (EP) - CD (0810020500516), Hooker, John Lee: Blues Is The Healer (10xCD) - CD (222916), Simply Red: Stars - CD (9031752842), Nokia 3310 (2017) Red Dual SIM (A00028109), Dura & Blues Club & A.Šeban: Live at Stará Pekárna - CD (MAM208-2), Bush Kate: Red Shoes - CD (9029556892), Temné blues v New Orleans (978-80-278-0099-5), asobu multifunkcni tydenni davkovaci lahev pill organizer cerna 600ml, Suchý Jiří, Molavcová Jitka, Vorbel Trio: Blues pro tebe - CD (CR1057-2), Educa Puzzle Pohoří Maroon Bells, USA 2000 dílků (19279), Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)