Marcel's green soap prací gel vanilka & bavlna (1l) (14668)

Produkt Marcel's green soap prací gel vanilka & bavlna (1l) (14668) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marcel's green soap prací gel vanilka & bavlna (1l) (14668) upraviť a produkt hľadať znova.

Marcel's Green Soap Prací gel Vanilka & Bavlna (1l) (14668)

Marcel's Green Soap Prací gel Vanilka & Bavlna (1l) (14668)
Detail

Eko prací gel - na všechny typy prádla, vhodný pro barevné prádlo a bílé prádlo, odstraňuje skvrny při praní, pro citlivou pokožku i alergiky, změkčuje prádlo, usnadňuje žehlení, zachovává hebkost textílií, vydrží na 20 praní, užijete na bavlnu, 1 ks v balení, objem 1000 ml Hledáte prostředek na praní prádla, který vaše oblečení zaručeně zbaví nečistot, a navíc bude ohleduplný k přírodě i vašemu zdraví? Eko prací gel Marcel's Green Soap by vám mohl vyhovovat. S tímto ekologickým pracím gelem můžete vyprat oblečení z jakéhokoliv materiálu. Dejte sbohem skvrnám, aniž byste prádlo museli předtím jakkoli čistit. Navíc vám usnadní žehlení. Prádlo si zachová svou hebkost, a tak zůstane oblíbeným kouskem ve vašem šatníku. Použité přísady jsou zvoleny tak, aby gel mohli používat i jedinci s citlivou pokožkou. Nabízený typ gelu je svým složením vhodný na bílé i barevné prádlo. Jeho vlastnosti jej předurčují na bavlnu. Jeho objem je 1000 ml a vydrží na 20 pracích cyklů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marcel's Green Soap Prací gel Vanilka & Bavlna (1l) (14668) , Marcel's green soap prací gel vanilka & bavlna (1l) (14668)

Marcel’s Green Soap Vegan aviváž Vanilka & Bavlna 750ml (14694)

Marcel’s Green Soap Vegan aviváž Vanilka & Bavlna 750ml (14694)
Detail

Eko aviváž univerzální ekologické, usnadňuje žehlení, zachování intenzity barvy, zachovává hebkost textilií a změkčuje prádlo Eko aviváž Marcel's Green Soap vaše prádlo zjemní i provoní a přispěje k snadnému žehlení. Je určena pro citlivou pokožku, vyhnete se tedy podráždění. dá se použít i na dětské oblečení. Veškeré vaše prádlo prostoupí květinová a ovocná vůně, díky které bude nošení ještě příjemnější. Aviváž je parfemovaná, čímž zaručuje dlouhotrvající a intenzivní vůni. Ekologická aviváž vám bude vyhovovat, pokud hledáte přípravky šetrné k přírodě. Eko aviváž Marcel's Green Soap použijete celkem na 30 praní. Obsah jednoho balení je 750 ml. Zajímavé vlastnosti ekologické aviváže Marcel’s Green Soap Vegan aviváž Vanilka & Bavlna 750ml Intenzivní, působivá květinová a ovocná vůně Eko aviváž Marcel's Green Soap dostanete v balení o objemu 750 ml Vystačí až na 30 praní Upravená pro citlivější pokožku Ideální na dětské prádlo a oblečení Aviváž je parfemovaná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marcel’s Green Soap Vegan aviváž Vanilka & Bavlna 750ml (14694) , Marcel’s green soap vegan aviváž vanilka & bavlna 750ml (14694)

Prací gel Palmex color Active enzym 20praní 1L

Prací gel Palmex color Active enzym 20praní 1L
Detail

Activ-Enzym 6 díky kombinaci 6 enzymů působí i na odolné skvrny a zaručuje dokonalou čistotu, Šetrný k vláknům vašeho prádla a zachovává barvy vašeho oblečení, gel se snadno rozpouští a je možné ho aplikovat přímo na skvrnu, odstraňuje i odolné skvrny a zaručuje dokonalou čistotu díky složení Activ-Enzym 6, zachovává barvy vašeho prádla. S vůní levandule. Složení 5-15% aniontové povrchově aktivní látky, <5% neiontové povrchově aktivní látky, mýdlo, fosfonáty, Enzymy, Parfémy (linalool), Konzervační činidla (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone) (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Prací gel Palmex color Active enzym 20praní 1L , Anel prací gel sensitive (45302)

Real Green Clean prací gel 1,5 l

Detail

Prací prostředek Real Green Clean pro praní bílého a barevného prádla. Kombinace několika druhů enzymů zaručuje odstranění všech typů skvrn, prádlu dodá hebkost a měkkost a navíc po sobě zanechá příjemnou vůni. Formulace se složkami šetrnými k přírodě, dbejte na správné dávkování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Real Green Clean prací gel 1,5 l , Ecoegg prací vajíčko bavlna (70 praní) (5060558050075)

Real Green Clean prací gel 5 l

Detail

Prací prostředek Real Green Clean pro praní bílého a barevného prádla. Kombinace několika druhů enzymů zaručuje odstranění všech typů skvrn, prádlu dodá hebkost a měkkost a navíc po sobě zanechá příjemnou vůni. Formulace se složkami šetrnými k přírodě, dbejte na správné dávkování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Real Green Clean prací gel 5 l , Marcel’s green soap hygienické čistící ubrousky 60ks (14727)

Travelite Miigo 4w S Green

Travelite Miigo 4w S Green
Detail

Chcete mít na cestách po svém boku prakticky řešené zavazadlo, které vás bude těšit svým atraktivním vzhledem? Všestranný kufr Miigo rozhodně nezklame vaše očekávání! Díky ladným křivkám, trendy barvě, vkusným detailům a udržitelnému způsobu výroby se do něj zamilujete na první pojezd! Kromě nenáročné manipulace se kufr postará i o přehlednou organizaci věcí. Praktický TSA zámek navíc umožní bez obav vyrazit i do těch nejvzdálenějších koutů světa. 4 odolná dvoukolečka otočná o 360° výsuvná ergonomická rukojeť s aretací přední kapsa na zip integrovaný TSA zámek pro bezproblémové cesty do USA a Kanady popruh pro nasunutí na madlo většího kufru přihrádka na košile ve vnitřním víku 2 vnitřní kapsy na zip 2 vnitřní přihrádky kompresní popruhy polstrované horní a boční madlo úchyt na spodní straně usnadňující zvedání zpevněné hrany svrchní látka a podšívka vyrobená z vláken recyklovaných PET lahví (r-PET) odnímatelná klíčenka s integrovanou jmenovkou kufr splňuje svými rozměry normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Miigo 4w S Green , Persil prací gel sensitive 100 praní, 5l (9000101323603)

Travelite Viia 4w S Green

Travelite Viia 4w S Green
Detail

Zpříjemněte si život na cestách! Jednoduchý design, praktická výbava a stylová kombinace barev kufru Viia vás nabije energií a chutí vyrazit do světa. Svrchní látka i podšívka vyrobená z recyklovaného materiálu navíc pomáhá snížit množství odpadu, což uvítá nejen příroda kolem nás, ale také ti, kdo chtějí cestovat udržitelně se zavazadlem za férovou cenu. Při cestování oceníte především dvě prostorné přední kapsy na zip, do nichž se vejdou drobnosti, doklady i dokumenty, úložný prostor uzamykatelný TSA zámkem s kompresními popruhy a oddílem na košile, a také robustní otočná kolečka, která usnadní jízdu a zlepší schopnost manévrovat. Praktické madlo a úchyt na dně zjednoduší zvedání a manipulaci v letadle, vlaku či při cestách autem. 4 odolná dvoukolečka otočná o 360° výsuvné kovové madlo s aretací 2 přední kapsy na zip integrovaný TSA zámek pro bezproblémové cestování do USA a Velké Británie popruh pro nasunutí na madlo většího kufru samostatná přihrádka na košile ve vnitřním víku kompresní popruhy polstrované horní madlo úchyt na spodní straně usnadňující manipulaci při zvedání svrchní látka a podšívka z recyklovaného polyesteru kufr splňuje IATA rozměry pro palubní zavazadla většiny aerolinek (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Viia 4w S Green , Persil prací gel sensitive 50 praní, 2,5l (9000101323085)

Morakniv Eldris (S) Green box

Morakniv Eldris (S) Green box
Detail

-švédský kapesní nůž, který využijete na každé výpravě, přičemž vůbec nezáleží na její délce a náročnosti - je vždy připraven k okamžitému použití -na celodenním pochodu si s jeho pomocí vyrobíte třísky, rozděláte oheň nebo jej použijete na nenáročné vyřezávání -na vícedenních výpravách nebo na lovu vás překvapí svou silou, odolností a všestranností -na každou část nože od rukojeti až po špičku čepele jsou použity jen ty nejlepší materiály -vzor rukojeti rhombus je tradiční vzor, jehož variace je možné nalézt na mnoha nožích Mora, a poskytuje pohodlný a pevný úchyt -ostří nože je broušené ve skandinávském stylu, díky němuž čepel zůstává ostrá po dlouhou dobu -čepel nože má polomatnou úpravu oblíbenou mezi outdoorovými nadšenci -čepel nože vyrobena z vysoce kvalitní optimálně upravené švédské oceli (12C27), je 2 mm široká a 59 mm dlouhá -v horní části rukojeti se nalézá závěsný otvor pro uchycení nože pomocí karabiny, provázku nebo paracordu podle druhu využití -na výrobu rukojeti je použit speciální pevný polyamid, který v porovnání s jinými polymery poskytuje extra výdrž při námaze rukojeti -symetrická rukojeť umožňuje flexibilní použití a její design zároveň nabízí pevné uchopení nože -nůž lze zasunout do pouzdra oběma směry čepele -v rukojeti nože je kosočtvercová prohlubeň Click Lock, díky ketré je nůž pevně zabezpečen v pouzdře před nežádoucím uvolněním -hrana nože je vybroušena tak, aby perfektně fungovala v kombinaci s křesadlem, ostří nože tak nemusíte použít k rozdělání ohně a čepel se neztupí -tradiční plastové pouzdro se dvěma odtokovými otvory umožňuje snadné čištění a údržbu nože -polyproplen použitý při výrobě pouzdra zajišťuje jeho pevnost a excelentní ochranu nože -tvar pouzdra je ispirován designem pouzder vyráběných na začátku devadesátých let a vypadá téměř stejně jako u klasických edicí nožů -symetrie pouzdra má zásadní význam, protože umožňuje uložení nože bez ohledu na směr ostří čepele a je ideální pro praváky i leváky -dva zkřížené šípy s korunou jsou znakem provincie Dalarna (patro.cz)

Podobné produkty ako Morakniv Eldris (S) Green box , Ecoegg náhradní náplň pro prací vajíčko bavlna (50 praní) (5060558050082)

Korda Rovnátka Kickers 10ks - S Green

Korda Rovnátka Kickers 10ks - S Green
Detail

Tvarovaná gumová rovnátka na háčky Korda Green Kickers, které napodobují smršťovací hadičky. Tvarovaná gumová rovnátka na háčky Korda Green Kickers, které napodobují smršťovací hadičky. Pomáhají háčky otočit tak, aby byl zásek úspěšný. Na výběr ze tří velikostí rovnátek na různé velikosti háčků. velikost S - vhodné pro velikosti háčků 10 - 12 velikost M - vhodné pro velikosti háčků 6 - 8 velikost L - vhodné pro velikosti háčků 2 - 4 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Korda Rovnátka Kickers 10ks - S Green , Marcel’s green soap veganská aviváž pačuli & brusinka 750ml (14693)

Bio Wash PRACÍ GEL PŘÍRODNÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL PŘÍRODNÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek pro veškeré oděvy. Prací gel přírodní univerzální s levandulí šetří přírodu i peníze. Je přírodní, ekologický, a také vhodný alergiky. Šetřete přírodu a zároveň své oděvy. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL PŘÍRODNÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI , Persil prací gel deep clean plus active gel regular 70 praní, 3,5l (9000101322965)

Bio Wash PRACÍ GEL LEVANDULE Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL LEVANDULE Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek pro veškeré oděvy. Prací gel přírodní univerzální s levandulí šetří přírodu i peníze. Je přírodní, ekologický, a také vhodný pro alergiky. Šetřete přírodu a zároveň své oděvy. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL LEVANDULE Prací gel, transparentní, velikost UNI , Persil prací gel deep clean plus active gel color 50 praní, 2,5l (9000101321210)

Bio Wash PRACÍ GEL STŘÍBRO Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL STŘÍBRO Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek Biowash pro funkční sportovní textil s přídavkem stříbra. Hodí se zejména na praní funkčního textilu, především oděvů z dutých vláken a mikrovláken (polypropylen, polyester, polyamid, nylon aj). Spolehlivě odstraní nečistoty, přitom ale plně zachovává funkčnost všech speciálních materiálů, používaných na moderní sportovní ošacení. Nezanechává v prádle rezidua, která ucpávají póry a dráždí pokožku. Vhodné pro ruční praní i praní v pračce. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL STŘÍBRO Prací gel, transparentní, velikost UNI , Persil prací gel deep clean plus active gel color 70 praní, 3,5l (9000101321449)

Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Prací gel s přírodní levandulí šetří přírodu i peníze. Vhodný na různé druhy oděvů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ Prací gel, transparentní, velikost UNI , Alzaeco prací gel universal 3 l (60 praní) (8594018044818)

Cestovní kufr Travelite City 4w S Green

Cestovní kufr Travelite City 4w S Green
Detail

Hledáte kvalitní zavazadlo, které vám nabídne víc než jen zázemí a praktickou výbavu na cesty? Travelite City ochrání vaše věci při přepravě díky tvrdé skořepině a ochranným krytkám na hranách. Odolný kufr se stylovým vzhledem se pyšní také kvalitními kolečky, výbornou stabilitou, integrovaným zámkem pro větší bezpečí i propracovaným vnitřním prostorem, který zajistí snadnou manipulaci i pohodlné a přehledné sbalení bez starostí navíc!- čtyři velká dvoukolečka otočná o 360°- odlehčená výsuvná rukojeť s aretací- integrovaný kombinační zámek- oboustranný balicí systém s dělicí příčkou- kompresní popruhy ve tvaru písmene X- vnitřní podšívka- zpevněné hrany- komfortní madlo- kufr splňuje rozměry pro palubní zavazadla většiny leteckých společností výška: 55 cmšířka: 40 cmdélka: 20 cmmateriál: ABS (zoot.cz)

Podobné produkty ako Cestovní kufr Travelite City 4w S Green , Savo prací gel univerzální 2,4 l (48 praní) (8720181093173)

Bio Wash PRACÍ GEL S CEDREM A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL S CEDREM A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek Biowash na vlněný textil a funkční sportovní oblečení z merino vlny (svetry, ponožky, spodní prádlo, dětská body atd.). Za studena lisovaný výtažek z mýdlových ořechů v biokvalitě díky přídavku lanolínu udržuje vlákna vlny pružná i při opakovaném praní. Lanolín je látka, která přirozeně pečuje o srst ovcí. Zajišťuje tepelně izolační vlastnosti i voděodolnost vlny. Cedrová silice příjemně vlnu ovoní a zároveň jí ochrání proti molům. Gel je šetrný k barvám a je vhodný i pro praní dětského prádla, pro alergiky, osoby s citlivou pokožkou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL S CEDREM A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI , Alzaeco prací gel sensitive 5 l (100 praní) (8594018045020)

Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek Bio Wash na vlněný textil a funkční sportovní oblečení z merino vlny (svetry, ponožky, spodní prádlo, dětská body atd.).Za studena lisovaný výtažek z mýdlových ořechů v biokvalitě díky přídavku lanolínu udržuje vlákna vlny pružná i při opakovaném praní. Lanolín je látka, která přirozeně pečuje o srst ovcí. Zajišťuje tepelně izolační vlastnosti i voděodolnost vlny. Levandulová silice příjemně vlnu ovoní a zároveň jí ochrání proti molům.Gel je šetrný k barvám a je vhodný i pro praní dětského prádla, pro alergiky, osoby s citlivou pokožkou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL S LEVANDULÍ A LANOLÍNEM Prací gel, transparentní, velikost UNI , Twister prací gel universal 1500 ml (25 praní) (8596048004879)

Bio Wash PRACÍ GEL NA VLNU S ROZMARÝNEM A LANOLÍNEM Prací gel, , velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL NA VLNU S ROZMARÝNEM A LANOLÍNEM Prací gel, , velikost UNI
Detail

Prací gel na vlnu s rozmarýnem a lanolínem šetří přírodu i peníze. Gel je určen na veškeré oděvy a výrobky z vlny a merino vlny - s lanolinem pro lepší funkčnost - zachovává jasné barvy, zjemňuje vlnu a chrání proti molům. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL NA VLNU S ROZMARÝNEM A LANOLÍNEM Prací gel, , velikost UNI , Jelen prací gel univerzální 1,35 l (30 praní) (8592613579902)

Korda Zarážky Dark Matter Sinkers - S Green 12ks

Korda Zarážky Dark Matter Sinkers - S Green 12ks
Detail

Revoluční pomocník pro dokonalé maskování Vaší montáže! Korda Sinkers je novinka, která revolučně vylepší koncovou montáž. Revoluční pomocník pro dokonalé maskování Vaší montáže! Korda Sinkers je novinka, která revolučně vylepší koncovou montáž. S její pomocí jednoduše udržíte montáž na dně mimo dosah krmících se kaprů. Jednoduše ji navléknete na vlasec či šňůrku. Korda Sinkers jsou tungstenová závažíčka, která jednoduše natáhnete na jakýkoliv návazcový materiál. Sinkers precizně maskují montáž u dna a krmící se kapři nemají šanci o koncovou montáž zavadit a vyplašit se. Mají velmi tenký průměr a jsou vhodné pro většinu koncových montáží. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Korda Zarážky Dark Matter Sinkers - S Green 12ks , Jelen prací gel univerzální 2,7 l (60 praní) (8592613579940)

PANTONE Poutko na klíče S — Green 15-0343

PANTONE Poutko na klíče S — Green 15-0343
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Super barevná klíčenka Pantone 18 cm dlouhá z odolného nylonu s poutkem umožňuje zavěsit klíče kamkoli. Díky různým barvám Pantone rychle odlišíte klíče pro domácnost i kancelář. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako PANTONE Poutko na klíče S — Green 15-0343 , Alzaeco prací gel sensitive 3 l (60 praní) (8594018044764)

Northwave Airout Jrs S/S Green/Black M

Detail

Pánský dres Northwave Airout Jrs S/S s krátkými rukávy je skvěle prodyšný a také částečně voděodolný dres. Představuje ideální volbu pro všechny jezdce do každého počasí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Northwave Airout Jrs S/S Green/Black M , Twister prací gel black 1500 ml (25 praní) (8596048004886)

Morakniv Eldris (S) Green Neck Knife Kit box

Morakniv Eldris (S) Green Neck Knife Kit box
Detail

-švédský kapesní nůž, který využijete na každé výpravě, přičemž vůbec nezáleží na její délce a náročnosti - je vždy připraven k okamžitému použití -na celodenním pochodu si s jeho pomocí vyrobíte třísky, rozděláte oheň nebo jej použijete na nenáročné vyřezávání -na vícedenních výpravách nebo na lovu vás překvapí svou silou, odolností a všestranností -Eldris vám dovolí bezpečně stáhnout zvěř z kůže a je snadno dostupný jak v kapse, tak v např. v pouzdru na noze -verze Neck Knife Kit je dodávána se sadou pro zavěšení na krk, díky které objevíte plný potenciál tohoto nože -pověste si Eldris na krk s pomocí víceúčelového paracordu a díky koženému poutku s drukem zabráníte nechtěnému uvolnění a ztrátě nože -tento přírodní materiál je nejlepší volbou, pokud se jedná o časté užívání nože a drobných namáhaných částí, které jsou neustále opakovaně používány -v kombinaci s malým škrtadlem si rozděláte oheň nebo zapálíte plynovou kartuši pro přípravu jídla -na každou část nože od rukojeti až po špičku čepele jsou použity jen ty nejlepší materiály -vzor rukojeti rhombus je tradiční vzor, jehož variace je možné nalézt na mnoha nožích Mora, a poskytuje pohodlný a pevný úchyt -ostří nože je broušené ve skandinávském stylu, díky němuž čepel zůstává ostrá po dlouhou dobu -čepel nože má polomatnou úpravu oblíbenou mezi outdoorovými nadšenci -čepel nože vyrobena z vysoce kvalitní optimálně upravené švédské oceli (12C27), je 2 mm široká a 59 mm dlouhá -v horní části rukojeti se nalézá závěsný otvor pro uchycení nože pomocí karabiny, provázku nebo paracordu podle druhu využití -na výrobu rukojeti je použit speciální pevný polyamid, který v porovnání s jinými polymery poskytuje extra výdrž při námaze rukojeti -symetrická rukojeť umožňuje flexibilní použití a její design zároveň nabízí pevné uchopení nože -nůž lze zasunout do pouzdra oběma směry čepele -v rukojeti nože je kosočtvercová prohlubeň Click Lock, díky ketré je nůž pevně zabezpečen v pouzdře před nežádoucím uvolněním -hrana nože je vybroušena tak, aby perfektně fungovala v kombinaci s křesadlem, ostří nože tak nemusíte použít k rozdělání ohně a čepel se neztupí -tradiční plastové pouzdro se dvěma odtokovými otvory umožňuje snadné čištění a údržbu nože -polyproplen použitý při výrobě pouzdra zajišťuje jeho pevnost a excelentní ochranu nože -tvar pouzdra je ispirován designem pouzder vyráběných na začátku devadesátých let a vypadá téměř stejně jako u klasických edicí nožů -symetrie pouzdra má zásadní význam, protože umožňuje uložení nože bez ohledu na směr ostří čepele a je ideální pro praváky i leváky -dva zkřížené šípy s korunou jsou znakem provincie Dalarna (patro.cz)

Podobné produkty ako Morakniv Eldris (S) Green Neck Knife Kit box , Jelen prací gel univerzální 500 ml (11 praní) (8592613579759)

Bull's Pouzdro na šipky Orbis S - Green (231501)

Bull's Pouzdro na šipky Orbis S - Green (231501)
Detail

Pouzdro na šipky - profesionální, kapesní pouzdro, pro 1 sadu, materiál plast, zelená barva Klíčové přednosti produktu Bull's Pouzdro na šipky Orbis S - Green S pouzdrem na šipky Bull's si své hrací potřeby můžete bez obav vzít, kamkoliv budete potřebovat Dejte sbohem ohnutým hrotům a pomačkaným letkám Má tvar kapesního pouzdra K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je plast Určeno pro jednu sadu šipek Na vašem stole bude zářit jeho zelená barva Velikost pouzdra na šipky je S (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Pouzdro na šipky Orbis S - Green (231501) , Alzaeco prací gel sensitive 2 × 3 l (120 praní)

Bio Wash PRACÍ GEL ROZMARÝN-LANOLÍN Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL ROZMARÝN-LANOLÍN Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek Bio wash na vlněný textil a funkční sportovní oblečení z merino vlny (svetry, ponožky, spodní prádlo, dětská body atd.). (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL ROZMARÝN-LANOLÍN Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI , Sodastream tripack 1l orange/red/green (40028570)

Sprchový gel Vanilka

Sprchový gel Vanilka
Detail

Sprchový gel Vanilka přímo od výrobce YVES ROCHER za skvělou cenu 109.00 Kč. Kupte ještě dnes. (yves-rocher.cz)

Podobné produkty ako Sprchový gel Vanilka , Sodastream lahev tripack 1l orange/red/green

Sprchový gel Vanilka

Sprchový gel Vanilka
Detail

Sprchový gel Vanilka přímo od výrobce YVES ROCHER za skvělou cenu 149.00 Kč. Kupte ještě dnes. (yves-rocher.cz)

Podobné produkty ako Sprchový gel Vanilka , Der waschkönig prací gel color 3,3 l (94 praní) (4260418930429)

Tempish MARILLA helma na kolečkové brusle S green, Zelená

Tempish MARILLA helma na kolečkové brusle S green, Zelená
Detail

Revoluční design, tvar a konstrukce přilby TEMPISH MARILLA ji předurčuje pro využití k ochraně hlavy při různých sportech. Prioritně je určena pro in-line skating, skateboardy, longboardy a mini koloběžky, ale je vhodná také pro cyklistiku atd. Tato přilba se prodává v pěti velikostech XS, S, M, L, XL. Oproti klasickým cyklistickým přilbám, je vnější skořepina mnohem silnější, tvrdší a odolnější - tím je podstatně zvýšena ochrana hlavy uživatele. Přilba se skládá ze tří vrstev. 1. vnější pevná skořepina 2. silná tlumící vrstva z materiálu EPS, která se nejvíce podílí na utlumení nárazu a absorpci kinetické energie 3. měkká vnitřní textilní odnímatelná výstelka - tu je možno jednoduše vyjmout a vyprat ve vlažné vodě a následně opět vložit zpět. Přilba TEMPISH MARILLA poskytuje velkou ochranu hlavy. Přilba je bohatě odvětrána otvory ve vnější skořepině, vnitřní tlumící vrstvě z EPS a také ve výstelkách. Je vybavena stahovacím páskem s aretačním kolečkem pro lepší připevnění k hlavě a klasickým páskem s přezkou pod bradu s nastavitelnou délkou. Barva: black, blue, green, white Velikost: XS, S, M, L, XL XS: 48-50cm S: 51-53cm M: 54-56cm L: 56-58cm XL: 59-60cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Tempish MARILLA helma na kolečkové brusle S green, Zelená , Jelen prací gel univerzální refill 5 l (111 praní) (18596422550159)

Booker T. & The M.G.'s: Green Onions - LP (4260494436266)

Booker T. & The M.G.'s: Green Onions - LP (4260494436266)
Detail

LP vinyl - První album kapely Booker T. & the M.G.'s. na tomto barevném LP. První album kapely Booker T. & the M.G.'s. na tomto barevném LP. Rok vydání : 1962 Rok reedice : 2021 Seznam stop LP Green Onions / Rinky-Dink / I Got A Woman / Mo' Onions / Twist And Shout / Behave Yourself / Stranger On The Shore / Lonely Avenue / One Who Really Loves You / You Can't Sit Down / A Woman, A Lover, A Friend / Comin' Home Baby (alza.cz)

Podobné produkty ako Booker T. & The M.G.'s: Green Onions - LP (4260494436266) , Attitude prací gel pro děti náhradní kanystr 2 l (626232490237)

Ecozone Prací gel 1,5 l

Ecozone Prací gel 1,5 l
Detail

Prací prostředek pro všechny typy prádla. Vysoce efektivní praní i při nízkých teplotách. Jemný k pokožce i textiliím. 99,5 % přírodních ingrediencí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Ecozone Prací gel 1,5 l , Attitude prací gel sweet lullaby 1,05 l (35 praní) (626232420371)

Naif Baby prací gel 200ml

Naif Baby prací gel 200ml
Detail

Dětská pokožka je již tak dobrá, jaká je, protože například ochranná vrstva je již při narození. Aby se nepoškodil, náš prací gel bez mýdla jemně čistí dětskou pokožku a udržuje ji měkkou a hladkou. Čisticí prací gel Naïf neobsahuje žádné přísady jako PEG, SLS, SLES, fenoxyethanol, parabeny nebo minerální olej a je dermatologicky testován. Proto můžete náš mycí gel bez mýdla bezpečně použít i na extrémně suchou pokožku nebo ekzémy. přísady: Aqua / voda, kakaové glukosidy, sodná sůl kokosových síranů, Kokamidopropylbetain, glycerin, hydrolyzovaný pšeničný protein, extrakt z gossypium hirsutum (bavlníkové semeno), glycerol oleát, tokoferol, hydrogenované palmové glyceridy citrát, levulinát sodný, anisát sodný, chlorid sodný, parfém / vůně, kyselina citronová (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Naif Baby prací gel 200ml , Frosch eko hypoalergenní prací gel na kojenecké prádlo 1,5 l

Ecover Prací gel Univerzální 1000ml

Detail

Ecover Prací gel Univerzální 1000ml je vhodný na praní bílého a barevného prádla. Odstraňuje skvrny, revitalizuje oblečení a zabraňuje žmolkování. Všechny složky jsou na přírodní bázi a díky biologicky odbouratelnému složení jsou vhodné také do septik. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ecover Prací gel Univerzální 1000ml , Tierra verde prací gel vavřín 1 l (33 praní) (8594165003638)

Prací gel na barevné prádlo

Prací gel na barevné prádlo
Detail

Barevné oblečení má tendenci ztrácet svůj lesk a po několika vypráních často začíná vypadat trochu matně. Vysoce účinný prací prostředek na všechny barvy byl speciálně vyvinut pro zachování a péči o všechny druhy barevných odstínů. Umožňuje, aby vaše barevné oblečení zůstalo barevné a zářivé. Prací gel je velmi koncentrovaný a vystačí na 19-25 pracích cyklů. Prací gel je účinný již při 20 °C, kdy spolehlivě odstraňuje nečistoty i bakterie. Praní při nižších teplotách prodlužuje životnost oblečení a šetří vodu i energii. Vhodný pro všechny materiály kromě vlny a hedvábí. Neobsahuje barviva, zeolity ani fosfáty. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Prací gel na barevné prádlo

Savo prací gel Univerzální 48W

Detail

Savo univerzální prací gel zaručí čisté a hygienické prádlo s příjemnou vůní. Účinně odstraňuje odolné skvrny a zachovává intenzitu barev vašeho oblečení. Láhev je zhotovena z recyklovaného plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo prací gel Univerzální 48W

Sonett Prací gel 2 l

Sonett Prací gel 2 l
Detail

Sonett Prací gel 2 l Prací gel 2l je tekutý prostředek na praní bílého i barevného prádla při teplotách 30°C - 95°C. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Sonett Prací gel 2 l

Anel prací gel Sensitive (45302)

Anel prací gel Sensitive (45302)
Detail

Prací gel - na jemné prádlo a na dětské prádlo, odstranění skvrn při praní a pro běžné praní Hledáte prostředek na praní prádla, který spolehlivě vypere vaše prádlo a dodá mu svěžest? Prací gel ATEA future, s.r.o. by mohl být ta pravá varianta. Je šetrný k pokožce, díky čemuž se hodí i na dětské nebo jemné prádlo. Skvrny odstraní během praní, bez předchozího namáčení. Zásadní vlastnosti pracího gelu Anel prací gel Sensitive Prací gel ATEA future, s.r.o. využijete na jemné prádlo a na dětské prádlo Zajistí odstranění skvrn při praní Je skvělou volbou pro běžnou údržbu prádla (alza.cz)

Podobné produkty ako Anel prací gel Sensitive (45302)

Savo Prací gel Univerzální 5l, 100 pracích dávek

Detail

Savo univerzální prací gel na barevné i bíle prádlo se postará o účinné odstranění odolných skvrn a zápachů. Vůně pracího gelu je kombinací směsí jasmínu, karafiátu, fialek a osvěžujících ovocných prvků jablka a melounu. Navíc jeho pečující složky zachovají intenzitu barev vašeho oblečení. Prací gel můžete bez obav použít na všechny tkaniny s výjimkou vlny a hedvábí. Zbavte se odolných skvrn a nechte své prádlo zazářit čistotou! (mall.cz)

Podobné produkty ako Savo Prací gel Univerzální 5l, 100 pracích dávek

Coccolino Care Color prací gel 60 pracích dávek

Detail

Tekutý prací prostředek Coccolino Care Color vyvinutý pro péči o barevné prádlo. Unikátní technologie Care Serum proniká hluboko do vláken, kde pomáhá posilovat jejich strukturu. Oblečení se pak méně mačká a to a usnadňuje jeho žehlení. Rozjasňuje barvy a prádlo provoní příjemnou vůní. (mall.cz)

Podobné produkty ako Coccolino Care Color prací gel 60 pracích dávek

Coccolino Care White prací gel 60 pracích dávek

Detail

Tekutý prací prostředek Coccolino Care White vyvinutý pro péči o bílé prádlo. Unikátní technologie Care Serum proniká hluboko do vláken, kde pomáhá posilovat jejich strukturu. Oblečení se pak méně mačká a to a usnadňuje jeho žehlení. Rozjasňuje barvy a prádlo provoní příjemnou vůní. (mall.cz)

Podobné produkty ako Coccolino Care White prací gel 60 pracích dávek

Coccolino Care Black prací gel 60 pracích dávek

Detail

Tekutý prací prostředek Coccolino Care Black vyvinutý pro péči o černé a tmavé prádlo. Unikátní technologie Care Serum proniká hluboko do vláken, kde pomáhá posilovat jejich strukturu. Oblečení se pak méně mačká a to a usnadňuje jeho žehlení. Rozjasňuje barvy a prádlo provoní příjemnou vůní. (mall.cz)

Podobné produkty ako Coccolino Care Black prací gel 60 pracích dávek

Bio Wash PRACÍ GEL CEDR/LANOLÍN NA VLNU Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI

Bio Wash PRACÍ GEL CEDR/LANOLÍN NA VLNU Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI
Detail

Ekologický přírodní prací prostředek Bio wash na vlněný textil a funkční sportovní oblečení z merino vlny (svetry, ponožky, spodní prádlo, dětská body atd.). (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bio Wash PRACÍ GEL CEDR/LANOLÍN NA VLNU Vzorek pracího gelu, transparentní, velikost UNI

Koncentrovaný sprchový gel Vanilka

Koncentrovaný sprchový gel Vanilka
Detail

Koncentrovaný sprchový gel Vanilka přímo od výrobce YVES ROCHER za skvělou cenu 119.00 Kč. Kupte ještě dnes. (yves-rocher.cz)

Podobné produkty ako Koncentrovaný sprchový gel Vanilka

SCHICHT Jelen prací gel Univerzální 2,7l

SCHICHT Jelen prací gel Univerzální 2,7l
Detail

Základní gel celé jelení řady, je vhodný na praní prádla barevného i bílého. Jeho receptura je založena na jádrovém mýdle, stejně jako mýdlo je prací gel účinný, šetrný k přírodě i pokožce. Oproti prášku se s ním snadněji manipuluje, díky dobré rozpustnosti se také neusazuje v pračce. Pokud je v místnosti vysoká vlhkost nehrozí, že ztvrdne a nebude možné jej použít. Tip pro zákazníky: Barevné prádlo by se mělo před praním roztřídit. Do pračky dáváme prádlo stejných/podobných barev a materiálu. Složení: 5% nebo více, avšak méně než 15%: mýdlo: méně než 5%: aniontově povrchně aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky: enzymy: pafrém: Benzyl Alcohol, Bronopol, Iodopropynyl Butycarbamate. (bezvaplenky.cz)

Podobné produkty ako SCHICHT Jelen prací gel Univerzální 2,7l

Lenor Sensitive prací gel 60 PD

Lenor Sensitive prací gel 60 PD
Detail

Vyzkoušejte Sensitive tekutý prací prostředek Sensitive Lenor pro citlivou pokožku. Inovativní složení Lenoru je navrženo tak, aby bylo vaše prádlo důkladně vyprané, svěže vonělo a zároveň chránilo vaši citlivou pokožku. Tekutý prací prostředek Lenor Sensitive je dermatologicky testovaný a certifikovalo ho Evropské centrum nadace pro výzkum alergií ECARF. Produkty Lenor mají navíc plně recyklovatelný obal. Tip! Užijte si radost z čistého prádla na maximum a používejte tekutý prací prostředek Lenor v kombinaci s aviváží Lenor Sensitive, aby bylo vaše prádlo důkladně vyprané, hebké a svěže vonělo. Složení: 5–15% Aniontové Povrchově Aktivní Látky, <5% Neiontové Povrchově Aktivní Látky, Fosfonáty, Mýdlo, Enzymy, Optické Zjasňovače, Benzisothiazolinone, Parfémy (feedo.cz)

Podobné produkty ako Lenor Sensitive prací gel 60 PD

Jelen prací gel Mateřídouška 2,7 l

Detail

Prací gel Jelen s vůní mateřídoušky je vhodný pro praní dětského prádla a hraček. Je obzvláště šetrný k dětské pokožce. Jelínek je klinicky testovaný SZÚ jako nedráždivý k pokožce, je tedy vhodný i na praní prádla pro miminka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jelen prací gel Mateřídouška 2,7 l

Laguna prací gel 1,5 L sportovní

Detail

Speciální prací gel značky Laguna je určený na praní sportovního oblečení. Dokonale odstraňuje nečistoty a zápach. Prací gel zajišťuje ochranu citlivého sportovního oblečení a zachovává vlastnosti funkčních vláken a membrán. Vaše prádlo bude díky gelu vonět svěží parfemací Green Wash. Přípravek je vhodný i do domácností s čističkami vod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Laguna prací gel 1,5 L sportovní

Jelen Color prací gel 2.7 l

Jelen Color prací gel 2.7 l
Detail

Jelen Color prací gel 2.7 l Šetrný k přírodě i pokožce. Dermatologicky testováno. Perte silou jádrového mýdla. 30-60°C. Vyrobeno v České republice. V měkké vodě pere Jelen lépe. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Jelen Color prací gel 2.7 l

Persil Prací gel Universal 1 l

Persil Prací gel Universal 1 l
Detail

Persil Prací gel Universal 1 l Persil tekutý prací prostředek s Deep Clean technologií obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek, které bojují proti těm nejodolnějším skvrnám. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Persil Prací gel Universal 1 l

Persil Prací gel Universal 5 l

Persil Prací gel Universal 5 l
Detail

Persil Prací gel Universal 5 l Persil tekutý prací prostředek s Deep Clean technologií obsahuje unikátní kombinaci aktivních látek, které bojují proti těm nejodolnějším skvrnám. Pronikají hluboko do vláken a odstraňují i ty nejmenší molekuly špíny pro bezvadný výsledek a zářivě čisté oblečení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Persil Prací gel Universal 5 l

Tierra Verde Prací gel bez vůně

Tierra Verde Prací gel bez vůně
Detail

Inovovaný prací gel má zvýšený podíl extraktu z mýdlových ořechů. Nově jsou přidány přírodní tenzidy, které si výborně poradí s nečistotami. Výsledkem je krásně čisté prádlo bez dráždivých chemických látek. Koncentrovaná podoba gelu je navíc skvělým řešením pro vás (neplatíte za zbytečnou vodu) i přírodu (méně obalů i paliva na přepravu). Koncentrovaný gel pro šetrné a ekologické praní barevného prádla. Základem pracího gelu je výtažek z mýdlových ořechů v biokvalitě získaný nejšetrnější metodou extrakce za studena. Prací gel z mýdlových ořechů je velmi vhodný i pro praní dětského oblečení a barevných látkových plen, doporučujeme ho také alergikům, ekzematikům a osobám s citlivou pokožkou. Zejména v těchto případech prací gel kombinujte s máchadlem pro citlivou pokožku, které spolehlivě odstraňuje zbytky pracího prostředku. Jeden litr gelu vystačí až na 33 pracích dávek. Použití Prací gel se používá na praní běžně znečištěného prádla v ruce nebo v pračce. Je vhodný zejména pro barevné prádlo, protože neobsahuje bělicí složku. Ideální je i pro ty, kteří si chtějí prádlo provonět esenciálním oleji dle vlastního výběru (pro praní 4-5 kg prádla přidejte 1-3 kapky oleje přímo do zásobníku pračky spolu s pracím přípravkem; dávkování volte podle toho, jak silně si chcete prádlo provonět). Dávkování Pro ruční praní použijte cca 15 ml na prací lázeň. Při praní v pračce nalijte 30 ml (objem uzávěru lahve) na prací várku (4-5 kg prádla). Při středně tvrdé vodě použijte 1,5násobek doporučené dávky (45 ml) nebo použijte změkčovač vody. Při tvrdé vodě dávku gelu zdvojnásobte nebo použijte změkčovač vody. Při větším znečistění prádla: plošně zašpiněné prádlo před samotným praním necháme odmočit: rozpustíme 1-2 lžíce prášku Puer v teplé vodě, prádlo necháme namočené nejlépe přes noc. Skvrny před praním ošetříme žlučovým mýdlem. Pokud máte doma tvrdou vodu, doporučujeme použít Změkčovač vody nebo dávku pracího gelu zvýšíme až na 60 ml. U praní bílého prádla přidáme 1-2 lžíce bělicího prášku Puer nebo použijeme Prací prášek z mýdlových ořechů na bílé prádlo a látkové pleny. Teplota praní Gel je účinný již od 30 ºC pro lehké přeprání.Pokud to materiál umožňuje, pereme nejméně na 40 °C. Účinné praní ve studené vodě vyžaduje mnohem více chemie (nebo mechanické práce), přitom ušetříme vlastně jen pár desítek halířů za ohřívání vody. Bezpečnost VAROVÁNÍ: způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Složení 5-< 15 % extrakt z mýdlových ořechů, 5-< 15 % neiontové povrchově aktivní látky, uhličitan sodný, chelatační činidlo (GLDA), glycerol, benzoan sodný, xanthanová guma Použité suroviny představují co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Není testováno na zvířatech. Tento výrobek neobsahuje ropné deriváty, chlór, syntetickou parfemaci ani barviva. Vhodné pro ČOV. (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tierra Verde Prací gel bez vůně

Jelen mimi prací gel Růžový 2,7l

Detail

Prací gel speciálně vyvinutý pro praní prádla miminek. Jelen mimi prací gel Růžový 2,7l je bez konzervantů, parému i barviv. Šetrnost k pokožce je potvrzena klinickým testováním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jelen mimi prací gel Růžový 2,7l

Jelen mimi prací gel Modrý 2,7l

Detail

Prací gel speciálně vyvinutý pro praní prádla miminek. Jelen mimi prací gel Modrý 2,7l je bez konzervantů, parému i barviv. Šetrnost k pokožce je potvrzena klinickým testováním. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jelen mimi prací gel Modrý 2,7l
Marcel's Green Soap Prací gel Vanilka & Bavlna (1l) (14668), Marcel’s Green Soap Vegan aviváž Vanilka & Bavlna 750ml (14694), Anel prací gel Sensitive (45302), ECOEGG Prací vajíčko Bavlna (70 praní) (5060558050075), Marcel’s Green Soap Hygienické čistící ubrousky 60ks (14727), PERSIL prací gel Sensitive 100 praní, 5l (9000101323603), PERSIL prací gel Sensitive 50 praní, 2,5l (9000101323085), ECOEGG Náhradní náplň pro prací vajíčko Bavlna (50 praní) (5060558050082), Marcel’s Green Soap Veganská aviváž Pačuli & Brusinka 750ml (14693), PERSIL prací gel Deep Clean Plus Active Gel Regular 70 praní, 3,5l (9000101322965), PERSIL prací gel Deep Clean Plus Active Gel Color 50 praní, 2,5l (9000101321210), PERSIL prací gel Deep Clean Plus Active Gel Color 70 praní, 3,5l (9000101321449), AlzaEco Prací gel Universal 3 l (60 praní) (8594018044818), SAVO prací gel Univerzální 2,4 l (48 praní) (8720181093173), AlzaEco Prací gel Sensitive 5 l (100 praní) (8594018045020), TWISTER Prací gel Universal 1500 ml (25 praní) (8596048004879), JELEN Prací gel univerzální 1,35 l (30 praní) (8592613579902), JELEN Prací gel univerzální 2,7 l (60 praní) (8592613579940), AlzaEco Prací gel Sensitive 3 l (60 praní) (8594018044764), TWISTER Prací gel Black 1500 ml (25 praní) (8596048004886), JELEN Prací gel univerzální 500 ml (11 praní) (8592613579759), AlzaEco Prací gel Sensitive 2 × 3 l (120 praní), SodaStream TriPack 1l ORANGE/RED/GREEN (40028570), SodaStream Lahev TriPack 1l ORANGE/RED/GREEN , DER WASCHKÖNIG Prací gel Color 3,3 l (94 praní) (4260418930429), JELEN prací gel univerzální REFILL 5 l (111 praní) (18596422550159), ATTITUDE Prací gel pro děti náhradní kanystr 2 l (626232490237), ATTITUDE Prací gel Sweet Lullaby 1,05 l (35 praní) (626232420371), Frosch Eko hypoalergenní prací gel na kojenecké prádlo 1,5 l, TIERRA VERDE Prací gel Vavřín 1 l (33 praní) (8594165003638)