M.a.t. group postřikovač zahradní 12l ph zádový (715301)

Produkt M.a.t. group postřikovač zahradní 12l ph zádový (715301) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu M.a.t. group postřikovač zahradní 12l ph zádový (715301) upraviť a produkt hľadať znova.

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH zádový (715301)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH zádový (715301)
Detail

Postřikovač zádový mechanický, objem nádrže 12 l, určený na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu, výhodou je regulace průtoku, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je plast, hmotnost 3,4 kg Praktický postřikovač M.A.T. group využijete při práci v interiéru i exteriéru. Poté, co naplníte nádobu vhodným roztokem, jej aplikujete na požadovaná místa. Tento druh postřikovače využijete především na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu. Zádový mechanický postřikovač se zásobníkem, který disponuje objemem 12 l si rychle oblíbíte, a proto by měl být součástí vašeho vybavení zahrady, garáže či dílny. Mezi jeho výhody patří možnost nastavení stříkání od jemného mlžení až po silný proud. Tento produkt je možné nasadit také na záda. Tryska se zhotovuje z kvalitního materiálu, kterým je plast.... (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH zádový (715301) , M.a.t. group ruční tlakový postřikovač 2 l

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH zádový

Detail

Zahradní postřikovač zádový je praktický pomocník pro zahrádkáře a používá se hlavně pro ošetřování rostlin, keřů a stromů, dále pak k likvidaci plevelů a boji proti nákazám. (mall.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH zádový , Stocker postřikovač akumulátorový zádový 8 l (77237)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH (715217)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH (715217)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 12 l, určený na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je plast, hmotnost 0,7 kg Praktický postřikovač M.A.T. group se vám bude zajisté hodit jak při venkovních činnostech, tak při práci v interiéru. Nádobu pouze naplňte vhodným roztokem a stříkejte na požadované místo. Tento typ je určen hlavně na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu. Ruční tlakový postřikovač s objemem 12 l vás nikterak nelimituje při práci. K výrobě trysky byl použit materiál, kterým je plast. Malé plochy zavlažíte pomocí rozprašovacích trysek. Stěžejní parametry postřikovače M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T. group bude vaším šikovným pomocníkem Nádrž je vyrobena z materiálu, kterým je plast Typ... (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 12l PH (715217) , Stocker postřikovač akumulátorový zádový 10 l (77238)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 3l PH (715211)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní  3l PH (715211)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 3 l, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je plast, hmotnost 1 kg Tento praktický postřikovač M.A.T. group je ideální k použití do interiéru či exteriéru. Po naplnění nádoby vhodným roztokem, jej můžete aplikovat na konkrétní místa. Tlakový ruční postřikovač s objemem 3 l vás svými požadavky nelimituje při práci. Tryska se vyrábí z materiálu, jímž je plast. Pokud vás zajímá jeho hmotnost, tak ta je 1 kg. Pomocí rozprašovacích trysek zavlažíte především menší plochy. Stěžejní parametry postřikovače M.A.T. Group Postřikovač zahradní 3l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T. group má široké uplatnění Nádrž vyrobena z pevného materiálu, jímž je plast Tryska: plast Objem nádoby dělá 3 l (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 3l PH (715211) , Vtp 07pp5 postřikovač zahradní pp5l

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 7l PH (715215)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní  7l PH (715215)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 7 l, určený na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky a na vodu, výhodou je regulace průtoku, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je plast, hmotnost 1,5 kg Praktický postřikovač M.A.T. group je vhodným pomocníkem jak při venkovních činnostech, tak při práci v interiéru. Po naplnění nádoby potřebným roztokem, jej můžete aplikovat na požadované místo. Tento typ postřikovače je vhodný na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky a na vodu. Tlakový ruční postřikovač s objemem 7 l vás svými požadavky nelimituje při práci. Průtok je možné regulovat, a proto můžete nastavit stříkání od jemného mlžení až po silný proud. K výrobě trysky byl použit materiál, jímž je plast. Malé plochy zavlažíte pomocí rozprašovacích trysek. Důležité přednosti postřikovače M.A.T. Group Postřikovač zahradní 7l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T.... (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 7l PH (715215) , M.a.t group filtr pro vysavač popela power (650135, 650139) (650137)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 5l PH (715213)

M.A.T. Group Postřikovač zahradní  5l PH (715213)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 5 l, určený na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky a na vodu, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je plast, hmotnost 1,33 kg Multifunkční postřikovač M.A.T. group je vhodný k použití do interiéru či exteriéru. Nádobu stačí pouze naplnit potřebným roztokem a poté už jen aplikujete na konkrétní místa. Tento druh postřikovače je určený především na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky a na vodu. Ruční tlakový postřikovač s objemem 5 l vás svými požadavky nelimituje při práci. Tryska byla zhotovena z kvalitního materiálu, jímž je plast. Rozprašovací trysky pak využijete pro přesné zavlažování malých ploch. Hlavní přednosti postřikovače M.A.T. Group Postřikovač zahradní 5l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T. group je praktickým pomocníkem Nádrž byla vytvořena z materiálu, kterým je plast Typ trysky: plast Objem nádoby činí 5 l (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 5l PH (715213) , Total-tools postřikovač zahradní - sprcha (thws010901)

Postřikovač Kreator KRTGR6812 tlakový, zádový, 12l

Postřikovač Kreator KRTGR6812 tlakový, zádový, 12l
Detail

Se zádovým tlakovým postřikovačem velmi snadno obstaráte postřik rostlin proti plísni a hmyzím škůdcům nebo k hubení plevelů. Tlakový postřikovač Kreator KRTGR6812 je opatřen ramenními popruhy, přetlakovým ventilem a nastavitelnou tryskou. V balení najdete 4 vyměnitelné trysky. Výhodou tlakového postřikovače je, že nepotřebuje žádný zdroj elektrické energie. Stačí pouze využít pákového mechanismu a dát se do práce. Specifikace Objem nádoby: 12 l Max. tlak: 3 bar Hmotnost: 2,6 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač Kreator KRTGR6812 tlakový, zádový, 12l , Zahradní postřikovač 2000 ml, happy green

M.A.T. Group Postřikovač zahradní 3l, plastový

Detail

Zahradní postřikovač je praktický pomocník pro zahrádkáře a používá se hlavně pro ošetřování rostlin, keřů a stromů, dále pak k likvidaci plevelů a boji proti nákazám. (mall.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač zahradní 3l, plastový , M.a.t group nářadí krb.v.67cm, čer ocel/dřevo, sada 3díl. se stojánkem

Postřikovač ruční tlakový zahradní, 12l GEKO

Postřikovač ruční tlakový zahradní, 12l GEKO
Detail

Postřikovač ruční tlakový zahradní, 12l Popis zboží:Postřikovač je vysoce účinný nástroj na ochranu rostlin.Může být použit k prevenci chorob rostlin a odstraňování škůdců na velkých plantážích a orných polích obilovin, zahrad, květin, ovocných a čajovníků atd. Je ideální pro ochranné a pečovatelské práce.Vlastnosti produktu: možnost instalace nafukovací rukojeti vpravo nebo vlevo pohodlné popruhy pro nošení postřikovače na zádech Včetně 3 nástřikových špiček spouště lze zamknout nádrž na kapalinu s plnicím filtrem odolná polyethylenová nádrž Hadice z PVC Špička dlouhá 48cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač ruční tlakový zahradní, 12l GEKO , Oem lte filtr fr 12l (fr 12l)

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 2,0l PH (447611)

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 2,0l PH (447611)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 2 l, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je kov, hmotnost 0,37 kg Tento praktický postřikovač M.A.T. group je vhodnou pomůckou při práci v interiéru i exteriéru. Nádobu stačí pouze naplnit vhodným roztokem a následně stříkat na konkrétní místa. Ruční tlakový postřikovač s objemem 2 l vás neomezuje vyžadováním elektřiny či nabité baterie. Tryska byla vyrobena z kvalitního materiálu, kterým je kov. Pomocí rozprašovacích trysek zavlažíte především menší plochy. Klíčové funkce postřikovače M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 2,0l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T. group má široké uplatnění Nádrž vytvořená z materiálu, kterým je plast Typ trysky: kov Objem nádoby činí 2 l (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 2,0l PH (447611) , Mat group židle zahradní, antracit (386069)

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,5l PH (447601)

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,5l PH (447601)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 1,5 l, určený na vodu, výhodou je regulace průtoku, pístové tlakování, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je kov, hmotnost 0,37 kg Tento praktický postřikovač M.A.T. group je vhodným pomocníkem jak při venkovních činnostech, tak při práci v interiéru. Po naplnění nádoby vhodným roztokem, jej můžete aplikovat na konkrétní místa. Tento druh je určený především na vodu. Tlakový ruční postřikovač s objemem 1,5 l vás neomezuje vyžadováním elektřiny či nabité baterie. Výhodou je možnost regulace průtoku vody od mlžení až po silný proud. Tryska byla zhotovena z kvalitního materiálu, kterým je kov. Rozprašovací trysky využijete obzvláště v případě, když budete chtít zavlažit malé plochy. Klíčové znaky postřikovače M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,5l PH Ruční tlakový postřikovač M.A.T. group má široké uplatnění Disponuje pístovým tlakováním Nádrž vytvořená z materiálu, kterým je plast Typ... (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,5l PH (447601) , Postřikovač s kloboučkem

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,0l PH (447599)

M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,0l PH (447599)
Detail

Postřikovač ruční tlakový, objem nádrže 1 l, určený na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu, výhodou je pojistný ventil, rozprašovací tryska, materiál nádržky je plast a materiál trysky je kov, hmotnost 0,3 kg Praktický postřikovač M.A.T. group využijete jak při práci v interiéru, tak v exteriéru. Nádobu pouze naplňte vhodným roztokem a stříkejte na požadované místo. Tento druh postřikovače využijete především na přípravky na ochranu rostlin, na čistící přípravky, na dezinfekční přípravky, na deratizační přípravky a na vodu. Tlakový ruční postřikovač s objemem 1 l vás svými požadavky nelimituje při práci. Zajisté oceníte pojistný ventil, který je součástí postřikovače a má za úkol jej chránit před případným přetlakem. Ke zhotovení trysky byl využit materiál, jímž je kov. Pokud budete chtít zavlažit malé plochy, využijete k tomu rozprašovací trysky. Významné parametry postřikovače... (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Postřikovač ruční tlakový 1,0l PH (447599) , Ph-hd23 (ph-hd23)

Postřikovač zahradní 2 l PH, ruční. tlakový

Postřikovač zahradní 2 l PH, ruční. tlakový
Detail

Ruční tlakový zahradní postřikovač s objemem 2 litry kapaliny. Specifikace: ruční tlakový postřikovač Objem: 2 l Materiál: plast (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní 2 l PH, ruční. tlakový , Ph-hd03 (ph-hd03)

M.A.T. Group Odpadkový koš - nášlapný, 12l, kulatý, nerez, s vložkou PH (399043)

M.A.T. Group Odpadkový koš - nášlapný, 12l, kulatý, nerez, s vložkou PH (399043)
Detail

Odpadkový koš - objem 12 l, volně stojící, materiál nerez, stříbrná barva, otevírání nohou pomocí pedálu, 1 nádoba, vyjímatelná vnitřní nádoba, rozměry 40 x 25 cm (V׊) (alza.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group Odpadkový koš - nášlapný, 12l, kulatý, nerez, s vložkou PH (399043) , Plůtek zahradní 45cmx3m kov/ph ze (7ks)

PROTECO Zádový postřikovač 16 L

PROTECO Zádový postřikovač 16 L
Detail

Zádový tlakový postřikovač Proteco o objemu 16 litrů je vhodný do vaší domácnosti či na zahradu. Možnost použití je v interiéru i exteriéru, ve sklenících, v pařeništích nebo například garážích. Jistě upotřebíte také nastavitelné trysky, přetlakový ventil či praktický popruh. Barevné provedení je bílé s černými a červenými detaily. Výhody a charakteristické znaky V bílém provedení s červenými a černými detaily Praktický popruh pro pohodlné nošení Objem nádoby 16 L Hmotnost 3,2 kg TECHNICKÉ PARAMETRY Objem 16 l Typ zádové Hmotnost 3,2 kg Rozměry 52 x 40 x 17 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako PROTECO Zádový postřikovač 16 L , Plůtek zahradní 45cmx3m kov/ph bí (7ks)

Postřikovač motorový zádový, 14l GEKO

Postřikovač motorový zádový, 14l GEKO
Detail

Postřikovač motorový zádový, 14l Praktický motorový zádový zahradní postřikovač GEKO je přenosný, flexibilní a vysoce účinný pracovní nástroj pro preventivní ochranu rostlin před chorobami a škůdci. Tento 14litrový zádový postřikovač lze použít při prevenci chorob rostlin a hubení škůdců na velkých plantážích a obdělávaných polích s obilovinami, v zahradách s květinami, ovocnými stromy, stromy čajovníků apod. Zařízení je vhodné pro práci v horských, kopcovitých a jiných typech terénu. Hlavní funkce a výhody Hlavní součásti zařízení jsou vyrobeny z plastu, díky čemuž je postřikovač lehký. Konstrukce postřikovače je jedinečná. Součásti, které přicházejí do styku s chemikáliemi, jsou vyrobeny z tvrzeného plastu nebo nerezové oceli, která má antikorozní vlastnosti a zaručuje dlouhodobé používání zařízení. Rozměr plnícího otvoru nádrže na chemikálie je dostatečně velký, což usnadňuje nalévání kapalin a chemikálie ze sáčků mohou být nalévané přímo do otvoru. Zařízení je stabilní – spodní část rámu je větší, takže těžiště postřikovače je nízko. Spouštění motoru ručním startérem je jednoduché a pohodlné. Konstrukce zařízení chrání prvky, které se zahřívají a tím je používání zařízení bezpečné. Otočná konstrukce se používá ve spojení mezi hadicí a krytem ventilátoru a tak je snadno použitelná. Hadice vydrží mnoho let používání. Technické parametry: Objem nádrže: 14 l Rozměry: 542 x 452 x 730 mm Rychlost propouštění kapaliny: cca 4 l/min Rychlost propouštění prášku: cca 6 l/min Rozsah propouštění: cca 11m Směs (benzín:olej): 30:1 Typ motoru: dvoutaktní Typ zapalování: CDI Jmenovitý výkon: 2,13 kW Ruční startování Otáčky za minutu: 7 500 Naměřená hladina hluku: 101,9 dB(A) Garantovaná hladina hluku: 103 dB(A) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač motorový zádový, 14l GEKO , Mat group stůl zahradní, antracit 70cm (386068)

Postřikovač motorový zádový, 26l GEKO

Postřikovač motorový zádový, 26l GEKO
Detail

Postřikovač motorový zádový, 26l Praktický motorový zádový zahradní postřikovač GEKO je přenosný, flexibilní a vysoce účinný pracovní nástroj pro preventivní ochranu rostlin před chorobami a škůdci. Tento 26litrový zádový postřikovač lze použít při prevenci chorob rostlin a hubení škůdců na velkých plantážích a obdělávaných polích s obilovinami, v zahradách s květinami, ovocnými stromy, stromy čajovníků apod. Zařízení je vhodné pro práci v horských, kopcovitých a jiných typech terénu. Hlavní funkce a výhody Hlavní součásti zařízení jsou vyrobeny z plastu, díky čemuž je postřikovač lehký. Konstrukce postřikovače je jedinečná. Součásti, které přicházejí do styku s chemikáliemi, jsou vyrobeny z tvrzeného plastu nebo nerezové oceli, která má antikorozní vlastnosti a zaručuje dlouhodobé používání zařízení. Rozměr plnícího otvoru nádrže na chemikálie je dostatečně velký, což usnadňuje nalévání kapalin a chemikálie ze sáčků mohou být nalévané přímo do otvoru. Zařízení je stabilní – spodní část rámu je větší, takže těžiště postřikovače je nízko. Spouštění motoru ručním startérem je jednoduché a pohodlné. Konstrukce zařízení chrání prvky, které se zahřívají a tím je používání zařízení bezpečné. Otočná konstrukce se používá ve spojení mezi hadicí a krytem ventilátoru a tak je snadno použitelná. Hadice vydrží mnoho let používání. Technické parametry: Objem nádrže: 26 l Rozměry: 542 x 452 x 820 mm Rychlost propouštění kapaliny: cca 4 l/min Rychlost propouštění prášku: cca 6 l/min Rozsah propouštění: cca 11m Směs (benzín:olej): 30:1 Typ motoru: dvoutaktní Typ zapalování: CDI Jmenovitý výkon: 2,13 kW Ruční startování Otáčky za minutu: 7 500 Naměřená hladina hluku: 101,9 dB(A) Garantovaná hladina hluku: 103 dB(A) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač motorový zádový, 26l GEKO , Kärcher postřikovač (2.645-264.0)

Postřikovač motorový zádový, 20l GEKO

Postřikovač motorový zádový, 20l GEKO
Detail

Postřikovač motorový zádový, 20l Praktický motorový zádový zahradní postřikovač GEKO je přenosný, flexibilní a vysoce účinný pracovní nástroj pro preventivní ochranu rostlin před chorobami a škůdci. Tento 20litrový zádový postřikovač lze použít při prevenci chorob rostlin a hubení škůdců na velkých plantážích a obdělávaných polích s obilovinami, v zahradách s květinami, ovocnými stromy, stromy čajovníků apod. Zařízení je vhodné pro práci v horských, kopcovitých a jiných typech terénu. Hlavní funkce a výhody Hlavní součásti zařízení jsou vyrobeny z plastu, díky čemuž je postřikovač lehký. Konstrukce postřikovače je jedinečná. Součásti, které přicházejí do styku s chemikáliemi, jsou vyrobeny z tvrzeného plastu nebo nerezové oceli, která má antikorozní vlastnosti a zaručuje dlouhodobé používání zařízení. Rozměr plnícího otvoru nádrže na chemikálie je dostatečně velký, což usnadňuje nalévání kapalin a chemikálie ze sáčků mohou být nalévané přímo do otvoru. Zařízení je stabilní – spodní část rámu je větší, takže těžiště postřikovače je nízko. Spouštění motoru ručním startérem je jednoduché a pohodlné. Konstrukce zařízení chrání prvky, které se zahřívají a tím je používání zařízení bezpečné. Otočná konstrukce se používá ve spojení mezi hadicí a krytem ventilátoru a tak je snadno použitelná. Hadice vydrží mnoho let používání. Technické parametry: Objem nádrže: 20 l Rozměry: 542 x 452 x 730 mm Rychlost propouštění kapaliny: cca 4 l/min Rychlost propouštění prášku: cca 6 l/min Rozsah propouštění: cca 11m Směs (benzín:olej): 30:1 Typ motoru: dvoutaktní Kapacita motoru: 41,5 cm3 Kapacita palivové nádrže: 1,2 l Typ zapalování: CDI Jmenovitý výkon: 2,13 kW Ruční startování Otáčky za minutu: 7 500 Naměřená hladina hluku: 101,9 dB(A) Garantovaná hladina hluku: 103 dB(A) (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač motorový zádový, 20l GEKO , Gardena jemný postřikovač (970476801)

Postřikovač motorový zádový, 26L GEKO

Postřikovač motorový zádový, 26L GEKO
Detail

Benzínový postřikovač 26L GEKO Osvědčený zádový benzínový postřikovač s nádrží o objemu 26 l je všestranný, přenosný a vysoce účinný nástroj pro ochranu rostlin. Lze jej použít k prevenci chorob rostlin a k hubení škůdců na plantážích, polích, zahradách, květinách, ovocných sadech atd. Postřikovač je ideálním řešením pro malé, střední a velké plochy. Je lehký, odolný proti korozi a má velký otvor pro snadné plnění nádrže. Zaručuje bezproblémový, tichý chod a jeho výkonný a efektivní motor velmi dobře zvládá postřik nebo rozptyl hnojiva. Díky kvalitnímu zpracování motor nepřenáší nadměrné vibrace. Výkon postřiku je přibližně 4 litry kapaliny za minutu práce. Hlavní výhody: Velký rozsah postřiku Plně nastavitelný v celém rozsahu Velká kapacita nádrže Široký rozsah nastavení postřiku Ergonomický tvar (opěrka zad) Pohodlné používání (ovládání jednou rukou) Bezpečný provoz Vysoká produktivita Velmi nízká spotřeba paliva Snadné a rychlé spuštění Technické parametry: Objem nádrže: 26 l Typ motoru: Dvoutaktní Výkon: 2,13 kW Palivová směs: 30:1 Otáčky: 7500 ot/min Rychlost výtoku tekutiny: 4 l/min Rychlost vyhazování prášku: 6 l/min Rozsah vysunutí: 11 m (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač motorový zádový, 26L GEKO , M.a.t. svěrák 100mm (556551)

Geko motorový zádový postřikovač 14l (H00661)

Geko motorový zádový postřikovač 14l (H00661)
Detail

Postřikovač zádový pístový a motorový, objem nádrže 14 l, určený na hnojiva a na přípravky na ochranu rostlin, s hadicí o délce 1100 cm, určený pro plošnou aplikaci, materiál nádržky je plast, hmotnost 11,02 kg Tento praktický postřikovač GEKO využijete jak při práci v interiéru, tak v exteriéru. Nádobu stačí pouze naplnit potřebným roztokem a poté už jen aplikujete na konkrétní místa. Tento druh je určený především na hnojiva a na přípravky na ochranu rostlin. Jedná se o motorový postřikovač s objemem 14 l, který vám umožní pracovat bez únavy i delší dobu. S hadicí o délce 1100 cm se dostanete i do hůře dostupných míst. Postřikovač GEKO se používá při plošné aplikaci. Hovoříme-li o hmotnosti, tak ta je 11,02 kg. Nejdůležitější funkce postřikovače Geko motorový zádový postřikovač 14l Zádový pístový a Motorový postřikovač GEKO je užitečným pomocníkem Nádrž vyrobena z pevného materiálu, jímž je plast Objem nádoby dělá 14 l Délka hadice čítá 1100 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Geko motorový zádový postřikovač 14l (H00661) , Plachta s oky, m.a.t

Gekoč motorový zádový postřikovač 20l (H00662)

Gekoč motorový zádový postřikovač 20l (H00662)
Detail

Postřikovač zádový pístový a motorový, objem nádrže 20 l, určený na hnojiva a na přípravky na ochranu rostlin, s hadicí o délce 1100 cm, určený pro plošnou aplikaci, materiál nádržky je plast, hmotnost 11,6 kg Praktický postřikovač GEKO bude ideálním pomocníkem při práci v interiéru i exteriéru. Nádobu stačí pouze naplnit potřebným roztokem a poté už jen aplikujete na konkrétní místa. Tento druh postřikovače je určený především na hnojiva a na přípravky na ochranu rostlin. Jedná se o motorový postřikovač s objemem 20 l, který vám dovolí pracovat delší dobu bez únavy. S hadicí o délce 1100 cm se dostanete všude, kam potřebujete. Postřikovač GEKO se používá při plošné aplikaci. Hovoříme-li o hmotnosti, tak ta činí 11,6 kg. Základní funkce postřikovače Gekoč motorový zádový postřikovač 20l Zádový pístový a Motorový postřikovač GEKO bude vaším šikovným pomocníkem K výrobě nádrže byl použit materiál, kterým je plast Objem nádoby činí 20 l Délka hadice čítá 1100 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Gekoč motorový zádový postřikovač 20l (H00662) , Štípací sekera fiberglass, m.a.t

Postřikovač desinfekční Marolex 12l

Postřikovač desinfekční Marolex 12l
Detail

NakuptePostřikovač desinfekční Marolex 12lz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Dezinfekce, roušky a respirátoryza875.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Postřikovač desinfekční Marolex 12l , M.a.t. orderline 800x195x400mm (344996)

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 8 l (77237)

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 8 l  (77237)
Detail

Postřikovač aku, objem nádrže 8 l, určený na hnojiva, na přípravky na ochranu rostlin a na dezinfekční přípravky, s hadicí o délce 128 cm, výhodou je vyměnitelná tryska, rozprašovací tryska, určený pro místní aplikaci, materiál nádržky je plast, max. tlak 2,5 bar, hmotnost 2,78 kg Postřikovač Stocker je speciálně určený k postřikům, hnojení a rosení, a to bez nutnosti ručního pumpování. Vybavený je výkonným 12V motorem a akumulátorem o kapacitě 2,5 Ah, který zaručí na jedno nabití provoz po dobu přibližně 240 minut v závislosti na použití trysky a nástavců. Rychlou výměnu baterie zajistí systém Fast click in a balení obsahuje i adaptér na dobíjení a dva postřikovací nástavce. Postřikovač je voděodolný i vodotěsný a vybavený popruhem, který umožní jeho pohodlné nošení na zádech. Postřikovač Stocker je ideálním pomocníkem pro postřikovací práce na zahradě. Klíčové vlastnosti akumulátorového zádového postřikovače Stocker 8 lPostřikovač určený k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 8 l (77237) , M.a.t. chlebovka 30x20x13,5cm (5900034111114)

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 10 l (77238)

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 10 l  (77238)
Detail

Postřikovač aku, objem nádrže 10 l, určený na hnojiva, na přípravky na ochranu rostlin a na dezinfekční přípravky, s hadicí o délce 128 cm, výhodou je vyměnitelná tryska, rozprašovací tryska, určený pro místní aplikaci, materiál nádržky je plast, max. tlak 2,5 bar, hmotnost 2,78 kg Postřikovač Stocker je speciálně určený k postřikům, hnojení a rosení, a to bez nutnosti ručního pumpování. Vybavený je výkonným 12V motorem a akumulátorem o kapacitě 2,5 Ah, který zaručí na jedno nabití provoz po dobu přibližně 240 minut v závislosti na použití trysky a nástavců. Rychlou výměnu baterie zajistí systém Fast click in a balení obsahuje i adaptér na dobíjení a dva postřikovací nástavce. Postřikovač je voděodolný i vodotěsný a vybavený popruhem, který umožní jeho pohodlné nošení na zádech. Postřikovač Stocker je ideálním pomocníkem pro postřikovací práce na zahradě. Klíčové vlastnosti akumulátorového zádového postřikovače Stocker 10 lPostřikovač určený k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 10 l (77238) , Güde gnts 12l (17000)

Flo Postřikovač tlakový zádový 15 L hranatý

Flo Postřikovač tlakový zádový 15 L hranatý
Detail

Tlakový zádový postřikovač. Nádoba hranatého tvaru o objemu 15 l. Technické údaje objem: 15 l hmotnost: 4 kg Obsah balení 1 x postřikovač tlakový zádový 15 L hranatý (dilego.cz)

Podobné produkty ako Flo Postřikovač tlakový zádový 15 L hranatý , Moveto gardetech 12l 11212

Flo Postřikovač tlakový zádový 20 L hranatý

Flo Postřikovač tlakový zádový 20 L hranatý
Detail

FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb a je výrobcem tohoto zahradního rozprašovače, který nesmí chybět ani na Vaší zahradě. Technické údaje: hmotnost: 4500 g objem: 20 l Obsah balení: 1 x rozprašovač (dilego.cz)

Podobné produkty ako Flo Postřikovač tlakový zádový 20 L hranatý , Vedro s vylevkou 12l

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 15 l (77247)

Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 15 l  (77247)
Detail

Postřikovač aku, objem nádrže 15 l, určený na hnojiva, na přípravky na ochranu rostlin a na dezinfekční přípravky, výhodou je vyměnitelná tryska, rozprašovací tryska, určený pro místní aplikaci, materiál nádržky je plast, max. tlak 5 bar, hmotnost 7 kg Postřikovač Stocker je speciálně určený k postřikům, hnojení a rosení, a to bez nutnosti ručního pumpování. Vybavený je výkonným motorem a akumulátorem o kapacitě 10 Ah, který zaručí na jedno nabití provoz po dobu přibližně 240 minut v závislosti na použití trysky a nástavců. Balení obsahuje i adaptér na dobíjení a postřikovací nástavce. Postřikovač je voděodolný i vodotěsný a vybavený popruhem, který umožní jeho pohodlné nošení na zádech. Postřikovač Stocker je ideálním pomocníkem pro postřikovací práce na zahradě. Klíčové vlastnosti akumulátorového zádového postřikovače Stocker 15 lPostřikovač určený k postřikům, hnojení a roseníVybavený výkonným motoremAkumulátor o kapacitě 10 Ah zaručí na jedno... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 15 l (77247) , Gardena rozprašovací postřikovač (13136-20)

Postřikovač tlakový Marolex Titan 12l

Postřikovač tlakový Marolex Titan 12l
Detail

NakuptePostřikovač tlakový Marolex Titan 12lz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Postřikovačeza1955.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Postřikovač tlakový Marolex Titan 12l , Substral careo postřikovač, 750 ml

Proteco 10.80-PT-12 Zádový postřikovač 12 L

Proteco 10.80-PT-12 Zádový postřikovač 12 L
Detail

Zádový postřikovač 12l je vysoce kvalitním tlakovým postřikovačem mimořádně vhodným pro pohodlné rozprašování kapaliny ve velkých množstvích. Stává se tak ideálním pomocníkem pro péči o rostliny na velkých zahradách, o ovocné stromy a vinnou révu. Dále je možno s postřikovačem PROTECO ochránit trámy, prkna a další dřevěné materiály před červotoči. Díky kvalitní sestavě těsnění se tlakování postřikovače provádí velmi jednoduše pomocí ovládací páky. Prodlužovací tyč postřikovače umožňuje komfortní postřik i v těžkopřístupných místech. Zároveň lze kuželový nástavec postřiku vyměnit za plochý, čímž lze získat ideálního pomocníka pro postřik větších ploch. Díky filtru v plnicím otvoru nemohou do nádoby vniknout žádné nečistoty, trysky tak zůstávají čisté. (patro.cz)

Podobné produkty ako Proteco 10.80-PT-12 Zádový postřikovač 12 L , Stagg ac-1048-ph (ac-1048-ph)

Proteco 10.80-PT-20 Zádový postřikovač 20 l

Proteco 10.80-PT-20 Zádový postřikovač 20 l
Detail

Zádový postřikovač 20l je vysoce kvalitním tlakovým postřikovačem mimořádně vhodným pro pohodlné rozprašování kapaliny ve velkých množstvích. Stává se tak ideálním pomocníkem pro péči o rostliny na velkých zahradách, o ovocné stromy a vinnou révu. Dále je možno s postřikovačem PROTECO ochránit trámy, prkna a další dřevěné materiály před červotoči. Díky kvalitní sestavě těsnění se tlakování postřikovače provádí velmi jednoduše pomocí ovládací páky. Prodlužovací tyč postřikovače umožňuje komfortní postřik i v těžkopřístupných místech. Zároveň lze kuželový nástavec postřiku vyměnit za plochý, čímž lze získat ideálního pomocníka pro postřik větších ploch. Díky filtru v plnicím otvoru nemohou do nádoby vniknout žádné nečistoty, trysky tak zůstávají čisté. TECHNICKÉ PARAMETRY Objem 20 l Typ zádové Hmotnost 3,2 kg Rozměry 52 x 40 x 19 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Proteco 10.80-PT-20 Zádový postřikovač 20 l , Stagg ac-1356-ph (ac-1356-ph)

Metabo Aku zádový postřikovač RSG 18 LTX 15

Detail

Aku zádový postřikovač RSG 18 LTX 15 od značky Metabo. Napětí 18 V. Objem plnění 15 l. Pracovní tlak 1 – 3 bar. Průtok 0,3 – 1,9 l/min. Objem postřiku při 1,5 bar / 2,0 Ah činí 90 l. Doba běhu při 1,5 bar / 2,0 Ah činí 4 h. Hmotnost bez akumulátorového článku 4 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Metabo Aku zádový postřikovač RSG 18 LTX 15

Postřikovač ruční tlakový Marolex Hobby 12l

Postřikovač ruční tlakový Marolex Hobby 12l
Detail

NakuptePostřikovač ruční tlakový Marolex Hobby 12lz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Postřikovačeza939.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Postřikovač ruční tlakový Marolex Hobby 12l

Tlakový mobilní postřikovač Nohelgarden GARDENIE 12l

Tlakový mobilní postřikovač Nohelgarden GARDENIE 12l
Detail

Plastový tlakový mobilní rozprašovač se dvěma kolečky, s hliníkovým držátkem ve tvaru U, potaženým protiskluzovou pěnovitou hmotou. Specifikace - Černý plastový nástavec vyztužený skelnými vlákny - Kolečka pro snažší manipulaci - Objem: 12l - Rozměry: š. 32 x hl. 25 x v. 58cm. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Tlakový mobilní postřikovač Nohelgarden GARDENIE 12l

PROTECO 80-PT-16-AKU postřikovač zádový 16 L akumulátorový

PROTECO 80-PT-16-AKU postřikovač zádový 16 L akumulátorový
Detail

Akumulátorový postřikovač zádový 16 L PROTECO je výkonné, přenosné a flexibilní nářadí na ochranu rostlin. Postřikovač je vhodný na práci na zahradě, ve skleníku, k ošetřování sadů, vinohradů, parků atd. Konstrukce postřikovače je vyrobena z PE materiálu, díky tomu je lehký a odolný proti korozi. Výhody a charakteristické znaky: Snadné používání Objem nádoby 16 L Ergonomický tvar Doba provozu 4 - 5 hodin Napájení 12V 8 Ah Balení obsahuje: akumulátor, dvojitou trysku, kuželovou trysku, plochou trysku, 4-bodovou trysku, zádové popruhy, nabíjecí zdroj TECHNICKÉ PARAMETRY Hmotnost 4,6 kg Materiál PE Objem nádoby 16 l Napájení 12V 8Ah Doba provozu 4-5 hod Pracovní tlak 0,40 - 0,45 MPa Průtok 0,7 - 1,8 l/min Vstupní napětí DC 12V 1A (patro.cz)

Podobné produkty ako PROTECO 80-PT-16-AKU postřikovač zádový 16 L akumulátorový

postřikovač zahradní-tryska

postřikovač zahradní-tryska
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní-tryska

postřikovač zahradní s regulací

postřikovač zahradní s regulací
Detail

regulátor průtoku vody (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní s regulací

postřikovač zahradní kovový, MOSAZ

postřikovač zahradní kovový, MOSAZ
Detail

mosazné tělo a tryska s možností nastavení stříkání od jemného mlžení až po plný proudaretace průtokurychlé nasazení na hadici pomocí rychlospojky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní kovový, MOSAZ

postřikovač zahradní na hadici

postřikovač zahradní na hadici
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní na hadici

Postřikovač zahradní TOTAL-TOOLS

Postřikovač zahradní TOTAL-TOOLS
Detail

Postřikovač zahradní Technické parametry: pro hadici: 3/4'' rychlospojka pro rychlé nasazení na hadici regulace průtoku i stříkání (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní TOTAL-TOOLS

Postřikovač zahradní-tryska GEKO

Postřikovač zahradní-tryska GEKO
Detail

Postřikovač zahradní-tryska, GEKO Hlavní technické parametry: podrobný popis: možnost nastavení stříkání od jemného mlžení až po plný proud (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní-tryska GEKO

M.A.T. Group postřikovač zahradní 5l PH

Detail

Postřikovač zahradní je praktický pomocník pro profesionální i neprofesionální zahrádkáře. Používá se pro ošetřování rostlin, keřů a stromů, dále pak k likvidaci plevelů a boji proti nákazám. Vhodné využití najde také v domácnosti pro úklidové a dezinfekční práce. Objem: 5 l. Materiál: plast (mall.cz)

Podobné produkty ako M.A.T. Group postřikovač zahradní 5l PH

Zahradní mlhová hadice + postřikovače na zavlažování 10 m

Zahradní mlhová hadice + postřikovače na zavlažování 10 m
Detail

Tato kvalitní zahradní hadice zajistí postupné zavlažování vaší zahrady. Vodní mlha zvlhčí v horkých letních dnech vzduch v našem okolí a udrží vaše rostliny v dostatečné vlhkosti.Obsah balení: hadice s 10 postřikovači rychlospojka přípojka na kohoutek pro hadici s redukcí 3/4 na 1/2" Technické parametry: délka: 10 m (4home.cz)

Podobné produkty ako Zahradní mlhová hadice + postřikovače na zavlažování 10 m

postřikovač zahradní kovový, 7funkční, MOSAZ

postřikovač zahradní kovový, 7funkční, MOSAZ
Detail

7 různých profilů stříkacích trysek s možností rychlého přenastavenímosazné tělo opatřené nátěremaretace průtokurychlé nasazení na hadici pomocí rychlospojky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní kovový, 7funkční, MOSAZ

Postřikovač zahradní - sprcha TOTAL-TOOLS

Postřikovač zahradní - sprcha TOTAL-TOOLS
Detail

Postřikovač zahradní – sprcha Technické parametry: pro hadici: 3/4'' 9 různých profilů stříkacích trysek s možností rychlého přenastavení (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní - sprcha TOTAL-TOOLS

Postřikovač zahradní-tryska, blist GEKO

Postřikovač zahradní-tryska, blist GEKO
Detail

Postřikovač zahradní-tryska, blistr, GEKO Hlavní technické parametry: podrobný popis: možnost nastavení stříkání od jemného mlžení až po plný proud (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní-tryska, blist GEKO

Postřikovač na záda Hozelock 4712B0000, Hozelock Rückendrucksprüher PULSAR PLUS 12L, 12 l

Detail

Postřikovač na záda 12 l·ideal pro velké zahrady·Maximální komfort při nošení při práci díky svému jednojemnému a ergonomickému designu křivky Tlakový postřikovač Pulsar Plus 12 l. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač na záda Hozelock 4712B0000, Hozelock Rückendrucksprüher PULSAR PLUS 12L, 12 l

postřikovač zahradní-sprcha s regulací, 7funkční

postřikovač zahradní-sprcha s regulací, 7funkční
Detail

regulátor průtoku vody (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako postřikovač zahradní-sprcha s regulací, 7funkční

Postřikovač zahradní s regulací EXTOL-PREMIUM

Postřikovač zahradní s regulací EXTOL-PREMIUM
Detail

Postřikovač zahradní s regulací, EXTOL PREMIUM Hlavní přednosti: regulátor průtoku vody (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní s regulací EXTOL-PREMIUM

Postřikovač zahradní kovový, MOSAZ EXTOL-PREMIUM

Postřikovač zahradní kovový, MOSAZ EXTOL-PREMIUM
Detail

Postřikovač zahradní kovový, MOSAZ, EXTOL PREMIUM Hlavní technické parametry: popis: mosazné tělo a tryska s možností nastavení stříkání od jemného mlžení až po plný proud materiál: MOSAZ (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Postřikovač zahradní kovový, MOSAZ EXTOL-PREMIUM

Happy Green Postřikovač zahradní 2 l

Detail

Postřikovač zahradní 2 l, praktický objem nádrže 2 litry. Pracovní tlak 0,25 MPA. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Postřikovač zahradní 2 l
M.A.T. group Ruční tlakový postřikovač 2 l, Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 8 l (77237), Stocker Postřikovač akumulátorový zádový 10 l (77238), VTP 07PP5 postřikovač zahradní PP5L, M.A.T Group Filtr pro vysavač popela POWER (650135, 650139) (650137), TOTAL-TOOLS Postřikovač zahradní - sprcha (THWS010901), Zahradní postřikovač 2000 ml, HAPPY GREEN, M.A.T Group nářadí krb.v.67cm, ČER ocel/dřevo, sada 3díl. se stojánkem, OEM LTE filtr FR 12L (FR 12L), MAT GROUP Židle zahradní, antracit (386069), postřikovač s kloboučkem, PH-HD23 (PH-HD23), PH-HD03 (PH-HD03), Plůtek zahradní 45cmx3m kov/PH ZE (7ks), plůtek zahradní 45cmx3m kov/PH BÍ (7ks), MAT GROUP Stůl zahradní, antracit 70cm (386068), Kärcher Postřikovač (2.645-264.0), Gardena jemný postřikovač (970476801), M.A.T. Svěrák 100mm (556551), Plachta s oky, M.A.T, Štípací sekera Fiberglass, M.A.T, M.A.T. ORDERLINE 800x195x400mm (344996), M.A.T. chlebovka 30x20x13,5cm (5900034111114), Güde GNTS 12L (17000), moveto gardetech 12l 11212, vedro s vylevkou 12l, Gardena Rozprašovací postřikovač (13136-20), Substral Careo postřikovač, 750 ml, Stagg AC-1048-PH (AC-1048-PH), Stagg AC-1356-PH (AC-1356-PH)