Lumino extra označovací páska žlutá (37631)

Produkt Lumino extra označovací páska žlutá (37631) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lumino extra označovací páska žlutá (37631) upraviť a produkt hľadať znova.

Lumino Extra označovací páska žlutá (37631)

Lumino Extra označovací páska žlutá

Lumino Extra označovací páska žlutá
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S označovací páskou Lumino Extra ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Extra páska je vyrobena z nylonového popruhu s vnitřní LED (Light Emitting Diode) páskou. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Extra lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dobíjecím akumulátorem. Dobíjecí USB kabel je součástí Lumino Extra. Páska na jedno nabití svítí přibližně 3 hodiny dle zvoleného režimu. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Extra. Lumino Extra: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Dobíjecí USB kabel součástí - dobíjecí baterie LIR2032 - Světelný čas: přibližně 3h na jedno nabitíParametry:barva:žlutáZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Extra označovací páska žlutá , Lumino basic označovací páska žlutá (37627)

Lumino Extra označovací páska zelená

Lumino Extra označovací páska zelená
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S označovací páskou Lumino Extra ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Extra páska je vyrobena z nylonového popruhu s vnitřní LED (Light Emitting Diode) páskou. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Extra lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dobíjecím akumulátorem. Dobíjecí USB kabel je součástí Lumino Extra. Páska na jedno nabití svítí přibližně 3 hodiny dle zvoleného režimu. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Extra. Lumino Extra: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Dobíjecí USB kabel součástí - dobíjecí baterie LIR2032 - Světelný čas: přibližně 3h na jedno nabitíParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Extra označovací páska zelená , Lumino basic označovací páska modrá (37624)

Lumino Extra označovací páska zelená (37630)

Lumino Basic označovací páska žlutá

Lumino Basic označovací páska žlutá
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S páskou Lumino Basic ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Basic páska je vyrobena z nylonového popruhu a vnitřního LED (Light Emitting Diode) pásku. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Basic lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dvěma kusy klasické 3 V baterie (CR2032). Svítící doba náramku je cca 60 hodin (dle nastaveného režimu), poté je třeba baterie vyměnit. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Basic. Lumino Basic: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Včetně 2 x 3V baterií (vyměnitelných) - Světelný čas: až 60 hodinParametry:barva:žlutáZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Basic označovací páska žlutá , Reflect sticker označovací páska žlutá (34616)

Lumino Basic označovací páska žlutá (37627)

Lumino Basic označovací páska oranžová

Lumino Basic označovací páska oranžová
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S páskou Lumino Basic ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Basic páska je vyrobena z nylonového popruhu a vnitřního LED (Light Emitting Diode) pásku. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Basic lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dvěma kusy klasické 3 V baterie (CR2032). Svítící doba náramku je cca 60 hodin (dle nastaveného režimu), poté je třeba baterie vyměnit. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Basic. Lumino Basic: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Včetně 2 x 3V baterií (vyměnitelných) - Světelný čas: až 60 hodinParametry:barva:oranžováZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Basic označovací páska oranžová , Reflect sticker označovací páska bílá (34614)

Lumino Basic označovací páska modrá

Lumino Basic označovací páska modrá
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S páskou Lumino Basic ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Basic páska je vyrobena z nylonového popruhu a vnitřního LED (Light Emitting Diode) pásku. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Basic lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dvěma kusy klasické 3 V baterie (CR2032). Svítící doba náramku je cca 60 hodin (dle nastaveného režimu), poté je třeba baterie vyměnit. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Basic. Lumino Basic: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Včetně 2 x 3V baterií (vyměnitelných) - Světelný čas: až 60 hodinParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Basic označovací páska modrá , Reflect sticker označovací páska červená-bílá (37288)

Lumino Basic označovací páska oranžová (37625)

Lumino Basic označovací páska modrá (37624)

Reflect Sticker označovací páska žlutá

Reflect Sticker označovací páska žlutá
Detail

Označovací páska Merco Reflect Sticker je samolepící barevná páska s délkou 8 m a šířkou 10 mm, hmotnost celé pásky je pouhých 30 g. Tyto pásky jsou vyráběné ve více různých barevných variantách a slouží pouze pro dekorativní použití. Můžete je nalepit na kolo, koloběžku, na batoh, oblečení.. zkrátka záleží na Vaší představivosti. Upozornění: Nejedná se o reflexní prvek týkající se novely zákona 361/2000 Sb., o silničním provozu, která vešla v platnost 20. 2. 2016.Parametry:barva:žlutáZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Reflect Sticker označovací páska žlutá , Samolepící páska reflexní 1m x 5cm žlutá (01538)

Reflect Sticker označovací páska žlutá-černá

Reflect Sticker označovací páska žlutá-černá
Detail

Označovací páska Merco Reflect Sticker je samolepící barevná páska s délkou 8 m a šířkou 10 mm, hmotnost celé pásky je pouhých 30 g. Tyto pásky jsou vyráběné ve více různých barevných variantách a slouží pouze pro dekorativní použití. Můžete je nalepit na kolo, koloběžku, na batoh, oblečení.. zkrátka záleží na Vaší představivosti. Upozornění: Nejedná se o reflexní prvek týkající se novely zákona 361/2000 Sb., o silničním provozu, která vešla v platnost 20. 2. 2016.Parametry:barva:žlutá-černáZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Reflect Sticker označovací páska žlutá-černá , Reflexní páska + led pl-1p01, se zapínáním na přezku, žlutá (pl-1p01)

Reflect Sticker označovací páska žlutá (34616)

Lumino Extra označovací páska oranžová

Lumino Extra označovací páska oranžová
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S označovací páskou Lumino Extra ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Extra páska je vyrobena z nylonového popruhu s vnitřní LED (Light Emitting Diode) páskou. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Extra lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dobíjecím akumulátorem. Dobíjecí USB kabel je součástí Lumino Extra. Páska na jedno nabití svítí přibližně 3 hodiny dle zvoleného režimu. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Extra. Lumino Extra: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Dobíjecí USB kabel součástí - dobíjecí baterie LIR2032 - Světelný čas: přibližně 3h na jedno nabitíParametry:barva:oranžováZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Extra označovací páska oranžová , Páska výstražná samolepící pvc, 48 mm x 22 m, černo-žlutá (138922)

Lumino Extra označovací páska modrá

Lumino Extra označovací páska modrá
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S označovací páskou Lumino Extra ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Extra páska je vyrobena z nylonového popruhu s vnitřní LED (Light Emitting Diode) páskou. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Extra lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dobíjecím akumulátorem. Dobíjecí USB kabel je součástí Lumino Extra. Páska na jedno nabití svítí přibližně 3 hodiny dle zvoleného režimu. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Extra. Lumino Extra: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Dobíjecí USB kabel součástí - dobíjecí baterie LIR2032 - Světelný čas: přibližně 3h na jedno nabitíParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Extra označovací páska modrá , Reflexní páska + led pl-1p10, se zapínáním na suchý zip, žlutá (pl-1p10)

Reflect Sticker označovací páska žlutá-černá (37287)

Shoe Light označovací páska modrá

Shoe Light označovací páska modrá
Detail

Pořiďte si klip na boty Merco Shoe Light a buďte ve tmě dobře viditelní. Se světelným LED displayem Vás nikdo nepřehlédne. Shoe Light s rozměry 85 x 60 x 24 mm je vybavený celou řadou nastavitelných luminiscentních nápisů a blikajících sekvencí (celkem 11 světelných režimů), které jsou zobrazovány přímo na klipu. Shoe Light je vyrobený z kombinace odolných materiálů (ABS + PP). LED (Light Emitting Diode) display Vám nepřetržitě zprostředkuje 8 hodin efektů díky jedné dobíjecí polymerové baterii s kapacitou 180 mAh. Dobíjecí USB kabel je součástí balení. Jediné tlačítko dlouze stisknete pro zapnutí / vypnutí a kratším stisknutím zároveň nastavíte jeden z 11 efektů. Ať už chodíte pravidelně po večerech běhat nebo jednoduše chcete udělat dětem radost, pořiďte si hračku budoucnosti Shoe Light. Balení obsahuje 1 ks. Shoe Light: - Klip na obuv - 11 světelných režimů - Nabíjení: USB datový kabel - Napětí: 3,7 – 5 V - Polymerová baterie s kapacitou: 180 mAh - Světelný čas: až 8 hodin - Materiál: ABS + PP - Rozměry: 85 x 60 x 24 mm - Hmotnost: 47 gParametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:85318070elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Shoe Light označovací páska modrá , Reflexní páska pl-rb-10, textilní na suchý zip, žlutá (pl-rb-10)

Reflect Sticker označovací páska modrá

Reflect Sticker označovací páska modrá
Detail

Označovací páska Merco Reflect Sticker je samolepící barevná páska s délkou 8 m a šířkou 10 mm, hmotnost celé pásky je pouhých 30 g. Tyto pásky jsou vyráběné ve více různých barevných variantách a slouží pouze pro dekorativní použití. Můžete je nalepit na kolo, koloběžku, na batoh, oblečení.. zkrátka záleží na Vaší představivosti. Upozornění: Nejedná se o reflexní prvek týkající se novely zákona 361/2000 Sb., o silničním provozu, která vešla v platnost 20. 2. 2016.Parametry:barva:modráZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Reflect Sticker označovací páska modrá , Tmk ochranná páska (op)

Shoe Light označovací páska červená

Shoe Light označovací páska červená
Detail

Pořiďte si klip na boty Merco Shoe Light a buďte ve tmě dobře viditelní. Se světelným LED displayem Vás nikdo nepřehlédne. Shoe Light s rozměry 85 x 60 x 24 mm je vybavený celou řadou nastavitelných luminiscentních nápisů a blikajících sekvencí (celkem 11 světelných režimů), které jsou zobrazovány přímo na klipu. Shoe Light je vyrobený z kombinace odolných materiálů (ABS + PP). LED (Light Emitting Diode) display Vám nepřetržitě zprostředkuje 8 hodin efektů díky jedné dobíjecí polymerové baterii s kapacitou 180 mAh. Dobíjecí USB kabel je součástí balení. Jediné tlačítko dlouze stisknete pro zapnutí / vypnutí a kratším stisknutím zároveň nastavíte jeden z 11 efektů. Ať už chodíte pravidelně po večerech běhat nebo jednoduše chcete udělat dětem radost, pořiďte si hračku budoucnosti Shoe Light. Balení obsahuje 1 ks. Shoe Light: - Klip na obuv - 11 světelných režimů - Nabíjení: USB datový kabel - Napětí: 3,7 – 5 V - Polymerová baterie s kapacitou: 180 mAh - Světelný čas: až 8 hodin - Materiál: ABS + PP - Rozměry: 85 x 60 x 24 mm - Hmotnost: 47 gParametry:barva:červenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:85318070elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Shoe Light označovací páska červená , Flexi giant páska černá (chpvd0146nad)

Reflect Sticker označovací páska bílá

Reflect Sticker označovací páska bílá
Detail

Označovací páska Merco Reflect Sticker je samolepící barevná páska s délkou 8 m a šířkou 10 mm, hmotnost celé pásky je pouhých 30 g. Tyto pásky jsou vyráběné ve více různých barevných variantách a slouží pouze pro dekorativní použití. Můžete je nalepit na kolo, koloběžku, na batoh, oblečení.. zkrátka záleží na Vaší představivosti. Upozornění: Nejedná se o reflexní prvek týkající se novely zákona 361/2000 Sb., o silničním provozu, která vešla v platnost 20. 2. 2016.Parametry:barva:bíláZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Reflect Sticker označovací páska bílá , Flexi black design páska (chpvd0141nad)

Reflect Sticker označovací páska červená-bílá

Reflect Sticker označovací páska červená-bílá
Detail

Označovací páska Merco Reflect Sticker je samolepící barevná páska s délkou 8 m a šířkou 10 mm, hmotnost celé pásky je pouhých 30 g. Tyto pásky jsou vyráběné ve více různých barevných variantách a slouží pouze pro dekorativní použití. Můžete je nalepit na kolo, koloběžku, na batoh, oblečení.. zkrátka záleží na Vaší představivosti. Upozornění: Nejedná se o reflexní prvek týkající se novely zákona 361/2000 Sb., o silničním provozu, která vešla v platnost 20. 2. 2016.Parametry:barva:červená-bíláZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Reflect Sticker označovací páska červená-bílá , Flexi style páska mentolová (chpvd0341nad)

Reflect Sticker označovací páska bílá (34614)

Reflect Sticker označovací páska modrá (34617)

Reflect Sticker označovací páska červená-bílá (37288)

Lumino Basic označovací páska zelená

Lumino Basic označovací páska zelená
Detail

Při běhání nebo jízdě na kole po setmění platí, že být viděn znamená být v bezpečí. S páskou Lumino Basic ve tmě dělejte jakoukoliv aktivitu a budete mít zaručeno, že si Vás každý všimne. Lumino Basic páska je vyrobena z nylonového popruhu a vnitřního LED (Light Emitting Diode) pásku. Světelný náramek má celkovou délku 32 cm a šířku 2,5 cm. Lumino Basic lze přizpůsobit na různě objemné končetiny díky suchému zipu od 27 cm do 30 cm. Přepínačem pak nastavte až tři režimy svícení - dlouhé světlo, rychlé blikání a pomalé blikání. LED elektronika je napájena dvěma kusy klasické 3 V baterie (CR2032). Svítící doba náramku je cca 60 hodin (dle nastaveného režimu), poté je třeba baterie vyměnit. Buďte vidět se sportovní páskou Merco Lumino Basic. Lumino Basic: - Tři blikající režimy - Délka: 32 cm - Šířka: 2,5 cm - Materiál: nylonový pásek + LED elektronika - Včetně 2 x 3V baterií (vyměnitelných) - Světelný čas: až 60 hodinParametry:barva:zelenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:85121000elo_ks_1:1elo_ks_2:1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lumino Basic označovací páska zelená , Flexi new neon páska (chpvd0211nad)

Extra Carp Neoprénová páska na pruty 2ks

Extra Carp Neoprénová páska na pruty 2ks
Detail

Neoprénová páska na pruty - 2 ks Neoprénová páska na pruty - 2 ks Rozměry: 21 cm x 2 cm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Extra Carp Neoprénová páska na pruty 2ks , Vulkanizační páska kiv-10 (t002)

Lovetoy Lumino Play Masturbator - Pocketed

Lovetoy Lumino Play Masturbator - Pocketed
Detail

Lovetoy Lumino Play Masturbator - Pocketed Osvětlete své nejtemnější potěšení masturbátory Lumino. Masturbátory Lumino nabízejí spoustu vzrušující zábavy i po zhasnutí světel. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Lovetoy Lumino Play Masturbator - Pocketed , Power air im extra - extra fresh (8594010372551)

Lovetoy Lumino Play Vibrating Penis Ring

Lovetoy Lumino Play Vibrating Penis Ring
Detail

Lovetoy Lumino Play Vibrating Penis Ring Osvětlete své nejtajnější potěšení pomocí kroužku na penis Lumino play. Kroužek na penis Lumino Play nabízí spoustu vzrušující zábavy i po zhasnutí světel. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Lovetoy Lumino Play Vibrating Penis Ring , 100-pack, stahovací páska (2.5x165) (9305)

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 205x3,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 205x3,6mm, 100ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 205x3,6mm, 100ks, nylon PA66 , Flexi xtreme páska bungee oranžová (chpvd0351nad)

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66 , Flexi new classic páska růžové (chpvd0175nad)

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 370x7,6mm, 50ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, bílé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 280x4,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 200x3,6mm, 100ks, nylon PA66

pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 200x3,6mm, 100ks, nylon PA66
Detail

díky konstrukci a tvaru uzamykací hlavy tvoří páska ve smyčce téměř přesný kruh a po utažení nedochází k lomu pásku u zamykací hlavy; pásek je tak odolnější v náročnějším prostředí (zejména při mrazu), nežli je tomu u pásku s běžnou konstrukcí/typem uzamykací hlavy (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pásky stahovací na kabely EXTRA, černé, 200x3,6mm, 100ks, nylon PA66

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný

Detail

Díky designovému odolnému Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásku s délkou 5 m vylepšíte své herní, filmové a hudební zážitky! Patentovaná technologie Govee RGBIC umí zobrazit až 16 milionů barev s různou intenzitou. Rytmické hudební režimy. Integrovaný mikrofon. Aplikace Govee Home. Hlasové ovládání pomocí asistentů Amazon Alexa a Google Assistant. Životnost až 50 000 hod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný
Detail

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný Úsporné interiérové chytré LED pásky Govee WiFi RGBIC SMART 5m - extra odolné s životností až 50.000 hodin udělají z vašeho domu designový skvost. Můžete je použít prakticky všude - obývací pokoj, ložnice, kuchyň, pracovna atd. Zobrazuje až 16 milionů barev, jejichž intenzitu lze nastavit od 1-100 % a díky technologii RGBIC si můžete rozdělit pásek na samostatné segmenty, pro které si pak můžete volit rozdílné barvy. Vyberte si ze 64 režimů osvětlení a při poslouchaní oblíbené hudby se budou světla synchronizovat díky vestavěnému mikrofonu a vytvoří nezapomenutelný zážitek. Nebo si prostě nastavte svoje vlastní barevné kombinace v režimu DIY. Příkazy můžete zadat také hlasem přes Siri, Amazon Alexa nebo Google Assistant, přes aplikaci Govee Home na chytrém telefonu nebo tabletu nebo přes Control box. Světlo má délku 5 metrů a jeho instalace je velice jednoduchá. Pomocí časovače můžete světla zapínat a vypínat automaticky podle západu a východu slunce, nebo usínání a vstávaní. Tento model je navíc opatřen extra odolnou povrchovou úpravou chránící před poškozením. Video: https://www.youtube.com/watch?v=2Sj5XswhvZA Hlavní vlastnosti: • Ovládání přes aplikaci Govee Home • Ovládání hlasem – Siri, Google Assistant, Alexa• WiFi a Bluetooth připojení• 16 milionů barev – technologie RGBIC, 64 scénických režimů a DIY barvy• Synchronizace s hudbou přes integrovaný mikrofon a rytmické hudební režimy• Časovač pro automatické vypínaní a zapínaní světel• Energeticky úsporné s životností až 50.000 hodin• Délka 5 metrů• Vhodné do každé místnosti podle fantazie – schody, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj atd.• Jednoduchá instalace s 3M pásky Chytrá aplikace Govee Home pro iOS a Android a ovládání hlasem Spravujte nastavení barev a intenzity světla jednoduše pomocí aplikace Govee Home. Aplikace je zdarma ke stažení v Google Play a AppStore. Navíc získáte přístup k funkci časovače, DIY barvám, režimu videa, synchronizaci hudby a režimům scény. Rovněž si můžete pomocí časovače nastavit automatické vypnutí a zapnutí, třeba podle doby usínání a vstávaní. Ovládání hlasem je možné přes Siri, Amazon Alexa a Google Assistant. 16 milionů barev a 64 scénických režimů pro ideální osvětlení s živostností až 50.000 hodin Tyto chytré LED pásky Govee nabízí více než 64 různých režimů pro dokonalé naladění světelné atmosféry. Díky technologii RGBIC umí zobrazit 16 milionů barev a nastavit intenzitu osvětlení od 1-100 %. Životnost je až 50.000 hodin. Ovládání barev po jednotlivých sekcích Ti, kteří mají rádi více barev, si zamilují funkci segmentového ovládání barev, které umožňuje technologie RGBIC. Přizpůsobte si barvu každé sekce pásku podle sebe a vytvořte tak unikátní osvětlení, které bude přesně podle vašich představ, vkusu a nálady. Hudební režimy a synchronizace s hudbou Světla mají integrovaný mikrofon, díky kterému se světlo umí synchronizovat s hudbou a rytmikou a vytvoří tak neopakovatelnou atmosféru na večírku, oslavě, při sledování filmu nebo během relaxace s poslechem oblíbené hudby. Vhodné pro všechny místnosti v interiéru Chytré LED pásky Govee WiFi RGBIC SMART se instalují jednoduše nalepením 3M pásek, které jsou na zadní straně. Můžete je využít na podsvícení kuchyňské linky, podsvícení postele v ložnici nebo v dětském pokoji, oživení chodby nebo schodů a mnoho dalšího podle fantazie. LED pásky je možné zkrátit a upravit na požadovanou délku. Extra odolná povrchová úprava potahu LED pásku Světelné LED pásky jsou pokryty ochrannou povrchovou vrstvou, která je vysoce odolná a flexibilní. Chrání LED pásky před vlhkostí a prachem a zobrazuje barevné světelné efekty ve vyšší kvalitě. Technické parametry • Připojení WiFi + Bluetooth• Aplikace Android a iOS• Ovládaní hlasem Alexa, Google Asistant• Světelný tok 130lm/m• Světelný tok 650 lumenů • Barevnost – RGBIC• Stmívatelnost 1-100%• Životnost 50.000 hodin • Zdroj napájení: Adaptér 24V• Délka 5m• Příkon 24W• Vstupní napětí 100-240 V• Napájení síťovým adapterem Obsah balení • 1x LED pásek• 1x Adaptér do sítě (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný

Detail

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný Úsporné interiérové chytré LED pásky Govee WiFi RGBIC SMART 10m - extra odolné s životností až 50.000 hodin udělají z vašeho domu designový skvost. Můžete je použít prakticky všude - obývací pokoj, ložnice, kuchyň, pracovna atd. Zobrazuje až 16 milionů barev, jejichž intenzitu lze nastavit od 1-100 % a díky technologii RGBIC si můžete rozdělit pásek na samostatné segmenty, pro které si pak můžete volit rozdílné barvy. Vyberte si ze 64 režimů osvětlení a při poslouchaní oblíbené hudby se budou světla synchronizovat díky vestavěnému mikrofonu a vytvoří nezapomenutelný zážitek. Nebo si prostě nastavte svoje vlastní barevné kombinace v režimu DIY. Příkazy můžete zadat také hlasem přes Siri, Amazon Alexa nebo Google Assistant, přes aplikaci Govee Home na chytrém telefonu nebo tabletu nebo přes Control box. Světlo má délku 10 metrů a jeho instalace je velice jednoduchá. Pomocí časovače můžete světla zapínat a vypínat automaticky podle západu a východu slunce, nebo usínání a vstávaní. Tento model je navíc opatřen extra odolnou povrchovou úpravou chránící před poškozením. Video: Hlavní vlastnosti: • Ovládání přes aplikaci Govee Home• Ovládání hlasem – Siri, Google Assistant, Alexa• WiFi a Bluetooth připojení• 16 milionů barev – technologie RGBIC, 64 scénických režimů a DIY barvy• Synchronizace s hudbou přes integrovaný mikrofon a rytmické hudební režimy• Časovač pro automatické vypínaní a zapínaní světel• Energeticky úsporné s životností až 50.000 hodin• Délka 10 metrů• Vhodné do každé místnosti podle fantazie – schody, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj atd.• Jednoduchá instalace s 3M pásky Chytrá aplikace Govee Home pro iOS a Android a ovládání hlasem Spravujte nastavení barev a intenzity světla jednoduše pomocí aplikace Govee Home. Aplikace je zdarma ke stažení v Google Play a AppStore. Navíc získáte přístup k funkci časovače, DIY barvám, režimu videa, synchronizaci hudby a režimům scény. Rovněž si můžete pomocí časovače nastavit automatické vypnutí a zapnutí, třeba podle doby usínání a vstávaní. Ovládání hlasem je možné přes Siri, Amazon Alexa a Google Assistant. 16 milionů barev a 64 scénických režimů pro ideální osvětlení s živostností až 50.000 hodin Tyto chytré LED pásky Govee nabízí více než 64 různých režimů pro dokonalé naladění světelné atmosféry. Díky technologii RGBIC umí zobrazit 16 milionů barev a nastavit intenzitu osvětlení od 1-100 %. Životnost je až 50.000 hodin. Ovládání barev po jednotlivých sekcích Ti, kteří mají rádi více barev, si zamilují funkci segmentového ovládání barev, které umožňuje technologie RGBIC. Přizpůsobte si barvu každé sekce pásku podle sebe a vytvořte tak unikátní osvětlení, které bude přesně podle vašich představ, vkusu a nálady. Hudební režimy a synchronizace s hudbou Světla mají integrovaný mikrofon, díky kterému se světlo umí synchronizovat s hudbou a rytmikou a vytvoří tak neopakovatelnou atmosféru na večírku, oslavě, při sledování filmu nebo během relaxace s poslechem oblíbené hudby. Vhodné pro všechny místnosti v interiéru Chytré LED pásky Govee WiFi RGBIC SMART se instalují jednoduše nalepením 3M pásek, které jsou na zadní straně. Můžete je využít na podsvícení kuchyňské linky, podsvícení postele v ložnici nebo v dětském pokoji, oživení chodby nebo schodů a mnoho dalšího podle fantazie. LED pásky je možné zkrátit a upravit na požadovanou délku. Extra odolná povrchová úprava potahu LED pásku Světelné LED pásky jsou pokryty ochrannou povrchovou vrstvou, která je vysoce odolná a flexibilní. Chrání LED pásky před vlhkostí a prachem a zobrazuje barevné světelné efekty ve vyšší kvalitě. Technické parametry • Připojení WiFi + Bluetooth• Aplikace Android a iOS• Ovládaní hlasem Alexa, Google Asistant• Světelný tok 130lm/m• Světelný tok 1300 lumenů • Barevnost – RGBIC• Stmívatelnost 1-100%• Životnost 50.000 hodin • Zdroj napájení: Adaptér 24V• Délka 10m• Příkon 36W• Vstupní napětí 100-240 V• Napájení síťovým adapterem Obsah balení • 1x LED pásek• 1x Adaptér do sítě (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný

Detail

Díky designovému odolnému Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásku s délkou 10 m vylepšíte své herní, filmové a hudební zážitky! Patentovaná technologie Govee RGBIC umí zobrazit až 16 milionů barev s různou intenzitou. Rytmické hudební režimy. Integrovaný mikrofon. Aplikace Govee Home. Hlasové ovládání pomocí asistentů Amazon Alexa a Google Assistant. Životnost až 50 000 hod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný

Lovetoy Lumino Play Penis Ring 4 ks

Lovetoy Lumino Play Penis Ring 4 ks
Detail

Lovetoy Lumino Play Penis Ring 4 ks Osvětlete své nejtajnější potěšení pomocí kroužku na penis Lumino play. Kroužek na penis Lumino Play nabízí spoustu vzrušující zábavy i po zhasnutí světel. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Lovetoy Lumino Play Penis Ring 4 ks

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený
Detail

Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Především pro lov mníků, tresek, makrel a jiných druhů ryb. Lumino Green je viditelná i ve velkých hloubkách! (chytapust.cz)

Podobné produkty ako LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný (H619C3D1)

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný (H619C3D1)
Detail

LED pásek - chytrý, 1000 cm, stmívatelný, napájení ze sítě, kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS LED pásek Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m Extra odolný Smart PRO LED pásek Govee WiFi RGBIC 10m využijete do jakékoliv místnosti svého interiéru. Těšit se můžete na 16 milionů barev a 64 režimů osvětlení. Úsporný LED pásek můžete navíc ovládat pohodlně mobilní aplikací, hlasem nebo skrze Control box. Výhody Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED 10mOsvětlení do interiéruOvládaní aplikací Govee HomePodpora technologie Bluetooth a Wi-FiRGBIC technologie osvětlení16 milionů barev64 světelných režimůDIY barvySynchronizace světel s hudbouČasovačEnergeticky úsporné řešeníŽivotnost až 50 000 hSnadná instalaceDélka 10 mSnadná instalace pomocí 3M pásky Snadné ovládání LED páskuLED osvětlení je kompatibilní s Alexou, Siri a Google... (alza.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 10m - extra odolný (H619C3D1)

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný (H619A3D1)

Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný (H619A3D1)
Detail

LED pásek - chytrý, 500 cm, stmívatelný, napájení ze sítě, kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS LED pásek Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m Extra odolný Smart PRO LED pásek Govee WiFi RGBIC 5m využijete do jakékoliv místnosti svého interiéru. Těšit se můžete na 16 milionů barev a 64 režimů osvětlení. Úsporný LED pásek můžete navíc ovládat pohodlně mobilní aplikací, hlasem nebo skrze Control box. Výhody Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED 5mOsvětlení do interiéruOvládaní aplikací Govee HomePodpora technologie Bluetooth a Wi-FiRGBIC technologie osvětlení16 milionů barev64 světelných režimůDIY barvySynchronizace světel s hudbouČasovačEnergeticky úsporné řešeníŽivotnost až 50 000 hSnadná instalaceDélka 5 mSnadná instalace pomocí 3M pásky Snadné ovládání LED páskuLED osvětlení je kompatibilní s Alexou, Siri a Google... (alza.cz)

Podobné produkty ako Govee WiFi RGBIC Smart PRO LED pásek 5m - extra odolný (H619A3D1)

NAPRO Kabelový štítek označovací, 30x8mm zavírací, 1 ks

NAPRO Kabelový štítek označovací, 30x8mm zavírací, 1 ks
Detail

Označovací štítek MALÝ 30x8mm - 100ks (patro.cz)

Podobné produkty ako NAPRO Kabelový štítek označovací, 30x8mm zavírací, 1 ks

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 12cm

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 12cm
Detail

Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Především pro lov mníků, tresek, makrel a jiných druhů ryb. Lumino Green je viditelná i ve velkých hloubkách! (chytapust.cz)

Podobné produkty ako LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 12cm

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 16cm

LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 16cm
Detail

Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Tři nástrahy na jednom návazci imitující chobotnice je ideální pro mořský rybolov. Především pro lov mníků, tresek, makrel a jiných druhů ryb. Lumino Green je viditelná i ve velkých hloubkách! (chytapust.cz)

Podobné produkty ako LK Baits Návazec Chobotnice Lumino Green/Zelený - 8/0 16cm

DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m (5414365252601)

DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m (5414365252601)
Detail

Postroj pro králíka, zakrslého králíka a fretku, s vodítkem, materiál: polyester Chcete, aby si váš mazlíček oblíbil venčení? Postroj umí rozložit sílu mazlíčka tak, aby při venčení netahal. Postroj DUVO+ ideální pro obvod hrudi od 0,7 cm do 1 cm. Šířka pásku činí 2 cm. K postroji navíc dostanete i vodítko. Postroj pro králíka, zakrslého králíka a fretku se postará o to, aby byly všechny procházky s mazlíčkem zážitkem. Jestliže jde o materiál, DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m tvoří polyester. Zásadní parametry postroje pro hlodavce DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m Postroj DUVO+ bez problému rozloží sílu tahu tak, aby neškrtil u krku Postroj pro králíka, zakrslého králíka a fretku Hodí se pro obvod hrudi od 0,7 cm do 1 cm DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m tvoří materiál, kterým je polyester Vzor: bez vzoru Postroj s vodítkem Barva: žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako DUVO+ Vesta na procházky pro hlodavce M zlutá 7 × 10 × 2cm × 1m (5414365252601)

goobay Označovací klipy na kabel do průměru 2.5mm, 10x10ks, čísla

LED pásek 12V 5050 60LED/m IP20 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)

LED pásek 12V 5050  60LED/m IP20 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)
Detail

LED pásek 12V 5050 60LED/m IP20 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m) (tipa.eu)

Podobné produkty ako LED pásek 12V 5050 60LED/m IP20 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)

LED pásek 12V 3528 120LED/m IP20 max. 9.6W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)

LED pásek 12V 3528 120LED/m IP20 max. 9.6W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)
Detail

LED pásek 12V 3528 120LED/m IP20 max. 9.6W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m) (tipa.eu)

Podobné produkty ako LED pásek 12V 3528 120LED/m IP20 max. 9.6W/m bílá teplá extra, gold (cívka 20m)

LED pásek 12V 5050 60LED/m IP65 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 10m)

LED pásek 12V 5050  60LED/m IP65 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 10m)
Detail

LED pásek 12V 5050 60LED/m IP65 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 10m) (tipa.eu)

Podobné produkty ako LED pásek 12V 5050 60LED/m IP65 max. 14.4W/m bílá teplá extra, gold (cívka 10m)
Lumino Extra označovací páska zelená (37630), Lumino Basic označovací páska žlutá (37627), Lumino Basic označovací páska modrá (37624), Lumino Basic označovací páska oranžová (37625), Reflect Sticker označovací páska žlutá (34616), Reflect Sticker označovací páska modrá (34617), Reflect Sticker označovací páska bílá (34614), Reflect Sticker označovací páska červená-bílá (37288), Yate KINEZIO páska 500x5 cm žlutá (8595053914784), Duvo+ Stopovací vodítko PVC páska neonově žlutá (CHPvd0334nad), Samolepící páska reflexní 1m x 5cm žlutá (01538), Reflexní páska + LED PL-1P01, se zapínáním na přezku, žlutá (PL-1P01), Reflexní páska + LED PL-1P02, se zapínáním na karabinku, žlutá (PL-1P02), Páska výstražná samolepící PVC, 48 mm x 22 m, černo-žlutá (138922), Reflexní páska + LED PL-1P10, se zapínáním na suchý zip, žlutá (PL-1P10), Reflexní páska + LED PL-4P04, se zapínáním na suchý zip, žlutá (PL-4P04), Reflexní páska PL-RB-10, textilní na suchý zip, žlutá (PL-RB-10), TMK Ochranná páska (OP), Flexi Giant páska černá (CHPvd0146nad), Flexi Black Design páska (CHPvd0141nad), Flexi Style páska mentolová (CHPvd0341nad), Flexi Style páska bílá (CHPvd0344nad), Maskovací páska 39696 - 20mm (4009803396965), Flexi Style páska růžová (CHPvd0342nad), Flexi New Neon páska (CHPvd0211nad), Vulkanizační páska KiV-10 (T002), Power Air IM Extra - Extra Fresh (8594010372551), 100-pack, Stahovací páska (2.5x165) (9305), Flexi Xtreme páska Bungee oranžová (CHPvd0351nad), Flexi New Classic páska růžové (CHPvd0175nad)