Logitech klávesnice mx keys for mac, space grey, bezdrátová klávesnice, us, 920-009558

Produkt Logitech klávesnice mx keys for mac, space grey, bezdrátová klávesnice, us, 920-009558 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Logitech klávesnice mx keys for mac, space grey, bezdrátová klávesnice, us, 920-009558 upraviť a produkt hľadať znova.

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, SPACE GREY, bezdrátová klávesnice, US, 920-009558

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, SPACE GREY,  bezdrátová klávesnice, US, 920-009558
Detail

Klávesnice MX Keys for Mac je navržena pro bezproblémovou kompatibilitu se zařízeními Mac a iPad. Klávesnice MX Keys pro Mac byla vytvořena pro efektivitu,stabilitu a přesnost - s podsvícenými klávesami,které se přizpůsobí měnícím se světelným podmínkám. Klávesy Perfect Stroke Klávesy s kulovým profilem odpovídají tvaru vašich konečků prstů - a disponují laserovým potiskem kláves specifickým pro Mac. Zaoblené rohy kláves poskytují odpovídající zpětnou vazbu - ať už klávesu stisknete na kterémkoli místě. Na každou z kláves byl navíc nanesen matný potah,který umožňuje vašim prstům bez námahy přejíždět po povrchu. Pohodlí,stabilita,minimalismus Pište s jistotou na klávesnici vytvořené pro pohodlí,přesnost a pozoruhodnou stabilitu. Estetický minimalismus a nadčasová konstrukce dokonale ladí s vaší sestavou Mac - a navíc skvěle vypadá i působí. Inteligentní podsvícení Snímače přiblížení detekují přítomnost vašich rukou a podsvítí klávesnici v okamžik přiblížení prstů. Podsvícené klávesy po odchodu od stolu poté samy zhasnou - šetří tak energii na okamžiky plné inspirace. Intenzita podsvícení se automaticky přizpůsobí světelným podmínkám nebo ji lze nastavit ručně. Nabíjení USB-C do USB-C Nabíjecí kabel USB-C do USB-C slouží pro dobíjení energie klávesnice MX Keys for Mac - kterou lze připojit přímo k zařízení Mac bez nutnosti použití nepraktického klíče dongle. Technologie Easy-Switch Klávesnici můžete spárovat až se třemi zařízeními a přepínat mezi nimi stiskem tlačítka Easy-Switch. Používejte jednu klávesnici MX Keys se svým notebookem,stolním počítačem nebo tabletem. Typ zařízení Klávesnice Podsvícení Rozhraní Bluetooth,2.4 GHz Bezdrátový přijímač Přijímač Logitech Unifying Lokalizace a rozložení QWERTY US mezinárodní Funkce horkých kláves Easy-Switch Číselná klávesnice Barva Šedá space gray Rozměry (ŠxHxV) 43.02 cm x 13.163 cm x 2.05 cm Váha 810 g Záruka 2 roky Navrženo pro Apple 10.2-inch iPad;10.5-inch iPad Air;10.5-inch iPad Pro;10.9-inch iPad Air;11-inch iPad Pro;12.9-inch iPad Pro;9.7-inch iPad;9.7-inch iPad Pro;iMac;iMac Pro;iPad Air 2;iPad mini;iPad mini 2;4;5;iPhone 11,12,13,6s,7,8,SE,X,XR,XS,XS Max;Mac mini;MacBook Air;MacBook Pro (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice MX Keys for Mac, SPACE GREY, bezdrátová klávesnice, US, 920-009558 , Logitech mx keys pro mac - us intl (920-009558)

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey

Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey
Detail

Bezdrôtová podsvietená klávesnica Logitech MX Keys for Mac Advanced Predstavujeme MX Keys pre Mac - navrhnuté na bezproblémovú prácu na Macu a iPade. Klávesy MX Keys for Mac v sivej farbe sú navrhnuté tak, aby boli efektívne, stabilné a presné - s podsvietenými klávesmi, ktoré sa prispôsobujú meniacim sa svetelným podmienkam. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Rozmery (V x Š x H) Klávesnica: 20.5 x 430.2 x 131.63 mm Prijímač USB: 18.4 x 14.4 x 6.6 mm hmotnosť Klávesnica: 810 g prijímač USB: 2 g požiadavky - Pripojenie k internetu na stiahnutie softvéru- Softvér Logitech Options v systéme macOS - Port USB alebo zariadenie s podporou Bluetooth low energy s klávesnicou Prijímač USB- Vyžaduje sa: dostupný port USB- macOS 10.15 alebo neskôr Bluetooth- Potrebné: Bluetooth Low Energy- macOS 10.15 alebo novšie- iPadOS 13.1 alebo novší- iOS: iPhone 4S alebo novší, iPad (3. generácie alebo novší), iPad Mini, iPod touch (5. generácie alebo novší) so systémom iOS 8.0 alebo novšie 9 alebo novšie duálne pripojenie - Pripojte sa prostredníctvom dodávaného prijímača USB alebo technológie Bluetooth low energy- Tlačidlá jednoduchého prepínania na pripojenie až troch zariadení a jednoduché prepínanie medzi nimi- Bezdrôtový dosah 10 metrov- Senzory priblíženia ruky, ktoré zapnú podsvietenie- Senzory okolitého svetla, ktoré upravujú jas podsvietenia- Nabíjanie cez USB-C. Plné nabitie vydrží 10 dní - alebo 5 mesiacov s vypnutým podsvietením- Vypínač napájania- Kontrolky Caps Lock a batérie- Kompatibilné s myšou Logitech Flow obsah balenia - Klávesnica- Zjednocujúci prijímač- Nabíjací kábel USB-C (USB-C na USB-C)- Používateľská dokumentácia informácie o záruke 1-ročná obmedzená záruka na hardvér . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice MX Keys for Mac, Advanced Wireless Illuminated Keyboard, US, Space Grey , Logitech mx mini mechanical for mac space grey - us intl (920-010837)

Logitech MX Keys pro Mac - US INTL (920-009558)

Logitech MX Keys pro Mac - US INTL (920-009558)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, černá a stříbrná Klávesnice Logitech MX Keys pro mac NOVÝ VRCHOL V OBLASTI KLÁVESNIC PRO POČÍTAČE MAC. Klávesnice Logitech MX Keys pro systémy Mac se prezentuje technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nenavykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. Tento konkrétní model nabízí US rozložení kláves. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys pro Mac - US INTL (920-009558) , Logitech mx keys mini for mac minimalist wireless illuminated keyboard, pale grey - us intl (920-010526)

Logitech klávesnice MX Keys - bezdrátová/ logitech Flow/ EasySwitch/ US - černá, 920-009415

Logitech klávesnice MX Keys - bezdrátová/ logitech Flow/ EasySwitch/ US - černá, 920-009415
Detail

Klávesnici MX Keys - klíč k dokonalému zvládnutí vašeho dalšího velkého projektu. Klávesnice MX navržená pro kreativní osoby a vyrobená pro kodéry. Budete moci dokonale zvládnout vše,na co jen pomyslíte. Pohodlí za pozoruhodné stability Pište s jistotou na klávesnici vytvořené pro oporu,stabilitu a přesnost. Více počítačů,jedna klávesnice Klávesnici MX Keys můžete používat společně s myší MX Master 3 - nebo jinou myší s podporou technologie Flow - mezi více počítači,což vám umožní psát na více zařízeních v jednom plynulém prostředí. Technologie Easy-Switch Klávesnici můžete spárovat až se třemi zařízeními a přepínat mezi nimi stiskem tlačítka Easy-Switch. Používejte jednu klávesnici MX Keys se svým notebookem,stolním počítačem nebo tabletem. Popis výrobku Typ zařízení Klávesnice Podsvícení Rozhraní Bluetooth,2.4 GHz Bezdrátový přijímač Přijímač Logitech Unifying Lokalizace a rozložení QWERTY US mezinárodní Číselná klávesnice Barva Grafit Rozměry (ŠxHxV) 43.02 cm x 13.163 cm x 2.05 cm Váha 810 g Záruka výrobce Záruka 2 roky (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice MX Keys - bezdrátová/ logitech Flow/ EasySwitch/ US - černá, 920-009415 , Logitech mx mini mechanical for mac pale grey - us intl (920-010799)

Logitech MX Mini Mechanical for Mac Space Grey - US INTL (920-010837)

Logitech MX Mini Mechanical for Mac Space Grey - US INTL (920-010837)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, pro mobil a tablet, pro Mac, Tenkeyless, mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače Logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, tichá, kovové tělo, tmavě šedá mx mini mechanical for mac hmatové mechanické psaní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Oblíbená tenkeyless klávesnice. Nyní optimalizovaná i pro Apple Velmi populární mechanická klávesnice Logitech MX Mechanical Mini je zde pro vás i ve verzi zařízení s macOs, iPadOS nebo iOS. Tato komfortní tenkeyless klávesnice vás osloví především svou mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Nízkoprofilové tiché spínače Logitech GL Tactile usnadňují psaní. Klávesnice Logitech MX Mechanical Mini for Mac nabízí nižší zdvih kláves (3,2 mm) v porovnání s klávesnicemi s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Mini Mechanical for Mac Space Grey - US INTL (920-010837) , Logitech mx keys - us intl (920-009415)

Logitech MX Keys Mini For Mac Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010526)

Logitech MX Keys Mini For Mac Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010526)
Detail

Klávesnice kancelářská, mini, pro Mac, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, světle šedá Klávesnice Logitech MX Keys Mini pro MAC nový vrchol v oblasti kompaktních bezdrátových klávesnic. jednoduše dokonalá Klávesnice. Klávesnice Logitech MX Keys mini vám pomůže optimalizovat pracovní prostor díky zcela minimálním fyzickým rozměrům. Přesto však skvěle poslouží i při psaní dlouhých textů. Logitech MX Keys mini se prezentuje totiž technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys Mini For Mac Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010526) , Logitech mx keys plus - us intl (920-009416)

Logitech MX Mini Mechanical for Mac Pale Grey - US INTL (920-010799)

Logitech MX Mini Mechanical for Mac Pale Grey - US INTL (920-010799)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, pro mobil a tablet, pro Mac, Tenkeyless, mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače Logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, tichá, kovové tělo, světle šedá mx mini mechanical for mac HMATOVÉ MECHANICKÉ PSANÍ. Oblíbená tenkeyless klávesnice. Nyní optimalizovaná i pro Apple Velmi populární mechanická klávesnice Logitech MX Mechanical Mini je zde pro vás i ve verzi zařízení s macOs, iPadOS nebo iOS. Tato komfortní tenkeyless klávesnice vás osloví především svou mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Nízkoprofilové tiché spínače Logitech GL Tactile usnadňují psaní. Klávesnice Logitech MX Mechanical Mini for Mac nabízí nižší zdvih kláves (3,2 mm) v porovnání s klávesnicemi s vysokým zdvihem (4 mm), což znamená, že při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Mini Mechanical for Mac Pale Grey - US INTL (920-010799) , Dell kb500 bezdrátová klávesnice - us (580-akoo)

Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571)

Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571)
Detail

Myš bezdrátová, laserová, 8000DPI, 7 tlačítek, změna DPI a tichá, uživatelské profily, bluetooth, vhodná pro praváky, tmavě šedá logitech mx master 3s for mac inovovaná ikonická myš. výkonná bezdrátová myš. OPTIMALIZOVANÁ PRO MAC. Představujeme vám ikonickou myš Logitech MX Master 3S For Mac, která je optimalizovaná tak, aby bezproblémově fungovala na vašem Macu a iPadu. Tato rychlá a pohodlná myš obohatí vaši práci nejen vyšší přesností a hmatovou odezvou, ale i perfektní výkonností, a to zejména díky špičkovému senzoru s rozlišením 8 000 DPI či funkcí tichého klikání. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Master 3S For Mac Space Grey (910-006571) , Logitech mx keys - uk (920-009413)

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824

Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824
Detail

Logitech MK295 Silent Wireless Combo Stay focused on your work and cut out distractions. Meet Logitech MK295 Silent Wireless Combo featuring SilentTouch—an exclusive Logitech technology that eliminates over 90% of keyboard and mouse noise. It’s the same clicking and typing feel of the world’s bestselling combo without disruptive clicking and typing sounds. TECHNICAL SPECIFICATIONS Dimensions (H x W x D) Keyboard: 18 x 441 x 149 mm Mouse: 39 x 60 x 99 mm Nano receiver: 14.4 x 18.7 x 6.1 mm Weight Keyboard with batteries: 498 g Mouse with batteries: 75.2 g Nano receiver: 1.8 g System Requirements - Windows 10,8,7 or later- Chrome OS™- Available USB port required. WiFi range 10 m Technical specifications - Keyboard - SilentTouch Technology- Adjustable keyboard height- Spill-resistant design- 2.4GHz wireless (10 meters)- Nano USB receiver- Caps lock indicator light- On/Off power switch- 2 AAA batteries(Alkaline Battery) Technical specifications - Mouse - SilentTouch Technology- Contoured compact shape- Smooth, responsive cursor control- On/off power button- 1 AA batteries (Alkaline Battery) Package contents - Keyboard with 2 AAA batteries- Mouse with 1 AA battery- USB receiver- User documentation Warranty information 2-Year Limited Hardware Warranty (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech Silent Wireless Combo MK295, bezdrátová klávesnice + myš, US, Off-White, 920-009824 , Dell multi-device bezdrátová klávesnice - kb700 - us (580-akpt)

Logitech MX Keys - US INTL (920-009415)

Logitech MX Keys - US INTL (920-009415)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, grafit Klávesnice Logitech MX Keys nový vrchol v oblasti kancelářských klávesnic. Klávesnice Logitech MX Keys se prezentuje technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. MX Keys se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE MX KEYS VYHOVÍ NÁROČNÝM POŽADAVKŮM... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys - US INTL (920-009415) , Canyon bezdrátová bluetooth klávesnice bk-10 (cnd-hbtk10-us)

Logitech MX Keys Plus - US INTL (920-009416)

Logitech MX Keys Plus - US INTL (920-009416)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, grafit Klávesnice Logitech MX Keys PLUS nový vrchol v oblasti kancelářských klávesnic. dokonalá Klávesnice. Klávesnice Logitech MX Keys Plus se prezentuje technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys Plus - US INTL (920-009416) , Logitech mx keys mini minimalist wireless illuminated keyboard, rose - us intl (920-010500)

LOGITECH, MX Keys Adv Wless Illumin KBD GRAPH US, 920-009416

LOGITECH, MX Keys Adv Wless Illumin KBD GRAPH US, 920-009416
Detail

Představujeme klávesnici MX Keys – klíč k dokonalému zvládnutí vašeho dalšího velkého projektu. Je to naše první klávesnice MX – navržená pro kreativní osoby a vyrobená pro kodéry. Budete moci dokonale zvládnout vše, na co jen pomyslíte. PLYNULÉ, PŘIROZENÉ, PŘESNÉ – KLÁVESY PERFECT STROKE Kulatý profil kláves odpovídá tvaru vašich konečků prstů a jejich zaoblené rohy poskytují prstům zpětnou vazbu – ať už klávesu stisknete na kterémkoli místě. Na každou z kláves byl nanesen matný potah, který umožňuje vašim prstům bez námahy přejíždět po povrchu. POHODLÍ ZA POZORUHODNÉ STABILITY Pište s jistotou na klávesnici vytvořené pro stabilitu a přesnost. Zvýšená stabilita kláves snižuje hlučnost a optimalizuje odezvu, díky čemuž každý stisk ucítíte, avšak neuslyšíte. Celé tělo klávesnice MX Keys je spojeno jedinou kovovou deskou – výsledkem je pozoruhodně stabilní konstrukce, která nikdy neklouže po stole. INTELIGENTNÍ PODSVÍCENÍ. NYNÍ CHYTŘEJŠÍ. Snímače přiblížení detekují přítomnost vašich rukou a podsvítí klávesnici v okamžik přiblížení prstů. Podsvícené klávesy po odchodu od stolu poté samy zhasnou – šetří tak energii na okamžiky plné inspirace. Intenzita podsvícení se automaticky přizpůsobí světelným podmínkám nebo ji lze nastavit ručně. DOBÍJENÍ POMOCÍ USB-C Energie klávesnice MX Keys vystačí při plném nabití až na 10 dní – nebo až na 5 měsíců s vypnutým podsvícením. Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání Pro dobíjení energie využijte nabíjecí kabel USB-C. Technické parametry *Klávesnice MX Keys: Rozměry: 131,63 x 430,2 x 20,5 mm, Hmotnost: 810 g *Přijímač USB: Rozměry: 18,4 x 14,4 x 6,6 mm *Opěrka zápěstí: Rozměry: 64 x 420 x 8 mm *Připojení pomocí přiloženého přijímače USB nebo technologie Bluetooth low energy *Klávesy Easy-switch pro připojení až ke třem zařízením a snadné přepínání mezi nimi *Dosah bezdrátového připojení 10 metrů *Snímače přiblížení rukou pro aktivaci podsvícení *Čidlo okolního osvětlení pro regulaci jasu podsvícení *Dobíjení pomocí USB-C Úplné nabití vystačí na 10 dní – nebo na 5 měsíců s vypnutým podsvícením *Vypínač zap/vyp *US layout *Indikátory klávesy Caps lock a baterie *Kompatibilní s myšmi s funkcí Logitech Flow (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH, MX Keys Adv Wless Illumin KBD GRAPH US, 920-009416 , Logitech mx keys mini minimalist wireless illuminated keyboard, graphite - us intl (920-010498)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010499)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010499)
Detail

Klávesnice kancelářská, mini, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, světle šedá Klávesnice Logitech MX Keys Mini GREY nový vrchol v oblasti kompaktních bezdrátových klávesnic. jednoduše dokonalá Klávesnice. Klávesnice Logitech MX Keys mini vám pomůže optimalizovat pracovní prostor díky zcela minimálním fyzickým rozměrům. Přesto však skvěle poslouží i při psaní dlouhých textů. Logitech MX Keys mini se prezentuje totiž technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010499) , Dell compact multi-device bezdrátová klávesnice - kb740 - us (580-akox)

Logitech klávesnice Corded K280E/ USB/ US layout, 920-005217

Logitech klávesnice Corded K280E/ USB/ US layout, 920-005217
Detail

Dobrá investice pro pohodlné psaní při každodenním používání na dlouhé roky - klávesnice Logitech K280e. Zesílená a vyztužená konstrukce Pevná konstrukce zajišťuje prodloužení životnosti a 3-letá omezená záruka poskytuje dlouhodobé využití. Komfortní opěrky Poskytují větší pohodlí pro lepší produktivitu Vaší práce. *odolná proti polití *moderní, elegantní profil pro atraktivní pracovní prostředí *nízký profil kláves pro tiché psaní *klávesy vydrží až 10 000 000 úhozů *důmyslně rozložené klávesové zkratky *vysoce kvalitní potisk kláves *nastavitelný úhel pro polohu klávesnice *LED kontrolky pro režim psaní: Caps, Scroll a Number lock *jednoduchá instalace Plug & Play Systémové požadavky: *Počítač se systémem Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8 *USB port *Linux® kernel počítač 2.6 + Technické údaje: *hmotnost: 930g *rozměry: 459 x 20.4 x 182.6mm Obsah balení: *klávesnice *příručka pro rychlý start (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice Corded K280E/ USB/ US layout, 920-005217 , Logitech mx master 3s for mac pale grey (910-006572)

Logitech klávesnice Gaming G413, bílé podsvícení, US - stříbrná, 920-008476

Logitech klávesnice Gaming G413, bílé podsvícení, US - stříbrná, 920-008476
Detail

Klávesnice G413 byla promyšleně navržena a zkonstruována pro účely poskytování vysoké výkonnosti s vyváženou sadou funkcí. Útlý rám připomínající čepel nože je vyroben z lehké, vysokopevnostní hliníkové slitiny 5052. Pod ním se nachází organizér kabelů myši a náhlavní soupravy a výškově nastavitelné nožky s pogumovanými stabilizátory pro volbu úhlu, který vám vyhovuje nejvíce. Mechanické spínače Romer-G™ hmatové se vyznačují krátkou aktivační dráhou 1,5 mm – o 25 % rychlejší aktivační dráha 1,5 mm oproti 2,0 mm běžných mechanických spínačů. oproti běžným mechanickým spínačům konkurence. Dokonalá kombinace rychlosti, přesnosti a tiché výkonnosti – spínače Romer-G hmatové se vyznačují spolehlivou odezvou při aktivaci díky rozpoznatelnému nárazu. Spínače Romer-G byly rovněž účelově vyvinuté pro precizní a jasné podsvícení zkrze kryty kláves. Klávesy tak budou vždy viditelné a zároveň nerozptylující, zejména při herních akcích trvajících pozdě do noci. Vrchní kryt z leštěné, hliníko-hořčíkové slitiny 5052 je páteří klávesnice. Výsledkem je minimalistické provedení vyvážené celou řadou funkcí. Klávesnice G413 byla vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů, se zaměřením na špičkové zpracování a výkonnost. Do portu USB přípojky můžete připojit specializovaný přídavný kabel USB, a získat tak vlastní vstup se 100% napájením a přenosem dat. Port na klávesnici G413 můžete používat stejně jako každý jiný port USB. Technické parametry *Výška: 132 mm *Šířka: 445 mm *Hloubka: 34 mm *Hmotnost (bez kabelu): 1105 g *Kabel: 1,8 m *Mechanické spínače: ROMER-G *Výdrž: 70 milionů stisknutí *Aktivační dráha: 1,5 mm *Aktivační síla: 45 g *Celková dráha zdvihu: 3,2 mm *Layout: US - mezinárodní *Typ připojení: USB-A (kabelové) *USB protokol: USB 2.0 *Rychlost USB: vysokorychlostní *Indikátory (LED): 2 *Porty USB (integrované): 1, USB 2.0 *Barva: Silver *Podsvícení: Jednobarevné (5 pevně daných úrovní jasu), bílé (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice Gaming G413, bílé podsvícení, US - stříbrná, 920-008476 , Logitech mx mechanical graphite - us intl (920-010757)

Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US (580-AKOO)

Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US (580-AKOO)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Pokud se nevyjadřujete jen v jednoduchých větách, oceníte kvalitní klávesnici. Více místa a lepší ergonomie je jednoznačná výhoda. V první řadě budete hledat správný model podle určení. Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US je klávesnice kancelářská. Klávesnice Dell se nijak nevymezuje pro použití, je tedy vhodnou volbou do call center, pro pisálky i v případě, pokud hledáte klávesnici k domácímu počítači. Důležité funkce klávesnice Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US Multimediální klávesy sloužící na snadné ovládání záložek v prohlížeči. Programovatelné klávesy přidávají funkcionalitu bindování spousty jinak složitých úkonů, což jistě oceníte při práci i při hře. Tvar klávesy Enter je Jednořádkový. Rozhraní Bezdrátový USB přijímač pro připojení třeba k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US (580-AKOO) , Logitech keys-to-go, růžová - us intl (920-010176)

Logitech klávesnice Gaming G915 LightSpeed Tactile, bezdrátová, černá, hmatové spínače, US, 920-008910

Logitech klávesnice Gaming G915 LightSpeed Tactile, bezdrátová, černá, hmatové spínače, US, 920-008910
Detail

Klávesnice G915,průlom v designu a technologii,disponuje profesionální bezdrátovou technologií LIGHTSPEED,pokročilým podsvícením LIGHTSYNC RGB,a vysoce výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínači. Klávesnice G915,pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů,se vyznačuje sofistikovaným designem s bezkonkurenčním vzhledem,odolností a výkonností. Seznamte se s klávesnicí G915 LIGHTSPEED a hrajte v novém rozměru. Bezdrátová technologie LIGHTSPEED Klávesnice G915 disponuje profesionálním bezdrátovým připojením LIGHTSPEED,které přináší ultrarychlou bezdrátovou výkonnost 1 ms. Jedná se o stejnou bezdrátovou technologii,na kterou se v soutěžích spoléhají profesionálové e-sportu po celém světě. Klávesnice G915 je navíc plně funkční i po připojení prostřednictvím USB,takže ji můžete nabíjet a souběžně hrát. Neuvěřitelně tenká Klávesnice G915 představuje průlom v technologii a designu. Klávesnice G915,pečlivě zhotovená z prvotřídních materiálů,je neuvěřitelně decentní,neskutečně tenká a zkonstruovaná s nekompromisním cílem nejvyšší výkonnosti a špičkových funkcí. Odolná,pohodlná a připravená pro intenzivní herní akce - G915 je skutečně novou generací herních mechanických klávesnicí. Lightsync RGB Klávesnice G915 disponuje inteligentní technologií LIGHTSYNC RGB pro plně přizpůsobitelné podsvícení jednotlivých kláves z palety přibližně 16,8 mil. barev. Vytvořte si vlastní animace nebo si vyberte z předvolených efektů pro co nejpůsobivější podsvícení RGB. Sjednoťte motiv,vylepšete herní styl a rozšiřte svou herní sestavu prostřednictvím klávesnice. Dokonalé ovládání Elegantní a sofistikovaná klávesnice G915 přináší cíleně vysokou výkonnost a efektivitu se všemi funkcemi potřebnými pro dokonalé ovládání - například programovatelné klávesy G-key a integrované profily. Přeměňte klávesnici G915 na řídicí centrum svého PC. Pozoruhodná životnost baterie Vychutnejte si hodiny nepřerušovaného hraní na jediné nabití. Indikátor baterie na klávesnici a Logitech G HUB vás upozorní,když nabití baterie poklesne pod 15 procent. Úplné nabití trvá pouhé tři hodiny. Nepřestávejte hrát ani po připojení a nabíjení baterie prostřednictvím kabelu mikro USB. Připojení k více zařízením Připojte se pomocí bezdrátové technologie LIGHTSPEED a získejte ultrarychlou frekvenci odezvy 1 ms nebo se připojte k jinému zařízení stiskem tlačítka využitím připojení Bluetooth. Přepínejte mezi vysoce výkonným bezdrátovým připojením LIGHTSPEED prostřednictvím přijímače USB a připojením Bluetooth - snadno a rychle. Speciální ovládací prvky pro média Integrované ovládací prvky pro média máte na dosah ruky. Speciální ovládací prvky umožňují rychlou regulaci hlasitosti,přehrávání/pozastavení,přeskakování hudby nebo videí,a ztlumení zvuku během okamžiku. Podsvícení LIGHTSYNC Rozhraní USB,Bluetooth,LIGHTSPEED Bezdrátový přijímač Přijímač Logitech LIGHTSPEED Lokalizace a rozložení QWERTY US mezinárodní Funkce horkých kláves Multimédia,programovatelný,hlasitost,tlačítka pro makra,G-Key Číselná klávesnice Hraní Typ spínače GL Tactile Barva Černá Rozměry (ŠxHxV) 47.5 cm x 15 cm x 2.2 cm Váha 1.025 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice Gaming G915 LightSpeed Tactile, bezdrátová, černá, hmatové spínače, US, 920-008910 , Logitech keys-to-go, černá - us intl (920-006710)

Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse - SPACE GREY, 910-005696

Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse - SPACE GREY, 910-005696
Detail

Bezdrátová myš Logitech MX Master 3 for Mac PN 910-005696 Parametry a podrobnosti Rozměry (VxŠxH): 124,9 x 84,3 x 51 mm Hmotnost: 141 g Technologie senzoru Darkfield s vysokou přesností Nominální hodnota: 1000 dpi Rozlišení: 200 - 4 000 dpi (lze nastavit v krocích po 50 dpi) Tlačítka: 7 tlačítek Rolovací kolečko: Ano, s funkcí automatického přepínání Kolečko ovládané palcem Tlačítko pro gesta Provozní dosah bezdrátového připojení: 10 m 8 Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na provozním prostředí a nastavení počítače Baterie: Dobíjecí baterie Li-Po (500 mAh) Získejte tři hodiny používání po jedné minutě rychlého nabíjení. 9 Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání Software pro přizpůsobení Logi Options+ Systémové požadavky: Bluetooth Požadavky: Bluetooth Low Energy macOS 10.15 nebo novější iPadOS 13.4 nebo novější Obsah balení Myš, Nabíjecí kabel USB-C (USB-C do USB-C), Uživatelská dokumentace VÍCE POČÍTAČŮ, JEDINÁ APLIKACE FLOW Plynule ovládejte více počítačů pomocí myši MX Master 3 for Mac kompatibilní s technologií Flow pouhým posunutím kurzoru k okraji obrazovky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Master 3 for Mac Advanced Wireless Mouse - SPACE GREY, 910-005696 , Logitech mx mini mechanical graphite - us intl (920-010780)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL (920-010498)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL (920-010498)
Detail

Klávesnice kancelářská, mini, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, grafit Klávesnice Logitech MX Keys Mini graphite nový vrchol v oblasti kompaktních bezdrátových klávesnic. jednoduše dokonalá Klávesnice. Klávesnice Logitech MX Keys mini vám pomůže optimalizovat pracovní prostor díky zcela minimálním fyzickým rozměrům. Přesto však skvěle poslouží i při psaní dlouhých textů. Logitech MX Keys mini se prezentuje totiž technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL (920-010498) , Logitech mx anywhere 3 for mac (910-005991)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Rose - US INTL (920-010500)

Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Rose - US INTL (920-010500)
Detail

Klávesnice kancelářská, mini, membránová, bezdrátová, podsvícená, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, růžová Klávesnice Logitech MX Keys Mini ROSE nový vrchol v oblasti kompaktních bezdrátových klávesnic. jednoduše dokonalá Klávesnice. Klávesnice Logitech MX Keys mini vám pomůže optimalizovat pracovní prostor díky zcela minimálním fyzickým rozměrům. Přesto však skvěle poslouží i při psaní dlouhých textů. Logitech MX Keys mini se prezentuje totiž technologií Perfect Stroke, kterou představují klávesy s nízkým profilem a hmatovou odezvou. Taková se bude hodit zvláště pro uživatele, kteří si odvykli, nebo si naopak nikdy nepřivykli na klasické klávesnice s plným zdvihem a raději píší na klávesnici "notebookového" typu. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Rose - US INTL (920-010500) , Logitech keys-to-go, classic blue - us intl (920-010177)

Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808

Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808
Detail

PC klávesnice s myší Wireless Combo Graphite MK295 PN 920-009808 Parametry a podrobnosti Klávesnice Technologie SilentTouch Nastavitelná výška klávesnice Provedení odolné proti polití Bezdrátové připojení 2,4 GHz (10 metrů) Nanopřijímač USB Indikátor klávesy Caps lock Vypínač zap/vyp 2 baterie AAA (alkalické) Hloubka: 149 mm Šířka: 441 mm Výška: 18 mm Hmotnost (s bateriemi): 498 g Myš Technologie SilentTouch Profilovaný, kompaktní tvar Plynulé a citlivé ovládání kurzoru Tlačítko napájení zap/vyp 1 baterie AA (alkalická) Výška: 99 mm Šířka: 60 mm Hloubka: 39 mm Hmotnost (s bateriemi): 75,2 g Technické parametry Dosah připojení Wi-Fi (v metrech): 10 m Systémové požadavky Windows 10,11 nebo novější Chrome OS™ Vyžaduje volný port USB. Obsah balení Klávesnice se 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA Přijímač USB Uživatelská dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808 , Tesla device wk180 2v1 bezdrátová klávesnice s ovladačem (8595689803001)

Logitech MX Keys, CZ (920-009415*CZ)

Detail

Z důvodu exkluzivního laserování CZ/SK layoutu byla pečeť originálního obalu porušena. Jedná se však o zcela nový nepoužitý produkt a nemá vliv na případné reklamace. Tichá klávesnice s vysokou výdrží až 10 dní a skvělou ergonomií. Bluetooth s dosahem až 10 m. USB přijímač. Stabilní kovová konstrukce. Nízko-profilové klávesy. Rychlá odezva. Možné spárování až s 3 zařízeními. Inteligentní podsvícení. Rychlé dobíjení pomocí USB-C. Indikátory klávesy Caps lock a baterie. Rozložení kláves CZ. (mall.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys, CZ (920-009415*CZ) , Logitech craft - us (920-008504)

Logitech MX Keys - UK (920-009413)

Logitech MX Keys - UK (920-009413)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, anglická lokalizace kláves, Bluetooth, grafit Pokud píšete delší texty, neobejdete se bez klasické klávesnice. Více místa společně s lepší ergonomií je silný argument pro pořízení. Na startu budete vybírat podle určení. Logitech MX Keys - UK je klávesnice kancelářská. Klávesnice Logitech je univerzální, takže je vhodná na klasické psaní, pro lidi na helpdesku i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Zásadní parametry klávesnice Logitech MX Keys - UK Multimediální klávesy určené na nenamáhavé přeskakování médií. Enter je Dvouřádkový úzký. Podsvícená tlačítka umožní klávesnici používat za tmy a nebudou vám komáři létat k lampičce u počítače. Rozhraní Bluetooth ke spojení s dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys - UK (920-009413) , Logitech mk850 - us (920-008226)

Logitech MX Keys - CZ/SK (920-009415_CZ)

Logitech MX Keys - CZ/SK (920-009415_CZ)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, bezdrátová, podsvícená, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bluetooth, antracitová a černá Pokud rádi chatujete, bude se vám hodit klávesnice klasické velikosti. Více kláves společně s lepší odezvou je jednoznačné plus. Hned na startu budete výběr omezovat podle určení. Logitech MX Keys - CZ/SK je klávesnice kancelářská. Klávesnice Logitech je docela univerzální, takže bude vhodná do call center, pro studenty i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Zajímavé rysy klávesnice Logitech MX Keys - CZ/SK Multimediální klávesy určené na jednoduché přetáčení nebo pozastavení videí. Tvar tlačítka Enter je Dvouřádkový úzký. Podsvícení klávesnice umožní pracovat na klávesnici po večerech, aniž byste potřebovali lampičku. Rozhraní Bluetooth poslouží pro připojení např. k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Keys - CZ/SK (920-009415_CZ) , Logitech g213 - us intl (920-008093)

Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite

Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite
Detail

MX KEYS MINI ZVLÁDNĚTE VŠE. S KLÁVESNICÍ MINI. - Seznamte se s MX Keys Mini – minimalistickou klávesnici určenou pro tvůrce. Menší rozměry a chytřejší klávesy umožňují efektivnější způsoby tvorby a práce. MINIMÁLNÍ VELIKOST, OHROMNÉ POHODLÍ - Pracujte na minimalistické klávesnici, na které máte všechny klávesy, příkazy a zkratky vždy po ruce. Minimalistické provedení vyrovná vaše ramena a umožní vám umístit myš blíže ke klávesnici, takže nemusíte tolik natahovat ruku – výsledkem je lepší držení těla a zlepšení ergonomie. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozměry (V x Š x H) 131,95 x 295,99 x 20,97 mm Hmotnost 506,4 g Systémové požadavky Připojení k internetu pro stažení softwaruSoftware Logitech Options pro systém macOS a WindowsZařízení kompatibilní s technologií Bluetooth Low Energy s podporou klávesnice Bluetooth Požadavky: Bluetooth Low EnergyWindows 10, 11 nebo novějšímacOS 10.15 nebo novějšíChrome OS™LinuxiOS 13.4 nebo novějšíiPadOS 14 nebo novějšíAndroid™ 5.0 nebo novější Kompatibilita Kompatibilní s přijímačem Logi Bolt USB (není součástí dodávky)Bezdrátové produkty Logi Bolt nelze spárovat s jinými přijímači USB Logitech Minimalistická bezdrátová podsvícená klávesnice Připojení prostřednictvím technologie Bluetooth Low EnergyKlávesy Easy-switch pro připojení až ke třem zařízením a snadné přepínání mezi nimiDosah bezdrátového připojení 10 metrůSnímače přiblížení rukou pro aktivaci podsvíceníČidlo okolního osvětlení pro regulaci jasu podsvíceníDobíjení pomocí USB-C Úplné nabití vystačí na 10 dní – nebo na 5 měsíců s vypnutým podsvícenímVypínač zap/vypIndikátory klávesy Caps lock a baterieKompatibilní s myšmi s funkcí Logitech Flow Udržitelnost Obsah plastů, provedení grafitová: 30 % recyklovaných plastůPlasty světle šedé varianty: 12 % recyklovaných plastůPlasty růžové varianty: 12 % recyklovaných plastů Papírové balení: certifikace FSC Obsah balení Univerzální klávesniceNabíjecí kabel USB-C (USB-A do USB-C)Uživatelská dokumentace (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard MX KEYS MINI, US, Graphite , Logitech g413 carbon - us (920-008310)

Logitech Wireless Mouse MX Master 3 for Mac Advanced - Space Gray

Logitech Wireless Mouse MX Master 3 for Mac Advanced - Space Gray
Detail

MX Master 3 for Mac is our fastest and most precise experience ever – so you hit the right pixel everytime. Logitech Darkfield Tracking allows you to track on virtually any surface – even glass – with best-in-class 4000 DPI precision TECHNICAL SPECIFICATIONS DIMENSIONS (Height x Width x Depth) 51 x 84.3 x 124.9 mm WEIGHT 141 g SYSTEM REQUIREMENTS Required: Bluetooth low energy technology macOS 10.15 or later iPadOS 13.4 or later SENSOR TECHNOLOGY Darkfield high precision Nominal value: 1000 dpi DPI (Minimal and maximal value): 200 to 4000 dpi (can be set in increments of 50 dpi) BUTTONS 7 buttons (Left/Right-click, Back/Forward, App-Switch, Wheel mode-shift, Middle click) Scroll wheel: Yes, with auto-shift Thumbwheel: Yes Gesture button: Yes WIRELESS OPERATING DISTANCE 10 m BATTERY Rechargeable Li-Po (500 mAh) battery OPTICAL SOFTWARE Logitech Options and Logitech Flow PACKAGE CONTENTS Mouse USB-C charging cable (USB-C to USB-C) User Documentation WARRANTY INFORMATION 1-Year Limited Hardware Warranty (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Mouse MX Master 3 for Mac Advanced - Space Gray , Dell compact multi-device bezdrátová klávesnice - kb740 - cz / sk (580-akos)

LOGITECH K400 PLUS BEZDR. KLÁVESNICE, 920-007151

LOGITECH K400 PLUS BEZDR. KLÁVESNICE, 920-007151
Detail

TV klávesnice se snadným ovládáním médií * Na klávesnici K400 Plus si okamžitě přivyknete. Rozvržení kláves je určeno pro pohodlné ovládání médií. * Snadný přístup k ovládacím prvkům hlasitosti a klávesám se šipkami. * Druhé tlačítko s funkcí levého kliknutí vám umožní procházet a provádět výběr oběma rukama. * Zkratky pro uživatele systémů Windows® a Android™. * Přístupové klávesy fungují ihned po vybalení, konfigurace není zapotřebí. Integrovaná bezdrátová klávesnice s touchpadem * Vychutnejte si bezproblémové ovládání PC zábavy na internetu, bez potíží a nepořádku způsobeném samostatnou klávesnicí a myší.Pohodlné a tiché klávesy a velký (3,5palcový) touchpad přispívají k nenáročnému ovládání Dosah bezdrátového připojení 10 metrů (33 foot) * Sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli a mnoho dalšího, bez nepříjemných prodlev či výpadků. * Citlivé, bezproblémové připojení i v těch největších místnostech. * Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na provozním prostředí a nastavení počítače. Technické parametry * Typ připojení: Protokol Logitech Unifying (2,4 GHz) * Speciální klávesy: Ztlumit, Snížit hlasitost, Zvýšit hlasitost * Připojit/Napájení: Vypínač napájení * Podrobnosti baterie: 2 x AA * Životnost baterie (nenabíjecí): Až 18 měsíců * Životnost kláves: Až 5 milionů stisků * Hluk psaní: Do 55 dBA u všech kláves * Bezdrátový dosah: 10 m (33 ft) Systémové požadavky * Podpora OS/platforem * Windows® 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější * Android™ 5.0 nebo novější * Chrome OS™ * Port USB Obsah balení * Bezdrátová dotyková klávesnice * Přijímač Unifying * 2 baterie velikosti AA (nainstalované) * Uživatelská dokumentace Více na webu výrobce: www.logitech.com/cs-cz/product/wireless-touch-keyboard-k400-plus?crid=27 (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH K400 PLUS BEZDR. KLÁVESNICE, 920-007151 , Logitech bluetooth multi-device keyboard k380 pro mac, borůvková - us intl (920-011180)

Logitech Wireless Mouse MX Anywhere 3 for Mac, Pale Grey

Logitech Wireless Mouse MX Anywhere 3 for Mac, Pale Grey
Detail

Logitech MX Anywhere 3 pre Mac - Bledošedá S aplikáciou MX Anywhere 3 pre Mac, ktorá je navrhnutá na bezproblémovú prácu na Macu a iPade, využijete svoj Mac ešte viac. MX Anywhere 3 pre Mac je dokonalá myš pre tvorcov na cestách - či už pracujete v domácej kancelárii, kaviarni, alebo dokonca v letiskovej hale. Znovuobjavené rolovacie koliesko Pohodlie na každom mieste Sledovanie kdekoľvek - dokonca aj na skle Nabíjanie z USB-C na USB-C Moderný dizajn, prémiové materiály Prietok s podporou TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE technológia senzorov Vysoká presnosť v tmavom poli Nominálna hodnota 1000 DPI DPI (minimálna a maximálna hodnota) 200 - 4000 DPI Batéria Nabíjateľná batéria Li-Po (500 mAh) životnosť batérie Až 70 dní na jedno plné nabitie. Získajte tri hodiny používania na jedno minútové rýchle nabitie Počet tlačidiel 6 tlačidiel (ľavé/pravé kliknutie, späť/dopredu, posun režimu kolieska, stredné kliknutie) Koliesko na posúvanie Áno, s automatickým radením horizontálne posúvanie Áno, podržaním bočného tlačidla pri otáčaní kolieska Bezdrôtová prevádzková vzdialenosť 10 m Voliteľný softvér Možnosti Logitech a Logitech Flow rozmery (V x Š x H) 34.4 x 65 x 100.5 mm hmotnosť 99 g obsah balenia - Myš- Kábel na dobíjanie (USB-C na USB-C)- Používateľská dokumentácia informácie o záruke 2-ročná obmedzená záruka na hardvér Systémové požiadavky Bluetooth - Potrebné: technológia Bluetooth low energy- macOS 10.15 alebo novšie- iPadOS 13.4 alebo novšie . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Mouse MX Anywhere 3 for Mac, Pale Grey , Logitech bluetooth multi-device keyboard k380 pro mac, růžová - us intl (920-010406)

Logitech MX Master 3S For Mac Pale Grey (910-006572)

Logitech MX Master 3S For Mac Pale Grey (910-006572)
Detail

Myš bezdrátová, laserová, 8000DPI, 7 tlačítek, změna DPI a tichá, uživatelské profily, bluetooth, vhodná pro praváky, světle šedá logitech mx master 3s for mac inovovaná ikonická myš. výkonná bezdrátová myš. OPTIMALIZOVANÁ PRO MAC. Představujeme vám ikonickou myš Logitech MX Master 3S For Mac, která je optimalizovaná tak, aby bezproblémově fungovala na vašem Macu a iPadu. Tato rychlá a pohodlná myš obohatí vaši práci nejen vyšší přesností a hmatovou odezvou, ale i perfektní výkonností, a to zejména díky špičkovému senzoru s rozlišením 8 000 DPI či funkcí tichého klikání. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Master 3S For Mac Pale Grey (910-006572) , Logitech g915 lightspeed us gl clicky - us (920-009111)

Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US (580-AKPT)

Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US (580-AKPT)
Detail

Klávesnice kancelářská, numerická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, tichá, na AAA baterie, šedá Pokud pracujete jako editor textů, bude se vám hodit kvalitní klávesnice. Široký výběr modelů společně s příjemnější odezvou je silný argument pro pořízení. Na startu budete muset vybírat podle určení. Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US je klávesnice kancelářská a numerická. Klávesnice Dell je použitelná univerzálně, je tedy fajn volbou na psaní ve Wordu, pro studenty i v případě, když hledáte základní levnou klávesnici. Klávesnice Dell je dobrým doplňkem pro malé notebooky, které v 90 % klávesnici pro zadávání čísel nemají v důsledku úspory místa. Hlavní vychytávky klávesnice Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US Multimediální klávesy pro pohodlné pozastavování videí. Programovatelné klávesy poskytují možnost programování řady... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US (580-AKPT) , Yale sync klávesnice (aa001288)

LOGITECH MK220 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-003165

LOGITECH MK220 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-003165
Detail

* kompaktní velikost pro maximální úsporu místa na pracovním stole - klávesnice je o 36% menší než standardní klávesnice, ale stále se stejnými klávesami * 2,4 GHz bezdrátové připojení a dosah až 10 metrů (bezdrátový dosah se může lišit v závislosti na okolí a pracovním prostředí) * 128-bit AES šifrování * dlouhá výdrž baterií - až 24 měsíců pro klávesnici a 5 měsíců pro myš (výdrž se může lišit v závislosti na způsobu používání) * plug-and-play připojení * tiché klávesy * 3letá záruka Systémové požadavky: * Windows® XP, Windows Vista® nebo Windows® 7 * USB port Obsah balení: * bezdrátová klávesnice (K220) * bezdrátová myš (M150) * USB receiver * 2 AAA baterie (klávesnice) a 2 AA baterie (myš) * Uživatelská dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH MK220 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-003165

LOGITECH MK270 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-004527

LOGITECH MK270 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-004527
Detail

Sada Logitech® Wireless Combo MK270 je spolehlivá bezdrátová sada s miniaturním nanopřijímačem Logitech Unifying®. Myš s dosahem až 10 m je navíc vybavena vnitřním skladovacím prostorem. Systém bezdrátového propojení Logitech Advanced 2,4 GHz představuje kombinaci spolehlivosti kabelového propojení s volností pohybu bezdrátového spojení. Stručný popis: Přijímač Logitech® Unifying je tak malý, že jej stačí zapojit a již na něj nemusíte dále myslet Myš je navíc vybavena vnitřním skladovacím prostorem, takže si myš budete moci brát všude tam, kde používáte svůj počítač Životnost baterií až 24 měsíců v klávesnici a 12 měsíců v myši - s funkcí automatického režimu spánku a vypínačem - umožňuje pracovat celé roky bez starostí s výměnou baterií Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na podmínkách okolního prostředí a používání Spolehlivá bezdrátová sada s miniaturním nanopřijímačem Logitech Unifying® Parametry: Bezdrátové připojení: Logitech® Advanced 2,4 GHz s dosahem 10 metrů Miniaturní přijímač Logitech®: ano a vnitřní skladovací prostor Přístupových kláves: 8 Životnost baterie: klávesnice 24 měsíců a myši 12 měsíců, plus automatický režim spánku Systémové požadavky: Windows® XP, Windows Vista® nebo Windows® 7, Port USB © 2013 Obsah balení: Bezdrátová klávesnice Bezdrátová myš Přijímač USB Zařízení USB range extender 1 baterie velikosti AA (myš) a 2 baterie velikosti AAA (klávesnice) Uživatelská dokumentace Tříletá záruka a plná podpora produktu od výrobce. (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH MK270 BEZDR SET KLÁVESNICE+MYŠ, 920-004527

Klávesnice Logitech Keyboard K120, USB, CZ, 920-002485

Klávesnice Logitech Keyboard K120, USB, CZ, 920-002485
Detail

Hlavní vlastnosti: * Téměř neslyšitelné, nízko profilové klávesy * Standardní layout klávesnice s plně velkými F-klávesami a číselnou klávesnicí * Elegantní, tenký profil klávesnice a design odolný proti polití tekutinou (testováno v omezených podmínkách; maximální množství vylité tekuty 60 ml) * Plug-and-play USB připojení * Tučné, zářivě bílé znaky Technická specifikace: * Délka: 450 mm +/- 2 mm * Šířka: 155 mm +/- 2 mm * Hloubka/výška: 23,5 mm +/- 1 mm (včetně vysunutých nožiček) * Hmotnost: 550 g +/- 10 g * Délka kabelu: 1,5 m * Rozhraní: USB kompatibilní * Životnost kláves: 10 000 000 stisknutí (kromě klávesy Num Lock) * Typ kláves: nízký profil * Design odolný proti polití tekutinou (testováno v omezených podmínkách; maximální množství vylité tekuty 60 ml) Systémové požadavky: * Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7 nebo Linux® kernel 2.6+ * USB port Obsah balení: * Klávesnice * Uživatelská dokumentace * 3 letá záruka a plná podpora výrobce (patro.cz)

Podobné produkty ako Klávesnice Logitech Keyboard K120, USB, CZ, 920-002485

LOGITECH K120 KLÁVESNICE Bussines CZ OEM, 920-002641

LOGITECH K120 KLÁVESNICE Bussines CZ OEM, 920-002641
Detail

Hlavní vlastnosti: * Téměř neslyšitelné, nízko profilové klávesy * Standardní layout klávesnice s plně velkými F-klávesami a číselnou klávesnicí * Elegantní, tenký profil klávesnice a design odolný proti polití tekutinou (testováno v omezených podmínkách; maximální množství vylité tekuty 60 ml) * Plug-and-play USB připojení * Tučné, zářivě bílé znaky Technická specifikace: * Délka: 450 mm +/- 2 mm * Šířka: 155 mm +/- 2 mm * Hloubka/výška: 23,5 mm +/- 1 mm (včetně vysunutých nožiček) * Hmotnost: 550 g +/- 10 g * Délka kabelu: 1,5 m * Rozhraní: USB kompatibilní * Životnost kláves: 10 000 000 stisknutí (kromě klávesy Num Lock) * Typ kláves: nízký profil * Design odolný proti polití tekutinou (testováno v omezených podmínkách; maximální množství vylité tekuty 60 ml) * Rozložení klávesnice: CZ Systémové požadavky: * Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7 *Linux® kernel 2.6+ * USB port Obsah balení: * Klávesnice * Uživatelská dokumentace * 3 letá záruka a plná podpora výrobce Více informací na stránkách výrobce: http://www.logitech.com/cs-cz/product/keyboard-k120?crid=27 (patro.cz)

Podobné produkty ako LOGITECH K120 KLÁVESNICE Bussines CZ OEM, 920-002641

FUJITSU Klávesnice KB521 USB CZ US + 12 multimedia keys - postříkání odolná - marble grey - bílá

FUJITSU Klávesnice KB521 USB CZ US + 12 multimedia keys - postříkání odolná - marble grey - bílá
Detail

https://www.fujitsu.com/global/products/computing/peripheral/accessories/index.html http://www.fujitsu.com/sk/products/computing/pc/accessories/input-devices/keyboards/keyboard-kb521.html Keyboard KB521 CZ/US KB521 USB CZ US, standard keyboard czech USA , marble grey Standard KB USB marble grey 12 multimedia keys Keyboard KB521 is an eye-catching designer keyboard on your desk. With the slim, ergonomic form factor, Keyboard KB521 is the perfect partner for your sophisticated desktop PC. It is spill resistant to protect against the contents of your coffee cup, and has 12 multi-function keys to provide you the fast access to your applications. Technical details: Height Adjustment 2 and 6 degrees Required interface Free USB port Weight 700 g Dimensions (W x D x H) 462 x 167 x 24 mm Special features Intuitive 12 function keys for fast access Special features Spill-resistand design for liquid spill-over Special features ACPI key (function depending on the ACPI configuration of the operating system) Special features Defined pressure point Special features Non-abrasive laser inscription Special features Windows Keys Compliance Germany Blauer Engel / Blue Angel in progress, TÜV GS, Europe CE, USA/Canada FCC Class B, CSAc/us, Japan VCCI, South Korea KCC Taiwan BSMI, Australia/New Zealand C-Tick, Global RoHS, WEEE (Waste electrical and electronic equipment) Supported operating systems Windows 8.1 Supported operating systems Windows 8 Supported operating systems Windows XP Supported operating systems Windows Vista Supported operating systems Windows 7 Standard Warranty 2 years (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FUJITSU Klávesnice KB521 USB CZ US + 12 multimedia keys - postříkání odolná - marble grey - bílá

Logitech Keys-To-Go, černá - US INTL (920-006710)

Logitech Keys-To-Go, černá - US INTL (920-006710)
Detail

Klávesnice kompaktní, pro mobil a tablet, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, anglická lokalizace kláves, Bluetooth, černá logitech keys-to-go ULTRALEHKÁ, PŘENOSNÁ BLUETOOTH KLÁVESNICE v černé barvě PIŠTE PODLE SVÝCH PŘEDSTAV na logitech keys-to-go Stylovou a snadno přenosnou klávesnici Logitech Keys-To-Go s bezdrátovým Bluetooth připojením zajisté ocení všichni majitelé chytrých telefonů, tabletů a multimediálních center vybavených operačním systémem iOS. Díky kompaktním rozměrům můžete na klávesnici Logitech psát kdykoliv a kdekoliv potřebujete. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Keys-To-Go, černá - US INTL (920-006710)

Logitech Keys-To-Go, růžová - US INTL (920-010176)

Logitech Keys-To-Go, růžová - US INTL (920-010176)
Detail

Klávesnice kompaktní, pro mobil a tablet, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, růžová logitech keys-to-goULTRALEHKÁ, PŘENOSNÁ BLUETOOTH KLÁVESNICE v růžové barvěPIŠTE PODLE SVÝCH PŘEDSTAV na logitech keys-to-goStylovou a snadno přenosnou klávesnici Logitech Keys-To-Go s bezdrátovým Bluetooth připojením zajisté ocení všichni majitelé chytrých telefonů, tabletů a multimediálních center vybavených operačním systémem iOS. Díky kompaktním rozměrům můžete na klávesnici Logitech psát kdykoliv a kdekoliv potřebujete.HLAVNÍ FUNKCE LOGITECH KEYS-TO-GO PRO MAXIMÁLNĚ KOMFORTNÍ PRÁCIPsaní na Bluetooth klávesnici Logitech Keys-To-Go je velmi pohodlné a přesné díky standardnímu rozložení kláves a vynikající hmatové odezvě s ideálním odskokem při každém stisku klávesy. Nezáleží na tom, zda sedíte v kempu, kavárně, nebo na pláži. S klávesnicí Logitech Keys-To-Go budete mít vždy zajištěn dokonalý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Keys-To-Go, růžová - US INTL (920-010176)

Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US (580-AKOX)

Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US (580-AKOX)
Detail

Klávesnice kancelářská, kompaktní, numerická, bezdrátová, chiclet klávesy, makro programovatelné klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, tichá, na AA baterie, šedá Pokud často pracujete na počítači, oceníte kvalitní klávesnici. Více místa společně s lepší ergonomií je jasná přednost. V první řadě budete výběr omezovat podle určení. Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US je klávesnice kancelářská, kompaktní a numerická. Klávesnice Dell se nijak nevymezuje pro použití, takže ji použijete na administrativu, pro lidi na helpdesku i pokud hledáte jen něco jednoduchého na stůl. Klávesnice Dell najde využití, když potřebujete doplněk k dotykovému displeji. Klávesnice Dell dobře doplní notebooky, které často číselnou klávesnici nemají. Podstatné rysy klávesnice Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US Multimediální klávesy pro nenamáhavé přetáčení nebo pozastavení videí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US (580-AKOX)

Logitech Keys-To-Go, classic blue - US INTL (920-010177)

Logitech Keys-To-Go, classic blue - US INTL (920-010177)
Detail

Klávesnice kompaktní, pro mobil a tablet, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth, modrá logitech keys-to-goULTRALEHKÁ, PŘENOSNÁ BLUETOOTH KLÁVESNICE v modré barvěPIŠTE PODLE SVÝCH PŘEDSTAV na logitech keys-to-goStylovou a snadno přenosnou klávesnici Logitech Keys-To-Go s bezdrátovým Bluetooth připojením zajisté ocení všichni majitelé chytrých telefonů, tabletů a multimediálních center vybavených operačním systémem iOS. Díky kompaktním rozměrům můžete na klávesnici psát kdykoliv a kdekoliv potřebujete.HLAVNÍ FUNKCE LOGITECH KEYS-TO-GO PRO MAXIMÁLNĚ KOMFORTNÍ PRÁCIPsaní na Bluetooth klávesnici Logitech Keys-To-Go je velmi pohodlné a přesné díky standardnímu rozložení kláves a vynikající hmatové odezvě s ideálním odskokem při každém stisku klávesy. Nezáleží na tom, zda sedíte v kempu, kavárně, nebo na pláži. S klávesnicí Logitech Keys-To-Go budete mít vždy zajištěn dokonalý komfort během... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Keys-To-Go, classic blue - US INTL (920-010177)

Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL (920-010757)

Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL (920-010757)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro mobil a tablet, pro Mac, mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače Logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, tichá, kovové tělo, grafit Pokud často píšete, oceníte klasickou klávesnici. Více prostoru společně s lepší ergonomií je jasná přednost. Z počátku budete muset výběr omezovat podle určení. Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL je klávesnice kancelářská, pro mobil a tablet a pro mac. Klávesnice Logitech není primárně pro něco určená, své uplatnění najde na práci, pro pisálky i když sháníte jen obyčejnou klávesnici k domácímu počítači. Zajímavé výhody klávesnice Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL Multimediální klávesy sloužící na opravdu intuitivní přetáčení filmů. Tvar tlačítka Enter je Dvouřádkový široký. Klávesy s podsvícením slouží k tomu, abyste mohli hrát i za tmy i bez dalšího osvětlení. Rozhraní Bluetooth a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL (920-010757)

Logitech klávesnice G413 Mechanical Gaming Keyboard, US INT'L, INTNL, Silver

Logitech klávesnice G413 Mechanical Gaming Keyboard, US INT'L, INTNL, Silver
Detail

Mechanická herná klávesnica Logitech G413 - SILVER - US INT'L - INTNL Model G413 bol navrhnutý, skonštruovaný a skonštruovaný tak, aby poskytoval pokročilý výkon s tou správnou sadou funkcií. Štíhly, čierny podvozok je vyrobený z ľahkej, vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 5052. Pod ním sa nachádza vedenie káblov myši a náhlavnej súpravy a nastaviteľné výškové nožičky s gumovými stabilizátormi, takže si môžete nájsť uhol, ktorý vám bude vyhovovať. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE systémové požiadavky - Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7- Port USB (pre klávesnicu)- Druhý port USB (pre priechodný port USB)- (voliteľný) prístup na internet pre Logitech G HUB obsah balenia - Herná klávesnica- Herné klávesy- Stláčadlo kláves- Používateľská dokumentácia rozmery (V x Š x H) 132 x 445 x 34 mm hmotnosť (bez kábla) 1.105 g dĺžka kábla 1.8 m Trvanlivosť 70 miliónov stlačení klávesov Aktivačná vzdialenosť 1.5 m Aktivačná sila 45 g Celková cestovná vzdialenosť 3.2 mm typ pripojenia - USB typu A (s káblom)- Protokol USB: USB 2.0- Rýchlosť USB: plná rýchlosť- Kontrolky (LED): 2- Porty USB (vstavané): 1, USB 2.0 podsvietenie Jedna farba (5 pevných úrovní jasu)G413 Strieborná: Biela špeciálne kľúče Prepínanie podsvietenia: FN + F7Herný režim: FN + F8Ovládanie médií: FN + F9/F10/F11/F12 informácie o záruke 2-ročná záruka . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G413 Mechanical Gaming Keyboard, US INT'L, INTNL, Silver

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908

Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908
Detail

Logitech G915 LIGHTSPEED bezdrôtová RGB mechanická herná klávesnica, UK Monitor G915 je prelomový v dizajne a konštrukcii a je vybavený bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED profesionálnej triedy, pokročilým systémom LIGHTSYNC RGB a novými vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Model G915 je dôkladne vyrobený z prvotriednych materiálov a má sofistikovaný dizajn s jedinečnou krásou, pevnosťou a výkonom. Zoznámte sa s G915 LIGHTSPEED a hrajte v ďalšej dimenzii. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Požiadavky - LIGHTSPEED: Port USB a systém Windows 7 alebo novší, macOS X 10.11 alebo novšie- Bluetooth: zariadenie s podporou Bluetooth so systémom Windows 8 alebo novším, macOS X 10.11 alebo novší, Chrome OS™ alebo Android™ 4.3 alebo novší, iOS 10 alebo novší- (voliteľné) Prístup na internet pre softvér Logitech G HUB v krabici - Bezdrôtová mechanická klávesnica G915 LIGHTSPEED- USB prijímač LIGHTSPEED- USB extender- Micro-USB kábel- Používateľská dokumentácia rozmery (D x Š x V) 475 x 150 x 22 mm hmotnosť (bez kábla) 1025 g dĺžka kábla PC 1.8 m Aktivačná vzdialenosť 1.5 mm Aktivačná sila 50 g Celková cestovná vzdialenosť 2.7 mm životnosť batérie 30 hodín (100% jas) palubná pamäť - 2 profily osvetlenia- 3 profily makier G-kláves ďalšie funkcie - LIGHTSPEED Wireless- Bluetooth- LIGHTSYNC RGB, osvetlenie podľa klávesov- 5 vyhradených G-Keys- Vyhradené ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti informácie o záruke 2-ročná záruka . (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice G915 LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK, 920-008908

DELL KM7321W bezdrátová klávesnice a myš US International (QWERTY), 580-AJQJ

DELL KM7321W bezdrátová klávesnice a myš US International (QWERTY), 580-AJQJ
Detail

Model: Bezdrátová klávesnice a myš Dell Premier – KM7321W – US International (QWERTY) Získejte okamžitý přístup k často používaným aplikacím nebo funkcím pomocí 12 programovatelných kláves na klávesnici a 5 programovatelných tlačítek myši. Kombinace bezdrátové klávesnice a myši Dell Premier pro více zařízení, poháněná jednou z předních baterií s výdrží až 36 měsíců, byla důkladně testována, aby bez problémů fungovala s vaším systémem Dell. Klávesnice nabízí 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard), které chrání přenos dat mezi počítači a zařízeními a poskytuje vám bezpečné připojení při psaní. Technické parametry Bezdrátová technologie: bezdrátové připojení 2,4GHz, Bluetooth 5.0 Rozhraní: nanopřijímač USB Barva: šedá (Titan grey) Šifrování: AES-128 Klávesnice Rozvržení klávesnice: QWERTY US Programovatelné klávesy: Ano Rozměry: 44,33x12,15x2,836cm Hmotnost: 561g Myš Technologie senzoru: optická Rolovací kolečko: Ano (programovatelné) Počet tlačítek: 7 Programovatelná tlačítka: Ano DPI: 4000 Rozměry: 6,97x11,45x4,16cm Hmotnost: 84g Systémové požadavky: * operační systém (Apple MacOS, Android, Google Chrome OS, Microsoft Windows 7/8.1/10/11, Red Hat Enterprise Linux 8.0, Ubuntu 18.04) Obsah balení: * bezdrátová klávesnice * bezdrátová myš * přijímač USB * 3x baterie (klávesnice 2x AAA, myš 1x AA) * dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako DELL KM7321W bezdrátová klávesnice a myš US International (QWERTY), 580-AJQJ

DELL KM7120W bezdrátová klávesnice a myš/ US/ International/ mezinárodní, 580-AIWM

DELL KM7120W bezdrátová klávesnice a myš/ US/ International/ mezinárodní, 580-AIWM
Detail

Dell KM7120W S bezdrátovou klávesnicí a myší můžete jednoduše zvýšit váš každodenní výkon. Optická myš s rozlišením 1600 dpi nabízí snadné ovládání prakticky na každém povrchu. Kompaktní klávesnice podporuje několik operačních systémů a nejoblíbenější klávesové zkratky pro systémy Windows a Android. Díky možnosti výběru bezdrátového připojení můžete pomocí technologií 2,4 GHz a Bluetooth 5.0 snadno přepínat mezi ovládáním stolního počítače, notebooku a 2v1 zařízení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozhraní: 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 Barva: šedá - černá Klávesnice Rozložení kláves: US, mezinárodní Multimediální klávesy: ne Podsvícení: ne Napájení: 2 x AA (součástí balení) Rozměry: 363,4 x 121,8 x 25,3 mm Hmotnost: 510 g Myš Typ: optická Rozlišení: 1600 dpi Počet tlačítek: 7 Napájení: 1 x AA (součástí balení) Rozměry myši: 114,5 x 69,7 x 41,6 mm Hmotnost myši: 84 g (patro.cz)

Podobné produkty ako DELL KM7120W bezdrátová klávesnice a myš/ US/ International/ mezinárodní, 580-AIWM

Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL (920-010780)

Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL (920-010780)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro mobil a tablet, pro Mac, mechanická, bezdrátová, nízkoprofilové klávesy, spínače Logitech GL Tactile, dynamické podsvícení, americká (mezinárodní) lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, tichá, kovové tělo, grafit logitech mx mini mechanical klávesnice s mimořádnou odezvou. Pro milovníky mechanického psaní. Mechanická klávesnice Logitech MX Mechanical Mini bez numerické části vás osloví především svou mimořádnou odezvou, přesností a výkonností. Díky nízkoprofilovým mechanickým spínačům Logitech GL Tactile je zdvih jednotlivých kláves hluboký a povzbudivý. Matný povrh kláves umožňuje plynulé klouzání vašich prstů a vě barvy krytů přispívají k lepší orientaci lepšímu soustředění. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL (920-010780)

Logitech MX Anywhere 3 for Mac (910-005991)

Logitech MX Anywhere 3 for Mac (910-005991)
Detail

Myš bezdrátová, laserová, 4000DPI, 6 tlačítek, bluetooth a USB, vhodná pro praváky, šedá Převratné ovládání více zařízení MX ANYWHERE 3 Myš, se kterou využijete svůj potenciál Seznamte se s kompaktní a výkonnou myší Logitech MX Anywhere 3 for Mac, která vám pomůže s ovládáním různorodých zařízení. Myš MX Anywhere 3 for Mac můžete používat kdekoli – v kavárně, na sedadle letadla, v hotelové místnosti nebo na jednání mimo kancelář – a plynule ovládat až tři spárovaná zařízení. Logitech MX Anywhere 3 for Mac funguje všude Logitech MX Anywhere 3 for Mac je vybavena fyzickým přepínačem, kterým aktivujete propojení s dalším zařízením. Pomocí jedné myší tak lze jednoduše ovládat PC s Windows 10, iPad, počítače Apple nebo například Chromebooky. Je to jen vaše volba. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech MX Anywhere 3 for Mac (910-005991)

Logitech® MX Anywhere 3 for Mac - PALE GREY - BT - N/A - EMEA, 910-005991

Logitech® MX Anywhere 3 for Mac - PALE GREY - BT - N/A - EMEA, 910-005991
Detail

Logitech MX Anywhere 3 pre Mac - Bledošedá S aplikáciou MX Anywhere 3 pre Mac, ktorá je navrhnutá na bezproblémovú prácu na Macu a iPade, využijete svoj Mac ešte viac. MX Anywhere 3 pre Mac je dokonalá myš pre tvorcov na cestách - či už pracujete v domácej kancelárii, kaviarni, alebo dokonca v letiskovej hale. Znovuobjavené rolovacie koliesko Pohodlie na každom mieste Sledovanie kdekoľvek - dokonca aj na skle Nabíjanie z USB-C na USB-C Moderný dizajn, prémiové materiály Prietok s podporou TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE technológia senzorov Vysoká presnosť v tmavom poli Nominálna hodnota 1000 DPI DPI (minimálna a maximálna hodnota) 200 - 4000 DPI Batéria Nabíjateľná batéria Li-Po (500 mAh) životnosť batérie Až 70 dní na jedno plné nabitie. Získajte tri hodiny používania na jedno minútové rýchle nabitie Počet tlačidiel 6 tlačidiel (ľavé/pravé kliknutie, späť/dopredu, posun režimu kolieska, stredné kliknutie) Koliesko na posúvanie Áno, s automatickým radením horizontálne posúvanie Áno, podržaním bočného tlačidla pri otáčaní kolieska Bezdrôtová prevádzková vzdialenosť 10 m Voliteľný softvér Možnosti Logitech a Logitech Flow rozmery (V x Š x H) 34.4 x 65 x 100.5 mm hmotnosť 99 g obsah balenia - Myš- Kábel na dobíjanie (USB-C na USB-C)- Používateľská dokumentácia informácie o záruke 2-ročná obmedzená záruka na hardvér Systémové požiadavky Bluetooth - Potrebné: technológia Bluetooth low energy- macOS 10.15 alebo novšie- iPadOS 13.4 alebo novšie . (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech® MX Anywhere 3 for Mac - PALE GREY - BT - N/A - EMEA, 910-005991

COOLER MASTER MASTERKEYS MK 730 RGB mechanická klávesnice US layout CHERRY MX BROWN, MK-730-GKCM1-US

COOLER MASTER MASTERKEYS MK 730 RGB mechanická klávesnice US layout CHERRY MX BROWN, MK-730-GKCM1-US
Detail

Herní klávesnice MK730 nabízí extra nízké a odolné klávesy s Cherry MX spínači, RGB podsvícení, odpojitelný kabel, navíc magneticky připojitelnou podložku zápěstí a brilantní RGB podsvícení. Tělo klávesnice je vyrobeno z odolného broušeného hliníku s minimalistickým designem. Klávesnice využívá ARM Cortex M3 pro jeho pokročilý On-the-fly systém, LED světelné režimy, multimediální klávesy a makro záznamy. Kombinace N-key a 6-key rollover zajišťuje, že každý stisk klávesy je správně detekován bez ohledu na to, kolik kláves je zároveň stisknuto. Technické specifikace: Typ spínačů: Cherry MX Brown Opěrka zápěstí: Ano, odnímatelná, magnatická, potah z PU kůže Materiál: plast/hliník Barva: Černá LED podsvícení: RGB Rychlost odezvy: 1ms/1000Hz MCU: 32bit ARM Cortex M3 Paměť: 512 kB On-the-fly system: Multimédia, záznam makra a osvětlení Multimediální klávesy: Klávesa (FN) Softwarová podpora: Ano Layout: US Správce kabelů: Ano možnost vést kabely 3 způsoby Konektor kabelu: USB-C Délka kabelu: 1,8 m odpojitelný Rozměry: 360x192x42 mm Rozměry bez opěrky zápěstí: 360x184x42 mm Hmotnost (bez kabelu): 698 g Hmotnost: 811g Hmotnost balení: 1180g Rozměry balení: 380x207x52 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako COOLER MASTER MASTERKEYS MK 730 RGB mechanická klávesnice US layout CHERRY MX BROWN, MK-730-GKCM1-US

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM)

Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM)
Detail

Klávesnice kancelářská, pro Mac, membránová, drátová, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizace kláves, USB, titanová Pokud se živíte psaním textů, bude se vám lépe pracovat na klasické klávesnici. Více prostoru společně s příjemnější odezvou je jasné plus. V první řadě budete výběr omezovat podle určení. Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US je klávesnice kancelářská a pro mac. Klávesnice Satechi se hodí prostě na všechno, takže se hodí na administrativu, pro pisálky i v případě, kdy si vystačíte se základními funkcemi. Nejdůležitější přednosti klávesnice Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US Tvar klávesy Enter je Dvouřádkový úzký. Rozhraní USB pro připojení k dalším zařízením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminum Wired Keyboard for Mac - Space Gray - US (ST-AMWKM)

Logitech klávesnice s myší Wireless Combo MK540 ADVANCED, CZ/SK, USB, unifying přijímač, tichá, černá, 920-008688

Logitech klávesnice s myší Wireless Combo MK540 ADVANCED, CZ/SK, USB, unifying přijímač, tichá, černá, 920-008688
Detail

Sada bezdrátové klávesnice a myši Logitech MK540 Advanced je navržená pro přesnost, pohodlí a především spolehlivost každého uživatele. Klávesnice standardní velikosti se vyznačuje komfortním tvarem, velikostí a odezvou kláves. Navíc má klávesnice integrovanou opěrku zápěstí a nastavitelné sklopné nožičky, díky kterým si ji kdykoliv nastavíte podle toho, jak je vám to zrovna pohodlné. Profilovaná myš je díky svému tvaru vhodná pro praváky i leváky. Pokročilé optické snímání umožňuje plynulé a citlivé ovládání kurzoru, jednoduchý výběr textu a snadný posuv. Myš je vybavena vnitřním skladovacím prostorem pro přijímač, takže si ji můžete snadno sbalit s sebou na cesty. Vlastnosti: Klávesnice: Standardní rozvržení kláves a plnohodnotná velikost, funkční klávesy, číselná klávesnice a klávesy se šipkami Rozteč kláves 19 mm, zdvih kláves 3,2 mm Ultratiché klávesy (150 000 hodin Technologie kláves Plunger (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech klávesnice s myší Wireless Combo MK540 ADVANCED, CZ/SK, USB, unifying přijímač, tichá, černá, 920-008688
Logitech MX Keys pro Mac - US INTL (920-009558), Logitech MX Mini Mechanical for Mac Space Grey - US INTL (920-010837), Logitech MX Keys Mini For Mac Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Pale Grey - US INTL (920-010526), Logitech MX Mini Mechanical for Mac Pale Grey - US INTL (920-010799), Logitech MX Keys - US INTL (920-009415), Logitech MX Keys Plus - US INTL (920-009416), Dell KB500 bezdrátová klávesnice - US (580-AKOO), Logitech MX Keys - UK (920-009413), Dell Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB700 - US (580-AKPT), CANYON Bezdrátová bluetooth klávesnice BK-10 (CND-HBTK10-US), Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Rose - US INTL (920-010500), Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL (920-010498), Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - US (580-AKOX), Logitech MX Master 3S For Mac Pale Grey (910-006572), Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL (920-010757), Logitech Keys-To-Go, růžová - US INTL (920-010176), Logitech Keys-To-Go, černá - US INTL (920-006710), Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL (920-010780), Logitech MX Anywhere 3 for Mac (910-005991), Logitech Keys-To-Go, classic blue - US INTL (920-010177), TESLA Device WK180 2v1 bezdrátová klávesnice s ovladačem (8595689803001), Logitech Craft - US (920-008504), Logitech MK850 - US (920-008226), Logitech G213 - US INTL (920-008093), Logitech G413 Carbon - US (920-008310), Dell Compact Multi-Device bezdrátová klávesnice - KB740 - CZ / SK (580-AKOS), Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pro Mac, borůvková - US INTL (920-011180), Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pro Mac, růžová - US INTL (920-010406), Logitech G915 LIGHTSPEED US GL Clicky - US (920-009111), Yale Sync klávesnice (AA001288)