Levior nivelační červená rukojeť (427572)

Produkt Levior nivelační červená rukojeť (427572) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Levior nivelační červená rukojeť (427572) upraviť a produkt hľadať znova.

LEVIOR nivelační červená rukojeť (427572)

LEVIOR nivelační červená rukojeť (427572)
Detail

Kleště pro přesnou pokládku dlažby a obkladů. Odstraní případný výškový rozdíl mezi pokládanými dlaždicemi ve spáře (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR nivelační červená rukojeť (427572) , Levior ventil redukční g3/8l (169920)

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 3 šálky espressa Doplňující informace: průměr: 11 cm výška: 17,5 cm objem: 150 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť , Levior půlkulaté přímé 160 mm (143085)

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 6 šálků espressa Doplňující informace: průměr: 12,5 cm výška: 20,5 cm objem: 300 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť , Levior kombinované festa – 200 mm (143083)

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na jeden šálek kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 7,5 cm, v 16,5 cm Objem: 75 ml (vhodný na 1 šálek kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť , Levior kombinované festa – 160 mm (143081)

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na tři šálky kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 9,2 cm, v 20 cm Objem: 150 ml (vhodný na 3 šálky kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť , Levior s.r.o. pila na polystyren – 380 mm (221169)

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na tři šálky kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 9,2 cm, v 20 cm Objem: 150 ml (vhodný na 3 šálky kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť , Levior hořák propan – butan, o55 mm, dlouhý (169902)

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 6 šálků espressa Doplňující informace: průměr: 12,5 cm výška: 20,5 cm objem: 300 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť , Levior hořák propan – butan, o 55 mm, krátký (169905)

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 3 šálky espressa Doplňující informace: průměr: 11 cm výška: 17,5 cm objem: 150 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť , Orion prkénko rukojeť dř. 44x20 dráž

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na jeden šálek kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 7,5 cm, v 16,5 cm Objem: 75 ml (vhodný na 1 šálek kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť , Levior hořák pb 35 mm bez hadice, 350 mm (169900)

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na jeden šálek kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 7,5 cm, v 16,5 cm Objem: 75 ml (vhodný na 1 šálek kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 70 ml červená rukojeť , Levior s.r.o. šroubovák ph1 x 75 mm magnetický festa (142785)

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Moka kávovar Pulcina od designéra Michele de Lucchi je vhodný na tři šálky kávy. Připraví Vám pravou italskou kávu výrazné chuti i vůně a zaručuje dokonalý požitek z každého šálku Vaši oblíbené kávy. Tento espresso kávovar je výsledkem intenzivního výzkumu v oblasti optimalizace tvaru kávovaru za účelem zlepšení a zvýšení organoleptické vlastnosti kávy. Mimo jiné významně omezuje až zcela odstraňuje tzv. "Stromboli-volcano effect", což je nežádoucí vlastnost všech moka kávovarů v současnosti na trhu. Speciální vnitřní tvar automaticky zastaví filtrování kávy ve správnou chvíli, což pomáhá eliminovat fázi erupce, která generuje hořkou pachuť. Výsledkem je, že Pulcina zachová pouze jen ty nejlepší vlastnosti kávy a zvýší její plné a zaoblené aroma. Kávovar je vyroben z hliníku a je vhodný na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Technické parametry: Rozměry: Ø 9,2 cm, v 20 cm Objem: 150 ml (vhodný na 3 šálky kávy) Materiál: hliník Použití: elektrika, plyn, sklokeramika Údržba: pouze ruční mytí Design: Michele De Lucchi (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar Pulcina Alessi 150 ml červená rukojeť , Sixtol délka 290 mm, ergonomická rukojeť (sx6026)

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 6 šálků espressa Doplňující informace: průměr: 12,5 cm výška: 20,5 cm objem: 300 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 300 ml červená rukojeť , Tescoma grandchef 36 cm, dlouhá rukojeť (606836.00)

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť

Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť
Detail

Hlavní výhody: stylový pomocník do vaší kuchyně na 3 šálky espressa Doplňující informace: průměr: 11 cm výška: 17,5 cm objem: 150 ml design: Richard Sapper (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kávovar 9090 Alessi 150 ml červená rukojeť , Kreator zámečnické kladivo 1000g laminátová rukojeť (krt901108)

Nivelační bod - Ivan40

Nivelační bod - Ivan40
Detail

Před časem bylo kdesi psáno, že "ohroženým druhem je heterosexuální běloch". Próza Nivelační bod přibližuje jednoho takového tvora. Nebojí se pojmenovat svou samotu, které velmi svérázně odmítá podlehnout. Nebojí se mnohdy drsně říkat, co si myslí, a to z prostého důvodu - nic mu nehrozí. Nikdo mu nic nemůže vzít... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nivelační bod - Ivan40 , Tescoma pánev grandchef 28cm, dlouhá rukojeť (606828.00)

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

Levior Ventil redukční G3/8L (169920)

Levior Ventil redukční G3/8L (169920)
Detail

Ventil - vysokotlaký, regulace vstupního tlaku 2-18 barů, výstupní tlak 0,5-4 bary, výstup G3/8 LH nebo na hadice o průměru 9 mm, na 5-10kg propanbutanové lahve Chystáte se na opalování dřeva, svařování fólií nebo udělat střešní izolace? Pak mějte po ruce ventil Levior s regulací vstupního tlaku 2 až 18 barů. Rozsah výstupního tlaku činí pak 0,5 až 4 bary. Vysokotlaký ventil s výstupem G3/8 LH nebo na hadice o průměru 9 mm je vhodný na 5 až 10kg PB láhve. Klíčové vlastnosti redukčního ventilu Levior Ventil Levior s regulací vstupního tlaku 2 až 18 barůRozsah výstupního tlaku činí 0,5 až 4 baryVysokotlaký ventil s výstupem G3/8 LH nebo na hadice o průměru 9 mmVentil Levior je vhodný na 5 až 10kg PB láhvePrůtok:12 kg/h (alza.cz)

Podobné produkty ako Levior Ventil redukční G3/8L (169920) , Kreator zámečnické kladivo 600g laminátová rukojeť (krt901106)

LEVIOR kombinované Festa – 160 mm (143081)

LEVIOR kombinované Festa – 160 mm (143081)
Detail

Kleště - ergonomické dvoukomponentní měkčené rukojeti, o 30% více kontaktu s rukojetí, redukuje množství potřebné síly (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR kombinované Festa – 160 mm (143081) , Orion prkénko rukojeť dřevo 28x11,5 cm (142563)

LEVIOR půlkulaté přímé 160 mm (143085)

LEVIOR půlkulaté přímé 160 mm (143085)
Detail

Kleště přímé radiové půlkulaté, vyrobené z kvalitní chromvanadiové oceli s indukčně kalenými čelistmi v tvrdosti 50 - 55 HRC a antikorozní úpravou. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR půlkulaté přímé 160 mm (143085) , Orion grande rukojeť k nádobí combi (181719)

LEVIOR kombinované Festa – 200 mm (143083)

LEVIOR kombinované Festa – 200 mm  (143083)
Detail

Kleště - ergonomické dvoukomponentní měkčené rukojeti, o 30% více kontaktu s rukojetí, redukuje množství potřebné síly (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR kombinované Festa – 200 mm (143083) , York houbový mop saturn + teleskopická rukojeť (5903355126195)

LEVIOR Spona hadicová 110-130mm NEREZ, 12mm

Levior Sada jehlice grilovací 380X5mm 4ks 43086

Levior Sada jehlice grilovací 380X5mm 4ks 43086
Detail

Grilovací jehla na špízy je nepostradatelnou součástí každého grilovacího nářadí. Ať už jste příznivci kuřecích, vepřových, zeleninových či jiných špízů, tyto grilovací jehly jsou pro vás tou ideální volbou. V sadě jsou dodávány 4 grilovací jehly s délkou 38 cm. Využijete pro všechny grily, nezáleží na typu. Specifikace Délka jehly: 38 cm Materiál: kov Počet jehel v sadě: 4 (patro.cz)

Podobné produkty ako Levior Sada jehlice grilovací 380X5mm 4ks 43086 , Tescoma pánev grandchef 24cm, dlouhá rukojeť (606824.00)

Levior netkaná textílie 50g/m? 1,6x5 m

Levior netkaná textílie 50g/m? 1,6x5 m
Detail

Textilie netkaná 1,6 / 5m UV 50g/m2 v černé barvě. Mezi mnoho předností této textilie patří například hygienická nezávadnost, její pevnost, je příjemná na dotek, v mezích odolná proti oděru, dobře savá a další. Použít jí můžete jak v potravinařství tak i ve stavebnictví, strojírenství a zemědělství. Zlepšuje mikroklima důležité pro růst rostlin. (patro.cz)

Podobné produkty ako Levior netkaná textílie 50g/m? 1,6x5 m , Orion nůžky uh rukojeť 14 cm (831522)

LEVIOR čelní štípací Festa – 160 mm (142770)

LEVIOR čelní štípací Festa – 160 mm (142770)
Detail

Kleště - ergonomické dvoukomponentní měkčené rukojeti, o 30% více kontaktu s rukojetí, redukuje množství potřebné síly (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR čelní štípací Festa – 160 mm (142770) , Gerber jukebox, hladké ostří, mramorová rukojeť (13658159013)

Nivelační sada na obklad 1mm TES SL2160745X

Nivelační sada na obklad 1mm TES SL2160745X
Detail

NakupteNivelační sada na obklad 1mm TES SL2160745Xz kategorieDílna > Stavební nářadí > Ostatní stavební nářadíza625.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nivelační sada na obklad 1mm TES SL2160745X , Tefal odnímatelná rukojeť ingenio 6 l9863153 (l9863153)

Nivelační sada na obklad 2mm TES SL2161611X

Nivelační sada na obklad 2mm TES SL2161611X
Detail

NakupteNivelační sada na obklad 2mm TES SL2161611Xz kategorieDílna > Stavební nářadí > Ostatní stavební nářadíza710.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nivelační sada na obklad 2mm TES SL2161611X , Tescoma pánev grandchef 32cm, dlouhá rukojeť (606832.00)

Vorel Nivelační systém (300x spona + 100x klín)

Vorel Nivelační systém (300x spona + 100x klín)
Detail

Systém nahrazuje úzké kříže, zabraňuje pohybu v průběhu instalace a lepení, urychluje pokládku při udržení ideálních spár. Při práci není potřeba dalších nástrojů, lze použít na stěnách a podlahách. Určeno pro keramické dlaždice, porcelán, rektifikované podlahové a stěnové krytiny různých velikostí a tlouštky. Minimální vrstva malty při pokládce dlaždic pomocí rozpěrek je 1,5 mm. Maximální tloušťka dlažby, na které je možné použítí podstavců je 14 mm. Technické údaje: hmotnost: 1,40 kg maximální tloušťka pro použití: 14 mm minimální vrstva malty při pokládce: 1,5 mm Obsah balení: 1 x nivelační souprava (dilego.cz)

Podobné produkty ako Vorel Nivelační systém (300x spona + 100x klín) , Kreator zámečnické kladivo 750g dřevěná rukojeť (krt901007)

BOSCH Professional Nivelační lať GR 240 (0601094100)

Detail

Měřicí lať Bosch GR 240 Professional pro veškerá měření výšky podlahy. (mall.cz)

Podobné produkty ako BOSCH Professional Nivelační lať GR 240 (0601094100) , Sixtol délka 360 mm, ergonomická rukojeť (sx6024)

Levior Hadice pro hořáky 10M s koncovkami (169912)

Levior Hadice pro hořáky 10M s koncovkami (169912)
Detail

Hadice na PB - pro propan-butan nebo zemní plyn, délka: 10 m, vnitřní průměr: 3/8" (9 mm) s koncovkami, 2 klíče pro upevnění koncovek, max. tlak: 20 barů Chystáte se na opalování dřeva či jiných povrchů? Pak mějte po ruce vysoce odolnou hadici pro hořáky o délce 10 metrů. Hadice s vnitřním průměrem 3/8" (9 mm) disponuje koncovkami a dvěma klíči pro jejich upevnění. Plynová hadice pro hořáky je bezpečná a její maximální pracovní tlak je 2 MPA (20 barů). Skvěle vám poslouží na vedení Propan-Butanu či zemního plynu. PB Levior Hadice pro hořáky vám poslouží opravdu dlouho a můžete se na bezpečně spolehnout. Klíčové vlastnosti PB Levior Hadice pro hořákyVysoce odolná hadice pro hořákyHadice o délce 10 metrůS vnitřním průměrem 3/8" (9 mm) disponuje koncovkami K hadici jsou dva klíče pro upevnění koncovekMaximální pracovní tlak je 2 MPA (20 barů)PB Levior Hadice pro hořáky poslouží pro vedení propan-butanu či zemního plynuZávit... (alza.cz)

Podobné produkty ako Levior Hadice pro hořáky 10M s koncovkami (169912) , Reer nákupní síťka na rukojeť černá (4013283748770)

Levior Hořák propan – butan, O55 mm, dlouhý (169902)

Levior Hořák propan – butan, O55 mm, dlouhý (169902)
Detail

Plynový hořák - výkon 35 kW, pro propan-butan, průměr trysky: 55 mm, celková délka: 85 cm, rukojeť s koncovkou na připojení hadice, uzavírací ventil, pákový rychlouzávěr, hořáková trubice Chystáte se na opalování dřeva, svařování fólií nebo udělat střešní izolace? Pak mějte po ruce plynový hořák Levior 55 mm. Hořák disponuje regulací a jeho celková délka je 85 cm. Chlubí se výkonem 35 kW a je vhodný pro použití propan-butanu. Hořák se skládá z rukojeti s koncovkou na připojení hadice, uzavíracího ventilu, pákového rychlouzávěru a hořákové trubice. S dlouhým hořákem Levior dosáhnete skvěle odvedené práce a manipulace s ním je velmi lehká a příjemná. Klíčové vlastnosti plynového hořáku Levior, dlouhýVysoce odolný hořák LeviorHořák Levior disponuje regulací a výkonem 35 kW Celková délka hořáku je 85 cmDlouhý hořák je vhodné pro použití propan-butanuHořák se skládá z rukojeti s koncovkou na připojení hadice, uzavíracího ventilu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Levior Hořák propan – butan, O55 mm, dlouhý (169902) , Levior s.r.o. sada šroubováků crv kříž+ploché festa – 7 ks (142725)

LEVIOR s.r.o. Pila na polystyren – 380 mm (221169)

LEVIOR s.r.o. Pila na polystyren – 380 mm (221169)
Detail

Pila Pylana polystyren Délka pracovní části: 370mm, Plastová rukojet´s měkčenou PTR gumou. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR s.r.o. Pila na polystyren – 380 mm (221169) , Orion prkénko rukojeť dřevo mango 44x25 cm (126832)

Kleště na nivelační spony LEVEL SYSTEM PRESS SIXTOL

Kleště na nivelační spony LEVEL SYSTEM PRESS SIXTOL
Detail

Kleště na nivelační spony LEVEL SYSTEM PRESS SIXTOL Kvalitní nivelační kleště LEVEL SYSTEM PRESS pro nivelaci dlaždic a obkladů. Pokládka dlažby do roviny je s kleštěmi LEVEL SYSTEM PRESS velmi jednoduchá - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 1 x Kleště na nivelační spony Technické parametry: Délka kleští: 235 mm Max. rozevření kleští: 70 mm Materiál: rukojeť z PP + pozinkovaná ocel (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Kleště na nivelační spony LEVEL SYSTEM PRESS SIXTOL

Sada nivelačních klínků LEVEL SYSTEM WEDGE 100ks SIXTOL

Sada nivelačních klínků LEVEL SYSTEM WEDGE 100ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních klínků LEVEL SYSTEM WEDGE 100ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních klínků LEVEL SYSTEM WEDGE pro vyrovnání dlaždic a obkladů složená ze 100 kusů nivelačních klínků. Tyto klínky se používají v kombinaci s nivelačními sponami a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Spony, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Klínky lze použít opakovaně Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 100 x Nivelační klínky Technické parametry: Rozměry (D x Š x V): 90 x 21 x 15,5 mm Materiál: plast (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních klínků LEVEL SYSTEM WEDGE 100ks SIXTOL

Levior Hořák propan – butan, O 55 mm, krátký (169905)

Levior Hořák propan – butan, O 55 mm, krátký (169905)
Detail

Plynový hořák - na láhve, regulace výkonu Chystáte se na opalování dřeva, svařování fólií nebo udělat střešní izolace? Pak mějte po ruce plynový hořák Levior 55 mm. Hořák disponuje regulací a jeho celková délka je 55 cm. Chlubí se výkonem 35 kW a je vhodný pro použití propan-butanu. Hořák se skládá z rukojeti s koncovkou na připojení hadice, uzavíracího ventilu, pákového rychlouzávěru a hořákové trubice. S hořákem Levior dosáhnete skvěle odvedené práce a manipulace s ním je velmi lehká a příjemná. Klíčové vlastnosti plynového hořáku Levior, krátkýVysoce odolný hořák LeviorHořák Levior disponuje regulací a výkonem 35 kW Celková délka hořáku je 55 cmKrátký hořák je vhodný pro použití propan-butanuHořák se skládá z rukojeti s koncovkou na připojení hadice, uzavíracího ventilu, pákového rychlouzávěru a hořákové trubiceManipulace je s přístrojem velmi lehká a příjemnáUrčení hořáku:nahřívání, opalování, svařování folií, asfaltérské... (alza.cz)

Podobné produkty ako Levior Hořák propan – butan, O 55 mm, krátký (169905)

TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel

TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel
Detail

Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel Nohy na fotbálek s chromovým disignem vhodné pro velké fotbálky od 50 kg. Pro bezpečné hraní. Popis: Materiál: chrom, ocel, guma Vhodné pro fotbálky od: 50 kg Závit: M12 Obsah balení: 4 x nivelační noha (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel

TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel

TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel
Detail

Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel Nohy na fotbálek s chromovým disignem vhodné pro velké fotbálky od 50 kg. Pro bezpečné hraní. Popis: Materiál: chrom, ocel, guma Vhodné pro fotbálky od: 50 kg Závit: M12 Obsah balení: 4 x nivelační noha (dilego.cz)

Podobné produkty ako TUNIRO 1458 Nivelační nohy stolního fotbálku 4 ks ocel

Levior Hořák PB 35 mm bez hadice, 350 mm (169900)

Levior Hořák PB 35 mm bez hadice, 350 mm (169900)
Detail

Plynový hořák - výkon 35 kW, pro propan nebo propan-butan, průměr trysky: 35 mm, celková délka: 35 cm Chystáte se na opalování dřeva, svařování fólií nebo udělat střešní izolace? Pak mějte po ruce plynový hořák Levior PB 35 mm. Hořák disponuje regulací a výkonem 35 kW, jeho celková délka je 35 cm. Je vhodný pro použití propanu nebo propan-butanu. S hořákem Levior dosáhnete skvěle odvedené práce a manipulace s ním je snadná a velmi příjemná. Klíčové vlastnosti plynového hořáku Levior PB 35 mmVysoce odolný hořák Levior PB 35 mmHořák Levior disponuje regulací a výkonem 35 kW Celková délka hořáku je 35 cmHořák je vhodný pro použití propanu nebo propan-butanuManipulace je s přístrojem velmi lehká a příjemnáUrčení hořáku:nahřívání, opalování, svařování folií, asfaltérské práce, provádění střešních izolací, vysoušení betonu, biologické hubení plevele, odstraňování mechuSpojka:G 3/8"LMaximální tlak:1,2 MpaPrůměr trysky:35 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Levior Hořák PB 35 mm bez hadice, 350 mm (169900)

LEVIOR s.r.o. Šroubovák PH1 x 75 mm magnetický FESTA (142785)

LEVIOR s.r.o. Šroubovák PH1 x 75 mm magnetický FESTA (142785)
Detail

Šroubovák klasický, Křížový, CrV ocel, s délkou dříku 75 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR s.r.o. Šroubovák PH1 x 75 mm magnetický FESTA (142785)

rohové profily k distančním/nivelačním klipům 8845010, sada 25ks, plast

rohové profily k distančním/nivelačním klipům 8845010, sada 25ks, plast
Detail

doplněk pro lepší fixaci při obkládání rohů (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako rohové profily k distančním/nivelačním klipům 8845010, sada 25ks, plast

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 1000ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 1000ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 1000ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 1000 x Nivelační spony 1 mm Technické parametry: Tloušťka: 1 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 1000ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 200ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 200ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 200 x Nivelační spony 3 mm Technické parametry: Tloušťka: 3 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 1000ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 1000ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 1000ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 1000 x Nivelační spony 3 mm Technické parametry: Tloušťka: 3 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 1000ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 200ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 200ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 200 x Nivelační spony 1 mm Technické parametry: Tloušťka: 1 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 500ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 500ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 500 x Nivelační spony 2 mm Technické parametry: Tloušťka: 2 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 200ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 200ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 200 x Nivelační spony 2 mm Technické parametry: Tloušťka: 2 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 200ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 500ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 500ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 500 x Nivelační spony 1 mm Technické parametry: Tloušťka: 1 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 1mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 500ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 500ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 500 x Nivelační spony 3 mm Technické parametry: Tloušťka: 3 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 3mm, 500ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 1000ks SIXTOL

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 1000ks SIXTOL
Detail

Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 1000ks SIXTOL Sada kvalitních nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD pro vyrovnání dlaždic a obkladů. Tyto spony se používají v kombinaci s nivelačními klínky a kleštěmi během pokládky dlažby do roviny - do spár vložíte spony podle šířky spáry, do spony zasunete klínek a pomocí speciálních nivelačních kleští dlažbu nebo obklady vyrovnáte do jedné roviny. Jakmile lepidlo pod dlažbou ztuhne, pomocí gumové paličky spony urazíte, zaděláte spáry a máte hotovo. Klínky, kleště ani palička nejsou součástí této sady a je třeba je dle potřeby dokoupit. Hlavní výhody: Snadné, rychlé a přesné pokládání obkladů a dlažeb Odstraní výškové nerovnosti mezi obklady a dlaždicemi, tzv lippage Vhodné pro dlaždice a obklady všech materiálů a tvarů Použití: 1. Během pokládky do spár mezi obklady nebo dlaždicemi vložte spony o šířce podle požadované šířky spár. 2. Do všech spon zasuňte klínky. 3. Pomocí nivelačních kleští přitáhněte první klínek do spony, než budou dlaždice v rovině. 4. Podle prvního klínku zašroubujte fixační šroub na kleštích, abyste zbytek dlažby nebo obkladů přitáhli stejnou silou. 5. Utáhněte zbytek klínků. 6. Po zatuhnutí lepidla (zpravidla po 24 hodinách) spony odstraňte úderem gumové paličky z boku po směru spáry. Pozn.: Klínky lze použít opakovaně. Pozn.: Pro správné odstranění spon paličkou musí být spára čistá. Obsah balení: 1000 x Nivelační spony 2 mm Technické parametry: Tloušťka: 2 mm Šířka: 36 mm Výška: 40 mm Materiál: plast Pro obkladačky/dlaždice tloušťky: 4 - 15 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nivelačních spon LEVEL SYSTEM T-HOLD 2mm, 1000ks SIXTOL

LEVIOR s.r.o. Sada šroubováků CrV kříž+ploché Festa – 7 ks (142725)

LEVIOR s.r.o. Sada šroubováků CrV kříž+ploché Festa – 7 ks  (142725)
Detail

Sada šroubováků určená pro průmyslové použití. Dřík vyroben ze zušlechtěné oceli legovacími prvky. Magnetická kalená špička, ergonomická zdravotně nezávadná dvoukomponentní rukojeť (alza.cz)

Podobné produkty ako LEVIOR s.r.o. Sada šroubováků CrV kříž+ploché Festa – 7 ks (142725)

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500
Detail

Kinesio tejpy ARES jsou speciální pásky, které napomáhají odstranit bolesti svalů, šlach a kloubů. Podporují zkvalitnění a kontrakce oslabených svalů, redukci únavy přetížených svalů, snížení možnosti zranění a křečí, zvýšení rozsahu pohybu a zmírnění bolesti, obnovení toku lymfy a krve, snížení tepla a zánětlivých exsudátů ve tkání, redukci zánětu a bolesti, korekce kloubních problémů, centraci kloubu díky normalizaci svalového tonu, zlepšení rozsahu pohybu a snížení bolesti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

PROTECO 10.05-LN-TR trojnožka 61 - 130 cm pro nivelační laser

PROTECO 10.05-LN-TR trojnožka 61 - 130 cm pro nivelační laser
Detail

Trojnožka pro nivelační laser s kufrem. (patro.cz)

Podobné produkty ako PROTECO 10.05-LN-TR trojnožka 61 - 130 cm pro nivelační laser
Levior Ventil redukční G3/8L (169920), LEVIOR půlkulaté přímé 160 mm (143085), LEVIOR kombinované Festa – 200 mm (143083), LEVIOR kombinované Festa – 160 mm (143081), LEVIOR s.r.o. Pila na polystyren – 380 mm (221169), Levior Hořák propan – butan, O55 mm, dlouhý (169902), Levior Hořák propan – butan, O 55 mm, krátký (169905), Orion Prkénko rukojeť dř. 44x20 dráž , Levior Hořák PB 35 mm bez hadice, 350 mm (169900), LEVIOR s.r.o. Šroubovák PH1 x 75 mm magnetický FESTA (142785), SIXTOL délka 290 mm, ergonomická rukojeť (SX6026), TESCOMA GrandCHEF 36 cm, dlouhá rukojeť (606836.00), Kreator Zámečnické kladivo 1000g Laminátová rukojeť (KRT901108), TESCOMA Pánev GrandCHEF 28cm, dlouhá rukojeť (606828.00), TESCOMA Pánev GrandCHEF 20cm, dlouhá rukojeť (606820.00), Kreator Zámečnické kladivo 600g Laminátová rukojeť (KRT901106), ORION Prkénko rukojeť dřevo 28x11,5 cm (142563), ORION GRANDE Rukojeť k nádobí COMBI (181719), YORK houbový mop Saturn + teleskopická rukojeť (5903355126195), ORION Prkénko rukojeť dřevo 43x19 cm (142567), TESCOMA Pánev GrandCHEF 24cm, dlouhá rukojeť (606824.00), ORION Nůžky UH rukojeť 14 cm (831522), Gerber Jukebox, hladké ostří, mramorová rukojeť (13658159013), Tefal Odnímatelná rukojeť Ingenio 6 L9863153 (L9863153), TESCOMA Pánev GrandCHEF 32cm, dlouhá rukojeť (606832.00), Kreator Zámečnické kladivo 750g Dřevěná rukojeť (KRT901007), SIXTOL délka 360 mm, ergonomická rukojeť (SX6024), REER Nákupní síťka na rukojeť černá (4013283748770), LEVIOR s.r.o. Sada šroubováků CrV kříž+ploché Festa – 7 ks (142725), ORION Prkénko rukojeť dřevo MANGO 44x25 cm (126832)