Lena eco království (42831)

Produkt Lena eco království (42831) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lena eco království (42831) upraviť a produkt hľadať znova.

Lena Eco království (42831)

Lena Eco království (42831)
Detail

Kreativní sada - recyklovatelná rukodělná sada rytířského hradu včetně obyvatel a draka, s pohádkovou knihou a podrobnými barevnými pokyny (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco království (42831) , Autojerab lena

LENA Kreativní box Eco království

LENA Kreativní box Eco království
Detail

Recyklování je vždy lepší než něco vyhodit – to je hlavní myšlenka naučné i zábavné hry LENA Kreativní box Eco Království, která vede děti k ohleduplnosti vůči životnímu prostředí a podněcuje jejich kreativitu i zručnost. Jedná se o soubor krásných grafik proměňujících starý obalový materiál v malé království. Hra je vhodná pro děti ve věku 6 let a starší. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Kreativní box Eco království , Panenka lena (4010168252124)

LENA Eco vesnička

LENA Eco vesnička
Detail

Recyklování je vždy lepší než něco vyhodit – to je hlavní myšlenka naučné i zábavné hry LENA Eco vesnička, která vede děti k ohleduplnosti vůči životnímu prostředí a podněcuje jejich kreativitu i zručnost. Jedná se o soubor krásných grafik proměňujících starý obalový materiál v malou vesničku. Hra je vhodná pro děti ve věku 6 let a starší. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco vesnička , Lena bubínek indiáni (4006942797905)

Lena Eco Aktivní naběrač

Lena Eco Aktivní naběrač
Detail

Pevný a robustní nakladač vyrobený za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Disponuje funkční mechanikou umožňující ovládání korby a odklopitelnou kabinou pro snadnou manipulaci (řidič není součástí balení). Hlavní vlastnosti: funkční mechanikaodklápěcí kabinavyrobeno z recyklovaného plastu (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco Aktivní naběrač , Lena hrající káča (52120)

Lena Eco aktivní sklápěč

Lena Eco aktivní sklápěč
Detail

Mechanicky plně funkční žlutý sklápěč je připraven pro kluky od dvou let. Jeho konstrukce je pevná, korba pohyblivá. Horní část je doplněna madlem. Kabina má pojistku proti odklopení v nevhodný okamžik. Firma Lena vyrábí hračky z kvalitních materiálů, splňující náročné testy na ověření kvality. Při výrobě využívá moderní technologie v ekologickém provozu. Tento sklápěč je vyroben z recyklátu s příměsí dřevěných pilin. Kupte chlapcům sklápěč značky Lena! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Rozměry: 27 x 12 x 18 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní sklápěč , Lena pletací stůl (4006942832101)

Lena Eco aktivní přívěs

Lena Eco aktivní přívěs
Detail

Zelený aktivní přívěs je připraven pro kluky od dvou let. Jeho konstrukce je pevná, v horní části doplněna madlem. Přívěs má pojistku proti odklopení v nevhodný okamžik. Firma Lena vyrábí hračky z kvalitních materiálů, splňující náročné testy na ověření kvality. Při výrobě využívá moderní technologie v ekologickém provozu. Tento sklápěč je vyroben z recyklátu s příměsí dřevěných pilin. Kupte chlapcům přívěs značky Lena! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Rozměry přívěsu: 25 x 12 x 16 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní přívěs , Slasti rozvodu lemonova lena

LENA Eco aktivní sklápěč

Detail

Žlutý sklápěč je vyrobený z recyklovaného plastu s příměsí dřevěných pilin. Jeho velmi pevná konstrukce voní po dřevě. Sklápěč je plně mechanicky funkční, a proto se hodí na každý písek. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu vyklopení. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní sklápěč , Lena mlynek do vany

LENA Eco aktivní přívěs

Detail

Zelený vozík udělá radost každému malému řidiči. Může ho připojit za své autíčko, naložit do něj věci a vyjet za dobrodružstvím. Nemusí se bát, že by mu z něj něco vypadlo, protože se dá zajistit proti vyklopení. Je vyráběn ekologickou formou výroby za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní přívěs , Lena bagr nakladač (4006942041510)

LENA Eco aktivní domíchávač

Detail

Aktivní autíčko domíchávač je vyráběno ekologickou formou výroby za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Je plně mechanicky funkční. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu vyklopení a disponuje odklopitelnou kabinou. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní domíchávač , Lena rolocykl - červený (4006942812004)

LENA Eco aktivní popeláři

Detail

Aktivní autíčko popeláři je vyráběno ekologickou formou výroby za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Je plně mechanicky funkční. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu vyklopení a disponuje odklopitelnou kabinou. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní popeláři , Lena studio pletení (4006942832200)

LENA Eco aktivní bagr

Detail

Aktivní bagr je vyrobený z recyklovaného plastu s příměsí dřevěných pilin. Jeho velmi pevná konstrukce voní po dřevě. Barg je plně mechanicky funkční, a proto se hodí na každý písek. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu otáčení horní části. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní bagr

LENA Eco aktivní nakladač

Detail

Aktivní nakladač je vyrobený z recyklovaného plastu s příměsí dřevěných pilin. Jeho velmi pevná konstrukce voní po dřevě. Nakladač je plně mechanicky funkční, a proto se hodí se na každý písek ale i do interiéru. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní nakladač , Lena magnetická tabulka barevná (4006942726509)

Lena Eco vesnička (42830)

Lena Eco vesnička (42830)
Detail

Kreativní sada - soubor okouzlujících grafik, které promění starý obalový materiál v malou vesnici se stánky na trhu, bylinkovou zahrádkou, domy, obyvateli a traktorem, součástí pohádková kniha s podrobnými barevnými pokyny (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco vesnička (42830) , Lena přívěs za traktor (4006942811601)

Lena Eco včela (42832)

Lena Eco včela (42832)
Detail

Kreativní sada - recyklovatelná sada pro zástupy ohrožených včel a hmyzu, venkovní včelí hotel, kelímek na tužky a vnitřní včelí hotel na hraní vč. výroby včely, s pohádkovou knihou a podrobnými barevnými pokyny (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco včela (42832) , Lena sklápěč 2 osý (2160)

Lena Eco aktivní bagr (4211)

Lena Eco aktivní bagr (4211)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let Lena Eco aktivní bagr s velkou lopatou pro přemístění materiálu na stavbě. Žlutý aktivní bagr Lena Eco je vyroben za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Nechybí mu odklopitelná kabina a pojistka proti nežádoucímu otáčení. S pomocí lopaty mohou děti přemisťovat velké množství zeminy a stát se na chvíli malými staviteli! Vhodné pro kluky od 2 let. Vyrobeno v ČR.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Klíčové vlastnostirecyklovaný materiálkvalitní provedenísklápěcí kabina jednoduché ovládánísnadno omyvatelné hezký designvyrobeno v ČR (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní bagr (4211) , Lena dřevěné puzzle - duha (32133)

Lena Eco Aktivní nakladač žlutý

Lena Eco Aktivní nakladač žlutý
Detail

Žlutý nakladač se sklopnou kabinou je určený pro děti od 2 let. Kluci si mohou zajistit kabinu šikovnou pojistkou. Optimální pro hru na pískovišti. Lena vyrábí hračky z kvalitních materiálů, splňující náročné testy na ověření kvality. Při výrobě využívá moderní technologie v ekologickém provozu. Přednosti: plně funkční, kvalitní odolný materiál vyroben z recyklovaných materiálů a příměsi dřeva Kupte chlapcům autíčko Lena! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Rozměry: 37 x 19 x 15 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco Aktivní nakladač žlutý , Lena perly v kazetě (4006942328468)

Lena Eco aktivní nakladač (4212)

Lena Eco aktivní nakladač (4212)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let Auto Lena Eco aktivní nakladač slouží pro přemisťování sypkého materiálu. Žlutý nakladač Lena Eco je vyroben za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Nechybí mu odklopitelná kabina a velká lopata pro nakládání a přemisťování sypkých materiálů. Neváhejte a pořiďte dětem auto, se kterým se stanou malými stavaři! Vhodné pro kluky od 2 let. Vyrobeno v ČR.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Klíčové vlastnostirecyklovaný materiálkvalitní provedeníodklopitelná kabina jednoduché ovládánísnadno omyvatelné hezký designvyrobeno v ČR (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní nakladač (4212) , Lena magnetická tabulka - černobílá (4006942726400)

Lena Eco aktivní přívěs (4006942705900)

Lena Eco aktivní přívěs (4006942705900)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let, 1 ks v balení Lena Eco přívěs slouží k převážení a vyklápění materiálu. Zelený přívěs Lena Eco je vyroben za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Vozík lze připevnit za auto a převážet v něm materiál na stavbu. Malí stavbyvedoucí jistě ocení i možnost zajištění přívěsu proti vyklopení. Neváhejte a pořiďte dětem auto, se kterým se na chvíli stanou veliteli na stavbě! Vhodné pro kluky od 2 let. Vyrobeno v ČR.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Klíčové vlastnostirecyklovaný materiálkvalitní provedenívyklápěcí korbajednoduché ovládánísnadno omyvatelné hezký designvyrobeno v ČR (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní přívěs (4006942705900) , Království meče

LENA Eco aktivní traktor - Zelená

Detail

Tento aktivní traktor je vyrobený z recyklovaného plastu s příměsí dřevěných pilin. Jeho velmi pevná konstrukce voní po dřevě. Traktor je plně mechanicky funkční, a proto se hodí se na každý písek ale i do interiéru. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Eco aktivní traktor - Zelená , Rozervané království

Lena Eco aktivní sklápěč (4210)

Lena Eco aktivní sklápěč (4210)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let Lena Eco aktivní sklápěč pro převážení a vyklápění písku. Žluté nákladní auto Lena Eco je vyrobeno za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Nechybí odklopitelná korba a pojistka proti nežádoucímu vyklopení materiálu. Neváhejte a pořiďte dětem auto, se kterým mohou vozit a vyklápět písek na stavbě! Vhodné pro kluky od 2 let. Vyrobeno v ČR.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Klíčové vlastnostirecyklovaný materiálkvalitní provedenísklápěcí kabina jednoduché ovládánísnadno omyvatelné hezký designvyrobeno v ČR (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní sklápěč (4210) , Lena pískový set k vaření (4006942759507)

Lena Eco aktivní traktor (4006942792375)

Lena Eco aktivní traktor (4006942792375)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let Lena Eco aktivní traktor slouží pro práci na poli a v lese. Zelený traktor Lena Eco je vyroben za pomoci recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Nechybí mu odklopitelná kabina, panáček a pohyblivé rameno lopaty. Traktor se skvěle hodí pro práci na poli i v lese. Neváhejte a pořiďte dětem auto, se kterým se na chvíli stanou malými zemědělci! Vhodné pro kluky od 2 let. Vyrobeno v ČR.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Klíčové vlastnostirecyklovaný materiálkvalitní provedenísklápěcí kabina pohyblivé ramenojednoduché ovládánísnadno omyvatelné hezký designvyrobeno v ČR (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní traktor (4006942792375) , Lena hrající skříňka berušky cz (52762)

Lena Eco aktivní domíchávač, volně (4215)

Lena Eco aktivní domíchávač, volně (4215)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní domíchávač, volně (4215) , Lena káča hrající s kačenkami (4006942828906)

Lena Eco aktivní popeláři, volně (201,16)

Lena Eco aktivní popeláři, volně (201,16)
Detail

Auto vhodné pro děti od 2 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lena Eco aktivní popeláři, volně (201,16) , Lena kuličková dráha v kyblíku (65274)

Eco aktivní bagr - LENA

Eco aktivní bagr - LENA
Detail

Eco aktivní bagr Aktivní autíčko bagr vyráběno ekologickou formou výroby za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Je plně mechanicky funkční. Obsahuje pojistku proti nežádoucímu otáčení, odklopitelnou kabinu. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Eco aktivní bagr - LENA , Oblékáme ruské panenky lena - omalovánky (3745)

Lena 04213 Eco aktivní traktor

Lena 04213 Eco aktivní traktor
Detail

Aktivní traktor vyráběn ekologickou formou výroby za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Je plně mechanicky funkční. Disponuje funkční mechanikou a odklopitelnou kabinou pro snadnou manipulaci (řidič není součástí balení). Hlavní vlastnosti: funkční mechanikaodklápěcí kabinavyrobeno z recyklovaného plastu (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena 04213 Eco aktivní traktor , Reolink argus eco (argus eco)

LENA Giga Trucks bagr Eco

Detail

Robustní Giga Trucks bagr Eco s velkou plochou pro sezení, 6mm hrubé kovové osky kol. Moderní detailní design. S ramenem je možno kopat do hloubky až 20 cm. Bagrovací rameno se ovládá pomocí dvou praktických držadel. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Giga Trucks bagr Eco , Království her (8590878631212)

LENA Giga Trucks nakladač Eco

Detail

Robustní Giga Trucks nakladač Eco s velkou plochou pro sezení. Moderní detailní design. Nákladní rameno se ovládá pomocí širokého praktického držadla. Je plně mechanicky funkční. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Giga Trucks nakladač Eco , Království - dvd (u00614)

Lena 4210 ECO Aktivní sklápěč Žlutá

Lena 4210 ECO Aktivní sklápěč Žlutá
Detail

Pevný a robustní sklápěč vyrobený za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Disponuje funkční mechanikou umožňující ovládání korby a odklopitelnou kabinou pro snadnou manipulaci ( řidič není součástí balení). Baleno v dekorované kartonové krabici. Hlavní vlastnosti: funkční mechanikaodklápěcí kabinavyrobeno z recyklovaného plastu (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena 4210 ECO Aktivní sklápěč Žlutá , Rytíř sedmi království

Lena 4211 ECO Aktivní bagr 35 cm

Lena 4211 ECO Aktivní bagr 35 cm
Detail

Pevný a robustní bagr vyrobený za pomocí recyklovaných materiálů a příměsi dřeva. Disponuje funkční mechanikou umožňující ovládání lžíce a odklopitelnou kabinou pro snadnou manipulaci ( řidič není součástí balení). Baleno v dekorované kartonové krabici. Hlavní vlastnosti: funkční mechanikaodklápěcí kabinavyrobeno z recyklovaného plastu (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena 4211 ECO Aktivní bagr 35 cm , Lena hrající skříňka dětské motivy cz (52756)

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631864, 21 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631864, 21 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631864, 21 W, N/A, bílá , Lena cosmetics lubrikační gel desire 150ml (8595682905825)

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631862, 15 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631862, 15 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631862, 15 W, N/A, bílá

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631863, 15 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631863, 15 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631863, 15 W, N/A, bílá

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631867, 30 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631867, 30 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631867, 30 W, N/A, bílá

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631866, 30 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631866, 30 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631866, 30 W, N/A, bílá

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631865, 21 W, N/A, bílá

Detail

LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631865, 21 W, N/A, bílá od výrobce Thorn ECO v kategorii Nástěnná LED lampa za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED nástěnné světlo Thorn ECO LENA VARIO 96631865, 21 W, N/A, bílá

Ledové království a Ledové království 2

Detail

Kdo by neznal nesmrtelný příběh Anny, Elsy, Kristoffa se Svenem a Olafa z Ledového Království? V této knize najdete navíc i pokračování! Královně Else zní v hlavě tajemný hlas a láká ji do neznáma. Elsa ho následuje, protože doufá, že se od něj dozví, odkud pochází její kouzelná moc. Cesta ji zavede do začarovaného Kouzelného lesa, kde zjistí, že je nejprve potřeba napravit křivdy z minulosti. Pak teprve Elsa dorazí k bájné řece Atohallan a objeví, kým doopravdy je a kde je její místo v životě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ledové království a Ledové království 2

Ledové království - Oslava v Ledovém království

Detail

Anna bude mít narozeniny. Elsa se rozhodne, že pro sestru nachystá oslavu a ne jen tak ledasjakou! Oslavu, na kterou nikdy nezapomene. Všechny přípravy probíhají podle plánu, všechno vychází, až na to, že vyčerpaná Elsa přitom nastydne. A s každým kýchnutím se na hradě objeví noví hosté - rozpustilí malí sněhuláčci.Brzy je jich všude plno a jejich řádění nebere konce. Jak oslava dopadne? Poradí si s nimi Olaf s Kristoffem? Jak to bílé nadělení vyřeší? To se dozvíte v téhle povedené knížce! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ledové království - Oslava v Ledovém království

Židle Lena

Židle Lena
Detail

Na podrobném popisu k produktu Židle Lena pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle Lena

Židle Lena

Židle Lena
Detail

Na podrobném popisu k produktu Židle Lena pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle Lena

Lena Míchačka

Lena Míchačka
Detail

Lena Míchačka Nákladní domíchávač je vyrobený z plastu a je určen dětem ke hraní, při kterém si mohou buben sklápět do dvou poloh vyklápění. Plně funkční. Kupte chlapcům jedno z nákladních autíček Lena! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 27 x 22 x 26 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Lena Míchačka

Lena Chůdy

Lena Chůdy
Detail

Barevné plastové chůdy vyrobeny z kvalitního, pevného materiálu. Balené v síťce. Součástí balení jsou provázky k připevnění na nohy. Rozměr 13x12x11 cm.Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Chůdy plast asst 4 barvy 13x12x11cm v síťcePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Lena Chůdy

LENA Autojeřáb

Detail

Plně mechanicky funkční Autojeřáb o velikosti 70 cm, s roztaženým ramenem dosahuje velikosti až 115 cm. Má i boční výsuvné nohy pro lepší stabilizaci při nakládání materiálu a klíny pro zajištění kol. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Autojeřáb

LENA Vozík

Detail

Bábovičky na písek, auta, panenky a jiné hračky pojme LENA Vozík, se kterým si lze hrát doma i venku. Má rozkládací vlečku a je hotoven z kvalitního plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Vozík

Království

Království
Detail

Audiokniha na CD - autor Jo Nesbo, čte Filip Švarc Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké problémy a jako vždy spoléhá na to, že starší sourozenec je za něj vyřeší. Udělá však Roy to, co po něm bratr žádá, zvlášť když se začíná ukazovat, co všechno mu Carl zatajil? (alza.cz)

Podobné produkty ako Království

Království

Království
Detail

Audiokniha MP3 - autor Jo Nesbo, čte Filip Švarc Dva bratři. Jedno Království. Nespočet tajemství. Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard se svou barbadoskou manželkou Shannon a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy, který ve vsi provozuje benzínovou pumpu, se těší, že v malém hospodářství, kde po smrti rodičů oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké problémy a jako vždy spoléhá na to, že starší sourozenec je za něj vyřeší. Udělá však Roy to, co po něm bratr žádá, zvlášť když se začíná ukazovat, co všechno mu Carl zatajil? Napsali o knize Království od Jo Nesbo „Pro všechny čtenáře a milovníky záhad, kteří hledají o něco temnější hrdiny, než je Hercule Poirot od Agathy Christie.“ Time „Nesbo brilantně využívá izolovanost Royova vnitřního i vnějšího světa ke zdůraznění shakespearovské... (alza.cz)

Podobné produkty ako Království

Lena Truxx autobus

Lena Truxx autobus
Detail

Přední kabina a boční okna lze otevřít pro usnadnění umístění panáčků. Autobus může vozit až 9 figurek. Součástí auta jsou dvě figurky. Hlavní vlastnosti: splňuje požadavky EU na bezpečnost hračekplně mechanicky funkčnívyrobeno z kvalitního, odolného plastusoučástí jsou dvě figurky (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena Truxx autobus

Dopravní značky LENA

Dopravní značky LENA
Detail

Dopravní značky je skvělá sada, která obsahuje 17 dopravních značek vyrobených z plastu. Díky této hračce se děti mohou hravou formou seznámit s pravidly silničního provozu a poznávat vzhled a účel jednotlivých značek. Také je může použít při hře do své autodráhy. Výška jedné značky je cca 16 cm.Hračka je vhodná pro děti od 2 let.Rozměr balení:délka: 16 cmšířka: 5 cmvýška: 20 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Dopravní značky LENA

Lena Rolocykl modré

Lena Rolocykl modré
Detail

Rolocykl je barevné odrážedlo pro malé děti, které se připravují na jízdu na kole. Je to velmi oblíbený dopravní prostředek na procházky s maminkou či tatínkem, na hřiště nebo do parku. Barevné stabilní odrážedlo pro děti od 18 měsíců do 3 let. Rolocykl má dvě zadní kolečka a dvě přední kolečka pro větší stabillitu. Odrážedlo je vyrobeno z kvalitního plastu. - Maximální nosnost je do 20 kg - Výška sedadla 26 cm - Vhodné pro děti od 18 měsíců do 3 let (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Lena Rolocykl modré

Nevyzpytatelný - Valenová Lena

Nevyzpytatelný - Valenová Lena
Detail

Pokračování úspěšného románu s mladými hrdiny, s až detektivní zápletkou, o tajemné minulosti a ztrátách i nálezech na cestě za pravdou. Nikdy, opravdu nikdy neříkej: nikdy! Toto úsloví platí v případě Eleny a Michaela trojnásob. To, co pro Elenu začalo jako osobní pomsta, po příjezdu do New Yorku přerůstá v čistou zvědavost a touhu dozvědět se o Michaelovi pravdu. Postupně začíná odkrývat sedmnáct let starou záhadu. Tragédii rodiny, která během jedné noci přišla téměř o vše. Noci, která dramaticky zasáhla do osudů tří sourozenců. Ale i Michael teď víc, než kdy jindy chce zjistit pravdu. Dokonce je ochotný se spojit i s těmi, které do té doby považoval za své nepřátele. A neváhá riskovat ani svůj život. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nevyzpytatelný - Valenová Lena

Lena Truckies kombajn

Lena Truckies kombajn
Detail

Truckies kombajn z kvalitního plastu a velmi pevnou stavbou. Plně mechanicky funkční. Obsahuje odklopitelnou kabinu s aktivním panáčkem. Hlavní vlastnosti: splňuje požadavky EU na bezpečnost hračekplně mechanicky funkčnívyrobeno z kvalitního, odolného plastus aktivním panáčkem (patro.cz)

Podobné produkty ako Lena Truckies kombajn
autojerab lena, Panenka Lena (4010168252124), Lena Bubínek Indiáni (4006942797905), Lena Hrající káča (52120), Lena Pletací stůl (4006942832101), slasti rozvodu lemonova lena, lena mlynek do vany, Lena bagr nakladač (4006942041510), Lena Rolocykl - červený (4006942812004), Lena Studio pletení (4006942832200), Lena Magnetická tabulka barevná (4006942726509), Lena Přívěs za traktor (4006942811601), Lena Sklápěč 2 osý (2160), Lena Dřevěné puzzle - duha (32133), Lena Perly v kazetě (4006942328468), Lena Magnetická tabulka - černobílá (4006942726400), Království meče, Rozervané království, Lena Pískový set k vaření (4006942759507), Lena Hrající skříňka Berušky CZ (52762), Lena Káča hrající s kačenkami (4006942828906), Lena Kuličková dráha v kyblíku (65274), Oblékáme ruské panenky LENA - omalovánky (3745), Reolink Argus Eco (ARGUS ECO), Království her (8590878631212), Království - DVD (U00614), Rytíř Sedmi království, Lena Hrající skříňka Dětské motivy CZ (52756), LENA COSMETICS LUBRIKAČNÍ GEL DESIRE 150ML (8595682905825)