Leifheit okenní stěrka professional s náhradou (59111)

Produkt Leifheit okenní stěrka professional s náhradou (59111) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit okenní stěrka professional s náhradou (59111) upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Okenní stěrka PROFESSIONAL s náhradou (59111)

Leifheit Okenní stěrka PROFESSIONAL s náhradou (59111)
Detail

Stěrka na okna - návlek ze speciálního polyesteru, připevnění k mopu pomocí suchého zipu, pratelný v pračce, horní část mopu z anodizovaného hliníku, uzamykací systém Top-Lock pro upevnění na tyč, šedo-tyrkysová a bílá barva, šíře záběru 45 cm, hmotnost 235 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Okenní stěrka PROFESSIONAL s náhradou (59111) , Leifheit gumová stěrka professional 45 cm (59115)

Leifheit Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí

Detail

Pusťte se do úklidu s okenní stěrkou CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí od výrobce Leifheit. Mop je vybaven odjímatelnou stěrkou pro její samostatné použití. Nabízí šířku 33 cm a teleskopickou tyč si můžete nastavit v délce od 75 do 135 cm. Dopřejte si zářivě čistá okna u vás doma. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí , Leifheit okenní stěrka classic s mopem na okna a teleskopickou tyčí (55238)

LEIFHEIT Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí (55238)

LEIFHEIT Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí (55238)
Detail

Čisticí set - stěrka na okna, teleskopická tyč a oboustranný mop na čistění oken Mytí oken nepatří mezi vaše oblíbené domácí práce? Za pomoci okenní stěrky s mopem od firmy LEIFHEIT se tato skutečnost může změnit. Okna díky nastavitelné teleskopické tyči umyjete snadno a rychle. Šířka záběru stěrky je až 33 cm, což vám ušetří spoustu námahy. Mop na okenní stěrce CLASSIC je oboustranný. Kombinace potahu z mikrovlákna a gumového břitu dosáhne dokonale čistých oken beze šmouh. Klíčové vlastnosti okenní stěrky s mopem na okna a teleskopickou tyčí LEIFHEIT CLASSICOboustranný mop na okna s okenní stěrkouOkenní stěrka LEIFHEIT CLASSIC je vybavena teleskopickou tyčí, kterou lze zvětšovat od 75 do 135 cmŠířka záběru je až 33 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí (55238)

Leifheit Náhrada na okenní stěrku CLASSIC

Detail

Náhrada na okenní stěrku CLASSIC značky Leifheit pro snadnou údržbu vaší domácnosti. Stěrka je vhodná pro mytí oken, zrcadel, sprchových koutů a dalších hladkých ploch. Textilní náhradu na okenní stěrku je možné prát v pračce bez aviváže, aby byly zachovány její čisticí schopnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada na okenní stěrku CLASSIC , Leifheit stěrka window slider 40 cm s teleskopickou tyčí

Leifheit Gumová stěrka PROFESSIONAL 45 cm (59115)

Leifheit Gumová stěrka PROFESSIONAL 45 cm (59115)
Detail

Stěrka na okna - na všechny druhy hladkých skleněných povrchů, pryžový břit, T-rám z nerezové oceli, rukojeť z plastu a gumy, uzamykací systém Top-Lock pro upevnění na tyč, šedo-tyrkysová barva, šíře záběru 45 cm, hmotnost 224 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Gumová stěrka PROFESSIONAL 45 cm (59115) , Leifheit stěrka na dlažbu classic s teleskopickou tyčí 56421

Leifheit Náhrada na stěrku PROFESSIONAL 45 cm (59113)

Leifheit Náhrada na stěrku PROFESSIONAL 45  cm (59113)
Detail

Náhradní mop , speciální náhrada na stěrku vyrobená z polyesterového vlákna, s "oušky" k uchycení ke stěrce, šířka 45 cm, má extrémní vstřebávající schopnosti, možnost prát v pračce bez aviváže na 60 stupňů Originální náhradní návlek na stěrku Leifheit PROFESSIONAL o šířce 45 cm má extrémní vstřebávací schopnosti a snadno se udržuje. Je vyroben z polyesterového vlákna. Můžete jej prát v pračce bez aviváže na 60 °C. Náhrada na stěrku PROFESSIONAL Leifheit disponuje oušky pro snadné uchycení. Klíčové vlastnosti náhrady na stěrku Leifheit PROFESSIONAL Originální náhrada na stěrku s extrémní vstřebávací schopnostíNávlek Leifheit PROFESSIONAL je vyroben z polyesterového vláknaSnadno se udržuje, lze ho prát v pračce na 60 °CNáhrada na stěrku PROFESSIONAL má ouška k uchycení ke stěrceŠířka:45 cmMateriál:polyester (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada na stěrku PROFESSIONAL 45 cm (59113) , Leifheit stěrka window slider, 40 cm

Umbra okenní stěrka

Umbra okenní stěrka
Detail

Stěrka na okna z kolekce Umbra. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Umbra okenní stěrka

Brabantia okenní stěrka

Brabantia okenní stěrka
Detail

Stěrka na okna z kolekce Brabantia. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia okenní stěrka , Leifheit úklidový vozík professional duo

Brabantia okenní stěrka

Brabantia okenní stěrka
Detail

Stěrka na okna z kolekce Brabantia. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Brabantia okenní stěrka , Leifheit stěrka na okna s kartáčem a teleskopickou tyčí (51104)

Okenní stěrka Blomus Vipo

Okenní stěrka Blomus Vipo
Detail

Stěrka na okna z kolekce Blomus. Model vyroben z silikonu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Okenní stěrka Blomus Vipo , Leifheit stěrka na sprchové kouty cabino (41650)

Stěrka okenní ORION Woody 23,5cm

Stěrka okenní ORION Woody 23,5cm
Detail

NakupteStěrka okenní ORION Woody 23,5cmz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Příslušenství pro autokosmetikuza89.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stěrka okenní ORION Woody 23,5cm , Leifheit stěrka na dlaždice a vanu s teleskopickou tyčí flexipad evo

Kärcher - Gumová stěrka pro okenní hubici

Kärcher - Gumová stěrka pro okenní hubici
Detail

Gumovou stěrku pro okenní hubici k parním čističům lze bez problémů vyměnit. Pro nekonečné čištění skleněných ploch beze šmouh po mnoho let. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Gumová stěrka pro okenní hubici , Leifheit pěnová stěrka na podlahy soft & easy (55243)

Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO

Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO
Detail

Tato stěrka je ideální pomocník pro čištění sprchových koutů ze skla, akrylu nebo z dlaždic. Stírací část je vyrobena z bílé gumy, tudíž za sebou nenechává žádné skvrny nebo šmouhy. Je dodávána včetně řemínku na zavěšení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO , Leifheit stěrka na dlaždice a vanu flexipad evo s teleskopickou tyčí (41700)

Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm

Detail

Čistění oken je snadné díky stěrce Window Slider od značky Leifheit. Délka stěrky je 40 cm, takže okna či zrcadla budete mít umytá raz dva. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Záruka 3 roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm , Leifheit náhrada na mop micro professional (59105)

Leifheit Stěrka Window Slider 28 cm

Detail

Čistění oken bude hračka díky stěrce Window Slider od značky Leifheit. Délka stěrky je 28 cm, takže okna či zrcadla budete mít umytá raz dva. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Záruka 3 roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider 28 cm , Leifheit teleskopická tyč professional 250 cm (59109)

Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO

Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO
Detail

Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO Ideální stěrka pro sprchové kouty ze skla, akrylu nebo dlaždic. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO , Leifheit náhrada na mop tuft professional (59104)

Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm

Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm
Detail

Stěrka na okna Window Slider je ideální pro stírání všech druhů hladkých skleněných povrchů - skel, zrcadel, oken a podobně. Disponuje možností nastavení pro šikmé stírání. Šířka záběru je 40 cm. Kompatibilní je s teleskopickou tyčí řady Click System. Materiál: plast / hliník / guma. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm , Leifheit stěrka na koupelnovou dlažbu head click system (56423)

Leifheit 51007 Window Cleaner stěrka na okna

Detail

Náhradní sací hubice o délce stěrky 17 cm je vhodná pro všechny čističe oken Leifheit Window Cleaner. Díky hubici se dostanete i na méně přístupná místa či na více členitá okna, kam se standardní hubice nevejde. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit 51007 Window Cleaner stěrka na okna , Leifheit stěrka na dlaždice a vanu flexipad evo 41701 (41701)

Leifheit Stěrka na okna M 28 cm

Leifheit Stěrka na okna M 28 cm
Detail

Leifheit Stěrka na okna M 28 cm Vhodná na mytí skel, zrcadel apod., možnost nastavení pro šikmé stírání. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na okna M 28 cm , Spontex 97050276 full action systém red box s náhradou

LEIFHEIT Stěrka na sprchové kouty CABINO (41650)

LEIFHEIT Stěrka na sprchové kouty CABINO (41650)
Detail

Stěrka - pro sprchové kouty ze skla, akrylu i dlaždic, nezanechává šmouhy, řemínek na zavěšení, materiál guma, bílá barva, šířka 24 cm Praktická stěrka značky LEIFHET na sprchové kouty je vhodná pro sprchové kouty ze skla, akrylu či dlaždic. Stírací část stěrky LEIFHEIT CABINO je z bílé gumy, díky čemuž nezanechává šmouhy. Stěrka CABINO je vybavena řemínkem na zavěšení. Klíčové vlastnosti stěrky na sprchové kouty LEIFHEIT CABINOPraktická stěrka značky LEIFHET na sprchové koutyVhodná pro sprchové kouty ze skla, akrylu či dlaždicStírací část stěrky LEIFHEIT CABINO je z bílé gumy, díky čemuž nezanechává šmouhyStěrka CABINO je vybavena řemínkem na zavěšeníŠířka činí 24 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stěrka na sprchové kouty CABINO (41650) , Homepoint stěrka s teleskopem (6903200150008)

Leifheit Náhrada k stěrce FLEXIPAD EVO (41702)

Leifheit Náhrada k stěrce FLEXIPAD EVO (41702)
Detail

Náhradní mop , náhradní potah na stěrku na okna, náhradní potah micro duo ke stěrce, materiál: mikrovlákno, velikost stěrné plochy 20 x 12 cm, náhradu lze prát v pračce do 60°C, barva: bílá, tyrkysová Originální náhrada ke stěrce na dlaždice a vanu Leifheit je vyrobena z mikrovlákna. Návlek na stěrku FLEXIPAD EVO se snadno udržuje, můžete jej vyprat v pračce na 60 °C. Náhradní potah z mikrovlákna Leifheit FLEXIPAD EVO v bílo-tyrkysové barvě má velikost stěrné plochy 20 × 12 cm. Klíčové vlastnosti náhrady ke stěrce s rukojetí na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO LeifheitOriginální náhrada na stěrku z kvalitního mikrovláknaPotah ke stěrce s rukojetí na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO Leifheit se snadno udržujeLze prát v pračce na 60 °CS velikostí stěrné plochy 20 x 12 cmMateriál:mikrovlákno (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k stěrce FLEXIPAD EVO (41702) , Leifheit smetáček s lopatkou

Leifheit Mop PROFESSIONAL

Leifheit Mop PROFESSIONAL
Detail

Úklidový mop disponuje plně pohyblivým kloubem, který umožňuje mopu dostat se i na těžce dostupná místa. Má též patentovaný nášlapný mechanismus pro výměnu náhrady. Teleskopická tyč má protiskluzové zakončení pro pohodlné držení při používání. Balvněná náhrada má na sobě úchyty pro připevnění k mopu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Mop PROFESSIONAL , Leifheit cotton classic s (71597)

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo
Detail

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo Stěrka na dlaždice a vanu s rukojetí Flexipad Evo značky Leifheit je určena především pro mytí obkladů, van, sprchových koutů apod. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo , Leifheit odpeckovávač švestek s nádobkou

Leifheit Flexipad stěrka na vanu a dlaždice 41701

Detail

Praktická stěrka s houbou z mikrovlákna přitahuje a zachycuje všechny nečistoty. Hodí se pro mytí sprchových koutů, van a obkladů v koupelně. Stěrku lze připevnit k tyči z řady Leifheit Click System. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Flexipad stěrka na vanu a dlaždice 41701 , York stěrka na okna s dávkovačem (5903355070603)

Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40

Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40
Detail

Tato náhrada ke stěrce na okna POWERSLIDE 40 je určena především pro čištění oken a skel. Vyrobena je ze speciálního mikrovlákna. Je lehce snímatelná a bez aviváže pratelná v pračce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40 , Odpeckovac tresni leifheit s nadobkou 37200

Leifheit Náhradní houba ke stěrce SOFT & EASY (55244)

Leifheit Náhradní houba ke stěrce SOFT & EASY (55244)
Detail

Houba na mytí - Náhradní pěnová houba ke stěrce na podlahy SOFT & EASY značky Leifheit slouží ke každodennímu mokrému či suchému stírání všech druhů povrchů. S náhradní hlavicí o šířce 34 cm snadno a rychle uklidíte prach a drobné nečistoty. Díky speciálnímu molitanu se skvěle hodí i k úklidu domácnosti s alergiky, neboť prachové částice nevíří, ale váže je na sebe. Po úklidu stačí pěnovou náhradu sejmout a vyprat. Mějte radost z dokonale čisté podlahy s náhradní houbou ke stěrce SOFT & EASY. Klíčové vlastnosti náhradní houby ke stěrce na podlahy Leifheit SOFT & EASYNáhradní hlavice je kompatibilní ke stěrce SOFT & EASY LeifheitVhodná pro každodenní úklid všech druhů povrchůPoradí si s nečistotami a prachem při mokrém i suchém stíráníNevíří prach - ideální pro alergikyNáhradní houba SOFT & EASY je vyrobena ze speciálního molitanuPěnovou náhradu lze prát, slouží k opakovanému... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhradní houba ke stěrce SOFT & EASY (55244) , Tfa teploměr okenní s přísavkou tfa 14.6009.30 (tfa 14.6009.30)

Leifheit Pěnová stěrka na podlahy SOFT & EASY (55243)

Leifheit Pěnová stěrka na podlahy SOFT & EASY (55243)
Detail

Stěrka pro efektivní zametení i jemných nečistot a prachu ze všech povrchů, zachytí i nejjemnější nečistoty, teleskopická násada, šířka záběru 34 cm Stěrka Leifheit SOFT & EASY umožní perfektní úklid podlah. Vhodná je na suché i mokré stírání a velmi účinně zamete drobné nečistoty i prach. Použít ji přitom můžete na všechny druhy povrchů. Tvořená je hlavicí ze speciálního molitanu, která nabízí záběr 34 cm a skvěle na sebe váže prach, a teleskopickou tyčí. Tu si lze nastavit v délce 85-140 cm. Jakmile úklid dokončíte, hlavici jednoduše sejmete a je možné ji i vyprat. Stěrka Leifheit SOFT & EASY vám dokonale usnadní úklid podlah. Klíčové vlastnosti pěnové stěrky na podlahy Leifheit SOFT & EASYStěrka určená na úklid podlahVhodná na suché i mokré stíráníVelmi účinně zamete drobné nečistoty i prachStěrku Leifheit SOFT & EASY lze použít na všechny druhy povrchůTvořená je hlavicí ze speciálního molitanu a teleskopickou tyčíTyč je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Pěnová stěrka na podlahy SOFT & EASY (55243) , Orion mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí

Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103)

Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103)
Detail

Mop , plně pohyblivý kloub, patentovaný nášlapný mechanismus, teleskopická tyč s protiskluzovým zakončením tyče, bavlněná náhrada/návlek s úchyty Chtěli byste mít mop, se kterým se vytírá jedna báseň? Pak vás zaujme mop Leifheit Mop PROFESSIONAL s šíří záběru 50 cm. Plochý mop zvládne na jedničku větší plochy. Až vám nástavec doslouží, snadno jej vyměníte za nový. Materiál tyče u mopu LEIFHEIT je plast, díky čemuž je lehoučký a snadno se s ním zachází. Rozhodující funkce mopu Leifheit Mop PROFESSIONAL Mop vám usnadní práci při vytírání podlah Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Pro výrobu jeho tyče byl zvolen plast Šíře záběru mopu Leifheit Mop PROFESSIONAL dosahuje 50 cm V případě potřeby můžete vyměnit nástavec (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103) , Leifheit 51165 s rozprašovačem a mopem (51165)

Stěrka na okna LEIFHEIT WINDOW SLIDER 40 cm 51522

Stěrka na okna LEIFHEIT WINDOW SLIDER 40 cm 51522
Detail

Stěrka na okna LEIFHEIT WINDOW SLIDER 40 cm 51522 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stěrka na okna LEIFHEIT WINDOW SLIDER 40 cm 51522 , Leifheit smetáček s lopatkou classic 41401 (41401)

Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm s teleskopickou tyčí

Detail

Čistění oken je snadné s pomocí stěrky Window Slider s teleskopickou tyčí od značky Leifheit. Délka stěrky je 40 cm, takže okna či zrcadla budete mít umytá raz dva. Je kompatibilní s Leifheit Click systémem. Záruka 3 roky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm s teleskopickou tyčí , Leifheit rukávník

LEIFHEIT Stěrka na dlažbu Classic s teleskopickou tyčí (56421)

LEIFHEIT Stěrka na dlažbu Classic s teleskopickou tyčí (56421)
Detail

Stěrka - s teleskopickou násadou o délce 70 - 133 cm, záběr 45 cm Pořiďte si k bazénu, na terasu či do koupelny stěrku na dlažbu LEIFHEIT Classic 56421 s teleskopickou tyčí. Účinně s ní setřete vodu z dlážděných povrchů bez zanechání šmouh. Záběr stěrky LEIFHEIT je 45 cm a délku násady si můžete jednoduše nastavit v rozmezí 70 - 133 cm. Klíčové vlastnosti stěrky na dlažbu LEIFHEIT Classic 56421Stěrka na dlažbu LEIFHEIT Classic 56421 je opatřena teleskopickou tyčíDélku násady během chvíle nastavíte v rozmezí 70 - 133 cmStěrku na dlažbu LEIFHEIT využijete hlavně u bazénu, na terase či v koupelněÚčinně s ní setřete vodu z dlážděných povrchů bez zanechání šmouh Rozměry :81 × 3,5 × 13 cmZáběr stěrky:45 cmBarva:šedá, tyrkysová, černá (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stěrka na dlažbu Classic s teleskopickou tyčí (56421)

LEIFHEIT Stěrka na koupelnovou dlažbu Head Click System (56423)

LEIFHEIT Stěrka na koupelnovou dlažbu Head Click System (56423)
Detail

Stěrka - pro efektivní stírání vody, záběr 45 cm Praktická stěrka na koupelnovou dlažbu značky LEIFHEIT. Gumová Premium Dura-Flex stěrka se hodí pro efektivní stírání vody beze šmouh. Vhodná pro čištění podlah s vysokým hygienickým faktorem jako jsou sauny, okolí bazénu či podlahy koupelnové. Stěrka na koupelnovou dlažbu LEIFHEIT je kompatibilní s Click Systemem. Koupelnová stěrka dosahuje šířky 45 cm. Klíčové vlastnosti stěrky na koupelnovou dlažbu LEIFHEIT Head Click SystemPraktická stěrka na koupelnovou dlažbu značky LEIFHEITGumová Premium Dura-Flex stěrka pro efektivní stírání vody beze šmouhVhodná pro čištění podlah s vysokým hygienickým faktorem jako jsou sauny, okolí bazénu či podlahy koupelnovéStěrka na koupelnovou dlažbu LEIFHEIT je kompatibilní s Click SystememKoupelnová stěrka dosahuje šířky 45 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stěrka na koupelnovou dlažbu Head Click System (56423)

Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO

Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO
Detail

Tento čisticí vozík poskytuje základní vybavení pro profesionální a hygienické čištění podlah. Disponuje ručně ovladatelným ždímáním. Kolečka na vozíku velmi usnadňují manipulaci s ním při úklidu. Balení obsahuje 1x vědro o objemu 17 l na čistou vodu, 1x vědro o objemu 17 l na špinavou vodu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO

Leifheit Sada náhradních gumových stěrek k vysavačům na okna (51160)

Leifheit Sada náhradních gumových stěrek k vysavačům na okna (51160)
Detail

Stěrka na okna sada gumových stěrek k vysavači na okna, v balení 2 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Sada náhradních gumových stěrek k vysavačům na okna (51160)

Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40 cm (51343)

Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40 cm (51343)
Detail

Náhradní mop , náhrada ke stěrce určená především pro čištění oken, skel atd., materiál: mikrovlákno, barva: bílá/tyrkysová Originální návlek na stěrku na okna Leifheit POWERSLIDE 40 vyroben z mikrovlákna a má bílo-tyrkysovou barvu. Náhradní potah je určen především k čištění oken, zrcadel a skleněných výplní. Klíčové vlastnosti náhrady na mop na okna Leifheit POWERSLIDEOriginální náhrada pro mop na oknaNávlek na stěrku na okna Leifheit POWERSLIDE je vyroben z mikrovláknaNáhrada má bílo-tyrkysovou barvuUrčena především pro čištění skelMateriál:mikrovláknoŠířka:40 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40 cm (51343)

Leifheit Stěrka na okna s kartáčem a teleskopickou tyčí (51104)

Leifheit Stěrka na okna s kartáčem a teleskopickou tyčí (51104)
Detail

Stěrka vhodná na okna, okna u automobilu, zrcadla, dlaždice či jiné hladké povrchy, pro suché i mokré čištění, robustní kartáč je vhodný pro čištění od písku, prachu a hrubých nečistot, pro následující čistění je určená gumová stěrka, šířka záběru 28 cm, teleskopická rukojeť 110 – 190 cm, kompatibilní se systémem CLICK Stěrka Leifheit představuje ideálního pomocníka na čištění oken. Využít ji můžete na umývání oken v bytě či domě, u automobilu, ale vhodná je rovněž pro čištění zrcadel, dlaždic a jiných hladkých povrchů. Umožní suché i mokré čištění. Robustní kartáč je přitom určený pro čištění od písku, prachu a hrubých nečistot, zatímco gumová stěrka pro dočištění. Stěrka disponuje záběrem o šířce 28 cm a vybavená je teleskopickou rukojetí, jejíž délku lze nastavit v rozmezí 110-190 cm, což zajistí i pohodlné mytí vysokých oken či hůře dostupných. Kompatibilní je navíc se systémem CLICK. Stěrka Leifheit vám tak dokonale usnadní umývání oken a jiných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na okna s kartáčem a teleskopickou tyčí (51104)

LEIFHEIT Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo 41701 (41701)

LEIFHEIT Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo 41701 (41701)
Detail

Stěrka na okna na dlaždice a vanu, šířka 19.5cm, pohyblivý kloub pro mytí těžko dostupných míst, Click systém Stěrka Leifheit je šikovným pomocníkem pro úklid koupelen. Usnadní vám zejména mytí obkladů, van a sprchových koutů, přičemž praktický pohyblivý kloub umožňuje pohodlný úklid i těžko dostupných míst. Houba stěrky je vyrobena ze speciálního mikrovlákna, které přitahuje a spolehlivě zachycuje veškeré nečistoty. Houbu po práci můžete umýt v pračce bez použití aviváže. Stěrka je kompatibilní s tyčemi a násadami ze série Leifheit Click Systém.Parametry a specifikace:Šířka záběru:20 x 12 cmHmotnost:157 gRozměry:19,5 x 30,5 cm (š x v) (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo 41701 (41701)

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu s teleskopickou tyčí FLEXIPAD EVO

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu s teleskopickou tyčí FLEXIPAD EVO
Detail

Tato stěrka je určena speciálně pro mytí obkladů, van, sprchových koutů a podobně. Její speciální mikrovlákno přitahuje a zachycuje veškeré nečistoty na umývaném povrchu. Pomocí pohyblivého kloubu s ní můžete umývat i hůře dostupná místa. Houbu na stěrce lze prát v pračce bez aviváže. Stěrka má speciální výřez na čištění kolem armatur. Délka tyče je nastavitelná od 80 do 110 cm. Šířka záběru je 20 x 12 cm. Gumová stěrka disponuje šířkou 19,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu s teleskopickou tyčí FLEXIPAD EVO

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO s teleskopickou tyčí (41700)

Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO s teleskopickou tyčí (41700)
Detail

Stěrka na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO s teleskopickou tyčí, rozměry: 19,5x4,5x88,5 cm, barva: tyrkysová, materiál: plast/mikrovlákno/kov Se stěrkou FLEXIPAD EVO od značky Leifheit rychle a snadno umyjete dlažbu a vanu v koupelně. Pomocí dlouhé teleskopické tyče se dostanete i na vysoko umístěné dlaždice a nebude vám přitom hrozit uklouznutí. Konstrukce stěrky je navíc opatřena pohyblivým kloubem, který umožní dosah i v hůře přístupných místech a má speciální výřez na úklid kolem armatur. Mimo gumovou část stěrka Leifheit disponuje utěrkou z mikrovlákna, kterou můžete vyprat v pračce a opětovně použít. Klíčové vlastnosti stěrky na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO Leifheit s teleskopickou tyčíStěrka FLEXIPAD EVO od značky Leifheit rychle a snadno umyje dlažbu a vanu v koupelněPomocí dlouhé teleskopické tyče se dostanete i na vysoko umístěné dlaždiceKonstrukce stěrky je opatřena pohyblivým kloubemUmožní dosah i v hůře přístupných místechMá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO s teleskopickou tyčí (41700)

Leifheit Náhrada na mop TUFT PROFESSIONAL (59104)

Leifheit Náhrada na mop TUFT PROFESSIONAL (59104)
Detail

Náhradní mop , určeno pro nedřevěné plochy, materiál 50 % bavlny + 50 % polyesteruoptimální složení materiálu na absorbci nečistoty a vody,možno prát v pračce bez aviváže na 90 stupňů Originální náhrada na podlahový mop je určena pro nedřevěné plochy. Návlek Leifheit TUFT PROFESSIONAL z bavlny a polyesteru díky optimálnímu složení materiálu skvěle absorbuje vodu i nečistoty. Náhradní návlek se snadno udržuje, můžete jej prát v pračce bez přídavku aviváže na 90 °C. Leifheit TUFT PROFESSIONAL má šířku záběru 51 cm. Klíčové vlastnosti náhrady na mop Leifheit TUFT PROFESSIONALOriginální náhrada na mop se šířkou záběru 51 cmNávlek Leifheit TUFT PROFESSIONAL má optimální složení materiálu na absorpci nečistoty a vodyUrčeno pro nedřevěné plochyNáhrada Leifheit MICRO PROFESSIONAL se snadno udržujeBílý návlek lze prát v pračce na 90 °CŠířka záběru:51 cmHmotnost:162 gBarva:bíláMateriál:50 % bavlny + 50 % polyesteru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada na mop TUFT PROFESSIONAL (59104)

Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105)

Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105)
Detail

Náhradní mop , venkovní část vyrobena z mikrovlákna pro efektivní odstranění špíny, vnitřní část vyrobená z bavlny a polyesteru pro intenzivní absorbci špíny možno prát v pračce bez aviváže na 90 stupňů Originální náhrada na podlahový mop Leifheit se snadno udržuje, můžete ji prát v pračce bez přídavku aviváže na 90 °C. Praktický návlek MICRO PROFESSIONAL má vnitřní část z bavlny a polyesteru a potěší intenzivní absorpcí špíny. Venkovní část z mikrovlákna nečistoty efektivně odstraňuje. Náhrada na mop Leifheit MICRO PROFESSIONAL má šířku záběru 51 cm. Klíčové vlastnosti náhrady na mop Leifheit MICRO PROFESSIONALOriginální náhrada na mop se šířkou záběru 51 cmNávlek Leifheit MICRO PROFESSIONAL má venkovní část z mikrovlákna pro efektivní odstranění špínyVnitřní část vyrobená z bavlny a polyesteru pro intenzivní absorpci nečistotNáhrada Leifheit MICRO PROFESSIONAL se snadno udržujeNávlek lze prát v pračce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105)

Leifheit Teleskopická tyč PROFESSIONAL 250 cm (59109)

Leifheit Teleskopická tyč PROFESSIONAL 250 cm (59109)
Detail

Tyč teleskopická, nastavitelná až do 250 cm, 2 části zasunuté do sebe, bezpečný systém uchycení k úklidovým hlavicím, materiál anodizovaný hliník pro lepší uchopení mokrýma rukama, min. délka tyče je 136 cm a max. je 250cm Tato násada s bezpečný systém uchycení k úklidovým hlavicím se skládá ze dvou částí zasunutých do sebe. Teleskopická tyč PROFESSIONAL značky Leifheit v neutrální šedé barvě je vyrobena z anodizovaného hliníku, který se dobře drží. Tyč o minimální délce 136 cm je nastavitelná až do 250 cm. Klíčové vlastnosti teleskopické tyče Leifheit PROFESSIONALPomůcka vhodná k uchycení k úklidovým hlavicímTeleskopická tyč PROFESSIONAL značky Leifheit je nastavitelná až do 250 cmBezpečný systém se skládá ze dvou částí zasunutých do sebeZ anodizovaného hliníku pro lepší uchopení mokrýma rukamaTeleskopická násada Leifheit PROFESSIONAL se dodává v neutrální šedé barvěDélka:136 až 250 cmMateriál:anodizovaný hliníkBarva:šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Teleskopická tyč PROFESSIONAL 250 cm (59109)

Nexos 59111 Vánoční dekorativní osvětlení – drátky - 64 LED barevné

Nexos 59111 Vánoční dekorativní osvětlení – drátky - 64 LED barevné
Detail

Vánoční dekorativní osvětlení v podobě jemných drátků, které můžete dle své fantazie umístit kdekoli ve Vaší domácnosti. LED řetěz splňuje německé normy a je na něj vystaven certifikát bezpečnosti GS. Splňuje stupeň krytí IP 20 (pro vnitřní použití). Bez blikající funkce. Technické údaje: počet LED diod: 64 barva diod: barevné bez blikající funkce 8 stříbrných kovových drátků - každý s 8mi diodami délka napájecího kabelu: cca 0,15 m rozestupy mezi světly: cca 10 cm celková délka: cca 0,85 cm ochrana: IP 20 (pouze pro vnitřní použití) 6 - hodinový časovač napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí balení) Obsah balení: 1 x vánoční dekorativní osvětlení (dilego.cz)

Podobné produkty ako Nexos 59111 Vánoční dekorativní osvětlení – drátky - 64 LED barevné

Spontex 97050276 Full Action Systém Red box s náhradou

Spontex 97050276 Full Action Systém Red box s náhradou
Detail

Kompaktní úklidová sada rotačního třásňového mopu a vědra je vhodná na všechny typy podlah. Ždímání je založeno na dvou úrovních ve kbelíku, kde spodní úroveň slouží pro namočení mopu a vrchní úroveň je určená pro vyždímání mopu. Snadno použitelný rotační systém zajišťuje účinné vyždímání mopu do požadované vlhkosti pro perfektní vytření.Rotace ždímače se zajišťuje jednoduchým pohybem nahoru a dolu na rukojeti tyče. Po vyždímání se vytírací hlava automaticky sklopí do výchozí pozice určené k okamžitému vytírání. Určitě oceníte, že vaše ruce nepřijdou do kontaktu s vodou. S tímto perfektním mopem bude vaše podlaha vždy čistá bez větší námahy při vytírání.Technické parametry: rozměry: (V × Š × H) 25 × 35 × 35 cm objem vědra: 6 l - doporučené množství vody k rysce MAXBalení obsahuje: vědro třásňový mop s tyčí 1 náhrada zdarma jako dárek (4home.cz)

Podobné produkty ako Spontex 97050276 Full Action Systém Red box s náhradou

Spontex Full Action System+ Xtra mop s náhradou zdarma (3384128001215)

Spontex Full Action System+ Xtra mop s náhradou zdarma (3384128001215)
Detail

Mop třásňový se samoždímacím systémem vhodný pro všechny typy podlah Praktický třásňový mop s rotačním ždímáním je vhodný pro všechny druhy podlah. Mop se snadno používá a při vytírání vaše ruce vůbec nemusí přijít do styku s vodou. To zajistí speciální rotační ždímací systém. Ždímání probíhá ve dvou úrovních speciálního vědra. Na spodku vědra se ve vodě rotací třásně namočí a properou a v horní části je vyždímáte podle vlastní potřeby. A to vše jednoduchým pohybem nahoru a dolů rukojetí tyče. Klíčové vlastnosti mopu Spontex Full Action System+ XtraJednoduché používáníPo celou dobu mytí podlahy si nemusíte namočit ruceDvojúrovňové ždímání v kbelíku Ždímací systém zabudovaný v rukojeti Rotační systém, který zaručuje požadovanou vlhkost mopuŽdímací systém je přímo na rukojeti mopu SpontexŽdímací systém je zabudovaný přímo v rukojeti, takže se už nikdy nebudete muset ohýbat. V sadě na první pohled "chybí" ždímací košík, ale chyba to... (alza.cz)

Podobné produkty ako Spontex Full Action System+ Xtra mop s náhradou zdarma (3384128001215)

Dveřní/okenní zarážka

Dveřní/okenní zarážka
Detail

Skřípnuté prsty, zabouchnuté dveře, rozbité okno. To všechno se může stát, pokud vám průvan zabouchne okno či dveře. Zabraňte nebezpečí! Umístěte tuto šikovnou a jednoduchou zarážku na hranu okna či dveří a nemusíte se průvanu bát. Materiál: plast. Rozměry: 9 x 2 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dveřní/okenní zarážka

Kärcher - Okenní hubice

Kärcher - Okenní hubice
Detail

Doplňte své vybavení k parnímu čističi o okenní hubici a sklízejte ještě větší úklidové úspěchy. Na oknech, sklech, zrcadlech i jiných lesklých površích už nemusíte nechat ruce. Zapomeňte na nekonečné leštění nikde nekončících čmouh. Váš domov se jenom za pomocí páry stane jedním velkým zrcadlem, do kterého bude vždy radost pohlédnout. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Okenní hubice

F přechodka - okenní

F přechodka - okenní
Detail

F-spojka pro okenní přechod bez nutnosti vrtání děr. (patro.cz)

Podobné produkty ako F přechodka - okenní

Mucholapka okenní pásová ORION

Mucholapka okenní pásová ORION
Detail

Mucholapka ORION páska na okna (tipa.eu)

Podobné produkty ako Mucholapka okenní pásová ORION

Teploměr okenní DECORA 255x60x15mm

Teploměr okenní DECORA 255x60x15mm
Detail

NakupteTeploměr okenní DECORA 255x60x15mmz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Teploměry > Venkovní teploměry na oknoza35.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Teploměr okenní DECORA 255x60x15mm
Leifheit Gumová stěrka PROFESSIONAL 45 cm (59115), LEIFHEIT Okenní stěrka CLASSIC s mopem na okna a teleskopickou tyčí (55238), Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm s teleskopickou tyčí, Leifheit Stěrka na dlažbu Classic s teleskopickou tyčí 56421, Leifheit Stěrka Window Slider, 40 cm, Leifheit Úklidový vozík PROFESSIONAL DUO, Leifheit Stěrka na okna s kartáčem a teleskopickou tyčí (51104), LEIFHEIT Stěrka na sprchové kouty CABINO (41650), Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu s teleskopickou tyčí FLEXIPAD EVO, Leifheit Pěnová stěrka na podlahy SOFT & EASY (55243), Leifheit Stěrka na dlaždice a vanu FLEXIPAD EVO s teleskopickou tyčí (41700), Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105), Leifheit Teleskopická tyč PROFESSIONAL 250 cm (59109), Leifheit Náhrada na mop TUFT PROFESSIONAL (59104), LEIFHEIT Stěrka na koupelnovou dlažbu Head Click System (56423), LEIFHEIT Stěrka na dlaždice a vanu Flexipad Evo 41701 (41701), Spontex 97050276 Full Action Systém Red box s náhradou, HOMEPOINT Stěrka s teleskopem (6903200150008), Leifheit Smetáček s lopatkou, LEIFHEIT Cotton Classic S (71597), Leifheit Odpeckovávač švestek s nádobkou, YORK stěrka na okna s dávkovačem (5903355070603), odpeckovac tresni leifheit s nadobkou 37200, TFA Teploměr okenní s přísavkou TFA 14.6009.30 (TFA 14.6009.30), Orion Mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí, LEIFHEIT 51165 s rozprašovačem a mopem (51165), LEIFHEIT Smetáček s lopatkou Classic 41401 (41401), Leifheit Rukávník