Leifheit linomatic 500 deluxe cover (82007)

Produkt Leifheit linomatic 500 deluxe cover (82007) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit linomatic 500 deluxe cover (82007) upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT Linomatic 500 Deluxe Cover (82007)

LEIFHEIT Linomatic 500 Deluxe Cover (82007)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací a odolný vůči korozi, určení: venkovní Venku na sluníčku se voňavé vyprané prádlo suší nejlépe. Vyzkoušejte zahradní otočný sušák Leifheit Linomatic 500 DeLuxe Cover, který nabízí 50 m sušicí plochy. Pověsit tak na něj můžete až 5 praček vypraného prádla. Na každém rameni naleznete dva otvory pro zavěšení ramínka. Součástí je i držák sušáku k trvalému upevnění do betonu. Díky systému Easy-Lift sušák rychle a snadno rozložíte a stisknutím pojistky na jeho rameni ho zase jednoduše složíte. Při složení sušáku Linomatic 500 DeLuxe Cover se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, a tak není třeba je před věšením prádla čistit. Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku brání zatečení vody do jeho nitra a znečištění šňůr. V balení naleznete navíc velmi praktický voděodolný textilní obal, který skvěle ochrání složený sušák Leifheit Linomatic proti prachu a nečistotám. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 500 Deluxe Cover (82007) , Leifheit venkovní sušák linomatic 500 deluxe cover

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover
Detail

Venkovní otočný sušák se snadným otevíráním a zavíráním je ideální do každé zahrady. Vvyroben je z hliníku a je odolný vůči vlivům počasí, nerezaví . Je určen pro trvalé upevnění do betonu. Pověsíte na něj až 5 praček prádla najednou. Pokud je sušák složený, šňůry se automaticky svinou do konstrukce sušáku. Díky tomuto patentovanému systému není potom potřeba při věšení prádla šňůry otírat, nedostanou se do nich nečistoty ani voda.Parametry: příslušenství: držák sušáku k trvalému upevnění do betonu sušící plocha (délka šňůr): 50 m = 5 praček vypraného prádla rozměry: délka strany = 2,03 m; rozpětí = 3,28 m rozměry složeného sušáku na prádlo: 17 x 15,5 x 225 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover , Leifheit venkovní sušák linomatic 600 deluxe cover

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover - rozbaleno

Detail

Otočný venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe od značky Leifheit zhotovený z hliníku, plastu a nerez oceli je odolný vlivům počasí. Mechanismus pro vypínání šňůr a zatahování do bočnic, snadné otevírání a zavírání. Sušící plocha 50 m až na 5 praček prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover - rozbaleno , Leifheit venkovní sušák linomatic 500 easy

LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover (82008)

LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover (82008)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací a odolný vůči korozi, určení: venkovní Venkovní sušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe se snadným otevíráním i zavíráním představuje velmi chytré řešení pro maximálně pohodlně sušení vašeho prádla. Je velmi praktický a bude radost na něj cokoli věšet vždy, když budete prát. Leifheit Linomatic 600 Deluxe Cover Pořádný sušák i pro velkou rodinuVenkovní sušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover se snadným otevíráním i zavíráním představuje velmi chytré řešení pro maximálně pohodlné sušení vašeho prádla. Je velmi praktický a bude radost na něj cokoli věšet vždy, když budete prát. Snadné otevírání Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover (82008) , Leifheit venkovní sušák linomatic 600 plus

Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover

Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover
Detail

- venkovní otočný sušák se snadným otevíráním a zavíráním - odolný vůči vlivům počasí, nerezavějící, hliníkový - patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic, šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou - mechanismus pro ideální vypnutí šňůr - dva otvory pro ramínka na každém rameni - jednodušší otevírání díky systému Easy-Lift (systém na tlačítko) - jednodušší zavírání bez nutnosti ohýbání - až na 5 praček prádla - součástí balení je plastový držák/pouzdro určený k zabetonování - kryt na zahradní sušák je rovněž soušástí balení;- vonkajšie otočný sušiak s ľahkým otváraním a zatváraním - odolný voči vplyvom počasia, nehrdzavejúcej, hliníkový - patentovaný systém zaťahovanie šnúr do bočníc, šnúry sú chránené pred dažďom a špinou - mechanizmus pre ideálne vypnutie šnúr - dva otvory pre ramienka na každom ramene - jednoduchšie otváranie vďaka systému Easy-Lift (systém na tlačidlo) - jednoduchšie zatváranie bez nutnosti ohýbania - až na 5 práčok bielizne - súčasťou balenia je plastový držiak / púzdro určený na zabetónovanie - kryt na záhradný sušiak je takisto soušástí balenie Parametry:Barva:stříbrná, tyrkysováRozměry:225 x 15.5 x 17 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover , Leifheit venkovní sušák linomatic 400 easy

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover
Detail

Tento venkovní otočný sušák se snadným otevíráním a zavíráním je vyroben z hliníku, je nerezavějící a též velmi odolný vůči vlivům počasí. Má patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic - šňůry jsou tak chráněny před deštěm a špínou. Tento mechanismus je ideální pro vypnutí šňůry. Sušák má na každém rameni dva otvory pro zavěšení ramínek. Díky systému na tlačítko Easy-Lift je otevírání sušáku velmi jednoduché - ramena se nemusí ohýbat. Sušák pojme až 6 praček prádla. Diagonála má 3,52 m. Součástí balení je plastový držák určený pro zabetonování a textilní kryt na sušák.Rozměry složeného sušáku na prádlo: 15,5 x 17 x 238 cm. Úhlopříčka 352 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover , Leifheit venkovní sušák na prádlo linopush 500

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover

Detail

Otočný venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe od značky Leifheit zhotovený z hliníku, plastu a nerez oceli je odolný vlivům počasí. Mechanismus pro vypínání šňůr a zatahování do bočnic, snadné otevírání a zavírání. Sušící plocha 60 m až na 6 praček prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover , Globo - stolní lampa 1xe27/40w/230v (82007)

Sušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover 82008 - rozbaleno - bez originálního obalu

Sušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover 82008 - rozbaleno - bez originálního obalu
Detail

NakupteSušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover 82008 - rozbaleno - bez originálního obaluz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Sušáky na prádloza1799.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušák na prádlo LEIFHEIT Linomatic 600 Deluxe Cover 82008 - rozbaleno - bez originálního obalu , Tomlinson louis: faith in the future (deluxe lenticular cover) - cd (4050538859249)

LEIFHEIT Linomatic 500 Plus (85276)

LEIFHEIT Linomatic 500 Plus (85276)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Venku na sluníčku se voňavé vyprané prádlo suší nejlépe. Vyzkoušejte zahradní otočný sušák Leifheit Linomatic 500 plus, který nabízí 50 m sušící plochy, pověsit tak na něj můžete až 6 praček vypraného prádla! Otočná sušící část sušáku má nastavitelnou výšku v sedmi různých polohách v rozmezí 135 - 175 cm. Sušák se snadno a rychle rozkládá i skládá díky madlu umístěnému na jednom z ramen. Při složení sušáku se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, není tedy třeba je před věšením prádla mýt. Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku chrání šňůry před znečištěním a zabraňuje zatečení vody do nitra sušáku. Sušák nekoroduje a nepodléhá UV záření. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Leifheit Linomatic 500 plus zahradní skládací sušák Leifheit Linomatic 500 plusotočná sušící část sušáku má... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 500 Plus (85276) , Hauck organizér na zádovou opěrku do auta cover me deluxe černý (4007923618042)

LEIFHEIT Linomatic 500 Easy (85286)

LEIFHEIT Linomatic 500 Easy (85286)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací a odolný vůči korozi, určení: venkovní Venku na sluníčku se voňavé vyprané prádlo suší nejlépe. Vyzkoušejte otočný zahradní sušák Linomatic 500 Easy od značky Leifheit, který nabízí 50 m sušící plochy. Pověsit tak na něj můžete až 5 praček vypraného prádla! Sušák se snadno a rychle rozkládá i skládá díky systému Easy-Lift. Při složení sušáku se šňůry automaticky svinou do jeho konstrukce, není tedy třeba je před věšením prádla mýt. Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku chrání šňůry před znečištěním a zabraňuje zatečení vody do nitra sušáku. Sušák nekoroduje a nepodléhá UV záření. Balení obsahuje držák k trvalému upevnění do betonu. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Linomatic 500 EasyZahradní skládací sušák Leifheit Linomatic 500 Easy se sušící plochou až na 5 praček prádlaŠňůry jsou stále napnuté a chráněné před nečistotamiSnadné rozložení i složení díky systému... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 500 Easy (85286) , Leifheit rukávník

Leifheit Linomatic 500 Plus venkovní sušák

Leifheit Linomatic 500 Plus venkovní sušák
Detail

Jde pravděpodobně o nejlepší skládací zahradní sušák na trhu. Předností tohoto sušáku je nastavitelná výška otočné sušící části se šňůrami v desetii různých polohách (v rozmezí 106 - 172 cm). Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku chrání šňůry před znečištěním a zabraňuje zatečení vody do nitra sušáku. Při skládání se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, a proto je nemusíte před věšením prádla vždy mýt - patentovaný systém. Čisté šňůry = čisté prádlo. Díky madlu umístěnému na jednom z ramen je rozložení i složení sušáku o 44 % lehčí, super rychlé a jednoduché. Na každém ramenu sušáku jsou dva otvory pro zavěšení ramínek. Sušák výborně odolává povětrnostním podmínkám - nekoroduje, nepodléhá UV záření. Dodáváno s držákem sušáku k trvalenému upevnění do betonu. Sušicí plocha je 50 m = 5 praček vypraného prádla. Rozměry: délka strany = 2,03 m, rozpětí = 3,28 m. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Linomatic 500 Plus venkovní sušák , Leifheit parat (25723)

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy
Detail

Tento venkovní otočný sušák od výrobce Leifheit je velmi odolný vůči vlivům počasí a má nerezavějící hliníkový rám. Sušák má patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic, takže jsou plně chráněny před deštěm a špínou. Disponuje též mechanismem pro ideální vypnutí šňůry. Sušák má na svých ramenech otvory pro zavěšení ramínek. Délka diagonály je 3,28 m. Celková délka šňůr je 50 m, takže na ně můžete zavěsit až 5 praček prádla. Součástí balení je držák na zabetonování do země.Rozměry složeného sušáku 16,5 x 16,5 x 226 cm. Úhlopříčka 328 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy , Leifheit odpeckovávač višní

Leifheit Venkovní sušák Linomatic 500 Plus

Detail

Sušák na prádlo Linomatic 500 plus se pohodlně otvírá díky rukojeti připevněné k montážnímu rameni. Výšku ramen lze individuálně nastavit. Díky automatickému zatahování šňůry jsou chráněné před nečistotami uvnitř nosných ramen. Nabízí 50 m sušicí plochy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák Linomatic 500 Plus , Leifheit mop professional

Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover

Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover
Detail

- venkovní otočný sušák se snadným otevíráním a zavíráním - odolný vůči vlivům počasí, nerezavějící, hliníkový - patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic, šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou - mechanismus pro ideální vypnutí šňůr - dva otvory pro ramínka na každém rameni - jednodušší otevírání díky systému Easy-Lift (systém na tlačítko) - jednodušší zavírání bez nutnosti ohýbání - až na 6 praček prádla - součástí balení je plastový držák/pouzdro určený k zabetonování - kryt na zahradní sušák je rovněž soušástí balení;- vonkajšie otočný sušiak s ľahkým otváraním a zatváraním - odolný voči vplyvom počasia, nehrdzavejúcej, hliníkový - patentovaný systém zaťahovanie šnúr do bočníc, šnúry sú chránené pred dažďom a špinou - mechanizmus pre ideálne vypnutie šnúr - dva otvory pre ramienka na každom ramene - jednoduchšie otváranie vďaka systému Easy-Lift (systém na tlačidlo) - jednoduchšie zatváranie bez nutnosti ohýbania - až na 6 práčok bielizne - súčasťou balenia je plastový držiak / púzdro určený na zabetónovanie - kryt na záhradný sušiak je takisto soušástí balenie Parametry:Barva:stříbrná, tyrkysováRozměry:238 x 15.5 x 17 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover , Leifheit stolní spiralizér

Leifheit Linomatic 400 Easy

Detail

Otočný venkovní sušák LINOMATIC 400 Easy od značky Leifheit zhotovený z hliníku je odolný vlivům počasí. Mechanismus pro vypínání šňůr a zatahování do bočnic. Sušící plocha 40 m až na 4 pračky prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Linomatic 400 Easy , Rcf cover sub 705 (cover sub 705)

LEIFHEIT Linomatic 400 Easy (85285)

LEIFHEIT Linomatic 400 Easy  (85285)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 40m, určení: venkovní Tento bezvadný asistent vám bude kdykoliv po ruce a své využití najde v každé domácnosti. LEIFHEIT Linomatic 400 Easy se používá ve venkovních prostorech, sušení urychlí sluneční paprsky. Konstrukce sušáku na prádlo LEIFHEIT je pevná a hodnověrná, jejím materiálem je kov. Pro věšení prádla nabídne 32 šňůr. Plocha sušáku dosahuje velikosti 40 m. Zásadní parametry sušáku na prádlo LEIFHEIT Linomatic 400 Easy Pevná konstrukce je vhodná např. na ručníky Materiálem konstrukce je kov LEIFHEIT Linomatic 400 Easy má sušicí plochu 40 m Nabízí 32 šňůr Disponuje rozměry: 220 × 2150 × 186 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 400 Easy (85285) , Leifheit kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks leifheit 85660

LEIFHEIT Linomatic 600 Plus (85277)

LEIFHEIT Linomatic 600 Plus (85277)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 60m, typ - skládací, otočný, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Venku na sluníčku se voňavé vyprané prádlo suší nejlépe. Vyzkoušejte zahradní otočný sušák Leifheit Linomatic 600 plus, který nabízí 60 m sušící plochy, pověsit tak na něj můžete až 6 praček vypraného prádla! Otočná sušící část sušáku má nastavitelnou výšku v sedmi různých polohách v rozmezí 135 - 175 cm. Sušák se snadno a rychle rozkládá i skládá díky madlu umístěnému na jednom z ramen. Při složení sušáku se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, není tedy třeba je před věšením prádla mýt. Celistvé meziramenní zakrytí šňůr při složeném sušáku chrání šňůry před znečištěním a zabraňuje zatečení vody do nitra sušáku. Sušák nekoroduje a nepodléhá UV záření. Klíčové vlastnosti sušáku na prádlo Leifheit Linomatic 600 plus zahradní skládací sušák Leifheit Linomatic 600 plusotočná sušící část sušáku má... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Linomatic 600 Plus (85277) , Leifheit clean tenso (11910)

Leifheit Ukotvovací držák Linomatic 85607

Leifheit Ukotvovací držák Linomatic 85607
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na všechny produkty značky Leifheit s kódem 24MDH4CZ12 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Praktický držák pro všechny zahradní sušáky či slunečníky s průměrem tyče do 5 cm udrží sušák v rovné poloze i bez zabetonování držáku. Robustní držák jednouduše zašroubujete do země pomocí tyče a je to. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Ukotvovací držák Linomatic 85607 , Leifheit potah na rukávník

Leifheit Clip na prádlo k sušáku LINOMATIC

Leifheit Clip na prádlo k sušáku LINOMATIC
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na všechny produkty značky Leifheit s kódem 24MDH4CZ12 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Pro rychlé zavěšení drobnějšího prádla na sušák využijte Easy Clip od značky Leifheit. Tento klip na prádlo k sušáku Linomatic pojme až 38 kusů menšího prádla. Pro zavěšení bez kolíčků, které nezanechává žádné stopy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Clip na prádlo k sušáku LINOMATIC , Leifheit koš na kolíčky

Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy

Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy
Detail

venkovní otočný sušák, odolný vůči vlivům počasí, nerezavějící hliníkový rám, patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic, šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou, mechanismus pro ideální vypnutí šňůr, možnost zavěšení ramínek na konce ramen sušáku, 50 m šňůr,5 praček prádla, součástí balení je držák na zabetonování;vonkajšie otočný sušiak, odolný voči vplyvom počasia, nehrdzavejúcej hliníkový rám, patentovaný systém zaťahovanie šnúr do bočníc, šnúry sú chránené pred dažďom a špinou, mechanizmus pre ideálne vypnutie šnúr, možnosť zavesenia ramienok na konce ramien sušiaku, 50 m šnúr, 5 práčok bielizne, súčasťou balenia je držiak na zabetónovanie Parametry:Barva:stříbrná, tyrkysováRozměry:226 x 16.5 x 16.5 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy , Leifheit smetáček s lopatkou

Venkovní sušák Linomatic 500 Plus

Venkovní sušák Linomatic 500 Plus
Detail

Linomatic 500 plus v elegantní antracitové barvě nabízí mnoho praktických doplňků. Rukojeť připevněná k montážnímu rameni umožňuje pohodlné otevírání a zavírání stojanu. Výška ramen může být individuálně nastavena v 10 úrovních od 1,06 do 1,72 metrů. Díky speciálnímu systému Leifheit automatického zatahování šňůry jsou linie chráněny před nečistotami uvnitř nosných ramen. Čisté linie, čisté prádlo. Linomatic 500 plus nabízí 50 metrů délky šňur. Zahrnuje 8 háčků na rotačních ramenách pro zavěšení ramínek s oděvy. Všechny použité materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Zahrnuje uzemňovací zásuvku s krytem pro zajištění sušáku do betonu. Vyrobeno v Německu.;Linomatic 500 plus v elegantnej antracitovej farbe ponúka veľa praktických doplnkov. Rukoväť pripevnená k montážnemu ramenu umožňuje pohodlné otváranie a zatváranie stojana. Výška ramien môže byť individuálne nastavená v 10 úrovniach od 1,06 do 1,72 metrov. Vďaka špeciálnemu systému Leifheit automatického sťahovania šnúry sú línie chránené pred nečistotami vo vnútri nosných ramien. Čisté línie, čisté prádlo. Linomatic 500 plus ponúka 50 metrov šnúry. Zahŕňa 8 háčikov na rotačných ramenách pre zavesenie ramienok s odevmi. Všetky použité materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Zahŕňa uzemňovacie zásuvku s krytom pre zabezpečenie sušiaku do betónu. Vyrobené v Nemecku. Parametry:Barva:antracitováRozměry:223 x 17.2 x 18 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Venkovní sušák Linomatic 500 Plus , Leifheit čistič prachu dusty

Fender Hot Rod Deluxe Cover

Fender Hot Rod Deluxe Cover
Detail

Obal pro aparaturu Ochranný potah na kombo Fender Hot Rod Deluxe/Blues Deluxe. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Hot Rod Deluxe Cover , Leifheit čistič na žaluzie

LEIFHEIT Deluxe Reflect S/M (71611)

LEIFHEIT Deluxe Reflect S/M (71611)
Detail

Potah na žehlící prkno pro bezpečné odkládání žehličky, turbo žehlící plochy se silikonovými částicemi, které umožňují hladší klouzání žehličky po povrchu díky elektrostatickému náboji, s titanovým povlakem, 4mm molitanové polstrování, vhodné pro žehlicí prkna Air Board, stahování šňůrkou s klipsem, rozměry až 125x40cm Pro pečlivé hospodyňky, pro které je prioritní především kvalita, tu je potah na žehlicí prkno Thermo Reflect Glide & Park S/M od prémiového výrobce Leifheit. Potah v krásném designu vás potěší zejména tím, že vám bude šetřit čas. Na potahu Leifheit budete žehlit až o 33 % rychleji než na běžném potahu. Thermo Reflect Glide & Park S/M je vhodný především pro žehlicí prkna Air Board. Přestaňte být otroky domácích prací a usnadněte si práci díky kvalitnímu potahu Thermo Reflect Glide & Park S/M?. Vlastnosti potahu na žehlicí prkno Thermo Reflect Glide... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Deluxe Reflect S/M (71611) , Leifheit držák rolí parat

LEIFHEIT Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile 81517 (4006501815170)

LEIFHEIT Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile 81517 (4006501815170)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 20m, typ - skládací, odolný vůči korozi a protiskluzový, určení: vnitřní a venkovní Sušák na prádlo je nezbytnou pomůckou v každé domácnosti. Sušák Tower 200 Deluxe Mobile od firmy Leifheit se vyznačuje neobvykle skvělou stabilitou a velkou plochou pro uložení i většího množství prádla, než jste doposud byli zvyklí. Je opatřen výklopnými bočnicemi a po stranách nabízí možnost zavěšení dlouhých kusů oděvů. Materiál, z něhož je sušák vyroben, zaručeně odolává korozi a dokonale se vyrovnává rovněž i s nepříznivými povětrnostními podmínkami. Výrobek disponuje kromě hlavní velké plochy také mechanismem easyclip pro sušení drobného prádla a 5 ramínkami na oděvy, jež je možné zavěsit na zvlněné okraje bočnic. Tento praktický sušák si poradí až se dvěma pračkami prádla! Skvěle se hodí do každé větší domácnosti.Pro lepší manipulaci je zde možnost namontování dvou koleček, které jsou součástí balení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile 81517 (4006501815170) , Cistic oken leifheit 51113

Yamaha P-145B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black

Yamaha P-145B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: Manuál;Sluchátka;Obal;Stojan;Židle;Triple Pedal Displej: Ne Adaptér součástí: Ne Split: Ne Bluetooth: Ne Provedení povrchu klaviatury: Matte Black Nabízená konfigurace: Deluxe Cover Set Lavice je součástí balení: Ne Zabudovaný zesilovač: 7 W Počet kláves: 88 Barva podle výrobce: Black Výkon (Watt): 6.0 Typy efektů: Boost (Zesílení);Reverb Barva: Černá Napájení: 12V Počet skladeb: 20 Počet zvuků: 10.0;1 - 10 Výška (cm): 13.0 Polyfonie: 64 Hmotnost: 11 kg Výkon: 6 W Hmotnost netto (kg): 11.0 Šířka (cm): 132.6 Hloubka (cm): 26.8 Sluchátkový výstup: Ano Vstupy pedalu: Ano Typ klavíru: Stage Piano USB: Ano USB to Host: Ano Dynamická klaviatura: Ano Metronom: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha P-145B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black , Leifheit čistič radiátorů (41216)

Yamaha P-225B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black

Yamaha P-225B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black
Detail

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační. Nabízená konfigurace: Deluxe Cover Set Typy efektů: Intelligent Acoustic Control (IAC);EQ;Boost (Zesílení);Stereophonic Optimizer;Reverb Balení obsahuje: Sluchátka;Obal;Pedál;Manuál;Židle;Stojan Lavice je součástí balení: Ne Provedení povrchu klaviatury: Matte Black Provoz na baterie: Ne Displej: Ne Výška (cm): 12.9 Šířka (cm): 132.6 Počet zvuků: 24.0;21 - 100 Polyfonie: 192 Napájení: 12V Počet skladeb: 71 Hmotnost: 11,5 kg Hloubka (cm): 27.2 Počet kláves: 88 Barva: Černá Barva podle výrobce: Black Zabudovaný zesilovač: 7 W Hmotnost netto (kg): 11.5 USB to Host: Ano USB: Ano Split: Ano Adaptér součástí: Ano Vstupy pedalu: Ano Dynamická klaviatura: Ano Metronom: Ano Typ klavíru: Stage Piano Sluchátkový výstup: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako Yamaha P-225B Deluxe Cover SET Digitální stage piano Black , Severin wk 3422 deluxe (wk 3422 deluxe)

LEIFHEIT LinoPush 500 (85360)

LEIFHEIT LinoPush 500 (85360)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Máte také tak rádi vůni čerstvě vypraného prádla, které na čerstvém vzduchu usušilo sluníčko? Ve venkovním sušáku na prádlo Leifheit LinoPush 500 máte nyní k dispozici ideálního pomocníka, se kterým bude věšení a sušení vypraného prádla jedna velká radost. Součástí balení je držák, kterým sušák pevně uchytíte v zemi. Nemusíte se tak obávat o stabilitu sušáku. Ocelová nosná ramena držáku jsou nastavitelná do výšky 138 až 178 cm. Díky délce šňůr až 50 m tento sušák pojme až 5 praček vypraného prádla. Můžete na něj navíc zavěsit až 12 ramínek. Pro případ, že budete chtít venkovní sušák Leifheit LinoPush 500 na zimu uschovat, v balení máte k dispozici i ochranný obal na sušák. Dopřejte si ten nejvyšší komfort i ve chvílích, kdy věšíte prádlo. Klíčové vlastnosti venkovního sušáku Leifheit LinoPush 500Ocelová nosná ramena jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT LinoPush 500 (85360) , Pioneer sph-10bt deluxe (sph-da10bt deluxe)

LEIFHEIT LinoLift 500 (85359)

LEIFHEIT LinoLift 500 (85359)
Detail

Sušák na prádlo sušící plocha 50m, typ - skládací, výškově nastavitelný a odolný vůči korozi, určení: venkovní Tento šikovný pomocník vám pomůže pohodlně rozvěsit prádlo a každá domácnost ho skvěle uplatní. LEIFHEIT LinoLift 500 lze využít při venkovním sušení prádla sušit s ním tedy můžete na čerstvém vzduchu. Konstrukce sušáku LEIFHEIT je pevná a spolehlivá, tvoří ji kov. Prádlo rozvěsíte na 40 šňůr. Sušicí plocha disponuje velikosti 50 m. Praktická skládací konstrukce nevyžaduje ve složeném stavu příliš prostoru. Zajímavé přednosti sušáku na prádlo LEIFHEIT LinoLift 500 Skládací konstrukce šetří místo Materiálem konstrukce je kov LEIFHEIT LinoLift 500 disponuje sušicí plochou o velikosti 50 m Má 40 šňůr Disponuje rozměry: 176 × 180 × 176 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT LinoLift 500 (85359) , Leifheit smeták gumový supra (56415)

Trakker přehoz aquatexx deluxe bed cover

Trakker přehoz aquatexx deluxe bed cover
Detail

I přes své hodnocení na 2 období jej lze použít i na spacáky jako jsou Versatexx, UltraDozer nebo Big Snooze+ s hodnocením na 3 roční období. Touto kombinací se zlepší termální a izolační vlastnosti, čímž se vytvoří podmínky vhodné pro použití na 5 období. Přehoz přes spacák je také vhodný v teplých letních měsících, kdy teplý spacák není zapotřebí a vystačíte si pouze s Deluxe Thermal Bed Cover, který poslouží jako přikrývka. Fleecové lemování na spodní straně zajišťuje teplo a pohodlí. Deluxe Thermal Cover lze připevnit na většinu lehátek standartních velikostí pomocí elastických klipů, které lze na obou stranách připevnit na rám lehátka, a tak se přehoz nesesune z lehátka při vstávání. Elastická kápě pomáhá zajistit přehoz na spodní část lehátka a snižuje únik tepla v této oblasti. Vlastnosti produktu? Látka Aquatexx na vnějšku Q7 dutá vlákna zajišťují výbornou izolaci Fleecová maximálně hřejivá vnitřní strana Elastický držák na lehátko Dodáván s kompresním obalem Materiál Vně Aquatexx Podšívka 100% polyester Rozměry D 215cm Š 115cm Hmotnost 1,9kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Trakker přehoz aquatexx deluxe bed cover , Leifheit regulus powervac 2in1 (11925)

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy

Detail

Otočný venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy od značky Leifheit zhotovený z hliníku je odolný vlivům počasí. Mechanismus pro vypínání šňůr a zatahování do bočnic. Sušící plocha 50 m až na 5 praček prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy , Leifheit rukavice na žehlení (72418)

Leifheit Čistič koupelen 500 ml

Leifheit Čistič koupelen 500 ml
Detail

Leifheit Čistič koupelen 500 ml Pro čištění všech ploch v koupelně (umyvadel, sprchových koutů, van), pomáhá odstraňovat vodní kámen, rozprašovač se třemi úrovněmi ovládání (jemné, silné, stop), bezpečnostní uzávěrka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 500 ml

Leifheit Vakuovačka Vacu Power 500

Leifheit Vakuovačka Vacu Power 500
Detail

Leifheit Vakuovačka Vacu Power 500 Plně automatická vakuovačka Vacu Power 500 značky Leifheit s příkonem 120 W a sacím výkonem 12l/min. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Vakuovačka Vacu Power 500

Leifheit LinoLift 500 venkovní sušák

Leifheit LinoLift 500 venkovní sušák
Detail

Předností sušáku na prádlo LinoLift 500 je především nastavitelná výška otočné sušící části se šňůrami. Tato lze nastavit v rozmezí 85 – 180 cm. Nejnižší poloha je vhodná zejména pro větrání lůžkovin. Díky tažnému lanku se sušák rozkládá jednoduše a rychle. Na každém ramenu sušáku jsou navíc ještě háčky umožňující sušení košile či šatů přímo na ramínku, aniž by hrozilo, že ve větru spadne. Celkem lze zavěsit až 12 ramínek. Masivní konstrukce je velmi kvalitní, tvoří ji ocelová nosná ramena. Díky tomu neztrácí sušák stabilitu ani při maximálním zatížení. Sušák je odolný vůči povětrnostním vlivům – nekoroduje ani nepodléhá UV záření. Dodáváno s ochranným obalem na sušák a držákem pro trvalé upěvnění do betonu. Sušicí plocha je 50 m = 5 praček vypraného prádla. Rozměry: dělka strany = 1,76 m, rozpětí = 2,55 m. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit LinoLift 500 venkovní sušák

Foliovačka Leifheit Vacu Power 500

Detail

Dvojitá těsnící švem pro maximální stabilitu·Bezpečné použití díky elektronické kontrole teploty·Výkonné čerpadlo (12 l/min) Vakuovačka Vacu Power 500·10 sáčky Leifheit (20 x 30 cm)·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Foliovačka Leifheit Vacu Power 500

Ochrana předního autosedadla HAUCK Cover Me Deluxe

Ochrana předního autosedadla HAUCK Cover Me Deluxe
Detail

HAUCK Cover Me Deluxe Tato omyvatelná ochrana zadní strany autosedadla je vyrobena z velmi kvalitního, pevného a nepromokavého materiálu. Snadno se upevní a poskytuje dostatek místa pro všechny věci potřebné na cestách. Od držáku na lahvičky až po kapsy má Cover Me Deluxe dostatek místa na všechno, co má zůstat po ruce. Složí se, aby nezabírala místo při skladování. Informace o výrobku: • Hodí se téměř do všech aut • Na zadní stranu předních sedadel • Snadné upevnění • Pevný, odolný materiál • Snadná manipulace • Odpuzuje špínu • Odolné vůči UV záření • Odpuzuje vodu • Omyvatelná • Rozměry (max.): 35 x 58 cm • Hmotnost: 0,256 kg (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Ochrana předního autosedadla HAUCK Cover Me Deluxe

Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy - použité

Detail

Otočný venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy od značky Leifheit zhotovený z hliníku je odolný vlivům počasí. Mechanismus pro vypínání šňůr a zatahování do bočnic. Sušící plocha 50 m až na 5 praček prádla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy - použité

Globo - Stolní lampa 1xE27/40W/230V (82007)

Globo - Stolní lampa 1xE27/40W/230V (82007)
Detail

Stolní lampa -, patice E27 pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 40 W, s vypínačem, do sítě, výška 45 cm, šířka 16 cm, materiál: kov, IP20 Sháníte jednoduchou lampičku na váš stůl, která zaujme pevné místo ve vaší kanceláři, obývacím nebo dětském pokoji? Stolní lampička Globo v působivém provedení spolehlivě rozjasní váš stolek, pracovní stůl či komodu. Lampa je dodávána bez zdroje světla. Do svítidla pasuje libovolná žárovka s paticí E27. Výrobce ji vybavil stupněm krytí IP20. Tím pádem je ideální k použití v interiéru. Očekávejte, že stolní lampa potřebuje pro svůj chod příkon 40 W. S tím jde ruku v ruce i napětí 230 V. Abyste ji mohli pohodlně umístit na požadované místo, měli byste být obeznámeni s jejími rozměry. Stolní lampa Globo má délku 32 cm a šířku 16 cm. Její výška se pak vyšplhala na 45 cm. Produkt byl zhotoven z materiálu, jímž je kov. Stolní lampa Globo je napájená ze sítě. Zamilujete si ji nejen pro její výtečné vlastnosti, ale i moderní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Globo - Stolní lampa 1xE27/40W/230V (82007)

Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360

Detail

Venkovní sušák s pevnou konstrukcí díky ocelovým ramenům pojme až pět praček prádla. Výhodou je, že součástí balení je držák k uchycení sušáku do země i ochranný obal na složený sušák. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360

Hauck Organizér do auta Cover Me Deluxe černý

Hauck Organizér do auta Cover Me Deluxe černý
Detail

Hauck Organizér do auta Cover Me Deluxe černý Tento organizér vyroben z omyvatelného vysoce kvalitního, voděodolného a odolného materiálu nabízí dostatek místa pro vše potřebné na cesty. Organizér se jednoduše připevní a poskytne vše; od držáku na pití až po kapsičku na vlhčené ubrousky, díky organizéru Cover Me Deluxe budete mít vždy vše po ruce. V případě potřeby jej lze složit a uložit aniž by zabral příliš mnoho místa. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Hauck Organizér do auta Cover Me Deluxe černý

Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360 - použité

Detail

Venkovní sušák s pevnou konstrukcí díky ocelovým ramenům pojme až pět praček prádla. Výhodou je, že součástí balení je držák k uchycení sušáku do země i ochranný obal na složený sušák. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Venkovní sušák LinoPush 500 85360 - použité

Sušák na prádlo LEIFHEIT LinoPush 500 85360

Sušák na prádlo LEIFHEIT LinoPush 500 85360
Detail

NakupteSušák na prádlo LEIFHEIT LinoPush 500 85360z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Sušáky na prádloza1299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sušák na prádlo LEIFHEIT LinoPush 500 85360

Nabíjecí kabel Goal Zero USB auf Apple Lightning 82007

Detail

Velmi kvalitní·Konektory s dlouhou životností (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nabíjecí kabel Goal Zero USB auf Apple Lightning 82007

Hauck Organizér do auta Cover me Deluxe (VE 12/48)

Detail

Universální organizér a chránič opěradla do auta. Tento omyvatelný chránič je vyroben z vysoce kvalitního a vodě odolného materiálu. Lze snadno připevnit a poskytuje dostatek prostoru pro všechny věci, které budete potřebovat na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Organizér do auta Cover me Deluxe (VE 12/48)

HAUCK COVER ME DELUXE Organizér na zádovou opěrku, černá, velikost

HAUCK COVER ME DELUXE Organizér na zádovou opěrku, černá, velikost
Detail

Tento organizér Hauck COVER ME DELUXE je vyroben z omyvatelného vysoce kvalitního, voděodolného a odolného materiálu nabízí dostatek místa pro vše potřebné na cesty. Organizér se jednoduše připevní a poskytne vše. od držáku na pití až po kapsičku na vlhčené ubrousky, díky organizéru Cover Me Deluxe budete mít vždy vše po ruce. V případě potřeby jej lze složit a uložit aniž by zabral příliš mnoho místa. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako HAUCK COVER ME DELUXE Organizér na zádovou opěrku, černá, velikost

DMA 500 Deluxe přenosný nástavec na wc

DMA 500 Deluxe přenosný nástavec na wc
Detail

DMA 500 Deluxe přenosný nástavec na wc Přenosný nástavec doporučujeme použít tam, kde je obtížné přivrtat klasické madlo do zdi nebo při častějším přesunu z místa na místo. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako DMA 500 Deluxe přenosný nástavec na wc

Hauck Organizér do auta Cover me Deluxe (VE 12/48) - zánovní

Detail

Universální organizér a chránič opěradla do auta. Tento omyvatelný chránič je vyroben z vysoce kvalitního a vodě odolného materiálu. Lze snadno připevnit a poskytuje dostatek prostoru pro všechny věci, které budete potřebovat na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Organizér do auta Cover me Deluxe (VE 12/48) - zánovní

Tomlinson Louis: Faith In The Future (Deluxe Lenticular Cover) - CD (4050538859249)

Tomlinson Louis: Faith In The Future (Deluxe Lenticular Cover) - CD (4050538859249)
Detail

Hudební CD - Na debutové album „Walls” z roku 2020, které se v mnoha zemích včetně Británie a USA dostalo do Top 10 nyní Louis Tomlinson navazuje svým druhým albem nazvaným „Faith In The Future”. Prvním singlem z alba je skladba „Bigger Than Me”. Na debutové album „Walls” z roku 2020, které se v mnoha zemích včetně Británie a USA dostalo do Top 10 nyní Louis Tomlinson navazuje svým druhým albem nazvaným „Faith In The Future”. Prvním singlem z alba je skladba „Bigger Than Me”. Louis William Tomlinson je anglický zpěvák. Proslavil se jako člen boybandu One Direction. Svou kariéru začal účinkováním v televizních inscenacích a v roce 2010 v hudební soutěži The X Factor. Seznam stop CD (Deluxe Lenticular Cover) The Greatest / Written All Over Your Face / Bigger Than Me / Lucky Again / Face the Music / Chicago / All This Time / Out of My System / Headline / Saturdays / Silver Tongues / She Is Beauty We Are World Class / Common People / Angels Fly / Paradise /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tomlinson Louis: Faith In The Future (Deluxe Lenticular Cover) - CD (4050538859249)

Physionics 82007 Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm

Physionics 82007 Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm
Detail

Kromě kompaktních rozměrů, které jsou ideální pro malé domácnosti, se tento kardio trenažér dá složit a srolovat. Domácí trenažér s osmisměrně nastavitelným odporem umožňuje efektivní vytrvalostní trénink pro uživatele s maximální hmotností až 120 kg. Sedadlo fitness kola lze nastavit do šesti různých výšek. LCD displej počítače ergometru má mnoho funkcí: Skenování, čas, rychlost, vzdálenost, puls, kalorie a počítadlo kilometrů (2 baterie AA nejsou součástí balení). Používání našeho stacionárního rotopedu vám usnadní zdravý životní styl. Toto fitness kolo zlepší vaši fyzickou vytrvalost, zpevní vaše svaly a zvýší vaši celkovou pohodu. Technické údaje: max. nosnost: 120 kg výškově nastavitelné sedadlo v 6 stupních: cca 71 - 85 cm v rozloženém stavu: cca 66 x 48 x 112,5cm ve složeném stavu: cca 20 x 50 x 135 cm hmotnost výrobku: cca 18,25 kg hmotnost setrvačníku: cca 2,5 kg materiál: ocel, plast ABS barva: černá Obsah balení: 1 x cvičební kolo (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Physionics 82007 Physionics Cyklotrenažér skládací, 92 x 50 x 110 cm

Venkovní sušák Linomatic 600 Plus

Venkovní sušák Linomatic 600 Plus
Detail

Linomatic 600 plus v elegantní antracitové barvě nabízí mnoho praktických doplňků. Rukojeť připevněná k montážnímu rameni umožňuje pohodlné otevírání a zavírání stojanu. Výška ramen může být individálně nastavena od 1,09 do 1,75 metrů. Díky speciálnímu systému Leifheit automatického zatahování linky jsou linie chráněny před nečistotami uvnitř nosných ramen. Čisté linie, čisté prádlo. Linomatic 600 plus nabízí délku šňůr 60 metrů. Zahrnuje 8 háčků na rotačních ramenách pro závěšení ramínek s oděvy . Všechny použité materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Zahrnuje uzemňovací zásuvku s krytem pro zajištění sušičky do betonu. Vyrobeno v Německu.;Linomatic 600 plus v elegantnej antracitovej farbe ponúka veľa praktických doplnkov. Rukoväť pripevnená k montážnemu ramenu umožňuje pohodlné otváranie a zatváranie stojana. Výška ramien môže byť individuálny nastavená od 1,09 do 1,75 metrov. Vďaka špeciálnemu systému Leifheit automatického sťahovania linky sú línie chránené pred nečistotami vo vnútri nosných ramien. Čisté línie, čisté prádlo. Linomatic 600 plus ponúka dĺžku šnúr 60 metrov. Zahŕňa 8 háčikov na rotačných ramenách pre zavesenie ramienok s odevmi. Všetky použité materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Zahŕňa uzemňovaciu zásuvku s krytom pre zabezpečenie sušičky do betónu. Vyrobené v Nemecku. Parametry:Barva:antracitováRozměry:223 x 17 x 18 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Venkovní sušák Linomatic 600 Plus

Fender Battery Cover Mounting Screws, Deluxe Series Basses, 4 x 1/2",

Fender Battery Cover Mounting Screws, Deluxe Series Basses, 4 x 1/2",
Detail

Kytarový hardware Sada dvanácti šroubů (Philips 4x ?“), vhodná pro uchycení obalu na baterii. Vhodné pro většinu vintage i moderních modelů Fender s aktivní elektronikou. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Battery Cover Mounting Screws, Deluxe Series Basses, 4 x 1/2",
Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Deluxe Cover, Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 600 Deluxe Cover, Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 500 Easy, Leifheit Venkovní sušák Linomatic 600 Plus, Leifheit Venkovní sušák LINOMATIC 400 Easy, Leifheit Venkovní sušák na prádlo LinoPush 500, Globo - Stolní lampa 1xE27/40W/230V (82007), Tomlinson Louis: Faith In The Future (Deluxe Lenticular Cover) - CD (4050538859249), HAUCK Organizér na zádovou opěrku do auta Cover Me Deluxe černý (4007923618042), Leifheit Rukávník, LEIFHEIT PARAT (25723), Leifheit Odpeckovávač višní, Leifheit Mop PROFESSIONAL, Leifheit Stolní spiralizér, RCF Cover SUB 705 (Cover SUB 705), LEIFHEIT Kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks LEIFHEIT 85660, LEIFHEIT Clean Tenso (11910), Leifheit Potah na rukávník, Leifheit Koš na kolíčky, Leifheit Smetáček s lopatkou, Leifheit Čistič prachu DUSTY, Leifheit Čistič na žaluzie, Leifheit Držák rolí PARAT, cistic oken leifheit 51113, LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216), Severin WK 3422 Deluxe (WK 3422 Deluxe), Pioneer SPH-10BT DELUXE (SPH-DA10BT DELUXE), LEIFHEIT Smeták gumový SUPRA (56415), LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 (11925), Leifheit Rukavice na žehlení (72418)