Legamaster magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500)

Produkt Legamaster magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Legamaster magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500) upraviť a produkt hľadať znova.

LEGAMASTER magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500)

LEGAMASTER magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500)
Detail

Držák magnetický, na popisovače a houbičku (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGAMASTER magnetický, na popisovače a houbičku (7-122500) , Tescoma zásobník na houbovou utěrku a houbičku puro

LEGAMASTER na bílé keramické tabule, mikrovlákno - balení 2 ks (7-121700)

LEGAMASTER na bílé keramické tabule, mikrovlákno - balení 2 ks (7-121700)
Detail

Hadřík na bílé tabule, z mikrovlákna Hadřík Legamaster je speciálně určený na čištění bílých keramických a skleněných tabulí. Vyrobený je z velmi kvalitního mikrovlákna a poradí si i s nejnáročnějšími skvrnami od popisovačů. Tabuli přitom vyčistí precizně a nezanechává na ní šmouhy. Hadřík Legamaster zaručí vždy dokonale čistou tabuli. Klíčové vlastnosti hadříku Legamaster na bílé keramické tabule, mikrovlákno - balení 2 ksHadřík určený na čištění bílých keramických a skleněných tabulíVyrobený z velmi kvalitního mikrovláknaPoradí si i s nejnáročnějšími skvrnami od popisovačůHadřík Legamaster nezanechává na tabuli šmouhyBalení obsahuje 2 hadříkyBarevné provedení: modré Rozměry:40 × 40 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGAMASTER na bílé keramické tabule, mikrovlákno - balení 2 ks (7-121700) , Simplehuman držák na houbičku, nerez

PROHOME - Stojan na kartáče a houbičku

Tescoma zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO

Tescoma zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO
Detail

Designový zásobník k vašemu dřezu   V čem Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO vyniká?   Je součástí ucelené designové linie PURO zaměřené na přehledné uspořádání a snadné používání mycích potřeb a prostředků v blízkosti dřezu. Slouží pro přehledné a zároveň hygienické odkládání houbové utěrky a houbičky na nádobí a jejich rychlé schnutí. Pro co nejdokonalejší proschnutí se utěrka i houbička vkládají do zásobníku ve vertikální poloze. Zásobník s protiskluzovou úpravou má vyjímatelnou odkapávací vložku, která urychluje schnutí a usnadňuje čištění zásobníku zevnitř.   Pro maximální úsporu místa můžete zásobník odkládat do misky nebo dlouhé misky PURO. Je navržen tak, že společně s ostatními položkami linie PURO do misky přesně pasuje.   Jaké má program PURO další výhody?   díky originálnímu designu a dokonalé funkčnosti dá vaší vašemu dřezu a kuchyňské lince nezaměnitelný a jednotný punc.   Materiál: Odolný plast. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO , Tescoma zásobník na houbičku clean kit

Tescoma Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO

Tescoma Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO
Detail

Je součástí ucelené designové linie PURO zaměřené na přehledné uspořádání a snadné používání mycích potřeb a prostředků v blízkosti dřezu.Slouží pro přehledné a zároveň hygienické odkládání houbové utěrky a houbičky na nádobí a jejich rychlé schnutí. Pro co nejdokonalejší proschnutí se utěrka i houbička vkládají do zásobníku ve vertikální poloze.Zásobník s protiskluzovou úpravou má vyjímatelnou odkapávací vložku, která urychluje schnutí a usnadňuje čištění zásobníku zevnitř. Pro maximální úsporu místa můžete zásobník odkládat do misky nebo dlouhé misky PURO. Je navržen tak, že společně s ostatními položkami linie PURO do misky přesně pasuje. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO , Nůž na houby "pro babičku na houbičku" (8594167101967)

GloryStyles Sada 7 párů magnetických řas (1831)

GloryStyles Sada 7 párů magnetických řas (1831)
Detail

Nalepovací řasy magnetické- typ: páskové, efekt: objem, zahuštění a přirozený vzhled, materiál štětin: syntetické, počet balení: 1 Používáte řasenku, ale chcete přejít o stupeň výš? Nalepovací řasy GloryStyles zajistí, že váš pohled každého okouzlí. Tento produkt je navržený pro řasy, které potřebují objem, zahuštění a přirozený vzhled. U těchto řas se nemusíte obávat, že byste vypadala nepřirozeně. Na jejich linii jsou připevněny magnetky, které přilnou ke speciálnímu druhu linek, v nichž se nacházejí malé kovové částečky. Řasy tak nejsou tím jediným, co podtrhne vzhled vašich očí. Pokud vás tlačí čas a nebaví vás používat lepidlo, tato varianta u vás vyhraje. Tyto řasy je možné nalézt na jednom celistvém pásku, jehož zkrácením jej snadno přizpůsobíte vašim očím. Jsou tak perfektní pro každého. Tento pár řas je syntetický, takže jsou mnohem pevnější a schopné zachovat si svůj tvar po dlouhou dobu. Podstatné přednosti nalepovacích řas GloryStyles Sada 7 párů... (alza.cz)

Podobné produkty ako GloryStyles Sada 7 párů magnetických řas (1831) , Wenko dávkovač saponátu s místem na houbičku resa

Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický kartáček

Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický kartáček
Detail

Revoluční technologie čištění Zcela nová technologie iO se nachází na pomezí sonické a oscilačně-rotační technologie. Magnet v těle kartáčku vytváří oscilačně-rotační pohyb s mikrovibracemi. Mikrovibrace rozpohybují hlavici kartáčku, která velmi jemně, ale důkladně odstraní plak a jiné nečistoty ze zubů i z prostor mezi nimi. Chod kartáčku je velmi tichý a odezva vibrací daleko menší než u předchozích modelů. Na interaktivním displeji si můžete vybrat jeden z pěti režimů čištění a zkontrolujete si doporučenou dobu čištění díky dvouminutovému časovači. V neposlední řadě zjistíte stav nabití baterie. Chraňte své zuby před poškozením Abyste si při čištění nepoškodili zuby nebo dásně, je kartáček vybaven inteligentním vizuálním senzorem tlaku. Ten mění barvy podle toho, jak moc na kartáček tlačíte. Bílá barva značí, že na kartáček tlačíte málo, červená naopak signalizuje, že byste měli na tlaku ubrat. Správné čištění poznáte podle zelené barvy. Čisticí režimy Daily Clean - režim pro každodenní čištění Sensitive - jemné, ale přesto důkladné čištění citlivých oblastí Whiten - výjimečné leštění zubů pro příležitostné nebo každodenní použití Gum Care - jemná masáž dásní Intense - režim pro intenzivní 3D čištění Až 14 dní provozu na baterii Kartáček nabijete na magnetickém stojánku a již po třech hodinách je připraven k používání. Výdrž baterie je až 14 dní. Hlavice Ultimate Clean Až 100 % zubního plaku odstraní hlavice Oral-B iO Ultimate Clean. Kulatý tvar hlavice dokonale obklopí každý zub a zlepšuje zdraví dásní. Vlákna jdoucí různými směry se snáze dostanou i do mezizubních prostor. Modrá vlákna kartáčku postupně zesvětlají a a upozorní tak na čas výměny hlavice. Propojte kartáček s aplikací v telefonu Když kartáček spárujete pomocí Bluetooth s vaším chytrým telefonem, získáte zcela nové možnosti, jak sledovat svou zubní hygienu v realném čase již během čištění. Díky speciální aplikaci Oral-B App, která je dostupná pro Apple a Android, můžete mít přehled o průběhu čištění. (nazuby.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický kartáček , Wenko dávkovač saponátu s místem na houbičku resa, bílá

Oral-B iO Series 7 Sapphire Blue magnetický kartáček

Magnetická knižka Hello Kitty (978-80-86957-80-7)

Magnetická knižka Hello Kitty (978-80-86957-80-7)
Detail

Kniha - slovensky Zoznám sa s pomocou magnetickej knižky s Hello Kitty a jej najlepšími priateľmi. Vezmi svoje magnetky a vytváraj rozprávkové príbehy. Magnetická knižka obsahuje 8 magnetických strán a viac než 20 magnetov. (alza.cz)

Podobné produkty ako Magnetická knižka Hello Kitty (978-80-86957-80-7) , Magnetický box na farmě (190587031464)

AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707)

AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707)
Detail

Organizér na nářadí volně stojící , rozměry 45.7×41,3×24,3 cm, materiál - ocel a plast Organizér AHProfi vám bude výborným pomocníkem při skladování nářadí, součástek a dílenského materiálu. Byl vyrobený z vysoce odolného materiálu, kterým je ocel a plast. Organizér je složen z 7 boxů, které pojmou 45 l. Při výběru nesmíme opomenout ani jeho rozměry, ty dosahují 45,7 × 41,3 × 24,3 cm. Stěžejní parametry organizéru na nářadí AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů Organizér AHProfi pro přehledné uspořádání vašeho nářadí, součástek a dílenského materiálu Rozměry dosahují 45,7 × 41,3 × 24,3 cm Hmotnost organizéru činí 5000 g Vyroben z bytelného materiálu, kterým je ocel a plast Množství zásuvek: 7 Určen pro dílny, garáže, výrobní provozy (alza.cz)

Podobné produkty ako AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707) , Apple magnetický nabíjecí dok (mu9f2zm/a)

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING
Detail

Magnetický blok na nože ze série TWIN® 1731 je vyroben z krásného jasanového dřeva. Nože jsou bezpečně drženy na svém místě pomocí magnetické síly. Magnetický blok na nože TWIN® 1731 ve stručnosti: Z nejvyšší produktové řady značky ZWILLING Vyroben z jasanového dřeva a magnetu S kapacitou pro 5 nožů, ocílku a nůžky Umožní správné skladování nožů Optimální ochrana pro ostří Nože jsou stále po ruce Dokonale ladí s noži série TWIN® 1731 Série nožů značky ZWILLING od milánského architekta a designéra Matteo Thuna svými čistými tvary a kvalitou zaujmou nejen milovníky a znalce nožů, ale především uživatele, kteří oceňují výjimečnost, požadují nejlepší možnou kvalitu a rozumí designu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING , Wenko magnetický držák na mýdlo, chrom (z4409020100)

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING
Detail

Magnetický blok na nože ze série TWIN® 1731 je vyroben z krásného jasanového dřeva. Nože jsou bezpečně drženy na svém místě pomocí magnetické síly. Magnetický blok na nože TWIN® 1731 ve stručnosti: Z nejvyšší produktové řady značky ZWILLING Vyroben z jasanového dřeva a magnetu S kapacitou pro 5 nožů, ocílku a nůžky Umožní správné skladování nožů Optimální ochrana pro ostří Nože jsou stále po ruce Dokonale ladí s noži série TWIN® 1731 Série nožů značky ZWILLING od milánského architekta a designéra Matteo Thuna svými čistými tvary a kvalitou zaujmou nejen milovníky a znalce nožů, ale především uživatele, kteří oceňují výjimečnost, požadují nejlepší možnou kvalitu a rozumí designu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING , Držák telefonu magnetický do mřížky round držák telefonu magnetický

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING

Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING
Detail

Magnetický blok na nože ze série TWIN® 1731 je vyroben z krásného jasanového dřeva. Nože jsou bezpečně drženy na svém místě pomocí magnetické síly. Magnetický blok na nože TWIN® 1731 ve stručnosti: Z nejvyšší produktové řady značky ZWILLING Vyroben z jasanového dřeva a magnetu S kapacitou pro 5 nožů, ocílku a nůžky Umožní správné skladování nožů Optimální ochrana pro ostří Nože jsou stále po ruce Dokonale ladí s noži série TWIN® 1731 Série nožů značky ZWILLING od milánského architekta a designéra Matteo Thuna svými čistými tvary a kvalitou zaujmou nejen milovníky a znalce nožů, ale především uživatele, kteří oceňují výjimečnost, požadují nejlepší možnou kvalitu a rozumí designu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Magnetický blok na nože na 7 kusů TWIN® 1731 ZWILLING , Immax neo 3x smart magnetický senzor na dveře a okna, zigbee 3.0 (07518c)

Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický zubní kartáček (4210201302223)

Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický zubní kartáček (4210201302223)
Detail

Elektrický zubní kartáček magnetický iO™, šetrné magnetické mikrovibrace, chytrý senzor tlaku pro ochranu dásní, 5 personalizovaných režimů čištění, OLED displej, umělá inteligence a Bluetooth pro monitorování čištění v 6 zónách čištění prostřednictvím aplikace, 1 magnetická rychlonabíječka, 1 cestovní pouzdro Nejlepší čistota vůbec S revoluční magnetickou technologií iO Oral-B iO 7n má Interaktivní displej Interaktivní černobílý displej zobrazuje důležité informace a umožňuje vybírat z 5 režimů čištění. Interaktivní displej Interaktivní displej kartáčku zobrazuje nastavení 5 režimů, průběh nabíjení a dvouminutový časovač čištění. Mikrovibrace Kulatá kartáčková hlava inspirovaná zubními lékaři čistí profesionálně pomocí mikrovibrací a oscilačního pohybu. Rychlonabíjecí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický zubní kartáček (4210201302223) , Oral-b io series 7 white alabaster magnetický zubní kartáček (4210201302223)

NOBO Premium Plus smaltovaná 150 x 100 cm, bílá (1915146)

NOBO Premium Plus smaltovaná 150 x 100 cm, bílá (1915146)
Detail

Magnetická tabule se smaltovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení popisovač, montážní sada, rozměr 100mm×150mm×17mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěSmaltovaná magnetická tabule Nobo Premium PlusPopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na smaltovanou magnetickou tabuli Nobo Premium Plus. Smaltovaný povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Je doplněna praktickou prostornou přihrádkou na popisovače a stěrku. Celá tabule je zasazena do moderního hliníkového rámu a můžete vybírat ze široké nabídky rozměrů. Smaltovaný povrch s vysokou odolností a mazavostí.Prostorná přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Zasazeno v moderním hliníkovém rámu.Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Premium Plus smaltovaná 150 x 100 cm, bílá (1915146) , Popisovače alpino baby s kulatým hrotem 10 barev (ikonka_kx6055)

NOBO Essence 90 x 60 cm, bílá (1915451)

NOBO Essence 90 x 60 cm, bílá (1915451)
Detail

Magnetická tabule se smaltovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení montážní sada, rozměr 1194mm×1805mm×14mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěSmaltovaná magnetická tabule Nobo EssencePopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na smaltovanou magnetickou tabuli Nobo Essence. Smaltovaný povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Tabule je zasazena do rámu z odolného eloxovaného hliníku. Je doplněna praktickou přihrádkou na popisovače a stěrku. A vybírat můžete ze široké nabídky rozměrů.Smaltovaný povrch s vysokou odolností a mazavostí.Praktická přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Moderní rám z eloxovaného hliníku.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka až 25 let.Smaltovaná... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Essence 90 x 60 cm, bílá (1915451) , Magnetický náramek s růžovými a bílými kamínky - sjh 639

NOBO Premium Plus smaltovaná 120 x 90 cm, bílá (1915145)

NOBO Premium Plus smaltovaná 120 x 90 cm, bílá (1915145)
Detail

Magnetická tabule se smaltovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení popisovač, montážní sada, rozměr 900mm×1200mm×17mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěSmaltovaná magnetická tabule Nobo Premium PlusPopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na smaltovanou magnetickou tabuli Nobo Premium Plus. Smaltovaný povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Je doplněna praktickou prostornou přihrádkou na popisovače a stěrku. Celá tabule je zasazena do moderního hliníkového rámu a můžete vybírat ze široké nabídky rozměrů. Smaltovaný povrch s vysokou odolností a mazavostí.Prostorná přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Zasazeno v moderním hliníkovém rámu.Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Premium Plus smaltovaná 120 x 90 cm, bílá (1915145) , Wenko magnetický nástěnný držák na papírové utěrky ima

NOBO Premium Plus smaltovaná 90 x 60 cm, bílá (1915144)

NOBO Premium Plus smaltovaná 90 x 60 cm, bílá (1915144)
Detail

Magnetická tabule se smaltovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení popisovač, montážní sada, rozměr 594mm×903mm×17mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěSmaltovaná magnetická tabule Nobo Premium PlusPopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na smaltovanou magnetickou tabuli Nobo Premium Plus. Smaltovaný povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Je doplněna praktickou prostornou přihrádkou na popisovače a stěrku. Celá tabule je zasazena do moderního hliníkového rámu a můžete vybírat ze široké nabídky rozměrů. Smaltovaný povrch s vysokou odolností a mazavostí.Prostorná přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Zasazeno v moderním hliníkovém rámu.Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Premium Plus smaltovaná 90 x 60 cm, bílá (1915144) , Walser podložka na sedadlo noppi magnetický černý (14186)

NOBO Essence 120 x 90 cm, bílá (1915453)

NOBO Essence 120 x 90 cm, bílá (1915453)
Detail

Magnetická tabule se smaltovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení montážní sada, rozměr 892mm×1200mm×14mm (V׊×H) Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěSmaltovaná magnetická tabule Nobo EssencePopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na smaltovanou magnetickou tabuli Nobo Essence. Smaltovaný povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Tabule je zasazena do rámu z odolného eloxovaného hliníku. Je doplněna praktickou přihrádkou na popisovače a stěrku. A vybírat můžete ze široké nabídky rozměrů.Smaltovaný povrch s vysokou odolností a mazavostí.Praktická přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Moderní rám z eloxovaného hliníku.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo. (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Essence 120 x 90 cm, bílá (1915453) , Reer zámek magnetický na dvířka 4 ks (4013283510209)

NOBO Premium Plus 90 x 60 cm, bílá (1915155)

NOBO Premium Plus 90 x 60 cm, bílá (1915155)
Detail

Magnetická tabule s lakovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení popisovač, montážní sada, rozměr 594mm×903mm×17mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěMagnetická tabule Nobo Premium PlusPopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na magnetickou tabuli Nobo Premium Plus. Ocelový povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Je doplněna praktickou prostornou přihrádkou na popisovače a stěrku. Celá tabule je zasazena do moderního hliníkového rámu a můžete vybírat ze široké nabídky rozměrů. Ocelový povrch s vysokou odolností a mazavostí.Prostorná přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Zasazeno v moderním hliníkovém rámu.Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka až 15 let.Tabule Nobo... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Premium Plus 90 x 60 cm, bílá (1915155) , Scangrip magnet bracket ex - magnetický držák pro světla nova-ex pro upevnění na magnetický povrch (03.5616)

NOBO Premium Plus 120 x 90 cm, bílá (1915156)

NOBO Premium Plus 120 x 90 cm, bílá (1915156)
Detail

Magnetická tabule s lakovaným povrchem, pro psaní popisovačem, hliníkový rám, držák na psací potřeby, v balení popisovač, montážní sada, rozměr 900mm×1200mm×17mm (V׊×H) Klíčová značka v oblasti vizuální komunikace v celé EvropěMagnetická tabule Nobo Premium PlusPopusťte fantazii a zaznamenejte si všechny nápady na magnetickou tabuli Nobo Premium Plus. Ocelový povrch vyniká vysokou odolností a mazavostí, zvládne tedy i časté používání. Montuje se pomocí šroubů v rozích do zdi. Je doplněna praktickou prostornou přihrádkou na popisovače a stěrku. Celá tabule je zasazena do moderního hliníkového rámu a můžete vybírat ze široké nabídky rozměrů. Ocelový povrch s vysokou odolností a mazavostí.Prostorná přihrádka na popisovače a stěrku.Magnetický povrch pro širší možnost použití. Zasazeno v moderním hliníkovém rámu.Montáž pomocí šroubů v rozích do zdi.Široká nabídka rozměrů tabule.Součástí balení je popisovač Nobo.Záruka až 15 let.Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako NOBO Premium Plus 120 x 90 cm, bílá (1915156) , Scangrip large magnetic mounting bracket - magnetický držák na detailingová a pracovní světla, dvoji (03.5391)

Magnetický náramek z wolframu, obdélníkové články s černými hranoly - Šířka: 7 mm

Magnetický náramek z wolframu, obdélníkové články s černými hranoly - Šířka: 7 mm
Detail

Magnetický wolframový náramek s delšími H-dílky stříbrné barvy a jemně broušenými černými spoji. (sperky-eshop.cz)

Podobné produkty ako Magnetický náramek z wolframu, obdélníkové články s černými hranoly - Šířka: 7 mm , Scangrip small magnetic mounting bracket - magnetický držák na detailingová a pracovní světla, jedno (03.5390)

MULTIPA k vleku sada LED magnetického osvětlení, 7- pin, 7,5 m (MUL58063S)

MULTIPA k vleku sada LED magnetického osvětlení, 7- pin, 7,5 m (MUL58063S)
Detail

Kabeláž Svazek elektroinstalace s C-LED světly s magnetickými držáky, univerzální náhradní díl osvětlení s kabeláží na přívěsný vozík, lze použít i jako přenosné "dočasné" osvětlení (s přiloženými magnety)Bajonetový konektor: NE, sada je trvale propojenaDélka kabelu: 7,5 mZástrčka: 7-PINRozteč upevnění světel: 55 mm, pomocí magnetů - volitelněRozměr lamp: 105 x 95 mmHomologováno: E4Provedení diod: 12 / 24 VObsah sestavy:1x sdružené světlo C-LED levé, lampa obsahuje: světlo směrové, brzdové, obrysové a osvětlení SPZ spodní1x sdružené světlo C-LED pravé, lampa obsahuje: světlo směrové, brzdové, obrysové a osvětlení SPZ spodníTrojůhelníkové odrazky je možno přiloženými držáky a šrouby připevnit ke světlům, vznikne tak plnohodnotné zadní osvětleníMožno použít na vleky o celkové délce s ojem maximálně 7 mNávod k montáži:Rozveďte elektrokabeláž pod vlekem do míst určených výrobcem, nebo alternativně po bocích vleku (při nouzovém, jednorázovém osvětlení)Zadní lampy... (alza.cz)

Podobné produkty ako MULTIPA k vleku sada LED magnetického osvětlení, 7- pin, 7,5 m (MUL58063S) , Úhelník magnetický, stayer (3778110.777)

Oral-B magnetické zubní kartáčky iO Series 7 Duo Black Onyx / White Alabaster

Detail

AKCE: 100 dní záruka vrácení peněz na vybrané produkty značky Oral-B! Akce je platná do 30. 6. 2023. Více zde! Sada 2 elektrických zubních kartáčků s revoluční magnetickou technologií pro profesionální a jemné čištění zubů. Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx / White Alabaster nabízí interaktivní displej, chytrý senzor tlaku a 5 chytrých režimů. Součástí balení je i prémiové cestovní pouzdro. (mall.cz)

Podobné produkty ako Oral-B magnetické zubní kartáčky iO Series 7 Duo Black Onyx / White Alabaster , Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - pastelové - 8 ks (379)

JAGO Magnetická tabule s příslušenstvím, 120 x 60 cm

JAGO Magnetická tabule s příslušenstvím, 120 x 60 cm
Detail

Magnetická tabule o rozměrech 120 × 60 cm je praktická pro mnoho oblastí. Lze na něj psát vodou ředitelnými i stíratelnými fixy. Bonusem jsou také dva chytré posuvné háčky pro montáž na zeď. Součástí balení je dvanáct magnetů. Technické údaje: psací plocha: cca 120 x 60 cm (š x v) celková výška: 158 cm hmotnost: 11,8 kg ideální pro popisovače rozpustné ve vodě nebo za sucha. snadné připevnění na stěnu díky volně pohyblivým háčkům na stěnu praktický zásobník na fixy a houbičku materiál: hliníkový rám, rohy z ABS desek, MDF desky, pozinkovaná ocelová zadní strana, magnetický nátěr barva: bílá/stříbrná Obsah balení: 1 x tabule 12 x magnet 3 x fixy (červený, modrý a černý) 1 x houba 1 x zásobník na fixy (dilego.cz)

Podobné produkty ako JAGO Magnetická tabule s příslušenstvím, 120 x 60 cm , Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - neonové - 5 ks (23153)

Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster magnetický kartáček 2 ks

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO
Detail

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO Seznamte se s kartáčkem Oral-B iO a vyzkoušejte dosud nejlepší čištění od Oral-B. Jeho inovativní systém magnetického pohonu iO přenáší čisticí energii jemných mikrovibrací na konce vláken, která klouzají od zubu k zubu a čištění je tak účinné a příjemné. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO , Vikpap popisovače akrylové 12 barev hrot 2-3mm glitter (306165)

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO
Detail

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO Seznamte se s kartáčkem Oral-B iO a vyzkoušejte dosud nejlepší čištění od Oral-B. Jeho inovativní systém magnetického pohonu iO přenáší čisticí energii jemných mikrovibrací na konce vláken, která klouzají od zubu k zubu a čištění je tak účinné a příjemné. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO , Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - základní - 10 ks (380)

Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster magnetické zubní kartáčky (4210201363040)

Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster magnetické zubní kartáčky (4210201363040)
Detail

Elektrický zubní kartáček magnetické iO™, šetrné magnetické mikrovibrace, chytrý senzor tlaku pro ochranu dásní, 5 personalizovaných režimů čištění, OLED displej, umělá inteligence a Bluetooth pro monitorování čištění v 6 zónách čištění prostřednictvím aplikace, 1 magnetická rychlonabíječka, 1 cestovní pouzdro Nejlepší čistota vůbec S revoluční magnetickou technologií iO Oral-B iO 7n má Interaktivní displej Interaktivní černobílý displej zobrazuje důležité informace a umožňuje vybírat z 5 režimů čištění. Interaktivní displej Interaktivní displej kartáčku zobrazuje nastavení 5 režimů, průběh nabíjení a dvouminutový časovač čištění. Mikrovibrace Kulatá kartáčková hlava inspirovaná zubními lékaři čistí profesionálně pomocí mikrovibrací a oscilačního pohybu. Rychlonabíjecí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 Duo Black Onyx & White Alabaster magnetické zubní kartáčky (4210201363040) , Joseph joseph dávkovač s místem pro houbičku duo 80072 (80072)

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí , Klarstein kissaki, 7-dílná sada nožů, magnetický stojan, nepřilnavý povrch, vlnovitý tvar, černá

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (klarstein.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí
Detail

Bezpečnost nemusí být složitá a drahá: Magnetický držák Magnetic mount SHD by OneConcept je čisté řešení bez nutnosti vrtání pro montáž detektorů kouře na strop. S naším praktickým magnetickým držákem s lepicími podložkami 3M můžete snadno přilepit malé záchranné prvky na požadované místo, aniž byste riskovali poškození plynového, vodovodního nebo elektrického vedení. Dva silné neodymové magnety udrží detektory kouře o průměru od 7 cm na místě. Díky samolepicímu magnetickému držáku je testování funkcí, výměna baterie a výměna zařízení snadná a nekomplikovaná. Pohodlný, čistý a bezpečný: Magnetický držák Magnetic mount od SHD by oneConcept (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako SHD by oneConcept Magnetic mount, Magnetický držák pro detektory kouře, od Ø 7 cm samolepicí

Coteetci magnetický kryt TPU se slotem na Apple Pencil pro Apple iPad 7/8 10.2", černý - rozbaleno

Detail

Elegantní praktické flipové pouzdro COTEetCI pro Apple iPad 7/8. generace. Součástí krytu je i slot na pero Apple Pencil. Dispozičně je tento kryt vytvořen tak, aby váš iPad byl z obou stran kompletně ochráněn a také aby zabránil veškerému poškrábání, nárazům o tvrdé předměty a poškození při pádu z výšky. Disponuje dvěma úrovněmi náklonu. Kvalitní zpracování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Coteetci magnetický kryt TPU se slotem na Apple Pencil pro Apple iPad 7/8 10.2", černý - rozbaleno

Držák magnetický na nářadí YATO

Držák magnetický na nářadí YATO
Detail

Držák magnetický na nářadí, YATO-0835 Hlavní technické parametry: magnetický držák na kovové nářadí nosnost: 13 kg délka: 500 mm hmotnost: 0,813 kg (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Držák magnetický na nářadí YATO

Reer Zámek magnetický na dvířka 1ks

Detail

Magnetický zámek na dvířka značky Reer spolehlivě uzamkne skříňky a zásuvky. Přináší tak ochranu před případným nebezpečím. Odemčení je možné pouze magnetickým klíčem. Vhodné pro zásuvky a dvířka s tloušťkou až do cca 30 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Reer Zámek magnetický na dvířka 1ks

DREAMBABY Zámky magnetické 2 kusy + magnetický klíč

DREAMBABY Zámky magnetické 2 kusy + magnetický klíč
Detail

Lepicí magnetický zámek je zcela skryt před pohledem zvenčí. Tyto zámky jsou mimořádně bezpečné. Zámek lze odblokovat pouze pomocí silného magnetického klíče, který je součástí balení. Každý magnetický zámek je dodáván s praktickou vypínací funkcí, která umožňuje v případě potřeby zámek na delší dobu deaktivovat. Tyto magnetické zámky jsou praktickým doplňkem vašeho rodinného domu. 2 lepící magnetické zámky + 1 magnetický klíč. Skryté před pohledem zvenčí. (feedo.cz)

Podobné produkty ako DREAMBABY Zámky magnetické 2 kusy + magnetický klíč

Bino Farma magnetická tabulka s puzzle

Bino Farma magnetická tabulka s puzzle
Detail

Dřevěná krabička plná zvířátek z farmy, které si děti pomocí magnetku mohou přikládat na magnetickou plošku a vytvářet si obrázky na toto téma. Magnetické puzzle můžete libovolně skládat a vytvářet popletené obrázky, které děti musí poskládat správně. Tabulku otočte a můžete na ní malovat křídou obrázky. Sada obsahuje: magnetické obrázky, magnetickou tabulku, křídy, fix a houbičku. magnetické obrázky, křídy, fix, houbička, oboustranná tabulka Kupte dětem magnetická zvířátka! Vhodné pro děti od 3 let Počet dílů: 102 Materiál: dřevo, magnet, plast Rozměr balení: 30 x 3,5 x 23,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bino Farma magnetická tabulka s puzzle
Tescoma Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO, Simplehuman Držák na houbičku, nerez, TESCOMA Zásobník na houbičku PURO (8595028407068), Tescoma Zásobník na houbičku CLEAN KIT, Nůž na houby "Pro babičku na houbičku" (8594167101967), Wenko Dávkovač saponátu s místem na houbičku Resa , Wenko Dávkovač saponátu s místem na houbičku Resa, bílá, TESCOMA Dávkovač saponátu ONLINE 350ml a držák pro houbičku (900812.00), Magnetický box na farmě (190587031464), Apple magnetický nabíjecí dok (MU9F2ZM/A), WENKO Magnetický držák na mýdlo, chrom (z4409020100), Držák telefonu magnetický do mřížky ROUND držák telefonu magnetický, Immax NEO 3x Smart magnetický senzor na dveře a okna, Zigbee 3.0 (07518C), Oral-B iO Series 7 White Alabaster magnetický zubní kartáček (4210201302223), Popisovače ALPINO BABY s kulatým hrotem 10 barev (ikonka_KX6055), Magnetický náramek s růžovými a bílými kamínky - SJH 639, Wenko Magnetický nástěnný držák na papírové utěrky Ima , Walser podložka na sedadlo Noppi magnetický černý (14186), REER Zámek magnetický na dvířka 4 ks (4013283510209), SCANGRIP MAGNET BRACKET EX - magnetický držák pro světla NOVA-EX pro upevnění na magnetický povrch (03.5616), SCANGRIP LARGE MAGNETIC MOUNTING BRACKET - magnetický držák na detailingová a pracovní světla, dvoji (03.5391), SCANGRIP SMALL MAGNETIC MOUNTING BRACKET - magnetický držák na detailingová a pracovní světla, jedno (03.5390), Úhelník magnetický, STAYER (3778110.777), Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - pastelové - 8 ks (379), Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - neonové - 5 ks (23153), Vikpap Popisovače akrylové 12 barev hrot 1-2mm Metalic (306164), Vikpap Popisovače akrylové 12 barev hrot 2-3mm Glitter (306165), Artmagico akrylové popisovače s jemným hrotem - základní - 10 ks (380), JOSEPH JOSEPH Dávkovač s místem pro houbičku Duo 80072 (80072), Klarstein Kissaki, 7-dílná sada nožů, magnetický stojan, nepřilnavý povrch, vlnovitý tvar, černá