Landmann kleště na grilování inox inox (15409)

Produkt Landmann kleště na grilování inox inox (15409) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Landmann kleště na grilování inox inox (15409) upraviť a produkt hľadať znova.

Landmann Kleště na grilování Inox INOX (15409)

Landmann Kleště na grilování Inox INOX (15409)
Detail

Grilovací příslušenství Kleště Landmann Inox představují praktický doplněk ke grilu. S jejich pomocí budete moci pohodlně obracet maso i jiné potraviny při grilování. Vyrobené jsou z velmi kvalitní nerezové oceli a jejich komfortní používání umožní ergonomická rukojeť, která zaručí pevný úchop a pohodlné držení. Na jejím konci nechybí očko na zavěšení. Kleště Landmann Inox jsou skutečně skvělým pomocníkem při grilování. Klíčové vlastnosti kleští na grilování Landmann InoxPraktické kleště na grilováníUmožňují pohodlné obracení masa i jiných potravin na griluVyrobené z velmi kvalitní nerezové oceliKleště Landmann Inox disponují ergonomickou rukojetíS očkem na zavěšeníBarevné provedení: černo-stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kleště na grilování Inox INOX (15409) , Landmann kartáč grilovací inox (15810)

Landmann Kleště na grilování INOX

Landmann Kleště na grilování INOX
Detail

Landmann Kleště na grilování INOX Grilování je umění a každý grilovací umělec potřebuje správné nástroje. Perfektní pomocník pro grilování Landmann Kleště na grilování INOX jsou ideálním společníkem pro všechny milovníky grilování. Nerezová konstrukce Tyto kleště jsou vyrobeny z nerezu, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a odolnost vůči korozi. Praktické a funkční Landmann kleště jsou navrženy pro snadné otočení masa při grilování. Vlastnosti produktu: Material: Nerez Značka: Landmann EAN: 4000810154098 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kleště na grilování INOX , Landmann kleště na grilování quality (13212)

Landmann Kleště na grilování Quality (13212)

Landmann Kleště na grilování Quality (13212)
Detail

Grilovací kleště Kleště Landmann Quality představují praktický doplněk ke grilu. S jejich pomocí budete moci pohodlně obracet maso i jiné potraviny při grilování. Vyrobené jsou z velmi kvalitní nerezové oceli a jejich komfortní používání umožní ergonomická rukojeť, která zaručí pevný úchop a pohodlné držení. Na jejím konci nechybí otvor na zavěšení. Kleště Landmann Quality jsou skutečně skvělým pomocníkem při grilování. Klíčové vlastnosti kleští na grilování Landmann QualityPraktické kleště na grilováníUmožňují pohodlné obracení masa i jiných potravin na griluVyrobené z velmi kvalitní nerezové oceliKleště Landmann Quality disponují ergonomickou rukojetíS otvorem na zavěšeníBarevné provedení: černo-stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kleště na grilování Quality (13212) , Landmann souprava grilovacího náčiní inox (15301)

PROHOME - Kleště na grilování

Magnet 3Pagen 3 kleště na grilování

Magnet 3Pagen 3 kleště na grilování
Detail

Grilovací kleště, obracečka nebo servírovač špaget - kuchyňské kleště jsou stále potřeba. Nepoškrábou pánev ani porcelán, jsou chuťově neutrální a hygienické. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen 3 kleště na grilování , Landmann kartáč na čištění grilu inox, grill chef (13422)

Tescoma kleště na grilování WOODY 30 cm

Tescoma kleště na grilování WOODY 30 cm
Detail

Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající zejména pro nádobí s antiadhézním povlakem, které nepoškodí. Vyrobeno z kvalitního březového dřeva, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kleště na grilování WOODY 30 cm , Landmann jehly (špíz) grilovací inox, grill chef (13427)

Landmann Špejle bambusové na grilování (15545)

Landmann Špejle bambusové na grilování  (15545)
Detail

Grilovací příslušenství Špejle Landmann představují praktický doplněk na grilování. Určené jsou pro přípravu lahodných špízů a disponují délkou 19 cm, díky čemuž se na ně vejde dostatečné množství surovin. Na konci jsou opatřené obdélníkovou rukojetí, která umožní snadné otáčení špízů. Balení přitom obsahuje 100 špejlí Landmann, které jsou skutečně skvělým pomocníkem při grilování. Klíčové vlastnosti bambusových špejlí na grilování LandmannPraktické špejle na grilováníUrčené pro přípravu lahodných špízůVyrobené z kvalitního bambusuŠpejle Landmann disponují délkou 19 cmObdélníková rukojeť pro snadné obracení špízůBarevné provedení: béžové Délka:19 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Špejle bambusové na grilování (15545) , Landmann triton maxx pts 4.1 inox+ 12969 15,5 kw (4000810129690)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 54 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax , Proficare pc-dvl 3071 inox (pc-dvl 3071 inox)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 41 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax , Landmann špejle bambusové na grilování (15545)

Tescoma kleště na grilování nylonové PRESTO 30 cm

Tescoma kleště na grilování nylonové PRESTO 30 cm
Detail

Vhodné pro všechny typy grilů, vynikající pro grily a pánve s antiadhézním povlakem, jejichž povrch nepoškodí. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, čelisti ze žáruvzdorného nylonu (210°C). Nylonové čelisti nevystavuje přímému zdroji tepla – plameni apod. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kleště na grilování nylonové PRESTO 30 cm , Tefal tt420d30 inox cube (tt420d30)

TESCOMA Kleště na grilování WOODY 30 cm (8595028498899)

TESCOMA Kleště na grilování WOODY 30 cm (8595028498899)
Detail

Grilovací kleště vhodné pro všechny druhy nádobí, kvalitní březové dřevo Grilovací kleště jsou při grilování velmi potřebným a nenahraditelným nářadím. Kleště na grilování Tescoma WOODY o délce 30 cm jsou vhodné pro všechny druhy nádobí, především s antiadhezním povlakem, který nepoškodí. Snadno a šetrně s nimi obrátíte steaky, zeleninu i uzeniny, aniž byste do pokrmů museli třeba píchat vidličkou. Kleště jsou vyrobeny z kvalitního březového dřeva. Po použití je nemyjte v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti dřevěných kleští na grilování Tescoma WOODY, 30 cm Nářadí, které při grilování nesmí chybět Vhodné pro všechny typy nádobí, především s antiadhezním povlakemS dřevěnými kleštěmi na grilování Tescoma WOODY snadno obrátíte steaky, zeleninu i uzeninyVyrobeny z kvalitního březového dřevaKleště na grilování Tescoma WOODY neumývejte v myčce nádobíVýrobce poskytuje záruku 3 roky (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Kleště na grilování WOODY 30 cm (8595028498899) , Landmann grilovací kleště na zeleninu (15404)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 54 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax , Tefal ff175d71 filtra one inox (ff175d71)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 41 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax , Tefal gc712d34 optigrill+ inox ee (gc712d34)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 41 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA1 Petromax , Měřítko ocelové inox, 600 mm (114011)

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax

Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax
Detail

Hlavní výhody: klenutá hlava pro snadnou manipulaci s uhlíky a pokrmy Dodatečné informace: délka: 54 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kleště na grilování a dřevěné uhlí ZA2 Petromax , Lamart lt3986 pěnovačka nylonová inox (lt3986)

Tescoma Kleště na grilování nylonové PRESTO 30 cm

Detail

Nylonové kleště na grilování Presto od značky Tescoma nepoškodí žádný povrch. Jsou vhodné pro všechny typy grilů a pánví s antiadhézním povlakem. Kleště jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, čelisti pak ze žáruvzdorného nylonu (210 °C). Je možné je mýt v myčce na nádobí. Jistě oceníte tříletou záruku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Kleště na grilování nylonové PRESTO 30 cm , Měřítko ocelové inox, 300 mm (114010)

LANDMANN Sada náčiní na grilování 12 ks

LANDMANN Sada náčiní na grilování 12 ks
Detail

Grilovací nářadí Landmann - sada 12 ks v kufříku - Kvalitní grilovací nářadí od značky Landmann - Sada obsahuje obracečku, kleště, vidličku, nůž, kartáč, 3x jehly na špízy, 4x úchyty na kukuřici - Vyrobeno z pochromované oceli - Dřevěné rukojeti - Délka nářadí cca 38 cm - Dodáváno v praktickém plastovém kufříku (hawaj.cz)

Podobné produkty ako LANDMANN Sada náčiní na grilování 12 ks , Lamart lt3990 obracečka nylon inox (lt3990)

Landmann Multitool na grilování, 5 v 1

Landmann Multitool na grilování, 5 v 1
Detail

Landmann Multitool na grilování, 5 v 1 EAN: 4065829006400 Pět nástrojů v jednom Grilovací lopatka, vidlička, nůž, vývrtka a otvírák. Vše v jednom nástroji. Praktický a úsporný Umožňuje použití druhé ruky pro regulaci teploty nebo plynu na grilu. Šetří čas a prostor S Landmann Multitool se stáváte grilovacím guruem. Vše potřebné máte po ruce. Staňte se mistrem grilování Landmann Multitool je ideální příslušenství pro každého milovníka grilování. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Multitool na grilování, 5 v 1 , Caso napěňovač mléka fomini crema inox

Landmann Grilovací kartáč INOX

Landmann Grilovací kartáč INOX
Detail

Landmann Grilovací kartáč INOX Landmann Grilovací kartáč INOX je ideální nástroj pro údržbu vašeho grilu. S jeho pomocí bude vaše grilovací plocha vždy dokonale čistá a připravená na další použití. Pohodlná rukojeť Grilovací kartáč je vybaven pohodlnou rukojetí, která zajišťuje bezpečný a pohodlný úchop při čištění. Drátěný kartáč z nerezové oceli Kartáč je vyroben z kvalitní nerezové oceli, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči vysokým teplotám. Čistí povrch ze tří stran Unikátní design kartáče umožňuje čištění grilovací plochy ze tří stran najednou, což značně usnadňuje a urychluje celý proces čištění. Technické specifikace Délka: 35 cm Rozměry balení: 37 x 10,5 x 4 cm Hmotnost: 400 g Udržujte svůj gril v bezchybném stavu s grilovacím kartáčem Landmann INOX! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Grilovací kartáč INOX , Nilfisk multi ii 22 inox 18451551

Landmann Kartáč grilovací INOX (15810)

Landmann Kartáč grilovací INOX (15810)
Detail

Grilovací příslušenství Kartáč Landmann INOX představuje praktický doplněk ke grilu. S jeho pomocí budete moci gril perfektně vyčistit. Jeho hlava je speciálně navržená tak, aby se mřížka grilu současně čistila ze tří stran, a opatřená štětinami z nerezové oceli, které jsou velmi odolné proti opotřebení. Jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť, která zaručí pevný úchop a pohodlné držení. Čisticí kartáč Landmann Profi je skutečně skvělým pomocníkem pro čištění grilů. Klíčové vlastnosti grilovacího kartáče Landmann INOXPraktický kartáč na čištění grilůMřížku grilu čistí současně ze 3 stranOpatřený štětinami z nerezové oceliČisticí kartáč Landmann INOX disponuje ergonomickou rukojetíBarevné provedení: stříbrno-černé Délka:35 cm Hmotnost:200 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kartáč grilovací INOX (15810) , Metabo hww 4500 25 inox plus

Landmann Teleskopická vidlice INOX třídílná

Landmann Teleskopická vidlice INOX třídílná
Detail

Landmann Teleskopická Vidlice INOX třídílná Grilování s elegancí a pohodlím! Design a materiál Tato teleskopická vidlice od Landmann je vyrobena z nerezové oceli a bambusu. Kombinace těchto materiálů ji činí odolnou, dlouhotrvající a esteticky přitažlivou. Funkce a rozměry Vidlice je výsuvná s funkcí teleskopu, což umožňuje snadné grilování na různé vzdálenosti. Délka vidlice se pohybuje od 32 cm až do 86 cm, takže si můžete vybrat, jak blízko k ohni chcete být. Rozměr obalu a hmotnost Rozměr obalu: 32,5 x 5 x 3 cm Hmotnost: 400 g S Landmann Teleskopickou Vidlicí INOX třídílnou, grilování nikdy nebylo tak snadné a pohodlné! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Teleskopická vidlice INOX třídílná , Tefal ki170d40 express ii inox ki170d40

Landmann Vidlice teleskopická INOX třídílná (15406)

Landmann Vidlice teleskopická INOX třídílná (15406)
Detail

Grilovací příslušenství Vidlice Landmann INOX je ideálním pomocníkem na opékání buřtů. Tvořená je třemi díly a díky teleskopickému provedení lze nastavit její délku v rozsahu 32-86 cm. Vyrobená je z velmi kvalitního nerezu a opatřená ergonomickou rukojetí ze dřeva, která zajistí komfortní používání. Vidlice Landmann INOX vám dokonale usnadní opékání buřtů i jiných pochutin. Klíčové vlastnosti 3dílné teleskopické vidlice Landmann INOXVidlice vhodná na opékání buřtůTvořená třemi dílyDíky teleskopickému provedení lze nastavit její délku v rozsahu 32-86 cmVidlice Landmann INOX je vyrobená z velmi kvalitního nerezuS ergonomickou rukojetí ze dřeva pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka:32-86 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Vidlice teleskopická INOX třídílná (15406) , Taurus robot 500 plus inox (248934)

Landmann Souprava grilovacího náčiní INOX (15301)

Landmann Souprava grilovacího náčiní INOX (15301)
Detail

Grilovací sada - 3 ks, v balení napichovací jehla, obracečka a kleště, materiál ocel, plastová rukojeť, k zavěšení Souprava náčiní Landmann INOX představuje praktický doplněk ke grilu. Obsahuje vidličku na napichování surovin, kleště a obracečku, které zajistí obracení nejen masa. Vyrobené jsou z velmi kvalitní nerezové oceli a jejich komfortní používání umožní plastová rukojeť, která zaručí pevný úchop a pohodlné držení. Na jejím konci nechybí očko na zavěšení. Náčiní Landmann INOX je skutečně skvělým pomocníkem při grilování. Klíčové vlastnosti soupravy grilovacího náčiní Landmann INOXSouprava náčiní na grilováníObsahuje vidličku, kleště a obracečkuVyrobené z velmi kvalitní nerezové oceliNáčiní Landmann INOX disponuje ergonomickou rukojetíS očkem na zavěšeníBarevné provedení: černo-stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Souprava grilovacího náčiní INOX (15301) , Cobbys pet soft touch inox (chpmf0305nad)

Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef

Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef
Detail

Grilovací jehly Landmann INOX, Grill Chef Perfektní pomocník pro vaše grilování Grilovací jehly Landmann INOX, Grill Chef, jsou vyrobeny z nerezové oceli, která zaručuje jejich dlouhou životnost. Ergonomický tvar pro bezpečnou manipulaci Rukojeť jehel má ergonomický tvar, který zajišťuje pohodlné a bezpečné držení během grilování. Bezpečnost především Samostatná rukojeť efektivně zabraňuje přenosu tepla, takže se nemusíte bát popálení. Praktické očko na zavěšení Jehly jsou navíc vybaveny očkem na zavěšení, díky kterému je můžete snadno uložit. Technické specifikace: Délka: 42 cm Hmotnost: 300 g Přidejte do své grilovací výbavy tyto kvalitní jehly a užijte si grilování na novou úroveň! (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef , Lamart lt3985 naběračka nylon inox (lt3985)

Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef (13427)

Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef (13427)
Detail

Grilovací jehla - kulatá, na gril, do trouby, celková délka 42 cm, materiál jehly nerezová ocel, ergonomické madlo, materiál madla nerezová ocel, očko pro uchycení, vhodná do myčky na nádobí, 2 jehly součástí balení Jehly Landmann Grill Chef zaujmou všechny milovníky grilování. Jedná se totiž o grilovací jehly na špízy vyrobené z nerezové oceli. Odolávají vysokým teplotám a mají ergonomický tvar rukojeti pro pohodlnou manipulaci. Klíčové vlastnosti grilovací jehly na špíz Landmann Grill Chef z nerezové oceli INOX, 2 ksGrilovací jehla na špíz Landmann z nerezové oceli INOXErgonomický tvar rukojetiVysoká tepelná odolnostV balení 2 jehlyMateriál:nerezová ocel INOX (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef (13427) , Kayser láhev na šlehačku whipcreamer inox 1 l (4101k)

Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef

Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef
Detail

Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef Vysoce odolný kartáč pro dokonalé čištění grilu. Design a materiál Tento kartáč je vyroben z nerezové oceli, což mu dodává vysokou odolnost a dlouhou životnost. Ergonomický tvar rukojeti zajišťuje pohodlné a bezpečné používání. Účinné čištění Grilování je zábava, ale čištění grilu už tolik ne. Tento kartáč vám to usnadní. Jeho mosazné štětiny dokáží odstranit i ty nejodolnější nečistoty. Praktické detaily Délka štětce: 45 cm Hmotnost: 350 g S očkem na zavěšení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef , Kayser láhev na šlehačku whipcreamer inox 0,5 l (4051k)

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox jsou silnější než nůžky a tedy i pohodlnější pro zkracování nehtů na prstech nohou. Díky ergonomickému tvaru skvěle padnou do ruky. Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Silný nástroj na stříhání nehtů Pohodlné a bezpečné pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox , Lamart lt3987 obracečka nylon dřevo inox (lt3987)

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox jsou silnější než nůžky a tedy i pohodlnější pro zkracování nehtů na prstech nohou. Díky ergonomickému tvaru skvěle padnou do ruky. Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Silný nástroj na stříhání nehtů Pohodlné a bezpečné pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox , Ciarko design t-shape 90 inox (cdt9001i)

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox jsou silnější než nůžky a tedy i pohodlnější pro zkracování nehtů na prstech nohou. Díky ergonomickému tvaru skvěle padnou do ruky. Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Silný nástroj na stříhání nehtů Pohodlné a bezpečné pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kleště na nehty ZWILLING® Classic Inox , Sinks paprika inox 40 1x11 l (8596142009466)

Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef (13422)

Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef (13422)
Detail

Grilovací příslušenství Kartáč Landmann Grill Chef zaujme všechny milovníky grilování. Jedná se totiž o kartáč pro čištění grilu vyrobený z nerezové oceli v kombinaci s mosaznými štětinami. Velmi dobře odstraňuje nečistoty a má ergonomický tvar rukojeti pro pohodlnou manipulaci. Klíčové vlastnosti kartáče na čištění grilu Landmann Grill Chef z nerezové oceli INOXKartáč na čištění grilu Landmann z nerezové oceli INOXErgonomický tvar rukojetiMosazné štětiny pro maximální efektPrecizní odstranění nečistot z griluDélka:45 cmMateriál:nerezová ocel INOX (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef (13422) , Severin wk 9268 inox green (wk 9268)

Landmann Grilovací náčiní INOX Grillchef z nerezové oceli 3ks,

Landmann Grilovací náčiní INOX Grillchef z nerezové oceli 3ks,
Detail

Landmann Grilovací náčiní INOX Grillchef z nerezové oceli 3ks, 15301 EAN: 4000810153015 Výbava pro mistra grilování Představujeme vám trojici nezbytných pomocníků pro každého grilovacího mistra - kleště, obracečku a vidličku. Kvalitní materiály pro dlouhou životnost Všechny nástroje jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli, která je známá svou dlouhou životností a odolností proti korozi. Bezpečnost především Díky délce 34 cm jsou nástroje navrženy tak, aby vás chránily před žárem z grilu. Pohodlné používání Rukojeti z kvalitního plastu jsou ergonomicky tvarované pro pohodlné držení. Snadné skladování Každý nástroj je vybaven praktickým očkem pro snadné zavěšení na gril nebo do udírny. Technické specifikace Délka: 34 cm Rozměry: 34 x 4 x 8,5 cm Hmotnost: 460 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Landmann Grilovací náčiní INOX Grillchef z nerezové oceli 3ks,

Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690)

Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690)
Detail

Gril - plynový, s bočním hořákem, zahradní, BBQ a přenosný, rozměry 142 × 121 × 56,5 cm (V׊×H), materiál grilovací plochy hliník, materiál grilu nerez, boční hořák, odkapávací nádoba, odkládací plocha, poklop a teploměr součástí, hmotnost 57 kg Zahradní gril Landmann vám zcela jistě pomůže s vytvořením jedinečného kulinářského zážitku. Jestliže si rádi pochutnáte na BBQ, zalíbí se vám příprava jídla pomalu a dlouho. Tedy tak, jak se barbecue připravuje správně. Výhodou je jeho mobilita, která vám umožní jeho snadné přenesení. K dosažení požadované teploty použijete rozvod plynu. Příprava jídla bude vždy pohádkou díky zvolenému materiálu grilovací plochy, jíž je hliník. Materiálem další konstrukce grilu je pak nerez. a u hloubky pak naměříme 44 cm. Aby byla jeho instalace jednoduchá, měli byste znát rozměry. Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW má co do rozměrů 142 × 121 × 56,5 cm, přičemž disponuje hmotností 57 kg. Balení obsahuje i poklop, díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690)

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na kůži ZWILLING® Classic Inox jsou velmi pohodlným nástrojem pro čisté odstranění odumřelé kůže okolo nehtového lůžka. Mají speciálně upravené, jemně honované ostří. Ošetření kůže je s nimi obzvláště snadné. Před odstraňováním kůže by měl být nehet i okolí namočeno do vlažné vody a emulze oleje či mýdla. Po pečlivém zatlačení kutikulu (nehtové kůže) zpět k lůžku lze snadno a rovnoměrně ostříhat uvolněnou a odumřelou kůži. Po dokončení manikúry je doporučeno používat výživný krém na ruce. Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Na stříhání kůže, pohodlnější úchop Kvalitní nástroj, bezpečný pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na kůži ZWILLING® Classic Inox jsou velmi pohodlným nástrojem pro čisté odstranění odumřelé kůže okolo nehtového lůžka. Mají speciálně upravené, jemně honované ostří. Ošetření kůže je s nimi obzvláště snadné. Před odstraňováním kůže by měl být nehet i okolí namočeno do vlažné vody a emulze oleje či mýdla. Po pečlivém zatlačení kutikulu (nehtové kůže) zpět k lůžku lze snadno a rovnoměrně ostříhat uvolněnou a odumřelou kůži. Po dokončení manikúry je doporučeno používat výživný krém na ruce. Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Na stříhání kůže, pohodlnější úchop Kvalitní nástroj, bezpečný pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox
Detail

Kleště na kůži ZWILLING® Classic Inox jsou velmi pohodlným nástrojem pro čisté odstranění odumřelé kůže okolo nehtového lůžka. Mají speciálně upravené, jemně honované ostří. Ošetření kůže je s nimi obzvláště snadné. Před odstraňováním kůže by měl být nehet i okolí namočeno do vlažné vody a emulze oleje či mýdla. Po pečlivém zatlačení kutikulu (nehtové kůže) zpět k lůžku lze snadno a rovnoměrně ostříhat uvolněnou a odumřelou kůži. Po dokončení manikúry je doporučeno používat výživný krém na ruce. Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox ve stručnosti: Na stříhání kůže, pohodlnější úchop Kvalitní nástroj, bezpečný pro použití Z leštěné nerezové oceli odolné vůči korozi V atraktivním designu, s logem značky ZWILLING Dlouhotrvající životnost Série ZWILLING® Classic Inox obsahuje vše, co potřebujete pro péči o krásu. Komplexní sortiment obsahuje všechny nástroje pro potřeby každodenní manikúry vyrobené z kvalitní leštěné nerezové oceli. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kleště na kůži s 1/2" ostřím ZWILLING® Classic Inox

Obracečka na grilování

Obracečka na grilování
Detail

Díky funkci 4 v 1 a robustní, vysoce kvalitní konstrukci zazáří na každé grilovací párty. Čtyři funkce: - Otvírák na lahve: vždy připraven k použití pro chladivé osvěžení. - Nůž: pro rychlé a pohodlné krájení - bez dalších nožů. - Obracečka: ideální na hamburgery nebo ryby - nic se nerozpadá. - Sběrač: pro kontrolu stupně propečení a sbírání malých kousků. Robustní, vysoce kvalitní konstrukce z nerezové oceli a dubového dřeva zaručuje odolnost a pohodlnou manipulaci. Rozměry: cca 39,3 x 10 cm (délka rukojeti: cca 23,8 cm) (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Obracečka na grilování

Obracečka na grilování Rösle

Obracečka na grilování Rösle
Detail

Hlavní výhody: extra dlouhé provedení pro bezpečnou vzdálenost od ohně broušená přední hrana očko na rukojeti k zavěšení u grilu Dodatečné informace: celková délka: 46 cm šířka: 11 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Obracečka na grilování Rösle

Obracečka na grilování Rösle

Obracečka na grilování Rösle
Detail

Hlavní výhody: extra dlouhé provedení pro bezpečnou vzdálenost od ohně broušená přední hrana očko na rukojeti k zavěšení u grilu Dodatečné informace: celková délka: 46 cm šířka: 11 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Obracečka na grilování Rösle

Obracečka na grilování Rösle

Obracečka na grilování Rösle
Detail

Hlavní výhody: extra dlouhé provedení pro bezpečnou vzdálenost od ohně broušená přední hrana očko na rukojeti k zavěšení u grilu Dodatečné informace: celková délka: 46 cm šířka: 11 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Obracečka na grilování Rösle

Rozfoukávač ohně na grilování

Detail

Grilování je stále oblíbenější mezi mladými i staršími generacemi. Sejít se jen tak všichni večer venku, ugrilovat si dobré maso nebo zeleninu a společně si povídat. Jarní a letní počasí k tomu přímo vybízí. Abyste měli jistotu, že vše půjde tak, jak má, pořiďte sobě nebo svým blízkým tento praktický ventilátor. Jistě oceníte jednoduchou manipulaci, kterou zvládne opravdu každý. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Rozfoukávač ohně na grilování

Rozfoukávač ohně na grilování

Detail

Grilování miluje snad každý včetně dětí. Aby byl výsledek dokonalý, je třeba se řádně vybavit mnoha různými pomocníky. Jedním z nich je i tento praktický ventilátor ke grilu, aby to pořádně hořelo a masíčko a zeleninka byla dokonale chutná. Manipulace je snadná a bezpečná, zvládne to naprosto každý. Můžete využít také jako praktický dárek v grilovací sezóně. (familium.cz)

Podobné produkty ako Rozfoukávač ohně na grilování

Pinzeta na grilování Rösle

Pinzeta na grilování Rösle
Detail

Pinzeta Rösle je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceliPevné a pohodlné uchopeníPro snadnou manipulaci s drobnými kousky jídel na Vašem griluNa konci pinzety je vroubkování pro lepší uchycení grilovaných potravinPraktické očko na zavěšeníDélka pinzety 31 cmHmotnost 0,13 kgMožno mýt v myčce (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Pinzeta na grilování Rösle

Pinzeta na grilování Napoleon

Pinzeta na grilování Napoleon
Detail

Pinzeta Napoleon je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceliPevné a pohodlné uchopeníPro snadnou manipulaci s drobnými kousky jídel na Vašem griluNa konci pinzety je vroubkování pro lepší uchycení grilovaných potravinDélka pinzety 30 cmMožno mýt v myčce (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Pinzeta na grilování Napoleon

Magnet 3Pagen Podložka na grilování

Magnet 3Pagen Podložka na grilování
Detail

Grilovací podložka má 2 praktické strany: mřížku na grilování všech druhů mas a rošt s drážkami, který garantuje rovnoměrné ohřívání párků. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Podložka na grilování

Rukavice na grilování Premium Rösle

Rukavice na grilování Premium Rösle
Detail

Pár prstových grilovacích rukavic Premium RöslePro bezpečnou manipulaci s grilem a grilovacím náčiním během grilování100% nehořlavá vlákna META s protiskluzovou silikonovou úpravou Pohodlné a prodyšné díky bavlněné podšívceMezi palcem a ukazováčkem kožená výztuha jako tepelná ochranaExtra dlouhá manžeta na ochranu předloktíTeplotní odolnost do 350 °CLze prát v pračce při 30 °CPouze jedna univerzální velikost (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Rukavice na grilování Premium Rösle

Dárkové balení omáček na grilování

Dárkové balení omáček na grilování
Detail

(adrop.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení omáček na grilování

Mísa na grilování zeleniny Rösle

Detail

Hlavní výhody: použití na grilu nebo v troubě rovnoměrně propečená zelenina dvě madla pro snadnou manipulaci Dodatečné informace: rozměry mísy: 33,5 cm x 30 cm x 6,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mísa na grilování zeleniny Rösle

Kapesní sada na grilování 5v1

Detail

Kapesní grilovací sada je ideálním dárkem pro všechny seniory, kteří si oblíbili grilování. Tato vynikající sada nabízí vše, co potřebují pro dokonalé grilování venku s rodinou a přáteli. Obsahuje širokou škálu nástrojů, jako jsou grilovací kleště, špízy, kartáček na grilovací mřížku a další pomocníky, které jim pomohou připravit lahodná jídla na grilu s lehkostí a radostí. Kvalitní materiály a ergonomický design zaručují pohodlné a bezpečné použití. Kompaktní design a snadná přenosnost zaručují, že si mohougrilování užít na pikniku, kempování nebo na výletech s těmi, které mají rádi. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Kapesní sada na grilování 5v1

Kapesní sada na grilování 5v1

Detail

Oživte oblíbené grilování s naší sadou náčiní na grilování 5v1. Tato skvělá sada nabízí vše, co potřebujete k dokonalému grilování venku, ať už grilujete doma na zahradě, terase nebo na dovolené. Set obsahuje různé nástroje, jako jsou grilovací kleště, špízy, kartáček na grilovací mřížku a další, které vám pomohou připravit lahodná jídla na grilu. Kvalitní materiály a robustní konstrukce zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. S touto sadou budete mít grilování pod kontrolou a zaručeně si ho s rodinou i přáteli užijete zase o trochu víc a ve větší pohodě. Grilovací sada má příjemnou kompaktní velikost, nezabírá mnoho místa a je tak ideálním společníkem na vaše venkovní dobrodružství. (familium.cz)

Podobné produkty ako Kapesní sada na grilování 5v1

Mísa na grilování zeleniny Rösle

Mísa na grilování zeleniny Rösle
Detail

Mísa na grilování Rösle vyrobena z děrované nerezové oceliVhodná pro grilování zeleniny, ovoce, menších kousků masa či mořské plodyHodí se do každého grilu nebo do troubyDvě madla pro snadnou manipulaci lze bezpečně uchopit pomocí grilovacích rukavicRozměr misky: 33,5 x 30 x 6,5 cmLze mýt v myčce na nádobí (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Mísa na grilování zeleniny Rösle
Landmann Kartáč grilovací INOX (15810), Landmann Kleště na grilování Quality (13212), Landmann Souprava grilovacího náčiní INOX (15301), Landmann Vidlice teleskopická INOX třídílná (15406), Landmann Kartáč na čištění grilu INOX, Grill Chef (13422), Landmann Jehly (špíz) grilovací INOX, Grill Chef (13427), Landmann Triton MAxX PTS 4.1 Inox+ 12969 15,5 kW (4000810129690), Proficare PC-DVL 3071 INOX (PC-DVL 3071 INOX), Landmann Špejle bambusové na grilování (15545), Tefal TT420D30 Inox Cube (TT420D30), Landmann Grilovací kleště na zeleninu (15404), Tefal FF175D71 Filtra One Inox (FF175D71), Tefal GC712D34 Optigrill+ INOX EE (GC712D34), Měřítko ocelové INOX, 600 mm (114011), LAMART LT3986 PĚNOVAČKA NYLONOVÁ INOX (LT3986), Měřítko ocelové INOX, 300 mm (114010), LAMART LT3990 Obracečka nylon inox (LT3990), CASO Napěňovač mléka FOMINI Crema Inox, nilfisk multi ii 22 inox 18451551, metabo hww 4500 25 inox plus, tefal ki170d40 express ii inox ki170d40, Taurus ROBOT 500 PLUS INOX (248934), Cobbys Pet Soft Touch Inox (CHPmf0305nad), LAMART LT3985 Naběračka nylon inox (LT3985), Kayser Láhev na šlehačku Whipcreamer Inox 1 l (4101K), Kayser Láhev na šlehačku Whipcreamer Inox 0,5 l (4051K), LAMART LT3987 Obracečka nylon dřevo inox (LT3987), CIARKO DESIGN T-SHAPE 90 INOX (CDT9001I), SINKS PAPRIKA INOX 40 1x11 l (8596142009466), Severin WK 9268 Inox Green (WK 9268)