Lampa pouzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546)

Produkt Lampa pouzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lampa pouzdro na smartphone opti case iphone x, xs, 11 pro (90546) upraviť a produkt hľadať znova.

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI CASE je speciálně určeno na mobilní telefony iPhone X, XS a 11 Pro. Zaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je pomocí páček. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání telefonu. Disponuje rovněž ochrannou pryžovou vložkou, ta účinně zabraňuje klouzání a chrání telefon před poškrábáním. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti pouzdra na smartphone Lampa OPTI CASE iPhone X, XS, 11 ProPouzdro určeno na mobilní telefony iPhone X, XS a 11 ProZaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fólií a ochrannou pryžovou vložkouPouzdro Lampa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546) , Lampa pouzdro na smartphone opti case iphone xs max, 11 pro max (90545)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI CASE je speciálně určeno na mobilní telefony iPhone XS Max a 11 Pro Max. Zaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je pomocí páček. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání telefonu. Disponuje rovněž ochrannou pryžovou vložkou, ta účinně zabraňuje klouzání a chrání telefon před poškrábáním. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti pouzdra na smartphone Lampa OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro MaxPouzdro určeno na mobilní telefony iPhone XS Max a 11 Pro MaxZaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fólií a ochrannou pryžovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545) , Lampa pouzdro na smartphone opti case pevné (90540)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI CASE je speciálně určeno na mobilní telefony iPhone 6, 7, 8 a SE 2020. Zaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je pomocí páček. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání telefonu. Disponuje rovněž ochrannou pryžovou vložkou, ta účinně zabraňuje klouzání a chrání telefon před poškrábáním. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti pouzdra na smartphone Lampa OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020Pouzdro určeno na mobilní telefony iPhone 6, 7, 8 a SE 2020Zaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fólií a ochrannou pryžovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433) , Lampa pouzdro na smartphone opti case univerzální (90429)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE univerzální (90429)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE univerzální (90429)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI CASE je speciálně určeno na mobilní telefony či navigace. Zaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je na zip. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání telefonu. Disponuje rovněž sluneční clonou zajišťující výhled bez lesknutí. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního polyesteru, koženky a plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti univerzálního pouzdra na smartphone Lampa OPTI CASEPouzdro určeno na mobilní telefony a navigaceZaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fóliíPouzdro Lampa OPTI CASE je vyrobeno z polyesteru, koženky a plastuObsahuje přihrádky na karty či dokumentyRevoluční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE univerzální (90429) , Lampa držák na smartphone opti case airflow (90453)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI CASE je speciálně určeno na mobilní telefony či navigace. Zaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je pomocí páček. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání telefonu. Disponuje rovněž ochrannou pryžovou vložkou, ta účinně zabraňuje klouzání a chrání telefon před poškrábáním. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Balení obsahuje také 4 vymezovací vložky o různé velikosti. Ty se postarají, že pouzdro dokonale splyne s každým zařízením. Klíčové vlastnosti pevného pouzdra na smartphone Lampa OPTI CASEPouzdro určeno na mobilní telefony a navigaceZaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540) , Lampa pouzdro na smartphone opti case iphone 6, 7, 8, se 2020 (90433)

Lampa Držák na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)

Lampa Držák na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako nastavení úhlů Držák Lampa OPTI CASE AIRFLOW je speciálně určený na mobilní telefony a navigace. Zaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním kole. Vložené zařízení přitom chladí vzduchem. Neomezuje navíc jeho funkce ani případné nabíjení. Vyrobeno je z kvalitní oceli a plastu a doplněno o pryžovou vložku, která účinně zabraňuje klouzání. Balení obsahuje i bezpečnostní poutko a silikonový obal, které zajistí zařízení i při větších vibracích a nerovnostech terénu. Klíčové vlastnosti držáku na smartphone Lampa OPTI CASE AIRFLOWDržák určený na mobilní telefony a navigaceZaručí upevnění mobilního telefonu na motocyklu, skútru či jízdním koleKompatibilní s mobilními telefony a navigacemi o šířce 13-20 cmVložené zařízení chladí vzduchemDržák Lampa OPTI CASE AIRFLOW je vyrobený z kvalitní oceli a plastuPryžová vložka účinně zabraňuje klouzáníRevoluční modulární systém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Držák na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453) , Lampa pouzdro na smartphone opti sized – xl (90543)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – XL (90543)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – XL (90543)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI SIZED je speciálně určeno na mobilní telefony či navigace. Zaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je na zip. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání zařízení. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního polyesteru, koženky a plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti univerzálního pouzdra na smartphone Lampa OPTI SIZED XLPouzdro určeno na mobilní telefony a navigaceZaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fóliíPouzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobeno z polyesteru, koženky a plastuObsahuje přihrádky na karty či dokumentyRevoluční modulární systém Optiline zajistí snadnou montáž na motocykl,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – XL (90543) , Swissten case friendly pro iphone x/xs černé (54501703)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – L (90542)

Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – L (90542)
Detail

Držák na mobil na motorku -, velikost zařízení univerzální, funkce jako voděodolný Pouzdro Lampa OPTI SIZED je speciálně určeno na mobilní telefony či navigace. Zaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním kole. Pouzdro chrání telefon před vodou a uzavřené je na zip. Opatřeno je dotykovou ochrannou fólií, která zajistí dotykové ovládání zařízení. Pouzdro je vyrobeno z velmi kvalitního polyesteru, koženky a plastu a na spodní straně nabízí vývod pro kabel, který umožní nabíjení zařízení z powerbanky či akumulátoru vozidla. Klíčové vlastnosti univerzálního pouzdra na smartphone Lampa OPTI SIZED LPouzdro určeno na mobilní telefony a navigaceZaručí upevnění zařízení na motocyklu, skútru či jízdním koleChrání telefon před vodouOpatřeno je dotykovou ochrannou fóliíPouzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobeno z polyesteru, koženky a plastuObsahuje přihrádky na karty či dokumentyRevoluční modulární systém Optiline zajistí snadnou montáž na motocykl,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – L (90542) , Alzaguard shockproof case pro iphone x / xs (agd-pcts0011z)

Deeper pouzdro na smartphone 2.0

Deeper pouzdro na smartphone 2.0
Detail

Zachovává výdrž baterie telefonu Naše lehké a kompaktní pouzdro na chytrý telefon s doplňkovou izolací bude udržovat nabití baterie vašeho mobilu i pod bodem mrazu. Izolační panel je také upevněn k pouzdru, aby nedocházelo k jeho posunování. Kompatibilní s powerbankou Jestliže potřebujete delší výdrž vašeho mobilu, je zimní pouzdro připraveno pro uložení přenosné power banky. K dispozici je také další prostor pro upevnění nabíjecího kabelu pro mobil, takže můžete ušetřit čas a nabíjet váš telefon, zatímco jej budete stále používat. Odolné proti postříkání vodou a schopnost nadnášení v nouzové situaci Zimní pouzdro na chytré telefony Deeper Winter Smartphone Case 2.0 chrání váš mobil nejen před chladem, ale také je plně odolné vůči postříkání. V případě upuštění pouzdra s mobilem do vody zůstane plavat na hladině a bude Váš telefon chránit před navlhnutím. Poznámka: Prosíme, plovatelnost pouzdra nezkoušejte, protože tento výrobek není určen k tomu, aby byl ve vodě delší dobu. Míra schopnosti nadnášení bude záviset na hmotnosti telefonu nebo power banky uvnitř pouzdra. Důkladný ergonomický design Jednoduchý a bezpečný systém upevnění Pásek se suchým zipem pro upnutí na paži umožňuje bezpečné a pohodlné používání mobilu bez omezování vašeho pohybu. Již si nemusíte dělat žádné starosti, kam váš mobil při rybolovu na ledu uložíte. Zajistěte pouzdro jeho upnutím na paži pomocí suchého zipu, který je jeho součástí. je to tak jednoduché! Lepší zkušenosti při nahazování sonaru Bezpečnostní pásek sonaru Deeper poskytuje větší pohodlí při lovu na dírkách. Stačí pásek pouze připojit k vašemu sonaru, spustit jej do dírky a začít snímat. Jakmile skončíte snímání, vytáhněte sonar za pásek ven. Plně reagující dotyková obrazovka Dotyková obrazovka je plně reagující, což zajišťuje, že při prohlížení vašich snímků ze sonaru, posílání zpráv nebo vyřizování hovorů nemusíte vytahovat váš mobil z pouzdra. Silikonová vložka na izolaci zajišťuje, že váš mobil nevyklouzne a zůstane uvnitř pouzdra ve stálé poloze. (parys.cz)

Podobné produkty ako Deeper pouzdro na smartphone 2.0 , Lampa montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu opti mirror (90438)

SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO/XS/X Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI

SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO/XS/X Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI
Detail

Vstupte do světa SP Connect s praktickým pouzdrem SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO/XS/X . MicroRail držák na zadní straně vám umožní připojit váš telefon patentovaným mechanismem twist-to-lock k široké škále držáků a vychytávek od SP Connect. Mějte svůj telefon při ruce při jízdě na kole, motorce, běhu, jízdě v autě, golfu a během dalších každodenních aktivit. Pouzdro je tenké a svou trojvrstvou konstrukcí chrání telefon, aniž by bránilo používání tlačítek a portů a bezdrátovému nabíjení*. Je příjemné na dotek a poskytuje komfortní úchop. Phone Case je kompatibilní s GoPro uchycením a SP Gadgets příslušenstvím pomocí adaptérů. Buďte vždy připraveni do jakékoliv akce. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO/XS/X Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI , Lampa montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu opti handle (90452)

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" modrá

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" modrá
Detail

Naše elegantní kabelka přes rameno s dotykovou fólií Vám poskytuje okamžitý přístup k telefonu. Zároveň slouží jako peněženka s mnoha přihrádkami. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" modrá , Lampa montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu opti arm (90439)

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" růžová

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" růžová
Detail

Naše elegantní kabelka přes rameno s dotykovou fólií Vám poskytuje okamžitý přístup k telefonu. Zároveň slouží jako peněženka s mnoha přihrádkami. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" růžová , Sp connect phone case iphone 11 pro max/xs max (55223)

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" antracitová

Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" antracitová
Detail

Naše elegantní kabelka přes rameno s dotykovou fólií Vám poskytuje okamžitý přístup k telefonu. Zároveň slouží jako peněženka s mnoha přihrádkami. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pouzdro na smartphone " Amélie di Santi" antracitová , Lampa montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu titan opti pole (90562)

Pouzdro Fashion Case Clear Invisible Apple iPhone X / XS

SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO MAX/XS MAX Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI

SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO MAX/XS MAX Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI
Detail

Vstupte do světa SP Connect s praktickým pouzdrem SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO MAX/XS MAX. MicroRail držák na zadní straně vám umožní připojit váš telefon patentovaným mechanismem twist-to-lock k široké škále držáků a vychytávek od SP Connect. Mějte svůj telefon při ruce při jízdě na kole, motorce, běhu, jízdě v autě, golfu a během dalších každodenních aktivit. Pouzdro je tenké a svou trojvrstvou konstrukcí chrání telefon, aniž by bránilo používání tlačítek a portů a bezdrátovému nabíjení*. Je příjemné na dotek a poskytuje komfortní úchop. Phone Case je kompatibilní s GoPro uchycením a SP Gadgets příslušenstvím pomocí adaptérů. Buďte vždy připraveni do jakékoliv akce. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 PRO MAX/XS MAX Pouzdro na mobil, černá, velikost UNI , Epico silicone case iphone x/xs - černé transparentní (24310101200004)

Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní (24310101200004)

Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní (24310101200004)
Detail

Kryt na mobil - pro Apple iPhone X a iPhone Xs, materiál silikon, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj telefon za pomoci ochranného krytu Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým kvalitním provedením jistotou vysoké odolnosti. Povrch krytu je příjemný a dobře se v ruce drží. Silikon je populární pro svoji tenkost, odolnost proti nárazům a jednoduchost. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil Epico zůstane zachován přístup k napájecímu konektoru a k tlačítkům potřebným pro klidné používání vašeho telefonu. Kryt na mobil je pružný, díky čemuž je jeho nandání otázkou pár vteřin. Kryt na mobil pro Apple iPhone X a iPhone Xs zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Významné přednosti ochranného krytu na mobil Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní Skvělá ochrana telefonu Apple iPhone X a iPhone Xs Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní (24310101200004) , Alzaguard crystal clear tpu case pro iphone x / xs (agd-pct0051z)

Spigen Align FC pro iPhone X / XS / 11 Pro - AGL00114

EPICO 3D+ GLASS iPhone X/Xs/11 Pro - černá (42312151300001)

Detail

Ochranné sklo z dvojitě temperovaného skla Epico 3D+ GLASS iPhone X/Xs/11 Pro – černá (42312151300001) chrání displej až k okrajům díky zaobleným rohům. Jeho precizní zpracování zaručuje 100% odezvu na dotyk prstu a zachová ostrost i jas obrazovky. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO 3D+ GLASS iPhone X/Xs/11 Pro - černá (42312151300001) , Glass case design vennus pro iphone x / xs (5,8") - 5 (tt2013)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector pro iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGC0112)

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector pro iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGC0112)
Detail

Ochranné sklo - pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblení, case friendly provedení, lesklý povrch, tvrdost 9H, tloušťka 0,33 mm, lepidlo po celé ploše povrchu, součástí balení čisticí hadřík, alkoholový hadřík, samolepka na odstranění prachu a guide sticker Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitní sklo AsahiKvalita je pro nás prioritou. Proto vám dodáme sklo od světového lídra v oblasti bezpečnostních a ochranných skel, japonské firmy AGC Asahi Glass. Perfektně přilepené špičkovým lepidlem pak bude dlouho dokonale chránit displej vašeho telefonu.Tvrdost skla 9HSklo s tvrdostí 9H představuje nejvyšší standard tvrdosti mezi ochrannými sklíčky. S ním se můžete spolehnout, že displej vašeho telefonu při běžných nehodách nepraskne a samozřejmě odolá nejrůznějším ťukancům a nepříjemným škrábancům.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard 2.5D Case Friendly... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector pro iPhone 11 Pro / X / XS (AGD-TGC0112) , Epico 3d+ iphone x/xs/11 - černé (42312151300001)

FIXED pro Apple iPhone X/XS/11 Pro čiré (FIXG-230)

FIXED pro Apple iPhone X/XS/11 Pro čiré (FIXG-230)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 2.5D, tvrdost 9H, lesklé, tloušťka 0,33 mm, součástí balení: čisticí hadřík, aplikační tekutina a samolepka na odstranění prachu Displej dotykového zařízení se může nehledě na maximální prozíravost z ničeho nic rozbít, třeba tak ,že se vám jej podaří omylem pustit na podlahu. K prevenci podobné nehody je vhodné ochranné sklo FIXED. Tvrdé ochranné sklo pasuje akorát pro model Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs. Vlivem tvrdosti 9H a síle sklíčka 0,33 mm úctyhodně kryje displej zařízení vůči škrábancům. Vnější povrchová úprava tvrzeného skla snižuje zanechávání nežádoucích otisků prstů. Větší komfort při používání telefonu zajistí zaoblené 2.5D hrany, které hezky splývají s displejem. Díky tvrzenému sklu FIXED si tak obrazovka vašeho zařízení uchová stále dobrou kondici. Nijak nezmění dotykové vlastnosti displeje, protože jeho lepící vrstva není jen v okrajích, ale po celé ploše. Uvnitř... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED pro Apple iPhone X/XS/11 Pro čiré (FIXG-230) , Fixed pro apple iphone x/xs/11 pro čiré (fixg-230)

PanzerGlass Edge-to-Edge pro Apple iPhone X/Xs/11 Pro P2664

Epico ochranné sklo pro iPhone X / XS / 11 Pro s aplikátorem (24312151000001)

Epico ochranné sklo pro iPhone X / XS / 11 Pro s aplikátorem (24312151000001)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, tvrdost 9H, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: čisticí hadřík Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Ochraňte displej mobilního telefonu Apple iPhone X/Xs odolným sklem EpicoZajistěte svému chytrému telefonu Apple iPhone X / Xs nepřetržitou ochranu před poškozením pořízením si ochranného skla Epico Glass. Toto sklo se pyšní tvrdostí na úrovni 9H a má tloušťku pouze 0,3 mm, takže i nadále zachovává 100% jasnost a dotykovou odezvu displeje mobilního telefonu. Ochranné sklo Epico Glass pro Apple iPhone zaručí ochranu displeje až k samotným okrajům.Odolnost proti rozbití od kraje ke krajiTvrdost 9HSklo s tloušťkou 0,3 mm100 % transparentníHlavní přednosti ochranného skla Epico Glass pro Apple iPhone X / XsOchranné sklo chrání displej telefonu před poškrábáním a oděrkamiTloušťka dosahuje pouze 0,3 mmOchranné sklo Epico Glass disponuje tvrdostí na stupni 9HEpico Glass pro Apple iPhone X / Xs... (alza.cz)

Podobné produkty ako Epico ochranné sklo pro iPhone X / XS / 11 Pro s aplikátorem (24312151000001) , Iwill luxury electroplating phone case pro iphone x / xs orange (dip883-52)

Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/ 11 Pro - černé (42312151300006)

Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/ 11 Pro - černé (42312151300006)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 3D, tvrdost 9H, tloušťka 0,35 mm, součástí balení: čisticí hadřík, stěrka, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Chraňte svůj telefon i sebe pomocí ochranného skla Epico Anti-BacterialEpico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/ 11 Pro je kvalitně zpracované ochranné sklo, které displeji vašeho chytrého telefonu poskytne dokonalou ochranu před poškozením v každé situaci. Tvrzené sklo s tloušťkou 0, 35 mm a tvrdostí 9H je zárukou maximální spolehlivosti a dlouhé životnosti. Ochranné sklo Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/ 11 Pro je 100% průhledné, díky čemuž je vždy zachována dokonalá čistota obrazu, a zároveň maximální přesnost a rychlost reakce při ovládání telefonu. Balení obsahuje čistící a alkoholový hadřík, praktickou stěrku, a také speciální samolepku pro bezpečné odstranění usazeného prachu. Klíčové vlastnosti ochranného skla Epico... (alza.cz)

Podobné produkty ako Epico Anti-Bacterial 3D+ Glass iPhone X/XS/ 11 Pro - černé (42312151300006) , Spigen align glas.tr 2 pack iphone 11 pro/xs/x (agl00109)

SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro černý rámeček (SAFE95004)

SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro černý rámeček (SAFE95004)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11, iPhone X a iPhone Xs, tloušťka 0,33 mm, součástí balení: čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu SAFE. by PanzerGlass vyniká vysokou úrovní ochranyOchranná skla SAFE. by PanzerGlass fungují jako helma, kterou si vezmete na kolo. Při absolutní většině pádů zachrání helma vaši hlavu, stejně jako sklo SAFE. by PanzerGlass zachrání displej vašeho telefonu. Pokud se jedná o opravdu silný náraz, je helma konstruována tak, aby praskla a tím odvedla energii od místa dopadu do celé plochy helmy. A ochranná skla SAFE. by PanzerGlass fungují stejně. Ochranná skla vypadají stejně a přitom jsou tak rozdílnáAno, většina ochranných skel dnes vypadá stejně, jejich vlastnosti na první pohled vidět nejsou. Rozdíly jsou však obrovské. Objevte svět SAFE. by PanzerGlass. Ochranná skla v kategorii Gold Strength nabízí za málo peněz hodně muziky.Proč je tvrzené sklo lepší ochranou obrazovky než fólie... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAFE. by Panzerglass Apple iPhone X/Xs/11 Pro černý rámeček (SAFE95004) , Sp connect glass screen protector iphone 11 pro/xs/x (55322)

Držák na smartphone Kellys Link

Držák na smartphone Kellys Link
Detail

Plastový držák se silným integrovaným magnetem, magnetická nálepka na zadní stranu smartphonu, otáčivý o 360 stupňů.. Držák na smartphone Kellys Link je univerzální, silný, magnetický a otáčivý o 360 stupňů. Kvalitní gumová povrchová úprava na magnetu spolu s gumičkami po stranách zaručuje perfektní a bezpečné uchycení telefonu bez ohledu na vibrace nebo otřesy během jízdy. Magnetický držák v elegantním designu se snadno používá. V balení jej dostanete i s extra úchytkou pro použití do auta.Technický popis: plastový držák se silným integrovaným magnetem magnetická nálepka na zadní stranu smartphonu gumová úprava povrchu magnetu gumičky na uchycení telefonu otáčivý o 360 stupňů plně nastavitelná pozice montáž bez nářadí v balení držák s uchycením vhodným do auta a na kolo (insportline.cz)

Podobné produkty ako Držák na smartphone Kellys Link , Spigen glass fc hd black iphone 11 pro/xs/x (063gl25234)

FIXED ochranné sklo Full Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro, černá

FIXED ochranné sklo Full Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro, černá
Detail

Popis produktu: Vysoce kvalitní tvrzené sklo FIXED Full-Cover s lepením po celé ploše zajistí maximální ochranu displeje vašeho mobilního telefonu. Zabráníte tak případnému poškození v podobě prasklého nebo poškrabaného displeje. Sklo díky 2,5D designu kryje celou plochu displeje až k okrajům. Výhodou oproti běžným 2,5D sklům je lepení po celé ploše displeje telefonu, sklo tak lépe přilne k displeji a perfektně drží a netvoří se mapy. Navíc má i lepší citlivost dotyku. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci. Se sklem FIXED Full-Cover získá váš telefon kompletní ochranu displeje před nárazy, škrábanci i nečistotami.Vlastnosti:- ochranné tvrzené sklo pro telefon- 2,5D - kryje celou plochu displeje až k okrajům- lepení po celé ploše skla- tloušťka: 0,33 mm- 100% průhlednost- oleofóbní struktura proti otiskům prstů- lepší citlivost dotyku než u běžných 2,5D skel- vyrobeno přesně na míru daného telefonu- snadná instalace bez vzduchových bublin- velmi dobře se čistí- maximální ochrana displeje (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FIXED ochranné sklo Full Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro, černá , Sp connect bike bundle ii pro iphone 11 pro/xs/x (54422)

Epico 3D+ iPhone X/XS/11 - černé (42312151300001)

Epico 3D+ iPhone X/XS/11  - černé (42312151300001)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, tvrdost 9H, tloušťka 0,35 mm, součástí balení: čisticí hadřík Displej dotykového zařízení se kdykoli může i přes opatrnost nepředvídatelně poničit, nemusí se stát nic víc, než že se vám jej podaří omylem upustit na podlahu. Pro tyto nehody bylo vyvinuto ochranné sklo Epico 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro - černé. Ochranné sklo je vhodné pro obrazovku Apple iPhone X, iPhone Xs a iPhone 11 Pro. Vlivem tvrdosti 9H a síle skla 0,35 mm vzorně uchrání displej zařízení proti roztříštění nebo poškrábání. Zevní úprava ochranného tvrzeného skla brání zamazání od nežádoucích otisků a šmouh. Díky Epico tak bude vaše zařízení vždy v bezpečí. Kromě toho získáte i čistící hadřík. Nejdůležitější parametry ochranného skla Epico 3D+ GLASS iPhone X/XS/11 Pro - černéOchranné sklo vyrobeno pro Apple iPhone X, iPhone Xs a iPhone 11 ProSklo je oproti tenké fólii silnější a efektivnější ochranouAplikace skla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Epico 3D+ iPhone X/XS/11 - černé (42312151300001) , Alzaguard 2.5d case friendly glass protector pro iphone 11 pro max / xs max (agd-tgc0104)

Forever Tvrzené sklo Flexible 2,5D pro iPhone X/XS/11 Pro GSM041461, transparentní - rozbaleno

Detail

Ochranné tvrzené sklo perfektně ochrání displej vašeho zařízení. Forever tvrzené sklo Flexible 2,5D pro iPhone X/XS/11 Pro GSM041461 o tloušťce 0,3 mm a tvrdosti 9H je 99% průhledné. Chrání displej před poškrábáním a nečistotami. Díky technologii Case-friendly je kompatibilní s většinou obalů a krytů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Forever Tvrzené sklo Flexible 2,5D pro iPhone X/XS/11 Pro GSM041461, transparentní - rozbaleno , Swissten pro iphone x/xs (74517803)

EPICO ANTI-BACTERIAL 2,5D FULL COVER GLASS iPhone X/XS/11 Pro 42312151300007, černá

Detail

Ochranné tvrzené 2,5D sklo s antimikrobiální ochranou perfektně ochrání displej vašeho smartphone. EPICO ANTI-BACTERIAL 2,5D FULL COVER GLASS iPhone X/XS/11 Pro 42312151300007 zaručuje Edge to Edge Protection a vysokou citlivost na dotek. Nenarušuje design vašeho telefonu a velmi snadno se aplikuje. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO ANTI-BACTERIAL 2,5D FULL COVER GLASS iPhone X/XS/11 Pro 42312151300007, černá , Alzaguard liquid silicone case with stand pro iphone x / xs modré (agd-pcss0002l)

PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (P2664)

PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé  (P2664)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, tvrdost 9H, privátní filtr, tloušťka 0,4 mm, součástí balení: čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu PanzerGlass poskytne prvotřídní ochranu displeji chytrého telefonuOchranné sklo PanzerGlass pro Apple iPhone X/XS/11 Pro funguje jako helma, kterou si vezmete na kolo. Při absolutní většině pádů zachrání helma vaši hlavu, stejně jako sklo PanzerGlass zachrání displej vašeho telefonu. Pokud je náraz opravdu silný, je helma konstruována tak, aby praskla a tím odvedla energii od místa dopadu do celé plochy helmy. A ochranná skla fungují stejně. PanzerGlass skla s filtrem modrého světla jsou skvělá pro všechny vášnivé hráče i pro každého, kdo potřebuje s telefonem pracovat večer. Ochranná skla vypadají stejně a přitom jsou tak rozdílnáAno, většina ochranných skel dnes vypadá stejně, jejich vlastnosti na první pohled vidět nejsou. Rozdíly jsou však obrovské. Objevte svět... (alza.cz)

Podobné produkty ako PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (P2664) , Swissten case friendly pro iphone xs max černé (54501721)

FIXED FullGlue-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXGFA-230-BK)

FIXED FullGlue-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXGFA-230-BK)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 2.5D, tvrdost 9H, lesklé, tloušťka 0,33 mm, součástí balení: čisticí hadřík, aplikační tekutina a samolepka na odstranění prachu Displej vašeho zařízení se kdykoli dá i skrz opatrnost a pozornost z ničeho nic narušit, třeba tak, že se vám povede jej upustit při vystupování z auta. K předcházení takových situací je příhodné tvrzené ochranné sklo FIXED. Toto tvrzené krycí sklo bylo vyrobeno pro model Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs. Zásluhou tvrdosti o hodnotě 9H a tloušťce skla 0,33 mm nekompromisně uchrání displej proti poškození při pádu. Vnější povrchová úprava ochranného tvrzeného skla snižuje zanechávání nežádoucích otisků prstů. Mile vás překvapí mírně zaoblené 2.5D hrany, které hezky splývají s displejem. Díky tvrzenému sklu FIXED tak bude obrazovka vašeho zařízení stále jako nová. Nijak nezhorší dotykové vlastnosti displeje, protože jeho lepící vrstva není jen v okrajích, ale... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED FullGlue-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXGFA-230-BK)

Držák na smartphone Kellys Swipe L

Držák na smartphone Kellys Swipe L
Detail

Pro 5,5" smartphony, vodotěsný, otočný o 360 stupňů, zachovává funkčnost dotykového displeje.. Kellys Swipe L je o 360 stupňů otočný držák na smartphone o velikosti 5,5". Vodotěsné pouzdro chrání váš smartphone před deštěm, ale přesto poskytuje funkčnost dotykové obrazovky. Měkce polstrovaná zadní strana poskytuje zvýšenou ochranu telefonu v případě nárazu nebo pádu.Technický popis: pro 5,5" smartphony vodotěsný otočný o 360 stupňů zachovává funkčnost dotykového displeje polstrovaná zadní strana (insportline.cz)

Podobné produkty ako Držák na smartphone Kellys Swipe L

Držák na smartphone Kellys Swipe M

Držák na smartphone Kellys Swipe M
Detail

Pro 4,7" smartphony, vodotěsný, otočný o 360 stupňů, zachovává funkčnost dotykového displeje.. Kellys Swipe M je o 360 stupňů otočný držák na smartphone o velikosti 4,7". Vodotěsné pouzdro chrání váš smartphone před deštěm, ale přesto poskytuje funkčnost dotykové obrazovky. Měkce polstrovaná zadní strana poskytuje zvýšenou ochranu telefonu v případě nárazu nebo pádu.Technický popis: pro 4,7" smartphony vodotěsný otočný o 360 stupňů zachovává funkčnost dotykového displeje polstrovaná zadní strana (insportline.cz)

Podobné produkty ako Držák na smartphone Kellys Swipe M

Hliníkový držák na smartphone Kellys Control

Hliníkový držák na smartphone Kellys Control
Detail

Lehký hliníkový držák na telefon, velikostně nastavitelný, nastavitelná objímka.. Hliníkový držák na smartphone Kellys Control je lehký, praktický, velikostně nastavitelný a s nastavitelnou objímkou pro většinu průměrů řídítek. V balení také naleznete protiskluzové nálepky pro lepší uchycení.Technický popis: lehký hliníkový držák na telefon velikostně nastavitelný nastavitelná objímka - adaptéry součástí balení protiskluzové nálepky pro lepší uchycení telefonu jednoduchá instalace na dvě polohy telefonu vhodný na šířku telefonu od 55 do 100 mm vhodný na průměr objímky 31,8 mm (s adaptéry 25,4 mm a 22,2 mm) mobil doporučujeme do držáku vkládat v ochranném obalu (insportline.cz)

Podobné produkty ako Hliníkový držák na smartphone Kellys Control

FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXG3D-230-033BK)

FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXG3D-230-033BK)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone 11 Pro, iPhone X a iPhone Xs, tvrdost 9H, tloušťka 0,33 mm Klíčové benefity ochranného skla Fixed 3D Full-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 ProZachováte původní design a dotykovou citlivost svého smartphonu a jeho displej zároveň pojistíte před poškozenímTvrdost 9H vám zaručí odolnost proti pádu a vzniku škrábancůOlefobní vrstva odpuzuje mastnotu, takže displej nebudete muset tolik čistitBěhem nalepování se nemusíte bát vzniku vzduchových bublinKompatibilní smartphone:Apple iPhone X/XS/11 Pro Citlivost ani vzhled vašeho telefonu se nezměníTvrzená skla značky Fixed jsou daleko oblíbenější než klasické fólie, protože zachovávají vysokou citlivost dotyku a mají pevnost 9H. Díky ní vám můžou zaručit vynikající odolnost proti přímým... (alza.cz)

Podobné produkty ako FIXED 3D Full-Cover pro Apple iPhone X/XS/11 Pro černé (FIXG3D-230-033BK)

Torras Diamonds Clear Screen Protector pro iPhone X/XS/11 Pro 5.8 Clear 2ks (X002A4YZO7)

Torras Diamonds Clear Screen Protector pro iPhone X/XS/11 Pro 5.8 Clear 2ks (X002A4YZO7)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 5D, tvrdost 9H, lesklé, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: čisticí hadřík a alkoholový hadřík Ochranné sklo Torras Diamonds Clear screen protector pro iPhone X/XS/11 Pro Clear Potřebujete kvalitní ochranu vašeho iPhone X/XS/11 Pro? Ochranné sklo Torras Diamonds Clear screen protector pro iPhone X/XS/11 Pro Clear výrazně sníží možnost rozbití displeje při nechtěných pádech. Torras Diamond se jednoduše nainstaluje a pokryje celý displej. Váš telefon je chráněn 9H tvrdostí ochranného skla, na kterém navíc nezůstávají otisky prstů ani mastné skvrny. Zvýšená ochrana obrazovkyTorras Diamond Clear zabere celou plochu vašeho displeje - od okraje k okraji. Splyne tak s telefonem a nepůsobí rušivým dojmem. Ochranné sklo je navíc kompatibilní i s většinou krytů pro mobilní telefony. Tvrdost 9HOchranné sklo Torras Diamonds Clear screen protector pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Torras Diamonds Clear Screen Protector pro iPhone X/XS/11 Pro 5.8 Clear 2ks (X002A4YZO7)

SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max (55223)

SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max (55223)
Detail

Kryt na mobil - pro Apple iPhone 11 Pro Max, materiál TPU, pevný, výřezy pro konektory a tlačítka, uchycení na řídítka Tvrdé flipové pouzdro na mobilní telefon zaručí spolehlivou ochranu vůči běžným vnějším poškozením, jako je odření nebo poškrábání. Sportovní, outdoorové provedení obstojí i při ztížených podmínkách, které hrozí např. v exteriéru. TPU obstarává pouzdru SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max praktickou ohebnost a tuhost, která zvyšuje odolnost vůči pádům a nárazům. Nezbytností jsou výřezy určené pro klíčové ovládací prvky telefonu, bez kterých by nemohlo dojít k plnohodnotnému provozu. Důležité parametry flipového pouzdra na mobil SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS MaxVýřezy pro tlačítka Pro fanoušky cyklistiky má i možnost uchycení na řídítka Materiál pouzdra na mobil SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max: TPU Flipové pouzdro na mobil Apple iPhone 11 Pro Max/XS Max (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max (55223)

Pouzdro Spigen Align Glas.tR 2 pack - iPhone 11 Pro/XS/X

Pouzdro Spigen Align Glas.tR 2 pack - iPhone 11 Pro/XS/X
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Pouzdro Spigen Align Glas.tR 2 pack - iPhone 11 Pro/XS/X

AlzaGuard Shockproof Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCTS0011Z)

AlzaGuard Shockproof Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCTS0011Z)
Detail

Kryt na mobil - pro Apple iPhone X a iPhone Xs, materiál TPU, odolný a měkký, snadno se nasazuje a sundává, vyvýšená záda pro ochranu fotomodulu, kompatibilní s bezdrátovým dobíjením, otvor na poutko, výřezy pro konektory a tlačítka, Air cushion, tloušťka 2 mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Shockproof Case pro iPhone X / Xs dokonale splyne s telefonemS naším ochranným pouzdrem nemusíte mít obavu, že by váš telefon nabyl extrémních rozměrů. Je navrženo tak, aby bylo ultra tenké, nenápadné a dokonale se zařízením splynulo. Navíc nechá vyniknout provedení samotného telefonu, protože je čiré.Materiál příjemný na dotekProtože nám záleží na tom, aby bylo používání ochranného pouzdra pohodlné, věnujeme speciální pozornost výběru takových materiálů, které budou nejen odolné a funkční při ochraně telefonu, ale také příjemné na dotek a manipulaci.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chrání čočky... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaGuard Shockproof Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCTS0011Z)

Swissten Case Friendly pro iPhone X/XS černé (54501703)

Swissten Case Friendly pro iPhone X/XS černé (54501703)
Detail

Ochranné sklo pro Apple iPhone X a iPhone Xs, zaoblení 2.5D, tvrdost 9H, tloušťka 0,3 mm, součástí balení: čisticí hadřík, alkoholový hadřík a samolepka na odstranění prachu Displej vašeho zařízení se kdykoli může i přes pozornost z ničeho nic roztříštit, stačí jen, když se vám jej podaří upustit na zem. K tomu abyste se takovému problému vyhnuli, si můžete pořídit ochranné tvrzené sklo Swissten. Sklo bylo zhotoveno pro rozměr Apple iPhone X a iPhone Xs. Právě díky tvrdosti 9H a tloušťce skla 0,3 mm neústupně kryje displej zařízení vůči poškození při pádu. Vnější povrchová úprava tvrzeného krycího skla snižuje riziko zanechávání otisků prstů. O vysoký komfort při používání telefonu se postarají 2.5D hrany, díky kterým nejezdíte prstem po ostrém okraji. Díky tvrzenému sklu Swissten tak bude displej vašeho zařízení vždy jako v bavlnce. Samozřejmostí je zachování dotykových vlastností displeje, má lepící vrstvu po celé ploše. Uvnitř balení je navíc čisticí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Swissten Case Friendly pro iPhone X/XS černé (54501703)

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case
Detail

Zimní pouzdro na smartphone Deeper je jediné pouzdro na smartphone vyvynuté speciálně pro rybaření v zimě. Zimní pouzdro na smartphone Deeper je jediné pouzdro na smartphone vyvynuté speciálně pro rybaření v zimě. Pouzdro poskytuje úplnou izolaci pro váš smartphone a powerbanku, což umožňuje dobíjení i při rybaření. Sluneční clona zajišťuje dobrou viditelnost i za slunečného počasí. Pouzdro je odolné proti stříkající vodě. Prodlužte výdrž baterie svého smartphonu na ledu Kontrolujete na svém smartphonu mapy, abyste našli to nejlepší místo? Provádíte synchronizaci s bezdrátovým ukazatelem, jako je Deeper? Ať už je používáme jakkoli, smartphony jsou teď při lovu na dírkách naším nezbytným vybavením. A všichni víme, jak rychle se baterie telefonu vybíjí při nízkých teplotách. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case

Pouzdro Easy Camp Smartphone Case

Pouzdro Easy Camp Smartphone Case
Detail

-nepromokavé a voděodolné pouzdro -ochrání telefon nebo jiné elektronické zařízení před vodou a prachem -možnost manipulace s telefonem přes ochranný materiál -stahovací šňůrka -voděodolné do 1 metru (patro.cz)

Podobné produkty ako Pouzdro Easy Camp Smartphone Case

Forever Tvrzené sklo pro iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802

Detail

Ochranné tvrzené sklo perfektně ochrání displej vašeho zařízení. Forever tvrzené sklo pro Apple iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802 o tloušťce 0,3 mm a tvrdosti 9H je 99% průhledné. Chrání displej před poškrábáním a nečistotami. Díky technologii Case-friendly je kompatibilní s většinou obalů a krytů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Forever Tvrzené sklo pro iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802

Kapesní mikroskop s klipem na smartphone PM-6001

Kapesní mikroskop s klipem na smartphone PM-6001
Detail

Máte smartphone a toužíte ho trochu „vytunit“? S tímto klipem s kapesním mikroskopem to nebude problém. Přichytíte ho jednoduše na váš smartphone a z telefonu máte rázem digitální mikroskop. Díky němu můžete fotit, natáčet a vše sdílet se svými přáteli v naprosto jedinečném rozlišení. Tento mikroskop vám umožní zkoumat i věci, které pouhým okem nejsou viditelné. Je vhodný i pro děti, kterým můžete ukázat krásy přírody a společně objevovat zcela nové věci. Je malý, lehký a velmi snadno ovladatelný. (familium.cz)

Podobné produkty ako Kapesní mikroskop s klipem na smartphone PM-6001

Pouzdro Apple Leather Case iPhone Xs Max - kouřové

Pouzdro Apple Leather Case iPhone Xs Max - kouřové
Detail

Typ: Ochranný zadní krytPro značku: AppleKompatibilita GSM: Apple iPhone Xs MaxMateriál: kůžeBarva: hnědáTento originální kryt představuje kvalitní ochranu vašeho iPhone Xs Max v luxusním a elegantním designu. Na výběr máte rovnou několik dostupných barev. Chraňte svůj iPhone Xs Max s originálním příslušenstvím Apple, které zachová dokonalý design vašeho telefonu.Dokonalý párStejní návrháři, kteří do posledního detailu vypilovali iPhone Xs, navrhli i tento kryt, aby přesně doléhal na jeho křivky a nepřidával mu na objemu. Vnitřní výstelka z mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. A kovové kryty tlačítek jsou provedené ve stejné barvě jako kryt.Elegance a kvalitaKožený kryt na iPhone Xs Max je vyrobený ze speciálně činěné francouzské kůže, která je jemná na dotyk a postupem času se na ní vytváří přirozená patina.Jednoduchá instalaceNasadit i odstranit kryt je otázkou okamžiku. Ale proč ho sundávat? Všechny konektory, reproduktory i fotoaparát jsou přístupné i s nasazeným krytem. Tlačítka z obráběného hliníku jsou provedená ve stejné barvě jako kožený kryt. Vnitřní výstelka z mikrovlákna pomáhá iPhone chránit. A můžeš ho na telefonu nechat i při bezdrátovém nabíjení.Zaručená kompatibilitaOriginalita příslušenství zajišťuje 100% kompatibilitu s vaším přístrojem. Nemusíte se obávat, že byste se při výběru pouzdra zmýlili. Apple dbá na zvýšenou kvalitu a důraz klade také na snadné a příjemné používání.Obsah balení:Kožený kryt na iPhone Xs MaxRozměry výrobku:Hmotnost (kg): 0.088Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení:Hmotnost (kg): 0.105Výška (cm): 2.00Šířka (cm): 18.40Hloubka (cm): 10.00EAN: 190198763440Záruční doba: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Pouzdro Apple Leather Case iPhone Xs Max - kouřové

Forever Tvrzené sklo pro iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802 - rozbaleno

Detail

Ochranné tvrzené sklo perfektně ochrání displej vašeho zařízení. Forever tvrzené sklo pro Apple iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802 o tloušťce 0,3 mm a tvrdosti 9H je 99% průhledné. Chrání displej před poškrábáním a nečistotami. Díky technologii Case-friendly je kompatibilní s většinou obalů a krytů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Forever Tvrzené sklo pro iPhone X/XS/iPhone 11 Pro GSM030802 - rozbaleno

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case - Malé

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case - Malé
Detail

Zimní pouzdro na smartphone Deeper je jediné pouzdro na smartphone vyvynuté speciálně pro rybaření v zimě. Zimní pouzdro na smartphone Deeper je jediné pouzdro na smartphone vyvynuté speciálně pro rybaření v zimě. Pouzdro poskytuje úplnou izolaci pro váš smartphone a powerbanku, což umožňuje dobíjení i při rybaření. Sluneční clona zajišťuje dobrou viditelnost i za slunečného počasí. Pouzdro je odolné proti stříkající vodě. Prodlužte výdrž baterie svého smartphonu na ledu Kontrolujete na svém smartphonu mapy, abyste našli to nejlepší místo? Provádíte synchronizaci s bezdrátovým ukazatelem, jako je Deeper? Ať už je používáme jakkoli, smartphony jsou teď při lovu na dírkách naším nezbytným vybavením. A všichni víme, jak rychle se baterie telefonu vybíjí při nízkých teplotách. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case - Malé

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case 2.0

Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case 2.0
Detail

Ještě nikdy nebylo zajištění ochrany vašeho mobilu a přístupu k němu, když chytáte ryby na ledě, snadnější! Stačí si pouze připnout pouzdro Deeper Winter Smartphone Case 2.0 na paži, a můžete váš mobil při pobytu venku na ledě využívat na maximum. Ještě nikdy nebylo zajištění ochrany vašeho mobilu a přístupu k němu, když chytáte ryby na ledě, snadnější! Stačí si pouze připnout pouzdro Deeper Winter Smartphone Case 2.0 na paži, a můžete váš mobil při pobytu venku na ledě využívat na maximum. Zachovává výdrž baterie telefonu Izoluje váš telefon Je odolný vůči stříkající vodě Váš mobil je při rybolovu na ledě chráněný a přístupný Zachovává výdrž baterie telefonu Naše lehké a kompaktní pouzdro na chytrý telefon s doplňkovou izolací bude udržovat nabití baterie vašeho mobilu i pod bodem mrazu. Izolační panel je také upevněn k pouzdru, aby nedocházelo k jeho posunování. Kompatibilní s power bankou Jestliže potřebujete delší výdrž vašeho mobilu, je zimní pouzdro připraveno pro uložení přenosné power banky. K dispozici je také další prostor pro upevnění nabíjecího kabelu pro mobil, takže můžete ušetřit čas a nabíjet váš telefon, zatímco jej budete stále používat. Odolné proti postříkání vodou a schopnost nadnášení v nouzové situaci Zimní pouzdro na chytré telefony (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Deeper Pouzdro Winter Smartphone Case 2.0

Tatonka SMARTPHONE CASE L navy pouzdro

Tatonka SMARTPHONE CASE L navy pouzdro
Detail

Rozměry: 15,5 x 9,5 x 1,5 cm Vnitřní rozměr: 14 x 7 cm Hmotnost: 60 g (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Tatonka SMARTPHONE CASE L navy pouzdro

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCT0051Z)

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCT0051Z)
Detail

Kryt na mobil - pro Apple iPhone X a iPhone Xs, materiál TPU, odolný a měkký, snadno se nasazuje a sundává, vyvýšená záda pro ochranu fotomodulu, kompatibilní s bezdrátovým dobíjením, otvor na poutko, výřezy pro konektory a tlačítka, tloušťka 1 mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Crystal Clear TPU Case pro iPhone X / Xs dokonale splyne s telefonemS naším ochranným pouzdrem nemusíte mít obavu, že by váš telefon nabyl extrémních rozměrů. Je navrženo tak, aby bylo ultra tenké, nenápadné a dokonale se zařízením splynulo. Navíc nechá vyniknout provedení samotného telefonu, protože je čiré.Materiál příjemný na dotekProtože nám záleží na tom, aby bylo používání ochranného pouzdra pohodlné, věnujeme speciální pozornost výběru takových materiálů, které budou nejen odolné a funkční při ochraně telefonu, ale také příjemné na dotek a manipulaci.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chrání čočky... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaGuard Crystal Clear TPU Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCT0051Z)
Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545), Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540), Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE univerzální (90429), Lampa Držák na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453), Lampa Pouzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433), Lampa Pouzdro na smartphone OPTI SIZED – XL (90543), Swissten Case Friendly pro iPhone X/XS černé (54501703), AlzaGuard Shockproof Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCTS0011Z), Lampa Montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu OPTI MIRROR (90438), Lampa Montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu OPTI HANDLE (90452), Lampa Montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu OPTI ARM (90439), SP Connect Phone Case iPhone 11 Pro Max/XS Max (55223), Lampa Montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu TITAN OPTI POLE (90562), Lampa Montáž na motocykl pro pouzdro smartphonu M8 OPTI SCREW (90436), Epico Silicone case iPhone X/XS - černé transparentní (24310101200004), AlzaGuard Crystal Clear TPU Case pro iPhone X / Xs (AGD-PCT0051Z), Nillkin Textured Hard Case pro Apple iPhone X/XS black (6902048167230), Glass case Design Vennus pro iPhone X / XS (5,8") - 5 (TT2013), Epico 3D+ iPhone X/XS/11 - černé (42312151300001), FIXED pro Apple iPhone X/XS/11 Pro čiré (FIXG-230), ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard pro iPhone 11 Pro/XS/X (ZG200102214), iWill Luxury Electroplating Phone Case pro iPhone X / Xs Orange (DIP883-52), Spigen Align Glas.tR 2 Pack iPhone 11 Pro/XS/X (AGL00109), SP Connect Glass Screen Protector iPhone 11 Pro/XS/X (55322), Spigen Glass FC HD Black iPhone 11 Pro/XS/X (063GL25234), SP Connect Bike Bundle II pro iPhone 11 Pro/XS/X (54422), AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector pro iPhone 11 Pro Max / XS Max (AGD-TGC0104), Swissten pro iPhone X/XS (74517803), AlzaGuard Liquid Silicone Case with Stand pro iPhone X / Xs modré (AGD-PCSS0002L), Swissten Case Friendly pro iPhone XS Max černé (54501721)