La cucina tradizionale ceca / tradiční česká kuchyně (italsky) - viktor faktor

Produkt La cucina tradizionale ceca / tradiční česká kuchyně (italsky) - viktor faktor sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu La cucina tradizionale ceca / tradiční česká kuchyně (italsky) - viktor faktor upraviť a produkt hľadať znova.

La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor

La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari.Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche!L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica.Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca.I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková.Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor , La cucina 6dílná sada vykrajovátek vánoce

Tradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor

Tradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor , La cucina vykrájovátka vánoční stromek, 3 ks

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today. Try your hand at everyday preparations or special dishes intended for such holidays as Easter or Christmas, a wedding feast, or simply a family celebration.Each of the recipes contains the original Czech name of the dish, and is enlivened with culinary points of interest from Czech history or present-day custom. Nor have we omitted the opinions of a number of persons of renown who in the past paid a visit to the Czech lands –how they enjoyed Czech cooking and what they thought of Czech gastronomic habits!The author – Viktor Faktor – is a connoisseur of international and Czech cuisine, who has published over a dozen previous cookbooks. He is also known as an essayist, traveler and translator of works of history or philosophy.A tinge of humour and a welcome comic relief are added by the illustrations of Jiří Votruba – the popular Czech artist and illustrator whose work so often greets visitors to the Czech Republic almost "at every step of the journey."All of the dishes depicted were photographed and arranged by two leading Czech specialists – photographer Karel Poláček and food stylist Blanka Poláčková.This book is officially endorsed by the Czech Chefs Association (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor , La cucina vykrájovátka vánoční sněhulák, 3 ks

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor , La cucina vykrájovátka vánoční anděl, 3 ks

Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor

Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques !Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques.Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ».Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre.Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor , La cucina vykrájovátka vánoční pan perníček, 3 ks

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor
Detail

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden. Alltägliche Speisen und auch solche, die an Feiertagen zubereitet werden, wie etwa Ostern und Weihnachten oder zum Anlass von Hochzeitsmahlen und weiteren Familienfeiern.Die Rezepte führen die ursprüngliche tschechische Bezeichnung auf und werden mit kulinarischen Anekdoten aus der tschechischen Geschichte und der Gegenwart aufgepeppt! Es wurden auch nicht Ansichten von einigen bekannten Personen außer Acht gelassen, die in der Vergangenheit die böhmischen Länder besuchten – wie ihnen die tschechische Küche schmeckte und welchen Eindruck die tschechischen gastronomischen Bräuche bei ihnen hinterließen!Der Autor des Buches – Viktor Faktor – ist ein Kenner der tschechischen und auch der internationalen Küche, hat ein Dutzend Kochbücher herausgegeben und ist zugleich Schriftsteller, Forschungsreisender und Übersetzer von historischer und philosophischer Literatur.Einen humorvollen Touch und eine angenehme Auflockerung verleihen dem Buch die Illustrationen von Jiří Votruba – einem populären tschechischen bildenden Künstlers, dessen Arbeit besonders ausländische Besucher der Tschechischen Republik wohl „auf Schritt und Tritt" begegnen.Die Speisen in diesem Buch haben führende tschechische Spezialisten fotografiert und arrangiert – der Fotograf Karel Poláček und die Food Stylistin Blanka Poláčková.Das Buch empfiehlt der Koch- und Konditorenverband der Tschechischen Republik. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor , La cucina vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks

La cucina ceca - Sýkora Petr

La cucina ceca - Sýkora Petr
Detail

Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la “kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la “svickova” (controfiletto con salsa di panna), il “bramborak” (frittelle di patate) o le “buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro. (patro.cz)

Podobné produkty ako La cucina ceca - Sýkora Petr , Česká kuchyně (978-80-7253-420-3)

La cucina ceca - Harald Salfellner

Detail

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako La cucina ceca - Harald Salfellner , Lidský faktor ()

La cucina ceca - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora

La cucina ceca - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora
Detail

Le migliori ricette della tradizionale cucina ceca. Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro "arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la "kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la "svickova” (controfiletto con salsa di panna), il "bramborak” (frittelle di patate) o le "buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako La cucina ceca - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora , Křížovky do kuchyně tradiční moučníky (978-80-7541-331-4)

Hlemýždi ve světových kuchyních - Viktor Faktor

Detail

Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních lístcích vybraných restaurací mnoha zemí. Pokud si chcete hlemýždě připravit doma sami, naleznete zde základní receptůru i celou řadu receptů z různých zemí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hlemýždi ve světových kuchyních - Viktor Faktor , Tradiční česká zima – josef lada (978-80-271-0016-3)

Cucina ceca - Filipová Lea

Cucina ceca - Filipová Lea
Detail

Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel v italštině. (patro.cz)

Podobné produkty ako Cucina ceca - Filipová Lea , Lidský faktor: 4 cd

Cucina Ceca - Lea Filipová

Cucina Ceca - Lea Filipová
Detail

Česká kuchařka v italštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cucina Ceca - Lea Filipová , Uvařeno v indii: tradiční rodinné recepty indické kuchyně (978-80-264-4428-2)

La Cuisine pragoise ancienne - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

La Cuisine pragoise ancienne - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise?Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la cuisine tcheque traditionnelle ? Saviez-vous que certains plats de nos jours considérés comme des plats typiquement tcheques proviennent des quatre coins de l’Europe ? Que le plat tcheque le plus emblématique, le vepřo-knedlo-zelo (du porc avec des knedlíky et de la choucroute) est la création d’un restaurateur ? Que les escalopes de veau panées sont originaires du nord de l’Italie et qu’elles sont arrivées dans les pays tcheques par la Cour de Vienne ? Et qu’en est-il du goulasch hongrois ou des paupiettes que les Tcheques appellent oiseau espagnol ? Et vous voulez savoir ce que le célebre comédien tcheque Hugo Haas ou les écrivains Franz Kafka et Jaroslav Hašek aimaient manger ? ... alors vous avez fait le bon choix. Découvrez le monde de la cuisine tcheque ancienne et ses curiosités avec ce livre original plein de recettes tcheques traditionnelles rassemblées pour vous par un célebre globetrotteur pragois, bon vivant, amateur de bonne chere, amoureux de la vie en général, et illustré avec des collages uniques par un artiste et poete tcheque non moins exceptionnel. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako La Cuisine pragoise ancienne - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Lahodná drůbež: vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0)

Cocina De La Vieja Praga - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

Cocina De La Vieja Praga - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los „Kružalky“ praguenses?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? Cómo es la típica cocina checa? Sabe Vd. que los platos que ahora consideramos típicos para la tradición checa provienen de diversas partes de Europa? ?Que la carne de cerdo asada con los “knedliky” y col guisada es invento de un dueno de restaurante? ?Que los filetes de ternera empanizados provienen de Italia del Norte y llegaron a nuestro país a través de la Corte de Viena? ?Y qué dice del goulash húngaro o rollos de carne rellenos? Y quiere saber qué platos prefería el famoso actor checo Hugo Hass o qué gustaba a los escritores Franz Kafka y Jaroslav Hašek? …pues ha elegido bien. Venga a visitar el curioso mundo de la antigua cocina checa. Déjese guiar por este libro de viejas recetas checas. Las recopiló un famoso viajero praguense – amante de la buena comida, los buenos hábitos y la vida en general. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cocina De La Vieja Praga - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Česká kuchařka: to nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)

Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce – italská verze - Lída Holá, Pavla Bořilová

Detail

Česká gramatika v kostce je čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena začátečníkům a středně pokročilým studentům češtiny jako cizího jazyka, k občasnému nahlédnutí ji však využijí i pokročilí mluvčí. Představuje jednoduchý přehled základních gramatických a lexikálních jevů, důležitých pro úspěšnou každodenní komunikaci, který je vždy po ruce. Nekopíruje mechanicky tradiční gramatická pravidla, ale přizpůsobuje výklad vnímání a potřebám cizojazyčných mluvčích (využívá např. barevné kódování pro značení gramatického rodu, zjednodušené schéma ilustrující vyjadřování směru a lokace apod.). Grammatica ceca in sintesi e una guida di quattro pagine, leggermente piu grande di un formato A4, plastificata e stampata su due lati. La nuova versione del 2013 e destinata a studenti di ceco come lingua straniera, principianti o di livello intermedio, ma puo rappresentare anche uno strumento pratico di consultazione da parte di parlanti di livello piu avanzato. Presenta un agevole compendio, sempre a portata di mano, della grammatica di base e dei fenomeni lessicali, necessari per affrontare efficacemente la comunicazione quotidiana. Non riproduce meccanicamente le regole tradizionali della grammatica, ma adatta l’esposizione alla percezione e ai bisogni dell’utente-parlante straniero (impiega, per esempio, colori diversi per segnalare i differenti generi grammaticali, uno schema semplificato utile per esprimere la direzione e la posizione nello spazio, ecc.). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce – italská verze - Lída Holá, Pavla Bořilová , Krevní skupina a: česká kuchyně pro váš typ (80-85936-38-0)

Zápisky od pěti moří - Viktor Faktor

Detail

Cestopisné zápisky - deníky z let 1985 - 1995. Neotřelé postřehy z USA, Kanady, Normandie, Bretaně, Irska a Anglie. Cesty za sluncem s nostalgickým pocitem, že cestováním se kazí svět. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zápisky od pěti moří - Viktor Faktor , Krevní skupina 0: česká kuchyně pro váš typ (80-85936-46-1)

Praha - průvodce/italsky - Viktor Kubík

Praha - průvodce/italsky - Viktor Kubík
Detail

Obrazový průvodce hlavním městem České republiky plný tipů, přehledů, zajímavostí, včetně mapy města, centra a plánu Hradu.Historická část města, památky, kultura. Přehledný, stručný a barvitý průvodce po nejnavštěvovanějším městě u nás, jeho unikátních památkách, historii, čtvrtích a zajímavostech. Jednotlivé kapitoly (např. „PRAGA CAPUT REI PUBLICAE“; „PRAGA MATER URBIUM“; Pražský hrad; Hradčany a Strahov; Petřín a Malá Strana; Karlův most, Vlatava, pražské mosty a ostrovy; Staré Město a židovské ghetto a další …) ukazují město jako živý, pozoruhodný a neopakovatelný celek. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Praha - průvodce/italsky - Viktor Kubík , Tradiční česká zima: svátky, zvyky, obyčeje, říkadla, koledy (978-80-271-0016-3)

Staropražská kuchařka - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

Staropražská kuchařka - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor. Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Staropražská kuchařka - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Robot viktor - modrý (8590756018906)

Altprager Kochbuch - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

Altprager Kochbuch - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Rezepte nach Šroubek? Was gehört zur typisch böhmischen Küche? Wussten Sie eigentlich, dass viele Speisen, die wir heute für traditionell böhmisch halten, aus den verschiedensten Teilen Europas stammen? Dass Schweinebraten mit Knödeln von einem Gastwirt kreiert wurde? Dass die panierten Kalbsschnitzel ursprünglich aus Norditalien und erst über den Wiener Hof zu uns gekommen sind? Und was ist mit Ungarischem Gulasch oder Spanischem Vogel? Möchten Sie wissen, was der berühmte tschechische Schauspieler Hugo Haas gern gegessen hat oder die Schriftsteller Franz Kafka und Jaroslav Hašek? …dann haben Sie sich für das richtige Kochbuch entschieden. Tauchen Sie mit diesem originellen Buch voller altböhmischer Originalrezepte ein in die Welt der Besonderheiten der altböhmischer Küche, das von einem berühmten Prager Weltenbummler und Liebhaber guten Essens, guter Gebräuche und des Lebens an sich für Sie zusammengestellt wurde und ein ebenso außergewöhnlicher tschechischer Künstler und Dichter mit einzigartigen Kollagen illustriert hat. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Altprager Kochbuch - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Robot viktor - červený (8590756018890)

Altprage Kochbuch - Faktor Viktor

Altprage Kochbuch - Faktor Viktor
Detail

Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Rezepte nach Šroubek? Was gehört zur typisch böhmischen Küche? Wussten Sie eigentlich, dass viele Speisen, die wir heute für traditionell böhmisch halten, aus den verschiedensten Teilen Europas stammen? Dass Schweinebraten mit Knödeln von einem Gastwirt kreiert wurde? Dass die panierten Kalbsschnitzel ursprünglich aus Norditalien und erst über den Wiener Hof zu uns gekommen sind? Und was ist mit Ungarischem Gulasch oder Spanischem Vogel? Möchten Sie wissen, was der berühmte tschechische Schauspieler Hugo Haas gern gegessen hat oder die Schriftsteller Franz Kafka und Jaroslav Hašek? …dann haben Sie sich für das richtige Kochbuch entschieden. Tauchen Sie mit diesem originellen Buch voller altböhmischer Originalrezepte ein in die Welt der Besonderheiten der altböhmischer Küche, das von einem berühmten Prager Weltenbummler und Liebhaber guten Essens, guter Gebräuche und des Lebens an sich für Sie zusammengestellt wurde und ein ebenso außergewöhnlicher tschechischer Künstler und Dichter mit einzigartigen Kollagen illustriert hat. (patro.cz)

Podobné produkty ako Altprage Kochbuch - Faktor Viktor , Faktor churchill (978-80-7473-439-7)

Chateau Visegrad - Faktor Viktor

Chateau Visegrad - Faktor Viktor
Detail

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci. Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Chateau Visegrad - Faktor Viktor , Faktor churchill (978-80-747-3439-7)

Pražský hrad - průvodce/italsky - Viktor Kubík

Pražský hrad - průvodce/italsky - Viktor Kubík
Detail

Barvitý obrazový průvodce majestátným areálem Pražského hradu. text je rozdělen do kapitol podle jednotlivých částí památkového komplexu. V infopříloze je mj. stránka věnovaná korunovačním klenotům, přehledy panovníků a významných historických dat; součástí je plán Hradu a mapa centra Prahy 1 : 25 500.Pražský hrad je nepochybně naší nejpřednější památkou. Tento průvodce jej představuje jako dávný symbol české státnosti, který byl během více než tisíciletého vývoje jedinečně a citlivě poznamenán historickými epochami a jednotlivými stavebními slohy. Vznikla tak pokladnice středoevropského umění, které dominuje katedrála sv. Víta s kaplí sv. Václava. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pražský hrad - průvodce/italsky - Viktor Kubík , Cucina italiana marea pánev (mermics034nad)

Old Prague Cookbook - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

Old Prague Cookbook - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes?Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek?What’s the story with typical Czech cuisine? Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings and sauerkraut was created by one particular restaurateur? That fried veal escalope is originally from Northern Italy and came to us via the Viennese court? And what about Hungarian goulash and “Spanish birdie”? Would you like to know what the famous Czech actor Hugo Haas or writers Franz Kafka and Jaroslav Hašek liked to eat? …then you’ve made the right choice. Visit the world of other interesting facts about Old Czech cuisine with this original book full of original Old Czech recipes collected for you by the famed Prague-born globetrotter, lover of good food, good habits and life in general, and illustrated with unique collages by a similarly exceptional Czech artist and poet. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Old Prague Cookbook - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Cucina italiana duna pánev (mermics023nad)

Staropražská kuchařka - Rusky - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor

Staropražská kuchařka - Rusky - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor
Detail

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor. Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Staropražská kuchařka - Rusky - Anna Novotná, Miroslav Huptych, Viktor Faktor , Ahome plecháček se jménem viktor (23230)

La Cucina 6dílná sada vykrajovátek Vánoce

La Cucina 6dílná sada vykrajovátek Vánoce
Detail

Sada, se kterou bude pečení vánočního cukroví jedna radost. Vykrajovátka jsou vynikající pro přípravu originálního perníkovéhoadventního kalendáře i vánočního cukroví. Souprava obsahuje6 nerezových vykrajovátek. Velikost vykrajovátek je 8 x 2 cm (š x v). (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina 6dílná sada vykrajovátek Vánoce , 3dílná sada forem na pečení cucina

La Cucina 4dílná sada na pečení

La Cucina 4dílná sada na pečení
Detail

Praktická sada 4 forem na pečení si najde své místo i ve vaši domácnosti. Pomůže vám připravit lahodné a chutné sladké i slané pokrmy. Vyrobena z kovu s nepřilnavou povrchovou úpravou. PFOA free. Vhodná do maximální teploty 230 stupňů Celsia. Snadná údržba. Sada obsahuje: 1x plech - 41 x 28,5 x 1,8 cm 1x forma na biskupský chlebíček - 41 x 28,5 x 6 cm 1x forma na koláč - 25 x 13 x 6 cm 1x kulatá forma na dort nebo koláč - pr. 26 x v. 4,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina 4dílná sada na pečení , Cucina italiana duna poklice skleněná (mermics051nad)

La Cucina Vykrájovátka vánoční Stromek, 3 ks

La Cucina Vykrájovátka vánoční Stromek, 3 ks
Detail

Představte si, že byste si mohli upéct vaše vlastní ozdoby například na zavěšení do okna, na stromeček nebo by jste je mohli jednoduše sníst! Sada vánočních vykrajovátek, které vám zaručí spoustu zábavy i při pečení s dětmi. Namíchejte si vlastní barvy a dozdobte je dle vlastní fantazie.Rozměry: 1x malý stromek: š. 6 cm a v. 7,4 cm 1x střední stromek: š. 7,8 cm a v. 10 cm 1x velký stromek: š. 10,4 cm a v. 12,6 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina Vykrájovátka vánoční Stromek, 3 ks , Sodoma viktor: gomora 1969-1972 - cd (8594189130051)

La Cucina Vykrájovátka vánoční Sněhulák, 3 ks

La Cucina Vykrájovátka vánoční Sněhulák, 3 ks
Detail

Představte si, že byste si mohli upéct vaše vlastní ozdoby například na zavěšení do okna, na stromeček nebo by jste je mohli jednoduše sníst! Sada vánočních vykrajovátek, které vám zaručí spoustu zábavy i při pečení s dětmi. Namíchejte si vlastní barvy a dozdobte je dle vlastní fantazie.Rozměry: 1x velký sněhulák: š. 8,5 cm a v. 13 cm 1x střední sněhulák: š. 6,7 cm a v. 10,1 cm 1x malý sněhulák: š. 5 cm a v. 7,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina Vykrájovátka vánoční Sněhulák, 3 ks , Myslivecká kuchyně staročeská ()

La Cucina Vykrájovátka vánoční Anděl, 3 ks

La Cucina Vykrájovátka vánoční Anděl, 3 ks
Detail

Představte si, že byste si mohli upéct vaše vlastní ozdoby například na zavěšení do okna, na stromeček nebo by jste je mohli jednoduše sníst! Sada vánočních vykrajovátek, které vám zaručí spoustu zábavy i při pečení s dětmi. Namíchejte si vlastní barvy a dozdobte je dle vlastní fantazie.Rozměry: 12 x 9,5 cm, 9,5 x 7,5 cm, 7 x 5,5 cm, výška formiček: 2,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina Vykrájovátka vánoční Anděl, 3 ks , Playmobil kuchyně (4008789092694)

Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty

Detail

Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou. Podstatné je používat kvalitní suroviny, zdůraznit a podtrhnout jejich chuť, ale nepozměnit ji. Ostatně – Itálie, to nejsou jen těstoviny a pizza: V této kuchařce najdete recepty na nejoblíbenější klasické pokrmy zvučných názvů: caprese, melanzane alla parmigiana, špagety carbonara, piccata alla milanese, saltimbocca, vitello tonnato, pannacotta nebo tiramisu a mnohé další. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty , Důvěrnosti z kuchyně ()

Kurz italské kuchyně Praha

Kurz italské kuchyně Praha
Detail

Kurz italské kuchyně je určený pro každého nadšence, který má už svíčkovou v malíku a chtěl by posunout své kuchařské dovednosti dále. Během tří hodin se každý naučí, jak připravovat základní italské recepty, které dohromady vytvoří nezapomenutelné menu s vůní pravé Itálie. Po celou dobu je k dispozici zkušený šéfkuchař, který na vše dohlíží a ochotně se vším poradí. A co se bude připravovat? • Tataráček nebo carpaccio z hovězí svíčkové s caparami a šalotkou, • bazalkové pesto, • domácí bramborové gnocchi, • ragú Bolognese, • domácí tagliatelle, • čokoládový fondán s kysanou smetanou a borůvkami. Měli byste vědět V ceně kurzu jsou započítané suroviny. Během kurzu je možné objednat nealkoholické i mírně alkoholické nápoje, které si platí každý sám. (adrop.cz)

Podobné produkty ako Kurz italské kuchyně Praha

Česká kuchyně - Harald Salfellner

Detail

Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém světě. Českou kuchyni v?jejím plném bohatství lze však potkat pouze v samotné České republice, kde se lukulské dědictví uplynulých staletí zachovalo v utěšené rozmanitosti. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu našich babiček a?nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Dáte si vdoleček, nebo raději frgál? • více než 200 barevných fotografií • vyzkoušené recepty • kulturní dějiny • jídla podle kalendáře • tradiční kuchyně • bezmasá jídla • moučníky (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně - Harald Salfellner

La Cucina Vykrájovátka vánoční Pan Perníček, 3 ks

La Cucina Vykrájovátka vánoční Pan Perníček, 3 ks
Detail

Představte si, že byste si mohli upéct vaše vlastní ozdoby například na zavěšení do okna, na stromeček nebo by jste je mohli jednoduše sníst! Sada vánočních vykrajovátek, které vám zaručí spoustu zábavy i při pečení s dětmi. Namíchejte si vlastní barvy a dozdobte je dle vlastní fantazie.Rozměry: 1x velký pan perníček: š. 9,2 cm a v. 12,6 cm 1x střední pan perníček: š. 7,2 cm a v. 10,2 cm 1x malý pan perníček: š. 5,5 cm a v. 8,1 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina Vykrájovátka vánoční Pan Perníček, 3 ks

La Cucina Vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks

La Cucina Vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks
Detail

Sada, se kterou bude pečení vánočního cukroví jedna radost. Vykrajovátka jsou vynikající pro přípravu originálního perníkového adventního kalendáře i vánočního cukroví. Sada obsahuje 16 nerezových vykrajovátek s různymi motivy. Rozměr vykrajovátka: cca 4 cm.Dodáváme ve 3 různých krabičkách s vánočním motivem bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako La Cucina Vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks

Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan

Detail

Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních - od začátečníků po zdatné profesionály - a je tak praktickým a obsažným průvodcem po různých technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan

Křížovky do kuchyně N – tradiční moučníky

Detail

Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Křížovky do kuchyně N – tradiční moučníky

Cocina Checa - Česká kuchyně - Lea Filipová

Cocina Checa - Česká kuchyně - Lea Filipová
Detail

El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cocina Checa - Česká kuchyně - Lea Filipová

Česká kuchyně za dob nedostatku - Zíbrt Čeněk

Česká kuchyně za dob nedostatku - Zíbrt Čeněk
Detail

Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír. (patro.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně za dob nedostatku - Zíbrt Čeněk

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt
Detail

Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.Publikace, jejíž první vydání vyšlo v roce 1917, je zaměřena na netypické zdroje obživy, ke kterým se z větší či menší míry muselo uchylovat obyvatelstvo v českých zemích v dobách nedostatku. Autor - renomovaný kulturní historik - se zaměřil na období roku 1817, kdy téměř v celé Evropě, v důsledku tíživých hospodářských podmínek, způsobených předešlými roky neúrody, zavládl hlad. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt

Česká kuchyně (978-80-7253-420-3)

Česká kuchyně  (978-80-7253-420-3)
Detail

Kniha - autor Harald Salfellner, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky? (alza.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně (978-80-7253-420-3)

Le migliori ricette de la cucina imperiale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner

Detail

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Le migliori ricette de la cucina imperiale - Harald Salfellner, Gabriela Salfellner

EXCELLENT Dětská sada na pečení 2 ks LA CUCINA KO-170487860zele

EXCELLENT Dětská sada na pečení 2 ks LA CUCINA KO-170487860zele
Detail

- dětská sada různého náčiní na pečení LA CUCINA - celkem 2 kusy vybavení pro mladé pekaře a cukráře - náčiní je vyrobeno ze zdravotně nezávadného potravinářského silikonu - dřevěné rukojeti - sada obsahuje omyvatelné a znovu použitelné vykrajovátko na cukroví - kompletní sada 2 ks obsahuje: - silikonová stěrka 30 cm - nerezové vykrajovátko - barva zelená - jednorožec (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Dětská sada na pečení 2 ks LA CUCINA KO-170487860zele

Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan - e-kniha

Detail

eBook: Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních - od začátečníků po zdatné profesionály - a je tak praktickým a obsažným průvodcem po různých technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan - e-kniha

Lahodná drůbež - Vynikající recepty z tradiční české kuchyně

Lahodná drůbež - Vynikající recepty z tradiční české kuchyně
Detail

Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete v ní inspiraci na celou řadu nápaditých a přitom jednoduchých pokrmů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje „obyčejné“ kuře, ale i recepty na skutečné gurmánské lahůdky z kachního či husího masa. Kuchařka je plná rychlých jídel pro každý den, ale i slavnostních pečínek, masových rolád a exotických lahůdek. Nechybí ani recepty na chutné přílohy a paštiky a praktické rady a tipy, které oceníte nejen při samotné přípravě jídla, ale i při výběru surovin. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lahodná drůbež - Vynikající recepty z tradiční české kuchyně

Praha - The Best Of/italsky - Pavel Dvořák, Viktor Kubík

Praha - The Best Of/italsky - Pavel Dvořák, Viktor Kubík
Detail

Podrobný průvodce se snímky L. Sváčka a praktickými informacemi pro návštěvníky české metropole. Infopříloha obsahuje tipy pro turisty, slovníček pojmů a rady pro návštěvníky.Barevný, praktický průvodce po historickém jádru Prahy. V první části seznámí návštěvníka stručně s historií našeho hlavního města, a pak jej provede od Hradu, přes Hradčany a Petřín, Malou Stranu, Staré a Nové Město až po Vyšehrad. Památky a zajímavosti v kapitolách jsou zakresleny v ilustračních mapkách. Bohatá infopříloha poskytne zejména cizincům mnoho praktických rad, které jim usnadní pobyt nejen v České republice, ale především v Praze. V poslední části je atlas s mapami Prahy v měřítku 1 : 16 000. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Praha - The Best Of/italsky - Pavel Dvořák, Viktor Kubík

Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Jan Eliášek, Petr Stupka
Detail

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt - e-kniha

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt - e-kniha
Detail

eBook:,Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt - e-kniha

Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Jan Eliášek, Petr Stupka
Detail

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Jan Eliášek, Petr Stupka
Detail

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Jan Eliášek, Petr Stupka

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Jan Eliášek, Petr Stupka
Detail

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Jan Eliášek, Petr Stupka
La Cucina 6dílná sada vykrajovátek Vánoce, La Cucina Vykrájovátka vánoční Stromek, 3 ks, La Cucina Vykrájovátka vánoční Sněhulák, 3 ks, La Cucina Vykrájovátka vánoční Anděl, 3 ks, La Cucina Vykrájovátka vánoční Pan Perníček, 3 ks, La Cucina Vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks, Česká kuchyně (978-80-7253-420-3), Lidský faktor (), Křížovky do kuchyně tradiční moučníky (978-80-7541-331-4), Tradiční česká ZIMA – Josef Lada (978-80-271-0016-3), Lidský faktor: 4 CD, Uvařeno v Indii: Tradiční rodinné recepty indické kuchyně (978-80-264-4428-2), Lahodná drůbež: Vynikající recepty z tradiční české kuchyně (978-80-7669-008-0), Česká kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1), Krevní skupina A: Česká kuchyně pro Váš typ (80-85936-38-0), Krevní skupina 0: Česká kuchyně pro Váš typ (80-85936-46-1), Tradiční česká zima: Svátky, zvyky, obyčeje, říkadla, koledy (978-80-271-0016-3), Robot Viktor - modrý (8590756018906), Robot Viktor - červený (8590756018890), Faktor Churchill (978-80-7473-439-7), Faktor Churchill (978-80-747-3439-7), Cucina Italiana Marea Pánev (MERmics034nad), Cucina Italiana Duna Pánev (MERmics023nad), Ahome Plecháček se jménem Viktor (23230), 3dílná sada forem na pečení Cucina, Cucina Italiana Duna Poklice skleněná (MERmics051nad), Sodoma Viktor: Gomora 1969-1972 - CD (8594189130051), Myslivecká kuchyně staročeská (), Playmobil Kuchyně (4008789092694), Důvěrnosti z kuchyně ()