Kožené old style hnědé vintage křeslo chesterfield, 54823 (beliani_54823)

Produkt Kožené old style hnědé vintage křeslo chesterfield, 54823 (beliani_54823) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kožené old style hnědé vintage křeslo chesterfield, 54823 (beliani_54823) upraviť a produkt hľadať znova.

Kožené old style hnědé vintage křeslo CHESTERFIELD, 54823 (beliani_54823)

Kožené old style hnědé vintage křeslo CHESTERFIELD, 54823 (beliani_54823)
Detail

Křeslo - relaxační, klasický styl, s polstrováním, materiál dřevo, PVC a syntetická kůže, nosnost 180 kg, rozměr 70 × 108 × 80 cm (V׊×H), výška sedu 52 cm, výška opěradla 24 cm, hmotnost 34 kg, černá a hnědá barva Zařizujete si novou domácnost nebo se snažíte obměnit tu stávající? Klasický styl křesla BELIANI by pro vás mohlo být to pravé. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jistě oceníte jeho nosnost až 180 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne dokonalé pohodlí i při delším sezení. Pro výrobu tohoto typu se používá dřevo, PVC a syntetická kůže. Barva křesla BELIANI je černá a hnědá a zaručeně si najde ve vašem domově místo. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 70 cm a výška opěradla činí 24 cm. Rozměry sedáku jsou 52 × 56 cm (V×H). Hlavní přednosti křesla Kožené old style hnědé vintage křeslo CHESTERFIELD, 54823 Klasický styl křesla BELIANI Chlubí se nosností až 180 kg S... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kožené old style hnědé vintage křeslo CHESTERFIELD, 54823 (beliani_54823) , Kožené old style hnědé vintage křeslo chesterfield, 54823 (beliani_54823)

Čalouněné šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58148

Čalouněné šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58148
Detail

Křeslo - relaxační, s polstrováním, materiál polyester, nosnost 172 kg, rozměr 70 × 110 × 75 cm (V׊×H), výška sedu 45 cm, hmotnost 29 kg, šedá barva Stále doma nemáte dostatek míst k sezení? Stylové křeslo BELIANI může být tím, co ještě potřebujete. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Můžete se u něho spolehnout na nosnost až 172 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám dopřeje vždy dostatek pohodlí. K výrobě tohoto typu slouží polyester. Barva křesla BELIANI je šedá a zajisté se stane oblíbeným kouskem ve vašem domově. Rozměry sedáku jsou 45 × 55 cm (V×H). Klíčové vlastnosti křesla Čalouněné šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58148 Designové křeslo BELIANI Nabízí nosnost až 172 kg S polstrováním pro maximální komfort Materiálem vybraným pro jeho zhotovení je polyester Křeslu BELIANI dominuje šedá barva Rozměry: 70 × 110 × 75 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněné šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58148

Čalouněné tmavě šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58149

Čalouněné tmavě šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58149
Detail

Křeslo - relaxační, s polstrováním, materiál dřevo a polyester, dekor dřeva eukalyptus, nosnost 172 kg, rozměr 70 × 110 × 75 cm (V׊×H), výška sedu 45 cm, hmotnost 29 kg, šedá barva Máte v úmyslu pořídit si do domácnosti nový kousek? Stylové křeslo BELIANI se vám zajisté bude hodit. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jeho nosnost je až 172 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne potřebné pohodlí. Ke zhotovení tohoto typu slouží dřevo a polyester. Elegantní design podtrhuje dekor dřeva eukalyptus. Barva křesla BELIANI je šedá a zajisté zvýší pohodlí vašeho domova. Příjemné posezení ještě podpoří područky, jež jsou od země vzdáleny 70 cm. Rozměry sedáku jsou 45 × 55 cm (V×H). Klíčové přednosti křesla Čalouněné tmavě šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58149 Oblíbené křeslo BELIANI Pyšní se nosností až 172 kg Polstrování pro maximální pohodlí Materiálem vybraným pro jeho výrobu je dřevo a polyester Na elegantním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněné tmavě šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58149

Čalouněné světle šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58147

Čalouněné světle šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58147
Detail

Křeslo - relaxační, materiál dřevo a polyester, dekor dřeva eukalyptus, nosnost 172 kg, rozměr 70 × 110 × 75 cm (V׊×H), výška sedu 45 cm, hmotnost 29 kg, šedá barva Pořizujete si do vaší domácnosti nové kousky? Stylové křeslo BELIANI může být tím, co ještě potřebujete. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Má nosnost až 172 kg. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo a polyester. Elegantní design podtrhuje dekor dřeva eukalyptus. Barva křesla BELIANI je šedá a určitě se bude u vás doma skvěle vyjímat. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 70 cm. Rozměry sedáku jsou 45 × 55 cm (V×H). Hlavní přednosti křesla Čalouněné světle šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58147 Stylové křeslo BELIANI Nabízí nosnost až 172 kg Materiálem použitým pro jeho zhotovení je dřevo a polyester Na elegantním designu se podílí eukalyptus Křeslu BELIANI dominuje šedá barva Rozměry jsou 70 × 110 × 75 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněné světle šedé vintage křeslo CHESTERFIELD, 58147

PRORASO Old Style (8004395002726)

PRORASO Old Style (8004395002726)
Detail

Kartáč na vousy speciáně vyvinutý na vousy a knír Pánové, dopřejte svým vousům a kníru správnou péči s kartáčem Proraso Old Style. Kartáč Proraso v nostalgickém stylu byl speciálně vyvinut na vousy a knír. Pomáhá je rozčesat a zároveň masíruje pokožku pod nimi, což stimuluje tvorbu mazu. Kůže tak není suchá. Štětiny jsou vyrobeny z kombinace přírodních vláken a nylonu. Díky praktickém oválnému tvaru vám dřevěný kartáč, vyrobený slavnou italskou firmou, padne přesně do ruky. Klíčové vlastnosti kartáče na vousy a knír Proraso Old StylePéče o vousy a knír ProrasoRozčesává vousy a masíruje kůži pod nimiKůže tak není sucháŠtětiny vyrobeny z kombinace přírodních vláken a nylonuDřevěná rukojeť padne do rukyVyrobeno slavnou italskou firmou Proraso Velikost kartáče:8 × 4 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako PRORASO Old Style (8004395002726) , Křeslo kožené hnědé narwik, 130708

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)

Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) fialová barva Toužíte po novém doplňku k sezení nebo po pohodlném natažení nohou? Pak by vás mohl zaujmout taburet BELIANI. Má příjemný čtvercový tvar, který si skvěle porozumí s ostatním vaším nábytkem. Pokud se zaměříme na rozměry tohoto modelu, ty jsou 30 × 30 cm, na výšku to pak bude příjemných 32 cm. Produkt Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyroben z dostatečně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Je obdařen nožičkami, což mu dodává elegantní šmrnc a také je umožněn jeho snadný přesun z místa na místo. Důležité přednosti produktu Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Zútulněte svůj domov novým praktickým kouskem Čtvercový tvar si skvěle porozumí s vaším interiérem Vyrobený s drobnými nožkami Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej fialová barva Rozměry produktu Fialový čalouněný BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fialový čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73099) , Proraso old style (8004395002726)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)

Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 32×30×30 cm (V׊×H) žlutá barva Máte po dlouhém dni unavené nohy a chcete je pohodlně natáhnout? V takovém případě vás určitě zaujme taburet BELIANI. Má sympatický čtvercový tvar, který jde snadno sladit s vaším interiérem. Co se týká rozměrů, u tohoto modelu počítejte s velikostí 30 × 30 cm, výška pak byla navržena s 32 cm. Produkt Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN je vyrobený z patřičně odolného materiálu, vytváří jej textil. Výrobce jej postavil na nožičky, což mu dodává elegantní šmrnc a k tomu se lépe přenáší. Klíčové znaky produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN Taburet se bude v obývacím pokoji skvěle vyjímat Čtvercový tvar se bude skvěle hodit do vašeho interiéru S nožičkami Materiál taburetu BELIANI: textil Doplňuje ho žlutá barva Rozměry produktu Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN činí 32 × 30 × 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Žlutý čalouněný BELIANI Chesterfield WISCONSIN (beliani_73097) , Křeslo chesterfield černé pravá kůže (283756)

Šatní skříň OTMAR old style/beton

Šatní skříň OTMAR old style/beton
Detail

Praktická šatní skříň OTMAR v moderním designu se díky svým rozměrům hodí i do menších ložnic. Určitě oceníte **zrcadlo z vnější strany dveří skříně, které se nachází přímo uprostřed** a pod ním se v dolní části zároveň nachází **2 zásuvky**. Úložný prostor o hloubce 53 cm je uvnitř systematicky rozčleněn – v jednom oddíle se nachází šatní tyč a nad ní vložená police, v druhém oddíle jsou vloženy celkem 3 police. Decentní úchytky usnadňují otevírání. Skříň je vyrobena z laminovaného dřevěného materiálu, který je odolný a nenáročný na údržbu. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Šatní skříň OTMAR old style/beton , Křeslo chesterfield bronzové pravá kůže (283754)

Šatní skříň RAMON old style, beton

Šatní skříň RAMON old style, beton
Detail

**Šatní skříň RAMON** v moderním designu, vnese do každého interiéru útulnou atmosféru. Skříň je multifunkční, a proto se hodí do ložnice nebo do šatny. Šatní skříň disponuje **4 dveřmi**, z nichž dvoje jsou vybaveny **zrcadly**, která opticky zvětší váš interiér. Pod zrcadlem se nachází **2 zásuvky**, které představují praktický úložný prostor. Vnitřní vybavení skříně je systematicky rozděleno do tří bloků. Blok nalevo má **3 vložené police**, stejné elementy má blok napravo. Prostřední segment skrývá velký otevřený prostor s **šatní tyčí** a 1 vloženou policí. Decentní úchytky usnadňují otevírání jednotlivých částí skříně. Šatní skříň je vyrobena z **laminovaného dřevěného materiálu**, který je nenáročný na údržbu. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Šatní skříň RAMON old style, beton , Křeslo chesterfield šedé pravá kůže (283755)

Nástěnný regál KRÉTA old style tmavá/antracit

Nástěnný regál KRÉTA old style tmavá/antracit
Detail

Nápaditý nástěnný regál KRÉTA potěší nejen svým atypickým provedením, ale také tím, že nabízí dostatek prostoru pro knihy i dekorace, které budete mít hezky na očích. Snadno udržovatelný materiál a snadno kombinovatelné barevné provedení regálu ho předurčuje k využití prakticky v každé části bytu či domu. Regál KRÉTA poskytne prostor nejen pro květiny knihy, ale zároveň podtrhne celkový výraz místnosti. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný regál KRÉTA old style tmavá/antracit , Křeslo světle šedé chesterfield velké, 110538

RUMBA V obývací stěna, old style/matera

RUMBA V obývací stěna, old style/matera
Detail

Doma nás sice "nikdo nevidí", ale je fajn obklopovat se hezkými věcmi jen tak, pro sebe. Až místo obýváku plného starého vybledlého nábytku vejdete do elegantního interiéru, pocítíte ten rozdíl. Přesně ten vám vykouzlí obývací sestava Rumba, která byla navržená pro boj s domácím stereotypem. Ohromí vás svou jednoduchostí a širokým spektrem využití. Obývací stěna se skládá z televizního stolku, dvou vitrín a police. V případě potřeby úložného prostoru navíc lze dokoupit také příslušná komoda. Nábytek je vyrobený z kvalitního lamina, které je velmi odolné vůči mechanickému poškození (př. poškrábání), vlhkosti a nepodléhá času. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako RUMBA V obývací stěna, old style/matera

CAROL VI obývací stěna, old style/ matera

CAROL VI obývací stěna, old style/ matera
Detail

Hledáte návod na šťastný život a bohatství? Tak s tím vám pomoct nemůžeme, ale rozhodně víme, jak si to doma trochu vylepšit - moderní obývací stěnou Carol! A kdo ví, třeba tohle je ten první krok ke štěstí. Disponuje množstvím úložného prostoru pro dekorace, fotografie či upomínkové předměty. Své místo si samozřejmě najde i televize. Nábytek je vyrobený z kvalitního a odolného lamina, které je velmi odolné proti poškrábání, vlhkosti a vysokým teplotám. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Informace o dopravě a objednání montáže Jak nakupovat nábytek na splátky Inspirace od našich zákazníků (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako CAROL VI obývací stěna, old style/ matera

Čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 155506

Čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 155506
Detail

Křeslo - relaxační, moderní styl, s polstrováním, materiál dřevo a polyester, dekor dřeva eukalyptus, nosnost 172 kg, rozměr 70 × 110 × 75 cm (V׊×H), výška sedu 45 cm, hmotnost 31 kg, béžová barva Chcete si zařídit novou domácnost? Moderní styl křesla BELIANI se vám zajisté bude hodit. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jistě oceníte jeho nosnost až 172 kg. Polstrované křeslo BELIANI se postará o vaše maximální pohodlí. Ke zhotovení tohoto typu slouží dřevo a polyester. Dekor dřeva tvoří eukalyptus. Barva křesla BELIANI je béžová a určitě se bude u vás doma skvěle vyjímat. Příjemné posezení ještě podpoří područky, jež jsou od země vzdáleny 70 cm. Rozměry sedáku jsou 45 × 55 cm (V×H). Klíčové přednosti křesla Čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 155506 Moderní styl křesla BELIANI Pyšní se nosností až 172 kg Polstrování pro maximální pohodlí Materiálem použitým na jeho výrobu je dřevo a polyester Na elegantním designu se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 155506 , Křeslo ze zeleného sametu chesterfield, 120108 (beliani_120108)

BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN (beliani_70046)

BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN (beliani_70046)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 40×72×42 cm (V׊×H) modrá barva Chcete si u televize natáhnout nohy nebo hledáte nový doplněk k sezení? Potom by vaší pozornosti neměl utéct taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který se bude perfektně hodit do vašeho interiéru. Pokud jde o rozměry, tento model měří 72 × 42 cm, u výšky pak výrobce navrhl 40 cm. Produkt BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN byl vyhotovený z odolného materiálu, tvoří jej textil. Je obdařen nožičkami, díky čemuž působí elegantním dojmem a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Důležité parametry produktu BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN Bude se v obývacím pokoji skvěle vyjímat Obdélníkový tvar si perfektně sedne s ostatním vaším nábytkem S nožičkami Materiál taburetu BELIANI: textil Podtrhuje jej modrá barva Rozměry produktu BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN jsou 40 × 42 × 72 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN (beliani_70046)

BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN (beliani_70044)

BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN (beliani_70044)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 40×72×42 cm (V׊×H) šedá barva Chcete si u televize natáhnout nohy nebo hledáte nový doplněk k sezení? Pak vás zajisté osloví taburet BELIANI. Má pěkný obdélníkový tvar, který jde snadno sladit s vaším interiérem. Co do jeho rozměrů, ty činí 72 × 42 cm, u výšky pak očekávejte 40 cm. Produkt BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN je vyroben z dostatečně odolného materiálu, vytváří jej textil. Je obohacen o nožičky, působí tak lehčím, elegantnějším dojmem a také jej snadněji přenesete z místa na místo. Nejdůležitější parametry produktu BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN Taburet pro vaše unavené nohy Obdélníkový tvar snadno sladíte s interiérem Taburet na drobných nožkách Materiál taburetu BELIANI: textil Zdobí jej šedá barva Rozměry produktu BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN budou 40 × 42 × 72 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN (beliani_70044)

FMD Rohová nástěnná police old style tmavá matera

FMD Rohová nástěnná police old style tmavá matera
Detail

Police - materiál dřevotříska a melamin, antracitová a hnědá barva, matná povrchová úprava, rozměry 771 × 449 × 433 mm (V׊×D) Klíčové vlastnosti police FMD Rohová nástěnná police old style tmavá matera Police SHUMEE představuje krásný dekorativní prvek a zároveň účelový nábytek Materiálem police je dřevotříska a melamin Matné provedení povrchu Rozměry police jsou 771 × 449 × 433 mm Barva police na zeď je antracitová a hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako FMD Rohová nástěnná police old style tmavá matera , Křeslo z černého sametu chesterfield, 120109 (beliani_120109)

RAMONA rohová sedací souprava v chesterfield stylu, 280x180x81 cm

RAMONA rohová sedací souprava v chesterfield stylu, 280x180x81 cm
Detail

Rohová sedací souprava Ramona vnese do vašeho interiéru nadčasovost a nádech sofistikovanosti. Chesterfield styl bydlení má stovky let starou historii a byl ozdobou všech luxusních interiérů světa. Sedací souprava disponuje úložným prostorem a je rozkládací, což může být nenahraditelná role v menších prostorech. Výplň tvoří pružiny typu faliste a polyuretanová pěna. Na výběr je možnost čalounění v látce Kronos, což je plyšová tkanina, jemná a měkká na dotek. Nemá tendenci žmolkovatět. V testu odolnosti Martindale 50 000 cyklů. Složením se jedná o 100% polyester. Vybrat si můžete i ze tří dekorů dřeva noh - bílý, natural a wenge. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako RAMONA rohová sedací souprava v chesterfield stylu, 280x180x81 cm , Křeslo hnědé textil (288695)

BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279)

BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 61 × 51 × 120 cm barva: černá Rozhodli jste se vybavit váš domov novým nábytkem či jen chcete vyměnit starý za nový? Pokud je vaše odpověď ano, radost vám udělá konferenční stolek BELIANI, který s sebou přináší praktičnost a bude si dobře rozumět s ostatním vybavením vašeho bytu. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že byl navržen s rozměry 51 × 61 × 120 cm. Deska konferenčního stolku byla vyrobena z materiálu, kterým je dřevotříska. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří kov. Konečný vzhled stolku podtrhla matná úprava povrchu. BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe bude pro vás skvělý, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Nejdůležitější funkce u produktu BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Rozměry u tohoto modelu dělají 51 × 61 × 120 cm Konferenční... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279) , Křeslo hnědé textil (288595)

Růžová BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82959)

Růžová BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82959)
Detail

Postel - 172 × 233 cm (Š×D), výška 94 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, retro styl, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a růžová barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 94 × 172 × 233 cm (vך×h). Zatímco její černá a růžová barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná retro styl. Hlavní přednosti produktu Růžová BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 94 × 172 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžová BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82959) , Křeslo hnědé textil (246985)

BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN (beliani_70045)

BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN (beliani_70045)
Detail

Taburet na nožičkách, tvar obdélníkový, bez úložného prostoru, materiál: textil, rozměry: 40×72×42 cm (V׊×H) modrá barva Hodil by se vám nový doplněk k sezení nebo možnost pohodlného natažení nohou? Pak vás zajisté osloví taburet BELIANI. Má klasický obdélníkový tvar, který lze jednoduše sladit s vaším nábytkem. Zajímají-li vás jeho rozměry, ty činí 72 × 42 cm, výška pak bude příjemných 40 cm. Produkt BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN je z kvalitního a zároveň patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří textil. Je obohacen o nožičky, což zvyšuje jeho eleganci a také je usnadněn jeho přenos z místa na místo. Rozhodující parametry produktu BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN Pohodlný taburet do vašeho domova Obdélníkový tvar se bude hodit k ostatnímu vašemu nábytku Stojí na nožičkách Materiál taburetu BELIANI: textil Kraluje mu modrá barva Rozměry produktu BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN se vyšplhaly... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN (beliani_70045) , Čalouněné pestrobarevné prošívané patchwork křeslo chesterfield molde, 55074

Růžová BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm AVALLON (beliani_82962)

Růžová BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm AVALLON (beliani_82962)
Detail

Postel - 192 × 233 cm (Š×D), výška 94 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, retro styl, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a růžová barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 94 × 192 × 233 cm (vך×h). Zatímco její černá a růžová barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní retro styl. Hlavní přednosti produktu Růžová BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm AVALLON Kvalitní postel BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Růžová BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm AVALLON (beliani_82962) , Čalouněné křeslo v zelené barvě imitace kůže chesterfield, 95243

Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961)

Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961)
Detail

Postel - 172 × 233 cm (Š×D), výška 94 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, retro styl, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Postel má 94 × 172 × 233 cm (vך×h). Zatímco její černá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také retro styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 94 × 172 × 233 cm (vך×h) Materiálem použitým k její výrobě je dřevo,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961) , Čalouněné křeslo chesterfield s podnožkou, bílá barva 60653 (60653)

Šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm METZ (beliani_58380)

Šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm METZ (beliani_58380)
Detail

Postel - 169 × 217 cm (Š×D), výška 102 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov a polyester, dekor dřeva topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, stříbrná a šedá barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 102 × 169 × 217 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná a šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova zdařilý styl. Klíčové přednosti produktu Šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm METZ Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 102 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm METZ (beliani_58380) , Čalouněné hnědé křeslo everton, 175380

Šedá BELIANI Chesterfield 90 × 200 cm METZ (beliani_59221)

Šedá BELIANI Chesterfield 90 × 200 cm METZ (beliani_59221)
Detail

Postel - 126 × 217 cm (Š×D), výška 102 cm, jednolůžko, s čelem, materiál dřevo, kov a polyester, dekor dřeva topol, matná povrchová úprava, pro matraci 120 × 200 cm, s roštem, stříbrná a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Pro větší děti i dospělé je vhodná jednolůžková postel. Postel má 102 × 126 × 217 cm (vך×h). Zatímco její stříbrná a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, kov a polyester. Pro finální vzhled byla zvolena matná povrchová úprava. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru zdařilý styl. Klíčové přednosti produktu Šedá BELIANI Chesterfield 90 × 200 cm METZ Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 102... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI Chesterfield 90 × 200 cm METZ (beliani_59221) , Křeslo tmavě hnědé aberdeen, 254083

MIADOMODO Křeslo Chesterfield s taburetem - bílá

MIADOMODO Křeslo Chesterfield s taburetem - bílá
Detail

Moderní set sestávající z křesla a taburetu se hodí do různých druhů interiérů - jako klubovka do pánské místnosti, designový kus do obývacího pokoje nebo stylové křeslo do Vašeho obchodu. Křeslo je díky dřevěné konstrukci velice stabilní. Potah je vyroben z imitace kůže odolné proti běžnému opotřebení a výplň je ze snadno čistitelné pěny. Celé křeslo je díky použitým materiálům snadno a lehce čistitelné. Výrazným prvkem křesla jsou měděné nýty. Upozornění: Nohy jsou při přepravě uskladněny uvnitř křesla, které má ze spodní strany zip. Technické údaje: rozměry křesla: cca š 58 x v 71 cm x d 70 cm rozměr sedu: cca 45 x 45 cm výška sedu: cca 8 cm výška nohou: cca 20 cm rozměr taburetu: cca š 34 x v 36 x d 34 cm celková hmotnost: cca 16,7 kg nosnost křesla: cca 100 kg materiál: dřevo, měď, plast, textil textilní složení: 100% polyuretan Obsah balení: 1 x křeslo 1 x taburet (dilego.cz)

Podobné produkty ako MIADOMODO Křeslo Chesterfield s taburetem - bílá , Polohovací křeslo hnědé textil (289780)

Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá

Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte ve svém bydlení příjemnou atmosféru ve vintage duchu s tímto nádherným křeslem. Tato židle je čalouněná odolnou pravou kozí kůží, která vám poskytuje vynikající zážitek ze sezení. Pohovka stojí na nohou z masivního mangovníkového dřeva, takže je stabilní a robustní.Barva: hnědáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: pravá kozí kůže / masivní mangovníkové dřevoRozměry: šířka: 77 cmhloubka: 63 cmvýška: 76 cmšířka sedu: 55 cmhloubka sedu: 49 cmvýška sedu: 38 cmvýška opěradla: 41 cmvýška područek: 76 cmHmotnost: 19,3 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá , Polohovací křeslo hnědé textil (289820)

Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá

Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá
Detail

Vytvořte ve svém bydlení příjemnou atmosféru ve vintage duchu s tímto nádherným křeslem. Tato židle je čalouněná odolnou pravou kozí kůží, která vám poskytuje vynikající zážitek ze sezení. Pohovka stojí na nohou z masivního mangovníkového dřeva, takže je stabilní a robustní.Barva: hnědáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: pravá kozí kůže / masivní mangovníkové dřevoRozměry: šířka: 77 cmhloubka: 63 cmvýška: 76 cmšířka sedu: 55 cmhloubka sedu: 49 cmvýška sedu: 38 cmvýška opěradla: 41 cmvýška područek: 76 cmHmotnost: 19,3 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Chesterfield pravá kůže Dekorhome Hnědá , Křeslo hnědé textil, 325768 (325768)

Křeslo Chesterfield šedé pravá kůže (283755)

Křeslo Chesterfield šedé pravá kůže (283755)
Detail

Křeslo - relaxační, materiál dřevo a kůže, lesklá povrchová úprava, rozměr 75 × 76 × 89 cm (V׊×H), šedá barva Poohlížíte se po designovém kousku do vaší domácnosti? Stylové křeslo SHUMEE by se vám mohlo hodit. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. K výrobě tohoto typu slouží dřevo a kůže. Finální vzhled tohoto křesla zajistila lesklá úprava povrchu. Barva křesla SHUMEE je šedá a zajisté pro něj najdete u vás doma to pravé místo. Hlavní přednosti křesla Křeslo Chesterfield šedé pravá kůže Elegantní křeslo SHUMEE Materiálem pro jeho výrobu je dřevo a kůže Lesklá povrchová úprava Křeslu SHUMEE dominuje šedá barva Rozměry jsou 75 × 76 × 89 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Chesterfield šedé pravá kůže (283755) , Křeslo hnědé textil, 325739 (325739)

Křeslo Chesterfield bronzové pravá kůže (283754)

Křeslo Chesterfield bronzové pravá kůže (283754)
Detail

Křeslo - relaxační, industriální styl, s polstrováním, materiál kůže, matná povrchová úprava, nosnost 110 kg, rozměr 75 × 76 × 89 cm (V׊×H), bronzová barva Poohlížíte se po designovém kousku do vaší domácnosti? Industriální styl křesla SHUMEE by se vám mohlo hodit. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek, ale také vkusně doplní váš prostor. Můžete se u něho spolehnout na nosnost až 110 kg. Polstrované křeslo SHUMEE se postará o pohodlí při dlouhém sezení. Na výrobu tohoto typu se používá kůže. Elegantní design podtrhuje dekor dřeva mango. Konečný vzhled křesla byl získán matnou úpravou povrchu. Barva křesla SHUMEE je bronzová a zajisté zvýší pohodlí vašeho domova. Zásadní vlastnosti křesla Křeslo Chesterfield bronzové pravá kůže Industriální styl křesla SHUMEE Jeho nosnost činí až 110 kg S polstrováním pro maximální komfort Materiálem použitým na jeho výrobu je kůže Na elegantním designu se podílí mango Provedení s matnou povrchovou úpravou Křeslu SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Chesterfield bronzové pravá kůže (283754) , Křeslo hnědé pravá kůže (246387)

Velké čalouněné béžové křeslo CHESTERFIELD, 142825

Velké čalouněné béžové křeslo CHESTERFIELD, 142825
Detail

Křeslo - relaxační, moderní styl, s poduškou a s polstrováním, materiál dřevo a polyester, dekor dřeva eukalyptus, nosnost 125 kg, rozměr 79 × 112 × 85 cm (V׊×H), výška sedu 48 cm, hmotnost 35 kg, béžová barva Potřebujete doma další místo na sezení? Moderní styl křesla BELIANI je přesně to, co vám chybí. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Může se pochlubit nosností až 125 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne potřebné pohodlí. Má ve výbavě také podušku. K výrobě tohoto typu slouží dřevo a polyester. Dekor dřeva tvoří eukalyptus. Barva křesla BELIANI je béžová a zajisté se stane oblíbeným kouskem ve vašem domově. K už tak příjemnému posezení přispějí i područky, které jsou od země vzdáleny 79 cm. Rozměry sedáku jsou 48 × 56 cm (V×H). Klíčové vlastnosti křesla Velké čalouněné béžové křeslo CHESTERFIELD, 142825 Moderní styl křesla BELIANI Chlubí se nosností až 125 kg Pro maximální pohodlí je vybaven polstrováním a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Velké čalouněné béžové křeslo CHESTERFIELD, 142825 , Křeslo hnědé pravá kůže (247800)

Křeslo Chesterfield černé pravá kůže (283756)

Křeslo Chesterfield černé pravá kůže (283756)
Detail

Křeslo -, materiál dřevo, kov a kůže, rozměr 75 × 76 × 89 cm (V׊×H), černá barva Chcete doma zvýšit počet míst k sezení? Ke zhotovení tohoto typu slouží dřevo, kov a kůže. Barva křesla SHUMEE je černá a zaručeně přispěje k pohodlí vašeho domova. Hlavní přednosti křesla Křeslo Chesterfield černé pravá kůže Oblíbené křeslo SHUMEE Materiálem vybraným pro jeho zhotovení je dřevo, kov a kůže Křeslu SHUMEE dominuje černá barva Rozměry: 75 × 76 × 89 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Křeslo Chesterfield černé pravá kůže (283756)

RAMONA U rozkládací sedačka ve tvaru U v chesterfield stylu

RAMONA U rozkládací sedačka ve tvaru U v chesterfield stylu
Detail

Sedací souprava ve tvaru U Ramona vnese do vašeho interiéru nadčasovost a nádech sofistikovanosti. Chesterfield styl bydlení má stovky let starou historii a byl ozdobou všech luxusních interiérů světa. Sedací souprava disponuje 2x úložným prostorem a je rozkládací, což každý ocení. Výplň tvoří pružiny typu faliste a polyuretanová pěna. Na výběr je možnost čalounění v látce Kronos, což je plyšová tkanina, jemná a měkká na dotek. Nemá tendenci žmolkovatět. V testu odolnosti Martindale 50 000 cyklů. Složením se jedná o 100% polyester. Vybrat si můžete i ze tří dekorů dřeva noh - bílý, natural a wenge. Na výběr máte i druh knoflíků a to látkové, nebo skleněné. (sedacky-nabytek.cz)

Podobné produkty ako RAMONA U rozkládací sedačka ve tvaru U v chesterfield stylu

Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84027)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84027)
Detail

Postel - 189 × 221 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 106 × 189 × 221 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní přednosti produktu Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm BORDEAUX Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84027)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_57642)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_57642)
Detail

Postel - 197 × 228 cm (Š×D), výška 100 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 100 × 197 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova moderní styl. Klíčové přednosti produktu Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 100 × 197 × 228 cm (vך×h) K její výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá BELIANI Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_57642)

BELIANI tmavě šedá Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_117743)

BELIANI tmavě šedá Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_117743)
Detail

Postel - 197 × 228 cm (Š×D), výška 100 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel má 100 × 197 × 228 cm (vך×h). Zatímco její šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní moderní styl. Hlavní přednosti produktu BELIANI tmavě šedá Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá Chesterfield 180 × 200 cm SAVERNE (beliani_117743)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_57640)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_57640)
Detail

Postel - 177 × 228 cm (Š×D), výška 100 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 100 × 177 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní moderní styl. Zásadní přednosti produktu Světle šedá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_57640)

BELIANI tmavě šedá Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_117742)

BELIANI tmavě šedá Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_117742)
Detail

Postel - 177 × 228 cm (Š×D), výška 100 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel má 100 × 177 × 228 cm (vך×h). Zatímco její šedá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá Chesterfield 160 × 200 cm SAVERNE (beliani_117742)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm SAVERNE (beliani_117722)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm SAVERNE (beliani_117722)
Detail

Postel - 157 × 228 cm (Š×D), výška 100 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 100 × 157 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova moderní styl. Klíčové přednosti produktu Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm SAVERNE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm SAVERNE (beliani_117722)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84025)

Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84025)
Detail

Postel - 149 × 221 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a polyester, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel měří 106 × 149 × 221 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo a polyester. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové přednosti produktu Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm BORDEAUX Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Měří 106 × 149 × 221 cm (vך×h) K... (alza.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá BELIANI Chesterfield 140 × 200 cm BORDEAUX (beliani_84025)

Modré patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55374

Modré patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55374
Detail

Křeslo - relaxační, moderní styl, materiál polyester, nosnost 160 kg, výška opěradla 47 cm, hmotnost 15 kg Zařizujete si novou domácnost nebo se snažíte obměnit tu stávající? Moderní styl křesla BELIANI by se vám mohlo líbit. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek, ale také vkusně doplní váš prostor. Můžete se u něho spolehnout na nosnost až 160 kg. Ke zhotovení tohoto typu slouží polyester. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 65 cm a výška opěradla dosahuje 47 cm. Hlavní vlastnosti křesla Modré patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55374 Moderní styl křesla BELIANI Pyšní se nosností až 160 kg Materiálem zvoleným pro jeho zhotovení je polyester (alza.cz)

Podobné produkty ako Modré patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55374

Pestrobarevné patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55373

Pestrobarevné patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55373
Detail

Křeslo - relaxační, moderní styl, s polstrováním, materiál dřevo a polyester, nosnost 160 kg, výška sedu 46 cm, hmotnost 15 kg, vícebarevné Hodil by se vám domů nový kousek na sezení? Moderní styl křesla BELIANI je přesně to, co hledáte. Relaxační křeslo je určeno pro odpočinek nebo třeba utřídění svých myšlenek. Můžete se u něho spolehnout na nosnost až 160 kg. Polstrované křeslo BELIANI přispívá k pohodlí při dlouhém sezení. Na výrobu tohoto typu se používá dřevo a polyester. K už tak příjemnému posezení přispějí i područky, které jsou od země vzdáleny 65 cm. Výška sedu je 46 cm. Zásadní vlastnosti křesla Pestrobarevné patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55373 Moderní styl křesla BELIANI Má nosnost až 160 kg Maximální pohodlí díky polstrování Materiálem vybraným pro jeho výrobu je dřevo a polyester Křeslo BELIANI má vícebarevné provedení (alza.cz)

Podobné produkty ako Pestrobarevné patchwork čalouněné křeslo Chesterfield MANDAL, 55373

Prošívané žluté patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54821

Prošívané žluté patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54821
Detail

Křeslo - relaxační, klasický styl, s polstrováním, materiál borovicové dřevo, polyester a textil, nosnost 130 kg, rozměr 71 × 108 × 95 cm (V׊×H), výška sedu 43 cm, výška opěradla 29 cm, hmotnost 40 kg, vícebarevné Hledáte unikátní kousek do vaší domácnosti? Klasický styl křesla BELIANI by pro vás mohlo být to pravé. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Má nosnost až 130 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám poskytne maximální pohodlí. K výrobě tohoto typu slouží borovicové dřevo, polyester a textil. Dekor dřeva tvoří borovice. Područky, jež podpoří již příjemné posezení, jsou vzdáleny od země 71 cm a výška opěradla činí 29 cm. Rozměry sedáku jsou 43 × 58 cm (V×H). Hlavní přednosti křesla Prošívané žluté patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54821 Klasický styl křesla BELIANI Nabízí nosnost až 130 kg Maximální pohodlí díky polstrování Materiálem použitým pro jeho zhotovení je borovicové dřevo, polyester a textil Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prošívané žluté patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54821

Prošívané fialové patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54822

Prošívané fialové patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54822
Detail

Křeslo - relaxační, klasický styl, s polstrováním, materiál borovicové dřevo, polyester a textil, nosnost 130 kg, rozměr 71 × 108 × 95 cm (V׊×H), výška sedu 43 cm, výška opěradla 29 cm, hmotnost 40 kg, vícebarevné Hodil by se vám domů nový kousek na sezení? Klasický styl křesla BELIANI se vám zajisté bude hodit. Relaxační křeslo vám zpříjemní každodenní pobyt například u televizních obrazovek. Jeho nosnost činí až 130 kg. Polstrované křeslo BELIANI vám zajistí maximální komfort i při delším sezení. Ke zhotovení tohoto typu slouží borovicové dřevo, polyester a textil. Dekor dřeva tvoří borovice. Příjemné posezení ještě podpoří područky, jež jsou od země vzdáleny 71 cm a výška opěradla dosahuje 29 cm. Rozměry sedáku jsou 43 × 58 cm (V×H). Klíčové vlastnosti křesla Prošívané fialové patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54822 Klasický styl křesla BELIANI Nabízí nosnost až 130 kg S polstrováním pro maximální komfort Materiálem použitým na jeho výrobu je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prošívané fialové patchwork čalouněné křeslo CHESTERFIELD, 54822

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome
Detail

Elegantní a stylové křeslo v chesterfield stylu. Křeslo je čalouněné kvalitní látkou z mikrovlákna s efektem broušené kůže v barevném provedení hnědá. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo. Křeslo disponuje pružinovou sedací plochou a silným pohodlným polstrováním. Celé křeslo se pyšní dekorativním prošíváním a kovovými nýty. Barva:hnědáMateriál:masivní dřevo / látka z mikrovlákna (100% polyester) Rozměry:šířka: 110 cmhloubka: 85 cmvýška: 73 cmšířka sedu: 55 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 43 cmvýška zádové opěrky: 30 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome
Detail

Elegantní a stylové křeslo MIDAS v chesterfield stylu se stane pýchou vašeho obývacího pokoje. Křeslo je čalouněné kvalitní sametovou látkou v barevném provedení: šedá. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo. Křeslo disponuje pružinovou sedací plochou a silným pohodlným polstrováním. Celé křeslo se pyšní dekorativním prošíváním a kovovými nýty. Barva:šedáMateriál:masivní dřevo / sametová látka (100% polyester) Rozměry:šířka: 85 cmhloubka: 76 cmvýška: 105 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 52 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 65 cmvýška područek: 17 cmvýška nožiček: 19 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield kreslo ERIKSEN Růžová

Chesterfield kreslo ERIKSEN Růžová
Detail

Elegantní a stylové křeslo ERIKSEN v chesterfield stylu se stane pýchou vašeho obývacího pokoje. Křeslo je čalouněné kvalitní sametovou látkou. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo, které nabízí optimální stabilitu. Barva:růžová / černázelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní dřevo / sametová látkaRozměry:šířka: 62 cmhloubka: 75 cmvýška: 73 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 53 cmvýška sedu: 48 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield kreslo ERIKSEN Růžová

Chesterfield kreslo ERIKSEN Šedá

Chesterfield kreslo ERIKSEN Šedá
Detail

Elegantní a stylové křeslo ERIKSEN v chesterfield stylu se stane pýchou vašeho obývacího pokoje. Křeslo je čalouněné kvalitní sametovou látkou. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo, které nabízí optimální stabilitu. Barva:růžová / černázelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní dřevo / sametová látkaRozměry:šířka: 62 cmhloubka: 75 cmvýška: 73 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 53 cmvýška sedu: 48 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield kreslo ERIKSEN Šedá

Chesterfield kreslo ERIKSEN Zelená

Chesterfield kreslo ERIKSEN Zelená
Detail

Elegantní a stylové křeslo ERIKSEN v chesterfield stylu se stane pýchou vašeho obývacího pokoje. Křeslo je čalouněné kvalitní sametovou látkou. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo, které nabízí optimální stabilitu. Barva:růžová / černázelená / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní dřevo / sametová látkaRozměry:šířka: 62 cmhloubka: 75 cmvýška: 73 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 53 cmvýška sedu: 48 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield kreslo ERIKSEN Zelená

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome
Detail

Elegantní a stylové křeslo v chesterfield stylu. Křeslo je čalouněné kvalitní látkou z mikrovlákna s efektem broušené kůže v barevném provedení hnědá. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo. Křeslo disponuje pružinovou sedací plochou a silným pohodlným polstrováním. Celé křeslo se pyšní dekorativním prošíváním a kovovými nýty. Barva:hnědáMateriál:masivní dřevo / látka z mikrovlákna (100% polyester) Rozměry:šířka: 110 cmhloubka: 85 cmvýška: 73 cmšířka sedu: 55 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 43 cmvýška zádové opěrky: 30 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome

Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome
Detail

Elegantní a stylové křeslo MIDAS v chesterfield stylu se stane pýchou vašeho obývacího pokoje. Křeslo je čalouněné kvalitní sametovou látkou v barevném provedení: šedá. Vnitřní rám tvoří pevné dřevo. Křeslo disponuje pružinovou sedací plochou a silným pohodlným polstrováním. Celé křeslo se pyšní dekorativním prošíváním a kovovými nýty. Barva:šedáMateriál:masivní dřevo / sametová látka (100% polyester) Rozměry:šířka: 85 cmhloubka: 76 cmvýška: 105 cmšířka sedu: 50 cmhloubka sedu: 52 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 65 cmvýška područek: 17 cmvýška nožiček: 19 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Chesterfield křeslo MIDAS Dekorhome
Kožené old style hnědé vintage křeslo CHESTERFIELD, 54823 (beliani_54823), Křeslo kožené hnědé NARWIK, 130708, PRORASO Old Style (8004395002726), Křeslo Chesterfield černé pravá kůže (283756), Křeslo Chesterfield bronzové pravá kůže (283754), Křeslo Chesterfield šedé pravá kůže (283755), Křeslo světle šedé CHESTERFIELD velké, 110538, Křeslo ze zeleného sametu CHESTERFIELD, 120108 (beliani_120108), Křeslo z černého sametu CHESTERFIELD, 120109 (beliani_120109), Křeslo hnědé textil (288695), Křeslo hnědé textil (288595), Křeslo hnědé textil (246985), Čalouněné pestrobarevné prošívané patchwork křeslo Chesterfield MOLDE, 55074, Čalouněné křeslo v zelené barvě imitace kůže CHESTERFIELD, 95243, Čalouněné křeslo Chesterfield s podnožkou, bílá barva 60653 (60653), Čalouněné hnědé křeslo EVERTON, 175380, Křeslo tmavě hnědé ABERDEEN, 254083, Polohovací křeslo hnědé textil (289780), Polohovací křeslo hnědé textil (289820), Křeslo hnědé textil, 325768 (325768), Křeslo hnědé textil, 325739 (325739), Křeslo hnědé pravá kůže (246387), Křeslo hnědé pravá kůže (247800)