Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190)

Produkt Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190) upraviť a produkt hľadať znova.

Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190)

Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190)
Detail

Pečicí forma na koláč, z nepřilnavého materiálu, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 250 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak zvažte koupi pečicí formy Koopman forma na koláč 28x3,5cm. Tento typ je vhodný na koláč. Pokud rádi připravujete dobroty v pečicí formě, nemusíte se bát připálení díky nepřilnavému povrchu pečicí formy. Zajisté vás požeší, že je forma vhodná k mytí v myčce na nádobí. Maximální teplota, při které lze použít pečící formu Koopman je 250 °C. Podstatné vlastnosti pečicí formy Koopman forma na koláč 28x3,5cm Oblíbené pokrmy upečete díky této pečicí formě Materiál pečící formy: nepřilnavý Koopman forma na koláč 28x3,5cm je vhodná i do myčky na nádobí Maximální teplota použití: 250 °C Určení pečící formy Koopman: na koláč (alza.cz)

Podobné produkty ako Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190) , Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190)

TORO Forma na koláč 28cm

TORO Forma na koláč 28cm
Detail

TORO Forma na koláč TORO 28cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | PLECHOVÉ FORMY NA PEČENÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Forma na koláč 28cm , Koopman forma na dort 28cm (170113240)

TORO Forma na koláč 29,5cm

TORO Forma na koláč 29,5cm
Detail

TORO Forma na koláč TORO 29,5cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA KOLÁČ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Forma na koláč 29,5cm , Koopman forma na dort 26cm (170293730)

Keramická forma na koláč Weber

Keramická forma na koláč Weber
Detail

Forma na koláč Weber je vyrobena z keramiky odolné proti poškrábáníVhodná pro pečení koláčů a dezertů ve Vašem griluHladký povrch zajistí, že se těsto nepřichytí ke stěnám formyForma má dvě masivní uši pro snadnou manipulaciVnitřní průměr formy 26,5 cmHmotnost 1,4 kg Lze mýt v myčce na nádobí (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Keramická forma na koláč Weber , Blex forma na koláč 115/30cm pocín. (8594020071611)

TORO Forma na koláč 27,5cm

TORO Forma na koláč 27,5cm
Detail

TORO Forma na koláč TORO 27,5cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA KOLÁČ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Forma na koláč 27,5cm , Toro forma na koláč, průměr 27,5 cm (390126)

Patisse Forma na koláč O 28cm

Patisse Forma na koláč O 28cm
Detail

Forma na koláč vynikající na pečení sladkých i slaných dezertů, je nezbytností v kuchyni každého cukráře i kuchaře. Oceníte ji při přípravě křehkých koláčů, litých koláčků nebo velkých tartaletiek. Rozměr: 28 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Patisse Forma na koláč O 28cm , Zenker forma na ovocný koláč 28cm energy (6921)

PROHOME - Forma na koláč 2,1l SIMAX

PROHOME - Forma na koláč 2,1l SIMAX
Detail

Simax, +300/-40 stupňů (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Forma na koláč 2,1l SIMAX , Altom forma na koláč marble pr. 28 cm

Pečicí forma na koláč GRANITE 28,5 cm

Pečicí forma na koláč GRANITE 28,5 cm
Detail

Pečící forma s nepřilnavým povrchem usnadní a zpříjemní vaše pečení. Povrch XYNFLON je vysoce odolný, má skvělé antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Lze mýt v myčce nádobí. Materiál: karbonová ocel Rozměry: 28,5 x 3,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Pečicí forma na koláč GRANITE 28,5 cm , Florina silikonová forma na koláč anide, 25 cm

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm
Detail

Nádobí značky Eaziglide Neverstick2 představuje nejnovější technologie a revoluční inovace na poli nepřilnavého nádobí. Eaziglide Neverstick2, vyrobený z tvrzeného hliníku je speciálně navržen tak, aby vám usnadnil život. Exkluzivní povrch Neverstick2 vydrží mnohem déle než ostatní povrchy, využívá 7x silnější technologii a díky tomu můžete vařit zdravě bez oleje nebo ostatních tuků. Kulatá forma na koláč o průměru 26 cm je vyrobena z vysoce odolného tvrzeného hliníku s nepřilnavým povrchem a vysokou odolností proti poškrábání. Přednosti nepřilnavého nádobí Eaziglide Neverstick2: 7x odolnější než jiné nepřilnavé nádobí záruka dlouhé životnosti na nepřilnavost povrchu tvrzené hliníkové tělo s pevnou základnou z nerezové oceli pro rychlé a rovnoměrné rozložení tepla vhodné pro mytí v myčce nádobí povrchová úprava "noční obloha" Technické parametry: Průměr: 26 cm Výška: 4 cm Hmotnost: 0,56 kg Vhodné do trouby: do 260°C (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm , Altom forma na koláč s víkem, 26 cm

Forma na koláč de Buyer 11 cm

Forma na koláč de Buyer 11 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cm , Orion forma na koláč grande pr. 28,5 cm

Forma na koláč de Buyer 17 cm

Forma na koláč de Buyer 17 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cm , Koopman forma na biskupský chléb 31x12x7cm (170112180)

Forma na koláč de Buyer 14 cm

Forma na koláč de Buyer 14 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 14 cm , Lamart lt3097 forma koláč 31x3cm copper (lt3097)

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm
Detail

Nádobí značky Eaziglide Neverstick2 představuje nejnovější technologie a revoluční inovace na poli nepřilnavého nádobí. Eaziglide Neverstick2, vyrobený z tvrzeného hliníku je speciálně navržen tak, aby vám usnadnil život. Exkluzivní povrch Neverstick2 vydrží mnohem déle než ostatní povrchy, využívá 7x silnější technologii a díky tomu můžete vařit zdravě bez oleje nebo ostatních tuků. Kulatá forma na koláč o průměru 26 cm je vyrobena z vysoce odolného tvrzeného hliníku s nepřilnavým povrchem a vysokou odolností proti poškrábání. Přednosti nepřilnavého nádobí Eaziglide Neverstick2: 7x odolnější než jiné nepřilnavé nádobí záruka dlouhé životnosti na nepřilnavost povrchu tvrzené hliníkové tělo s pevnou základnou z nerezové oceli pro rychlé a rovnoměrné rozložení tepla vhodné pro mytí v myčce nádobí povrchová úprava "noční obloha" Technické parametry: Průměr: 26 cm Výška: 4 cm Hmotnost: 0,56 kg Vhodné do trouby: do 260°C (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm , Koopman forma bábovkobá 22x10 cm (k309400160)

Forma na koláč de Buyer 17 cm

Forma na koláč de Buyer 17 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cm , Orion forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá

Forma na koláč de Buyer 11 cm

Forma na koláč de Buyer 11 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cm , Simax forma na koláč 1,7 l ¤ 28 cm výška 4 cm

Forma na koláč de Buyer 9 cm

Forma na koláč de Buyer 9 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 9 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 9 cm , Orion forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová (151779)

Forma na koláč de Buyer 24 cm

Forma na koláč de Buyer 24 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 24 cm , Orion forma pocín. na koláč a pizzu flat pr. 20 cm (151775)

Forma na koláč de Buyer 27 cm

Forma na koláč de Buyer 27 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 27 cm , Orion forma pocín. na koláč a pizzu flat pr. 30 cm (151777)

Forma na koláč de Buyer 11 cm

Forma na koláč de Buyer 11 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cm , Orion forma na koláč kov/nepř. pov. grande pr. 28 cm (120014)

Forma na koláč de Buyer 14 cm

Forma na koláč de Buyer 14 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 14 cm , Banquet forma hluboká na koláč / buchty granite brown 27,5 x 6 cm

Forma na koláč de Buyer 9 cm

Forma na koláč de Buyer 9 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 9 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 9 cm , Westmark podložka na koláč nebo pizzu (31422270)

Forma na koláč de Buyer 17 cm

Forma na koláč de Buyer 17 cm
Detail

Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cm , Koopman plech na pečení 41x28x3cm (170112610)

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm

Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm
Detail

Nádobí značky Eaziglide Neverstick2 představuje nejnovější technologie a revoluční inovace na poli nepřilnavého nádobí. Eaziglide Neverstick2, vyrobený z tvrzeného hliníku je speciálně navržen tak, aby vám usnadnil život. Exkluzivní povrch Neverstick2 vydrží mnohem déle než ostatní povrchy, využívá 7x silnější technologii a díky tomu můžete vařit zdravě bez oleje nebo ostatních tuků. Kulatá forma na koláč o průměru 26 cm je vyrobena z vysoce odolného tvrzeného hliníku s nepřilnavým povrchem a vysokou odolností proti poškrábání. Přednosti nepřilnavého nádobí Eaziglide Neverstick2: 7x odolnější než jiné nepřilnavé nádobí záruka dlouhé životnosti na nepřilnavost povrchu tvrzené hliníkové tělo s pevnou základnou z nerezové oceli pro rychlé a rovnoměrné rozložení tepla vhodné pro mytí v myčce nádobí povrchová úprava "noční obloha" Technické parametry: Průměr: 26 cm Výška: 4 cm Hmotnost: 0,56 kg Vhodné do trouby: do 260°C (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč Neverstick2 Eaziglide 26 cm , Koopman kryt na potraviny skládací (170426290)

Forma na koláč de Buyer 24 cm

Forma na koláč de Buyer 24 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 24 cm , Koopman zásobník na příbory cuisine (k170484580)

Forma na koláč de Buyer 27 cm

Forma na koláč de Buyer 27 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 27 cm , Cobble hill puzzle čas na koláč 1000 dílků (625012803236)

Forma na koláč de Buyer 24 cm

Forma na koláč de Buyer 24 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 24 cm , Koopman odkapávač na nádobí ultra clean (k101000750)

Forma na koláč de Buyer 27 cm

Forma na koláč de Buyer 27 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 27 cm , Koopman poklop na potraviny 45x45 cm (k170424590)

Forma na koláč de Buyer 14 cm

Forma na koláč de Buyer 14 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 14 cm , Forma na peceni chleba

Forma na koláč de Buyer 9 cm

Forma na koláč de Buyer 9 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 9 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 9 cm , Silikonova forma na rohlicky

LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE LAMART

LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE LAMART
Detail

Forma na koláč - uhlíková ocel Praktický doplněk pečení, velmi lehký výrobek Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace Vyrobeno z velmi odolné uhlíkové oceli, vhodné pro styk s potravinami Odolnost vůči vysokým teplotním rozdílům: -60°C až 230°C beze změn vlastností Použití v pečící nebo horkovzdušné troubě také v chladničce nebo mrazícím pultu Výrobky zaručují snadné a rychlé odlepení těsta od povrchu Lze mýt v myčce na nádobí 3 roky záruka Materiál: Uhlíková ocel/Non-stick Barva: Červená Rozměr: 29x3 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE LAMART , Orion forma na bagety

Banquet Forma na koláč silikonová Culinaria Red

Detail

Červená silikonová forma na koláč značky Banquet má průměr 27 cm a odolá i velmi vysokým teplotám až 240°C. Kromě klasické trouby ji lze použít i v mikrovlnné troubě. Snadno se udržuje díky možnosti mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Forma na koláč silikonová Culinaria Red

LAMART LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE

LAMART LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE
Detail

Forma na koláč - uhlíková ocel Praktický doplněk pečení, velmi lehký výrobek Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace Vyrobeno z velmi odolné uhlíkové oceli, vhodné pro styk s potravinami Odolnost vůči vysokým teplotním rozdílům: -60°C až 230°C beze změn vlastností Použití v pečící nebo horkovzdušné troubě také v chladničce nebo mrazícím pultu Výrobky zaručují snadné a rychlé odlepení těsta od povrchu Lze mýt v myčce na nádobí 3 roky záruka Materiál: Uhlíková ocel/Non-stick Barva: Červená Rozměr: 29x3 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako LAMART LT3077 FORMA NA KOLÁČ 31X3CM BASE

Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm

Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm
Detail

Koláčová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 28,5 cm, v. 5,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm

Altom Forma na koláč s víkem, 26 cm

Altom Forma na koláč s víkem, 26 cm
Detail

Forma na dort s víkem v sobě spojuje 3 funkce - pečení, uložení a přenášení. Klasická dortová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, rozevírání formy pomocí přezky. Součástí je plastové víko s držadlem na přenášení a ochranu dortu před hmyzem. Lze mýt v myčce nádobí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Forma na koláč s víkem, 26 cm

Altom Forma na koláč Marble pr. 28 cm

Altom Forma na koláč Marble pr. 28 cm
Detail

Forma na koláč Marble o pr. 28 cmje opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení a to i při použití minimálního množství tuku. Lze použít i na pečení slané či sladké pizzy. Upečený koláč z formy snadno vyklopíte. Nevystavujte formu rychlým změnám teploty. (4home.cz)

Podobné produkty ako Altom Forma na koláč Marble pr. 28 cm

Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm

Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm
Detail

Silikonová forma na pečení má světlejší béžovošedou barvu, bude proto neutrálním kouskem ideálním jak pro malé cukrářky, tak pro pekaře-začátečníky. Je vhodná do trouby a upečete v ní jak oblíbený cheesecake, tak koláč nebo třeba dort na dětskou oslavu. Nebo snad zvolíte zdravější varinatu? (4home.cz)

Podobné produkty ako Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát
Detail

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč OCUISINE 27x3cm, borosilikát, kategorie: PEČENÍ | ZAPÉKACÍ MÍSY A PEKÁČE | ZAPÉKACÍ MÍSY SKLENĚNÉ (kitos.cz)

Podobné produkty ako OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát

Decora Papírová forma na koláč ve tvaru srdce

Decora Papírová forma na koláč ve tvaru srdce
Detail

Papírová forma na koláč ve tvaru srdce Forma je z čisté přírodní celulózy. Je odolná vůči teplotám do 200 ° C. Perfektní pro výrobu klasického koláče nebo dortů. Rozměr: 20,5 x 22,5 x 5 cm - 700 g (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Decora Papírová forma na koláč ve tvaru srdce

Decora Papírová forma na koláč ø 22 cm

Decora Papírová forma na koláč ø 22 cm
Detail

Papírová forma na koláč ø 22 cm Forma je z čisté přírodní celulózy. Je odolná vůči teplotám do 200 ° C. Perfektní pro výrobu klasického koláče nebo dortů. Rozměr: 22 x 7 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Decora Papírová forma na koláč ø 22 cm

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát
Detail

OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč OCUISINE 27x3cm, borosilikát, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA KOLÁČ (kitos.cz)

Podobné produkty ako OCUISINE Skleněná zapékací forma na koláč 27x3cm, borosilikát

Patisse Forma na koláč - velká tartaletka O 30cm

Patisse Forma na koláč - velká tartaletka O 30cm
Detail

Forma na koláč s vyjímatelným dnem je vynikající pro pečení sladkých i slaných dezertů, je nezbytností v kuchyni každého cukráře i kuchaře. Oceníte ji při přípravě křehkých koláčů, litých koláčků nebo velkých tartaletiek. Rozměr: 30 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Patisse Forma na koláč - velká tartaletka O 30cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 28 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 32 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm
Detail

Drobné detaily hrají hlavní roli...elegantní tvary, jemné křivky a hladké dno. Forma na koláč s vlnkováním je tím nejoblíbenějším tvarem. Díky vysokým okrajům je forma vhodná i na bohatě plněné domácí koláče, quiche a dorty. Vyberte si mezi barvami, které vyplývají z francouzských tradic a vášní. Do forem je snadné se zamilovat, nezůstávájí totiž jen v kuchyni a pokaždé s nimi hostům či rodině přinesete ke stolu i radost a překvapení. Koláče pečené v nich chutnají i vypadají jednoduše báječně. Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C. Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 28 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 32 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm
Detail

Drobné detaily hrají hlavní roli...elegantní tvary, jemné křivky a hladké dno. Forma na koláč s vlnkováním je tím nejoblíbenějším tvarem. Díky vysokým okrajům je forma vhodná i na bohatě plněné domácí koláče, quiche a dorty. Vyberte si mezi barvami, které vyplývají z francouzských tradic a vášní. Do forem je snadné se zamilovat, nezůstávájí totiž jen v kuchyni a pokaždé s nimi hostům či rodině přinesete ke stolu i radost a překvapení. Koláče pečené v nich chutnají i vypadají jednoduše báječně. Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C. Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm
Detail

Drobné detaily hrají hlavní roli...elegantní tvary, jemné křivky a hladké dno. Forma na koláč s vlnkováním je tím nejoblíbenějším tvarem. Díky vysokým okrajům je forma vhodná i na bohatě plněné domácí koláče, quiche a dorty. Vyberte si mezi barvami, které vyplývají z francouzských tradic a vášní. Do forem je snadné se zamilovat, nezůstávájí totiž jen v kuchyni a pokaždé s nimi hostům či rodině přinesete ke stolu i radost a překvapení. Koláče pečené v nich chutnají i vypadají jednoduše báječně. Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C. Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Emile Henry forma na koláč granátová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 32 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kulatá 32 cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm

Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm
Detail

Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Teflonová vrstva chrání ocel proti oxidaci a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Teflonová vrstva Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel, teflon Průměr: 28 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer kruhová 28 cm
Koopman forma na koláč 28x3,5cm (170112190), Koopman forma na dort 28cm (170113240), Koopman forma na dort 26cm (170293730), Blex Forma na koláč 115/30cm pocín. (8594020071611), TORO Forma na koláč, průměr 27,5 cm (390126), ZENKER Forma na ovocný koláč 28cm Energy (6921), Altom Forma na koláč Marble pr. 28 cm, Florina Silikonová forma na koláč Anide, 25 cm, Altom Forma na koláč s víkem, 26 cm, Orion Forma na koláč GRANDE pr. 28,5 cm , Koopman forma na biskupský chléb 31x12x7cm (170112180), LAMART LT3097 FORMA KOLÁČ 31X3CM COPPER (LT3097), Koopman Forma bábovkobá 22x10 cm (K309400160), Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm hnědá , SIMAX forma na koláč 1,7 l ¤ 28 cm výška 4 cm, Orion Forma silikon koláč pr. 27 cm oranžová (151779), ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 20 cm (151775), ORION Forma pocín. na koláč a pizzu FLAT pr. 30 cm (151777), ORION Forma na koláč kov/nepř. pov. GRANDE pr. 28 cm (120014), BANQUET Forma hluboká na koláč / buchty GRANITE Brown 27,5 x 6 cm, Westmark Podložka na koláč nebo pizzu (31422270), Koopman Plech na pečení 41x28x3cm (170112610), Koopman Kryt na potraviny skládací (170426290), Koopman Zásobník na příbory CUISINE (K170484580), Cobble Hill Puzzle Čas na koláč 1000 dílků (625012803236), Koopman Odkapávač na nádobí ULTRA CLEAN (K101000750), Koopman Poklop na potraviny 45x45 cm (K170424590), forma na peceni chleba, silikonova forma na rohlicky, Orion Forma na bagety