Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629)

Produkt Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629) upraviť a produkt hľadať znova.

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629)
Detail

Slunečník - tvar osmiúhelníku, průměr 3 m, výška 2,55 m, závěsný, na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Praktickým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Závěsný slunečník působí elegantním dojmem a dáte si ho tam, kam chcete. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálem slunečníku je ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,55 m. Zajímavé funkce slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: osmiúhelník Závěsný slunečník zabírá málo místa Přednosti tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je ocel Výška slunečníku: 2,55 m Průměr slunečníku: 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm zelený (44629) , Slunečník závěsný happy green 5046100dg tmavě zelený 300 cm

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový, který vám poskytne stín a spolehlivou ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Bezvadně zakryje menší prostory. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Výškové nastavení vám poskytne bezpečí před větrem a k tomu si zvládnete přizpůsobit stín vašim potřebám. S pomocí kličky dokážete lehce slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,6 m. Zásadní parametry slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm antracitový (44875) , Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Ocenili byste možnost se někdy schovat před dosahem slunečních paprsků? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník najde využití v zakulacených a menších prostorech. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Výškové nastavení zajišťuje dostatečnou ochranu před větrem a navíc si zvládnete nastavit stín tak, jak aktuálně vyžadujete. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Rozhodující přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový Díky tomuto slunečníku nemusíte mít strach z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm pískový (44874) , Stojan na slunečník zelený 9 kg 40 cm litina (47863)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,6 m, závěsný, výškové nastavení, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Máte rádi teplé počasí, ale rádi byste se skryli před slunečními paprsky? Praktickou vychytávkou pro vás bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se dá báječně využít v zaoblených a malých zahradách. Bezvadně zakryje menší prostory. Závěsný slunečník se pyšní větší elegancí a můžete ho instalovat takřka kamkoliv. Výškové nastavení zaručí ochranu před větrem a zároveň si můžete nastavit polohu stínu. S kličkou bude velice jednoduché slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Rozhodující přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 300 cm barva taupe (44876) , Stojan na slunečník zelený 12 kg 49 cm litina (47866)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm zelený (44625)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm zelený (44625)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,47 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Chcete někdy uprchnout před silou slunečních paprsků? Významným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm zelený, jenž vám poskytne stín a potřebnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník se bude skvěle hodit do symetrického prostředí. Předností závěsného slunečníku je elegantní vzhled a lze ho postavit téměř kamkoliv. Ohebný kloub má za úkol naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. S kličkou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je ocel. Slunečník je vysoký 2,47 m. Významné přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm zelený Tento slunečník vás dostatečně uchrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Díky závěsnému slunečníku budete mít celou plochu stolu k dispozici Prospěšné vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm zelený (44625) , Brána na pastvinu ocelová 5 tyčí (115–300) × 90 cm stříbrná

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Závěsný slunečník vyniká elegancí a lze ho postavit téměř kamkoliv. Ohebný kloub vám umožní naklápět střechu slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Základní přednosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm antracitový (44622) , Koberec ke stanu 300 x 400 cm zelený (314788)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Důležitou vychytávkou vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a smíte jej umístit téměř kamkoliv. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,38 m. Rozhodující vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 300 cm barva taupe (44623) , Leifheit stěrka window slider 40 cm s teleskopickou tyčí

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm pískový (44624)

Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm pískový (44624)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,47 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Máte rádi teplé počasí, ale rádi byste se skryli před slunečními paprsky? Nepostradatenou vychytávkou vám bude Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm pískový, který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. S čtvercovým slunečníkem do symetrické zahrady neuděláte chybu. Závěsný slunečník vypadá elegantně a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je ocel. Výška slunečníku je 2,47 m. Rozhodující přednosti slunečníku Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm pískový Tento slunečník vás dokáže bezpečně ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník nezabere prostor Funkce a přednosti slunečníku: ohebný kloub a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s ocelovou tyčí 250 x 250 cm pískový (44624) , Brilanz žinylkový mop s teleskopickou tyčí 120 cm, oranžová

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635)
Detail

Slunečník - obdélníkový tvar, výška 2,68 m, ohebný kloub a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Obdélníkový slunečník najde uplatnění v zahradách i restauracích. Ohebný kloub je určen k naklápění slunečníku, díky čemuž si jej můžete patřičně nastavit dle aktuálního dopadu slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník má výšku 2,68 m. Důležité vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: obdélník Užitečné vlastnosti slunečníku: ohebný kloub a na kličku Materiál: hliník Výška: 2,68 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 400 x 300 cm zelený (44635) , Carpoint stěrka na okna s ocelovou rukojetí 60cm (1729931)

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 300 cm antracitový (44521)

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 300 cm antracitový (44521)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,5 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi v létě sedíte venku, ale vadí vám přímé sluneční světlo? Nepostradatelným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 300 cm antracitový, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník bude náramně vyhovovat do zakulacených a menších prostorů. Bezkonkurenčně zastíní menší plochy. Závěsný slunečník nabízí větší eleganci a můžete si jej dát tařka kamkoliv. Ohebný kloub slouží k naklápění plochy slunečníku, díky čemuž je s ním možné manipulovat podle aktuální polohy slunce. Otevírání na kličku má na starost jednoduché otevírání i zavírání slunečníku. Materiálem slunečníku je ocel. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,5 m. Zajímavé přednosti slunečníku Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 300 cm antracitový S tímto slunečníkem budete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 300 cm antracitový (44521) , Happy green podložka plážová austin s ocelovou konstrukcí, 150 x 54 cm, zelená

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Přáli byste si někdy vyhnout slunečním paprskům? Praktickou vychytávkou pro vás bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový, jenž vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník bude náramně vyhovovat do zakulacených a menších prostorů. Vytvoří zastínění na menší ploše. Závěsný slunečník působí elegantně a můžete jej umístit skoro kamkoliv. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé funkce slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník nezabere prostor Funkce a přednosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm cihlový (47299) , Happy green podložka plážová austin s ocelovou konstrukcí, 150 x 54 cm, oranžová

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Nepostradatenou vychytávkou vám bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový, který vám zajistí stín a zaručeně ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Dokáže vytvořit dokonalý stín na menší ploše. Závěsný slunečník vyniká elegancí a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. Otevírání na kličku se postará o bezproblémové rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 1,31 m. Základní vlastnosti slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm vínový (47298) , Happy green slunečník s boční stěnou, průměr 230 cm

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863)

Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Chcete občas utéct před horkými slunečními paprsky? Funkční vychytávkou pro vás v létě bude Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový, který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. Kruhovým slunečníkem skvěle doplníte zakulacené a menší prostory. Perfektně zakryje menší plochy. Závěsný slunečník vypadá elegantně a lze ho situovat tam, kam potřebujete. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé funkce slunečníku Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Díky závěsnému slunečníku budete mít celou plochu stolu k dispozici Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška: 1,31 m... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s kovovou tyčí 300 cm pískový (44863) , Edding 300 permanentní, zelený (4-300004)

Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522)

Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku, materiál kov, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Šikovným pomocníkem vám bude Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník náramně padne do zakulaceného a menšího prostředí. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník vyniká elegancí a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 1,31 m. Zajímavé přednosti slunečníku Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník se může pochlubit jeho skladností Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je kov... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný slunečník s LED světly a kovovou tyčí 300 cm pískový (312522) , Brilanz žinylkový mop s teleskopickou tyčí

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250x250 cm zelený (46993)

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250x250 cm zelený (46993)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,47 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste byli občas mimo dosah slunečních paprsků? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250x250 cm zelený, který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník si zamilujete do symetrických prostorů. Závěsný slunečník vyniká elegancí a můžete jej umístit skoro kamkoliv. Ohebný kloub má za úkol naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním můžete zacházet dle dopadajících paprsků. S pomocí kličky dokážete lehce slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. Slunečník má výšku 2,47 m. Stěžejní parametry slunečníku Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250x250 cm zelený S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník je skladný, tudíž nezabere mnoho prostoru Funkce a přednosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250x250 cm zelený (46993) , Koberec ke stanu 300 x 600 cm hdpe zelený (133644)

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí 600 cm antracit (312564)

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí 600 cm antracit (312564)
Detail

Slunečník -, výška 2,6 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Přáli byste si někdy vyhnout slunečním paprskům? Významnou vychytávkou pro vás v létě bude Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí 600 cm antracit, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a smíte jej umístit téměř kamkoliv. Otevírání na kličku zajistí jednoduché rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je ocel. Slunečník je vysoký 2,6 m. Stěžejní parametry slunečníku Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí 600 cm antracit Tento slunečník vám zabezpečí dostatečnou ochranu před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: šestiúhelník Závěsný slunečník je skladný, tudíž nezabere mnoho prostoru Užitečné vlastnosti slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je ocel Výška slunečníku: 2,6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí 600 cm antracit (312564) , Happy green slunečník s kličkou 230 cm, antracit, černá tyč

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí pískový 600 cm (312563)

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí pískový 600 cm (312563)
Detail

Slunečník -, výška 2,6 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí pískový 600 cm, který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. Závěsný slunečník se pyšní větší elegancí a smíte jej umístit téměř kamkoliv. Otevírání na kličku zaručuje jednoduché otevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje ocel. Výška slunečníku je 2,6 m. Podstatné funkce slunečníku Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí pískový 600 cm Díky tomuto slunečníku se nemusíte obávat UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: šestiúhelník Závěsný slunečník zabírá málo místa Přednosti tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiál: ocel Výška slunečníku: 2,6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí pískový 600 cm (312563) , Konzolový stolek bílý s patinou 110x45x76 cm dřevo (284162)

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí taupe 600 cm (312565)

Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí taupe 600 cm (312565)
Detail

Slunečník -, výška 2,6 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Praktickým pomocníkem vám v létě bude Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí taupe 600 cm, který vám poskytne stín a spolehlivou ochranu před UV zářením. Závěsný slunečník vyniká elegancí a lze ho postavit téměř kamkoliv. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. Celková výška slunečníku je 2,6 m. Podstatné parametry slunečníku Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí taupe 600 cm Tento slunečník vás spolehlivě ochrání před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: šestiúhelník Závěsný slunečník je skladný, tudíž nezabere mnoho prostoru Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiál: ocel Výška: 2,6 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Dvojitý slunečník s ocelovou tyčí taupe 600 cm (312565) , Klarfit miri, zelená dětská houpačka s ocelovou konstrukcí, určená na zahradu

Zahradní slunečník s ocelovou tyčí pískový 180 cm (315540)

Zahradní slunečník s ocelovou tyčí pískový 180 cm  (315540)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 1,765 m, výška 2 m, středové uchycení, ohebný kloub a výškové nastavení, materiál ocel, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Zahradní slunečník s ocelovou tyčí pískový 180 cm , který vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník oceníte zejména v menších a zakulacených prostorech. Umí vytvořit výtečný stín na menší ploše. Středový slunečník byl vyroben s pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub slouží k naklápění plochy slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Výškové nastavení slouží k ochraně před větrem a náraz si smíte nastavit stín podle vašich představ. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Slunečník má výšku 2 m. Nejdůležitější funkce slunečníku Zahradní slunečník s ocelovou tyčí pískový 180 cm Tento slunečník vás dostatečně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s ocelovou tyčí pískový 180 cm (315540) , Klarfit olav, modrá dětská houpačka s ocelovou konstrukcí, určená na zahradu

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se nejvíce hodí do zakulacených a menších prostorů. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. Pomocí kličky nebude otevírání ani zavírání slunečníku problém. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,38 m. Nejdůležitější přednosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm Tento slunečník vás spolehlivě ochrání před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Prospěšné vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312331) , Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312330)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312330)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,58 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi v létě sedíte venku, ale vadí vám přímé sluneční světlo? Šikovnou vychytávkou pro vás bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm, jenž zajistí stín a spolehlivě vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se dá báječně využít v zaoblených a malých zahradách. Vytvoří vynikající stín na menší ploše. Předností závěsného slunečníku je elegantní vzhled a lze jej dát takřka kamkoliv. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 2,58 m. Zásadní vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm Tento slunečník vás dostatečně uchrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník nepřekáží v prostoru Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku Materiál: hliník... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312330) , Konzolový stolek 100x35x76 cm masivní akácie s živými hranami (323522)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312338)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312338)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,55 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste se čas od času skrýt před slunečními paprsky? Nezaměnitelným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm, jenž je schopný vytvořit stín a ochránit vás před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Perfektně zakryje menší plochy. Závěsný slunečník působí elegantně a zvládnete ho dát téměř kamkoliv. S kličkou bude velice jednoduché slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník je vysoký 2,55 m. Základní funkce slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm Úkolem tohoto slunečníku je ochrana před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku a skládací Materiál: hliník Výška: 2,55 m... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312338) , Konzolový stolek masivní teak s přírodním povrchem 110x35x76 cm (246957)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312339)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312339)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se čas od času vyhli dosahu slunečních paprsků? Neocenitelným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm, jenž vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník se nejvíce hodí do zakulacených a menších prostorů. Vytvoří výborný stín na menších plochách. Závěsný slunečník se může pochlubit elegancí a můžete si jej dát tařka kamkoliv. Otevírání na kličku garantuje snadné rozevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,38 m. Klíčové přednosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm Slunečník bude podstatnou ochranou před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník šetří prostorem Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 300 cm (312339) , Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312336)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312336)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,55 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Ocenili byste místo slunečních paprsků občas stín? Šikovným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm, který bude schopný zajistit stín a ochránit vás před UV zářením. Kruhový slunečník se hodí spíše na zaoblené a malé zahrady. Vytvoří zastínění na menší ploše. Závěsný slunečník je oblíbený pro svou eleganci a můžete jej postavit skoro kamkoliv. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Slunečník tvoří hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Výška slunečníku je 2,55 m. Významné vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm Díky tomuto slunečníku se nemusíte obávat UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiál: hliník Výška: 2,55 m Průměr: 3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312336) , Thurson green heritage, zelený čaj (300 g) (4792055016643)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312328)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312328)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,38 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod se občas skrýt před sluncem? Významnou vychytávkou pro vás v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm, který vám poskytne stín a spolehlivou ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník bude náramně vyhovovat do zakulacených a menších prostorů. Bezchybně zastíní menší plochy. Závěsný slunečník těží ze své elegance a můžete jej umístit skoro kamkoliv. S kličkou slunečník bez potíží otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,38 m. Zajímavé přednosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm Slunečník vám nabídne nenahraditelnou ochranu před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Užitečné vlastnosti slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 300 cm (312328) , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky hasiči

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312346)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312346)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 3 m, výška 2,58 m, závěsný, výškové nastavení a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod někdy uniknout před slunečními paprsky? Parádním pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm, který umí spolehlivě zajistit stín a ochránit před UV zářením. Čtvercový slunečník bude skvělým doplňkem do symetrických prostorů. Bezvadně zakryje menší prostory. Závěsný slunečník vyniká elegancí a lze ho situovat tam, kam potřebujete. Výškové nastavení vám poskytne bezpečí před větrem a zároveň si můžete nastavit ideální stín. Otevírání na kličku garantuje snadné rozevření i zavření slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 2,58 m. Podstatné funkce slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm Tento slunečník vás zvládne ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 300 cm (312346) , Chipolino s vodící tyčí a se zvuky policie

SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, taupe (47801)

SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, taupe (47801)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 1,55 m, výška 1,9 m, středové uchycení, bez ohebného kloubu, materiál ocel, polyesterová plachta Potřebovali byste se někdy schovat před slunečními paprsky? Důležitou vychytávkou vám v létě bude SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, taupe, který vám zajistí stín i spolehlivou ochranu před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník skvěle padne do zaoblené a malé zahrady. Parádně zakryje menší plochy. Středový slunečník byl zhotoven s robustní konstrukcí. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Slunečník je vysoký 1,9 m. Významné parametry slunečníku SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, taupe Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Středový slunečník vám poskytne výbornou stabilitu Užitečné vlastnosti slunečníku: bez ohebného kloubu Materiál: ocel Výška slunečníku: 1,9 m Průměr: 1,55 m (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, taupe (47801) , Orion mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí

SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, pískový (47798)

SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, pískový (47798)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 1,55 m, výška 1,9 m, středové uchycení, bez ohebného kloubu, materiál ocel, polyesterová plachta Ocenili byste možnost se někdy schovat před dosahem slunečních paprsků? Funkční vychytávkou pro vás v létě bude SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, pískový, jenž zajistí stín a bezpečně vás ochrání před ultrafialovým zářením. Kruhový slunečník přijde vhod do zaoblených a malých zahrad. Vytvoří výborný stín na menších plochách. Středový slunečník disponuje pevnou stabilní konstrukcí. Materiálu slunečníku dominuje ocel. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Výška slunečníku je 1,9 m. Významné vlastnosti slunečníku SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, pískový Tento slunečník vás umí ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Středový slunečník se pyšní stabilitou Prospěšné vlastnosti slunečníku: bez ohebného kloubu Materiálem slunečníku je ocel Výška: 1,9 m Průměr slunečníku: 1,55 m (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Slunečník s ocelovou tyčí 155cm, pískový (47798) , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčí (56667)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitMateriál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS , Vileda mop chenille 3d s vodorovnou tyčí (4023103143593)

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS

Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS
Detail

Tento vkusný slunečník vám poskytne stín a ochrání vás tak před sluníčkem a jeho škodlivým UV zářením. Slunečník nabízíme v šesti barevných variantách: antracit, písková, cihlová, šedohnědá, zelená a vínová. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, která nepropouští škodlivé UV záření, nebledne a poskytuje optimální ochranu před sluncem. Polyesterová tkanina se také snadno čistí. Průměr tyče je 38 mm a můžete ji namontovat na váš stávající stojan nebo doprostřed stolů s otvorem. Exkluzivní konstrukce tohoto slunečníku je sklopná, aby vás chránila, i když slunce klesne blíže k horizontu. Zásluhou kombinace silné ocelové tyče a 6 odolných žeber je slunečník stabilní a má dlouhou životnost. Náš zahradní slunečník disponuje klikovým mechanismem, který usnadňuje jeho otvírání i zavírání. Sestavení výrobku je jednoduché. Upozorňujeme, že v případě, kdy je vystaven deštník silnému dešti, doporučujeme ho ošetřit impregnací.Barva:antracitMateriál:látka / ocelRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 200 cmvýška: 252 cmPrůměr hlavní tyče:38 mmHmotnost:6,3 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zahradní slunečník s kovovou tyčí 300 x 200 cm - POSLEDNÍ KUS , Konzolový stolek 120x30x76 cm mdf (280019)

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250 x 250 cm taupe (46995)

Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250 x 250 cm taupe (46995)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,47 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Chtěli byste se čas od času skrýt před slunečními paprsky? Parádním pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250 x 250 cm taupe, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník se bude skvěle hodit do symetrického prostředí. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a lze ho postavit téměř kamkoliv. Ohebný kloub dovolí naklápět slunečník, díky čemuž s ním můžete manipulovat dle dopadajících paprsků. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří ocel. Celková výška slunečníku je 2,47 m. Zásadní vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250 x 250 cm taupe Díky tomuto slunečníku se nemusíte obávat UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník je skladný Funkce a přednosti slunečníku: ohebný kloub a na kličku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s LED světly ocelová tyč 250 x 250 cm taupe (46995)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 300x300 cm antracitový (312372)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 300x300 cm antracitový (312372)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,58 m,, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Nepostradatenou vychytávkou vám bude Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 300x300 cm antracitový, který vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před UV zářením. Čtvercový slunečník bude parádní dekorací symetrických zahrad. Otevírání na kličku se postará o bezproblémové rozevření i zavření slunečníku. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník je vysoký 2,58 m. Základní parametry slunečníku Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 300x300 cm antracitový Tento slunečník vás dostatečně uchrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku je hliník Výška slunečníku: 2,58 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 300x300 cm antracitový (312372)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou antracitový 250x250 cm (312362)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou antracitový 250x250 cm (312362)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,53 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Chtěli byste někdy strávit chvíle mimo prudké sluneční paprsky? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s dvojitou stříškou antracitový 250x250 cm, jenž vám poskytne stín a potřebnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádní volbou do symetrického prostředí. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Otevírání na kličku má na starost jednoduché otevírání i zavírání slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. Celková výška slunečníku je 2,53 m. Nejdůležitější přednosti slunečníku Konzolový slunečník s dvojitou stříškou antracitový 250x250 cm Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník nepřekáží v prostoru Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s dvojitou stříškou antracitový 250x250 cm (312362)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 250x250 cm antracitový (312354)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 250x250 cm antracitový  (312354)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,54 m, závěsný, výškové nastavení a na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod se občas skrýt před sluncem? Významným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 250x250 cm antracitový , jenž vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník se bude skvěle hodit do symetrického prostředí. Parádně zakryje menší plochy. Závěsný slunečník se pyšní větší elegancí a smíte ho položit kamkoliv chcete. Výškové nastavení vás ubrání před větrem a navíc si přizpůsobíte stín tak, jak potřebujete. Otevírání na kličku má na starost jednoduché otevírání i zavírání slunečníku. Materiálem slunečníku je hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Výška slunečníku je 2,54 m. Nejdůležitější vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 250x250 cm antracitový Slunečník vám nabídne nenahraditelnou ochranu před sluncem (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s dvojitou stříškou 250x250 cm antracitový (312354)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37)
Detail

Slunečník - tvar osmiúhelníku, průměr 3,5 m, výška 2,8 m, závěsný, ohebný kloub a na kličku, materiál kov, polyesterová plachta Chcete někdy uprchnout před silou slunečních paprsků? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508, který vám nabídne stín a dostatečnou ochranu před UV zářením. Bude schopen vytvořit perfektní stín i na velké plochy. Závěsný slunečník působí elegantním dojmem a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. Ohebný kloub využijete při naklápění slunečníku, díky čemuž jej můžete upravovat podle aktuální polohy slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Celková výška slunečníku je 2,8 m. Významné parametry slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 Tento slunečník slouží k ochraně před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: osmiúhelník Závěsný slunečník... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 350 cm terakotový 44508 (3505,37)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou pískový 250 x 250 cm (312360)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou pískový 250 x 250 cm (312360)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,53 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Důležitým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s dvojitou stříškou pískový 250 x 250 cm, který vám zajistí stín a ochrání vás před UV zářením. Čtvercový slunečník si oblíbíte do symetrických zahrad. Závěsný slunečník těží ze své elegance a lze jej postavit téměř kamkoliv kam chcete. Pomocí kličky zvládnete snadno slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník má výšku 2,53 m. Podstatné funkce slunečníku Konzolový slunečník s dvojitou stříškou pískový 250 x 250 cm S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Se závěsným slunečníkem nepřijdete o žádný prostor Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: na kličku Materiál: hliník Výška slunečníku: 2,53 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s dvojitou stříškou pískový 250 x 250 cm (312360)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou taupe 250 x 250 cm (312363)

Konzolový slunečník s dvojitou stříškou taupe 250 x 250 cm (312363)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,54 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Praktickým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s dvojitou stříškou taupe 250 x 250 cm, který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude skvělým doplňkem do symetrických prostorů. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a dá se postavit téměř kamkoliv. Otevírání na kličku obstará bezstarostné rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří hliník. Slunečník je vysoký 2,54 m. Zásadní parametry slunečníku Konzolový slunečník s dvojitou stříškou taupe 250 x 250 cm Díky tomuto slunečníku nemusíte mít strach z UV záření Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník šetří prostorem Užitečné vlastnosti slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška slunečníku: 2,54 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s dvojitou stříškou taupe 250 x 250 cm (312363)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 250 cm (312320)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 250 cm (312320)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,3 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Potřebovali byste se někdy schovat před slunečními paprsky? Praktickým pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 250 cm, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádním doplňkem do symetrických zahrad. Díky němu budete mít k dispozici stín na menší ploše. Závěsný slunečník poskytne větší eleganci a lze ho postavit téměř kamkoliv. S kličkou bude velice jednoduché slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Celková výška slunečníku je 2,3 m. Nejdůležitější vlastnosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 250 cm Tento slunečník vás dostatečně uchrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník se může pochlubit jeho skladností Přednosti tohoto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly pískový 250 cm (312320)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 250 cm (312323)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 250 cm (312323)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,3 m, závěsný, na kličku, polyesterová plachta Chtěli byste se čas od času skrýt před slunečními paprsky? Šikovným pomocníkem vám bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 250 cm, který zajistí stín a zaručuje dostatečnou ochranu před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádní dekorací symetrických zahrad. Perfektně zakryje menší plochy. Závěsný slunečník je oblíbený pro svou eleganci a můžete jej postavit skoro kamkoliv. Otevírání na kličku zaručuje jednoduché otevření i zavření slunečníku. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Celková výška slunečníku je 2,3 m. Základní přednosti slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 250 cm Slunečník vás ubrání před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Díky závěsnému slunečníku nepřijdete o žádnou plochu stolu Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku Výška: 2,3 m Průměr: 2,5 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly taupe 250 cm (312323)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 250 cm (312322)

Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 250 cm (312322)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 2,5 m, výška 2,3 m, závěsný, na kličku, materiál hliník, polyesterová plachta Ocenili byste místo slunečních paprsků občas stín? Šikovnou vychytávkou pro vás bude Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 250 cm, který zajistí stín a dokáže uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník bude parádní volbou do symetrického prostředí. Vytvoří zastínění na menší ploše. Předností závěsného slunečníku je elegantní vzhled a můžete ho instalovat takřka kamkoliv. Zásluhou kličky můžete slunečník jednoduše otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. To je dostatečně na zakrytí plážového lehátka a deky. Výška slunečníku je 2,3 m. Nejdůležitější funkce slunečníku Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 250 cm S tímto slunečníkem budete v bezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Závěsný slunečník zabírá málo místa Vlastnosti a funkce tohoto slunečníku: na kličku Materiálem slunečníku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s tyčí a LED světly antracitový 250 cm (312322)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618)

Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, výška 2,3 m, závěsný, na kličku a skládací, materiál hliník, polyesterová plachta Přišlo by vám vhod někdy uniknout před slunečními paprsky? Úžasným pomocníkem vám v létě bude Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový, jenž zajistí stín a dokáže vás uchránit před ultrafialovým zářením. Čtvercový slunečník se hodí do symetrických zahrad. Závěsný slunečník vypadá elegantně a umístíte si ho kamkoliv podle vašich představ. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje hliník. Slunečník je vysoký 2,3 m. Významné funkce slunečníku Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový Tento slunečník vám zabezpečí dostatečnou ochranu před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: čtverec Zásluhou závěsného slunečníku budete mít prostor neustále k dispozici Přednosti tohoto slunečníku: na kličku a skládací Materiálem slunečníku je hliník Výška: 2,3 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Konzolový slunečník s hliníkovou tyčí 250 x 250 cm antracitový (44618)

Rojaplast Slunečník STANDART 300 cm - zelený - zánovní

Detail

Klasický slunečník s kulatou plachtou a střapci po okrajích. Otevírání plachty na rotační kličku je v principu velmi snadné. Rojaplast Slunečník 300cm s kličkou – zelený je držen středovou tyčí z kovu antracitové barvy. Vejdete se pod něj vy i vaše drahá polovička v časech relaxu u moře i mimo něj. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Slunečník STANDART 300 cm - zelený - zánovní

Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí

Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí
Detail

Jednoduchý zahradní slunečník o průměru 300cm s praktickou možností naklápění. K otevírání slouží otáčecí klička. Ideální slunečník pro Vaše zahradní posezení! Technické údaje: rozměr 300cm hmotnost 8kg materiál konstrukce kov materiál potahu polyester 160g barva konstrukce antracit barva potahu zelená rozměr balení 158x15x15cm materiál balení karton průměr hlavní tyče 37 mm klička od země je cca 60cm boční (B) / standard (S) S Obsah balení: 1x Slunečník NAKLÁPĚCÍ 300cm - zelená (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí

Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí

Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí
Detail

Jednoduchý zahradní slunečník o průměru 300cm s praktickou možností naklápění. K otevírání slouží otáčecí klička. Ideální slunečník pro Vaše zahradní posezení! Technické údaje: rozměr 300cm hmotnost 8kg materiál konstrukce kov materiál potahu polyester 160g barva konstrukce antracit barva potahu zelená rozměr balení 158x15x15cm materiál balení karton průměr hlavní tyče 37 mm klička od země je cca 60cm boční (B) / standard (S) S Obsah balení: 1x Slunečník NAKLÁPĚCÍ 300cm - zelená (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast 54665 Slunečník 300 cm - zelená naklápěcí

Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená

Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená
Detail

Jednoduchý slunečník STANDART o průměru 300 cm, který Vám zajistí příjemné posezení během letních slunečných dnů. Bez naklápění, se střapcem, bez podstavce.Barva:béžovácihlovábordózelenáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:polyester 160 g / kovRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 300 cmvýška: 250 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmHmotnost:7 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená

Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená

Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená
Detail

Jednoduchý slunečník STANDART o průměru 300 cm, který Vám zajistí příjemné posezení během letních slunečných dnů. Bez naklápění, se střapcem, bez podstavce.Barva:béžovácihlovábordózelenáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:polyester 160 g / kovRozměry:šířka: 300 cmhloubka: 300 cmvýška: 250 cmPrůměr hlavní tyče:48 mmHmotnost:7 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Slunečník STANDART Ø 300 cm ROJAPLAST Zelená

Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená

Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená
Detail

NAKLÁPĚCÍ SLUNEČNÍK ø 300 cm Představte si ideální odpočinek ve stínu na vaší zahradě nebo terase, kde vás nic neruší a vy se můžete plně oddat relaxaci. S naším náklápěcím slunečníkem si tento sen můžete snadno splnit. Tento stylový a funkční slunečník je dokonalým doplňkem pro vaše letní dny, který vás ochrání nejen před sluncem, ale i před nečekaným mírným deštěm díky svému vodoodpudivému nástřiku. STABILNÍ KONSTRUKCE Nejenže vám poskytne dostatek stínu díky svému štědrému průměru 300 cm, ale díky šestiramenné konstrukci a pevné kovové struktuře zůstane stabilní i při nepříznivém počasí. ELEGANTNÍ BARVY Moderní design a elegantní barevné varianty béžová, zelená či šedá, vše doplněno antracitovou konstrukcí, zajistí, že slunečník bude harmonicky ladit s jakýmkoliv venkovním nábytkem. béžová / antracit zelená / antracit šedá / antracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ Ovládání slunečníku je hračka. Stačí pár pohybů designovou kličkou a můžete si nastavit polohu slunečníku přesně podle vašich potřeb. A když se slunce posune, snadno slunečník nakloníte, aby stín padal stále tam, kde potřebujete. Nenechte se omezovat nedostatkem stínu a užijte si každý letní den naplno s náklápěcím slunečníkem. Jeho vysoká kvalita materiálů a zpracování zaručí, že bude vaším společníkem po mnoho let. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál:polyester 180 g / kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 246 cmprůměr hlavní tyče: 38 mmvýška kličky od země: 100 cmHmotnost:6 kg MONTÁŽ Montáž slunečníku je velmi snadná a rychlá. Baleno v kartonovém obalu o rozměru 152x14x14 cm. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená

Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená

Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená
Detail

NAKLÁPĚCÍ SLUNEČNÍK ø 300 cm Představte si ideální odpočinek ve stínu na vaší zahradě nebo terase, kde vás nic neruší a vy se můžete plně oddat relaxaci. S naším náklápěcím slunečníkem si tento sen můžete snadno splnit. Tento stylový a funkční slunečník je dokonalým doplňkem pro vaše letní dny, který vás ochrání nejen před sluncem, ale i před nečekaným mírným deštěm díky svému vodoodpudivému nástřiku. STABILNÍ KONSTRUKCE Nejenže vám poskytne dostatek stínu díky svému štědrému průměru 300 cm, ale díky šestiramenné konstrukci a pevné kovové struktuře zůstane stabilní i při nepříznivém počasí. ELEGANTNÍ BARVY Moderní design a elegantní barevné varianty béžová, zelená či šedá, vše doplněno antracitovou konstrukcí, zajistí, že slunečník bude harmonicky ladit s jakýmkoliv venkovním nábytkem. béžová / antracit zelená / antracit šedá / antracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ Ovládání slunečníku je hračka. Stačí pár pohybů designovou kličkou a můžete si nastavit polohu slunečníku přesně podle vašich potřeb. A když se slunce posune, snadno slunečník nakloníte, aby stín padal stále tam, kde potřebujete. Nenechte se omezovat nedostatkem stínu a užijte si každý letní den naplno s náklápěcím slunečníkem. Jeho vysoká kvalita materiálů a zpracování zaručí, že bude vaším společníkem po mnoho let. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál:polyester 180 g / kovRozměry:průměr: 300 cmvýška: 246 cmprůměr hlavní tyče: 38 mmvýška kličky od země: 100 cmHmotnost:6 kg MONTÁŽ Montáž slunečníku je velmi snadná a rychlá. Baleno v kartonovém obalu o rozměru 152x14x14 cm. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Náklápěcí slunečník ø 300 cm Rojaplast Zelená

SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864)

SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 1,31 m, závěsný, na kličku a nutná montáž, materiál kov, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Praktickou vychytávkou pro vás bude SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm, který zajistí stín a garantuje ochranu před UV zářením. Kruhový slunečník bude vhodný do zakulacených a menších prostorů. Dokonale zakryje drobnější plochy. Závěsný slunečník těží ze své elegance a je možné ho položit kamkoliv potřebujete. Otevírání na kličku zajistí jednoduché rozevření i zavření slunečníku. Slunečník tvoří kov. To je dostatečně na zakrytí celé terasy. Slunečník má výšku 1,31 m. Klíčové přednosti slunečníku SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm Posláním tohoto slunečníku je zabezpečí před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: kruh Závěsný slunečník umí ušetřit mnoho prostoru Prospěšné vlastnosti slunečníku: na kličku a nutná montáž Materiálem slunečníku je kov Výška: 1,31 m Průměr:... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Slunečník zahradní, nástěnný, zelený 300 cm (44864)

Slunečník závěsný Happy Green 5046100DG tmavě zelený 300 cm

Slunečník závěsný Happy Green 5046100DG tmavě zelený 300 cm
Detail

Luxusní závěsný slunečník s pevnou ocelovou konstrukcí se postará o ještě pohodlnější a bezstarostný odpočinek na zahradě. Díky průměru 3 m poskytne příjemný stín celé rodině v těch největších vedrech. Manipulace je opravdu nenáročná díky praktické kličce, kterou slunečník jednoduše otevřete i zavřete. Praktický stojan je součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Slunečník závěsný Happy Green 5046100DG tmavě zelený 300 cm
Slunečník závěsný Happy Green 5046100DG tmavě zelený 300 cm, Stojan na slunečník s květináčem zelený (40906), Stojan na slunečník zelený 9 kg 40 cm litina (47863), Stojan na slunečník zelený 12 kg 49 cm litina (47866), Brána na pastvinu ocelová 5 tyčí (115–300) × 90 cm stříbrná, Koberec ke stanu 300 x 400 cm zelený (314788), Leifheit Stěrka Window Slider 40 cm s teleskopickou tyčí, Brilanz Žinylkový mop s teleskopickou tyčí 120 cm, oranžová, Carpoint Stěrka na okna s ocelovou rukojetí 60cm (1729931), HAPPY GREEN Podložka plážová AUSTIN s ocelovou konstrukcí, 150 x 54 cm, zelená, HAPPY GREEN Podložka plážová AUSTIN s ocelovou konstrukcí, 150 x 54 cm, oranžová, Happy Green Slunečník s boční stěnou, průměr 230 cm, EDDING 300 permanentní, zelený (4-300004), Brilanz Žinylkový mop s teleskopickou tyčí , Koberec ke stanu 300 x 600 cm HDPE zelený (133644), HAPPY GREEN Slunečník s kličkou 230 cm, antracit, černá tyč, Konzolový stolek bílý s patinou 110x45x76 cm dřevo (284162), KLARFIT Miri, zelená dětská houpačka s ocelovou konstrukcí, určená na zahradu, KLARFIT Olav, modrá dětská houpačka s ocelovou konstrukcí, určená na zahradu, Plážový slunečník šedá, pr. 220 cm, Konzolový stolek 100x35x76 cm masivní akácie s živými hranami (323522), Konzolový stolek masivní teak s přírodním povrchem 110x35x76 cm (246957), Stojan na slunečník s květináčem bílý (40908), Thurson Green Heritage, zelený čaj (300 g) (4792055016643), CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Hasiči, CHIPOLINO s vodící tyčí a se zvuky Policie, Orion Mop/stěrka na okna s teleskopickou tyčí, LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčí (56667), VILEDA Mop Chenille 3D s vodorovnou tyčí (4023103143593), Konzolový stolek 120x30x76 cm MDF (280019)