Kingdoms of amalur: reckoning (pc) digital (414930)

Produkt Kingdoms of amalur: reckoning (pc) digital (414930) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kingdoms of amalur: reckoning (pc) digital (414930) upraviť a produkt hľadať znova.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC) DIGITAL (414930)

Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC) DIGITAL (414930)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční a RPG, Intenzivní zbraňové souboje zkombinujte s kouzly, které završíte silným konečným útokem. Dynamický soubojový systém je zárukou zábavné hratelnosti. Obsáhlý svět s bohatou historií Silný příběh pochází z pera hned několika úspěšných tvůrců, mezi nimiž najdete i hlavního designéra legendy TES IV: Oblivion. Užít si tak budete moci svět s vlastní dlouhou historií. Nemilosrdný a cynický pašerák JoelKingdoms of Amalur: Reckoning je RPG s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC) DIGITAL (414930) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Kingdoms of Death - Christopher Ruocchio

Detail

The fourth novel of the galaxy-spanning Sun Eater series merges the best of space opera and epic fantasy, as Hadrian Marlowe continues down a path that can only end in fire. Hadrian Marlowe is trapped. For nearly a century, he has been a guest of the Emperor, forced into the role of advisor, a prisoner of his own legend.But the war is changing. Mankind is losing. The Cielcin are spilling into human space from the fringes, picking their targets with cunning precision.The Great Prince Syriani Dorayaica is uniting their clans, forging them into an army and threat the likes of which mankind has never seen. And the Empire stands alone. Now the Emperor has no choice but to give Hadrian Marlowe – once his favorite knight – one more impossible task: journey across the galaxy to the Lothrian Commonwealth and convince them to join the war.But not all is as it seems, and Hadrian's journey will take him far beyond the Empire, beyond the Commonwealth, impossibly deep behind enemy lines. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kingdoms of Death - Christopher Ruocchio , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Secret of Mana (PC) DIGITAL (452130)

Secret of Mana (PC) DIGITAL (452130)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 57% Nezapomenutelné dobrodružství Randi, Primm a Popoi prošlo očekávaným plným 3D remakem a výsledek stojí za to. Původní oblíbená hra vyšla v roce 1993. Projděte si známý příběh v moderní 3D grafice. Nový obsah Ve hře najdete starý příběh, ale také nové postavy, hudbu i obsah. Hlavní hrdina Randi - malý chlapecRandi se vydává na dlouhou cestu, aby obnovil magickou sílu Many. V průchodu skrz nepřátele mu pomáhá mana meč a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Secret of Mana (PC) DIGITAL (452130) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Heroes of Normandie - PC DIGITAL (1385077)

Heroes of Normandie - PC DIGITAL (1385077)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vypnuto Tři různé armády (plus francouzský odpor). Vypnuto Rychlé bitvy lze přehrát v režimu jednoho nebo více hráčů. Vypnuto Zvolte vám nejbližší hru Spousta způsobů, jak hrát: dokončete tři plnohodnotné kampaně, zapojte se do rychlého utkání nebo vyzvěte přítele v multiplayeru. Vypnuto Ujměte se velení armádyJste pasováni do role velitele malých jednotek ve scénářích různých velikostí, uprostřed kampaně D-Day. V duchu originální stolní hry je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Heroes of Normandie - PC DIGITAL (1385077) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Men of War (PC) DIGITAL (195450)

Men of War (PC) DIGITAL (195450)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Strategická hra odehrávající se v období nejtěžších bojů druhé světové války. (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War (PC) DIGITAL (195450) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Gift of Parthax (PC) DIGITAL (186443)

Gift of Parthax (PC) DIGITAL (186443)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 65% Úchvatný příběh ve světě plném kouzel a možností 4 různých závěrečných rozuzlení v závislosti na vašem rozhodnutí. Staňte se čarodějem jménem Arif a zachraňte svého přítele Velea. Octnete se ve světě, kde je kouzelnictví zakázáno a dostanete se tak do vězení. Boj o život Veleus byl odsouzen k boji o život. Ovšem neuspěl. Teď je to na vás, zachraňte svého přítele. Tvořte svá vlastní kouzlaVytvořte svůj styl hry, který vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gift of Parthax (PC) DIGITAL (186443) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Dawn of Andromeda (PC) DIGITAL (380493)

Dawn of Andromeda (PC) DIGITAL (380493)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Pusťte se do víru sci-fi 4X strategie, kde je Andromeda původním domovem lidstva. Země byla osídlena až později v době existenční krize a vaším úkolem je nyní vrátit se zpět domů. Můžete ale hrát i za jiné rasy, než az lidi. Ať už přednastavené, náhodně upravené anebo upravené přímo vámi v editoru. Po celém vesmíru žije mnoho různých civilizací a je jen na vás, jaké vztahy s nimi navážete. Klíčové vlastnosti PC Dawn of AndromedaRozsáhlá 4X sci-fi strategieVýběr z mnoha rasMožnost úprav rasŠiroké herní možnostiOtevírá se vám celý vesmírUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Dawn of Andromeda (PC) DIGITAL (380493) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Tales of Berseria (PC) DIGITAL (284280)

Tales of Berseria (PC) DIGITAL (284280)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, PC Tales of Berseria osvojte si veškeré unikátní schopnosti hlavní postavy a upravte si možnosti boje podle sebe. 78% Tales of Berseria je jedno z nejlepších JRPG, které je v tuto chvíli na trhu. Zapomenete na dění okolo vás a budete zcela pohlceni příběhem a propracovanou hratelností této hry. Vypnuto Osvojte si magické schopnosti Exorcistky a pomozte světu v boji proti obávaným démonům.Ve hře Tales of Berseria se hráči vydají na cestu, na které poznají sebe samé. Vžijí se do role Velvet, mladé ženy, které milou povahu po traumatické zkušenosti tři roky před událostmi hry vystřídal hněv a nenávist. Vypnuto Propracovaný systém soubojů S pomocí kouzel a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales of Berseria (PC) DIGITAL (284280) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214)

Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: akční, RPG a dobrodružná, - hra, ve která jste piráti, a v které si spolu s kamarády složíte svoji posádku. V on-line bitvách se postavíte na moři i na souši konkurenčním posádkám. 69% Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Brouzdat budete zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Brouzdat budete zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Boj na kanóny i na nože... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Layers of Fear - PC DIGITAL (858109)

Layers of Fear - PC DIGITAL (858109)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, Nacházíte se v neustále se proměňujícím sídle z viktoriánské éry plném děsivých vizí, které jsou výplodem malířovy narušené představivosti. Cestou budete sbírat střípky mozaiky, která odhalí smutnou a temnou minulost umělce. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 71% Vývojářům se povedlo z umění udělat horor a z hororu umění. Je to významný evoluční milník v historii digitálního děsu. A vy byste měli být při tom — Hrej.cz Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hororová adventura vás zavede do domu psychicky narušeného umělce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postupně procházíte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Layers of Fear - PC DIGITAL (858109) , Laurenne, louhimo: reckoning - cd (8024391113127)

Song Of Farca - PC DIGITAL (1506820)

Song Of Farca - PC DIGITAL (1506820)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Song Of Farca je temný brutální detektivní příběh z oblasti kriminality. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dostanete se do blízké budoucnosti, kde vládne technologie. Bez ní již život není možný. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Analýza dat je základ Ve hře Song Of Farca budete hledat důkazy z míst činu, vyslýchat zločince a dávat střípky příběhů dohromady. Budete sledovat podezřelé a taky čelit následkům svých rozhodnutí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Song Of Farca - PC DIGITAL (1506820) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Heroes of Normandie (PC) DIGITAL (378060)

Heroes of Normandie (PC) DIGITAL (378060)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Tři různé armády (plus francouzský odpor). Rychlé bitvy lze přehrát v režimu jednoho nebo více hráčů. Zvolte vám nejbližší hru Spousta způsobů, jak hrát: dokončete tři plnohodnotné kampaně, zapojte se do rychlého utkání nebo vyzvěte přítele v multiplayeru. Ujměte se velení armádyJste pasováni do role velitele malých jednotek ve scénářích různých velikostí, uprostřed kampaně D-Day. V duchu originální stolní hry je tato hra bombastická a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Heroes of Normandie (PC) DIGITAL (378060) , Winterfylleth: reckoning dawn (2x lp) - lp (0868007)

Claws of Furry (PC) DIGITAL (449118)

Claws of Furry (PC) DIGITAL (449118)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Arkáda, ve které si užijete krásnou grafiku a různorodá prostředí. K dispozici je několik herních režimů a postav pro až čtyři hráče v lokálním coopu. Hra má svůj jasný a lineární příběh, který zlepšuje její hratelnost. Hlavní linkou je únos mistra ninji a jeho vysvobození. Nebude to ale nijak snadné. Hra je určena pro PC. Klíčové vlastnosti Claws of FurryArkáda se zdařilou grafikouJednoduchý lineární příběhVíce herních režimůAž pro 4 hráčeUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Claws of Furry (PC) DIGITAL (449118) , State of decay - xbox digital (7d6-00002)

God of War - PC DIGITAL (1836925)

God of War - PC DIGITAL (1836925)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Ve světě plném příšer, draků a bohů leží všechna odpovědnost na tobě – a když je tvůj život plný krve a chaosu, jak můžeš napravit chyby minulosti a ochránit tak svou budoucnost? Kratos jde v God of War PC DIGITAL do akceZahrajte si jednu z nejvýraznějších akčních adventur současnosti. Ujměte se mocného válečníka Kratose a prožijte s ním další kapitolu jeho divokého života, na které vás tentokrát bude provázet jeho syn Atreus. Objevte magický severPutujte po magickém severu. Setkávejte se s božskými bytostmi. Poznejte jejich pohnutky a prozkoumejte tak lépe hutné příběhové pozadí, jímž se God of War PC DIGITAL pyšní. Bojujte v God of War PC DIGITAL krvavé bitvyKratos nikdy nebyl žádným dobrákem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako God of War - PC DIGITAL (1836925) , Gears of war - xbox digital (g9n-00012)

Tribes of Midgard - PC DIGITAL (1734352)

Tribes of Midgard - PC DIGITAL (1734352)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nastal čas opustit ValhalluMidgard je v obležení nevítaných návštěvníků. Mýtické bytosti, strašidelní duchové, obrovské bestie a řada dalších stvůr, mají v plánu přivodit svými činy konec světa. V Tribes of Midgard PC vám nezbývá nic jiného než opustit hodovní síně Valhally a vydat se opět do své domoviny, která potřebuje, aby někdo nastolil pořádek. Poznejte taje MidgarduObjevujte rozsáhlý herní svět Tribes of Midgard PC. Zavítejte do temných kobek. Lovte smrtící monstra. Hledejte poklady nebo se prostě toulejte krajinou. Jak v tomto místě budete trávit svůj čas, je pouze na vás. Shromážděte své přáteleV základu je možné Tribes of Midgard PC hrát bez ostatních hráčů. Ideální cestou je však využít možnosti lokální kooperace a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tribes of Midgard - PC DIGITAL (1734352) , Risk of rain - xbox digital (g3q-00837)

God of War - PC DIGITAL (1900966)

God of War - PC DIGITAL (1900966)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Ve světě plném příšer, draků a bohů leží všechna odpovědnost na tobě – a když je tvůj život plný krve a chaosu, jak můžeš napravit chyby minulosti a ochránit tak svou budoucnost? Kratos jde v God of War PC DIGITAL do akceZahrajte si jednu z nejvýraznějších akčních adventur současnosti. Ujměte se mocného válečníka Kratose a prožijte s ním další kapitolu jeho divokého života, na které vás tentokrát bude provázet jeho syn Atreus. Objevte magický severPutujte po magickém severu. Setkávejte se s božskými bytostmi. Poznejte jejich pohnutky a prozkoumejte tak lépe hutné příběhové pozadí, jímž se God of War PC DIGITAL pyšní. Bojujte v God of War PC DIGITAL krvavé bitvyKratos nikdy nebyl žádným dobrákem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako God of War - PC DIGITAL (1900966) , Master of anima - xbox digital (g3q-00458)

Call of Cthulhu: Prisoner of Ice (PC) DIGITAL (255377)

Call of Cthulhu: Prisoner of Ice (PC) DIGITAL (255377)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a logická, Call of Cthulhu: Prisoner of Ice je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur.Call of Cthulhu: Prisoner of Ice? je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur. Při prozkoumávání, vyšetřování a boji budete spoléhat hlavně na svoje dovednosti, až se ujmete zjevně nesplnitelných úkolů v boji proti inkarnacím zla. K dispozici vám bude široká škála nejrůznějších lokací: paluba ponorky královského námořnictva – H.M.S. Victoria, ledové pustiny Antarktidy, tajemná zahrada Tihuaniki a další. Jako americký agent úřadu Naval Intelligence budete mít za úkol zničit plány nacistického pilota a získat přísně tajný náklad, obsahující Lovercraftova monstra, jejíž přičiněním může být rovnováha sil ve světě vychýlena. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Call of Cthulhu: Prisoner of Ice (PC) DIGITAL (255377) , Sea of solitude - xbox digital (g3q-00722)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, Toto rozsáhlé epické dobrodružství vás přenese do obrovského světa obdařeného úžasně propracovanými gotickými kulisami a tak trochu oplývajícím ponurým životem. Dracula se totiž po dlouhých letech, slabý a bez svých sil, vrací ze světa mrtvých, aby se znovu připomněl. Hra je uzpůsobena moderním hráčským požadavkům a disponuje zcela přepracovanou grafikou. Unikátní jsou meziprostorové výlety v ději hry, které se staví proti smyslu časové linky, čímž hru ještě více ozvláštňují. Klíčové vlastnosti Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC)Propracovaný epický světModerní a detailní grafikaDěj nabitý akcíUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle (PC) DIGITAL (445338) , 9 monkeys of shaolin - xbox digital (g3q-01078)

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373)

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG a logická, Call of Cthulhu: Shadow of the Comet je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur.Call of Cthulhu: Shadow of the Comet? je hororová hra, která kombinuje intenzivní akci s prvky adventur. Při prozkoumávání, vyšetřování a boji budete spoléhat hlavně na svoje dovednosti, až se ujmete zjevně nesplnitelných úkolů v boji proti inkarnacím zla. K dispozici vám bude široká škála nejrůznějších lokací. Příběh, odehrávající se v roce 1910, zavede hráče do malého přístavního městečka Illsmouth. Má návrat Halleyovy komety něco společného s návratem Velkých Pradávných? Klíčové vlastnostiděsivá dobrodružná hraatmosférické nasvícení a dynamické stínyinteligentní hratelnost s řešením hádanek i bojemartefakty zla, hrůzostrašné legendyLovecraftovy známé příšery a místa (alza.cz)

Podobné produkty ako Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITAL (255373) , Shady part of me - xbox digital (g3q-01081)

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % V nenáročné nezávislé hře Shape of the World jste průzkumník a z pohledu první osoby objevujete přírodu, která se rozvíjí kolem vás. Hra je psychedelickou cestou kolem barevných míst přírody. Můžete utéct až na tři hodiny od práce a každodenního stresu. Nekonečná příroda Objevujte dechberoucí rozbouřené vodopády, hory rostoucí vám před očima, zářící monolity a stvoření, která vás uchvátí. Bez vás tento svět neexistuje (alza.cz)

Podobné produkty ako Shape of the World (PC) DIGITAL (435212) , Gears of war: judgment - xbox digital (g9n-00019)

STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771)

STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 82% Vstupte do Zóny, člověkem vytvořeného pekla, a vydejte se na cestu za nalezením artefaktů nabitých abnormální energií a pravdy o Zóně samotné. Užijte si reálné stavby a prostředí z Černobylské Zóny. STALKER nabídne pohlcující příběh s živým otevřeným světem. Jeden z mnoha Staňte se jedním ze Stalkerů, který se probudí v Zóně a bojujte o přežití v tomto člověkem stvořeném pekle. Pohlcující atmosféraVyužijte a... (alza.cz)

Podobné produkty ako STALKER: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL (414771) , Gears of war 3 - xbox digital (g9n-00014)

Omerta: City of Gangsters - PC DIGITAL (692876)

Omerta: City of Gangsters - PC DIGITAL (692876)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Omerta: City of Gangsters PC se řadí mezi simulační hry s taktickým tahovým bojem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vžijte se do role čerstvého imigranta z lodi, který má velké sny o životě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kriminální hierarchie Propracujte se od malých prací a rozšiřujte své impérium tím, že zabíráte území jiných gangsterů. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Omerta: City of Gangsters - PC DIGITAL (692876) , Risk of rain 2 - xbox digital (g3q-00838)

TT Isle of Man (PC) DIGITAL (423774)

TT Isle of Man (PC) DIGITAL (423774)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a závodní, 68% Projeďte si legendární okruh Snaefell Mountain na ostrově Man. 37,73 mil s věrně reprodukovanými motorbiky a jejich šampiony. 264 zatáček ve slavném závodu, který je delší a obtížnější než všechny ostatní GP okruhy. Zapamatujte si každou sekci okruhu, vykružte dokonale každou zatáčku a udržte koncentraci po celých 6 kol. Online hra až pro 8 hráčů Vzrušující a realistické zpracování. S TT Isle of Man ucítíte opojení z rychlosti a prožijete adrenalinové momenty při překonávání nebezpečných... (alza.cz)

Podobné produkty ako TT Isle of Man (PC) DIGITAL (423774) , Styx: shards of darkness - xbox digital (g3q-00268)

Age of Empires IV - PC DIGITAL (1790140)

Age of Empires IV - PC DIGITAL (1790140)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, - Budujte města, spravujte zdroje a veďte své vojsko do bitvy na souši i na moři ve 4 různých kampaních s 35 misemi během 500 let historie od doby temna až po renesanci. Prožijte historiiAge of Empires IV PC je RTS strategie, skrze níž se podíváme do středověku plného bitev a budování impozantních měst. Nabídnuta nám má být čtveřice kampaní zaměřených na výrazné osobnosti lidských dějin, jejichž osudy absolvujeme celkem v 35 různorodých misích. Zvolte si v Age of Empires IV PC stranuZvolte si jedno z osmi jedinečných uskupení. Naverbujte jejich unikátní armády. Těžte z jejich výhod a porazte nepřátele za pomoci taktiky vytvořené vyloženě pro frakci, již zastupujete. Nepřestávejte válčitBojujte s nepřáteli na moři... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires IV - PC DIGITAL (1790140) , Trials of the blood dragon - xbox digital (g3q-00195)

Ryse: Son Of Rome (PC) DIGITAL (357846)

Ryse: Son Of Rome (PC) DIGITAL (357846)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 61% Z hlediska vizuálu je Ryse ohromující, ale ani sebelepší grafika nedokáže kompenzovat nijak extra záživný příběh. Hlavní postavou hry je Marius Titus, mladý Římský voják. Vydejte se v kůži Mariuse do provincie Britannia, kde budete hledat pomstu za smrt jeho rodiny. Neskutečné grafické zpracování Titul Ryse: Son Of Rome nabízí opravdu prvotřídní grafické zpracování, na kterém necháte oči. Nemilosrdné souboje a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ryse: Son Of Rome (PC) DIGITAL (357846) , Curse of the dead gods - xbox digital (g3q-01095)

The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343)

The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, PC The Book of Desires objevte fascinující svět v The Book of Desires, vzrušující dobrodružné hře s hlavolamy a skrytými objekty. Vypnuto Ponořte se do světa fantazie a zažijte úžasné dobrodružstvíAshley měla děsivou noční můru, kde cestovala po bizarní sféře. Když se probudila, uvědomila si, že to nebyla jen noční můra, ale děsivá skutečnost. Vypnuto Zajímavý příběh Objevte fantastický svět v této dobrodružné hře s logickými hádankami a skrytými objekty. Vypnuto Pomozte Ashley uniknout z této noční můry. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343) , Tales of vesperia: definitive edition - xbox digital (g3q-00546)

Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476)

Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC Theatre of War je hra vytvořená firmou 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Jedná se o taktickou real-time strategii, která představuje nejdůležitější bitvy 2. světové války. 78% Theatre of war je jedna z historicky nejpřesnějších válečných strategií. Detailní zpracování a skvělé modely jednotek dělají z této hry skvělou podívanou. Vypnuto Absolutní úroveň realismuTheatre of War je hra od firmy 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Taktická strategie, která vykresluje hlavní bitvy 2. světové války. Vypnuto Elementy RPG: vojáci získávají zkušenosti a povýšení, díky kterým se zlepšují.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476) , Age of empires iv - windows 10 digital (g7q-00113)

Empathy: Path of Whispers (PC) DIGITAL (380505)

Empathy: Path of Whispers (PC) DIGITAL (380505)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, 59% Civilizace došla k úpadku a jen vy můžete přes sérii puzzlů, hledání vzpomínek a předmětů přijít na to, co se vlastně stalo. Projděte podivný svět a odhalte to, co spustilo tichou apokalypsu. Objevte a prozkoumejte vzpomínky jiných lidí, abyste změnili svět kolem sebe, vyřešili hádanky a získali přístup k novým oblastem. Poznání z několika úhlů Zažijte příběh skrze perspektivu několika osob a využijte svého rozumu k tomu, abyste dali dohromady veškeré události.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Empathy: Path of Whispers (PC) DIGITAL (380505) , Borderlands 3: bounty of blood - xbox digital (7d4-00568)

Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832)

Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: strategie, % Fall of Everlife představuje 40 nových karet, které můžete přidat do své sbírky. Tato hra vyžaduje vlastnictví základní hry. První část karet se vyznačuje nejnovějšími mechanikami. Získáte také silná klíčová slova. CORRUPT Silné klíčové slovo dokáže po otočení karty přesunout na nepřátelské území to, co si soupeř vůbec nepřeje. SUBTYPES obsahuje:YaksRakoansBeasts... (alza.cz)

Podobné produkty ako Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832) , Dishonored: death of the outsider - xbox digital (g3q-00362)

Age of Steel: Recharge - PC DIGITAL (349935)

Age of Steel: Recharge - PC DIGITAL (349935)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, strategie a arkády, % Age of Steel: Recharge je 2D strategická hra z bočního pohledu. Vašim úkolem je ubránit se před nepřáteli za každou cenu. Vžijte se do role velitele jednotky a braňte základnu před nepřáteli. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti. 14 levelů Dokončete kampaň zahrnující 14 levelů a zahrajte si v Survival módu. Age of SteelBudoucnost je zničena krizí a všechny zdroje jsou téměř vyčerpány. Po celém světe se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Steel: Recharge - PC DIGITAL (349935) , World of final fantasy maxima - xbox digital (g3q-00608)

Styx: Master of Shadows (PC) DIGITAL (366909)

Styx: Master of Shadows (PC) DIGITAL (366909)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 71% Styx může občas škobrtnout ve svém rychlém boji a detekci „skvrnitých hran“, ale většinu svých nedostatků vykompenzuje náročnou stealth akcí napříč masivními úrovněmi. (IGN) Styx: Master of Shadows je infiltrační hra s prvky RPG odehrávající se v univerzu temné fantasy, skrze které se proplížíte, prokradete a provraždíte coby skřet Styx. Projděte vysokou věží Akenash, dokončujte různé mise (atentát, získávání informací atd.) A vyhýbejte se detekci. Boj o poznání i o kořist Hluboko uvnitř závratné a mnohovrstevnaté opuštěné věže... (alza.cz)

Podobné produkty ako Styx: Master of Shadows (PC) DIGITAL (366909)

Dawn of Magic 2 (PC) DIGITAL (195503)

Dawn of Magic 2 (PC) DIGITAL (195503)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, PC Dawn of Magic 2: skvělé RPG, kde boj probíhá v reálném čase, základní dovednost je dobré provádění kouzel, které se vyplácí tvorbou komb. Přizpůsobte si svoji postavu podle vašich potřeb a čelte hordám nepřátel. Vypnuto Chytlavý příběh ze světa fantazieHistorie se opakuje, již po desetiletí cítí lidé všudypřítomný svět Úsvitu magie. V druhé části se znovu setkáte s démonickými stíny, které brání zavládnutí míru. Čas nahlodal vaši skvělou výkonnost. K další bitvě mezi dobrem a zlem se musíte znovu patřičně připravit. Vypnuto Mnoho herního obsahu a možností Chcete-li obstát proti strašlivým nepřátelům, musíte studovat vámi zvolené školy magie a pak používat naučená kouzla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dawn of Magic 2 (PC) DIGITAL (195503)

Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)

Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC Theatre of War je hra vytvořená firmou 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Jedná se o taktickou real-time strategii, která představuje nejdůležitější bitvy 2. světové války 78% Theatre of war je jedna z historicky nejpřesnějších válečných strategií. Detailní zpracování a skvělé modely jednotek dělají z této hry skvělou podívanou. Vypnuto Absolutní úroveň realismuTheatre of War je hra od firmy 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Taktická strategie, která vykresluje hlavní bitvy 2. světové války. Vypnuto Elementy RPG: vojáci získávají zkušenosti a povýšení, díky kterým se zlepšují.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)

Ghost of a Tale (PC) DIGITAL (437490)

Ghost of a Tale (PC) DIGITAL (437490)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, 75% V této akční RPG si zahrajete za myšku Tilo, která se připletla do nebezpečného dobrodružství. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra se odehrává ve středověku. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tento svět je osídlen pouze zvířaty. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Důraz na průzkum V této hře budete zkoumat tajné šifry, převleky a snažit se rozuzlit hádanku pomocí rozhovorů se spojenci ale i s nepřáteli. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ghost of a Tale (PC) DIGITAL (437490)

The Chronicles of Nyanya (PC) DIGITAL (415974)

The Chronicles of Nyanya (PC)  DIGITAL (415974)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a adventura, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 78% "Velmi zábavná hra splňující všechny správné RPG prvky. Má všechno, co náročný hráč tohoto žánru potřebuje..." Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nyanya je svět plný koček, který může zabrat přes 20 hodin při jeho objevování. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra je plná vtipných dialogových oken, díky kterým pochopíte celkový příběh. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Originální grafika The Chronicles... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Chronicles of Nyanya (PC) DIGITAL (415974)

AER Memories of Old (PC) DIGITAL (431388)

AER Memories of Old (PC)  DIGITAL (431388)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a logická, 69% Explorativní adventura, která vás svým jednoduchým grafickým zpracováním a relaxační hudbou uvolní a zlepší vám náladu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Během hry se budete neustále setkávat novými postavami, které vás budou stále více a více seznamovat s okouzlujícím světem kolem vás. Hra je vytvořena v krásném minimalistickém provedení, které v dnešní době působí zajímavým dojmem jedinečnosti. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Neotřelý herní žánr AER Memories of Old je průzkumná... (alza.cz)

Podobné produkty ako AER Memories of Old (PC) DIGITAL (431388)

My Memory of Us (PC) DIGITAL (452244)

My Memory of Us (PC) DIGITAL (452244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, 70% I když vypadá jako dětský příběh, My Memory of Us adresuje několik vážných témat a vkládá k rukám hráčů mnoho inteligentních hádanek. Události zobrazené ve hře jsou založené na skutečných válečných příbězích. Nádherná kreslená grafika inspirovaná naivním uměním. Navzájem se doplňují Jednou z nejvýznamnějších a nejjedinečnějších vlastností hry je možnost ovládat postavy samostatně nebo jako pár. Každá postava má své vlastní schopnosti – ona umí rychleji utíkat, on se umí plížit. Vzájemně si pomáhají a sdílejí... (alza.cz)

Podobné produkty ako My Memory of Us (PC) DIGITAL (452244)

Men of War: Vietnam (PC) DIGITAL (195451)

Men of War: Vietnam (PC) DIGITAL (195451)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Samostatný datadisk na oblíbenou strategickou hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam (PC) DIGITAL (195451)

Call of Juarez: Gunslinger (PC) DIGITAL (414540)

Call of Juarez: Gunslinger (PC) DIGITAL (414540)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky a arkády, Cities: Skylines - Natural Disasters můžete zkusit odolnost své infrastruktury tváří v tvář tsunami a zároveň je to i výzva pro to, jak rychle a efektivně jste schopní reagovat. 79% Herní titul Call of Juarez: Gunslinger je zárukou pořádné zábavy nejen pro milovníka westernu. Nasajte pořádnou westernovou atmosféruV této hře se vžijete do lovce odměn, který vypráví své příběhy, které pak sami prožíváte. Ve hře nechybí ani přestřelky, přepadení vlaku či setkání s náčelníkem. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)Procesor3 GHz Intel Core 2 DuoDirectX9cRAM4 GBHDD5 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)Procesor2 GHz Intel® Core 2 DuoDirectX9cRAM2 GBHDD5 GB Jste na tuto hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Call of Juarez: Gunslinger (PC) DIGITAL (414540)

Revenge of the Titans (PC) DIGITAL (659216)

Revenge of the Titans (PC) DIGITAL (659216)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 79% Třiceti tunové příšery se zářícími oči a hrozivými čelistmi na vás míří. Rychle postavte obranu a zachraňte zemi před Titány. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nejprve jste zničili jejich kosmické lodě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Teď vyrazili s pozemními jednotkami, aby zničili vaše základny. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zachraňte zemi před Titány Postavte obrannou pozici za pomocí bojových věží, zbraní, barikád nebo min.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Revenge of the Titans (PC) DIGITAL (659216)

Way of the Hunter - PC DIGITAL (2075089)

Way of the Hunter - PC DIGITAL (2075089)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž rámci se k vám mohou kamarádi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter - PC DIGITAL (2075089)

Kapital: Sparks of Revolution - PC DIGITAL (1993285)

Kapital: Sparks of Revolution - PC DIGITAL (1993285)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kapital: Sparks of Revolution PC – Revoluce začíná!Kapital: Sparks of Revolution PC je sandbox zaměřený na krizové řízení. Je to hra o krizi a permanentním konfliktu v lidské společnosti. Životně důležité zdroje vám dojdou v době, kdy je budete nejvíce potřebovat. Budete muset řídit město s omezenými zdroji, vyvážit potřeby lidí a rozvoj města. Vypořádat se s rozhněvanými davy v ulicích. Vy jste ten, kdo utváří budoucnost svých lidí. Jen si pamatujte – nemůžete se zavděčit všem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Rozdělená společnost a řešení krizíObyvatelstvo vašeho města se skládá ze 3 tříd: šlechtici, buržoazie a dělníci. Každá třída má v ekonomice města jedinečnou roli. Provozování města není snadný úkol. Vaše zdroje jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kapital: Sparks of Revolution - PC DIGITAL (1993285)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 70% Přímý port bez extra příkras, ale v novém HD provedení klasické a epické 3DS kultovní akce dobrodružné hry. Původní 2D handheldovka dostala nový 3D kabátek. Gabriel, nyní známý jako Drákula, vyhlásil válku Bratrstvu, což vedlo k kataklyzmické prozřetelnosti mezi Otcem a Synem. Herní variabilita Prozkoumejte Drákulův hrad a objevte tajná tajemství, hrajte s různými postavami, zvládněte 30 různých bojových pohybů, magické a sekundární zbraně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)

The Vanishing of Ethan Carter (PC) DIGITAL (415641)

The Vanishing of Ethan Carter (PC) DIGITAL (415641)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Vanishing of Ethan Carter přichází jako tajemná hra z pohledu první osoby. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vaším cílem bude především průzkum a objevování. Hra je bez jakýchkoliv bojů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Láká vás okultizmus? Zahrajete si za okultního detektiva Paula Prospera. Jeho úkolem bude vyřešit brutální vraždu a zmizení dalšího člověka. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Vanishing of Ethan Carter (PC) DIGITAL (415641)

Prince of Persia: Warrior Within - PC DIGITAL (1385080)

Prince of Persia: Warrior Within - PC DIGITAL (1385080)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V pokračování Prince of Persia: Warrior Within PC vás bude pronásledovat Dahaka. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se na cestu plnou krveprolití a záhad a vzepřete se své předem určené smrti. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Temné podsvětí Cesta vás zavede do pekelného jádra prokleté ostrovní pevnosti, kde jsou skryty největší obavy lidstva. Není vyplněn Alternativní text... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prince of Persia: Warrior Within - PC DIGITAL (1385080)

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 53% Strategická fantasy z roku 2011, která si díky novému úspěšnému seriálu zasluhuje opět vaši pozornost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budete střežit města před útoky podlých nepřátel a zároveň obsazovat nová. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevujte plno nových a zajímavě ztvárněných lokací. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Strategie jak se patří Libivé grafické zpracování a typický pohled z ptačí perspektivy. Tato hra je zkrátka šitá na míru milovníkům neotřelých strategií.... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)

Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, - Slavný spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil i s celou svou rodinou. Jeho znepokojený editor vyslal do jeho domu pomocníka, aby situaci prověřil – ale ten už se nevrátil. Tato zmizení zažehnou sérii událostí, které brzy odhalí cosi strašlivého. Obsahuje speciální balení, průvodce s mapou a příručku k postavám. Jak již název vypovídá hra Song of Horror je survival hra s hororovými prvky z pohledu pevné kamery třetí osoby. Pokud máte rádi strach, zde si užijete tajemných bytostí, před kterými musíte být stále ve střehu. Zatracená místa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Song of Horror: Complete Edition - PC DIGITAL (1176448)

Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916)

Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 88% Obsidian Entertainment se povedlo vytvořit opravdu vynikající RPG disponující rozsáhlým herním světem, poutavým příběhem, perfektně napsanými dialogy a dynamickým soubojovým systémem. Pillars of Eternity 2: Deadfire je velmi očekávaným izometrickým RPG, které navazuje na ohromný úspěch prvního dílu. Vydejte se na honbu za zlotřilým bohem po moři i souši. Ponořte se do hry naplno Vývojáři slibují parádní RPG zážitek. Deadfire staví na pevných základech předchozího titulu a zásadně vylepšuje grafickou stránku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vypnuto Hraniční planeta Gehenna má novou hrozbu Ďábelské jezdce. Vypnuto Přidejte se k lovcům a shrábněte odměnu, která byla vypsána na jejich hlavy v pokračování hry Borderlands 3: Bounty of Blood PC. Vypnuto Nové vozidlo v Bounty of Blood Nasedněte na své nové vozidlo a prozkoumejte svou oblast. Místní flóra vám může poskytnout výhodu v boji, pokud ji budete umět využít. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)

The Saint: Abyss of Despair (PC) DIGITAL (371442)

The Saint: Abyss of Despair (PC) DIGITAL (371442)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a logická, % Působivá a perfektně hratelná hra. Již od úvodního momentu budete vtaženi do dění a vychutnáte si každou minutu dechberoucího příběhu. Něco hrozného je ukrytého v sídle Johnova bratrance... A to něco se na vás hněvá, protože chcete vzít, co mu náleží... Umělecky pojatá grafika Vývojáři slibují celkem 35 nádherně vykreslených atmosferických lokací. Probádejte rozsáhlé komnaty tajuplného sídla a vydejte se na procházku po okolí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Saint: Abyss of Despair (PC) DIGITAL (371442)
Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Laurenne, Louhimo: Reckoning - CD (8024391113127), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Winterfylleth: Reckoning Dawn (2x LP) - LP (0868007), State of Decay - Xbox Digital (7D6-00002), Gears of War - Xbox Digital (G9N-00012), Risk of Rain - Xbox Digital (G3Q-00837), Master of Anima - Xbox Digital (G3Q-00458), Sea of Solitude - Xbox Digital (G3Q-00722), 9 Monkeys of Shaolin - Xbox Digital (G3Q-01078), Shady Part of Me - Xbox Digital (G3Q-01081), Gears of War: Judgment - Xbox Digital (G9N-00019), Gears of War 3 - Xbox Digital (G9N-00014), Risk of Rain 2 - Xbox Digital (G3Q-00838), Styx: Shards of Darkness - Xbox Digital (G3Q-00268), Trials of the Blood Dragon - Xbox Digital (G3Q-00195), Curse of the Dead Gods - Xbox Digital (G3Q-01095), Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546), Age of Empires IV - Windows 10 Digital (G7Q-00113), Borderlands 3: Bounty of Blood - Xbox Digital (7D4-00568), Dishonored: Death of the Outsider - Xbox Digital (G3Q-00362), World of Final Fantasy Maxima - Xbox Digital (G3Q-00608)