Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (shumee_90412)

Produkt Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (shumee_90412) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (shumee_90412) upraviť a produkt hľadať znova.

Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (Shumee_90412)

Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (Shumee_90412)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem a se třemi ložnicemi, pro 9 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 8,25 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před rozmary počasí. Jedná se o velmi oblíbený tunelový typ, jehož výhodou je dostatečný vnitřní prostor. Vchod naleznete na jedné straně. Stan Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený je určen pro 9 osob. K ušití pláště byl využit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály, a to hlavně díky nižší ceně. Sbalený stan má hmotnost 8,25 kg. Důležité přednosti stanu Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený Vhodný maximálně pro 9 osob Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený je samozřejmě nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm Rozměry rozbaleného stanu: 185 × 590 × 400 cm Celková hmotnost 8,25 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (Shumee_90412) , Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (shumee_90412)

Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413)

Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem a se třemi ložnicemi, pro 9 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 7,5 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne dostatečné pohodlí a zároveň ochranu před rozmary počasí. Jedná se o velmi oblíbený tunelový typ, jehož hlavní výhodou je prostornost. Vchod má na jedné straně. Stan Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý je určen pro 9 osob. K ušití pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, řadí se mezi nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 7,5 kg. Významné vlastnosti stanu Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý Vhodný maximálně pro 9 lidí Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Rozměry rozbaleného stanu: 185 × 590 × 400 cm Jeho hmotnost dělá celkem (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413) , Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (shumee_93184)

Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový (Shumee_93181)

Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový (Shumee_93181)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem a se třemi ložnicemi, pro 9 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 10,64 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před počasím. Jde o typ s tunelovým tvarem, který díky kolmějším stěnám poskytne dostatek prostoru. Vchází se pouze z jedné strany. Stan Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový pohodlně vystačí pro 9 osob. K výrobě pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, jedná se o jeden nejpoužívanějších materiálů a je oblíbený díky ceně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 10,64 kg. Významné parametry stanu Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový Určen pro maximálně 9 osob Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm Rozbalený stan má rozměry 170 × 570 × (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový (Shumee_93181) , Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (shumee_90413)

Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý (Shumee_90411)

Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý (Shumee_90411)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem a se třemi ložnicemi, pro 9 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 7,5 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před nepříjemnými změnami počasí. Jde o velmi oblíbený tunelový typ, jehož největší výhodou je dostatek prostoru. Vchází se pouze z jedné strany. Stan Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý je vhodný pro 9 osob. K výrobě pláště byl využit polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, jedná se o řešení oblíbené díky nižší ceně. Ve sbaleném stavu stan má hmotnost 7,5 kg. Nejdůležitější parametry stanu Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý Pojme 9 lidí Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Rozbalený stan má rozměry 185 × 590 × 400 cm Celková hmotnost 7,5 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý (Shumee_90411) , Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový (shumee_93181)

Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (Shumee_93184)

Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (Shumee_93184)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 6 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 9,13 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před počasím. Jedná se o typ s tunelovým tvarem, jehož největší výhodou je prostornost. Uvnitř nabídne dvě ložnice. Vchod naleznete na jedné straně. Stan Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený pohodlně vystačí pro 6 osob. K ušití pláště byl využit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejčastěji používané materiály, a to hlavně díky ceně. Složený stan má hmotnost 9,13 kg. Důležité parametry stanu Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený Určen pro 6 lidí Spát je možné ve dvou oddělených ložnicích Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Stan Kempingový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (Shumee_93184) , Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý (shumee_90411)

Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý (Shumee_93185)

Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý (Shumee_93185)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 6 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 9,13 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne náležité pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o typ s oblíbeným tunelovým tvarem, který díky kolmějším stěnám poskytne dostatek prostoru. Vnitřní rozložení přinese celé dvě ložnice. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý je vhodný pro 6 osob. K výrobě pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály, a to hlavně díky nižší ceně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 9,13 kg. Významné vlastnosti stanu Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý Určen pro maximálně 6 lidí Spát je možné ve dvou oddělených ložnicích Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý (Shumee_93185) , Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý (shumee_93185)

Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový (Shumee_93182)

Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový (Shumee_93182)
Detail

Stan rodinný a outdoorový, tvar: tunel s jedním vchodem, pro 4 osoby, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 3,1 kg Rodinný a outdoorový stan SHUMEE vás ochrání před nepříjemnými změnami počasí. Jde o tunelový typ, jehož výhodou je dostatečný vnitřní prostor. Vchází se pouze z jedné strany. Stan Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový pohodlně vystačí pro 4 osoby. K ušití pláště posloužil polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejčastěji používané materiály, a to hlavně díky ceně. Zajímavé vlastnosti stanu Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový Vhodný pro 4 osoby Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový je samozřejmě nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Rozměry rozloženého stanu: 105 × 175 × 410 cm Jeho hmotnost dělá celkem 3,1 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový (Shumee_93182) , Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený (shumee_92231)

Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý (Shumee_93183)

Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý (Shumee_93183)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 6 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 9,13 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před nepříjemnými změnami počasí. Jde o typ s oblíbeným tunelovým tvarem, který díky kolmějším stěnám zajistí dostatek prostoru. Uvnitř nabídne celé dvě ložnice. Vchod má na jedné straně. Stan Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý je určen pro 6 osob. K ušití pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály a boduje cenou. Ve složeném stavu stan má hmotnost 9,13 kg. Zásadní parametry stanu Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý Pojme 6 lidí Spát je možné ve dvou oddělených ložnicích Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Stan řešený s jedním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý (Shumee_93183) , Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý (shumee_93183)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený (Shumee_92231)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený (Shumee_92231)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 8 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 9,3 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o stan s tvarem kopulky či iglů, jeho největší předností je perfektní stabilita. Uvnitř nabídne dohromady dvě ložnice. Vchod najdete na jedné straně. Stan Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený je určen pro 8 osob. K výrobě pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejčastěji používané materiály, a to hlavně díky ceně. Ve sbaleném stavu stan má hmotnost 9,3 kg. Významné funkce stanu Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený Vhodný pro 8 osob Spát je možné ve dvou oddělených ložnicích Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Stan řešený s jedním nepromokavým pláštěm Rozbalený stan má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený (Shumee_92231) , Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený (shumee_93073)

PROHOME - Kafetiéra pro 9 osob

Ratanová variabilní sestava SEVILLA pro 9 osob (béžová)

Ratanová variabilní sestava SEVILLA  pro 9 osob (béžová)
Detail

Ratanový nábytek z kolekce modulových setů, který vyniká svou variabilitou. Sestavte si soupravy dle Vašich představ. Velké rodinné posezení, které se vám přizpůsobí – to je variabilní set Sevilla pro 9 osob. Poskládejte si sestavu nábytku přesně podle vašich představ. Hledáte elegantní zahradní posezení, ke kterému pohodlně usadíte až 9 osob najednou? Objednejte si set Sevilla z umělého ratanu v oblíbené béžové barvě! Patří do kolekce modulových zahradních sestav, které vynikají svou variabilitou – můžete si dokoupit další modulydíky kterým si vytvoříte posezení snů. Set nábytku Sevilla ve variantě pro 9 osob obsahuje velké osmimístné sofa, taburet, boční stolek a konferenční stolek. Konferenční stolek je možné využívat také jako místo k sezení (součástí balení je deska stolu z tvrzeného skla a náhradní polstr). K setu náleží pohodlné polstrování s pěnovou výplní o síle 10 cm potažené pevnou tkaninou. Konstrukce sestavy je vyrobena z kvalitního hliníku, který je pevný a nekoroduje. Rovinnost nábytku si můžete libovolně nastavit pomocí nožiček. Sestava je vhodná do exteriéru i do interiéru. Neutrální béžový odstín nábytku jednoduše sladíte s vašimi prostorami, ať už se jej rozhodnete umístit na terasu, do zimní zahrady, nebo do kavárny. Sestavu ozdobí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny nebo vázička s květinami. Už teď se můžete těšit na příjemná posezení na čerstvém vzduchu s rodinou či partou přátel. Vytvořte si posezení přesně podle vašich představ Objevte kouzlo modulových setů s nábytkem z kolekce Sevilla. Ke každé sestavě si můžete dokoupit libovolný počet jednotlivých prvků navíc – křeslo, rohové a středové díly, taburet, box na polstry, stolek a další. S nimi si sestavíte zahradní posezení, které bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a velikosti prostoru, který máte k dispozici. Jednotlivé moduly jsou k sobě pevně uchyceny díky zaklapávacímu systému, takže se nemusíte bát jejich oddělování. 10 důvodů, proč zvolit nábytek z umělého ratanu Žádný levný plast – umělý ratan není levným plastem, který známe ze supermarketového zahradního nábytku. Jde o pevný materiál, který vás nezradí. Pružnost a pevnost – nepraská jako plast a nikdy se nerozplete jako přírodní ratan, navíc má vysokou nosnost. Odolnost – nábytek přežije i ty nejhorší povětrnostní podmínky, jako je mráz, déšť, či letní horka a zdatně odolává UV záření. Zdravotní nezávadnost – i když jde o syntetický materiál, našemu zdraví neškodí. Dlouhá životnost – nábytek z umělého ratanu díky svým vlastnostem vydrží dlouhé roky. Nepotřebuje údržbu – bohatě si vystačíte s vlhkým hadříkem a trochou saponátu. Nevybledne – i to nejostřejší letní sluníčko nenapáchá žádné škody. Je lehký – nesporná výhoda pro manipulaci po zahradě i uschování mimo sezónu. Je ekologický – materiál je kompletně recyklovatelný. Nestojí váš roční plat – ceny nábytku z umělého ratanu jsou velmi příznivé, a to i v kategorii luxusních sestav. Údržba a skladování nábytku z umělého ratanu Pokud si pořídíte nábytek z umělého ratanu, žádná složitá údržba vás nečeká. Sestavu jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem, v případě velkých nečistot stačí přidat trochu saponátu. Umělý ratan je bezúdržbovým materiálem, který vám bude dělat radost bez zbytečných starostí s péči o něj. Pro celoroční umístění venku doporučujeme pořídit obal na nábytek, abyste předešli promáčení polstrů a zašpinění sestavy při dešti. V případě znečištění není problém potahy polstrů vyprat, jsou opatřeny zipem. Perte je na 40 °C bez aviváže. Sestava je dodávána v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere vám pár minut) – velká výhoda, když budete chtít nábytek na zimu schovat do sklepa, či garáže. Čím vás nábytek Sevilla potěší? Obdržíte velké a pohodlné posezení pro celou rodinu i partu přátel, díky modulárnímu systému můžete dokoupit další prvky pro zvětšení prostoru k sezení, nemusíte si lámat hlavu s nákupem polstrů – jsou v ceně sestavy, a navíc mají pratelné potahy opatřené zipem, nadčasový béžový odstín se hodí kamkoli, umělý ratan je materiál, který přežije velké namáhání i nepříznivé počasí, sestava nevyžaduje žádnou speciální péči. Sestava obsahuje: 4x Ratanový rohový díl SEVILLA (béžová), 1x Ratanový stolek boční SEVILLA (béžová), 4x Ratanový středový díl SEVILLA (béžová), 1x Taburet SEVILLA 40 x 40 cm (béžová), 1x Ratanový stolek/taburet SEVILLA (béžová) (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Ratanová variabilní sestava SEVILLA pro 9 osob (béžová) , Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový (shumee_93052)

Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA pro 9 osob (antracit)

Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA  pro 9 osob (antracit)
Detail

Rodinné posezení, které se vám přizpůsobí – variabilní sestava pro 9 osob Sevilla z umělého ratanu. Poskládejte si nábytek přesně podle vašich představ. Sháníte stylovou zahradní sestavu pro celou rodinu a partu přátel? Objednejte si devítimístné posezení Sevilla z umělého ratanu v moderním antracitovém provedení! Patří do kolekce modulových setů, které vynikají svou variabilitou – k sestavě si můžete dokoupit další moduly díky kterým si vytvoříte posezení snů na míru vašim prostorám. Set zahradního nábytku Sevilla pro 9 osob obsahuje šestimístné sofa, prostorné křeslo, dva taburety, boční stolek a jídelní stůl – zkrátka vše, co můžete při oslavě, či zahradní párty potřebovat. Sedací části doplňuje polstrovánís pěnovou výplní o síle 10 cm potažené pevnou tkaninou (hustota 220 g/m2). Desku stolu pokrývá tvrzené sklo jištěné silikonovými špunty. Konstrukce sestavy je vyrobena z hliníku, který je pevný a nekoroduje. Jednotlivé prvky setu Sevilla si můžete uspořádat dle potřeby. Rovinnost nábytku je nastavitelná pomocí nožiček. Sestava se hodí do exteriéru i do interiéru. Univerzální antracitový odstín nábytku jednoduše sladíte s vašimi prostorami, ať už se jej rozhodnete umístit na terasu, do zimní zahrady, nebo do kavárny. Sestavu ozdobí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny nebo vázička s květinami. Vytvořte si posezení přesně podle vašich představ Objevte kouzlo modulových setů s nábytkem z kolekce Sevilla. Ke každé sestavě si můžete dokoupit libovolný počet jednotlivých prvků navíc – křeslo, rohové a středové díly, taburet, box na polstry, stolek a další. S nimi si sestavíte zahradní posezení, které bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a velikosti prostoru, který máte k dispozici. Jednotlivé moduly k sobě pevně drží díky zaklapávacímu systému, takže se nemusíte bát jejich oddělování. 10 důvodů, proč zvolit nábytek z umělého ratanu Žádný levný plast – umělý ratan není levným plastem, který známe ze supermarketového zahradního nábytku. Jde o pevný materiál, který vás nezradí. Pružnost a pevnost – nepraská jako plast a nikdy se nerozplete jako přírodní ratan, navíc má vysokou nosnost. Odolnost – nábytek přežije i ty nejhorší povětrnostní podmínky, jako je mráz, déšť, či letní horka a zdatně odolává UV záření. Zdravotní nezávadnost – i když jde o syntetický materiál, našemu zdraví neškodí. Dlouhá životnost – nábytek z umělého ratanu díky svým vlastnostem vydrží dlouhé roky. Nepotřebuje údržbu – bohatě si vystačíte s vlhkým hadříkem a trochou saponátu. Nevybledne – i to nejostřejší letní sluníčko nenapáchá žádné škody. Je lehký – nesporná výhoda pro manipulaci po zahradě i uschování mimo sezónu. Je ekologický – materiál je kompletně recyklovatelný. Nestojí váš roční plat – ceny nábytku z umělého ratanu jsou velmi příznivé, a to i v kategorii luxusních sestav. Jak se starat o nábytek z umělého ratanu? Pokud si pořídíte nábytek z umělého ratanu, žádná složitá údržba vás nečeká. Sestavu jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem, v případě velkých nečistot stačí přidat trochu saponátu. Umělý ratan je bezúdržbovým materiálem, který vám bude dělat radost bez zbytečných starostí s péči o něj. Pro celoroční umístění venku doporučujeme pořídit obal na nábytek, abyste předešli promáčení polstrů a zašpinění sestavy při dešti. V případě znečištění není problém vyprat potahy polstrů – jsou opatřeny zipem. Perte je na 40 °C bez aviváže. Sestava je dodávána v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere vám pár minut) – velká výhoda, když budete chtít nábytek na zimu schovat do sklepa, či garáže. Proč je posezení Sevilla tou správnou volbou? Získáte variabilní a pohodlnou sestavu pro 9 osob s dostatečným odkládacím prostorem, všechny části jsou vyrobeny ze stabilní kovové konstrukce opletené jakostním polyethylenovým vláknem (umělým ratanem), díky modulárnímu systému můžete dokoupit další prvky pro rozšíření sestavy, nemusíte si lámat hlavu s nákupem polstrů – jsou v ceně sestavy, a navíc mají pratelné potahy opatřené zipem, moderní antracitový odstín hravě zkombinujete s dalšími barevnými doplňky, umělý ratan je materiál, který zvládne velké namáhání i nepříznivé počasí, sestava nevyžaduje žádnou speciální péči. Sestava obsahuje: 3x Ratanový středový díl SEVILLA (antracit), 1x Ratanový stolek boční SEVILLA (antracit), 1x Ratanový stůl 140 x 80 cm SEVILLA (antracit), 3x Ratanový rohový díl SEVILLA (antracit), 1x Ratanové křeslo SEVILLA (antracit), 2x Taburet SEVILLA 40 x 40 cm (antracit) (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA pro 9 osob (antracit) , Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý (shumee_92230)

Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA pro 9 osob (antracit)

Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA  pro 9 osob (antracit)
Detail

Rodinné posezení, které se vám přizpůsobí – variabilní sestava pro 9 osob Sevilla z umělého ratanu. Poskládejte si nábytek přesně podle vašich představ. Sháníte stylovou zahradní sestavu pro celou rodinu a partu přátel? Objednejte si devítimístné posezení Sevilla z umělého ratanu v moderním antracitovém provedení! Patří do kolekce modulových setů, které vynikají svou variabilitou – k sestavě si můžete dokoupit další modulydíky kterým si vytvoříte posezení snů na míru vašim prostorám. Set zahradního nábytku Sevilla pro 9 osob obsahuje šestimístné sofa, prostorné křeslo, dva taburety, boční stolek a jídelní stůl – zkrátka vše, co můžete při oslavě, či zahradní párty potřebovat. Sedací části doplňuje polstrovánís pěnovou výplní o síle 10 cm potažené pevnou tkaninou (hustota 220 g/m2). Desku stolu pokrývá tvrzené sklo jištěné silikonovými špunty. Konstrukce sestavy je vyrobena z hliníku, který je pevný a nekoroduje. Jednotlivé prvky setu Sevilla si můžete uspořádat dle potřeby. Rovinnost nábytku je nastavitelná pomocí nožiček. Sestava se hodí do exteriéru i do interiéru. Univerzální antracitový odstín nábytku jednoduše sladíte s vašimi prostorami, ať už se jej rozhodnete umístit na terasu, do zimní zahrady, nebo do kavárny. Sestavu ozdobí jakékoli doplňky – prostírání, sklo, porcelán, svícny nebo vázička s květinami. Vytvořte si posezení přesně podle vašich představ Objevte kouzlo modulových setů s nábytkem z kolekce Sevilla. Ke každé sestavě si můžete dokoupit libovolný počet jednotlivých prvků navíc – křeslo, rohové a středové díly, taburet, box na polstry, stolek a další. S nimi si sestavíte zahradní posezení, které bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a velikosti prostoru, který máte k dispozici. Jednotlivé moduly k sobě pevně drží díky zaklapávacímu systému, takže se nemusíte bát jejich oddělování. 10 důvodů, proč zvolit nábytek z umělého ratanu Žádný levný plast – umělý ratan není levným plastem, který známe ze supermarketového zahradního nábytku. Jde o pevný materiál, který vás nezradí. Pružnost a pevnost – nepraská jako plast a nikdy se nerozplete jako přírodní ratan, navíc má vysokou nosnost. Odolnost – nábytek přežije i ty nejhorší povětrnostní podmínky, jako je mráz, déšť, či letní horka a zdatně odolává UV záření. Zdravotní nezávadnost – i když jde o syntetický materiál, našemu zdraví neškodí. Dlouhá životnost – nábytek z umělého ratanu díky svým vlastnostem vydrží dlouhé roky. Nepotřebuje údržbu – bohatě si vystačíte s vlhkým hadříkem a trochou saponátu. Nevybledne – i to nejostřejší letní sluníčko nenapáchá žádné škody. Je lehký – nesporná výhoda pro manipulaci po zahradě i uschování mimo sezónu. Je ekologický – materiál je kompletně recyklovatelný. Nestojí váš roční plat – ceny nábytku z umělého ratanu jsou velmi příznivé, a to i v kategorii luxusních sestav. Jak se starat o nábytek z umělého ratanu? Pokud si pořídíte nábytek z umělého ratanu, žádná složitá údržba vás nečeká. Sestavu jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem, v případě velkých nečistot stačí přidat trochu saponátu. Umělý ratan je bezúdržbovým materiálem, který vám bude dělat radost bez zbytečných starostí s péči o něj. Pro celoroční umístění venku doporučujeme pořídit obal na nábytek, abyste předešli promáčení polstrů a zašpinění sestavy při dešti. V případě znečištění není problém vyprat potahy polstrů – jsou opatřeny zipem. Perte je na 40 °C bez aviváže. Sestava je dodávána v rozloženém stavu (montáž je velmi snadná, zabere vám pár minut) – velká výhoda, když budete chtít nábytek na zimu schovat do sklepa, či garáže. Proč je posezení Sevilla tou správnou volbou? Získáte variabilní a pohodlnou sestavu pro 9 osob s dostatečným odkládacím prostorem, všechny části jsou vyrobeny ze stabilní kovové konstrukce opletené jakostním polyethylenovým vláknem (umělým ratanem), díky modulárnímu systému můžete dokoupit další prvky pro rozšíření sestavy, nemusíte si lámat hlavu s nákupem polstrů – jsou v ceně sestavy, a navíc mají pratelné potahy opatřené zipem, moderní antracitový odstín hravě zkombinujete s dalšími barevnými doplňky, umělý ratan je materiál, který zvládne velké namáhání i nepříznivé počasí, sestava nevyžaduje žádnou speciální péči. Sestava obsahuje: 1x Ratanový stůl 140 x 80 cm SEVILLA (antracit), 1x Ratanový stolek boční SEVILLA (antracit), 1x Taburet SEVILLA 40 x 40 cm (antracit), 1x Ratanové křeslo SEVILLA (antracit), 3x Ratanový středový díl SEVILLA (antracit), 4x Ratanový rohový díl SEVILLA (antracit) (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako Ratanová variabilní sestava jídelní SEVILLA pro 9 osob (antracit) , Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový (shumee_93182)

I-zahradninabytek.cz Ratanová modulová sestava BORNEO pro 9 osob (hnědá)

I-zahradninabytek.cz Ratanová modulová sestava BORNEO pro 9 osob (hnědá)
Detail

Luxusní rohová sestava zahradního nábytku z umělého ratanu Borneo hnědá. S posezením Borneo se i na vlastní zahradě budete cítit jako na exotické dovolené. Kvalitní proplétaný umělý ratan v autentickém hnědém odstínu přírodního ratanu stylově doplňují béžové sedáky a polštáře z pevné tkaniny o gramáži 220 g/m2, třešničkou na dortu je doplněk v podobě desky stolku z tvrzeného skla. Set Borneo v univerzální hnědé barvě vám udělá radost čistým minimalistickým designem ve vzhledu přírodního ratanu. Je velmi atraktivní a léty neztrácí svou kvalitu. Ještě radši ho budete mít po prvním posazení – dopřejte si na zahradě stejné pohodlí, jako v obýváku. Sestava Borneo je zhotovena z odolného umělého ratanu (polypropylenu), který cenově výhodnější než pravý ratan, ale mnohem více vydrží. Posezení jednoduše oživíte doplňky a dekoracemi, jako jsou květiny, prostírání, či ubrus. 10 důvodů, proč zvolit nábytek z umělého ratanu Žádný levný plast – umělý ratan není levným plastem, který známe ze supermarketového zahradního nábytku. Jde o pevný materiál, který vás nezradí. Pružnost a pevnost – nepraská jako plast a nikdy se nerozplete jako přírodní ratan, navíc má vysokou nosnost. Odolnost – nábytek přežije i ty nejhorší povětrnostní podmínky, jako je mráz, déšť, či letní horka a zdatně odolává UV záření. Zdravotní nezávadnost – i když jde o syntetický materiál, našemu zdraví neškodí. Dlouhá životnost – nábytek z umělého ratanu díky svým vlastnostem vydrží dlouhé roky. Nepotřebuje údržbu – bohatě si vystačíte s vlhkým hadříkem a trochou saponátu. Nevybledne – i to nejostřejší letní sluníčko nenapáchá žádné škody. Je lehký – nesporná výhoda pro manipulaci po zahradě i uschování mimo sezónu. Je ekologický – materiál je kompletně recyklovatelný. Nestojí váš roční plat – ceny nábytku z umělého ratanu jsou velmi příznivé, a to i v kategorii luxusních sestav. Péče a skladování nábytku z umělého ratanu Pokud si pořídíte nábytek z umělého ratanu, žádná složitá údržba vás nečeká. Sestavu jednoduše vyčistíte navlhčeným hadříkem, v případě velkých nečistot stačí přidat trochu saponátu. Umělý ratan je bezúdržbovým materiálem, který vám bude dělat radost bez zbytečných starostí s péči o něj. Sestava Borneo může být celoročně venku, protože materiál vydrží sníh, déšť i mráz. Abyste zabránili znečištění posezení (zejména sedacích podušek), doporučujeme pořídit praktické obaly na nábytek. V případě znečištění není problém potahy polstrů vyprat – jsou opatřeny zipem. Polstrování jen tak nevybledne, protože je opatřeno UV ochranou. Proč zvolit rohovou sestavu Borneo? nadčasový nábytek a pohodlné posezení na prostorné pohovce, praktický konferenční stolek se hodí pro odkládání všech nezbytností, zaručeně budete originální – takové posezení nemá každý druhý soused, elegantní design vás bude těšit dlouhá léta, na zahradě si užijete opravdové pohodlí bez tvrdých židlí, materiál odolává veškerým výkyvům počasí, nábytek je bezúdržbový – bude sloužit vám, nikoli vy jemu. Zaujala vás sestava Borneo? Prohlédněte si i její další varianty a barevná provedení, případně můžete hledat dále v kategorii sedacích sestav z umělého ratanu plné krásného nábytku, ze kterého si určitě vyberete ten pravý na vaši zahradu. (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako I-zahradninabytek.cz Ratanová modulová sestava BORNEO pro 9 osob (hnědá) , Stan pro 4 osoby zelený (shumee_91007)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý (Shumee_92230)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý (Shumee_92230)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 8 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 9,3 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před rozmary počasí. Jedná se o stan s tvarem takzvané kopulky či iglů, ty jsou oblíbené pro velmi dobrou stabilitu. Uvnitř poskytne dohromady dvě ložnice. Vchod se nachází na jedné straně. Stan Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý pohodlně vystačí pro 8 osob. K výrobě pláště posloužil polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejčastěji používané materiály, a to hlavně díky ceně. Sbalený stan má hmotnost 9,3 kg. Rozhodující vlastnosti stanu Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý Bez problémů pojme 8 lidí Spát je možné ve dvou samostatných ložnicích Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Stan řešený s jedním nepromokavým pláštěm Rozložený stan má rozměry 190 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý (Shumee_92230) , Naturehike stan kempingový star river 210t 2350g - oranžový (6927595716519)

Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový (Shumee_93052)

Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový (Shumee_93052)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 8 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 9,35 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před rozmary počasí. Jde o stan ve tvaru iglů či kopulky, jeho největší výhodou je perfektní stabilita. Uvnitř poskytne celé dvě ložnice. Vchod naleznete na jedné straně. Stan Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový je vhodný pro 8 osob. K ušití pláště byl využit polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály a boduje cenou. Složený stan má hmotnost 9,35 kg. Základní přednosti stanu Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový Vhodný maximálně pro 8 lidí Vnitřní prostor je rozdělen na dvě ložnice Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Typ stanu s jediným nepromokavým pláštěm Rozměry rozbaleného stanu: 190 × 650 × 240 cm Jeho hmotnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový (Shumee_93052) , Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (shumee_93074)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (Shumee_92232)

Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (Shumee_92232)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 8 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 9,3 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne náležité pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o stan s tvarem takzvané kopulky či iglů, ty jsou oblíbené pro velmi dobrou stabilitu. Uvnitř nabídne hned dvě ložnice. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý je vhodný pro 8 osob. K výrobě pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, jedná se o oblíbené řešení, a to hlavně kvůli ceně. Sbalený stan má hmotnost 9,3 kg. Rozhodující přednosti stanu Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý Určen pro maximálně 8 lidí Vnitřní prostor je dělen na dvě ložnice Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (Shumee_92232) , Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý (shumee_93072)

Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob šedý a oranžový (Shumee_93051)

Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob šedý a oranžový  (Shumee_93051)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s dvěma ložnicemi a s jedním vchodem, pro 8 osob, sklolaminátová konstrukce, jednoplášťový, hmotnost 9,35 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před rozmary počasí a přitom budete mít pohodlí. Jde o velmi oblíbený tunelový typ, který je prostorově velkorysý. Uvnitř poskytne hned dvě ložnice. Vchod naleznete na jedné straně. Stan Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob šedý a oranžový je vhodný pro 8 osob. K výrobě pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří sklolaminát, jedná se o nejčastější řešení oblíbené díky nižší ceně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 9,35 kg. Nejdůležitější vlastnosti stanu Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob šedý a oranžový Určen pro maximálně 8 lidí Vnitřní prostor je rozdělen na dvě ložnice Materiál konstrukce: sklolaminát Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním pláštěm Rozložený stan má rozměry 190 × 650 (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob šedý a oranžový (Shumee_93051) , Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý (shumee_93075)

Vango TAY 300 Kempingový stan, zelená, velikost UNI

Vango TAY 300 Kempingový stan, zelená, velikost UNI
Detail

Kupolový stan Vango TAY 300 s velkým vnitřním prostorem a kompaktní velikostí ve sbaleném stavu. Gotické zalomení prutů zajišťuje odolnost a stabilitu a poskytuje větší stropní prostor. Plochá podlážka se snadno čistí a sroluje a zatemněná ložnice zaručí lepší spánek. Jedná se o ideální stan pro dvojice, přátele, víkendové stanování a festivaly. Tento stan se stane vašim skvělým společníkem! (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Vango TAY 300 Kempingový stan, zelená, velikost UNI , Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý (shumee_3054568)

Vango TAY 200 Kempingový stan, zelená, velikost UNI

Vango TAY 200 Kempingový stan, zelená, velikost UNI
Detail

Kupolový kempingový stan Vango TAY 200 s velkým vnitřním prostorem a kompaktní velikostí ve sbaleném stavu. Gotické zalomení prutů zajišťuje odolnost a stabilitu a poskytuje větší stropní prostor. Plochá podlážka se snadno čistí a sroluje a zatemněná ložnice zaručí lepší spánek. Jedná se o ideální stan pro dvojice, přátele, víkendové stanování a festivaly. Tento stan se stane vašim skvělým společníkem! (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Vango TAY 200 Kempingový stan, zelená, velikost UNI , Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý (shumee_3054569)

Vango TAY 400 Kempingový stan, zelená, velikost UNI

Vango TAY 400 Kempingový stan, zelená, velikost UNI
Detail

Vango TAY 400 je kupolový stan s velkým vnitřním prostorem a kompaktní velikostí ve sbaleném stavu. Gotické zalomení prutů zajišťuje odolnost a stabilitu a poskytuje větší stropní prostor. Plochá podlážka se snadno čistí a sroluje a zatemněná ložnice zaručí lepší spánek. Jedná se o ideální stan pro malé rodiny, dvojice, přátele, víkendové stanování a festivaly. Tento stan se stane vašim skvělým společníkem! (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Vango TAY 400 Kempingový stan, zelená, velikost UNI , Plážový stan skládací voděodolný zelený (shumee_90519)

Vango SOUL 100 Ultralehký kempingový stan, zelená, velikost UNI

Vango SOUL 100 Ultralehký kempingový stan, zelená, velikost UNI
Detail

Kempingový stan Vango SOUL 100 disponuje nízkou váhou a příznivou cenou. Pečlivě řešená ventilace zajišťuje skvělé odvětrávání stanu. Díky jeho tunelové konstrukci se dvěma pruty jej snadno postavíte do pěti minut, což oceníte hlavně při stavbě v nepříznivém počasí. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Vango SOUL 100 Ultralehký kempingový stan, zelená, velikost UNI , Basketbalový míč vel. 7, modro-zelený (5903133419693)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený (Shumee_93073)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený (Shumee_93073)
Detail

Stan outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem, dvouplášťový, nepromokavý, hmotnost 2 kg Outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před nepříjemnými změnami počasí. Jde o typ s velmi oblíbeným tunelovým tvarem, jehož výhodou je prostornost. Vchod má na jedné straně. Ve složeném stavu stan má hmotnost 2 kg. Důležité vlastnosti stanu Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený je patřičně nepromokavý Dva pláště zajistí efektivní cirkulaci vzduchu Rozměry rozloženého stanu: 100 × 240 × 317 cm Celková hmotnost 2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený (Shumee_93073) , Naturehike stan p3 series upg. zelený (6927595729649)

Stan pro 4 osoby zelený (Shumee_91007)

Stan pro 4 osoby zelený (Shumee_91007)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: áčko s jedním vchodem, pro 4 osoby, ocelová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 4,35 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vás ochrání před nepříjemnými změnami počasí. Jedná se o staré dobré áčko, které vyniká svou praktickou kompaktností ve složeném stavu. Vchází se pouze z jedné strany. Stan Stan pro 4 osoby zelený pohodlně vystačí pro 4 osoby. K ušití pláště posloužil polyester. Nosnou konstrukci stanu SHUMEE tvoří ocel, tyče jsou dostatečně odolné. Nejdůležitější parametry stanu Stan pro 4 osoby zelený Vhodný pro 4 osoby Stan pro 4 osoby zelený je patřičně nepromokavý Materiál konstrukce: ocel Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm Stan Stan pro 4 osoby zelený je opatřen síťovými otvory pro účinné větrání Rozložený stan má rozměry 250 × 365 × 365 cm Celková hmotnost 4,35 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stan pro 4 osoby zelený (Shumee_91007) , Samorozkládací plážový stan nils camp nc3173 zelený (42475)

Husky Expediční stan pro 3 osoby Felen 3-4 zelená

Husky Expediční stan pro 3 osoby Felen 3-4 zelená
Detail

Ultralehký expediční stan Husky Felen 3-4 je novinka v produkci Husky a nahrazuje populární a osvědčený model Fast. Charakteristikou tohoto stanu z řady EXTREME je vnější konstrukce a speciální způsob uchycení prutů, který kombinuje textilní tunel a tvrzený plastový úchyt. Vyzrajte s tímto stanem a jeho prostornou předsíňkou na všechny rozmary počasí, které vás mohou na výpravě potkat. Felen vyniká mimořádně nízkou hmotností, jednoduchou manipulací při stavbě a zároveň vysokou stabilitou. Jeho lehká konstrukce je opatřena speciálním systémem fixace. Ten kombinuje textilní tunýlky a uchycení pomocí přezek. Do této varianty se zároveň pohodlně vejdou tři osoby a v nouzovém případě poskytne přístřeší až čtyřem cestovatelům. Stan Felen nezapomeňte přibalit zejména na horské expedice v opravdu náročných podmínkách. Nic ale nezkazíte ani, pokud ho s sebou vezmete jen na dovolenou v kempu či na trek přírodou. Oba pláště stanu a podlážka jsou samozřejmě vyrobeny z kvalitních materiálů, které zaručují odolnost proti vnějším vlivům, prodyšnost a pohodlí. SPECIFIKACE Rozměry: (Š × D × V ) 200 × 355 × 135 cm Rozměry: (sbalený stan) 58 × 18 cm Hmotnost: min./celková 5,2 kg / 5,6 kg Konstrukce: dvouplášťový samonosný stan s vnější konstrukcí Vnější stan: 210T polyester, PU zátěr 6000 mm/cm², podlepené švy Vnitřní stan: prodyšný Nylon 210T + sít’ová moskytiéra Podlážka: 190T Polyester, PU zátěr 10000 mm/cm² Nosné pruty: duralové tyče o ø 8,5 mm Příslušenství: duralové odlehčené kolíky, opravárenský set, kompresní obal VYUŽITÍ: Stan vhodný do náročných podmínek hlavně díky své stabilitě, nízké hmotnosti a prostorné předsíňce. MATERIÁLY: Stan Felen je dvouplášťový stan s duralovými pruty o průměru 8,5 mm. Vnější stan je vyroben z 210T Polyesteru s RipStop úpravou proti mechanickému poškození. Vodní sloupec pláště je 6 000 mm/cm2. Vnitřní stan je z prodyšného Nylonu 190T a síťové moskytiéry pro zajištění cirkulace vzduchu. Na podlážku stanu byl použit 190T Polyester s vodním sloupcem 10 000 mm/cm2. Kolíky pro ukotvení stanu jsou z odlehčeného duralu. HLAVNÍ PŘEDNOSTI Ultralehký stan Odlehčená duralová konstrukce a kolíky RIPSTOP úprava materiálu Certifikace stanů UV ochrana 3-4 osoby Údržba a praktické rady Po každém použití je nutné stan pořádně vyčistit a vysušit před skladováním. Stan je možné čistit pouze vlažnou vodou, aby nebyl porušen zátěr. Sušení je potřeba neopomíjet i v případě, že při stanování nepršelo. Při jakémkoli použití se sráží vně i uvnitř vlhkost. V případě, že je to potřeba stan čistěte vlažnou vodou s šetrným čistícím prostředek na bázi mýdla. Nikdy nepoužívejte aviváž a bělicí a jiné agresivní přípravky. Stan myjte molitanovou houbou nebo jemným hadrem. Stan by měl být skladován v suchém prostředí. Životnost stanu a podlážky je možné prodloužit pravidelným ošetřením impregnačními přípravky určenými k tomuto účelu. Ke každému stanu je přibalen opravárenský set pro případné opravy při neočekávém problému, jako je protržení látky a podobně. Tento set obsahuje část segmentu náhradního prutu, záplaty z tkaniny použité na konkrétním stanu a lepidlo. Jakékoliv poškození by se mělo co nejdříve odstranit. Při stavbě stanu je dobré prohlédnout dobře místo, kde chcete stan postavit, a odstranit ostré předměty, aby nedošlo k poškození. CO OCEŇUJÍ ZÁKAZNÍCI NA HEURÉCE Dobrá konstrukce stanu. Velká předsíňka. Větrací horní a boční okýnka. Dobře balitelné do obalu Super když chcete stán přenést někam jinam. Vychytaná horní sítka na odkládání Nemusí se stavět celý - což je v létě super. Stan je postavený do pěti minut Stan se neorosí uvnitř tropika Taška na stan je dostatečně veliká, pro pohodlné složení. Stan lze složit na délku 53 cm. Internet uvádí 60 cm Rychlá stavba Dobrý poměr prostoru a hmotnosti Předsíňka umožňuje pohodlné vaření v dešti Stan je naprosto stabilní i v prudkém větru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Husky Expediční stan pro 3 osoby Felen 3-4 zelená , Basketbalový míč meteor layup vel.3, modro-zelený (6938385304090)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý (Shumee_93072)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý (Shumee_93072)
Detail

Stan outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem, dvouplášťový, nepromokavý, hmotnost 2 kg Outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o typ s tunelovým tvarem, jehož výhodou je prostornost. Vchází se pouze z jedné strany. Sbalený stan má hmotnost 2 kg. Zajímavé funkce stanu Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý je samozřejmě nepromokavý Dvouplášťové řešení s lepší cirkulací vzduchu Rozložený stan má rozměry 100 × 240 × 317 cm Jeho hmotnost dělá celkem 2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý (Shumee_93072) , Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby (6927595777893)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (Shumee_93074)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (Shumee_93074)
Detail

Stan outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem, dvouplášťový, nepromokavý, hmotnost 2 kg Outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jedná se o typ s tunelovým tvarem, jehož největší výhodou je prostornost. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Ve sbaleném stavu stan má hmotnost 2 kg. Významné parametry stanu Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý je samozřejmě nepromokavý Dva pláště zajistí efektivní odvod vlhkosti Rozložený stan má rozměry 100 × 240 × 317 cm Celková hmotnost 2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (Shumee_93074) , Missoni home simone 40 x 40 cm, modro - zelený (mh_1s3cu40005_100_040040)

Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054568)

Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054568)
Detail

Stan outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů se dvěma vchody, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 0,85 kg Outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne dostatečné pohodlí a zároveň ochranu před rozmary počasí. Jde o stan s tvarem takzvané kopulky či iglů, jeho největší předností je perfektní stabilita. Vchody ze dvou stran skvěle poslouží při větrání. Sbalený stan má hmotnost 0,85 kg. Zajímavé funkce stanu Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý Vchody jsou na dvou stranách stanu Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý je samozřejmě nepromokavý Stan řešený s jedním nepromokavým pláštěm Rozbalený stan má rozměry 130 × 120 × 200 cm Jeho hmotnost dělá celkem 0,85 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054568) , Missoni home simone 100 x 190 cm, modro zelený (mh_1s3pl90001_100_100190)

Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054569)

Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054569)
Detail

Stan outdoorový a moskytiéra, tvar: iglů se dvěma vchody, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 0,9 kg Outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám umožní schovat se před rozmary počasí. Jedná se o stan ve tvaru takzvané kopulky či iglů, jeho nejsilnější stránkou je tedy perfektní stabilita. Vchody ze dvou stran skvěle poslouží k efektivnějšímu větrání. Složený stan má hmotnost 0,9 kg. Významné vlastnosti stanu Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý Vchody vedou na dvě strany Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý je samozřejmě nepromokavý Řešení stanu s jedním pláštěm Rozměry rozbaleného stanu: 145 × 150 × 200 cm Celková hmotnost 0,9 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054569) , Keychron double shot full set (ansi), modro-zelený (jm-102)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý (Shumee_93075)

Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý (Shumee_93075)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: tunel s jedním vchodem, dvouplášťový, nepromokavý, hmotnost 2 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne dostatečné pohodlí a zároveň ochranu před rozmary počasí. Jde o typ s oblíbeným tunelovým tvarem, jehož hlavní výhodou je prostornost. Vchod najdete na jedné straně. Sbalený stan má hmotnost 2 kg. Podstatné parametry stanu Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý je patřičně nepromokavý Dva pláště pro lepší cirkulaci vzduchu Rozbalený stan má rozměry 100 × 240 × 317 cm Jeho hmotnost dělá celkem 2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý (Shumee_93075) , Tradag fotorámeček 9 × 9 cm, zelený (0901_5525g)

Stan Sedco Horizont 3 pro tři osoby - zelená

Stan Sedco Horizont 3 pro tři osoby - zelená
Detail

Stan Sedco Horizont 3 2020 Rodinný dvouplášťový stan pro 3 osoby s rozměry: 80+80+180x210x130cm předsíňka a snímatelná podlážka předsíňky. Technický popis:- materiál: vnější: polyester 190T, vnitřní: prodyšný polyester 170T- vodní sloupec: 2000 mm- podlaha: PE 115 g/m2- konstrukce: 4x7,9 mm fiberglass- hmotnost: 4 kg- rozměry nesloženého 62 x 18 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Stan Sedco Horizont 3 pro tři osoby - zelená

Cattara Stan pro 2 osoby Bovec zelená, 245 x 145 x 95 cm

Cattara Stan pro 2 osoby Bovec zelená, 245 x 145 x 95 cm
Detail

Stan se samostavitelnou konstrukcí super quick vhodný pro 2 osoby. Vstup do stanu je opatřen zipem z vnitřní i vnější strany a je opatřen moskytiérou, poskytující ochranu před komáry a jiným drobným hmyzem. Na bocích se nachází rozměrná otevírací okna, sloužící pro optimální cirkulaci vzduchu. Materiál stanu je voděodolný, otestovaný sloupcem vody 5000 mm (PU 5000), podlaha je zpevněná. Za zmínku stojí podlepené švy, zamezující průsaku vlhkosti a vody. Nosné tyče jsou zhotoveny z odolných, skelných vláken a není třeba jejich skládání. Stan stačí pouze vybalit a rozložený ukotvit pomocí kolíků pro základnu a kolíků pro vypnutí stanu nastavitelnými provazy v rozích stanu. Stan je díky svým rozměrům 75 x 9 cm v balení, skladný a přenosný. Technické parametry: materiál stěn: 190T Polyester materiál podlahy fólie: PE 110g/m2 (4home.cz)

Podobné produkty ako Cattara Stan pro 2 osoby Bovec zelená, 245 x 145 x 95 cm

Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby (6927595777893)

Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby (6927595777893)
Detail

Stan , tvar: iglů se dvěma vchody, pro 3 osoby, sklolaminátová konstrukce, dvouplášťový, vodní sloupec 2000 mm, hmotnost 3,6 kg Plážový stan Naturehike vám poskytne stín a ukryje vás před nepříjemným větrem. Jde o stan s tvarem kopulky či iglů, jeho největší předností je perfektní stabilita. Vchody ze dvou stran poslouží k efektivnějšímu větrání. Stan Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby je vhodný pro 3 osoby. Ochranu před vodou zajistí kvalitní plášť, patřičnou nepromokavost slibuje vodní sloupec 2000 mm. K jeho výrobě byl použit polyester. Nosnou konstrukci stanu Naturehike tvoří sklolaminát, patří mezi nejpoužívanější materiály a boduje cenou. Ve sbaleném stavu stan má hmotnost 3,6 kg a jeho rozměry jsou 28 × 80 × 18 cm. Klíčové parametry stanu Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby Okamžité rozložení i složení díky samorozkládací konstrukci Vhodný maximálně pro 3 osoby Vchody vedou na dvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby (6927595777893)

Garthen Stan pro jednu osobu s lehátkem - 185 x 76 x 154 cm, zelený

Garthen Stan pro jednu osobu s lehátkem - 185 x 76 x 154 cm, zelený
Detail

Ocelový rám poskytuje pevné postavení na jakémkoliv povrchu, na pláži v písku, na louce i kamenech. Pro ještě pohodlnější spánek nabízí vysoký stan dostatek místa pro izolační podložku nebo matraci jako přídavnou podložku. Okno se sítí proti komárům poskytuje útulnou atmosféru a přívod čerstvého vzduchu, zároveň však chrání před nepříjemným hmyzem. Stan lze uzavřít zipem. Stan s lehátkem se snadno a rychle postaví. Kempovací postel a venkovní stan lze použít samostatně. Technické údaje: rozměry v rozloženém stavu: cca 185 x 76 x 154 cm (d x h x v) výška lehu: cca 49 cm pro jednu osobu (nosnost 100 kg) rozměry kapsy (2 kapsy): přibližně 104 x 28 cm / 91 x 13 cm barva: zelená rám: trubková ocel 35 x 25/25 x 25 mm materiál plachty: 600D polyester - PU potažený vodní sloupec: 1000 mm síť proti komárům: na zadní straně Obsah balení: 1 x lůžko s přenosnou taškou 1 x stan s tyčemi a přenosnou taškou 1 x montážní návod (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen Stan pro jednu osobu s lehátkem - 185 x 76 x 154 cm, zelený

Houpací bavlněná síť 270x80cm, pro jednu osobu, nosnost 130kg, Modro-zelená

Houpací bavlněná síť 270x80cm, pro jednu osobu, nosnost 130kg, Modro-zelená
Detail

Závěsná houpací síť pro zahradu, jako stvořená pro dokonalý odpočinek v přírodě. Stačí zavěsit dva konce houpací sítě na stromy nebo zahradní sloupky a už si můžete užít pohodlí a odpočinku. Houpací síť je z velmi odolného materiálu - hustě tkaná bavlna a silně pletená lana, disponuje rovněž i robustní rukojetí. Materiál: bavlna 320g / m2 Celková délka - 270 cm Šířka povrchu materiálu - 80 cm Šířka dřevěných tyčí - 40 cm Montážní délka - cca 35 cm na každé straně Maximální zatížení - 130 kg Materiál - bavlna Barva: modrozelená a červenooranžová Varování:Nevystavujte houpací síť povětrnostním podmínkám, jako je déšť, sníh, krupobití, mohlo by dojít k deformaci výrobku. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Houpací bavlněná síť 270x80cm, pro jednu osobu, nosnost 130kg, Modro-zelená

T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm (6938385300993)

T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm (6938385300993)
Detail

Houpací síť - pro dvě osoby; nosnost do 130 kg; materiál: 100% bavlna; délka ložné plochy 170 cm; s připravenými oky k zavěšení Milujete relax doma i v přírodě? Pak byste mohli využít hamaka T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm, jejíž nosnost je 130 kg. Délka ložné plochy dosahuje 170 cm a disponuje šířkou 150 cm. Materiálem je 100% bavlna, a proto si lze stoprocentně užít komfortní ležení i dotyk. Houpací síť disponuje oky k zavěšení na háček, a proto ji zvládnete jednoduše zavěsit. Pro její sestavení tedy budete muset dokoupit lano k upevnění nebo speciální konstrukci. Má dostatek místa pro dvě osoby, takže si můžete dopřát pohodu i s blízkými. Díky houpací síti ve tvaru lehátka si můžete pohodlně lehnout kdekoliv. Hamaka T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm se stane vaším nejoblíbenějším odpočinkovým místem. Materiálem této houpací sítě je 100% bavlna. Významné vlastnosti houpací sítě T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako T-264, pro jednu osobu, modro-zelená, 170×150 cm (6938385300993)

Skládací pokerový stůl pro 9 hráčů 3 díly oválný zelený

Skládací pokerový stůl pro 9 hráčů 3 díly oválný zelený
Detail

Stůl - rozměry desky 106×206 cm, rozkládací, výška stolu 76 cm, zelená barva Uvažujete o výměně či koupi nového pracovního stolu? Stůl SHUMEE je uzpůsobený tak, abyste se mohli maximálně soustředit na práci. Svou velikostí se řadí mezi větší stoly. Při výrobě se rozměry vyšplhaly na 106 × 206 × 76 cm. Produkt se po vzhledové stránce maximálně vydařil. Výrobce zvolil pro desku materiál, kterým je mdf. Pro konstrukci pak výrobce vybral materiál, jímž je ocel. Stojí za to zmínit tuto užitečnou rozkládací funkci. Výrobce jej navrhl v barvě, kterou je zelená. Stůl SHUMEE si vás zcela jistě získá. Důležité parametry stolu SHUMEE Zapadne do větších prostor Rozměry stolu: 106 cm × 206 cm × 76 cm Výrobce zvolil pro desku mdf Konstrukce je z materiálu, jímž je ocel Stůl je rozkládací Barevné provedení: zelená (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací pokerový stůl pro 9 hráčů 3 díly oválný zelený

Houpací bavlněná síť 270x150cm, pro až 2 osoby, nosnost 200kg, Modro-zelená

Houpací bavlněná síť 270x150cm, pro až 2 osoby, nosnost 200kg, Modro-zelená
Detail

Závěsná houpací síť pro zahradu, jako stvořená pro dokonalý odpočinek v přírodě. Stačí zavěsit dva konce houpací sítě na stromy nebo zahradní sloupky a už si můžete užít pohodlí a odpočinku. Houpací síť je z velmi odolného materiálu - hustě tkaná bavlna a silně pletená lana, disponuje rovněž i robustní rukojetí. Materiál: bavlna 320g / m2 Celková délka - 270 cm Šířka povrchu materiálu - 150 cm Šířka dřevěných sloupů - 60 cm Montážní délka - cca 35 cm na každé straně Maximální zatížení - 200 kg Materiál - bavlna Barva: modrozelená a červenooranžová Varování:Nevystavujte houpací síť povětrnostním podmínkám, jako je déšť, sníh, krupobití, mohlo by dojít k deformaci výrobku. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Houpací bavlněná síť 270x150cm, pro až 2 osoby, nosnost 200kg, Modro-zelená

Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená (NH18Z022-PZ)

Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená (NH18Z022-PZ)
Detail

Stan outdoorový a ultralehký, tvar: iglů s předsíňkou a se dvěma vchody, pro 2 osoby, hliníková konstrukce, dvouplášťový, nepromokavý, vodní sloupec 2000 mm, hmotnost 2,2 kg Outdoorový a ultralehký stan Naturehike vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jde o stan s tvarem takzvané kopulky či iglů, jeho nejsilnější stránkou je tedy perfektní stabilita. Vchody na dvou stranách poslouží k větrání. Vstupní část kryje poctivá předsíň, kterou můžete využít jako další úložný prostor. Stan Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená je určen pro 2 osoby. Před vodou chrání kvalitní plášť, patřičnou nepromokavost slibuje vodní sloupec 2000 mm. K jeho ušití byl využit polyester. Podstatné přednosti stanu Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená Určen pro maximálně 2 osoby Předsíňka poslouží jako úložný prostor Vchody jsou umístěny na dvou stranách stanu Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená je patřičně nepromokavý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naturehike stan P2 pro 2 osoby váha 2200g - zelená (NH18Z022-PZ)

Stan pro 4 osoby modrý (Shumee_91006)

Stan pro 4 osoby modrý (Shumee_91006)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: áčko s jedním vchodem, pro 4 osoby, ocelová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 4,35 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne spolehlivou ochranu před počasím. Jde o klasické áčko, které je ve složeném stavu prakticky kompaktní. Dostat se dovnitř je možné pouze z jedné strany. Stan Stan pro 4 osoby modrý pohodlně vystačí pro 4 osoby. K výrobě pláště posloužil polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří ocel, materiál s výjimečnou pevností a odolností. Zásadní přednosti stanu Stan pro 4 osoby modrý Pojme 4 osoby Stan pro 4 osoby modrý je samozřejmě nepromokavý Materiál konstrukce: ocel Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Řešení stanu s jedním nepromokavým pláštěm Stan Stan pro 4 osoby modrý má síťové otvory pro efektivní větrání Rozměry rozloženého stanu: 250 × 365 × 365 cm Jeho hmotnost dělá celkem 4,35 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stan pro 4 osoby modrý (Shumee_91006)

Stan pro 4 osoby vícebarevný (Shumee_93033)

Stan pro 4 osoby vícebarevný (Shumee_93033)
Detail

Stan rodinný, outdoorový a moskytiéra, tvar: áčko s jedním vchodem, pro 4 osoby, ocelová konstrukce, jednoplášťový, nepromokavý, hmotnost 4,2 kg Rodinný, outdoorový a moskytiéra stan SHUMEE vám poskytne patřičné pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jde o klasické áčko, které je ve složeném stavu prakticky kompaktní. Vchod naleznete na jedné straně. Stan Stan pro 4 osoby vícebarevný je určen pro 4 osoby. K ušití pláště byl použit polyester. Konstrukci stanu SHUMEE tvoří ocel, tyče jsou velmi odolné a pevné. Nejdůležitější funkce stanu Stan pro 4 osoby vícebarevný Pojme 4 osoby Stan pro 4 osoby vícebarevný je samozřejmě nepromokavý Materiál konstrukce: ocel Plachtu stanu SHUMEE tvoří polyester Typ stanu s jediným nepromokavým pláštěm Stan Stan pro 4 osoby vícebarevný je opatřen síťovými otvory pro účinné větrání Rozměry rozbaleného stanu: 250 × 365 × 365 cm Celková hmotnost 4,2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Stan pro 4 osoby vícebarevný (Shumee_93033)

Naturehike stan P3 pro 3 osoby upg. váha 2300g - tm. zelený (6927595762639)

Naturehike stan P3 pro 3 osoby upg. váha 2300g - tm. zelený (6927595762639)
Detail

Stan outdoorový a ultralehký, tvar: iglů s předsíňkou a s jedním vchodem, pro 3 osoby, duralová konstrukce, dvouplášťový, nepromokavý, vodní sloupec 2000 mm, samonosný, hmotnost 2,3 kg Outdoorový a ultralehký stan Naturehike vám poskytne spolehlivou ochranu před počasím. Jde o stan ve tvaru takzvané kopulky či iglů, jeho největší výhodou je perfektní stabilita. Vchod se nachází na jedné straně. Vstupní část chrání rozlehlá předsíň, ta bude zároveň dalším úložným prostorem. Stan Naturehike stan P3 pro 3 osoby upg. váha 2300g - tm. zelený je určen pro 3 osoby. Ochranu před vlhkostí zajistí spolehlivý plášť, dostatečnou nepromokavost deklaruje vodní sloupec 2000 mm. K jeho výrobě byl použit polyester. Nosnou konstrukci stanu Naturehike tvoří dural, tyčím dodává tolik potřebnou lehkost a odolnost. Sbalený stan má hmotnost 2,3 kg a jeho rozměry jsou 16 × 16 × 46 cm. Základní parametry stanu Naturehike stan P3 pro 3 osoby upg. váha 2300g - tm. zelený Určen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naturehike stan P3 pro 3 osoby upg. váha 2300g - tm. zelený (6927595762639)

Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový (6927595716519)

Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový (6927595716519)
Detail

Stan outdoorový a ultralehký, tvar: iglů s předsíňkou a s jedním vchodem, pro 2 osoby, duralová konstrukce, dvouplášťový, nepromokavý, vodní sloupec 3000 mm, samonosný, hmotnost 2,35 kg Outdoorový a ultralehký stan Naturehike vám poskytne pohodlí i ochranu před rozmary počasí. Jde o stan ve tvaru takzvané kopulky či iglů, jsou oblíbené pro dobrou stabilitu. Vchod se nachází na jedné straně. Prostor vstupu chrání rozlehlá předsíň, ta bude zároveň vítaným úložným prostorem. Stan Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový je vhodný pro 2 osoby. Ochranu před deštěm zajistí kvalitní plášť, patřičnou nepromokavost slibuje vodní sloupec 3000 mm. K jeho výrobě posloužil polyester. Konstrukci stanu Naturehike tvoří dural, tyčím dodává výjimečnou lehkost a velmi dobrou odolnost. Ve složeném stavu stan má hmotnost 2,35 kg a jeho rozměry jsou 15 × 15 × 45 cm. Rozhodující parametry stanu Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový (6927595716519)

Cattara GARDA 2 Stan pro 2 osoby

Cattara GARDA 2 Stan pro 2 osoby
Detail

Tento stan má samorozkládací konstrukci Super quick. Nosné tyče jsou zhotoveny z odolných, skelných vláken a není třeba jejich skládání. Stan stačí pouze vybalit a rozložený ukotvit pomocí kolíků pro základnu a kolíků pro vypnutí stanu nastavitelnými provazy v rozích. Vstup je opatřen zipem z vnitřní i vnější strany a je opatřen moskytiérou, poskytující ochranu před komáry a jiným drobným hmyzem. Na bocích se nachází větrací okénka se stříškou, pro optimální cirkulaci vzduchu uvnitř. Materiál stanu je voděodolný, otestovaný sloupcem vody 3000 mm (PU 3000), podlaha je zpevněná. Praktické jsou podlepené švy, zamezující průsaku vlhkosti a vody. Stan je díky svým rozměrům, 70 x 6 cm v balení, skladný a lehce přenosný. (4home.cz)

Podobné produkty ako Cattara GARDA 2 Stan pro 2 osoby

BROTHER ST07 Rodinný stan pro 4 osoby

BROTHER ST07 Rodinný stan pro 4 osoby
Detail

Stan rodinný rozměry: (120+140+120 cm - šířka stanu - obě ložnice + předsíňka) x 205 cm (hloubka stanu) x 180/135 cm (výška stanu v předsíňce, nižší výška je pro prostor nad ložnicemi) rozměr ve sbaleném stavu: 60 x 25 x 18cm hmotnost: 5 kg dvě ložnice, přístřešek nad vchodem, sluneční střecha podlepené švy - 2000 mm vodní sloupec PE podlážka - 3000 mm vodní sloupec Rodinný stan vhodný pro příležitostné kempování. Předsíňka spolu se slunečním přístřeškem vytvářejí dostatek vnitřního prostoru i v případě nepříznivého počasí. I při své velikosti je velmi skladný a s pomocí laminátových prutů postavení nezabere víc než 15 minut. Vhodný pro 4 osoby. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BROTHER ST07 Rodinný stan pro 4 osoby

CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby

CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby
Detail

Stan rodinný Rodinný stan vhodný pro příležitostné kempování. Předsíňka spolu se slunečním přístřeškem vytvářejí dostatek vnitřního prostoru i v případě nepříznivého počasí. I při své velikosti je velmi skladný a s pomocí laminátových prutů postavení nezabere víc než 15 minut. Technické údaje: Stan rodinný (120+140+120 cm - šířka stanu - obě ložnice + předsíňka) 205 cm (hloubka stanu) 180/135 cm (výška stanu v předsíňce, nižší výška je pro prostor nad ložnicemi) dvě ložnice přístřešek nad vchodem podlepené švy - 2000 mm vodní sloupec PE podlážka - 3000 mm vodní sloupec doporučený je pro 4 osoby hmotnost 5 kg. Obsah balení: 1 x Rodinný stan Rozměr ve složeném stavu 60x25x18 cm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby

CorbySport 5784 Turistický stan pro 2 osoby

CorbySport 5784 Turistický stan pro 2 osoby
Detail

Pohodlný turistický stan s předsíňkou pro 2 osoby (60 + 210 ) x 150 x 120 cm - 60 cm je délka zkosené předsíňky, 210 cm je délka stanu x 150 cm (šířka stanu) x 120 cm (výška). Jedná se o jednoplášťový stan s podlepenými švy a odolností proti vodě - 1500 mm vodní sloupec, PE podlážka - 3000 mm vodního sloupce, doporučený až pro 2 v případě potřeby i pro 3 osoby, hmotnost 2,3 kg. Vstup do ložnice je chráněný sítí proti hmyzu. Tento stan je vhodný pro turistiku. Výhodou je snadné stavění protože pruty se navlékají zvenku. Předsíňka umožňuje skladování věcí přes noc a vytvoření dostatečného prostoru na spaní. Stan je velmi skladný. Postavení nezabere více než 5 minut. Podlepené švy zabraňují průniku vody dovnitř stanu při dešti. Rozměr balení - 64 cm o průměru 18 cm. (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 5784 Turistický stan pro 2 osoby

CorbySport 5780 Rodinný stan pro 6 osob

CorbySport 5780 Rodinný stan pro 6 osob
Detail

Velký rodinný stan Velký rodinný stan vhodný pro příležitostné kempování nabízí dostatek prostoru pro větší rodinu. Předsíňka spolu se slunečním přístřeškem vytvářejí dostatek vnitřního prostoru i v případě nepříznivého počasí. I při své velikosti je velmi skladný a s pomocí laminátových prutů postavení nezabere víc než 15 minut. Podlepené švy zabraňují průniku vody dovnitř stanu při dešti. Stan má závěsnou ložnici a vrchní plášť přetažený přes laminátové nosné pruty. Technické údaje: (190+150+190 cm - šířka stanu - obě ložnice + předsíňka) x 220 cm (hloubka stanu) x 190 cm (výška stanu uprostřed)/140 (výška v ložnicích) dvě ložnice přístřešek nad vchodem podlepené švy - 1500 mm vodní sloupec PE podlážka - 3000 mm vodní sloupec stan je doporučený až pro 6 osob hmotnost 6 kg. Rozměr stanu ve složeném stavu: 61 x 24 x 18 cm. Obsah balení: 1 x rodinný stan (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 5780 Rodinný stan pro 6 osob

CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby

CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby
Detail

Stan rodinný Rodinný stan vhodný pro příležitostné kempování. Předsíňka spolu se slunečním přístřeškem vytvářejí dostatek vnitřního prostoru i v případě nepříznivého počasí. I při své velikosti je velmi skladný a s pomocí laminátových prutů postavení nezabere víc než 15 minut. Technické údaje: Stan rodinný (120+140+120 cm - šířka stanu - obě ložnice + předsíňka) 205 cm (hloubka stanu) 180/135 cm (výška stanu v předsíňce, nižší výška je pro prostor nad ložnicemi) dvě ložnice přístřešek nad vchodem podlepené švy - 2000 mm vodní sloupec PE podlážka - 3000 mm vodní sloupec doporučený je pro 4 osoby hmotnost 5 kg. Obsah balení: 1 x Rodinný stan Rozměr ve složeném stavu 60x25x18 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 5779 Rodinný stan pro 4 osoby

CorbySport 5775 Stan pro 4 osoby - dvouplášťový

CorbySport 5775 Stan pro 4 osoby - dvouplášťový
Detail

Stan pro 4 osoby - dvouplášťový Technické údaje: kopule dvouplášťová (oddělená ložnice od vrchního pláště) rozměry 240 x 210 x 130 cm stříška nad vchodem se zipem na uzavření moskytiéra ve vstupním otvoru podlepené švy - 2000 mm vodní sloupce PE podlážka - 2000 mm vodní sloupec stan je určený pro 4 osoby hmotnost 4,3 kg rozměr ve sbaleném stavu je 62 x 18 cm. stříbrný potah na vrchním plášti snižuje vnitřní teplotu uvnitř stanu za slunečných dní o 6 - 10 stupňů podlepené švy zabraňují průniku vody dovnitř stanu při dešti stan má závěsnou ložnici a vrchní plášť přetažený přes laminátové nosné pruty ve středu stěn ve spodní části nemá stan poutka pro ukotvení tak jako je zobrazeno na fotografii, jinak fotografie zcela odpovídá výrobku (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 5775 Stan pro 4 osoby - dvouplášťový
Kempingový stan pro 9 osob modro-zelený (Shumee_90412), Kempingový stan pro 6 osob modro-zelený (Shumee_93184), Kempingový stan pro 9 osob modro-žlutý (Shumee_90413), Kempingový stan pro 9 osob šedo-oranžový (Shumee_93181), Kempingový stan pro 9 osob modrý / tmavě modrý (Shumee_90411), Kempingový stan pro 6 osob modrožlutý (Shumee_93185), Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob zelený (Shumee_92231), Kempingový stan pro 6 osob modrý a světle modrý (Shumee_93183), Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm zelený (Shumee_93073), Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm pro 8 osob žlutý (Shumee_92232), Kempingový stan iglú 650 x 240 x 190 cm 8 osob maskáčový (Shumee_93052), Kempingový stan iglů 650 x 240 x 190 cm 8 osob modrý (Shumee_92230), Kempingový stan pro 4 osoby šedo-oranžový (Shumee_93182), Stan pro 4 osoby zelený (Shumee_91007), Naturehike stan kempingový Star River 210T 2350g - oranžový (6927595716519), Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm žlutý (Shumee_93074), Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm modrý (Shumee_93072), Kempingový stan 317 x 240 x 100 cm oranžovo-šedý (Shumee_93075), Kempingový stan 200 x 120 x 130 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054568), Kempingový stan 200 x 150 x 145 cm sklolaminát bílý (Shumee_3054569), Plážový stan skládací voděodolný zelený (Shumee_90519), Basketbalový míč vel. 7, modro-zelený (5903133419693), Naturehike stan P3 series upg. zelený (6927595729649), Samorozkládací plážový stan NILS Camp NC3173 zelený (42475), Basketbalový míč Meteor Layup vel.3, modro-zelený (6938385304090), Naturehike rychlostavitelný automatický stan 3600g zelený - 3 osoby (6927595777893), MISSONI HOME SIMONE 40 x 40 cm, modro - zelený (MH_1S3CU40005_100_040040), MISSONI HOME SIMONE 100 x 190 cm, modro zelený (MH_1S3PL90001_100_100190), Keychron Double Shot Full Set (ANSI), modro-zelený (JM-102), TRADAG Fotorámeček 9 × 9 cm, zelený (0901_5525G)