Joy-it allround starter kit cr-2253985

Produkt Joy-it allround starter kit cr-2253985 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Joy-it allround starter kit cr-2253985 upraviť a produkt hľadať znova.

Joy-it Allround Starter Kit CR-2253985

Detail

Rozšiřující sada Joy-it Raspberry Pi® 4B včetně příslušenství·všechny potřebné díly jsou součástí dodávky·. Magnetické pouzdro bez šroubování Kufřík pro uložení·Plastový kryt s dvojitý větrák·Napájecí zdroj·2x micro HDMI kabel™·Paměťová karta 32GB·Síťový kabel·GPIO plochý kabel s nepájivé pole zástrčka·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Allround Starter Kit CR-2253985 , Joy it

Výukový balíček Joy-it Linker Kit Base-Set CR-2253984

Detail

Experimentování a vyvíjení bez pájení·Základní deska pro Arduino (Uno/Mega)·Pevné zásuvné spoje·Možnost připojení až 21 modulů·Sada je snadno rozšiřitelná protože je kompatibilní se všemi produkty Linker Kit·Kompletní sada se senzory, spínači a displejem·Včetně kufříku Základní deska pro Arduino·Button modul·Bzučák modul·5x kabel·Digitální zobrazovací modul·Hallův senzor modul·RGB LED modul·Modul optického snímače·Senzor pohybu modul·Teplotní senzor modul·Kufřík (conrad.cz)

Podobné produkty ako Výukový balíček Joy-it Linker Kit Base-Set CR-2253984 , Mana prasek starter kit

Joy-it CR-1656364

Detail

Kompletní sada pro sestavení dotykového PC z Raspberry Pi·8palcový dotykový displej s úhlopříčkou 3.5 cm (889 x 320 pixelů)·Předkonfigurovaná paměťová karta 16 GB·Kryt Součástí pouzdra jsou různé boční díly pro Raspberry Pi®. Dotykový displej·Kryt·MicroSD karta s kapacitou 16GB (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it CR-1656364 , Mbot starter robot kit 90020

Joy-it Allround Starter Kit

Detail

Univerzální startovací sada je pro vaše Raspberry skvělým základem. Kromě nezbytného příslušenství ke zprovoznění minipočítače zároveň obsahuje užitečná rozšíření. RaspberryRaspberry Pi® 4 B 2 GB Pi® 4B+ je výkonný nástupce velmi úspěšného výpočetního systému o velikosti kreditní karty. Třetí generace minipočítače Raspberry je vybavena výkonným čtyřjádrovým procesorem ARM Cortex A72 s frekvencí 4x 1.5 GHz. Díky tomuto upgradu se model Pi® 4B+ s určitými úkoly dokáže popasovat výrazně lépe než dřív. Pro rychlé a snadné připojení k síti má poprvé k dispozici Wi-Fi, technologii Bluetooth® Low Energy a Gigabit LAN přímo na desce. Na místo pevného disku bootuje a ukládá Raspberry Pi 2 data na přiloženou MircoSD kartu, která je vložena do SD slotu na spodní straně desky. Pouzdro desku dostatečně chrání a zároveň poskytuje dobrý přístup k rozhraním. V krytu zároveň vestavěný ventilátor zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu a chrání Raspberry Pi před přehřátím. Napájení zajišťuje síťový zdroj USB-C s výstupním proudem 3000 mA. S předinstalovaným operačním systémem Noobs na microSD kartě můžete minipočítač okamžitě spustit. Připojení k monitoru nebo televizoru je možné přes dva přiložené kabely Micro HDMI™. Raspberry Pi® 4 B (2 GB)·Kufřík pro uložení·Plastový kryt s dvojitým ventilátorem·Napájecí zdroj·2x micro HDMI kabel·Paměťová karta 32GB·Síťový kabel·Plochý kabel GPIO s nepájivým kontaktním polem·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Allround Starter Kit , Foto starter kit - 32gb (ftdfcastar054)

Joy-it Allround Starter Kit

Detail

Univerzální startovací sada je pro vaše Raspberry skvělým základem. Kromě nezbytného příslušenství ke zprovoznění minipočítače zároveň obsahuje užitečná rozšíření. RaspberryRaspberry Pi® 4 B 8 GB Pi® 4B+ je výkonný nástupce velmi úspěšného výpočetního systému o velikosti kreditní karty. Třetí generace minipočítače Raspberry je vybavena výkonným čtyřjádrovým procesorem ARM Cortex A72 s frekvencí 4x 1.5 GHz. Díky tomuto upgradu se model Pi® 4B+ s určitými úkoly dokáže popasovat výrazně lépe než dřív. Pro rychlé a snadné připojení k síti má poprvé k dispozici Wi-Fi, technologii Bluetooth® Low Energy a Gigabit LAN přímo na desce. Na místo pevného disku bootuje a ukládá Raspberry Pi 2 data na přiloženou MircoSD kartu, která je vložena do SD slotu na spodní straně desky. Pouzdro desku dostatečně chrání a zároveň poskytuje dobrý přístup k rozhraním. V krytu zároveň vestavěný ventilátor zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu a chrání Raspberry Pi před přehřátím. Napájení zajišťuje síťový zdroj USB-C s výstupním proudem 3000 mA. S předinstalovaným operačním systémem Noobs na microSD kartě můžete minipočítač okamžitě spustit. Připojení k monitoru nebo televizoru je možné přes dva přiložené kabely Micro HDMI™. Raspberry Pi® 4 B (8 GB)·Kufřík pro uložení·Plastový kryt s dvojitým ventilátorem·Napájecí zdroj·2x micro HDMI kabel·Paměťová karta 32GB·Síťový kabel·Plochý kabel GPIO s nepájivým kontaktním polem·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Allround Starter Kit , Alza foto video starter kit (ftdfoo0000053)

Joy-it Allround Starter Kit Raspberry Pi® 4 B

Detail

Univerzální startovací sada je pro vaše Raspberry skvělým základem. Kromě nezbytného příslušenství ke zprovoznění minipočítače zároveň obsahuje užitečná rozšíření. RaspberryRaspberry Pi® 4 B 4 GB Pi® 4B+ je výkonný nástupce velmi úspěšného výpočetního systému o velikosti kreditní karty. Třetí generace minipočítače Raspberry je vybavena výkonným čtyřjádrovým procesorem ARM Cortex A72 s frekvencí 4x 1.5 GHz. Díky tomuto upgradu se model Pi® 4B+ s určitými úkoly dokáže popasovat výrazně lépe než dřív. Pro rychlé a snadné připojení k síti má poprvé k dispozici Wi-Fi, technologii Bluetooth® Low Energy a Gigabit LAN přímo na desce. Na místo pevného disku bootuje a ukládá Raspberry Pi 2 data na přiloženou MircoSD kartu, která je vložena do SD slotu na spodní straně desky. Pouzdro desku dostatečně chrání a zároveň poskytuje dobrý přístup k rozhraním. V krytu zároveň vestavěný ventilátor zajišťuje nepřetržitý přívod čerstvého vzduchu a chrání Raspberry Pi před přehřátím. Napájení zajišťuje síťový zdroj USB-C s výstupním proudem 3000 mA. S předinstalovaným operačním systémem Noobs na microSD kartě můžete minipočítač okamžitě spustit. Připojení k monitoru nebo televizoru je možné přes dva přiložené kabely Micro HDMI™. Raspberry Pi® 4 B (4 GB)·Kufřík pro uložení·Plastový kryt s dvojitým ventilátorem·Napájecí zdroj·2x micro HDMI kabel·Paměťová karta 32GB·Síťový kabel·Plochý kabel GPIO s nepájivým kontaktním polem·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Allround Starter Kit Raspberry Pi® 4 B , Baula starter kit ekologická tableta odmašťovač

RFID sada Joy-it RFID Set CR-2253987

Detail

Modul RFID s integrovaným NXP MFRC-522·Vč. 6 RFID karet & 6 RFID čip přívěsků·Vč. návodu pro Arduino a Raspberry Modul RFID, 6x přívěsek na klíče, 6x karta (conrad.cz)

Podobné produkty ako RFID sada Joy-it RFID Set CR-2253987 , Baula starter kit ekologická tableta dezinfekce

Mirco:bit Kit Joy-it KI-5642 KI-5642

Mirco:bit Kit Joy-it KI-5642 KI-5642
Detail

Programování a simulace semaforu·Lze namontovat také přímo na micro:bit Návod k naprogramování je k dispozici online. Ampel Add on pro micro:bit (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mirco:bit Kit Joy-it KI-5642 KI-5642 , Baula starter kit ekologická tableta podlahy

Rozšiřovací deska Joy-it Prototyping Pi Plate Kit

Rozšiřovací deska Joy-it Prototyping Pi Plate Kit
Detail

Pomocí této prázdné desky velice snadno vytvoříte nejrůznější obvody. Součástí dodávky je sada 18 konektorů. Vytváření vlastních obvodů·18 konektorů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rozšiřovací deska Joy-it Prototyping Pi Plate Kit , Baula starter kit ekologická tableta koupelna

Startovací sada Joy-it Arduino Sensor Set CR-2253982

Detail

Cenově výhodná sada pro začátečníky·Vč. Arduino Nano (kompatibilní klon) Arduino Nano·Nepájivé kontaktní pole·Ultrazvukový snímač·Tep senzor·Senzor tlaku/teploty·Sada kabelů·Napájecí deska·Kufřík (conrad.cz)

Podobné produkty ako Startovací sada Joy-it Arduino Sensor Set CR-2253982 , Canon starter kit 58mm - 32gb (ftdfcastar053)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Ultraschallabstandsensor SEN-US01

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Ultraschallabstandsensor SEN-US01
Detail

Dosah 3 cm až 400 cm·Vysoká přesnost měření (maximální odchylka 0,3 mm) Tento modul Linker Kit není kompatibilní s propojovacími kabely Linker Kit a basovými lištami Linker Kit. Mini deska s ultrazvukovým senzorem. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Ultraschallabstandsensor SEN-US01 , Nikon starter kit 55mm - 32gb (ftdfni9999054)

Senzorová sada Joy-it SEN-Kit X40 SENKit X40

Senzorová sada Joy-it SEN-Kit X40 SENKit X40
Detail

Tato velmi kvalitní sada senzorů byla vyvinuta speciálně pro nejběžnější open source platformy. Je kompatibilní s těmito jednodeskovými počítači: Raspberry (všechny modely), Arduino, Banana PI, Cubieboard, Cubietruck, Beaglebone, pcDuino a mikrokontroléry (ATmega, AVR, MicroChip PIC, STM32 atd.). K dispozici je podrobný návod (v německém jazyce), který obsahuje popis příslušných senzorů, přiřazení pinů a příklad programování pro Raspberry a Arduino. Díky tomu můžou i začátečníci velmi snadno vyvíjet a provádět vlastní pokusy, projekty a experimenty. Rázem tak získáte možnost kontrolovat svou tepovou frekvenci nebo měřit pokojovou teplotu a vzdušnou vlhkost ve svém okolí. Speciálně pro Raspberry obsahuje souprava analogově-digitální převodník a také převodník napětí. Senzory můžete připevnit buď napevno pájením nebo zasunutím do nepájivého pole, abyste mohli pracovat na různých obvodech a experimentech. Rozsáhlá sada se 40 senzory včetně analogově digitálního převodníku a převodníku napětí·Kvalitní a spolehlivé senzory·Univerzální použití KY-001 modul teplotního senzoru · KY-002 modul spínače vibrací · KY-003 modul Hallova senzoru magnetického pole · KY-004 modul tlačítka · KY-005 modul IR vysílače · KY-006 modul pasivního piezo bzučáku · KY-009 modul RGB LED SMD · KY-010 modul světelné závory · KY-011 modul dvoubarevné 5 mm LED diody [červená + zelená] · KY-012 modul aktivního piezo bzučáku · KY-013 modul senzoru teploty · KY-015 kombinovaný senzor · teploty a vlhkosti · KY-016 modul 5 mm RGB LED diody · KY-017 modul spínače náklonu · KY-018 modul fotorezistoru · KY-019 modul 5 V relé · KY-020 modul náklonového spínače · KY-021 modul miniaturního magneticky ovládaného jazýčkového spínače · KY-022 modul IR přijímače · KY-023 modul joysticku (osy XY) · KY-024 lineární Hallův senzor magnetického pole · KY-025 modul jazýčkového spínače · KY-026 modul kouřového senzoru · KY-027 modul Magic Light Cup · KY-028 modul teplotního senzoru (termistor) · KY-029 modul dvoubarevné 3 mm LED diody [červená + zelená] · KY-031 modul senzoru klepání · KY-032 modul detektoru překážky · KY-033 modul senzoru sledování · KY-034 modul sedmibarevné blikající LED diody · KY-035 modul magnetického senzoru Bihor · KY-036 modul kovového dotykového senzoru · KY-037 modul senzoru mikrofonu [vysoká citlivost] · KY-038 modul senzoru zvuku - mikrofonu · KY-039 modul senzoru srdečního tepu · KY-040 kódovaný rotační spínač (Rotary Encoder) · KY-053 analogově-digitální převodník · KY-052 tlakový senzor / senzor teploty [BMP180] · KY-051 převodník napětí / posouvač úrovní · KY-050 ultrazvukový senzor vzdálenosti (conrad.cz)

Podobné produkty ako Senzorová sada Joy-it SEN-Kit X40 SENKit X40 , Sistema 6 pack starter klip it (881760)

Podvozek robota Joy-it Arduino-Robot Car Kit 01

Podvozek robota Joy-it Arduino-Robot Car Kit 01
Detail

Sada Arduino Car Kit představuje cenově výhodný vstup do světa robotiky. Sadu lze snadno smontovat a je tak rychle připravena ke spuštění. Dodávané převodové motory (s oboustrannou hřídelí) lze napájet v rozsahu napětí od 3 do 9 voltů. Rychlost otáček se mění v rozsahu mezi 90 a 300 otáčkami za minutu. Točivý moment (gf/cm) se pohybuje mezi 800 a 1200. Sada Car Kit je kompatibilní se všemi variantami minipočítače Arduino. Robotická sada Car Kit pro všechny systémy Arduino·Vč. 4 převodových motorů (3 až 9 V)·Odolné provedení Držák baterií (4x baterie AA, nejsou součástí dodávky) · 4x převodový motor ( 6,5 x 2 x 2 cm) · Akrylové šasi (16 x 26 cm) · 4x gumové kolo (průměr 6 cm) · Distanční podložka · Montážní materiál (conrad.cz)

Podobné produkty ako Podvozek robota Joy-it Arduino-Robot Car Kit 01 , D link home smart hd starter kit

Robotické dvoukolí Joy-it Omni Wheels Kit com-motor06

Robotické dvoukolí Joy-it Omni Wheels Kit com-motor06
Detail

4 Ohni Wheel včetně motorů a enkodérů·, velmi kvalitní zpracování 4x 25GA270 s Encoder, 2x vlevo Omnirad, 2x Omnirad vpravo, 4x Metallnaben s 4mm otvorem, 4x Plastiknaben Pro hřídel se dvěma Ploché stran, 4x šrouby M3 x17mm, 4x všech čepy M4 x 4 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Robotické dvoukolí Joy-it Omni Wheels Kit com-motor06 , Wiz led lightstrip 2m starter kit (929002524801)

Robotické auto Arduino, Raspberry Pi®, Joy-it CR-1774897

Robotické auto Arduino, Raspberry Pi®, Joy-it CR-1774897
Detail

Kompletní sada motoru/senzoru pro robotová auta·Provozní napětí 3 až 5 V.·Včetně Bump a rychlých senzorů 4 převodových motorů, 4 kol, 4 Speedsenzory, 2 Bump senzory (conrad.cz)

Podobné produkty ako Robotické auto Arduino, Raspberry Pi®, Joy-it CR-1774897 , Venom vs4793 nintendo switch starter kit (vs4793)

Joy-it Sensor Education Set Raspberry Pi/Arduino CR-2253986

Detail

64bitový procesor ARM Cortex-A72 (4x 1,5 GHz)·Rozsáhlá sada se 40 senzory včetně analogově digitálního převodníku a převodníku napětí·Vč. Dish experimentální deska a nepájivé pole·Vč. senzory pro měření kvality ovzduší a prachové částice Kufřík pro uložení·Dishboard ·Nepájivé kontaktní pole·Sady připojovacích kabelů ·Sada Sensor Kit X40·Optický senzor prachu·Senzor kvality vzduchu·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Sensor Education Set Raspberry Pi/Arduino CR-2253986 , Tp-link tl-wpa4220 starter kit (tl-wpa4220kit)

Vývojová deska Arduino Joy-it Arduino Ramps Set CR-2253981

Detail

Kompletní sada pro instalaci pro 3D tiskárny·Včetně 5 koncových stupňů krokového motoru (A4988) a LCD displeje s otočným knoflíkem·Včetně Arduino Mega 2560 R3 (kvalitní klon) Arduino Mega25 60R3·Elektronika modul·Displej·5 ovladač motoru·Kabel; (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vývojová deska Arduino Joy-it Arduino Ramps Set CR-2253981 , Devolo magic 2 wifi next starter kit (8621)

Joy-it Arduino Sensor Set 36teilig CR-1381181 pro vývojové desky

Detail

Ideální ideal také pro přijímač·Podrobný návod s rozložení pinů a příklady programování·Rozsáhlá sada se 36 senzory, nepájivým kontaktním polem a zásuvnými kabely·Univerzální využití·Dodávka v pevném plastovém kufříku KY-001 modul teplotního senzoru · KY-002 modul spínače vibrací · KY-003 modul Hallova senzoru magnetického pole · KY-004 modul tlačítka · KY-005 modul IR vysílače · KY-006 modul pasivního piezo bzučáku · KY-009 modul RGB LED SMD · KY-010 modul světelné závory · KY-011 modul dvoubarevné 5 mm LED diody [červená + zelená] · KY-012 modul aktivního piezo bzučáku · KY-013 modul senzoru teploty · KY-015 kombinovaný senzor · teploty a vlhkosti · KY-016 modul 5 mm RGB LED diody · KY-017 modul spínače náklonu · KY-018 modul fotorezistoru · KY-019 modul 5 V relé · KY-020 modul náklonového spínače · KY-021 modul miniaturního magneticky ovládaného jazýčkového spínače · KY-022 modul IR přijímače · KY-023 modul joysticku (osy XY) · KY-024 lineární Hallův senzor magnetického pole · KY-025 modul jazýčkového spínače · KY-026 modul kouřového senzoru · KY-027 modul Magic Light Cup · KY-028 modul teplotního senzoru (termistor) · KY-029 modul dvoubarevné 3 mm LED diody [červená + zelená] · KY-031 modul senzoru klepání · KY-032 modul detektoru překážky · KY-033 modul senzoru sledování · KY-034 modul sedmibarevné blikající LED diody · KY-035 modul magnetického senzoru Bihor · KY-036 modul kovového dotykového senzoru · KY-037 modul senzoru mikrofonu [vysoká citlivost] · KY-038 modul senzoru zvuku - mikrofonu · KY-039 modul senzoru srdečního tepu · KY-040 kódovaný rotační spínač (Rotary Encoder) · Nepájivé kontaktní pole · Sada propojovacího kabelu vč. Pinového konektoru. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it Arduino Sensor Set 36teilig CR-1381181 pro vývojové desky , Nanoleaf lines squared starter kit 4pk (nl59k02-4sn00)

LED rozšiřující deska Linker Kit Joy-it LK-LED-RGB, barevná

LED rozšiřující deska Linker Kit Joy-it LK-LED-RGB, barevná
Detail

LED dioda svítí 16,7 milionů barev při 256 stupních jasu·Možnost ovládání LED pomocí mikrokontroléru (Arduino, Raspberry Pi®, pcDuino)·Regulovatelná barva a jas·Lze použít více modulů za sebou·Libovolně rozšířitelný pomocí LED pásků WS2812 Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit (1267834 pro Arduino, pcDuino nebo 1267835 pro Raspberry a, B, B+) a spojovací kabel Linker Kit (např. 1267840). (conrad.cz)

Podobné produkty ako LED rozšiřující deska Linker Kit Joy-it LK-LED-RGB, barevná , Venom vs4920 nintendo switch lite starter kit (vs4920)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Joystick mit JST-HX254 Stecker LK-Joystick

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Joystick mit JST-HX254 Stecker LK-Joystick
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Joystick mit JST-HX254 Stecker LK-Joystick , Tp-link tl-pa8010p starter kit (tl-pa8010pkit)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buzzermodul mit JST-HX254 Stecker LK-Buzzer

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buzzermodul mit JST-HX254 Stecker LK-Buzzer
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buzzermodul mit JST-HX254 Stecker LK-Buzzer , Tp-link tl-pa4010 starter kit (tl-pa4010kit)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Drehpotentiometer mit JST-HX254 Stecker LK-Poti

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Drehpotentiometer mit JST-HX254 Stecker LK-Poti
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Drehpotentiometer mit JST-HX254 Stecker LK-Poti , Baula starter kit ekologická tableta univerzal a sklo

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Erschütterungssensor mit JST-HX254 Stecker LK-Tilkt

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Erschütterungssensor mit JST-HX254 Stecker LK-Tilkt
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Erschütterungssensor mit JST-HX254 Stecker LK-Tilkt , Tp-link tl-pa4010p starter kit (tl-pa4010pkit)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Echtzeituhr mit JST-HX254 Stecker LK-RTC

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Echtzeituhr mit JST-HX254 Stecker LK-RTC
Detail

I2C (čip DS1307) Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Echtzeituhr mit JST-HX254 Stecker LK-RTC , Devolo magic 2 lan triple starter kit (8514)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Temperatursensor mit JST-HX254 Stecker LK-Temp2

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Temperatursensor mit JST-HX254 Stecker LK-Temp2
Detail

Rozsah použití: -40 až +150 °C. Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Temperatursensor mit JST-HX254 Stecker LK-Temp2 , Alveus allround (1131412)

Mirco:bit Kit Joy-it MB-CONN02 MB-CONN02, krokosvorka, zástrčka pro ploché kabely

Detail

Rychlá a individuální instalace senzoru·Různé možnosti připojení: Jumper kabel, svorky Koro, pevné připojení (pájení)·Každý datový pin je spojen se samostatným GND a 3V piny Breakout Board (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mirco:bit Kit Joy-it MB-CONN02 MB-CONN02, krokosvorka, zástrčka pro ploché kabely , Meross smart thermostat valve starter kit apple homekit (260000012)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Lichtsensor mit JST-HX254 Stecker LK-Light-Sen

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Lichtsensor mit JST-HX254 Stecker LK-Light-Sen
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Lichtsensor mit JST-HX254 Stecker LK-Light-Sen , Philips hue white 9.5w 1100 e27 starter kit (929002469204)

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buttonmodul mit 2 Knöpfen, JST-HX254 Stecker LB-Button2

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buttonmodul mit 2 Knöpfen, JST-HX254 Stecker LB-Button2
Detail

Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it Buttonmodul mit 2 Knöpfen, JST-HX254 Stecker LB-Button2 , Anti-blemish solutions™ clear skin system starter kit

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it 3 Achsenmesser für Raspberry und Arduino, JST-HX254 Stecker LK-ACCEL

Linker Kit rozšiřující deska Joy-it 3 Achsenmesser für Raspberry und Arduino, JST-HX254 Stecker LK-ACCEL
Detail

Triple Axis akcelerometr (3 osy) Pro provoz potřebujete základní desku Linker Kit („LK-Base-ARD" pro Arduino, pcDuino nebo „LK-Base-RB" pro Raspberry) a spojovací kabel Linker Kit (např. „LK-Cable-50"). Základní deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Linker Kit rozšiřující deska Joy-it 3 Achsenmesser für Raspberry und Arduino, JST-HX254 Stecker LK-ACCEL , Nanoleaf shapes hexagons starter kit 15 panels (nl42-6002hx-15pk)

Mini PC (HTPC) (repasovaný) Joy-it CR-2301156 ARM Cortex™ (4 x 1.5 GHz), oper.paměť 4 GB, 32 GB, Linux

Detail

Procesor: ARM Cortex™A72 (4 x 1.5 GHz)·Operační paměť: 4 GB RAM·Kapacita paměti:32 GB microSD·Grafika: Broadcom VideoCore;Linux HDMI® je registrovaná známka společnosti HDMI Licensing L.L.C. Vyobrazený výrobek se může z hlediska technických údajů lišit. PI PC, síťový zdroj, LAN kabel, MSD karta (conrad.cz)

Podobné produkty ako Mini PC (HTPC) (repasovaný) Joy-it CR-2301156 ARM Cortex™ (4 x 1.5 GHz), oper.paměť 4 GB, 32 GB, Linux , Nanoleaf lines starter kit 9pk (nl59-k-0002lw-9pk-eu)

Raspberry Pi® Starter-Kit Seeed Studio GrovePi+ Starter Kit 110060161

Raspberry Pi® Starter-Kit Seeed Studio GrovePi+ Starter Kit 110060161
Detail

Raspberry Pi není součástí dodávky, ten je nutné zakoupit samostatně. Grove Pi+ · Senzor točivého úhlu Grove · Zvukový senzor Grove · Podsvícený LCD RGB displej Grove · Senzor teploty a vlhkosti vzduchu Grove · Grove - červená LED dioda · Světelný senzor Grove · Bzučák Grove · Relé Grove · Modrá LED Grove · Tlačítko Grove · Grosebook GrovePi+ · Kabel; · Rotory UItraschall Grove · Zelená LED žárovka Grove (conrad.cz)

Podobné produkty ako Raspberry Pi® Starter-Kit Seeed Studio GrovePi+ Starter Kit 110060161

Rozšiřující deska ZDAuto MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit

Rozšiřující deska ZDAuto MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit
Detail

Kompatibilní s Raspberry Pi® 2 (nebo novější)·1x digitální vstup 0 - 5 KHz Sink M5S modul BID0324B1·2x digitální výstup 0 - 5 KHz Source M5S modul BOT03750D1·1x analogový výstup 0 - 20 mA modul M5S AA03020D3A·Šroubové svorky pro externí zapojení a napájecí napětí např. 24 v DC·Zásuvná patice pro interní zapojení·Konfigurace a přiřazení pinů pomocí nástrčných spojek nebo kabelů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rozšiřující deska ZDAuto MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit MIO-RASPBERRYPI Starter-Kit

Propojovací deska Joy-it Arduino Uno R3 DIP Joy-IT ARD_UNO_R3DIP, ATMega328

Propojovací deska Joy-it Arduino Uno R3 DIP Joy-IT ARD_UNO_R3DIP, ATMega328
Detail

Mikrořadič ATmega328-AU·14 digitálních vstupních/výstupních pinů (6 PWM výstupů)·8 analogových vstupů·32k Flash paměť·Taktovací frekvence 16 MHz (conrad.cz)

Podobné produkty ako Propojovací deska Joy-it Arduino Uno R3 DIP Joy-IT ARD_UNO_R3DIP, ATMega328

Powerline Starter Kit Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU, 2.4 GBit/s

Powerline Starter Kit Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU, 2.4 GBit/s
Detail

Současně streamovat, Gamen a Stahovat s až 2400 Mbit/s·Nejrychlejší LAN adaptér na světě s budoucnost bezpečné G.hn-Technologie·3 výkonné gigabitové LAN přípojky činí každý další switch zbytečné·Vynikající vysokorychlostní domácí síť přes elektrické vedení z pionier a VEDOUCÍ·Startovací sada pro uživatelé a hráči se 2 adaptéry s celkem 4 gigabitovými LAN porty Upozornění: typ provedení zástrčky je schuko. K produktu je nutné objednat i adaptér na CZ zásuvku obj.č. 613385. 1x devolo Magic 2 LAN adaptér·1x LAN triple adaptér devolo Magic 2·1x návod k instalaci·2x ethernetový kabel RJ45-RJ45. Od Android 5.1·Od iOS 10·Windows 7 (32/64 bit)·Od Linux Ubuntu 16.04 (32/64 bit)·Od MAC OS X 10.9. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Powerline Starter Kit Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU, 2.4 GBit/s

Joy-it JT3.5TR

Joy-it JT3.5TR
Detail

3.5" odporový dotykový displej·Rozlišení 480 x 320 pixelů·Ovladač: XPT2046·Barvy: 65536·Podsvícení: LED·Spojení: GPIO Header·Poměr stran 8:5·Rozměry: 85 x 56 mm Displej (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it JT3.5TR

Joy-it černá

Joy-it černá
Detail

Vhodné pro: Raspberry Pi® 4 B·Snadný přístup ke všem portům·větrací otvory na horní straně·robustní hliníkové pouzdro se speciální vrstvou·vysoce kvalitní vzhled Kryt (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it černá

Joy-it stříbrná

Joy-it stříbrná
Detail

Vhodné pro: Raspberry Pi® 4 B·Snadný přístup ke všem portům·větrací otvory na horní straně·robustní hliníkové pouzdro se speciální vrstvou·vysoce kvalitní vzhled Kryt (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it stříbrná

TP-LINK TL-PA7017PKIT STARTER-KIT AV1000 Gigabit Passthrough Powerline Starter Kit, TL-PA7017PKIT

TP-LINK TL-PA7017PKIT STARTER-KIT AV1000 Gigabit Passthrough Powerline Starter Kit, TL-PA7017PKIT
Detail

TL-PA7017P KIT: AV1000 gigabitová průchozí Powerline sada POPIS *HomePlug AV2 standardní, vysokorychlostní přenos dat rychlostí až 1000Mb/s, podporuje všechny vaše online potřeby *Gigabitový port poskytuje bezpečné kabelové sítě pro stolní počítače, inteligentní televizory nebo herní konzole *Plug and Play - umožňuje nastavení vaší powerline sítě během několika minut, takže si můžete okamžitě a rychle vychutnat rychlé a bezproblémové kabelové a bezdrátové připojení *Integrovaná síťová zásuvka zajišťuje, že žádná elektrická zásuvka nebude nevyužita *Patentovaný režim úspory energie automaticky snižuje spotřebu energie až o 85% HARDWAROVÉ PARAMETRY Typ zástrčky * EU Standardy a protokoly *HomePlug AV2, HomePlug AV, IEEE 1901, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab Rozhraní *Gigabit Ethernet Port Tlačítko *Párování / Reset Spotřeba energie *Maximální: 2,7 W (220 V / 50 Hz) *Typické: 2,3 W (220 V / 50 Hz) *Pohotovostní režim: 0,5 W (220 V / 50 Hz) LED indikátor *PWR, PLC, ETH Rozměry (Š x H x V) * 2,3 * 1,7 * 3,7 palce (58 * 42 * 95 mm) Dosah * 300 metrů přeś elektrický obvod SOFTWAROVÉ PARAMETRY Modulační technologie *OFDM (PLC) Šifrování *Zabezpečení elektrického vedení: 128-bit AES OSTATNÍ Certifikace *CE, RoHS Obsah balení *2x Ethernetový adaptér do síťového vedení (Powerline) *2x Ethernetový kabel *Rychlá instalační příručka Systémové požadavky *Windows 2000/XP/2003/Vista, Windows 7/8/8.1, Mac, Linux Prostředí *Provozní teplota: 0 ° C 40 ° C (32 ° F 104 ° F) *Skladovací teplota: -40 ° C 70 ° C (-40 ° F 158 ° F) *Provozní vlhkost: 10% 90% nekondenzující *Vlhkost při skladování: 5% 90% nekondenzující Odkaz na web výrobce: https://www.tp-link.com/cz/home-networking/powerline/tl-pa7017p-kit/ (patro.cz)

Podobné produkty ako TP-LINK TL-PA7017PKIT STARTER-KIT AV1000 Gigabit Passthrough Powerline Starter Kit, TL-PA7017PKIT

Rozšiřující deska Arduino, Arduino UNO ZDAuto MIO-UNO Starter-Kit MIO-UNO Starter-Kit

Rozšiřující deska Arduino, Arduino UNO ZDAuto MIO-UNO Starter-Kit MIO-UNO Starter-Kit
Detail

Kompatibilní s Arduino Uno·1x digitální vstup Bid0524B1 0-5 KHz sink M5S·1x digitální výstup 0-5 KHz Source M5S modul BOT05750D1·1x analogový vstup 0-20 mA M5S modul AIA05020B3·1x analogový výstup 0-20 mA M5S modul AA05020D3A·Šroubové svorky pro externí zapojení a napájecí napětí např. 24 v DC·Zásuvná patice pro interní zapojení·Konfigurace a přiřazení pinů pomocí nástrčných spojek nebo kabelů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Rozšiřující deska Arduino, Arduino UNO ZDAuto MIO-UNO Starter-Kit MIO-UNO Starter-Kit

Powerline Wi-Fi Starter Kit Devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit EU, 1.25 GBit/s

Powerline Wi-Fi Starter Kit Devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit EU, 1.25 GBit/s
Detail

Rozdělte internetový signál přes elektrické vedení v celém domě - s Powerline·Kompaktní adaptér pro jednoduše lepší Wi-Fi pokrytí ve všech rohy·Až 1200 Mbit/s přenosová rychlost s budoucností bezpečné G.hn-Technologie·Bezpečné domácí síti přes elektrické vedení s pouze jedním stisknutím tlačítka·Nový mesh Wi-fi v kombinaci s technologii Powerline za vstupní cenu·Startovací sada s 2 decentní powerline adaptéry s jedním LAN připojení, Access Point 1x devolo MAGIC 1 LAN adaptér·1x Wi-Fi adaptér devolo MAGIC 1·1x návod k instalaci·1x ethernetový kabel RJ45-RJ45. Od Android 5.1·Od iOS 10·Windows 7 (32/64 bit)·Od Linux Ubuntu 16.04 (32/64 bit)·Od MAC OS X 10.9. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Powerline Wi-Fi Starter Kit Devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit EU, 1.25 GBit/s

OSMO Genius Starter Kit

Detail

OSMO je interaktivní nástroj pro rozvíjení širokého spektra znalostí dětí za pomoci moderních technologií a rozšířené reality. Sada Genius Starter kit je primárně zaměřená na rozvoj slovní zásoby, čtení a řešení úkolů, čísla a matematiku, kreativitu a představivost, logické myšlení a malování s rozvojem jemné motoriky. (mall.cz)

Podobné produkty ako OSMO Genius Starter Kit

OSMO Coding Starter Kit

Detail

OSMO je interaktivní nástroj pro rozvíjení širokého spektra znalostí dětí za pomoci moderních technologií a rozšířené reality. Principem her je učení dětí a jejich rozvoj v různých oblastech. V této sadě Osmo Coding Starter Kit se děti naučí základy programování přes příběh, zábavné programování při skládání hudby a rozvoj logického myšlení a kreativity. (mall.cz)

Podobné produkty ako OSMO Coding Starter Kit

OSMO Creative Starter Kit

Detail

OSMO je interaktivní nástroj pro rozvíjení širokého spektra znalostí dětí za pomoci moderních technologií a rozšířené reality. Principem her je učení dětí a jejich rozvoj v různých oblastech. V této sadě Osmo Creative Starter Kit se děti učí kreslení, poslech, rychlost kresby, vizuální a logické myšlení, základy fyziky, kreativní řešení problémů a zlepšují jemnou motoriku. (mall.cz)

Podobné produkty ako OSMO Creative Starter Kit

Paro SLIDER starter kit

Paro SLIDER starter kit
Detail

Počáteční sada na čištění mezizubních prostor – ergonomická rukojeť pro snadnou aplikaci a tři mezizubní kartáčky velikost XS. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Paro SLIDER starter kit

Arduino Upgraded Learning Kit - Vývojový starter kit UNO R3

Arduino Upgraded Learning Kit - Vývojový starter kit UNO R3
Detail

NakupteArduino Upgraded Learning Kit - Vývojový starter kit UNO R3z kategorieSoučástky > Arduino + moduly > Sety Arduinoza1199.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Arduino Upgraded Learning Kit - Vývojový starter kit UNO R3

Joy-it RB-LCD20x4

Joy-it RB-LCD20x4
Detail

Vhodný pro všechny modely Raspberry, displej s rozměry 40mm x 97mm, kompatibilní LCD kontrolér s HD44780 [průmyslový standard] Displejová jednotka (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it RB-LCD20x4

Adaptér Joy-it Teensy_WIZ

Adaptér Joy-it Teensy_WIZ
Detail

Procesor·Pevný disk / operační paměť·Grafika Adaptérová deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Adaptér Joy-it Teensy_WIZ

Joy-it rb-cameraZero

Joy-it rb-cameraZero
Detail

Kompatibilní se všemi modely Pi Zero·5 megapixelový senzor: OV5647·Maximální rozlišení obrazu: 2592 x 1944 pixelů·Lze připojit přímo na Pi Modul kamery (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it rb-cameraZero

Joy-it COM-OLED2.42

Detail

Rozhraní: SPI, I2C, 8-pinový paralelní, 6800/8080·Vč. Pinové lišty (nepájené)·128 x 64 pixelů·Žluté zobrazení na černém pozadí·Kontrast: Větší než 2000:1·Rozsah použití: -40 až +85 stupňů Celsia·ideal pro Displej, PIN lišta (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it COM-OLED2.42

Joy-it COM-OLED16X2

Detail

OLED displej , barva: Modrá na černou·Rozhraní: Paralelní SPI a 8 bitů·Řídicí čip: IST0010·Kontrastní, světlý, vysoký zorný úhel·16 x 2 znakových míst (vždy 5 x 8 bodů nebo 5 x 10 bodů na jeden znak) celkem 100 x 16 p Displej, nástěnná lišta (conrad.cz)

Podobné produkty ako Joy-it COM-OLED16X2
joy it, mana prasek starter kit, mbot starter robot kit 90020, Foto Starter Kit - 32GB (FTDFCASTAR054), Alza Foto Video Starter Kit (FTDFOO0000053), Baula Starter Kit Ekologická tableta Odmašťovač , Baula Starter Kit Ekologická tableta Dezinfekce , Baula Starter Kit Ekologická tableta Podlahy , Baula Starter Kit Ekologická tableta Koupelna , Canon Starter Kit 58mm - 32GB (FTDFCASTAR053), Nikon Starter Kit 55mm - 32GB (FTDFNI9999054), Sistema 6 Pack Starter Klip It (881760), d link home smart hd starter kit, WiZ LED Lightstrip 2m Starter Kit (929002524801), VENOM VS4793 Nintendo Switch Starter Kit (VS4793), TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit (TL-WPA4220KIT), devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621), Nanoleaf Lines Squared Starter Kit 4PK (NL59K02-4SN00), VENOM VS4920 Nintendo Switch Lite Starter Kit (VS4920), TP-LINK TL-PA8010P Starter Kit (TL-PA8010PKIT), TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit (TL-PA4010KIT), Baula Starter Kit Ekologická tableta Univerzal a sklo , TP-LINK TL-PA4010P Starter Kit (TL-PA4010PKIT), devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514), ALVEUS AllRound (1131412), Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit Apple HomeKit (260000012), Philips Hue White 9.5W 1100 E27 starter kit (929002469204), anti-blemish solutions™ clear skin system starter kit, Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit 15 Panels (NL42-6002HX-15PK), Nanoleaf Lines Starter Kit 9PK (NL59-K-0002LW-9PK-EU)