Joseph joseph kráječ na pizzu duo 80010 (80010)

Produkt Joseph joseph kráječ na pizzu duo 80010 (80010) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Joseph joseph kráječ na pizzu duo 80010 (80010) upraviť a produkt hľadať znova.

JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Duo 80010 (80010)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Duo 80010 (80010)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože a bezpečnostní uzavírací systém Kuchyňská pomůcka je určena ke krájení pizzy, pečiva a sendvičů. Kráječ JOSEPH JOSEPH Duo 80010 disponuje integrovaným krytem čepele pro bezpečné skladování a odnímatelnou čepelí z nerezové oceli pro jednoduché čištění. Nástroj v sobě zahrnuje také otvírák plastových lahví. Klíčové vlastnosti JOSEPH JOSEPH kráječe na pizzu Duo 80010, červenýKuchyňský nástroj je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH Kráječ řeže pizzu, pečivo a sendvičeS integrovaným krytem čepele pro bezpečné skladováníKráječ JOSEPH JOSEPH na pizzu Duo 80010 disponuje odnímatelnou čepelí pro snadné čištěníSoučástí kuchyňské pomůcky je otvírák plastových lahvíRozměry:13 × 2 × 11 cmBarva:červená (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Duo 80010 (80010) , Joseph joseph kráječ na avokádo duo 80009 (80009)

Kráječ na pizzu Joseph Joseph

Kráječ na pizzu Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: čisté a bezpečné krájení pizzy Řešení: diskový kráječ pizzy Joseph Joseph Kráječ kompaktního tvaru skvěle padne do dlaně. Design bez rukojeti je hravý. Nerezová čepel s přesností naporcuje pizzu, koláč, syrové těsto nebo překrojí toast či svačinu z namazaných chlebů. Kráječ na pizzu s ochranným krytem S protiskluzovou úpravou Horní silikonový kryt lze po použití použít jak ochranu ostří Možno demontovat Vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Joseph Joseph , Joseph joseph kráječ na zeleninu chopcup 20175 (20175)

Kráječ na pizzu Joseph Joseph

Kráječ na pizzu Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: čisté a bezpečné krájení pizzy Řešení: diskový kráječ pizzy Joseph Joseph Kráječ kompaktního tvaru skvěle padne do dlaně. Design bez rukojeti je hravý. Nerezová čepel s přesností naporcuje pizzu, koláč, syrové těsto nebo překrojí toast či svačinu z namazaných chlebů. Kráječ na pizzu s ochranným krytem S protiskluzovou úpravou Horní silikonový kryt lze po použití použít jak ochranu ostří Možno demontovat Vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Joseph Joseph , Joseph joseph naběračka na zmrzlinu duo 80002 (80002)

Kráječ na pizzu Joseph Joseph

Kráječ na pizzu Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: čisté a bezpečné krájení pizzy Řešení: diskový kráječ pizzy Joseph Joseph Kráječ kompaktního tvaru skvěle padne do dlaně. Design bez rukojeti je hravý. Nerezová čepel s přesností naporcuje pizzu, koláč, syrové těsto nebo překrojí toast či svačinu z namazaných chlebů. Kráječ na pizzu s ochranným krytem S protiskluzovou úpravou Horní silikonový kryt lze po použití použít jak ochranu ostří Možno demontovat Vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Joseph Joseph , Joseph joseph otvírák duo 80015 (80015)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Disc 20038 (20038)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Disc 20038 (20038)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože a bezpečnostní uzavírací systém Kuchyňská pomůcka v je určena ke krájení pizzy, pečiva a sendvičů. Kráječ JOSEPH JOSEPH Disc 20038 disponuje oboustranným silikonovým protiskluzovým držákem čepele pro bezpečné skladování a pohodlnou manipulaci. Kotoučová řezačka na pizzu Disc má ostré kolečko pro snadné řezání a odnímatelnou čepel pro jednoduché čištění. Nástroj se dobře udržuje, můžete jej vkládat do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti pomůcky JOSEPH JOSEPH kráječ na pizzu Disc 20038, šedýKuchyňský nástroj je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH kráječ řeže pizzu, pečivo a sendvičeS protiskluzným silikonovým držadlem, které dobře padne do rukyOboustranný silikonový držák čepele pro bezpečné skladováníKráječ JOSEPH JOSEPH Disc 20038 můžete mýt v myčce nádobíRozměry:12 × 10,5 × 1,8 cmBarva:šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na pizzu Disc 20038 (20038) , Joseph joseph duo 70552, bílý (70552)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože Kuchyňská pomůcka v šedé barvě je určena k loupání, odpeckování, vykrajování a plátkování avokáda. Plastový kráječ JOSEPH JOSEPH na avokádo Duo 80009 zahrnuje praktický skládací plastový nožík, který se snadno uloží do rukojeti a zabrání tak zranění. Nástroj disponuje odstraňovačem pecky a plátkovačem z kvalitní nerezové oceli. Klíčové vlastnosti JOSEPH JOSEPH kráječe na avokádo Duo 80009 Avokádový nástroj Duo 3 v 1 je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH kráječ loupe, peckuje, vykrajuje a plátkuje plodyS nožem, který se bezpečně uloží uvnitř rukojetiKráječ JOSEPH JOSEPH na avokádo Duo 80009 má šedou barvuRozměry:6,5 × 1 × 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009) , Joseph joseph odšťavňovač duo 80007 (80007)

Joseph Joseph Nůž na pizzu Disc

Joseph Joseph Nůž na pizzu Disc
Detail

Nůž na pizzu z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph Nůž na pizzu Disc , Joseph joseph struhadlo duo 80008 (80008)

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý
Detail

Hlavní výhody: inovativní držák potravin 3 způsoby uchycení potravin ostrá čepel z nerezové oceli bezpečné použití Dodatečné informace: rozměry: 20 x 1,3 x 6,5 cm materiál: plast, nerezová ocel bez obsahu BPA (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý , Joseph joseph duo 70553, bílý (70553)

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý
Detail

Hlavní výhody: inovativní držák potravin 3 způsoby uchycení potravin ostrá čepel z nerezové oceli bezpečné použití Dodatečné informace: rozměry: 20 x 1,3 x 6,5 cm materiál: plast, nerezová ocel bez obsahu BPA (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý , Joseph joseph obracečka duo 80033 (80033)

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý

Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý
Detail

Hlavní výhody: inovativní držák potravin 3 způsoby uchycení potravin ostrá čepel z nerezové oceli bezpečné použití Dodatečné informace: rozměry: 20 x 1,3 x 6,5 cm materiál: plast, nerezová ocel bez obsahu BPA (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na zeleninu DUO MULTI-GRIP 20153 Joseph Joseph šedý , Joseph joseph naběračka duo 80032 (80032)

Kráječ na pizzu

Kráječ na pizzu
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Naporcujte pizzu spravedlivě, úhledně a bezpečně s novým kráječem od Big Green Egg. Tento profesionální pomocník má plastovou rukojeť, která sedne přesně do ruky a ochrání prsty i dlaň. Kolečko z nerezové oceli zajistí snadné krájení pizzy na stejné kousky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu , Joseph joseph duo 20160, červený (20160)

Kráječ na pizzu

Kráječ na pizzu
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Naporcujte pizzu spravedlivě, úhledně a bezpečně s novým kráječem od Big Green Egg. Tento profesionální pomocník má plastovou rukojeť, která sedne přesně do ruky a ochrání prsty i dlaň. Kolečko z nerezové oceli zajistí snadné krájení pizzy na stejné kousky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu , Joseph joseph napařovač duo 45031 (45031)

Kráječ na pizzu

Kráječ na pizzu
Detail

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Naporcujte pizzu spravedlivě, úhledně a bezpečně s novým kráječem od Big Green Egg. Tento profesionální pomocník má plastovou rukojeť, která sedne přesně do ruky a ochrání prsty i dlaň. Kolečko z nerezové oceli zajistí snadné krájení pizzy na stejné kousky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu , Joseph joseph kráječ na zeleninu multi-grip mandoline 20141 (20141)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože Kuchyňská pomůcka v bílé barvě je určena k rychlému sekání cibule, pro přípravu hranolků nebo proužků z brambor, mrkve a cukety. Zelenina nakrájená v řezačce ChopCup zůstane v odnímatelném posuvném dílu, nezanechá nikde nepořádek a snadno se s ní manipuluje. Plastový kráječ JOSEPH JOSEPH na zeleninu ChopCup 20175 s ostrými čepelemi z nerezové oceli se velmi snadno udržuje, protože je lehce rozložitelný a jednotlivé díly můžete vkládat do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti JOSEPH JOSEPH kráječe na zeleninu ChopCup 20175Řezačka zeleniny je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH kráječ je perfektní pro krájení cibule a výrobu hranolků nebo tyčinek z brambor, mrkve a cuketyChopCup 20175 má ostré čepele Sbírá nasekané kousky do odnímatelného dílu Kráječ na zeleninu JOSEPH JOSEPH ChopCup 20175 se rychle a snadno používáPomůcka je jednoduše rozložitelná a lze ji mýt v myčce nádobíRozměry: (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175) , Joseph joseph dózy na potraviny kompaktní duo 81115 (81115)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo GoAvocado 20112 (20112)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo GoAvocado 20112 (20112)
Detail

Kráječ z materiálu plast a ocel Kuchyňská pomůcka v zelené barvě je určena k loupání, odpeckování, vykrajování a plátkování avokáda. Plastový kráječ JOSEPH JOSEPH na avokádo GoAvocado 20112 zahrnuje praktický skládací plastový nožík, který se snadno uloží do rukojeti a zabrání tak zranění. Nástroj disponuje odstraňovačem pecky a plátkovačem z kvalitní nerezové oceli. Kráječ na avokádo GoAvocado má všestrannou řeznou lopatkovou hlavu a ergonomickou rukojeť s měkkým úchopem, proto se s ním snadno a pohodlně pracuje. Lehce se udržuje, nástroj lze mýt v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti JOSEPH JOSEPH kráječe na avokádo GoAvocado 20112 Avokádový nástroj 3 v 1 je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH Kkráječ loupe, peckuje, vykrajuje a plátkuje plodyS nožem, který se bezpečně uloží uvnitř rukojetiKráječ JOSEPH JOSEPH na avokádo GoAvocado má zelenou barvuS všestrannou řeznou a lopatkovou hlavouDíky ergonomické rukojeti s měkkým... (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo GoAvocado 20112 (20112) , Joseph joseph organizér na příbory duo 80082, šedý (80082)

Kráječ na pizzu Rösle

Kráječ na pizzu Rösle
Detail

Oboustranně broušený kráječ na pizzu RösleDíky ostrému kotouči velmi snadno ve vteřině naporcujete pizzu na požadovaný počet porcíKrájecí kotouč má průměr 7 cm a je zasazen do ergonomicky tvarované rukojetiVyrobeno z nerezové oceliNení určen pro mytí v myčce (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Rösle , Joseph joseph organizér na nože duo 80083, šedý (80083)

Kráječ na pizzu Rösle

Kráječ na pizzu Rösle
Detail

Hlavní výhody: z kvalitní nerezové oceli oboustranně broušený kotouč ergonomická rukojeť Dodatečné informace: průměr kotouče: 7 cm délka kráječe: 20 cm délka rukojeti: 10 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Rösle , Joseph joseph obracečka děrovaná duo 80036 (80036)

Kráječ na pizzu Rösle

Kráječ na pizzu Rösle
Detail

Hlavní výhody: z kvalitní nerezové oceli oboustranně broušený kotouč ergonomická rukojeť Dodatečné informace: průměr kotouče: 7 cm délka kráječe: 20 cm délka rukojeti: 10 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Rösle , Joseph joseph odkapávač rozšiřovatelný duo 80071 (80071)

Kráječ na pizzu Cozze

Kráječ na pizzu Cozze
Detail

Oboustranně broušený kráječ na pizzu CozzeDíky ostrému kotouči velmi snadno ve vteřině naporcujete pizzu na požadovaný počet porcíKrájecí kotouč má průměr 10 cm a je zasazen do ergonomicky tvarované rukojetiKolečko je vyrobeno z nerezové oceliPraktické očko na zavěšení na háček (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Cozze , Joseph joseph kuchyňská sada duo 80025 (80025)

Kráječ na pizzu Monolith

Kráječ na pizzu Monolith
Detail

Kráječ na pizzu Monolith dokonale poslouží při krájení pizzy, koláčů i dortuOstrá čepel vyrobena z broušené nerezové oceliBambusová rukojeťOčko pro snadné zavěšení na háčekVelmi snadné čištění (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Monolith , Joseph joseph loupač česneku duo 80003 (80003)

Kráječ na pizzu Outdoorchef

Kráječ na pizzu Outdoorchef
Detail

Kráječ na pizzu pro všechny modely grilů OutdoorchefVelmi ostré krájecí kolečko vyrobené z nerezové oceliPro snadné čištění lze kolečko z kráječe jednoduše vyjmoutPlastová rukojeť výborně padne do rukyPrůměr kolečka je 10 cm (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Outdoorchef , Joseph joseph škrabka julienne duo 80006 (80006)

Kráječ na pizzu Rösle

Kráječ na pizzu Rösle
Detail

Hlavní výhody: z kvalitní nerezové oceli oboustranně broušený kotouč ergonomická rukojeť Dodatečné informace: průměr kotouče: 7 cm délka kráječe: 20 cm délka rukojeti: 10 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Rösle , Joseph joseph odkapávací podložka duo 80069 (80069)

Kráječ na pizzu Alpina

Kráječ na pizzu Alpina
Detail

Kráječ na pizzu Alpina bezpečně a spolehlivě rozkrájí pizzu a jiné dobroty. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Alpina , Joseph joseph odkapávač dvoupatrový duo 85150 (85150)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141 (20141)

JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141 (20141)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože Kuchyňská pomůcka v zelené barvě je určena k rychlému a snadnému tvoření rovnoměrných plátků z ovoce nebo zeleniny. Šikovný Multi-Grip Mandoline udržuje prsty mimo ostrou čepel z nerezové oceli a práce s ním je bezpečná a jednoduchá. Plastový kráječ JOSEPH JOSEPH na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141 disponuje nastavitelnou inovovanou rukojetí. Můžete si tak vybrat ze tří způsobů krájení: nejmenší držák je určen pro malé druhy zeleniny, jako jsou například ředkvičky, střední pro kulaté plátky mrkve nebo okurky a plochý pro delší plátky třeba cuket či lilků. JOSEPH JOSEPH Multi-Grip Mandoline se snadno udržuje, lze ho mýt v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti JOSEPH JOSEPH kráječe na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141Řezačka zeleniny je z plastu a nerezové oceliJOSEPH JOSEPH Kráječ je perfektní pro krájení rovnoměrných plátků z ovoce nebo zeleninyMulti-Grip Mandoline 20141... (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141 (20141) , Joseph joseph cedník duo 80024, červený (80024)

Kráječ na pizzu "Signora" - Philippi

Kráječ na pizzu "Signora" - Philippi
Detail

Je to docela chytré, protože úhel 45° je ze všeho nejdůležitější: jedinečně praktická manipulace s jemně zrnitou rukojetí z akátového dřeva výrazně usnadňuje krájení pizzy nebo tarte flambée pro celý tým u stolu. Nůž s obvyklou italskou nonšalancí rozkrájí i tu nejsilnější kůrku na kousky. I když se zrovna nepoužívá, tak se díky svému čistému designu docela dobře vyjímá i na kuchyňské lince. Ideální dárek pro milovníky italské kuchyně Nerez a akátové dřevo Snadno se čistí Údržba Doporučujeme ruční mytí. Odkazy: O značce Philippi ZDE. Produkty Philippi ZDE. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu "Signora" - Philippi , Joseph joseph stojánek ke dřezu duo 80073 (80073)

SOUL COOKING Kráječ na pizzu

SOUL COOKING Kráječ na pizzu
Detail

Kráječ na pizzu SOUL COOKING zaručí, že každý dostane ten svůj kousek! S háčkem na zavěšení. Naše série SOUL COOKING Vám mluví přímo z duše: radost z vaření a vysoká kvalita. Celá kolekce kuchyňských potřeb, která čítá nože, hrnce, pánve a kuchyňské pomocníky, byla speciálně navržena se známým kuchařem Jensem Eichbergerem. Takže Vám každý kousek padne pěkně do dlaně a při přípravě pokrmů a u plotny můžete v klidu popustit uzdu Vaší kreativitě a fantazii. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SOUL COOKING Kráječ na pizzu , Joseph joseph spiralizér příruční duo compact 20134 (20134)

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING
Detail

Nepostradatelný nástroj pro všechny milovníky pizzy. Díky speciální povrchové úpravě neklouže rukojeť z ruky a od ostrého břitu ji chrání i praktická záštita. Díky robustní nerezové konstrukci jde krájení jedna báseň a kromě pizzy tak můžete naporcovat třeba křehčí pečivo nebo některé zákusky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Pro ZWILLING , Joseph joseph kuchyňská sada nest duo 40104 (40104)

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING
Detail

Nepostradatelný nástroj pro všechny milovníky pizzy. Díky speciální povrchové úpravě neklouže rukojeť z ruky a od ostrého břitu ji chrání i praktická záštita. Díky robustní nerezové konstrukci jde krájení jedna báseň a kromě pizzy tak můžete naporcovat třeba křehčí pečivo nebo některé zákusky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Pro ZWILLING , Joseph joseph organizér ke dřezu duo 80076 (80076)

Kela Kráječ na pizzu RONDO

Kela Kráječ na pizzu RONDO
Detail

Kuchyňské náčiní RONDO německé značky Kela je charakteristické svou celokovovou konstrukcí s minimálním použitím plastů. Kráječ na pizzu, vyroben z nerezové oceli, je určen pro profesionální i domácí použití. Je opatřen praktickým očkem pro možnost zavěšení, snadno se udržuje. (4home.cz)

Podobné produkty ako Kela Kráječ na pizzu RONDO , Joseph joseph prkénko duo 80077, 34,7x27cm, červené (80077)

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING

Kráječ na pizzu Pro ZWILLING
Detail

Nepostradatelný nástroj pro všechny milovníky pizzy. Díky speciální povrchové úpravě neklouže rukojeť z ruky a od ostrého břitu ji chrání i praktická záštita. Díky robustní nerezové konstrukci jde krájení jedna báseň a kromě pizzy tak můžete naporcovat třeba křehčí pečivo nebo některé zákusky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Pro ZWILLING , Držáky pokliček joseph joseph duo 85173, 3ks (85173)

PROHOME - Kráječ na Pizzu Black

PROHOME - Kráječ na Pizzu Black
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kráječ na Pizzu Black

PROGRESS Kráječ na pizzu (BW09574G)

PROGRESS Kráječ na pizzu  (BW09574G)
Detail

Kráječ z materiálu plast, nerezové nože Pro krájení pizzy se vám bude hodit kráječ PROGRESS. Kráječ se řadí k multifunkčním nelepivým kuchyňským nástrojům. Využijete jej pro krájení pizzy, chleba nebo třeba koláčů. Oceníte jeho měkkou rukojeť a elegantní zakončení v zelené barvě s praktickým kroužkem na zavěšení. Kráječ na pizzu PROGRESS využijí jak začátečníci, tak pokročilí kuchaři. Rukojeť je vyrobena z odolného nylonu. Snadno jej omyjete pod horkou vodou. Kráječ na pizzu PROGRESS se stane vaším pomocníkem při každodenním vaření. Klíčové vlastnosti kráječe na pizzu PROGRESS Kráječ na pizzu PROGRESS má měkkou rukojeťDíky praktickému kroužku jej lze zavěsitJe vhodný pro začátečníky i pokročilé kuchařeRukojeť kráječe PROGRESS je vyrobena z odolného nylonuMá nepřilnavý povrchJeho údržba je snadnáRozměry:20,8 × 8,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako PROGRESS Kráječ na pizzu (BW09574G)

Weber kráječ na pizzu (6690)

Weber kráječ na pizzu (6690)
Detail

Elektrický kráječ , protiskluzový povrch, nerezové nože, vhodné do myčky Přestaňte pižlat vaši krásně upečenou pizzu nožem a místo toho ji krájejte jako profesionál díky kráječi na pizzu od společnosti WEBER. Velké kolečko o průměru 10 cm zajistí perfektní řez jak tlustým, tak tenkým těstem bez shrnování ingrediencí na povrchu. O pohodlný úchop se pak postará neklouzavá rukojeť. Hlavní přednosti kráječe na pizzu od WEBERSnadné a přesné krájení pizzy Kolečko WEBER o průměru 10 cmKráječ je vhodný na krájení tlustého i tenkého křupavého těstaPrecizní řezNeklouzavá rukojeť (alza.cz)

Podobné produkty ako Weber kráječ na pizzu (6690)

FACKELMANN Kráječ na pizzu (33070)

FACKELMANN Kráječ na pizzu (33070)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, vhodné do myčky a ekologické provedení Tento kráječ na pizzu je zhotoven z materiálu z převážně obnovitelných zdrojů. Rukojeť z dřevitých vláken a bioplastu si přitom zachovává všechny výhody klasické umělé hmoty. Kráječ pizzy Ecolution od společnosti Fackelmann má velké řezací kolečko z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky kterému se s pomůckou pracuje rychle a přesně. A protože disponuje ergonomickou rukojetí s prohlubní pro palec, je krájení pizzy nebo tarte flambée ještě pohodlnější. Kuchyňské náčiní Ecolution Fackelmann nabízí praktické očko na zavěšení a snadno se čistí, můžete ho vkládat do myčky nádobí. V jemné přírodní šedé a mátově zelené barvě. Klíčové vlastnosti kráječe na pizzu Fackelmann Ecolution Pomůcka do kuchyně je vyrobená z převážně obnovitelných zdrojůFackelmann Ecolution má velký nerezový řezací kotoučKráječ na pizzu disponuje ochranou prstů pro bezpečné použitíPomůcka... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Kráječ na pizzu (33070)

Joseph Joseph kráječ zeleniny ChopCup

Joseph Joseph kráječ zeleniny ChopCup
Detail

Kráječ zeleniny z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph kráječ zeleniny ChopCup

Kráječ na pizzu Big Green Egg

Kráječ na pizzu Big Green Egg
Detail

Kráječ na pizzu pro všechny typy grilů Big Green EggVelmi ostré krájecí kolečko vyrobeno z nerezové oceliPro snadné očištění jde celé kolečko z kráječe jednoduše vyjmoutPlastová rukojeť je tvarovaná, aby výborně padla do rukyOstří kolečka je chráněno plastovým chráničemChránič ostří se z kráječe při používání nesundavá, pouze se otočí kolečkem a chránič se schová pod rukojetí a zacvakne. Velmi praktické - chránič neztratíteChránič zajistí (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Big Green Egg

Pedrini Nerezový maxi kráječ na pizzu

Detail

Designový kráječ na pizzu od značky Pedrini je zhotoven z kvalitní nerezové oceli. Využívat jej lze jak v domácnostech, tak při vaření v gastronomických zařízeních. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pedrini Nerezový maxi kráječ na pizzu

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF
Detail

Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars
Detail

Kráječ pizzy s nylonovým kotoučem a ergonomickou rukojetí. Vhodný ke krájení na nepřilnavém povrchu. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars
Detail

Kráječ pizzy s nylonovým kotoučem a ergonomickou rukojetí. Vhodný ke krájení na nepřilnavém povrchu. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF
Detail

Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Profi Plus WMF
Detail

Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10) je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Profi Plus WMF

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars
Detail

Kráječ pizzy s nylonovým kotoučem a ergonomickou rukojetí. Vhodný ke krájení na nepřilnavém povrchu. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu Functional Form Fiskars

Tefal Ingenio kráječ na pizzu K2071114

Detail

Kulatý kráječ na pizzu s kterým se budete cítit jako profesionál. Kráječ značky Tefal má příjemnou rukojeť a vyjímatelnou nerezovou část pro jednoduché čistění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal Ingenio kráječ na pizzu K2071114

FACKELMANN Premium Kráječ na pizzu (40589)

FACKELMANN Premium Kráječ na pizzu (40589)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, vhodné do myčky Tento kráječ na pizzu je zhotoven z kvalitní nerezové oceli. Kráječ pizzy Nirosta Premium od společnosti Fackelmann má velké řezací kolečko, díky kterému se s pomůckou pracuje rychle, přesně a pohodlně. Kuchyňské náčiní Nirosta Premium Fackelmann nabízí praktické očko na zavěšení a snadno se čistí, můžete ho vkládat do myčky nádobí. Vhodné do domácností i profesionálních gastronomických provozoven. Klíčové vlastnosti kráječe na pizzu Fackelmann Nirosta PremiumPomůcka do kuchyně je vyrobená z kvalitní nerezové oceliFackelmann Nirosta Premium má velký nerezový řezací kotoučS praktickým očkem na zavěšeníKráječ na pizzu můžete mýt v myčce nádobíPomůcka Nirosta Premium na pizzu je vhodná do domácností i gastro provozovenMateriál:nerezová ocelRozměry:18,5 × 5 × 1,8 cmHmotnost:0,1 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN Premium Kráječ na pizzu (40589)

Tefal Kráječ na pizzu Ingenio (K2071114)

Tefal Kráječ na pizzu Ingenio (K2071114)
Detail

Kráječ z materiálu plast, vhodné do myčky Tefal Ingenio kráječ na pizzu je velmi užitečným kuchyňským nástrojem, který oceníte pro snadné krájení těsta či právě upečené křupavé pizzy. Elegantní kráječ červeno-černé barvy se vám bude v ruce pohodlně držet za pevnou rukojeť vyrobenou z nylonu a skelných vláken. Rukojeť disponuje i praktickým otvorem pro zavěšení. Kulatá čepel kráječe je z Tritanu.Čepel můžete jednoduše vyjmout a snadno vyčistit. Kráječ je velmi pevný a odolný proti kyselinám, zabarvení i korozi. Vyniká svou dlouhou životností a je zdravotně nezávadný. Pořiďte si do kuchyně tohoto praktického pomocníka, se kterým se budete cítit jako profesionálové a pizza se vám bude jednoduše krájet. Hlavní přednostisnadné krájení pizzy a těstapevná rukojeťotvor pro zavěšenívyjímatelná čepel pro snadné čištění pevnost, odolnost a dlouhá životnostSpecifikace a parametry:Materiál:rukojeť - nylon a skelná vláknačepele -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tefal Kráječ na pizzu Ingenio (K2071114)

Stanley Rogers Kráječ na pizzu (56017)

Stanley Rogers Kráječ na pizzu (56017)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, protiskluzový povrch a vhodné do myčky Kráječ na pizzu je určen ke snadnému a úhlednému porcování pizzy a nízkých koláčů. Kuchyňská pomůcka STANLEY ROGERS disponuje velkým řezacím kolečkem o průměru 6 cm, pohodlnou měkkou ergonomickou rukojetí Premium Soft-Touch s chráničem na prsty a můžete ji mýt v myčce nádobí. Řezačka na pizzu z řady STANLEY ROGERS soft-touch má elegantní design a nabízí se v černo-stříbrném provedení. Klíčové vlastnosti kráječe na pizzu STANLEY ROGERSKuchyňská pomůcka s velkým řezacím kolečkem je určená na dělení pizzyKráječ STANLEY ROGERS má ergonomickou rukojeť, a proto se s ním pohodlně pracujeS chráničem prstů na konci rukojetiŘezačka pizzy STANLEY ROGERS neposouvá náplňKráječ se snadno udržuje, můžete ho vkládat do myčky nádobíPrůměr řezacího kotouče:6 cmDélka:18,5 cmBarva:černo-stříbrná (alza.cz)

Podobné produkty ako Stanley Rogers Kráječ na pizzu (56017)

FACKELMANN SENSE Kráječ na pizzu (25759)

FACKELMANN SENSE Kráječ na pizzu (25759)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, protiskluzový povrch a vhodné do myčky Tento kráječ na pizzu je vhodný jak do domácností, tak do profesionálních gastro provozoven. Vysoce kvalitní měkká rukojeť s krytem z nerezové oceli a vyrytým logem se pohodlně drží a díky svému tvaru zabraňuje sklouznutí prstů do řezacího kotouče. Kráječ pizzy SENSE od společnosti Fackelmann má robustní a ostrý řezací kotouč z kvalitní nerezové oceli, díky kterému krájí přesně tenké i silné těsto s křupavou či šťavnatou náplní a obloha slaného koláče při tom zůstává spolehlivě stále na svém místě. Kuchyňské náčiní SENSE Fackelmann nabízí praktické očko na zavěšení a snadno se čistí, můžete ho vkládat do myčky nádobí. Kráječ na pizzu SENSE odolává teplotám až do 220 °C. Klíčové vlastnosti kráječe na pizzu Fackelmann SENSEKráječ na pizzu slouží pro krájení slaných koláčů, řeže přesně a spolehlivěFackelmann SENSE má robustní a ostrý řezací kotouč S měkkou pohodlnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako FACKELMANN SENSE Kráječ na pizzu (25759)

Fackelmann Kráječ na pizzu 18 cm, SENSE

Detail

Jednoduchý kráječ na pizzu SENSE v délce 18 cm od výrobce Fackelmann. Vyroben z nerezové oceli a odolného plastu. Měkká rukojeť pro lehkou manipulaci. Elegantní černo-stříbrné provedení. A o mytí se postará myčka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Kráječ na pizzu 18 cm, SENSE

Kráječ na pizzu INGENIO K2071114 Tefal černý

Kráječ na pizzu INGENIO K2071114 Tefal černý
Detail

Hlavní výhody: snadný způsob jak nakrájet pizzu či těsto odnímatelná kulová čepel otvor pro zavěšení rukojeť z nylonu s přidanými skelnými vlákny pro maximální odolnost bez obsahu BPA i ftalátů - zdravotně zcela nezávadné ocenění GOOD DESIGN AWARD 2015 Dodatečné informace: materiál čepele: tritan (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kráječ na pizzu INGENIO K2071114 Tefal černý
JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009), JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175), JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002), JOSEPH JOSEPH Otvírák Duo 80015 (80015), Joseph Joseph Duo 70552, bílý (70552), JOSEPH JOSEPH Odšťavňovač Duo 80007 (80007), JOSEPH JOSEPH Struhadlo Duo 80008 (80008), Joseph Joseph Duo 70553, bílý (70553), JOSEPH JOSEPH Obracečka Duo 80033 (80033), JOSEPH JOSEPH Naběračka Duo 80032 (80032), Joseph Joseph Duo 20160, červený (20160), Joseph Joseph Napařovač Duo 45031 (45031), JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu Multi-Grip Mandoline 20141 (20141), JOSEPH JOSEPH Dózy na potraviny kompaktní Duo 81115 (81115), Joseph Joseph Organizér na příbory Duo 80082, šedý (80082), Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083), JOSEPH JOSEPH Obracečka děrovaná Duo 80036 (80036), JOSEPH JOSEPH Odkapávač rozšiřovatelný Duo 80071 (80071), JOSEPH JOSEPH Kuchyňská sada Duo 80025 (80025), JOSEPH JOSEPH Loupač česneku Duo 80003 (80003), JOSEPH JOSEPH Škrabka julienne Duo 80006 (80006), JOSEPH JOSEPH Odkapávací podložka Duo 80069 (80069), JOSEPH JOSEPH Odkapávač dvoupatrový Duo 85150 (85150), JOSEPH JOSEPH Cedník Duo 80024, červený (80024), JOSEPH JOSEPH Stojánek ke dřezu Duo 80073 (80073), JOSEPH JOSEPH Spiralizér příruční Duo Compact 20134 (20134), JOSEPH JOSEPH Kuchyňská sada Nest Duo 40104 (40104), JOSEPH JOSEPH Organizér ke dřezu Duo 80076 (80076), JOSEPH JOSEPH Prkénko Duo 80077, 34,7x27cm, červené (80077), Držáky pokliček Joseph Joseph Duo 85173, 3ks (85173)