Joseph joseph brousek na nože skládací rota 10048 (1570529_10048)

Produkt Joseph joseph brousek na nože skládací rota 10048 (1570529_10048) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Joseph joseph brousek na nože skládací rota 10048 (1570529_10048) upraviť a produkt hľadať znova.

JOSEPH JOSEPH Brousek na nože skládací Rota 10048 (1570529_10048)

JOSEPH JOSEPH Brousek na nože skládací Rota 10048 (1570529_10048)
Detail

Brousek na nože s otočným dílem sloužícím po otevření jako bezpečné ergonomické držadlo, keramická brusná kolečka pro hrubé a jemné broušení, proti skluzné nožky, použitelný většinu nožů s nerezovým ostřím, nelze užít pro broušení zoubkovaných a keramických nožů, čištěte navlhčeným hadříkem Praktická kuchyňská pomůcka od společnosti JOSEPH JOSEPH se dá využít hned dvěma způsoby. Bruska na nože JOSEPH JOSEPH skládací Rota 10048 má brusná ostřící kolečka z keramiky pro jemné i hrubé broušení, snadno uchopitelnou rukojeť, protiskluzové nožičky pro větší stabilitu a hodí se pro většinu nožů s nerezovým ostřím. Stylový rotační brousek JOSEPH JOSEPH se dá úhledně složit, a proto se dobře skladuje. Otočný díl lze po otevření současně použít jako ergonomické držátko. Brousek na nože skládací Rota se snadno udržuje, můžete jej čistit navlhčeným hadříkem. Klíčové vlastnosti brousku na nože JOSEPH JOSEPH Rota 10048Skládací bruska na... (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Brousek na nože skládací Rota 10048 (1570529_10048) , Joseph joseph brousek na nože skládací rota 10048 (1570529_10048)

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladný, ale plně funkční brousek Řešení: brousek Rota Kompaktní protahovací brousek můžete před použitím otevřít – rukojeť díky zahnutí vytvoří dokonalou oporu pro vaši ruku. 2 typy keramických brusných kotoučků perfektně upraví ostří nože, tak aby bylo bezchybně hladké, ostré a v té nejlepší možné kondici. Protahovací brousek s hrubším a jemným kotoučkem Kompaktní velikost Protiskluzové Není vhodné pro vroubkaté a keramické nože V případě znečištění otřete vlhkým hadříkem Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na nože drawerstore bamboo 85169 (85169)

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladný, ale plně funkční brousek Řešení: brousek Rota Kompaktní protahovací brousek můžete před použitím otevřít – rukojeť díky zahnutí vytvoří dokonalou oporu pro vaši ruku. 2 typy keramických brusných kotoučků perfektně upraví ostří nože, tak aby bylo bezchybně hladké, ostré a v té nejlepší možné kondici. Protahovací brousek s hrubším a jemným kotoučkem Kompaktní velikost Protiskluzové Není vhodné pro vroubkaté a keramické nože V případě znečištění otřete vlhkým hadříkem Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na nože duo 80083, šedý (80083)

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph

Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladný, ale plně funkční brousek Řešení: brousek Rota Kompaktní protahovací brousek můžete před použitím otevřít – rukojeť díky zahnutí vytvoří dokonalou oporu pro vaši ruku. 2 typy keramických brusných kotoučků perfektně upraví ostří nože, tak aby bylo bezchybně hladké, ostré a v té nejlepší možné kondici. Protahovací brousek s hrubším a jemným kotoučkem Kompaktní velikost Protiskluzové Není vhodné pro vroubkaté a keramické nože V případě znečištění otřete vlhkým hadříkem Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací brousek na nože Rota™ Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na nože drawerstore editions sky 85182 (85182)

Vanolepky Doprava (10048)

Vanolepky Doprava (10048)
Detail

Hračka do vody - pro děti, plovoucí, vodolepky, pro kluky i holky od 1 roku, materiál plast, 10 kusů v balení Zásadní vlastnosti produktu Vanolepky Doprava Hračka do vody Ploutvička s.r.o. obstará zábavu a rozvíjí schopnosti dítěte Vodolepky se hodí na vanu i obklady Pluje na vodní hladině Balení obsahuje 10 hraček Hračka do vody Ploutvička s.r.o. udělá radost dětem od 1 roku Výrobním materiálem je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Vanolepky Doprava (10048) , Joseph joseph organizér na nože a kuchyňské nástroje surface 85114 (85114)

Organizér na nože Joseph Joseph Drawerstore Drawerstore

Organizér na nože Joseph Joseph Drawerstore Drawerstore
Detail

Organizér na nože z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z bambusového dřeva. (answear.cz)

Podobné produkty ako Organizér na nože Joseph Joseph Drawerstore Drawerstore , Joseph joseph nože s rotačním stojanem elevate 10527 (10527)

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH Duo k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože z řady Duo Inovativní produkty za výhodné ceny Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: šedá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph , Joseph joseph prkénko skládací duo 80019, 32x26cm, šedé (80019)

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH Duo k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože z řady Duo Inovativní produkty za výhodné ceny Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: šedá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph , Joseph joseph prkénko skládací chop2pot bamboo 60112, velké (60112)

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph

Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH Duo k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože z řady Duo Inovativní produkty za výhodné ceny Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: šedá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Organizér na nože Duo 80083 Joseph Joseph , Joseph joseph prkénko skládací chop2pot bamboo 60111, malé (60111)

Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph

Organizér na nože DrawerStore™  šedý Joseph Joseph
Detail

Přehledný systém ukládání nožů. Co je běžně uloženo ve dvou zásuvkách, se díky organizéru DrawerStore vejde pouze do jedné a jednotlivé sekce jsou označeny drobnými piktogramy. Organizér se vejde do většiny zásuvek a je vybaven protiskluznými nožkami. Obsah dvou zásuvek se vejde do jedné Ukládání nožů ve dvou patrech Vhodné až pro 9 nožů s max. délkou čepele 23 cm Protiskluz na spodní straně zabraňuje posouvání v zásuvce Vhodné pro zásuvky o min. výšce 7,5 cm Není vhodné do myčky (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph , Joseph joseph prkénko skládací chop2pot 60042, 48x27cm, velké/červené (60042)

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH DrawerStore k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože Řada Edition Sky Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: modrá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý , Joseph joseph prkénko skládací chop2pot nsg016sw, 38x21cm, malé/zelené (nsg016sw)

Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph

Organizér na nože DrawerStore™  šedý Joseph Joseph
Detail

Přehledný systém ukládání nožů. Co je běžně uloženo ve dvou zásuvkách, se díky organizéru DrawerStore vejde pouze do jedné a jednotlivé sekce jsou označeny drobnými piktogramy. Organizér se vejde do většiny zásuvek a je vybaven protiskluznými nožkami. Obsah dvou zásuvek se vejde do jedné Ukládání nožů ve dvou patrech Vhodné až pro 9 nožů s max. délkou čepele 23 cm Protiskluz na spodní straně zabraňuje posouvání v zásuvce Vhodné pro zásuvky o min. výšce 7,5 cm Není vhodné do myčky (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph , Joseph joseph prkénko skládací chop2pot nsr016sw, 38x21cm, malé/červené (nsr016sw)

Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph

Organizér na nože DrawerStore™  šedý Joseph Joseph
Detail

Přehledný systém ukládání nožů. Co je běžně uloženo ve dvou zásuvkách, se díky organizéru DrawerStore vejde pouze do jedné a jednotlivé sekce jsou označeny drobnými piktogramy. Organizér se vejde do většiny zásuvek a je vybaven protiskluznými nožkami. Obsah dvou zásuvek se vejde do jedné Ukládání nožů ve dvou patrech Vhodné až pro 9 nožů s max. délkou čepele 23 cm Protiskluz na spodní straně zabraňuje posouvání v zásuvce Vhodné pro zásuvky o min. výšce 7,5 cm Není vhodné do myčky (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore™ šedý Joseph Joseph , Tescoma brousek na nože precioso

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH DrawerStore k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože Řada Edition Sky Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: modrá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý , Mechanický brousek na nože (12620)

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý

Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý
Detail

Dvoupatrový organizér JOSEPH JOSEPH DrawerStore k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce. Vhodný pro nože s délkou čepele až 23 cm, do zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm. Protiskluzné nožky zajišťují stabilitu přihrádky v zásuvce. Specifikace: Dvoupatrový organizér na nože Řada Edition Sky Bezpečné a praktické uložení v zásuvce Protiskluzové nožky Pro nože s délkou čepele až 23 cm Do zásuvky o min. hloubce 7,5 cm Pouze pro ruční mytí Dodává se bez nožů Materiál: plast Barva: modrá Rozměr: 39,8 x 14,3 x 7,5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Organizér na nože DrawerStore 85182 Joseph Joseph modrý , Yato brousek na nože 3v1 na keramické / ocelové nože

Joseph Joseph Organizér na nože DrawerStore Bamboo 85169 (85169)

Joseph Joseph Organizér na nože DrawerStore Bamboo 85169 (85169)
Detail

Organizér do šuplíku Organizér do šuplíku - dvoupatrový organizér k uskladnění nožů v zásuvce s minimální hloubkou 8,5 cm, pro nože s délkou střenky až 23 cm, 8.4 x 11.5 x 39.7 cm (VxŠxH) (alza.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph Organizér na nože DrawerStore Bamboo 85169 (85169) , Joseph joseph odkapávač na příbory surface 85110 (85110)

Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083)

Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083)
Detail

Organizér do šuplíku Organizér do šuplíku - dvoupatrový organizér k uskladnění nožů v zásuvce s minimální hloubkou 7,5 cm, pro nože s délkou střenky až 23 cm, 7.5 x 14.3 x 39.8 cm (VxŠxH) (alza.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083) , Joseph joseph kráječ na zeleninu chopcup 20175 (20175)

Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph

Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: nůž s brouskem Řešení: nože s krytem a brouskem Slice&Sharpen Elegantní černé nože s nepřilnavou silikonovou úpravou budou s jistotou patřit mezi nejkrásnější nože vaší krájecí výbavy. Praktický úložný kryt chrání ostří před nárazy a poskytuje prostor pro brousek, který vždy najdete v těsné blízkosti nože. Čepele z nerezové oceli jsou pokryty nepřilnavou vrstvou, díky čemuž jsou při krájení zeleniny a ovoce uchovány tolik cenné vitamíny. Ocelové nože s nepřilnavou vrstvou Praktický kryt s brouskem Pouze ruční mytí / není vhodné do myčky Kryt s brouskem pouze otírání vlhkým hadříkem Pohodlná protiskluzová rukojeť Jak brousit: Odložte brousek na spodní protiskluzovou hranu na suché a rovné místo Pevně uchopte rukou v druhé části krytu Vložte ostří do mezery brousku 3-4x táhněte směrem k sobě Před dalším použitím otřete nůž vlhkým hadříkem Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph , Joseph joseph kráječ na avokádo duo 80009 (80009)

Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph

Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: nůž s brouskem Řešení: nože s krytem a brouskem Slice&Sharpen Elegantní černé nože s nepřilnavou silikonovou úpravou budou s jistotou patřit mezi nejkrásnější nože vaší krájecí výbavy. Praktický úložný kryt chrání ostří před nárazy a poskytuje prostor pro brousek, který vždy najdete v těsné blízkosti nože. Čepele z nerezové oceli jsou pokryty nepřilnavou vrstvou, díky čemuž jsou při krájení zeleniny a ovoce uchovány tolik cenné vitamíny. Ocelové nože s nepřilnavou vrstvou Praktický kryt s brouskem Pouze ruční mytí / není vhodné do myčky Kryt s brouskem pouze otírání vlhkým hadříkem Pohodlná protiskluzová rukojeť Jak brousit: Odložte brousek na spodní protiskluzovou hranu na suché a rovné místo Pevně uchopte rukou v druhé části krytu Vložte ostří do mezery brousku 3-4x táhněte směrem k sobě Před dalším použitím otřete nůž vlhkým hadříkem Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada kuchařského a loupacího nože s brouskem Slice&Sharpen™ Joseph Joseph , Joseph joseph naběračka na zmrzlinu duo 80002 (80002)

JOSEPH JOSEPH Prkénko s brouskem Slice&Sharpen 60027, 37x28cm, velké/zelené (60027)

JOSEPH JOSEPH Prkénko s brouskem Slice&Sharpen 60027, 37x28cm, velké/zelené (60027)
Detail

Krájecí deska - materiál plast, zelená barva, 1 × 37 × 28 cm (V׊×D) Prkénko či krájecí deska jsou nutnou výbavou každé kuchyně. S prkénkem JOSEPH JOSEPH Prkénko s brouskem Slice&Sharpen 60027, 37x28cm, velké/zelené si potraviny k přípravě jídla připravíte bez problému. Plastová deska má nízkou hmotnost, je výjimečně odolná a nevsakuje tekutiny. Její mytí je snadné a bez problému odolá i náročným kuchyňským úkonům. Rozměry krájecí desky JOSEPH JOSEPH činí 28 × 37 × 1 cm. Zajímavé parametry krájecí desky JOSEPH JOSEPH Prkénko s brouskem Slice&Sharpen 60027, 37x28cm, velké/zelené Zelená krájecí deska JOSEPH JOSEPH pro přípravu surovin Plastové prkénko se snadno skladuje, má nízkou hmotnost a nevsakuje tekutiny Rozměry: 28 cm × 37 cm × 1 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Prkénko s brouskem Slice&Sharpen 60027, 37x28cm, velké/zelené (60027) , Westmark brousek na nože deluxe (10172260)

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: bezpečné čištění nožů a příborů Řešení: kartáč pro ruční mytí choulostivých nožů a příborů BladeBrush™ Ruční mytí nožů bývá často tím jediným možným způsobem, jak očistit nože po práci.Mytí v myčce není výrobci nožů doporučováno, neboť snižuje jejich ostrost, zkracuje životnost a není vhodné pro rukojeť ze dřeva. Omývání nožů a kontakt s ostřím však může přinést nemilé následky. Design oboustranného uzavřeného kartáčku je dokonalou prevencí – maximálně bezpečně a jemně očistí čepel každého vašeho nože. Kartáč na mytí nožů a příborů Ruční mytí prodlouží životnost vašich nožů Bezpečný úchop a oboustranný výkonný kartáč Po použití nechte kartáč vyschnout Není vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph , Yato brousek na nože 3v1 (5906083026218)

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: bezpečné čištění nožů a příborů Řešení: kartáč pro ruční mytí choulostivých nožů a příborů BladeBrush™ Ruční mytí nožů bývá často tím jediným možným způsobem, jak očistit nože po práci.Mytí v myčce není výrobci nožů doporučováno, neboť snižuje jejich ostrost, zkracuje životnost a není vhodné pro rukojeť ze dřeva. Omývání nožů a kontakt s ostřím však může přinést nemilé následky. Design oboustranného uzavřeného kartáčku je dokonalou prevencí – maximálně bezpečně a jemně očistí čepel každého vašeho nože. Kartáč na mytí nožů a příborů Ruční mytí prodlouží životnost vašich nožů Bezpečný úchop a oboustranný výkonný kartáč Po použití nechte kartáč vyschnout Není vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore bamboo 85168 (85168)

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph

Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: bezpečné čištění nožů a příborů Řešení: kartáč pro ruční mytí choulostivých nožů a příborů BladeBrush™ Ruční mytí nožů bývá často tím jediným možným způsobem, jak očistit nože po práci.Mytí v myčce není výrobci nožů doporučováno, neboť snižuje jejich ostrost, zkracuje životnost a není vhodné pro rukojeť ze dřeva. Omývání nožů a kontakt s ostřím však může přinést nemilé následky. Design oboustranného uzavřeného kartáčku je dokonalou prevencí – maximálně bezpečně a jemně očistí čepel každého vašeho nože. Kartáč na mytí nožů a příborů Ruční mytí prodlouží životnost vašich nožů Bezpečný úchop a oboustranný výkonný kartáč Po použití nechte kartáč vyschnout Není vhodné do myčky Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na nože a příbory zelený BladeBrush™ Joseph Joseph , Joseph joseph dózy na potraviny kompaktní duo 81115 (81115)

JOSEPH JOSEPH Organizér na nože DrawerStore Editions Sky 85182 (85182)

JOSEPH JOSEPH Organizér na nože DrawerStore Editions Sky 85182 (85182)
Detail

Organizér do šuplíku dvoupatrový k bezpečnému a praktickému uskladnění nožů v zásuvce, vhodný pro nože s délkou střenky až 23 cm a zásuvky o minimální hloubce 7,5 cm, protiskluzné nožky zajišťující stabilitu přihrádek v zásuvce (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Organizér na nože DrawerStore Editions Sky 85182 (85182) , Joseph joseph polička na kořenky výklopná cupboardstore 85147 (85147)

Joseph Joseph skládací kosmetické zrcátko Viva

Joseph Joseph skládací kosmetické zrcátko Viva
Detail

Skládací kosmetické zrcátko z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z skla a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph skládací kosmetické zrcátko Viva , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore 85119, šedý (85119)

Cit gel na WC 0,75 l eukalyptus (10048)

Cit gel na WC  0,75 l eukalyptus (10048)
Detail

Čisticí gel Cit WC gel je vysoce účinný prostředek, který snadno odstraňuje vodní kámen, rezaté usazeniny a při aplikaci příjemně a dlouhodobě voní. Věnujete čas péči o pleť a obzvlášť jejímu řádnému čištění? Pokud je vaše odpověď kladná, mohl by se vám líbit Cit gel na WC 0,75 l eukalyptus. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cit gel na WC 0,75 l eukalyptus (10048) , Joseph joseph organizér na příbory duo 80082, šedý (80082)

JOSEPH JOSEPH Organizér na nože a kuchyňské nástroje Surface 85114 (85114)

JOSEPH JOSEPH Organizér na nože a kuchyňské nástroje Surface 85114 (85114)
Detail

Držák na kuchyňské náčiní s oddělenou sekcí se sloty na střenky nožů, výsuvná odkládací miska na vařečku, rozebíratelný pro snadné čistění, protiskluzné gumové nožky, matný nerezový povrch odolný proti otiskům (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Organizér na nože a kuchyňské nástroje Surface 85114 (85114) , Joseph joseph nůž na chléb elevate bread 10533 (10533)

Joseph Joseph skládací žehlicí prkno Pocket Plus

Joseph Joseph skládací žehlicí prkno Pocket Plus
Detail

Skládací žehlicí prkno z kolekce Joseph Joseph. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Joseph Joseph skládací žehlicí prkno Pocket Plus , Joseph joseph organizér na příbory drawerstore 85042, šedé (85042)

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph
Detail

Běžná štouchadla a mačkadla patří mezi náčiní, které zabírá nejvíc prostoru a tomu je nyní konec! Šťouchadlo Delta můžete snadno za pomoci posuvného válečku aretovat při používání do horizontální polohy a při skladování sklopit na plocho. Tvar je přizpůsoben k práci v nádobí. Šťouchadlo lze použít i na výrobu pyré z ovoce a zeleniny. Sklopné šťouchadlo / mačkadlo brambor Skvělý nástroj pro výrobu pyré I pro nepřilnavé povrchy Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph , Joseph joseph otvírák duo 80015 (80015)

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph
Detail

Běžná štouchadla a mačkadla patří mezi náčiní, které zabírá nejvíc prostoru a tomu je nyní konec! Šťouchadlo Delta můžete snadno za pomoci posuvného válečku aretovat při používání do horizontální polohy a při skladování sklopit na plocho. Tvar je přizpůsoben k práci v nádobí. Šťouchadlo lze použít i na výrobu pyré z ovoce a zeleniny. Sklopné šťouchadlo / mačkadlo brambor Skvělý nástroj pro výrobu pyré I pro nepřilnavé povrchy Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph , Joseph joseph duo 70552, bílý (70552)

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Chop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Protiskluzové lišty na spodní straně prkénka Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen, silikon Rozměr: 38 x 21 cm Barva: starorůžová (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph

Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph
Detail

Běžná štouchadla a mačkadla patří mezi náčiní, které zabírá nejvíc prostoru a tomu je nyní konec! Šťouchadlo Delta můžete snadno za pomoci posuvného válečku aretovat při používání do horizontální polohy a při skladování sklopit na plocho. Tvar je přizpůsoben k práci v nádobí. Šťouchadlo lze použít i na výrobu pyré z ovoce a zeleniny. Sklopné šťouchadlo / mačkadlo brambor Skvělý nástroj pro výrobu pyré I pro nepřilnavé povrchy Vhodné do myčky nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací šťouchadlo na brambory Delta™ Joseph Joseph

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Chop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Protiskluzové lišty na spodní straně prkénka Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen, silikon Rozměr: 38 x 21 cm Barva: starorůžová (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Chop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Protiskluzové lišty na spodní straně prkénka Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen, silikon Rozměr: 38 x 21 cm Barva: starorůžová (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Chop2Pot 60158 Joseph Joseph starorůžové 38x21cm

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm

Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Duo lze sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Protiskluzové silikonové výstupky na spodní ploše zabraňují klouzání po pracovní ploše. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Skládací sklopné prkénko Univerzální použití Snadné a přesné vyprázdnění prkénka Silikonové výstupky na spodní ploše Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen Rozměr: 32,5 x 26 cm Barva: šedá (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Chop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen, silikon Rozměr: 48 x 27 cm Barva: starorůžová (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm

Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Duo lze sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Protiskluzové silikonové výstupky na spodní ploše zabraňují klouzání po pracovní ploše. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Skládací sklopné prkénko Univerzální použití Snadné a přesné vyprázdnění prkénka Silikonové výstupky na spodní ploše Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen Rozměr: 32,5 x 26 cm Barva: červená (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná a spolehlivá digitální váha Řešení: skládací váha TriScale Váha by v žádné kuchyni neměla chybět, ne všude se však najde dostatek prostoru pro to skladovat často objemnou klasickou váhu. Designéři ze studia Morph schovali váhu do tvaru, který snadno uložíte do přihrádky v zásuvce. Snadným rozložením na 3 ramena s citlivými senzory skvěle odvážíte vše, co je potřeba. Stačí použít jakoukoliv mísu či talíř z vaší kuchyně. Digitální váha v kompaktním složeném tvaru 3 citlivé senzory Funkce přivažování – můžete tak přidávat suroviny postupně Max. kapacita 5000 g / 5000 ml Stupnice a jednotky v g / fl.oz / oz / ml Rozsah 1 g – 5000 g, 1 ml – 5000 ml Napájení 1 x CR2032 baterie (součástí balení) Automatické vypnutí po 5 minutách Dárkové balení Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná a spolehlivá digitální váha Řešení: skládací váha TriScale Váha by v žádné kuchyni neměla chybět, ne všude se však najde dostatek prostoru pro to skladovat často objemnou klasickou váhu. Designéři ze studia Morph schovali váhu do tvaru, který snadno uložíte do přihrádky v zásuvce. Snadným rozložením na 3 ramena s citlivými senzory skvěle odvážíte vše, co je potřeba. Stačí použít jakoukoliv mísu či talíř z vaší kuchyně. Digitální váha v kompaktním složeném tvaru 3 citlivé senzory Funkce přivažování – můžete tak přidávat suroviny postupně Max. kapacita 5000 g / 5000 ml Stupnice a jednotky v g / fl.oz / oz / ml Rozsah 1 g – 5000 g, 1 ml – 5000 ml Napájení 1 x CR2032 baterie (součástí balení) Automatické vypnutí po 5 minutách Dárkové balení Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Large Joseph Joseph

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: skladná a spolehlivá digitální váha Řešení: skládací váha TriScale Váha by v žádné kuchyni neměla chybět, ne všude se však najde dostatek prostoru pro to skladovat často objemnou klasickou váhu. Designéři ze studia Morph schovali váhu do tvaru, který snadno uložíte do přihrádky v zásuvce. Snadným rozložením na 3 ramena s citlivými senzory skvěle odvážíte vše, co je potřeba. Stačí použít jakoukoliv mísu či talíř z vaší kuchyně. Digitální váha v kompaktním složeném tvaru 3 citlivé senzory Funkce přivažování – můžete tak přidávat suroviny postupně Max. kapacita 5000 g / 5000 ml Stupnice a jednotky v g / fl.oz / oz / ml Rozsah 1 g – 5000 g, 1 ml – 5000 ml Napájení 1 x CR2032 baterie (součástí balení) Automatické vypnutí po 5 minutách Dárkové balení Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací digitální kuchyňská váha bílá TriScale™ Joseph Joseph

Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm

Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Duo lze sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Protiskluzové silikonové výstupky na spodní ploše zabraňují klouzání po pracovní ploše. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Skládací sklopné prkénko Univerzální použití Snadné a přesné vyprázdnění prkénka Silikonové výstupky na spodní ploše Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen Rozměr: 32,5 x 26 cm Barva: červená (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Duo 80018 Joseph Joseph červené 32,5x26 cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm

Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Chop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen, silikon Rozměr: 48 x 27 cm Barva: starorůžová (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Chop2Pot 60155 Joseph Joseph starorůžové 48x27 cm

Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm

Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm
Detail

Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénko Duo lze sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Protiskluzové silikonové výstupky na spodní ploše zabraňují klouzání po pracovní ploše. Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Hlavní výhody: Skládací sklopné prkénko Univerzální použití Snadné a přesné vyprázdnění prkénka Silikonové výstupky na spodní ploše Vhodné do myčky nádobí Specifikace: Materiál: polypropylen Rozměr: 32,5 x 26 cm Barva: šedá (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací prkénko Duo 80019 Joseph Joseph šedé 32,5x26 cm

Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko zelené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph

Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: usnadnit vyskladnění krájecího prkénka Řešení: skládací prkénko Chop2Pot Po nakrájení surovin na prkénku je obvykle nutno jeho obsah někam přenést – do mísy, pánve, talíře či hrnce. Představte si, že prkénkoChop2Pot lze jednou rukou sklopit tak, aby vysypání bylo přesné, snadné a čisté. Komfortní úchop zajistí měkčené hrany rukojeti. Sklopné prkénko Univerzální použití Ovládání jednou rukou – stačí stisknout kraje rukojeti Snadné vyprázdnění prkénka Pohodlná měkčená protiskluzová rukojeť Vhodné do myčky nádobí 3 velikosti v několika barevných provedeních Plastová prkénka jsou vedle dřevěných ideální pro uchování skvělé kondice vašich nožů. Na rozdíl od dřevěných prkének jsou však plastová odolnější a snadno údržbová. Náš tip: doporučuje se používat v kuchyni více prkének. Tento způsob krájení je naprosto hygienický a používaný profesionály. Ideální je pořízení prkének na maso, zeleninu, vařené pokrmy a pečivo. Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá. Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Skládací krájecí prkénko červené Chop2Pot™ Small Joseph Joseph
JOSEPH JOSEPH Brousek na nože skládací Rota 10048 (1570529_10048), Joseph Joseph Organizér na nože DrawerStore Bamboo 85169 (85169), Joseph Joseph Organizér na nože Duo 80083, šedý (80083), JOSEPH JOSEPH Organizér na nože DrawerStore Editions Sky 85182 (85182), JOSEPH JOSEPH Organizér na nože a kuchyňské nástroje Surface 85114 (85114), JOSEPH JOSEPH Nože s rotačním stojanem Elevate 10527 (10527), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Duo 80019, 32x26cm, šedé (80019), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Chop2Pot Bamboo 60112, velké (60112), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Chop2Pot Bamboo 60111, malé (60111), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Chop2Pot 60042, 48x27cm, velké/červené (60042), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Chop2Pot NSG016SW, 38x21cm, malé/zelené (NSG016SW), JOSEPH JOSEPH Prkénko skládací Chop2Pot NSR016SW, 38x21cm, malé/červené (NSR016SW), TESCOMA brousek na nože PRECIOSO, Mechanický brousek na nože (12620), YATO Brousek na nože 3v1 na keramické / ocelové nože, JOSEPH JOSEPH Odkapávač na příbory Surface 85110 (85110), JOSEPH JOSEPH Kráječ na zeleninu ChopCup 20175 (20175), JOSEPH JOSEPH Kráječ na avokádo Duo 80009 (80009), JOSEPH JOSEPH Naběračka na zmrzlinu Duo 80002 (80002), WESTMARK Brousek na nože Deluxe (10172260), Yato Brousek na nože 3v1 (5906083026218), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore Bamboo 85168 (85168), JOSEPH JOSEPH Dózy na potraviny kompaktní Duo 81115 (81115), JOSEPH JOSEPH Polička na kořenky výklopná CupboardStore 85147 (85147), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore 85119, šedý (85119), Joseph Joseph Organizér na příbory Duo 80082, šedý (80082), JOSEPH JOSEPH Nůž na chléb Elevate Bread 10533 (10533), JOSEPH JOSEPH Organizér na příbory DrawerStore 85042, šedé (85042), JOSEPH JOSEPH Otvírák Duo 80015 (80015), Joseph Joseph Duo 70552, bílý (70552)