Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644)

Produkt Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644) upraviť a produkt hľadať znova.

Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644)

Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 2 židle v balení, rozměry 100 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 48 cm, dekor dřeva sheesham Ať už si zařizujete novou kuchyň s jídelnou či jen chcete vyměnit starý nábytek za nový, bude pro vás ta pravá jídelní židle SHUMEE. Váš neochvějný zájem probudí její design i kvalitní zpracování konstrukce. Správný výběr by se měl řídit i podle toho, že její výška činí 100 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 48 cm. V prostoru bude svou šířkou zabírat místo o velikosti 43 cm. Pro pohodlné sezení disponuje hloubkou 43 cm. O kompletní vzhled jídelní židle pečuje dekor, jenž vypadá jako sheesham. Tento dekor navíc k tomu doplňuje hnědá barva. K výrobě konstrukce zvolil výrobce materiál, kterým je dřevo. Máme-li na mysli sedák, ten utváří dřevo. V balení naleznete celkem 2 kusy. Významné funkce produktu Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou Obohaťte svou kuchyni či jídelnu o stylovou jídelní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks masiv s sheeshamovou povrchovou úpravou (245644) , Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (245645)

Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (245645)

Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (245645)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 2 židle v balení, rozměry 104 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, dekor dřeva akát, lesklá povrchová úprava Pokud pátráte po novém nábytku nebo si přejete vybavit svou jídelnu, budete nadšeni z jídelní židle SHUMEE. Vaši pozornost a zájem přitáhne použití kvalitních materiálů i její celkový styl. Při koupi tohoto typu budete muset mít na mysli to, že disponuje výškou 104 cm. Pokud vás zajímá výška sedu, ta činí 45 cm. Ohledně šířky, u té naměříte 43 cm. Pro pohodlné sezení disponuje hloubkou 43 cm. O kompletní design jídelní židle se postará dekor, jenž vypadá jako akát. Tento dekor navíc podporuje hnědá barva. Samotná konstrukce byla navržená z materiálu, jímž je dřevo. Pokud jde o sedák, ten tvoří dřevo. Konečného vzhledu bylo v tomto případě docíleno úpravou povrchu v lesku. Uvnitř balení se nachází celkem 2 kusy. Základní parametry produktu Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (245645) , Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275272)

Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275273)

Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275273)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 4 židle v balení, rozměry 104 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, dekor dřeva sheesham, lesklá povrchová úprava Pokud byste si rádi vybavili svou jídelnu nebo kuchyni, bude se vám líbit jídelní židle SHUMEE. Stylový design i kvalitně vyrobená konstrukce přitáhnou zcela jistě váš zájem. Až ji budete vybírat, určitě nezapomeňte, že její výška dělá 104 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 45 cm. V prostoru bude svou šířkou zabírat místo o velikosti 43 cm. Aby se vám na ní dobře sedělo, můžete využít její hloubku 43 cm. O kompletní design jídelní židle se postará dekor, jenže imituje sheesham. Tento dekor navíc umocňuje hnědá barva. Výrobce navrhl pro samotnou konstrukci materiál, kterým je dřevo. Ohledně sedáku, ten utváří dřevo. Závěrečný design byl doveden k dokonalosti lesklou úpravou povrchu. Uvnitř balení se nachází celkem 4 kusy. Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275273) , Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275273)

Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275272)

Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275272)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 6 židlí v balení, rozměry 100 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, nosnost 130 kg, hnědá barva Pokud byste si rádi dopřáli nový nábytek, budete nadšeni z jídelní židle SHUMEE. Váš zájem probudí její design i stylová konstrukce z kvalitních materiálů. Při správném výběru dejte na to, že je její výška 100 cm. Sedák je pak umístěn ve výšce 45 cm. Šířka židle dosahuje hodnoty 43 cm. Abyste na ní komfortně seděli, nabízí hloubku 43 cm. O celkový design jídelní židle se stará hnědá barva. Pro výrobu konstrukce výrobce vybral materiál, jímž je dřevo. Pokud se týká sedáku, ten vytváří dřevo. Při jejím používání neztraťte ze zřetele, že disponuje nosností 130 kg. V balení můžete očekávat 6 kusů. Hlavní přednosti modelu Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl S novou jídelní židlí bude sezení u stolu opravdu stylové Výška sedáku činí 45 cm Na výšku měří celkem 100 cm Zaměříme-li se na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275272) , Jídelní židle s područkami 2 ks taupe textil (281849)

Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275274)

Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275274)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 6 židlí v balení, rozměry 104 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, dekor dřeva sheesham, lesklá povrchová úprava Pokud pátráte po novém nábytku nebo si přejete vybavit svou jídelnu, upoutá vás jídelní židle SHUMEE. Její design a konstrukce vyrobená z kvalitních materiálu vás zajisté zaujme. Při správném výběru dejte na to, že se její výška vyšplhala na 104 cm. Pokud vás zajímá výška sedu, ta činí 45 cm. Ohledně šířky, u té naměříte 43 cm. Pro pohodlné sezení byla navržena s hloubkou 43 cm. O celkový design jídelní židle pečuje dekor, jenže imituje sheesham. Tento dekor navíc podporuje hnědá barva. Pokud jde o samotnou konstrukci, ta byla vyrobena z materiálu, jímž je dřevo. Ohledně sedáku, ten tvoří dřevo. Jejího konečného vzhledu bylo docíleno lesklou úpravou. V balení můžete očekávat 6 kusů. Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl je vyrobena o hmotnosti 25 kg. Stěžejní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275274) , Jídelní židle s područkami 2 ks hnědé textil (281843)

Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275271)

Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275271)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku dřevo, materiál konstrukce dřevo, 4 židle v balení, rozměry 100 × 43 × 43 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, nosnost 130 kg, hnědá barva Pokud byste si rádi vybavili svou jídelnu nebo kuchyni, budete nadšeni z jídelní židle SHUMEE. Váš zájem probudí její design i stylová konstrukce z kvalitních materiálů. Až ji budete vybírat, určitě nezapomeňte, že je její výška 100 cm. Co se týká výšky sedu, ta je 45 cm. V prostoru bude svou šířkou zabírat místo o velikosti 43 cm. Aby se vám na ní dobře sedělo, můžete využít její hloubku 43 cm. O kompletní vzhled jídelní židle se postará hnědá barva. Co se týká samotné konstrukce, ta byla vyrobena z materiálu, jímž je dřevo. Co do sedáku, ten utváří dřevo. Určitě neztraťte ze zřetele, že se její nosnost vyšplhala na 130 kg. V balení lze očekávat 4 kusy. Klíčové parametry produktu Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl Udělejte si radost novou jídelní židlí Sedák disponuje výškou 45... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275271) , Jídelní židle s područkami 2 ks béžové textil (276902)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je čalouněná příjemnou látkou z mikrovlákna s efektem broušené kůže v barevném provedení: šedá. Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedáMateriál: látka (100% polyuretan) / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome , Jídelní židle s područkami 2 ks béžové textil (3058291)

Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome

Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome
Detail

Klasická jídelní židle, ale zároveň designová a jedinečná. Židle je ručně vyráběna z mangovníkového dřeva, a tak je každý kousek jedinečný. Židle může mít na sobě dírky, prasklinky nebo oděrky, díky tomu je umocněn starožitný vzhled. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: hnědá / bíláMateriál: masivní mangovníkové dřevoRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 48 cmvýška: 103 cmšířka sedu: 43 cmhloubka sedu: 41 cmvýška sedu: 47 cmvýška zádové opěrky: 56 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome , Jídelní židle s područkami 2 ks vínové textil (281848)

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová
Detail

Tato sada 2 stylových jídelních židlí zaujme v každém pokoji na první pohled. Každá židle je hustě polstrovaná a čalouněná umělou kůží, která se snadno čistí, aby se vám na ní co nejlépe sedělo. Robustní dřevěný rám se vyznačuje elegantním moderním designem a podtrhuje jedinečný styl nábytku. Čtyři dřevěné nohy přidávají židli na pevnosti a stabilitě. Ergonomický design sedáku a opěradla vám zaručí maximální pohodlí. Sestavení těchto jídelních židlí je jednoduché. Barva: bílá (umělá kůže)krémová (umělá kůže)šedá (látka)černá / světle hnědá (umělá kůže)černá / hnědá (umělá kůže)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / látka / ocel / ohýbané dřevoRozměry: šířka: 48 cmhloubka: 62,5 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 48 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 46 cmvýška opěradla: 44 cm Nosnost:110 kgHmotnost: 16,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová , Jídelní židle s područkami 2 ks šedé samet (281835)

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá
Detail

Tato sada 2 stylových jídelních židlí zaujme v každém pokoji na první pohled. Každá židle je hustě polstrovaná a čalouněná umělou kůží, která se snadno čistí, aby se vám na ní co nejlépe sedělo. Robustní dřevěný rám se vyznačuje elegantním moderním designem a podtrhuje jedinečný styl nábytku. Čtyři dřevěné nohy přidávají židli na pevnosti a stabilitě. Ergonomický design sedáku a opěradla vám zaručí maximální pohodlí. Sestavení těchto jídelních židlí je jednoduché. Barva: bílá (umělá kůže)krémová (umělá kůže)šedá (látka)černá / světle hnědá (umělá kůže)černá / hnědá (umělá kůže)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / látka / ocel / ohýbané dřevoRozměry: šířka: 48 cmhloubka: 62,5 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 48 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 46 cmvýška opěradla: 44 cm Nosnost:110 kgHmotnost: 16,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá , Jídelní židle s područkami 2 ks zelené textil (281845)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je čalouněná příjemnou látkou z mikrovlákna s efektem broušené kůže v barevném provedení: šedá. Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedáMateriál: látka (100% polyuretan) / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome , Jídelní židle s područkami 2 ks světle šedé textil (276905)

Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome

Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome
Detail

Klasická jídelní židle, ale zároveň designová a jedinečná. Židle je ručně vyráběna z mangovníkového dřeva, a tak je každý kousek jedinečný. Židle může mít na sobě dírky, prasklinky nebo oděrky, díky tomu je umocněn starožitný vzhled. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: hnědá / bíláMateriál: masivní mangovníkové dřevoRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 48 cmvýška: 103 cmšířka sedu: 43 cmhloubka sedu: 41 cmvýška sedu: 47 cmvýška zádové opěrky: 56 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ORION Dekorhome , Jídelní židle s poduškami 2 ks bílé masivní dřevo (247634)

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá
Detail

Tato sada 2 stylových jídelních židlí zaujme v každém pokoji na první pohled. Každá židle je hustě polstrovaná a čalouněná umělou kůží, která se snadno čistí, aby se vám na ní co nejlépe sedělo. Robustní dřevěný rám se vyznačuje elegantním moderním designem a podtrhuje jedinečný styl nábytku. Čtyři dřevěné nohy přidávají židli na pevnosti a stabilitě. Ergonomický design sedáku a opěradla vám zaručí maximální pohodlí. Sestavení těchto jídelních židlí je jednoduché. Barva: bílá (umělá kůže)krémová (umělá kůže)šedá (látka)černá / světle hnědá (umělá kůže)černá / hnědá (umělá kůže)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / látka / ocel / ohýbané dřevoRozměry: šířka: 48 cmhloubka: 62,5 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 48 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 46 cmvýška opěradla: 44 cm Nosnost:110 kgHmotnost: 16,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks Dekorhome Šedá , Jídelní židle s poduškami 2 ks bílé masivní dřevo (247636)

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová
Detail

Tato sada 2 stylových jídelních židlí zaujme v každém pokoji na první pohled. Každá židle je hustě polstrovaná a čalouněná umělou kůží, která se snadno čistí, aby se vám na ní co nejlépe sedělo. Robustní dřevěný rám se vyznačuje elegantním moderním designem a podtrhuje jedinečný styl nábytku. Čtyři dřevěné nohy přidávají židli na pevnosti a stabilitě. Ergonomický design sedáku a opěradla vám zaručí maximální pohodlí. Sestavení těchto jídelních židlí je jednoduché. Barva: bílá (umělá kůže)krémová (umělá kůže)šedá (látka)černá / světle hnědá (umělá kůže)černá / hnědá (umělá kůže)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / látka / ocel / ohýbané dřevoRozměry: šířka: 48 cmhloubka: 62,5 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 48 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 46 cmvýška opěradla: 44 cm Nosnost:110 kgHmotnost: 16,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks Dekorhome Krémová , Jídelní židle 2 ks modré textil (283583)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá , Jídelní židle 2 ks šedé samet (282527)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Zelená

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Zelená
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Zelená , Jídelní židle 2 ks vínové samet (323057)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Tyrkysová

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Tyrkysová
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, tyrkysová a černá.Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílátyrkysováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 38 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Tyrkysová , Jídelní židle 2 ks růžové samet (323129)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, šedá a černá.Židle má čtyři nohy z chromované ocele. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / kovRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 40 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá , Jídelní židle 2 ks růžové samet (3055859)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, šedá a černá.Židle má čtyři nohy z chromované ocele. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / kovRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 40 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá , Jídelní židle 2 ks černé plast (244777)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, tyrkysová a černá.Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílátyrkysováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 38 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá , Jídelní židle 2 ks zelené textil (247070)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, šedá a černá.Židle má čtyři nohy z chromované ocele. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / kovRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 40 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá , Jídelní židle 2 ks bílé plastové (247287)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, tyrkysová a černá.Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílátyrkysováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 38 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá , Jídelní židle 2 ks šedé textil (287384)

Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní jídelní židle ve vintage stylu je čalouněná látkou ve dvou barevných variantách: šedá a hnědá. Stojí na čtyřech kovových nohách v černé barvě. Opěradlo je zdobené dekorativním prošíváním. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: hnědá / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 53 cmvýška: 75 cmšířka sedu: 46 cmhloubka sedu: 37 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 28 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Šedá , Jídelní židle 2 ks modré samet (323103)

Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Hnědá
Detail

Elegantní jídelní židle ve vintage stylu je čalouněná látkou ve dvou barevných variantách: šedá a hnědá. Stojí na čtyřech kovových nohách v černé barvě. Opěradlo je zdobené dekorativním prošíváním. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: hnědá / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 53 cmvýška: 75 cmšířka sedu: 46 cmhloubka sedu: 37 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 28 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks DANAÉ Dekorhome Hnědá , Jídelní židle 2 ks žluté samet (323059)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Krémová

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Krémová
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Krémová , Jídelní židle 2 ks vínové textil (322989)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Růžová

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Růžová
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Růžová , Jídelní židle 2 ks taupe textil (249816)

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Modrá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Modrá
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Modrá , Jídelní židle 2 ks hnědé textil (283628)

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy z lesklé nerezové ocele. Prohnutá zádová opěrka, praktické područky a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 57 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 40 cmvýška područek: 33 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá , Jídelní židle 2 ks zelené samet (282568)

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá , Jídelní židle 2 ks vínové textil (283633)

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní konzolová jídelní židle s pohodlným čalouněným sedákem z mikrovlákna ve třech barevných variantách: hnědá (koňak), šedá a šedohnědá taupe. Stabilitu zajišťuje pohupová železná podnož s černým práškovým nástřikem. Sedadlo a opěradlo zdobí ozdobné švy. Kombinace charakteristická pro industriální styl vhodná do každé moderní jídelny. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá (koňak) / černášedá / černášedohnědá taupe / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 55 cmhloubka: 55 cmvýška: 90 cmšířka sedu: 40 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 45 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá , Jídelní židle torsvi, set 2 ks (2010001145189)

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá
Detail

Elegantní konzolová jídelní židle s pohodlným čalouněným sedákem z mikrovlákna ve třech barevných variantách: hnědá (koňak), šedá a šedohnědá taupe. Stabilitu zajišťuje pohupová železná podnož s černým práškovým nástřikem. Sedadlo a opěradlo zdobí ozdobné švy. Kombinace charakteristická pro industriální styl vhodná do každé moderní jídelny. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá (koňak) / černášedá / černášedohnědá taupe / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 55 cmhloubka: 55 cmvýška: 90 cmšířka sedu: 40 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 45 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy z lesklé nerezové ocele. Prohnutá zádová opěrka, praktické područky a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 57 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 40 cmvýška područek: 33 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Hnědá
Detail

Jídelní židle v moderním provedení se hodí do každé jídelny či kuchyně. Židle je čalouněná látkou ve třech barevných variantách: hnědá, šedohnědá taupe a šedá. Stabililtu zajišťuji čtyři kovové nohy s práškovým černým nástřikem. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá / černášedohnědá / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 44 cmhloubka: 58 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 41 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 47 cmvýška zádové opěrky: 41 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní konzolová jídelní židle s pohodlným čalouněným sedákem z mikrovlákna ve třech barevných variantách: hnědá (koňak), šedá a šedohnědá taupe. Stabilitu zajišťuje pohupová železná podnož s černým práškovým nástřikem. Sedadlo a opěradlo zdobí ozdobné švy. Kombinace charakteristická pro industriální styl vhodná do každé moderní jídelny. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá (koňak) / černášedá / černášedohnědá taupe / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 55 cmhloubka: 55 cmvýška: 90 cmšířka sedu: 40 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 45 cmvýška područek: 15 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá
Detail

Elegantní konzolová jídelní židle s pohodlným čalouněným sedákem z mikrovlákna ve třech barevných variantách: hnědá (koňak), šedá a šedohnědá taupe. Stabilitu zajišťuje pohupová železná podnož s černým práškovým nástřikem. Sedadlo a opěradlo zdobí ozdobné švy. Kombinace charakteristická pro industriální styl vhodná do každé moderní jídelny. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá (koňak) / černášedá / černášedohnědá taupe / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 55 cmhloubka: 55 cmvýška: 90 cmšířka sedu: 40 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 45 cmvýška područek: 15 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks FOBOS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Šedá
Detail

Jídelní židle v moderním provedení se hodí do každé jídelny či kuchyně. Židle je čalouněná látkou ve třech barevných variantách: hnědá, šedohnědá taupe a šedá. Stabililtu zajišťuji čtyři kovové nohy s práškovým černým nástřikem. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědá / černášedohnědá / černášedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 44 cmhloubka: 58 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 41 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 47 cmvýška zádové opěrky: 41 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ATROPOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Černá / hnědá

Jídelní židle 2 ks Dekorhome Černá / hnědá
Detail

Tato sada 2 stylových jídelních židlí zaujme v každém pokoji na první pohled. Každá židle je hustě polstrovaná a čalouněná umělou kůží, která se snadno čistí, aby se vám na ní co nejlépe sedělo. Robustní dřevěný rám se vyznačuje elegantním moderním designem a podtrhuje jedinečný styl nábytku. Čtyři dřevěné nohy přidávají židli na pevnosti a stabilitě. Ergonomický design sedáku a opěradla vám zaručí maximální pohodlí. Sestavení těchto jídelních židlí je jednoduché. Barva: bílá (umělá kůže)krémová (umělá kůže)šedá (látka)černá / světle hnědá (umělá kůže)černá / hnědá (umělá kůže)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže / látka / ocel / ohýbané dřevoRozměry: šířka: 48 cmhloubka: 62,5 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 48 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 46 cmvýška opěradla: 44 cm Nosnost:110 kgHmotnost: 16,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks Dekorhome Černá / hnědá

Jídelní židle 2 ks NYX Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks NYX Dekorhome Hnědá
Detail

Elegantní jídelní židle má sedák čalouněný látkou z mikrovlákna. Židli nabízíme ve dvou barevných variantách: šedá a hnědá. Stojí na čtyřech kovových nohách v černé barvě. Opěradlo je zdobené dekorativním prošíváním. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: šedá / černáhnědá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 54 cmvýška: 88 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 39 cmvýška zádové opěrky: 41 cm Nosnost: 110 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks NYX Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks TRITON Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks TRITON Dekorhome Hnědá
Detail

Luxusní jídelní židle působí jednoduše, ale zároveň elegantně. Židle stojí na pohupové podnoži lakované černou barvou. Sedák a opěradlo jsou čalouněné látkou z mikrovlákna nebo umělou kůží s dekorativním prošíváním ve čtyřech barevných variantách: hnědá, šedohnědá taupe, šedá a černá. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: hnědášedohnědá taupešedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / umělá kůže / kovRozměry: šířka: 41 cmhloubka: 61 cmvýška: 93 cmšířka sedu: 41 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 50 cmDodáváno v demontu. Luxusní jídelní židle působí jednoduše, ale zároveň elegantně. Židle stojí na pohupové podnoži lakované černou barvou. Sedák a opěradlo jsou čalouněné látkou z mikrovlákna nebo umělou kůží s dekorativním prošíváním ve čtyřech barevných variantách: hnědá, šedohnědá taupe, šedá a černá. Barva: hnědášedohnědá taupešedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: mikrovlákno (100% polyester) / umělá kůže / kovRozměry: šířka: 41 cmhloubka: 61 cmvýška: 93 cmšířka sedu: 41 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 50 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks TRITON Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks BAUKIS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks BAUKIS Dekorhome Hnědá
Detail

Moderní jídelní se skvěle hodí do každé stylové jídelny či kuchyně. Židle stojí na pohupové podnoži lakované černou barvou. Sedák a opěradlo jsou čalouněné hladkou látkou s dekorativním prošíváním. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: hnědášedohnědá taupe světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 46 cmhloubka: 63 cmvýška: 88 cmšířka sedu: 43 cmhloubka sedu: 42 cmvýška sedu: 51 cmvýška zádové opěrky: 43 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks BAUKIS Dekorhome Hnědá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / lesklé nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / lesklé nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Zlatá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy z lesklé nerezové ocele. Prohnutá zádová opěrka, praktické područky a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 57 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 40 cmvýška područek: 33 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy zlaté barvy / lesklé nerezové ocele. Vysoká zádová opěrka a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 64 cmvýška: 104 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 45 cmvýška sedu: 46 cmvýška zádové opěrky: 63 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá
Detail

Elegantní jídelní židle ve barokním stylu se stane středem pozornosti pro každou návštěvu. Židle je čalouněná kvalitní sametovou látkou ve dvou barevných variantách: šedá a černá. Stabilitu zajišťují čtyři pevné nohy z lesklé nerezové ocele. Prohnutá zádová opěrka, praktické područky a mohuté prohnuté nohy, tím vším se pyšní stylová jídelní židle. Balení obsahuje 2 kusy.Barva: šedá / stříbrnáčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: sametová látka (100% polyester) / nerezová ocelRozměry: šířka: 62 cmhloubka: 57 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 40 cmvýška područek: 33 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks ZETHOS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, šedá a černá.Židle má čtyři nohy z chromované ocele. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / kovRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 60 cmvýška: 85 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 50 cmvýška zádové opěrky: 40 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Černá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá
Detail

Moderní jídelní židle v retro stylu je vyrobená v kombinaci plastu a sedáku z umělé kůže ve třech barevných variantách: bílá, tyrkysová a černá.Židle má čtyři nohy z masivního dřeva v přírodním provedení. Balení obsahuje 2 kusy. Barva: bílátyrkysováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: umělá kůže (100% polyuretan) / plast / masivní dřevoRozměry: šířka: 50 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 45 cmhloubka sedu: 38 cmvýška sedu: 50 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Bílá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá

Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá
Detail

Moderní jídelní židle IKAROS v retro stylu je čalouněná sametovou látkou ve pěti barevných variantách: krémová, světle růžová, modrá, zelená a šedá. Židle má čtyři kovové nohy lakované zlatou barvou.Balení obsahuje 2 kusy.Barva: krémová (champagne) / zlatárůžová / zlatámodrá / zlatázelená / zlatášedá / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: samet (100% polyester) / kovRozměry: šířka: 49 cmhloubka: 57 cmvýška: 86 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 40 cmvýška sedu: 48 cmvýška zádové opěrky: 42 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Jídelní židle 2 ks IKAROS Dekorhome Šedá
Jídelní židle 2 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (245645), Jídelní židle 6 ks masiv sheeshamový povrch klasický styl (275272), Jídelní židle 4 ks masiv sheeshamový povrch moderní styl (275273), Jídelní židle s područkami 2 ks taupe textil (281849), Jídelní židle s područkami 2 ks hnědé textil (281843), Jídelní židle s područkami 2 ks béžové textil (276902), Jídelní židle s područkami 2 ks béžové textil (3058291), Jídelní židle s područkami 2 ks vínové textil (281848), Jídelní židle s područkami 2 ks šedé samet (281835), Jídelní židle s područkami 2 ks zelené textil (281845), Jídelní židle s područkami 2 ks světle šedé textil (276905), Jídelní židle s poduškami 2 ks bílé masivní dřevo (247634), Jídelní židle s poduškami 2 ks bílé masivní dřevo (247636), Jídelní židle 2 ks modré textil (283583), Jídelní židle 2 ks šedé samet (282527), Jídelní židle 2 ks vínové samet (323057), Jídelní židle 2 ks růžové samet (323129), Jídelní židle 2 ks růžové samet (3055859), Jídelní židle 2 ks černé plast (244777), Jídelní židle 2 ks zelené textil (247070), Jídelní židle 2 ks bílé plastové (247287), Jídelní židle 2 ks šedé textil (287384), Jídelní židle 2 ks modré samet (323103), Jídelní židle 2 ks žluté samet (323059), Jídelní židle 2 ks vínové textil (322989), Jídelní židle 2 ks taupe textil (249816), Jídelní židle 2 ks hnědé textil (283628), Jídelní židle 2 ks zelené samet (282568), Jídelní židle 2 ks vínové textil (283633), Jídelní židle TORSVI, set 2 ks (2010001145189)