Izzo premium e.s.e pody, 150ks (114-000844)

Produkt Izzo premium e.s.e pody, 150ks (114-000844) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Izzo premium e.s.e pody, 150ks (114-000844) upraviť a produkt hľadať znova.

Izzo Premium E.S.E pody, 150ks (114-000844)

Izzo Premium E.S.E pody, 150ks (114-000844)
Detail

ESE pody kávové pody, 100% Arabica, 150ks Lahodná káva bez kofeinu, která si uchovává chuť i aroma neupravené kávy přichází v oblíbených kapslích. Rychle a pohodlně připravíte vynikající nápoj Izzo přináší fantastickou kávou za fantastickou cenu. 150 přesně odměřených dávek lahodného nápoje, které si uchovávají čerstvost právě umleté kávy, čeká jen na vás. Zavřete oči a vychutnejte si jednu z nejlepších 100% Arabik na trhu. Pomalé pražení potlačuje hořkost a kyselost, takže získáte dokonalou ranní kávu s vysokým obsahem kofeinu. Kapslový systém E.S.E. (Easy Serving Espresso) znamenal doslova revoluci v pití kávy. Spočívá v rozdělení kávy do malých sáčků, v nichž si uchovává chuť a aroma, jako kdyby byla čerstvě namletá. Výhodou je rychlost přípravy, pohodlí a ta chuť! Velice jednoduše si připravíte nápoj, na jaký byste jinak potřebovali zkušeného baristu. A ten po ruce úplně vždy nebývá. Kapsle Izzo mají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Izzo Premium E.S.E pody, 150ks (114-000844) , Izzo premium e.s.e pody, 150ks (114-000844)

Izzo Gran Espresso, E.S.E pody, 150ks (114-000837)

Izzo Gran Espresso, E.S.E pody, 150ks (114-000837)
Detail

ESE pody kávové pody, 92% Arabica 8% Robusta, 150ks Grand Espresso je dokonale vyvážená směs, z níž v mžiku připravíte lahodné tmavé espresso se zemitým tělem a hustou pěnou. Izzo přináší fantastickou kávou za fantastickou cenu. 150 přesně odměřených dávek lahodného nápoje, které si uchovávají čerstvost právě umleté kávy, čeká jen na vás. Grand Espresso je dokonale vyvážená směs, z níž v mžiku připravíte lahodné tmavé presso se zemitým tělem a hustou pěnou. Kapslový systém E.S.E. (Easy Serving Espresso) znamenal doslova revoluci v pití kávy. Spočívá v rozdělení kávy do malých sáčků, v nichž si uchovává chuť a aroma, jako kdyby byla čerstvě namletá. Výhodou je rychlost přípravy, pohodlí a ta chuť! Velice jednoduše si připravíte nápoj, na jaký byste jinak potřebovali zkušeného baristu. A ten po ruce úplně vždy nebývá. Kapsle Izzo mají univerzální rozměr (44 mm) a budou pasovat do všech kávovarů se systémem E.S.E. (alza.cz)

Podobné produkty ako Izzo Gran Espresso, E.S.E pody, 150ks (114-000837) , Izzo gran espresso, e.s.e pody, 150ks (114-000837)

Lucaffé Blucaffe, E.S.E pody, 150ks (Blucaffe podová káva 150ks)

Lucaffé Blucaffe, E.S.E pody, 150ks (Blucaffe podová káva 150ks)
Detail

ESE pody e,s,e, pody, směs, místo pražení Itálie, 900 g Káva Lucaffé Blucaffé je složená ze vzácných vysokohorských druhů kávy, které rostou v tropických oblastech. Káva Lucaffé Blucaffé je složená ze vzácných vysokohorských druhů kávy, které rostou v tropických oblastech. Nezapomenutelný zážitek zajišťuje pečlivý výběr zrnek a jejich šetrné pražení. Tuto prestižní kávovou směs vytvořil italský pražič Gian Lucca Venturelli z nejvzácnějších odrůd světa. Její složení? Přísně tajné! Je to tajemství, které si Lucaffé ostražitě chrání. Klíčové vlastnosti150 ks podů po 6 g kávyOd italského pražiče Gian Luccy VenturellihoSměs z nejvzácnějších odrůd světaPečlivě vybraná zrnaŠetrně pražená (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucaffé Blucaffe, E.S.E pody, 150ks (Blucaffe podová káva 150ks) , Lucaffé blucaffe, e.s.e pody, 150ks (blucaffe podová káva 150ks)

IZZO Caffé Grand Espresso, E.S.E. Pod 150ks

Detail

Caffe Izzo Grand Espresso Premium ESE pods obsahují podíl arabiky 92% a 8% robusty. Káva má extra silnou chuť s plným zemitým tělem. V balení naleznete 150 podů, které jsou balené tak, aby neztratily svou sílu a chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako IZZO Caffé Grand Espresso, E.S.E. Pod 150ks , Lucaffé classic, e.s.e pody, 150ks (lucaffe classic podová káva 15)

Lucaffé Colombia, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Colombia podová káva 1)

Lucaffé Colombia, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Colombia podová káva 1)
Detail

ESE pody e,s,e, pody, 100 % arabica, původ Kolumbie, 900 g Exkluzivní odrůdová káva v podech přináší velmi vyváženou chuť kávy z Kolumbie. Ocení ji praví milovníci Arabicy.Exkluzivní odrůdová káva v podech přináší velmi vyváženou chuť kávy z Kolumbie. Ocení ji praví milovníci Arabicy. V každém podu je připraveno 7 gramů lahodné kávy, která vás přenese za hranice všedních dnů. Klíčové vlastnosti100% Arabica v podechV každém podu je 6 g kávyZ Kolumbie (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucaffé Colombia, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Colombia podová káva 1) , Lucaffé 100% arabica, e.s.e pody, 150ks (lucaffe 100% arabica podová ká)

Lucaffé Classic, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Classic podová káva 15)

Lucaffé Classic, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Classic podová káva 15)
Detail

ESE pody e,s,e, pody, směs, místo pražení Itálie, 900 g Oblíbená káva Lucaffé Classic, samostatně balená v podech, je ideální pro přípravu espressa. Oblíbená káva Lucaffé Classic, samostatně balená v podech, je ideální pro přípravu espressa. Dokonalou souhru chuti tvoří z 80 % Arabica a z 20 % Robusta. Potěší každého milovníka vynikajícího espressa. Vychutnejte si i vy její sladkou chuť, velkorysé a měkké tělo a dechberoucí aroma. Klíčové vlastnosti150 podů po 6 g kávy80 % Arabica a 20 % RobustaMěkké těloSladká chuťIdeální pro přípravu espressa (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucaffé Classic, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Classic podová káva 15) , pampers premium care vel. 4 (114 ks) (8006540490938)

Čekání - Alexandra Š. - e-kniha

Čekání - Alexandra Š. - e-kniha
Detail

eBook:,Den co den Flora hledí na horizont moře a doufá, že se Josip vrátí domů, aby s ním konečně mohla prožívat plnohodnotný vztah. Když se po několika měsících objeví v Orebiči, radost jí moc dlouho nevydrží. Záhy totiž Floru opět opustí a jí zůstanou jen vzpomínky a nesnesitelné čekání. Její strádání ale přece musí jednou skončit. Pokud ji Josip opravdu miluje, musí jí dat přednost před povoláním námořníka. Zatímco Flora teskní ve svém pokoji, její sestra Svjetlana chystá svatbu s bohatým hoteliérem. Početná rodina tedy žije jinými starostmi a Floru chápe snad jen místní samotářský lékař. Jejímu chování přestává rozumět starostlivá matka i nerudný otčím, jemuž se Flořino věčně nicnedělání příčí. Chorvatská dívka totiž myslí jen na shledání s Josipem, po němž zpravidla nastává další loučení. Jeho největší láskou je totiž oceán. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Čekání - Alexandra Š. - e-kniha , Izzo gold, zrnková, 1000g (014-000066)

Lucaffé 100% Arabica, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe 100% Arabica podová ká)

Lucaffé 100% Arabica, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe 100% Arabica podová ká)
Detail

ESE pody e,s,e, pody, 100 % arabica, původ Jižní Amerika, 900 g Exkluzivní káva v podech je určená pro opravdové kávové labužníky. Tato 100% Arabica pochází z Jižní Ameriky.Exkluzivní káva v podech je určená pro opravdové kávové labužníky. Tato 100% Arabica pochází z Jižní Ameriky. Vychutnejte si její velmi sladkou chuť, plné tělo a kouzelné aroma s ořechovým nádechem. S touto kávou hodíte svá trápení za hlavu a na pár desítek minut si užijete opravdovou pohodu. Klíčové vlastnosti150 podů po 6 g kávy100% Arabica Z Jižní AmerikyVelmi sladká chuťPlné těloLákavé aroma s ořechovým nádechem (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucaffé 100% Arabica, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe 100% Arabica podová ká) , Izzo gold, zrnková, 250g (014-000097)

Hra na pavoučka - Zuzana S. - e-kniha

Hra na pavoučka - Zuzana S. - e-kniha
Detail

eBook:,Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. Hra „na pavoučka“ začala zdánlivě nevinně, byla však čím dál drsnější, až v dívčiných devíti letech vyústila v brutální znásilnění. To však byl pouze začátek…Těžko uvěřitelné pokračování zahrnuje kromě opakovaných sexuálních ataků ze strany otčíma a jeho kumpánů také bití, podávání drog, citové vydírání i nechtěná těhotenství a vynucené potraty.Život hrdinky několikrát visel na vlásku. Ve snaze uniknout traumatizujícím zážitkům se málem otrávila léky, řezala se žiletkami a jednou skoro vykrvácela, když si do břicha zabodla střep. A co je nejhorší – devastující hry se odehrávaly v kulisách navenek spořádané rodiny s úspěšnými dcerami a dobrým ekonomickým standardem a oběti téměř nikdo nepomohl. Selhala matka i širší rodina, selhaly instituce, soudy i jednotliví sociální pracovníci. Strhující vyprávění samotné hrdinky nekončí… V současné době je třicetiletá mladá žena matkou čtyř dětí. Studuje vyšší odbornou školu sociálně právní a prohlubuje si znalosti arteterapeutických metod a technik. Sama prošla mnoha terapiemi, opakovaně pobývala v psychiatrických léčebnách.Ve vztazích s muži stále tápe. Bývalý manžel byl pedofil, zneužíval její syny a spáchal sebevraždu skokem pod vlak. S původní rodinou si stále nerozumí a před svým někdejším tyranem se necítí v bezpečí. Ale kvůli dětem je odhodlaná všechno překonat, ony jsou smyslem jejího života. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hra na pavoučka - Zuzana S. - e-kniha , Lucaffe pods nízkokofein 150ks (8588006531053)

ROCKUBOT MINI S - E-dezinfekční sanitizér/ germicidní zářič (rbm)

ROCKUBOT MINI S - E-dezinfekční sanitizér/ germicidní zářič (rbm)
Detail

Sterilizátor – lampa, ke sterilování zubních kartáčků, mobilních telefonů, klíčů, na principu čistění UV světlem, bílá barva, rozměry 156 × 60 (V׊) Sterilizátor Rockubot slouží k zajištění absolutní čistoty. Provede velmi účinnou sterilizaci, s níž se zbavíte všech bakterií, virů či mikrobů. Pro práci mu slouží UV světlo. Model ROCKUBOT MINI S - E-dezinfekční sanitizér/ germicidní zářič vám poslouží pro předměty jako mobilní telefon, klíče a zubní kartáček. Základní vlastnosti sterilizátoru ROCKUBOT MINI S - E-dezinfekční sanitizér/ germicidní zářič Praktická lampová varianta sterilizátoru Maximálně účinná a rychlá sterilizace Sterilizátor Rockubot využívá UV světlo (alza.cz)

Podobné produkty ako ROCKUBOT MINI S - E-dezinfekční sanitizér/ germicidní zářič (rbm) , Lucaffe pods ospite 150ks (8021103765810)

Tajné figury Rosekruciánů ze XVI. a XVII. století - P. S. - e-kniha

Tajné figury Rosekruciánů ze XVI. a XVII. století - P. S. - e-kniha
Detail

eBook:,Tajné figury Rosekruciánů ze XVI. a XVII. stoletíneboli "Prostý slabikář pro mladé žáky, kteří se pilně cvičí ve škole Ducha svatého. K očím malováno k novoročním duchovním cvičením v přírodním a Božském světle od jednoho bratra, Z Bratrstva (Kristova růžového kříže)". Původní tisk z roku 1785, který byl přeložen do češtiny a překreslen roku 1938. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tajné figury Rosekruciánů ze XVI. a XVII. století - P. S. - e-kniha , Geko sada závlaček 150ks (g02817)

Hrnek Premium Hvězda E

Detail

. Kvalitní keramický glazovaný hrnek, 320 ml. U nás v ceně i krásný panoramatický potisk. Ukažte hrnek s potiskem v práci, nebo jen relaxujte doma. Tisk celobarevné hrnky je možné pouze v odstínech šedi. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Premium Hvězda E , Guzzanti gz 114 (gz 114)

Dětské tričko Premium Hvězda E

Detail

. Dětské tričko prémiové kvality má vyšší gramáž 165g/m² a je vyrobeno ze 100% bavlny. Čtyřvrstvý průkrčník, boční švy, zpevněné skryté švy na ramenou a průkrčníku. Jedná se o tričko z jemného úpletu s kompaktním materiálem. Tričko je velmi příjemné na dotek, skvěle se nosí a je pevné takže se nemusíte bát vytahání. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dětské tričko Premium Hvězda E , Handpresso auto intense portafilter - ese pody (48270)

Dětské body krátký rukáv premium Hvězda E

Detail

. Kojenecké body s krátkým rukávem, 100% předepraná česaná bavlna ring spun. 3 knoflíky bez příměsi niklu na spodní části. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Dětské body krátký rukáv premium Hvězda E , Lucaffe pods mamma lucia 150ks (8588006531015)

Loketní opěrka Opel Corsa E 2014 - 2019 Premium syntetická kůže

Loketní opěrka Opel Corsa E 2014 - 2019 Premium syntetická kůže
Detail

NakupteLoketní opěrka Opel Corsa E 2014 - 2019 Premium syntetická kůžez kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Loketní opěrky do autaza1199.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Loketní opěrka Opel Corsa E 2014 - 2019 Premium syntetická kůže , Lucaffe pods piccolo & dolce 150ks (8021103711503)

MOVit Energy Omega 3 Premium + K2 + D3 + E 90 tobolek

MOVit Energy Omega 3 Premium + K2 + D3 + E 90 tobolek
Detail

MOVit Energy Omega 3 Premium + K2 + D3 + E obsahuje rybí olej bohatý na omega 3 nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA doplněný vitaminy K2 a D3 pro zdravé kosti a vitamin E. (drmax.cz)

Podobné produkty ako MOVit Energy Omega 3 Premium + K2 + D3 + E 90 tobolek , Podlozky tesnici medene sada 150ks geko

MOVit Energy Omega 3 Premium+K2+D3+E 90 tobolek

MOVit Energy Omega 3 Premium+K2+D3+E 90 tobolek
Detail

MOVit Energy Omega 3 Premium+K2+D3+E 90 tobolek MOVit Omega 3 + K2 + D3 + E Premium obsahuje široké spektrum vitamínů přispívajících k normální funkci srdce a cév, k normální funkci mozku a zraku, normálního stavu kostí, přispívá k normální funkci imunitního systému. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako MOVit Energy Omega 3 Premium+K2+D3+E 90 tobolek , Philco pd 114 xe (pd 114 xe)

PAMPERS Premium Care Vel. 4 (114 ks) (8006540490938)

 PAMPERS Premium Care Vel. 4 (114 ks) (8006540490938)
Detail

Plenkové kalhotky - jednorázové, velikost 4, pro děti od 9 do 15 kg, bez parfemace, motiv se zvířátky, v balení 114 ks Plenkové kalhotky pro aktivní dětiJakmile děti začínají být aktivnější, je stále těžší je udržet v suchu a pohodlí. Plenkové kalhotky PAMPERS Pants Premium Care pohodlně padnou každému dítěti a díky plně pružnému pasu se skvěle přizpůsobí a přilnou k pokožce. K zajištění pohodlí jsou vyrobené z hebkých materiálů a poskytnou nejlepší pohodlí a ochranu. Výhodou je snadná výměna plenek; jedním tahem je nasadíte a svléknete roztržením na bocích.Dopřejte svému dítěti pohodlí a ochranu po celý den pomocí plenkových kalhotek PAMPERS Pants Premium Care. Ty nyní disponují unikátní kapsou Stop & Protect, která pomáhá zabránit protečení vzadu a zajistí až 12hodinovou ochranu před protečením.Benefity plenkových kalhotek PAMPERS Pants Premium CareHebké a pružné materiály použité k výrobě plenek PAMPERS Pants Premium Care zajistí skvělé pohodlí... (alza.cz)

Podobné produkty ako PAMPERS Premium Care Vel. 4 (114 ks) (8006540490938) , Philco pd 114 we (pd 114 we)

Přívěsek se syntetickými kameny 246-573-000844 1.75g

Přívěsek se syntetickými kameny 246-573-000844 1.80g

Pampers Premium Care Plenkové Kalhotky Vel. 4 (114 Kusů)

Detail

Plenkové kalhotky Premium Care značky Pampers mají jedinečnou kapsu Stop & Protect, která napomáhá zabránit protečení vzadu pro až 12 hodin v suchu. Dopřejte svému dítěti pohodlí a ochranu během spánku i hry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Pampers Premium Care Plenkové Kalhotky Vel. 4 (114 Kusů) , Autoradio orava ar 114

PAMPERS Premium Care 4 9-15 kg 114 ks

PAMPERS Premium Care 4 9-15 kg 114 ks
Detail

Dopřejte svému děťátku nejlepší pohodlí a ochranu od Pampers s plenkovými kalhotkami Pampers Premium Care. Nyní s jedinečnou kapsou Stop & Protect, která pomáhá zabránit protečení vzadu pro až 12hodinovou úplnou ochranu proti protečení. Když začne být vaše děťátko aktivnější, budete potřebovat takovou plenku, která mu pohodlně padne a dokáže je spolehlivě chránit při každém pohybu. Proto tu jsou plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants: jsou vyrobené z hebkých materiálů, mají dokonale padnoucí pružný pas, díky kterému se přizpůsobují tvaru těla vašeho neposedného děťátka a poskytují tak nejlepší pohodlí a ochranu od Pampers. Plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants se stejně jako všechny plenkové kalhotky od Pampers snadno vyměňují: obléknete je jedním tahem a svléknete roztržením na bocích, i když je děťátko neposedné. Pak je stačí srolovat a zajistit páskem pro snadnou likvidaci. Stejně jako pro vás je i pro Pampers prioritou bezpečnost děťátka: Plenkové kalhotky Pampers Premium Care Pants jsou dermatologicky testované a neobsahují žádné parfémy klasifikované jako alergeny (uvedené ve směrnici EU č. 1223/2009 o kosmetických přípravcích). Jsou schválené dermatology z organizace Skin Health Alliance jako bezpečné v kontaktu s dětskou pokožkou. Chcete se o složení výrobků Pampers dozvědět víc? Navštivte pampers.cz. Složení: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract (feedo.cz)

Podobné produkty ako PAMPERS Premium Care 4 9-15 kg 114 ks , Nuru masážní gel 250ml (114)

Nom Oils Treska PREMIUM- olej z tresčích jater A, D, E 240 ml

Nom Oils Treska PREMIUM- olej z tresčích jater A, D, E 240 ml
Detail

Nom Oils Treska PREMIUM- olej z tresčích jater A, D, E 240 ml Prémium olej z tresčích jater z Islandu od společnosti Lýsi v API - ( V té nejlepší Pharma kvalitě). Bohatý na Omega 3 vit. A, D a E. Oproti klasickému Omega 3 API oleji obsahuje vitaminy a má vyšší obsah DHA kyseliny ( té pro mozek a nervovou soustavu). (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Nom Oils Treska PREMIUM- olej z tresčích jater A, D, E 240 ml , Celestron astromaster 114 eq (31042)

IZZO Caffé Gold, 1kg zrno

Detail

Káva Izzo Caffé Gold – 1 kg, zrno je 100% Arabica silná, aromatická káva s harmonickou chutí, která má hustou, dobrou pěnu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. (mall.cz)

Podobné produkty ako IZZO Caffé Gold, 1kg zrno , Wenger avenue 01 1641 114

Trotec HEPA filtr s aktivním uhlíkem pro AirgoClean 11 E/150 E/170 E/200 E/250 E (GAV2608nad90)

Trotec HEPA filtr s aktivním uhlíkem pro AirgoClean 11 E/150 E/170 E/200 E/250 E (GAV2608nad90)
Detail

Filtr do čističky vzduchu - uhlíkový, kompatibilní s modelem Trotec AirgoClean 11 E, Trotec AirgoClean 150 E a Trotec AirgoClean 170 E, certifikace HEPA H13, jeden filtr v balení Hlavní přednosti filtru do čističky vzduchu Trotec HEPA filtr s aktivním uhlíkem pro AirgoClean 11 E/150 E/170 E/200 E/250 E Uhlíkový HEPA H13 filtr do čističky vzduchu TROTEC Kompatibilní s čističkami vzduchu Trotec - Trotec AirgoClean 11 E, Trotec AirgoClean 150 E a Trotec AirgoClean 170 E Zajišťuje odstranění bakterií, prachu, plísní, kouře i různých pachů Efektivita filtrace až 99,9 % Snadná výměna filtru V balení naleznete jeden filtr (alza.cz)

Podobné produkty ako Trotec HEPA filtr s aktivním uhlíkem pro AirgoClean 11 E/150 E/170 E/200 E/250 E (GAV2608nad90) , Lux baby 100g - 114 sv.béžová (6900)

Povstání - E. E. Knight

Povstání - E. E. Knight
Detail

Čtvrtý díl ságy Země upírů o hrdinských činech Davida Valentina začíná dva dny po závěrečné tragédii románu Hromoklín. Hrstka neozbrojených mužů, kteří přežili u Bern Woods, je na útěku, Ozarské svobodné teritorium padlo, všude se to hemží renegáty a Rozparovači. Valentinovi není do zpěvu, vyčítá si smrt mnoha spolubojovníků a ztrátu drahocenného nákladu, který dopravil přes celý Texas. Jenomže i kdyby se mu podařilo nemožné a vzburcoval lidi do zbraně, opět potečou potoky krve - krve pozemšťanů, nikoli krutých vesmířanů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Povstání - E. E. Knight , Štvanice (978-80-7579-114-6)

Pátrání - Knight E. E.

Pátrání - Knight E. E.
Detail

David Valentin je už tři roky v nuceném vyhnanství, odříznut od svých přátel a spojenců ve válce proti Karanům. Nic mu však nezabrání, aby se nepouštěl do dalších bojů i bitev s démony. Stará přítelkyně Duvalierová ho přivede zpět k Jižnímu velení, kde se Valentin dozví, že všichni Osévači, spojenci lidí v celoplanetárním konfliktu, zmizeli. Bez jejich pomoci nedokáže lidstvo čelit Rozparovačům ani dalším nepozemským formám života. Aby je Valentin mohl osvobodit, čeká ho nelehký úkol. Současně musí skrývat a tajit malého Blakea, Rozparovače, který Valentina považuje za svého otce… (patro.cz)

Podobné produkty ako Pátrání - Knight E. E. , Airnet (978-80-7387-114-7)

Vlk - Knight E. E.

Vlk - Knight E. E.
Detail

Louisiana, druhá polovina 21. století: Země má nové šéfy Karany, mimozemšťany, kteří k nám pronikli mezihvězdnou bránou mezi světy. Už tady jednou byli, zůstaly po nich legendy o upírech a vlkodlacích. Tentokrát se na invazi důkladně připravili. Karané jsou staré nesmrtelné plémě, protože vysávají „vitální auru“ živých tvorů. Čím inteligentnější tvor, tím výživnější aura. Lidská aura je velice výživná. Karané rozvrátili lidskou společnost sérií globálních katastrof, upravili klima a nastolili Karské zřízení. Od lidí nechtějí mnoho – pouze jejich životy. Již vyšlo: Kočka, Hromoklín, Povstání (patro.cz)

Podobné produkty ako Vlk - Knight E. E. , Psy (978-80-7639-114-7)

IZZO Caffé Silver 1kg zrnková káva

Detail

Lahodná zrnková káva s okouzlující vůní a harmonickou chutí. Tato káva je vhodná do zásobníkových kávovarů, ale také pro běžné kávovary na zrnkovou kávu. Středně silná káva s lahodnou pěnou. (mall.cz)

Podobné produkty ako IZZO Caffé Silver 1kg zrnková káva , Blouznivec (978-80-7411-114-3)

Izzo Gold, zrnková, 1000g (014-000066)

Izzo Gold, zrnková, 1000g (014-000066)
Detail

Káva zrnková, 100 % arabica, místo pražení Itálie, stupeň pražení 14, 1000 g Silná káva s vysokým obsahem kofeinu a perfektní pěnou, to je káva Izzo Gold. Tato 100% Arabica rozhodně patří mezi špičky na světovém trhu. Jaká je chuť této kávy? Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. Káva Izzo Gold je vhodná i pro kávové automaty. Je perfektní pro espresso a velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato. Skvělá je jako ranní káva, ovšem pochutnáte si na ní kdykoliv a kdekoliv, v zaměstnání či v klidu domova.Typ:Pražená zrnková kávaSložení:100% ArabicaHmotnost:1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Izzo Gold, zrnková, 1000g (014-000066) , Naboso (978-80-8202-114-4)

Izzo Gold, zrnková, 250g (014-000097)

Izzo Gold, zrnková, 250g (014-000097)
Detail

Káva zrnková, 100 % arabica, stupeň pražení 14, 100% Arabica. Prvotřídní espresso, chutí připomínající černou čokoládu rozpouštějící se na jazyku. Zrnková káva. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. Káva Izzo Gold 100% Arabica je podle našeho názoru nejlepší ze stoprocentních Arabic, které si můžete zakoupit v současné době na světovém trhu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. (alza.cz)

Podobné produkty ako Izzo Gold, zrnková, 250g (014-000097)

Nesvá - E. Lockhartová - e-kniha

Nesvá - E. Lockhartová - e-kniha
Detail

eBook:,Kolikrát může člověk změnit sám sebe? Imogen je sirotek na útěku.Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná.Jule je společenský chameleon.Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá.Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení.Vražda, nebo dvě.Zlomené srdce, nebo hned tři.Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda.Americký sen, superhrdinové, tajní agenti a odpadlíci.Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí.Dívka, která odmítá být člověkem, jímž byla kdysi. Autorka nezapomenutelného bestselleru Ostrov Lhářů přichází s novou knihou, mistrně napsaným psychologickým thrillerem, který vypráví o mladé, inteligentní a chladnokrevné ženě — právě tyto vlastnosti jí poslouží jako vstupenka do vysněného života. Je ale tento život skutečně její? Lockhartová je autorkou románu Ostrov Lhářů (2014, česky Host 2015), který se stal bestsellerem New York Times. Mezi její další knihy patří Fly on the Wall (Moucha na stěně), Dramarama, The Disreputable History of Frankie Landau-Banks (Pochybná minulost Frankieho Landau-Bankse) a Ruby Oliver Quartet: The Boyfriend List, The Boy Book, The Treasure Map of Boys a Real Live Boyfriends (Kvartet Ruby Oliverové: Seznam kluků na chození, Klučičí kniha, Mapa klučičích pokladů, Kluci pro opravdický život.) Více informací naleznete na www.emilylockhart.com nebo na twitterovém profilu @elockhart. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nesvá - E. Lockhartová - e-kniha

E!E - Deska (Vinyl LP)

E!E - Deska (Vinyl LP)
Detail

Vinyl LP album E!E - Deska (2022). Album vychází u PHR Records na klasickém černém vinylu i jako 152ks ručně číslovaný limit na ultra čiré vinylové desce. Rok 2022 patří E!E. Kapela z uranové Příbrami totiž slaví 35 let existence. V rámci oslav výročí skupina uspořádala úspěšný výroční koncert, připravuje novou nahrávku a došlo i na vinylové vydání jejich třetího alba. Nahrávka z roku 1996 lakonicky pojmenovaná Deska vychází na vinylu vůbec poprvé. V dobách, kdy mnoho jiných kapel začalo opouštět punkový rybníček a pokoušelo se přiblížit obecnému vkusu se E!E drželi toho, co umí nejlépe. Punkrock vycházející ze sedmdesátkových tradic, výrazné refrény a jednoduché, ale úderné slogany v textech. Deska možná není tak přímočará jako její alboví předchůdci, ale rozhodně odolala zkoušce času a vinyl si zaslouží. 1. Rock'n'roll 02:42 2. Indiáni II 02:40 3. Noviny 02:13 4. Nuselská skočná 03:07 5. Chlapci 03:41 6. Hovno 03:44 7. Hit 03:18 8. Mravenec 03:56 9. Svítí 02:23 10. Hu100bar 04:17 11. Humusák II 03:20 12. Sračky 03:25 13. Buklet a hot 05:47 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako E!E - Deska (Vinyl LP)

Stagg SMD2 E (SMD2 E)

Stagg SMD2 E (SMD2 E)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× DIN5, oboustranná koncovka, rovné zakončení Audio kabel značky Stagg zkompletuje vaši audio sestavu a zaručí jedinečnou kvalitu zvuku. Je opatřen konektory male DIN5. Co do délky, má propojovací kabel Stagg přesně 2 m. Podstatné parametry audio kabelu Stagg SMD2 E Audio kabel Stagg je opatřen konektory male DIN5 Délka audio kabelu Stagg je 2 m Stagg SMD2 E je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMD2 E (SMD2 E)

Stagg SMD6 E (SMD6 E)

Stagg SMD6 E (SMD6 E)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 6 m, male konektor 2× DIN5, oboustranná koncovka, rovné zakončení Audio kabel značky Stagg dotvoří vaši oblíbenou hudební sestavu a zaslouží se o výjimečnou kvalitu zvuku. Je zajištěn konektory male DIN5. Co do délky, má propojovací kabel Stagg celkem 6 m. Nejdůležitější přednosti audio kabelu Stagg SMD6 E Audio kabel Stagg je zařízen o konektory male DIN5 Délka audio kabelu Stagg dosahuje 6 m Stagg SMD6 E je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMD6 E (SMD6 E)

Stagg SPC015L E (SPC015L E)

Stagg SPC015L E (SPC015L E)
Detail

Sada kabelů šesti propojovacích kabelů, oboustranné 6.35mm Jack TS, zahnuté zakončení, 15cm, různé barvy Sada kabelů Stagg SPC015L E vám umožní propojit vaše zvuková zařízení pomocí pevných mono kabelů s 6,35mm Jack konektorem. Obsahuje šest kabelů s oboustrannými lomenými male konektory a délkou 15 cm. Každý kabel je vyvedený v jiné barvě pro jednoduché rozlišení při zapojování složitějších zvukových systémů. Obaly kabelů tvoří vodivá guma, která zabraňuje elektromagnetickému rušení. Sada Stagg SPC015L E je vyrobena v souladu s bezpečnostní směrnicí RoHS. Klíčové vlastnosti sady kabelů Stagg SPC015L ESada kabelů Stagg SPC015L E disponuje pevnými mono kabely s 6,35mm Jack konektoryObsahuje šest kabelů s oboustrannými lomenými male konektory a délkou 15 cmKabely sady Stagg SPC015L E jsou barevně odlišeny a v souladu s bezpečnostní směrnicí RoHSObaly kabelů tvoří vodivá guma zabraňující elektromagnetickému rušeníPrůměr kabelů:5 mm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SPC015L E (SPC015L E)

Stagg SPC030 E (SPC030 E)

Stagg SPC030 E (SPC030 E)
Detail

Sada kabelů šesti propojovacích kabelů, oboustrané 3.5mm Jack TS, rovné zakončení, 30cm, různé barvy Sada kabelů Stagg SPC030 E vám umožní propojit vaše zvuková zařízení pomocí pevných mono kabelů s 3,5mm Jack konektorem. Obsahuje šest kabelů s rovnými oboustrannými male konektory a délkou 30 cm. Každý kabel je vyvedený v jiné barvě pro jednoduché rozlišení při zapojování složitějších zvukových systémů. Obaly kabelů tvoří vodivá guma, která zabraňuje elektromagnetickému rušení. Sada Stagg SPC030 E je vyrobena v souladu s bezpečnostní směrnicí RoHS. Klíčové vlastnosti sady kabelů Stagg SPC030 ESada kabelů Stagg SPC030 E disponuje pevnými mono kabely s 3,5mm Jack konektoryObsahuje šest kabelů s rovnými oboustrannými male konektory a délkou 30 cmKabely sady Stagg SPC030 E jsou barevně odlišeny a v souladu s bezpečnostní směrnicí RoHSObaly kabelů tvoří vodivá guma zabraňující elektromagnetickému rušeníPrůměr kabelů:5 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SPC030 E (SPC030 E)

Stagg SMD3 E (SMD3 E)

Stagg SMD3 E (SMD3 E)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 2× DIN5, oboustranná koncovka, rovné zakončení Audio kabel od značky Stagg zkompletuje vaši audio sestavu a zajistí zvuk vysoké kvality. Je opatřen o konektory male DIN5. Pokud jde o délku, má propojovací kabel Stagg celkem 3 m. Klíčové přednosti audio kabelu Stagg SMD3 E Audio kabel Stagg disponuje konektory male DIN5 Celková délka audio kabelu Stagg činí 3 m Stagg SMD3 E je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMD3 E (SMD3 E)

Stagg SMD1 E (SMD1 E)

Stagg SMD1 E (SMD1 E)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× DIN5, oboustranná koncovka, rovné zakončení Audio kabel od značky Stagg zkompletuje vaši audio techniku a zaručí jedinečnou kvalitu zvuku. Je zařízen o konektory male DIN5. Mluvíme-li o délce, má propojovací kabel Stagg přesně 1 m. Zajímavé parametry audio kabelu Stagg SMD1 E Audio kabel Stagg je osazen konektory male DIN5 Délka audio kabelu Stagg se dostala na 1 m Stagg SMD1 E je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMD1 E (SMD1 E)

Shure PGA48-XLR-E (S PGA48-XLR-E)

Shure PGA48-XLR-E (S PGA48-XLR-E)
Detail

Mikrofon - do ruky (do objímky), připojení skrze XLR, dynamický, směrové snímání, frekvence od 70 do 15000 Hz, impedance 600 Ohm, tlačítko Mute, vhodný pro mluvené slovo, zpěv Kvalitní zvuk při různých vystoupeních zajistí mikrofon PGA48-XLR-E. Dynamický mikrofon disponuje kardioidní směrovou charakteristikou, tudíž přesně zaměří zdroj zvuku a utlumí ruch z boku i z pozadí. Je tak ideální pro živá vystoupení, na konference i pro karaoke. Shure mikrofon zaručuje srozumitelnost řeči a ochrana proti nárazům zabrání vibracím. Klíčové vlastnosti mikrofonu Shure PGA48-XLR-EShure mikrofon nabídne kvalitní zvukLze využít na konference i pro karaokeKardioidní charakteristika snímá pouze zdrojTichou manipulaci zajistí bezhlučný vypínačPerfektní zvuk ve spektru 70 Hz až 15 kHzZdvih středových frekvencí se postará o srozumitelnostOchrana proti nárazům a poškozeníSoučástí balení je držák na mikrofon a pouzdro Kvalitní zvuk kdekoliv a kdykoliv (alza.cz)

Podobné produkty ako Shure PGA48-XLR-E (S PGA48-XLR-E)

Shure PGA58-QTR-E (S PGA58-QTR-E)

Shure PGA58-QTR-E (S PGA58-QTR-E)
Detail

Mikrofon - do ruky (do objímky), připojení skrze 6,3mm Jack a XLR, délka kabelu 7,6 m, dynamický, směrové snímání, frekvence od 50 do 16000 Hz, impedance 150 Ohm, obal v balení, vhodný pro zpěv Pokud pracujete se záznamem zvuku během zpěvu či natáčení videí, budete se muset poohlédnout po mikrofonu. Mikrofon Shure PGA58-QTR-E je dynamický. Tento univerzální typ využijete při zaznamenávání téměř jakéhokoliv zvuku, a to i zpěvu. Důležitým hlediskem pro správný výběr je směrová charakteristika, která slouží pro vytyčení směru, z něhož se bude zvuk zaznamenávat. Mikrofon SHURE je ideální pomůckou, pokud blogujete, moderujete či streamujete. Zaznamenává zvuk přímo před mikrofonem, zatímco nežádoucí zvuky v okolí potlačuje. V balení se nachází obal. Frekvence disponuje rozsahem mikrofonu od 50 do 16000 Hz. Připojíte je skrze 6,3mm Jack a XLR. Zásadní vlastnosti mikrofonu Shure PGA58-QTR-E Mikrofon SHURE je dynamický Mikrofon můžete držet jak v ruce, tak umístit do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shure PGA58-QTR-E (S PGA58-QTR-E)

Sada závlaček 150ks GEKO

Sada závlaček 150ks GEKO
Detail

Sada závlaček 150ks Univerzální sada závlaček - odpružených kolíků. Przydantny jak v profesionálním servisu, tak v garáži ve dvoře. Vlastnosti výrobku: 6 různých velikostí 150 položek z pozinkované pružinové oceli odolné a snadno použitelné Celek je umístěn v uzavřené plastové krabičce s přihrádkami Obsah soupravy: 2,4 x 31 mm - 42 kusů 2,0 x 33 mm - 30 kusů 2,0 x 40 mm - 25 kusů 2,8 x 42 mm - 25 kusů 3,5 x 45 mm - 20 kusů 4,0 x 75 mm - 8 kusů (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada závlaček 150ks GEKO

Prim Retrograde - E W01P.13043.E

Prim Retrograde - E W01P.13043.E
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Prim Retrograde - E W01P.13043.E

Prim Pastelka - E W05P.13074.E

Prim Pastelka - E W05P.13074.E
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Prim Pastelka - E W05P.13074.E

Prim Klaun E - W05P.13075.E

Prim Klaun E - W05P.13075.E
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Prim Klaun E - W05P.13075.E

Prim Klaun E - W05P.13075.E

Prim Klaun E - W05P.13075.E
Detail

Prim Klaun E - W05P.13075.E (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Prim Klaun E - W05P.13075.E

Prim Pastelka - E W05P.13074.E

Prim Pastelka - E W05P.13074.E
Detail

Prim Pastelka - E W05P.13074.E (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Prim Pastelka - E W05P.13074.E

Prim Fashion - E W02P.13042.E

Prim Fashion - E W02P.13042.E
Detail

Prim Fashion - E W02P.13042.E (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Prim Fashion - E W02P.13042.E

Prim Retrograde - E W01P.13043.E

Prim Retrograde - E W01P.13043.E
Detail

Prim Retrograde - E W01P.13043.E (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Prim Retrograde - E W01P.13043.E

Oni - Mark E. Pocha - e-kniha

Oni - Mark E. Pocha - e-kniha
Detail

eBook:,Po stopách legendy strašidelného lesa Na jihu České republiky se prostírá Branišovský les, místo opředené mnoha děsivými legendami. Podle některých obyvatel nedalekých obcí v něm straší přízrak muže v tmavém kabátě, jiní šeptem mluví o červených očích vznášejících se ve tmě… V minulosti se v areálu tamější vojenské základny bez zjevného důvodu postříleli členové hlídky a mimoto v srdci lesa roste strom oběšenců – podobný těm, které lze nalézt v neblaze proslulé japonské Aokigahaře. A je toho ještě víc… Jednoho jarního dne se do Branišova vydává na víkendový teambuilding skupinka slovenských bankovních úředníků. Shodou okolností se ve stejné době les chystá navštívit i uznávaný, leč neurotický profesor literatury se svou dospívající dcerou a dva narkomani s černou filozofickou duší… A každý z nich si přináší svá tajemství, touhy i komplexy. Úděsná tajemství však ukrývá i Branišovský les… Upozornění: Kniha je pro svůj extrémní obsah určena osobám starším 18 let. Nemáte-li dostatečně silný žaludek a pevnou psychiku, nečtěte ji. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Oni - Mark E. Pocha - e-kniha
Izzo Premium E.S.E pody, 150ks (114-000844), Izzo Gran Espresso, E.S.E pody, 150ks (114-000837), Lucaffé Blucaffe, E.S.E pody, 150ks (Blucaffe podová káva 150ks), Lucaffé Classic, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe Classic podová káva 15), Lucaffé 100% Arabica, E.S.E pody, 150ks (Lucaffe 100% Arabica podová ká), PAMPERS Premium Care Vel. 4 (114 ks) (8006540490938), Izzo Gold, zrnková, 1000g (014-000066), Izzo Gold, zrnková, 250g (014-000097), Lucaffe PODS Nízkokofein 150ks (8588006531053), Lucaffe PODS Ospite 150ks (8021103765810), GEKO Sada závlaček 150ks (G02817), Guzzanti GZ 114 (GZ 114), Handpresso Auto Intense portafilter - ESE pody (48270), Lucaffe PODS Mamma Lucia 150ks (8588006531015), Lucaffe PODS Piccolo & Dolce 150ks (8021103711503), podlozky tesnici medene sada 150ks geko, PHILCO PD 114 XE (PD 114 XE), PHILCO PD 114 WE (PD 114 WE), K&N Olejový filtr KN-114 (KN-114), HP CG965A Enhanced Business Paper A4 (150ks) (CG965A), autoradio orava ar 114, NURU MASÁŽNÍ GEL 250ML (114), Celestron AstroMaster 114 EQ (31042), wenger avenue 01 1641 114, LUX BABY 100g - 114 sv.béžová (6900), Štvanice (978-80-7579-114-6), Airnet (978-80-7387-114-7), Psy (978-80-7639-114-7), Blouznivec (978-80-7411-114-3), Naboso (978-80-8202-114-4)