Illy francis francis y3.3 černý iperespresso (720410)

Produkt Illy francis francis y3.3 černý iperespresso (720410) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Illy francis francis y3.3 černý iperespresso (720410) upraviť a produkt hľadať znova.

Illy Francis Francis Y3.3 černý iperEspresso (720410)

Illy Francis Francis Y3.3 černý iperEspresso (720410)
Detail

Kávovar na kapsle tlak 19 bar, příkon 850 W, objem nádržky na vodu 0,75 l, nastavení množství vody, odkapávací systém, režim úspory energie a výškově nastavitelný podstavec, šířka 10 cm, výška 25,4 cm, hloubka 29,8 cm, hmotnost 3,4 kg, černá barva Často chodíte do kavárny na šálek své oblíbené kávy? Teď už pro ni nikam nemusíte chodit, protože si ji vychutnáte i doma. Illy Francis Francis Y3.3 černý iperEspresso vám nachystá kávu naplňující vaše představy. Tento kvalitně vyrobený kávovar na kapsle pracující s příkonem 850 W vykouzlí výbornou kávu během chvilky. Vyvine tlak až 19 bar, účinkem kterého je docíleno dokonalé extrakce kávy. Nádržka na vodu má objem 0,75 l, což je tak akorát pro menší rodinu. Ti, kdo jsou naklonění větším hrnkům, využijí možnost uzpůsobit si výšku podstavce. Černá barva kávovaru zajistí, že bude kávovar skvělým doplňkem na vaši kuchyňskou linku. Významné parametry kávovaru na kapsle Illy Francis Francis Y3.3 černý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Illy Francis Francis Y3.3 černý iperEspresso (720410) , Illy francis francis y3.3 černý iperespresso (720410)

Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso (720413)

Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso (720413)
Detail

Kávovar na kapsle tlak 19 bar, příkon 850 W, objem nádržky na vodu 0,75 l, nastavení množství vody, odkapávací systém, režim úspory energie a výškově nastavitelný podstavec, šířka 10 cm, výška 25,4 cm, hloubka 29,8 cm, hmotnost 3,4 kg, modrá barva Dělá vám radost objednat si vaší oblíbenou kávu v kavárně? Stejně lahodný nápoj si můžete užít i v pohodlí domova. Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso vám uvaří kávu dle vašich požadavků. Tento kvalitně zpracovaný kávovar na kapsle o příkonu 850 W vykouzlí výbornou kávu během chvilky. Zvládne utvořit tlak až 19 bar, zásluhou kterého se daří z kávy extrahovat maximální aroma. Nádržka na vodu obsáhne až 0,75 l, takže tak akorát obslouží dva až tři členy domácnosti. Ti, kdo mají v oblibě větší šálky, si vyhrají s nastavením výšky podstavce kávovaru. Modrá barva zabezpečuje, že se bude hodit do každé kuchyně. Zásadní vlastnosti kávovaru na kapsle Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso... (alza.cz)

Podobné produkty ako Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso (720413) , Illy francis francis y3.3 světle modrý iperespresso (720413)

illy kávovar na kapsle Francis X7.1 černý

Detail

Kávovar Illy X7.1 v černé barvě a moderním přitažlivém designu. Využívá pokročilou technologii, která umožňuje jednodušší a rychlejší přípravu espressa a cappuccina. Díky nové metodě Iperespresso nabízí tu nejlepší kávu s intenzivním aroma. Vložením jedné kapsle si tak připravíte kvalitní espresso přímo do vašeho šálku. (mall.cz)

Podobné produkty ako illy kávovar na kapsle Francis X7.1 černý , Rosenthal francis carreau beige (rs_rs_10460_404308_14330)

illy kávovar na kapsle Francis X7.1. červený

Detail

Kávovar Illy X7.1 v červené barvě a moderním přitažlivém designu. Využívá pokročilou technologii, která umožňuje jednodušší a rychlejší přípravu espressa a cappuccina. Díky nové metodě Iperespresso nabízí tu nejlepší kávu s intenzivním aroma. Vložením jedné kapsle si tak připravíte kvalitní espresso přímo do vašeho šálku. (mall.cz)

Podobné produkty ako illy kávovar na kapsle Francis X7.1. červený , Francis connie: the album - cd (4260494433463)

illy kávovar na kapsle Francis X7.1. bílý

Detail

Kávovar Illy X7.1 v bílé barvě a moderním přitažlivém designu. Využívá pokročilou technologii, která umožňuje jednodušší a rychlejší přípravu espressa a cappuccina. Díky nové metodě Iperespresso nabízí tu nejlepší kávu s intenzivním aroma. Vložením jedné kapsle si tak připravíte kvalitní espresso přímo do vašeho šálku. (mall.cz)

Podobné produkty ako illy kávovar na kapsle Francis X7.1. bílý , Rosenthal francis carreau beige, 33 cm (4012438516196)

Hráči se smrtí - Scarrow Simon, Francis Lee, - Francis Lee

Hráči se smrtí - Scarrow Simon, Francis Lee, - Francis Lee
Detail

Technothriller Simona Scarrowa a Lee Francise začíná jako klasická záhada zamčeného pokoje. V bytě, který vyhořel, najdou hasiči mrtvého muže sedícího u počítače. Někdo ho krutě mučil a pak zaživa upálil. Místnost byla zamčená zevnitř, okna nevypáčená a bezpečnostní kamery na chodbách domu nikoho nezachytily. Přesto sousedka zaslechla z bytu mužův zoufalý křik: „Dost... dost, Iris!“ Zdá se, že půjde o to, zjistit, kdo Iris je, jak se nepozorovaně dostala do bytu i z něj, a pak ji dopadnout a usvědčit. Jenže mrtvý Gary Coulter měl na sobě v okamžiku smrti zvláštní gumový oblek a navíc byl klíčovým členem týmu, který se podílel na citlivém projektu souvisejícím s obranou Spojených států. Vyšetřování proto přebírá zvláštní agentka FBI Rose Blakeová se svými kolegy a předpokládá, že jim ministerstvo obrany, které projekt zadalo, poskytne všechny potřebné informace. Ovšem projekt byl tak tajný, že Rose musí nejdřív přijít na to, oč vlastně jde, a pak teprve hledat vraha. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hráči se smrtí - Scarrow Simon, Francis Lee, - Francis Lee , Rosenthal francis carreau beige, 27 cm (4012438516189)

Černé culottes VERO MODA Francis

Černé culottes VERO MODA Francis
Detail

Model: FrancisBarva: černáDélka: tříčtvrtečníVýška pasu: vysoký pasUdržitelnost: využití recyklovaných materiálůMateriál: 95 % recyklovaný polyester, 5 % elastan (zoot.cz)

Podobné produkty ako Černé culottes VERO MODA Francis , Rosenthal francis carreau beige espresso šálek (rs_rs_10460_404308_14722)

Rabalux 5439 Francis, bodové stropní svítidlo, spot 3

Detail

Bodové stropní svítidlo Francis od značky Rabalux je vysoké 17 cm. Chromové svítidlo 3 žárovkami výborně osvítí jakýkoli prostor. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rabalux 5439 Francis, bodové stropní svítidlo, spot 3 , Rosenthal francis carreau beige hrnek s ouškem (rs_rs_10460_404308_15505)

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost S

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost S
Detail

Ultralehká hybridní bunda Northfinder FRANCIS pro outdoorové aktivity. Hrudník, vnější strana rukávů, kapuce, horní a dolní část zad jsou opatřeny voděodolnou a větruodolnou úpravou. Záda, vnitřní strana rukávů, podpaží a boky jsou vyrobeny z elastické prodyšné tkaniny s WR úpravou. Je odolná proti oděru a díky hustotě tkaní také částečně blokuje vítr. Předtvarované rukávy zajišťují lepší pohyblivost a pohodlí. Praktickými prvky této bundy jsou nastavitelná 3D kapuce, elastické otvory na rukávech a dvě boční kapsy na zip. Ideální na letní turistiku a aktivity, kdy potřebujete ochranu před větrem a vlhkostí, ale zároveň vysokou prodyšnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost S , Rabalux - bodové svítidlo francis 3xe14/28w/230v (107126)

Puls - Felix Francis

Puls - Felix Francis
Detail

Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá. Co byl zač? A odkud pocházel? Nemá u sebe nic, podle čeho by ho mohli identifikovat, a nikdo nežádá o vydání jeho těla. Doktorka Chris Rankinová, specialistka, která se snažila neznámého zachránit – a která bojuje s psychickými problémy –, je bezejmenným mrtvým mužem fascinovaná, dokonce až posedlá, a začíná se vyptávat. Někdo ale nestojí o to, aby se na odpovědi přišlo, a snaží se tomu za každou cenu zabránit, i kdyby to zahrnovalo pokus o vraždu. Když Chris nikdo neuvěří, že se ji pokusil kdosi zabít, jediná její záchrana je zjistit, kdo bezejmenný muž byl a proč zemřel… a to nejlépe dřív, než sama skončí v hrobě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Puls - Felix Francis , Rabalux - bodové svítidlo francis 4xe14/28w/230v (107107)

Krize - Felix Francis

Krize - Felix Francis
Detail

Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu.Harry zjistí, že nejspíš nešlo o obyčejný požár, navíc se na místě najdou i lidské ostatky. Ze zaměstnanců nikdo nechybí, kdo je tedy uhořelá oběť?Harry ví o koních jen velmi málo, ve skutečnosti je nemá rád, ale je nechtěně vtažen do světa závodů plnokrevníků, kde se věnuje větší pozornost koňským hvězdám než lidem. Chadwickovi jsou závodní dynastie s dysfunkčními rodinnými vztahy. Mezi generacemi vládne nelibost a sourozenecká rivalita, která vyvěrá jako sopečné magma pod křehkou vrstvou úctyhodnosti.Harry pozná majitele favorita Derby, a když se ponoří hlouběji do nezodpovězených otázek týkajících se smrti koně, ocitne se v ohrožení života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krize - Felix Francis , Matějovský povlak na polštářek francis, 40 x 40 cm

Everest - Francis Sangma

Everest - Francis Sangma
Detail

Každý rok se stovky lidí ve stopách Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye odváží vystoupit na Mount Everest, aby navštívili nejvyšší místo Země. Hora toho ovšem nabízí mnohem více než příběhy statečných horolezců. Prostřednictvím této knihy se můžeme vydat zpátky v čase až k jejím dávným počátkům, dozvědět se o zvířatech a rostlinách žijících na této hoře nebo poodhalit mýty a legendy týkající se vznešené Sagarmáthy, Bohyně nebes. Tato nádherná naučná obrázková kniha o nejvyšší hoře světa nezklame žádného zvídavého čtenáře od 8 do 88 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Everest - Francis Sangma , Maison francis kurkdjian baccarat rouge 540 parfemovana voda unisex 200 ml

Identita - Fukuyama Francis

Identita - Fukuyama Francis
Detail

V roce 2014 napsal Francis Fukuyama, že americké instituce jsou v úpadku, protože státu se ve stále větší míře zmocňují mocné zájmové skupiny. O dva roky později se jeho předpověď vyplnila poté, co se k moci dostala řada politických outsiderů, jejichž ekonomický nacionalismus a autoritářské tendence představují hrozbu pro destabilizaci celého mezinárodního pořádku. Tito populističtí nacionalisté usilují o přímé, charismatické spojení s „lidem“, definované obvykle v úzkých identitárních pojmech, jež umožňují lákat lidi, aby se zapojovali do různých zájmových skupin, a současně z nich velké části populace vylučovat. Volání po uznání identity jednotlivce je mistrovský soubor myšlenek, jež jednotícím způsobem vysvětluje mnohé z toho, co se dnes děje ve světové politice. Univerzální uznání rovnosti, které je základem liberální demokracie, bylo stále častěji zpochybňováno užšími podobami uznání založenými na národě, náboženství, sektě, rase, etnicitě či genderu, což vyústilo do protiimigrantského populismu, vlny zpolitizovaného islámu, rozhořčeného „identitárního liberalismu“ univerzitních kampusů a vzniku bílého nacionalismu. Populistický nacionalismus, údajně založený na ekonomické motivaci, ve skutečnosti vyvěrá z požadavku na uznání, a nelze ho proto uspokojit pouze ekonomickými prostředky. Požadavek identity se nedá překonat; identitu musíme vytvářet způsobem, který demokracii spíše podporuje, než podkopává. Identita je aktuální a potřebná kniha - ostré varování, že pokud nevytvoříme univerzální chápání lidské důstojnosti, odsoudíme se k neustálému konfliktu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Identita - Fukuyama Francis , Matějovský saténové povlečení francis, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Krize - Francis Felix

Krize - Francis Felix
Detail

Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu. Harry zjistí, že nejspíš nešlo o obyčejný požár, navíc se na místě najdou i lidské ostatky. Ze zaměstnanců nikdo nechybí, kdo je tedy uhořelá oběť? Harry ví o koních jen velmi málo, ve skutečnosti je nemá rád, ale je nechtěně vtažen do světa závodů plnokrevníků, kde se věnuje větší pozornost koňským hvězdám než lidem. Chadwickovi jsou závodní dynastie s dysfunkčními rodinnými vztahy. Mezi generacemi vládne nelibost a sourozenecká rivalita, která vyvěrá jako sopečné magma pod křehkou vrstvou úctyhodnosti. Harry pozná majitele favorita Derby, a když se ponoří hlouběji do nezodpovězených otázek týkajících se smrti koně, ocitne se v ohrožení života. (patro.cz)

Podobné produkty ako Krize - Francis Felix , Mletá káva illy 250g classico (524n)

Puls - Francis Felix

Puls - Francis Felix
Detail

Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá. Co byl zač? A odkud pocházel? Nemá u sebe nic, podle čeho by ho mohli identifikovat, a nikdo nežádá o vydání jeho těla. Doktorka Chris Rankinová, specialistka, která se snažila neznámého zachránit – a která bojuje s psychickými problémy –, je bezejmenným mrtvým mužem fascinovaná, dokonce až posedlá, a začíná se vyptávat. Někdo ale nestojí o to, aby se na odpovědi přišlo, a snaží se tomu za každou cenu zabránit, i kdyby to zahrnovalo pokus o vraždu. Když Chris nikdo neuvěří, že se ji pokusil kdosi zabít, jediná její záchrana je zjistit, kdo bezejmenný muž byl a proč zemřel… a to nejlépe dřív, než sama skončí v hrobě. (patro.cz)

Podobné produkty ako Puls - Francis Felix , Zrnková káva illy 250g india (545m)

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XXL

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XXL
Detail

Ultralehká hybridní bunda Northfinder FRANCIS pro outdoorové aktivity. Hrudník, vnější strana rukávů, kapuce, horní a dolní část zad jsou opatřeny voděodolnou a větruodolnou úpravou. Záda, vnitřní strana rukávů, podpaží a boky jsou vyrobeny z elastické prodyšné tkaniny s WR úpravou. Je odolná proti oděru a díky hustotě tkaní také částečně blokuje vítr. Předtvarované rukávy zajišťují lepší pohyblivost a pohodlí. Praktickými prvky této bundy jsou nastavitelná 3D kapuce, elastické otvory na rukávech a dvě boční kapsy na zip. Ideální na letní turistiku a aktivity, kdy potřebujete ochranu před větrem a vlhkostí, ale zároveň vysokou prodyšnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XXL , Instantní káva illy 95 g (32225)

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost M

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost M
Detail

Ultralehká hybridní bunda Northfinder FRANCIS pro outdoorové aktivity. Hrudník, vnější strana rukávů, kapuce, horní a dolní část zad jsou opatřeny voděodolnou a větruodolnou úpravou. Záda, vnitřní strana rukávů, podpaží a boky jsou vyrobeny z elastické prodyšné tkaniny s WR úpravou. Je odolná proti oděru a díky hustotě tkaní také částečně blokuje vítr. Předtvarované rukávy zajišťují lepší pohyblivost a pohodlí. Praktickými prvky této bundy jsou nastavitelná 3D kapuce, elastické otvory na rukávech a dvě boční kapsy na zip. Ideální na letní turistiku a aktivity, kdy potřebujete ochranu před větrem a vlhkostí, ale zároveň vysokou prodyšnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost M , Zrnková káva illy 250g brazil (8003753970042)

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost L

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost L
Detail

Ultralehká hybridní bunda Northfinder FRANCIS pro outdoorové aktivity. Hrudník, vnější strana rukávů, kapuce, horní a dolní část zad jsou opatřeny voděodolnou a větruodolnou úpravou. Záda, vnitřní strana rukávů, podpaží a boky jsou vyrobeny z elastické prodyšné tkaniny s WR úpravou. Je odolná proti oděru a díky hustotě tkaní také částečně blokuje vítr. Předtvarované rukávy zajišťují lepší pohyblivost a pohodlí. Praktickými prvky této bundy jsou nastavitelná 3D kapuce, elastické otvory na rukávech a dvě boční kapsy na zip. Ideální na letní turistiku a aktivity, kdy potřebujete ochranu před větrem a vlhkostí, ale zároveň vysokou prodyšnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost L , Zrnková káva illy 250g guatemala (8003753970073)

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XL

Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XL
Detail

Ultralehká hybridní bunda Northfinder FRANCIS pro outdoorové aktivity. Hrudník, vnější strana rukávů, kapuce, horní a dolní část zad jsou opatřeny voděodolnou a větruodolnou úpravou. Záda, vnitřní strana rukávů, podpaží a boky jsou vyrobeny z elastické prodyšné tkaniny s WR úpravou. Je odolná proti oděru a díky hustotě tkaní také částečně blokuje vítr. Předtvarované rukávy zajišťují lepší pohyblivost a pohodlí. Praktickými prvky této bundy jsou nastavitelná 3D kapuce, elastické otvory na rukávech a dvě boční kapsy na zip. Ideální na letní turistiku a aktivity, kdy potřebujete ochranu před větrem a vlhkostí, ale zároveň vysokou prodyšnost. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder FRANCIS Pánská hybridní bunda, černá, velikost XL , Mletá káva illy 250g intenso (526s)

Jazyk stvoriteľa - Francis Collins

Jazyk stvoriteľa - Francis Collins
Detail

Francis Collins rozoberá vzťah vedy a náboženstva s rozumom a s úctou. Jeho kombinácia jasného vedeckého výkladu a osobnej reflexie je presiaknutá intelektuálnou aj duchovnou poctivosťou. Každý, kto sa pýta, ako môže byť viera zosúladená s vedeckým poznaním, každý, kto sa obáva, že moderná veda podrýva základy náboženstva, každý, kto sa chce zúčastniť na informovanej diskusii o kritických otázkach našej doby, by si mal túto knihu prečítať.William D. Phillipsfyzik, držiteľ Nobelovej ceny (1997) za objavy v oblasti laserového chladenia elementárnych častícFrancis Collins a jeho kniha sú pre mňa príkladom, ako konzistentne veriť Biblii a byť zároveň skvelým vedcom. Spolu s ním sa divím nad zázrakom toho, ako Boh vytvoril zložitosť vesmíru aj života pomocou zdanlivo jednoduchých procesov a inštrukcií.Daniel Nagajslovenský vedec, doktorát z kvantovej fyziky obhájil na MIT Center for Theoretical Physics v BostoneNapriek tomu, že Francis Collins je vedec a lekár na svetovej úrovni, racionalitu a poctivé vedecké uvažovanie nevníma v konflikte s morálkou či vierou. Naopak, intelektuálna poctivosť pre neho znamená ako systematické uvažovanie o ľudskom genóme, tak aj uvažovanie o hraniciach správnosti ľudského konania. V tejto knihe ponúka ojedinelú kombináciu, keď rovnocenne zastupuje záujmy vedeckého pokroku aj bioetiky. Upozorňuje na demagógiu , často typickú pre obe strany, a vyzýva na diskusiu založenú na racionálnom prístupe a vzájomnom rešpekte.Lucia Krčméryoválekárka a bioetička, absolventka Kolégia Antona Neuwirtha a LF UK, medicínsku etiku a právo vyštudovala na King's College London (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jazyk stvoriteľa - Francis Collins , Zrnková káva illy 250g intenso (545s)

Za trest - Dick Francis

Za trest - Dick Francis
Detail

Benedikt Juliard je amatérský dostihový jezdec, který sní o kariéře profesionála a vítězství ve Velké národní, jenomže ze dne na den je všechno jinak – trenér ho po obvinění z braní drog vyhodí ze stájí, údajně prý není ani dostatečně dobrý jezdec. Navíc ho otec, ambiciózní mladý politik, s nímž má více než problematický vztah, byť ho Benedikt obdivuje, chce mít ve volební kampani po svém boku. Benediktovi politika nic neříká, je mu však jasné, že otec se s pouhým poslaneckým křeslem nespokojí a že přijde čas, kdy bude chtít zamířit výš. Kdosi je ovšem proti a předvolební kampaň nabere dramatický spád – tajemný noční výstřel, poškozený vůz, požár… Opravdu to byly jen náhody, které spolu nesouvisí? Ve chvíli, kdy se kampaň mění v otevřený boj o křesla, musí Benedikt dospět mnohem dřív, než by si sám přál, a dokázat, že se při dostizích naučil nejen rychle rozhodovat, ale i obratně padat... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Za trest - Dick Francis , Mletá káva illy 125g classico (497n)

Puls - Felix Francis - audiokniha

Puls - Felix Francis - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá. Co byl zač? A odkud pocházel? Nemá u sebe nic, podle čeho by ho mohli identifikovat, a nikdo nežádá o vydání jeho těla. Doktorka Chris Rankinová, specialistka, která se snažila neznámého zachránit – a která bojuje s psychickými problémy –, je bezejmenným mrtvým mužem fascinovaná, dokonce až posedlá, a začíná se vyptávat. Někdo ale nestojí o to, aby se na odpovědi přišlo, a snaží se tomu za každou cenu zabránit, i kdyby to zahrnovalo pokus o vraždu. Když Chris nikdo neuvěří, že se ji pokusil kdosi zabít, jediná její záchrana je zjistit, kdo bezejmenný muž byl a proč zemřel… a to nejlépe dřív, než sama skončí v hrobě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Puls - Felix Francis - audiokniha , Illy lungo classico, 10 ks kapslí (4060266)

Vuch pudrový batoh Francis

Vuch pudrový batoh Francis
Detail

Model: FrancisKategorie: batoh (zoot.cz)

Podobné produkty ako Vuch pudrový batoh Francis , Kapsle illy hes home 18ks intenso (71991)

Hrozba - Dick Francis - audiokniha

Hrozba - Dick Francis - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Detektivní příběh z dostihového prostředí. Andrew Douglas pomáhá jako odborník na únosy obětem i jejich blízkým při sjednávání výkupného i později po únosu, protože ani poté často problémy nekončí... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hrozba - Dick Francis - audiokniha , Illy espresso intenso, 10 ks kapslí (4060264)

Puls - Felix Francis - audiokniha

Puls - Felix Francis - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá. Co byl zač? A odkud pocházel? Nemá u sebe nic, podle čeho by ho mohli identifikovat, a nikdo nežádá o vydání jeho těla. Doktorka Chris Rankinová, specialistka, která se snažila neznámého zachránit – a která bojuje s psychickými problémy –, je bezejmenným mrtvým mužem fascinovaná, dokonce až posedlá, a začíná se vyptávat. Někdo ale nestojí o to, aby se na odpovědi přišlo, a snaží se tomu za každou cenu zabránit, i kdyby to zahrnovalo pokus o vraždu. Když Chris nikdo neuvěří, že se ji pokusil kdosi zabít, jediná její záchrana je zjistit, kdo bezejmenný muž byl a proč zemřel… a to nejlépe dřív, než sama skončí v hrobě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Puls - Felix Francis - audiokniha , Kapsle illy hes home 18ks lungo (71993)

Krize - Felix Francis - audiokniha

Krize - Felix Francis - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Harrison Foster pracuje jako krizový ředitel pro londýnskou firmu, která se specializuje na právní záležitosti. Po požáru ve stájích v Chadwicku, při němž zemře šest velmi cenných koní, včetně favorita derby, je povolán do Newmarketu. Harry zjistí, že nejspíš nešlo o obyčejný požár, navíc se na místě najdou i lidské ostatky. Ze zaměstnanců nikdo nechybí, kdo je tedy uhořelá oběť? Harry ví o koních jen velmi málo, ve skutečnosti je nemá rád, ale je nechtěně vtažen do světa závodů plnokrevníků, kde se věnuje větší pozornost koňským hvězdám než lidem. Chadwickovi jsou závodní dynastie s dysfunkčními rodinnými vztahy. Mezi generacemi vládne nelibost a sourozenecká rivalita, která vyvěrá jako sopečné magma pod křehkou vrstvou úctyhodnosti. Harry pozná majitele favorita Derby, a když se ponoří hlouběji do nezodpovězených otázek týkajících se smrti koně, ocitne se v ohrožení života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krize - Felix Francis - audiokniha , Kapsle illy hes home 18ks guatemala (71917)

Jazyk stvoriteľa - Collins Francis

Jazyk stvoriteľa - Collins Francis
Detail

Francis Collins rozoberá vzťah vedy a náboženstva s rozumom a s úctou. Jeho kombinácia jasného vedeckého výkladu a osobnej reflexie je presiaknutá intelektuálnou aj duchovnou poctivosťou. Každý, kto sa pýta, ako môže byť viera zosúladená s vedeckým poznaním, každý, kto sa obáva, že moderná veda podrýva základy náboženstva, každý, kto sa chce zúčastniť na informovanej diskusii o kritických otázkach našej doby, by si mal túto knihu prečítať. William D. Phillips fyzik, držiteľ Nobelovej ceny (1997) za objavy v oblasti laserového chladenia elementárnych častíc Francis Collins a jeho kniha sú pre mňa príkladom, ako konzistentne veriť Biblii a byť zároveň skvelým vedcom. Spolu s ním sa divím nad zázrakom toho, ako Boh vytvoril zložitosť vesmíru aj života pomocou zdanlivo jednoduchých procesov a inštrukcií. Daniel Nagaj slovenský vedec, doktorát z kvantovej fyziky obhájil na MIT Center for Theoretical Physics v Bostone Napriek tomu, že Francis Collins je vedec a lekár na svetovej úrovni, racionalitu a poctivé vedecké uvažovanie nevníma v konflikte s morálkou či vierou. Naopak, intelektuálna poctivosť pre neho znamená ako systematické uvažovanie o ľudskom genóme, tak aj uvažovanie o hraniciach správnosti ľudského konania. V tejto knihe ponúka ojedinelú kombináciu, keď rovnocenne zastupuje záujmy vedeckého pokroku aj bioetiky. Upozorňuje na demagógiu , často typickú pre obe strany, a vyzýva na diskusiu založenú na racionálnom prístupe a vzájomnom rešpekte. Lucia Krčméryová lekárka a bioetička, absolventka Kolégia Antona Neuwirtha a LF UK, medicínsku etiku a právo vyštudovala na King's College London (patro.cz)

Podobné produkty ako Jazyk stvoriteľa - Collins Francis , Kapsle illy hes home 18ks ethiopia (71914)

Za trest - Francis Dick

Za trest - Francis Dick
Detail

Benedikt Juliard je amatérský dostihový jezdec, který sní o kariéře profesionála a vítězství ve Velké národní, jenomže ze dne na den je všechno jinak – trenér ho po obvinění z braní drog vyhodí ze stájí, navíc prý není ani dostatečně dobrý jezdec. Navíc ho otec, ambiciózní mladý politik, s nímž má více než problematický vztah, byť ho Benedikt obdivuje, chce mít ve volební kampani po svém boku. Benediktovi politika nic neříká, je mu však jasné, že otec se s pouhým poslaneckým křeslem nespokojí a že přijde čas, kdy bude chtít zamířit výš. Kdosi je ovšem proti a předvolební kampaň nabere dramatický spád – tajemný noční výstřel, poškozený vůz, požár… Opravdu to byly jen náhody, které spolu nesouvisí? Ve chvíli, kdy se boj o křesla mění v otevřený boj o křesla, musí Benedikt dospět mnohem dřív, než by si sám přál, a dokázat, že se při dostizích naučil nejen rychle rozhodovat, ale i obratně padat... (patro.cz)

Podobné produkty ako Za trest - Francis Dick , Porcovaná káva illy 18 dávek intenso (438n)

Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald

Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Velký Gatsby vyšel poprvé roku 1925. Za autorova života nebyl příliš populární, dnes však patří k nejznámějším a nejčtenějším dílům moderní americké literatury. Jazzová hudba, stejně jako příběh o vášni a tragické lásce je evidentně nadčasový. Roku 2013 vznikl nový, moderní český překlad. Ve stejné době přišla do kin hvězdná filmová adaptace. Zámožného, výstředního a poněkud záhadného Jaye Gatsbyho ztvárnil Leonardo DiCaprio, svůdnou Daisy Carey Mulliganová. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald , Zrnková káva illy 250g bez kofeinu (547n)

Poslední kapitán - Francis Scott Fitzgerald

Poslední kapitán - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Rafinovaný, napínavý román lásky a intrik ze zlatých časů Hollywoodu, to je Fitzgeraldův Poslední kapitán. Příběh skvělých ambicí a podivnou náhodou zrozené milostné vášně stoupá k dramatickým vrcholům a vzápětí se propadá do černých hloubek. Naděje a zoufalství mění v překvapivých chvílích úhel vyprávění a zostřují kontrasty mezi postavami. Osobnost mladého, charismatického a mimořádně schopného filmového producenta, jenž tuší blížící se tragédii, ale dokáže skrývat obavy, se na nejpůsobivějších místech snad vzpírá autorovým prvotním záměrům. Hrdinové románu podléhají v podobných okamžicích nejistotě, zmatkům - a pak v nich k vlastní škodě vášnivě setrvávají. Román, o jehož postavách mnozí tvrdí, že patří k nejživotnějším a nejpřitažlivějším ve světové literatuře, vydáváme v novém překladu, jenž vychází vstříc tajemné a hluboké kráse Fitzgeraldova jazyka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poslední kapitán - Francis Scott Fitzgerald , Zrnková káva illy 250g costa rica (8003753181493)

.OBJECT Francise Jednodílné plavky Hnědá

.OBJECT Francise Jednodílné plavky Hnědá
Detail

Model: Francise Barva: hnědá Vzor: zvířecí Typ: jednodílné Materiál: 95% polyester, 5% elastan (bibloo.cz)

Podobné produkty ako .OBJECT Francise Jednodílné plavky Hnědá

A World Away - Pauline Francis

A World Away - Pauline Francis
Detail

A vivid historical tale inspired by The Lost Colony 100 English men, women and children who travelled to the New World in 1587 and who were never heard of again. A violent and passionate test of endurance, survival and love, masterfully captured by the poetic hand of Pauline Francis, this is a mustread for all fans of Raven Queen. Internet links to recommended websites about the life and times of the characters. Plymouth 1586. I am afraid. These paleskinned men have killed my mother and betrayed my people. Now they have brought me to a place they call England where they want to display me in front of their Virgin Queen. My name is Nadie, but some call me savage. I find it hard to endure their taunts, stares and insults. I do not want to live in this grey, inhospitable land. And yet there is one boy, Tom, whose blacksmiths dark skin matches my own. When he looks at me the fire of love burns in my heart. I feel I could find happiness with Tom but can his love for me survive in my world, with my people? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako A World Away - Pauline Francis

Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald

Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečený Velký Gatsby i krasavice Daisy Buchananová pronikli v éře prohibice do těchto sfér každý po svém a tak se vyrovnávají i s novým životním stylem a břemenem americké „nevinnosti“. Nesoulad v jejich představách je leitmotivem románu, jenž přezkoumává romantický ideál mámivého „zeleného světla“ – oné „šílené, vzrušující budoucnosti, která před námi rok za rokem ustupuje“ – a posléze ho nemilosrdně obětuje na oltář mýtu o věčné lásce. Fitzgeraldovo působivé zpracování meziválečné podoby amerického snu přinášíme v novém, moderním překladu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký Gatsby - Francis Scott Fitzgerald

Everest - Sangma Francis, Lisk Feng

Everest - Sangma Francis, Lisk Feng
Detail

Každý rok se stovky lidí ve stopách Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye odváží vystoupit na Mount Everest, aby navštívili nejvyšší místo Země. Hora toho ovšem nabízí mnohem více než příběhy statečných horolezců. Prostřednictvím této knihy se můžeme vydat zpátky v čase až k jejím dávným počátkům, dozvědět se o zvířatech a rostlinách žijících na této hoře nebo poodhalit mýty a legendy týkající se vznešené Sagarmáthy, Bohyně nebes. Tato nádherná naučná obrázková kniha o nejvyšší hoře světa nezklame žádného zvídavého čtenáře. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Everest - Sangma Francis, Lisk Feng

Poslední kapitán - Fitzgerald Francis Scott

Poslední kapitán - Fitzgerald Francis Scott
Detail

Rafinovaný, napínavý román lásky a intrik ze zlatých časů Hollywoodu, to je Fitzgeraldův Poslední kapitán. Příběh skvělých ambicí a podivnou náhodou zrozené milostné vášně stoupá k dramatickým vrcholům a vzápětí se propadá do černých hloubek. Naděje a zoufalství mění v překvapivých chvílích úhel vyprávění a zostřují kontrasty mezi postavami. Osobnost mladého, charismatického a mimořádně schopného filmového producenta, jenž tuší blížící se tragédii, ale dokáže skrývat obavy, se na nejpůsobivějších místech snad vzpírá autorovým prvotním záměrům. Hrdinové románu podléhají v podobných okamžicích nejistotě, zmatkům – a pak v nich k vlastní škodě vášnivě setrvávají. Román, o jehož postavách mnozí tvrdí, že patří k nejživotnějším a nejpřitažlivějším ve světové literatuře, vydáváme v novém překladu, jenž vychází vstříc tajemné a hluboké kráse Fitzgeraldova jazyka. (patro.cz)

Podobné produkty ako Poslední kapitán - Fitzgerald Francis Scott

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott
Detail

Velký Gatsby vyšel poprvé roku 1925. Za autorova života nebyl příliš populární, dnes však patří k nejznámějším a nejčtenějším dílům moderní americké literatury. Jazzová hudba, stejně jako příběh o vášni a tragické lásce je evidentně nadčasový. Roku 2013 vznikl nový, moderní český překlad. Ve stejné době přišla do kin hvězdná filmová adaptace. Zámožného, výstředního a poněkud záhadného Jaye Gatsbyho ztvárnil Leonardo DiCaprio, svůdnou Daisy Carey Mulliganová. (patro.cz)

Podobné produkty ako Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Pánské kožené etue Francis - hnědá

Pánské kožené etue Francis - hnědá
Detail

Elegantní kožené etue s mosazným kováním. Představujeme Vám kožené etue se mosazným kováním. Po otevření klopy Vám etue nabídne vnitřní prostor rozdělený větší kapsou na zip na dvě poloviny. Na přední straně pod klopou najdete další kapsu na uložení např. mobilního telefonu. Dále uvnitř etue najdete otevřenou kapsičku a úchytku na připevnění klíčů. Do etue se Vám bez problémů vejde menší diář, telefon, peněženka a klíče. Součástí etue je řemínek na ruku. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Pánské kožené etue Francis - hnědá

Batoh Adidas Francis - béžovo-šedý

Batoh Adidas Francis - béžovo-šedý
Detail

Moderní batoh celosvětově známé značky Adidas! Představujeme Vám sportovní batoh celosvětově známé značky Adidas. Kvalitní zpracování a kvalitní materiály. Ne jinak je tomu právě u tohoto batohu, který Vám nabídne jednu velkou kapsu na zip. Uvnitř najdete menší kapsu na notebook/knihy/drobnosti. Další menší kapsu najdete na přední straně batohu. Zadní strana batohu je vyztužená a samozřejmostí jsou nastavitelné popruhy. (kabelecky.cz)

Podobné produkty ako Batoh Adidas Francis - béžovo-šedý

ELODIE DETAILS Plyšák - Funny Francis

ELODIE DETAILS Plyšák - Funny Francis
Detail

Roztomilé plyšáky švédské značky Elodie Details potěší Vaše miminko. Dostupné v několika variantách. Specifikace: Materiál: 100% bavlna, vyplnění 100% polyester Lze prát v pračce na 30° C Bezpečnostní standard: EN-71 (feedo.cz)

Podobné produkty ako ELODIE DETAILS Plyšák - Funny Francis

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott
Detail

Vrcholné dílo z dob největšího flámu v dějinách USA, který Francis Scott Fitzgerald označil za „jazzový věk“ a sám do něj vydatně přispěl mnoha soukromými improvizacemi a pocity „ztracené generace“, přináší milostný příběh z lepší společnosti. Selfmademan Jay Gatz řečený Velký Gatsby i krasavice Daisy Buchananová pronikli v éře prohibice do těchto sfér každý po svém a tak se vyrovnávají i s novým životním stylem a břemenem americké „nevinnosti“. Nesoulad v jejich představách je leitmotivem románu, jenž přezkoumává romantický ideál mámivého „zeleného světla“ – oné „šílené, vzrušující budoucnosti, která před námi rok za rokem ustupuje“ – a posléze ho nemilosrdně obětuje na oltář mýtu o věčné lásce. Fitzgeraldovo působivé zpracování meziválečné podoby amerického snu přinášíme v novém, moderním překladu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott
Detail

Slavný román Hemingwayova souputníka v mistrném překladu Lubomíra Dorůžky. Jazz, láska, peníze a neutuchající naděje. Do New Yorku přijíždí Nick Carraway, mladý muž s představou, že mu všeobecný politický a hospodářský boom dá vydělat prostřednictvím obchodování s cennými papíry. Zabydlí se v malém domku na Long Islandu v sousedství honosného sídla záhadného zbohatlíka Jaye Gatsbyho, na dohled přes záliv k sestřenici Daisy. Právě tahle vyhlídka fascinuje Gatsbyho, který pořádá opulentní večírky plné alkoholu a sexu, jichž se ale sám neúčastní. Jeho velké peníze, velká gesta, velké naděje, „velké oči“ totiž směřují k Daisy Buchananové, k níž chová city z dob, kdy ještě zdaleka nemohl penězi plýtvat. Jenže poválečná doba, zdánlivě tepající extatickými jazzovými rytmy a vidinami lepší budoucnosti, příliš nepřeje snivým dobrodruhům. popis: V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie. délka: 5 hodin 34 minut (patro.cz)

Podobné produkty ako Velký Gatsby - Fitzgerald Francis Scott

Příběh Mount Everestu - Younghusband Francis

Příběh Mount Everestu - Younghusband Francis
Detail

Knihu Příběh Mount Everestu sepsal předseda Výboru pro Mount Everest Sir Francis Younghusband v roce 1926 jako materiál, který vysvětluje tragédii britské expedice na Mount Everest v roce 1924, ale také úspěchy a poznatky všech tří expedic z let 1921, 1922 a 1924. I po devadesáti letech je to velmi zajímavé a krásné čtení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Příběh Mount Everestu - Younghusband Francis

Rosenthal Francis Carreau Beige (RS_RS_10460_404308_14330)

Rosenthal Francis Carreau Beige (RS_RS_10460_404308_14330)
Detail

Cukřenka - porcelánová, s víkem, vhodná do myčky, objem 290 ml Klíčové vlastnosti cukřenky Rosenthal Francis Carreau Beige Cukřenka ROSENTHAL by neměla chybět na stole v žádné domácnosti Oblíbíte si ji během servírování kávy či čaje, pokud sladíte klasickým cukrem Při klasickém stolování nesmí na stole chybět porcelánová cukřenka Cukřence neuškodí ani mytí v myčce na nádobí Rozměry cukřenky ROSENTHAL jsou 9,3 × 15 × 8,2 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Rosenthal Francis Carreau Beige (RS_RS_10460_404308_14330)

Kožené sandály Dr. Martens Francis dámské, černá barva, na platformě

Kožené sandály Dr. Martens Francis dámské, černá barva, na platformě
Detail

Sandály z kolekce Dr. Martens. Model vyroben z přírodní kůže. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kožené sandály Dr. Martens Francis dámské, černá barva, na platformě

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Dramatizace světoznámého románu o vzestupu a pádu psychiatra Dicka Divera. Milionářská dcera Nicole, ne zcela vyléčená z těžké duševní nemoci a hluboce závislá na svém muži-psychiatrovi. Dick, úspěšný lékař, spolumajitel sanatoria pro duševně choré, vděčící však za financování závratné kariéry tučnému kontu své ženy. A do vzájemného vztahu těchto amerických manželů, žijících uprostřed hojnosti na francouzské Riviéře, vstoupí jednoho dne mladičká nadějná herečka Rosemary.Půdorys psychologického románu, který vyšel poprvé roku 1934, skrývá fascinující pohled na život boháčů, kteří si mohou dovolit vše, nač jen pomyslí. Konzumní způsob života autora vždycky fascinoval a uchvacoval, ale dokázal ho podrobit bystré, nemilosrdné kritice, jež je pro jeho psaní charakteristická. Dvojí tvář hlavních hrdinů, působících jako párek spokojených manželů, otvírá další témata, především přetvářku a snobismus. Předností románu je dynamický děj a výborná charakteristika postav. Můžeme na něj nahlížet jako na sociálně kritický dokument 30. a 40. let, zároveň je nutné říci, že román Něžná je noc se stal klasickým a oblíbeným dílem světové literatury 20. století. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Dějově bohaté, čtivě a zábavně napsané dílo zalidněné pronikavě vykreslenými postavami vyniká jako hluboká sonda do nejzazších končin individuální lidské existence. V roztančené době divokých večírků sledujeme mladého talentovaného psychiatra, jenž v sobě cítí dar empatie i poslání pomáhat narušeným lidským bytostem. Ty je třeba milovat profesní odosobněnou láskou – a mladý doktor chce být za svou laskavost milován. V osudovém vztahu k mladé pacientce jej život strhává do neovladatelného víru. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald

Láska posledního magnáta - Francis Scott Fitzgerald

Láska posledního magnáta - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Po úspěchu předcházejících povídek a próz měla být Láska posledního magnáta pomyslným vyvrcholením autorova díla; jenže zůstala nedokončena. Děj tohoto fragmentu se odehrává ve 30. letech minulého století a Fitzgerald si vybral prostředí, které dobře znal – Hollywood. Jeho mladičký hrdina nastupuje na místo řadového scenáristy, aby se záhy propracoval až na hlavního producenta. Hvězdná kariéra však netrvá dlouho... Románové torzo Láska posledního magnáta vyšlo posmrtně v roce 1941 pod názvem Poslední magnát. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Láska posledního magnáta - Francis Scott Fitzgerald

Takový pěkný pár - Francis Scott Fitzgerald

Takový pěkný pár - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Výbor z časopiseckých povídek, sestavených do chronologického cyklu od let jinošství přes dospívání a první lásky až k manželství, je zároveň zrcadlem autorových osudů. Hrdinky povídek jsou oslnivě krásné, úspěšné, bohaté - a pro své partnery bez výhrady ničivé. Hrdinové mohou být nadaní a ctižádostiví, ovšem často jsou také napůl chudí. Ve škole, v armádě, v dospělém životě, všude se potýkají s rozporem mezi ideály "amerického snu" a skutečností. S koncem dekády následovalo rozčarování a pád do světa zmítaného hospodářskou krizí a předzvěstí války. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Takový pěkný pár - Francis Scott Fitzgerald

Mistrovské ovládání mysli - Charles Francis Haanel

Mistrovské ovládání mysli - Charles Francis Haanel
Detail

Autor nabízí praktickou metodu doprovázenou praktickými cvičeními a poučnými příklady. Jedná se o "návod k použití" síly, jež se skrývá ve vašem vlastním nitru a jež je schopná vykonávat zázraky. Myšlenky zde uvedené v sobě spojují prvky východní filosofie a západní vědy. Přestože byla kniha napsaná kolem r. 1910, její poselství je nadčasové. A také lze říct, že se jedná o originál, který mnozí další autoři zkopírovali s větším či menším talentem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mistrovské ovládání mysli - Charles Francis Haanel

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald
Detail

Milionářská dcera Nicole, ne zcela vyléčená z těžké duševní nemoci a hluboce závislá na svém muži-psychiatrovi. Dick, úspěšný lékař,spolumajitel sanatoria pro duševně choré, vděčící však za financování závratné kariéry tučnému kontu své ženy. Do krásného vzájemného vztahu těchto amerických manželů, žijících uprostřed hojnosti na francouzské Riviéře, vstoupí jednoho dne mladičká herečka Rosemary… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald
Illy Francis Francis Y3.3 černý iperEspresso (720410), Illy Francis Francis Y3.3 světle modrý iperEspresso (720413), Rosenthal Francis Carreau Beige (RS_RS_10460_404308_14330), Francis Connie: The Album - CD (4260494433463), ROSENTHAL FRANCIS CARREAU BEIGE, 33 cm (4012438516196), ROSENTHAL FRANCIS CARREAU BEIGE, 27 cm (4012438516189), ROSENTHAL FRANCIS CARREAU BEIGE Espresso šálek (RS_RS_10460_404308_14722), ROSENTHAL FRANCIS CARREAU BEIGE Hrnek s ouškem (RS_RS_10460_404308_15505), Rabalux - Bodové svítidlo FRANCIS 3xE14/28W/230V (107126), Rabalux - Bodové svítidlo FRANCIS 4xE14/28W/230V (107107), Matějovský Povlak na polštářek Francis, 40 x 40 cm, maison francis kurkdjian baccarat rouge 540 parfemovana voda unisex 200 ml, Matějovský Saténové povlečení Francis, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, Mletá káva illy 250g CLASSICO (524N), Zrnková káva illy 250g INDIA (545M), Instantní káva illy 95 g (32225), Zrnková káva illy 250g BRAZIL (8003753970042), Zrnková káva illy 250g GUATEMALA (8003753970073), Mletá káva illy 250g INTENSO (526S), Zrnková káva illy 250g INTENSO (545S), Mletá káva illy 125g CLASSICO (497N), ILLY Lungo Classico, 10 ks kapslí (4060266), Kapsle illy HES Home 18ks INTENSO (71991), ILLY Espresso Intenso, 10 ks kapslí (4060264), Kapsle illy HES Home 18ks LUNGO (71993), Kapsle illy HES Home 18ks GUATEMALA (71917), Kapsle illy HES Home 18ks ETHIOPIA (71914), Porcovaná káva illy 18 dávek INTENSO (438N), Zrnková káva illy 250g bez kofeinu (547N), Zrnková káva illy 250g COSTA RICA (8003753181493)